View Full Version : Offseason 2010
Zabriskie
9th February 2010, 13:59
Monday, February 8: Waiver system begins. Teams may begin to release or waive players.
Thursday, February 11: Teams may begin to assign the franchise tag or transition tag to a player. Due to the uncapped year, teams may assign both a franchise and transition player, or two transition players.
Wednesday, February 24 - Tuesday, March 2: NFL Combine.
Thursday, February 25: Deadline for teams to assign franchise/transition tags.
Thursday, March 4: Deadline for teams to extend a qualifying offer to restricted free agents; if they do not, these players become unrestricted free agents.
Friday, March 5: Beginning of free agent signing period.
Friday, March 5: First day teams can make trades.
Thursday, April 15: Last day other teams can extend offer sheets to restricted free agents.
Thursday, April 22 - Saturday, April 24: 2010 NFL Draft.
Zabriskie
9th February 2010, 16:57
http://www.yardbarker.com/author/article_external/2056524?widget=true
gaby23k
9th February 2010, 18:21
bataie mare pe mcnabb... ce echipa ar deveni broncos cu asa un QB? ei, ce zici RedFalcon ?
dumboss_yo
9th February 2010, 18:50
^ Probabil zice ca l-ar distruge Mecdeniels :). Apropo, RedFalcon, ce zici de poza asta ? :D
http://www.yoursportsnightcap.com/wp-content/uploads/2009/10/josh-mcdaniels1.jpg
Eu unul tind sa cred ca McNabb ramane la Eagles.
gaby23k
9th February 2010, 20:04
mda, nici eu nu cred ca pleaca de acolo. e munca lui , nu pleci la varsta lui sa incepi alta treaba de la 0 sau in niciun caz nu de unde ii lasa pe eagles, asa cum se intampla la broncos sau browns
Zabriskie
9th February 2010, 20:09
De parca e dupa el daca pleaca sau nu. O sa fie traded daca vrea stafful si sunt sanse destul de mari sa se intample.
Bronco
9th February 2010, 20:31
bataie mare pe mcnabb... ce echipa ar deveni broncos cu asa un QB? ei, ce zici RedFalcon ?
Nu m-ar pasiona atat de mult venirea lui McNabb. Ar gasi o metoda McDaniels sa-l "distruga" si pe McNabb... As prefera sa plece McDaniels. Indiferent cine e QB, tot nu vom ajunge departe...
^ Probabil zice ca l-ar distruge Mecdeniels :). Apropo, RedFalcon, ce zici de poza asta ? :D
http://www.yoursportsnightcap.com/wp-content/uploads/2009/10/josh-mcdaniels1.jpg
Eu unul tind sa cred ca McNabb ramane la Eagles.
O stiam... am mai multe din astea... Din pacate, copilul idiot tot la Broncos ramane...
dumboss_yo
9th February 2010, 20:39
^ Probabil zice ca l-ar distruge Mecdeniels :).
Nu m-ar pasiona atat de mult venirea lui McNabb. Ar gasi o metoda McDaniels sa-l "distruga" si pe McNabb...
Ce aproape am fost :P.
Bronco
9th February 2010, 20:43
Pai... Daca McDaniels ar vrea un QB de genul lui McNabb, il putea tine pe Cutler, care e si mai tanar si era destul de iubit de fanii din Denver. In plus, nu stiu si nu cred ca McD va renunta la Orton, care , parerea mea, va avea un sezon dezastruos in 2010, in cazul ca Scheffler si Marshall vor pleca. Plus defensiva, care nu va mai fi coordonata de Nolan. Un minus deja pentru Broncos... Asa ca daca in 2010, Broncos termina 8 - 8, pot zice ca avem un sezon bun...
Zabriskie
11th February 2010, 15:35
The 2010 Patriots will be the first team in recent memory to go coordinator free.
link (http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/02/05/patriots-wont-name-a-defensive-coordinator/)
codrutc
11th February 2010, 20:56
link (http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/02/05/patriots-wont-name-a-defensive-coordinator/)
Pai Bill Bellichick si asa se ocupa de defensiva si in special de linebackers unde are cea mai mare experienta. Daca va uitati pe marginea terenului in timpul meciului mai mereu e in jurul jucatorilor din aparare.
Patriots
11th February 2010, 20:58
Antonio Pierce a fost pus pe liber de catre Giants
http://blogs.nfl.com/2010/02/11/pierce-tells-newspaper-that-giants-have-released-him/
codrutc
11th February 2010, 21:05
Referitor la free agency, anul asta va fi diferit fata de anii precedenti pentru ca nu va fi "salary cap".
Jucatori care ar fi fost free agents dupa 4 ani nu vor mai fi, trebuie sa astepte 6 ani.
Majoritatea echipelor vor pune preturi diferite pe capul jucatorilor care sunt "restricted free agents" pe care echipele care-i vor trebuie sa plateasca, plus draft picks adecvate. Asadar nici o echipa nu va pierde probabil nici un jucator pe care nu vor sa-l piarda.
In plus, primele 8 clasate nici macar nu au voie sa semneze un free agent daca nu pierd pe unul de al lor.
De exemplu, la Colts unde cunosc situatia foarte bine doar Garry Bracket e free agent si nu va pleca nicaieri. Deci Colts pot semna un singur free agent in cazul ca-l vor pierde pe Garry, desi nu se va intampla (Colts rar semneaza free agents din principiu). Ceilalti care normal ar fi fost unrestricted acum sunt restricted , de exemplu printre cei mai importanti, Charlie Johnson si Antoine Bethea care mai mult ca sigur vor avea pret de "second or third round draft pick" pe capul lor.
campuscodi
12th February 2010, 17:32
http://profootballtalk.nbcsports.com/2010/02/11/protection-wasnt-cutlers-problem/
Cred ca au uitat de partea in care WR cadeau din picioare :)))
Zabriskie
12th February 2010, 18:17
The fail is big in that one. Normal ca a avut si Cutler partea lui de bonehead plays, in special alea din redzone care sunt imense pt momentumul echipei. Dar sa zici ca protectia nu a fost de vina la niciuna din alea e o prostie mare de tot. Ce vor aia sa se intample pt a da vina pe o-line la o interceptie? Pt ca e logic ca atunci cand joci atatea meciuri sub una dintre cele mai proasta linii din liga sa iti fie afectat jocul si sa fii nevoit sa dai drumul la pase pe care in alte circumstante nu le-ai arunca. Jaworski e un cretin daca crede ca Cutler poate juca bine cu linia aia in sistemul lui Martz.
gaby23k
12th February 2010, 20:29
Antonio Pierce a fost pus pe liber de catre Giants
http://blogs.nfl.com/2010/02/11/pierce-tells-newspaper-that-giants-have-released-him/
am citit niste zvonuri ca vine la Patriots . nu ar fi rau deloc, anul asta defensiva nu a mers prea bine:confused:
Zabriskie
16th February 2010, 20:31
Raiders and Sebastian Janikowki reached agreement on richest K contract in NFL history - 4 yrs, $16m, $9m guaranteed.
codrutc
16th February 2010, 21:23
Raiders and Sebastian Janikowki reached agreement on richest K contract in NFL history - 4 yrs, $16m, $9m guaranteed.
face toti banii, pacat ca nu are sansa sa joace cu Raiders in playoffs in meciuri decisive.
campuscodi
16th February 2010, 22:18
Si mai are si 31 de ani...
alex2006
16th February 2010, 22:42
e unul din cei mai buni kickeri din istoria NFL, joaca la o legenda ce mai traieste doar cu numele. Dar sa speram ca Raiders vor renaste o data cu inceperea unui alt deceniu. Eu il asez foarte aproape chiar de Vinatieri. Dar daca nu are oameni care sa il aduca in situatia de a inscrie, nu poate face nimic pentru Raiders:(
codrutc
16th February 2010, 22:59
e unul din cei mai buni kickeri din istoria NFL, joaca la o legenda ce mai traieste doar cu numele. Dar sa speram ca Raiders vor renaste o data cu inceperea unui alt deceniu. Eu il asez foarte aproape chiar de Vinatieri. Dar daca nu are oameni care sa il aduca in situatia de a inscrie, nu poate face nimic pentru Raiders:(
sa intelegem ca esti fan Raiders?
La 31 de ani e destul de tanar pentru un kicker.
alex2006
16th February 2010, 23:03
nu sunt fan raiders, dar parca as vrea sa mai vad echipa asta acolo unde e locul, nu in fundul clasamentelor.
cycloneclau
17th February 2010, 09:22
Pai aia nu-s in stare sa ajunga pana la linia de 40-43 de yarzi a adversarilor, ca de acolo ar suta fara probleme :)
Cateodata ma intreb de ce il mai pun arbitrii sa dea kickoff :D Parca nu se stie ca mingea ajunge cel putin in endzone :)
dumboss_yo
17th February 2010, 12:01
Daca a incercat si asa ceva, ce sa mai zici ? :)
http://www.youtube.com/watch?v=UXTvv4mjur0
A.k.a
18th February 2010, 09:01
http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=easterbrook/100216&sportCat=nfl
dumboss_yo
18th February 2010, 16:23
In opinia "expertilor" NFL, cam asa arata clasamentul (top 10) echipelor pentru 2010:
1. IND Colts
2. NO saints
3. GB Packers
4. DAL Cowboys
5. MIN Vikings
6. SD Chargers
7. PHI Eagles
8. NY Jets
9. PIT Steelers
10. BAL Ravens
Eu unul prevad ca Packers sau Cowboys merg in SB anul viitor, respectiv Chargers (sau COLTS :P).
Patriots
18th February 2010, 16:43
Eii , ce ti-e si cu expertii astia :D Totusi NE cred ca sezonul urmator isi revin si vor fi din nou pretendenti la SB ;) cel putin asa cred eu
dumboss_yo
18th February 2010, 16:58
Adevarul e ca nu prea vad cum sa nu-i bagi pe Pats nici macar in top 10 ...
campuscodi
18th February 2010, 17:28
In opinia "expertilor" NFL, cam asa arata clasamentul (top 10) echipelor pentru 2010:
1. IND Colts
2. NO saints
3. GB Packers
4. DAL Cowboys
5. MIN Vikings
6. SD Chargers
7. PHI Eagles
8. NY Jets
9. PIT Steelers
10. BAL Ravens
Eu unul prevad ca Packers sau Cowboys merg in SB anul viitor, respectiv Chargers (sau COLTS :P).
