View Full Version : Titularul postului de portar in meciul cu Armenia
dlgicu
2nd November 2004, 23:06
Am citit un articol in Gazeta Sporturilor despre problemele la zi in legatura cu postul de portar al Nationalei (http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=27090).
Stiu ca sunt subiectiv, dar daca pana deunazi ordinea in ce priveste sansele titularizarii parea a fi Dolha, Popa, Coman, iata ca dupa accidentarea lui Popa ziaristii de la "centru" au inceput sa scormoneasca si pe la rezervele lui Steaua si Dinamo, doar-doar nu vor vedea pe cineva din provincie intre buturi la Erevan.
Am hotarat de aceea sa deschid acest poll in care astept si parerile celorlalti in legatura cu acest subiect. Am pus ca optiuni numai pe cei indicati de GSP ca fiind apti, daca aveti si alte propuneri puteti sa le faceti. Redau mai jos si aprecierile facute de GSP in dreptul fiecarei variante:
Situaţia portarilor
Nume - Echipa - Situaţia
Bogdan Lobonţ - Ajax Amsterdam - fisură de tibie, indisponibil 2 luni
Emilian Dolha - Rapid - apt, formă sportivă oscilantă
Marius Popa - FC Naţional - ruptură musculară, indisponibil 14 zile
Bogdan Stelea - Dinamo - refăcut după accidentare
George Curcă - Farul - apt, formă sportivă oscilantă
Martin Tudor - Steaua - apt, formă sportivă bună
Cristian Munteanu - Dinamo - apt, ieşit din formă
Dănuţ Coman - FC Argeş - apt, formă sportivă ascendentă
Imi doresc foarte mult ca Danut Coman sa apara intre buturile echipei nationale, dar si daca as sta sa judec la rece, desi nu el este cel mai bun portar roman la zi, eu cred ca este cel mai in forma dintre cei apti de joc.
BlueEnergy
3rd November 2004, 01:54
Dupa parerea mea din cei enumerati de tine Martin Tudor e cel mai in forma la ora actuala!
ultravioletcanada
3rd November 2004, 02:34
intre coman si dolha
Robi
3rd November 2004, 11:08
Sebastian Hutan
sotostone
3rd November 2004, 11:11
Dolha!
fia
3rd November 2004, 11:34
Pai ori Coman ori Dolha. Cred ca ambii ar face treabă bună. Am votat cu Dolha pentru ca îi cunnoaşte pe Karamieni :evil:
Vietnam
3rd November 2004, 12:40
Martin Tudor sau Dolha. Cred ca va fi ales Martin Tudor... in ce hal am ajuns cu echipa nationala :o: ! Nici portar nu mai avem!
Daca este totusi refacut cu adevarat m-as baza pe Stelica!
sotostone
3rd November 2004, 13:08
Daca stau bine sa ma gandesc si Curca e bun... insa nu prea a avut el sansa sa joace la nationala acum ar fi una...
ADelPiero
3rd November 2004, 13:47
Martin Tudor :evil:
Zebrone
3rd November 2004, 14:52
cred ca s-ar descurca si coman, dar pe de alta parte tudor are ceva mai multa experienta in meciuri mai tari, plus ca e in forma si motivat sa il impresioneze pe zenga si sa devina titular indiscuatbil la steaua.
wanka_log
3rd November 2004, 15:34
ma cred ca Tudor ar fi cel mai nimerit acu'
Dolha nu prea stie pe ce lume traieste si Coman nu prea stiee e aia presiune in meciuri internetionale
OwenSkeet
3rd November 2004, 16:00
M Tudor sau Dolha..ei sunt cei mai inforama si mai indereptatiti sa fie titulari in meciul cu Armenia
BlueEnergy
3rd November 2004, 17:31
Daca nu se gaseste unul, sa jucam fara portar! :D
dragos_popa17
3rd November 2004, 17:58
Pacat ca s-a accidentat Popa. In lipsa lui si a lui Lobont cred ca Stelea va apara, desi as vrea sa-i vad in poarta ori pe M. Tudor ori pe Dolha. Stelea e cam batran si ar cam trebui sa se lase de nationala. Parerea mea.
