View Full Version : WrestleRoMania - Discutii Administrative
Heath Scumm
22nd June 2004, 00:30
Okay................tzinand cont de ceea ce sa intamplat intre mine shi Big Sexy in ARENA, cred ca ar trebui sa ne facem propria ARENA!!!
Din moment ce vorbim despre wrestling, de ce sa nu facem wrestling chiar aici pe forum!!!
Scopul acestui Thread este ca fiecare sa ishi creeze propriul personaj(gimmick) cu scheme shi finisher-uri shi sa ne infruntam in tot felul de lupte!!!
Insa, la fel ca shi cealalta ARENA, aceasta va avea reguli clar stabilite!! ACESTEA SUNT (shi nerespectarea lor duce la descalificare :rosu: ):
:mda: In ARENA se desfasoara DOAR O LUPTA odata!!Dupa ce aceasta
se va incheia va incepe urmatoarea
:mda: Un luptator lanseaza o provocare insa, inainte de asta trebuie sa ishi descrie pe scurt gimmickul in threadul OUR GIMMICK!!
:mda: Fiecare luptator are dreptul sa faca o serie de 3 scheme celuilalt, dupa care urmeaza replica adversarului .................aici se pot descrie cele 3 scheme cu cat mai multe figuri de stil, interjectzii.............shtitzi voi sa va exprimatzi cat mai frumos ca sa convingetzi juriul
:mda: daca nu exista o replica in 7 zile lupta e considerata pierduta de cel ce nu da replica
:mda: Exista 3 runde pe lupta ( eu itzi fac 3 scheme, urmeaza replica- o runda..............urmeaza a 2a SHI A 3a)
:mda: La final juriul judeca iar cel ce obtine primele 3 voturi (ex: 3-1 sau 3-2) cashtiga lupta!!!
Mentzionez ca exista siteuri de wrestling virtual care organizeaza astfel de concursuri!!..................sper ca shi asta sa aiba participantzi................ sa ne jucam caci suntem tineri!!!
Aceasta provocare este adresata lui BIG SEXY!!! IN urma celor 2 lupte pe care leam sustzinut,am crezut ca tzia intrat in cap ca nu te potzi pune cu mine!!!
Regulile sunt:HELL IN A CELL match!!!............deshi o cusca inconjoara ringul, ai acces la corzi shi la o multzime de chestii pe care le gaseshti sub ring!!!...............numai unul va ieshi din cusca invingator shi publicul va decide cine va fi acela!!!
Tu fatzi Gimmickul shi BRING IT ON!!!
Cand eshti gata dai drumul la prima runda!!! Shi da tot ce ai mai bun din tine!!!
Big Sexy
22nd June 2004, 22:54
Main event-urile ;) trebuiesc rarite ca atlfel standardul se ridica foarte mult. De aceea luna acesta (iunie) nu voi mai raspunde nici unei provocari. In plus insist sa desfasurati luptele numai in ArenaTM (aia originala) si sa evitati folosirea termenilor prea tehnici pentru ca si ceilalti sa inteleaga ceva din disputele voastre altfel nu rezolvati nimic nici macar intre voi. Si in nici un caz sa nu desfasurati mai mult de un meci de wreslting odata oricat de tentant ar parea asta.
O sa imi fac totusi un gimmick ... sa va pregatiti pentru cand va veti intalni cu mine in ring :evil:
NU intentionez sa mai intru in coflict cu nimeni insa va rog sa ascultati sfaturile mele altfel vom avea cu totii de pierdut. Daca chiar vreti sa stiti de ce va pot da detalii pe pm.
P.S. ii transmit felicitarile mele lui HitScumm pentru ca a creat un topic despre wreslting si cu ajutorul comentatorului de la TeleSport Cioc ne-a adunat aici. Si voua ca ati reusit sa determinati conducerea forumului ca meritam un tread separat.
Felicitari domnilor and Good Fight
Heath Scumm
23rd June 2004, 07:41
Okay! Am consemnat initziativa ta! Deocamdata luptele se suspenda pana se va definitiva cadrul administrativ in care acestea se vor desfashura.................ele vor avea loc fie aici, fie in ARENA din rubrica FOTBAL(forumul conceput initzial pentru acest gen de confruntari)!!!
Pana atunci, creatziva gimmickuri(personaje) in threadul de pe forumul WRESTLING
Big Sexy
23rd June 2004, 08:18
Ar mai fii de adaugat ca pentru lupta trebuie sa va pregatiti in prealabil, pana la urma va asteapta niste meciuri grele de wrestling nu?
Cred ca vizionarea unor meciuri inainte de a va apuca sa postam ne-ar aprinde si mai mult flacara combativa ce se afla in fiecare wrestler
Heath Scumm
23rd June 2004, 15:37
Asha e! LUPTA TREBUIE PREGATITA! DEtaliile administrative se vor definitiva zilele astea shi dupa aia ii dam drumul la wrestling!!! In mare ceea ce se doreshte de fapt este crearea unei federatzii de WRESTLING virtuale, dupa modelul celor de pe internet deja existente, care par sa aiba succes in special in randul americanilor!
Asha cum iam indicat shi lui KING LION, ceea ce trebuie sa facem noi ar trebui sa fie cam asha:
Noi trebuie sa ne cream un Gimmick(personaj) dupa regulile expuse pe theadul OUR GIMMICK! Cu el vom participa in tot felul de lupte, se vor crea provocari, conflicte...ce mai? o veritabila federatzie de wrestling!.....shi nici nu trebuie sa stii prea mult wrestling.........trebuie sa shtii miscarile de baza(macar cum arata)-daca nu le shtii tzi le explicam noi sau le potzi citi din MOVES BOOK de la tine de pe site(deshi acolo sunt foarte multe)- shi de aici incolo, totul tzine de imaginatzie shi de felul in care shtii sa te exprimi in scris ca sa capetzi cat mai multzi admiratori...........singura deosebire intre wrestlingul real shi cel din arena e ca cel ce cashtiga nu e desemnat prin 1,2,3 in podea ci prin voturile celor ce au urmarit lupta!........!!!
Sunt de acord cu vizionarea unor meciuri in prealabil..........daca le avem!!!
Daca nu, ar trebui sa facem schimb intre noi, sa mai downloadam de pe net nishte lupte.................DACA avetzi linkuri pentru downloadarea de wrestling, postatzile in THREADUL de LINKURI!
Big SEXY...............shtiu ca nu acceptzi provocari dar ar trebui sa facem noi 2 o lupta ca sa le aratam celor ce nu au intzeles inca toata treaba cum se procedeaza de fapt!
Plus ca eu in luna iulie voi fi ocupat cu inscrierea la master, ma voi duce in Vaslui, poate imi voi face rost de o viatza shi nu voi mai sta atat de mult pe net!Asha ca ar trebui sa facem chestia asta acum!
JUST THINK ABOUT IT!...........shi dami un raspuns azi sau maine!...daca potzi, sunama!!!
Pana shi NWA-TNA a inceput cu un BATTLE ROYAL al greilor pentru deciderea centurii pentru ca acum sa poata sa se infrunte un tanar RON KILLINGS cu veteranul JEFF JARETT!
Big Sexy
23rd June 2004, 17:05
hai sa dam o sansa si celorlalti ca nu sunt asa de neajutorati. Triple H si Bexy au sigur cunostiinte mai vaste decat mine si Rey se descurca super la fel ca si Issue. Lionking invata si el si poate cine stie mia vedem si pe altii pe aici. Evident ca v-am pregatit cateva surprize ce sper sa imi fie aprobate de catre Vadim. Le veti afla de la el sau deloc in cazul in care nu accepta propunerile mele. Oricum, daca le accepta, wrestlingul va schimba forumul asta in si mai bine.
Cu cat mai multe stiluri cu atat mai bine.
Bring It On!
P.S. nu voi mai accepta provocari pana in a doua saptamana din iulie. E o decizie personala definitiva.
Rey619
23rd June 2004, 20:44
stati oleak ba fratilor... recunosc ca sunt cam outsider in luptele de pe arena... dar nu inteleg cum castiga un luptator doar prin voturi... adik de ce ne-am mai creat finishere?... big sexy, deci n-ai de gand sa lupti luna asta...? deci inseamna ca nu accepi chalengul meu si al lui stryk3r...pacat... se anunta o lupta interesanta...
Heath Scumm
24th June 2004, 09:10
Repet! Nu va alarmatzi...Detaliile tehnice se pun la punct chiar in acest moment!!!....Trebuie doar ca VADIM sa ishi dea acordul in legatura cu unele prevederi ale lui BIG SEXY care mi se par interesante!!!
Federatzia ishi va incepe efectiv activitatea in zilele urmatoare!!!
Big Sexy........lai uitat pe stryker!!!.........simt ca va baga ceva exploziv in noua federatzie!!!
Pentru REY- finisher ul e facut sa creasca intensitatea partidei.........totushi, nu conteaza cine cashtiga meciul prin 1,2,3.........conteaza cine a luptat cel mai specatculos....GOT IT?
Oricum, luptele vor fi orchestrate, le vom stabili detaliile inainte sa le desfasuram, exact ca in wrestling!...............numai ca odata ce atzi intrat in ARENA totul depinde numai de voi..............ce mai?.............vor fi lupte pe cinste!!!
Big Sexy
24th June 2004, 16:53
1. In ARENA se desfasoara DOAR O LUPTA odata. Dupa ce aceasta se va incheia va putea incepe urmatoarea.
2. Un luptator lanseaza o provocare insa, inainte de asta trebuie sa isi descrie pe scurt luptatorul in threadul OUR GIMMICK. Acolo au voie sa creeze personaje (maxim 2 de user) doar userii ce au minim 15 post-uri la subiect in tread-urile legate de wrestling (in afara de cele minim 50 din Regulamentul arenei)
3. Fiecare luptator are dreptul sa faca o serie de 3 scheme celuilalt, dupa care urmeaza replica adversarului .................aici se pot descrie cele 3 scheme cu cat mai multe figuri de stil, interjectzii.
4. Primul post va fi intotdeauna motivul lansarii provocarii, de preferinta dramatizat. De asemenea va contine si intrarea (spectaculoasa sau nu a personajului ales sa lupte in arena). Al doilea post va reprezenta descrierea intrarii in arena a celui provocat. De abia dupa aceea (in al treilea post vor putea incepe ostilitatile)
5. este de preferat ca luptele sa aiba minim 10 post-uri (ganditi-va ca dureaza zece zile o provocare in Arena pana se inchide)
6. Intruziunile – reprezinta interferenta unui alt personaj in lupta. Userul poate ataca unul sau toti participantii la o lupta sau chiar “arbitrul” sau le poate distrage atentia fara a se implica efectiv in lupta. Este limitat la 500 de pe caractere pe post. Celalalt caracter al unui user nu are voie sa intervina intr-o lupta in care este implicat. Sunt permise maxim 2 intruziuni de meci si de la useri diferiti.
7. Castiga, indiferent de cum se termina meciul, cel care are cele mai multe voturi asa ca nu va repeziti sa il faceti bucati din prima ci creati un meci cat mai frumos fiindca doar impresia artistica conteaza.
8. Primul care castiga trei poll-uri devine automat campion. Poate fi provocat doar de catre cei care au minim doua meciuri castigate insa el poate provoca pe oricine peste 30 zile de la castigarea centurii.
Rey619
24th June 2004, 17:53
ma gandeam si eu ca daca tot avem arena nostra ar fi ceva interesant sa avem si titlurile noastre... avand in vedere ca suntem putini nu ne trebuie e decat un titlu de cruiserweight, unul de heavyweight si unul de tag team... parerea mea e ca e o idee buna.... :cool:
Big Sexy
25th June 2004, 10:36
Ce am scris mai sus este o sugestie de regulament, o schita. Astept imbunatatiri ;)
Heath Scumm
25th June 2004, 13:13
Okay....imbunatatzire...........e un MUSAI!!!!
Luptele trebuie orchestrate pe Private Messages!!!.......adica cei doi care lupta sa cada de comun acord cine va cashtiga shi cine va pierde prin 1,2,3(ca doar asta e formal ca sa se incheie lupta)........totzi cei implicatzi in lupta ar trebui sa shtie care e rolul lor in mare!.............sau cum spune THE ROCK :" Know your role and shut your mouth!"
De aici incolo, totul tzine de imaginatzie shi de posibilitatea de a va face placutzi de public!!!
Shi nu shtiu daca e buna faza cu 3 voturi in poll.....ar putea sa fie voturi normale ca in ARENA ca sa se incurajeze participarea larga prin votare!!!
Dumnezeule...sai dam drumul ca nu mai am rabdare!!!
Celalalt caracter al unui user nu are voie sa intervina intr-o lupta in care este implicat. .
Chestia asta mi se pare restrictiva!.....Dar dupa lupta, are voie sa intre in ring celalalt personaj?
Pana shi Ric Flair la ajutat pe ORTON sa cashtige meciul la BAD BLOOD!
Big Sexy
25th June 2004, 14:54
Quote:
Originally Posted by Big Sexy
Celalalt caracter al unui user nu are voie sa intervina intr-o lupta in care este implicat. .
Chestia asta mi se pare restrictiva!.....Dar dupa lupta, are voie sa intre in ring celalalt personaj?
Pana shi Ric Flair la ajutat pe ORTON sa cashtige meciul la BAD BLOOD!
Acest lucru incalca flagrant o regula a Arenei. Si anume aceea ce arata ca un user nu are voie sa posteze consecutiv - deci asta e motiv de ban!
Si cred ca nu e corect ca unul dintre luptatori sa aiba cumva posibilitatea de ada cu o replica mai mult decta celalalt
Heath Scumm
25th June 2004, 15:14
Quote:
Originally Posted by Big Sexy
Acest lucru incalca flagrant o regula a Arenei. Si anume aceea ce arata ca un user nu are voie sa posteze consecutiv - deci asta e motiv de ban!
Si cred ca nu e corect ca unul dintre luptatori sa aiba cumva posibilitatea de ada cu o replica mai mult decta celalalt
Ah! Okay! Dar se poate preciza prezenta unui insotzitor(care sta pe margine) in lupta, nu?...in cadrul aceluiashi mesaj!!!...care sa nu depasheasca 500 de caractere!!!
In rest nu mai am nici o sugestie..cred ca regulamentul e bun shi viabil.........cand se demareaza competitzia???
Rey619
25th June 2004, 17:40
Deci... in caz ca n-ati observat ultimul meu post, va reamintesc ideea mea: titluri... heavyweight, cruiserweight si tag team... si in acelasi timp vreau un meci cu stryk3r... sper ca ne lasati sa facem debutul arenei, da' ideea e ca nu prea stim cum se face treaba cu regulile pe care le postati de 2 saptamani asa ca ne-am gandit sa facem exact ca hitscum si big sexy... scrie fiecare varianta sa a luptei si deschideti voi un poll in care sa votati care vi s-a parut mai spectaculoasa...oricum sper ca veti citi si voi postul asta... asa si daca facem titluri sper sa fac meciul cu stryk3r pt. ala de cruiserweight!!!
Big Sexy
25th June 2004, 20:00
va rog sa intelegeti ca nimeni nu va impune nimic. Nu aveti decat sa va luptati. Noi doar va recomandam niste limite in care se poate desfasura lupta pentru a fi mai spectaculos si totusi sub control. cand o sa ne cunoastem mai bine o sa intelegeti de ce e important ca aceste meciuri sa fie oarecum in spiritul wrestlingului.
