View Full Version : Daca vrei sa practici wrestlingul
Big Sexy
22nd October 2004, 17:38
... o sa fii un pic dezamagit ca nu ai unde in Romania. Mai bine o faci aici http://www.nwatna.com/academy/index.html :drak:
Acest tread nu isi va propune sa va explice cum va puteti antrena ci isi propune in principiu sa va invete despre ce sa nu faceti cand va ganditi sa aplicati o schema de wrestling cuiva. Va invit pe toti sa vorbeasca despre experentele lor personale sau sa puna intrebari referitoare la executarea unor scheme de wrestling sau pur si simplu sa scrie schemele si modul detaliat de executie al lor.
O sa incep sa va povestesc cum am facut eu primele mele scheme de wrestling. Ma uitam la italieni impreuna cu Triple H (userul de pe forum nu luptatorul ;) ) la wrestling si nu sunt sigur ca pe vremea aia (aveam 16-17 ani) realizam ca totul e regizat si schemele sunt realizate de catre profesionisti ce se antreneaza la greu pentru a nu se rani. Si m-am hotarat sa le aplic pe sor'mea care avea 6-7 ani. Si imi iesea de minune pilediverul. Pana cand m-am hotarat sa il fac intr-o zi ca la carte si rezultatul a fost ca era sa ii rup gatul lui sor-mea. Noroc ca avea gatul mai tare decat placa de sub pat, placa care s-a rupt si a ramas asa cateva zile. Destul de inconstient nu?
JointLover
23rd October 2004, 13:02
acelashi lucru mi s-a intamplat shi mie cu var'miu (care e cu un an mai mic ca mine) shi m-am gandit la un crippler crossface: io trageam ca tâmpitu de gatu' lu' var'miu asta se zbatea de mai avea putin si-shi dadea duhu'. asa ca i-am dat drumu' ... a-nceput sa planga si l-a durut mana 3 zile de atunci ... e bine sa stiu ca nu-s singuru' caruia i s-a intamplat asta
Heath Scumm
23rd October 2004, 18:19
A treia experienta de pe acest thread o voi relata yo.....acum cateva zile cineva mi-a facut 1/2 de suplex.....m-am bucurat din tot sufletul ca nu a dus suplexul la bun sfarsit
De mentionat este ca personajul care aincercat sa imi faca procedeul are 1,85 si 162...DA! 162 kg.
Si tre' sa mentionez ca e vorba de un suplex clasic de lupte greco-romane!!! :)
G-Man
24th October 2004, 13:00
Un tur de brat bine executat poate dizloca umarul adversarului.
Un tur de cap bine executat poate proiecta aversarul cu spatele de coltul ringului.
Va spun aceste lucruri din perspectiva unui luptator profesionist ... EU!
Big Sexy
27th October 2004, 18:09
Acum, in wrestling sa disloci umarul cuiva est eun dezastru. Un luptator profesionist nu ar face niciodata asa ceva decat din greseala. Si oricum ar fi un mic dezastru pentru carierele ambilor luptatori.
Dar sa va mai povestesc ceva din esperientele mele legate de wrestling. I-am facut unui tip care ma suparase la o sala de jocuri o schema de tag team de wrestling. nu imi aduc aminte exact care dar stiu ca eu si cu Triple H am finalizat-o pe capota unei masini, mai precis a unei dacii albe parcate in fata salii de jocuri. Evident, capota mai desteapta a cedat si s-a ales cu o deformare a ei. Bine ca nu ne-a prins propietarul
Daca va intrebati, vitima e la fel de anormala ca si inainte de a o trosni noi.
Imi povestea si Yokozuna niste chestii tari de tot insa cand revine o sa il las pe el sa va amuze.
Heath Scumm
27th October 2004, 19:25
Cand eram mic aveam un soi de federatie de wrestling cu 5 membri. Eram destul de buni insa nu puneam accentul pe luptele propriu-zise cat pe scenariile pe care le realizam.
Aveam interviuri si interventii insa eram profesionisti(Tinand cont de faptul ca asta se intampla prin 1997). Totusi, o data, la liceu, un coleg a inceput sa ma ironizeze considerand ca wrestlingul e pentru fatalai si ca nici o schema nu doare cu adevarat. Atunci, nefiind deosebit de impunator din punct de vedere fizic, am ales sa ii aplic una dintre cele mai facile scheme de submission numite BOSTON CRAB sau WALLS OF JERICHO sau LION TAMER. Numiti-o cum vreti, sper ca stiti la ce ma refer(e un soi de sharp-shooter mult mai simplu). Ideea e ca am facut-o cu dusmanie desi aratam destul de calm si, odata ce l-am intors pe adversar acesta a inceput instantaneu sa bata cu palma in saltea. Eu am continuat presiunea desi el era in agonie. Cert e ca dupa ce i-am dat drumul (am fost profesionist, nu l-am ranit) nu a mai spus niciodata ca wrestlingul e fals. Poate ca acum crede ca wrestlingul e pe bune. Problema lui :)
Big Sexy
28th October 2004, 21:26
Nuts! hahhaa, beton, am ras ceva, nu gluma,
Te si vad congestionat la fata, exercitand presiune asupra nenorocitutlui ala care isi inchipuia ca wrestlingul e pentru domnisoare. Si cum trageai tu de el ala baga mare acolo cu palma la podea poate poate te scoate din transa. Cred ca si acum mai poarta suport la coloana, nu?
P.S. imi mentin parerea ca suplexul pe care ti l-a aplicat G-Man, chiar si incomplet a fost un act de inconstienta ... nu de alta dar tu nu plesnesti chiar de sanatate si cine stie ... cine ne mai umplea de sange in ring in stil hardcore? Eu zic sa ne limitam la a privi meciuri deocamdata sau macar sa ne facem o incalzire serioasa inainte de a face vreo schema. Fara incalzire riscul unei accidentari creste sever.
Heath Scumm
29th October 2004, 20:05
Ba da! Acum ma simt bine! Am uitat sa precizez ca mi-am facut de curand analizele si au iesit in regula. As putea candida la TOUGH ENOUGH :)
Ideea e ca acel LION TAMER s-a petrecut cand eram in clasa a IX-a. Atunci, WCW Nitro nu era insotit de mesajul "Don't Try This at Home" :) . Si oricum, baiatul ala era un om rau la suflet :( . A meritat-o :D
Cat despre experientele mele legate de wrestling, pot sa va mai spun o povestioara. Un personaj numit Vlad din Cluj(a intrat o data pe aici cu nickul DECAY...de atunci nu am mai dat de el...puteti incerca pe mIRC ca intra mai des acolo pe canalul #wrestling) a facut cea mai extrema faza pe care am vazut-o vreodata. Pe capota unui ARO a pus un manechin de plastic(mama lui e designer vestimentar) si s-a aruncat de la balconul vilei lui(cam de la etajul 1 la un bloc ) cu cotul pe manechin. A si filmat faza. Daca reusiti sa dati de el, ceretii filmul deoarece merita vazut.
A fost Hardcore. Oricum, el a cam exagerat la unele faze. Daca mai intra pe aici , ignorati-l. E NEBUN :)
Big Sexy
30th October 2004, 20:10
hahaha, mda, pacat ca nu a mai intrat. Mi-ai povestit tu de el. Aparent nu risca nimic. Era un profesionist, doar mama lui e designer vestimentar, nu?
KingLion
1st November 2004, 13:13
Cred ca v-am mai povestit o data chestia asta ...dar nu conteaza daca mai e ... <o sterge adminu>
Cand eram mai mic si era WCW pe TNT....ma uitam cu farte-miu(e cu 6 ani jum. mai mare ca mine) seara, iar dimineata dupa ce pleca mama la munca, faceam trante prin casa..de cele mai multe ori o luam rau de tot (pana la lacrimi). Finalul unui meci se termina prin cedare, bateam cu palma in covor de ma durea mana. :) Dar cateodata mai reuseam si eu sa-l fac pe el sa cedez mai rar..dar reusheam :drak:
Heath Scumm
1st November 2004, 13:39
NU! Nu ne-ai mai povestit asta! :)
Dar ma bucur ca ai facut-o acum!
Urmatoarea poveste e si adevarata. De pe o masa am zburat mult (vreo 2 metri inaltime, vreo 4-5 lungime) de-a lungul camerei. SCUMSANITY (o Combinatie intre frog-Splash-ul lui RVD si STINGER SPLASH-ul lui Sting - e ceva original 100% ... e destul de spectaculoasa schema :) ) ... Patul s-a rupt dupa vrea 10 astfel de caderi(aterizam pe pat inainte sa ricosez pe podea) si eu am dormit 10 luni pe o chestie care semana mai degraba cu o coaja de nuca (ca forma) decat cu o saltea.
Asta insemna sa fii obsedat de wrestling sau nu???
Nota: Don't Try This at Home (VORBESC SERIOS) daca locuiti cu parintii sau daca patul e proprietate Proprie SAU daca trebuie sa suportati cumva consecintele actiunilor voastre. De fel sunt o persoana extrem de energica si am nevoie de astfel de escapade ca sa scot energia din mine. Oricum, fac astfel de lucruri de ceva timp si astfel de actiuni sunt rezultatul unui proces gradual "de antrenament" pentru a evita accidentarile. La inceput faceam chestii mai putin extreme, un mic elbow drop sau leg drop, acum fac chestii de-a dreptul sinucigase. Stiu ca nu voi ajunge niciodata luptator profesionist insa chestiile astea ma fac sa ma simt mai bine.
PS: Ar trebui sa incercati senzatia unui BODY SURFING la un concert Rock - E un lucru Sublim - Nu-l veti uita niciodata!!! Pt. cei ce nu stiu ce inseamna BODY SURFING, e chestia aia cand te arunci in multime in urma unui STAGE DIVE cat mai spectaculos(de preferinta e bine sa te arunci pe spate, in caz ca nu te prind oamenii pe brate cum trebuie sa iti rupi coastele, nu gatul :( ) Am scris chestia asta deoarece are o legatura destul de mare cu Wrestlingul. HEADBANGER THRASHER(unul dintre preferatii mei din WWF) avea un finisher numit The STAGE DIVE care implica o rasucire in aer pe care am emulat-o aproape la perfectie la un concert OMUL CU SOBOLANI in Vaslui :evil:
Big Sexy
2nd November 2004, 23:32
Am mai facut cuiva o schema ins anu mia tin minte ce era. Un DDT parca. Triple H mai ti minte ce i-am facut in iarna aia lu Cornel? Cornel e un alt tip care spunea ca ii place wrestlingul si chiar m-am intalnit cu el cand am fost in august in Constanta. Din pacate nu a intrat pe forum, am fi avut cu cine sa ne distram, prietenii stiu de ce ...
Heath Scumm
11th November 2004, 17:56
Ca sa intelegeti mai bine schema LION TAMER sau WALLS OF JERICHO m-am gandit sa v-o explic mai bine...sau altfel spus sa v-o arat in poza!
Heath Scumm
12th November 2004, 14:10
Scopul meu in viitorul apropiat(sau departat) este sa incerc un SWANTON BOMB sau un MOONSAULT insa nu stiu daca voi gasi vreodata o platforma suficient de inalta ori o saltea suficient de buna ca sa amortizeze socul.
Oricum, una dintre cele mai interesante scheme de wrestling pentru amatori cred eu ca este Figure 4 a lu' Ric Flair. E combinatia perfecta de Complex/Simplu/Manevra Lipsita de pericol.
issue
13th November 2004, 22:03
Figure four lipsita de pericol??? i don't think so!!! am incercat-o pe fratimiu odata era sa-i rup piciorul!!!! daca ai destula forta si un oponent mai slab in calciu poti sa rupi piciorul cu schema asta ca pe un bat de chibrit!!
Kornkid
14th November 2004, 19:02
Nu glumeste oameni buni ... chiar a incercat un figure 4 pe mine si nu numai ... cred ca are dreptate sloganul "Don't try this at home". Ah .. ca mi-am adus aminte , sorry ca nu am mai prea intrat pe aici .
JointLover
14th November 2004, 20:27
Scopul meu in viitorul apropiat(sau departat) este sa incerc un SWANTON BOMB sau un MOONSAULT insa nu stiu daca voi gasi vreodata o platforma suficient de inalta ori o saltea suficient de buna ca sa amortizeze socul.
