PDA

View Full Version : WrestleMania XXVI: Sting vs Undertaker?

Glumetzul
11th February 2010, 23:14
Undertaker vs Sting, in sfarsit? :yeah: Sting a disparut din TNA de cateva luni, de fapt a avut 2 aparitii dar nu in ring. Meciul visat de intreg mapamondul. Ce parere aveti? Credeti ca se poate realiza sau nu? In fond si la urma urmei cred ca banul isi va spune cuvantul... Din cate stiu eu Sting nici nu prea-l agreaza pe Hogan care e acum in TNA. Daca Vince inca are in cap sa-l aduca pe Sting in WWE, chiar numai pentru o noapte, bineinteles...

http://fc08.deviantart.net/fs50/f/2009/267/c/d/Sting_VS__The_Undertaker_by_Destroyah.jpg

Ciudat este totusi ca unii pe net au inceput sa creeze anumite afise cu Sting vs Undertaker chiar pentru Wrestlemania 2010, a 26-a editie... Sa fie oare nostalgie? Oare fanii creaza in fiecare an acest afis? Sau stiu ei ceva ce noi nu stim?

CRED CA DACA VINE STING LA WRESTLEMANIA INNEBUNESC! :D WOOOOOO!!!

Prezentarea oficiala:

WrestleMania XXVI is the forthcoming twenty-sixth annual WrestleMania professional wrestling pay-per-view (PPV) event produced by World Wrestling Entertainment (WWE). It is scheduled to take place on March 28, 2010 at the University of Phoenix Stadium in Glendale, Arizona.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6a/WrestleMania_XXVI.jpg

AleXXander
11th February 2010, 23:17
Undertaker vs Sting, in sfarsit? :o:
LOL ! Punct.

Ciudat ca asta e si postul 666. :D

Brain-dead
11th February 2010, 23:18
^^You're psycho , kid..

Glumetzul
11th February 2010, 23:22
Anul acesta o sa avem Sting vs Undertaker, o sa vedeti... Asa merita sa se retraga Sting, iar Undertaker sa-si intrerupa seria cu unul demn de el...

Mr Cosmin
11th February 2010, 23:30
Tot anul acesta, vom avea si un Chris Benoit vs. MVP, o reeditare a meciului de la WrestleMania 23.

Sa nu uitam de meciul dintre Melina si Awesome Kong, pentru centura divelor.

Ratonu
12th February 2010, 00:19
Nu se va intampla si ar fi un meci naspa, oricum.

Raiden
12th February 2010, 16:23
^^You're psycho , kid..

Nu e copil, doar ca e prea obsedat de Sting.

JohnnyAddams
13th February 2010, 15:48
Ce sa caute Sting in WWE?! Sting e fan Hogan, deci nu cred ca se va intampla, as prefera mai mult HBK vs. Undertaker. Oricum WWE-ul nu mai are idei in ceea ce priveste meciurile de 5 stele, vad ca incearca sa refaca aceleasi meciuri pentru a scoate in acelasi timp foarte mult pop , cat si un meci istoric. Ar fi o idee sa se mai schimbe si oponentii....CM Punk e prafuit in WWE, ar merita mai mult.

Kossu
13th February 2010, 16:23
asta mai lipseste,sa-l vad pe cm punk 30 de minute (si) la wrestlemania vorbind despre cum ne poate salva.

JohnnyAddams
13th February 2010, 16:56
@Kossu : esti mark? Cred ca habar nu ai ce inseamna gimmick senzational si mic skills. Oricum nu conteaza, mai bine ne uitam la 30 de minute in care DX-ul isi promoveaza cartile, tricourile si piticul.

ThePhenom
13th February 2010, 16:58
Anul acesta o sa avem Sting vs Undertaker, o sa vedeti... Asa merita sa se retraga Sting, iar Undertaker sa-si intrerupa seria cu unul demn de el...

