PDA

View Full Version : WRM RETALIATION - Pest Jack vs Strik3r

Big Sexy
20th October 2004, 19:05
Big Mouth Meciul asta este evident ca a fost gandit de Hitscum pentru a subtia si mai mult legatura dintre Decron si cei doi cruiseri Stryker si Nosferat. Dupa ce i-a nimicit la KOTR, cuprins de nebunia dorintei de a castiga, Decron cu greu a reusit sa le imbuneze spiritele celor doi. Acum Hitscum se bazeaza pe faptul ca P.J. traieste pentru a crea durere si nimic, nici macar loialitatea fata de Decron nu il va face sa il menajeze cumva pe cel care a avut sansa de a fi primul campion WRM la cruiserweight.
Test Stryker a avut dintotdeauna potential insa nu a fost capabil sa finalizeze. A demonstrat din plin asta la meciul cu incredibilul Grave Digger. Omul acela are potentialul de a deveni un campion pe termen lung fiindca toti stiu ca Hardcore Squad RULZ.
Big Mouth Si toti mai stiu ca doar "Money unLTD is Beyond Wrestling"

O muzica stridenta, ca de circ, irita urechile publicului. Fata lui P.J. apare pe ecranul imens in toata hidosenia sa iar parul rosu nu face decat sa mai adauge o nota de grotesc intregii imagini. P.J. Apare in intrarea in scena jongland cu popicele sale argintii. Mimeaza o plecaciune catre public dupa care isi arunca popicele in ring dupa care se urca si el. Face semn sa se opreasca muzica. Incepe sa recite infundat cu gura aproape de microfon:
P.J.
Visez cum ma scufund incet
Si doar o clipa te mai rog
sa ma mai tii de mana
ooo, dulce domnisoara!

In timp ce eu cad lent,
suvitele-ti sunt trase
pe fata ta cea alba,
pe ale mele oase

Ceasul se zbate pe perete
si eu nu mai am stare,
casute asa cochete
le pot vedea in zare

Tu stii, frumoasa fata,
ca ceasul a venit
sa-mi spui acum, deindata,
ca noi doi am murit.

Poemul sau sinistru umplu de raceala inimile si figurile spectatorilor. In tot acest timp sala a fost cufundata in intuneric si o lumina de sus l-a incadrat in ring.

Test si Bigmouth sunt fara cuvinte, terorizati de elementele ce l-au ajutat pe P.J. sa recite. Un val de raceala s-a lasat asupra Arenei. Nimeni nu mai flutura nici o pancarda, nu mai scoate nici un zgomot, nu mai schiteaza nici un gest. Ceva trebuie sa rupa vraja terorii pe care P.J. a aruncat-o peste Arena.

Heath Scumm
29th October 2004, 20:37
Stryk3r urmeaza sa isi faca aparitia insa nimeni nu intra in scena. Muzica lui Stryk3r rasuna in difuzoare insa superstarul nu e nicaieri.

Camerele se duc in culise unde se pare ca un al doilea luptator WRM zace inconstient intr-o balta de sange. Un alt atac neprevazut, o alta victima prinsa probabil cu garda jos. Langa corpul lui Stryk3r zace corpul lui Nosferat care e si el in stare de inconstienta.

Test:"Cine ar fi putut face asa ceva? In mod clar e o surpriza si pentru mine!"
BigMouth:"Cine a avut atata forta sa distruga 3 superstaruri WRM intr-o noapte? Cine ne-a lipsit de privilegiul de a vedea 2 lupte interesante la RETALIATION?"
Test:"Pe cine intrebi?Ma intrebi pe mine? Ti-am zis o data ca nu stiu!Ce vrei de la mine??? *TEST devine isteric* "

Pe podea scrie cu vopsea rosie BEWARE.Cine a atacat superstarul WRM si care a fost motivul acestei ambuscade? Ramaneti alaturi de WRM in lunile urmatoare pentru a elucida misterul!

Big Sexy
30th October 2004, 20:10
Stryker este imperturbabil. Se roteste nervos in ring si face semn catre arbitru ca vrea un microfon.
P.J. Se spune ca intrarea mea in WRM a fost mai intensa decat meciul acesta nu? Hhhh ... sa spunem de asemea ca cineva se joaca de-a v-ati ascunselea si distruselea. Ei bine domnule Hide&Destroy oricine ai fii sa stii ca am un cadou pentru tine, unul special , fooaaaarrteee ssssspeciaalll <apuca microfonul di incepe sa tipe pe un ton isteric> Nimeni, dar nimeni nu intervine in meciurile mele, indiferent cum ar fi eu stiu un lucru clar , nnimeni nu va scapa de cadoul meu, ma auzi ... oricine ai fii tu ?

P.J. incepe sa sara si se opreste intr-o fandare. Isi trece unghiile sale prin dreptul gatului sau si apoi face un semn similar cu cel al decapitarii. din doua tumbe este in afara ringului si ignora complet orice fel de atentie din partea fanilor.