Oricum, una dintre cele mai interesante scheme de wrestling pentru amatori cred eu ca este Figure 4 a lu' Ric Flair. E combinatia perfecta de Complex/Simplu/Manevra Lipsita de pericol.
am incercat io' odata un moonsault de pe o masa pe un pat 2x2, ma rog nu prea mi-a reusit. probabil dak nu ma dadeam cu picioarele de tavan poate nu cadeam in cap (poti sa crezi: am atins tavanul cu ambele picioare yuhuu) /hello
Rey619
15th November 2004, 13:52
voi nu stiti cum e!!!! eu cu stryk3r mai mergem pe deal si ne luam la tranteala... de obicei cele mai folosite sunt pinurile, prizele la mana dar si walls of jericho... e simplu de realizat, dar si dureros.... odata ma bateam cu unu si am castigat cu crippler crossface.... can u believe it???
Big Sexy
15th November 2004, 15:06
Man, ce nebuni sunteti. Nu-mi vine sa cred ca voi puteti executa asa ceva. Adica nu va e teama ca va puteti rani sau cum? Va luati vre-un fel de masuri de protectie?
JointLover
15th November 2004, 21:16
Vai de capul meu ce-am putut sa fac astazi: ELBOW DROP de pe pat pe un scaun de lemn (bine-nteles scaunul nu mai este intreg, ca si mine de altfel) Am acum o vanataie pe antebrat imensa si mai aveam putin si-mi rupeam vreo doua coaste. Vorbind de protectie: eram imbracat intr-un tricou, pantaloni scurti si mi-am facut incalzirea inainte de a sari: "it builds up your confidence"
Big Sexy
16th November 2004, 09:45
Yaya, verry funny. Pai ce sa zic, ma dor toate oasele si mi-e frica si de un clotesline dracului ca m-am paradit de tot. Varsta, asta e!!
Oricum cu placere va execut un powerbomb si ma supun voluntar pentru un diamond cutter. Insa specialitatea mea ramane (sper) pilediverul. O consider cea mai devastatoare schema din wrestling (cu un potetial letal imens).
Heath Scumm
16th November 2004, 18:33
Yaya, verry funny. Pai ce sa zic, ma dor toate oasele si mi-e frica si de un clotesline dracului ca m-am paradit de tot. Varsta, asta e!!
Oricum cu placere va execut un powerbomb si ma supun voluntar pentru un diamond cutter. Insa specialitatea mea ramane (sper) pilediverul. O consider cea mai devastatoare schema din wrestling (cu un potetial letal imens).
Esti un adevarat profesionist,n-am ce zice. :p Dai dar si primesti ... DIAMOND CUTTER ... Heh,Heh! Schema aia nu doare catusi de putin;nici daca te trantesti tu cu fata de podea n-ai cum sa iti pierzi cunostinta ;)
Nu cred ca ar trebui sa incercati chestii extreme de prin TNA sau WWE pana nu va antrenati cat de cat. Eu inca nu am curaj sa incerc Moonsault si am facut destul de multe chestii extreme. Apropos, ati vazut vreodata STAGE DIVE-ul lu THRASHER din WWF?E manevra cu care ma mandresc cel mai tare. Iti faci vant din alergare, aterizezi pe 2 picioare si te arunci in multime de pe scena (Incercati asta la un concert Hardcore/Nu-Metal daca are cine sa va prinda in multime) ... In aer faci un surub, daca esti suficient de atletic, poti incerca si un flic(asta e HARLEM HANGOVER-ul lui BOOKER T.) ... Ai aterizat pe bratele oamenilor, ei te pun jos si o iei de la capat,gandindu-te,in drum catre scena ce ai sa faci in continuare.
ATENTIE:Incercati sa aterizati pe spate ca sa nu muriti. VORBESC SERIOS!!! ... Sau mai bine, daca va place viata, nu incercati asta deloc!!!
Big Sexy
17th November 2004, 10:26
Old granpa' to the world:
Do try this at home!
Rupetiva oasele, mainile, picioarele, capatzanile si faceti-o in mod responsabil, cu daruire! Totul e sa ne stimi limitele. Daca ni le depasim pretul platit va fi nitel cam mare, poate prea mare pentru adrenalina pe care o obtii din executarea unei manevre periculoase. Nu incerc sa va temperez ci doar sa va deschi ochii. Mai ales cand executati cuiva o chema. Repetati fiecare detaliu inainte. Una e sa te ranesti tu si alta e sa ii ranesti pe altii.
Oricum pe internet exista destule siute-uri care va descriu cum se executa scheme de wrestling corect.
KingLion
18th November 2004, 12:29
Apropos, ati vazut vreodata STAGE DIVE-ul lu THRASHER din WWF?E manevra cu care ma mandresc cel mai tare. Iti faci vant din alergare, aterizezi pe 2 picioare si te arunci in multime de pe scena (Incercati asta la un concert Hardcore/Nu-Metal daca are cine sa va prinda in multime) ... In aer faci un surub, daca esti suficient de atletic, poti incerca si un flic(asta e HARLEM HANGOVER-ul lui BOOKER T.) ... Ai aterizat pe bratele oamenilor, ei te pun jos si o iei de la capat,gandindu-te,in drum catre scena ce ai sa faci in continuare.
ATENTIE:Incercati sa aterizati pe spate ca sa nu muriti. VORBESC SERIOS!!! ... Sau mai bine, daca va place viata, nu incercati asta deloc!!!
Nu shtiu sigur daca il mai am dar era o faza de genul celui care o povestesti tu...foarte funny il arata pe unul care tot asa se pregateste sa sara.....sare....si cand sa fie prins toata lumea se da la o parte...Am ras pe burta cand am vazut faza aia. Asha ca AVETI GRIJA UNDE SI CUM SARITI.
Big Sexy
18th November 2004, 13:17
mda, o stiu si eu, era dintr-un videoclip cu Eminem. Asta este o schema high flying executata de catre orice wrestler din clasa cruiserweight cu mare usurinta. Problema apare in cazul celor care depasesc 80 de kg deoarece pot produce multe pagube si creste serios riscul accidentarii din cauza masei sale deja periculoase.
Heath Scumm
18th November 2004, 19:40
Eu am 70-72 kg. asa ca treaba merge de minune. :)
Stage Dive sa fie!!!
Big Sexy
19th November 2004, 08:27
Dar de ce spui sa terizeze pe spate? Asta mareste probabil adrenalina insa si riscul de a te izbi cu capul de podea in caz ca nu te prinde nimeni. Daca ma arunc eu, la cele 90kg ale mele, o sa se intample niste lucruri rele :)
KingLion
19th November 2004, 09:57
BigSexy cred ca mai bine stai tu pe scena sau unde vrei...Nu te arunca ca mai sunt si oameni firavi pe acolo care la o lovitura de 90 de Kg in cap nu shtiu cat o sa reziste.asa ca mai bine stai linistit ptr. ca nu cred ca la Mititica au net..si noi avem nevoie de tine aici
Big Sexy
19th November 2004, 12:17
Sper sa putem la anu' sa facem o intalnire pe undeva prin tara, ideal la mare si acolo sa ne bucuram de faptul ca stim cum se executa un powerbomb si mia mult decat atat, sa si exersam nitel ce stim. O sa fie ca un meci hardcore cu pioneze numai ca o sa avem scoici in loc de pioneze.
Triple H
19th November 2004, 17:28
Ma mir cum de aveti tupeu la asemenea chestii, probabil ca in viitorul apropriat daca nu imbatraniti prea repede sau va accidentati faceti si o federatie de amatori ;)
Big Sexy nu era visu tau sa conduci un fed d-asta? I'm the next Bischoff, or his brother in law ;)
Big Sexy
22nd November 2004, 12:38
Are careva un loc de unde sa putem lua manuale sau ceva de genul asta in care se vorbeste despre tehnicile din wrestling? As fi chiar interesat sa vad asa ceva. Asa ca in caz ca cineva stie exact procedee de wrestlign sau chestii de genul asta il rog sa ma contacteze.
Heath Scumm
12th January 2005, 12:29
Daca vrei, te invat eu! ;) Stiu cum se face orice manevra si stiu cum trebuie sa aterizezi ca sa eviti accidentarile!
Daca imi fac curaj pentru un MoonSault, pot spune ca trec la profesionisti!Mi-e teama sa nu ezit si sa imi rup gatul! E mai usor de facut un SWANTON BOMB decat un MoonSault! Parerea mea! Acum depinde si de inaltimea de la care sari! Nu am pretentia ca pot face asa ceva de pe sol pe 2 picioare !
Big Sexy
15th January 2005, 23:35
Zii ce imi ziceai la telefon cu schema aia beton executata pe o anumita persoana!
La dracu am ajuns la 98kg adica in 6 luni m-am ingrasat 11 kg. Nu se vede decat ca am devenit mai masiv (am burta dar e mica - ca si asigurarea aia din reclama). Nu stiu ce dracu se intampla cu mine insa clar ca e ceva serios in neregula. Oricum acum pot executa clar cu 90% dintre voi un superplex. Mwahahahaaha
KingLion
17th January 2005, 09:53
Oricat de dolofan sau de slab ai fi ...tu sau oricare altul park tot nu m-as risca la niste scheme de Wrestling.. :) ... Nu imi place sa risc prea mult din viata mea :). Si asha ca este cum este..Mai mult imi place sa stau sa privesc si sa "Lupt" virtual...este mai atragator asha...
Heath Scumm
17th January 2005, 19:00
Heh Heh! Am bagat cu frate-miu un soi de wrestling acu' vreo luna ... cica era hardcore... da in loc de scaune de metal erau perne si in loc de capace de trash can, tot perne ... arbitru era prietena lui
M-a invins dupa un Rolling Thunder a la ROB VAN DAM executat ca la carte ... 1,2,3 ... NO CHANCE! :)
Ce-i ziceam lu' Gabi la telefon : Ma gandeam o data sa ma arunc pe G-Man de pe masa cand doarme da' m-am saturat de cate suplexuri imi face.....mi-a curs tot sangele in cap ... acu' sunt mult mai rosu in obraji!
Big Sexy
17th January 2005, 22:16
Aaaa .. pai si pentru rolling thunderul de pe ce corzi si-a luat avant? Adica din ce ati facut corzile ... acu sa nu-mi zici ca ai dat iama prin elasticele de bani in care stim noi ca iti tii $$$ cu care vei cumpara intr-o zi un dvd writer ;)
De curiozitate spune-mi te rog care este schema care iti face cea mai mare placere sa o executi?
Heath Scumm
27th January 2005, 17:37
Rolling Thunder-ul nu se face de pe corzi ... e acea rostogolire urmata de un Sunset Flip ... o stiti voi ... aia a lu' RVD ... si ala negru, de respira greu ... era tat'su ma!De fapt, partenerul lui de echipa ... care l-a "tradat", care a fost face, apoi heel, apoi fara nici o explicatie s-a facut face din nou! :thinkso: Da! e Booker T. - Laser, nu alta!
Oricum, a fost o variatie de Rolling Thunder deoarece el s-a rostogolit pe un pat, a sarit si a aterizat intr-un Leg Drop (profesionist , nici nu l-am simtit) pe gatul meu cand "cica" eram ametit si incercam sa imi revin :ok:
Cat despre schema preferata, I would have 2 go with The Texas Clawverine a lui Jeff Hardy sau Dean Malenko ... e ca un soi de sharp shooter, only better ;)
Oricum, imi plac schemele de impact, gen swinging neck breaker sau DropKick-ul ...Merge intotdeauna ... desi nu reusesc sa il fac perfect ... nu stiu ce se intampla ... fac un fel de DropKick a la D'lo Brown(cu picioarele cracanate ... nu stiu daca stiti despre ce vorbesc) ... eu vreau mai mult un DropKick a la hardcore Holly.
Plus ca High-Flying-ul iti confera acel ceva, acel strop de teama cand esti in aer ca ai sa aterizezi pe ceva tare si ai sa iti rupi gatul.
Big Sexy
7th February 2005, 23:03
Auzuti, dar daca ne limitam la a practica ... sa zicem ... arm wrestlingul ... se pune ca suntem wrestleri au ba? Una e sa cazi pe nisip dinr-un pilediver si alta e sa faci cunostiinta cu gheata cu putina zapada batatorita pe deasuprea. Asta spun din experienta, a altora, nu a mea. :)
Heath Scumm
9th February 2005, 15:03
Sunt uimit de manevra numita RED STAR PRESS a lui Amazing Red(e un Shooting Star Press din picioare). Cand voi reusi sa fac manevra aia, ma veti vedea peste ocean, intr-o gala TNA sau CZW ca in WWE nu ma vor (ei cauta actori, nu atleti) ... si oricum sunt prea bun pentru ei ;)
Big Sexy
24th February 2005, 11:38
care manevra v-a reusit cel mai bine din tot ce executati? care o puteti realiza cea mai usor. Eu clar sunt orientat pe manevre powermoves si sper s ail conving pe comnim sa ii aplic un powerbomb. Si ca veni vorba de powerbomb am tras ieri in documentar despre istoria lul Kevin Nash si am vazut cand a ratat jacknife Powerbomb pe Giant. Inspaimantator!
