PDA

View Full Version : Etapa 3: Poli Iasi - Dinamo - Restanta

Vand vise
2nd November 2004, 12:41
Miercuri, 3 noiembrie: Poli Iasi - Dinamo - ora 14:00, National Tv
Discutii si pronosticuri despre acest meci, aici.

simi_id
2nd November 2004, 14:14
Poli Iasi - Dinamo .... bate Iasul ... sau ia bataie ... dupa caz ...
Daca unii jucatori vor sa le creasca cota vor juca la intreaga lor valoare, chiar daca unii din iarna pleaca la Dinamo ... sa bata acum pe Dinamo, iar in retur sa bata pe Poli Iasi :D

Tinand cont ca ne-a ajutat Dinamo si cu unii jucatori si cu antrenorul .... poate ne ajuta si acum cu 3 puncte sa scapam de lanterna :p

Bate Iasul - 2-0 (Cristea, Balba)

hamsterutz
2nd November 2004, 15:59
imi pare rau sa te dezamagesc dar juc venitzi de la dinamo si impreuna cu cristea nu au drept de joc asa ca. blatu e aranjat de mult :). ma rog sper macar sa facem o figura frumoasa, daca ii batem suntem jmen :)

Catalanul
2nd November 2004, 16:06
bate dinamo :mda: din pacate :headbang:

Vietnam
2nd November 2004, 16:12
Discutii inutile , va fi un scor de genul Iasi-Dinamo 3-4 ca am vazut ca se poarta. Va fi un meci "aprig" dar "experienta" va da cistig de cauza echipei Dinamo.... Ce sila imi este .... seamana cu Bacau-Steaua. :mda:

sotostone
2nd November 2004, 16:20
ignorand total postul anterior cred ca va bate Dinamo deshi pt. ei (jucatorii obositi) e greu sa joace si cu Iashi shi cu Otzelu' in deplasare si sa mai ia si 6 puncte
Daca nu luam 6 puncte aici si la Galatzi:RUSHINE IAR!
Daca luam 6 puncte atunci "keep it up" nici un bravos pana nu ajungem macar pe podium!!!
Hai Dinamo !

ieppy
2nd November 2004, 16:21
Vezi tu de ce nu are ursu coada? :D

Ne suparam, ai grija. :D

Mariusmadmax
2nd November 2004, 16:31
se anunta un 3-4 cu Tuciurescu marcand o dubla ...

sotostone
2nd November 2004, 16:35
"Blat" alaturi de "Stiaua"- cele mai rostite 2 cuvinte ale suporterilor stelishti!

vlad1607
2nd November 2004, 18:54
"BLAT BLAT BLAT"..am citat din maria sa Nostradamus de Zalau :D
Bate DInamo fara probleme in Copou ....cu totzii la meci :D

dannut
2nd November 2004, 19:06
rusine sa le fie iesenilor care sunt suporteri ai echipelor bucurestene si prefera sa tina cu ele cand joaca la iasi...

vlad1607
2nd November 2004, 19:23
dannut ma lasi te rog? tin cu DINAMO de la 6 ani tineam cu DINAMO si cand juca cu Ceahlaul cand stateam in Piatra Neamt,acum stau in Iasi si tin tot cu DINAMO..nu conteaza unde locuiesti ci conteaza ce simti :D !!! FORZA CAINII !! :D

Vand vise
2nd November 2004, 21:19
Blat ... bate Iasi-ul :D 2-1

ADelPiero
2nd November 2004, 21:39
egal :D 2-2 :p

hamsterutz
2nd November 2004, 23:37
sper ca nu chiulesc degeaba de la sc :)

armin
3rd November 2004, 08:21
Nu cred ca ar trebui sa se amageasca nimeni, bate dinamo fara discutii prea multe.

Este de urmarit diferenta dintre acest meci si cel de la Bacau de Duminica. Ambele par pe acelasi calapod, acuze insa o sa-mi permit doar dupa meci.

DanielAndrei
3rd November 2004, 09:02
rusine sa le fie iesenilor care sunt suporteri ai echipelor bucurestene si prefera sa tina cu ele cand joaca la iasi...

Si din partea mea, tuturor iesenilor stelisti, dinamovisti, rapidisti si cam atat, :degete: :degete: :degete:

simi_id
3rd November 2004, 09:55
Nu va mai amagiti ....

Bate Poli ... si la scor inca ... :D un 4-0 sau cam asa ceva ... :happy

Angelina Jolie
3rd November 2004, 14:46
Meciul asta inseamna intrarea Iasului in groapa. -9 la adevar. Eu ii vad retrogradati.

Vadim
3rd November 2004, 14:56
Totusi Iasiul trage cu dintii, a avut si doua ocazii. Nu as merge acum la pauza pe victoria lui Dinamo, mai vedem. Oricum, Iasiul pare condamnata sa pice in B...

Zebrone
3rd November 2004, 15:06
dannut ma lasi te rog? tin cu DINAMO de la 6 ani tineam cu DINAMO si cand juca cu Ceahlaul cand stateam in Piatra Neamt,acum stau in Iasi si tin tot cu DINAMO..nu conteaza unde locuiesti ci conteaza ce simti :D !!! FORZA CAINII !! :D

auzi, dar tineai cu dinamu si cand era mateut golgeter? :drak:

Mariusmadmax
3rd November 2004, 15:22
2-2
Cristea - cainele nu joaca nimic !

Vietnam
3rd November 2004, 15:22
Momentan este 2-2 si este minutul 70. Deci cam greu cu 4-0 ala. Au impartit punctele! :D
Ce mi-ar place un 3-2 ptr Iasi. ...si evident in minutul 96 si 98 doua goluri Dinamo.... ca asa-i in campionatul nostru! :p

ieppy
3rd November 2004, 15:23
da tu de unde stii, bey smechere? Bati de acolo pana la Iasi?

vietname, aia cu goluri in minutele alea trebuie sa vorbesti cu oitele, ca ei parca au avut un meci asemanator pe la Oradea acum cativa ani. :)

CoolRain
3rd November 2004, 15:26
A intrat si Dragan in locul lui Pacurar. Dinamo are acum 3 atacanti pe teren: Danciulesc, Dragan & Mihalcea. Andone forteaza...