As mai sta un pic pana vadim ne va dea un raspuns insensul locului unde se vor organiza aceste lupte si cum. Asta ca sa nu ne luam ban ca fraierii ca incalcam regulamentul. Va rog ssa mai aveti rabdare o zi doua.
Dupa care
let's get ready to ruuumbleeeee
Cred totusi ca am putea sa desfasuram lupte simultan si sa tina maxim 5 zile sau sa se termine dupa minim 2 runde (cate 6 miscari de luptator) daca unul dintre ei alege sa il infranga pe celalalt. Va trebui totusi sa intrati zilnic pe net in perioadele in care aveti batalii.
Ceva important de stiut. Arbitrul va fi poll-ul nu spuneti niciodata ca arbitrul numara pana la trei!!!
stryk3r
26th June 2004, 12:57
nu stiu daca e o idee buna cu luptele simultan. sunt multi care inca nu au inteles cum sta treaba si vor fi confuzi cand vor vota. in ceea ce priveste lupta mea cu rey mai asteptam cat e nevoie. voi numa' sa ziceti cand putem sa-i dam drumu' si noi ne ocupam de restu' in masura in care putem.
Heath Scumm
26th June 2004, 14:44
VADIM a raspuns la tentativa noastra de a organiza meciuri de wrestling in ARENA astfel:
"I-am raspuns si lui Big Sexy. Cred ca e mai bine sa faceti treaba asta in categoria de Wrestling."
Asha ca nu shtiu ce rost mai are sa ashteptam!!!
Fiecare lupta se va desfasura intr-un thread separat care se va inchide automat dupa 5 zile(Consider ca e suficient pentru o lupta de wrestling, la fel cum a zis shi Big Sexy)..................Daca mergetzi cel putzin o data pe zi la net cand avetzi lupta timp de 10-15 minute avetzi timp sa datzi tot ce avetzi voi mai bun in limita celor 500 de caractere pe mesaj!!!
In rest LETS GET READY 2 RUMBLE!
Okay!!!
Sai dam drumul.........Inainte de fiecare lupta HitScum sau Big Sexy vor face un mic intro din BackStage, exact ca in WWE!
Cu timpul, putetzi face shi voi intro-uri, in functzie de conflictele ce vor aparea!!!
Cititzi cu atentzie regulamentul WRM ca sa nu apara neintzelegeri...............Se cashtiga prin 3 poluri...........sa nu spunetzi ca arbitrul bate 1,2,3!!!
Vom mai purta tratative cu VADIM shi poate cu timpul vom transfera luptele in ARENA (tm) ca sa putem avea o mai mare audientza.....pana atunci...............DIE MOTHERFUCKERS, DIE!!!
Nu uitatzi,inainte de a incepe lupta, descrietzi intrarile in Arena ale voastre shi ale adversarului!!!..........E un musai al Wrestlingului!!!
Deci... in caz ca n-ati observat ultimul meu post, va reamintesc ideea mea: titluri... heavyweight, cruiserweight si tag team... si in acelasi timp vreau un meci cu stryk3r... sper ca ne lasati sa facem debutul arenei, da' ideea e ca nu prea stim cum se face treaba cu regulile pe care le postati de 2 saptamani asa ca ne-am gandit sa facem exact ca hitscum si big sexy... scrie fiecare varianta sa a luptei si deschideti voi un poll in care sa votati care vi s-a parut mai spectaculoasa...oricum sper ca veti citi si voi postul asta... asa si daca facem titluri sper sa fac meciul cu stryk3r pt. ala de cruiserweight!!!
Am observat postul tau....vor exista shi centuri de indata ce vom avea suficientzi luptatori!!!
Big Sexy
26th June 2004, 16:35
Sa lamurim ceva. Se castiga in trei zile de la deschiderea poll-ului de catre cel cu mai multe voturi sau primul care atinge cinci voturi (trei e foarte usor de atins)
Rey619
26th June 2004, 16:51
si pana la urma eu tre sa scriu doar lupta din perspectiva mea fara 1,2,3?
Big Sexy
26th June 2004, 17:10
asa NUUUUU
scrie fiecare varianta sa a luptei si deschideti voi un poll in care sa votati care vi s-a parut mai spectaculoasa
- asa se face
dupa ce va descrieti intrarea in ring (cel care provoaca poate sa dea si un motiv luptei -scurt istoric al problemelor dintre oponenti) aveti al dispozitie 5.000 (maxim cinci mii) de caractere sa ii faceti oponentului trei scheme si sa descrieti atmosfera din sala sau alte evenimente ce se petrec in arena. Dupa care asteptati replica oponentului. Puteti da cate reply-uri vreti in cele cinci zile insa nu mai mult de unul dupa o replica a adversarului (adica nu aveti voie ssa scrieti post-uri consecutive intr-o lupta ca oponentul nu mia are dreptul la replica si e incceptabil asa ceva).
Daca alegeti sa castigati (arbitrul numara pana la trei) atunci eu si HitScum va vom scoate din competitie prin niste scheme ce va vor termina caracterul definitiv. Astea sunt regulile pentru a putea sa ne bucuram de niste lupte frumoase si lungi.
Aici nu e vorba despre a castiga ci despre a va lupta frumos si a ne distra . Puteti invinge oponentul (aveti un reply final de 5.000 caractere) dupa ce unul iese castigator la voturi. De abia atunci puteti aplica finisher-ul si in momentul ala puteti descrie cum vedeti finalul meciului.
Nu uitati ca totul e pentru a va distra si nu pentru a invinge.
Rey619
26th June 2004, 17:19
ok... hai ca m-am prins si eu... vorbesc cu stryl3r si lupta va avea loc in urmatoarele cateva zile...mersi!!! LET THE BEST MAN WIN!
stryk3r
26th June 2004, 18:07
bine mah.......hai ca ne vedem in ring. am vorbit cu rey si incepem lupta maine. insa pana maine mai am si eu o intrebare: am inteles ca tre' sa prezentam doar 3 miscari si ma intreb daca in astea intra si o serie de pumni un picior la stomac sau chestii din astea. sa nu iau tzeapa nu de alta.
Big Sexy
26th June 2004, 18:20
N-ai decat sa ii dai cati pumni si cate picioare vrei. Scheme sunt considerate doar cele ce au o denumire speciala (te rog, pe cat se poate, sa descrii manevra si in paranteza sa scrii denumirea uzuala a ei e mai mult o recomandare dar nici eu nu le stiu pe toate si e dificil sa ma duc de fiecare data pe site-ul lui bexy)
stryk3r
26th June 2004, 18:39
sarumana biggie. yo zic ca suna mai bine sa zicem numele miscarii si in paranteza sa o explicam. e si mai la indemana si o si inteleg toti. parerea mea
Big Sexy
26th June 2004, 18:52
Pentru autenticitate e bine sa treci denumirea in paranteze. Sau daca vrei poti sa scrii direct denumirea dar multi nu o sa inteleaga ce a fost aia. E la latitudinea vostra cum vreti sa faceti.
stryk3r
26th June 2004, 19:04
mersi. lasa ca fac yo cum cred ca e mai bine. voi fiti pregatiti de o lupta demna de WWE :)
untill the day we meet again..........BAFTA!!!!
Rey619
27th June 2004, 18:24
Lupta A Inceput... Si Fuck Me Daca Nu-i Spectaculoasa... Te Sa Intrati Pe Thread Si S-o Cititi...o Sa Fiti Impresionati...bafta!!!
Bravo!!!!!!!!!!!! Super inceput! Sper sa prinda "la public". Mie imi place foarte mult!
Heath Scumm
28th June 2004, 19:05
Dumenzeule.........BIG SEXY....ai facut o treaba buna cu introducerea regulamentului...............da' shtiu ca implementezi reguli nu gluma!!!
Lupta e mai mult decat exploziva...........CELE 2 INTERVENTZII care au avut loc(lupta asta nu vor mai avea loc altele) mau facut sa sar din scaun!!!
Cred ca HitScum nu e fericit in culise :) ................Oricum, THE ANARCHIST a facut ceea ce nu ma ashteptam...........a atacat un luptator bun-pe STRYKER.............sar putea sa devina principalul personaj negativ al WRM!!!..................o sai analizez cu atentzie evolutzia!!!
Big Sexy
28th June 2004, 20:03
Multumesc de aprecieri. In timp il vom schimba insa deocamdata eu zic sa mergem cu ce avem.
Stiu ca sunt un pic cam stufoase regulile dar asta e - un defect profesional, sunt jurist :p .
Ar fi bine sa vorbiti cu un moderator sa fac cateva din threaduri sticky, cele mai importante... Ca incep sa fie multe threaduri si imi e sa nu devina o jungla. Ma rog e doar o sugestie ;) .
Heath Scumm
29th June 2004, 09:53
Mdeah!
Ar trebui ca cele legate de Regulamentul WRM,WRM Provocarea, OUR GIMMICK, WRM campioni,Titluri Centuri shi WRM NEWS sa fie Sticky!
O sai trimit mesaj lui VADIM!!!Poate ne ajuta cu asta!!!
Big Sexy
29th June 2004, 12:24
Cam multe. Cred ca ar fi suficient doar Regulamentul WRM.
Restul oricum o sa fie updatate suficient de des incat sa stea printre primele.
Eu astept sugestii cu ce doriti (in caz ca doriti) sa adaugati sau sa modificati la ArenA de wrestling. Sugestiile le puteti posta aici sau mi le puteti trimite mie sau lui HitScum pe PM. Dupa ce vom avea mai multa experienta in meciurile online probabil ca vom lasa mai liber totul. Pana atunci as dori pe cat se poate sa respectam regulile alea.
Rey619
30th June 2004, 21:35
ok... eu si stryk3r am terminat lupta... mai lipseste finish-ul... ar trebui sa incepeti sa votai... oricum tin sa felicit pe toti care au incurajat, au intervenit in sau au programat aceasta lupta... si tin sa multumesc si tuturor care ne-au apreciat pe mine si pe my man stryk3r... Mersi mult... Bafta!!!!
issue
5th July 2004, 17:14
am vazut ca threadul cu lupta lui rey si strik3r s-a inchis. insa lipseste cireasa de pe tort. finishul. what's up with that???????
am si eu o sugestie. nu dau cu paru. mi se pare timpul alocat meciurilor e prea mare. ar trebui dupa mine 3 zile meciul si maxim 2 zile votarea. astefel o sa fie mai multe lupte. parerea mea.
si inca ceva. este aici cineva care se pricepe la mirc??? si mai ales la boti de mirc???? mai bine zis la bnc-uri. daca da sa spuna ca am vazut o super chestie pe un canal strain de englezi. un bnc care se ocupa cu meciuri de wrestling pe mirc. exact asa cum am spus. meciuri live si foarte usor de executat. daca e cineva care se pricepe dati-mi un private msg.poate facem si noi unul la fel.
Big Sexy
6th July 2004, 08:32
NU toti au acces permanent la net, sau timpul necesar. Daca si restul sunt de acord cu propunerea de schimbare a perioadelor scrieti aici, insa ganditi-va foarte bine si la cele ce le-am spus mai sus. Nu mi-e greu sa schimb regulile insa am putea avea de pierdut din asta.
Va rog sa ma bombardati cu propuneri de ce ati vrea sa mai faceti pentru a ridica spectaculozitatea luptelor. Se ia tot in considerare.
P.S. issue, te rog, foloseste functia edit pe viitor ...
Heath Scumm
7th July 2004, 12:48
Mdeah! Prea multe mesaje unul dupa altul!!!.............Dar oricum apreciez ideile!!! Faza cu mIRC-ul nu o shtiu........numi dau seama cum sar putea face astfel de lupte!!!
Cred ca 5 zile e un termen rezonabil...........unii(asha cum sunt eu de pilda) pot fi destul de ocupatzi ca sa nu intre 2 zile consecutive pe forum!!! Asta ar insemna ca sa mai ramana numai o zi de lupta efectiva in varianta cu 3 zile ceea ce este inacceptabil!!
Big Sexy
8th July 2004, 15:02
In legatura cu luptele din arena va rog sa respectati regula "maxim trei scheme per post", regula de la care fac exceptie pumnii si picioarele. Si un salt de pe corzi cu piciorul este considerat tot o schema.
Repet mesajul si in "Critici"
Prima modificare in regulament:
Intruziunea poate sa aiba maxim 3000 de caractere (de la 1000 initial)
A fost initiativa mea cu interzicerea injuraturilor. Pana la urma asa a hotarat Vadim si ii dau dreptate.
Ar mai fi ceva. Va rog ca inainte sa interveniti intr-o lupta sa vorbiti pe p.m. cu cei implicati in lupta. O sa va scutiti astfel de multe probleme.
Rey619
9th July 2004, 17:48
sieu sustin faza cu 5 zile... eu zic ca e de ajuns... si nu stiu de ce s-au interzis injuraturile'cenzurate'... faceau mai frumoasa treaba!
Big Sexy
23rd July 2004, 09:20
In urma discutiilor pe care le-am avut cu Hitscum am decis in calitate de manageri ai WRM ;) urmatoarele:
1. In fiecare luna va avea loc un eveniment special in genul PPV-urilor. Primul astfel de eveniment va fi King Of The Ring: 2 aug- 10 aug. Astfel luna august devine luna King Of The Ring
2. Lunar unul dintre voi va fi scenarist WRM (traseaza liniile majore ale povestii in tread-ul WRM news la inceput de luna, tinand cont si de desfasurarea povestii de pana atunci. la sfarsitul lunii va face un post prin care rezuma tot ceea ce s-a intamplat efectiv in ArenA.
3. se vor institui obiective ce, cand vor fi atinse vor fi rasplatite cu premii de peste 400.000 fiecare, in obiecte conexe wrestlingului, de la tricouri, reviste si sepci pana la centuri pentru fiecare categorie!!! Centurile va trebui totusi sa le dati mai departe celor care le castiga de la voi in lupta dreapta ;). Aduceti-va sustinatori sa va voteze si o mai tineti acasa cateva saptamani sa va umiliti vecinii de bloc cand o sa ii bateti cu centura in cap.
4. In momentul in care castigati o centura va voi edita semnatura cu denumirea centurii pe care o detineti.
Fiindca a avut foarte multe idei inovatoare (mentionez numai KotR si ideea evenimentul lunar), ISSUE este managerul lunii August si poate face ce il taie capul (dupa care i-l taiem noi pe al lui daca nu ne place :evil: ). Daca o tine tot asa va fi in continuare manager!
Heath Scumm
23rd July 2004, 17:41
ANUNTZ IMPORTANT DUPA ANUNTZ IMPORTANT:
In curand, pe www.hitscum.20m.com, prezentarea WRM shi a luptatorilor din ARENA cu biografii, POZE(incredibil, nui asha???) shi palmares!!!
Nu spun exact data ca nici eu nu shtiu dar sper ca in maxim 2 saptamani!!!
Big Sexy
23rd July 2004, 18:00
Holy crap. Nici eu nu stiam de asta. Auzi, daca se poate sa ma faca ceva in genul lui undertaker din avatarul meu. :ok:
Rey619
24th July 2004, 14:03
asa... vorbind de avatare... cum ti-ai pus ala asa mare.... uite al meu ce mic e.... si nu ma lasa sa-l fac mai mare!!
