PDA

View Full Version : Concurs de pronosticuri

Pages : [1] 2 3 4

Heath Scumm
16th June 2004, 18:08
Aici se va organiza un concurs in care se vor scrie pronosticuri legate de cele mai importante lupte de wrestling din diverse gale WWE sau NWA TNA in regim pay-per-view!!!

Daca shtitzi vreo ceva despre wrestling, postatzi aici imediat ce se mai demareaza un concurs!!!

Iata rezultatele la cateva p.p.v. uri ce au avut loc pana acum!!!

Heath Scumm
16th June 2004, 18:12
Judgement Day Competition

--------------------------------------------------------------------------------

okay.............se organizeaza judgement day competition...................conflictele sunt

Undertaker vs Booker t.
Eddie Guerrero vs BradShaw
John Cena vs Rene Dupree

Oferitzi pronosticuri pana duminica dimineatza!!!

se dau 5 puncte pentru indicarea corecta a castigatorului si 10 puncte pt. finishing move!!!

Heath Scumm
16th June 2004, 18:13
Rezultatele finale Judgement Day:

rezultatele:

HitScum-40 puncte
Stryker & Rey - cate 25 puncte fiecare
Issue - 20 puncte

daca nu va regasitzi in punctajul acordat putetzi face contestatzie

ps:issue ia acordat mult prea mult credit lui dupree.....a fost doar o simpla lupta pentru cena!!!!

Heath Scumm
16th June 2004, 18:15
Concurs Bad Blood!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Am demarat concursul Bad Blood , astazi, duminica, 6 iunie:

Patru lupte sunt pregatite..........Pronosticurile se fac in 7 zile de acum:

1. CHRIS BENOIT VS KANE pt titlul mondial la grei
2. RANDY ORTON VS Shelton Benjamin pentru titlul intercontinental
3. VICTORIA VS GAIL KIM pentru titlul la femei
4. SHAWN MICHAELS VS TRIPLE H. - lupta in cusca inchisa (HELL IN A CELL),probabil lupta care va incheia rivalitatea lor care dureaza de catziva ani buni

Se ofera 5 puncte daca atzi indicat corect cashtigatorul, 10 puncte daca indicatzi corect modalitatea in care se termina lupta.

Heath Scumm
16th June 2004, 18:16
Bad Blood Results

Asha cum vam promis,rezultatele la BAD BLOOD le gasitzi pe www.hitscum.20m.com la sectziunea WWE 4 LIFE

In urma pronosticurilor sau obtzinut urmatoarele punctaje

STRYKER - 20 ( a indicat corect shi metoda prin care se va termina lupta ORTON - BENJAMIN...oarecum)

ISSUE - 15 ( a ghicit cashtigatorii la toate 3 luptele..nu tziam dat 10 puncte la finisherul ORTON BENJAMIN pt ca ai zis RKO.........dar daca vrei, potzi sa impartzi gloria cu STRYKER de data asta)

REY - 5 (a ghicit ca va cashtiga BENOIT...dar in rest lea cam eshuat)

HITSCUM-0 (am fost un ratat de data asta).......!!!!SHIT HAPPENS!!!

cam atat!!!

Heath Scumm
16th June 2004, 18:17
deocamdata, la primele 2 concursuri au participata doar 4 oameni..........sper ca la GREAT AMERICAN BASH sa fie mai multzi!!!

Heath Scumm
17th June 2004, 14:38
In curand va incepe GREAT AMERICAN BASH!!!

Deocamdata sunt sigure luptele JBL vs Eddie Guerrero shi lupta de 4 pt. titlul u.s.!!!

Oricum, concursul va incepe vineri sau sambata, dupa SmackDown, cand sper ca se va mai decide cel putzin inca o lupta!!!

FITZI PE FAZA!!

stryk3r
18th June 2004, 14:56
saasteptam si great american bash. poate de data asta hitscum participa mai multi. vad ca am ajuns aici inaintea lui tripple h care m-a intrecut la celelate thread-uri. am sa intru mai regulat pe net o perioada de vreme ca am dat de bani. bafta hitscum!!

Rey619
18th June 2004, 14:59
Great american bash pare a deveni ceva interesant.. fiti siguri ca o sa votez si eu la timpul potrivit... sper sa se aranjeze si o lupta in care sa se puna in joc titlul lui rey... vreau sa-l tina multe lupte... Bafta!!!!1

Heath Scumm
18th June 2004, 23:42
"While new to WWE, The Great American Bash is a pay-per-view event long on history and tradition. The Great American Bash got its roots in WCW. In July of 1988, the first-ever Bash saw Ric Flair defeat Lex Luger in the main event of the evening. In the following years, such greats as Sting, Rick Steamboat, Terry Funk and Harley Race battled on Great American Bash cards.

On June 27, The Great American Bash returns to sports entertainment. Plenty of good seats are still available for this historic event"

Great American Bash a reprezentat pentru WCW ceea ce WrestleMania a fost pentru WWF!!!..............Nu intzeleg de ce nu lau facut P.P.V. al WWE shi lau dat SmackDownului!!!

Heath Scumm
18th June 2004, 23:48
GATA!!! a TRECUT shi SmackDownul de saptamana asta.............GAB vine in 9 zile ceea ce inseamna ca va mai avea loc inca un SD in care se vor mai stabili lupte insa noi demaram competitzia acum ca sa aiba timp lumea sa voteze!!!!

LUPTELE CE VOR AVEA LOC LA G.A.B. vor fi:

Eddie Guerrero(WWE Champion) vs JBL - TEXAS BULLROPE MATCH!!!

John Cena (u.s. Champ) vs RVD vs Booker T. vs Renee Dupree

Undertaker vs Dudley BOYZ - Handicap Match

Se acorda 5 puncte pentru indicarea corecta a cashtigatorului, 10 pt. indicarea corecta a felului in care se va termina lupta!!!!

Cine credetzi ca vor fi cashtigatorii???

Heath Scumm
18th June 2004, 23:50
HitScum crede(sau spera) ca victorioshi vor fi:

JBL - prin Clothesline From Hell pentru ca lupta cu lasoul il avantajeaza ........eddie nu are cum sa fuga de el

RVD - 5 Star Frog Splash .......... e preferatul meu din smackdown.......votez cu inima

Undertaker - Tombstone Piledriver............taker e motivat "cica" de lipsa lui Paul Bearer!!!

Rey619
21st June 2004, 12:05
pot sa spun ca avem pareri pe alocuri asemanatoare

eddie - frog splash... prea multe i-a facut jbl ca sa nu fie destul de motivat sa-l faca!!

RVD - ***** frog splash - merita titlul mai mult ca oricine

Undertaker - Tombstone pilledriver - e prea mort ca sa ia bataie

stryk3r
21st June 2004, 13:28
pai yo zic asa"

eddie guererro cu el laso from el paso( ca hitscumj si eu votez cu inima. mai bine eddie decat jbl)

la us championship lupta se va da intre rvd si cena(rvd is pissed off at booker si cena pe dupree) dintre ei zic ca ar castiga cena prin FU

undertaker printr-un tombstone piledriver si ca sa fac lucrurile mai interesante zic ca i-l face lui buba ray

cam asa zic eu

issue
21st June 2004, 18:38
asa sa vedem:

1- eddie dupa 2 frog splash
2- cena un pin scurt gen school boy sau small package pe dupree
3- undertaker ca doar nu lo zidi heyman pe bearer tombstone piledriver pe bubba ray

p.s. : care e schema ??? nu au fost interzise piledriverele???

Heath Scumm
21st June 2004, 23:53
nope!!!............piledriverele sunt la moda..........doar cateva mai periculoase sunt interzise!!

Heath Scumm
24th June 2004, 10:06
GAB se apropie!!!

In attachement avezti un colaj cu elemente cruciale din GAB din timpurile WCW!

Sa nu uitam ca in curand, RAW va declansa VENGEANCE! Randy Orton apare pe WallPaperul competitziei, deci in mod sigur ishi va apara din nou titlul intercontinental!!!

Rey619
24th June 2004, 18:07
ioi's bucuros ca vine gab duminica sper sa mai ghicesc si eu cateva meciuri ca ultima data am fost cas tare de tot...
oricum ma chinui sa bag rezultatele pe site-ul meu cat mai repede... Bafta!!!

Heath Scumm
28th June 2004, 19:47
Great American Bash a trecut..............Rezultatele la concurs le voi afisha in curand...........la fel, putezti gasi rezultatele la GAB in curand pe www.hitscum.20m.com

Heath Scumm
29th June 2004, 11:25
Rezultatele la Great American BASH competition:

1.Stryk3r - 30 puncte (chiar ca a nimerito cu Cena shi Undertaker)

2.& 3. HitScum & Issue - 20 puncte (Issue a ghicit pe CENA cashtigator, eu pe JBL)

4. Rey - 15 puncte (lea eshuat pe primele 2 lupte, lupta cu TAKER a ghicito intocmai)

Cam asta a fost!!Un P.P.V. de 2 lei.............da' oricum putetzi citi rezultatele pe www.hitscum.20m.com

Pentru contestatzii putetzi posta aici!!!

stryk3r
30th June 2004, 20:40
:cool: hai ca-s tare. am nimerit-o bine dee tot ca sa-l citez pe hitscum. oricum nu m-i s-a parut mare efect GAB-u'. ma asteptam la mai mult da' poate data viitoare......

Rey619
30th June 2004, 22:14
devin jalnic la pronosticat... n-am zis mai nik bun nici aici si nici la bad blood... i'm too old 4 this job!

issue
1st July 2004, 23:30
Sper ca sunteti foarte multumiti!!!!!!!!!! Ratatul de JBL e camion!!! Cel putin e mai gras cu vreo 50 de kg de cat guerrero, NU E ASA???? nu conteaza ca e loser, conteaza ca e "GREU". Enjoy the new ERA!!!!!!!! Aveti un campion exact asa cum vreti!!
"GREU""GREU"

Triple H
2nd July 2004, 22:31
amandoi sucks! nu e ca JBL e greu. campion trebuia sa fie undertaker sau booker t. mai sunt cativa GREI in afara de cruiserweights.

issue
2nd July 2004, 23:54
asta nu inteleg eu. de ce trebuia sa fie booker t sau undertaker???? de ce nu facem atunci wwe doar cu booker t si undertaker???? ce dracu inseamna asta. se transforma in wcw??? numai doi asa zisi legende merita??? restul sunt doar buni de tras fara sa obtina nimik??????????? ca nu-ti place tie nu trebuie sa aiba titlu??? nu trebuie sa placa la alti 2000000....000000 de oameni????? si apropo m-am interesat. la titlurile de heavyweight pate sa participe orice luptator indiferent de greutate. si un copil de 5 ani. doar la cruiserweights se face diferenta de greutate.

Triple H
3rd July 2004, 00:23
geez mandark. daca aia sunt heavyweight ei sunt no.1 contender. e ca si cum rey misterio ar fi heavyweight champion. da-o naibii de treaba ca e deja penibil. mai bine rikishi sau bubba ray dudley.
una e sa fi cruiserweight si sa ai titlu la cruiserweight, alta e sa fi tot cruiserweight si sa ai titlu la heavyweight cand un heavyweight matura podeaua cu tine.

Big Sexy
3rd July 2004, 10:24
hei issue nu mai fii suparat. Asta e viata. Poate data viitoare. In wrestling se poate intampla orice. Mai ales ca am niste planuri grozave referitoare la luptele ce se vor da in curand in arena si am un gimmick surpriza. Saptama viitoare e pe vine cel mai surpinzator gimmick.
Va recomand sa faceti pronosticuri cu ce gen de caracter va fi si celui care va fi mai aproape ii voi accepta provocarea in ring.
Provocarea o voi accepta folosind noul caracter!

m0w3r
3rd July 2004, 22:40
abia astept sa fac 15 posturi sa-mi fac shi yo gimmick......sa pot sa va dau la ureche la toti........bafta!

stryk3r
3rd July 2004, 22:47
mai ai de mancat baiete.....inca esti tanar.....lasa ca nu mai e mult.........totul va fi bine........te crezi tare nu? poate ne vvedem in ring candva

issue
3rd July 2004, 22:51
but first strik3r ur gonna bite the dust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Triple H
4th July 2004, 00:38
Vengeance va fi cam exploziv.S-au anuntat deja luptele si cred ca ma oftic ca nu am PPV!
heavyweight: benoit vs triple h
ic: randy orton vs edge
jericho vs batista

ce credeti?

issue
4th July 2004, 18:26
triple h si batista o sa si-o ia de merg in maini ca niste loseri ce sunt!!!

Rey619
4th July 2004, 19:24
mai issue... ai grija ce zici... nu cred ca stryk3r is gonna bite the dust... sau cel putin eu nu cred... mi se pare deastul de bun in ring... daca m-a facut pe mine...!(mama, da ce modest is!)

stryk3r
4th July 2004, 19:26
lasa issue ca mai vedem noi cine o sa manance pamantu'. oricum sunt destul de increzator ca nu eu....sa asteptam sa vedem. :drak: ...

Triple H
4th July 2004, 22:07
@issue

da de benoit cu palmele lui in piept sa pipaie lumea ce zici ? cam abuzeaza de o asa de mare tehnica! cam luzer

Heath Scumm
6th July 2004, 20:43
Shtiu ca vatzi dat seama ca acest thread este unul EXCLUSIV pentru pronosticuri!!!

Avezti threaduri speciale daca vretzi sa va sustzinetzi luptatorii preferatzi!!!

AICI SE FAC PRONOSTICURI PT. P.P.V.!!!

Heath Scumm
6th July 2004, 20:46
Regulile sunt aceleashi:primitzi 5 puncte pt. indicarea corecta a cashtigatorilor, 10 puncte pentru felul in care se incheie lupta!!!

