View Full Version : TNA tells Impact Zone they are cast members
Heath Scumm
20th January 2010, 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=nC2UwJGF9o0
TNA face exact ceea ce face si WWE. A inteles ca nu merge cu produs de nisa asa ca incearca sa devina Rating PG.
I do not like this, I do not like this at all! Stiam ca fanii la wrestling sunt cenzurati oarecum dar chestia asta e jenanta.
Le spune sa fie entuziasmati indiferent de ce se-ntampla? WTF is that?
VladC
20th January 2010, 22:25
^they get in for free..they pay nothing..so..the least they could do is act normal..oh well..shit happens
RockBerg
20th January 2010, 22:42
TNA face exact ceea ce face si WWE. A inteles ca nu merge cu produs de nisa asa ca incearca sa devina Rating PG.
I do not like this, I do not like this at all!
Oi,don't be so sad,am gonna slap you senseless.It's all about the mo-nay,like you didn't see this happen... TV shows like WWE/TNA make you feel sad,innit ?
PSYCHO
20th January 2010, 23:01
This is bullshit! This is bullshit! This is bullshit! This is bullshit! This is bullshit! :rosu:
... se vede disperarea dupã ratings ... pãcat, chiar era o federaþie care-mi plãcea, în formatul vechi ... Sper sã mai aibã ceva show-uri ok înainte de implozie! :sleep:
RockBerg
20th January 2010, 23:24
This is bullshit! This is bullshit! This is bullshit! This is bullshit! This is bullshit! :rosu:
... se vede disperarea dupã ratings ... pãcat, chiar era o federaþie care-mi plãcea, în formatul vechi ... Sper sã mai aibã ceva show-uri ok înainte de implozie! :sleep:
Si cat ai dona pentru cauza ? :)
PSYCHO
20th January 2010, 23:48
Cam atât! :D
http://www.freewebs.com/mircofil/BotswanaP22-50Pula-(1999)-donated_f.jpg
Partea proastã e cã TNA vrea sã fie la fel ca WWE, adicã naºpa! Sã sperãm cã totuºi nu vor ajunge în halul ãla de telenovelizare! :sleep:
Oricum, ptr mine, next step e sã mã uit doar la UFC! Gata cu trucajeleee! :drak: ... Am rãmas acum 2 ani la UFC 15 ... trebuie sã vãd în continuare toate PPV-urile UFC, în ordine cronologicã pânã azi! :cool:
PS: Ah, staþi, am uitat cã mai existã ROH! (Mai existã, nu? :cry:) ... Trebuie sã încerc ºi federaþia aia ...
Heath Scumm
21st January 2010, 02:24
^they get in for free..they pay nothing..so..the least they could do is act normal..oh well..shit happens
De fapt, platesc bilet pentru PPV.
Deci, sa uit de ringul cu 6 colturi in UK, nu? :(
VladC
21st January 2010, 13:29
^pt ppv da..dar nu pentru iMPACT!..
RockBerg
21st January 2010, 16:23
Oricum, ptr mine, next step e sã mã uit doar la UFC!
:D
More on the topic:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?p=2907169#post2907169
PSYCHO
21st January 2010, 22:32
Interesantã discuþia ºi din thread-ul ãla ... E clar cã majoritatea fanilor TNA sunt dezamãgiþi de turnura asta ... Eu încã nu pot sã cred cã au renunþat la ringul care-i individualiza! :shocked:
VladC
21st January 2010, 23:02
^faza cu ringul..e ca sa intareasca promotia ca fiind MAINSTREAM..si daca mai aduc ringul la unele PPV-uri (de exmplu Lockdown cu SIX SIDES OF STEEL) o sa fie bine.
milanezu
22nd January 2010, 07:37
De fapt, platesc bilet pentru PPV.
Deci, sa uit de ringul cu 6 colturi in UK, nu? :(
nu
din cate am citit pe net tna duc ringul cu 6 colturi.
atata timp cat nu se filmeaza folosesc si ringul asta.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.