Big Sexy edit:
Raspunsul se afla inregulamentul OLS. E din cauza perioadei de cand te aflii pe forum si a numarului de post-uri. Cu cat ai mai multe din fiecare cu atat mai multe facilitati.
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=1516
Intrebarile astea mi le dati prin PM sau le puneti in sectiunea administrativ de pe forum.
P.S. acolo scrie ceva si despre offtopic ...
Big Sexy
29th July 2004, 18:57
O sa pun lunar cel putin un premiu la bataie. Cand il castigati e problema voastra... Obiectivele vor fi destul de variate. De la castigarea unui eveniment special (cazul din luna august) pana la infrangerea unui numar de oponeti fara sa pierdeti sau cine stie ce alte conditii.
Am postat aici regulile de ta KotR
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=3514
Incepand cu intai august o sa fie super in arena. Asta nu inseamna ca nu putem sa imbunatatim jocul si va propun sa veniti ca si pana acum cu sugestii si propuneri fiindca numai asa puteti deveni manageri ai lunii. Daca Issue face treaba buna si nu are pretendenti la titlu ramane el in continuare.
P.S. una cu care ma autopropun la functia de manager pentru luna septembrie(acu am pierdut-o, sunt doar patron ca si HitScum de altfel :) ) :
Comentariile sa le facem intr-un tread lunar si sa priveasca numai luptele terminate in luna respectiva. Evident ca nimeni nu are voie sa comenteze o lupta pana nu se termina. Cred totusi ca propunerea mea mi-a spus-o Issue nu mai tin minte - oricum e una interesanta.
P.S. 2 Daca nu va convin conditiile veniti voi cu un premiu si, daca il acceptam s ail punem in joc, impuneti propiile voastre conditii.
Heath Scumm
8th August 2004, 16:19
Am vorbit cu cei care trebuie sa deseneze luptatorii WRM.....shtiu ca e cam tarziu, da insist in jurul lor..poate pana ma intorc de la mare mi le fac!!!
The One
10th August 2004, 22:09
HitScum a plecat acasa si m-a rugat sa fac eu anuntul pentru el.
Au fost desenati deocamdata HitScum si HARDCORE SQUAD.Desenele au fost trimise lui BIG SEXY pe mail.
In curand vor aparea si pe siteul lui HitScum.
Desenele sunt facute de 2 studenti de la arte si de o studenta la arhitectura.Desenul cu Discipolii lui hitscum nu a iesit excelent dar se va face o alegere riguroasa intre viitoarele desene si vor iesi niste imagini k lumea.
am uitat sa spun ca stiu si eu persoanele care deseneaza personajele WRM si sunt bune.
hitscum se zbate din greu sa apara pe site imagini cu toti luptatorii asa ca sustineti-l si voi moral.
Triple H
11th August 2004, 00:08
Suna interesant, aveti si voi grija ce alegeti ;) sau o sa fim obligati sa refuzam un pic si ii provocam in ring pt greseala de desen :D
The One
13th August 2004, 21:39
suna mai mult decat interesant. poate daca intru in WRM ma deseneaza si pe mine cineva :)
nu sunt de acord cu faza cu rasul in cap a lui decron.puteti sa ii faceti absolut orice adversarului odata ce l-ati invins?eu nu vreau sa fiu ras in cap!
Triple H
13th August 2004, 22:29
da poate face parte din schimbarea de gimmick ;) oricum era lame cu parul lung si tepi pe umeri :evil: i-am facut un bine oricum :D
issue
14th August 2004, 02:13
as dori sa stiu si eu si sa primesc pe p.m daca cei care i-am numit pentru triple threathul pentru no.1 contender sunt apti. in speta bexy, big sexy si strik3r. daca se poate....
Big Sexy
14th August 2004, 11:34
Issue este in regula. Nu prea refuza lumea meciuri pe aici. Oricum o sa incerc sa vedem exact ce fel de reguli vom pune la acest meci. Fa un regulament si il voi posta in tread-ul cu regulamente daca este O.K.
issue
14th August 2004, 15:47
la triple threath regulile sunt aceleasi numai ca la fiecare tura posteaza 3 in loc de doi. votul decide cine castiga, iar castigatorul isi alege pe cine pinuieste din cei doi invinsi.
junior
17th August 2004, 14:22
/hello /hello /hello
pe la începutul "democraţiei" din România se prindea un post SkySport unde puteai vedea lupte de wresling. dacă acelea erau lupte la fel putem spune şi despre "...". toţi se fac că muncesc şi la fel alţii se fac că ne plătesc. interesant nu-i aşa? :headbang: :headbang:
:ciocan: :ciocan:
Triple H
17th August 2004, 15:28
tipic romanesc. nici 5 sec. nu-ti dau sa supravietuiesti intr-o lupta de wrestling. dupa 5 sec esti cu gatu rupt sau mort.
Big Sexy
20th August 2004, 19:33
nu sunt de acord cu faza cu rasul in cap a lui decron.puteti sa ii faceti absolut orice adversarului odata ce l-ati invins?eu nu vreau sa fiu ras in cap!
hahahhahaaa, abia acum am vazut ce ai scris. Ahahahaaaaa
aici este wrestling. Totul e aranjat in afara de voturi. Eu l-am rugat sa ma rada in cap sa imi pot schimba caracterul. Si decat sa ma tund singur mai bine creez o poveste pe tema asta nu? De ce sa nu speculez potentialul? in timp o sa intelegi cum merg lucrurile.
fia
20th August 2004, 19:37
Chiar ma gandeam daca sunt aranjate pe PM sau ma rog in particular luptele... ca stiu ca ati zis la inceput... ca asa o sa fie, dar ma gandeam ca v-ati razgandit... cel putin din desfasurarea luptelor nu pare ...
Triple H
20th August 2004, 21:27
in mare sunt aranjate, adica povestea, lupta din ring ramane la latitudinea noastra ;)
cel putin asa a fost cu big sexy sa-l rad in cap :evil: pana luceste chelia ;)
fia
20th August 2004, 21:34
Pai ar fi bine sa-si schimbe si avatarul....
Big Sexy
21st August 2004, 20:26
o.k. hai sa lamurim ceva. Nu am aranjat decat singura lupta. Prima care s-a desfasurat pe forumul asta aia a mea cu hitscum.
Frumusetea luptelor noastre provine tocmai din neprevazut. Daca alegeti sa le aranjati (nu aveti decat) faceti-o pentru a servi povestea insa niciodata sa nu luptati mai slab decat puteti cu adevarat. Desfasurarea luptei poate fi aranjata insa cat timp sistemul cu voturi tine el va fi cel care va desemna castigatorul si implicit campionii.
In curand veti primi pe mail un set de tips and tricks dacac aveti caractere deja create
issue
22nd August 2004, 20:18
asta ce este??? chiar asa neseriosii sunteti??? inteleg ca e vacanta dar nici sa stai juma de ora pe net sa confirmi sau nu un meci e suparator. nici Big Sexy nici Strik3r nu mi-au dat p.m. in legatura cu Triple Threath-ul pt No. 1 Contender . Daca pana pe 25 nu primesc confirmare il declar pe BexyCZW castigator.el e singurul care mi-a confirmat pana acum.
Big Sexy
22nd August 2004, 21:51
Hei! Am scris mai sus foarte clar ca acceptam meciul! Nu ai facut regulile clare! de aia nu a inceput meciul.
issue
22nd August 2004, 22:17
sorry!! dar am spus ca vreau o confirmare pe p.m. cat despre reguli le-am spus mai sus. sunt aceleasi reguli ca la meciul normal numai ca sunt 3 luptatori in loc de 2.
Big Sexy
23rd August 2004, 17:15
Dupa cum vedeti a fost creat un subtread unde se vor desfasura luptele si numai acolo se pot posta tread-urile legate le lupte. Orice alt comentariu se va face deocamdata aici, in Wrestling. Vom crea un sistem prin care totul sa fie mia ergonomic si povestea din WRM sa curga mai usor si mia clar pentru citittorii ocazionali si chiar si pentru vetereanii arenei (nu avem inca asa ceva insa cei care veti primi tips&tricks de la mine aflati astfel ca sunteti veterani :D )
Hitscum si cu mine am decis ca
ISSUE este commisioner-ul lunii septembrie /hello
repet - daca vreti sa deveniti si voi commisioner puteti sa demonstrati ca meritati(in curand vor avea un rol mult mai important si vor fi si mult mai liberi in a alege sa faca povestea cum vor).
Pentru a demostra ca meriti sa fii commisioner si chiar scenarist al WRM trebuie in primul rand sa ai vointa. Mai apoi destule post-uri prin care sa demostrezi ca esti capabil a scrie frumos (nu multe ci mai degraba consistente si inteligente). Si la final spirit organizatoric si charisma. Si mai sunt si altele (de exemplu idei noi, neincercate pe acest forum)
Si ca veni vorba de idei uitati aici una. Acolo pe tread-ul cu pronosticuri scrieti pentru a va satisface orgoliul dar ce ar fi daca ati avea si un castig din asta. Ce va propun eu este sa folosim toate punctele alea la ceva. Puteti plati voturile cu punctele pe care le obtineti la pronosticuri (asa macar aveti de ce sa faceti scandal ca nu v-a calculat bine).
50 = puncte un vot
120 de punte = 2 voturi
200 de puncte = 3 voturi
Treaba e ca anuntati cel mai tarziu imediat dupa prima runda ca folositi punctele. Hmm ... ce ziceti? Si in felul asta va mai aparea o noua linie la our gimmick cu puntele pe care le-ati obtinut si cat au mai ramas din ele.
Evident ca daca vi se pare rezonabil o incepem toti cu 0 puncte :)
Big Sexy
30th August 2004, 22:15
O sa incep eu cu un comentariu care ar merge mai bine la "Critici" dar asta este.
Inteleg ca nu are lumea acces la net tot timpul dar s-a luptat parca cu lipsa de dorinta de a castiga. Sa lupti nu este o obligatie si ar trebui sa o facem cu lacere nu din simtul datoriei. Mie imi place sa povestesc focurile luptei!!!
De votat nu o sa votez insa sper ca voi sa votati si sa o faceti ca la carte! Daca meciul nu o fost consistent macar comentariile sa fie :evil:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4271
Triple H
30th August 2004, 22:24
Well, lupta saraca, nedemna de no.1 contender.
bexy nu prea s-a avantat, hitscum si-a facut o intrare fara efect, issue a luptat si el putin, iar decron a chelit :evil:
Hai ca-ti dau revansa sa-ti iau si cealalta revista ;)
issue
31st August 2004, 14:23
vorba lui big sexy, inteleg ca nu toata lumea are access la net ,dar bexyCZW are acces la servici si nu a intrat iar din cauza lui nu a mers lupta cum trebuie. a fost foarte dezamagitor si stau si ma intreb daca mai vreti sa facem ceva??? oricum am sa pun poll sa hotarati castigatorul desi nu sunt prea multumit de toata chestia. se prezinta un dezinteres general care nu imi place.
Big sexy edit:
am sters poll-ul cu lupta. Discutiile se poarta aici pana cand vom stabili un event unde vor avea loc meciuri saptamanle sau la doua saptamani, depinde de interesul vostru.
Triple H
3rd September 2004, 22:25
Ba nu va e rusine? S-a decis meciu dintr-un singur vot.
Nene Decron te astept in ring la Uprising :yeah:
Heath Scumm
5th September 2004, 16:44
In apararea mea.......ash fi votat dar chiar nu am avut cum...........ideea era ca dupa ce lupta sa se termine, un poll sa fie initiat........am intrat pe net vreo 2 zile dupa ce lupta sa terminat insa nu exista un poll............ash fi votat atunci insa nu aveam unde..............dupa asta am fost pus in imposibilitatea de a mai intra pe forum deoarece am avut treaba zi lumina!!!
Heath Scumm
5th September 2004, 17:27
e foarte complicat sistemul???.......nu shi pt. mine........mi se pare o idee buna..........buna.....mmm....da!!!.............eu o sa calculez in continuare..........adunari, scaderi...tot ce trebuie!!
Big Sexy
10th September 2004, 16:00
O sa fie complicat, cineva trebuie sa le centalizeze. Un sheet de excel ar fi grozav :). Ar trebui sa va ganditi de pe acum, in eventualitatea in care ne vom inmulti serios, cum vom proceda cu e-fed-ul. Serios ...
Big Sexy
10th September 2004, 16:06
Baaaaiii, ce tot zici acolo, nu ai vazut schimbarea regulilor? am scris si in josul luptei. In cadrul luptei se face poll-ul si meciurile se comenteaza in tread-ul special. Ca altfel ne alegem cu 100 de tread-uri de nu mai stii ce sa gasesti si unde
Heath Scumm
11th September 2004, 13:00
Da!In cadrul luptei..am intrat shi nu aparea POLL-ul, deshi trecusera zilele de lupta propriu-zise!!!
Heath Scumm
11th September 2004, 13:03
Mda!!!Eu stapanesc EXCEL-ul ca nimeni altul.....sunt taticul excel-ului!!!
Las ca vedem noi ce facem......daca sistemul va fi extrem de complicat, vom renunta la el!!!Deshi nu cred!!!
Big Sexy
11th September 2004, 15:16
am intarziat si eu vreo doua zile, poate, poate mai scrie bexy ceva
The One
13th September 2004, 17:16
si eu doream sa votez, am intrat si nu am avut poll in care sa votez. am mers odata cu hitscum la "votare" :)
Oricum, legat de Arena,vreau sa va spun sa va asteptati la ceva extrem de specatculos din partea mea.Desi sunt novice in ale wrestlingului, hitscum m-a ajutat sa imi creez un personaj complex, superb.Mie imi place la nebunie.sper ca o sa va placa si voua.sau, cum spune promo-ul din WRM news:
"COMING SOON
FALLEN
WRM nu va mai fi la fel!"
Rey619
23rd September 2004, 11:39
eu as fi vrut sa votez, da' cum pe la noi ori merge netu greu ori de loc... n-am apucat... de aia am avut si un singur post in lupta cu hitscum.... bravo, ba.... a fost tare ultimul post...!
Big Sexy
27th September 2004, 15:44
Pai cel mai bine postezi de fiecare data aici cate puncte are fiecare. Cine vrea sa stiee ce si cum are aici o sursa de inspiratie ;) si poate mai scrie si e aici ceva
Cred ca a venit timpul sa avem un show saptamanal.
La acest show puteti provoca pe oricine. De asemenea puteti sa va folositi de WRM news ca sa mariti sansa de a avea meciul deoarece daca motivatia voastra este suficient de mare in interviu sau promo Hitscum sau Decron pot sa impuna unui jucator sa se lupte intr-un anumit meci daca acesta nu vrea initial
Se va desfasura in subforumul E-fed.
Cine vine cu cele mai bune propuneri pentru denumire, mod de desfasurare si alte idei legate de acest show lunar (deocamdata) are votul meu la postul de commisioner al lunii noiembrie.
Big Sexy
27th September 2004, 16:30
Asta e un tread unse o s acomentam meciurile din afara ppv-urilor. Si propun sa cream tread-ul cu numele ppv-ului inante de lupte. Evident sa se mentina regula in care orice post in care se comenteaza o lupta la care nu a fost decis castigatorul sa fie sters.
Big Sexy
13th October 2004, 22:59
Junkyard match este mai apropiat de un proiect personal de al meu decat de un meci. Este un meci istorisit maiastru de un singur om ce si-a ales ca in acest meci sa il promoveze pe Gravedigger.
