PDA

View Full Version : Pro-wrestling : Discutii ce nu au loc in alte topicuri

Pages : [1] 2 3

Heath Scumm
8th March 2004, 14:10
Nu shtiu daca cineva e conshtient de faptul ca exista un sport numit Pro-Wrestling . E transmis de acum si in Romania de postul TV "TeleSport" dar prea putzina lume receptzioneaza acest post asha ca nimeni nu vede ce se transmite acolo . Pro- Wrestling este un sport foarte popular in Statele Unite dar din nefericire nimeni nu shtie nimic de el in Romania, cu exceptzia mea shi a altor cateva persoane!!!

Daca va intereseaza sa aflatzi vreo ceva despre asta punetzi intrebari!

Primul site din Romania legat intr-o mai mica sau mai mare masura de Wrestling http://www.hitscum.20m.com - aici gasitzi informatzii recente despre acest sport

issue
9th April 2004, 23:29
pana sa citesc postul asta am crezut ca sunt singurul din tara care stie despre existenta wrestlingului. pentru ca in tara noasta nu este difuzat in afara de telesport unde acel prezentator trebuie sa studieze putin mai mult fenomenul, as vrea sa pot lua legatura via email cu fanii wrestling din tara. cei interesati de discutii pe aceasta tema sunt invitati sa-mi scrie pe adresa issue_20@yahoo.com. apropo eu sunt din constanta si actualmente in buc la facultate.

gigel_bucur
10th April 2004, 02:27
uite ca nu numai americanii apreciaza o chestie regizata, un sport, este totusi un sport, oamenii "trage" de fiare, pacat ca trebuie sa se-nteleaga cand cade, cine pe cine, cine da banu', ca deh... destui tampiti pariaza!

sincer, mie idiotenia aia nu mi se pare sport, mi se pare mai degraba o telenovela: "mai tine si tu camera sa mai joc si eu", sa fim seriosi!

gigel_bucur
15th April 2004, 15:30
totusi, spune-mi si mie, e regizat 100% sau nu?

Heath Scumm
15th April 2004, 15:36
adevarul este urmatorul.....e regizat dar violentza e reala....daca e wrestling de buna calitate.............cum spune shi pe telesport....this is entertainment....but dont try this at home....am acasa nishte lupte "HARDCORE" ceea ce inseamna ca luptatorii folosesc arme cum ar fi scaune,mese,cosuri de gunoi metalice,bate de baseball,sarma ghimpata shi tot cetzi mai trece prin cap...ah!am uitat de scari metalice!!!.............o fi telenovela dar e una sangeroasa.........motivul pentru care iubesc wrestlingul este acela ca mi se pare cea mai buna forma de violentza organizata in lume..........mi se pare mai bun shi decat UFC(lupte in octogon.....nmu shtiu daca ai vazut asha ceva)..............wwe este mult mai spectaculos decat ufc!!!

Heath Scumm
19th April 2004, 13:21
Tocmai a avut loc ultimul pay-per-view WWE numit BACKLASH gazduit de subdivizia RAW!

Daca doritzi sa vedetzi cateva comentarii legate de rezultatele luptelor de la backlash accesatzi site-ul http://www.hitscum.20m.com la sectiunea wwe 4 life

tot in acea sectziune putetzi gasi rezultatele ultimelor turnee wwe care au avut loc in 2004!!!

Heath Scumm
27th April 2004, 14:35
ieri(luni)-ziua de "revenire" a forumului- am postat comentarii despre NWA-TNA shi WWE-Raw shi SmackDown care acum nu mai apar.............depun o plangere oficiala administratorilor forumului....incercatzi sa rezolvatzi problema cat mai repede,va rog!!!

issue
27th April 2004, 23:36
pe bune nu se poate asa. toate suplexurile se numesc "german suplex", sharpshooter=priza, toate miscarile=proiectari. sincer as prefera sa ii aud pe comentatorii americani si totul sa fie subtitrat. oricum au timp la dispozitie. cel putin dau tot smackdown-ul dar nu pricep faza cu raw-ul. dau doar un sfert.... :rosu: .oricum tot ce putem face e sa-si revina.cu astfel de cometariu nu se vor atrage multi fani in Romania

Heath Scumm
28th April 2004, 15:36
pe bune nu se poate asa. toate suplexurile se numesc "german suplex", sharpshooter=priza, toate miscarile=proiectari. sincer as prefera sa ii aud pe comentatorii americani si totul sa fie subtitrat. oricum au timp la dispozitie. cel putin dau tot smackdown-ul dar nu pricep faza cu raw-ul. dau doar un sfert.... :rosu: .oricum tot ce putem face e sa-si revina.cu astfel de cometariu nu se vor atrage multi fani in Romania

i-am scris de mai multe ori si i-am facut observatii in acest sens dar se justifica cum ca "nu toti shtiu engleza!"

nici smackdownul ,nici raw nu-l dau integral...ambele au cate 3 ore de emisie efectiva, sunt in medie 5-6 lupte pe noapte iar ei transmit maxim 3. am vazut noptzi in care au fost 12 lupte/segmente in raw, am vazut maxim 9 in smackdown.

intrebare pt. issue:de cand te uiti la wrestling, stii cine e cel din avatarul meu? ai vazut wcw cand transmitea in romania TNT?

issue
28th April 2004, 23:49
urmaresc wrestling-ul de prin 94-95 cand era pe italia 1 apoi pe tnt. am fost chiar fanatic as putea spune. aveam vreo 12 casete video inregistrate pe long play cu wrestling(adica 6 ore caseta :D). dupa aia a urmat o pauza mare de vreo 6 ani pt ca nici net nu aveam nici la televizor nu mai gaseam decat niste chestii de la japonezii pe eurosport dar foarte rar. acum iar il urmaresc pe cezar :headbang: asta e.iar cred ca 2 interviuri si un meci.

Jericho
29th April 2004, 15:11
Salut.
Numele meu e Vlad, am 16 ani si sunt din Iasi.
In primul rand as vrea sa va trimit tuturor o salutare cat se poate de calda.
In al doilea rand am o intrebare adresata tutturor de pe forum:
"Cum pot intra in wrestling?"
Este visul meu, cam de 7-8 ani de cand ma uitam la wcw nitro si de cand am inceput sa am idealuri, si e singurul care s-a tinut de mine.
De vreo doi ani, de cand am reusit sa slabesc (dintr-a treia am inceput sa mananc cam *mult) am inceput si sa-mi maresc masa musculara, si peste doi ani cand voi termina clasa a 12-a as vrea sa incep antrenamentul pentru lupte.
Dar la noi nu exista notiunea de pro-wrestling decat pe telesport.
Daca cineva stie pe cineva...are o cunostinta sau un contact...orice ajutor e foarte bine venit si imens apreciat.
Trimiteti-mi va rog un mail.
Multumesc

Blackboa
3rd May 2004, 13:41
Intr-adevar asa e, nu e un sport, ci entertainment
De ce crezi ca se cheama World Wrestling Entertainment?

Heath Scumm
3rd May 2004, 19:48
Salut.
Numele meu e Vlad, am 16 ani si sunt din Iasi.
In primul rand as vrea sa va trimit tuturor o salutare cat se poate de calda.
In al doilea rand am o intrebare adresata tutturor de pe forum:
"Cum pot intra in wrestling?"
Este visul meu, cam de 7-8 ani de cand ma uitam la wcw nitro si de cand am inceput sa am idealuri, si e singurul care s-a tinut de mine.
De vreo doi ani, de cand am reusit sa slabesc (dintr-a treia am inceput sa mananc cam *mult) am inceput si sa-mi maresc masa musculara, si peste doi ani cand voi termina clasa a 12-a as vrea sa incep antrenamentul pentru lupte.
Dar la noi nu exista notiunea de pro-wrestling decat pe telesport.
Daca cineva stie pe cineva...are o cunostinta sau un contact...orice ajutor e foarte bine venit si imens apreciat.
Trimiteti-mi va rog un mail.
Multumesc

eu ti-am trimis mail. stii care-i partea amuzanta? visele tale se refera la a fi luptator...visele mele au legatura cu o federatie pe care sa o conduc eu :D

Poate daca ne adunam suficienti,facem o federatie independenta,asa cum exista in state...intr-un sopron sau ceva :)

stryk3r
3rd May 2004, 21:11
Salutare la toti din partea mea!!! Sunt nou asa ca nu ma luati prea tare ca ma 'panichez'. imi pare rau ca am aflat asa de tarziu de forum. Urmaresc wrestling de cand era wcw nitro pe TNT in fiecare vineri. Sper ca am scris mesaju' asta unde trebuie. Bafta multa. REY MYSTERIO RULZZZ!!!!!!! :yeah:

issue
3rd May 2004, 23:20
mai hitscum(apropo eu sunt dan,tu??) faza cu federatia in sopron poate peste vreo 50 cand o sa fim si noi(tara) mai deschisi. iar atunci noi o sa fim oficiali. :D cat despre ce vrea jericho daca tine neaparat il sfatuiesc sa o taie la englezi,americani sau canadienii cat mai repede sa se bage la o chestie independenta si sa spere ca-l vede cineva.stand in tara nu rezolva nimik.

p.s.:hitscum nu vreau ufc.am si io.nu mi-ai zis daca vrei toate meciurile din lista care ti-am dato sau doar o parte.si pe aceasta cale fac apel la toti care au meciuri sa-mi dea mail la issue_20@yahoo.com.poate facem schimburi

stryk3r
4th May 2004, 21:04
Chiar e naspa ca nu dau luptele integral.Ar fi fost fain de tot da'........asta e. mai fain era pe TNT cand se auzeau comentatorii americani. iar in ce il priveste pe cioc cred ca oricare dintre noi s-ar descurca mai bine ca el.E plictisitor rau de tot :sleep:
Intrebare: voi intrati pe site-ul oficial al smackdown-ului si al raw-ului?

Rey619
4th May 2004, 21:07
Ce faceti baieti? Io's wrestle maniac XX si am intrat pe forum sa vad si eu cum e. Oricum prima impresie e buna. In caz ca e cineva curios (desi nu cred) am 15 ani sunt din Tg ocna imi place rey mysterio si-s prieten bun cu stryk3r.

P.S. I hope you don't hate my guts :drak:

Heath Scumm
5th May 2004, 14:27
ma bucur ca forumul a luat amploare

PT. DAN - vreau tot din lista aia - eu am alte lucruri pe cd-urile mele, ti le trimit cat pot de repede

Heath Scumm
5th May 2004, 14:35
e bine ca ne intalnim mai multi care shtiu despre ce e vorba in wrestling, poate facem shi o intalnire face 2 face vreodata!!!

in rest,mesajul lui issue ramane valabil, totzi cei care au lupte sa isi scrie mailul pe forum pentru ca trebuie sa facem schimb; numai asha ne putem bucura cu adevarat de wrestling pt. ca telenovela aia de pe telesport nu e wrestling adevarat!!!

eu am shi lupte din nwa-tna care mi se pare putzin mai bun din punct de vedere a luptelor decat ce e acum in RAW shi SMACKDOWN. Acolo este RAVEN shi un luptator ABYSS care se disting din multzime, plus ca daca stai sa te gandesti la Sting,Luger,Shamrock,Jarrett sau unul din preferatzii mei din Nitro-Shane Douglas, totul este clar

plus ca acolo apar si echipa mea preferata - INSANE CLOWN POSSE!!!!

Heath Scumm
5th May 2004, 16:19
trebuie sa adaug!!!

in NWA_TNA situatia titlurilor este urmatoarea:

NWA World Champion:AJ Styles-trebuie sa se lupte cu RAVEN
X-Division Champ:Frankie Kazarian-trebuie sa il infrunte pe castigatorul a 3 lupte dintre Amazing Red shi Sonjay Dutt(e un fel de cruiserweight din WWE)
NWA Tag-Team Titles:ultima oara cand am verificat erau campioni Kid Kash shi Dallas.......daca cineva shtie altceva e liber sa-mi spuna!!!

Heath Scumm
5th May 2004, 16:24
in WWE e binecunoscuta situatzia la zi:

RAW:
World heavyweight:Chris Benoit(nu merita titlul asta.maxim intercontinental)
Intercontinental:Randy Orton(prea putzin talent pentru mediatizarea care i se face)
Tag-Team:Benoit/Edge(Edge e okay, benoit e hiper mediatizat)
Women:Victoria(Lita e de departe cea mai buna luptatoare din WWE shi probabil singura care merita centura asta)

Smackdown

WWE Champ:Eddie Guerrero(i hate his ass, are greutate de cruiserweight shi se bate cu animale imense cum a fost Brock. ce treaba-i asta?)
U.S. Champ:John Cena(can he be any faker?)
Cruiserweight:Chavo Guerrero Jr.(not a true highflyer....he suxx)
Tag-Team:Charlie Haas shi Rico(ashtia 2 sunt infectzi nevoie mare)

issue
5th May 2004, 23:11
mai hitscum esti cam suparat asa pe wwe!! :D wwe dupa mine sunt cei mai buni deoarece enterteimant-ul e maxxim!! iar asta conteaza dupa mine!!!! benoit e preferatul meu (hihihihi) inca din faza nitro, si mi se pare cel mai tehnic, iar eddie guerrero la fel. la cruiser rey e cel mai tare. orton sucks . in afara de guerrero si de benoit sunt de acord cu tine. cat despre forum inca e slow!! au scris 5 pana acum! doar atati fano wrestling suntem in romania????

Heath Scumm
6th May 2004, 08:52
nu-mi potzi spune ca ceea ce vezi acum la RAW sau SD se compara cu ce era inainte in RAW,Nitro sau Thunder

Am vazut ieri in lupta 4 Good Guyz vs Evolution cum Flair i-a zis lui benjamin dupa o serie de palme(care mi se par nishte scheme de kkt) - citez "PUNCH"; shi benjamin a inceput sa dea cu pumnul,dupa aia flair a lovit cu pumnul, de ce luptatorii din wwe dau tot ce au in P.P.V-uri iar in raw shi sd dau 2 pumni,3 palme shi fac un finisher slab?

In WCW nu era asha, erau shi lupte de kkt dar la cruiserweight,orice lupta era cu adevarat sinucigasa.iar in SD am vazut Spike vs Chavo(a fost de-a dreptul patetic), nici Rey nu mai baga cum baga odinioara........am vazut lupta cu tajiri.ce lupta a fost aia?infecta!!!rey avea scheme sinucigase inainte, acum face un 619 obosit shi chestia aia de rotire care mi se pare esuata

Inainte baga un top rope hurancanara(adversarul era in mijlocul ringului) shi multe alte scheme cu adevarat inventive. cat despre benoit,eu nu am o problema cu el. dar acum ma mai entuziasmeaza doar cand sare de pe corzi

Heath Scumm
6th May 2004, 17:17
in afara de guerrero si de benoit sunt de acord cu tine. cat despre forum inca e slow!! au scris 5 pana acum! doar atati fano wrestling suntem in romania????

mi-au trimis mail 12 oameni care au vrut sa se inscrie in forum, deocamdata

issue
6th May 2004, 20:18
nu stiu mai hitscum!!! pt mine conteaza foarte mult imaginea, iar tna are imagine cu iz de faliment, pe cand wwe e totusi enterteiment. am vazut si io raw de ieri si sincer meciul 4 vs 4 mi-a placut. faza e cred in subconstient pt ca raw dat la televizor are calitatea imaginii proasta pe cand ce vedem noi pe ppv e buna ,iar chestia asta te afecteaza te asigur.iti da un sentiment de lucru ieftin. eu cred ca ma pricep cat de cat pt ca sunt student la regie film. oricum faza cu tajiri a fost naspa. dar meciul cu kane mie mi-a placut precum si meciul 4 vs 4. anyway asta e doar opinia mea. nu putem sa mai comparam nitro cu wwe deoarece nitro nu mai exista iar din ce am aflat eu inainte de moartea wcw programul devenise super nasol.deci daca inca mai erau ii dai seama ca era de tot r.....l. sper ca oamenii aceia sa se inscrie cat mai repede sa avem si noi discutii in mai multe persoane. nu doar noi doi :) . oricum take care 'till next time

Heath Scumm
7th May 2004, 09:00
ce conflict de kkt...john cena vs renee dupree.....cred ca se incearca promovarea a 2 non-talente.............iata ce scrie pe wwe.com despre micul lor joc de-a glumele....doamne!e patetic!!!