Rezultatul asta (Sting def Taker at WM) e posibil numai daca vine Vince Russo booker...Acum,vorbind in domeniu fantasticului,daca se va face un astfel de meci, sansele lui Sting de a castiga sunt 0.El toata viata a luptat in WCW si TNA,ce te face sa crezi ca i-ar da cineva o victorie la cel mai important PPV din WWE in fata unei legende al acestei federatii?

daby
13th February 2010, 17:43
Sting n-a plecat din TNA, nu s-a retras. A luat timp liber dupa Bound For Glory. A reaparut la iMPACT! pe 4 ianuarie, iar revenirea lui se pastreaza. Are si niste probleme acasa.

Kossu
13th February 2010, 19:59
Stai chill,stiu ca are mic skills,doar ca Punk inca nu e de main-event la WM.Atata timp cat o sa umble cu Festus,nu vad cum ar ajunge iar in main-event.

Mr Cosmin
13th February 2010, 20:04
In primul rand Festus nu mai e acelsi Festus... a scapat de gimmick`ul de bou retardat, acum arata destul de ok ca si luptator.
Pacat ca nu vorbeste mai mult, dar e normal, cat timp va fi alaturi de Punk, nu prea se va bucura sa aiba microfonul in mana.

Cat despre parerea in legatura cu Punk, aici gresesti, Momenul lui Punk din inceputul Rumble`ului mi s`a parut cel mai bun moment al PPV`ului. E kinda funny sa il vezi pe Punk in ceva de genul "Khali, I can saaave you Khaaaliii". :)

RockBerg
13th February 2010, 21:10
WHAT...wm26
http://i46.tinypic.com/2ia4i2h.jpg

Kossu
13th February 2010, 21:44
Cat despre parerea in legatura cu Punk, aici gresesti, Momenul lui Punk din inceputul Rumble`ului mi s`a parut cel mai bun moment al PPV`ului. E kinda funny sa il vezi pe Punk in ceva de genul "Khali, I can saaave you Khaaaliii". :)

Asta asa e.Nu mai puteam de ras :happy As vrea sa vad la WM Punk vs Rey.La SD! a fost foarte bun meciul dintre ei.

Laurian1903
14th February 2010, 21:11
^^LOL la cut-copy-paste sau ce-au facut astia cu Sting pe afisul ala :)

Feanoro
15th February 2010, 00:00
La cum il percep eu pe Sting ca si personalitate nici nu cred ca intr-o ipotetica situatie in care s-ar realiza acest meci ar veni sa bata cu pumnul in masa pentru o victorie.

Singurul tip de wrestler care merita o asemenea distinctie ar fi un wrestler tanar dar care deja este in varful piramidei din punct de vedere al calitatatii in ring si al aprecierii publicului (like maybe a Stone Cold prin 98)

Glumetzul
15th February 2010, 01:02
^^LOL la cut-copy-paste sau ce-au facut astia cu Sting pe afisul ala :)

eu asta intrebam, de ce incep sa circule astfel de afise pe net? toti il pun pe Sting pe afis chiar daca nu e nimic oficial. iar Sting in TNA n-a luptat anul acesta, a avut doar 2 aparitii asa minore, statea si privea Band-ul si pe Hogan cu Bischoff.

s-ar putea sa stie fanii ceva... ganditi-va ca Sting merge si el la o sala sa se antreneze!

ce mai conteaza ca va castiga sau va pierde? merita o astfel de retragere si ar fi meciul secolului... e mai batran decat Taker dar nu e cu mult mai ramolit! cred ca daca se antreneaza serios mai poate produce un meci de calitate. :yeah: WOOOOOOOOO!

VladC
15th February 2010, 09:37
^:hmm:

Marko
15th February 2010, 12:19
^^ Calmeaza-te, da-ti doua palme, du-te pana la baie, intoarce-te si o sa vezi ca iti trece repede amnezia asta cu Sting si Undertaker.

Mr Cosmin
15th February 2010, 13:30
Doar Bobby din Lumea lui Bobby mai avea asa o imaginatie. :D

Reaper
15th February 2010, 15:51
Sunt sanse mai mari sa imi ciocane Vince McMahon la usa (desi nu sunt acasa) si sa ma intrebe daca vreau sa il inving clean pe Undertaker la WrestleMania decat sa vedem un Sting Vs Undertaker.