Si daca eu personal nu le recunosc "expertimea" lor? De ce sa-i iau drept experti cand la inceputul ultimului sezon cativa din ei prevedeau baliverne.
Citeste asa ceva si nu mai baga in seama predictiile acestor adevarati "experti"
A.k.a
18th February 2010, 20:17
Pai linkul ala l-am postat si eu :D
alex2006
18th February 2010, 20:50
oricum, pot sa va zic sa pariati toti banii ca 49-ers isi castiga divizia ! Nu stiu daca vor face ceva in playoff, dar avand in vedere ca epoca Warner s-a inchis la arizona, chiar nu vad cine ar putea sa fie in fata lui 49-ers. Si cred ca raiders se vor califica de pe locul 2 in divizia lor. Iar pats cred ca vor renaste, cand toti ii considera terminati.
A.k.a
18th February 2010, 21:26
http://www.gifbin.com/bin/1233928590_citizen%20kane%20clapping.gif
dumboss_yo
19th February 2010, 11:07
Si daca eu personal nu le recunosc "expertimea" lor? De ce sa-i iau drept experti cand la inceputul ultimului sezon cativa din ei prevedeau baliverne.
De ce crezi ca si eu tot folosesc ghilimelele ? :)
codrutc
20th February 2010, 00:56
Atunci cand vorbim de predictii ar trebui ca articolul acesta sa fie readus in actualitate.
Bump
alex2006
20th February 2010, 12:25
Nici o predictie nu este buna in NFL. E cel mai echilibrat campionat din lume si tocmai de asta e atat de frumos.
dumboss_yo
26th February 2010, 12:02
http://www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/09000d5d81697e2d/Tebow-pre-combine-interview
Patriots
26th February 2010, 22:03
Official: San Diego will not tender RB Darren Sproles and will allow him to test free-agent market.
Asta chiar mi se pare stupid daca e adevarat.
georgebz
26th February 2010, 22:21
poate vor urca in draft sa-l ia pe CJ Spiller :D ... as vrea sa-l vad in AFC
Zabriskie
27th February 2010, 00:26
Sau poate vor sa ii ofere un contract pe mai multi ani.
Zabriskie
28th February 2010, 21:34
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=4953182
georgebz
28th February 2010, 22:56
in sfarsit .. eu sper sa se faca ceva , si nu numai pentru meciurile de playoff
dumboss_yo
1st March 2010, 10:48
Nu ar fi cine stie ce nici aceasta schimbare. Din cate am priceput, daca prima da TD e tot "de aur", iar daca avem FG-FG intra in vigoare regula de pan-acum, adica urmatoarea care puncteaa castiga meciul.
Nu inteleg de ce nu acorda pur si simplu cate o posesie fiecarei echipe si daca scorul ramane egal, se reia procedura. Si nu doar pentru playoff !
SlayerZ
1st March 2010, 16:13
Mie imi place formatul actual, intr-adevar se bazeaza si pe noroc, dar pana la urma daca ai aparare buna o sa-ti fortezi adversarul sa punteze(interceptie, recoverd fumble etc), si in plus asa mi se pare si mai palpitant pentru fani.
campuscodi
2nd March 2010, 12:29
stie careva cum se numeste compania lui Ray Lewis care face development in holograme si augmented reality ?
Zabriskie
5th March 2010, 23:50
Patriots si Ravens sunt frontrunners pt Boldin dupa mai multe surse. Cards inca sunt interesati.
codrutc
6th March 2010, 00:06
Patriots si Ravens sunt frontrunners pt Boldin dupa mai multe surse. Cards inca sunt interesati.
Am vazut ca si Chiefs ar fi interesati in Boldin.
Zabriskie
6th March 2010, 14:56
Jared Gaithers ar trebui sa produca putin zgomot. A primit 1st round tender dar echipele care aleg in a doua jumatate si au nevoie de un stud OT ar fi naive daca nu ar incerca sa ii ofere un contract. Here's looking at you Packers, Cowboys, Colts...
Sau chiar echipe care aleg mai devreme, Gaithers e dovetit a fi un OT de top, are 24 de ani si cu cat e pickul mai mare cu atat Ozzie o sa fie tentat sa il lase sa plece. De exemplu daca e sa il draftezi pe Okung, top rated OT anul asta, tot o sa trebuiasca sa ii dai un contract similar ca lui Gaithers,daca nu chiar mai mare, dar trebuie sa iei in calcul si riscul de bust. Ravens e clar ca vor sa vada daca se aleg cu un top 10 pick si astfel il lasa sa plece (multumita echipelor care inexplicabil l-au sarit pe Oher anul trecut) pt ca altfel ii dadeau tender maxim si nu se mai atingea nimeni de el.
Ah, si apropo de iminenta plecare a lui Marshall, Seattle se pare ca e foarte interesata. Marshall are si el 1st round tender si daca tranzactia are loc Denver practic o sa-si primeasca inapoi pickul pe care l-a dat anul trecut pt un 5'9 2nd round pick corner doar ca de data asta vor da unul dintre cei mai buni WR din liga. McGenius, where trading an All Pro WR for a random corner happens.
codrutc
7th March 2010, 00:18
Jared Gaithers ar trebui sa produca putin zgomot. A primit 1st round tender dar echipele care aleg in a doua jumatate si au nevoie de un stud OT ar fi naive daca nu ar incerca sa ii ofere un contract. Here's looking at you Packers, Cowboys, Colts...
Sau chiar echipe care aleg mai devreme, Gaithers e dovetit a fi un OT de top, are 24 de ani si cu cat e pickul mai mare cu atat Ozzie o sa fie tentat sa il lase sa plece. De exemplu daca e sa il draftezi pe Okung, top rated OT anul asta, tot o sa trebuiasca sa ii dai un contract similar ca lui Gaithers,daca nu chiar mai mare, dar trebuie sa iei in calcul si riscul de bust. Ravens e clar ca vor sa vada daca se aleg cu un top 10 pick si astfel il lasa sa plece (multumita echipelor care inexplicabil l-au sarit pe Oher anul trecut) pt ca altfel ii dadeau tender maxim si nu se mai atingea nimeni de el.
Ah, si apropo de iminenta plecare a lui Marshall, Seattle se pare ca e foarte interesata. Marshall are si el 1st round tender si daca tranzactia are loc Denver practic o sa-si primeasca inapoi pickul pe care l-a dat anul trecut pt un 5'9 2nd round pick corner doar ca de data asta vor da unul dintre cei mai buni WR din liga. McGenius, where trading an All Pro WR for a random corner happens.
Good point insa unii zic ca baiatul nu e suficient de iute la minte,ma refer la Gaither. Sa fiu in conducerea Broncos eu nu l-as da pe Marshall, in primul rand pentru ca e dovedit a fi bun ,iar mcDaniels ar trebui sa-si mai lase din orgoliu.
Zabriskie
15th March 2010, 16:10
Cleveland Browns - the next year 1-15 team.
Seriously? 8 milioane pt Jake Delhomme? De departe cea mai proasta achizitie anul asta. La ce l-au mai luat pe Wallace? Stai cu asta si cu ala de la Jets de anul trecut si vezi ce QB poti sa iei in draft. Si faptul ca l-au dat pe Wimbley pt un 3rd rounder nu imi place deloc, dar probabil se gandesc sa urce in draft si se asigura ca au cu ce in eventualitatea in care gasesc echipe interesate de trade down.
Ah si Delhomme o sa castige 20 de milioane per total anul asta, let this sink in for a moment...
codrutc
15th March 2010, 18:17
si sa-i vezi ca poate mai selecteaza si QB in 1st round.
andi15ro
26th March 2010, 09:32
Jets Sign On to Star in HBO's 'Hard Knocks'
OOO yeah:D
Zabriskie
28th March 2010, 23:03
Adam_Schefter: Two people reported that Raiders QB JaMarcus Russell returned to Oakland and tipped the scales at 290 pounds. At least he was under 3 bills.
This just in: Raiders au ca principal obiectiv in acest offseason sa il converteasca pe Russell in RG.
cojanu
29th March 2010, 00:45
=)))))))))))))))))))))))))))))
eu cred ca russel poate fi un qb bun daca merge la o echipa buna , unde sa stea rezerva vreo 2 ani si sa invete
e pacat ca se irosese un talent ca el ( ma refer la faptu ca la oakland pare ca se asteapta de la el sa fie vedeta cand el mai are de invatat ... )
cycloneclau
29th March 2010, 10:31
Ala a jucat in colegiu doar sa primeasca un cec mare si gros la nivel de pro. Si aici s-a terminat. Si-a luat bani garantati. Nu-i mai pasa de nimic. Nu-i el genul ambitios, trebuie sa-l inteleaga lumea. :D
campuscodi
29th March 2010, 15:03
Dar totusi. Daca ramna fara bani poate fi un G destul de greu de miscat daca ajunge la 320 in 2-3 ani.