Luptele de la VENGEANCE sunt:

KANE vs MATT HARDY

RIC FLAIR/EUGENE vs LA RESISTANCE*Campionii la echipe*

CHRIS JERICHO vs BATISTA

EDGE vs RANDY ORTON*campion Intercontinental*

TRIPLE H. vs CHRIS BENOIT*campion la categoria grea*

Heath Scumm
6th July 2004, 20:49
Pronosticurile mele sunt:

KANE-Choke Slam

RIC FLAIR/EUGENE - Eugene va folosi un finisher imprumutat de la vreo mare glorie a wrestlingului ca el nare scheme deale lui

CHRIS JERICHO-Running ENZUIGIRI

EDGE- Spear

TRIPLE H.- Pedigree

issue
7th July 2004, 15:27
ok:
kane - choke slam
ric flair / eugene - descalificare
batista - se baga trish,christian sau tomko sau toti 3
orton - rko se baga evolution
triple h - pedigree

Heath Scumm
11th July 2004, 20:57
VENGEANCE e in seara asta shi nu au scris pronosticuri decat HitScum shi ISSUe.....!!!

Woteva!! Sper sa fie exploziva treaba!!!

Cred ca TRIPLE H. va recashtiga titlul,Benoit a avut o serie impresionanta de victorii!!!

Big Sexy
11th July 2004, 21:17
parerea mea e ca va urasc ca voi puteti sa urmariti luptelea astea . Si eu nu pot sa pun pronosticuri la vrajeala :(

stryk3r
11th July 2004, 21:48
mah scuze ca vin asa de tarziu da' nu a mers netu la mine in oras de 3 zile.....oricum daca mai conteaza yozic asa:
Kane-choke slam
ric flair/eugene-rock bottom al lui eugene
batista-power bomb
orton-ajutat de evolution
benoit-crossface

Rey619
11th July 2004, 21:53
kane-choke slam
flair/eugene-figure4 leg lock
y2j-walls of jericho
edge-spear
benoit-crippler

Heath Scumm
12th July 2004, 21:25
Rezultatele la pronosticurile VENGEANCE sunt urmatoarele(de la cel mai slab la cei mai tari):

ISSUE = 5 puncte
HitScum = 15 puncte
REY = 20 puncte
Stryk3r = 20 puncte

A fost un P.P.V. reushit!!!

Rey619
15th July 2004, 14:51
eu cu stryk3r pe primul loc.... whoooha.... el e obisnuit sa le zica bine, dar pt. mine e o noutate.... si ma bucur...

stryk3r
22nd July 2004, 12:42
3 la rand sincer de data asta nu ma asteptam.....lasa ca e bine...daca ar fi asa si cu luptele din ring......as fi campion linistit......:)

Big Sexy
22nd July 2004, 17:37
Pai de cum incolo va copiez pe voi. Si asa eu nu postez ca nu imi place sa pierd asa ca ...

Heath Scumm
23rd July 2004, 17:51
Urmeaza SUMMERSLAM shi deja o lupta e aproape sigura: JBL vs UNDERTAKER pt. titlul WWE! In sfarshit, TAKER va primi ceea ce merita shi anume o sansa la titlu!!!

issue
23rd July 2004, 18:55
intrebarea e daca va castiga???? eu sincer sper sa castige dar stau si ma intreb.....

Rey619
24th July 2004, 13:53
ma... pt. mine e cu 2 taisuri taker vs. jbl.... il prefer pe taker campion, dar ma oftic ca n-a mai luat bataie de mult... si vreau sa-l vad cum si-o ia pe cocoasa

Big Sexy
25th July 2004, 20:04
Daca vrei iti trimit eu meciuri cu el cand mananca bataie. Eu o sa il votez intotdeauna pe el :) si finisherul TOMBSTONE. Si cine posteaza ce mai avem de votat?

Rey619
26th July 2004, 16:07
daca vrei sa-mni trimiti n-am nik impotriva.... da pb. e ca n-am nik sa-ti trimit inapoi.... decat wcw nitro.... jovul..... si e vechi si nasol

Heath Scumm
27th July 2004, 13:20
In curand vine SUMMERSLAM! Concursul va fi demarat de mine, cand vor fi suficiente lupte stabilite!!! Oricum, deocamdata se shtiu 2 lupte..............cu o saptamana inainte de P.P.V. voi demara concursul!!!

stryk3r
29th July 2004, 13:12
i can't wait.........in legatura cu JBL vs. Taker sincer sunt cu tine Biggie. ilprefer pe Taker desi nu sunt sigur ca el va castiga....stau si ma gandesc ca prea putin a stat titlu' la JBL.....cu atat mai rau pt el nu ?

Big Sexy
4th August 2004, 18:11
Ar trebui sa bagam premiu si la asta cu pronosticuri! Ia ziceti voi ce premii se pot da si pentru ce? Eventual mai trebuie schimbat ceva la modul in care se acorda punctele?
Sponsorizati si voi ceva sau cum facem? Nu mai dau premiu in alta parte o luna si bag aici unul ce se poate atinge in cateva luni?

Rey619
4th August 2004, 18:17
eu nu prea as avea ce sa dau.... in articole despre wrestling stau cam prost....

Big Sexy
4th August 2004, 18:22
Atunci da-ti cu parerea. ce ar trebui facut! Astept sugestiile voastre fratilor. Pana la urma numai noi castigam din treaba asta si daca ne ami si distram pe deasupra Yeeeeeiiii!!!

BexyCZW
5th August 2004, 09:14
Deci sper sa fie un PPV interesant SummerSlam.Pana acuma acestea sunt meciurile:

JBL vs. Undertaker - Sper ca UT sa castige. Nu-l suport deloc pe JBL. Sper sa nu fie ceva screw job la mijloc.
Eddie Guerrero vs. Kurt Angle - Meci de razbunare. Amandoi sunt super dar aici il vad pe Eddie luandu-si revansa.
Randy Orton vs. Chris Benoit - Alegere grea. Amandoi imi plac dar chiar nu stiu cine ar putea castiga. De la meciul asta ma abtin.
Eugene vs. HHH - Eugene cred ca o sa castige. Cu un Pedigree bine inteles :)
Kane vs. Matt Hardy - Hmmm. Nici aici nu stiu ce sa zic. Eu as vrea ca sa castige Matt Hardy.
Booker T. vs. John Cena - Booker o sa-si pastreze titlul
Edge vs. Jericho vs. Batista - Sper ca Jericho sa castige
The Dudley Boyz & Spike Dudley vs. Billy Kidman, Paul London, & Rey Mysterio - si aici ma abtin. Dar eu as vrea ca Kidman,London si Rey sa castige.
Kenzo Suzuki vs. Charlie Hass - Suzuki castiga.
Rhyno/ Tajiri vs. La Resistance - Rhyno/Tajiri o sa fie noi capioni.

Cam astea sunt meciurile de care stiu. Posibil sa se introduca inca vreo 2 meciuri. Pana acuma meciurile sunt super.

Rey619
5th August 2004, 13:11
abia astept.... sper ca de data asta sa participe mai multi la dat cu presupusul.... pana acuma nu ne stresam decat io, stryk3r, hitscum si issue...

Heath Scumm
8th August 2004, 16:07
Luptele pt. SUMMERSLAM sunt

BENOIT vs ORTON...titlul mondial la grei
UNDERTAKER vs JBL..titlul wwe
Guerrero vs ANGLE
Booker T. vs JOHN CENA...us title....cel mai bun din 3 lupte ia titlul
batista vs JERICHO vs EDGE....intercontinental title
KANE vs MATT HARDY'........cine se va casatori cu lita_
HHH vs EUGENE

lash ruga pe BEXY sa posteze cashtigatorii shi felul in care crede ca se vor termina luptele pt. ca se acorda 5 puncte pt. cashtigator,10 pt indicarea corecta a finishului

datzii drumul!!!

Heath Scumm
8th August 2004, 16:10
Pronosticurile mele

ORTON prin interventia EVOLUTION
UNDERTAKER tombstone
GUERRERO frog splash
John Cena FU
BATISTA ....Y2J se va intoarce impotriva lui EDGE
KANE...va face LITA ceva ciudat
EUGENE...pedigree..funny,huh_????

stryk3r
8th August 2004, 19:27
bah pronosticurile mele sunt cam asa:
benoit-crippler crossface
undertaker-tombstone piledriver
guererro-frog splash
booker T- printr-un pin
edge-spear
matt hardy-ajutat de lita
eugene ajutat de Benoit si william regall

The One
10th August 2004, 22:05
imi pare rau dar nu ma bag acum.mai astept putin sa mai invat niste wrestling si dupa aia va arat eu voua pronosticuri.

Triple H
14th August 2004, 21:59
Hai sa ma infig si eu dar prefer sa le vad decat sa dau cu ghicitu plus ca-s subiectiv :evil:

Orton- RKO
Taker- Tombstone
Angle - Angle Lock
Kane - Chockslam
Triple H - Pedigree
Y2J - Walls of Jericho
Booker T - ceva hardcore , 1,2,3 :yeah:

Rey619
15th August 2004, 15:42
benoit - cripler
taker - tombstone
guerrero - frog splash
cena- fu
edge - spear
matt hardy - ajutat de lita
eugene - probabil prin pedigree ca fura scheme...

Triple H
16th August 2004, 11:20
Summerslam winners: Dudleys, Kane (will marry Lita), Booker T, Edge, Kurt Angle, Triple H, Diva Search Ladies (vollyball), Undertaker (dq), Orton(new champ).

Damn, o singura ratare, desi astia scriu pe net ca trebuia sa castige Y2J :yeah:
Nu stiu cum e cu punctaju asa ca astept ;)

Heath Scumm
30th August 2004, 16:52
Sti ca punctajul vine cam tarziu da il sciu acum!!!Asteas rezultatele obtinute la SUMMRSLAM:

1.Triple H. 65p.-a dominat clar acest concurs.....de precizat insa e faptul ca CENA la invins pe BOOKER T la SummerSlam

2. Rey 35p.- a mizat pe CENA.....a facut bine!!!

3. HitScum 30p.- se putea shi mai bine

4. Stryk3r 15p. - mai greseste omu

BEXY shia dat cu parerea dar pronosticurile lui nu au fost prezentate cum trebuie asha ca nu au fost luate n considerare.Oricum, ar fi obtinut 5 pncte
caci la indicat cashtigator pe TAKER in mecul cu JBL!!!...........TAKER a cashtiga dar prin DQ!!!

P.S.
daca aveti indoieli in privinta calcularii punctaelor, sunteti liberi sa protestati aici!!!

Triple H
30th August 2004, 17:42
uh yeah, 65 points :D las ca vine unforgiven sa vedem ce-i cu el ca se anunta lupte misto ;)

Heath Scumm
6th September 2004, 12:34
OKAY! E oficial!!!

INCEPAND cu UNFORGIVEN, punctele pe care le obtineti in urma pronosticurilor pot fi transformate in voturi pentru Luptele WRM dupa urmatorul sistem:

50 = puncte un vot
120 de punte = 2 voturi
200 de puncte = 3 voturi

Unele PAy-per-View-uri care vor fi RAW shi SMACKDOWN vor cantari mai mult decat doar PPV-urile RAW sau PPV-urile Smackdown deoarece contin mai multe lupte spectaculoase shi de mare interes decat cele desfasurate doar de unul din cele 2 branduri.!!!

Incepand cu UNFORGIVEN, punctele se vor aduna insa Cu totii vom incepe de la 0 puncte!!!

UNFORGIVEN e prima voastra sansa sa adunati puncte(deci voturi) asa ca treceti la pronosticuri!!!!

Heath Scumm
6th September 2004, 12:37
Pe www.hitscum.20m.com gasiti pareri personale legate de rezultatele SUMMERSLAM!!!

Heath Scumm
9th September 2004, 22:18
Asadar..............se demareaza concursul UNFORGIVEN..............cititzi posturile anterioare pentru a vedea cum puteti folosi punctele acumulate aici pentru luptele din WRM!!!

Acestea fiind spuse, luptele sunt:

Chris Jericho vs Christian- cashtigatorul devine campion Intercontinental
Trish vs Victoria-titlul la femei
Benoit/Regal vs Flair/Batista
HBK vs Kane
La Resistance vs Tajiri/Rhyno
Randy Orton vs Triple H.-titlul la grei

Se acorda 5 puncte daca ghiciti cashtigatorul luptei shi inca 10 puncte pentru indicarea corecta a felului in care lupta se va sfarshi!!!

Astazi e joi.............avetzi timp pana duminica la ora 12.00 sa va prezentati pronosticurile!!!

Heath Scumm
9th September 2004, 22:21

Chris Jericho - Running Enzuigiri
Victoria - Widows Peak
Benoit/Regal-CrossFace
HBK-ajutat de LITA
Tajiri Rhyno-o combinatie de Green Mist shi devastatorul GORE
Randy Orton- RKO

Heath Scumm
9th September 2004, 22:48
Okay........lupta dintre Christian shi Y2J va fi LADDER MATCH asha ca trebuie precizata ultima manevra inainte de urcarea pe scara!!!

Triple H
11th September 2004, 17:26
Chris Jericho - Running Enzuigiri
Trish - Bulldog
Kane - Chockeslam
Randy Orton - RKO
Tajiri/Rhyno - Gore
Flair/Batista - Batista Bomb

sper sa fie asa :)

The One
13th September 2004, 17:09
eu nu am depus pronosticuri si acum regret.

hitscum e cam ocupat asa ca m-a trimis pe mine la net sa calculez scorurile in locul lui.sper ca nu va suparati. doar 2 persoane au depus pronosticuri.

HitScum a obtinut 35 puncte in timp ce Triple H. a obtinut 10 puncte. Vreau sa stiu si eu cum arata StratusFaction, finisherul lui Trish.Daca e bulldog, atunci Triple H obtine 20 puncte.O sa il intreb pe HitScum si rectific daca e nevoie.

Heath Scumm
21st September 2004, 21:00
StratusFaction nu e BULLDOG! Trebuie sa vad exact ce manevra e dar sunt aproape sigur ca nu e BULLDOG!!!

In curand vine Pay-Per-View-ul TABOO TUESDAY, un show al carui program e realizat de fanii WWE!!!

Big Sexy
27th September 2004, 16:08
No mercy - here i come. Acolo nu stiu nici macar ce meciuri s-au anuntat dar mai sunt 4 zile!!! O sa incerc sa aflu maine in caz ca stefan nu poate intra. Sau poate mi-o ia unul dintre voi inainte daca stie toate meciurile.