WHAT...wm26
http://i46.tinypic.com/2ia4i2h.jpg
Trebuia sa-i pui pe toti Sting. :D

L0R1N
15th February 2010, 18:11
I just want to say...

http://www.buyuglysweaters.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/are_u_on_drugs.jpg

P1ka
15th February 2010, 20:42
I just want to say...

http://www.buyuglysweaters.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/are_u_on_drugs.jpg

=)):happy:happy Ce replica .. sunt de acord sunt sanse inexistente ca Sting vs Taker la WM ..!

Laurian1903
15th February 2010, 23:28
Errm, actually... never say never! Nu se stie niciodata ce le poate da prin cap celor din WWE cat si din..err afara WWE-ului.
Sa nu uitam ca Bret Hart se jurase cu ani in urma sa nu mai puna piciorul in WWE, iar pe 4 Ianuarie 2010 a revenit. "I guess Hell froze over!" a spus. Heh. Yup, I guess so, Hitman! Sting s-a jurat de asemenea sa nu mai lucreze vreodata cu McMahon, poate ne trezim si cu el in WWE, spunand "Bret is right, Hell did freeze over!"
Apoi, exact ca in promo-ul genial pt SummerSlam 2005, HBK isi indeparteaza face-paint-ul de pe fatza, iar Undertaker este atat de uimit incat nu mai apuca sa se fereasca de devastatorul Sweet Chin Music!
One..!
Two..!
YEAH!!!

Feanoro
16th February 2010, 04:47
Laurian numai de Hitman stie sa discute rofl. Despre orice si oricine am vorbi, el tot exemple si povesti cu Hitman baga in conversatie:lol:

Anyway, cand a lucrat VREODATA Sting, the Franchise, cu McMahon? Si nu-mi spune atunci cand McMahon a cumparat WCW ca au plecat toti ca din pusca de acolo in momentul ala.

Laurian1903
16th February 2010, 21:50
ROFL, ROFL, yadda yadda yadda. Vai de mine, ce m-ai pus la punct. Am inceput sa distrug echipamentul audio prin casa de nervi, iar o boxa a si cazut pe mine.
Ai tu vreo comparatie mai buna cand e vorba de o asemenea (posibila) revenire?
Bret este exemplul cel mai bun deoarece nimeni, nici macar eu, nu se mai astepta sa revina vreodata in WWE, mai ales dupa atata vreme.
Este wrestlerul pe care l-am urmarit si il voi urmari in continuare cel mai indeaproape, deci voi continua sa-l dau exemplu de cate ori voi avea ocazia si va exista o BAZA.
ROFL ROFL all you want.
Ca sa-ti dau motiv sa ROFL, Sting wears a leather jacket, long hair, similar wrestling attire and even uses a variation of the Sharpshooter, the Scorpion Deathlock.
Now there's something to ROFL at! ;)

Referitor la Vince-Sting, era cat pe ce sa lucreze cu Vince, de fapt au existat chiar si numeroase negocieri in acest sens. I s-au facut diverse promisiuni, insa in final nu a fost multumit de ceea ce i s-a propus de catre Vince.

http://www.wrestleview.com/news/1044303818.shtml

Raiden
16th February 2010, 23:05
Ca sa-ti dau motiv sa ROFL

:happy :happy :happy :happy

Cat de tare suna asta, serios.

Laurian1903
17th February 2010, 00:32
ROFL! :)

Seriously now, clar vom avea HBK vs Taker la WrestleMania.
Acum cateva saptamani, cei de la wrestlingshop.co.uk ofereau DVD-ul cu WM XXVI pt preorder, iar in descriere spuneau

Shawn Michaels vs The Undertaker
Bret Hart vs Vince McMahon
printre altele, pe care nu le mai tin minte, deoarece recunosc ca doar astea doua ma intereseaza :)

Am intrat si astazi sa verific insa si-au dat seama de major spoiler si ai sters descrierea DVD-ului. Heh.