Sinisther
29th March 2010, 16:17
here's a concept...let him lead block for Mcfadden :P
campuscodi
1st April 2010, 09:21
Preseason schedule:
http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d81740709&template=with-video-with-comments&confirm=true
campuscodi
9th April 2010, 15:49
Pliantul NY Giants pt anul 2010: http://nyg2010mag.com
Imagini de la demolarea Giants Stadium: http://tweetphoto.com/17740260
alex2006
9th April 2010, 20:28
Hello ! A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat aici. :)
Referitor la Delhomme acesta este un jucator foarte bun, un om care a dus o franciza mediocra intr-un SB. Si tot timpul cand l-am vazut jucand mi s-a parut un QB de mare calitate. E din aceeasi categorie cu Carson Palmer, adica "ar fi putut fi". Sa nu uitam ca in sezonul 2008 si-a condus Carolina magistral spre un bye in primul tur. Insa apoi a venit magia lui Warner si totul s-a distrus :P
glumaproasta
9th April 2010, 22:03
""""ar fi putut fi ?""""
mai traiesc nu? palmer si delhomme
frate, i-ai facut un elogiu
parca au murit
alex2006
9th April 2010, 22:58
Nu, ma refeream la ideea ca ar fi putut fi doi din QB-ii dominanti ai ligii. Au avut cariere frumoase (iar Palmer e inca tanar, deci are destul timp sa mai avanseze in performante), insa sirul continuu de accidentari le-a barat drumul.
dumboss_yo
10th April 2010, 13:02
Hello ! A trecut ceva timp de cand nu am mai intrat aici. :)
Ti-am simtit lipsa ;).
campuscodi
12th April 2010, 12:55
Santonio Holmes traded to the Jets pt un 5th round
Zabriskie
12th April 2010, 15:16
Nice move for the Jets. Cu tot cu 4 etape de suspendare e clar un steal. Steelers practic au zis ca doar un QB are voie in liga asta sa aibe off field issues :D.
Jets daca se aleg cu un pass rusher bun in draft... watch out. Si Sanchez e in probabil cea mai buna situatie posibila pt un QB tanar, nicio scuza daca nu o sa devina macar un recent years Eli.
Zabriskie
12th April 2010, 15:42
Mr. Goodell the NY Jets are unfairly loading their team up with great players like the Yankees do, we need to stop this now!
When its time for me to get traded they can trade me for a X-Box, McDonalds coupon book a case of Red Bull with a box of COHIBAS
http://twitter.com/OGOchOCinco :D
Also:
Braylon's manager or whatever gets in a fight, Jets acquire him cheap.
Cromartie's spreading his seed to anyone willing to take it, Jets nab him for peanuts.
Holmes smokes pot in the offseason and gets in a yelling match with a lady, someone else throws a glass at her, Holmes gets charged, Jets pick up a great WR for a 5th rounder.
Strategy is obvious, just amazed that no one else in the league has caught on to this yet
Bronco
14th April 2010, 20:07
McD ii da afara pe toti cei care l-au contestat... Dupa Cutler si Marshall, Tony Scheffler, TE, se pregateste de plecare... Good job, McDumbass!!!!!
Link (http://blogs.denverpost.com/broncos/2010/04/14/tony-scheffler-likely-next-out-dove-valleys-door/?utm_source=twitter.com&utm_medium=twitter&utm_campaign=twitter&utm_content=Twitter)
Brandon Marshall is gone. And tight end Tony Scheffler may be following him out the Dove Valley doors. Scheffler, the Broncos’ top pass-catching tight end, is close to signing his restricted free-agent tender with the Broncos, a move that _ as the Marshall situation taught us _ is a formality step preceeding the team’s ability to trade him.
At that point, the Broncos will have completed an Holy Trinity overhaul of sorts as Jay Cutler, Marshall and Scheffler _ three of the biggest weapons from the Mike Shanahan era _ will have been traded away in a span of 13 months.
codrutc
14th April 2010, 21:23
Interesant cum in AFC East s-au adunat o multime de "high profile" wide receiveri. Mai intai a fost Randy Moss, apoi Santonio Holmes, acum Marshall.
Daca mai statea si T.O. la Bills, fiecare echipa avea cel putin unul.
Bronco
19th April 2010, 19:19
Weird Trade:
Lions get Tony Scheffler (TE) and a 7th round pick from Broncos
Broncos get a 5th round pick from Eagles, in the 2010 draft
Eagles get Ernie Sims from Lions...
Thanks again, http://planetsmilies.net/vomit-smiley-9529.gif (http://planetsmilies.net) Josh McDaniels...!!!!!!! What was wrong with Scheffler? Other than he was Shanahan's draft pick in 2006...
http://www.philadelphiaeagles.com/bloghead/
codrutc
19th April 2010, 20:16
Trebuie sa fie foarte frustrant sa fii fan Broncos.
campuscodi
19th April 2010, 20:48
Josh McDaniels e agent sub acoperire al lui Al Davis. Distruge Broncos ca sa aiba JaMarcuss si el pe cine bate.
Zabriskie
19th April 2010, 22:29
De cand cu noua conducere Lions au tot adus jucatori cu experienta pe pickuri tarzii. Are sens daca te gandesti cat de slab a fost rosterul initial dar tradeul asta e complet lipsit de logica. Sims poate ca nu a confirmat in ultmii ani dar totusi e inca tanar si daca e sa il dai cred ca poti sa gasesti ceva mai bun decat un #2 TE.
Si e misto ca am avut si un 3 way trade in offseasonul asta, foarte rar vezi in NFL.
Bronco
20th April 2010, 22:08
Torry Holt la Patriots
The veteran wide receiver will catch passes from quarterback Tom Brady (http://www.nfl.com/players/tombrady/profile?id=BRA371156), a two-time Super Bowl MVP, after signing a one-year, $1.7 million contract with the New England Patriots (http://www.nfl.com/teams/newenglandpatriots/profile?team=NE), a league source told NFL Network insider Jason La Canfora on Tuesday.
The Patriots needed depth at receiver because of questions still surrounding the health of Wes Welker (http://www.nfl.com/players/weswelker/profile?id=WEL219433), who suffered a knee injury during the 2009 regular-season finale. Holt provides a veteran presence opposite Randy Moss (http://www.nfl.com/players/randymoss/profile?id=MOS699912) for New England, which also recently brought back David Patten (http://www.nfl.com/players/davidpatten/profile?id=PAT326165).
Holt, 33, spent last season with the Jacksonville Jaguars (http://www.nfl.com/teams/jacksonvillejaguars/profile?team=JAC), who released him in February (http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d8165a00a&template=with-video-with-comments&confirm=true) after he posted career lows in receptions (51) and yards (722) and failed to score a touchdown for the first time in 11 NFL seasons. However, Holt's 63-yard reception during a Dec. 13 game against the Miami Dolphins (http://www.nfl.com/teams/miamidolphins/profile?team=MIA) was the Jaguars' longest of 2009.
Holt, a seven-time Pro Bowl selection in 10 years with the St. Louis Rams (http://www.nfl.com/teams/st.louisrams/profile?team=STL), is 10th in NFL history in career receiving yards (13,382), 11th in receptions (920) and tied for 27th in touchdown catches (74). He's fourth on the league's career list with 77.4 receiving yards per game.
NFL.com
(http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d817a3b5e&template=with-video-with-comments&confirm=true)
campuscodi
20th April 2010, 22:42
Season Opener:
Vikings la Saints
Abia astept.
codrutc
21st April 2010, 00:02
Torry Holt la Patriots
Pats spera ca Holt sa aiba mai mult succes decat Galloway anul trecut, si el un veteran receiver.
Imi aduc aminte ca si la Jags Holt a mers bine la inceputul sezonului dar apoi nu am mai auzit de el. Poate sa-i mearga mai bine in sistemul ofensiv al Patriots.
codrutc
21st April 2010, 00:07
Season Opener:
Vikings la Saints
Abia astept.
Deci se anunta programul asa cu picatura. Oricum , o frumoasa rejucare a finalei NFC. Sper sa joace si Favre.
Urmareste cineva emisiunea de pe NFL Network cu anuntarea programului?
campuscodi
21st April 2010, 08:55
Da. dar a fos anuntat azi dim la 5 ora romaniei
o sa ma uit acum la ea
programul pt 2010 e aici
http://www.nfl.com/schedules/interactive#/
A.k.a
21st April 2010, 11:12
http://sports.yahoo.com/nfl/news?slug=ms-gerhartstereotype042010
Zabriskie
21st April 2010, 18:41
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5121614 Mortensen si Schefter cred ca Big Ben o sa stea pe bara 4-6 etape.
Dennis Dixon for the win!
codrutc
21st April 2010, 20:50
Tocmai l-au luat pe Leftwich inapoi. In plus am auzit de dimineata la radio despre posibilitatea (nu foarte mica) unui "trade" pentru Big Ben. Crazy.
Bronco
21st April 2010, 20:58
Tocami ce i-au dat o suspendare de 6 meciuri... Are timp sa se gandeasca ce vrea de la viata...
Zabriskie
21st April 2010, 21:00
E clar ca e on the trading block, ramane de vazut daca o sa dea cineva un top pick. San Francisco ar fi destinatia perfecta, dar ma indoiesc ca il vrea Singletary. Buffalo ar trebui sa fie cei mai interesati, dar nu poti sa fii niciodata sigur ca o echipa ca Bills va face ceea e trebuie.
Tocami ce i-au dat o suspendare de 6 meciuri... Are timp sa se gandeasca ce vrea de la viata...
2 rings, shitload of money... living the dream.
Bronco
21st April 2010, 21:14
Cred ca pina maine seara, Ben va juca la alta echipa... Cred ca fam. Rooney s-a cam saturat de problemele lui Big Ben. Oricum, anul asta, offseason-ul a fost mult mai interesant decat in alti ani.
urlacher9
22nd April 2010, 00:48
Season Opener:
Vikings la Saints
Abia astept.
Probabil va fi in direct pe Sport 1. Anul trecut am avut opener-ul si nu cred ca se va modifica anul acesta contractul.
campuscodi
22nd April 2010, 08:15
De la toamna trec pe game pass. Nu mai are acoperire UPC-ul unde ma mut eu.
Zabriskie
22nd April 2010, 22:03
Steelers se pare ca n-au gasit cumparator, vroiau top 10 pick.
codrutc
23rd April 2010, 01:18
Si eu credeam initial ca Roethlisberger va fi "mutat" azi dar acum nu mai sunt convins. Cred ca daca toata treaba cu suspendarea se intampla cu doua saptamani mai devreme erau sanse, dar acum majoritatea echipelor si-au cam facut planurile.
