View Full Version : TNA Against All Odds 2010
daby
13th February 2010, 00:59
http://img193.imageshack.us/img193/2927/againstallodds2010.jpg
TNA World Title with Eric Bischoff as special referee
AJ Styles (c) (w/Ric Flair) vs Samoa Joe
8-Card Stud Final
8-Card Stud Semifinal
8-Card Stud Semifinal
8-Card Stud Semifinal
Abyss vs Mick Foley
8-Card Stud Quarterfinal
Kurt Angle vs Mr. Anderson
8-Card Stud Quarterfinal
Matt Morgan vs Hernandez
8-Card Stud Quarterfinal
"The Pope" D'Angelo Dinero vs Desmond Wolfe
Tag Team Mach
Team 3D vs The Nasty Boyz
Dljf_PJzuzg
Heath Scumm
13th February 2010, 01:26
8 Card Stud ... adica un nou King Of The Ring? N-au avut deja Championship Series castigat de Lashley sau ala nu se pune?
daby
13th February 2010, 11:31
A fost o prostie Championship Series, si-au dat si ei seama. Plus ca Lashley is "fired"
Reaper
13th February 2010, 18:46
Pot scoate un show interesant, dar mie cardul asta imi pare ca ar apartine unei federatii independente cu putini luptatori.
Mi se pare ca prea multi oameni buni din roster stau acasa din cauza turneului 8 card stud... (tot X-Divisionul, de exemplu)
legendkiller
13th February 2010, 22:19
TNA star Ken Anderson has posted the following on his official Twitter account:
"Just arrived at the airport and it's a FREAKIN ZOO! And the girl behind the counter is a 3 toed SLOTH, slower than Molasses in January! I've done a lot of traveling, but I've NEVER seen an airport as jammed as it was this morn. We were put on standby, but the 1st confirmed. Flight isn't until MONDAY! How bout that PPV on Sunday?! So say a lil prayer for us that we actually make it onto a flight today..."
Glumetzul
15th February 2010, 01:04
totusi, unde e Sting? zici ca se pregateste de Wrestlemania... :D
VladC
15th February 2010, 09:32
^dude enough is enough..he's in tna
DDP
15th February 2010, 10:16
D'Angelo Dinero new no.1 contender.Merita acest lucru din plin.
Marko
15th February 2010, 18:51
Foarte tare aceasta editie a Against All Odds, fanii au fost la inaltime. Nu am intalnit meciuri de 5 minute, terminate aiurea sau alte chestii. Toate au fost cursive ceea ce e bine. :party:
Ideea tournmanet-ul a fost foarte buna. Primul meci bunicel, Desmond Wolfe si The Pope pot scoate meciuri frumoase impreuna daca li se da atentie. Celelalte 3 sferturi au fost si ele interesante. Morgan si Hernandez colaboreaza minunat si in echipa si unul vs celalalt, iar faza cand Morgan si-a lasat cochipierul sa intre in ring inapoi a facut toti banii. Sincer, nu imi prea place Matt, dar a facut un meci bun, desi Hernandez este clar peste el. Angle si Anderson s-au ridicat la inaltime, s-a lasat si cu ceva sange, disputa interesanta cu un rezulat oarecum neasteptat. :confused:
Treaba cu Abyss si Mick Foley a fost tare, insa ma asteptam la ceva mai mult hardore. A fost oricum mai bine decat treaba de 2 minute cu Kevin Nash. S-au folosit doar de un scaun si niste pioneze, trebuia ceva mai mult sange, poate o masa rupta. Gimmick-ul lui Abyss e tare, isi joaca bine rolul insa mi se pare ca il trage extrem de mult in jos. :angry2:
Cele doua semifinale ale turneului au fost bune, 4 viitori Main Eventeri. Insa eu tot regret ca Brutus Magnus nu a fost macar inclus in acest 8 Card Torunament. Finala a oferit spectacol, cu un rezultat magnific. Desi nici Anderson nu arata rau ca si contender, Pope e noul contender si poate revigora Main Eventul. Sper doar ca invingatorul acestui turneu sa isi fructifice sansa, va dati seama ce minunat i-ar sta lui Dinero cu centura mondiala. :love2:
Story-ul cu The Band devine idiot, ar trebui sa calirifce totul. Unde e Kevin Nash, ce e cu atacurile lui Pac si Hall, de partea cui e Hogan si toate astea, si sa se termine cumva.