CoolRain
3rd November 2004, 18:41
Iordanescu e fidel vechilor jucatori...Cred ca va fii Stelica fara frica (si uneori si fara maini :D )
ady_azzuro
3rd November 2004, 20:26
As fi vrut Marius Popa, dar daca e accidentat....George Curcă e cel mai potrivit!
Vand vise
3rd November 2004, 21:39
Tudor /OLE/
Darkslowstar
4th November 2004, 12:32
Curca nici macar nu e titular la Farul (asa poti sa spui si Vlas), Dolha exclus, gafeaza in momentele importante. Ar mai ramane Tudor si Coman. Parca Comane e un portar mai sigur decat Tudor, care ramane un jucator de moral. Apara acum la Steaua numai pt. ca Hamutovski i-a dat un cap in gura barei.
Deci parerea mea, Coman.
Adi
4th November 2004, 14:42
Coman are cele mai bune reflexe din Divizia A, şi se dedică întru totul. N-are aere de fotbalist în cap, e profesionist 100%, şi menţine de unul singur pe FC Argeş în Divizia A.
Devil
4th November 2004, 14:54
Coman cred ca are si el dreptul la o sansa!!!!
Bancaru
4th November 2004, 16:14
Ce poll de rahat. Mi s-ar fi parut normal sa fie si Popa printre cei selectionabili atata timp cat s-a anuntat ca de vineri reia antrenamentele. In schimb apare Stelea care apara zi de zi la Arcul de Triumf. Ma rog... Si eu sunt de parere ca Popa este peste tot ce exista in campionatul nostru la capitolul portari.
dlgicu
5th November 2004, 20:46
Imi pare rau, Bancarule, daca l-am exclus eronat pe Popa, eu am preluat lista din GSP unde spunea ca Popa este indisponibil 14 zile si va pierde lotul pentru Armenia. Esti singurul care crede ca are vreo sansa in aceste conditii, dar poate tu stii mai bine...
Oricum ai si optiunea "altul" si sa indici care anume altul in thread, de care vad ca te-ai folosit, asa ca si in aceste conditii este loc si pentru Popa.
ultravioletcanada
5th November 2004, 21:01
:D hai ca devine ca la alegeri. nu conteaza pe cine alegeti voi, iesa cine trebuie. spune giovani cine sa intre in poarta, stati linistiti.
gicu
5th November 2004, 21:03
Eu as alege dintre Coman si Stelea (ordine alfabetica). Cu alte cuvinte pe ei i-as convoca si titularul l-as alege in ultimul moment in functie de situatie (mici accidentari de moment, evolutia la antrenamente, etc.) Stelea are cea mai mare experienta dintre toti, iar Coman pare cel mai in forma in mom. de fata. Chiar as incepe cu Stelea titular si daca evolutia scorului o permite i-as acorda o sansa lui Coman. Pe termen lung poate fi o solutie.
Mariusmadmax
6th November 2004, 00:21
Tudor ... s-atat !
Denis
6th November 2004, 20:00
ar fi mishto sa fie Cr. Munteanu dar parca-l vad pe Dolha ca titular.
Bancaru
7th November 2004, 22:38
Imi pare rau, Bancarule, daca l-am exclus eronat pe Popa, eu am preluat lista din GSP unde spunea ca Popa este indisponibil 14 zile si va pierde lotul pentru Armenia. Esti singurul care crede ca are vreo sansa in aceste conditii, dar poate tu stii mai bine...
Oricum ai si optiunea "altul" si sa indici care anume altul in thread, de care vad ca te-ai folosit, asa ca si in aceste conditii este loc si pentru Popa.
Stirea cum ca isi revine repede este tot din Gazeta. Si in conditiile pe care tu le enumeri este loc si pentru Nae. :D
Darkslowstar
12th November 2004, 16:13
Bancarule. pe mine Popa nu m-a impresionat asa de mult incat sa-l bag titular cu Armenia. Din pacate inca n-am fost numit selectioner :D.