Vietnam
3rd November 2004, 15:28
Ieppy ce naiba ma trebuia sa-i bateti pe astia fluierand. Da' inca nu s-a terminat meciul!
Pai tot echipa de top este si Steaua si tot din Bucuresti :D ....asta asa ca sa-i provoc nitel pe aia de vad blaturi si intelegeri peste tot.
Apropo incepe Dinamo sa fie furata de arbitraj? CIca al doilea gol a fost dintr-un 11 metri inexistent. Se impiedica moldoveanul de propriile picioare!!!

Da de meciul Romaniei cu rahatii aia Danezi? :mda: Nu ne-au dat gol in minutul 96??? :headbang: Na ca iar mi-am amintit de blestematul ala de meci!!! :headbang:

armin
3rd November 2004, 15:30
2-2, scor de blat european :D

ieppy
3rd November 2004, 15:33
Uite-i aici, sunt pretutindeni. Sper ca nu suna prea paranoic. :D

Ce dracu vrei mai vietname, daca nu as avea un flatscreen, as sparge monitorul acum. :D

Asta e sunt prosti, nu am eu ce sa le fac, si nici Ando se pare. Ne trebuie jucatori tineri si noi. In ordinea asta. :D

CoolRain
3rd November 2004, 15:33
E groasa oameni buni, e min. 76 si Dinamo are faze din an in Paste... :headbang:

Vietnam
3rd November 2004, 15:34
Evident uite cum intram in Europa!!! :rolleyes:
Io nu sunt om bun, eu sunt rau ca tin cu Craiova! Pai sa va ajute baiatul de tine fluierul in mina! Sa elimine doi trei moldoveni ca sa aveti si voi spatiu de manevra! Din pacate la noi nici macar asa nu a mers! :mda:

Vadim
3rd November 2004, 15:34
Nici vorba de penalty la Iasi! Simulare grosolana. Toma trecuse demult de adversar, a bagat virful pantofului in iarba si s-a trantit in careu! Grosolan!!!

CoolRain
3rd November 2004, 15:39
Repede:cine spune scorul final?
Eu zic 3-2 pt Dinamo !

Vietnam
3rd November 2004, 15:42
3-3 pentru Iasi :D

Edgar
3rd November 2004, 15:43
Sa stii ca Dinamo e vanata de arbitri. :D

Vietnam
3rd November 2004, 15:46
Sa fi decazut atit de mult Dinamo incat sa fie nevoita sa joace cinstit? Si in plus sa-si permita niste arbitri oarecare sa-i dea 11 metri inexistent pentru ceilalti??? Nu trebuia sa dea penalty nici daca ii dadea cu piciorul in fata...rau au ajuns. Mi-e mila de ei sincer! :evil:

Acu' incepe suspansu' minutul 89'. Mai aveti de asteptat 2-3 minute pina la golul dinamovist , oleaca de rabdare!

Se pare ca Iasu' uita intelegerea ca era sa dea gol! Nu mai exista pic de respect pentru echipele mari!

Dupa cum spuneam 3 minutele de prelungiri. Eu zic dublu tata!

SI iata si golul DINAMOVIST! bravo baieti mi-ati placut! :D

ieppy
3rd November 2004, 15:50
Ce chestie, daca nu dadea pentru craiova penaltiul asta nu mai aveam loc pe forum de cat de asuprita e saraca stiinta. :D

CoolRain
3rd November 2004, 15:50
Gura si la gara!!!
A batut Dinamo iar eu merit felicitari pentru intuitie !!! /hello /hello

Edgar
3rd November 2004, 15:51
Stai linistit, marcheaza Dinamo. A, a si marcat. :rolleyes:

Vietnam
3rd November 2004, 15:53
Hi Hi Hi he he he :D bravo ma dinamovistilor ii baturati!!! :lol:

Mariusmadmax
3rd November 2004, 15:54
92' GOOL Dinamo - lovitura libera executata perfect de Petre, Danciulescu nemarcat in mijlocul careului inscrie fara probleme pe langa Arcanu

ieppy
3rd November 2004, 15:55
sa inceapa ureletele de blat. A, vad ca au inceput deja.

simi_id
3rd November 2004, 15:56
URAAAAAAAAA ca ne-a batut Dinamo :D
Asta inseamna ca ramanem in A :D :D
:evil:

CoolRain
3rd November 2004, 15:56
Si ce daca in min. 92? Si ala se pune. :degete:
Oftica mare, nu Vietname?
Te-am pupat pe buletinu' de oltenas !
:D :D :D :D :D :D :D

Vietnam
3rd November 2004, 15:59
Ce chestie, daca nu dadea pentru craiova penaltiul asta nu mai aveam loc pe forum de cat de asuprita e saraca stiinta. :D

Tu despre ce vorbesti acolo?!? :o:

Felicitari pentru minunata victorie , chiar meritata, despre care unii circotasi indraznesc sa spuna ca nu a fost cinstita! Minciuni, toate e minciuni! ( citatul tau preferat). Dinamo chiar furata de arbitrii pe fata, reuseste sa invinga publicul ostil si pe arbitrii batind in extremis puternica echipa de renume mondial: POLITEHNICAAAAA IAsi! :D
CIne a fost regizorul ca a fost bun , bun baiatul asta ...cui sa-i treaca prin minte ca va marca Dinamo in prelungiri? :evil:

"Te-am pupat pe buletinu' de oltenas !"