Interventia lui The One m-a spart - esti talentat rau de tot - experienta isi va spune cuvantul (cand o vei avea). Mi-ai placut!
IceMan a fost folosit de TripleH in stitlul sau caracteritic - No Survivors ;) !!
Una peste alta a fost un meci beton!
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4800
Triple H
13th October 2004, 23:28
Bre sorry ca abia acum am vazut pollu, intrasem mai devreme si arata last post yesterday si n-am mai intrat in thread.
So.. am lasat 2 survivors ;) Dar a fost un fel de No Way Out :evil:
Votez pt Fallen, sa aiba si el o intrare prin federatie, desi m-a costat un luptator :evil:
I'm gonna kick ur ass ;)
Heath Scumm
14th October 2004, 23:19
Stau momentan langa BOGDAN(The One) care se umpfla in pene la vazul celor spuse de BIG SEXY!!!
De-abia asteapta sa dau LOG-OUT ca sa intre si el sa va zica vreo 2.............am descoperit ca motivul pt. care nu putem scrie ambii simultan e acela ca un IP. corepunde unui USER..........nici un alt nene de aici nu se mai poate loga pe ONLINE SPORTS daca ar vrea!!!
Eu am votat pe THE ONE deoarece consider ca a meritat cel mai mult sa castige!!!Desi nu dorea, sa intors impotriva mea ca sa putem face un meci pana la urma!!!nu puteam sa stam 2 in fata monitorului si sa ne uitam!!!sper ca a iesit ceva frumos!!!
The One
14th October 2004, 23:31
Bre sorry ca abia acum am vazut pollu, intrasem mai devreme si arata last post yesterday si n-am mai intrat in thread.
So.. am lasat 2 survivors ;) Dar a fost un fel de No Way Out :evil:
Votez pt Fallen, sa aiba si el o intrare prin federatie, desi m-a costat un luptator :evil:
I'm gonna kick ur ass ;)
Triple H. sa suparat ca a pierdut? :(
Mersi pt. vot!
Eu l-am votat pe HitScum pt. ca nu am voie sa ma votez pe mine :) dar mai ales pt. ca el e liderul incontestabil hardcore squad
Triple H
14th October 2004, 23:44
Nu m-am suparat, doar e totu aranjat in wrestling ;) glumeam si eu.
Poate facem un tag team na! :evil:
Chiar, pe cand primu tag team match?
Big Sexy
15th October 2004, 09:43
Pai cred ca ar fi cazul de un tag acu. Sa vedem ce ne pregateste Hitscum!
Heath Scumm
15th October 2004, 23:56
Un titlu de tag-team va fi pus cap la cap ulterior...paote de mine, poate de alt andidat la Comissioner
Cine se baga???
zeusis
23rd October 2004, 12:49
salut
invatama frata cum sa ma joc si eu wrestling virtual pe net
te rog mult de tot
luigi@craiova.ro
Heath Scumm
25th October 2004, 11:31
Am incercat sa ii dau un reply acestui zeusis insa am impresia ca si-a blocat optiunea de a primi PM-uri.
Citeste regulamentul WrestleRoMania si vei intelege.....e foarte simplu prezentat.
Cat despre existenta unui show saptamanal, cred ca nu e o idee prea buna deoamdata in conditiile in care ultimul P.P.V. a inregistrat 3 lupte efective dintre care la 2 am participat eu..........cu alte cuvinte, la ultimul show au participat 5 persoane.....una dintre ele(nu dau nume - THE ONE) cu jumatate de masura....cum sa facem un show saptamanal cu 4-5 persoane.........e imposibil!
Big Sexy
25th October 2004, 12:28
Am gresit eu. De fapt vroiam sa spun un spectacol lunar in genul celor saptamanale. Acolo sa nu se mai aplice mutle din regulile din Arena cum ar fi numarul interventiilor si multe altele. Ceva mai simplu, un experiment mai mult. Un fel de loc unde incapatorii sa invete.
Heath Scumm
26th October 2004, 19:15
Dupa cum ati observat in ultimul timp, luptele din WRM se sfarsesc in urma unor poll-uri care initial erau deschise(adica puteai sa vezi cine a votat pentru tine sau impotriva ta) dar acum sunt inchise(adica votul e secret).
Moderatorul acestui forum(Big Sexy) a decis ca voturile sa fie secrete deoarece se pot isca certuri intre userii de pe forum in urma voturilor atribuite. Personal, consider aceasta idee inadecvata. Din cate am inteles, useri de pe forum s-au suparat in urma pierderii unor lupte si de aceea s-a recurs la trecerea la un poll inchis.
Acest thread isi propune sa decida ce fel de poll-uri vom folosi pe viitor pentru a pronunta castigatorul in urma unui meci WRM.Puteti alege optiunea pe care o considerati mai potrivita si v-as ruga, daca nu cer prea mult sa o justificati.
Heath Scumm
26th October 2004, 19:23
Personal sustin poll-ul cu voturi publice deoarece, asa cum se specifica in regulamentul WRM, scopul nostru aici nu este neaparat acela de a castiga ci acela de a ne distra. Aparitia de mici antipatii in urma acordarii voturilor mi se pare o chestie imatura. Urasc pe cei care nu stiu sa piarda !!! :(
In final e alegerea voastra insa consider ca aici ar trebui sa fim toti prieteni si sa nu ne preocupam neaparat daca pierdem sau castigam. Scopul nostru primar ar trebui sa fie distractia...in caz ca ati uitat, acesta este motorul ce ne-a determinat sa infiintam WRM inca de la inceput. Personal as putea sa pierd 10 meciuri consecutiv si tot nu m-as supara pe vreo unul de pe forum pentru asta. E oarecum patetic daca astfel de incidente ar putea aparea. La o adica, in cele din urma, WRM e doar un joc virtual...nimic mai mult.
Va invit sa va ganditi bine la decizia pe care o veti lua deoarece regulile WRM sunt facute si de voi, nu numai de mine sau Big Sexy!
G-Man
26th October 2004, 19:27
eu sustin voturile secrete pt. ca cealalta categorie de voturi(cele publice)ar putea isca ,in timp,divergente sau conflicte intre membrii WRM.
fia
26th October 2004, 19:27
Parerea mea, desi nu am mai vizitat de mult forumul de W. este ca e mai bine sa fie cu voturi deschise. Asa se mai vede si cine citeste, si se evita (partial) voturile date la plezneala de utilizatori oarecare...
G-Man
26th October 2004, 19:48
Am intrat in aceasta seara pe site-ul unei alte federatii de wrestling virtual.Se numeste Online Wrestling Federation(OWF).Ei spre deosebire de federatia noastra sunt doar la inceput.Ce as dori eu sa propun este urmatorul lucru:un tournament intre OWF si WRM :D
Ideea e ca acolo se scrie in engleza si regulile sunt oarecum diferite de ale noastre. Nici nu au Rosterul de luptatori pregatit inca insa asta e doar o idee de viitor. :)
Big Sexy
26th October 2004, 21:24
O.K.
Sa o luam sistematic. Am gandit foarte mult pe tema asta si m-am sfatuit cu cativa din userii acestor tread-uri. Eu prefer democratia si de aceea sustin 100% ceea ce vor hotara ceilalti. Nici macar nu am sa votez.
1. Votarea deschisa are avantajul ca imi permite sa analizez cine intra pe forum, cine este interesat d eastfel de lupte. Astfel aflu exact ceea ce vrea fiecare user si pot imbunatati sistemul de lupte care intre noi fie vorba are cam multe reguli. Oricum sper sa intelegeti ca sunt jurist de profesie si a face reguli tot timpul este un defect profesional. Dar sa nu ma indepartez de subiect. Este extrem de important sa intelegem ca deja avem informatia cristalizata si am inteles ca in afara noastra mai sunt doar doi trei care mai intra si daca doreau sa se implice o faceau si nu se limitau la voturi. Deci relevant acestui aspect cade. Problema principala cu care m-am confruntat este ca unii nu inteleg ca acesta este doar un joc si am pus voturile pentru a nu zice cineva ca are ceva cu ei cel care determina invingatorii adica propietarul e-fed-ului. Se pare ca nici asa nu e bine. Oricum in timp se aduna animozitati sau unii nu pot vota asa cum doresc deoarece nu pot vota impotriva prietenilor lor. Si asta viciaza rezultatul voturilor. Si nu incurajeaza scrisul cat mai frumos al luptei. Si asta nu e bine deloc. O sa vedem lupte facut in sila sau mai stiu eu cum.
2. Votarea inchisa - principalul dezavantaj este posibilitatea fraudei. Referitor la voturile la plesneala asta e. Frauda o pot face administratorii si moderatorul acestui forum. Si userii pot face fraude daca isi fac clone insa clona se sanctioneaza cu ban si nu stiu cati vor sa riste un ban pentru niste victorii chinuite. Acum ramane de pus in balanta posibilitatea ca vreunul dintre cei amintiti de mai sus sa faca asa ceva :) Mai are si dezavantajul ca nu stii cine te-a votat. Dar pana la urma asta e un lucru bun si transforma competitia intr-un fel de big brothe dar fara sex (se exclud de aici injuraturile printre dinti). SI pana la urma big brother nu a fost asa rau nu? Mai ales Nadira ... yum yum
P.S.
http://lala.essortment.com/fantasywrestlin_rmmw.htm
am gasit si asta referitor al modul de functionare al federatiilor virtuale.
Big Sexy
26th October 2004, 21:24
Ai un link la acesta federatie. Sunt curios daca sunt romani sau nu. Oricum ideea e bestiala. lasand la o parte aspectul concurentei car ene va scoate nitel din amorteala o asemnea competitie sigur va face valuri pe internet si va crea o noua moda! Din pacate unii dintre noi nu stiu engleze insa daca doriti va traduc eu :draq: ceea ce veti posta in caz ca se materializeaza ideea asta.
G-Man
27th October 2004, 11:56
Nu cred ca sunt romani.
Iata link-ul
www.poppydog.com/pd.do?tiid=2600
Sper ca merge!Daca nu cautati pe google "online wrestling federation" ... e al cincilea site.e mai mult forum.nu stiu exact regulile.daca cineva se descurca mai bine sa mi le explice si mie.
Big Sexy
27th October 2004, 12:32
Pe asta am gasit-o si eu ieri. Insa sistemul lor de lupte este cu certitudine diferit de al nostru. La noi este atat de original fiindca nici unul dintre cai care au contribuit la realizarea regulamentului si a modului de desfasurare a luptelor nu vazusera unul din cele care au impanzit netul asadar am facut ceva dupa capul nostru.
regulile sunt ca la un joc ad&d. un fel de joc de noroc. Un RPG cu wrestling.
http://www.poppydog.com/forum1.do?id=23440&w_f10=unlocked&action=w_f4&w_f11=t&tiid=2600&w_f8=%2Fforum1.do%3Ftiid%3D2600
Superoferta la titlul de commisioner al lunii Decembrie.
Personajele controlate de castigator intra automat in lupta pentru oricare doua centuri din WRM.
Commisionerul poate propune doua din cele cinci meciuri ale anului 2004. participantii la meciul anului 2004 vor primi premii!!!
Heath Scumm
28th October 2004, 19:47
Mai asteptam opinii, daca situatia ramane asa cred ca va trebui sa de la urmatorul show lunar sa apelam la voturi publice. Spuneti-va parerea! E sansa voastra!
Heath Scumm
28th October 2004, 19:54
Oricum in timp se aduna animozitati sau unii nu pot vota asa cum doresc deoarece nu pot vota impotriva prietenilor lor. Si asta viciaza rezultatul voturilor. Si nu incurajeaza scrisul cat mai frumos al luptei. Si asta nu e bine deloc. O sa vedem lupte facut in sila sau mai stiu eu cum.
Nu vad care-i faza cu votul "impotriva" prietenilor. E DOAR UN JOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU conteaza cine pierde sau castiga!!!!CHIAR NU SE PRICEPE FAZA ASTA?
Fiecare voteaza cum crede, nu are trebui sa apara antipatii in urma unui vot. Din punctul meu de vedere, daca o persoana care pretinde a fi prietenul tau se supara pe tine in urma acordarii unui vot "impotriva" lui la un joc, atunci acea persoana e patetica si nu merita considerata prieten. Ce naiba se intampla aici? :mda: Parca suntem copii, nu altceva.
Trezirea! Hai sa mergem sa mirosim trandafirii :o:
Triple H
28th October 2004, 20:50
Well, prefer votu inchis, dar numai cu conditia sa se voteze pe merit :D Prefer sa nu stiu cine m-a votat desi e doar un joc. e ca in alegeri ;)
Big Sexy
28th October 2004, 21:28
Aia cu trandafir e o idee buna. Pana la urma voturile vor decide cum vom proceda de acum incolo. Insa trebuie sa iei in considerare posibilitatea ca nu toti sa gandesca ca tine sau ca mine. Lucru care ne face sa privim problema pe toate partiel si sa avem astfel de dezbateri. Unii iau asta in seriso deoarece dupa cum spuneam mai demult despre mine si WRM "this is as real as i get"
Heath Scumm
2nd November 2004, 16:27
Sa inteleg ca, in urma voturilor, vom apela pe viitor la poll-uri publice???
Big Sexy
2nd November 2004, 17:49
pana pe cinci noiembrie mai este si pana atunci se pot schimba multe :drak: mwahahahah.
The One
2nd November 2004, 20:01
VOTURI DESCHISE PT TOATA LUMEA!!!!!!!!! O DATA DE DOUA ORI ...........ADJUDECAT!
E mai bine asa pt ca poti sa-ti alegi un eventual viitor adversar! :evil: :evil: :evil:
Big Sexy
2nd November 2004, 23:39
hahhaa, si asta e o jmekerie, numai ca dupa cum spuneam mai sus, unii o sa o ia prea in serios si la viitoarea intalnire a fanilor, in special a forumistilor, s-ar putea sa iasa cu scantei (aveti grija ce votati ca sunt mai gras si mai puternic decat voi cu o exceptie, pe care il si salut si ii transmit numai sanatate si ca e cel mai tare ;), G-Man stie despre cine vorbesc ... hahahaa)
Heath Scumm
3rd November 2004, 15:36
G-Man reprezinta.....E mare si rotund :) :o:
Nu doresc disensiuni intre membrii forumului........Nu e bine!
Sper ca dupa aceasta hotarare sa putem sa fim toti suficienti de maturi si sa ne-o asumam asa cum trebuie....atata timp cat voturile se acorda corect(din perspectiva fiecaruia) si nu pe baza de simpatii personale, nu cred ca ar trebui sa conteze cine a votat ce! Nu credeti???
Mmmm....Asta-i tot!
KingLion
3rd November 2004, 17:05
Sper sa nu fie oameni care sa poarte ura pe cineva ca nu l-a votata si din cauza unui amarat de vot sa incepe sa ne certam...ca atunci nu mai e distractie. Si in primul rand aici noi creem distractia.noi ne distram.noi suntem distractia. :yeah:
Big Sexy
3rd November 2004, 18:33
Sper sa nu fie oameni care sa poarte ura pe cineva ca nu l-a votata si din cauza unui amarat de vot sa incepe sa ne certam...ca atunci nu mai e distractie. Si in primul rand aici noi creem distractia.noi ne distram.noi suntem distractia. :yeah:
Putea sa inceapa la fel de bine cu a fost odata ca niciodata. Insa de ce sa nu recunosc, imi place sa spun v-am spus eu
Heath Scumm
3rd November 2004, 20:56
Cine exprima mai bine ideea decat King??