Heath Scumm
24th February 2005, 11:47
Cel mai bine imi iese Texas Clawverine(manevra de submission trademark Dean Malenko) ... incerc inca High-Flying la greu insa schemele de submission sunt specialitatea mea ...
@Big Sexy
Ti-am zis ca Nash le mai greseste ... mai tii minte cearta mea cu Bexy cand i-am zis ca Jacknife-ul a fost interzis o perioada in WCW si el a zis ca nu-i asa? Dupa lupta cu The Giant, Jacknife-ul a fost interzis in WCW!
Big Sexy
24th February 2005, 21:17
Bine, nu sta era ideea ca mai greseste. In general insa se comporta ff bine. De aceea a fost si va ramane Diesel! Daca vreodata, prin absurd o sa ajung luptator o sa fac tot ce imi sta in puteri sa il copiez. NU vreau sa fiu original ci sa il copiez pe el. :) BIG SEXY - KEVIN NASH
Heath Scumm
30th March 2005, 10:49
E oficial!
Maine, cei de pe forum vor avea sansa sa vada imagini de la prima lupta de wrestling din Romania din HWF(Home Wrestling Federation ;) ). A fost o lupta in toata regula de la cap la coada, cu scheme de tot felul in care au luptat HitScum si G-Man! A fost un meci pentru titlul "Home" ;) detinut in acel moment de HitScum.
Ca sa va faceti o idee ...
HitScum - Hardcore High-Flyer/Grappler - 1,77m;72 kg. :ok:
G-Man - Power Wrestler/Grappler - 1,87m; 160+kg.:o:
Lupta a decurs normal, cursiv ... de la cap la coada si dupa mai multe incercari de pin s-a terminat prin draw dupa time limit - 30 minute ... cineva a urmarit-o cu un telefon mobil si a facut zeci de poze ... din nefericire, din foarte multe dintre ele nu se intelege mare lucru deoarece camera nu a putut surprinde foarte bine corpuri in miscare ... totusi, unele poze au iesit superb si o sa le vedeti ...
Un alt aspect neplacut ... desi lupta a fost hardcore, nici una dintre pozele de lupta cu "arme" nu a iesit bine! Asa ca veti vedea ce se intelege!
Ah! am uitat sa precizez ... lupta s-a desfasurat intr-una din camerele din apartamentul nostru insa nu ne-am chinuit sa strangem patul sau sa eliminam fotoliile ori mesele ... Eu, cel putin, m-am folosit de ele pentru a ma propulsa in manevre high-flying asupra adversarului meu neajutorat :rolleyes:
Heath Scumm
31st March 2005, 09:19
Introducere/Auto-Critica
Ceea ce ma enerveaza e ca nici o poza high-flying nu a iesit bine ... patetic ... am facut o multime de dropkickuri, un high-flying Tornado DDT, un Scumsanity Hardcore si inca cateva ... plus ca am incercat o rotire pe adversar care trebuia sa se termine intr-un Bulldog la care G-Man a retaliat cu un SideWalk Slam ... plus ca au mai fost o multime de scheme tari din miscare ...
Plus ca ar mai trebui sa lucram la imagine ... eram in hainele noastre de casa ... lupta a izbucnit destul de subit ... a venit rapid unu' cu aparatu si gata ...da-i drumul! ... daca va uitati cu atentie, eu sunt incaltat cu papucii mei de casa in forma de caini :sneaky:
Speram ca pe viitor sa avem lupte mai bune in HWF ... pentru o prima lupta a iesit bine ... spunem noi! ...
Ce este Home Wrestling Federation?
Stiti voi sloganul ala de la WWE? ... No matter who you are or what you do, don't try this at home! ... ei! Noi ne-am gandit sa ne bagam picioarele in el si, mai mult decat atat, sa cream o federatie care sa distruga acest "mit" care spune ca wrestlingul facut de fani poate deveni periculos! :evil:
Din moment ce ambii avem destul antrenament in acest sens (stim cum sa evitam accidentarile si constientizam ca pro-wrestling nu inseamna violenta ci abilitati de atlet :rolleyes: ) ne-am gandit sa organizam primul meci din HWF si sa punem bazele acestei organizatii!
Cum pot deveni luptator in HWF?
Oricine poate fi in HWF! Daca ai o casa :ok: si poti aborda fenomenul pro-wrestling ca un profesionist, esti un potential star HWF!
Cam asta e de spus ... iata pozele!
Heath Scumm
31st March 2005, 09:23
Acu incepe lupta ... si continua pe pagina cealalta a forumului
Heath Scumm
31st March 2005, 09:25
Ultimele imagini ...
Big Sexy
31st March 2005, 13:49
Meserie de tot, hehehehe, din pacate m-am delasat in ultimul timp si mi-e lene s amia comentez insa m-am amuzat copios
astea sunt poze de arhiva oricum hehehhee.
BlackShad
31st March 2005, 16:36
Bah...draq..am o camera..ma bate gandul sa fac o lupta..pe un ring :)
Reaper
31st March 2005, 16:43
Holly wrestling god!! I wanna do that too!! Camera as avea. Pacat ca n-am spatiu de manevre. :(
cutuma
31st March 2005, 20:33
eu am spatiu de manevre. am vecini insa sub shi nu stiu cum ar rezista shocurilor plus ca n-am cu cine :D
Hitscum...wow, super tare!
Heath Scumm
5th April 2005, 10:59
Acum incerc sa-mi "vindec" loviturile de la ultima cadere de la 2 metri jumatate ... unii dintre voi stiu despre ce vorbesc ... plus ca sunt foarte racit ... insa in curand - un nou meci de wrestling ... sper cu alti participanti ... poate va fi un tag-team! :ok:
Reaper
7th April 2005, 14:43
Mai, da' tu ne faci in ciuda? Tu faci pe-acolo tag team-uri si eu nu gasesc pe unu macar sa faca vreo schema pe mine! They're all like: "what if I hurt my little fingers...!"
Heath Scumm
13th April 2005, 13:38
Desi prima lupta a fost cam subita si nu prea bine organizata, in curand vom avea o a doua lupta ... HWF Title in stake ... va fi un rematch intre HitScum si G-Man ... Sa-l prind pe-acasa si ... POC! BitchSlap!:evil: This should start a fight!
Big Sexy
17th April 2005, 14:00
Pai l-ai prins sau ce? oricum vorbesc cu el si ii zic sa nu te raneasca prea rau, la mare avem nevoie de tine :) - handicap match te asteapta ca fac tag-uri bune cu cosmin, asta daca nu cumva vii si tu cu G-Man caz in care ma dau bolnav pe toata durata sederii lui in Constanta :)
Heath Scumm
19th April 2005, 17:40
Mah ... wrestlingul nu implica lovituri deoarece abordam chestia asta semi-profesionist! Am spus semi ca sa nu credeti ca ma umflu in pene si ma vad deja in WWE! ;)
totmihnea
21st April 2005, 13:26
Da yo ma jucam dea wrestlingu cu un prieten mai mic, iar schema mea preferata era power bomb .. iar dupa ce io aplicam omuletzului (pe iarba) nu intzelegeam de ce pleaca acasa plangand(asta dupa ce ii revenea respiratzia)
Heath Scumm
21st April 2005, 13:34
@totmihnea
Sa nu mai faci niciodata asa ceva ... bad mihnea! ... nu cred ca vrei sa ajungi la inchisoare, nu?
Este un motiv pentru care se zice "Don't try this at home!" :rolleyes: ... In toate luptele mele n-am sangerat nici macar o data si am avut doar o singura zgarietura ... trebuie sa stii cum sa cazi si cum sa atenuezi impactul ... wrestlingul pe care-l facem noi ca si fani se numeste BackYard Wrestling si este extrem de periculos ... nimeni nu incurajeaza acest fenomen!
Heath Scumm
16th July 2005, 22:09
Tocmai am vazut un documentar numit "The BackYard" ... ce am vazut acolo nu se compara sub nici o forma cu ce faceam eu ... niste retarzi care se loveau si se tranteau pe tot felu' de obiecte :headbang: ... nu vreau sa fiu vreodata asociat cu astfel de oameni :jerk: ... cam toti sunt niste ratati urati ca dreq, fara perspective dar cu dorinta de a deveni superstar WWE ... tot ce faceau insa erau niste chestii sadice iar cei care mai stiau putin wrestling nu faceau decat sa imite wrestlerii preferati ...
Ceea ce am incercat intotdeauna sa fac a fost sa-mi testez limitele si sa incerc tot timpul sa imi dezvolt detenta pentru rotiri spectaculoase in aer, lucru pe care il pot face si la baschet ... asadar, Fuck Backyard wrestling!
BACKYARD WRESTLING SUCKS ... DON'T DO THIS AT HOME!
Big Sexy
17th July 2005, 09:53
heh, filmuletul ala e cam extrem si toti ar trebui sa il vasa sa stie ce sa NU faca. Si banuiesc ca zici de filmuletul unde se aruncau pe cactusi, sarma ghimpata, neoane si se bateau cu bate cu cuie la capete?
Heath Scumm
17th July 2005, 13:52
Exact ... cel trimis de tine pe un DVD ... ideea e ca ei considerau wrestlingul Hardcore(cel cu scaune, trashcans si sarma ghimpata light) pentru "pussies" in timp ce ei erau fani ai wrestlingului de tip deathmatch(practicat in XPW si acum in unele meciuri CZW care dupa parerea mea e pur sadism - neoane, cuie, pioneze, sticla, foc, sarma ghimpata HARD etc.)
KingLion
3rd August 2005, 13:42
Eu nu am unde si nici cu cine sa incerc cate o schema...dar sincer ash vrea sa inv....cum sa atenuezi si cum sa faci scheme, dar nu am cum, prin jurul meu am un pustiulik care se uita la wrestling, dar e km fragil, si nu vreau sa risc...ami bine sa ii lasam pe profesionistii de la TV si sa inv. de la semi-profesionistii de pe forum cred ca pentru moment e mai bine asha....Spor in continuare....la cat mai mule meciuri...si la cat mai putine accidentari
Big Sexy
11th September 2005, 22:39
Pai exista oameni care practica wrestligul in Romania numai ca nu ii stim noi. Am avut ocazia sa aflu extrem de multe lucruri interesante despre wrestling din cateva documentare, unul din ele avandu-l pe Raven, timp de trei ore, ca subiect central. El a explicat atat aspecte critice ce tin de show cat si executarea anumitor scheme si combinatii. Intr-un documentar despre womens of WCW am invatat printre altele ca luptatorii isi formeaza anumite reflexe inca din faza de antrenament. Un exemplu este ca ei se feresc intotdeauna pe partea dreapta cand sunt prinsi in colt si oponentul vine cu putere spre ei sa ii striveasca.
cutuma
20th October 2005, 11:13
M-am amuzat teribil la faza cu patul a lui Hitscum. Nu stiu cum mi-a scapat pana acum. Cand eram mic... sa tot fie vreo 8-10 ani de-atunci ma urcam pe comoda (cred k asa se numeste aia in care se tin plapumile,in fine...) si ma aruncam pe pat in cele mai devastatoare scheme de high-flying :D Memoria imi joaca feste dar cred k am facut un swanton la un mom dat... As incerca si acum daca nu m-ar opri dimensiunile 1.88m/81kg.