Teapa, buletin de Bucuresti de cand m-am nascut ! Ca am facut ochi prin sectorul 6! :ok:

ieppy
3rd November 2004, 16:01
Vietname, stii ca imi esti simpatic, insa sa mor eu daca credeam ca te incadrezi in gruparea de suporteri Blat. Maybe I was wrong.

claudio25ro
3rd November 2004, 16:02
GOOL Dinamoooooooooooooooooooooo :great: - lovitura libera executat perfect de PETRE, iar DANCIULESCU nemarcat in mijlocul careului inscrie fara probleme pe langa Arcanu
/OLE/

OwenSkeet
3rd November 2004, 16:04
Pai nu e normal sa inecpa ureletele de blat?? voi cum ati facut si va-ti luat de trecutul lui Oli...asa ar trebui sa facem noi acum sa ne luma de Adrian cristea jucatorul lui dinamo care a jucat la iasi..si care la golul 2 pt dinamo a GAFAT INEXPLICABIl...dar asta este fotbalul.

himi
3rd November 2004, 16:06
E n-am vazut meciul dar citesc pe onlinesport:

Dinamo si Iasiul au mimat suspansul
2-3 scor final Iasi-Dinamo, in partida restanda a etapei a treia jucata azi. Ce suspans, ce meci! Dinamo a condus cu 2-0, dar a fost egalata de dulba lui Pacurar. Al doilea gol al acestuia, marcat din penalty pe sub manusa lui Stealea (care a atins, dar nu a putut devia) a avut la origini un fault inexistent: Toma s-a impiedicat singur in careu, bagand bocancul in iarba la o distanta de un metru de adversarul direct. Iasiul a avut niste ocazii imense pe final, dar Stelea s-a aflat mereu pe minge. In minutele de prelungiri, Arcanu s-a dat la o parte din fata mingiei pentru ca Danciulescu sa reuseasca al doilea sau gol in acest meci si sa devina golgeretul Diviziei A.

He-he, nu-i iarta Butuseaca!

ieppy
3rd November 2004, 16:06
Eu nu am spus nici inainte nici dupa ca a fost blat. Asta au spus unii suporteri ai nationalului. Eu am spus ca e suspect intr-un meci asa de important sa nu joci cu echpa standard. dar in fine. Va rugam continuati. :D

Vietnam
3rd November 2004, 16:07
Vietname, stii ca imi esti simpatic, insa sa mor eu daca credeam ca te incadrezi in gruparea de suporteri Blat. Maybe I was wrong.

Imi pare rau dar la acest meci nu se punea si nu s-a pus problema invingatorului! :rolleyes: Exact ca la Bacau-Steaua! Ghici cine cistiga?
In restul meciurilor nu comentez pentru ca aberanti si aberatii exista de cand stiu. Dar a spune ca Dinamo face numai blaturi evident ca este o uriasa exagerare.
Sa revin ...la acest meci m-am amuzat pe cinste. Sincer! Se numeste coincidenta nu? In nici un caz blat sau intelegere!
Coincidenta este un cuvant bun, asta a fost o simpla coincidenta!

Darkslowstar
3rd November 2004, 16:07
E normal sa existe suspiciuni de blat atat timp cat atatia jucatori platiti de Dinamo joaca la Iasi, Ieppy. Si mai ales cand stii si tu care este specialitatea lui Borcea si compania (in afara de vanzarea la mezat).
Asa ca intreb si eu, a fost o regie buna sau doar intamplare?

Mariusmadmax
3rd November 2004, 16:09
legaturi intre cele doua echipe nu sunt ... a poate
Poli Iasi: 12. Arcanu - 27. T. Petre, 4. I. Ionescu, 15. Bernard, 21. Beceru - 26. Cl. Ionescu, 5. Mitruc, 17. Croitoru, 20. Ad. Cristea, 18. R. Miclea - 11. Onofras

Antrenor: Ionut Popa
Rezerve: : 1. Branet, 2. Ad. Toma, 6. Baldovin, 7. M. Pacurar, 23. Arhire, 25. Bordianu
Absenti: Chiper, Cernat, Bogdanovici (accidentati), Ad. Ilie (exclus din lot), Perenyi, Onut, Ciubotariu (fara drept de joc, conform contractului), Bilba (suspendat)

raportul de cartonase galbene :
Poli 1-2 Dinamo ...
deci daca meciul este pe bune sar scantei ( Ex : Craiova - Rapid , Steaua - National , Rapid - Dinamo , CFR - Steaua etc ) , aici unde avem de-a face cu o disperata a diviziei A a fost pace , cum pace a fost si la Dinamo - Apullum !!!!

Cristea cainele - n-a jucat nimic - ma rog cumva este de inteles atitudinea lui ... cumva ... ce om ! Te umple de respect ... :jerk:
Rusineeeeeeeeeeeeeee !!!

claudio25ro
3rd November 2004, 16:09
Asta inseamna ca DINAMO nu mai are voie sa castige pentru ca e blat...nu?
Hai ca-i buna..la 2-2 toata lumea era fericita...dar a-ti uitat de Danciulescu...
Lasa sa faca steaua meciuri ca ala din ghencea cu Iasiul si...sanatate!

ieppy
3rd November 2004, 16:12
Nu mai conteaza. Uite ca urlu si eu:

Bllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt tttttttttttttttttttt.

sa moara jiji. :D

jay
3rd November 2004, 16:24

De neinteles sunt si oradenii, brasovenii, timisorenii, galatenii samd care tin mai mult cu o alta echipa decat cu cea locala. Am intalnit in Anglia suporteri ai lui PortVale, Sunderland si ai altor echipe mici. Unii mi-au spus ca simpatizeaza LFC, altii ManU, Arse, dar intotdeauna in meciurile directe sunt trup si suflet alaturi de echipa locala! Ma rog, iarna nu-i ca vara (ca sa citez din Basescu:)), nici Romania nu e Anglia.

Vietnam
3rd November 2004, 16:29
hi hi hi bravo ieppy! :ok: ( e bine chiar si in gluma!)