Heath Scumm
28th September 2004, 21:22
Meciurile anuntate pt. NO MERCY sunt:

JBL vs UNDERTAKER-Meci cu dricul(cine il baga pe adversar in dric castiga titlul WWE)

JOHN CENA vs BOOKER T.-castigatorul devine campion US

RENE DUPREE/KENZO SUZUKI vs RVD/Rey MYSTERIO - titlul la echipe

EDDIE GUERRERO vs LUTHER REIGNS

BIG SHOW vs KURT ANGLE

Pentru indicarea corecta a castigatorilor primiti 5 puncte, pentru indicarea corecta a metodei de finish a partidei se acorda 10 puncte!!!

Heath Scumm
28th September 2004, 21:25

Undertaker-Tombstone pe ciment

John Cena - FU

RVD/Rey - o schema de echipa

Eddie Guerrero-Frog Splash

Big Show - Choke Slam

The One
1st October 2004, 18:18
E prima oara cand fac pronosticuri aici asa ca aveti mila daca le gresesc:
Undertaker-cred ca jbl va fi lovit cu un obiect inainte de a fi bagat in dric
cena-fu
suzuki/dupree-cred ca pastreaza centura dupa o schema de final din partea lui suzuki.nu stiu cum se numeste
eddie-evident,va trisa sa castige
kurt angle-ankle lock

Triple H
7th October 2004, 09:39
O teapa de No Mercy, inca nu l-am vazut dar rezultatele vorbesc, JBL iar champ, o promovare la infinit a unui bou, plus multe altele.. Cred ca prinde stilul de kkt al lui Guererro.

Heath Scumm
8th October 2004, 09:57
Rezultatul concursului e:

HitScum 45 puncte

The One 35 puncte

Pt. Triple H.- No Mercy a fost okay pe alocuri..........lupta KIDMAN vs LONDON a fost buna!!! :)

Heath Scumm
10th October 2004, 17:24
Pentru ca data trecuta nu au participat decat 2 persoane la concursul de pronosticuri, fac greva si nu mai declansez CONCURSUL TABOO TUESDAY!!!Prefer sa imi investesc energia in alte threaduri de pe Forum decat intr-un loc unde sa scriu degeaba!!!

Fara nici o suparare, daca simtiti nevoia, puteti declansa voi competitia dupa modelele anterioare si eu voi participa!!!

JointLover
10th October 2004, 19:27
Ah cand vroiam shi io sa particip! As continua eu "traditia" daca mi-ar spune shi mie cineva de unde sa aflu ce meciuri se petrec la pey-per-view-uri.

Big Sexy
11th October 2004, 17:58
Urmatorul este Taboo Tuesday. Problema e ca nimeni nu stie inca ce meciuri sunt si se va sti doar cu cateva clipe inainte de fiecare meci. Deci la Taboo Thuesday nu putem face pronosticuri!

Rey619
14th October 2004, 20:45
scuze ca n-am participat... de obicei postm si eu, da' de cand a inceput scoala nu mai am timp de nik... si ma oftica netu de aici la nebunie!!!

Heath Scumm
14th October 2004, 22:52
Big Sexy are dreptate .... oarecum............o parte din meciuri sunt cunoscute...........!!!!

cat despre locul unde poti afla despre luptele din Pay-Per-View-uri , adresa e clasicul site www.wwe.com la sectiunea PPV

Big Sexy
15th October 2004, 10:14
Pe langa punctele obisnuite puteti obtine si puncte extra. Cine ghiceste tot va domina mult timp de acum WRM-ul ;), muuuult timp ...

Meciurile anuntate pentru Taboo Tuesday

World Heavyweight Champion
Triple H vs trei posibili oponenti: Shawn Michaels, Chris Benoit sau Edge
http://tabootuesday.wwe.com/matches/25326
10 puncte pentru alegerea corecta a oponentului

Randy Orton vs. Ric Flair
15 puncte extra pentru ghicirea tipului de meci: Submission, Steel Cage sau Falls Count Anywhere

Intercontinental Championship
Chris Jericho VS Christian, The Hurricane, Rosey, William Regal, Val Venis, Steven Richards, Rhyno, Maven, Tyson Tomko, Shelton Benjamin, Chuck Palumbo, Tajiri, Jonathan Coachman, Batista sau Rodney Mack.
20 puncte pentru alegerea corecta a oponentului.
http://tabootuesday.wwe.com/matches/25328

Kane vs. Snitsky
Weapon Of Choice Match: lead pipe, steel chair or chain
10 puncte extra pentru ghicirea armei
http://tabootuesday.wwe.com/matches/25332

World Tag Team Championship
La Resistance vs un tag team format din cei doi ce nu se vor lupta cu Triple H dintre Shawn Michaels, Chris Benoit si Edge.
15 puncte pentru alegerea corecta a oponentilor.
http://tabootuesday.wwe.com/matches/25322

Fulfill Your Fantasy Battle Royal - Women's Champion
Trish Stratus vs Gail Kim vs Victoria vs Molly Holly vs Nidia vs Jazz vs Stacy Keibler
50 puncte pentru indicarea corecta a ordinii in care vor intra in ring
http://tabootuesday.wwe.com/matches/25334

Christy vs. Carmella - ohhh goodie!!!
10 puncte pentru ghicirea tipului de meci: Aerobics Challenge, Lingerie Pillow Fight sau Evening Gown Match
http://tabootuesday.wwe.com/matches/25330

Eugene vs. Eric Bischoff
10 puncte pentru ghicirea tipului de pedeapsa ce o va primi perdantul:
Va fi servitorul celuilalt timp de o luna, va purta timp de o luna rochie, va fi ras in cap.
http://tabootuesday.wwe.com/matches/25234

Big Sexy
15th October 2004, 10:30
World Heavyweight Champion:
Shawn Michaels - Swet chin music

castiga Rick Flair - Figure-four Leglock
Steel Cage

Intercontinental Championship
castiga Chris Jericho - The Walls of Jericho
oponent Cristian

Kane - Chokeslam
chain

World Tag Team Championship
Edge & Benoit (cih!) - finish: Au Revoir

Fulfill Your Fantasy Battle Royal - Women's Champion
Stacy Keibler -
Trish Stratus, Stacy Keibler, Victoria, Nidia, Molly Holly, Gail Kim, Jazz

Carmella -
Lingerie Pillow Fight

Eugene - ?
va fi ras in cap

am pus o parte din finishere :d

Heath Scumm
15th October 2004, 23:55
1. EDGE

2. SUBMISSION

3. BATISTA

4. lead Pipe

5. HBK/Benoit

6.Trish Stratus, Victoria,Stacy Keibler, Molly Holly,Nidia, Gail Kim, Jazz

Winner- Trish

7.Evening Gown

8.EUGENE va purta rochie

Cred ca stabilirea pronosticurilor efective a luptelor e deja prea mult...nu se stie cu exactitate cine ce va face..mi se pare in regula concursul stabilit pana acum!!!

Big Sexy
16th October 2004, 10:08
Nu vad de ce nu s-ar mai castiga si niste puncte in plus. Eu zic sa se scrie si finisherele. :) Daca stie stie, de ce sa ii iei omului placerea. Plus c ain felul asta ii poti permite accesul la centuri si unora care nu sunt inca experimentati in arena dar au nroc sau cunosc foarte bine wrestlingul. Parerea mea, pana la urma e concursul tau ;)

Triple H
18th October 2004, 18:45
Triple H vs HBK
Triple H - Pedigree

Falls count anywhere
Randy Orton - RKO

Y2J vs Batista
Y2J-Walls of Jericho

Edge/Benoit

Kane - Chockeslam
Chain

Victoria - Widows Peak
Stacy Keibler, Victoria, Nidia, Molly Holly,Trish Stratus Gail Kim, Jazz

Carmella -
Lingerie Pillow Fight

Eugene
va fi ras in cap

Big Sexy
20th October 2004, 11:08
Rezultate:
Triple H - Pedigree (vs HBK)

Orton - RKO - Steel cage

Intercontinental Championship - Shelton Benjamin - T-Bone Suplex

Snitsky - Chain

Edge/Benoit - crippler crossface

Trish Stratus - School Girl outfit - Trish Stratus, Molly Holly, Stacy Kiebler, Nidia, Jazz, Gail Kim and Victoria.

Christy - Lingerie Pillow Fight

Eugene - Leg Drop - shave bald

Primul este castigatorul dupa care urmeaza finisherul si/sau tipul de meci sau stipulatia meciului.

Daca cineva are timp sa calculeze il rog sa o faca

Heath Scumm
20th October 2004, 12:25
pe www.hitscum.20m.com la sectiunea pay-per-views 2 puteti citi pareri personalelegate de NO MERCY si TABOO TUESDAY...sper sa va placa!!!

Big Sexy
21st October 2004, 12:03
Urmatorul PPV este
WWE Presents SURVIVOR SERIES Live

Date : 11/14/2004
Time : 7:45pm
Venue : Gund Arena
City/State : Cleveland, Ohio

Ticket Information : Tickets on sale Saturday, October 16, 2004 at 10:00 am.

Ticket prices: $300, $90, $70, $40, $30, $20

Big Sexy
17th November 2004, 17:20
Pcat ca nu a mai scris nimeni nimic despre Survivor series. De acum o sa punem in joc punctele si pentru ppv-urile de la TNA.

Heath Scumm
17th November 2004, 18:20
Okay ... uite cum facem! De acum inainte se organizeaza concursuri de pronosticuri pe care le voi modera EU!

Tot EU voi calcula punctajele care, la un cuantum prezentat in cele ce urmeaza vor fi transformate in voturi in luptele WRM care vor putea fi folosite de userul in cauza dupa bunul plac!Concursurile vor cuprinde intre 3 si 5 lupte in functie de importanta showului si vor avea ca baza show-urile lunare de tip P.P.V. din WWE si TNA.

Sper ca implicarea sa fie de acum incolo mai mare pentru ca e pacat sa treaca P.P.V.-urile pe langa noi si noi sa nu stim ce se intampla acolo. Macar sa ne dam cu parerea, sa ghicim daca vreti!Astept sugestii sau comentarii "negative" la adresa acestei initiative in cadrul acestui thread!

Big Sexy
18th November 2004, 11:18
Adica nu vom putea sa pariem pentur toate meciurile sau cum. Unele show-uri au mult mai mult de 5 meciuri. Ajung si la 8 meciuri pe PPV.

KingLion
18th November 2004, 12:01
Nu shtiu daca o sa fim prea multi aici. ptr ca nu toti shtiu finisher-ele la fiecare...nu le shtiu denumirea. si nu shtiu daca o sa se puna cineva sa le caute pe net. oricum eu va urez: SUCCES

Big Sexy
18th November 2004, 14:12
Pai e foarte simplu daca nu stii finisherul. Nu il scrii. Pierzi puntele aferente insa nu pierzi si punctele care tin de numele celui care castiga. E mai mult decat nimic asa.

Heath Scumm
18th November 2004, 19:25
DE RETINUT

@King Lion!
1. Nu trebuie musai sa scrii numele finisherului ci felul in care crezi ca se va termina lupta ... Ex:Kane il va arunca pe Snitsky de pe Bloc si va invinge ... sau Benjamin va castiga folosind finisherul lui ... nu conteaza numele ... asa a fost concursul asta dintotdeauna ... nu trenuie sa stii terminologie de specialitate ci sa te gandesti ce ar putea sa se intample ... e pura distractie

@Big Sexy
2.Voi selecta EU intre 3 si 5 meciuri din tot show-ul pe care le voi baga in concurs. Sunt show-uri care au 10 meciuri, sunt altele care au 6. Ar putea aparea diferente semnificative intre punctaje. Voi face in asa fel incat P.P.V.-urile mai importante(de tip WRESTLEMANIA sau ROYAL RUMBLE) sa primeasca mai multe puncte decat cele mai putin importante(de tip Great American Bash ori Taboo Tuesday).

Si ca sa fie treba clara, fiecare 50 puncte acumulate se pot transforma (la alegerea userului in cauza) intr-un vot! /hello

Big Sexy
19th November 2004, 08:19
Sau 120 in 2 voturi sau 200 in trei vorturi. Ehh, cum suna asta? Pretty cool nu?
E bine cum zici tu desi suspectez ca va trebui sa ghicim cum vor evolua meciurile hardcore ... hehehe ... oricum eu ma pregatesc si de chestia asta si pana la urma cine imparte, parte isi face.

KingLion
19th November 2004, 10:15
DE RETINUT

@King Lion!
1. Nu trebuie musai sa scrii numele finisherului ci felul in care crezi ca se va termina lupta ... Ex:Kane il va arunca pe Snitsky de pe Bloc si va invinge ... sau Benjamin va castiga folosind finisherul lui ... nu conteaza numele ... asa a fost concursul asta dintotdeauna ... nu trenuie sa stii terminologie de specialitate ci sa te gandesti ce ar putea sa se intample ... e pura distractie

Multumesc de explicatii si PROMIT ca de acum incolo sa ma bag si eu in Concurs. Doar de dragul de a fi mai multi si de A INVATA mai mult wrestling.

Big Sexy
19th November 2004, 12:10
Totusi nu inteleg de ce trebuie sa nu includem anumite meciuri in pronosticuri. Daca stam sa ne gandim nitel punctele astea nu pot face asa mult rau! Asta in cazul in care vrei sa limitezi numarul de meciuri din cauza posibilitatii de a acumula repede un numar mare d epuncte.

Heath Scumm
20th November 2004, 11:47
Asta in cazul in care vrei sa limitezi numarul de meciuri din cauza posibilitatii de a acumula repede un numar mare d epuncte.

Exact asta e ideea! ... si am recurs la valoarea unica de 50 puncte=1vot pentru a usura calculele, atat din partea mea cat si din partea celui ce acumuleaza puncte. De pilda, King Lion va sti ca odata ce a trecut de pragul de 50 puncte, poate sa le foloseasca precizand asta pentru castigarea unei lupte. Precizarea se va face in threadul ARENA WRM pt. meciurile non-PPV sau in threadul specializat pt. meciurile PPV.

P.P.V.-urile de tip SmackDown ori Raw vor avea cate 3 lupte in concurs, cele majore WWE si TNA vor avea cate 5 lupte.