"Speaking of Judgment Day, Rene Dupree has been the butt of many John Cena jokes leading up to their match for the United States Championship at the pay-per-view. But on SmackDown!, Dupree proved that he is no longer in a laughing mood. After Cena came to the ring to defend Torrie Wilson, Dupree unleashed one of the most savage beatings Cena has ever suffered – a beating that included Cena being crashed through the announce table. Will Cena be able to recover in time for Judgment Day? "

Hai sa fim serioshi!!!

Heath Scumm
7th May 2004, 09:03
plus ca ...stirea saptamanii.......sau poate a lunii:

"Jacqueline defeated Chavo Guerrero to win the Cruiserweight Championship"

ce p*%# mea e asta? ashtia au ramas fara cruiserweights sau ce.adica nu poate sal bata rey rey sau jamie noble pe chavo ... vine o femeie shi il ridiculizeaza, WWE scade din punct de vedere calitativ.

cine nu e de acord cu mine poate sa spuna!

stryk3r
7th May 2004, 21:31
adevaru e ca e naspa tare faza cu Jacqueline. ca sa-l citez pe hitscum nu poate sal bata rey rey si poate asta. dupa parerea mea nimeni nu merita mai mult titlu de cruiserweight decat rey. e naspa da asta e. poate in viitoru' apropiat.

Rey619
7th May 2004, 21:40
CHIAR CA AI DREPTATE, HITSCUM. Astia chiar au ramas fara cruiserweightsi. Nu mai e ca pe vreemea lui wcw. cand mai era un Juvertud guerera, un dean malenko sau un vampiro care sa-i mai faca concurenta lui Rey, da' noi sa fim sanatosi. Acuma i-a dat eject si lu tajiri ca sa nu mai fie nimeni(in afara de rey)worthy of the title

Rey619
7th May 2004, 21:43
and i must say: daca vrea careva sa-mi scrie cautati-ma la doing_it_619_style@yahoo.com.
REY STILL ROCKS THE WWE WORLD

Rey619
9th May 2004, 21:01
ba!!!!!!!! mai scrieti si voi ceva pe forumul asta cA eu am venit acu 2 zile si tot mesaju' meu ii ultimul. vreau si eu sa stiu daca pleaca pana la urma nataraul de big show ca ma oftica... N-am mai vazut o bataie cu el interesanta din wcw, cand i-a rupt gatul kevin nash, si sincer... nu m-as supara sa plece

nicu-capusneac
10th May 2004, 00:42
/hello Salutare tuturor.
Sunt amator de UFC ,PRIDE etc.
Vizavi de wrestling eu am gasit doar un site romanesc[incercare de site].
verificati la
www.arte-martiale.ro
Apropo de schimburi ma intereseaza in special instructionale in domeniu MMA[UFC,PRIDE].
Am cate ceva si eu.[Bas Rutten ,etc]
BBL

Heath Scumm
10th May 2004, 16:03
Judgement day Competition

Undertaker vs Booker t.
Eddie Guerrero vs BradShaw
John Cena vs Rene Dupree

Oferitzi pronosticuri pana duminica dimineatza!!!

se dau 5 puncte pentru indicarea corecta a castigatorului si 10 puncte pt. finishing move!!!

Heath Scumm
10th May 2004, 16:04
pronosticurile mele sunt:

1. Undertaker.........va folosi Tombstone Piledriver

2. Eddie Guerrero -----) hes gonna use a cheating move!!!

3. John Cena................FU all the way!!!

nicu-capusneac
10th May 2004, 17:19
Salut HitScum.
Am vizitat site-ul tau e super.
Unde vezi meciurile respective?
Pune si tu niste adrese unde pot fi vazute pe net.

issue
10th May 2004, 17:43
Undertaker......Tobstone Piledriver
Breadshaw......cred ca ajutat de Kurt Angle
Rene Dupree......cheating

aceste rezultate deoarece certurile(feuds-urile) sunt incepute de curand si nu tre sa castige cei care sunt baietii buni(faces)

Rey619
11th May 2004, 22:18
undertaker- tombstone piledriver
guererroo - frog splash
cena - fu
parerea mea !!!!!

Rey619
11th May 2004, 22:21
SI TOTUSI, SA NU mor prost... ce rol au punctele?

stryk3r
11th May 2004, 22:32
ba yo zic ca lucrurile stau cam asa:
undertaker- tombstone piledriver
guererro- frog splash(nu e destul de prost angle ca sa-i is centura lu guererro la cati bani face de pe urma lui)
cena- FU

Heath Scumm
11th May 2004, 23:33
issue are dreptate intr-un fel. dar cena,guerrero shi taker se disting de adversarii lor ca valoare, poate nu guerrero dar ceilalti 2 sigur. punctele sunt ca sa se vada cine le ghiceshte cel mai bine!

partea a 2a...meciurile "le vad" pe wwe.com shi prowrestling.com.adica le citesc. multzumesc pentru aprecierile despre site. il updatez saptamana viitoare dupa judgement day!!!

issue - saptamana viitoare maxim itzi trimit cd-urile(deshi incepe sesiunea la mine ca tre sa dau licentza shi incepe mai repede pentru ashtia din anul 4).dar sunt bine intentzionat, shi incerc.

te rog fii amabil shi incearca sa le faci shi tu pe ale tale ca mor fara wrestling!!!

stirea zilei: " Next week on RAW, there will be a 20-man Over-The-Top-Rope Battle Royal to determine who will challenge Chris Benoit for the World Heavyweight Championship at Bad Blood. "

chiar am crezut pentru un moment ca o sa se intample ceva extraordinar in raw shi edge o sa il invinga pe randy orton!!! ar fi fost o realizare ca raw-ul sa fie dominat de benoit shi edge!!!

issue
12th May 2004, 15:24
mai hitscum am sa ti le trimit si eu tot saptamana viitoare....succes in sesiune si la licenta. cat despre rezultate dupree este super impins in fata in momentul actual si nu m-ar mira sa-l bata pe cena. guerrero s-ar putea sa piarda tiltlul cum am zis din cauza lui angle dar pentru scurt timp,asa ca sa fie telenovela mai interesenta. cat despre undertaker sigur castiga cu booker t. mai hitscum unde sunt restul de oameni care vor sa se inscrie pe forum??? :D hai ca glumeam....in fine ne vedem data viitoare

Rey619
14th May 2004, 21:06
jbl defeated rey mysterio!!!!!! what the **** are they doing. rey e mult inferior ca dimensiune, dar mult superior ca valoare. astia nu stiu cum sa-i mai faca faima lu jbl ca sa fie mai palpitant meciul cu guerero. Chiar nu inteleg deloc rostul meciului... Oricum is sigur ca ia bataie de la guerero. jbl nu-i decat un faker care ataca wrestlerii pe la spate

m0w3r
14th May 2004, 21:14
salut ma numesc vali shi am 16 ani .sunt din bacau(tg ocan) shi imi place wrestling-ul

Rey619
14th May 2004, 21:34
hai ca am exagerat oleaca cu mesajul ala... scuze acuma m-am calmat

stryk3r
14th May 2004, 21:35
sal lume am mai dat si yo pe la net si am zis sa va mai salut. in primu' rand vreau sa-mi exprim nervii ca a luat mysterio bataie de la natarau' de JBL ma oftic de mor!!!! mysterio e mai mic da mai rau si nu merita sa ia bataie. asta doar ca sa-i creasca popularitatea. oricum tot rey e miezu!! mai vorbim noi bafta!!

stryk3r
15th May 2004, 14:12
mama ce fericit mi-s!!! au facut aia link-u'(contact rey) pe site-ul lu' rey!!! OH HAPPY DAY!!! /hello

stryk3r
15th May 2004, 14:13
mama ce fericit mi-s!!! au facut aia link-u'(contact rey) pe site-ul lu' rey!!! OH HAPPY DAY!!! /hello

stryk3r
17th May 2004, 19:13
mama da voi ati adormit sau ati murit? ce faceti fratilor. in caz ca nu ati vazut a luat bataie guererro de la JBL! bravo issue ai nimerit-o!! a castigat prin descalificare ca de mancat bataie a mancat destula de la eddie . mai ziceti ceva ca de cateva zile bune nu a mai intrat nimenipe net!!

Heath Scumm
17th May 2004, 20:44
la issue se va puncta victoria lei jbl insa nu shi metoda cashtigarii.o sa fac punctajele totale imediat!!!

Heath Scumm
17th May 2004, 20:55
rezultatele:

HitScum-40 puncte
Stryker & Rey - cate 25 puncte fiecare
Issue - 20 puncte

daca nu va regasitzi in punctajul acordat putetzi face contestatzie

ps:issue ia acordat mult prea mult credit lui dupree.....a fost doar o simpla lupta pentru cena!!!!

Heath Scumm
17th May 2004, 21:18
make sure you watch raw results tonight!!!

battel royal-ul asta va fi unul spectaculos.deshi sunt convins ca unii luptatori sunt pushi acolo de umplutura

johny nitro ar putea fi o surpriza

imi place steven richards...e cu adevarat hardcore......nu a mai luptat de ceva timp....pacat ca va fi eliminat rapid

issue
18th May 2004, 21:05
hehehe mai hitscum daca tot faci punctaj fii atent. am spus raspunsul corect si la taker vs booker t(oricum nu prea conteaza dar asa sa ma dau si eu important) ok in rest ce mai zici?? cand imi trimiti cd-urile alea. eu in 2-3 zile o sa le fac pe ale mele. ok in rest fiti atenti ca tre sa apara un joc cu wrestling nou si exista sanse sa apara si pe pc. se cheama Legends of Wrestling: Showdown. daca stiti ceva despre el spuneti. cat despre dupree ar fi fost mai interesant sa castige. more drama. anyway see ya ppl.

Heath Scumm
19th May 2004, 09:55
Kane A Cashtigat Battleroyalul...sunt Extrem De Multzumit
Kane Shi Rvd Sunt Preferatzii Mei Momentan In Raw, Respectiv Smackdown!!!

stryk3r
20th May 2004, 15:58
sal mai baietzi!! iata ca a trecut si judgement day si singura mea dezamagire e ca a luat bataie guererro. in rest ma simt fericit ca am reusit sa-i scriu mesaj lu' rey si ca el cu rvd i-au facut varza pe dudley boyz! imi place faza asta cu punctele. we should do it again some time!! untill the day we meet again, BAFTA!!

Heath Scumm
21st May 2004, 11:26
in cele ce urmeaza trebuie prezentati preferatii vostri pentru fiecare titlu din raw sau smackdown(adica cei pe care ii doritzi voi campioni):
optiunile mele arata cam asha:

RAW

womens: LITA - fara indoiala cea mai buna din wwe

intercontinental: gotta be MATT HARDY - are miscari de cruiserweight si imagine adecvata

TAG-Team: momentan nici o echipa din raw nu e suficient de buna, totushi o combinatzie batista/randy orton sau scott steiner/test mi s-ar parea buna...i hate ric flair

WORLD HEAVYWEIGHT: KANE fara discutzie

SMACKDOWN

Cruiserweight:inca tanjesc dupa wcw....rey mysterio sau kidman mi se par cele mai bune optiuni

U.S. heavyweight: ROB VAN DAM(preferatul meu din smackdown) deshi MORDECAI e o alegere buna deasemenea

WWE tag-team titles: RIKISHI/SCOTTY 2 HOTTY mi se par in regula....dudley boyz ar fi shi ei okay daca ar mai lucra la imagine shi ar deveni hardcore,asha cum erau in ecw.....lumea vrea sa vada mese rupte!!!

WWE Title: UNDERTAKER e pe departe cel mai bun din smackdown shi merita acest titlu

Heath Scumm
21st May 2004, 11:29
pentru ISSUE....la facultate e interzisa folosirea oricarui alt mail decat cel de pe serverul universitatii.....asha ca, in loc satzi scriu mail itzi zic acum ca tziam trimis cdurile ieri...cred ca maine-sambata sau cel tarziu luni o sa le primeshti....sa mi le trimitzi shi tu pe ale tale cat potzi de repede ca mor fara wrestling adevarat

mie sila sa vad fakerii din raw shi gay mothafuckaz precum rico in smackdown....shtiu ca wwe e entertainment dar ar trebui sa fie in primul rand wrestling...ce dreq?

issue
22nd May 2004, 00:07
ok bun topic! Felicitari hitscum /hello

smackdown: -cruiserweight: rey mysterio 6-1-9 & drop the dime
-wwe usa: john cena all the way
-wwe tag team: dudley boyz to the extreme
-wwe world: eddie guerrero sorry hitscum dar si eu am nostalgii wcw

raw:- women: lita heheheheh (desi nici trish nu m-ar deranja sincer)
-intercontinental: kane la starea in care e acum nu merita mai mult
-tag team: benoit & edge rulz
-world heavyweight: benoit baby!!!!!!!!!

in rest iti trimit si eu luni cd-urile luni sau marti

issue
22nd May 2004, 00:23
by the way hitscum!!!!!! no offense but....faculatatea ta sucks :rosu:

Rey619
22nd May 2004, 21:21
Eu cesa zic...
cruiserweight:REY MYSTERIO
Usa: Eddie Guerero aici i-as face loc si lui Booker T, dar e mai bun eddie
wwe Tag team: Rey and Rvd
wwe champ: Undertaker
Women: Lita (desi as prefera oarecum si Stacy pt. ca arata cum arata)
intercontinental: Shawn Michaels
havyweight: aici as vrea sa-l vad pe goldberg revenit in actiune... dar nu mai e wcw, asa ca benoit... nu vad pe nimeni destul de bun in raw pt. titlul asta!!!!
world Tag Team... aici as prefera sa faco o echipa shelton benjamin cu mick foley

stryk3r
22nd May 2004, 21:30
hai sa va zic si eu preferintele.
raw:
-women: lita(da ca sa-l citez pe rey619 stacy arata de ....)
-itercontinental: mi-ar place sa-l vad pe mick foley doar de dragul sa-l vad pe randy orton mancand bataie de la el
-tag team:momentan benoit si edge
heavyweight: shawn michaels ca e tare de tot
smack down:
-cruiserweight: se stie ca mysterio
-usa champ: rvd ar fi o optiune
-tag team: yo cred ca mysterio si rvd ar face varza cam pe orice echipa......... daca nu e si undertaker in acea echipa
-wwe champion: undertaker cu siguranta

Heath Scumm
23rd May 2004, 10:44
Interesante alegeri...in mare va plac cei promovatzi actualmente de wwe!!!

ash dori sa mai vad pareri in legatura cu cine ar trebui promovat in raw shi smackdown!!!...............important e ca ToTzi credem ca REY MYSTERIO e cel mai bun cruiserweight out there!!!...............sa shtitzi ca nici kidman nu e rau...deshi sa mai ingrashat tot baga shooting star pressul la perfectzie

ce credetzi despre mordecai.....la vazut vreo unul dintre voi la fatza?...uitatziva in attachement-am pus o poza cu el acolo....the white undertaker....he calls himself "THE FATHER"!!!