Auziti noi ne certam ca chiorii ( eu cel putin am ochelari deci intru la categoria asta) pentru intelegeri si aranjamente facute de altii. Dinamo nu cred ca are nevoie de "intelegeri" de genul asta , nici Steaua sau Rapid sau Craiova....dar daca sefii se inteleg ce putem sa facem noi suporterii? Atita bucurie avem si noi cand invinge pe bune echipa favorita. Cand mai sunt jocuri "strategice" parca nu mai este bucuria asa de mare. Sa multumim din inima conducatorilor de cluburi si de federatii care au reusit cu mentalitatea asta sa nu ne califice in ultimii ani in vreo competitie internationala atit cu echipa Nationala cat si la nivel de cluburi.

Suntem romani ma, ... si ne caracterizeaza propozitia:

"MERGE SI ASA!" :mda:
Ne vedem simbata cealalta pe Oblemenco! :evil:

ieppy
3rd November 2004, 16:47
I'll se you when you get there. :D

vasile314tzurka
3rd November 2004, 16:49
de ce sa moara jiji?

ieppy
3rd November 2004, 16:51
nu stiu, suna bine pur si simplu. :D

P.S: de ciuda ca nici alegerile nici campionatul nu il castiga. Poate UEFA. :D

vasile314tzurka
3rd November 2004, 16:52
de alegeri nu bag mina in foc desi ne-am distra bine:) dar campionat dai o lada:)

Vadim
Toata lumea e de acord ca a fost blat. Mai blat ca asta nu se poate...

Vietnam
De acord cu Ieppy mai sus! :happy

ieppy
3rd November 2004, 16:57
Vadim, ne lasi, te rog eu. Mai blat decat atat se poate, te asigur eu. Mai uita-te la stelutza ta sau pentru ea nu ai ochi?

vasile, lada e deja la rece, am maine bairam. despre cealalta mai asteptam. D

vasile314tzurka
3rd November 2004, 17:04
Da eu mai beu
Beau putin, putin cate putin
Pan` cand capu meu
Pe umeri nu mai pot sa`l tin
Si am sa beu
Atata pan` cand o sa aflu cine poate sa`mi spuie
Cat sa beu sa`mi fie numai bine.

p.s. ce ai cu steaua ieppy? eu nu zic ca e blat:) dar...

EDMOND_
3rd November 2004, 17:06
Ba fratele meu , ce tari sunt astia Borcea si Netoiu..dupa ce au avut " noroc" si au cazut cu Braila in cupa , acum castiga in minutul..92!! Ieppy , sunt convins ca iti este greu , dar rabda fratele meu ca o sa vina altele si mai si!!

ieppy
3rd November 2004, 17:09
Eu nu am nimic cu stelutza vasile, am ceva cu ziaristii astia stelisti. Cu ei am ceva. :D

Edmond, te rog sa ma ierti, nu stiam ca Dinamo nu are voie sa dea gol dupa min. 70. Mea culpa. Ptiu dracie, dar ce sau inmultit urletele. :)

cocomic
3rd November 2004, 17:13
nu are ieppy nimic acum cu steaua, vasile :D... numai ca se mira

'de ce se uita tati la mine (el) de parca-as (ar) be pe banii lor'

dinamo a castigat in minutul 92, a castigat... dinamo are trecutul plin de blaturi, il are... tot timpul o sa fie suspiciuni de blat asupra oricarei victorii a lui dinamo in minutul 92?... ati plecat vreodata de la premisa ca n-a fost blat?... nu fiti voi mai anti-dinamo decat sunt fanii pro-dinamo...

p.s. nu sunt deloc dinamovist... (chiar daca aparentele au fost inselatoare vreo saptamana :drak: )

Vietnam
3rd November 2004, 17:14
Ieppy ,te referi la Vasile care ne cinta melodii moldovenesti pe tot site-ul? :D

hamsterutz
3rd November 2004, 17:15
pana acum nu am crezut ca dinamo face blaturi, infara de meciul de la piatra neamtz cand a batut 2-1 (sper sa-mi aduc bine aminte) nu am crezut ca face blat. azi mi-am dat seama ca e "regina" blaturilor din Romania.
Blat cu arbitri, blat cu juc, blat cu orice (inafara de public), toti juc cadeau pe jos luftau , faceau greseli gen arcanu, cristea nu a jucat nimik, ba chiar la faza cand a scapat singur cu stelea si a fost offside, deabia ase misca nu avea de gand sa dea gol!!!! Ultima faza lov libera aiurea data, danciulescu nemarcat iar arcanu nici macar nu s-a sinchisit sa se prefaca ca se arunca dupa minge!!!
Rusine Dinamo Rusine. macar i-am facut la galerie si la spectacol pe stadion. Bravo Iasu!!!!
Se pare ca ramanem lanterna in tur. sa vedem ce facem dupa. Hai Poli!!!

MadSkillz
3rd November 2004, 17:17
Daca era blat cu arbitrul , nu dadea penalty pt poli (oricum l-a dat aiurea), daca era blat cu poli, tragea ala peste poarta la penalty sau isi dadeau autogol baietii mai repede, nu asteptau minutu` 92 sa o bage Danciu in poarta.Una peste alta, le e ciuda stelistilor ca ei si-au furat-o acasa de la astia. HA HA HA !

ieppy
3rd November 2004, 17:19
Chiar asa, daca rata danciu de acolo ce se intampla? de ce nu au facut o faza asemanatoare in min. 70 daca tot a fost blat? La asta numai jurnalistii stiu raspunsul. :D

Vietnam
3rd November 2004, 17:23
Pai ala la 11 metri asta a incercat dar nu a prins-o Stelea! :) Cumva am pus paie pe foc!?! :drak:

Hai ma Ieppy lasa-l naibii de meci, ati batut ce dracu mai conteaza acum ce si cum! Eu il urmaresc pe Vasile ca o sa scrie toate versurile de la cintecelul ala fain cu betia! :D

hamsterutz
3rd November 2004, 17:23
ma penalty aiurea dat de acord. dar l-a dat pt ca cu o faza inainte a fost penalty dar nu l-a dat.
blat cu juc!!!- ba tu te-ai uitat la meci sau vb din exp? arcanu, tinel, cristea,bogdanovici au jucat extraordinar de prost. apoi golu 2 din cauza lu cristea, golu 3 din cauz aca nu-l marca nimeni iar arcanu nici nu a schitat vreun gest desi putea sa scoata mingea!!!!
deci eu am vazut meciu crede-ma dinamo nu merita nici macar un pct!!!

ieppy
3rd November 2004, 17:27
Vietname, ardem gazul si noi ce dracu. :D

hamsterutz jucatorii enumerati de tine pana acum au jucat super bine, nu? Si sa intamplat ca in meciul asta sa joace prost, nu? :happy :happy

BlueEnergy
3rd November 2004, 17:29
Tot ce ramane e scorul si 3 puncte luate de Dinamo!

Sinn Fein
3rd November 2004, 17:31
Dinamo invinge Dinamo III...unde e problema si de ce atatea discutii contradictorii? :)):))

cocomic
3rd November 2004, 17:32
ma penalty aiurea dat de acord. dar l-a dat pt ca cu o faza inainte a fost penalty dar nu l-a dat.

tu chiar crezi ceea ce scrii?... n-am vazut meciul, nu zic ca a fost sau n-a fost... dar daca era blat, statea in picioare logica ta?... pai arbitrul ala daca ar fi trecut peste un penalty corect, de ce oare sa dea unul care n-a fost...

Darkslowstar
3rd November 2004, 17:38
Pt. ca arbitrii romani sunt niste cretini incompetenti Cocomic. Nu m-ar mira nimic la cat de corupti si netalentati sunt.

hamsterutz
3rd November 2004, 17:44
nush cum sa zic da cristea pana acum a jucat super, bogdanoviki nu prea a prins primu 11, tnel petre si arcanu is blatisti echipei, la fiecare meci jucat cu cineva din capitala ei fac blat!!!

cocomic
3rd November 2004, 17:46
@darkslowstar: cretini, corupti, netalentati... bun...

corupti pentru ca fac blaturi, nu?... cretini pentru ca fac blaturi pentru dinamo?... si netalentati ca nici macar un blat ca lumea nu-l stiu face...

asta vrei sa spui?... totusi nu m-ai convins ca arbitrul cu pricina stia de asa-zisul blat...

deschide-ti putin ochii tesiti... o sa-ti maresti unghiul de vedere cu cateva grade... macar asta cu siguranta...

@hamsterutz: si la tine e valabila faza cu deschisul ochilor... pai daca nu e blat cu arbitrul, e blat cu echipa voastra... ca blat fara faina nu se poate... si daca e asa, nu inteleg ce cauti aici sa cauti compatimire...

hamsterutz
3rd November 2004, 17:47
tu chiar crezi ceea ce scrii?... n-am vazut meciul, nu zic ca a fost sau n-a fost... dar daca era blat, statea in picioare logica ta?... pai arbitrul ala daca ar fi trecut peste un penalty corect, de ce oare sa dea unul care n-a fost...
ma cocomic de and ma stiu nus nebun si nici idiot!!! l-a dat compensatie!!! nush ce sa zic dar blat a fost sigur!!!

ma sincer nu caut nimi, dar mi-e ciuda!!! serios acuma ca a fost cel mai superb meci vazut vreodata in copou de mine!!!

ieppy
3rd November 2004, 17:49
e bine macar ca mai stii sa spui blat. :D

DD-Viola
3rd November 2004, 17:57
...dinamo invinge DOAR pe Dinamo 2 , 3....N+1 , iar in acest interval sant cuprinse toate echipele cu care acestia au aranjamente ( directe sau indirecte )...asta e dinamo !

cocomic
3rd November 2004, 17:57
@hamsterutz: zici ca a fost "cel mai superb" meci vazut de tine la iasi... pai unde-ti sunt standardele daca tot despre meciul asta zici ca a fost blat?... vezi cum te contrazici singur?... bine macar ca recunosti ca nu mai stii ce sa zici...

eu zic sa fii fericit... daca nu era blat poate batea iasiul cu 1-0 gol aiurea din corner, si plecai nesatisfacut acasa...

EDMOND_
3rd November 2004, 18:00
mah Ieppy ce dreac te ataci..ca vorbeam de Borcea si Netoiu..sau esti si tu in echipa de sunete!!?

ieppy
3rd November 2004, 18:27
hai mah edmond, ca nu se ataca nimeni pe aici. Ne distram si noi.

laziorazvan
3rd November 2004, 18:28
Cine a fost pe stadion si a vazut plasamentul lui arcanu si degajarile din repriza a doua nu poate sa nu-si puna o mie de intrebari.N-a venit Borcea degeaba inca de ieri la Iasi.Asta e,suntem o echipa mica...poate ne mai dau cativa jucatori la iarna in schimbul celor 3 puncte de azi.Haide Iasu`!!!

vasile314tzurka
3rd November 2004, 18:40
e bine ca a venit. in rest nu e cazul:))

Vadim
3rd November 2004, 18:40
S-a vazut din avion ca Arcanu s-a pus in poarta astfel incat sa ia gol. Din avion, nu de pe stadion. Oriunde se suta era gol. Nici macar nu s-a intins. :rosu: :no: :drak:

Utilizator
3rd November 2004, 18:41
Curios ca se discuta despre plasamente gresite si non-combaturi de parca Iasul ar fi distrus tot pana acum. In meciurile anterioare nu au fost suspiciuni de blat? Ca am mai vazut destule "chifle" si in trecut. Din pacate, pentru ca Iasul mi-e o echipa simpatica.
In orisice caz, interesant sa aranjezi meciul si sa prevezi ca vei inscrie golul victoriei in prelungiri. Puteam discuta despre asa ceva daca era vorba de "aranjat" arbitrul, dar cand se discuta despre intelegeri directe intre echipe, nu cred sa existe astfel de scenarii.

vasile314tzurka
3rd November 2004, 18:43
lasa, omule, oricum ar fi e aranjat:)

Utilizator
3rd November 2004, 18:44
Hac, parerea ta :)
Cum e, ai trecut pe lichide serioase sau te tii tare?

ieppy
3rd November 2004, 18:45
Vadime imi aduce aminte de un meci de groaza pentru tine. Dinamo-Steaua 2-1 de anul trecut. Grigorie era cam nemarcat in careul stelutzei iar din avion sa vazut ca Khamu nu sa extins cat a putut el ca sa scoata mingea. Din nava spatiala, nu din avion.

vasile314tzurka
3rd November 2004, 18:47
asta e ieppy:)
in rest dinamo fura:))

ieppy
3rd November 2004, 18:47
normal. :)

Nimeni nu spune altceva. oare? :)

CoolRain
3rd November 2004, 18:50
BLAAAAAAAAATTTTTT !!!!!!!
Iasul a dat 3 puncte si Dinamo a dat 3 goluri !!! Hotie pe fata fratilor !!!
BLAAAAAAAAATTTTTT !!!!!!! :ciocan:

Utilizator
3rd November 2004, 18:52
Da' de ce urli?? :)

ieppy
3rd November 2004, 18:52
pentru ca e indignat, nu e asa coolrain. sau nu mai stii? :)

CoolRain
3rd November 2004, 18:57
Stiu ca sunt indignat!!! Dar voi nu stiti cat ma doare inima cand vad atata nedreptate in fotbalul asta !!! Imi vine sa...sa...sa...
Acum serios, chiar v-am deranjat cu urletul in gol din sufletul meu? :headbang: :headbang:

ieppy
3rd November 2004, 19:00
:happy :happy :happy

mda, si sa stii ca stim cata durere ai in suflet acum. Utilizator si cu mine o simtim din locurile de unde iti scriem. :D

Utilizator
3rd November 2004, 19:00
e ciudat ca nu te-au deranjat altele mai clare de pana acum. oricum respect pentru golul din suflet.

hamsterutz
3rd November 2004, 19:03
ma cocomic tu ai auzit vreodata de blat aranjat perfect? asta a fost unul dintre ele. dar sincer acuma nu totzi au vandut meciul de ex mitruc, arhire, miclea, onofras, pacurar chiar s-au zbatut si au reusit singuri ce nu au reusit ceilaltzi si crede-ma arhire si miclea i-au facut de cacao pe fundasi dinamovisti , pe partea lor au fost sefi!!!

ieppy
3rd November 2004, 19:05
mai hamsterutz, tu nu ai auzit de...

Na ca nu mai stiu ce sa spun. Incerc cu Blat. :D

Hai ca esti copil. Mai invata si tu cate ceva si pe urma poti sa revii. :D

vasile314tzurka
3rd November 2004, 19:08
ce sa invete?

ieppy
3rd November 2004, 19:14
una, alta. "E" prea multe de pus aici. :D

vasile314tzurka
3rd November 2004, 19:15
nu e inac prea multe ci doar normale:) sun tem in gasca:)

ieppy
3rd November 2004, 19:16
Si ma gandesc ca tare bine va e acolo. :)

hamsterutz
3rd November 2004, 19:16
da ma ms asa am sa fac. daca zici tu "batranule" asa am sa fac. dar un lucru e clar ca a fost BLAT!!!

vasile314tzurka
3rd November 2004, 19:17
inde? de tort? sau nu?

ieppy
3rd November 2004, 19:20
pai nu ai mancat deja blatul? :)

hamsterutz, ce ti-am spus eu? Ma indoiesc ca ai invatat ceva. :D

vasile314tzurka
3rd November 2004, 19:20
nu. inter e aici si nincam palika:)

ieppy
3rd November 2004, 19:21
buna si aia, nu are blat insa va descurcati voi. :)

hamsterutz
3rd November 2004, 19:33
ma yeppi ma da tu crezi ca ma iau dupa totzi? fac ce vreau eu. nu ma mai pun cu tine ca esti op si am mai patit-o cu op-isti astia si nu mai am chef mai acuma cand e subiectu asta !!!

ieppy
3rd November 2004, 19:36
cand iti vine cheful de invatat sa ne anunti si pe noi ca dam bairam in cinstea ta. :)

Adrian
3rd November 2004, 19:40
De ce oare credeti ca atunci cand se aranjeaza un blat se stabileste exact scorul final si minutele in care se dau golurile? 85 de minute se joaca "pe bune" adica ma rog, aia care tre sa piarda normal ca nu se pierd cu firea, dar daca se trezeste unul cu poarta goala, sau i se da 11 metri, normal ca o da in ate, ca e timp sa se repare "greseala".
Ultimele 5 minute sunt de tot rahatul, ca daca atunci scorul nu corespunde, trebuie nitel "tras de par"...si atunci apar situatii ca asta, in care portarul nu mai sare dupa ea si se preface inmarmurit de frumusetea sutului; sau cum a mai fost o situatie in campionatul trecut cand a dat Vasilache gol (lui nu-i spusese nimeni ca e blat, prostu') in ultimul minut, de au ramas toti masca (nu s-a bucurat nimeni din echipa, nu l-a felicitat nimeni, toti erau galbeni de frica). Asa ca au repus imediat miingea in joc si s-au dat toti la o parte ca sa primeasca gol mai repede. Ca la "cascadorii rasului"...

vasile314tzurka
3rd November 2004, 19:44
noi nu credem de fel:))
si oricum nu cred nimic