Se vor acorda 5 puncte pentru indicarea corecta a castigatorilor, 10 puncte pentru indicarea corecta a modului de incheiere a partidei.

Nu e prea greu, nu?

Big Sexy
22nd November 2004, 13:05
Acestea fiind zise asteptam cu interes noul ppv de la TNA.
destule puncte o sa se stranga intr-o perioada lunga. Totusi au fost destule meciuri decise la un vot diferenta inclusiv cel al actualului campion cruiserweight cand a luptat epntur no1 contender.

KingLion
23rd November 2004, 10:10
Da se pare ca TNA-ul ia avant si destul de mult. Dar nu shtiu cred ca o sa dureze ceva vreme pana cand o sa ia locul WWE-ului, astia si-au facut un renume si acum se folosesc de el...cu toate ca nu mai au aceeasi calitate...dar eu REnume si asta conteaza. Oricum sa uram succes TNA-ului si poate ii vedem si in Romania

Heath Scumm
24th November 2004, 18:29
La acest concurs se acorda un maxim de 75 puncte. Se acorda 5 puncte pt. indicarea corecta a castigatorilor, 10 puncte pt. indicarea corecta a modului de terminare a partidei! 50 de puncte acumulate pot fi transformate intr-un vot in luptele WRM!

Luptele sunt:

1.Macho Man Randy Savage/AJ Styles/Jeff Hardy vs Kings Of Wrestling(Jeff Jarett/Outsiders)

2.NWA Tag-Team Title Match - 3 Live Krew (probabil Konnan si Ron Killings sau BG JAMES ... KONNAN va participa mai mult ca sigur) vs Team Canada (2 membri din cei 3 activi ai Team Canada)

3.Raven vs Diamond Dallas Page

4.6 Sides Of Steel Cage Match - Triple X vs Americas Most Wanted

5.X-Division Championship - Petey Williams vs Chris Sabin

Pentru mai multe informatii legate de acest mega-eveniment care se va desfasura pe 5 Decembrie accesati http://www.tnawrestling.com/turningpoint/index.html

Puteti posta pronosticurile pana pe 4 Decembrie inclusiv. Succes! :rolleyes:

Heath Scumm
24th November 2004, 18:37
Voi posta primul ca sa dau exemplu ;)

1. Vor castiga Macho/AJ/Hardy ... Macho Man va elibera Nebunia(adica Top Rope Elbow Drop) pe Jeff Jarett

2. 3 Live Krew isi vor mentine titlul la echipe . Vad un Tequilla Sunrise a lui Konnan pe unul dintre adversari.

3. DDP vs Raven - Asta va fi interesanta! My Favourite Match de la Turning Point(la egalitate cu cea dintre ABYSS si ALPHA MALE pe care nu am inclus-o in concurs)
DDP va castiga(desi sper sa gresesc) cu al sau Diamond Cutter. Sper ca asta sa fie prima lupta dintr-o lunga rivalitate ce a pornit intre cei 2 prin 1998 si a reinviat in TNA ... God Bless America ;)

4. Americas Most Wanted sunt alesii mei pt. marea victorie . Chris Harris va fi cel care va inregistra victoria pentru AMW.

5. Petey Williams va aplica Destroyer-ul si pe Chris Sabin. Daca l-a invins pe AJ Styles, il va invinge si pe Sabin. 1,2,3 ... chestie academica ... Destroyer-ul lui e una dintre cele mai tari scheme pe care le-am vazut vreodata ... ca sa-l parafrazez pe BlackShad(care se referea la Randy Orton) ... Ce mai?E tare!

Reaper
27th November 2004, 19:51
1) Kings Of Wrestling - Scott Hall(mereu oportunist) va beneficia de o sansa si ii va aplica finisherul sau lui AJ Styles
2) 3 Live Krew - trebuie sa merg si eu pe Tequilla Sunrise-ul lui Konnan pt ca e singurul pe care il cunosc.
3) DDP - Diamond Cutter(nu se pun probleme)
4) Triple X - nu stiu cum castiga(nu cunosc pe nimeni din meciul asta)
5) Petey Williams - Canadian Distroyer(sunt mai sigur de meciul asta decat de cel al lui DDP)

Heath Scumm
28th November 2004, 22:59
THIS JUST CAME IN!!!

KONNAN e accidentat. Ca urmare, THE TRUTH(fostul K-Kwik din WWF) va face echipa cu BG JAMES(fostul Road Dogg din WWF) pentru a apara titlul la echipe detinut de 3 Live Krew.

In aceste conditii, pariez ca THE TRUTH va termina lupta cu al sau SCISSOR KICK, finisher al carui nume il schimba mai des decat imi schim eu lenjeria intima ... acum cred ca se cheama THE LIE DETECTOR desi s-a mai numit TRUTH HURTS,THE SCISSOR KICK,TRUTH OR CONSEQUENCES si in multe, multe alte feluri

Reaper
29th November 2004, 01:50
In cazul asta sa treci la mine la lupta (2) victorie pt Team Canada. Nu pot sa pariez pe un luptator care il loveste pe altul cu piciorul in cap si numeste chestia asta Detectorul de Minciuni. Este aberant, deci inadmisibil.

Heath Scumm
29th November 2004, 18:17
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Superstarurile NWA TNA, ii rog sa acceseze http://www.nwatna.com/superstars/main_stars.shtml si sa vada care e faza cu ei.

De stiut ar mai fi ca Triple X sunt "Fallen Angel" Chris Daniels si Elix Skipper ... am specificat acest aspect cam tarziu insa sper sa vedeti ce e cu astia 2!

cat despre Team Canada, nu se stie cu exactitate care sunt participantii deoarece sunt 5 membri in aceasta echipa, inclusiv antrenorul lor care e si luptator cate o data si campionul X Petey Williams. Cred ca de la team Canada vor intra in ring Bobby Roode si Eric Young desi nu pot spune asta cu exactitate. Ramane de vazut!

Heath Scumm
3rd December 2004, 13:35
Duminica va fi Turning Point!

Mai aveti pana sambata ca sa postati pronosticuri!

NU UITATI! Punctele obtinute in urma acestui concurs pot fi transformate in votri in luptele WRM! :rolleyes:

Heath Scumm
8th December 2004, 19:50
Cei ce au participat la concursul TURNING POINT :

HitScum:30 puncte
Reaper:20 puncte

Aceste puncte se aduna cu cele obtinute ulterior. Reamintesc - 50 puncte pot fi transformate intr-un vot in arena WRM.

A fost un P.P.V. incredibil!!!

Big Sexy
14th December 2004, 17:46
Pentru armaggedon nimic? Nu de alta dar sunt niste puncte pierdute de toata lumea!

Heath Scumm
3rd January 2005, 20:22
Gata! Concurs nou!

Se cheama NEW YEARS REVOLUTION si e pe 9 Ianuarie!Aceleasi reguli - 5 puncte pentru indicarea corecta a castigatorului, 10 pt. indicarea felului in care se va termina lupta!!

Luptele ce participa la concurs sunt:

1. ELIMINATION CHAMBER MATCH : Triple H vs Randy Orton vs Batista vs Chris Jericho vs Edge vs Chris Benoit - Special Referee Shawn Michaels

2. Titlul la femei : Lita(Campioana) vs Trish

3. Gene Snitsky vs Kane

Succes!;)

Heath Scumm
3rd January 2005, 20:23
Parerea mea e...

1. Batista - ajutat de Shawn Michaels
2. Lita - Moonsaultul
3. Kane - Tombstone Piledriverul

Reaper
5th January 2005, 22:33
1) Batista ramane cu HHH. HHH se crede invingator. Batista il ataca pe la spate pe HHH. Daca Batista are vreun finisher il va folosi pe HHH. Daca nu, acum e momentul sa-si creeze unul.
2) Lita castiga prin descalificarea lui Trish.
3) Kane - ChokeSlam

BlackShad
5th January 2005, 23:27
1)Edge
2)Lita
3)Kane

Big Sexy
6th January 2005, 09:32
1. Batista
2. Trish
3. Gene Snitsky

Cred ca a venit vremea ca Batista sa fie in top si cu certitudine ca asta este si intentia WWE-ului avand in vedere atentia deosebita ce i se acorda in ultimul timp.
Lita are clar nevoie de o poveste noua si consistenta iar pierderea titlului in favoarea lui trish nu ar face altceva decat sa aprinda focul ce se stinsese.
Snitsky nu sunt sigur ca are sanse sa castige insa cred ca totusi WWE vrea sa il promoveze si mai mult. Nevoia schimbarii a devenit evienta si pentru ei!

Heath Scumm
10th January 2005, 15:34
Dupa New Years Revolution, situatia generala puncte = voturi pe acest forum e cam asa:

1. HitScum - 45 puncte (15 puncte obtinute la NYR ... am ghicit Kane si am indicat corect si modul de finish a partidei)
2. Reaper - 25 puncte (5 puncte la NYR ... a ghicit Kane)
3. BlackShad - 5 puncte (toate obtinute la NYR ... si el l-a ghicit pe Kane)
4. Big Sexy - 5 puncte (a ghicit Trish)

Heath Scumm
10th January 2005, 16:02
Concursul acesta va avea 5 lupte ... astept pronosticuri pana pe 16 ianuarie ... adica duminica!!!

1. 15 puncte pentru indicarea corecta a castigatorului - Jeff Jarett vs Castigatorul luptei de No1 Contender dintre Nash,DDP,Alpha Male

2. No1 Contender Match - Kevin Nash vs DDP vs Alpha Male - 5 puncte pt indicarea corecta a castigatorului, 10 pt. indicarea corecta a finalului partidei

3. Team Canada vs Americas Most Wanted - 5 puncte pt indicarea corecta a castigatorului, 10 pt. indicarea corecta a finalului partidei

4. Raven vs Erik Watts - 5 puncte pt indicarea corecta a castigatorului, 10 pt. indicarea corecta a finalului partidei

5. Ultimate X Match - Petey Williams vs AJ Styles vs castigatorul luptei dintre Chris Sabin si Christopher Daniels - - 5 puncte pt indicarea corecta a castigatorului, 10 pt. indicarea corecta a finalului partidei

Heath Scumm
10th January 2005, 16:08
1. Alpha Male

2. Alpha Male - The Pounce

3. AMW - Chris Harris hits the Catatonic

4. Raven - Raven Effect

5. Christopher Daniels - isi va neutraliza oponentii cu manevre de impact gen Angel's Wings ... vad multe infruntari la inaltime pe cablurile in forma de X insa, in final, Fallen Angel va lua centura!

Reaper
10th January 2005, 21:59
1) Diamond Dallas Page
2) DDP - Diamond Cutter pe Kevin Nash
3) Team Canada
4) Raven - Raven Effect
5) AJ Styles - The Styles Clash pe Petey Williams

Triple H
13th January 2005, 12:23
1 Kevin Nash
2 Kevin Nash - Jacknife powerbomb pe DDP
3. AMW
4 Raven - Raven effect
5. Fallen Angel - BME, Best Moonasault ever

Big Sexy
15th January 2005, 23:39
1. Diamond Dallas Page
2. DDP - Kevin Nash primeste un Diamond (cutter) :(
3. America's Most Wanted
4. Raven - Raven effect (ar fi si culmea sa fie altfel)
5. AJ Styles - Styles Clash pe Petey Williams

Cred ca ar trebui scris in dreptul fiecarui caracter din "gimmick-ul ..." cate puncte are.

Heath Scumm
17th January 2005, 19:18
Rezultatele la NYR sunt:
1. Jeff Jarett - 3 Strokes pe Alpha Male
2. Alpha Male - The Pounce
3. AMW - O neintelegere intre membrii Team Canada
4. Erik Watts - Choke Slam
5. AJ Styles - Cu un salt incredibil din coltul ringului le-a luat centura din fata lui Williams si Sabin

Punctajele dupa NYR sunt:

HitScum: 20 puncte
Big Sexy: 10 puncte
Triple H: 5 Puncte
Reaper: 5 puncte

In threadul Puncte=Voturi veti putea vedea situatia punctelor acumulate in concursurile de pe forum si veti putea anunta inainte de P.P.V. -ul dorit transformarea a 50 puncte acumulate intr-un vot.

Big Sexy
17th January 2005, 22:15
Poti sa scrii si rezultatele aici? Nu de alta dar e bine pentru posteritate sa fie si ele aici.

Edit HitScum
-------------------------
S-a consemnat!

Heath Scumm
19th January 2005, 17:14
In curand ROYAL RUMBLE!!! :)

Heath Scumm
21st January 2005, 16:32
The moment we've all been waitin 4 ... Royal Rumble pe 30 ianuarie. Oferiti pronosticuri pentru Royal Rumble ... /hello

1.Royal Rumble Match
Primiti 25 puncte daca indicati corect castigatorul ROYAL RUMBLE si inca 25 daca indicati corect RUNNER UP-ul ... participantii la ROYAL RUMBLE ii aflati pe site-ul http://www.wwe.com/shows/royal_rumble/

Trebuie sa participe 15 luptatori din RAW si 15 din SMACKDOWN insa toti participantii ii veti afla cu exactitate doar cu cateva ore/poate zile inaintea inceperii show-ului. De asta am acordat asemenea punctaje fabuloase pentru cei ce ghicesc castigatorul111

2. Triple H vs Randy Orton - primiti 5 puncte pt. indicarea corecta a castigatorului si 10 puncte pentru indicarea corecta a modului in care se va termina partida

3. JBL vs ANGLE vs BIG SHOW - primiti 5 puncte pt. indicarea corecta a castigatorului si 10 puncte pentru indicarea corecta a modului in care se va termina partida

4. Undertaker vs Heidenreich - Casket Match adica cine-l baga pe celalalt in sicriu castiga - primiti 5 puncte pt. indicarea corecta a castigatorului si 10 puncte pentru indicarea corecta a modului in care se va termina partida

5. HBK vs EDGE - primiti 5 puncte pt. indicarea corecta a castigatorului si 10 puncte pentru indicarea corecta a modului in care se va termina partida

Reaper
21st January 2005, 18:53
1) Astept sa se mai completeze lista si apoi imi dau cu parerea(presupun ca limita e 29 ianuarie, nu?)
2) Triple H - Pedigree
3) Kurt Angle - Angle Slam
4) Heidenreich - ajutat de alti luptatori. Paul Heyman va juca un rol important.
5) HBK - Sweet Chin Music
Dilema: Edge si HBK lupta si One on One si in Royal Rumble?
Edit HitScum
Se pare ca da...