Oricum popica al vostru a cam luat un sac de goluri in ultimul timp (vreo 5 numai de la Steaua), a fost si accidentat ceva timp, daca selectia se facea pe bune era acum acasa si Coman in locul lui. Nu zic ca n-ar fi bun...
sotostone
12th November 2004, 16:17
cred ca o sa-l bage pe Stelea e luat in lot nu ?
fiindca l-a cam jucat Andone... in ultimul timp...!
da' sincre l-ash pune pe Dolha...
si Cr. Munteanu ar fi o solutzie potrivita... pacat ca nu joaca Dinamo nimik si nu mai iese in evidentza...
Darkslowstar
12th November 2004, 16:22
si Cr. Munteanu ar fi o solutzie potrivita... pacat ca nu joaca Dinamo nimik si nu mai iese in evidentza...
Munteanu a iesit in evidenta sezonul asta. Din pacate numai la capitolul gafe si balbe. Si eu cred ca ne-am procopsit cu Stelica :(.
Maximus
12th November 2004, 16:25
Coman trebuia sa fie in poarta. Dar daca n-are contract cu cine trebuie...
sotostone
12th November 2004, 16:29
mama cate voturi a primit Coman,,.....mai multe decat Stelea Dolha si Curca la un loc...
Bine ca nu vede Iordanescu onlinesport.... ca il convoca
Vadim
12th November 2004, 16:31
Cam asa e. Este chiar nedrept sa nu fie macar convocat! Stelea titular, un portar care face cel putin o gafa pe meci si care a primit anul trecut cind juca in Segunda Division un gol de la jumatatea terenului. Rusine pentru Puiu ca nu l-a chemat pe Coman, mai ales ca Danut e si la noi pe forum si poate de aia ii sint un pic partizan.
Darkslowstar
12th November 2004, 16:33
mai ales ca Danut e si la noi pe forum si poate de aia ii sint un pic partizan.
Si eu il simpatizez mai mult de cand am vorbit cu el pe forum, dar oricum ar fi meritat, prin prestatiile lui, sa fie convocat, indiferent ca este/nu pe OLS.
Iordanescu :rosu:
Maximus
12th November 2004, 16:33
Cam asa e. Este chiar nedrept sa nu fie macar convocat! Stelea titular, un portar care face cel putin o gafa pe meci si care a primit anul trecut cind juca in Segunda Division un gol de la jumatatea terenului. Rusine pentru Puiu ca nu l-a chemat pe Coman, mai ales ca Danut e si la noi pe forum si poate de aia ii sint un pic partizan.
Pe forum sau nu, Coman e cel mai in forma! Iordanescu&Becali :rosu:
ultravioletcanada
12th November 2004, 16:55
Arcul De Triumf!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:degete: :headbang: :degete:
vladi
12th November 2004, 17:01
............dupa ce Coman si-a prelungit contractul cu Argesul (sper sa fie adevarat), parca vad ca Steaua il ia pe Popa dupa ce-l vinde pe Hamutovski....sau poate sint eu rau la adresa lui Iordanescu :-))))))))))))
Sinn Fein
12th November 2004, 17:15
Iordanescu e fidel vechilor jucatori...
pai asta e problema....fidel unor principii tampite, expirate, fara logica...asta e "personajul" cu care vrem sa ne calificam...poate in 2008 cu alt antrenor, e clar (cel putin pentru mine) ca acum nu avem sanse...COMAN! COMAN! COMAN!
vladi
12th November 2004, 17:19
Sa fie oare pentru ca cei de la un ziar de sport nu au fost PRO Coman ?:-) In toate ziarele Coman lua calificative bune, numai ziarul respectiv il vedea slab. Sincer acum nu cred ca asta a influentat alegerea lui Iordanescu, dar mi se pare suspecta atitudinea asta. Inclusiv la Craiova majoritatea il vedeau cel mai bun de la Arges pe Coman, prosportistii respectivi i-au dat nota mai mare lui Guso. Care a somat in comparatie cu Dani.