Yo nu stiu ce altceva as mai putea spune!!!
Big Sexy
4th November 2004, 08:42
Asa e in teorie. Oricum nu mai sunt decat cateva zile si se pare ca nu vom avea vot secret. Decizia aceasta o sa fie pe cel putin un an daca se mentine regulamentul actual de lupte. Spun asta pentru ca ne trebuie un pic de stabilitate. Chiar daca povestea aceasta cu voturile nu are o influenta directa asupra modului de joc (sper) avem destul de multe reguli. Si asta ne face greu accesibili. Daca la toate regulile astea mai adaugam si instabilitate (modificarea frecventa a regulilor) o sa ajungem precum in sistemul legislativ din Romania, o calatorie pe nisipuri miscatoare si in mod clar asa ceva nu este catusi de placut pentru nimeni.
Oricum regulile au caracter mai mult de indrumare, de a stabili un cadru in care sa ne desfasuram jocul cu sanse egale pentru toti, singurul lucru care sa ne diferentieze e sa fie dorinta de a face un meci cat mai frumos, candidat la meciul anului.
Heath Scumm
4th November 2004, 17:13
Asa e in teorie. Oricum nu mai sunt decat cateva zile si se pare ca nu vom avea vot secret. Decizia aceasta o sa fie pe cel putin un an daca se mentine regulamentul actual de lupte. Spun asta pentru ca ne trebuie un pic de stabilitate. Chiar daca povestea aceasta cu voturile nu are o influenta directa asupra modului de joc (sper) avem destul de multe reguli. Si asta ne face greu accesibili. Daca la toate regulile astea mai adaugam si instabilitate (modificarea frecventa a regulilor) o sa ajungem precum in sistemul legislativ din Romania, o calatorie pe nisipuri miscatoare si in mod clar asa ceva nu este catusi de placut pentru nimeni.
Oricum regulile au caracter mai mult de indrumare, de a stabili un cadru in care sa ne desfasuram jocul cu sanse egale pentru toti, singurul lucru care sa ne diferentieze e sa fie dorinta de a face un meci cat mai frumos, candidat la meciul anului.
Saracu' ... Zicea el ca are o fixatie cu legile da' nu credeam sa fie chiar asa de grava situatia! :)
In conditiile in care pana pe data de 5 nu se va mai schimba rezultatul votului, Lunile Noiembrie si Decembrie(cel putin) vom lupta cu Poll-uri publice.
Sper sa putem fi toti suficienti de maturi si sa ne comportam ca atare..........Okay?
Pe care-l prind ca nu-i matur, si-a pus-o cu mine!!! :evil:
Heath Scumm
12th November 2004, 13:32
@ BIG SEXY
Nu se intelege clar(cel putin eu nu inteleg) ce inseamna prima fraza :mda:
"Personajele controlate de castigator intra automat in lupta pentru oricare doua centuri din WRM."
Cand se intampla asta? Cum? Fii te rog mai explicit!
Care Comissioner propune 2 din 5 lupte ale anului 2004.....cel al lunii decembrie? E okay daca despre asta e vorba! Mi se pare o idee buna! :ok:
Big Sexy
12th November 2004, 13:42
Da asa este. Daca cel care iese commisioner al lunii decembrie are minim un caracter poate sa aleaga sa provoace pe oricene este detinator al unui titlu pentur centura. Fara meciuri preliminare sua ceva de genul asta. Adica castiga un shot la centura fara s amai treaca prin alte lupte. Este optional evident insa daca doreste sa o faca nu are decat. Si da, cine este commisioner al lunii decembrie poate sa aleaga oricare doua meciuri din cele disputate in WRM pentru a le propune drept meciul anului marindu-si astfel sansele sa castige premiile pe care le pun in joc in ianuarie pentru cel mai bun meci din 2004.
Heath Scumm
12th November 2004, 13:54
Foarte clar exprimat.
In aceste conditii, imi depun candidatura la postul de Comissioner al lunii Decembrie.
Stiu ca e cam devreme insa astept contra-candidati care sa imi ia locul.
Big Sexy
17th November 2004, 10:44
Mai, bagati tare la contracandidati ca eu sunt satul de hardcore dinainte de a incepe Red November. Adica cu certitudine ca daca mia prinde o fereastra Hitscum iar ne umple pe toti de sange in Decembrie. Nu mai vreau sarma ghimpata, scaune metalice, tomberoane si scari! Ce naiba, e craciunul vreau braduti impodobiti, Mos Craciuni de ciocolata si luptatoarele din NWWL!
Candidati la postul de commisioner al lunii Decembrie, veniti cu proiecte de PPV-uri sau cu inovatii si inventii si v-ati scos!
Big Sexy
17th November 2004, 11:02
Hmmm, nu era mai bine daca poll-ul asat ar fi fost public si noi am fi vazut cine si ce a votat exact ;) ?
Big Sexy
17th November 2004, 17:24
Din pacate tread-ul asta ramane inactiv si luna asta. Nu am avut nici un fel de meciuri in afara PPV-ului. Pacat. Poate pe ultima suta de metri se organizeaza repede o bataie intr-o parcare sau ceva de genul asta.
Heath Scumm
17th November 2004, 18:13
Din pacate tread-ul asta ramane inactiv si luna asta. Nu am avut nici un fel de meciuri in afara PPV-ului. Pacat. Poate pe ultima suta de metri se organizeaza repede o bataie intr-o parcare sau ceva de genul asta.
:)
Nu prea mai este timp! Nu m-am gandit la asta prea bine. Poate ar mai fi trebuit lupte extra-P.P.V. ... oricum e un progres faptul ca unii luptatori isi promoveaza serios luptele. ... zic yo!
Heath Scumm
17th November 2004, 19:15
Hmmm, nu era mai bine daca poll-ul asat ar fi fost public si noi am fi vazut cine si ce a votat exact ;) ?
Am gresit-o eu!Acu' ce sa fac??
Heath Scumm
17th November 2004, 19:46
Si eu vreau braduti dar daca nu face nimeni nimic o sa primiti beteala de piuneze si clinchete de scaune de metal care lovesc capu' lu' unu'
Big Sexy
18th November 2004, 10:36
haaahaha, tare, oricum e bine ca lumea a inteles ca votul trebuie public si sper sa se comporte responsabil in privinta asta. Ma bucur enorm ca lumea nu gandeste cum credeam eu si ca inteleg ca totul e un joc si nu trebuie sa te superi pe cineva care a votat impotriva ta!
Big Sexy
18th November 2004, 10:48
Ohohoooh, tare de tot, chiar reusita sugestia.
Deci, daca v-ati saturat de scipiri de la neoanele sparte in ring, de sarma ghimpata trasa pe spate precum bretelele si de caciulite din tabla de scaun va recomand sa va puneti gandurile in ordine si pana pe data de 27 noiembrie sa veniti cu idei care sa fie mai bune decat ce vrea Hitscum si aveti votul meu si poate si pe al lui...
KingLion
18th November 2004, 11:18
Sa vedem......Hardcore e frumos dar.....park nu merge de Craciun...daca nu este nimeni amator de Commiser si daca o sa am de unde sa intru ptr. meciuri..Poate o sa candidez.Nu promit NIMIK......Dar daca o sa am Tineti-va bine. Big Sexy imi shtie cateva din Idei ....... AM WRESTLING-Ul in SANGE. Doar acolo ca statura de wrestler nu am :drak: . Nu am statura eu de wrestler..dar am ideii...asha ca Sper sa am de unde sa intru
Big Sexy
18th November 2004, 11:21
Mda, catinel catinel insa eu ma gandeam ca in afara show-ului principal sa se desfasoare luptele pentru PPV. Asa am face toate luptele din PPV cu mize foarte mari si il putem muni un supershow
KingLion
18th November 2004, 12:05
Pai si eu vreau cateva meciuri in afar PPV am pe cineva de rezolvat :drak: Help me. Si chema-ti si o salvara :)
Big Sexy
18th November 2004, 14:11
Huhu, tu aveai o lista destul de mare de caractere pe care vroiai sa le "rezolvi". cam toti care au intervenit in meciurile tale. Ai scris si pe aici de asta. :)
Heath Scumm
18th November 2004, 19:33
King vrea sa rezolve pe toti ... eu zic sa privesti problema in ansamblu si sa nu pornesti un conflict cu toti luptatorii...concentreaza-te pe unu,termina cu el, dupa aia treci la urmatorul etc.
Big Sexy
19th November 2004, 08:20
Dap, asa povestea este mai consistenta. Daca te bati cu toti devine neveridic si oricum dilueaza povestea.
Nu se poate concentra nimeni cand are atat de multi oponenti cu stiluri diferite de abordare a luptelor.
Big Sexy
19th November 2004, 09:10
Se pare ca o sa ai concurenta serioasa avand in vedere ideile de care mi-a spus deja King Lion.
Hitscum watch your back! Poate ca in curand o sa vezi niste chestii interesante si inovative care nu implica neaparat stilul hardcore!
KingLion
19th November 2004, 09:20
O sa fie si Hardcore..dar nu numai. HardCore o sa fie noul stil de a lupta pe care vreau sa-l introduc cat se poate de curand.dar dupa cum stiti imi trebuie timp sa gasesc cea mai buna "exprimare" si sa-l aduc mai aproape de realitate si mai atragator. Dar HardCore nu o sa fie prea mult ptr. ca de obicei imi plac mecirurile mai lijere dar pline de spectacol <fara scaune, pioneze, mese si alte alea>.
Dar cu participarea mea la titlul de Comissioner al lunii Decembrie totul este inca in CEATA. Mai vedem oricum daca nu Decembrie, Ianuarie sigur o sa fie. :drak:
Big Sexy
19th November 2004, 09:40
Bine, nu asta era ideea. Ideea era ca si altcineva in afara de issue si Hitscum si-au arata interesul de a fii commisioner. Issue a fost si poate o sa mia fie daca aduce idei tari. Pana una alta daca Hitscum nu are concurenta o sa transforme WRM intr-un macel hardcore. Pls salvati-ma de infricosatoarlee pioneze!
KingLion
19th November 2004, 10:12
King vrea sa rezolve pe toti ... eu zic sa privesti problema in ansamblu si sa nu pornesti un conflict cu toti luptatorii...concentreaza-te pe unu,termina cu el, dupa aia treci la urmatorul etc.
Se pare ca ma intelegeti gresit.Nu am "probleme" cu toti lupatorii. Vreau doar 2 lupte atat dar astea in timp. Stai tu linistit ca shtiu si eu sa-l pazesc pe KingLion sa nu pice in penibilism, in irealitate.
Big Sexy
19th November 2004, 12:13
Well bine ca am lamurit asta. Sper totusi ca macar de luna viitoare sa existe cateva meciuri mai "subtirele" pentru a capata experienta in afara show-ului lunar. Macar 2 lupte in afara ca altfel nu se mai castiga nici la pastele cailor premiul pus de mine in joc.
Heath Scumm
20th November 2004, 11:39
Vom incepe "campania electorala" dupa RED NOVEMBER(luna Hardcore).
Astept contra-candidati. Daca doriti sa va depuneti candidatura, postati un mesaj in thread-ul Anunturi Importante.
Big Sexy
22nd November 2004, 13:03
Am vb si cu King Lion si ideea e ca trebuie sa incepem show-ul lunii decembrie pe undeva pe 10-12 ca lumea nu o sa mai aiba timp mai tarziu sa mai intre.
De aia zic ca e bine ca pana pe 26 nov sa avem nominalizat commisionerul lunii dec. ca el sa aiba timp pana pe 1 sa faca povestea si meciurile pentru luna decembrie.
KingLion
26th November 2004, 17:28
HitScum....
Ai avut o "mica" discontinuitate in WRM Tag-Team Title Fatal Four Way . Oricum shtii bine ca esti cel mai BUN, pe acelasi loc cu BigSexy si KingLion ( :drak: ) % restu cati mai suntem.....Ne vedem in Decembrie
Big Sexy
26th November 2004, 21:33
va rog sa comentati aici doar meciurile din afara spectacolelor lunare.
KingLion
29th November 2004, 18:35
Imi cer eu scuzeeee. Nu shtiam unde sa pun aceasta mik Critica. Scuzeee.Nu se va mai repeta :)
Reaper
1st December 2004, 00:58
"I want a clean, good fight!!!". Toti luptatorii din WRM doresc asa ceva. Eu sper ca am gasit o modalitate sa facem luptele cat mai "clean". E vorba de statistici. Daca fiecare luptator ar avea niste statistici dupa care sa se ghideze cei care voteaza cred ca votarea ar fi mai corecta si s-ar isca mai putine conflicte in thread-ul "Critici".
Explicatii:
I)Primary Skills:
a)Popularity - se refera la cat de cunoscut este un luptator. In general Popularity creste atunci cand un luptator castiga sau invers, dar sunt si alte chestii care influenteaza.Un nivel mare al Popularity motiveaza luptatorul. Ex: un heel huiduit de cat mai multa lume stie ca isi joaca bine rolul si continua sa isi atace adversarul in acelasi fel(de obicei murdar).
b)Stamina - un luptator cu stamina mica va slabi daca un meci dureaza prea mult
c)Speed - e destul de clar ca un luptator rapid va lovi mai des un luptatot mai lent
d)Power - nu cred ca sunt necesare detalii
e)Thoughness - reprezinta rezistenta unui luptator la lovituri
f)Condition - cel mai important Primary Skill. Cu cat Condition este mai mic sansele se diminueaza sensibil ca un luptator sa castige un meci. Dupa fiecare lupta Condition scade, dar va creste saptamanal cu o valoare random.
II)Secondary Skills:
1)Atack
a)Strike - luptatorul prefera loviturile directe
b)Slams - luptatorul prefera proiectarile
c)Submision - evident.
d)High Risk - poate fi blocat de orice skill defensiv, insa produce cel mai mare damage.
2)Defence
a)Dodge - blocheaza un luptator cu Strike
b)Counter - blocheaza un luptator cu Slams(trebuie sa ma credeti pe cuvant ca acest Skill nu blocheaza si alte tipuri de atacuri chiar daca dupa nume asa s-ar parea).
c)Evade - blocheaza atacuri de tip Submision
d)Block - blocheaza orice tip de atac, dar functioneza mai rar.
Fiecare luptator isi va dezvlota in permanenta skilurile in functie de ceea ce face in timpul meciurilor. Eu sunt dispus sa calculez statisticile luptatorilor. Daca acesta idee este acceptata va trebui sa te rog pe tine, Big Sexy, sa modifici statisticile atunci cand va fi nevoie intrucat tu esti singurul(din ce stiu eu) care poate modifica orice post.
Pentru inceput fiecare luptator va avea la dispozitie 325 puncte pe care sa le distribuie intre primele 5 Primary Skills.
Condition este pt inceput 100. De asemeni pot fi alese doua Secondary Skills. Ex: Reaper provine din kickboxing deci stie sa loveasca si sa se fereasca.