PENTRU ISSUE-mdeah!!!....facultatea mea e de kkt!!!!

IMPORTANT:in curand bad blood......uitaztiva la wrestling......inca un concurs de genul judgement day va urma.........sper sa fie mai multe lupte anuntzate din timp shi bine promovate ca sa putem face predictzii!!!....pana acum nimic nu e sigur....poate doar kane vs benoit!!!

stryk3r
23rd May 2004, 14:42
ar fi interesant un meci intre kane si benoit dar momentan, dupa cum ziceam, shawn michaels m-i se pare cel mai bun pretendent la titlu. daca nu se baga tripple H lua bataie benoit. poate alta data!

Rey619
23rd May 2004, 21:21
ma eu nu stiu nik despre mordecai asta, dar la propaganda pe care o are pare a fi cineva in wrestling. In rest ce sa zic... si eu cred ca kidman e ok... doar l-am vazut la wcw in tag team cu rey si ii faceau mai pe toti!! Mi-ar placea la bad blood sa isi puna haas si rico titlul la bataie impotriva lui rey si rvd!!!

Heath Scumm
25th May 2004, 17:14
mordecai promite mult....am vazut unul asemanator lui intro federatzie independenta din usa...ishi zicea apocalypse..avea scheme identice........era bun.........oricum,trebuie un heavyweight adevarat in wwe...........imi aduce putin aminte de sid vicious!!!

Heath Scumm
27th May 2004, 20:20
Jerry Lawler was said to be downright embarrassed by the actions of Brian "Grandmaster Sexay" Lawler, and totally understood the rationale for the firing.

Sexay has a reputation for acting like a teenager in lockerrooms and is considered one of the worst-behaved wrestlers when it comes to backstage antics. WWE hired him recently with the hope that his attitude had improved, but clearly, it had not. The release was purely due to conduct, so speculation over his drug problem being a cause for THIS release is not true.

asteas stirile zilei.....grandmaster sexay is out of business....pacat!!!.....imi placea!!!

in alta ordine de idei,la Bad Blood sa mai introdus o lupta.....triple H vs shawn michaels intro cusca de otel!!!...............in curand va porni shi concursul de pronosticuri,asha ca fitzi pe faza!!!.......

o sa va dau adresele de mail la totzi cei care miau scris mesaje legate de wrestling pana acum,poate ii convingetzi voi sa ishi invinga timiditatea shi sa intre pe forum!!!

Heath Scumm
27th May 2004, 20:33
andrei.cristea@xnet.ro, einstein.dreq@k.ro, cezar@telesport.ro, gabytzu20022002@yahoo.com, chelam_erdal@hotmail.com, erghiun@pakperdesi.zzn.com, doing_it_619_style@yahoo.com, purad3lu@yahoo.com, issue_20@yahoo.com, eeru_mayat@yahoo.com, dietmar.polder@email.ro, bogy@as.ro, ionutgliga@yahoo.com, hitscum@yahoo.com

asteas toate...14 oameni care se uita la telesport shi shtiu de wrestling....mai am adrese de la persoane din strainatate dar aia nu vorbesc romana asha ca nare rost sa le scriu aici!!!

sper ca nam facut nimic greshit ca leam afishat adresele de mail aici......totzi shiau exprimat dorintza de a participa la acest forum dar pana acum tacere!!!.............oricum,adresa lor de mail intra zilnic in zeci de baze de date care le trimit mesaje bulk!!!.....asha ca nu vad raul in chestia asta!!!

ROG PE CEI CARE MAI INTRA AICI SAI ANUNTZE SHI PE CEI DIN LISTA ANTERIOARA DE EXISTENTA FORUMULUI

eu am incercat!!!

issue
27th May 2004, 21:37
mah nu stiu de ce le e asa de greu sa intre si sa scrie doua randuri???? tre sa stam noi sa ne rugam de ei??? nu mi se pare corect!!! adica si eu si banuiesc ca si rey sau stryker nu am fost invitati ci l-am gasit! i-ar ei dupa ce vorbesc cu tine si ii inviti tot nu intra??? eu nu inteleg asta!! in fine s- uitat cineva miercuri??? mi se pare mie sau a fost acelasi raw ca sapt trecuta??????ok see ya 'till next time , SUCKA!!!!!

stryk3r
28th May 2004, 22:44
ca bine zici bah issue. aia de la telesprt au dat in reluare raw-ul si smackdown-ul. in ceea ce ii priveste pe prietenii nostri mai timizi ma ocup yo si rey de ei da' nu acu' ca nu am timp. oricum pana luni ii contactam noi pe totzi. tripple h vs. shawn michaels. interesant mai ales ca e cage match. oricum eu imi pun sperantele in shawn(my favourite in raw) untill we meat again....PEACE!!!

Rey619
28th May 2004, 22:51
issue imi pare rau da' te-ai inselat cu mine si cu stryk3r. el stie de forum de la cioc si yo de la el. si imi pare rau hitscum da' mie nu-mi placea de sid vicious. mai vb la bad blood

Rey619
30th May 2004, 20:07
Haideti ca eu ma apuc sa le scriu la prietenii nostri timizi cateva mail-uri... sper sa reusesc sa-i conving

Rey619
30th May 2004, 20:19
deci... doing_it_619_style@yahoo.com si purad3lu@yahoo.com suntem eu si cu stryker.. deci nu va obositi sa ne scrieti degeaba... ca deja suntem impatimiti ai forumului! am scris primul mail lui andrei cristea pe care-l scrisese hitscum mai sus... suna binisor. sper ca am reusit sa-l conving!!! urmeaza urmatoarele!!!

stryk3r
30th May 2004, 20:38
sal lume!! yo cu rey i-am contactat pe toti din lista aia de mai sus. sa speram ca va avea efect ca ar fi fain de tot sa fim mai multi pe forum. pan data viitoare....

Jericho
31st May 2004, 14:52
Salut.
Imi pare rau ca nu am mai intrat...dar asta e.
Pai...
Unu:
Astia sunt jumate prefacuti jumate superstaruri.
In ultimele doua saptamani mi-am schimbat radical parerea despre ei.
Doi:
Prea se dau in spectacol
Trei:
Cand, pana mea, vedem si noi un Backlash, un Bad blood, un Judgement day?
Aaa...si ar fi fain sa avem o data pe saptamana o gala gen "Remember"
Cu toti care s-au invechit.
Hai salut

issue
31st May 2004, 20:19
sal jericho !!!! nice to see you again. ce sa-ti spun backlash judgement day etc... sunt pay-per-view-uri deci nu prea ai cum sa le vezi. americanii platesc extra la firmele de cablu ca sa vada. e un fel de hbo. in rest mai tragi de fiare??????

Heath Scumm
1st June 2004, 10:40
explicatzie buna de la issue...............ashtia de la telesport sunt compromishi..nau nici grila de programe,nici o viatza prea lunga la companiile de cablu romaneshti........dau ca tampitzii in reluare aceleashi emisiuni..asta a fost ca sa ishi ia inapoi faptul ca acum 2 saptamani au dat 2 oboseli de raw...........shawn michaels va benoit-aia 2 se mishcau in reluare.........rareori mai vezi cate un pumn la figura in wwe........doar palme peste piept(ce p@$a mea sunt alea) shi nishte tentative de lovituri cu cotul

parerea mea e ca wwe se folosesc de faptul ca detzin monopolul pe piatza wrestlingului televizat.......nwa-tna e in regim pay-per-view.........asha ca ofera oamenilor wrestling de calitate inferioara...........!!!

issue.....teai uitat pe cd-uri?

Heath Scumm
1st June 2004, 10:45
in alta ordine de idei....la resistance au cashtigat titlul pe echipe in raw..........numi plac in mod deosebit.....au totushi un finisher in 2 deosebit.....e ceva de genul unei mishcari pe care o facea DDP shi KANYON in WCW!~..................shelton benjamin la invins pe randy orton shi il va infrunta la BAD BLOOD!!!!....e cam multa promovare aiurea pentru un luptator slab,care nu are nici macar un finisher decent!!!.............chestia asta mi se pare un mare minus pentru WWE!!!

COMING UP SOON-----BAD BLOOD COMPETITION

voi anuntza in curand luptele shi dupa aia vetzi fi liberi sa facetzi pronosticuri!!!

Capcaunu'
1st June 2004, 10:58
Da mah am auzit de pro-wrestling...

dragutz sportu...

dar mai mult imi place ww
are mai multe vedete

Cel mai mult imi pace batista si dudley boys

tu te uitzi la ei??

Heath Scumm
1st June 2004, 11:19
ce-i cu asta mah?........tinere,wcw nu mai emite de mult!!!.......inca ceva...............daca vrei sa mai scrii pe acest forum, te rog frumos sa scrii toate mesajele intr-unul singur deoarece ocupi prea mult spatziu.........multzumesc pentru intzelegere!!!

NEWS!!!

pentru prima oara in NWA-TNA va avea loc un fenomen istoric.............primii 5 TOP CONTENDERS la categoria grea se vor infrunta intr-o lupta cu scara(LADDER MATCH).........issue shtie in mod sigur despre ce vorbesc!!!!

in attachement avetzi afishul main eventului.........e superb!!!

Heath Scumm
1st June 2004, 11:34
"am shi yo o intrebare.....carei faza cu telesport........stau ca tampitu ashteptand RAW shi SMACKDOWN shi voi le transmitetzi pe cele de saptamana trecuta.....atzi incurcat casetele sau ce?....daca atzi avut probleme, puteatzi macar sa afishatzi un mesaj pe ecran prin care sa va cerezti scuze....asa ar fi fost frumos,plus ca atzi fi dat de intzeles ca poate va pasa de telespectatori......sa nu ma uit ca nebunu de 10 ori la aceeashi emisiune.........shi intzeleg ca e play-offul NBA(sunt mort dupa NBA) dar nu shtii cu exactitate orele shi zilele la care se transmite wrestling pe telesport ca eu am o viatza sociala shi nu vreau sa mio risipesc privind 12 ore pe zi la TV!!!

te rog frumos sami raspunzi la mesaj........nu shtiu daca asta intra in categoria celor "interesante" la care raspunzi personal dar sunt cam nervos shi am nevoie de o confirmare!!!"

SPER CA AU PRINS MESAJUL!!!..........in caz contrar, o sa vedem shi saptamana viitoare acelashi RAW shi SmackDown!!!

stryk3r
1st June 2004, 19:21
si yo sper ca au inteles mesaju ca am stat cu sufletu' la nas miercurea si vinerea trecuta. daca fac asa si maine yo imi bag ceva in el telesport. mai bine dau bani sa vad pay per view-uri. apropo hitscum tu de unde faci download la pay per view-uri si te costa ceva?

stryk3r
1st June 2004, 19:23
P.S. mai capcaunule mai usor cu mesajele astea ca daca facem toti asa e de rau. untill the day we meet again.....BAFTA!!

Heath Scumm
2nd June 2004, 11:21
1st of all..........nu fac downloaduri la pay-per-view-uri.....shi eu ash plati multzi bani sa pot vedea un P.P.V. din wwe sau macar din NWA-TNA(la ashtia sunt saptamanale)........rezultatele expuse pe www.hitscum.20m.com sunt aflate de la tineri din afara tzarii noastre, tineri care platesc pentru pay-per-view-uri shi mi le povestesc in detaliu pentru ca eu sa le scriu pe site pentru cine vrea sa le citeasca........de obicei, nici pe site-ul www.wwe.com, nu apar luptele povestite.....doar cateva randuri shi castigatorii.......se mai intampla sa mai fie cate un obsedat ca mine pe planeta Pamant care sa se uite la P.P.V.-uri shi sa le povesteasca pe site-ul propriu, dar sunt greu de gasit pe net

SLAVA DOMNULUI CA MA AVETZI PE MINE!!!!

In legatura cu SmackDown-ul de saptamana asta................Booker T. Vs Undertaker.........taker la invins pe booker t. la judgement day.........acum cred ca dudley boyz ishi vor face simtzita prezenta caci saptamana trecuta lau rapit pe Paul Bearer(managerul lui Undertaker).............va fi interesant

ANUNT

Se pare ca vom avea pana la urma 2 concursuri - unul pentru Bad Blood(pay-per-view RAW) shi la scurt timp dupa aceea - Great American Bash(a fost cel mai mare pay-per-view WCW, actualmente pay-per-view SmackDown)

Heath Scumm
2nd June 2004, 11:58
ideea e ca forumul nostru este actualmente pe locul 2 in cadrul forumurilor din alte sporturi surclasat fiind doar de Snooker!!!.........snooker suxx!!! Am intrecut ciclismul, handbalul, gimanstica shi toate celelalte sporturi in afara de fotbal,formula 1, sporturi de iarna, tenis shi baschet!!!!

In total suntem pe locul 7 la forumuri sportive!!!

ce zicetzi, putem anihila Snooker-ul???

Heath Scumm
2nd June 2004, 12:10
Ai Dreptate Stefan
Vina A Fost A Americanilor Care Nu Au Trimis Casetele La Timp
Au Promis Ca Nu Se Mai Intampla
Dar In Compensatie Saptamana Asta Vor Fi Gale Duble

Nu Stiu Nimic Despre Nba

Heath Scumm
2nd June 2004, 12:17
asta e un mail pe care lam trimis mai demult la Telesport!!!.............cred ca asta o sa va raspunda intrebarii:"Ce se transmite cu adevarat din wrestling in Romania?"....!!!

" ce faci?.......ultimul RAW a fost unul comentat bine
spre foarte bine.....mia placut ca ai inceput sa spui
cum se numesc miscarile de final........o singura
obiectzie.......matt hardy nu la avut ca partener pe
fratele sau jeff hardy(deoarece acesta din urma tocmai
a ieshit dintro clinica de dezintoxicare shi a avut
nishte probleme pe bune cu vince mc mahon shi a fost
concediat din wwe).....partenerul lui matt hardy din
acea seara sa numit TEST shi are ca finisher "TEST
BOMB"........in rest totul a fost bine.....inca nam
vazut smackdown.......o sal vad in reluare in seara
asta...........daca ai nevoie de informAtzii despre
vreun luptator nu ezita sa ma anuntzi........o sa fiu
mai mult decat bucuros sa te
ajut!!!.....................cam care e reactzia
deocamdata in randul telespectatorilor?..........sunt
curios!!........cred ca e una negativa?.......de ce
atzi contractat doar cate o ora din raw shi smackdown
cand programele in original au cate 3 ore(6-7 lupte pe
seara...iar voi transmitezti numai 2)?........in
fine.......cand ai timp poate imi
raspunzi!!!........ah.....intra pe www.wwe.com shi
potzi citi biografiile luptatorilor.......ar fi mai
interesant sa vorbeshti despre palmaresul lor decat sa
inventezi alte chestii........parerea mea................bafta!!!"