Necro
17th February 2010, 23:58
Ce poster,doamne!Same shiet,doar au pus o poza cu Sting in Tna

Feanoro
18th February 2010, 00:51
^Er...it's photoshopped by an amateur...DUH!

@Laurian.

Wow doar nu vrei sa spui ca Sting l-a copiat pe Hitman, right?

In primul rand amandoi s-au suprapus ca perioada de wrestling cred peste un deceniu si in al doilea rand Sting si-a dezvoltat personalitatea actuala gradual.

A avut facepaint de cand lumea iar apoi a trecut la o tema mult mai dark, foarte similara cu "The Crow" (if you remember the movies/series/etc, which were very popular at the time). The Crow, a guy returned from the dead to kick everyone's ass avea tot facepaint alb/negru si par lung si stalkuia oameni de deasupra. De asemenea purta o jacheta luunga de piele.

Now THAT is similar to what Sting does, Hitman venea intr-o scurta de piele (pana la brau) si era predominant in roz/violet cu ochelari violet.

Si ma rog, sunt multe alte detalii de genul asta. Iar Sting n-a avut totdeauna parul lung, la inceputuri avea parul scurt si blond cu facepaint color, apoi brunet scurt, etc pana cand a ajuns la lookul final din gloria WCW.

Laurian1903
18th February 2010, 09:55
Of course, I was just ROFL-ing you back :)
Desi Hitman a purtat si el jachete lungi (vezi WM X de exemplu), nu a avut nici o legatura cu sting, design-ul jachetei fiind inspirat dupa coperta albumului Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band al formatiei The Beatles. Bret is a HUGE Beatles fan. I guess he wanted to be the pink Beatle, LOL.
http://www.mondodesign.com/wp-content/uploads/2009/06/sgt_pepper_cover.jpg

And of course I know about the Crow movie, mi-a placut si mie la nebunie in anii '90, in special primul, cel cu regretatul Brandon Lee.
Sting really nailed it with that gimmick.

RockBerg
18th February 2010, 14:13
Sting si Hitman sunt relicve,FFS.Nu stiu ce atata agitatie...
Pentru mine Sting a fost intotdeauna un 2nd hand Hitman.il stiu de cand avea freza Duke Nukem,apoi folosind "The Crow".. niciodata outfit-ul ala nu a reprezentat "Sting" pentru mine,era o chestie furata din film.Arata misto,dar nu era ceva numit "Sting".E aceeasi branza daca ar veni HHH cu gimmick Terminator.

Tudor_Ancu
18th February 2010, 14:38
E aceeasi branza daca ar veni HHH cu gimmick Terminator.

wait ... that's not his gimmick atm !? :O

OnTopic : http://www.independent.ie/multimedia/archive/00412/sting_g_412055t.jpg

Sting Is teh shizzle!

Glumetzul
19th February 2010, 03:40
Pentru mine Sting a fost intotdeauna un 2nd hand Hitman.il stiu de cand avea freza Duke Nukem,apoi folosind "The Crow".. niciodata outfit-ul ala nu a reprezentat "Sting" pentru mine,era o chestie furata din film.Arata misto,dar nu era ceva numit "Sting"

http://img214.imageshack.us/img214/7043/wp21.jpg

Laurian1903
19th February 2010, 13:05
Sting si Hitman sunt relicve,FFS.Nu stiu ce atata agitatie...

Asa o fi, insa relicvele astea aduc deocamdata mai multe ratings decat orice superstar "in forma" din WWE.

VladC
19th February 2010, 14:24
^asta crezi tu:happy..WWE's main ratings come from kids under 14..how would they know who the hell bret hart and sting are?

Marko
19th February 2010, 14:43
Lauriane, gresesti mult.

Glumetzul
19th February 2010, 17:14
Nu cred ca greseste Laurian. Sting sa coboare from the rafters in WWE si multimea ar exploda. Singurul luptator care a castigat de 4 ori titlul de cel mai popular wrestler. WWE-ul mai are si fani adulti pentru ca acestia-s duc copiii la wrestling... :) Da si tu Marko un search pe youtube la WCW Sting! ;)

Raiden
19th February 2010, 17:32
Mai ramane sa-l inlocuiesti pe Sting cu Chuck Norris in acele bancuri celebre.