Invingator:
In general pentru calcularea castigatorului se lua in seama Secondary Skills. Atunci cand acestea sunt la un nivel asemanator vor conta Primary Skills. Ex: Un luptator cu Submision Lvl(2) va aplica un submision move unui luptator cu Evade Lvl(1). Daca victima are un Speed suficient de mare se va putea elibera inainte ca submision-ul sa fie aplicat; daca are un Power suficient de mare se putea elibera doar prin putere; daca are un Thoughnes suficient de mare va putea sa ajunga la franghii. Ati prins ideea.
Nu voi da detalii prea multe pt ca fiecare trebuie sa gaseasca modul propriu de a decide castigatorul. Astfel vor aparea opinii contradictorii, dar care pot fi sustinute prin statistici.
Calcul statistici: dupa cum am mai spus eu voi calcula statisticile, insa calculul se va baza pe post-urile celor care nu sunt implicati direct in lupta(mi se pare mai corect). Sa nu va fie teama: daca cineva scrie ca luati bataie atunci sec vor dezvolta skil-urile defensive ale luptatorului, altfel se dezvolta skil-urile ofensive. Fiecare porneste cu doua Secondary Skills dar pe parcurs acestea se vor inmulti si se vor imbunatati. In timpul meciului luptatorul va folosi tot felul de miscari pentru ca skil-urile sa se dezvolte. Skil-urile pe care cei doi le au inainte de a incepe lupta vor ajuta la determinarea castigatorului, dar asta nu inseamna ca un luptator cu Slams nu va incerca un submision. Din contra...v-ati prins
Astept opinii despre acesta idee. Astept intrebari, nelamuriri etc.
Eu as fi multumit si daca cititi tot ce am scris aici, dar in caz ca nu sunteti de acord cu ideea mea as prefera sa si motivati.
P.S: acesta este cel de-al 50-lea post al meu si va fi urmat de aparitia unui avatar. Multi nu veti sti ce reprezinta avatarul, dar va lamuresc: este vorba de "adevaratul" Carl "Reaper" Sheppards - mercenarul meu preferat din jocul TBS - Jagged Alliance II. De aici mi se trage si nick-ul(din faptul ca jucam obsesiv de mult cu acest mecenar chiar daca aveam cateva zeci la dispozitie; asa am ajuns sa ma identific cu el). Trebuie mentionat ca si ideea ca luptatorii sa aiba statistici e preluata tot din acelasi joc.
Luptatorul Reaper din WRM este pura imaginatie si nu se aseamana nici cu mine, nici cu Carl Sheppards.
Big Sexy
2nd December 2004, 10:41
Wow, nu imi venea sa cred prima oara cand am citi ce ai scris. Efortul depus de tine este imens. Totusi nu cred ca in WRM putem face asta. Desi cum spui tu este ideal problema ar fi ca lumea nu are chiar atat de mult timp. Asta se poate face intr-un alt e-fed eventual insa nu in WRM. El are un stil unic si as dori sa ramana asa. Ceea ce ai scris tu acolo este de fapt sistemul clasic de e-fed roleplaying.
Oricum eu unul tu sprijin cu tot ceea ce este posibil pentru a realiza un e-fed bazat pe aceste reguli si chiar am putea introduce, la nivel orientativ desigur, caracteristicile pentru fiecare luptator in parte in WRM.
Heath Scumm
3rd December 2004, 13:25
Aceste reguli se plica E-Fed-ului Clasic, unde lupta e prezentata de un administrator al site-ului.
Luptatorii nu se implica efectiv in desfasurarea conflictului, asa cum e cazul la noi.
De aceea, astfel de reguli sunt greu de pus in aplicare in WRM, daca nu imposibil. Aici, totul se face spontan, iar castigatorul nu e stabilit de managerii fed-ului ci de fani, de privitori!
Nota: Sunt impresionat de desfasurarea de forte de care ai dat dovada cand ai postat acest mesaj!
JointLover
3rd December 2004, 16:03
Daca bagam atatea reguli wrestlingul din WRM o sa devina prea "matematic", prea monoton. O sa devina o rutina, exact ca fotbalul: "X ii paseaza lui Y, Z ii ia mingea lu' y se duce inspre poarta si GOOOOL, ce meci extraordinar" de cate ori n-am auzit asta...
Heath Scumm
8th December 2004, 19:44
Exact. WRM e pura creativitate!Tine de imaginatia fiecaruia si de felul in care stiu sa isi prezinte gandurile in scris.
Reaper
10th December 2004, 09:39
Sincer sa fiu nici eu nu eram sigur ca ideea mea este foarte buna; dar nu puteam sa scriu asta de la inceput pt ca as fi compromis tot postul. Ca sa fie clara treaba: mie imi place cum se desfasoara luptele in arena; conflictele din afara ei m-au determinat sa scriu tot ce-i acolo. Deci daca lasam lucrurile asa - fine with me. In decembrie oricum sunt pregatit sa nenorocesc pe cineva in arena. Dati-mi motive!!
Big Sexy
14th December 2004, 17:44
NU, ideea este foarte buna doar nu degeaba milioane de jucatori au folosit sistemul asta (si bexy il folosea). Problema e ca iti trebuie mult timp pentru el si ceea ce am gasit noi e destul de creativ si de stimulant pentur jucatori. Aia e o federatie unde victoria conteaza (si e in functie de noroc intr-o oarecare masura) iar aici conteaza maiestria in a crea situatii in lupta. Cu cat e mai cool cu atat castigi respectul celorlalti si iti creste statutul in comunitatea noastra mica dar inchegata. :)
Aaaa... trebuie sa mentionez ceva ce de acum va fi regula:
1-5 ale lunii se hotaraste nou commisioner in functie de propunerile lor pentru luna respectiva, propuneri trimise prin pm mie si lui Hitscum.
6-12 se tin meciuri in afara PPV-ului lunar si se stabileste numele ppv-ului lunii in curs. 12 se anunta luptele pentru luna in curs
15-18 incep luptele din PPV
21-24 se incheie luptele si se posteaza finisherele
24-31 se face un rezumat al lunii si alte alea :)
Reaper
28th December 2004, 12:03
Din poll-ul atasat acestui thread am inteles ca voturile vor fi publice. Ok, sunt de acord cu asta. Dar cum se face ca doar meciul dintre GuessWho si Reaper are voturi publice?(@Big Sexy: se scrie "Reaper" nu "Ripper") Pe ce criteriu se aleg meciurile cu voturi publice?
Reaper
28th December 2004, 21:37
Tinand cont ca nu prea se desfasoara lupte in afara de cele lunare nu putem sa le comentam aici si pe cele din P.P.V.-uri? Daca nu aici atunci unde sa le comentam pe acestea? Pana ne inmultim si vom avea show-uri non-PPV propun sa comentam aici toate meciurile. Cine e cu mine scrie "Da!". :yeah:
Big Sexy
29th December 2004, 01:19
Meciurile din show-ul lunar se comenteaza de obicei in tread-ul dedicat ppv-ului lunii respective. oricum incepand cu luna ianuarie multe meciuri o sa apara si in zona non ppv!
Heath Scumm
3rd January 2005, 19:56
Din poll-ul atasat acestui thread am inteles ca voturile vor fi publice. Ok, sunt de acord cu asta. Dar cum se face ca doar meciul dintre GuessWho si Reaper are voturi publice?(@Big Sexy: se scrie "Reaper" nu "Ripper") Pe ce criteriu se aleg meciurile cu voturi publice?
Pe scurt ... in trecut, unii dintre noi au aratat semne ca s-ar fi suparat pe alti membri ai forumului cand au pierdut o lupta in urma unui vot deschis
Ca sa previna astfel de faze, Big Sexy a venit cu ideea ca votul sa fie secret. Totusi, in astfel de conditii exista pericolul "fraudei"....asa ca s-a hotarat ca votul sa fie public si sa ne comportam toti ca oamenii maturi, sa nu ne suparam pe alti membri ai forumului daca pierdem! Din pacate au aparut astfel de disensiuni si dupa aceasta "intelegere" nescrisa!
In cazul luptei tale, cred ca Gabi a omis sa bifeze optiunea de "vot public" cand a facut Poll-ul! Nu exista criterii de departajare care sa separe lupte cu voturi secrete si lupte cu voturi publice!
Reaper
5th January 2005, 22:17
Ca sa fie treaba clara: eu am votat sa fie voturile publice pt ca n-am sa ma oftic niciodata daca cineva voteaza impotriva mea. Chiar inainte de a fi create poll-urile eu m-am gandit cum va continua personajul meu chiar daca castiga, chiar daca pierde. Vroiam sa stiu de ce unele poll-uri sunt publice si altele secrete. Dar cred ca am aflat acum.
Big Sexy
6th January 2005, 09:34
Din pacate ai dreptate. Ca sa fac un vot cu voturi publice trebuie sa bifez o casuta. In cazul tau am omis. Sorry!
KingLion
7th January 2005, 12:51
Ce tot va agitati atat oameni BUNI. Ca e Vot public ca nu e.....ce conteaza??? Chiar va intereseaza daca va voteaza cineva ca sa votati si voi? Sau care este problema??? Sa fim seriosi.....sa ne distram NU sa ne suparam
Big Sexy
15th January 2005, 23:50
Ba da .. eu vrea victoria ca e telul meu in viata (spuse utilizatorul cu ochii rosii si ietiti din orbite cu venle congestionate si spume in clotul gurii) Ca daca nu sunt asa atunci de unde mai stiu eu cui sa ii sparg capul ca a votat impotriva mea (nu exista vot cu oponentul ci doar impotriva mea conform dictonului "cine nu e cu mine e impotriva mea"). Uniii chiar gandesc asa insa din fericire inca nu au descoperit minunatia asta de federatie a noastra!
KingLion
18th January 2005, 13:50
Da-mi voie sa intervin...cu toate ca nu ai mentionat...ar trebui mentionata si asta...in afara PPV-urilor...perioadele cand se mai pot da lupte in afara acestora.....Si tre sa tii cont de o mik realitate sa nu fie prea apropiate de PPV...ptr. ca daca un caracter..isi ia omor in timpul unei lupte sa existe "timp de relaxare si revenire"
Big Sexy
18th January 2005, 15:24
Ba am mentionat la punctul 2:
6-12 se tin meciuri in afara PPV-ului lunar
si sa nu incepi cu realismul ca iar ma iau de britney si apropo ai inlocuit-o cu Alia sau cum?
KingLion
19th January 2005, 09:00
IMI PARE RAU .... dar se pare ca nu am citit cu deosebita atentie, rushinea mea este... :rolleyes:
Realism m-am referit la faza, dupa cum am scris si mai sus: Caracterul ia bataie de de-abia se mai tin pe picioare...si dupa aia la 2 zile are alt meci si el este Refresh...fara a mai fi afectat de acel meci.
Britney in acest este de NEINLOCUIT....imi pare rau ca va deranjeaza prezenta ei...de aceea o si tin...cand o sa vad ca lumea nu mai este interesata de ea...atunci va disparea si acea persoana Imaginara...Alia isi are locul ei bine stabilit. Sa nu crezi ca daca nu am mai mentionata de mult, asta Nu inseamna ca a si disparut :drak:
Big Sexy
21st January 2005, 01:36
Da e si asta o chestie insa nimeni nu iti cere sa te lupti in afara arenei. in plus asta e total alegerea ta daca il bagi in lupta sau nu asa ca daca tie ti se pare nerealist si ti se pare ca niste personaje virtuale nu se refac in patru minute de la finalizarea bataliei completeaza formularul WRM14 la punctele 2a si 2b si trimitele pe adresa mea cu un plic timbrat in interiorul plicului tau. O sa pun pe foc si reclamatia asta :)
Acum serios vorbind trebuie sa intelegem c anu putem fi perfecti in ceea ce facem si avem niste conventii pe care le respectam sa nu se instaureze haosul insa nici nu doresc ca lucrurile sa devina extrem de stufoase datorita regulilor prea multe.
Reaper
27th January 2005, 09:05
Cand am citit ultima data regulamantul WRM mi s-a parut ca am vazut o regula care suna cam asa: un user nu are voie sa se voteze; are voie doar sa voteze pentru adversarul sau daca... etc. Am recitit regulamentul si nu am vazut nici o regula sa interzica auovotarea deci este corect sa afirm ca mi s-a parut.
Propun, in acest post, sa introducem aceasta regula: un user nu are voie sa se voteze oricat de bun considera ca a fost intr-un meci.
Eu, unul, nu pot sa ma votez si presupun ca mai sunt altii ca mine care sunt neindreptatiti din moment ce pleaca cu un handicap de un vot posibil chiar inainte de a incepe meciul.
Big Sexy
27th January 2005, 12:05
stiu de regula asta de care zici tu insa nu cred ca e ok. Ca sa fie clar de unde vine ideea asta cu arena este din arena originala pe care probabil ai citit-o si tu pe aici. Si acolo ai voie. Iar daca un user se voteaza pe sine o poti face si tu (daca treci peste problema asta) sa egalezi "handicapul astfel creat". Astept contrargumente
p.s. Eu am fost primul in ArenA care nu s-a votat. Si multi au sesizat asta la vremea respectiva.
Heath Scumm
27th January 2005, 13:53
Primul si singurul ...
Big Sexy
27th January 2005, 14:45
Exact ideea mea. Daca este o practica asa de raspandita de ce sa o schimbam? E ca si cu spaga ... au facut astia un site www.nudaspaga.ro . Dupa care altii au facut alt site "nu se rezolva" punct. Daca intelegeti ideea mea :)
Heath Scumm
27th January 2005, 16:58
Nu mi se pare ceva din cale afara de ne-etic sa te auto-votezi daca consideri ca ai luptat mai bine ... insa trebuie sa incerci sa fii obiectiv!
Reaper
27th January 2005, 18:13
trebuie sa incerci sa fii obiectiv!
Bine. Sa punem asta ca regula atunci. Dar daca cineva e obiectiv va vota vreodata adversarul cand acesta a fost mai bun? (intrebare retorica) Asta chiar ca nu se poate cere nimanui. ex: in Decembrie am fost de parere ca GuessWho a fost mai bun si totusi n-am votat pentru el (de frica sa nu pierd).
Dar despre autovotare gandesc asa:
-daca am fost mai bun nu votez pt mine pentru ca vor vota altii
-daca am fost mai slab consider ca este suficient sa nu votez pt adversar.
That about wraps it up.
Big Sexy
27th January 2005, 19:48
Nu cred ca e necesar sa pui regula. Sa fim seriosi - toti stim ce inseamna sa fii "obiectiv". Voi sesizati ca eu votez impotriva mea in unele meciuri? Eu zic ca asta spune destule. La fel cum in unele votez pentru mine. NU stiu daca este atat de important sa castigi cat conteaza aprecierea celor ce iti impartasesc pasiunea. Pentru mine inseamna foarte mult sa vad ca oamenii voteaza pentru mine fiindca ar trebui ca asta sa insemne ca am fost mai bun decat oponentul. Ce vreau sa spun este ca poti sa pierzi la voturi insa sa ai satisfactia ca esti apreciat de persoane la a caror parere tii. Asta e varianta idealista, evident.
Astept candidaturile la commisionerul lunii feb. VA rog sa imi trimiteti mie si lui hitscum pe pm propunerile voastre pentru meciurile lunii feb, cum vreti sa modificati povestea prin ele. In principiu evident fara cine stie ce detalii
Heath Scumm
28th January 2005, 14:34
Bine. Sa punem asta ca regula atunci. Dar daca cineva e obiectiv va vota vreodata adversarul cand acesta a fost mai bun? (intrebare retorica) Asta chiar ca nu se poate cere nimanui. ex: in Decembrie am fost de parere ca GuessWho a fost mai bun si totusi n-am votat pentru el (de frica sa nu pierd).