A.k.a
29th April 2010, 23:02
Lulz http://backporch.fanhouse.com/2010/04/27/breaking-jamarcus-russell-is-fat/?ncid=txtlnkusspor00000002&xid=si_nfl
http://www.blogcdn.com/backporch.fanhouse.com/media/2010/04/screen-shot-2010-04-27-at-11.42.23-am-1272390734.png
Zabriskie
30th April 2010, 12:51
^ nu vad punga de skittles.
Zabriskie
30th April 2010, 21:55
"Walter is the best lineman I ever coached," said Howard Mudd, Jones’ line coach in his rookie season. "And that’s saying something."
Statistics are hard to come back for offensive linemen, but those available more than support these lofty assessments of Jones’ domination and athletic ability. In 12 seasons, which included those 180 starts, he was penalized for holding nine times.
http://www.seahawks.com/news/articles/article-1/A-glimpse-into-greatness/06aecf11-fed6-4220-9cb6-40e1f1520933
Bronco
30th April 2010, 22:40
Tim Tebow in practice...
Look at that smurf!!!!! :happy
http://www.denverpost.com/sports/ci_14991886?source=rss
Check the video!
Bronco
1st May 2010, 00:39
Lulz
Se vede ca e GRAS... Diferenta dintre el si Jason Campbell. JaMarcus parca ar avea shoulder pads pe el...
http://static.nfl.com/static/content/public/image/getty/2010/09000d5d817e2b5e_gallery_600.jpg
dumboss_yo
2nd May 2010, 19:34
Tim Tebow in practice...
Look at that smurf!!!!! :happy
http://www.denverpost.com/sports/ci_14991886?source=rss
Check the video!
Am retinut ca "he's just tryin' to suck it all in !" :).
Zabriskie
6th May 2010, 12:51
http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/13437/15-1-are-jets-fans-delusional
I'm calling it now: Jets o sa piarda cel putin unul din meciurile cu Lions si Browns.
dumboss_yo
6th May 2010, 19:54
Da, da, eu zic ca termina 16-0 si iau si SB-ul ... cred ca pentru asta ar fi votat "doar" 50% din fani ...
codrutc
6th May 2010, 20:23
Referitor la Jets, adevarul este ca pe hartie totul arata frumos, au avut un draft dupa parerea multora foarte bun si in plus l-au luat si pe Taylor, Cromartie si Holmes.
Acestea fiind zise, imi aduc aminte cat de entuziasmat eram datorita draftului Colts din 2007 si pana la urma s-a dovedit unul nu prea reusit.
In ce-i priveste pe free agents iarasi nu e nimic garantat. Cine zice ca Taylor nu va avea acelasi succes in New York ca in anul petrecut cu Redskins, in plus are o varsta.
Holmes pare sa faca boacana dupa boacana, nu intamplator au decis Steelers sa scape de el. In ce-l priveste pe Cromartie, acesta ar putea avea cel mai mult succes dintre cei 3, asta daca se pune pe treaba si devine jucatorul care a fost in primul an, ci nu cel delasator din ultimii 2 ani.
campuscodi
7th May 2010, 09:10
Jets e ca si Inter Milano in anii '90 si inceputul anilor 2000. Aduce doar jucatori cu nume si peste noapte o sa se trezeasca cu un vestiar plin de "vedete" insa fara victorii.
codrutc
7th May 2010, 19:45
Jamarcus Russel a fost in sfarsit concediat. Colts sunt interesati sa-l achizitioneze pentru postul de "fullback" pentru fostul coleg de la LSU, Joseph Addai :).
cojanu
7th May 2010, 19:51
e o gluma, nu ?
Zabriskie
7th May 2010, 20:04
e o gluma, mcdaniels e interesant de el, vrea sa-l converteasca in LT si sa il dea pe Clady, e accidentat si nici nu mai au zone blocking scheme la care sa exceleze.
cojanu
7th May 2010, 21:19
lol
Melcyah
7th May 2010, 22:57
QB in LT wow mi se pare cam grea mutarea asta :| iti trebe si skill si fizic pentru asa ceva. Mai degraba Romo ar fi bun pe postu ala sau Ben :D la cat is de lati amandoi :D
codrutc
8th May 2010, 01:38
De acord , la lenea lui e prea incet pentru postul de left tackle, poate pe post de Pillsbury waterboy.
campuscodi
8th May 2010, 10:01
Brian Cushing a recidivat. Prins "drogat" de liga. Suspendat primele 4 meciuri. Halal atlet. As vrea sa i se retraga premiul de Rookie defensive MVP.
Sunt curios cat la suta din ei sunt pe ceva. Imi place ca se antrena cu Joe DeFranco, un antrenor destul de renumit. Oricum peste tot spunea (DeFranco) ca e impotriva steroizilor, ca la el in sala cine e prins cu asa ceva nu mai are ce cauta.
Zabriskie
8th May 2010, 11:28
Din punctul meu de vedere era evident ca lua HGH si mai toata lumea stia, zvonurile alea dinaintea draftului nefiind scoase din nimic. Era si o poza interesanta care circula in zilele alea.
Am gasit-o:
http://i44.tinypic.com/eajbzp.jpg
E posibil sa te trasformi in 3 ani atat de drastic fara HGH? Eu zic ca sunt mici sanse, chiar daca te-ai ocupa doar de asta.
E amuzant ca Bradford a pus peste 20 lbs in cateva luni, de la accidentare pana la pro day si nu am auzit pe nimeni sa-si puna intrebari. QBs have a good life...
dumboss_yo
8th May 2010, 11:42
Imi place ca se antrena cu Joe DeFranco, un antrenor destul de renumit. Oricum peste tot spunea (DeFranco) ca e impotriva steroizilor, ca la el in sala cine e prins cu asa ceva nu mai are ce cauta.
Poate pe el nu l-au prins ... pana acum :).
Zabriskie
8th May 2010, 11:48
DeFranco daca a zis asta mananca kkt. Sau e genul de ipocrit care spune ca trebuie sa fie depistat pozitiv pt a dovedi. Asta e frumos pt federatii care vor sa fie cat mai putin scandal, in rest...
Si ca tot vorbim de testari pozitive, poate isi vor ispasi si Williamsii de la Vikings pedeapsa sezonul asta si nu o mai freaca prin tribunale.
Ah, si sa-i dea premiul de DROY lui Jairus Byrd. :yeah:
Melcyah
8th May 2010, 12:16
Asta e frumos in NFL, cum ii prinde ii si ard imediat :D chiar echipa de club, imi place ca ei stiu ce inseamna onoare :D
Zabriskie
8th May 2010, 15:58
liga ii suspenda, nu echipa de club. lol @ onoare.
http://www.defrancostraining.com/ask-joe/40-announcements/128-brian-cushing-internet-rumors-false.html
Zabriskie
12th May 2010, 14:26
Westbrook o sa viziteze Redskins. Portis, Larry Johnson, Westbrook si Willie Parker arata ca un roster de pro bowl de acum cativa ani.
A.k.a
12th May 2010, 21:15
http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d81812a28&template=with-video-with-comments&confirm=true
Zabriskie
15th May 2010, 20:59
http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d8181ba3b&template=with-video-with-comments&confirm=true
Brian Cushing is officially nr 1 on my hate list :D.
campuscodi
20th May 2010, 17:40
Interesting reads:
http://deadspin.com/5543081/chiefs-wr-dwayne-bowe-on-the-mechanics-of-road-beef
probabil de asta nu prea castigau chiefs
http://deadspin.com/5543226/australian-footballer-tells-gay-athletes-to-stay-in-the-closet
tell them like it is :)))
campuscodi
28th May 2010, 10:06
Big Ben a primit aprobarea sa se intoarca la echipa de la Roger Godell.
Raul Drak3
1st June 2010, 11:28
un articol surprinzator in presa romaneasca de sport:
http://blogsport.gsp.ro/oprisan/2010/05/29/joe/
A.k.a
1st June 2010, 17:55
Cam random articolul
codrutc
4th June 2010, 20:31
Cam random articolul
Un articol bunicel dar nu stiu daca random e cuvantul potrivit, mai degraba putin "dezlanat" :) Si cand te gandesti ca la articole de genul acesta se inchina cititorii presei de sport din Romania. E de inteles avand in vedere ca restul este de toata jena.
urlacher9
5th June 2010, 02:49
http://www.sportm.ro/sporturi/mari-drame-ale-sportului-expresul-din-elmira-ernie-davis.html Asta l-am scris acum cam un an, povestea sunt convins ca o stie toata lumea insa consider ca m-am concentrat doar asupra subiectului.
codrutc
5th June 2010, 05:36
http://www.sportm.ro/sporturi/mari-drame-ale-sportului-expresul-din-elmira-ernie-davis.html Asta l-am scris acum cam un an, povestea sunt convins ca o stie toata lumea insa consider ca m-am concentrat doar asupra subiectului.
Bravo, mult mai bun.
campuscodi
5th June 2010, 16:10
Madden NFL rankings
http://www.gamespot.com/news/6264588.html?tag=topslot;title;2
Rank Team Madden11 M10 Change
1 New Orleans Saints 92 94 -2
2 Indianapolis Colts 91 93 -2
3 Baltimore Ravens 90 87 +3
4 New York Jets 89 88 +1
5 Minnesota Vikings 88 90 -2
6 Green Bay Packers 87 87 NA
7 Dallas Cowboys 87 88 -1
8 New England Patriots 86 88 -2
9 Cincinnati Bengals 86 86 NA
10 San Diego Chargers 85 89 -4
11 Pittsburgh Steelers 84 85 -1
12 Atlanta Falcons 83 83 NA
13 New York Giants 81 81 NA
14 Philadelphia Eagles 80 86 -6
15 Arizona Cardinals 79 87 -8
16 Miami Dolphins 79 77 +2
17 San Francisco 49ers 79 78 +1
18 Houston Texans 78 82 -4
19 Denver Broncos 78 80 -2
20 Chicago Bears 77 75 +2
21 Tennessee Titans 77 79 -2
22 Washington Redskins 76 70 +6
23 Carolina Panthers 75 78 -3
24 Seattle Seahawks 75 72 +3
25 Jacksonville Jaguars 74 76 -2
26 Oakland Raiders 71 71 NA
27 Kansas City Chiefs 71 68 +3
28 Cleveland Browns 70 69 +1
29 Tampa Bay Buccaneers 69 67 +2
30 Detroit Lions 68 66 +2
31 Buffalo Bills 67 71 -4
32 St. Louis Rams 66 65 +1
dumboss_yo
5th June 2010, 17:44
Mda ... Cardinals in cadere libera, Redskins propulsati ... pacat ca nu va fi pe PC :(
urlacher9
7th June 2010, 06:05
Bravo, mult mai bun.