Nu mai spun pentru cine e de fapt intrebarea asta :-)
uti2102
12th November 2004, 17:24
Rushine PUIU !!! Ce cauta Stelea ?!?!?! :ciocan: De ce nu sunt ochi pentru Martin Tutor shi Coman ?!?!!?!??! DE CE ?!
ultravioletcanada
12th November 2004, 17:31
Sa fie oare pentru ca cei de la un ziar de sport nu au fost PRO Coman ?:-) In toate ziarele Coman lua calificative bune, numai ziarul respectiv il vedea slab. Sincer acum nu cred ca asta a influentat alegerea lui Iordanescu, dar mi se pare suspecta atitudinea asta. Inclusiv la Craiova majoritatea il vedeau cel mai bun de la Arges pe Coman, prosportistii respectivi i-au dat nota mai mare lui Guso. Care a somat in comparatie cu Dani.
Nu mai spun pentru cine e de fapt intrebarea asta :-)
poate ca aia de fapt stiau...
rain_man1973
12th November 2004, 17:44
stelica se misca in reluare mai bine.....sa se impuste iordanescu :rosu:
Bancaru
12th November 2004, 17:52
Bancarule. pe mine Popa nu m-a impresionat asa de mult incat sa-l bag titular cu Armenia. Din pacate inca n-am fost numit selectioner :D.
Oricum popica al vostru a cam luat un sac de goluri in ultimul timp (vreo 5 numai de la Steaua), a fost si accidentat ceva timp, daca selectia se facea pe bune era acum acasa si Coman in locul lui. Nu zic ca n-ar fi bun...
Ma uimesti baiatule!! Cum de nu esti selectioner cand gandesti cum gandesti?! Popica al nostru nu a fost tot meciul pe teren in Ghencea si ceva goluri a mai incasat si Nae, domnule. Nae portaru' de la Progresu' nu Nae Ionescu. In rest... iti doresc sa ajungi selectioner ca meriti. La ce ochi de vultur ai... :o: Pe toate le vezi.
Mariusmadmax
12th November 2004, 20:17
Tudor - a aparat excelent in toate meciurile din acest tur , experienta meciurilor tari , este in forma
Coman - mai putina experienta ca Tudor , dar poate mai bun in acest moment
Dolha , Stelea , Popa - iesiti din forma , mai ales Stelea - o relicva !
Vulturul
12th November 2004, 21:42
Pacat...Dani merita aceasta convocare dupa ce in urma cu cativa ani Iordanescu nu il selectioa pe Jean Barbu cu toate ca Jean era unul din cei mai buni jucatori ai momentului iata ca istoria se repeta.A venit randul lui Comanila sa nu fie selectionat la nationala!Dani trebuie sa uite ca nu a primit aceasta convocare si sa lupte in continuare din cate il cunosc eu le este un luptator si sunt sigur ca nu se va lasa si le va ''da peste nas'' prin evolutii si mai bune celor care nu l-au selectionat!!
SUPER COMAN!! :ok:
dragosh
12th November 2004, 22:17
Presimt un nou moment Filipescu, cu Stelea in rol principal. Stelica, du-te tata sa aperi Arcu de Triumf si lasa-ne pe noi ca mai vrem sa ajungem si noi pe la mondiale din cand in cand.
Bancaru
12th November 2004, 22:20
Tudor - a aparat excelent in toate meciurile din acest tur , experienta meciurilor tari , este in forma
Coman - mai putina experienta ca Tudor , dar poate mai bun in acest moment
Dolha , Stelea , Popa - iesiti din forma , mai ales Stelea - o relicva !
Mariuse, ordinea poate ar fi trebuit sa fie asta privind la ultimele partide din campionat: Tudor si Popa. Apoi Coman. Stelea nu are ce cauta in acest moment. E prea tanar.
