Big Sexy
20th October 2004, 19:05
Big Mouth Meciul asta este evident ca a fost gandit de Hitscum pentru a subtia si mai mult legatura dintre Decron si cei doi cruiseri Stryker si Nosferat. Dupa ce i-a nimicit la KOTR, cuprins de nebunia dorintei de a castiga, Decron cu greu a reusit sa le imbuneze spiritele celor doi. Acum Hitscum se bazeaza pe faptul ca P.J. traieste pentru a crea durere si nimic, nici macar loialitatea fata de Decron nu il va face sa il menajeze cumva pe cel care a avut sansa de a fi primul campion WRM la cruiserweight.
Test Stryker a avut dintotdeauna potential insa nu a fost capabil sa finalizeze. A demonstrat din plin asta la meciul cu incredibilul Grave Digger. Omul acela are potentialul de a deveni un campion pe termen lung fiindca toti stiu ca Hardcore Squad RULZ.
Big Mouth Si toti mai stiu ca doar "Money unLTD is Beyond Wrestling"
O muzica stridenta, ca de circ, irita urechile publicului. Fata lui P.J. apare pe ecranul imens in toata hidosenia sa iar parul rosu nu face decat sa mai adauge o nota de grotesc intregii imagini. P.J. Apare in intrarea in scena jongland cu popicele sale argintii. Mimeaza o plecaciune catre public dupa care isi arunca popicele in ring dupa care se urca si el. Face semn sa se opreasca muzica. Incepe sa recite infundat cu gura aproape de microfon:
P.J.
Visez cum ma scufund incet
Si doar o clipa te mai rog
sa ma mai tii de mana
ooo, dulce domnisoara!
In timp ce eu cad lent,
suvitele-ti sunt trase
pe fata ta cea alba,
pe ale mele oase
Ceasul se zbate pe perete
si eu nu mai am stare,
casute asa cochete
le pot vedea in zare
Tu stii, frumoasa fata,
ca ceasul a venit
sa-mi spui acum, deindata,
ca noi doi am murit.
Poemul sau sinistru umplu de raceala inimile si figurile spectatorilor. In tot acest timp sala a fost cufundata in intuneric si o lumina de sus l-a incadrat in ring.
Test si Bigmouth sunt fara cuvinte, terorizati de elementele ce l-au ajutat pe P.J. sa recite. Un val de raceala s-a lasat asupra Arenei. Nimeni nu mai flutura nici o pancarda, nu mai scoate nici un zgomot, nu mai schiteaza nici un gest. Ceva trebuie sa rupa vraja terorii pe care P.J. a aruncat-o peste Arena.
Test Stryker a avut dintotdeauna potential insa nu a fost capabil sa finalizeze. A demonstrat din plin asta la meciul cu incredibilul Grave Digger. Omul acela are potentialul de a deveni un campion pe termen lung fiindca toti stiu ca Hardcore Squad RULZ.
Big Mouth Si toti mai stiu ca doar "Money unLTD is Beyond Wrestling"
O muzica stridenta, ca de circ, irita urechile publicului. Fata lui P.J. apare pe ecranul imens in toata hidosenia sa iar parul rosu nu face decat sa mai adauge o nota de grotesc intregii imagini. P.J. Apare in intrarea in scena jongland cu popicele sale argintii. Mimeaza o plecaciune catre public dupa care isi arunca popicele in ring dupa care se urca si el. Face semn sa se opreasca muzica. Incepe sa recite infundat cu gura aproape de microfon:
P.J.
Visez cum ma scufund incet
Si doar o clipa te mai rog
sa ma mai tii de mana
ooo, dulce domnisoara!
In timp ce eu cad lent,
suvitele-ti sunt trase
pe fata ta cea alba,
pe ale mele oase
Ceasul se zbate pe perete
si eu nu mai am stare,
casute asa cochete
le pot vedea in zare
Tu stii, frumoasa fata,
ca ceasul a venit
sa-mi spui acum, deindata,
ca noi doi am murit.
Poemul sau sinistru umplu de raceala inimile si figurile spectatorilor. In tot acest timp sala a fost cufundata in intuneric si o lumina de sus l-a incadrat in ring.
Test si Bigmouth sunt fara cuvinte, terorizati de elementele ce l-au ajutat pe P.J. sa recite. Un val de raceala s-a lasat asupra Arenei. Nimeni nu mai flutura nici o pancarda, nu mai scoate nici un zgomot, nu mai schiteaza nici un gest. Ceva trebuie sa rupa vraja terorii pe care P.J. a aruncat-o peste Arena.