Heath Scumm
20th October 2005, 15:53
^ Duude! U = Huge :)
In seara asta ma duc la concert Luna Amara ... incerc iar un Stage Dive ... sper sa nu mor ... tineti-mi pumnii ... incerc un Sunset Flip si un Twisting Senton ... cam asta-i planul! :great:
goldbergg
9th November 2005, 19:56
Da iam facut si eu lu frati-miu jack hammer si nu se mai pute ridica din pat 3 zile
Heath Scumm
10th November 2005, 10:14
^Bad Idea ... sper ca esti mandru de ceea ce ai facut :rolleyes:
thunder_liger
16th January 2006, 21:55
nu am avut rabdare sa cetesc toate posturile...dar intuiesc ca intr-o scoala de wrestling lucrul de baza ar fi amortizarea caderilor (breaking za falls).In japoneste ii spune ukemi (pt cei care mai urmaresc judo sau de astea).
eu ce pot sa zic..frate-miu mi-a intrat pe mana de multe ori si avand in vedere ca el e jumatate cat mine e o adevarata ditractie ii fac procedee de wrestling (sharpshooter,ddt,fisherman's suplex..) in gimnaziu i-am facut la un coleg camel clutch (ca vazusem la jim neidhart si la ajpw) iar cand i-am dat drumu ala era cam mov..da si io eram mic si prost. :)
Heath Scumm
17th January 2006, 11:45
^ Ar trebui sa le citesti ... posturile din acest thread sunt exemple rare de prostie omeneasca :great: ...
Poti chiar sa vezi poze de la o semi lupta improvizata a mea impotriva unui luptator de greco-romane de 160 kg. ... how about that?
thunder_liger
17th January 2006, 13:56
man..you were right those were some real stupid examples...cum sa va zic..sunt bucuros ca toti care ati incercat de astea n-ati patit nimic grav,dar riscul e mare si probabil ati avut noroc ca nu ati intrat cu capul prin televizor sau cu spatele de coltzul patului (ouch..).
ia ganditi-va de ce in majoritatea sporturilor de lupta (ca nush cum sa le zic) in primele luni se pune mare accent pe amortizarea caderilor?
acu nu ma dau eu exemplu ca am facut si eu tampeniile mele..doar va atrag atentia ca e dureros sa inveti din propriile greseli :)
wwe fan
22nd January 2006, 16:38
sa va povestesc si eu fratilor o faza de cand eram copil si a inceput sa se difuzeze wcw pe tv si ce neam gandit de la un timp eu si cu niste prietenii deai mei hai sa ne apucam si noi de vrestling asai ziceam pe timpul acela:) si neam pregatit ca la carte cu mese preparate, adica putin ruypte ca sa se rupa mai usor si alte chestii si eu si cu un prieten ne bagam intrun mecii el vrea sa imi aplice un chockslam :) eu il iau si dau cu el printro masa am crezut ca iam rupt ce3va il el pe moment am crezut ca se fekuiete:) dar tipu se vaita de ce ? deoarece cand am dat cu el nu mam uitat sub masa si era un pietroi sub ea apropo noi faceam asa ceva pe camp atunci cand veneau combinele si taiau graul si din paiele acelea ne faceam un fel de saltea
Heath Scumm
22nd January 2006, 19:36
Dumnezeule! Invata sa scrii cu semne de punctuatie ... si mai apasa si tu un ENTER cand doresti sa incepi un alt paragraf ... despre aventura ta nu stiu ce sa spun!
thunder_liger
22nd January 2006, 21:14
Hitscum isi struneste invatzacelul :)
Heath Scumm
23rd January 2006, 09:37
Da! Cum sa nu ... :rolleyes:
clau_goll
28th April 2006, 21:04
ma numesc CRISTI si sunt din strehaia (mehedinti) ma uit la wrestling din 2004/2005 multumita lu cezar cioc si telesportului
practic wrestling cu cei de la scoala...la care imi place sa le fac un r.ko. ..dar nu dau cu ei jos..si doar le culcu gatu ..
am 12 ani
am facut mult peddigreeuri intro seara cu verisoru meu =)) ..ms
Heath Scumm
1st May 2006, 17:38
Wrestlingul nu se face acasa, nici la scoala ... nu mai fa asta poate mai omori pe cineva! :rolleyes: ... nu vrei sa ajungi la inchisoare, nu?
clau_goll
2nd May 2006, 10:46
NU...:) dar mai practic si eu..ca sa stiu cum e...dar daca zici tu...DON TRY THIS AT SCOOL..=))
thunder_liger
3rd May 2006, 00:58
nu e de gluma...poti sa nenorocesti pe careva si ramai tu cu sechele pe viata.apuca-te de altceva mai putin violent sau macar intr-un mediu safe..instructori & stuff
clau_goll
3rd May 2006, 09:39
oki..daca tu zici :))
Dropped Da Dime
5th May 2006, 16:16
eu am facut scheme simple...SharpShooter(Scorpion Death Lock),Ankle lock,swanton bomb de si acum ma doare spatele...rko,twist of fate...:)
Big Sexy
5th May 2006, 21:59
astea nu sunt manevre simple. Manevrele de submission pot parea simple din cauza riscului scazut (poti controla usor evolutia manevrei, nu efectuezi proiectari greu de controlat)
clau_goll
8th May 2006, 02:00
oki..daca zici tu
Big Sexy
10th May 2006, 19:15
eu unul incep sa ma pregatesc. Primul pas:
mi-am luat Adidas Response Wrestling
Sunt absolut bestiali, piciorul se simte grozav in ei si cand o sa va spun pretul o sa muriti de ciuda :
190 Euro :D, mi i-a trimis un prieten, Giully, din Spania. Ii multumesc enorm si pe calea asta :D
http://img56.imageshack.us/img56/28/adidaswrestling0017me.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/124/adidaswrestling0025wx.jpg
http://img56.imageshack.us/img56/7355/adidaswrestling0037yb.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/4465/adidaswrestling0048gb.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/2678/adidaswrestling0053xh.jpg
http://img56.imageshack.us/img56/8044/adidaswrestling0067kd.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/3734/adidaswrestling0077qt.jpg
Th3 Gam3 HHH
10th May 2006, 21:05
Mda .. felicitari .. chiar ca mor de ciuda la banii astia ! Totusi parca par asa mai de femei !:P
Pana la urma cred ca zoom-ul ala a fost si pt a reliefa ce curatenie e la tine in casa ! :D
Heath Scumm
13th May 2006, 17:05
Oh My God ... daca ar fi mai inalte ar arata fix ca ceea ce poarta Rey Mysterio ... Acu iti mai trebuie niste pantaloni evazati ca blugii nu te avantajeaza! :D
Subscriu si eu la faza cu curatenia! :great:
clau_goll
15th May 2006, 08:10
mishto adidasi..si faza cu curatenie e adevarata ;)
mi se par mai de femeie adidashii...
Big Sexy
23rd May 2006, 13:03
hahha, ghete de wrestling masura 47 si 1/3 ti se par de femeie? :)
cutuma
23rd May 2006, 13:13
Daca esti sotia lui Great Khali posibil =))
clau_goll
23rd May 2006, 13:22
poi big sexy...mi e din vedere asa mi so parut
:)) sper ca nu teai suparat?
clau_goll
11th July 2006, 20:21
pai eu vroiam sa stiu cum se practica cu adevarat toate movourile
Big Sexy
11th July 2006, 20:33
poti sa fii sigur ca un raspuns corect nu o sa obtii de pe forumuri. Cel mult poti obtine un raspuns in urma caruia sa te ranesti si sa nu mai poti scrie muuuuuuuuuuult timp pe forum de acum incolo! Si nu vrei asta nu?
clau_goll
11th July 2006, 20:43
:) desigur ca nu sexy
Heath Scumm
11th July 2006, 22:05
Wrestlingul nu se practica acasa ... sunt scoli profesioniste care te invata cum sa cazi, cum sa atenuezi loviturile si tot felu' de chestii din astea ... Cei care practica wrestlingul acasa (cred ca toti membrii acestui forum au facut asta la un moment dat) se expun la risuri destul de mari ... Poti sa lovesti un om destul de rau, ba chiar sa-l omori daca nu stii cu adevarat cum se face o manevra/finisher ...
Daca vrei sa stii cum arata vreun finisher mai deosebit pe care nu l-ai vazut niciodata la TV insa ai auzit de el ca e spectaculos, noi ti-l putem descrie, ba chiar putem sa-ti oferim imagini cu el ... Insa sub nici o forma, wrestlingul nu trebuie practicat acasa/la scoala/ in alte locuri ....
clau_goll
12th July 2006, 08:40
e..prea tarziu:))..si eu oricum nu practic finishere deastea nasoale...doar un batista bomb,pedigree...etc!!
Big Sexy
12th July 2006, 09:58
ehhmm ... si pe cine practici tu fazele astea?
clau_goll
12th July 2006, 10:38
pe prieteni..pe copii mai mici :)..pe verisorul meu
Heath Scumm
12th July 2006, 11:43
Nu vreau sa te jignesc insa te sfatuiesc clar sa nu mai faci asta ... nu stiu ce intelegi tu prin "manevra nasoala" insa si un pumn aplicat gresit te poate nenoroci sau chiar ucide ...
Nu mai fi inconstient, poti face mult rau cuiva ... Daca erai pe un forum de wrestling strain si spuneai chestii din astea, membrii forumului te injurau pana atunci de nu-ti mai trebuia vreodata sa faci manevre de wrestling pe copii mai mici ...
As ruga si alti membri ai forumului sa ma sustina si sa-i spuna acestui pusti sa se opreasca din escapadele lui periculoase!
clau_goll
12th July 2006, 12:12
k..gata m`am oprit:))) STOP..gata ..pormit ca numai fac decat BATISTA POWERBOMB ..pe ai mai mari:)
Dragon-sin
12th July 2006, 12:35
^hai sa iti explic un scenariu : Tu ii faci un powerbomb sau sit-out,si din gresala ii rupi gatul persoanei respective,afla ai tai si iti taie netul si nu mai pupi tu wrestling.Sau ii rupi spatele si ajunge intr'un scaun pt toata viata lui ,sau in spital si tu ajungi la inchisoare. :)
clau_goll
12th July 2006, 12:47
gata..:( din pacate am sa ma las :P :(
thunder_liger
12th July 2006, 13:20
da ati facut vreo unu moonsault de pe casa si sa aterizati in lac ? :))
Heath Scumm
12th July 2006, 13:51
^ Nu-l incuraja! E stupid sa faci wrestling pe copii mai mici!
clau_goll
12th July 2006, 14:01
nu hit scum...nu o sa mai fac pe copii mici..;)
Decat pe ai mari!!!!
Heath Scumm
12th July 2006, 14:16
NU MAI FA WRESTLING PE NIMENI!!!
E stupid ... nu esti luptator profesionist, bine ca ai facut vreo cateva manevre vreodata, ai vazut cum e, ti-ai satisfacut curiozitatea, acum opreste-te! E ultima oara cand iti spun!
Daca vrei sa omori pe cineva o faci pe riscul tau ... parintii tai ar trebui sa-ti interzica sa te mai uiti la wrestling, nu ai puterea de a intelege ceea ce vezi!
thunder_liger
12th July 2006, 14:31
da eu nu-l incurajez..am spus-o de atatea ori..e foarte periculos si nici nu e indicat sa faci procedee de wrestling intr-un mediu nesupravegheat.
clau_goll
12th July 2006, 14:40
gata...lasatima..nu o sa mai practic!!!!!!!!!!!!!!
Pepsi-Cola
12th July 2006, 14:55
eu nu fac wrestling pe nimeni ...e foarte periculos ...mai ales dak nu ai un spatiu moale unde sa cazi ....
Reaper
12th July 2006, 15:05
da ati facut vreo unu moonsault de pe casa si sa aterizati in lac ?
Am incercat eu nu moonsault in apa, dar nu de pe casa, ci de la un metru si ceva in strand; rezultatul: not cool, n-am mai putut sa respir cateva secunde.
Se pare ca este mai favorabil sa cazi pe podeaua de wrestling decat in apa, dar si mai favorabil este sa stii cum sa cazi.
Jeff_Hardy
2nd August 2006, 14:09
Am incercat eu nu moonsault in apa, dar nu de pe casa, ci de la un metru si ceva in strand; rezultatul: not cool, n-am mai putut sa respir cateva secunde.
Se pare ca este mai favorabil sa cazi pe podeaua de wrestling decat in apa, dar si mai favorabil este sa stii cum sa cazi.
Eu fac cate un swanton ...
Fac si moonsault..ca ii mult mai usor ca si swamton bomb,apai alealalte is usoare de facut...huracarrana nu am pe cine sa fac...ca nush ce ii asa greu:P
http://underworld.fortunecity.com/metroid/467/climax.gif
Butchbuc
3rd August 2006, 13:59
stie cineva o sala in bucuresti unde se practica acest sport?
thunder_liger
3rd August 2006, 15:25
you have got to be joking,right?
Heath Scumm
3rd August 2006, 15:39
No ... he's not jokin' ... he's just a slow mark! :evil:
LifeHeartLHW
3rd August 2006, 19:00
cine stie unde sunt niste scoli de wrestling in Europa, sau alea mai faimose?