Nicholas
13th November 2004, 10:36
:rosu: Interesele si culisele inca se fac remarcate la selectia lui Iordanescu si nu ca e urat ce face dar se vede si in rezultate.Schimbarea trebuie sa inceapa de la radacina, Sandu si Dragomir si vor urma si restul.
Neconvocarea lui Martin Tudor si Danut Coman cu toate ca au experienta si sunt si in forma am vazut-o si noi si sper sa fie mediatizata in ziare si in televiziune cat mai mult.Nimeni nu spune ca Stelea nu are experienta, dar de care ?Stelea face ce a facut si Prunea se agata de trecut.
Hai Romania
-----------------------------------------------------------------------------------
Steaua BUCURESTI FOREVER
Rechinul Ucigas
13th November 2004, 14:41
George Curca Ar Fi Cea Mai Buna Alegere !!! Forza Farul !!!
Saber Rider
13th November 2004, 15:36
Cea mai logica si buna alegere pe care ar face-o cineva total dezinteresat de manevre de culise si preferinte dubioase era bineinteles portarul liderului la zi al campionatului. Orice alt comentariu este de prisos. Nu comparati situatia noastra cu Italia, Spania sau Anglia, ca acolo este alta mancare de peste ... acolo este FOTBAL !!!
Darkslowstar
15th November 2004, 13:48
Nu neaparat trebuie ales portarul liderului, pt. ca nu numai portarul aduce o echipa in fruntea clasamentului. Mai interesant ar trbui sa fie portarul care apara foarte bine, desi e destul de prost protejat de aparatori. Aici Coman e clar inaintea lui Tudor.
Oricum, pana una alta nici unul dintre cei doi nu este in lot si ne bazam pe un veteran ezitant de 37 de ani, cu cateva meciuri si un portar (bun ce-i drept) care abia a revenit dupa o accidentare. Chiar, ambii abia au revenit dupa accidentari si poate fac o recidiva. Oare Iordanescu are reflexe bune?
viorel 31
15th November 2004, 14:16
Acum dupa ce s-a anuntat lotul largit si dupa ce echipa a plecat la Erevan, cred ca este clar pt toata lumea cine va apara poarta nationalei: Stelica :headbang: ( frumos spunea cineva mai sus sa apere arcul de triumf sunt de acord intrutotul cu aceasta remarca)
Martin Tudor nici macar nu a fost chemat la lot desi apara poarta liderului la zi din Divizia A si a avut parte si de partide internationale, lucru putin important pt Iordanescu :rosu:
Cucu
17th November 2004, 19:59
Bogdanica si-a facut bine datoria ...
ady_azzuro
17th November 2004, 20:05
Felicitari Stelica, singurul tricolor adevarat la ora actuala, fara tine am fi fost rusinea Europei.
uti2102
17th November 2004, 21:41
Nu mai vorbitzi prostii. Suntem pe primul loc in Grupa I. :)
Jucatorii au luptat exemplar sa ne pastreze acolo. :evil:
inter
17th November 2004, 23:07
desi eram pesimist vis a vis de prestatia lui .. Bigdan a fost singurul care a meritat sa poarte tricoul Nationalei!
realmadrid.com
17th November 2004, 23:09
Bravo, Bogdan Stelea, macar el si-a facut datoria:ok:, se vede ca nu a fost convocat degeaba...
beherit
18th November 2004, 07:59
Singurul care ne-a incantat ! A adus aminte de vremurile bune ! Pacat ca a avut si coechipieri ! :)
Darkslowstar
18th November 2004, 13:25
Stelea a aparat foarte bine, trebuie sa recunoastem. Nu cred ca avem ce sa-i reprosam. Nu a fost protejat deloc de aparare si totusi adus aproape singur-singurel (hai sa zicem cu Marica) un punct de la Erevan. Bine tataie :D (tataie in fotbal)
vladi
18th November 2004, 20:54
Stelica la 37 de ani a fost mai bun decit toti ceilalti. El chiar nu a fost second-hand in nici un caz....asta nu inseamna ca selectia a fost corecta. a fost potrivita:-)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.