Raspunsul lui a FOST:

"REACTIA TELESPECTATORILOR MI-DEPASIT ASTEPTARILR PANA ACUM.
ROMANII APRECIAZA ACEST SPORT IAR AUDIENTA E SATISFACATOARE.
AM CAPATAT INFORMATII MULTE DIN USA DAR VOI EVITA SA PRONUNT MISCARILE
DE
FINAL IN LIMBA ENGLEZA.
STIU CA TU ESTI UN CUNOSCATOR ,DAR MAJORITATEA ROMANILOR NU INTELEG
ENGLEZA
SI NU VOR APRECIA EXPRESII CA SITOUT POWER BOMB,ANGLE SLAM-ANGLE LOCK
IS THE
ANKLE LOCK,CRIPPLER CROSS FACE...ETC.
TRANSMITEM DOAR O ORA PT CA VREM SA VEDEM DACA AVEM AUDIENTA.DACA SE
MANTINE
ASA,PE VIITOR VOM TRANMITE INTREAGA GALA. DAR NU E NIMIC SIGUR PT CA
COSTA
MULT DREPTURILE DE TRANSMISIE

CEZAR CIOC"

stryk3r
2nd June 2004, 19:07
lasa ca cu cat mai multe concursuri cu atat mai bine. in legatura cu celelalte forumuri....nu mi se par asa de greu de intrecut. singurul lucru care ne dezavantajeaza e ca pe ele sunt mai muti membri ca in rest e haos acolo(am intrat de curiozitate pe cateva...VARZA!!) wrestling vs. snooker= ceva in genul david vvs. goliat sau mai nou un undertaker vs. careva gen ric flair. untill the day we meet again... bafta!!!

Jericho
3rd June 2004, 08:49
Salut.
Sorry pt. absenta...scoala, deh, n-am ce face.
In rest...ultimele transmisii (exceptand reluarile) au fost comentate chiar frumos...bravo Cezar.
A fost super ca am vazut un cage match, cu toate ca nu a fost pe atat de spectaculos pe cat ma asteptam.
A...ati vazut meciul cu Edge si Randy?
Eu chiar tineam cu Randy...nu ca-mi plac tipii astia care sau dau tari, dar Randy chiar a dat tot ce avea mai bun din el...lucru care nu se poate spune despre Triple H, dar aseara Randy a fost campionul ringului...
Stie careva o adresa unde pot sa il injura de ma-sa pe Coach?
Branza masii de imputit si rapanos...acelasi lucru despre Kurt...(citat al actorului meu roman favorit) "grijealnia masii"
Scuze pt. limbaj...dar m-au enervat.
Cred ca ar trebui sa ne facem o pagina de wrestling.
A...ceva ce i-am sugerat si lui Cezar:
Cred ca ar trebui sa alcatuim o revista de wrestling autohtona, care ar spori considerabil numarul de privtori ai acestui sport.
Cezar ar trebui sa fie redactorul sef, iar noi(cei primordiali pe forum) sa ii trimitem articole.
Ce parere aveti?

Astept raspunsurile voastre.
Salut

A...Evolution, coach, kurt si kane...suck big time

Rey619
4th June 2004, 20:50
haideti ca trebuia sa mai scriu si eu ceva ca n-am mai servit forum de mult... ce sa zic am fost foarte dezamagit de royal... si de kane... nu merita sa castige... afost mult mai bun the benjamin... si sa zic si eu ca hitscum... raw are nevoie de un heavyweight adevarat... in schimb am fost multumit de edge vs. randy... meciul a fost spectaculos, dar... sorry jericho... edge a fost mult mai bun... ce sa zic si de cage match sunt destul de multumit ca a fost difuzat, dar daca stau bine si ma gandesc a fost faza aia cacnd a sarit jericho de sus si cam atat... bine nu se contesta faptul ca jericho e mai bun decat cristian... deci... hitscum... bad blood e pe aproape... cand facem pronosticurile? :yeah:

stryk3r
4th June 2004, 21:00
sal lume!!! hai ca in mare masura a fost fain raw-ul de miercuri in afara de royal-ul ala puturos. dupa ce benjamin i-a facut varza si pe HHH si pe randy, in final a castigat kane si tot cu ajutoru' lu shawn michaels. sorry hitscum but that's the way things are. s-a vazut ca tot shawn michaels e #1 in raw mai ales dupa bataile pe care i le-a 'administrat' lu tripple H in ambele editii. next order of buisness: cage match, o puturosenie de asemenea. mai ales faza in care a sarit jericho. atat a stat acolo probabil ca nu s-a inteles cu organizatorii. pana s-a hotarat sa sara christian era de mult in picioare. da' noi sa fim sanatosi. edge era cu mult superior lu' randy. and now the 'main event' :eugene's first match.... hai ca e tare 'retardatu' ala. coach sucks si mi-a facut placere sa-l vad din nou pe the rock e terorist tare de tot. as da cateva citate da ne amendeaza CNA-ul. :)) sa vedem ce va fi in seara asta la smackdown. sper sa-l vad pe rey din nou ca mi-e dor de el. untill the day we meet again .... BAFTA!!!!!

Heath Scumm
6th June 2004, 21:25
Salut.
Sorry pt. absenta...scoala, deh, n-am ce face.
In rest...ultimele transmisii (exceptand reluarile) au fost comentate chiar frumos...bravo Cezar.
A fost super ca am vazut un cage match, cu toate ca nu a fost pe atat de spectaculos pe cat ma asteptam.
A...ati vazut meciul cu Edge si Randy?
Eu chiar tineam cu Randy...nu ca-mi plac tipii astia care sau dau tari, dar Randy chiar a dat tot ce avea mai bun din el...lucru care nu se poate spune despre Triple H, dar aseara Randy a fost campionul ringului...
Stie careva o adresa unde pot sa il injura de ma-sa pe Coach?
Branza masii de imputit si rapanos...acelasi lucru despre Kurt...(citat al actorului meu roman favorit) "grijealnia masii"
Scuze pt. limbaj...dar m-au enervat.
Cred ca ar trebui sa ne facem o pagina de wrestling.
A...ceva ce i-am sugerat si lui Cezar:
Cred ca ar trebui sa alcatuim o revista de wrestling autohtona, care ar spori considerabil numarul de privtori ai acestui sport.
Cezar ar trebui sa fie redactorul sef, iar noi(cei primordiali pe forum) sa ii trimitem articole.
Ce parere aveti?

Astept raspunsurile voastre.
Salut

A...Evolution, coach, kurt si kane...suck big time

Nu shtiu ca sa zic de initziativele tale........cat despre cezar ca potential redactor sef..........hai sa fim serioshi........tipu asta shtie mult prea putzin wrestling pentru ca sa fie redactor sef la o revista de profil

despre site-uri de wrestling:

www.hitscum.20m.com - asta e al meu

www.rhp.ro/wrestling - asta e al lui rey rey...........o initziativa admirabila..........un site cu mare potentzial!!!..........o sal sustzin pana la capat!!!!

Heath Scumm
6th June 2004, 21:32
sal lume!!! hai ca in mare masura a fost fain raw-ul de miercuri in afara de royal-ul ala puturos. dupa ce benjamin i-a facut varza si pe HHH si pe randy, in final a castigat kane si tot cu ajutoru' lu shawn michaels. sorry hitscum but that's the way things are. s-a vazut ca tot shawn michaels e #1 in raw mai ales dupa bataile pe care i le-a 'administrat' lu tripple H in ambele editii. next order of buisness: cage match, o puturosenie de asemenea. mai ales faza in care a sarit jericho. atat a stat acolo probabil ca nu s-a inteles cu organizatorii. pana s-a hotarat sa sara christian era de mult in picioare. da' noi sa fim sanatosi. edge era cu mult superior lu' randy. and now the 'main event' :eugene's first match.... hai ca e tare 'retardatu' ala. coach sucks si mi-a facut placere sa-l vad din nou pe the rock e terorist tare de tot. as da cateva citate da ne amendeaza CNA-ul. :)) sa vedem ce va fi in seara asta la smackdown. sper sa-l vad pe rey din nou ca mi-e dor de el. untill the day we meet again .... BAFTA!!!!!

din pacate am pierdut aceste emisiuni ocupat fiind cu licentza......dar sper sa le vad in reluare.............oricum,shtiu tot ce sa intamplat,fiecare miscare, fiecare sunet..................KANE e preferatul meu din RAW shi o sa il sustzin pana la capat!!!.....................eugene sucks.........o manevra eshuta de a atrage atentia unui public american retardat

cred ca shtitzi ca wrestlingul e fals>>>>nu????............eugene, triple hsau benoit nu ar rezista 20 secunde in ring cu mike tyson!!!

Heath Scumm
6th June 2004, 21:47
Am demarat concursul Bad Blood , astazi, duminica, 6 iunie:

Patru lupte sunt pregatite..........Pronosticurile se fac in 7 zile de acum:

1. CHRIS BENOIT VS KANE pt titlul mondial la grei
2. RANDY ORTON VS Shelton Benjamin pentru titlul intercontinental
3. VICTORIA VS GAIL KIM pentru titlul la femei
4. SHAWN MICHAELS VS TRIPLE H. - lupta in cusca inchisa (HELL IN A CELL),probabil lupta care va incheia rivalitatea lor care dureaza de catziva ani buni

Se ofera 5 puncte daca atzi indicat corect cashtigatorul, 10 puncte daca indicatzi corect modalitatea in care se termina lupta.

Heath Scumm
6th June 2004, 21:52
Pronosticurile lui HitScum:

Cashtigatorii cred ca vor fi

1. KANe-TOMBSTONE PILEDRIVER (un simplu choke slam e prea putzin sal opreasca pe benoit)
2. Shelton Benjamin - top rope clothesline
3. gail kim - VA BAGA SUBMISSION-UL ALA AL EI - leg scissors combinat cu armbar
4. HBK - sweet chin music il va tzintui pe HHH la podea petru 1,2,3

k`ghula
7th June 2004, 10:53
salutare!sunt hitscum...imi cer scuze ca nu am intrat mai repede pe acest Forum.eu sunt incepator shi nu am prea multe de zis.oricum...bafta.o sa mai intru!

issue
7th June 2004, 19:43
yo salut!!! vad ca a venit timpul pronosportului! hahaha let's see now:

1) benoit - ajutat de triple h deoarece avand in vedere rivalitatea dintre ei triple h vrea sa ia titlul de la benoit nu de la altcineva.
2) orton - rko ajutat sau nu de evolution.
3) victoria - prin whatever finisher are ea.
4) hmmm e greu aci.......triple h prin "hell in the cell"(adica o sa-l arunce pe hbk de pe cusca in ring, daca intelege-ti ce vreau sa zic)

in rest peace and see ya!!!!
p.s. in legatura cu revista: deocamdata dream on baby!!!!

stryk3r
8th June 2004, 13:46
SAl fratilor!! o sa fie misto meciurile. yo zic ca va fi asa:

benoit- tot ca issue ajutat de tripple pt. ca nu ar fi pentru prima oara si oricum tripple H is pissed off at kane si nu cred ca un simple crippler cross face ar fi de ajuns sa-l faca pe kane sa TAP OUT
orton cusiguranta ajutat de evolution pt ca altfel nu i-ar face fata lu' benjamin
cred ca victoria si sincer nu stiu ce finishing move are pt. ca n-am vazut prea multe lupte cu ea
si in final shawn michaels il va face varza pe tripple h pt. ca HE'S THE MAN!!! VA FOLOSI sweet chin music .
is curios sa vad rezultatele. felicitari lu' rey pt. site. da' stati ca vine altu' o sa incerc sa fac un site cu el mai complet insa mai vb noi cu alta data . bafta ca ma prinde profu' de info ca scriu din sala.

Jericho
8th June 2004, 14:38
Sal allz.
Unu...wrestlingul a ajuns de panarama in ultimul timp...lui Bischoff ii aluneca lucrurile de sub mana, oricat de manager genial ar fi...atatea izbucniri ale publicului...la fel si in smackdown...JBL si Guerrero devin chiar obositori...si chestia cu infarctul...pai da-o-n (era sa zic ceva misto acuma)........
O idee...ar fi fain sa se faca ceva gen Gladiators...adica sa ii primeasca numai pe aia care au habar de fair play si sa faca meciuri pe timp...pana la o ora, ma rog, sa ii aleaga pe cei ce sunt definitia cuvantului spectaculos...ceva in gen meciurile de cusca sau pentru titluri...ceva are sa-i motiveze (spre exemplu...cum a fost motivat Randy in meciul pt. titlu).
Mersi pt. tot...aaa,
Va plac "The scorpions" ?

Big Sexy
8th June 2004, 19:04
Wow, mai mult de cinci oameni vorbind despre wrestling in romania! Trebuie sa iau o piatra in gura si sa imi pun o dorinta "sa am propria mea federatie de wrestling care sa se bata de la egal la egal cu campionatul lui Hitscum (el are doar campionat sic!)"

Prin '96-'99 am facut impreuna cu cativa prieteni foarte buni si in acelasi timp pasionati de wrestling un fanclub cu care am stresat multe IRC-uri si am adunat vreo 17-18 oameni din toata tara. Organizam intalniri insa, fiind foarte neseriosi, a trebuit sa renunt la totul. Investisem o mica avere in WrestleRoMania (R) dar aici nu prea prinde treaba. Ma interesasem de revista, de site de net (era prohibitiv totusi pe atunci), de spatiu de inchiriat pentru club, gasisem si un potential antrenor!!! Stiu si cum sa atrag investitorii insa imi lipsesc oamenii care sa trudeasca pentru mine ca eu sa pot lua toata gloria.

Evident ca s-a ales praful de tot. daca vreti sa faceti ceva serios contactati-ma si mai vb. De fapt o sa va explic de ce nu se poate deocamdata. Insa cu multa munca si dedicatie si mai ales investitii initiale serioase (eu am cu ce :) ) s-ar putea sa ajungem mai departe decat a vorbi despre acesti extraordinari atleti pe un forum si sa ne uitam cu invidie la altii ce au posibilitatea sa vada lupte de calitate live.

Big Sexy
8th June 2004, 19:08
Am ales special un post nou in care sa va transmit ca va urasc sincer ca prindeti chiar si duda aia de pe telesport. Eu sunt la RDS si nu prind telesport . In caz ca nu stiati puteti sa prindeti wrestlingul, absolut toate emisiunile daca aveti pe cineva cu antena de satelit si prinde Sky extra. Acolo vedeti si toate PPV-urile

BexyCZW
8th June 2004, 21:36
Sunt baimarean.Ma uit la wrestling din 1993.Am acasa colectii din toate mari federatiile ECW, WCW,WWF/E,NWA-TNA,CZW,IWA-MID SOUTH,NJPW,Michinoku Pro,ROH si multe altele.Daca vreti mai multe informatii da-ti un mail la zapacitu1@yahoo.com.sau intrati pe IRC undernet pe canalele #Expres sau #Wrestling

stryk3r
8th June 2004, 22:11
sal la noii nostri 'attendents' e fain cand suntem mai multi. pacat ca nu pot sa prind postu' de care zicea big sexy. ar fi fost fain tare da' asta e. Oricum abia astept sa vad rezultatele din bad blood(go shawn michaels!) bafta for now!

Rey619
8th June 2004, 22:56
deci am mai scris un mesaj dar nu a aparut... mersi hitscum pt. incurajari si pt. reclama!!!
Every wrestler wants to be a chiquita wrestler! but I only pick the best...
Shelton benjamin top rope clothesline!
Hbk - sweet chin music
Benoit - cripler crosface
victoria - her finishing move ( care o fi si ala)

Sper sa am si eu oleak de dreptate macar...God help me!! Long live yhe godfathers of the onlinesport (adik us)... cu putina ambitie eu zic ca am reusi sa fim pe primul loc in topul forumurilor!!!!! Bafta!!!!!