Dar despre autovotare gandesc asa:
-daca am fost mai bun nu votez pt mine pentru ca vor vota altii
-daca am fost mai slab consider ca este suficient sa nu votez pt adversar.
That about wraps it up.
Mie nu mi se pare o tragedie sa pierzi ... chiar nu e! Chestia asta numita WRM e un loc in care sa ne distram, nu sa obtinem titluri sau bani ... Premiile bagate in joc sunt ca sa motiveze participantii sa participe(redundant ...nu? :rolleyes: ) insa nu sa devina obsedati de victorie ... drept dovada, la lupta anului va fi premiat atat invingatorul cat si invinsul! ...
Big Sexy
7th February 2005, 19:58
Din pacate problema voturilor publice sau secrete a fost transata doar pentru a lasa locul unei alteia si anume motivatia pentru care se dau voturile. Eu cred ca noi toti pana la urma pierdem esentialul care din puntul meu de vedere si anume acela de a ne distra si de a fii partasi la ceea ce in romania este cel mai aproape de conceptul de wrestling si anume WRM - it's about the show! O sa detaliez un pic asta in "arena WRM".
Reaper
11th February 2005, 17:01
Desi am incheiat capitolul cu autovotarea inca sunt curios: a existat vreodata o regula care interzice autovotarea sau am fabulat eu chiar din primul rand?
Si ca sa demostrez ca am incheiat capitolul pornesc cu alta idee: propun sa "faurim" un personaj public care sa fie manager in fiecare luna si care sa fie controlat de user-ul care este manager in luna respectiva. Motiv: este foarte usor de realizat si va face WRM sa semene si mai mult cu pro-wrestling-ul. (nota: m-am gandit 10 min la exprimarea motivului desi sunt sigur ca ati fi inteles utilitatea construirii unui manager fara sa ma chinui eu.)
Pentru ca a fost ideea mea si pentru ca am sperante ca va fi acceptata m-am gandit si la un nume pt noua achizitie a WRM: Kirk "Static" Stevenson.
Big Sexy
11th February 2005, 20:16
Hmmm ... ideea asta a avut-o si Issue. NU cred ca putem. Rationamentul este foarte simplu si anume ca noi am oferit tuturor userilor posibilitatea de a se implica activ si nu am procedat ca in alte federatii si anume userii scriu promo-urile, conducatorul federatiei decide cine castiga fara sa isi justifice raspunsul si cel desemnat castigator scrie meciul. Asadar am creat commisionerul. Problema este ca daca trebuie sa se raporteze la un personaj deja creat, oricat de flexibil poate fi acesta limiteaza libertatea de miscare a userului care il controleaza deoarece trebuie sa tina cont de faptele precedente ale commisionerului. Daca fiecare user poate fi commisioner fara a se limita la un caracter impus de cineva va fii mult mai creativ si mai motivat de a se implica cu propriul caracter. Astept contraargumente sau intrebari in caz ca ceva nu e clar exprimat.
Reaper
14th February 2005, 13:39
Ei bine si daca ideea cu un manager a esuat atunci ce parere aveti despre ideea noua si imbunatatita: doi manageri (un face si un heel). Nu mai exista limitari acum, nu? Stiu ca sunt stresant, dar vreau sa contribui si eu cu ceva si nu ma las pana nu vin cu idee suficient de buna sa fie acceptata (nu obligatoriu cea de acum).
Heath Scumm
14th February 2005, 14:22
Nu esti stresant deloc ... e in regula ca vrei sa iti aduci aportul in WRM :ok: ... God! That last sentence sounds so Gay!...Sorry! :(
Asa! Ideea cu postul de Comissioner a venit dupa ce, la inceputul federatiei, eu si Gabi decideam cine lupta cu cine si cum anume (era o situatie Face vs Heel, asa cum o exprimi tu) ... la scurt timp ne-am dat seama ca, dupa ce am creat regulamente pertinente, nu mai e nevoie ca luptele sa fie organizate doar de 2 persoane si sa facem in asa fel incat fiecare luptator al federatiei sa poata deveni comissioner daca simte ca poate sa faca fata(ceva in genul lui Mick Foley sau Sergent Slaughter in WWE) ... Asadar, ei erau comissioneri, decideau luptele insa se puteau implica si ca luptatori atunci cand situatia o cerea ;)
Cam asta a fost sistemul creat intial si am considerat ca este unul constructiv si democratic ... astept discutii in acest sens pe acet thread, eventual alte pareri!
Daca majoritatea o cere, vom schimba sistemul fara nici o problema!!! :ok:
Big Sexy
14th February 2005, 14:45
Eu vad ca tu, reaper ai o groaza de idei tari de tot. Propunerea mea este asta desi o sa dureze destul de mult timp sa o implementam. O federatie alternativa cu regulile alea matematice de care spuneai tu si alte chestii care sa fie totusi originale fata de retele clasice ce se regasesc pe piata in momentle astea. O federatie mai simpla si mai abordabila decat WRM care a fost conceputa pentru fanii pasionati. Chiar daca abia ne facem timp pentrur WRM cred ca putem incerca mai mult decat atat. iar daca este acesibil noul proiect maselor largi asta nu inseamna ca o sa fie lipsit de profunzime si fun ci doar ca o sa aiba o structura cu reguli mai clare si mai obiective
Heath Scumm
15th February 2005, 11:32
Personal, nu cred ca voi mai avea timp de alocat si pentru o federatie alternativa!Mai asteptam pareri vis-a-vis de aceste idei! :ok:
Big Sexy
24th February 2005, 12:38
cred ca din cauza asta, a timpului si a plictisului ne trebuie ceva nou. In WRM de cateva luni lucrurile nu merg bine. trebuie sa facem ceva daca mai wrem sa ne distram cu federatia noastra!
Reaper
24th February 2005, 16:11
Mie mi s-a parut ca totul mergea frumos. Dar din decembrie totul s-a stricat. Eu in ianuarie si in februarie nu am avut competitie in nici un meci. Unele modificari ar fi bine venite, dar in primul rand ne trebuie popor. Eu am mai contactat niste lume, dar putini au raspuns chemarii. Am spus putini? Am vrut sa spun 1.
Big Sexy
24th February 2005, 20:51
Pai ar trebui sa stii ca asta este o situatie generalizata. Eu am contactat peste 160!!! de oameni din care nu au raspuns decat 6-7 si din ei nu cred sa mai fie vreunul activ acum. Desi sistemul din arena incurajeaza valoarea nu este genul de competitie care sa ceara extrem de putin timp. Pe fiecare meci ai nevoie de minim 1.5 ore de concepere a post-urilor insa poate ajunge usor si la 5-6 ore de creatie. NU stiu care e treaba insa din noiembrie cred suntem intr-un declin permanent.
Ce ati zice daca "organizam" un free for all la inceputul lui mai. va trebui sa tinem cont de sarbatori insa cred ca putem stabili pana atunci ce si cum.
Heh ... numai un singur meci se desfasoara in arena? Cand am vazut meciul m-am entuziasmat, zic iata ca a luat-o de la capat ... well sa speram ca ati devenit mai timizi si nu v-ati pierdut interesul.
Big Sexy
25th February 2005, 21:00
Mai conteaza acum voturile avand in vedere interesul scazut pe care il are in acest moment WRM-ul? NU pot sa nu remarc ca probleme au inceput de cand a fost povestea asta cu voturile.
Big Sexy
25th February 2005, 21:10
Luna viitoare o sa imi aranjez niste meciuri in afara PPV-ului daca accepta si oponetii mei. Sunt curios daca luptele asa o sa fie mai relaxate.
Reaper
25th February 2005, 23:05
Si eu vreau lupte non-PPV. Pick me! Pick me!
Ding! Hai sa facem niste luptatori pentru lupte non-PPV. Macar asa pt diversiune. Facem si noi niste downgradati ca sa nu se bata superstarurile in afara PPV-ulu.
Nota: asta ar trebui sa fie cea mai ciudata idee a mea de pana acum.
Big Sexy
15th April 2005, 01:09
am zis sa scriu si pe aici sa imi fie numele peste tot ... deci ... v-am zis eu :) mai bine le lasam ascunse si nu cream tensiuni inutile.
Big Sexy
15th April 2005, 01:15
NU stiu daca e necesar sa se faca luptatori separati. Cei pe care ii avem deja sunt de ajuns. Fiecare dintre noi are un upper midcarder si un opener/jobber.
Heath Scumm
15th April 2005, 10:10
Despre ce tensiuni vorbesti? :)
Big Sexy
15th April 2005, 14:57
pai au fost acu nu mai sunt, dar au fost, si stii ce comentarii au fost ca ala l-a votat pe ala si bla bla, stii la ce ma refer.
Big Sexy
17th April 2005, 13:24
NU vreti sa supunem din nou la vot chestia asta cu poll-uri publice sau nu? Nu as vrea sa se repete ce s-a intamplat mai demult.
Big Sexy
17th April 2005, 13:26
E bine ca avem un meci in afara unul eveniment lunar insa nu mi se pare normal sa fie denumit special, e un meci in afara unui eveniment. De aceea cer sa se scoata din titlu denumirea de Rebirth. Sa se specifice doar titlul pentru care se lupta.
Reaper
17th April 2005, 13:44
Era o denumire metaforica, nu un titlu special. Dar daca vrei sa-l scoatem probabil ca se va ocupa HitScum de asta.
Reaper
20th April 2005, 09:19
Eu nu cred ca mai este un subiect care se necesita dezbatut asta cu voturile.
De exemplu: meciul dintre Anarchist si Gladiatorul are poll cu vot secret, nu? Totusi pot afirma cu siguranta ca HitScum a votat "Gladiaorul" intre 17:20-17:30, iar Big Sexy a votat "Gladiatorul" intre 22:20-22:30.
Ideea este ca suntem prea putini useri activi ca sa ne mai facem griji si pentru cum ar trebui sa fie voturile.
Heath Scumm
20th April 2005, 09:59
Pollul are vot secret din cauza mea ... am uitat din nou sa activez optiunea ... si ai perfecta dreptate ... oare cum ai ghicit? :)
Big Sexy
20th April 2005, 10:13
nu vreau sa creez precendente - asa fiecare o sa isi inceapa lupta cu ceva si iese un haos - si cand o sa incerci sa il corectezi pe unul o sa iti sara in cap ca ai ceva cu el ca altuia nu i-ai zis nimic, de aia sunt reguli, sa nu existe discutii.
Heath Scumm
20th April 2005, 10:16
Okay ... good point ... am inteles!
Reaper
20th April 2005, 11:37
"It's been six days and still no word
I don't deserve it
I know u got my last private message
I wrote the user name on it perfect."
Ceea ce vreau sa spun este ca ar fi trebuit sa mai fie un meci in arena: joia trecuta i-am trimis lui JointLover un PM in care am lansat provocarea pt Tv Title(dovada este mai jos), numai ca inca nu mi-a raspuns.
In unrelated news: in meciul care abia s-a incheiat aveam de gand sa fac un post in care unul dintre luptatori accidenteaza arbitrul. Insa ar fi sunat cam asa: "Arbitrul este la podea. Alti arbitri vin sa vada cum se simte. Un arbitru ii i-a locul. Arbitrul lovit este carat spre iesire."(am exagerat putin, dar mai puteam). In consecinta propun ca thread starter-ul unui meci sa dea un nume arbitrului in primul post sau chiar ca numele primului post.
Heath Scumm
20th April 2005, 11:45
Sa nu te arunci de pe pod ... poate ca e ocupat mergand prin turnee si alte chestii d-astea ... oricum, mi se pare ca lupta dintre tine si Issue a iesit foarte bine!:ok:
As dori ca, in viitorul apropiat, sa fac o lupta cu Reaper just for the fun of it ... titlul World Heavyweight pus in joc ... poate dupa aia imi da sansa la un rematch pentru titlul la echipe ...
Vom mai discuta pe thread-ul asta ca sa vedem ce si cum, in functie de programul fiecaruia ... sa avem timp sa facem o lupta frumoasa!!!
Heath Scumm
16th May 2005, 15:50
Lupta pentru titlul la echipe ... din pacate am avut dead-line la un raport si am munict de dimineata pana noaptea ... acest lucru m-a impiedicat sa postez atat de des pe cat mi-as fi dorit ... sper totusi ca posturile inventive din punct de vedere al luptei propriu-zise si constanta acestora vor face lupta mai spectaculoasa si (poate) vor inclina balanta in favoarea mea :evil:
Respect pentru Reaper care isi doreste mult aceste centuri si a aratat asta!
Heath Scumm
30th May 2005, 09:44
Noi campioni la echipe in WRM ... un meci destul de bun spun eu ... cine mai intra pe forum sa bage de seama ...
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=7029
Reaper
31st May 2005, 16:22
In legatura cu meciul pt Tag Team Titles, vreau sa-mi cer scuze pt finisher. Vroiam mult sa-l inving pe Grave Digger cu propriul sau finisher incat in mintea mea, cand am zis ca Gladiatorul executa Dirt Press-ul m-am gandit de fapt la un Frog Splash care este putin mai accesibil unui luptator de marimea sa decat Shooting Star Press-ul pe care nu-l poate executa sub nici o forma. 10q pt intelegere.
Heath Scumm
1st June 2005, 10:19
S-a consemnat si modificat! :)
Reaper
25th July 2005, 09:48
In viitorul cel mai apropiat ar trebui sa lupt cu KingLion pt ca am raspuns deja la provocarea lui. Asta inseamna ca Reaper (personajul) va fi ocupat. Dar, daca vrei, Anarchist e disponibil. Numai ca am o rugaminte si pt tine si pt KingLion: voi lupta cu amandoi o data, dar sa incepem lupta vineri seara. Motivul ar fi ca in weekend e mai ieftin sa intru prin dial-up in timpul zilei. De luni pana vineri pot sa intru doar seara. Deci, daca sunteti pregatiti, vineri ii dam drumul la meciuri.
KingLion
25th July 2005, 13:50
Din pakte nu pot sa iti satisfac DORINTA...1 eu muncesc si am contact cu NET_ul de Luni pana vineri (pana in ora 16:00, max 19:00) asha ca astept alta idee....
Heath Scumm
25th July 2005, 15:11
Nu pot weekendul asta ... sunt mui ocupado ... In Bacau ...
KingLion
3rd August 2005, 12:11
Mometan din cate vad iarasi nu sa ma mai pot si eu putin distra cu un meci ce aveti de cand haideti sa ii da drumul la unul asa de dragul vremilor trecute, dar totusi nu in weekend cat e sapt de lunga chiar nu poate nimeni sa faca un meci, acolo de frumusete si de farmec, deja cred ca TOTI luptatorii au murit sau cate unul mai se chinuie sa nu lesine si sa piara in neant...
Heath Scumm
3rd August 2005, 18:39
Facem noi 2 unul in timpul saptamanii ... te anunt eu mai din timp ... da acuma chiar nu pot!
ANUNT IMPORTANT
Intentionam ca in luna septembrie sa reinviem WRM intr-un show lunar ...
Momentan, si-au anuntat participarea HitScum, Big Sexy si King Lion ... ASTEPTAM ... Luptele vor porni pe 20 septembrie!!!