Nasty Boys vs Team 3D a fost decent, vizionabil. Cateva momente bune, iar piesa de rezistenta. Jimmy Hart in TNA ca managerul celor doi Nastys e magnific. Ce factiue tare poate iesi, si acum imi doresc ca Saggs si Knobs sa mai stea ceva timp prin federatie. Hart arata magnific pentru 66 de ani, e clar ultima lui poveste in pro-wrestling. De altfel, ma astptam intr-un fel sau altul sa vina si el in TNA, deoarece cam toti din HukmaniaTour-ul de asta vara au venit in TNA, exceptandu-i pe Umaga (Dumnezeu sa il odihneasca ! :() si Gangrel (care cred ca va debuta si el intr-o luna sau doua).
Meciul pentru centura mondiala a fost foarte bun, aproape de cel dintre AJ si Angle de pe 4 ianuarie, insa acela parca a avut un alt suflu. Joe se descurca incredibil pentru greutatea sa, cei doi au colaborat bine si au scos un meci bun spre foarte bun. Ma cam deranjeaza rezultatul, Joe campion era foarte tare, insa si cu un AJ vs Dinero e bine Ii sta ca aiurea lui AJ cu suvite blonde si cu acea haina gen Ric Flair, ins Flair ca manager e foarte bun, sper sa ramana doar la acest rang.
Toate segmentele backstage cu interviuri au fost bune, TNA-ul are oameni carismatici, per total un PPV pe placul meu. :party:
TNA ! TNA ! TNA
VladC
16th February 2010, 00:07
meciurile au fost asa si asa..insa cand vine vorba de promouri..man oh man
Ken e extraordinar la microfon..cel putin mie asa mi se pare:cool:
Pope e din ce in ce mai over:D
AJ este pe zi ce trece din ce in mai bun la mic..mie imi place noul Look al lui aj..si cred ca ar avea nevoie de un titantron nou si o melodia un pic remixata(heel-ish)...
Joe - Aj a fost meci bun ...a fost un pic mai incet fata de meciurile lor obisnuite fiindca acum Aj e heel..
Au fost si cateva chestii ciudate cum ar fi atacul lui Hall si Syxx asupra lui Pope, nu prea inteleg rolul lui Easy E ca arbitru sau chestia cu morgan si hernandez..anyway..
An Enjoyable Show..:D
Feanoro
16th February 2010, 04:25
Dude isn't it obvious that Syxx Pac and Scott Hall are working for Bischoff? Mie asa mi se pare.
Iar chestia cu Easy E arbitru era un fel de progresie normala in storylineul cu Ric Flair. First, they trick a referee by making AJ hit Angle with the belt and AJ retains.
Hogan & Bischoff's response: remake the match and put the best referee, Earl Hebner, on the job to prevent that
Flair & Styles bribe the referee causing the screwjob.
Hogan & Bischoff's response: not knowing which referee to trust, they make Bischoff the referee. However, Bischoff gets distracted by Ric Flair and AJ still retains.
Urmatoarea miscare o sa fie expulsia lui Ric Flair din ring la urmatorul title match, impotriva lui Pope, iar in acel moment Styles va reusi sa castige fara ajutor.
Iar dupa cate vad la Impacturi Bischoff ocupa rolul machiavelian, aranjand treburile anapoda pentru cei cu care are probleme, fie ei faces (Mick Foley) sau heels (Ric Flair) si in opinia mea el este cel care ii directioneaza si pe Hall & Syxx Pac la dirty work (Atacul asupra lui Foley cand s-a dus la Bischoff, Atacul asupra lui Angle care s-a luat de Hogan, acuma atacul asupra lui Pope dintr-un motiv inca necunoscut).
For all we know, Anderson is Bischoff's guy too:)
VladC
16th February 2010, 09:34
^so you liked it?
HIGH FIVE!:P
..so it's basically the same ol' same ol'..:D
Mike^
16th February 2010, 21:15
Damn, don't know about you guys, but the Main Event was epic for me...Truly epic...Primul meci dupa 1-2 ani la care m-am bucurat de rezultat cu adevarat...Per total a fost un PPV bun, meciuri bune toate in schimb, dupa cum a spus si VladC...Promo-urile au fost geniale...Ken Anderson este cel mai apropiat lucru de The Rock care exista momentan in industrie, am ras cu lacrimi la promo-urile lui...The Pope este acolo sus si el...Nici nu imi mai e dor de Christian Cage de cand e Anderson in TNA...
More later...:D
Tudor_Ancu
16th February 2010, 22:22
I Marked out at the winner lol ! :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.