JointLover
21st January 2005, 19:38
1) Later
2) Triple H - Pedigree
3) Kurt Angle - Ankel lock lu' Big Show
4) Heidenreich - Powerbomb
5) Edge - Spear

Heath Scumm
25th January 2005, 17:56
O sa fiu mai "nebunatic" si o sa fac pronosticurile inainte de numirea tuturor luptatorilor in Royal Rumble Match!

1. BATISTA!!! :o: ... Runner Up va fi John Cena!

2. Randy Orton - RKO

3. Big Show - Choke Slam

4. Heidenreich - ajutat de alti luptatori(poate chiar Paul Heyman) ... in ultima vreme s-a vehiculat discret in WWE mitul Yokozuna, mai ales ca acesta a castigat Rumble-ul din 93 ... Can U smell What WWE is cookin?

5. Edge - va trisa ca sa castige

Reaper
25th January 2005, 21:43
Dau si eu pronosticul la Royal Rumble ca nu vad ce luptator care nu face parte inca din lista ar putea sa-mi schimbe alegerea.
1) Castigator - John Cena ( desi mie nu prea imi place, el are f multi fani si cred ca WWE va tine cont de asta)
Runner Up - Chris Jericho( pentru ca pare un luptator care poate sa ajunga pana in final, dar si care poate fi invins de John Cena fara sa se ridice prea multe semne de intrebare)

.................................................. .................................................. .

Mi-am dat seama ca asta era thread-ul de Pronosticuri. HitScum, daca ti se pare ca ideile mele ar fi mai protrivite in alt thread (ex: "UnderTaker aka the Dead Man") te rog sa le muti tu.

ionutz_1975
27th January 2005, 21:37
1)rey mysterio
2)randy orton-rko
3)Big Show - Choke Slam
4)undertaker choke slam urmat de pile driver
5)HBK - Sweet Chin Music

Heath Scumm
31st January 2005, 15:42
Rezultatele de la Royal Rumble sunt :
1. Batista - l-a eliminat pe John Cena
2. Triple H. - Pedigree
3. JBL - Clothesline From Hell
4. Undertaker - Tombstone Piledriver
5. Edge - triseaza prinzandu-se de corzi pentru 1,2,3

Punctele obtinute sunt ...

Ionutz_1975 - 15 puncte ... a ghicit la meciul cu Undertaker
HitScum - 65 puncte ... am ghicit la perfectie ROYAL RUMBLE-ul si meciul cu EDGE ... Ce vreti mai mult de atat???
JointLover - 20 puncte ... am tot asteptat raspunsul tau la RUMBLE dar n-a venit
Reaper - 15 puncte ... ai ghicit Triple H.

Heath Scumm
2nd February 2005, 14:33
AGAINST ALL ODDS e urmatorul P.P.V. al TNA ... Luptele sunt :

1.NWA WORLD HEAVYWEIGHT TITLE MATCH
Champion Jeff Jarrett vs. Kevin Nash

2.IRONMAN X DIVISION TITLE MATCH
Champion The Phenomenal AJ Styles vs.
The Fallen Angel Christopher Daniels

3.NWA WORLD TAG TEAM TITLE MATCH
America's Most Wanted vs. Kid Kash & Lance Hoyt

4.FULL METAL MAYHEM (TABLES, LADDERS, CHAIRS & CHAINS)
The Charismatic Enigma Jeff Hardy vs. Abyss

5.Grudge Match: Dustin Rhodes vs. Raven

E timpul pentru pronosticuri. Primiti 5 puncte daca indicati corect castigatorul, 10 puncte daca indicati corect felul in care se va termina lupta!!!

Heath Scumm
2nd February 2005, 14:38

1. Kevin Nash - The JackNife Powerbomb, probabil ajutat de Scott Hall

2. Fallen Angel - Va fi o lupta stransa decisa de o miscare de impact de tip Angel's Wings(nu neaparat asta)

3. AMW - Trebuie sa merg iar pe mana lui Chris Harris cu al sau Cathatonic

4. Oau! Lupta deceniului pentru mine! Nici nu stiu pe cine sa aleg ... cred ca merg pe mana lui Jeff Hardy cu un Swanton extrem

5. Raven - Raven Effect ... Sper sa castige si el un Grudge Match, chiar daca a pierdut 2 consecutive(chiar si in fata lui Eric Watts :( ) ... Pentru cei neinitiati, Dustin Rhodes e fostul Goldust din WWF

ionutz_1975
2nd February 2005, 15:58
peonosticurile mele sunt
1.Jeff Jarrett
2.Fallen Angel
3.Kid Kash & Lance Hoyt
4.Jeff Hardy- Swanton
5.Raven-raven effect

Big Sexy
3rd February 2005, 11:26
1. Jeff Jarret probabil ajutat de chitara lui celebra.
2. A.J Styles, Slyles Clash
3. AMW
4. Abyss - black hole - este mai mult o simpatie personala decat o apreciere obiectiva.
5. Raven

Reaper
5th February 2005, 22:14
1) Jeff Jarret; e prea devreme ca Nash sa devina campion
@HitScum
Te rog sa dai un link in care sa gasim numele finisher-elor pentru luptatorii din TNA. Pe www.tnawrestling.com nu am gasit.
2) A.J Styles - Slyles Clash
3) America's Most Wanted
4) Abyss - Black Hole; Jeff Hady e un luptator impresionant, dar nu invincibil. Pierzi Jeff, pierzi!
5) Ravn - Raven Effect; pentru ca Raven are un rol mai important in TNA dacat a avut in WCW. Pentru ca GoldDust a avut un rol mai important in WWF decat are acum in TNA (zice eu)

Edit HitScum
.................................................. ..........
Nu stiu nici un site unde gasiti finisher-uri ... puteti insa sa scrieti ca "Jeff foloseste finisherul sau pe Abyss" ... daca nu stiti cum se cheama!!!

Heath Scumm
15th February 2005, 14:23
Rezultatele de la Against All Odds sunt:

1. Jeff Jarett - The Stroke
2. AJ Styles - Styles Clash
3. America's Most Wanted - Death Sentence
4. Abyss - l-a trecut pe Jeff Hardy prin 4 mese ;) ... posibila lupta a anului :ok:
5. Raven - a trisat folosindu-se de corzi

Punctele obtinute:

Big Sexy - 35 puncte (a ghicit castigatorii la toate cele 5 meciurile)
Reaper - 35 puncte (la fel :ok: )
HitScum - 10 puncte
Ionutz_1975 - 10 puncte

Urmeaza No Mercy in WWE SmackDown :)

Heath Scumm
15th February 2005, 14:35
Luptele de la No Way Out sunt:

1. Barbed Wire Cage Match: JBL vs Big Show
2. Undertaker vs Luther Reigns
3. Finala turneului de No 1 Ctdr. : Kurt Angle vs castigatorul dintre John Cena/Booker T.

Primiti 5 puncte daca indicati corect castigatorii si 10 daca indicati corect felul in care se vor termina luptele!!!!

Reaper
16th February 2005, 11:33
1) JBL - ClothesLine from Hell
2) UnderTaker - Last Ride
3) Booker T. - Axe Kick (daca asa se numeste finisher-ul lui)

Big Sexy
16th February 2005, 12:11
1) JBL - iese din cusca pe sus - daca tot e bal, bal sa fie, sunt satul de el insa nu cred ca exista vre-un motiv sa il faca pe big show sa castige. mai repede pe kurt angle il vad campion in viitor.

2. Undertaker - last ride - nu l-a batut heindreich, nu o sa il bata un midcarder!

3. John Cena face finisherul lui pe Kurt angle.

Heath Scumm
16th February 2005, 13:39
Pronosticurile mele ... le-am mai postat o data da' nu mai sunt

JBL-Iese din cusca pe sus, Big Show e prea gras ca sa iasa, chiar si pe usa ... Un Clothesline From Hell il va ajuta mult pe JBL in demersul lui

Undertaker - vad un Tombstone

Kurt Angle - Ankle Lock

Reaper
16th February 2005, 16:25
Da. M-am trezit.

Modificare la meciul 1)
Eu zic ca vine Orlando Jordan si ii deschide usa lu' JBL.

Restu pronosticurilor raman la fel.

JointLover
17th February 2005, 16:08
1) JBL - Clothesline from Hell
2) Luther Reigns - cu ajutorul unui scaun sau ... a unui obiect interzis
3) Booker T - o sa intervina John Cena ... cred

BlackShad
17th February 2005, 20:08
1)JBL-Iese din cusca in blood
2)Undertaker-Chokeslam
3)John Cena-FU

ionutz_1975
17th February 2005, 23:07
1)big show - choke slam
2)undertaker-tombstone
3)john cena-FU

cutuma
20th February 2005, 23:38
Ash zice asha

1.JBL .... Din cate am intzeles eu, cel care castiga ishi pune titlul la bataie impotriva lui Batista la WrestleMania. Shi astfel nu m-ash mira ca Batista sa intervina in fav lui JBL pentru ca Big Show e un adversar prea incomod.
2.Undertaker - Choke Slam
3.John Cena - Booker T nu prezinta interes lately iar Kurt Angle...hmmm, dupa ce-a fost la Royal Rumble, m-ash mira sa nu-shi plateasca Shawn Michaels politele.

Heath Scumm
22nd February 2005, 19:46
1.JBL - a iesit din cusca pe sub ring dupa ce Big Show a spart podeaua cu el
2.Undertaker - Tombstone
3.John Cena - FU

Punctajele obtinute sunt(de la cel mai slab la cel mai tare):

JointLover - 5 puncte
Reaper - 10 puncte
Decret - 15 puncte
HitScum - 20 puncte
3.Big Sexy - 25 puncte
1.Ionutz_1975 - 30 puncte
1.BlackShad - 30 puncte(nu ti-am luat in considerare finisher-ul lui JBL deoarece era evident ca se va sangera cu sarma aia ghimpata in joc)

cutuma
22nd February 2005, 20:40
O mica observatie. Cand ai doi ocupanti ai primului loc nu desfintezi locul 2. Se acorda 4 premii, 2 locuri 1, un loc 2 shi un loc 3. :no: :D

Big Sexy
24th February 2005, 21:30
tehnic vorbind SE desfiinteaza locul urmator in caz de egalitate. Cel putin asa e la sporturile olimpice de iarna pe care le urmaream cu placere pana acum un an. Oricum nu vad sensul discutiei. Nu conteaza decat punctele.

Heath Scumm
1st March 2005, 14:50
Destination X Competition

Luptele sunt:

1. Jeff Jarett vs D.D.P.- 5 puncte pt. castigator, 10 pt. finish
2. No DQ Match: Kevin Nash vs The New Age Outlaw- 5 puncte pt. castigator, 10 pt. finish
3. Falls Count Anywhere : Abyss vs Jeff Hardy- 5 puncte pt. castigator, 10 pt. finish
4. Bullrope Match : Raven vs Dustin Rhodes - 5 puncte pt. castigator, 10 pt. finish
5. 4 Men Ultimate X Match - primiti 15 puncte daca indicati corect castigatorul(aveti de ales din divizia X a TNA)

Raspunsurile ... pana pe 13 martie!

Heath Scumm
1st March 2005, 14:53
Pronosticurile mele ...
1. DDP - cu ajutorul lui Sean waltman
2. Nash - prin interventia unui strain
3. Jeff Hardy - Swanton
4. Raven - The Effect va distruge adversarul
5. merg pe mana lui Elix Skipper

Reaper
1st March 2005, 19:32
1) DDP - Diamond Cutter
2) Nash - posibil sa intervina cineva, dar pin-ul il face dupa un PowerBomb (de-al lui)
3) Abyss - Black Hole
4) Raven - Raven Effect
5) A.J. Styles (initial am vrut sa spun Petey Williams, dar m-am razgandit)

Big Sexy
1st March 2005, 20:07
1. Jeff Jarret - il pocneste cu chitara (stiu, nici mie nu-mi place dar asta e)
2. Nash - Jacknife powerbomb - lumea inca il iubeste nu cred ca il poate vedea cineva infrant la un PPV de The New Age Outlaw
3. Abyss - black Hole - asta e nu meci pe care trebuie sa il vad - Abyss o sa striveasca insecta asta de Jeff Hardy
4. Raven - Raven Effect cel mai previzibil rezultat.
5. A.J. Styles e cazul sa mai castige si el.

ionutz_1975
6th March 2005, 21:22
1)DDP-Diamond Cutter
2)Nash - Jacknife powerbomb
3)Abyss-Black Hole
4)Raven - Raven Effect
5)A.J. Styles

Heath Scumm
16th March 2005, 09:46
Rezultatele la Destination X au fost:

1. Jeff Jarett - Alpha Male l-a atacat pe D.D.P.
2. The New Age Outlaw - Jeff Jarett l-a lovit pe Nash cu centura de campion
3. Jeff Hardy - Twist Of Fate pe o scara
4. Dustin Rhodes - Top Rope Bulldog pe o scara
5. Christopher Daniels - i-a furat centura lui AJ fara ca arbitrul sa vada!

Punctajele obtinute:
HitScum - 5
ionutz_1975 - 0
Big Sexy - 5
Reaper - 0

Luna asta chiar ca am cam esuat-o cu totii!!! ;)

Big Sexy
17th March 2005, 10:53
Asta inseamna ca au devenit mai imprevizibili cei din TNA sau ca au inselat asteptarile tuturor fanilor sau amandoua??

Heath Scumm
23rd March 2005, 10:33
Asadar ... luptele pentru concursul WrestleMania vor fi:

1. Batista vs Triple H. - World Heavyweight Championship
2. JBL vs John Cena - WWE Championship
3. Randy Orton vs The Undertaker
4. Kurt Angle vs HBK
5. Money In The Bank Ladder Match - Kane vs Benoit vs Edge vs Christian vs Benjamin vs Jericho

Cu exceptia ultimei lupte, primiti cate 5 puncte daca indicati corect castigatorul, 10 puncte pentru indicarea corecta a felului in care se va termina meciul!
Pentru lupta Money In The Bank primiti direct 15 puncte daca indicati corect castigatorul!