Adrian
3rd November 2004, 19:58
314tzurka, iti spun cu regret ca incep sa imi schimb impresia (f placuta, pana de curand) despre tine. Ultimele (multe) mesaje sunt scrise "la misto", fara sa ai nimic de spus, fara a "comunica" nimic. E chiar atat de important numarul de posturi (cocurezi cu un pusti de 16 ani care nu are nici o alta treaba) incat sa iti sifonezi imaginea?

vasile314tzurka
3rd November 2004, 20:10
nu cred ca asta e problema:) mai gindeste-te

p.s. adrain, gindeste-te ca ne mai si distram si uneori gluma tine loc de foame:)

Quartz@nu
3rd November 2004, 20:13
ce vrajeala la iasi ..... :rosu: un truc mai mare nici ca se putea dinamo 3 - dinamo .....merita iasul B-ul :jerk:

vlad1607
3rd November 2004, 21:05
DI-NA-MO LALALA DI-NA-MO LALALA
Desi apararea a fost din nou varza Niculescu a innotat iar Grigorie era pierdut in spatiu am castigat :D

Mariusmadmax
3rd November 2004, 21:24
bobalna 1907 ,
daca dupa mizeria de la Iasi poti sa canti ... ce mai e de adaugat , am mai vazut vreo doi care dadeau din coada ...

ADelPiero
3rd November 2004, 21:38
incredibil :shock: .... asa ceva numa` dinamo poate :drak:

lu
3rd November 2004, 21:41
BORCICA,borcica,fa lampa mai mica sa facem prajiturica.dar a iesit doar blatu';frishca...la sfarsitul cupei.
jalnic.se reinfiintzeaza cooperativa?

lu
3rd November 2004, 21:43
daca suporterii sunt fericiti sa vada fotbal si sa manance si un blat pufos la sfarsit...asa sa fie.eu,daca tzineam cu dinamo,imi bagam limba in c.r si nu mai spuneam nimic.national:6-0\ steaua:5-1\ si...si dinamo...p-relungiri

simion
3rd November 2004, 21:45
astia kiar nu s-au saturat sa vada pe altii jukand fotbal?

simion
3rd November 2004, 21:46
de fapt,dupa atatea deziluzii....,te cam obisnuiesti.pacat de ando.

Vand vise
3rd November 2004, 21:59
N-am vazut meciul ... a fost blat?! :D

DanielAndrei
3rd November 2004, 22:13
voi stiti ce se intampla daca se afla ca a fost blat? nici un jucator de la POLI nu v-a mai indrazni sa se arate prin oras

simion
3rd November 2004, 22:25
a fost blat!e clara tendinta ekipei iesene de a trage puncte de la steaua si a da altora.asta e.pacat de ieseni.am fost la meciul cu rapid.penalty ratat si o faza in min 93 cu 2 jucatori care se invita sa suteze si unul suteaza in portar din 8 m.pacat.eu sunt stelist,dar nu ma intereseaza dinamo.sunt prea in spatele stelei,dar imi pare rau pt iesenii care dau bani pe bilet

hamsterutz
3rd November 2004, 22:42
vad ca se vb pe aici ca poli e dinamo III de la ce v-atzi luat?

Bancaru
3rd November 2004, 23:44
A fost blat? Eu nu am vazut si nici nu am urmarit online meciul. Dar ce interes sa aiba moldovenii? Sau sunt 100% convinsi ca pica in B si arbitreaza lupta pentru titlu?

sixelab
4th November 2004, 00:06
am avut rabdarea sa citesc toate cele 130 de posturi si am ramas oarecum dezamagit de majoritatea parerilor... sa inteleg ca dinamo nu mai poate castiga un meci decat daca e blat? si cum poti incrimina de blat un meci in care se da gol exact in ultima faza a meciului? (daca nu era fault la faza aia probabil ca se fluiera sfarsitul meciului) ... sau si faultul a facut parte din "strategia" pusa la punct de cele 2 echipe? jenant ce se discuta aici si este si mai jenant titlul de pe prima pagina a onlinesport... dar deh, atata poate lumea sa faca, sa acuze si sa fie ironica, ca la asta ne pricepem cel mai bine :no:

jay
4th November 2004, 00:09
bobalna 1907

Asta da mostra de incultura crasa! Schimba-ti avatarul, ii faci de ras pe stelisti! Rascoala de la Bobalna in 1907.:D :D :D

armin
4th November 2004, 08:34
E fix problema lui dinamo daca a fost sau nu blat.
Daca a fost, inseamna ca pe caini ii intereseaza numai campionatul intern, ceea ce s-a vazut si in acest an in parcursul lor uefa, ca de CL nu mai zic.

Oricum ei pierd, pentru ca daca au rezultate doar pe plan intern nu se vor putea intretine decat prin vanzare de jucatori in rusia, ucraina sau china. Giovanni si-a pierdut din credibilitate in europa cu ajutorul lui Mutu, asa ca nu va mai vinde in europa nici cat a vandut pana acum.