10x. Din pacate spre deosebire de gsp revista asta nu avea prea mare promovare pentru ca nu erau posibilitati financiare. Cand a lovit criza s-a inchis. Din fericire am reusit sa scriu ultimul articol din Chicago in ultimul numar, mai precis acesta: http://www.sportm.ro/sporturi/8016.html Cu o saptamana inainte aparuse un articol mult mai amplu insa nu a fost pus pe site ci doar in revista.
campuscodi
8th June 2010, 10:11
http://twitpic.com/1tkxwe
O fotografie neconfirmata a inelului de campion al celor de la Saints. (fotografia a fost facuta de catre un angajat Tiffany)
codrutc
8th June 2010, 10:26
Frumoase inele, mai frumoase asa mai micute decat cele din ultimii care au devenit din ce in ce mai mari.
campuscodi
8th June 2010, 15:56
Benson se stie ca e zgarcit.
Daca era Al Davis le cumpara inele cat un rulment de Dacie.
dumboss_yo
8th June 2010, 20:38
Arata bine inelele ...
Daca era Al Davis le cumpara inele cat un rulment de Dacie.
Buna asta :ras-plans:
codrutc
8th June 2010, 22:16
ha, ha
campuscodi
9th June 2010, 11:24
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Great+America+theme+park+santa+clara&sll=37.0625,-95.677068&sspn=47.167389,79.013672&ie=UTF8&hq=Great+America+Theme+Park&hnear=Great+America+Theme+Park,+Santa+Clara,+CA+95 054&ll=37.400744,-121.974077&spn=0.023251,0.038581&t=h&z=15
Noul stadion 49ers va fi construit langa parcul de distractii din oras. S-a votat ieri.
codrutc
9th June 2010, 23:04
http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Great+America+theme+park+santa+clara&sll=37.0625,-95.677068&sspn=47.167389,79.013672&ie=UTF8&hq=Great+America+Theme+Park&hnear=Great+America+Theme+Park,+Santa+Clara,+CA+95 054&ll=37.400744,-121.974077&spn=0.023251,0.038581&t=h&z=15
Noul stadion 49ers va fi construit langa parcul de distractii din oras. S-a votat ieri.
Da, dar trebuie mentionat ca e in Santa Clara (Sillicon Valey), la nord de San Jose ci nu in San Francisco.
campuscodi
10th June 2010, 11:10
Da stiu. O sa fie la vreo 2-3 sute de metri de noul sediu Yahoo despre care cautam stiri pe site-ul primariei locale unde am vazut press release-ul cu ei.
campuscodi
11th June 2010, 11:46
Ryan Moats e pus pe liber de Texans.
Bronco
12th June 2010, 03:45
Antoine Bethea a re-semnat cu Colts pe 4 ani...
John Henderson ( ex-Jaguars ) a semnat cu Raiders pe un an...
Miles Austin a semnat cu Cowboys oferta de RFA...
Owen Daniels ( TE ), a semnat si el oferta de RFA cu Texans...
Chargers l-au semnat pe Josh Reed (WR), ex-Bills, contract pe un an...
Mai ramane Elvis Dumervil ( Broncos ), care inca nu a semnat oferta de la echipa, si are termen pana luni... C'mon, McD, sign the Doom!!!!!
codrutc
12th June 2010, 04:00
Antoine Bethea a re-semnat cu Colts pe 4 ani...
Bineinteles ca stirea asta imi face cea mai mare placere. 27 milioane/4 ani, 18 milioane in primii 2 ani.
campuscodi
12th June 2010, 09:55
Mi se pare mie sau e cam mult pt un safety?
Zabriskie
12th June 2010, 11:20
Antrel Rolle a primit 5 cu 37 acum cateva luni. Cum Bathea e mai bun decat el e clar ca e un deal bun. E adevarat ca se plateste mult pt safety in ultimul timp dar si rolul lor e din ce in ce mai important intr-o defensiva din vremea asta.
campuscodi
12th June 2010, 13:03
Quickhit.com a obtinut licenta de la NFL.
codrutc
13th June 2010, 00:23
Mi se pare mie sau e cam mult pt un safety?
Poate o fi mult dar Colts intotdeauna si-au rasplatit jucatorii productivi cu contracte bune.
Bronco
23rd June 2010, 22:12
Rams re-sign safety Atogwe to five-year deal after brief separation
The St. Louis Rams announced Wednesday that they have re-signed safety Oshiomogho Atogwe, who received a five-year contract, a league source told NFL Network insider Jason La Canfora.
Financial terms of the deal were not announced.
"I'm at peace," Atogwe told the Rams' official Web site. "I am very excited to be coming back. It was a long drawn-out process, but I believe it was supposed to be that way just so that the right decision could be made. I believe and am thankful that the right decision was made."
Atogwe was an unrestricted free agent after failing to come to terms with the Rams earlier this offseason. He will enter his sixth season in St. Louis.
"We are excited to have O.J. back in the fold," Rams coach Steve Spagnuolo said in a statement released by the team. "We were always hopeful for this result. We look forward to having his leadership, character and talent back on our defense."
Bronco
7th July 2010, 03:59
Police: Vick not involved in shooting; QB regrets hosting party
Virginia Beach, Va., police said Tuesday that they have identified the person responsible for a shooting outside a local nightclub and cleared Philadelphia Eagles quarterback Michael Vick, who had proclaimed his innocence.
"There are no other suspects in this case, including Michael Vick," the police said in a statement.
That exoneration didn't stop Vick from expressing regret over the incident, which occured after his 30th birthday party June 25 at the Guadalajara nightclub.
"There should've never been a party," Vick told WTXF-TV while he visited a Philadelphia courthouse as part of his probation on federal dogfighting charges.
Police said that "at this time" they can't charge the shooter, whom they declined to identify, because the victim and some witnesses aren't being cooperative with the investigation. According to Vick's attorney, Larry Woodward, the victim is Quanis Phillips, a co-defendant in the dogfighting case that landed the quarterback in federal prison for 19 months. However, police haven't confirmed that.
Police spokesman Adam Bernstein told The Associated Press that the decision not to press charges was made by the prosecutor's office, but it could be reversed if the victim decides to cooperate.
Woodward told The AP last Tuesday that Vick left the nightclub at least 10 minutes, and perhaps as many as 20 minutes, before the shooting took place. But Allen Fabijan, spokesman for the nightclub, said the next day that he had video that contradicted Woodward's timeline.
The time-stamped footage from a surveillance camera outside the club's entrance shows a car with Vick inside leaving at 2:07 a.m. -- about 3 minutes before the shooting one block away.
The waiting car with Vick inside pulled away at about 2:07 a.m., heading in the direction of the eventual shooting. Numerous people were visible lingering in front of the club for several minutes until, at 2:10:55, they appear to be startled, with some ducking for cover.
Fabijan said police had asked him not to release the video, but he allowed The AP to view the grainy footage.
Link (http://www.nfl.com/news/story/09000d5d818ffdbb/article/police-vick-not-involved-in-shooting-qb-regrets-hosting-party)
codrutc
10th July 2010, 07:57
Un articol despre cum ar fi daca Peyton Manning ar fi procedat precum Lebron James, oarecum amuzant dar care pune in evidenta ridicolul situatiei.
http://www.stampedeblue.com/2010/7/9/1561060/yet-another-reason-the-nfl
nelutuj
11th July 2010, 04:55
Anul acesta este anul celor de la Patriots.
campuscodi
11th July 2010, 12:51
stii tu :))))
nelutuj
11th July 2010, 20:13
Asa vreau eu.
Acuma, lasa-ma sa cred si eu in asta.
De vazut vom vedea noi mai tarziu ,al cui an va fi.
Cu salutari sportive,
Nelu
codrutc
12th July 2010, 06:46
Probabil ca se sarbatoresc un numar de ani de la infiintarea clubului :)
Just teasing you.
dumboss_yo
12th July 2010, 20:34
Va fi anul lui Zoltan ... va avea cele mai multe play-uri dintre toti Punt-erii din NFL :P.
nelutuj
12th July 2010, 23:59
Asa sa fie,ca doar este de-al nostru.
nelutuj
13th July 2010, 00:09
Cat despre Indianapolis , sa stii codrutc ca am vrut sa castigati voi anul trecut finala.Dar asta este.
Anul asta va eliminam noi :no1
Bronco
26th July 2010, 20:50
Situatia cu rookie signings...
Site (http://backseatfan.com/2010/05/2010-nfl-draft-rookie-signing-status-team-by-team/)
campuscodi
26th July 2010, 22:46
Situatia cu rookie signings...
Site (http://backseatfan.com/2010/05/2010-nfl-draft-rookie-signing-status-team-by-team/)
nice :)
codrutc
27th July 2010, 00:03
Multam Bronco, chiar am cautat un site din asta acum cateva zile si nu am gasit.
Baieti, inca o saptamana si incep "training camp-urile" , incepe sa miroasa a fotbal si pasiunile incep sa iasa de la naftalina. Pe de alta parte nu pot sa nu ma gandesc cat de repede trece timpul.
Random, tocmai am vazut ca proprietarul Bengals vrea sa-l ia pe T.O. Buna mutare pentru un an.
campuscodi
27th July 2010, 11:10
Keith Bulluck a semnat cu NY Giants pentru un an.
cristane
27th July 2010, 11:35
Keith Bulluck a semnat cu NY Giants pentru un an.