Butchbuc
3rd August 2006, 19:56
cine stie unde sunt niste scoli de wrestling in Europa, sau alea mai faimose?
pt ce scoli in europa? aici nu exista?
Big Sexy
3rd August 2006, 20:26
ooo, abia acum am vazut mesajul tau Butchbuc!!!
Singura sala de wrestling din bucuresti imi apartine si costa 800 Lei / luna.
Ai 20 ore de antrenament cu 4 Veterani Romania in WRESTLING (unul a fost campion WWF in '98)
Plata se face in avans pe 6 luni pentru ca nu putem investi timp in cei ce nu duc antrenamentele la final si avem si asa destul de multi oameni.
Butchbuc
3rd August 2006, 20:33
ooo, abia acum am vazut mesajul tau Butchbuc!!!
Singura sala de wrestling din bucuresti imi apartine si costa 800 Lei / luna.
Ai 20 ore de antrenament cu 4 Veterani Romania in WRESTLING (unul a fost campion WWF in '98)
Plata se face in avans pe 6 luni pentru ca nu putem investi timp in cei ce nu duc antrenamentele la final si avem si asa destul de multi oameni.
OK! SI CUM FAC SA MA INSCRIU?1 chestia este ca nu ma intereseaza wreslingul care il dau asti la show-uri la tv ! si in general luptele care se fac !
ai o adresa unde sa pot veni?
Big Sexy
3rd August 2006, 20:47
Ca sa te inscrii trebuie sa vii in Bucuresti, Strada Sperantei nr. 10, la Parter. Trebuie sa platesti in avans suma de 4800 Lei (48.000.000). Imediat dupa inscriere poti vizita sala de antrenamente.
Este obligatoriu sa ai peste 12 ani.
Vei primi lunar 18 ore de antrenament cu profesori capabili plus 2 ore de coregrafie (balet, e obligatoriu) si in fiecare curs vei primi 15 minute in care vei invata sa faci promo-uri.
Trebuie sa iti pun totusi in vedere ca nu poti asista la antrenamente nici o secunda daca nu esti inscris adica daca nu ai platit taxa in avans.
;)
Butchbuc
3rd August 2006, 20:53
imi cer mii de scuze ! :)) intelesesm 800.000 lei vechi ! dar 8 mil depaseste cu mult bugetul meu mai ales ca practic si alte sporturi !eu caut ceva mai mult ca palcere ! hobby!
Big Sexy
3rd August 2006, 20:55
haha oricum totul era la vrajeala!
Daca ai avea ceva mai multa rabdare si ai citi topicul asta ai vedea de ce a TREBUIT sa fac misto de tine!
Reaper
3rd August 2006, 20:59
@Butchbuc
Ca hobby iti recomand forumul asta, iar posturile astea de mai sus sunt sigur ca le vei reciti (candva) cu zambetul pe buze;
Asta o sa fac eu acum (dupa ce dau "Post Quick Reply.") :)
Butchbuc
3rd August 2006, 21:04
ok! cum zice-ti voi!
thunder_liger
3rd August 2006, 21:17
@Big Sexy
nush ce ai..da esti rautacios :)
Probabil s-ar putea deschide o scoala de wrestling (pentru inceput cu instructori din judo,bjj si poate fitness) dar cine-si bate capul sa aduca instructori din afara cand tu nu ai in ce promotii sa-i pui la treaba.
@simonca
cred ca cea mai buna scoala de wrestling din Europa se afla in Anglia
Heath Scumm
3rd August 2006, 22:05
Ca sa te inscrii trebuie sa vii in Bucuresti, Strada Sperantei nr. 10, la Parter. Trebuie sa platesti in avans suma de 4800 Lei (48.000.000). Imediat dupa inscriere poti vizita sala de antrenamente.
Este obligatoriu sa ai peste 12 ani.
Vei primi lunar 18 ore de antrenament cu profesori capabili plus 2 ore de coregrafie (balet, e obligatoriu) si in fiecare curs vei primi 15 minute in care vei invata sa faci promo-uri.
Trebuie sa iti pun totusi in vedere ca nu poti asista la antrenamente nici o secunda daca nu esti inscris adica daca nu ai platit taxa in avans.
;)
Super tare ... unul dintre cele mai tari mesaje pe care le-am vazut vreodata ... si faza cu "ma asteptam la 800.000" a fost mortala ... F'n noobs - HitScumz gonna kill ya! :evil:
Big Sexy = God Of Evil! :D
clau_goll
8th August 2006, 12:24
hha..big sexy am vazut faza cu sala ta de wrestling...:)) in romania nu prea cred ca o sa existe vreodata..dar eu cand o sa fiu mare o sa incerc sa fac
clau_goll
28th September 2006, 00:24
mda si azi am facut un frog splash de pe masa in pat..si ma cam doare burta:))
Darius
28th September 2006, 01:54
Sper ca nu era o fiinta umana la aterizare.:) Ai grija, nu mai incerca chestii de genul asta acasa. Ti-o spun din proprie experienta.:ok:
Heath Scumm
28th September 2006, 08:58
I s-a mai spus, cred ca nu intelege! :mda:
Sper sa nu loveasca pe cineva ... atata timp cat se arunca pe o saltea sau un pat nu vad nici o problema in a-si testa abilitatile atletice insa cand incerci scheme de wrestling pe cineva fara sa stii prea bine ce-i cu manevra aia poti sa faci niste chestii foarte urate!
LifeHeartLHW
28th September 2006, 15:00
Dar el nu a incercat pe nimeni...ma rog pe perna...oricum trebuie sa fie luata in serios DON'T TRY THIS AT HOME!
P.S. Eu pot sa fac finisherul de Jeff Hardy si 180*Splash
Heath Scumm
28th September 2006, 15:30
Cum e 180* Splash ca eu n-am auzit niciodata? ... e pur si simplu o cadere in cap din ce descrii tu daca e sa numaram gradele "rotirii" :rolleyes:
LifeHeartLHW
28th September 2006, 15:42
L-am numit eu asa...Ce este?? Ma pun pe canapea(pe jos este saltaua)...Imi iau un pic de avant....ma rasacesc si cap pe spate...Ma invartesc la 180 de grade...Daca pot o sa pun si o fotografie...
Dragon-sin
28th September 2006, 17:45
^Moonsault?!?
LifeHeartLHW
28th September 2006, 18:50
Nu...pozitia de plecare este ca un Splash:
clau_goll
28th September 2006, 19:19
la scoala m`o enervat un coleg si nush cum am facut de lam adus in pozitia tratamentului de shoc!! al lui abyys!! am vrut sa il fac ca eram pe iarba ...dar dupa ce lam luat in brate si il strangeam otira de gat..deja plangea soO am lasato!!
Mike^
28th September 2006, 19:31
Da, pai ce am facut eu, multe. Mi-am construit un ring cu saltea din State, am adus un antrenor si am reusit destul de multe...Am facut de cateva ori un Huracarana, am reusit si BME (Best Moonsault Ever), Angel Wings (my favorite :D), asta pe langa manevrele simple de submission gen Scorpion Death Lock sau Cochina Clutch...Dar cele mai faine doua manevre, mi-au iesit de destul de multe ori au fost 630 Senton si Spiral Tap...*shrug* i'm a genius...
clau_goll
28th September 2006, 19:34
antrenor?ring ? saltea ? wath the f'n hel is that?!!
Kruger
28th September 2006, 20:50
mda si azi am facut un frog splash de pe masa in pat..si ma cam doare burta:))
:happy :happy Băi cat de simpatic ai putut sa fi in felul cum ai spus-o, dar pe atat de nechibzuit că ai făcut aşa ceva.
I s-a mai spus, cred ca nu intelege! :mda:
:happy NU ma pot opri din râs... nu ar trebui să râd dar mi se pare mult prea haioasă faza cu ăsta micu' care face pe neastâmpăratul şi se aruncă în cap şi cu tine care vii si spui ca i s-a mai spus să nu facă asta... dar aşa în genul că "NU AI CE-I FACE" :happy
Kinderu'... DON'T TRY THIS AT HOME!... REMEMBER!
clau_goll
28th September 2006, 21:39
poi da ma baieti:P da nu e nimic rau in a sari de pe masa cu perna in mana si a`i face un rko in zbor..si dupaia sa te vaiti toata ziua ca te doare burta si sa nu te duci la scoala..mie imi e de folos :D so..escape the rullz and try this at home
si din cate vad pe acest tread vad ca si hit scum a facut asa ceva so... :D
Big Sexy
28th September 2006, 21:43
Eu am mai zis-o, daca crapa asta micu e de bine ca se face multa publicitate la TV in jurul mortii lui, sunt invitat pe la emisiuni pe post de expert ... imi iau bani pentru aparitii, popularizez wrestlingul, ii aprind si o lumare de banii aia si tot asa :P
clau_goll, baga tata un senton pe beton de pe masina de politie, baga dintrastea hardcore!
clau_goll
28th September 2006, 21:52
ba baiete ...eu fac accea miscare dupa tine..sa imi arati cum se executa intai..ji am auzit ca esti mai plinut..mai bine nu incerca ca darami betonu!!!!!1
cutuma
28th September 2006, 22:37
Eu am mai zis-o, daca crapa asta micu e de bine ca se face multa publicitate la TV in jurul mortii lui, sunt invitat pe la emisiuni pe post de expert ... imi iau bani pentru aparitii, popularizez wrestlingul, ii aprind si o lumare de banii aia si tot asa :P
Te las pe tine la Nasu si ma duc eu la Diaconescu. Mie imi convine ca ma tine ala vreo 3 luni prin studio :evil:
LifeHeartLHW
28th September 2006, 22:38
Off....aici in Italia nici unul nu se gandeste sa faca chestii din astea(sunt unii prosti atat).....Daca s-ar afla ca unul si-a rupt gatul facand o schema de wrestling...cum credeti ca o sa reactioneze parintii?? Nu ii mai lasa sa se uite..ratings mici...si nimic wrestling...asa ca eu va zic sa nu mai faceti tot felul de prostii....wrestling in romania este la inceput si voi in loc sa ii dati un aspect pozitiv...va rupeti gaturile...
Heath Scumm
29th September 2006, 09:28
Te las pe tine la Nasu si ma duc eu la Diaconescu. Mie imi convine ca ma tine ala vreo 3 luni prin studio
Pot sa particip si eu? :D
am auzit ca esti mai plinut
Hahaha!
si din cate vad pe acest tread vad ca si hit scum a facut asa ceva so
Desi am mai incercat manevre, nu am incercat manevre pe oameni decat in cazul acelei scheme din liceu cand un coleg de al meu a vrut sa vada daca o manevra de wrestling chiar doare si l-am prins intr-un Lion Tamer/Boston Crab simplu ... lupta pe care am facut-o prin casa a fost impotriva unui wrestler amator cu multe cunostinte in domeniu si n-am incercat decat manevre simple, ne-am preocupat mai mult de "psihologie" si roleplaying decat de lupta efectiva! Oricum, eu n-aveam 12 ani si eram total constient de ceea ce fac, sper sa fii si tu la fel si sa accidentezi pe vreo cineva sau pe tine ...
clau_goll
29th September 2006, 10:13
eu nu fac manevre la oameni...!!!!!am facut da numai fac..intelegi???
Doctor_Satan
29th September 2006, 10:23
Eu imi amintesc de vremurile cand ma mai bateam prin liceu si am folosit DDT de 2 ori!
Prima oara mi-a reusit si tipul respectiv n-a mai fost in stare sa lupte-victorie /hello
A doua oara am facut greseala de a purta haine prea largi, m-am agatat de o banca si tipul respectiv a picat peste mine si n-am mai putut face nimic si la final aveam nasul si arcada sparte :mda:
Oricum, eu practicam intr-o vreme destul de des wrestling pe var-miu si am incercat o varietate larga de scheme!