Intrebare: Cu ce e mai puternica echipa dinamo daca castiga un campionat intern si atat? In acest mod niciodata nu vor juca CL, indiferent cat de mult se antreneaza Borcea.

vlad1607
4th November 2004, 17:26
Da pai cum sa nu fie blat..Poli Iasi are 26 de puncte sigur nu retrogradeaza..sigur prinde Cupa Uefa la vara....au ajutat si e pe saracii caini ca deee au 12 puncte si se fac de rusine......:( PENIBIL !!!! PENIBIL !!! BLATURI LA TOT PASU...DINAMO FACE BLATURI SI IN AMICALE !!!! Ma intreb daca nu e boala treaba asta ? :) DIN Pacate...
FORZA CAINII !!!! :D

sotostone
4th November 2004, 17:59
am avut rabdarea sa citesc toate cele 130 de posturi si am ramas oarecum dezamagit de majoritatea parerilor... sa inteleg ca dinamo nu mai poate castiga un meci decat daca e blat? si cum poti incrimina de blat un meci in care se da gol exact in ultima faza a meciului? (daca nu era fault la faza aia probabil ca se fluiera sfarsitul meciului) ... sau si faultul a facut parte din "strategia" pusa la punct de cele 2 echipe? jenant ce se discuta aici si este si mai jenant titlul de pe prima pagina a onlinesport... dar deh, atata poate lumea sa faca, sa acuze si sa fie ironica, ca la asta ne pricepem cel mai bine :no:

:ok: no comment!
/hello sixelab: punctul pe i
:no: pt. cei care l-au citit shi l-au ignorat total
:rosu: pentru subiectivism shtiu ei care ;)
:cool: a se vedea ca e incepator si nu stie rostul pe ols: prea multa stea

"gazde:ciocan: Dinamo =blat" oricare ar fi gazde : :rosu: pt. aceasta parere mult prea generala :no:

hamsterutz
4th November 2004, 21:35
esti cumva redactor la gsp? si de ce mi-ai furat semnatura :mda:

vlad1607
5th November 2004, 13:22
Sotostone Dinamo joaca smabata la GL..daca castigam o sa si sara alde madminmarius ca a fost BLAT .e o vorba in popor : "Atata stiu atata zic "...:D
FORZA CAINII !

Mariusmadmax
5th November 2004, 19:22
jucati pe bune , si nimeni n-are treaba cu voi ...
Mi-aduc aminte de Dinamo de prin 1995 ... cu Tararache , Haldan , Petre , Danciulescu , Coporan etc
... ce frumosi erau !!!
acum Iordache , Semeghin , Alistar , Burca , Babicu , Dragan , Niculescu , Serban , Stelea etc numai dezamagiri !

vlad1607
5th November 2004, 20:39
Dezamagirile sunt dezamagiri.....da blatu nu e blat daca nu spui tu ca la fiecare meci e blat....nu te-ai saturat? sa spui aceeasi poezie "fara rime"? :)

hamsterutz
5th November 2004, 20:54
dinamo= (pe limba micorbistilor) BLAT!!!

suporter-I-S
5th November 2004, 22:02
Hai sa fim seriosi; eu am fost miercuri la stadion si am avut ocazia sa vad meciul; majoritatea celor care au postat aici nu au habar ce s-a jucat ; ca sustinator al Iasului si ca anti-dinamovist convins va spun un lucru chiar dc va dezamagesc si ma veti contrazice: NU A FOST BLAT! Noi iesenii nu putem nici macar sa ne plangem de arbitraj (felicitari Corpodean); au fost dezavantajate ambele echipe in faze destul de importante: am zis inca de pe stadion de la fata locului ca nu a fost penalty la Miclea si m-am convins din imaginile de la stirile sportive ca nu a fost desi s-a dictat; a fost acordat oarecum in compensare cred eu pentru ca la o faza premergatoare Cristea a fost clar faultat in careu nedictandu-se nimic; insa a gresit si impotriva lui Poli in 2 randuri (deposedarea prin fault asupra lui Cristea din care a iesit golul 2 si faultul inexistent dictat la faza din care a iesit golul 3); insa greseli sunt in orice arbitraj si o mai spun o data: am avut parte de un arbitraj foarte bun!
Un aspect putin mai jenant este legat de cel mai bun jucator de la Dinamo: acesta a fost Adrian Cristea. A reusit printr-un meci jucat prost (intentionat sau nu - personal cred ca da) sa-si bata joc de munca unei echipe intregi si de munca lui de cativa ani la clubul asta (aici la Iasi era cel mai iubit jucator de public insa miercuri si-a batut joc de noi). RUSINE CRISTEA!!! :rosu: Du-te mai repede la Dinamo ca ai dat dovada ca ai caracterul potrivit pt clubul ala si sper daca ai sa prinzi echipa acolo sa ai numai meciuri in care sa joci asa cum ai jucat miercuri.
Vorba de blat nu poate fi deoarece nici macar un nebun nu face blat in minutul 93, golul din prelungiri a fost urmare a faptului ca dupa golul doi iesenii s-au retras in aparare, iar cristea le-a pus mai multe pase extraordinare colegilor dinamovisti.
Deoarece de cand a venit Popa antrenor la Iasi se vede o oarecare schimbare in jocul iasului eu sper ca si anul viitor voi avea ocazia sa vad meciuri tot in divizia A; daca nu va fi asa, asta este - sper doar ca Iasul sa nu se predea in nici un meci.
FORZA POLI!!! FAIR PLAY PLEASE

P.S. : ce naiba cauta link-ul de mai sus pe o pagina de sport??? cred ca pana dupa alegeri ma voi dezintoxica de net ca deja mi se face scarba de bannerele politice (in special de o anumita orientare politica) din site-urile de sport.

Mariusmadmax
6th November 2004, 00:04
P.S. : ce naiba cauta link-ul de mai sus pe o pagina de sport??? cred ca pana dupa alegeri ma voi dezintoxica de net ca deja mi se face scarba de bannerele politice (in special de o anumita orientare politica) din site-urile de sport.
si eu ma intreb de jenantul din poza si de buruienile din sigla ...

hamsterutz
6th November 2004, 15:29
daca banul face legea ;)

Mariusmadmax
6th November 2004, 15:51
daca banul face legea ;)
acum dupa ce Otelul a aratat ca Dinamo era o echipa de batut , nu-ti pare rau ca iesenii tai s-au predat ?
uita-te numai la raportul de cartonase galbene (!!!!!!!!) din cele doua meciuri ...

hamsterutz
6th November 2004, 19:00
pai ce sa zic dinamo e o echipa de batut noi si fara 4 titulari am jucat mai bine ca ei. pacat ca s-a vazut val individuala si exp.