Great signing. Nu prea am incredere in LB actuali - Blackburn, Goff, Dillard, Wilkinson. Sint convins ca Bulluck va fi om de baza, sper doar sa-l mai tina balamalele, la 33 de ani.
codrutc
28th July 2010, 01:05
Foarte bine pentru Giants insa numai daca-l tine genunchiul.
Se pare ca posibilitatea ca Jaguars sa se mute in LA devine din ce in ce mai mica.
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-07-26/story/everbank-buying-naming-rights-jacksonville-municipal
SlayerZ
31st July 2010, 13:18
Sam Bradford a semnat cu Rams http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81969c4c/article/bradfords-a-big-deal-rams-give-rookie-qb-50m-guaranteed?module=HP_headlines
Ce nu imi vine sa cred este ca primeste 50 milioane garantat. Pentru cineva care nu a jucat nici un meci in NFL, 50.000.000$ garantat mi se pare extrem de mult, echipele din NFL au o politica foarte ciudata in ceea ce priveste banii, cel putin eu nu pot sa inteleg cum un rookie primeste 50 milioane garantat, dar cu un RB care a avut peste 2000 rushing yards sezonu trecut stau la negocieri (ca sa dau doar un exemplu).
Patriots
31st July 2010, 13:27
Si mie mi se pare exagerat salariul lui Bradford :groggy: Sa vedem acum si cum se misca in teren si cat de mult ii va ajuta pe Rams.
Zabriskie
31st July 2010, 13:27
Asa e CBAul actual si in plus e QB.
Ce-i drept, eu ma asteptam la vreo 45 garantati, au sarit prea mult peste dealul lui Stafford de anul trecut. Felictari lui Bradford si agentului, probabil au obtinut ultimul contract monstru de rookie.
dumboss_yo
31st July 2010, 13:36
La banii acestia ar trebui sa faca "minuni" din primul sezon. Sa vedem daca a meritat.
Zabriskie
31st July 2010, 13:43
Ca fapt divers, Rolando McClain a primit aproape acelasi contract cu Mario Williams in 2006.
Bronco
1st August 2010, 01:00
Chad Ochocinco si Terrell Ochouno
:D
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/fa/fullj.1a612297bcbff28703d0b29f10ca3996/1a612297bcbff28703d0b29f10ca3996-getty-103085573jb037_cincinnati_b.jpg
georgebz
2nd August 2010, 10:28
nu e NFL , dar merita apreciata faza : http://www.youtube.com/watch?v=omCM-4EEw2o&feature=popular
A.k.a
2nd August 2010, 11:58
Si ca de obicei, cine practica fotbalul asta e "pussy" fiindca nu e American Football. America! Fuck yeah! :| Un comment care m-a distrat: "That end zone is almost as big as my wifes ass. "
Bronco
4th August 2010, 14:50
WTF?
Peyton Manning with dark visor?????
http://static.nfl.com/static/content/public/image/getty/2010/09000d5d8197bfb1_gallery_600.jpg
:shocked:
:groggy:
campuscodi
4th August 2010, 17:33
That's just wrong!
A.k.a
4th August 2010, 18:15
This is the Cyberpolice
r0bby
4th August 2010, 23:05
Consequences will never be the same
dumboss_yo
4th August 2010, 23:11
Haha, unreadable :drak: !
4 zile pana la primul meci din presezon ...
A.k.a
4th August 2010, 23:36
Consequences will never be the same
You done goofed.
L-o fi batut si pe el sotia si poarta vizorul sa nu se vada vanataile.
danny21_ro
5th August 2010, 19:29
foarte tare
codrutc
5th August 2010, 20:03
Noua porecla este "Darth Peyton". Acum serios, Manning a purtat vizor din cauza unei iritatii ale ochilor.
Hei, ati auzit ca Dumerville de la Broncos are ruptura de muschi si prognoza este ca va lipsi in jur de 4 luni?
Bronco
5th August 2010, 22:45
Noua porecla este "Darth Peyton". Acum serios, Manning a purtat vizor din cauza unei iritatii ale ochilor.
Hei, ati auzit ca Dumerville de la Broncos are ruptura de muschi si prognoza este ca va lipsi in jur de 4 luni?
Poate chiar mai rau... tot sezonul. E deja doliu in Denver... toti se intreaba ce mai urmeaza. Dupa Moreno, Buckhalter...acum si Dumervil...si probabil... tot ce e mai rau!
campuscodi
6th August 2010, 10:17
Cel putin il aveti pe Tebow :floricica:
Bronco
6th August 2010, 19:26
Cel putin il aveti pe Tebow :floricica:
Care, spre deosebire de Dez Bryant, cara pad-urile coechipierilor...
http://dpphoto.slideshowpro.com/albums/005/474/album-127851/cache/lo013.sJPG_900_540_0_95_1_50_50.sJPG?1281103513
Si mai este supus si altor "chinuri", specifice unui rookie...
http://dpphoto.slideshowpro.com/albums/005/474/album-127851/cache/lo002.sJPG_900_540_0_95_1_50_50.sJPG?1281103512
http://dpphoto.slideshowpro.com/albums/005/474/album-127851/cache/lo003.sJPG_900_540_0_95_1_50_50.sJPG?1281103513
andi15ro
6th August 2010, 19:48
respect pt Tebow!
campuscodi
6th August 2010, 22:06
Si care e si mai muschiulos decat Bryant :))
Bronco
7th August 2010, 23:25
Cu siguranta ca suntem o echipa ghinionista...
Jarvis Moss, inlocuitorul lui Dumervil si-a rupt mana, iar LenDale White a terminat ziua accidentat...
:sad:
Link (http://www.nfl.com/trainingcamp/story/09000d5d81990c14/article/reeling-broncos-lose-dumervils-replacement-to-broken-hand?module=HP_headlines)
bertro
8th August 2010, 06:29
4 zile pana la primul meci din presezon ...
Damn right! Abia astept sa vad Saints @ Pats, mai ales ca probabil o sa fie si meciul de debut al lui Zoltan, "the Space Emperor" :D
E clar... joi seara nu prea o sa se poata discuta cu mine... decat doar daca se strica TV-ul, doamne-fereste :)
PS: mi se pare mie, sau s-a redus actvitatea pe forumul asta in ultimii ani? De 2 zile de cand m-am inscris, am "rasfoit" mai multe threaduri si am observat ca discutiile pareau mult mai active pana prin 2007-2008. Dupa aia am vazut threaduri abandonate, oameni care scriau foarte des inainte si apoi nu au mai aparut pe aici, etc. Sper ca motivul e doar ca e lumea ocupata si nu ca ar fi scazut interesul romanilor in fotbal american.
Patriots
8th August 2010, 09:00
Damn right! Abia astept sa vad Saints @ Pats, mai ales ca probabil o sa fie si meciul de debut al lui Zoltan, "the Space Emperor" :D
E clar... joi seara nu prea o sa se poata discuta cu mine... decat doar daca se strica TV-ul, doamne-fereste :)
PS: mi se pare mie, sau s-a redus actvitatea pe forumul asta in ultimii ani? De 2 zile de cand m-am inscris, am "rasfoit" mai multe threaduri si am observat ca discutiile pareau mult mai active pana prin 2007-2008. Dupa aia am vazut threaduri abandonate, oameni care scriau foarte des inainte si apoi nu au mai aparut pe aici, etc. Sper ca motivul e doar ca e lumea ocupata si nu ca ar fi scazut interesul romanilor in fotbal american.
De obicei asa se intampla in offseason. Activitatea e mai scazuta pentru ca sunt putine lucruri de discutat. Asteapta si tu sa inceapa sezonul :D
dumboss_yo
8th August 2010, 13:35
Chiar daca sunt cativa useri care au disparut, de-a lungul timpului au aparut altii si cred ca suntem "pe plus" fata de 2008.
La noapte avem meciul de deschidere al presezonului. O sa inceapa si activitatea pe forum, iar din septembrie o sa "explodeze" :P.
Raul Drak3
8th August 2010, 18:17
tebow haircut (http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Photo-Tebow-gets-Friar-Tuck-haircut-courtesy-Br?urn=nfl-260942):
45243
Bronco
8th August 2010, 18:42
http://dpphoto.slideshowpro.com/albums/005/474/album-128209/cache/gn488.sJPG_900_540_0_95_1_50_50.sJPG?1281280437
dumboss_yo
8th August 2010, 20:25
A eliberat presiunea de pe crestet. Acum vede lucrurile mult mai clar ;).
campuscodi
18th August 2010, 10:03
Favre si-a facut examenele fizice, cerinta obligatorie pentru a juca in NFL.
What does that mean?
codrutc
18th August 2010, 12:43
Favre si-a facut examenele fizice, cerinta obligatorie pentru a juca in NFL.
What does that mean?
adica vizita medicala
Bronco
18th August 2010, 12:46
Pai, a anuntat ca revine , conform www.nfl.com (http://www.nfl.com)
Din pacate avem ocazia sa-l vedem iar pe Favre, aceasta primadona in cautare de senzational. Pacat ca Favre n-a auzit de OTV, si-ar fi anuntat revenirea la Dan Diaconescu in direct.
campuscodi
18th August 2010, 20:34
Who was Number #1 in the League for Touchdowns in the Red Zone last year? Who was Number #1 in the League for Completions in the Red Zone last year? Who was Number #1 in the League for Passer Rating in the Red Zone last year?
O fi el primadona, dar isi face treaba.
codrutc
18th August 2010, 20:42
O fi el primadona, dar isi face treaba.
Da, dar e putin probabil sa mai aiba un an la fel de bun ca anul trecut, nu crezi? Sa speram ca va ramane sanatos.
packman_gb
19th August 2010, 14:30
De ce din pacate avem iar ocazia sa il vedem pe Brett "Primadona" Favre??? Hey este poate singurul jucator care o face din placere joaca pt. ca iubeste sportul, fotbalul, o face pentru a castiga, este spiritul competitiv din el care nu il lasa sa paraseasca terenul, o data tot se va retrage ca nu il vor tine picioarele inca 10 ani ca in spotul publicitar din pauza SUPER BOWL-ului, dar este unul dintre cei mai buni jucatori din istoria acestui sport, si din istoria sportului in general pentru ce recorduri a doborat fiind cunoscut in toata lumea, poate chiar mai mult ca Brady si Manning.