Reaper
31st August 2005, 16:20
Never fear ... Reaper's here.
Doar nu credeati ca veti lua centurile mele fara o lupta serioasa...
Heath Scumm
31st August 2005, 18:27
asadar, din cate am vazut, toate cele 3 titluri vor fi puse in joc!!!
Cool!
Th3 Gam3 HHH
31st August 2005, 21:39
Pe 20 voi fi plecat ; cat va dura WRM ?
Heath Scumm
1st September 2005, 12:08
oricum, tu ai doar 21 de posturi ... ai nevoie de minim 25 ca sa-ti creezi un personaj in WRM ... luptele se vor desfasura in perioada 20-30 septembrie!!!
Big Sexy
1st September 2005, 12:22
nu faci un meci inainte Hitscum? Ceva de ... incalzire?
Heath Scumm
1st September 2005, 12:36
fac un promo ... meci nu prea pot ca tre sami caut locuinta in Iasi pe perioada anului viitor si timpul e cam scurt!!!
cutuma
1st September 2005, 13:04
care e dragutz sa-mi explice si mie pe YM cum sta treaba cu meciurile astea ca mi-e tare lene sa citesc ditai regulamentu :D
Big Sexy
1st September 2005, 14:30
Pai e destul de simplu, http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=96964&postcount=1 dupa cum zice si aici. :D
Heath Scumm
1st September 2005, 18:20
EXTREM DE SIMPLU ... Indeed!
H8 Club a aruncat manusile in WRM (*vedeti WRM News) ... cred ca ar trebui sa facem si lupta care se profila la sfarsitul lui Iunie dintre Reaper si King Lion ...
cutuma
2nd September 2005, 12:43
Am citit regulile...am citit news-urile....astept momentul propice pt debutul lui Lethal ;)
Heath Scumm
2nd September 2005, 13:28
Fa-ti un promo ... si mai vedem cu cine vei fi aruncat in ring!!! :)
Big Sexy
2nd September 2005, 14:38
si mai ales fa-l pe lethal in sectiunea our gimmick desi poti sa patrezi supriza pana intri in ring insa in momentul in care incepe lupta tu trebuie deja sa postezi caracteristicile lui sa stim si noi care e treaba :). KICK ASS!!!
cutuma
2nd September 2005, 15:00
Pahi Lethal e in Our Gimmick..... bine...ii fac un promo ;)
Edit: Big Sexy
ohh sorry
my bad!!!
Heath Scumm
5th September 2005, 11:52
Okay ... Am facut o mica greseala ... luptele vor incepe pe 15 septembrie si vor dura pana pe 19 septembrie inclusiv ... prindeti si un week-end in care veti avea ocazia sa dati ce aveti mai bun din voi ...
Numele Pay-Per-view-ului este WRM UPRISING!!!
Pentru mai multe detalii legate de regulamentul general le puteti citi in primele posturi din Thread-ul de Regulament ...
Se apropie WRM Uprising si s-au conturat deja 3 meciuri! Sa facem un show bun pentru a readuce WRM la viata!
Astept in continuare alti eventuali participanti!!!
Big Sexy
11th September 2005, 21:48
Eu o sa am niste interventii in cateva meciuri si de aceea nu o sa vedeti inca un prmo sau ceva in genul asta din partea mea decat dupa ce incep luptele. E ceva ... revolutionar sa zice ... o rebalansare a fortelor. Cei implicati stiu despre ce e vorba restul sper sa va bucurati de surprize!
Big Sexy
11th September 2005, 23:09
ar fi fost mai bine daca s-ar fi organizat niste meciuri si inaintea evenimentului, in felul acesta imi erau permise interventiile pe care le planuiesc. Nu voi avea ocazia sa le pun in practica decat in cadrul unui meci :(.
Garantez ca de luna viitoare vom avea si meciuri in afara evenimentului lunar.
Big Sexy
11th September 2005, 23:20
Nu am nimic de zis important dar imi place sa imi vad numele peste tot, nu cred ca aveti vreo problema cu asta, nu? Daca aveti scrieti ceva ontopic peste mine ca daca e offtopic sterg :D
Heath Scumm
28th September 2005, 15:43
Am updatat profilele fiecarui luptator din WRM dupa WRM UPRISING 2005 ... Check It out!
In curand voi posta rezumatul lunii ca si comissioner pentru UPRISING ...
Am postat Rezumatul WRM UPRISING ...
Read'em and weep!
Big Sexy
29th September 2005, 15:25
o treaba super, cred ca e prima oara cand cineva face un astfel de rezumat detaliat!!! IMi place ca implica un pic si povestile ce vor veni. E facut cu adevarat exact cum il gandisem noi.
Heath Scumm
16th October 2005, 14:14
Desi cu totii aplicam aceasta regula, consider ca trebuia specificata si in regulament pentru ca cei care nu stiu sa inceapa sa posteze intr-un mesaj o avalansa de miscari ... Asadar, Regula Nr. 12
12. Un post nu va contine mai mult de 3 manevre ofensive din partea caracterului/caracterelor propriu. Pumnii, picioarele precum si loviturile normale cu armele nu se numara ca manevre ofensive decat daca sunt o shema clar stabilita - Ex: Yakuza Kick, Sweet Chin Music, Epiphany(a lui Heath Scumm), Van Daminator etc. Loviturile si manevrele administrate de adversari nu se numara ca manevre ofensive proprii - asadar puteti sa incasati intr-un post oricat de multe lovituri si manevre de la adversar cu conditia ca acesta sa le aiba in arsenalul ofensiv (Ex: Un luptator masiv nu va putea realiza un Leg Scissors sau un Hurancanara, scheme caracteristice high-flyerilor)
cutuma
17th October 2005, 19:31
Gabi....ai de gand sa postezi anul asta? sau astepti ultima zi ca sa raman doar cu entrance-ul? :mda:
Big Sexy
18th October 2005, 08:01
uite acu postez. Nu am avut deloc inspiratie si in plus in viata personala am o agenda extrem de incarcata avand in vedere ca imi fac firma asa ca imi cer scuze si in scurt timp vei vedea un post misto si inca unul in cealata lupta a mea.
cutuma
27th October 2005, 20:07
Fac acest poll deoarece am observat o lipsa acuta de interes in ceea ce priveste luptele din WRM. Pentru luna Decembrie am dori sa pregatim ceva deosebit care ar urma sa implice aproape toate personajele active in ultima vreme. Ceea ce inseamna ca ar trebui sa aplicam principiul "noi sarim noi dam cu capul". Sunt curios daca cei ce mai frecventeaza acest forum mai si citesc aceste lupte si daca da, de ce nu voteaza? Ar fi aiurea sa ne chinuim sa facem un build-up pt un event pe care oricum nu-l va citi nimeni....
P.S. topicul nu se adreseaza lui Big Sexy,Hitscum,The_Game_HHH sau Reaper.
P.S. 2 : eu am votat doar ca sa nu mai dau click pe view results :p
Th3 Gam3 HHH
28th October 2005, 07:14
Scuze ,n-am stiut , minus un vot la DA . Interesanta initiativa !
Heath Scumm
28th October 2005, 14:15
Am votat si eu DA ca sa nu mai dau "View Results" ...
Reaper
28th October 2005, 19:32
Am votat si eu DA. N-am apucat sa citesc PS-urile.
Heath Scumm
30th November 2005, 16:27
Am updatat profilele in WRM si palmaresurile ... de fapt fac chestia asta in fiecare luna ... check it out!
Am lansat o invitatie lui RottNKorpse, admin-ul www.obsessedwithwrestling.com pentru ceea ce eu as numi "WRM International ShowDown" ... Motivul pentru care i-am facut aceasta invitatie a fost acela ca el are un e-fed al lui destul de complex si asemanator cu al nostru din punct de vedere al construirii personajelor si cred ca o lupta cu el in acest sens ar fi extraordinara ... Lupta va fi in Engleza; tin sa metionez ca i-am lansat invitatia dupa ce el a intrat pe acest forum si a vazut WRM, a fost extrem de incantat de aceasta federatie si ar fi vrut sa participe insa, din pacate, nu vorbeste romana ...
Aceasta este invitatia :
"I would like to ask you if you would be willing 2 participate in the first ever WRM International Showdown ... I don't know if you know what WrestleRoMania means - it is a totally original E-fed and I would like 2 ask you 2 wrestle me in WRM December's X-Mas Overdose ...
The match wil be in English (that's why I call it International Showdown) and it will pit you (the superstar from US who came 2 Romania for one match only) against my character - Heath Scumm (the number 1 heel in WRM) ... all you have 2 do is create a character and participate in a 5 day match ... after 5 days, members from onlinesport.ro forum will vote who they thought was the best and the winner posts their finisher ... the people in WRM don't really care about whoi wins or loses, it's all about the storyline!
Would you be willing 2 do that?"
Ce parere aveti depsre o astfel de initiativa?>
Reaper
5th December 2005, 12:13
Totaly radical. Am mai incercat si eu asa ceva pe un forum care nu cred ca mai exista acum; am luptat intr-un Handicap Match atunci si mi-am luat-o serios nu numai din cauza ca au fost 2 adversari, dar si datorita faptului ca in engleza mi s-a parut mult mai dificil sa scriu ceea ce gandesc.
Chiar sunt curios sa vad cum o sa te descurci.
Heath Scumm
6th December 2005, 10:58
Raspunsul lui RNK ...
"sorry dude I dont rp anymore...I'm "retired". :(
cutuma
6th December 2005, 16:41
Hittie, facem jmenu ala cu titlul Cruiser? Sa-l schimbam in altceva, sa fie ce e titlul Intercontinental pt WWE Championship, o rampa de lansare ;)
Big Sexy
6th December 2005, 16:46
pai nu poti face asta cu titlul cruiser ca ala tine de greutate ... si exista un titlu TV/intercontinental, nedisputat totusi.
cutuma
6th December 2005, 20:40
pahi hai sa disputam titlul TV? Ma pot ocupa de asta in calitate de comissioner? :D
Big Sexy
6th December 2005, 21:08
in calitate de commisioner poti face ORICE. Si cum tu esti commsionerul luinii decembrie fa ce vrei!
Th3 Gam3 HHH
6th December 2005, 22:54
Titlul TV ramasese sa se dispute intre Reaper si parca Gheorghe ! Eu unul sunt de acord si cu ideea de titlu intercontinental ! Fie ce-o fi !
Cat despre ideea geniala a lui HitScum : pacat ca nu s-a materializat ; insa cine stie poate intr-un viitor apropiat !
Heath Scumm
7th December 2005, 10:28
Parerea mea ... insa nu tre' sa se tina cont de ea ... mi se pare ca inca un titlu introdus acum cand suntem destul de putini care participa la lupte (4 persoane) nu ar avantaja pe nimeni ... insa asta e doar parerea mea ...
@DECRET
Ca si comissioner poti sa faci ce vrei atata timp cat se urmeaza un curs logic al povestii ...
Th3 Gam3 HHH
7th December 2005, 11:00
@ HitScum : Stim ca suntem putini , d-aia mai bine am incerca sa-l aducem pe Ninja in joc ; vad ca Issue ne "ameninta" ca se va intampla ceva ,poate si Batista ; Sa vedem ce zice si comissioner-ul de luna aceasta !
Heath Scumm
7th December 2005, 11:16
Ninja nu sia aratat intentia sa participe in vreun fel ... nici nu cred ca o va face ...
Reaper
7th December 2005, 11:23
Batista si Ninja si-au aratat neintentia sa participe; see here: http://www.onlinesport.ro/forum/poll.php?do=showresults&pollid=1813
Heath Scumm
8th December 2005, 11:17
Batista mi-a spus ca ar dori sa-si faca debutul in WRM in Noiembrie insa nimic nu s-a materializat ... ramane de vazut!
Dragon-sin
8th December 2005, 19:41
Asa este....am vrut sa intru in WRM dar meciurile au inceput si nu am mai vb cu Hitscum despre debut.
Ramane de vazut daca voi intra pt ca de abia am timp sa postez despre wrestling, si cum vin si sarbatorile va fi un sezon incarcat,dar voi face totul posibil. Oricum daca e sa fie ceva,voi contacta un admin.
Heath Scumm
14th December 2005, 13:48
Pay-Per-View-urile WRM Lunare sunt :
August : King Of The Ring - show tip turneu 8 participanti
Septembrie : Uprising
Octombrie : Retaliation
Noiembrie : Red November - specific Hardcore
Decembrie : X-Mas Overdose - specific Iarna
Ianuarie : Sweet Revenge
Februarie : Assault
In celelalte luni ale anului nu s-au desfasurat show-uri ... cu ajutorul vostru poate vom ajunge sa facem un show lunar ... deocamdata situatia merge bine!!!
Th3 Gam3 HHH
16th January 2006, 08:01
Intrebare : intr-un meci tag team , cele 3 manevre posibile pe care pot sa le fac sunt numarate si cu cele ale colegului meu? (ex. postul meu :suplex ... intra el slamuri alea alea ... -> in total 3 manevre si eu si el sau cum>?)
Big Sexy
16th January 2006, 09:01
doar manevrele tale se numara, ale lui nu, daca vrei il poti pune sa execute (personajul oponentului) si 300 dar ma indoiesc ca va mai citi cineva post-ul :)
Heath Scumm
16th January 2006, 14:23
Intrebare : intr-un meci tag team , cele 3 manevre posibile pe care pot sa le fac sunt numarate si cu cele ale colegului meu? (ex. postul meu :suplex ... intra el slamuri alea alea ... -> in total 3 manevre si eu si el sau cum>?)
Ambii 3 manevre pe post ... daca e o miscare de echipa compusa din 2 manevre simultane atunci aceasta se considera o singura manevra!
5.Mesajele vor contine maxim 3 manevre de wrestling in care trebuie sa pui in evidenta atat luptatorii ca individualitati cat si echipa.
cutuma
29th January 2006, 00:36
In februarie la Assault, asteptati-va la ceva ce nu a mai fost pana acum :evil:
Heath Scumm
15th February 2006, 11:53
Am updatat arsenalul ofensiv al celor 3 membri H8 Club in thread-ul de ROSTER !
Big Sexy
23rd February 2006, 20:22
Daca exista niste modificari pentru desfasurarea luptelor in WRM va rog sa o faceti aici. Va repet acest lucru pentru ca nimeni nu s-a mai plans de nimic in ultimul timp si tensiunile acumulate vor rabufni mai devreme sau mai tarziu. Asadar daca cineva are vreo idee de fluidizare a activitatii WRM va rog sa o spuneti acum.
Eu ma gandeam la eliminarea, cu titlu temporar, a limitei de 3 manevre speciale pe un oponent in cadrul unui post.
Th3 Gam3 HHH
23rd February 2006, 22:33
^ Pai si cum ? Sa fie cate manevre se vrea > ? Sau asa dupa bunul simt ?
Reaper
24th February 2006, 12:07
Am eu o propunere: sa transformam titlul Cruiser in HardCore. Nu mai tin minte cand am luptat ultima oara intr-un meci normal fara sarma ghimpata, apa inghetata sau o sumedenie de obiecte contondente.
In consecinta: meciurile care sunt pentru titlul HardCore sa fie hardcore, iar celelalte sa fie ceva mai lejere (ca doar nu-i noiembrie in fiecare luna).
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.