Heath Scumm
23rd March 2005, 10:35
Pronosticurile mele ...

1. Batista - Batista Bomb
2. John Cena - FU
3. Undertaker - Tombstone (si eu m-am razgandit)
4. HBK - Sweet Chin Music
5. Kane

BlackShad
23rd March 2005, 15:55
1.Batista-Batista Bomb
2.John Cena-FU
3.Randy Orton-RKO
4.HBK-Sweet Chin Music
5.Edge

cutuma
23rd March 2005, 17:45
1.Batista - Batista Bomb
2.John Cena - FU
3.UnderTaker - TombStone (m-am razgandit :) )
4.Angle - Angle Slam dupa ce HBK rateaza Sweet Chin-ul.
5.Kane.

Reaper
24th March 2005, 14:19
1. Triple H - Pedigree
2. John Cena - FU
3. The Undertaker - TombStone
4. HBK - Sweet Chin Music
5. Edge

ionutz_1975
25th March 2005, 22:43
pronosticurile mele sunt"
1.Batista-Batista Bomb
2.John Cena-FU
3.Randy Orton-RKO
4.HBK-Sweet Chin Music
5.kane

issue
26th March 2005, 17:51
pronosticurile mele sunt

triple h - sledge hammer
cena - FU
undertaker - tombstone
hbk - il ajuta Marty Jannety din moment ce se spune ca wwe il va semna
kane

Heath Scumm
29th March 2005, 11:08
O mica modificare la concursul WrestleMania ... am tinut cont de pronosticurile voastre de pana acum pentru a lua decizia ...

Cu exceptia ultimei lupte, primiti cate 5 puncte daca indicati corect castigatorul, 10 puncte pentru indicarea corecta a felului in care se va termina meciul!
Pentru lupta Money In The Bank primiti direct 15 puncte daca indicati corect castigatorul!

Heath Scumm
4th April 2005, 10:18
Rezultatele de la WrestleMania 21 ... Oau! :o:

Batista - Batista Bomb
Cena - FU
Undertaker - Tombstone
Angle - Ankle Lock ... thank god they didn't use that janetty guy
EDGE

Acu' punctajele ... :)

Issue - 35 de batrane
Ionutz_1975 - 30 de puncte
Reaper - 45 (chiar a ghicit-o cu Edge ... nu ma asteptam)
Decret - 50 (ho!ho! l-a intuit bine pe angle ... pacat ca a fost ankle lock si nu angle slam)
HitScum - 45 puncte
BlackShad - 45 (prea multa incredere in Randy Orton :P )

Big Sexy
17th April 2005, 11:47
La ce vom mai da pronosticuri? Backlash?
Pana acum se stiu 2 meciuri si, doamne de abia astept sa il vad pe hogan luptand!!! De pe acum garantez ca el va castiga. La fel ca si Batista prin descalificarea lui HHH. :)

Heath Scumm
19th April 2005, 17:30
TNA LockDown Competition - toate luptele se vor desfasura intr-o cusca cu 6 colturi!!!

Primiti 5 puncte daca ghiciti castigatorul, 10 daca intuiti felul inc are se va termina lupta ...

1. Lethal LockDown - Jarett/Outlaw/Alpha Male vs DDP/Nash/X-Pac
2. No1 Ctdr Match - Abyss vs AJ Styles
3. X Championship Match - Primetime vs Fallen Angel
4. Tag-Team Championship - AMW vs Team Canada
5. Tables Match(cine rupe primul o masa cu adversarul :) castiga) - Raven vs Jeff Hardy

Heath Scumm
19th April 2005, 17:33
Ale mele sunt :

1. Alpha Male will destroy DDP with an X-treme POuuuuuuunce
2. Abyss - Black Hole Slam
3. Primetime - finisherul lui ala ca un piledriver/DDT ... am un lapsus
4. AMW - Death Sentence
5. OH MY GOD! THIS IS MY DREAM MATCH! :o: Jeff Hardy - Table Breakin Swanton ... desi as vrea sa castige Raven ...

Heath Scumm
21st April 2005, 15:19
Update : Se pare ca Nash s-a accidentat si nu va mai face parte din Main Eventul de la LockDown desi el doreste sa lupte ... se prea poate ca joi(astazi), in cadrul TNA Impact sa se anunte un inlocuitor pentru Nash ...

Oricum, aceasta schimbare in ultimul moment nu imi afecteaza catusi de putin pronosticul!

Reaper
21st April 2005, 18:06
1. DDP - Diamond Cutter pe Alpha Male
2. AJ Styles - Styles Clash (nu mai stiu cum se numeste finisher-ul; sper ca l-am nimerit)
3. Fallen Angel - Angel's Wings (din nou nu stiu daca asa se numeste finisher-ul)
4. AMW - Death Sentence (eu asa stiam ca se numeste finisher-ul lor si nu Death Penalty)
5. Jeff Hardy - il aseaza pe Raven pe o masa si apoi face un Swanton pe el. Bang!

Heath Scumm
22nd April 2005, 13:09
Ai dreptate ... e Death sentence

flipper2
26th April 2005, 15:37
Se tin pronosticuri pt. BACKLASH?

Heath Scumm
26th April 2005, 15:48
@flipper2
bine inteles!fiecare Pay Per View!

Deocamdata, rezultatele pentru TNA Lockdown ...
1. DDP/Waltman/BG James - Waltman l-a pinuit pe Monty Brown dupa ce acesta s-a accidentat in urma unui Double Pounce
2. AJ Styles - Powerbomb de pe cusca pe Abyss
3. Fallen Angel - Angel's Wings
4. AMW - Death Sentence
5. Jeff Hardy - Splash prin 4 mese

Punctajele obtinute ... hmmm ... cam putini ...
HitScum - 20
Reaper - 45

Heath Scumm
26th April 2005, 16:00
BackLash Competition

Deoarece e o competitie Raw vom accepta in concurs doar 3 lupte ...

Batista vs Triple H.
Edge vs Benoit - Last Man Standing
Chris Jericho vs Shelton Benjamin

Aceleasi 5 puncte pentru castigator. 10 puncte pentru finish

Batista - Batista Bomb
Edge - Spear
Y2J - Walls

flipper2
26th April 2005, 18:23
JERICHO vs. BENJAMIN = winner JERICHO
BATISTA vs. Trips = winner BATISTA
BENOIT vs. EDGE = hmm..... EDGE
VISCERA vs KANE = winner KANE, dar totusi Trish va trebui sa-l serveasca pe VISCERA cumva, pt. ca de'asta se vor uita oamenii la RAW
TAG TEAM Turmoil = winner Hurricane & Rosey sau s-ar putea sa retina Tajiri cu Regal ...nu stiu exact ce sa zic aici.
meciu al mai mare din toot PPV'ul: HBK & HHH (Hollywood Hulk Hogan) vs. niste baieti care de-abia au debutat,...si care nici macar nu sunt arabi - Muhammad Hassan se numeste Mark Magnus (OVW) iar Daivari (Sean Daivari) ar trebui sa fie Iranian dar nu cred ca a calcat vreodata pe'acolo ......
.........
Eu, daca as putea sa cumpar PPV-ul asta, as face-o numai ca sa vad cum rateaza HBK un Sweet Chin Music si-l pune la podea pe Hogan, care, la randul lui se pregatestea de un Big=Boot si....ups...in loc de arab....il pune pe spate pe Michaels.

Nu prea a pus WWE accentul pe faptul ca asta ar putea fi ultimul meci al lui Hogan. Oricum, prospectul Hogan vs. HBK pe undeva pe la SummerSlam ar fi ceva.

Reaper
26th April 2005, 20:59
Batista - Batista Bomb
Edge - ii da cu ceva in cap lu' Benoit
Jericho - Walls of Jericho

BlackShad
27th April 2005, 21:05
Batista vs HHH-winner HHH with the Pedigree
Jericho vs Benjamin-winner Benjamin
Edge vs Benoit-winner Edge
Viscera vs Kane-winner Kane(Chokeslam from HeLL)
Tag Team:Tajiri and Reagal win!
HBK and HUlk Hogan defeat Hassan and Daivari

Heath Scumm
4th May 2005, 15:57
Rezultatele complete la BackLash au fost postate de REAPER in threadul WWE:RAW vs SmackDown

Legat de concurs, punctajele sunt ...

HitScum : 20 puncte
BlackShad : 10 puncte
Reaper : 20 puncte
Flipper2 : 10 puncte

Reaper
6th May 2005, 11:43
De fapt BlackShad a scris rezultatele pt BackLash.
Eu, dupa ce mi-am accidentat hardul de asfalt, nu prea am mai intrat pe forum. Acum sper ca cei de la UltraPro sa ma creada ca n-am avut nici o vina cand s-a rupt toarta de la plasuta. Se pare ca n-am noroc la hardurile astea.

Heath Scumm
6th May 2005, 14:43
^^ Da! Ai dreptate! BlackShad ... nu Reaper ... my bad!

totmihnea
6th May 2005, 17:17
De fapt BlackShad a scris rezultatele pt BackLash.
Eu, dupa ce mi-am accidentat hardul de asfalt, nu prea am mai intrat pe forum. Acum sper ca cei de la UltraPro sa ma creada ca n-am avut nici o vina cand s-a rupt toarta de la plasuta. Se pare ca n-am noroc la hardurile astea.
Frate cum sa le zici ca l-ai scapat ,nu ti-l mai schimba.Dc nu se vede ca e scapat baga-l pe gat la baietzi!!! NU cred ca are mari urme ca doar nu ai dat cu el de pamant. :ok:

Heath Scumm
9th May 2005, 09:47
TNA Hard Justice Competition

1. Jeff Jarett(NWA World Champion) vs AJ Styles - UFC Legend Tito Ortiz Special Referee
2. Shoker vs Fallen Angel - X Title Match
3. 20-SUPERSTAR GAUNTLET FOR THE GOLD
Winner To Become The New Number-One Contender To The NWA World Heavyweight Title
4. Naturals vs AMW - Tag-Team Title
5. Raven vs Jeff Hardy - Raven's Rules Match=No Rules :evil:

Primiti cate 5 puncte pentru identificarea corecta a castigatorului, 10 pentru finisher

ATENTIE:In cazul Gauntletului se primesc 15 puncte daca indicati corect castigatorul si inca 15 daca indicati corect Runner-Up-ul!!!

totmihnea
9th May 2005, 14:59
1.JEff tata da cu chitara in teasta lu retardu ala
2.Fallen Angel Angel's wings
3.Cand o sa ne spui cine sunt aia 20 poa o sa-tzi spun shi yo cine castiga,asha ca ramane secret
4.AMW bat pe fagotzii aia
5.Jeff da smardoiu lu bucalatu de Raven cu Swanton

Reaper
9th May 2005, 15:17
1. AJ Styles - Styles Clash
2. Fallen Angel - Angel's Wings (who the hell is Shoker)
3. da macar un link unde-i gasim pe aia care se lupta asa cum ai facut pt Royal Rumble
4. AMW - Death Sentence
5. Hardy - Swanton

Big Sexy
9th May 2005, 15:46
ce nu pricep eu este de ce a fost postat cand acolo scrie check back for more matches si mai ales de ce la backlash au fost doar trei lupte in pronosticuri si la TNA sunt 5?

hai totusi sa dau pronosticurile:
1. Jeff Jarret face finisherul pe pacaliciul ala de AJ, probabil ajutat de outlaw
2. Shoker bate cu finisherul lui Falen Angel (!!!) - desi imi place mult de FA nu mai are o poveste solida iar pierderea titlului l-ar promova si mai mult cu el no.1 contender.
3. Banuiesc ca No1 va fi Alpha Male iar cel care pierde este Outlaw.
4. AMW sunt prea tari sa poata ajunge titlul la altii , chiar si la Naturals care se descurca aproape decent (not).
5. Raven e incomparabil mai putin iubit decat papitoiul ala de Hardy si s-ar putea dezvolta ceva conflict asa ca sper ca dintre doua rele cea mai mica sa triumfe - Raven castiga cu finisherul lui!

Heath Scumm
9th May 2005, 16:14
ce nu pricep eu este de ce a fost postat cand acolo scrie check back for more matches si mai ales de ce la backlash au fost doar trei lupte in pronosticuri si la TNA sunt 5?

BackLash a fost Pay-Per-View de Brand in timp ce Hard Justice e pay-per-view de federatie ... s-a decis ca la PPV-urile de Brand sa se posteze 3 lupte in concurs, la cele de federatie 5 ...

Concursul a fost postat pentru ca aceste 5 lupte sunt cele mai importante ... cele 3 titluri au fost puse in joc, plus o lupta de number 1 contender plus una superba(din punctul meu de vedere - Raven vs JEFF) ... restul luptelor se vor definitiva vineri sau chiar duminica inaintea showului asa ca nu puteam sa-l postez atunci pentru ca nu ar fi fost timp de pronosticuri!

Big Sexy
9th May 2005, 22:25
s-a decis ... ce impersonal suna ... unde s-a decis si mai ales de catre cine ca sa nu mia zic ca brand-ul este si TNA-ul ...? In rest totul e clar, multumesc de lamuriri. Oricum punctele si-au pierdut sensul utilitatea in arena ;)

Heath Scumm
10th May 2005, 15:44
^^Mda ... intr-adevar!

unde s-a decis si mai ales de catre cine ? ... s-a decis pe acest forum de catre mine ...

Inainte de acest sistem era haos ... sau mai bine spus, nu se mai intampla nimic ... nimeni nu mai posta si nu mai exista un cadru organizat

2 posturi din acea perioada care si-au propus reinvierea acestui thread
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=161107&postcount=96
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=161170&postcount=97

Heath Scumm
20th May 2005, 12:49
Protest ... datorita faptului ca activitatea pe forum este extrem de redusa momentan nu voi mai posta concursul pentru Judgement Day ...