Dar un lucru este singur toata lumea se bucura cand il vede jucand pentru ca joaca cu sufletul, si asta se vede in teren prin ceea ce face, a avut cel mai bun sezon al carierei sale, dar gandeste si ca un copil, desi joaca cu un suflet de copil, totusi sa arunci o asa pasa in NFC Championship cand putea sa puna genunchiul jos, STUPID, dar HE IS THE BEST!!!
packman_gb
19th August 2010, 14:32
Apropo, da cu OTV-ul, daca exista asa cva Dan Diaconescu in varianta Americana, si-ar fii putut anunta revenirea la el, si poate toata vara era votul prin SMS cu privire la revenirea lui Favre, daca se va retrage, sau cum ii se simnte glezna, sau daca azi si-a tuns gazonul:happy Oricum chiar daca este o "Primadona" este ceea mai buna "Primadona" din fotbal. IAR cel mai mult mi-as dori un SUPER BOWL Vikings-Colts/Patriots.
cojanu
19th August 2010, 14:53
:)))))))))))
foarte intereseant.
oricum nu e nicio surpriza ca mai joaca inca un sezon DIN PACATE !!!!!
andi15ro
19th August 2010, 15:24
da... nu am cuvinte... la JETS a fost cel mai sufletist jucator din istoria lor... aveam un clip la un moment dat cand incuraja oamenii... era ceva de genul: "Play your heart out... if it doesn't work... well at least you tried" very inspiring!
cristane
19th August 2010, 16:17
So the Vikings are contenders again. Misto - o sa fie faine meciurile cu Packers.
Bronco
19th August 2010, 20:18
da... nu am cuvinte... la JETS a fost cel mai sufletist jucator din istoria lor... aveam un clip la un moment dat cand incuraja oamenii... era ceva de genul: "Play your heart out... if it doesn't work... well at least you tried" very inspiring!
Hai mai, nu mai fiti atat de naivi. Tu zici ca la Jets a fost cel mai sufletist. Pai uita-te pe highlights-urile de anul trecut la Thomas Jones cum isi incuraja coechipierii. La Darelle Revis. La Mark Sanchez.
Favre nu e singurul jucator care joaca din placere. Sunt destui pe lumea asta.
Insa Favre e singurul caruia ii place sa se vorbeasca numai despre el, sa fie adulat in asa hal incat oamenii isi vor da viata pentru el.
Uita-te numai la Brad Childress cat de sclav poate fii. Ii cunoaste egomania lui Favre asa de bine, incat, ca un sclav lingusitor, a trimis cativa jucatori ca sa-l aduca la echipa. Bineinteles ca Favre a acceptat. asta si vroia probabil. Sa vina cu rugaciuni la picioarele lui. Ce naiba mai are de demonstrat Favre in NFL ca jucator? Nimic. Detine toate recordurile.
Insa are un ego atat de mare, incat desi nu e refacut complet, e gata sa se intoarca si sa aiba un sezon mediocru, numai ca sa se vorbeasca de el inca o mie de ani.
Pana si statisticile lui spun ca dupa un sezon bun a avut un sezon OK, sau mediocru. Si la 40 de ani, accidentat, jucand impotriva unora din cele mai bune defensive, va rezista? Sau a uitat ce "bataie" a luat in NFC Championship Game?
Singurul motiv pentru care Favre va juca in 2010 este egoismul. Si atat.
andi15ro
19th August 2010, 22:00
Hai mai, nu mai fiti atat de naivi. Tu zici ca la Jets a fost cel mai sufletist. Pai uita-te pe highlights-urile de anul trecut la Thomas Jones cum isi incuraja coechipierii. La Darelle Revis. La Mark Sanchez.
Favre nu e singurul jucator care joaca din placere. Sunt destui pe lumea asta.
Insa Favre e singurul caruia ii place sa se vorbeasca numai despre el, sa fie adulat in asa hal incat oamenii isi vor da viata pentru el.
Uita-te numai la Brad Childress cat de sclav poate fii. Ii cunoaste egomania lui Favre asa de bine, incat, ca un sclav lingusitor, a trimis cativa jucatori ca sa-l aduca la echipa. Bineinteles ca Favre a acceptat. asta si vroia probabil. Sa vina cu rugaciuni la picioarele lui. Ce naiba mai are de demonstrat Favre in NFL ca jucator? Nimic. Detine toate recordurile.
Insa are un ego atat de mare, incat desi nu e refacut complet, e gata sa se intoarca si sa aiba un sezon mediocru, numai ca sa se vorbeasca de el inca o mie de ani.
Pana si statisticile lui spun ca dupa un sezon bun a avut un sezon OK, sau mediocru. Si la 40 de ani, accidentat, jucand impotriva unora din cele mai bune defensive, va rezista? Sau a uitat ce "bataie" a luat in NFC Championship Game?
Singurul motiv pentru care Favre va juca in 2010 este egoismul. Si atat.
dude... ERAM SARCASTIC!!! A
A fost cel mai rau jucator din istoria JETS, nu a fost un lider, il urasc doar pentru ca a venit un sezon la Jets sa faca nimic decat sa ia banii si sa zic PA!!!
Bronco
19th August 2010, 22:04
dude... ERAM SARCASTIC!!! A
A fost cel mai rau jucator din istoria JETS, nu a fost un lider, il urasc doar pentru ca a venit un sezon la Jets sa faca nimic decat sa ia banii si sa zic PA!!!
Atunci, scuzele mele de rigoare...
:yeah:
Credeam ca esti unul din cei care il adora pe Favre.
Cel mai mult ma enerveaza ca sunt atatia lingusitori, cum ar fi cei de la ESPN NFL Live, care il lauda pe Favre atat, si ii aduc osanale, si asa mai departe... Iti vine sa vomiti!!!!
campuscodi
19th August 2010, 23:05
bronco
...tu ai suferit mult din cauza lui favre nu-i asa?
hai recunoaste :)))
Bronco
19th August 2010, 23:11
bronco
...tu ai suferit mult din cauza lui favre nu-i asa?
hai recunoaste :)))
Nu am suferit deloc. Nu imi place de Favre pentru ca intotdeauna l-am vazut ca un egoist. Tot timpul trebuie sa se invarta lumea in jurul lui. Iar ultima chestie cu Childress trimitand jucatorii sa-l implore pe Favre sa vina in Minnesota, mi s-a parut de prost gust, si inca o dovada ca pe Favre singurul lucru care-l mai multumeste acum ( poate din cauza varstei ) e adulatia altora pentru egomania lui.
cojanu
20th August 2010, 00:03
eu sunt de partea lui bronco, desi pe mine ma enerveaza doar pentr ca se tot retrage de 4 ani :)))
cycloneclau
20th August 2010, 10:17
Singurul lucru de care imi pare rau ca a revenit Favre ... este ca Peterson iar va fi in umbra :) Insa pt niste pase de TD precum cea cu 49ers la ultima faza a meciului ... abia astept sa-l vad pe teren :)
packman_gb
20th August 2010, 14:11
Rectific de 5 ani tot zice ca se retrage :)) si in ultimii 3ani a fost telenovela no.1 a Americii.:happy
codrutc
21st August 2010, 08:28
Singurul lucru de care imi pare rau ca a revenit Favre ... este ca Peterson iar va fi in umbra :) Insa pt niste pase de TD precum cea cu 49ers la ultima faza a meciului ... abia astept sa-l vad pe teren :)
Lasa ca asa i se prelungeste viata in NFL. Ai vazut ce s-a intamplat cu Larry Johnson dupa ce l-au muncit atata in 2006.
Zabriskie
24th August 2010, 09:49
b5qzQ2HBh0s#t=0m15s
Bill Simmons: Tonight on Hard Knocks, Antonio Cromartie stepped on the Unintentional Comedy Scale and it broke.
codrutc
24th August 2010, 21:01
Cred ca Favre isi face bagajele si pleaca acasa pentru ca nu prea are receiveri. Sidney Rice tocmai s-a operat la sold si nu se stie cand se intoarce, Percy Harvin are mari probleme cu durerile de cap.
Sper sa se inteleaga mai bine de data aceasta cu Javon Walker, asta in cazul in care acesta mai are ceva gaz in tanc.
campuscodi
25th August 2010, 01:05
toata lumea a ratat noul contract de 55 mil $ a lui nick mangold?
cu 20 mil garantati
revis cred ca zgarie peretii in baie de ciuda
r0bby
25th August 2010, 02:06
Atata timp cat continua sa livreze pancakes la jucatori gen Kris Jenkins,nu cred ca se plange nimeni.
Oricum,smart move by the Jets.
andi15ro
25th August 2010, 06:34
best Center in the NFL
Patriots
27th August 2010, 08:58
Pacat ca "potcoavele" nu iau 8 TD intr-un meci si in timpul sezonului regulat :D
Zabriskie
27th August 2010, 11:03
Interviu de 5 pagini cu McNabb http://www.gq.com/sports/guides/201009/nfl-preview-fall-2010-gq/donovan-mcnabb-extended-interview-eagles-redskins-qb?currentPage=1
campuscodi
27th August 2010, 15:13
5 pag ???? !!!! :shocked:
dar ce a facut ? s-a spovedit ?
Zabriskie
27th August 2010, 15:59
Cam aia e dimensiunea standard pt un articol la GQ.
Bronco
30th August 2010, 07:56
Frumos meciul Broncos vs. Steelers.