Rey619
8th June 2004, 22:58
a da si am uitat... greetings newcomers... nu prea am mai intrat de mult pe forum, dar sper ca ma intelegeti ca am luni examen... vroiam doar sa-i salut pe baietii nostri noi... care au potential!!!!! Bafta lume!!!!!!

Big Sexy
9th June 2004, 08:23
Va recomand sa invadati urmatoarele 2 forumuri deoarece am deschis acolo cate un topic despre wrestling dar ingnoranta unora ma cam copleseste. Va multumesc de sprijin :)

http://www.pcgames.ro/forums/index.php?act=ST&f=16&t=1633&st=15&#entry17469

http://www.level.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=16949

Degeaba un topic are 1000 de post-uri. Ar fi mai bine pentru toti daca am folosi functia edit din cand in cand!! Sa postezi la 2 minute nu e chiar o.k. nu?

Big Sexy
9th June 2004, 11:21
http://international.wwe.com/somalia.htm

chiar suntem de kko

Heath Scumm
9th June 2004, 11:54
http://international.wwe.com/somalia.htm

chiar suntem de kko

nam cum sa te contrazic aici!!!

Heath Scumm
9th June 2004, 12:05
ultimul RAW a adus modificari in programul BAD BLOOD.........lupta intre femei va avea 4 participante shi nu 2 cum a fost anuntzat anterior........asadar, pronosticurile legate de aceasta lupta nu vor fi luate in considerare.....au ramas valabile doar pronosticurile pentru titlul mondial, cel intercontinental shi HELL IN A CELL!!!

finisherul Victoriei se numeshte WIDOWS PEAK shi este o variatzie de standing reversed neck breaker.......e un finisher cel putzin dubios dar, spre deosebire de SHELTON BENJAMIN, macar VICTORIA are un Finisher!!!

Le zic Bun Venit la cei care au mai intrat.......... sper ca nu e shi ultima oara cand ii vad pe aici!!!.............forum independent de wrestling nu avem cum sa facem deoarece nu sunt suficientzi useri shi suficiente posturi ca sa obtzinem asha ceva................. trebuie sa avem cel putzin 300 posturi pentru ca cineva sa ia in considerare crearea unui forum independent pentru wrestling.......suntem mai putzin de 10 oameni care postam aici asha ca...asta spune totul!!!

era sa uit.....pe cine intereseaza sa shtie lucruri despre istoria WWE, cititzi asta..........eu shtiu ca e interesant deoarece am vazut toate luptele HELL IN A CELL!!!

http://badblood.wwe.com/stories/story1.html

Heath Scumm
9th June 2004, 12:38
shi nu uitatzi sa intratzi pe www.hitscum.20m.com sa cititzi ce sa intamplat la BAD BLOOD cu lux de amanunte!!!

sunt mai rapid decat www.prowrestling.com la scrisul acestui articol asha ca merita sa aflatzi rezultatele de pe site-ul meu...........cred ca le scriu luni sau martzi saptamana viitoare daca nus ocupat cu licentza!!!

Heath Scumm
9th June 2004, 12:40
ah!!!....inca ceva.......contractul lui BIG SHOW cu WWE expira in 2009...........fitzi atentzi caci e posibil sa revina in RAW!!!..din moment ce a fost concediat in SMACKDOWN~~

Heath Scumm
9th June 2004, 12:49
Re: RASPUNDE, TE ROG!!.......IMPORTANT!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Originally Posted by HitScum
NU SHTIU EXACT UNDE AR TREBUI SA SCRIU ASTA ASHA CA SPER CA DACA SCRIU AICI VOI PRIMI UN RASPUNS.................TE ROG........E FOARTE IMPORTANT........DACA TE UITZI LA SECTZIUNEA ALTE SPORTURI/ALTE SPORTURI VEI VEDEA CA ACEL THREAD NUMIT " PRO-WRESTLING" ARE O MULTZIME DE VIZITATORI...........DEOARECE WRESTLINGUL E UN SPORT FOARTE COMPLEX AM DORI CREAREA UNUI TOPIC INDEPENDENT PE CARE SA PUNEM MAI MULTE THREADURI............GARANTEZ CA IN SCURT TIMP, NUMARUL CELOR CE SCRIU ACOLO VA CRESHTE CONSIDERABIL!!!

WRESTLING SE TRANSMITE SHI IN ROMANIA.........CRED CA ACEST TOPIC ARE POTENTZIAL.............DACA NU ESTE POSIBILA INFIINTAREA LUI ACUM, CE TREBUIE FACUT CA SA PUTEM SA BENEFICIEM DE ASHA CEVA IN CURAND???

MULTZUMESC ANTCIPAT DACA AI CITIT TOATA CHESTIA ASTA SHI TEAI OBOSIT SAMI RASPUNZI!!!

Salut, asa este, am observat si eu cu mare surprindere faptul ca Wrestlingul suscita atitea discutii pe forum! Nu cred ca deocamdata s-ar impune crearea unui subforum pentru el. Un subforum presupune ca un subiect sa aiba peste 500-700 de mesaje. Deocamdata, puteti deschide mai multe threaduri pe Alte Sporturi, iar cind ele vor aduna mai multe sute de mesaje ne putem gindi la formare unei categorii separate, in prima pagina

BexyCZW
9th June 2004, 13:13
Ummm vad ca nu ma tare bagati in seama. Daca vreti sa vorbiti cu mine in privinta unei adrese pe net (ex www.rowrestling.com) sau ceva de genu asta da-ti un mial. Am acasa peste 200 de meciuri din 93 pana acuma.Documentatie despre aproape toate federatiile de pro wrestling din lume.Daca vreti sa stati pe forum si sa povestiti in loc sa faceti ceva calumea treaba voastra. Eu incerc sa fac ceva calumea acuma, dar va mai spun inca o data.Treaba voastra.Ariba la rasa !!!

KingLion
9th June 2004, 14:45
Salut Sunt adminu primului site (cred) romanesc care se ocupa numai si numai cu WwW.wrestling.xro.us (http://www.wrestling.xro.us) si caut membri si nishte oameni care vor sa ma ajute la upload-area site-ului ashtept oferte.....Va multumesc anticipat.

BexyCZW
9th June 2004, 14:50
Daca vreti as mai putea posta niste comentarii despre wwe.Ce a fost sau ce va fi pt. ca eu lucrez si pentru o adresa de wrestling din USA si scriu acolo mai multe comentarii despre czw,wwe si tna. Scriu PPV predictions si mai multe.Daca vreti sa postez si aici noutati si mail mumlte dati un replay sau ceva.

KingLion
9th June 2004, 14:52
Salut BaxyCZW
M-ar interesa...nishte informatii...dar ce zici daca le pui direct pe site la mine www.wrestling.xro.us

Big Sexy
9th June 2004, 15:00
Wow, se misca treaba nu gluma. Unde naiba erati fratilor acum 5-6 ani cand facusem fanclubul. Cu voi am fi ajuns departe. Geeeee. Bine ca macar acum ati iesit din gaurile de sharpe unde v-ati ascuns si in sfarsit v-ati trezit ca e cazul sa facem ceva!!!!
Imi pare tare rau ca nu v-am cunoscut de atunci ca pana acum am fi avut macar meciuri de amatori. Ce va propun eu este:
sa incepeti sa faceti schimb de telefoane si mai apoi sa organizam niste intalniri cu multa bere (nu inca fete frumoase) si tricouri cu wrestleri sa ne recunoastem fara sa ne mai dam semnalmentele prin telefon. ce ziceti?
Eventual sa incercam sa vedem care dintre noi poate sa contribuie cu ceva, orice la formarea unui grup de fani? Contactati-ma prin pm si va explic in principiu care e treaba.

KingLion
9th June 2004, 15:25
Am aparut acum ptr. de ceva vreme 5 7 ani am dat si noi de net.......si de posibilitatea de a vb cu multi oameni. Este buna idee a de FanClub dar de unde tricouri cu Wrestling. Eu sunt din Braila. si nu am vazut pe aici

BexyCZW
9th June 2004, 15:35
Poi Lion King eu le pun cu placere. Dar....Ai intrat pe mirc pe canalu wrestling intr-o zis si am tot vb cu tine dar m-ai ignorat smechere.Te-am tot intrebat tot felu si te-ai facut bolund. Da un mail cu ce iti trebuie ca te ajut.Sau intra pe yahoo messager. zapacitu1@yahoo.com si mailu si yahoo id-u.

Heath Scumm
9th June 2004, 15:55
Poi Lion King eu le pun cu placere. Dar....Ai intrat pe mirc pe canalu wrestling intr-o zis si am tot vb cu tine dar m-ai ignorat smechere.Te-am tot intrebat tot felu si te-ai facut bolund. Da un mail cu ce iti trebuie ca te ajut.Sau intra pe yahoo messager. zapacitu1@yahoo.com si mailu si yahoo id-u.

pe IRC pe wrestling romanii se ignora intre ei.....nici nu mai intru acolo..."e multzi cocalari" care sau uitat pe telesport shi nici nu shtiu cine a fost hogan, bret hart sau undertaker....il asculta pe afonul asta de cioc shi se dau mari cunoscatori...in fine.........cioc baga pastila shi ashtia mushca(ca doar e comentator)....mai idiotzilor de pe mIRC.........wrestlingul e fake..........Tajiri nu e orb........Undertaker nu mai are nici o problema cu kane.............raw nu e campionatul mondial in timp ce smackdown e campionatul USA.............nu toate aruncarile se numesc proiectari shi nu toate suplexurile se numesc german suplex...............jeff hardy nu mai lupta in WWE.............Chris Benoit nu e neinvins.....shi ash putea continua pana dimineatza.......................

MESAJUL A FOST DEDICAT UNOR COCALARI DE PE MIRC care il stimeaza mult pe CEzar Laurentziu Cioc!!!.....nimic personal cu Bexy asta sau cu cei care shtiu ce inseamna wrestling!!!

Heath Scumm
9th June 2004, 16:14
Sunt baimarean.Ma uit la wrestling din 1993.Am acasa colectii din toate mari federatiile ECW, WCW,WWF/E,NWA-TNA,CZW,IWA-MID SOUTH,NJPW,Michinoku Pro,ROH si multe altele.Daca vreti mai multe informatii da-ti un mail la zapacitu1@yahoo.com.sau intrati pe IRC undernet pe canalele #Expres sau #Wrestling

imediat vom incepe "tranzactiile" intre noi........e mai mult decat necesar sa ne trimitem unul altuia wrestling ca ceea ce vedem pe telesport e altceva...nu e wrestling........sunt palme shi "PROIECTARI"..............vreau sa vad hardcore.......vreau sa vad RAVEN bagand EvenFlow pe scaun.............vreau pe Jeff hardy zburand de pe scara.............RVD luptanduse pe ciment................Dudley boyz distrugand mese!!!

Heath Scumm
9th June 2004, 16:15
pentru Big Sexy : Daca chiar crezi ceea ce ai scris in Arena, chiar ca avem "Motive de Cearta".... :)

KingLion
9th June 2004, 16:27
Rasp. la mesajul de pe site-ul meu... cu sa copii toate msg. la mine pe forum...incercam o anuntare de mutare a forum-ului daca vrei.sau mergem cu amandoua in paralel.... al meu inca nu i-am facut de loc reclama ptr. ca e destul de nou nu e aparut de mult daca ai un ymsg: ID-ul: liviu_valentin vb mai ushor

Big Sexy
9th June 2004, 17:22
Nu e in interesul nimanui sa mutam discutiile pe forumul tau. O sa fiu activ si acolo in ce ma priveste. Intotdeauna am considerat ca pot sa popularizez wrestlingul si asta este o modalitate. Initiativa lui HitScum este una laudabila si, pentru ca a reunit atatia fani, ii port respect (Kane e chiar varza ca showman, probabil ca ia lectii de la BigShow, are pana al urma aceeasi finishing move nu? (sic!) )

Eu va propun sa intrati si pe
http://www.level.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=16949
si
http://www.pcgames.ro/forums/index.php?act=ST&f=16&t=1633&

si sa va transformati in misionari ai wrestlingului :ok:
Lucruriel se misca in directia cea buna si fiecare are de adaugat ceva la o comunitate de fani. Unii, materiale, altii charisma, altii informatii, spirit organizatoric si cate altele asa ca hai sa ne distram si sa o punem de o intalnire!

KingLion
9th June 2004, 17:31
Unde sa o pui de o intalnire ca toti suntem din toate colturile Romaniei??? Unde vrei sa ne intalnim

Jericho
9th June 2004, 17:43
Pentru toti pasionatii de wrestling...
ati facut vreun pas important in directia asta?
Spre exemplu (in afara de mine) mai face careva lupte libere?
Sunt interesat...
Pa

Big Sexy
9th June 2004, 18:08
Lion, nu te grabi, lucrurile nu sae fac peste noapte. Asa ceva trebuie pregatit din timp si, da, va insemna cheltuieli considerabile (peste 1 milion pentru fiecare dintre noi indiferent unde vom organizao intalnire. Sa o luam incet. Si anume cine e de acord sa ne intalnim sa-mi dea pm mie sau lui scum (kane e terminat).

In legatura cu domnul Y2J daca faci lupte libere nu insemna ca esti wrestler. Eu de exemplu nu fac nici un fel de sport. Sunt un couch potatoe. Asta nu ma impiedica sa execut corect un suplex cu tine sau sa iti explic practic de ce e foarte eficient un tombstone pilediver imediat dupa un jackhammer. :evil: . Unii dintre noi au facut ceva. Eu am facut un fanclub la car e a trebuit sa renunt totusi, altii au adunat acum o groaza de fani la un loc (scum care e fan kane care e un luptator depasit), altii au strans colectii de cd-uri cu wrestling, altii au facut alte lucruri dar sunt modesti si nu ni le impartasesc, si cel mai important unii dintre noi avem wrestlingul in sange si mergem pana in panzele albe cu el. Nu vom renunta niciodata la "religia" nostra. Ca veni vorba tu ce ai facut?

Big Sexy
9th June 2004, 18:13
hei bexy tocmai mi-am dat seama dupa "zapacitu". Esti un naspa stiai? Atunci cand aveam fanclubul am incercat sa vb de multe ori cu tine insa tu refuzai sa discutam atunci! ma bucur ca ti-a venit mintea la cap, bro'! :ok:

P.S. Eu eram Decron.