Cel mai mult imi placea sa incerc manevre noi de submission! Sa-l fi auzit cum zbiera...:D
clau_goll
29th September 2006, 10:35
mda...nu cred ca o sa incerc asa ceva....la un ddt poate i rup dracu gatu aluia ...si mai patesc si eu nush ce...incerc mai bine cu perna :))
AxinTe
29th September 2006, 11:36
mai bine nu incerci deloc.. iti rupi draq gatul si ramai paralizat.. faci cum vrei :\
Kruger
29th September 2006, 13:06
mda...nu cred ca o sa incerc asa ceva....la un ddt poate i rup dracu gatu aluia ...si mai patesc si eu nush ce...incerc mai bine cu perna :))
:happy Măi, atâta timp cât foloseşti perna pentru a face manevre din wrestling e ok după părerea mea, dar ai grijă... repet.. AI GRIJĂ... când te faci mare să nu rămâi cu aceleaşi metehne şi în loc să faci "manevre" cu fetele, tu să foloseşti tot perna... ;)
Heath Scumm
29th September 2006, 13:43
^ The Kruger owns :evil: :great:
cezar 11 best
19th October 2006, 18:17
/OLE/ eu fac fu lu cena spear lu edge chock slam{da cred ca o sa renunt la el},r.k.o,ddt e.t.c:evil:
eu fac mult fu,spear,cezar bomb,chock slam etc:drak: :evil:
Kruger
19th October 2006, 20:37
Cezar Bomb?!?!? :happy Ne-am dat dracu'... :happy
Şi asta cu ... "fac mult fu", e mirobolantă!
LifeHeartLHW
19th October 2006, 22:58
Ca doar nu poate sa putin:rolleyes:
Oricum cu cine face "Fu lu Cena"?? Cu perna.../hello
Corozivu
20th October 2006, 01:48
/OLE/ eu fac fu lu cena spear lu edge chock slam{da cred ca o sa renunt la el},r.k.o,ddt e.t.c:evil:
eu fac mult fu,spear,cezar bomb,chock slam etc:drak: :evil:
Chestia cu chock slam seamana cu alta manevra mentionata in topicul Storyline-uri romanesti. :)
-chock slam{da cred ca o sa renunt la el},
Tinand cont ca slam tradus in romaneste e la feminin(proiectare, sugrumare), asta inseamna ca el vrea sa renunte la chock.
Tot la capitolul erori de spelling mai intra o informatie : in topul celor mai des folosite cuvinte folosite pe google.ro se afla si "pleiboi"
Stimate cezar daca te simti jignit de acest post... scuze
Heath Scumm
20th October 2006, 11:41
Chestia cu chock slam seamana cu alta manevra mentionata in topicul Storyline-uri romanesti.
-chock slam{da cred ca o sa renunt la el},
Tinand cont ca slam tradus in romaneste e la feminin(proiectare, sugrumare), asta inseamna ca el vrea sa renunte la chock.
:ras-plans: + :happy + :happy
Stimate cezar daca te simti jignit de acest post... scuze
Stimate ... LOL ... cred ca are 11 ani ... ma indoiesc ca stie ce inseamna "jignit" sau "post"
Kruger
20th October 2006, 12:47
:ras-plans: + :happy + :happy
Stimate ... LOL ... cred ca are 11 ani ... ma indoiesc ca stie ce inseamna "jignit" sau "post"
Să nu subestimăm geniul grobian ascuns care poate zace în lăuntrul acestui tânăr şi care stă să iasă în lumina orbitoare a reflectoarelor! (someone should shoot me!)
cutuma
20th October 2006, 18:53
Bai dar daca te razi mai poti sa faci Cioc Slem?
Heath Scumm
20th October 2006, 19:53
^ 2 x :ras-plans:
HitScum = usor amuzabil
r0bby
21st October 2006, 21:58
unde se poate practica wrestlingul klumea..???ma refer la un loc special..daca exista asa ceva in romania..deobicei scrie "don't try this at home"..:drak:..degeaba scriu aia asta..
LifeHeartLHW
21st October 2006, 22:23
unde se poate practica wrestlingul klumea..???ma refer la un loc special..daca exista asa ceva in romania..deobicei scrie "don't try this at home"..:drak:..degeaba scriu aia asta..
Nicaieri in Romania. In Europa da, dar trebuie sa ai cash(banii, destui banii)...:rolleyes:
thunder_liger
21st October 2006, 22:33
voi n-ati vazut beyond the mat ? iti trebuie bani multi pentru ce ? ca sa iti faca rost antrenorul de meciuri in ligi obscure? ca in rest,nu e lucru mai mare decat o scoala de judo,greco-romane plus primul semestru de la academia de teatru si film:mda:
LifeHeartLHW
21st October 2006, 22:53
voi n-ati vazut beyond the mat ? iti trebuie bani multi pentru ce ? ca sa iti faca rost antrenorul de meciuri in ligi obscure? ca in rest,nu e lucru mai mare decat o scoala de judo,greco-romane plus primul semestru de la academia de teatru si film:mda:
As vrea sa-l vad, il caut de ceva timp!!! Imi dai niste linkuri??
__________________________________________________ _____________
Daca vrei sa ajungi un wrestler adevarat trebuie sa platesti...
thunder_liger
21st October 2006, 23:26
ai verificat la noi pe multimedia?
LifeHeartLHW
22nd October 2006, 09:23
Da...dar nu mai mergem off topic...
thunder_liger
22nd October 2006, 14:00
http://www.megaupload.com/?d=UQYO913U here you are ma frend :)
google is ma best frend,wanna introduce you to each other?
PSYCHO
15th November 2006, 17:18
Am citit primele 3 pagini ale acestui thread si nu ma mai pot opri din ras!:lol: :ras-plans: ... am ajuns pana la pozele cu HitScum inclusiv! Knd mai am timp ma pun sa citesc tot!
Si k sa fiu pe subiect ... Acu vreo 10 ani faceam cu Double J wrestling neprofesionist prin casa si noi ... Ai mei au aruncat un pat din cauza noastra pentru k il facusem bucatzi! Cel mai stresant era knd ma prindea in Scorpion Deathlock ... oricum, el era mai fortzos k mine ... mie imi ieseau drop-kickurile, numa k ma loveam rau la aterizare! Si tin minte k si eu faceam varianta aia mai simpla de Sharpsooter, in care tzii adversarul de ambele picioare ... Partea mai amuzanta e k imi facusem o papusa dintr-o salopeta umpluta cu carpe, pe care o botezasem "Vader" si exersam tot felul de scheme pe ea! Era utila pentru k nu murea knd dadeam cu ea de pamant! ... Iar in prezent, numai la chefuri cu betivanii mai ies ceva scheme si faze sinucigase!
Las aici un link cu o filmare de la cel mai recent BPV (Bei Per View) al HWF Filiala TM : http://www.youtube.com/watch?v=M_jgjpYqRoc
Big Sexy
15th November 2006, 20:50
hihi, ce muci erati ba!!! Unul din voi era asa varza inca intrase in faza aia depresiva cu "middle finger you all"
PSYCHO
15th November 2006, 21:13
Eu sunt ala cu "elbow drop":D ... Si mai am 4 linkuri:
http://www.youtube.com/watch?v=N396T-RhGwU
http://www.youtube.com/watch?v=pmCm4mqOAiQ
http://www.youtube.com/watch?v=H18jRo3GKKE
http://www.youtube.com/watch?v=phmQlVeJGDU
Stilul poate fi numit wrestling betziv! Sau "Wrestling with shadows" ... k sa parafrazez homevideo-ul lui Bret Hart! :)
PS: Sloganul nostru: "Daca aveti o garsoniera ... v-o aranjam noi!" :D
Big Sexy
15th November 2006, 21:50
PS: Sloganul nostru: "Daca aveti o garsoniera ... v-o aranjam noi!" :D
sloganul e chiar mai tare decat ce faceti voi acolo!!!
r0bby
15th November 2006, 22:14
super tare:happy :happy...mai ales ce facea HitScum in tinerete..semana putin cu mine!
clau_goll
15th November 2006, 23:05
mda..acu cateva zile am facut si eu pedigree lu unu de la mine din clasa care ma enerva..ma cicala...el radea pe acolo si eu nervos iam bagat o palma si apoi iam bagat capu intre picioare si pedigree...da am fost destept si i lam facut pe iarba era acolo o gramada de iarba..da oricum 1 minut sa vaitat!!
Mike^
16th November 2006, 01:15
Mai clau, ce ai spus, ca nu mai faci manevre de wrestling pe persoane?!
*ii aplica un Canadian Destroyer lui Clau*
Credeti-ma ca as incerca si eu daca as avea pe cine :) N-aveti grija ca sunt destul de matur sa inteleg ca se pot accidenta oamenii...Dar ma rog, de multe ori am folosit manevre simple de submission in batai :D HitScum, cand ne intalnim pentru o lupta hardcore cu scaune si mese? ;)
Heath Scumm
16th November 2006, 10:46
Eu am luptat un singur meci in cadrul HWF in compania unui luptator amator "profesionist" (daca mi-e permisa alaturarea acestor 2 termeni) ... slow + strong + fat = victima perfecta ... m-am retras in plina glorie ... in rest, in adolescenta, manevrele le realizam pe o papusa imensa asemanatoare lui Vader al vostru ... si ghiciti cum se numea "adversarul" meu? ... Vader :great:
PSYCHO
16th November 2006, 10:58
Ce tare! Sa inteleg k e ceva psihologic general la alegerea numelui! Ar tebui sa intram in afaceri si sa scoatem pe piatza Sacul de wrestling Vader ... "Comod si usor de impachetat! Il putetzi bate oriunde ... acasa, la serviciu sau chiar in biserica! Faceti comanda acum si primiti bonus o bata pentru pignana!"
Si tin minte k inainte sa dau de Double J, mai devastam casa si cu alti colegi de la scoala ... nu stiam noi cum se numesc miscarile si nici nu ne ieseau cum trebuie ... ideea e k era forte amuzant cum ne umpleam de vanatai si cum se auzea patul k pocneste! :D ... Si k veni vorba, pe una din filmarile de mai sus este imortalizata ruperea recenta a unui pat! :evil:
Heath Scumm
16th November 2006, 11:31
Sacul de wrestling Vader
I used to kick that b*tch in the balls a lot! ... Nu stiu de ce, am o obsesie cu lovitul acelei zone anatomice cand vine vorba de wrestling! :evil:
PSYCHO
16th November 2006, 11:44
Bine k mi-ai spus! Daca e sa ne intalnim vreodata, sa stiu sa ma feresc! :rolleyes:
Darius
16th November 2006, 12:17
Înţeleg că era popular Vader pe atunci.:D Sunt curios dacă am avea acum 11-12 ani, oare pe cine am plezni cu atâta foame? Pe Cena?:D Am chef să cos ceva azi.:D
Heath Scumm
16th November 2006, 12:32
Ideea e ca Vader a fost primul meu Heel favorit ... imi placea la nebunie ... papusa era portocalie/rosie ... avea cam 1.65-1.70 m deci va dati seama ce distractie! ;)
PSYCHO
16th November 2006, 12:36
La noi era un "Vader" rosu ce avea cam un metru inaltime ... era mai slabutz in varianta nostra, dar iesea scandal oricum! :D
za_horse
16th November 2006, 12:48
Nush cumde nu am dat de topicul asta pana acum, e super funny. Stau si imi aduc aminte de vremurile bune cand urmaream WWF Superstars pe Sky One :o: (vremuri) si apoi pe RTL 2 (dadeau chiar si evenimente PPV) iar la un moment dat se dadea WCW pe DSF... faine vremuri, sa fi trecut vreo 11-14 ani de atunci :D...
Cam tot pe atunci mai incercam si noi unele scheme - nu mai vorbesc de Boston Crab, Sharpshooter, Figure 4 (clar ca ultimele 2 sunt super dureroase, la Boston Crab am dat peste unul care facuse gimnastica si era super flexibil) - ca astea le facea cam oricine, mai incercam Milion Dolar Dream pana se facea mov adversarul dar specialitatea mea era back-breaker (plecare ca la side suplex si terminat pe genunchi - tinand cont ca eram mai solid decat restul prietenilor de varsta apropiata imi iesea relativ bine). O data mi-a reusit chiar 360 backbreaker folosit pe vremea respectiva de Crush.
De asemenea cand nu exersam pe oameni ci doar pe diverse animale de plush ramase din frageda pruncie finishing move-ul personal era knee-drop de pe birou pe o saltea de burete - m-am linistit dupa ce mi-am distrus genunchiul la skiat si m-am reorientat spre baschet :D.
Cea mai hardcore schema pe care am incercat-o cu o persoana (bine ca nu am dus-o la bun sfarsit) a fost un double gorilla press (eram doi contra unu) si dupa ce a inceput ala sa scanceasca ne-am oprit. Apropo tot cu aceeasi victima am mai facut si un "torture rack" de i-au dat saracului lacrimile.
Acum stau si ma gandesc ce noroc am avut atunci ca nu s-a accidentat nimeni in jocurile noastre si de ce ne spuneau parintii sa incetam cand ne apucam de wrestling.