VladC
19th February 2010, 17:35
^now he about to do it..HE ABOUT TO DO IT!!!wonder what happens if i say..

Sting sucks ass!Cena is awesome!
(oh boy oh boy oh boy..can't wait for the result)

Marko
19th February 2010, 20:52
Stai linistit Feanoro, stiu ce a insemnat Sting.
Totusi, un conflict Bret Hart fan-boy vs Sting fan-boy suna bine. Feanoro si Laurian, va rog continuati. :)

Raiden
19th February 2010, 20:58
Stai linistit Feanoro, stiu ce a insemnat Sting.
Totusi, un conflict Bret Hart fan-boy vs Sting fan-boy suna bine. Feanoro si Laurian, va rog continuati. :)

:happy:happy:happy:happy:happy

VladC
19th February 2010, 23:45
stai linistit elmalasorte, stiu ce a insemnat sting.
Totusi, un conflict bret hart fan-boy vs sting fan-boy suna bine. elmalasorte si laurian, va rog continuati. :)

fixed:d

Marko
20th February 2010, 10:07
Thanks Vlad. Am incurcat doar nickname-urile, nu vad ce e asa amuzant Raiden.

Laurian1903
20th February 2010, 16:27
^ Oh, look who suddenly turned sensitive!
Time for the "fanboys" to laugh! Iiiinh! Iiiinh!

Vlad C, if you think that the entire audience shouting for Bret Hart during this year's editions of RAW consisted of adults only, you need to download the HD mkv versions and look closer. Vei fi surprins. RAW's got mmuch higher ratings since the Hitman returned, like it or not.

N-am de ce sa intru in conflict cu nimeni, Bret Hart is my all-time favorite, but I also respect many other wrestlers.
Ex: Curt Hennig, Shawn Michaels, Steve Borden (Sting, poate cei care nu sunt fanboys nu stiu, heh), Randy Savage, R.V.D., CM Punk, Edge, Taker, etc
I'm talking about TALENTED hard workers that actually deserve to be called "wrestlers".

And stop bashing the fanboys. Without fanboys such forums would be DEAD or B-O-R-I-N-G at best.
Having a wrestling idol is where all the fun is at, sorry to see that so many people miss out on that.

VladC
20th February 2010, 17:12
^ Oh, look who suddenly turned sensitive!
Time for the "fanboys" to laugh! Iiiinh! Iiiinh!

Vlad C, if you think that the entire audience shouting for Bret Hart during this year's editions of RAW consisted of adults only, you need to download the HD mkv versions and look closer. Vei fi surprins. RAW's got mmuch higher ratings since the Hitman returned, like it or not.

N-am de ce sa intru in conflict cu nimeni, Bret Hart is my all-time favorite, but I also respect many other wrestlers.
Ex: Curt Hennig, Shawn Michaels, Steve Borden (Sting, poate cei care nu sunt fanboys nu stiu, heh), Randy Savage, R.V.D., CM Punk, Edge, Taker, etc
I'm talking about TALENTED hard workers that actually deserve to be called "wrestlers".

And stop bashing the fanboys. Without fanboys such forums would be DEAD or B-O-R-I-N-G at best.
Having a wrestling idol is where all the fun is at, sorry to see that so many people miss out on that.

1.dude that's a weird laugh:confused:
2.i'm not that sure that's true;)
3.well some people miss out on life so that isn't the worse thing that could happen(that's not intended as a insult):D
4.never get in an argument with a fanboy.it's like getting in an argument with a waffle about pancakes.:D

anyway..when it's all said and done..the dust has settled...hart,sting,nash,hall,hogan,flair are all relics..who are just trying to make some money before they die..it's as simple as that

Heath Scumm
20th February 2010, 18:22
Sting si Hitman sunt relicve,FFS.

http://i127.photobucket.com/albums/p159/Mgoderre/Noooooo.jpg

You shall pay for your insolence!