BlackShad
21st May 2005, 11:55
Aveam eu o idee mare...care sigur va face lumea sa posteze,faceam un forum pe care sa fie si Video Section,astfel puneam conditzii,daca vrei sa ai acces la meciul ala sau la toata colectzia-30 de posturi.;) ....OK..ok..in semn de respect..nu fac altceva in afara acestui forum!

Big Sexy
21st May 2005, 17:19
asa ceva nu se poate, adminul forumului nu va accepta warez pe site .. :( ins apoti sa te duci simplu sa ti-l iei din alta parte si nu sa te chinui asa.

BlackShad
24th May 2005, 00:08
Heh..stai calm..nu fac pe .ro ;) ce naiba!doar nu's batut in cap,am sa fac pe .tk probabil,eu pot sa iau wrestling nu prea mai am nevoie,poate doar de meciuri de senzatzie din trecut,dar era vorba sa facem o comunitate,o sa fie reguli bine puse la punct!
Sa ma trezesc din mahmureala ca ma apuc de treaba....(i hate maths) :D

Heath Scumm
24th May 2005, 08:13
Va rog sa mutati discutiile off-topic in thread-ul Cafeneaua WRM!

Heath Scumm
12th July 2005, 11:53
Originally Posted By Th3 Gam3 HHH

Am vrut sa dau si eu pronosticuri la meciurile din PPV-uri (sigur as fi ghicit cateva) ; dar ca sa dau pronosticuri trebuia sa vad ce meciuri sunt si astfel imi dadeam seama cine castigase in PPV anterior ( pe care inca nu-l vazusem- ) . Voi la cat timp de la data in care se desfasoara gala reusiti sa o si vedeti ? Voua v-ar conveni sa stiti rezultatul si apoi sa va uitati la meci? Stiu ca show-ul e facut de cei 2,4, … wrestleri , dar sa nu stii rezultatul e mai palpitant.

Big Sexy
11th September 2005, 22:41
Eu cred ca e cazul sa reluam tread-ul cu pronosticuri, mie imi place extrem de mult mai ales acum ca urmaresc relativ periodic show-urile din TNA si WWE.

Th3 Gam3 HHH
12th September 2005, 20:16
Mi-ai luat vorba din gura ,chiar vroiam sa postez niste pronosticuri. La TNA nu ma bag
ca nu prea cunosc , dar la WWE...

Heath Scumm
13th September 2005, 10:27
Okay ... cu permisiunea si participarea dumneavoastra vom reporni concursul de pronosticuri ...

Aceleasi reguli - PPV-ul de brand cate 3 lupte, PPV-ul de federatie cate 5 ...

Punctele adunate pot fi transformate in voturi WRM ...

Heath Scumm
13th September 2005, 10:35
http://www.wwe.com/content/media/touts/feature/29062/1264086

Se primesc cate 5 puncte pentru ghicirea castigatorului si 10 pentru indicarea corecta a felului in care se va termina lupta ...

Luptele supuse concursului sunt:

1. Kurt Angle vs John Cena - WWE Championship
2. Ric Flair vs Carlito - IC. Championship
3. Shawn Michaels vs Chris Masters

Daca sunteti super entuziasti puteti sa faceti pronosticuri legate de celelalte lupte insa acestea nu vor fi luate in considerare ca punctaje ... Grila completa pentru RAW Unforgiven o gasiti aici http://www.wwe.com/shows/unforgiven/

Heath Scumm
13th September 2005, 10:39

1. Kurt Angle - Ankle Lock - aici am votat cu dispret pt. Cena
2. Ric Flair - Figure 4 - o legenda ca Flair trebuie sa aiba macar o data titlul IC. si cred ca WWE s-au gandit la fel
3. Chris Masters - MasterLock - God Knows Why!

@ Th3 Gam3 HHH
Raspuns la o intrebare anterioara ... de obicei incercam sa nu ne uitam la rezultate si tragem show-ul de pe www.pwtorrents.net in dimineata urmatoare vizionandu-l seara sau a doua zi!

Big Sexy
13th September 2005, 14:09
Eu zic asa:

1. John Cena - FU - probabil ca intervine Y2J in sprijinul lui Cena numai pentru a lua mai tarziu centura de la el si a nu se infrunta cu Angle. Ulterior Angle va lupta cu Chris in number one contender si Cena ii intoarce favorul lui Y2J. :D
2. Carlito Caribean Cool - finisherul lui oricare ar fii ala - E posibil totusi ca acest meci sa marcheze intoarcerea lui HHH si lucrurile se schimba radical ... nu stiu.
3. Shawn Michaels - Sweet Chin Music - care e faza cu meciul asta? De unde si pana unde? Care e motivatia lui?

Heath Scumm
13th September 2005, 14:30
^^ Chris Masters si al lui MasterLock Challenge ... HBK l-a sfidat ... si a luat bataie 2 saptamani consecutiv de la Masters!

BlackShad
13th September 2005, 14:56
1.John Cena-FU
2.Carlito-same cheating stuff
3.Chris Masters-Master Lock

Th3 Gam3 HHH
14th September 2005, 20:17
Cred ca a venit momentul sa mai piarda si Cena. Intrebarea e cum ? Va ceda sau va fi numarat ? E clar ca lumea vrea un nou campion , dar WWE vrea ?
La fel si cu Ric Flair. Cine nu ar vrea sa-l vada pe Nature Boy ridicand o centura de campion deasupra capului (mai ales ca ar fi prima din cariera lui ).Intrebare e mai poate sa mai duca meciuri in picioare ?(eu cred ca da)
Despre ultima lupta ce poti sa spui ? Un rookie impins mult mult prea mult de la spate ,oare va mai avea credit ? Daca WWE vrea sa promoveze asemenea oameni , cu finisher-uri de cacao ,e posibil sa castige . Insa , chiar n-are nici un cuvant de spus in aceasta “industrie” ,HBK?
Big Show vs Snitsky ; cred ca va castiga Snistky (pt a continua aceasta lupta la Taboo si pt ca de cand a fost draftat Show la Raw ,Snitsky a castigat doar o data in fata lui ,aceasta fiind saptamana asta si intr-un meci pe echipe).
Matt Hardy vs Edge ; clar castiga Hardy ,pt public si pt o continuare la Taboo unde zic eu ca Edge va fi silit sa-si puna in joc servieta cu contractul.(si nu cred ca o va pierde)
La meciul pe echipe ,eu zic ca vom avea noi campioni.(Rosey si cu Hurricane –2 “supereroi”- si-au luat portia de aur).
Deci :
Cena vs Angle , un nou campion cu finisher-ul Angle Slam
Carlito vs Ric Flair , castiga Ric Flair ,insa prin descalificarea lui Carlito (si poate la Taboo vom fii martorii unui nou meci steel cage al lui Nature Boy )
Masters vs HBK , Sweet Chin Music

Big Sexy
14th September 2005, 20:37
Cine nu ar vrea sa-l vada pe Nature Boy ridicand o centura de campion deasupra capului (mai ales ca ar fi prima din cariera lui ).Intrebare e mai poate sa mai duca meciuri in picioare ?(eu cred ca da)

Eu nu as vrea sa il vad ridicand o centura,. el nu are treaba cu centurile in WWE, rolul lui e sa promoveze luptatori tineri ...
Si ce e cu afirmatia asta?
"centura de campion deasupra capului (mai ales ca ar fi prima din cariera lui )"
Ric Flair a detinut de cele mai multe ori centura de campion din istoria wrestlingului, de 14 ori daca nu ma insel, e posibil sa ma insel si sa fie de 12 ori.

Numara si tu cate centuri au fost :D

Mid-Atlantic Tag Team titles w/Rip Hawk defeating Paul Jones/Bob Bruggers (1974)
Mid-Atlantic TV title defeating Paul Jones (1975)
Mid-Atlantic TV title defeating Rufus R. Jones (1977)
NWA Tag Team Championship w/Greg Valentine defeats Gene & Ole Anderson (Feb 1977)
NWA Tag Team Championship w/Greg Valentine defeats Gene & Ole Anderson (Nov 1977)
NWA Tag Team Championship w/Blackjack Mulligan defeats Baron Von Raschke & Paul Jones (8/12/79)
NWA United States title defeating Bobo Brazil (Sept 1977)
NWA United States title defeats Mr. Wrestling (May 1978)
NWA United States title defeats Ricky Steamboat (4/1/79)
NWA United States title defeats Greg Valentine (11/24/80)
NWA United States title defeats Jimmy Snuka (4/19/81)
Missouri Heavyweight title defeating David von Erich (7/15/83)
WCW United States title defeats Konnan (7/7/96)
NWA World Heavyweight Title on September 17, 1981 from Dusty Rhodes

NWA World Heavyweight Title on November 24, 1983 from Harley Race

NWA World Heavyweight Title on March 24, 1984 from Harly Race

NWA World Heavyweight Title on May 24, 1984 from Kerry von Erich in Japan

NWA World Heavyweight Title on August 7, 1986 from Dusty Rhodes

NWA World Heavyweight Title on November 26, 1987 from Ron Garvin

NWA World Heavyweight Title on May 7, 1989 from Ricky Steamboat

NWA World Heavyweight Title on January 11, 1991 from Sting

NWA World Heavyweight Title on May 19, 1991 from Tatsumi Fujinami

WWF Royal Rumble on January 19, 1992

WWF Federation Title on January 19, 1992 by winning the Royal Rumble

WWF Federation Title on September 1, 1992 from Randy Savage

NWA World Heavyweight Title on July 18, 1993 from Barry Windham

WCW World Title on December 27, 1993 from Vader

WCW World Title on March 24, 1994 from Ricky Steamboat

WCW World Title on June 23, 1994 from Sting

WCW World Title on December 25, 1995 from Randy Savage

WCW World Title on February 11, 1996 from Randy Savage

WCW United States Title on July 7, 1996 from Konnan

WCW World Title on March 14, 1999 from Hulk Hogan

WCW World Title on May 15, 2000 from Jeff Jarrett

WCW World Title on May 29, 2000 from Kevin Nash

(WWE) World Tag Team titles w/Batista defeating The Dudley Boyz in a Tag Team Turmoil match (Armageddon 2003);
(WWE) World Tag Team titles w/Batista defeating Booker T & RVD on March 22, 2004 RAW;

cutuma
14th September 2005, 21:57
1. John Cena - FU
2. Carlito - triseaza cumva utilizand franghiile. Carlito va ramane IC pana se va intoarce RVD.
3. HBK - Sweet Chin

Th3 Gam3 HHH
16th September 2005, 18:44
Mea culpa ,Big Sexy , imi asum greseala public , aceasta fiind ca am uitat sa adaug "centura de campion intercontinental" ; din cate stiam eu Ric Flair e pe locul 2 la centuri de campion mondial cu 16 titluri,dupa Hogan.Poate am gresit din nou!

edit Big Sexy
haha, pai daca e asa am gresit eu ...

Heath Scumm
20th September 2005, 21:14
O sa ofer rezultatele la concursul de pronosticuri la sfarsitul saptamanii ca sa ofer sansa celor ce il downloadeaza sa-l priveasca fara a le strica eu bucuria de a vedea castigatorii ... asa voi face pe viitor pentru orice show de proportii din lumea wrestlingului!

Th3 Gam3 HHH
21st September 2005, 10:57
Eu unu deja le stiu . Stiind ca nu aveam cum sa vad Unforgiven intr-un timp apropiat ,am luat play by play-ul Unforgiven de pe un site. Ce am observat e ca PPV Raw s-a transformat intr-un PPV Smackdown.(ma refer aici la nr. de meciuri : daca inainte erau cate 6 la Raw si 8 meciuri la SD ,ei bine acum e invers !)

Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 00:01
Un mic update ,ceva ?! Cred ca toata lumea a vazut meciurile ,sau cel putin a auzit de rezultate !

Heath Scumm
29th September 2005, 12:01
Yep ... cred ca ai dreptate!

Asadar ... Kurt Angle castiga prin descalificare, Ric Flair devine noul campion IC folosind Figure 4 LegLock si HBK il invinge pe Masters cu al sau Sweet Chin Music! ... pentru alte rezultate de la WWE UNFORGIVEN intrati pe www.wwe.com

Punctajele la acest concurs sunt ...

DECRET - 15 puncte - noroc de HBK ca le-a obtinut si pe alea ;)
HHH - 25 puncte - good job, a ghicit toti castigatorii, nu si finish-urile
BlackShad - 0 Puncte - zero,ziltz,nada :evil:
Big Sexy - 15 puncte - la fel ca si in cazul lui DECRET, HBK i-a salvat fundu'
HitScum - 20 puncte - chiar ma bucur ca n-am ghicit meciul cu Masters :rolleyes:

Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 22:30
Multumesc f mult ,nu as fi putut reusi fara... Totusi am gresit finishul lui HBK ,iar la Ric Flair mi-a fost frica .(daca as fi inversat cu K. Angle )

Th3 Gam3 HHH
6th October 2005, 07:29
@ HitScum : asteptam sa faci cardul pt No Mercy ! (sau mai intai tre` sa vedem si ce se intampla la SD ! ?!)

Heath Scumm
6th October 2005, 14:15
Tre' sa vedem SD! ... ca sa avem cat de cat o imagine completa asupra cardului!

Heath Scumm
8th October 2005, 16:34
No Mercy Competition
Aceleasi reguli - 5 puncte pentru ghicirea castigatorului, 10 puncte pt ghicirea finishului ...

Meciurile pentru concurs sunt:

http://www.wwe.com/content/media/images/309846/1289518/20050915_nm_heavyweight.jpg
1. Batista vs Eddie Guerrero

http://www.wwe.com/content/media/images/309846/1289518/20050921_nm_casket.jpg
2. Undertaker vs Bob Orton & Randy Orton

http://www.wwe.com/content/media/images/309846/1289518/20050930_nm_booker1.jpg
3. Chris Benoit vs Booker T. vs Orlando Jordan vs Christian

Puteti deasemenea oferi pronosticuri si la celelalte meciuri din cardul No Mercy( http://www.wwe.com/shows/nomercy/ ) insa acestea nu vor fi luate in considerare ca punctaj ci doar ca tema de discutie!