Heath Scumm
16th November 2006, 13:55
m-am linistit dupa ce mi-am distrus genunchiul la skiat si m-am reorientat spre baschet .
Exact! Cand nu poti sa mai practici cel mai frumos sport de pe planeta te apuci de "the next best thing" :evil: ... din (ne)fericire eu am jucat mai mult baschet si am facut prea putin pro-wrestling!
Dragon-sin
16th November 2006, 17:14
"the next best thing" = MMA , Catch Wrestling , BJJ , greco-roman wrestling , vale tudo , muay thai .... but maybe thats just me :P
PSYCHO
16th November 2006, 17:41
La mine "the next best thing" este UFC! Imi place knd isi dau aia knockout in 20 de secunde ... sau aia care isi cara pumni, picioare, suplexuri si submission moves vreo 15 minute si nu cedeaza ...
cutuma
16th November 2006, 18:07
La mine wrestlingul este the next best thing =))
HAYABUSA
25th November 2006, 19:52
OK I MUST ADMIT ...ma bucur f mult sa aflu ca mai sunt oameni in Romania care au incercat scheme de pro wrestling si s au transpus macar pt cateva momente in locul unui wrestler renumit asa cum fac si eu de multe ori :ok: ( k sa vezi si eu credeam k am o problema si ca sunt dependent de wrestling ):D .
Acum un an pe vremea asta am inceput sa pun in aplicare primele scheme , eram tot acasa la un tovaras si am inceput sa facem cateva scheme de karate dup care am ajuns la wrestling . Eu m am urcat pe canapea si am sarit pe oponentul meu.( si acu mai am filmuletul si ma amuza de fiecare data) asa deci a luat fiinta prima schema de wrestling a mea. Cum era greva scolara am zis sa continuam si zilele urmatoare cu alte meciuri. Chiar am planificat sa mergem la o trambulina fiind cel mai sigur "ring". Dar a ramas doar o tentativa nereusita insa , asta nu m a descurajat si 6 luni m tarziu in timp ce eram la tara cu alti trei prieteni am improvizat un ring din saltele , le am pus in mijlocul sufrageriei si a iesit un fel de gala Local Kombat in care foloseam absolut toate elementele de la box la judo, inclusiv wrestling. Pot sa spun ca a fost o "gala" reusita . In prezent lucrez la un asa zis proiect pt o gala de wrestling , suntem cam 5 membri deja care o sa participam , singurul lucru care mai lipseste este locatia filmarii pt ca inca nu ne am decis unde o sa amplasam ringu nostru improvizat din saltele dar cred k o sa rezolvam si problema asta. :evil: Asa ca nu mi mai ramane de facut decat sa ma antrneZ antrenez si antrenez ceea ce am si inceput ( fac si karate de 2 ori p sapt):yeah:
Heath Scumm
27th November 2006, 09:09
^ Inainte sa faci ceva pripit, tin sa-ti reamintesc ca luptatorul tau favorit Hayabusa e acum paralizat datorita unei manevre de wrestling ratate ... Daca el, un luptator profesionist, a avut astfel de suferit in urma unui astfel de accident, ganditi-va ce puteti pati voi ca si "amatori" ... Pot sa va sfatuiesc doar sa limitati arsenalul ofensiv la manevre care sa nu va accidenteze sau la care sa nu va expuneti la riscuri ...
Eu stiu ca am incasat un Ki Crusher pe o saltea destul de groasa si tot m-au durut coastele destul de tare ... iar cel ce a realizat manevra e fost luptator de greco-romane deci stapaneste suplexurile si proiectarile la maximum si stie sa atenueze impactul foarte bine ...
thunder_liger
27th November 2006, 09:37
El stia ..da tre sa stii si tu sa amortizezi caderile.:)
Heath Scumm
27th November 2006, 10:03
Sa stii ca m-am straduit ... insa la Ki Krusher n-ai cum sa aterizezi decat pe coaste ...
thunder_liger
27th November 2006, 17:22
Stii tu ..ca la Jim Carey..luckally I shifted my internal organs :))
HAYABUSA
27th November 2006, 17:29
Intradevar de fiecare data cand vad scena in care Hayabusa isi rupe gatul ma cutremur pur si simplu. Oricum o sa ne lipsim de manevre cum ar fi piledriver urile , moonsault etc. Mai mult o sa incercam scheme de judo , si lupte la sol hard contact mai degraba. parerea mea e ca ki krush ul e o manevra foarte nasoala care iti poate taia respiratia dk , cazi pe coaste( NECRo butcher mi se pare cel mai potrivit pt aceasta manevra) Apropo esti fan de lupte ?? libere & greco romane???
Dragon-sin
27th November 2006, 17:34
@thunder_liger
Mi'ai adus aminte de Dumb And Dumber : http://www.youtube.com/watch?v=InnF2PCPan4
''Its ok....im a limo driver!''
Heath Scumm
27th November 2006, 18:47
@ hayabusa
Nu, numai pro-wrestling!
Jeff_Hardy
3rd December 2006, 15:08
Man, ce nebuni sunteti. Nu-mi vine sa cred ca voi puteti executa asa ceva. Adica nu va e teama ca va puteti rani sau cum? Va luati vre-un fel de masuri de protectie?
Eu am invatat sa fac swanton bomb (puneam un scaun pe birou si saream in pat , acum nu mai fac asa ca a picat scaunul o data) , cu toate ca e mai grea decat moonsault ... la swanton e pericolul mai mare de a te accidenta! moonsault e mai usor ..
Heath Scumm
3rd December 2006, 15:51
OK I MUST ADMIT ...ma bucur f mult sa aflu ca mai sunt oameni in Romania care au incercat scheme de pro wrestling si s au transpus macar pt cateva momente in locul unui wrestler renumit asa cum fac si eu de multe ori
E inevitabil sa nu incerci macar o data chestiile astea daca iubesti acest sport ... insa important e cum o faci si pana la ce nivel esti dispus sa-ti impingi limitele tale si a celorlalti ... De pilda exemplul lui Jeff hardy ... daca acel scaun cadea putea chiar sa moara ... si pentru ce?
Jeff_Hardy
4th December 2006, 22:35
E inevitabil sa nu incerci macar o data chestiile astea daca iubesti acest sport ... insa important e cum o faci si pana la ce nivel esti dispus sa-ti impingi limitele tale si a celorlalti ... De pilda exemplul lui Jeff hardy ... daca acel scaun cadea putea chiar sa moara ... si pentru ce?
Nici chiar sa mor ... lol!
Pai in primul rand : nu poti sa te abti la nesfarsit! Iti vine cateodata in minte ceva ... si esti sigur ca o sa reusesti ! , pff si voi ce credeti? eu pot deocamdata sa mai incerc ca nu is foarte inalt (am 14 ani) ,dar voi ...
eu mai bine fac moonsault pe pat ... ca pun perne in mijlocul patului /hello si sar pe ele ...
Si totusi ! nu stiti ceva de vre-o scoala de wrestling in romania? (stiu ca nu exista , dar poate se face ... in curand -sper!)
thunder_liger
4th December 2006, 23:18
ma baieti..voi nu vedeti ce scrie acolo ? don't try this at home! daca nu ne credeti dati o traducere online :)
Heath Scumm
5th December 2006, 11:10
Nici chiar sa mor ... lol!
Pai in primul rand : nu poti sa te abti la nesfarsit! Iti vine cateodata in minte ceva ... si esti sigur ca o sa reusesti ! , pff si voi ce credeti? eu pot deocamdata sa mai incerc ca nu is foarte inalt (am 14 ani) ,dar voi ...
eu mai bine fac moonsault pe pat ... ca pun perne in mijlocul patului /hello si sar pe ele ...
Si totusi ! nu stiti ceva de vre-o scoala de wrestling in romania? (stiu ca nu exista , dar poate se face ... in curand -sper!)
Imi pare rau ca iei lucrurile astea in gluma! Da! Poti sa-ti rupi oasele, sa ramai paralizat pe viata sau chiar sa mori! Intelegi conceptul de "moarte"? D.E.A.D. ... R.I.P. ...
E ok sa-ti testezi limitele (e exact ca orice alt sport care-ti testeaza abilitatile atletice) insa trebuie sa te gandesti la siguranta ta in primul rand!
HAYABUSA
6th December 2006, 16:46
True true very true .....mai bine incercati JUDO este destul de apropiat de pro wrestling:ok:
thunder_liger
6th December 2006, 18:36
mai degraba jujutsu :)
Kruger
8th December 2006, 17:00
...sau mai bine rupeþi o canapea dupã cu o serie de Leg Drops ºi Elbow Drops :D Mama ºi în ziua de azi îmi scoate ochii pentru canapeaua ei preþioasã.
Totuºi, nu încercaþi aºa ceva acasã! (yeah.. right!:rolleyes: )
Heath Scumm
12th December 2006, 14:52
Din nou, nu incercati asta acasa! ... sau pe strada ... sau prin alte locuri!
On July 10th, a 19-year-old German teen, Steffen G., consumed 1 bottle of beer, 2 bottles of wine, and 1 bottle of chocolate liqueur then proceeded to murder a homeless man. Steffen G. now blames WWE’s “SmackDown vs. Raw 2006” video game (which is rated “T” for teens) as the reason for his actions. A WWE spokesman stated “Given Steffen G.’s history of violence and alcohol abuse, we believe his claims to be absurd.”
Articol complet : http://repository.wwe.com/news/statement_121106.pdf
Kruger
12th December 2006, 16:15
OMG! Nu-mi vine sã cred cã cineva este atât de dobitoc, inconºtient ºi redus mintal, încât sã facã aºa ceva ºi plus de asta, sã mai punã totul pe seama unui joc video... când el era mort de beat!
Nu am vãzut niciodatã în SD vs Raw, fie el ºi 2006, faze sau texte care ar instiga la consumul de bãuturi alcoolice. Cât despre partea cu instigarea la violenþã, sã fim serioºi. Imagini, foto sau video, care exprimã acte de violenþã întâlnim pretutindeni. La TV, pe Internet, în jocuri video, în instituþii, pe stradã ºi, mai nou,... dupã cum am vãzut zilele astea la ºtiri, în bisericã.
Sã omori un om nevinovat ºi sã dai vina pe un joc pentru ceea ai fãcut, este de-a dreptul revoltãtor. Nu am citit tot articolul ºi nici nu o sã fac asta, pentru cã ºtiu cã o sã mã enervez ºi n-are nici un rost.
BÃ! Dacã printre voi existã persoane care sunt temperamentale, sau care bagã puþin cocârþ la bord dupã care se cred rude cu Nicu Ghearã, nu vã mai uitaþi la wrestling ºi aþi face bine sã nu mai jucaþi în viaþa vostrã un joc violent. Închideþi-vã dracu' într-o camerã ºi mai bine citiþi o carte sau uitaþi-vã la desene animate vesele.
O sã ajungem sã mergem pe stradã ºi o sã ne trezim cã apare un nebun care dã cu noi de pãmânt cu un Powerbomb.
Îi mulþumesc lui Dumnezeu cã sunt întreg la cap. Dacã nu eram, la cât Mortal Kombat am jucat la viaþa mea, trebuia sã fi stat acum în puºcãrie.
Ratonu
12th December 2006, 16:21
Ciudat, eu dupa 2 sticle de vin sunt prieten cu toata lumea...
thunder_liger
12th December 2006, 17:47
Io dupa 2 sticle de vin ma cred Sakuraba...dar adorm repede :))
Big Sexy
12th December 2006, 18:12
ma cred Sakuraba
e de bine?
Heath Scumm
12th December 2006, 19:05
^ Not quite!
thunder_liger
12th December 2006, 23:46
ba ieeee :) sau era la inceputuri..acuma se distreaza bagandu-se in meciuri cu adversari mult peste greutatea lui si extrem de periculosi (am exagerat putin ,dar totusi suntem la pro-wrestling,nu?:D )
za_horse
25th December 2006, 00:30
Îi mulþumesc lui Dumnezeu cã sunt întreg la cap. Dacã nu eram, la cât Mortal Kombat am jucat la viaþa mea, trebuia sã fi stat acum în puºcãrie.