*Preparing to ban RockBerg!*

Freddie Foxxx
20th February 2010, 18:29
ce topic cu nume de cancan. totusi despre ce se discuta? :))

VladC
20th February 2010, 18:42
ce topic cu nume de cancan. totusi despre ce se discuta? :))

take my advice..read the whole thread..u gonna laugh:D

Laurian1903
20th February 2010, 20:36
^Yeah, especially at the IGNORANCE of some so-called wrestling fans!
Bret is 52 and Sting is 50, so they're still far from becoming relics.
And, yes, I'm a fanboy, too bad you're not one. You should try it sometime.

Regarding the money comment, oh, my mistake, I didn't know that the other wrestlers are in it for free!
I guess they're all in it just for the MOMENT, like Cena said two weeks ago! Hah!
Good one.

Marko
20th February 2010, 21:04
Da, trebuie sa ajunga la 60 de ani ca sa fie relicve.

Heath Scumm
20th February 2010, 23:08
Eroii copilariei mele nu vor fi niciodata relicve ;)

Glumetzul
20th February 2010, 23:40
Mai bine nu deschideam topicul sau o faceam poate la sectiunea TNA, fanii WWE nu au absolut nici un respect pentru legende...

Laurian1903
21st February 2010, 00:12
^ stay cool, don't get into their game.
Everyone is entitled to have an opinion, but in this case, their opinion is wrong ;) Period.

Raiden
21st February 2010, 01:32
Mai bine nu deschideam topicul sau o faceam poate la sectiunea TNA, fanii WWE nu au absolut nici un respect pentru legende...

:happy:happy:happy:happy:happy

Cred ca numai in mesaje din astea am sa o tin, la cate baliverne se posteaza pe aici.

VladC
21st February 2010, 02:17
^ stay cool, don't get into their game.
Everyone is entitled to have an opinion, but in this case, their opinion is wrong ;) Period.

:happy:happy:happy
this is a good thread..:D

Laurian1903
21st February 2010, 10:13
Now to that I have to agree :)

Raiden
21st February 2010, 17:51
Lauriane, cum iti explici scandarile http://i49.tinypic.com/2vug21x.jpg de la promoul lui Bret Hart ? :)

RockBerg
21st February 2010, 18:16
You shall pay for your insolence!

*Preparing to ban RockBerg!*
Stop living in the past.

http://www.descopera.org/wp-content/uploads/fosila-archaeopteryx.jpg

legendkiller
21st February 2010, 19:52
Si totusi de ce nu sterge cineva acest thread fara scop?

Mr Cosmin
21st February 2010, 20:14
Si totusi de ce nu sterge cineva acest thread fara scop?
Pentru ca trebuie sa mai si radem. :)

VladC
21st February 2010, 23:20
ma intreb cum de psycho nu a descoperit threadul asta:rolleyes::D

Mr Cosmin
21st February 2010, 23:59
E mahmur. :D

Laurian1903
22nd February 2010, 10:08
Lauriane, cum iti explici scandarile http://i49.tinypic.com/2vug21x.jpg de la promoul lui Bret Hart ? :)

E normal sa existe si "opozitie", no big deal. Desi mie mi s-a parut ca e vorba de un mic grup de retarzi care profitau de orice moment de liniste pentru a se face
auziti. Scandarile WHAT aveau sens si umor pe timpul lui Stone Cold, in lipsa lui chiar nu au nici un farmec, cel putin pentru mine.

VladC
22nd February 2010, 14:21
E normal sa existe si "opozitie", no big deal. Desi mie mi s-a parut ca e vorba de un mic grup de retarzi care profitau de orice moment de liniste pentru a se face
auziti. Scandarile WHAT aveau sens si umor pe timpul lui Stone Cold, in lipsa lui chiar nu au nici un farmec, cel putin pentru mine.

si asta spune tot:D

Giorgian
22nd February 2010, 16:37
Vai mama ce-am mai ras.. :D Romgleza iar va omoara, cred ca va da BigSexy warninguri la toti :)) Oricum asemenea threaduri si discutii in contradictoriu sunt utile, mai afli lucruri nestiute pana atunci.