BexyCZW
9th June 2004, 19:25
Lol Hitscum. WTF WAS THAT??Zici ca pe irc numa prostii si necunoscatorri intra?LOOOOOOOOL. Eu intru pe canalu wrestling din circa 1999 si cred ca acolo am aflat mai multe chestii decat vei putea afla tu vreodata despre wrestling.LOL.Imi vine sa rad in continuu cand vad cat de naiv esti.Crezi ca aia nu stiu cine e Hogan si mai multi?Lol.Hai sa iti zic eu cateva: Stiai de "Montreal Screw Job". Stiai de Lex Luger vs. Yokozuna Screw Job? Stiai de ce s-a inchis WCW? Stiai de ce s-a inchis ECW? Stiai de ce si cum a murit Owen Hart? Stii macar cine a castigat de cele mai multe ori World Championship Belt din lume. Sti macar cine a inventat finnishing moves-urile care le vezi tu acuma la TVSPORT? Sti macar de toate chestiile care se intampla in backstage?Sti macar cand a fost primul meci oficial de wrestling? Sti ca primul care a intrat in ring cu muzica si cu tot alaiul din toate sporturile de contact cunoscute in lume a fost Hogan? Sti macar ca unele scheme au fost banate din wrestling deoarece multi si-au rost tot felu de parti din corc datorita lor? Eu cred ca nu sti nimica din chestiile astea. Si lista poate continua la nesfarsit. Asha ca daca viitoare cand faci un argument mai bine l-ai sustine. Zbye

BexyCZW
9th June 2004, 19:30
Si big sexy daca ma consideri un naspet ca nu am vrut sa ma bag in fan clubul pe care ati vrut sa-l faceti voi inseamna ca esti naiv( sa nu zic prost).Cum vrei sa faci un fan club daca nu ai nici o baza? Si cum vrei sa faci un fan club fara bani si membrii? Crezi ca e asha usor sa faci un fan club? Te inseli.

BexyCZW
9th June 2004, 20:22
Si inca ceva. De maine o sa incep sa lucru pe adresa http://www.wrestling.xro.us/ . O sa incep cu TNA maine. Pe maine seara o sa fie gata cred ca. Incep cu TNA superstars.Despre fiecare ceva amanuntit in limba romana.O sa postez maine ultimul show amanuntit si cateva clipuri din TNA. DE sapt viitoare incep sa lucrez si ls WWE si la CZW si o sa postez tot de saptamana viitoare noutati si rezultate de la WWE si TNA. Daca vreit incepeti sa vizitati adresa.In fiecare weekend o fac un column cu tot ce sa intamplat in acea saptamana. Daca aveti sugestii postatile aici. VIVA LA RASA!!!

stryk3r
9th June 2004, 21:55
Sal la toti ca sunteti cam multi. E fain ca suntem asa multi desi yo nu prea am posibilitatea sa intru asa de des pe forum. oricum incerc si eu. In seara asta e raw si sunt tare curios sa vad cine cu cine se lupta. Oricum nu mai conteaza ca astia de loa telesport sunt cam in urma. cage match-ul de saptamina trecuta........yo am citit pe net despre el acu' o luna. Macar am un loc unde-i vad si yo pe Rey pe Shawn Michaels si totusi sunt cam suparat ca nu-si face aparitia Goldberg. mi-e dor de o lupta cu el. Untill the day we meet again....BAFTA!!!!

Rey619
9th June 2004, 22:08
eu zic ca aveti toti idei bune si ca toti vreti sa fiti de folos forumului, dar... nu stiu cel putin mie imi place asa cum e... Io zic ca ne mentinem!!!!!!!!!!!!

Big Sexy
10th June 2004, 08:48
Bexy, eu nu intentionam sa ma cert cu tine. oricum nici nu o sa o fac. Nu e locul si nici momentul potrivit sa ne scindam. Imi mentininsa parerea daca cineva doreste sa faca ceva mai mult decat s-a incercat pana acum sa ma contacteze. Daca nu o sa ramana acelasi fan dedicat wrestlingului ca si pana acum.

KingLion
10th June 2004, 10:27
Ziua Buna la toata lumea....Ce mai fac fani??? Va ashtept sa va inscrieti pe http://www.wrestling.xro.us asca ca sa shtiu shi eu ca nu muncesc de pomana....cu toate ca o fac cu placere ptr. wrestling. Va astept pe site si in forum si aici si pe site.

BexyCZW
10th June 2004, 13:38
Daca nu ai observat big sexy eu cu king lion incercam sa facem ceva. Primul site de wrestling din Romania...

Heath Scumm
10th June 2004, 15:05
Lol Hitscum. WTF WAS THAT??Zici ca pe irc numa prostii si necunoscatorri intra?LOOOOOOOOL. Eu intru pe canalu wrestling din circa 1999 si cred ca acolo am aflat mai multe chestii decat vei putea afla tu vreodata despre wrestling.LOL.Imi vine sa rad in continuu cand vad cat de naiv esti.Crezi ca aia nu stiu cine e Hogan si mai multi?Lol.Hai sa iti zic eu cateva: Stiai de "Montreal Screw Job". Stiai de Lex Luger vs. Yokozuna Screw Job? Stiai de ce s-a inchis WCW? Stiai de ce s-a inchis ECW? Stiai de ce si cum a murit Owen Hart? Stii macar cine a castigat de cele mai multe ori World Championship Belt din lume. Sti macar cine a inventat finnishing moves-urile care le vezi tu acuma la TVSPORT? Sti macar de toate chestiile care se intampla in backstage?Sti macar cand a fost primul meci oficial de wrestling? Sti ca primul care a intrat in ring cu muzica si cu tot alaiul din toate sporturile de contact cunoscute in lume a fost Hogan? Sti macar ca unele scheme au fost banate din wrestling deoarece multi si-au rost tot felu de parti din corc datorita lor? Eu cred ca nu sti nimica din chestiile astea. Si lista poate continua la nesfarsit. Asha ca daca viitoare cand faci un argument mai bine l-ai sustine. Zbye

Daca tu crezi ca nu shtiu nimic din toate acestea chiar nu imi pasa.............

Montreal Screw Job .....e momentul de referintza al vietii mele......HBK vs Hitman,trecerea lui Hart la WCW(nu tre sa mai zic mai mult")

Lex Luger vs Yokozuna -am lupta pe calculator,ca shi Yokozuna vs Hitman/Hogan(shtii la ce ma refer), shi marea majoritate a luptelor clasice dintre luptatorii anilor 90

WCW, ECW.................God Ur lame!!!..............sunt parte din WWE acum.....Shane Mc Mahon a creat Aliantza.............vrei detalii??

Sa nu mai spui nimic de Owen Hart........Sunt singurul din Romania care a tzinut doliu 3 zile pentru el..............era luptatorul meu favorit din WWF................a cedat instalatzia shi cablul cu care trebuia sa coboare in mijlocul ringului!!!

Primul meci de wrestling ever sau cine a detzinut ce centura de cele mai multe ori nu ma intereseaza dar ash putea sa aflu foarte ushor de pe google sau www.prowrestling.com shi sa ma dau deshtept in fatza ta........vrei sa vezi?.......imi ia timp pretzios cautatul shi nici nu ma chinui..............shtiu doar ca prin anii 80(1982- daca nu greshesc) Vince Mc Mahon a creat adevaratul westling shi nu cocalareala care exista pana atunci.......tu ai vazut vreo lupta inainte de WWF???...............eu am vazut suficiente shi shtiu espre ce vorbesc

Scheme Banate?..........Te referi la JackNife PowerBombul lui Nash care a rupt gatul lui The Giant(sau BIg Show)?.........sau poate la Death Valley Driverul facut prima oara in Japonia shi repus in drepturi in ECW cand Perry Saturn Shi cel cunoscut sub numele de GodFather au readus acest finisher in wrestling??.........shi lista poate continua

la faza cu Hogan nici nu am ce satzi zic!!!.....uitate in attachement....daca shtii ce e ala!!!

TVSport se numeshte Telesport ..............shi pariez ca tu nul prinzi...shi oricum e doar o laba trista ce se transmite acolo..........!!!nu e wrestling!!!

Shi pe viitor, sa nu ma mai pui sa scriu atat........daca ai chef sa ma provoci la vreo ceva, mishcatzi funduletzul in ARENA.......dar deabia dupa ce termin cu BIG SEXY(cu el am o disputa in termeni civilizatzi)..................daca mai ai ceva de zis,vorbeshte cu mana pentru ca urechile mele nu te mai asculta........ :rosu:

Shi credema ca Shtiu mult mai mult wrestling decat Warrior ala sau ce opi de pe mIRC ai mai vazut tu care se dau mari ca shtiu dar in realitate au 18 ani, stau pe internet toata ziua shi nau o prietena(viatza sexuala nici nu mai vorbesc) shi incearca sa impresioneze tineri entuziasmatzi din Romania care vad pentru prima oara WWE shi respecta personaje care nu merita respectate.......da tinere!!!.........asta a fost atac la persoana!!!

Heath Scumm
10th June 2004, 15:15
Si big sexy daca ma consideri un naspet ca nu am vrut sa ma bag in fan clubul pe care ati vrut sa-l faceti voi inseamna ca esti naiv( sa nu zic prost).Cum vrei sa faci un fan club daca nu ai nici o baza? Si cum vrei sa faci un fan club fara bani si membrii? Crezi ca e asha usor sa faci un fan club? Te inseli.

shi inca ceva.....daca mai jigneshti vreun membru al forumului am sa ma asigur personal sa nu mai intri pe aici.....citeshte regulamentul forumului shi vezi ca nu ai voie sa jigneshti..........shi eu team jignit shi imi cer scuze acum.............insa recunoashte cand gresesti shi ceretzi scuze.........daca vrei sa fii civilizat......daca nu,potzi sa itzi iei ideile shi siteul ala in faza de constructzie(bravo tzie ca il faci) shi sa pleci!!!.......nu te retzine nimeni aici!!!.......ai prins ideea???....nimic personal ....deocamdata!!!

Meritzi un EvenFlow D.D.T. pe scaun pentru faza asta.....satzi zboare ochiul din cap cum i sa intamplat lui Scotty Riggs cand a incercat sa se puna cu Raven in WCW!!!.......prostul a incercat sa se bladeze shi a shia dat cu lama in ochi....damage beyond repair!!!..........shtii de chestia asta de pe mIRC???

Heath Scumm
10th June 2004, 15:41
Pentru Big Sexy..........vezi ca tziam ziso inapoi pe ARENA!!!

pentru ceilaltzi.............HitScum a pornit un "razboi" pe Arena cu Big SExy.........din pacate,numai noi 2 avem voie sa postam.........la sfarshit,va fi votat cashtigatorul de catre cei ce urmaresc disputa pe baza argumentelor prezentate acolo.........suntem primii care fac Wrestling verbal in ARENA!!!

Mai sunt inca 9 zile de lupte crancene........inclusiv asta de azi........dupa aia,timp de 2 zile tre sa votatzi..............ma ashtept sa voteze in special cei ce shtiu ce e wrestlingul!!!..............ar fi patetic sa se intample altfel........may the best man win!!!

BexyCZW
10th June 2004, 15:44
Deci Hitscum chiar nu sti nimica.Stai sa iti zic eu defapt ce s-a intamplat si sa-ti demonstrez ca esti zero:

1. Montreal screw job nu este trecerea lui Hart in WCW. Ceea ce s-a intamplat cu adevarat a fost ca normal titlul trebuia sa il pastreze Hart dar Vince McMahon a venit la sfarsitul meciului (meci castigat de Hart normal.A fost un 60 minutes Iron Man match) si a cerut ca sa se continue meciul.Michaels l-a avut in Sharpshooter pe Hart si McMahon a zis albitrului sa bata gongul si sa-l declare pe Mechaels invingator. Deci faza asta nu a tinut deloc de vreun "wrestling angle". A fost faza reala de aceea se numeste "Screw Job". Si daca cumva nu ai stiut sau daca nu aai urmarit in urmatoarea zi la RAW Hart a venit si a tinut un discurs in care zicea ca pleaca din WWF si a mai zis ca "YOu Screw Bret, Bret Screws you" catre McMahon. Si in WCW a mers dupa 2 luni dupa ce s-a intamplat faza asta.

2.Banned moves. Nu este aici vorba de Jacknifu lui Nash care NU a rupt gatul lui GIANT si nici de DeathValley Driver care NICI EL NU A FOST BANAT. Este vorba de GANSO BOMB. CAre a fost doar o singura data folosit (Ganso bomb este un powerbomb fara protectie.Adica il scapi in cap pe adversar.Urmatoarea este PILEDRIVER care de asemenea a fost si el banat NUMAI IN WWE. BURNING HAMMER - Reverse Death Valley Driver. Criptonite Crunch (Back Monted Piledriver). The Steiner Screw Driver (Suplex into a Piledriver) SI lista poate continua.Astea au fost banate nu ce ai zis tu HitScum.

3. Lex Luger vs. Yokozuna. Ai vazut lupta dar nu cred ca cea pe care trebuia pt. ca stiai ce s-a intamplat. SummerSlam 93 YOko vs. luger.Luger trebuia sa castige titlul dar cu 2 zile inainte a fost intr-un bar si s-a laudat ca in sfarsit dupa atatia ani in WWF castiga titlul. McMahon SR a aflat de asta si a schibat sfarsitul meciului deoarece internetul era plin de zvonuri cum ca luger castiga. El a schimbat sf. meciului in felu urmator : Luger a castigat meciul dar prin DQ ,deci nu a castigat titlul.

4. Cel care a castigat cele mai multe titluri World Heavyweight a fost Ric Flair : de 14 ori.

5.WCW sunt de partea lui WWE dar nu sti de ce.WCW s-a inchis detorita lui Hogan si a lui VInce Russo deoarece Hogan tinea adevaratele talente precum Rey Mysterio,Benoit,Kidman,Malenko si multi altii jos in meciuri naspa si el se baga in main eventuri si fani si-a pierdut interesul fata de WCW. Plus ca faceau meciuri aiurea si Ted Turner care a fost patronul WCW-ului a fost nevoit sa-l vanda. ECW s-a inchis deoarece patronul ECW-ului Paul Heyman ( Da,daca nu ai stiut Heymana fost patronul ECWului) nu a mai avut bani ca sa inchirieze sala in care isi desfasura showurile. Platea wrestleri cu bani multi si nu armanea cu nimica.

Deci daca nu crezi ca aceste argumente sunt adevarate poti sa iti si demonsterz. Deci iti dai seama acuma ca nu stii nimica? Iti dai seama ca numai gura e de tine? Si inca as avea multe sa iti mai spun si sa iti arat dar nu are nici un rost sa imi irosesc timpul cu tine pentru ca fata de mine esti un nestiutor care vrea sa se dea mare. Daca mai ai alte intrebari despre wrestling posteaza-le pe forum si o sa fi mirat ca o sa gasesc un raspuns adevarat pentru fiecare dintre ele.

BexyCZW
10th June 2004, 15:52
Oh. Si am uitat ceva sa iti zic Hitscum. Ma faci looser dar cred ca tu esti looseru daca zici ca trecerea lui Bret hart din WWF in WCW a fost momentul de referinta din viata ta. Asha ca nu mai vorbi de jigniri sau ceva de genu asta pentru defapt tu esti looseru. Trecerea lui Bret in WCW a fost momentul de referinta din viata lui. Hahahahahahahaha. Tu vezi macar ce scrii???