Mi-a placut defensiva calutilor. A fost OK, considerand ca Steelers fara Roethlisberger au mari probleme in passing game. Tebow a aruncat o interceptie, dar si un TD. Si de data asta nu a mai alergat ca un nebun. Probabil ca a primit interzis de la McD.
r0bby
30th August 2010, 13:13
http://i33.tinypic.com/x60wvs.jpg
campuscodi
31st August 2010, 10:47
lol pasa :)))
alt lucru funny din off-season: favre face injectii de "LUBRIFICANT" in glezna operata.... say whaaaaat?!?!?! LUBRIFICANT???? seriously?!?!?! exista asa ceva si pt oameni, nu doar masini? :lol:
parca-l vad pe childress ca vine cu un cric la meciuri
r0bby
1st September 2010, 22:37
http://cbs4.com/local/brandon.spikes.sex.2.1891259.html
Melcyah
1st September 2010, 23:04
Ma astia au ce au cu scandalurile sexuale :(
codrutc
2nd September 2010, 04:42
Mai este cineva la fel de revoltat ca si mine datorita situatiei lui Matt Leinart? Eu unul nu inteleg nimic din toata povestea. Sper sa-si gaseasca o echipa unde sa poata juca titular, de preferinta Bills sau chiar Raiders. Nu mi-ar place sa-l vad la Giants pentru ca ar fi rezerva lui Eli.
Zabriskie
2nd September 2010, 11:48
http://cbs4.com/local/brandon.spikes.sex.2.1891259.html
http://i54.tinypic.com/2iqbp4x.jpg
Zabriskie
2nd September 2010, 12:04
Mai este cineva la fel de revoltat ca si mine datorita situatiei lui Matt Leinart? Eu unul nu inteleg nimic din toata povestea. Sper sa-si gaseasca o echipa unde sa poata juca titular, de preferinta Bills sau chiar Raiders. Nu mi-ar place sa-l vad la Giants pentru ca ar fi rezerva lui Eli.
Leinart s-a bagat singur in asta, e normal ca dupa atatia ani de leneveala sa nu aibe incredere in el.
codrutc
2nd September 2010, 21:53
Leinart s-a bagat singur in asta, e normal ca dupa atatia ani de leneveala sa nu aibe incredere in el.
E posibil, nu stiu care e situatia. Dar pentru cine se renunta la el, pentru Derek Anderson? Sa fim seriosi. Poate le place mai mult Max Hall sau Skelton si nu vor sa spuna.
Eu cred ca se asteapta de la el prea mult sa fie Kurt Warner dar Leinart nu este tipul acela de QB. Eu din ce am vazut in preseason jocul lui Leinart a fost destul de solid.
Bronco
4th September 2010, 23:23
cat de mult imi place perioada asta cand se "taie" roster-ul... O gramada de surprize... Leinart is out in Arizona! TJ is out in Seattle! And the show goes on and on...
clau21
4th September 2010, 23:30
salut!
cand incepe sezonul ca am fost plecat si am pierdut legatura...
saptamana viitoare parca nu?
GO BENGALS!:D
Bronco
4th September 2010, 23:38
salut!
cand incepe sezonul ca am fost plecat si am pierdut legatura...
saptamana viitoare parca nu?
GO BENGALS!:D
Joi e kickoff-ul, Saints vs. Vikings... iar duminica viitoare, restul meciurilor... Intra si tu pe www.nfl.com
Ai acolo programul...
clau21
4th September 2010, 23:44
da mersi de raspuns acum am apucat si eu sa intru!:D
Bronco
5th September 2010, 00:26
Javon Walker ( semnat acum cateva zile ) a fost pus pe liber...
Report: Vikings release Javon Walker
Posted by Evan Silva on September 4, 2010 5:04 PM ET
Judd Zulgad of the Minneapolis Star-Tribune reports that the Vikings have released wide receiver Javon Walker.
The move would not have come as a surprise when Walker signed with the Vikes on August 24. But the once left-for-dead receiver was productive in the preseason, catching six balls for 119 yards and two touchdowns in two games, including a 63-yard scoring bomb from rookie quarterback in the exhibition finale.
Patriots cut Derrick Burgess...
Derrick Burgess done in New England
Posted by Michael David Smith on September 4, 2010 5:15 PM ET
The New England Patriots have seen enough of Derrick Burgess.
Adam Schefter of ESPN reports that the Patriots will cut Burgess today.
The 32-year-old Burgess had five sacks last year, his only season with the Patriots. Although he recorded 16 sacks in 2005, Burgess has steadily declined as a pass rusher since then and become even more of a liability against the run.
Albert Breer of the Boston Globe pointed out after the preseason finale that the Giants consistently had success running at Burgess, and that he wasn't generating much of a pass rush, either. And now he's done in New England.
Interesante miscari de trupe...
Bronco
5th September 2010, 00:31
BRONCOS news
The Denver Broncos (http://www.nfl.com/teams/denverbroncos/profile?team=DEN) have announced a flurry of moves ahead of Saturday's deadline to cut rosters down to 53.
Wide receiver Brandon Stokley (http://www.nfl.com/players/brandonstokley/profile?id=STO309337), who appeared in one preseason game before injuring his groin, was placed on season-ending injured reserve.
It was also announced that defensive end Elvis Dumervil (http://www.nfl.com/players/elvisdumervil/profile?id=DUM179959) has been placed on IR. Dumervil, 26, tore a chest muscle during the first week of training camp. The news was expected, as Dumervil tweeted about the situation (http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a42bc5/article/broncos-will-put-lb-dumervil-on-seasonending-injured-reserve) Friday evening.
In a move first reported by (http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a45f71/article/broncos-lions-swap-secondyear-players-smith-gronkowski?module=HP_headlines) NFL Network insider Michael Lombardi, the Broncos have traded cornerback Alphonso Smith (http://www.nfl.com/players/alphonsosmith/profile?id=SMI037429) to the Detroit Lions (http://www.nfl.com/teams/detroitlions/profile?team=DET) for tight end Dan Gronkowski (http://www.nfl.com/players/dangronkowski/profile?id=GRO132885) and an undisclosed draft pick.
The Broncos announced 10 cuts on Saturday, parting ways with LB Kevin Alexander, TE Marquez Branson (http://www.nfl.com/players/marquezbranson/profile?id=BRA622538), WR Britt Davis (http://www.nfl.com/players/brittdavis/profile?id=DAV183309), TE Riar Geer (http://www.nfl.com/players/riargeer/profile?id=GEE563235), DL Jarvis Green (http://www.nfl.com/players/jarvisgreen/profile?id=GRE251964), S Kyle McCarthy (http://www.nfl.com/players/kylemccarthy/profile?id=MCC208317), OL Seth Olsen (http://www.nfl.com/players/setholsen/profile?id=OLS327015), LB Darrell Reid (http://www.nfl.com/players/darrellreid/profile?id=REI256524), DL Jeff Stehle (http://www.nfl.com/players/jeffstehle/profile?id=STE136851), and LB Worrell Williams (http://www.nfl.com/players/worrellwilliams/profile?id=WIL577541). DL Ben Garland (http://www.nfl.com/players/bengarland/profile?id=GAR218169) was placed on the club's reserve/military list.
Bronco
5th September 2010, 00:35
STEELERS release players:
Center Justin Hartwig (http://www.nfl.com/players/justinhartwig/profile?id=HAR756037) and fullback Frank Summers (http://www.nfl.com/players/franksummers/profile?id=SUM438237) were among 11 players cut by the Steelers, the team announced on Saturday (http://www.steelers.com/news/article-1/Steelers-release-11--get-to-53/2f50ed4a-edff-461f-a600-1d2acf845dc4). The moves reduce the team's roster to the required 53 players.
NFL Network insider Jason La Canfora reported Friday that the Steelers had given Hartwig permission (http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a3fcef/article/steelers-allow-veteran-center-hartwig-to-explore-trade-options) to contact other teams and explore trade options, citing a league source.
The emergence of first-round draft pick Maurkice Pouncey (http://www.nfl.com/players/maurkicepouncey/profile?id=POU550260) made Hartwig expendable. Originally the thought was Pouncey would begin at guard, but he already knows the calls and verbage to handle center, according to a team source.
"Those are the things you think about when you're starting and, all of sudden, you got another guy playing in front of you," Hartwig said after practice last Thursday. "Obviously, you think about your future. That's the nature of this business."
Hartwig had been through this before -- most notably when he outplayed and replaced Sean Mahan before the start of the 2008 regular season.
"I've had the upper hand in these situations and I've had the lower hand," Hartwig said. "You kind of take things in stride."
Hartwig, who signed a four-year contract extension in 2009, was scheduled to earn $2.08 million this season.
Also released were linebacker Patrick Bailey (http://www.nfl.com/players/patrickbailey/profile?id=BAI568176), cornerback Joe Burnett (http://www.nfl.com/players/joeburnett/profile?id=BUR413709), safety Da'Mon Cromartie-Smith (http://www.nfl.com/players/da%27moncromartie-smith/profile?id=CRO168870), receiver Tyler Grisham (http://www.nfl.com/players/tylergrisham/profile?id=GRI823152), defensive end Sunny Harris, receiver Stefan Logan (http://www.nfl.com/players/stefanlogan/profile?id=LOG760878), defensive tackle Steve McLendon (http://www.nfl.com/players/stevemclendon/profile?id=MCL589496), guard Kraig Urbik (http://www.nfl.com/players/kraigurbik/profile?id=URB695653) and defensive tackle Doug Worthington (http://www.nfl.com/players/dougworthington/profile?id=WOR709813).
codrutc
5th September 2010, 02:14
Ce de jucatori buni au fost dati afara, .. sau mai degraba nume mari. Cred ca toate echipele vor da din coate sa-si completeze loturile.
http://www.nfl.com/transactions?transactionMonth=9&transactionYear=2010&transactionTeamAbbr=&prevTransactionTeamAbbr=&prevTransactionMonth=0&prevTransactionYear=0
codrutc
5th September 2010, 02:17
Referitor la Broncos, ma bucur ca Brandon a fost pus pe IR ci nu a fost pur si simplu dat afara. Poate se inteleg la bani si-l lasa sa mai joace sezonul asta daca se reface.
Ca fan Colts imi pare rau de Darell Reid de asemenea.
Cred ca jucatori ca Hartwig sau Leinart vor fi culesi de cineva imediat.
Bronco
5th September 2010, 13:35
Cutdown:
All teams:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81a25abd/article/cutdown-day-teams-release-players-to-reach-53man-roster?module=HP_headlines
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.