PDA

View Full Version : Etapa 3: Fc Brasov - Otelul Galati - Restanta

Vand vise
2nd November 2004, 12:50
Miercuri, 3 noiembrie: Fc Brasov - Otelul Galati - ora 14:00
Discutii si pronosticuri despre acest meci, aici.

Darkslowstar
2nd November 2004, 14:18
Daca batem maine iesim din zona retrogradarii. Mai ales ca urmatorul meci il avem tot acasa cu lanterna rosie Poli Iasi.

07Ex
2nd November 2004, 23:59
In mod normal orice se poate intampla numai egal nu. Otelul vad ca nu au nici un egal in campionat si nu-i prea vad a face unul tocmai la Brasov.

M|tea
3rd November 2004, 00:39
Sper sa se trezeasca echipa intr-un final de mul asteptat si sa castige primele puncte in deplasare din acest sezon.Nu vreau sa comentez mai mult....0-1 si sunt fericit!

Darkslowstar
3rd November 2004, 15:35
Deja e min. 77 si e 2-0 pentru noi, Dascalescu si Brujan (goluri de debut pt. amandoi). /hello :yeah:

Darkslowstar
3rd November 2004, 15:59
2-1 la final, cu ceva emotii (ca nu se putea altfel).
Marcatori Dascalescu si Brujan pt. noi, Rohat pentru galateni. 3 puncte de aur cu care am iesit de pe locurile cu probleme. Daca batem si pe ieseni in we, mai ales ca putem profita de moralul lor prost dupa infringerea acasa cu Dinamo am iesit din zona fiebinte (cel putin pt. moment).

jay
3rd November 2004, 16:15
Da, foarte bun rezultat! Daca nu mai gresim acasa, suntem in grafic. Dar cu ciurucurile astea de jucatori a ajuns sa-mi fie frica si de un meci acasa cu Poli Iasi. Bine macar ca a revenit Gabi Stan, la noi numai cu un "dur" pe banca tehnica se poate face performanta.

ADelPiero
3rd November 2004, 21:44
bv Brasov ...
as vrea sa fac o dedicatie speciala pt rave o lution :evil:

Denis
6th November 2004, 19:54
ohh, very thoughtfull. mersi mai del piero da' pacat ca nu am inceput sa ma cert cu tine despre Otzelul - Dinamo. zi sincer aku cine credeai ca o sa bata?