Si apropo.Am pus ceva filmulete dragute din NWA-TNA pentru orice fan al wrestlingului pe http://www.wrestling.xro.us/

Heath Scumm
10th June 2004, 16:02
se zice nimic...nu nimica........shi shtiu aproape tot ce ai spus.........mai putzin chestia cu Yokozuna.........Ric Flair a fost campion de multe ori in varianta NWA............nu wwf ...............sfarshitul WcW shi EcW le shtiu foarte bine....nam chef sa intru in polemici cu tine..........daca ai intrebari,trimitele lui Cezar Laurentziu Cioc ca iam spus lui pe scurt toata istoria WWE..............

itzi sugerez sa te informezi.......Jacknife-ul shi DVD au fost interzise........shi shtiu shi restul manevrelor interzise.......le am intrun joc care se numeshte WWF NO Mercy shi pe un site de wrestling spune exact ce sa intamplat cu ele(nu mai shtiu exact adresa dar daca o gasesc tzio trimit shi tzie ca sa nu mai ai dubii)..........aia cu Steiner Screw Driver nu o shtiu.....nu shtiu cum ar trebui sa arate!!!

shi nu mai vorbi de Bret Hart aiurea........daca eu nu shtiu despre Bret Hart, atunci nimeni nu shtie!!!....Mesajul meu a fost ceva de genul: "HBK vs Hitman,trecerea lui Hart la WCW(nu tre sa mai zic mai mult")" iar al tau a sunat asha:"1. Montreal screw job nu este trecerea lui Hart in WCW. Ceea ce s-a intamplat cu adevarat a fost ca normal titlul trebuia sa il pastreze Hart dar Vince McMahon a venit la sfarsitul meciului (meci castigat de Hart normal.A fost un 60 minutes Iron Man match) si a cerut ca sa se continue meciul.Michaels l-a avut in Sharpshooter pe Hart si McMahon a zis albitrului sa bata gongul si sa-l declare pe Mechaels invingator. Deci faza asta nu a tinut deloc de vreun "wrestling angle". A fost faza reala de aceea se numeste "Screw Job". Si daca cumva nu ai stiut sau daca nu aai urmarit in urmatoarea zi la RAW Hart a venit si a tinut un discurs in care zicea ca pleaca din WWF si a mai zis ca "YOu Screw Bret, Bret Screws you" catre McMahon. Si in WCW a mers dupa 2 luni dupa ce s-a intamplat faza asta."

Tzi se pare ca am indicat greshit momentul sau ce?..........Bret Hart a scris in aer cu mana WCW..................contractul a fost incheiat dupa 2 luni sau ce ai spus tu!!!...........Ted Turner nu il dorea pe Bret Hart pentru ca nu credea ca mai are loc de inca un HeavyWeight in WCW........asha ca la bagat la categoria U.S.Heavyweight(echivalentul I.C. Title din WWF) ceea ce a fost un setback pentru HitMan!!

Tziam mai spus shi tzio repet.....nutzi place aici,nu trebuie sa intri.,.....nu te obliga nimeni...........daca te crezi mai bun,pastreazatzi ideile geniale timp de 10 zile ca dupa aia vei avea timp berechet sa le rezolvi cu mine in ARENA..............pana atunci,"omule care incerci sa faci ceva",fa ceva shi taci din gura!!!

ah!!.......inca ceva....."o sa fi mirat " este in realitate " vei fi mirat" sau "o sa fii mirat"...........dar sunt convins ca erai nervos shi teai grabit sa tastezi shi sa mio zici inapoi!!!..............hai ca discutziile degenereaza shi nu se mai refera la wrestling....ceea ce nu e bine!!!.......my Bad!!!.................daca vrei sa ma provoci,scrie 50 posturi shi demoleazama in ARENA.............acolo este singurul loc in care se accepta comentarii acide........daca nu,miscatzi funduletzul acasa!!!........aici se discuta intro maniera amicala!!!....nu uita ca nu eshti singurul care posteaza aici........
de fapt...........ai doar 9 posturi.......nu shtiu ce te agitzi atata!!...............mai scrie lucruri pertinente shi poate te va baga shi pe tine cineva in seama!!!

Heath Scumm
10th June 2004, 16:08
Oh. Si am uitat ceva sa iti zic Hitscum. Ma faci looser dar cred ca tu esti looseru daca zici ca trecerea lui Bret hart din WWF in WCW a fost momentul de referinta din viata ta. Asha ca nu mai vorbi de jigniri sau ceva de genu asta pentru defapt tu esti looseru. Trecerea lui Bret in WCW a fost momentul de referinta din viata lui. Hahahahahahahaha. Tu vezi macar ce scrii???

Si apropo.Am pus ceva filmulete dragute din NWA-TNA pentru orice fan al wrestlingului pe http://www.wrestling.xro.us/

da quote la momentul in care tziam zis Looser ca vreau sa vad shi eu!!...daca vrei sa ma provoci,voi accepta cu placere.........DUPA 10 zile.......ce nu intzelegi???..............atunci vei avea ocazia sa itzi expui sentimentele shi argumentele shi oamenii vor vota!!!....................ai priceput?...............sau eshti la fel ca Eugene din punct de vedere intelectual???........ma ashtept sa intzelegi de prima oara cand incerc sa itzi comunic ceva!!!

BexyCZW
10th June 2004, 16:16
Deci Hitscum daca stiai de toate chestiile care le-am scris eu de ce nu ai scris nimica despre ele pana cand acuma? Adica mie mi se pare usor sa zici ca stii ceva dupa ce vezi ca scrie altul. Nu e adevarat? E usor sa reproduci ce scrie altul ashai? Daca stiai ceva trebuia sa argumentezi asha cum am facut eu, nu sa zici 2 cuvinte si dupa aceea sa zici "cred ca atat e de ajuns". Si nu conteaza cate posturi am pe forum si eu cred ca tot ce am spus pana acuma a avut sens. Si totusi imi mentin parerea ca esti un habarnist fata de mine. Intru pe arena cand vor muschii tai si iti demonstrez ca esti ZERO.+ ca powerbombu nu a fost banat si nici Death Valley Driver. Asha ca intereseaza-te mai bine. Nu ted Turtner nu l-a dorit pe Bret In heavyweight Division si Vince Russo pentru ca el se ocupa de wrestleri si nu Turner. Turner era doar patronul.El i-a pus pe Russo si pe Bishoff in conducerea WCW-ului.Asha ca nu mai vorbi te rog daca nu stii. ok?

Heath Scumm
10th June 2004, 16:21
Asha ca nu mai vorbi de jigniri sau ceva de genu asta pentru defapt tu esti looseru. Trecerea lui Bret in WCW a fost momentul de referinta din viata lui. Hahahahahahahaha. Tu vezi macar ce scrii???

]

vad ceea ce scriu.........analizeaza felul tau de exprimare shi dupa aia vom mai comunica................hai ca nam chef de bla-bla-uri cu tine!!!

Heath Scumm
10th June 2004, 16:23
Deci Hitscum daca stiai de toate chestiile care le-am scris eu de ce nu ai scris nimica despre ele pana cand acuma? Adica mie mi se pare usor sa zici ca stii ceva dupa ce vezi ca scrie altul. Nu e adevarat? E usor sa reproduci ce scrie altul ashai? Daca stiai ceva trebuia sa argumentezi asha cum am facut eu, nu sa zici 2 cuvinte si dupa aceea sa zici "cred ca atat e de ajuns". Si nu conteaza cate posturi am pe forum si eu cred ca tot ce am spus pana acuma a avut sens. Si totusi imi mentin parerea ca esti un habarnist fata de mine. Intru pe arena cand vor muschii tai si iti demonstrez ca esti ZERO.+ ca powerbombu nu a fost banat si nici Death Valley Driver. Asha ca intereseaza-te mai bine. Nu ted Turtner nu l-a dorit pe Bret In heavyweight Division si Vince Russo pentru ca el se ocupa de wrestleri si nu Turner. Turner era doar patronul.El i-a pus pe Russo si pe Bishoff in conducerea WCW-ului.Asha ca nu mai vorbi te rog daca nu stii. ok?

Okay....am grehit cu Turner....in rest........back off motherfucka!!!.......nam ce sa mai discut cu tine!!!

BexyCZW
10th June 2004, 17:21
Lol. Gata fratie nu te agita asha tare.Si las-o ma incet cu injuraturile ca nu e bine sa injuri atata. S-a vazut acuma cine esti defapt. Nici eu nu mai am ce sa iti zic decat un singur cuvant: DEFEATED !
:yeah:

BexyCZW
10th June 2004, 17:28
Daca aveti ceva sugestii pentru site da-ti un mail sau scrieti aici ceva.

Heath Scumm
10th June 2004, 18:11
Nu shtiu cine tzia bagat in cap ideea ca ma dau mare!!!..............eshti senil,...............in fine..................nu te considera cashtigator intro lupta care nici macar nu a inceput...........!!!!

Big Sexy..........teash ruga pentru moment sa amanam lupta pe ARENA dintre noi pentru a puea sa o incep pe cea cu Bexy(barbatul cu nume de femeie),..........cu el am o problema ..............cu tine nu!!!

Defeated ??...............nu cred.................eu cel putzin am curajul sa recunosc atunci cand greshesc!!!..............hai sa ne mutam discutzia in ARENA pentru ca oamenii de pe forum nau chef sa ne vada pe noi 2 injurandu-ne!!!................fa provocarea,mentzioneaza tema pe care ne vom confrunta shi sai dam drumul,,,...................nam chef sa mai discut cu tine pe teme din astea..................sper ca acum(*ca tziam zis a nu shtiu cata oara.............eshti cam greoi!!nui asha??) ai priceput!!!

BexyCZW
10th June 2004, 18:37
oh.Ok.aleg subiectul Wrestling World-Wide si zi cand vrei sa incepem....

Big Sexy
10th June 2004, 18:45
Hit Scum, nu stiu cine iti imaginezi ca esti. Deja am incalcat o regula si acum vrei sa ma retrag din arena ca sa iti satisfaci tu ego-ul? Ai pm daca vrei sa te antrenezi cu Bexy (hmmm ciudat nick nu?) pentru momentul in care o sa te fac arsice pe Arena(TM). Chiar daca cunostiintele mele in materie de wrestling sunt foarte slabe in acest moment asta nu inseamna ca nu o sa iti dau lectii in prinvinta lupatorilor care sunt considerati monstrii sacri ai wrestlingului.
Zici ca nu ai probleme cu mine?
O sa ai ...

Bexy tu opreste-te pentru moment ca dupa ce o sa ii scriu eu o sa faca apoplexie daca il mai atiti si tu! Si in legatura cu ce spuneam acolo - tu ce ai facut nu ma refeream la tine ci la ala ce se lauda ca face lupte libere (ca substitut al wrestlingului sau ce?) dar daca te-ai simtit cu musca pe caciula...

BexyCZW
10th June 2004, 19:00
Ok BigSexy. Stai linistit. Nu am nimica cu tine. Stau linistit pana terminati voi doi. Chiar ca eu cred ca HitScum se cam trage de la lupta cu tine. Dar ce stiu eu.Eu sunt doar un "Outsider" aici. :p Si inca ceva. Ati downlodat meciurile din TNA de pe http://www.wrestling.xro.us?Am pus si cateva stiri despre WWE si despre urmatorul WWE PPV Bad Blood.

BexyCZW
10th June 2004, 19:57
Ummm. Am facut o greseala. adresa este http://www.wrestling.xro.us/ si Hitscum, numele meu nu este Bexy.Bexy e doar o porecla.Numele meu este Bogdan (Bogdan...Bexy...vezi de unde vine porecla acuma) daca te intereseaza, in comparatie cu NUMELE tau Scumbag. O....Scuze. HitScum sau cum te-o fi chemat....Whatever....

mona
10th June 2004, 20:11
nu mai stiu pe unde am citit ceva scris de tine...ziceai de rau de daniel ghita.
sunt convinsa ca nu te intereseaza parerea mea (din ce se vede pe forum) dar eu tot ti-o spun!
ca fata il gasesc pe daniel HOT HOT HOT! si sunt convinsa ca iti este net superior tie! incearca sa nu mai folosesti atatea briz-brizuri ca sunt expirate si verifica-ti vocabularul si gramatica din limba romana pantru ca exprimarile tale sunt varza!
pupici!:)

Big Sexy
10th June 2004, 20:33
Mona tu vanezi nr mare de post-uri sau n-ai auzit de PM?. Te rog ...

Bexy si voi toti ceilalti. Nu inteleg de ce sunteti asa de reticenti fata de initiativa mea. La vremea respectiva traiam cu 1.5 mil pe luna (intretinere, mancare, mobil, vizite acasa la C-ta) si puteam sa pun pe picioare un fanclub. Acum am un venituri ceva mai mari :ok: :evil: si tu iti imaginezi ca ma mai poate opri ceva? heheeeeee.

Fanclubul nu l-am gandit ca o jucarie personala cu care ma distrez, l-am gandit ca o afacere care sa si insemne ceva.
Asta nu insemna ca de maine imi iau yaht si plec cu gagicile pe mare. Nope. Asta insemna multa munca si sacrificii din partea mea si a tuturor ce se vor implica. Acum nu imi mai este de ajuns sa stii wrestling. Acum vreau altfel de oameni. Daca iti place wrestlingul e doar un avantaj.

BexyCZW
10th June 2004, 20:44
Big Sexy stai sa iti zic ceva. Eu nu am nici avut timp sa imi dedic timpul liber sa ajut la facerea unu fan club pt. ca eram la facultate in anul 3. Deci chiar nu am avut timp. Acuma am mai mult timp liber drept sa iti spun pt ca am terminat faculta. Lucrez acuma in domeniul calculatoarelor asha ca am timp. De aceea am si inceput cu King Lion sa facem acest site. Deci trebuie sa se porneasca de la ceva si cred ca de la un site ar fi cea mai bune idee.Ar fi mai multe dar astea numai pe privat le povestesc cu tine daca vrei.Salut.

KingLion
10th June 2004, 21:12
Baieti...Care mai sunteti pe aici. Incercati sa va impacati macar de dragul Wrestling-ului care ne leaga pe toti si daca tot vreti sa facem ceva. Eu cred ca e mai bine cu toti...vorba ai Unde is multi puterea creste. Vreau sa mai fac un mic anunt sper sa nu supar pe cineva: am facut un update e zile mari pe site. Asa ca merita sa-l vizitati: http://www.wrestling.xro.us /hello :sleep: Good night.

Rey619
10th June 2004, 21:33
Ba nu va mai certati... ce draq faceti aici... e un forum de wrestling, god damn it... sunt sigur ca ai cunostinte vaste de wrestling.. da ma refer la ala care-si apune big sexy... Totusi sunt multumit ca suntem mai multi pe forum... dar sper ca acuma daca suntem mai multi sa devenim o forta... poate daca cativa noi veniti ar citi si post-urile din urma ar intelege what it's all about... Stiu ca n-ar trebui sa ma bag, dar n-am de gand sa stau si sa urmaresc o cearta fara rost!!

P.S. - chiar ne intelegeam bine... inainte sa vina newcomers-ii

Heath Scumm
11th June 2004, 10:22
Ba nu va mai certati... ce draq faceti aici... e un forum de wrestling, god damn it... sunt sigur ca ai cunostinte vaste de wrestling.. da ma refer la ala care-si apune big sexy... Totusi sunt multumit ca suntem mai multi pe forum... dar sper ca acuma daca suntem mai multi sa devenim o forta... poate daca cativa noi veniti ar citi si post-urile din urma ar intelege what it's all about... Stiu ca n-ar trebui sa ma bag, dar n-am de gand sa stau si sa urmaresc o cearta fara rost!!

P.S. - chiar ne intelegeam bine... inainte sa vina newcomers-ii

asha e!!!.............in fine..........ar trebui sa lasam neintzelegerile astea legate de wrestling la o parte shi sa nu le transformam in ceva personal........eu nu voi mai raspunde provocarilor decat pe ARENA.......putetzi urmari acolo eventualele dispute!!!