Daca cumva reusesti sa scoti gheata din maini (stil Sub-Zero) sau sa te schimbi in altcineva (shang tsung style) let me know :D .
clau_goll
31st December 2006, 14:51
sa va spun o intamplare:
am dat cu unu in cap la tara..noroc ca era iarba ca murea ala...
am incercat sa il ridic in batista bomb da mia scapat in cap..
insa masterlockul sparge tot :) pe toti ii incerc
r0bby
31st December 2006, 16:29
Asa sa faci clau_goll:evil::evil::evil:..nu vrei sa incerci si tombstone-ul?..glumeam..sa nu mai faci asa ceva..poti sa pui viata prietenilor tai in pericol..
Heath Scumm
31st December 2006, 20:38
Lasa-l in pace ca e prost! I s-a mai spus, nu intelege! Sa-si omoare prietenii din partea mea, Not giving a phuck!
clau_goll
1st January 2007, 10:35
Mai Nene Prost esti tu!!ala ma injurat si de aia lam batut!!prostule
AxinTe
1st January 2007, 11:59
Loooool.. aia nu e bataie ma ce i-ai facut tu.. poti sa ii dai un pumn un picior, nu sa faci manevre de wrestling.. daca murea ala, parintii tai stateau ani buni la inchisoare din cauza ta.. mai gandeste-te!
thunder_liger
1st January 2007, 12:08
La o prima citire..din ce a scris AxinTe am inteles ca poti sa-i dai un pumn in picior..daca ma gandesc bine chiar iti recomand ca mai bine sa faci asta in loc de manevre naspa de wrestling! La multi ani!
clau_goll
1st January 2007, 12:25
Lasa Ca Daca Murea ..eu Nu Refuz Coliva!
Heath Scumm
1st January 2007, 17:05
Va rog frumos sa ignorati acest tanar dezorientat pe viitor ... teribilismul lui nu are limite!
@clau_goll
O las balta de data asta, data viitoare you'll get bitchslapped!
clau_goll
1st January 2007, 18:37
ba mam saturat sa tot ma critice toti...eu ma bat cum vreau..decat sa dau cu pumnu mai bine i sparg capatana aia..si daca vrei sa stii era tare pamantu si am dat cu el pe spate...sami bag cewva ca sunteti fenomenialii ba~!!!!!!!!!!
r0bby
1st January 2007, 20:09
O sa cresti si o sa folosesti din ce in ce mai rar manevre de wrestling in viata de zi cu zi..eu cel putin pot spune ca te inteleg dintr-un anumit aspect insa incearca pe viitor sa ingnori provocarile unora...sau cel putin sa nu mai folosesti manevre periculoase de wrestling.
RED X
5th January 2007, 21:18
eu am facut un swanton si era sa-mi sparg capu
r0bby
8th January 2007, 10:25
daca esti destept:rolleyes:
Darius
11th January 2007, 10:57
Eu nu vã înþeleg, pe cuvânt.
Când eram mic, aveam ºi eu tendinþa de a încerca schemele pe care le vedeam la Hogan (limitate, e adevãrat :D), Sting ori Vader, dar nu mi-a trecut niciodatã prin cap sã execut o astfel de manevrã pe cineva. Poate sã confirme PSYCHO, ne mulþumeam sã lovim pernele, nicidecum alte persoane. Apoi ne-am calmat, nu mai era distractiv (poate), dar nu ne-am rezumat la lupte pe bune, ci jucam mima cu manevrele pe care le vedeam pe DSF ºi RTL 2 seara târziu.
Heath Scumm
11th January 2007, 11:06
Atata timp cat ai papusa Vader sau in cazul lu' pustiulica ala porcusorul roz ca si victima, de ce ai vrea sa-ti nenorocesti prietenii? Incerc sa judec asta din perspectiva unui copil!
h1mZ
20th February 2007, 00:05
Mie mi-a facut acum doi ani un vecin suplex pe iarba si apoi i-am facut un fel de spear (ma rog nu stiam ca e spear pe vremea aia m-am repezit cu umarul in el sa il pun jos), urmat de o serie de punch si kick :)
thunder_liger
4th April 2007, 01:11
i-am facut un fel de spear (ma rog nu stiam ca e spear pe vremea aia m-am repezit cu umarul in el sa il pun jos), urmat de o serie de punch si kick :)
Se cheama ground£ :)
RockBerg
4th April 2007, 01:47
'93-'94
Spear,suplex,perfect plex,Razor's Edge,sharpshooter,DDT,spine buster,tot felul de submissions...e misto sa ai un frate mai mic. :happy
clau_goll
4th April 2007, 10:31
WOOO:) saracu fratzior!!
r0bby
12th April 2007, 14:09
'93-'94
Spear,suplex,perfect plex,Razor's Edge,sharpshooter,DDT,spine buster,tot felul de submissions...e misto sa ai un frate mai mic. :happy
Cred ca a ramas traumatizat.:D
LifeHeartLHW
5th June 2007, 15:37
Italian Backyard...
Baietii din video sunt Thunder storm e Fire Angel wrestleri destul de cunoscuti in Italia. Acum au circa 25 ani. Video-ul a fost facut cand aveau circa 15 ani si totul este facut fara un instructor doar uitanduse la chestii din alte federatii mai mari.
Acum au devenit wrestler profesionisti si instructori...
http://www.youtube.com/v/3d4MP4B2wpQ
http://www.youtube.com/v/MeYP931cFJ4
r0bby
5th June 2007, 17:25
Nu merg link-urile..
RockBerg
5th June 2007, 17:38
Cred ca a ramas traumatizat.:D
Untrue.
Ce se spune la TV e gresit.
Corect e...DO TRY THIS AT HOME !...until you got it right.
Reaper
5th June 2007, 19:08
Nu merg link-urile..
Merg, dar sunt scrise aiurea: link_bun]link_bun
Copiaza link-ul intreg in address bar, apoi sterge tot de la "]" in orice directie pana la capat.
... sau cineva ar putea sa le corecteze.
Heath Scumm
5th June 2007, 19:35
corectat
K-gula
17th August 2007, 16:20
Duamne iam tras acum cateva zile la unu un chokeslam in apa la Waterpark am crezut ca i-au ramas plamanii in apa.....nu mai fac chestia asta niciodata....poate doar la aia care ma enerveaza :D:D:D
RockBerg
17th August 2007, 16:45
Duamne iam tras acum cateva zile la unu un chokeslam in apa la Waterpark am crezut ca i-au ramas plamanii in apa.....nu mai fac chestia asta niciodata....poate doar la aia care ma enerveaza :D:D:D
Chokeslam nu-l poti face decat cu ajutorul celuilat.Asta daca e unul de marimea ta...daca e unul mic se poate si fara sa vrea.Intr-o bataie reala nu ai cum sa faci chokeslam,eventual daca ala e lesinat si tu esti ninja.
Keep it up ! :ok:
http://timesonline.typepad.com/photos/uncategorized/prison.jpg
andreineagu
22nd August 2007, 01:16
eu sincer cand ma voi muta la casa (6 luni) doresc ca imi construiesc sau sa incerc sa ridic un ring de wrestling am gasit destui oameni care au spus ca vor sa ma ajute si poate peste vreo 3 ani daca am noroc imens se va oficia primul meci de wrestling din romania .................visele mele:)
kill3r
22nd August 2007, 01:46
eu sincer cand ma voi muta la casa (6 luni) doresc ca imi construiesc sau sa incerc sa ridic un ring de wrestling am gasit destui oameni care au spus ca vor sa ma ajute si poate peste vreo 3 ani daca am noroc imens se va oficia primul meci de wrestling din romania .................visele mele:)
si aici ne uimesti cu prostia ta ? ai facut-o pe destule forumuri. macar asta a fost amuzant, doua minute am ras :happy :happy :happy
h1mZ
22nd August 2007, 02:16
Ce o fi asa de ras ? Poate il vedem peste cativa ani Andrei Kennedy McNeagu...
Reaper
22nd August 2007, 07:24
Nu fiti insultatori. Are dreptul sa viseze orice.
Cand eram mai mic am avut si eu idealul asta sa particip in primul meci de wrestling din Romania, dar mi-a trecut mai tarziu ... cand m-am angajat (la inceputul lui mai 2007 :) )
Heath Scumm
22nd August 2007, 09:57
Bravo tie, pustiule, frumos vis :). Tine minte insa ca wrestlingul e un sport foarte periculos si n-ar trebui sa incerci chestii acasa pentru ca ti-ai putea omora prietenii ;)
Ai nevoie de antrenament specializat altfel poti sa ajungi pe la inchisoare.
LaParka
22nd August 2007, 10:23
cred ca partea cu inchisoare i-ai mai spus-o pe undeva :rolleyes:
Big Sexy
22nd August 2007, 10:24
si aici ne uimesti cu prostia ta ? ai facut-o pe destule forumuri. macar asta a fost amuzant, doua minute am ras :happy :happy :happy
Mai usor, mie nu mi se pare nimic stupid in visul lui. Eu imi doresc demult sa fac ceva sa promovez wrestlingul si multi cunoscuti au zis ca e exclus si ziceau ca visez cu ochii deschisi. Cand am reusit sa fac ceva au inceput cu linguselile poate poate le spun numele pe post ...
Nu pot decat sa sper ca un roman va avea tupeu incat sa urce intr-un ring profesionist de wrestling si sa faca show in toata regula.
Acum, andreineagu sper ca nu vei incepe sa te antrenezi de unul singur fara supraveghere profesionista. E extrem de periculos si multe din manevre cer abilitati iesite din comun. Sper sa nu apari la stirile de la ora 5 infipt in parul de la o capita de fan ce trebuia sa-ti amortizeze caderea :P
Riddler
22nd August 2007, 10:55
Acum, andreineagu sper ca nu vei incepe sa te antrenezi de unul singur fara supraveghere profesionista. E extrem de periculos si multe din manevre cer abilitati iesite din comun. Sper sa nu apari la stirile de la ora 5 infipt in parul de la o capita de fan ce trebuia sa-ti amortizeze caderea :P
^Cam asa cred ca o sa se intample :cry: :cry: :cry:
MP
22nd August 2007, 23:39
un mare noob andreineagu...ar trebui lasat sa viseze :))
kill3r
22nd August 2007, 23:41
eu sper sa se antreneze de unul singur, sa-si rupa gatul.
ThePhenom
22nd August 2007, 23:56
^Nu e bine sa doresti raul nimanui!!!
andreineagu
23rd August 2007, 00:40
^ si el pe aici nu are somn sa frece menta////n00b
un mare noob andreineagu...ar trebui lasat sa viseze )
a da eu sunt mare n00b tu ce esti prea urias defapt nu exista un adjectiv atat de slab sa te defineasca
LaParka
23rd August 2007, 00:48
chill biatches,pana nu imi scot tocatorul de radacini :D
RockBerg
23rd August 2007, 01:22
http://bsd.benquick.net/images/stfu.jpg
Daca nu aveti ce discuta legat de subiect,n-aveti ce cauta aici.
lupug
25th August 2007, 14:02
saL sunt nou si vreau si yo sa-mi impartasesc experientele pe care le-am avut in wrestling....ma jucam cu un prieten la sala de judo.. si l-am prins si l-am ridicat deasupra capului...apoi m-am aruncat peste cap intr-un front flip cu tot cu el pe saltea...semana cu manevra lui Mr Kennedy de final ...numa el o facea de pe corzi......
am fsot si io victima unui suplex...un prieten m-o prins de gat si tot incerca sa-mi faca suplexul..am vazut k nu ma putea ridica si am sarit io singur peste cap ...si m-am lovit la spate...
RockBerg
25th August 2007, 16:51
apoi m-am aruncat peste cap intr-un front flip cu tot cu el pe saltea...semana cu manevra lui Mr Kennedy de final ...numa el o facea de pe corzi......
Mai incearca !
http://sifter.org/~simon/journal/ims/20051007/cam.20051007.192626.7.540x405.jpg
buticut
25th August 2007, 17:30
un prieten m-o prins de gat si tot incerca sa-mi faca suplexul..am vazut k nu ma putea ridica si am sarit io singur peste cap ...si m-am lovit la spate...
Incerca sa iti faca suplexul sau incerca sa te omoare?
http://www.ajjf.org/photos/ed_dennis.jpg
the_animal
4th September 2007, 11:34
acum 4 zile i-am facut la un prieten un choke slam...dupa aia a urmat STFU,bineinteles i-am dat drumu,ji dupa aia a urmat un stunner sii!!!!! PIN 1!-2!-3! am castigat!!!!
r0bby
4th September 2007, 11:40
Rockberg,ban this fucker!:evil:
@the_animal:Voi aveti vreo federatie de wrestling prin cartier sau organizati voi meciuri pentru distractie?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.