Good Luck 2 Y'all! :ok:

Heath Scumm
8th October 2005, 16:38

Batista - Batista Bomb - desi Eddie e heel, tot nu-l suport pentru ca gimmickul sau de stereotip mexican ma calca pe nervi ...

Undertaker - Tombstone-ul + Last Ride-ul va cauza intrarea ambilor in sicriu - dupa meci (poate in urmatorul SmackDown) cred ca Randy Orton va fi foarte frustrat si il va trece pe lista legendelor ucise chiar pe tatal sau ...

Christian - Unprettier - aici am votat cu inima ... nici nu ma gandesc la alte explicatii :)

Th3 Gam3 HHH
8th October 2005, 17:04
Frumos din partea ta ,ca ai pus si poze ! Voi posta mai incolo ce cred ca se va intampla la No Mercy 2005 !

Big Sexy
9th October 2005, 00:30
Batista - Batista Bomb
Randy Orton - RKO
Chris Benoit - crippler crossface pe Christian.

cutuma
9th October 2005, 12:06
1. Batista - Batista Bomb
2. Taker - Choke Slam in sicriu
3. Benoit - Crossface pe ...... Orlando :D

Th3 Gam3 HHH
9th October 2005, 15:36
- Batista – Batista Bomb (un meci misterios in care stim sigur ca Batista nu are cum sa piarda centura de campion )

- UNDERTAKER – chokeslam + tombstone (dar as inclina doar pt. Bob Orton in sicriu – introdus de Taker ,inchis de Randy)

- Chris Benoit – Crippler Crossface (el a ales tipul de meci el va castiga )

Cred ca va fi un PPV de calitate ! Avem meciuri diversificate ,si sper spectaculoase

Ninja
10th October 2005, 00:58
Eddie
Randy
Christian
Juvetud
Rey
LoD
Boby Lashley
Kenedy

Heath Scumm
10th October 2005, 11:09
Pronoticul tau a fost postat la limita :)

Big Sexy
10th October 2005, 13:34
nu a fost pronostic - au fost rezultate copiate defectuos ;)

cutuma
10th October 2005, 17:31
alea-s rezultatele de la No Mercy? Chiar vroiam sa vad show-ul...acuma mi-a pierit orice chef.

Ninja
10th October 2005, 23:29
Ma eu am postat la 00:58 si ppv-ul a fost la 3:00 :P asa ca nu puteti spune nimic ! In fine nu toate sunt corecte !

Heath Scumm
11th October 2005, 09:45
Dumnezeule ... nu sunt rezultatele ... e pronostic ... stiu despre ce vorbesc ... WTF?

Asa cum spune Ninja, show-ul incepea la ora 3.00 -ora Romaniei ... si oricum a esuat-o pe alocuri!

Rezultatele finale la No Mercy le voi afisa la sfarsitul saptamanii sau de indata ce toata lumea a vazut show-ul ... ca sa nu stricam surpriza! :)

Heath Scumm
19th October 2005, 11:31
Pana acum, cred ca lumea a vazut No Mercy ... Rezultatele au fost :

Batista - Spinebuster
Randy si Bob Orton - o combinatie intre un stingator si un scaun de metal l-a bagat pe Taker in sicriu
Chris Benoit - Sharp Shooter

Punctajele obtinute :
Ninja - 10 puncte
HHH - 10 puncte
Decret - 10 puncte
Big Sexy - 15 puncte + 5 de la mine ca a ghicit ca Benoit il va obliga pe Christian sa se predea ... nu va convine? Deal with it! :evil: ... Final, 20 puncte
HitScum - codasul cu 5 puncte

Heath Scumm
19th October 2005, 12:12
http://www.tnapics.com/images/bannertnapics.gif

Luptele pentru concurs vor fi :

1. Kevin Nash vs Jeff Jarett - Tito Ortiz special referee

2. Ultimate X Match - Matt Bentley vs Petey Williams vs Chris Sabin

3. AJ Styles vs Fallen Angel - Iron Man Match

4. Monster's Ball 2 - Hardy vs Sabu vs Abyss vs Rhino

5. Samoa Joe vs Jushin Lyger

Heath Scumm
19th October 2005, 14:11
Pronosticurile mele sunt :

1. Kevin Nash - JackKnife Powerbomb

2. Chris Sabin - o cadere groaznica in urma unei variatii de finisher ii va elimina pe Bentley si Petey - se vor elimina reciproc si Sabin va castiga (e un vot cu sufletul ;) )

3. AJ Styles - va invinge la un Fall distanta printr-un Styles Clash

4. Jeff Hardy - Swanton Bomb extrem

5. Samoa Joe - Muscle Buster + Rear Naked Choke ... fara discutii

Th3 Gam3 HHH
20th October 2005, 23:14
Desi nu prea sunt la curent cu ultimele noutati din TNA , si nici macar cu finisherurile luptatorilor din TNA , voi incerca sa culeg un punct – doua de la acest PPV .Asadar ma arunc spre urmatorii :
1. Jeff Jarret –cu finisherul lui cel mai des folosit (? _ Rusinica !) ( am auzit ca K.Nash de-abia se mai tine pe picioare in ring – e adevarat )
2. Petey Williams – idem 1 ( aici m-am cam aruncat orbeste)
3. AJ Styles - dar in overtime (daca exista asa ceva in regulamentul TNA ) – cu finisherul Styles Clash
4. Rhyno – Gore ( daca nu si-a schimbat-o cumva ) ( cum zice HitScum – am votat cu sufletul – mie unul mi-a placut f mult Rhyno desi tre sa recunosc ca l-am vazut in putine meciuri )
5. Samoa Joe – idem 1

Sper sa ma pun la punct cu finisherurile , ca altfel cred ca voi primi cartonas galben (si-apoi rosu).

Heath Scumm
21st October 2005, 10:48
^Nu-i adevarat! Nu conteaza daca le stii sau nu! Nu asta e scopul :rolleyes:

Daca ai intrebari despre finisher-uri sau alte manevre le poti pune ori in thread-ul Dictionar de wrestling ori in Finisher - Sfarsitul meciului

De mentionat e ca Petey cu Bentley si Sabin se infrunta intr-un meci de tip Ultimate X ... Pentru cei care nu stiu ce inseamna asta ... inseamna ca in 4 din cele 6 colturi sunt niste stalpi de metal care sunt uniti cu niste cabluri ce formeaza un X ... in mijlocul X-ului e suspendata fie centura X-Division, fie alt premiu (in cazul asta, cine reuseste sa recupereze premiul e No 1 Ctdr. la titlul X) ... luptatorii trebuie sa urce pe stalpii metalici, dupa aia sa se agate de cabluri si sa se deplaseze cumva catre centrul X-ului pentru a castiga ... de la inaltimea aia se realizeaza o multime de manevre sincigase cum n-ati mai vazut niciodata ....

Am postat cele mai bune lupte de tip ULTIMATE X in sectiunea Multimedia cu ceva timp in urma ... ar trebui sa va mai uitati pe acolo ...

Heath Scumm
9th November 2005, 13:13
http://www.tnawrestling.com/genesis/images/header.jpg

TNA Genesis Competition

Luptele pentru concurs sunt :

SIX MAN MAIN EVENT
Rhino and Team 3D vs. Jeff Jarrett and America's Most Wanted

X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
“The Phenomenal” AJ Styles vs. Team Canada’s Petey Williams

ELIMINATION X MATCH: ELIMINATION RULES
“The Fallen Angel” Christopher Daniels, “The Samoan Submission Machine” Samoa Joe, Alex Shelley and Roderick Strong vs. Chris Sabin, Matt Bentley, “The Original Playa From The Himalaya” Sonjay Dutt and Austin Aries!

NO DISQUALIFICATION MATCH
Sabu vs. The Monster Abyss

CONTENDER'S MATCH
"The Alpha Male" Monty Brown vs."The Charismatic Enigma" Jeff Hardy

Se acorda 5 puncte pentru ghicirea castigatorului, 10 puncte pentru finish!

Heath Scumm
9th November 2005, 13:17

Rhino - Gore!Gore!Gore! pe Jarett ... in acelasi timp 3D prin masa pe AMW - e posibila o interventie a lui Raven care sa se alature lui Jeff Jarett

AJ Styles - Styles Clash

Fallen Angel - va avea probleme cu Samoa Joe si in urma acestora, el va capitaliza victoria

Abyss - Black Hole Slam - ma indoiesc ca Sabu va fi impins acum

Alpha Male - Pounceeeee!

Th3 Gam3 HHH
9th November 2005, 14:29
@ HitScum : Pai n-ai postat rezultatele de la Bound 4 Glory , acolo unde din cate stiu am facut ravagii !

EDIT HitScum
... sorry!

TNA BOUND 4 GLORY RESULTS

Rhino - dupa o schimbare petrecuta in acea seara cu al sau GORE

Petey Williams - X-ul i-a cazut in mana

AJ Styles - Styles Clash

Rhino - Rhino Driver

Samoa Joe - Muscle Buster + Rear Naked Choke

Punctajele obtinute sunt:
HitScum = 30 puncte
HHH = 40 puncte

Reaper
9th November 2005, 17:20
1) Rhyno - Gore pe Jarett
2) Petey Williams - Canadian Distroyer (nu-mi pasa ce souneti, dar eu nu suport gimmick-ul lui A.J.)
3) Chris Sabin - Cradle Shock (asta-i un meci de tip Survivor Series? ca nu mi-e prea clar)
4) Abyss ('cause he's The Monster) - Black Hole Slam
5) Alpha Male - va fi ceva mai complex decat un Pounce (poate mai multe Pounce-uri :) )

Heath Scumm
10th November 2005, 10:17
@Reaper - Elimination Match e un meci tip Survivor Series!

cutuma
12th November 2005, 17:51
1) Jarrett & AMW - Death Sentence

2) AJ Styles - Styles Clash

3) Samoa Joe - va contribui la eliminarea lui Daniels

4) Abyss - Black Hole Slam

5) Alpha Male - Pounce

Th3 Gam3 HHH
14th November 2005, 00:21
Echipa lui Jarret

AJ Styles –Styles Clash

Fallen Angel - cea cu pedigree (nu-mi acum in minte !)

Abyss-Black Hole Slam

"The Charismatic Enigma" Jeff Hardy - cu manevra lui favorita

-sper sa nu fi inceput , daca au inceput asta e ! -

Heath Scumm
20th November 2005, 14:11
Rezultatele la TNA Genesis sunt :

Team 3D si Rhino - 3D pe James Storm

http://www.tnapics.com/albums/ppvlive/2005/11/13/2/normal_99.jpg

AJ Styles - Styles Clash de pe corzi

http://www.tnapics.com/albums/ppvlive/2005/11/13/2/normal_86.jpg

Fallen Angel - Angel's Wings pe Chris Sabin

http://www.tnapics.com/albums/ppvlive/2005/11/13/2/normal_68.jpg

Monty Brown - Pounce

http://www.tnapics.com/albums/ppvlive/2005/11/13/1/normal_50.jpg

Abyss - Black Hole Slam pe un scaun infasurat in sarma ghimpata

http://www.tnapics.com/albums/ppvlive/2005/11/13/2/normal_78.jpg

Heath Scumm
20th November 2005, 14:19
Punctajele obtinute sunt :

HitScum - 65 de puncte ... am ghicit totul mai putin faptul ca nu Jarett a fost cel pinuit ci James Storm prin 3 D si nu prin GORE!

Reaper - 35 puncte ... am dat 10 puncte pentru Pounce!

DECRET - 45 puncte ... Joe l-a eliminat pe Daniels insa dupa meci ... l-a eliminat din TNA intr-o ambulanta :evil:

HHH - 40 puncte ... Angel's wings se numeste finisher-ul variatie de pedigree a lui fallen Angel ... Swanton Bomb manevra de pe corzi a lui Hardy ... Hardy mai foloseste si Whisper in The Wind (Corkscrew Standing Moonsault) si Twist Of Fate - variatie de Diamond Cutter!

Heath Scumm
23rd November 2005, 10:56
SURVIVOR SERIES COMPETITION 2005 - Duminica 27 Noiembrie 2005

http://www.wwe.com/content/media/touts/feature/29062/1624584

Luptele pentru concurs sunt :

1. Trish Status vs Melina - Women's Championship

2. Eric Bishoff vs Teddy Long

3. Triple H. vs Ric Flair - Last Man Standing

4. Kurt Angle vs John Cena - WWE Championship

5. Team RAW (HBK, Masters, Big Show, Kane, Carlito) vs Team SmackDown (Batista, JBL, Rey Mysterio, Randy Orton, Lashley)

Pentru cele 4 lupte primiti 5 puncte pentru ghicirea castigatorului si 10 puncte pentru indicarea corecta a felului in care se va termina lupta. Pentru meciul Survivor Series primiti cate 15 puncte pentru indicarea corecta a supravietuitorului/supravietuitorilor.

Heath Scumm
23rd November 2005, 11:02

1. Trish Stratus - prin interventia domnisoarei Mickey James

2. Eric Bishoff - cu ajutorul membrilor echipei sale

3. REMIZA - ambii vor fi numarati pana la 10

4. Kurt Angle - ajutat de Daivari

5. Survivors - Batista

Reaper
23rd November 2005, 11:17
1. Trish Stratus
2. Eric Bishoff - triseaza el cumva
3. Triple H - ii da in cap cu ciocanul (poate chiar de mai multe ori).
4. John Cena - FU (m-am saturat sa votez impotriva tipului asta si sa pierd)
5. Batista

Heath Scumm
23rd November 2005, 12:49
Nota : E posibil ca in urma accidentarii lui Batista sa apara modificari in cardul Survivor Series de Duminica in cadrul SmackDownului de Vineri ... din pacate insa eu nu voi intra pe net Joi, Vineri si Sambata asa ca postez cardul asa cum este ... daca cardul va suferi modificari, aveti libertatea totala sa le postati, la fel si pronosticurile!

Ninja
24th November 2005, 01:30
1. Melina
2. Teddy Long
3. HHH
4. Angle Ajutat De Arbitrul Lui Personal :D (Guys That Rocks)
5. Lashley

Apropo Dead Man isi face aparitia ! Cu cine v-a lupta ?