Feanoro
22nd February 2010, 23:30
Who the fuck is Marko and why is he incapable of memorizing more than one nickname?

Pentru cei pe care inca nu i-a dus bibilica sa realizeze: I'm an UNDERTAKER fan. Not anyone else's fan.

Dar asta nu inseamna ca nu apreciez si alti wrestleri.

@Rockberg: Daca inventariem posturile tale din ultimul an, wrestlerii din anul 2009-2010 se impart in 2 categorii dupa tine: relicve si lameri lipsiti de talent.

My question is: why bother posting on this forum if you don't like wrestling anymore?

Laurian1903
23rd February 2010, 00:13
si asta spune tot:D

WHAT?? :drak:

VladC
23rd February 2010, 07:48
Who the fuck is Marko and why is he incapable of memorizing more than one nickname?

Pentru cei pe care inca nu i-a dus bibilica sa realizeze: I'm an UNDERTAKER fan. Not anyone else's fan.

Dar asta nu inseamna ca nu apreciez si alti wrestleri.

@Rockberg: Daca inventariem posturile tale din ultimul an, wrestlerii din anul 2009-2010 se impart in 2 categorii dupa tine: relicve si lameri lipsiti de talent.

My question is: why bother posting on this forum if you don't like wrestling anymore?

I can answer that: IT'S FUN:D

Glumetzul
25th February 2010, 04:47
ESTE OFICIAL!!!! STING vs UNDERTAKER main-event la Wrestlemania 26

http://www.youtube.com/watch?v=-3oSHMJrNnc

Giorgian
25th February 2010, 10:23
Nigga plis...

Razor
25th February 2010, 13:06
^^Yeah right...de parca ar face Taker un meci mai bun cu Sting decat cu HBK.

Marko
25th February 2010, 14:20
Deja s-a anuntat ca Undertaker se va infrunta cu Shawn Michaels si tu inca visezi la Sting ?

RockBerg
25th February 2010, 14:33
http://topazbean.files.wordpress.com/2009/08/troll-0.jpg

VladC
25th February 2010, 16:08
let me translate...

TROLL!

SyxxPac
25th February 2010, 16:44
Undertaker se va lupta cu Shawn Michaels la WrestleMania...varianta cu Sting e aproape imposibila

VladC
25th February 2010, 16:54
http://sleekupload.com/uploads_jpg/20/facepalm_4.jpg

Mr Cosmin
25th February 2010, 18:19
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0901/epic-fail-demotivational-poster-1232907651.jpg

Feanoro
25th February 2010, 20:02
Some people should go back to the dictionary and relearn the meaning of JOKE.

Laurian1903
26th February 2010, 00:28
Told ya, Sting will descend from the rafters and all the wrestling fans around the world will finally learn that all this time, all these years, Sting was actually Shawn Michaels.

Feanoro
26th February 2010, 03:40
Um...does that mean Sting/HBK has 2 wives? :shocked: GODDAMN MORMON!! :headbang:

Laurian1903
27th February 2010, 01:29
LMAO! Of course, the entire reborn Christian thing is just a gimmick.

Razor
8th April 2010, 15:22
» While plans can always change, the working theme for next year's WWE Hall of Fame in 2011 is to have a WCW theme since they will be in Atlanta. There is already talk about inducting Sting (if he is available and not with TNA), Lex Luger, Ron Simmons, The Road Warriors and The Steiner Brothers.

Oare se va indeplini visul lui elmalasorte ? :D

Y2J
8th April 2010, 15:40
Se va implini doar daca Sting va pleca din TNA pana cand va fi HOF in 2011.

daby
8th April 2010, 15:56
Se va implini doar daca Sting va pleca din TNA pana cand va fi HOF in 2011.

Are you retarded ?

Y2J
8th April 2010, 16:49
No, you?

Feanoro
8th April 2010, 17:22
Sting tot reinnoieste colaborarea cu TNA in fiecare an, nu prea e de acord cu deal long-term pentru ca se cam gandeste la retirement. Sooo...it's possible

2011 insa mi se pare prea devreme, poate peste vreo 3-4 ani.