Big Sexy
11th June 2004, 11:00
Rey nu t epripi sa judeci lucrurile. Pierzi din vedere ca suntem fani ai wrestlingului. Gandeste-te la asta ca mai mult nu spun. Eventual da-mi un pm daca te-ai gandit destul sa vedem ce intelegi tu din topicul asta. Aici toti ar trebui sa fim prieteni si nu ascund faptul ca interesul meu, in afara de a ma simti bine alaturi de pasionati de wrestling, este sa realizez ceva palpabil. Cu un car de noroc si sansa poate chiar sa o punem de o asociatie sau un campionat micutz acolo. :yeah:

KingLion
11th June 2004, 13:55
Salutare. Ma bucur ca vad cineva care a luat initiativa de a opri aceasta cearta...care dupa parerea mea nu isi avea rost. Si in al doilea rand am vazut si eu ptr. prima date (cred....nu am cunostite prea vaste de wrestling inca) O masa la Raw dar exista o curiozitate: cum acele 2 monitoare sau ce erau acolo pe masa..nu erau pornit???

BexyCZW
11th June 2004, 14:59
Deci in primul rand eu nu am venit aici sa ma cert cu nimeni sau ceva de genul asta. M-am enervat in primul rand pe Hitscum ca a zis ca pe IRC sunt numai nestiutori sau ceva de genu asta si am vrut sa-i demonstrez ca nu sunt chiar asha de nestiutor. Si cred ca am reusit sa-i demonstrez ca stiu mult mai multe decat el in acest domeniu. Plus ca in deosebire de el nu stau pe forum sau pe Arena si postez in continuu mesaje despre cat de multe stiu eu de wrestling. Eu macar incerc sa fac ceva bun cu acest site de wrestling pe care voi nici macar nu v-ati obosit sa-l vizitati. Eu si cu KingLion lucram de 2-3 zile ca si doi nebuni incercand sa facem acest site sa arate bine. Doar HitScum si cu Decron au avut bunul simt sa se inscrie pe acest site. Si inca ceva. E imposibil sa punem bazele unui fan club sau macar a unei echipe de oameni care sunt fani daca aici pe forum posteaza cam 5-6 oameni. Daca stiti ceva persoane care sunt fani spuneti-le macar sa sustina acest forum. Ca daca noi de aici de pe forum stam doar sa postam si sa ne certam nu rezolvam absolut nimica.

Heath Scumm
11th June 2004, 18:27
daca tzie ti se pare ca eu nu fac nimic daca scriu aici shi daca updatez siteul meu regulat,atunci e parerea ta...............in fine!!!.........imi pastrez opiniile despre mIRC..........nai ce sami spui ca sa ma faci sami schimb parerea!!

ar trebui sa sustzinem cu totzii siteul lui KING LION pentru ca daca am citi cu totzii informatziile de acolo am avea ceva mai multe de invatzat!!!

cel putzin NWA TNA e o federatzie demna de luat in seama!!!.............eu voi contribui la acel site!!!

Rey619
11th June 2004, 19:03
Rey nu t epripi sa judeci lucrurile. Pierzi din vedere ca suntem fani ai wrestlingului. Gandeste-te la asta ca mai mult nu spun. Eventual da-mi un pm daca te-ai gandit destul sa vedem ce intelegi tu din topicul asta. Aici toti ar trebui sa fim prieteni si nu ascund faptul ca interesul meu, in afara de a ma simti bine alaturi de pasionati de wrestling, este sa realizez ceva palpabil. Cu un car de noroc si sansa poate chiar sa o punem de o asociatie sau un campionat micutz acolo. :yeah:

Eu sper ca nu ai luat post-ul meu ca pe o insulta... hitscum nu l-a luat.. si nici tu n-ar trebui... tot ce am incercat sa fac e sa va fac sa intelegeti ca n-are rost sa va certati pentru ca din cate inteleg eu tu ai idei bune sisper sa le poti pune in practica, dar o disputa aici pe forum chiar n-are rost... daca reusesti sa faci asociatia as join-ari cu cea mai mare placere... dar pana atunci forum-ul e tot ce avem, si nu tre' sa-l transformam intr-un loc de cearta!!!!! Ba bucur ca ai inteles si tu asta

BexyCZW
11th June 2004, 20:44
Si Hitscum daca vrei sa contribui la acest site i-a legatura cu KingLion sau cu mine si spune cu ce ai vrea sa ajuti.

Heath Scumm
13th June 2004, 13:03
eu sunt deschis sa va ajut cu orice legat de WWE shi NWA-TNA.......doar legat de aceste 2 federatzii ma informez saptamanal.........mi se par cele mai bune!!!

Astazi,duminica, va avea loc BAD BLOOD-ul,eventul pe care il ashteptam de ceva timp....il va invinge KANE pe BENOIT???..........i really hope so!!...dar asta e doar parerea mea

ar trebui sa intratzi pe www.rhp.ro/stryk3r ............. e un site de wrestling(WWE-RAW shi SMACKDOWN) aproape complet...........e usor de accesat!!

www.wrestling.xro.us trebuie vizitat ........... intratzi acolo shi informatziva shi despre NWA TNA........veti fi surprinsi de superstarurile de acolo!!!....putetzi intra shi pe www.nwatna.com ................intratzi la superstaruri shi analizatzile........nu sunt chiar asha multe!!!

UNDERTAKER sa alaturat lui PAUL HEYMAN shi the DUDLEY BOYZ..............din ce atzi vazut pana acum,vi se pare ca dudleyz sunt din nou HARDCORE?...........eu cred ca nu!!!........hardcore nu inseamna rau,personaj negativ.....ei cred ca confunda conceptele!!!................oricum mam saturat de un RAW shi un SMACKDOWn in care saptamana de saptamana se lupta aceeashi 10 oameni in combinatzii diferite,.,..............ah!!!shi sunt aproape sigur ca SCOTT STEINER a fost concediat din RAW!!!

Heath Scumm
13th June 2004, 13:08
something else ............... trupa nu-metal slipknot incearca crearea unei piese pentru luptatorul lor preferat KANE se spune pe siteul www.dragmedown.com ........interesant,nu???

check out slipknot at www.slipknot9.20m.com

really scary shit ...........ar trebui sa fie shi ei in wrestling!!!....imagine shtiu ca au!!!

Big Sexy
13th June 2004, 18:02
TNA-ul asta se anunta a fi ceva extraordinar. Nu stiam nimic despre el pana sa vin aici. Cand am vazut insa pozele cu Abyss mi-am dat sema ca o sa iasa in curand din underground avand in vedere si numele ce au migrat la ei. Wow. Se anunta timpuri bune pentru fanii wrestlingului

BexyCZW
13th June 2004, 18:50
Big Sexy daca vrei sa sti mai multe de TNA viziteaza macar adresa noastra www.wrestling.xro.us si da la downloads ca am pus ceva filme acolo de vreo 1 saptamana.

Big Sexy
14th June 2004, 08:09
Am intrat acolo insa eu ma conectez pe zapp si ar fi un dezastru financiar pentur mine sa dau jos ce ati pus voi acolo :p . Poate imi puteti trimite cumva niste cd-uri :)

Heath Scumm
14th June 2004, 14:59
azi sunt foarteeeeeeeeeee ocupat insa maine sper sa pot sa scriu rezultatele la BAD BLOOD pe siteul meu!!!.....va fi exploziv!!!

Heath Scumm
15th June 2004, 14:20
Asha cum vam promis,rezultatele la BAD BLOOD le gasitzi pe www.hitscum.20m.com la sectziunea WWE 4 LIFE

In urma pronosticurilor sau obtzinut urmatoarele punctaje

STRYKER - 20 ( a indicat corect shi metoda prin care se va termina lupta ORTON - BENJAMIN...oarecum)

ISSUE - 15 ( a ghicit cashtigatorii la toate 3 luptele..nu tziam dat 10 puncte la finisherul ORTON BENJAMIN pt ca ai zis RKO.........dar daca vrei, potzi sa impartzi gloria cu STRYKER de data asta)

REY - 5 (a ghicit ca va cashtiga BENOIT...dar in rest lea cam eshuat)

HITSCUM-0 (am fost un ratat de data asta).......!!!!SHIT HAPPENS!!!

cam atat!!!

Big Sexy
15th June 2004, 14:26
Hehheeee, m-as baga si eu la jocul asta dar nu am materiale. Bagati si voi un dvd cu lupte la tatuca sa ma pun la punct cu ultimele noutati ca ma tot bate la cap HitScum ca aia noi sunt mai buni insa din ce vad eu din poze pe site e egal cu zero. poate ca in miscare actiunea se vede mai bine ;)

stryk3r
15th June 2004, 19:56
mesri mult. hai ca am nimerit-o de data asta. am nimerit (oarecum ca sa-l citez pe hitscum) rezultatele desi ma oftic ca a luat bataie shawn michaels de la tripple h dupa cata bataie i-a servit. asta e...

Rey619
15th June 2004, 20:13
hai ca nu prea lghicit de data asta... shit happens... amscris si eu pe site-ul meu rezultatele la bad blood... oricum, din cate stiu eu... a fost destul de interesant, desi a cam castigat cine nu trebuia! Bafta, kids!!

issue
15th June 2004, 21:14
salutare baietii!!! s-a dus si bad blood-ul! mai hitscum cred ca mai inteles gresit! nu m-am ofticat cu punctajul atunci! era doar o gluma! reciteste postul si ai sa vezi! oricum toate rezultatele erau previzibile(parerea mea)! cel mai mult ma oftic la.....meciul feminin. iubirea mea lita mi se pare cea mai buna. si la propiu si la figurat!! apropo are cineva poze cu lita goala?????? :D oricum cred ca daca tot faci punctajul acela ar trebui sa faci si un clasament dupa fiecare ppv ! ce zici??? anyway de abia astept sa vina great american bash ca sa il bata guerrero pe jbl! imi spune si mie cineva ce tre sa fac sa-mi pun antena de satelit?????? ca sa prind sky sportul!! hehehehe! si la final as vrea sa pun in bataie un subiect de discutie! ce parere aveti despre noul/vechiul undertaker! dupa mine noul/vechiul gimmick nu imi place. era mai cool ca biker. parerea mea. plus ca noul/vechiul gimmick ii da apa la moara lui cioc sa spuna tot felul de tampenii. pe mine m-a odticat cioc cel mai mult cand a denumit meciul NORMAL dintre benoit si hbk de la raw un meci de tip LAST MAN STANDING! asta e culme ignorantei.

p.s.: hitscum cd-urile sunt gata dar nu mai am mail-ul cu adresa ta!! mai trimitemi-o odata!scuze de intarziere

Rey619
16th June 2004, 13:35
ce mai faci, ba issue... mi-era dor de font-ul tau... nu ca ar fi diferit de al nostru, da anyway!!!!!!!!!11 what's been up? Se ya all!!!!!!!!!!!

KingLion
16th June 2004, 15:59
Salutare la lume.....HitScum eshti pe aici.......Ce mai face lumea? Despre ce se mai vb pe aici ce se mai debate?

Heath Scumm
16th June 2004, 17:33
despre UNDERTAKER - vechiul /noul gimmick se va scrie pe threadul PROWRESTLING - UNDERTAKER a.k.a THE DEAD MAN

am ales sa fac un nou thread datorita faptului ca singura cale prin care vom avea forum de wrestling popriu zis pe online sports este sa scriem peste 500 de posturi ain mai multe threaduri...............ASHA CA TRECETZI LA SCRIS!!!!

DE asemenea voi face shi un thread special pentru pronosticuri!!!as.........acolo vetzi vota shi pentru GREAT AMERICAN BASH!!!.................trebuie sa facem asta daca vrem forum serios de wrestling shsi nu doar un topic in alte sporturi!!!

BAD BLOODul a trecut dar se apropie GREAT AMERICAN BASH...........conflictul Guerrero /Bradshaw mi se pare mediocru........ar fi fost bun de un conflicta pentru titlul Television din WCW..............Eddie Guerrero nu mi se pare demn sa detzina un titlu ala greia atata timp cat cantareshte cat un cruiserweight!!!.......la fel ca shi benoit de alfel!!!.....vede cineva ironia sortii??

cioc e eshuat de felul lui...........nare prea mult habar de wrestling shi nici nul intereseaza sa se documenteze...........e problema lui.............eu oricum voi pleca in vaslui in curand shi nu voi mai vedea TELESPORT.........dar nu mi se pare ca pierd mare lucru!!!

Heath Scumm
17th June 2004, 10:28
HitScum merita felicitari....a devenit SENIOR pe forumul ONLINE SPORTS ..........am aproape 200 de mesaje scrise...........shi cand scriu,scriu nu gluma..........vedetzi doar cum arata mesajele mele!!!

vreau doar sa va intreb daca avetzi de gand sa scrietzi shi voi vreodata in noile threaduri initziate de mine pentru ca nu pot singur sa scriu 500 posturi ca sa avem forum WRESTLING pe ONLINE sports!!!....scrietzi cat mai mult shi cat mai bine!!!

Heath Scumm
17th June 2004, 10:43
Wrestlingul a ajuns shi pe Forumul NBA:

Silver Zeus a intrebat: "pt HitScum: stiu ca esti un fan wrestling....Rodman sau Malone mai participa la asa ceva ?"

Nui asha cai un baietzel cam curios???....oricum iam dat raspunsul.............doar ca nu ma ashteptam ca sa mai shtie prea multa lume in Romania despre participarea astora doi in WCW!!!

Heath Scumm
17th June 2004, 10:45
Pentru Mesajul cu numarul 200 voi posta aici!!!!...............ProWrestling Rulzzz....just like me!!!

HitScum.........asta e mesajul tau,tinere!!!

Heath Scumm
17th June 2004, 11:49
mESAJUL LUI bIG sExy de pe un Forum:

"ma holbez la post-ul tau si nu imi vine sa cred. Asa ca il mai citesc odata. Ceva e in neregula aici. Asa ca il mai citesc inca odata.
...
...
...
mda, l-am citit a treia oara si nu e nici un dubiu, ca de data asta am facut-o cu foarte mare atentie. Asta e dovada de nerabdare specifica tineretului, generatoare invariabil de tampenii. Nu credeam ca o sa citesc asa ceva in topicul asta. Si totusi ceva imi spune ca lucrurile stau altfel. Mi se pare prea simplu asa ca mai citesc odata. De data asta de la coada la cap ...

"facut bine de extreme daca chiar, intregi ore lat lasi il plasata bine una dai ii daca realitate ... noi si ca sunt timp atat dupa tot si ora de jumatate aia bat se unde filme in ca e nu realitate in ca ... asta e ce ??? nimic pateste nu ala si forta toata cu metri 3 altul pe sare unu adica. regizate sunt alea toate ca cred este eu"

Cred ca se ascunde un mesaj aici. O coarda rezoneaza in mine. Simt ca si cum incerci sa creezi o punte , o legatura intima, vinovata si murdara cu mine si incerc sa gasesc cheia mesajului tau. Trebuie sa citesc complet invers asa voi gasi calea

"tucaf enib ed mertxe e acad paich, igertni ero tal isal li atasalp enib anu iad ii acad etatilaer ni ... ion is ac tnus pmit atata apud tot is aro ed etatamuj aia tab es edun emlif ni ac e un etatilaer ni ac ... atsa e ec??? cimin etsetap un ala is rtarof ataot uc irtem 3 lutla rp eras unu acida. etaziger tnus aela etaot ac rerc ue"

Muzicalitea cuvintelor imi elibereaza mintea si te vad in vastitatea univesului. O silueta bine conturata de sclipirea stelelor, stearsa de cozile cometelor si pe alocuri deformata de furia supernovelor. Te doresc sa ma patrunzi intelectual in cele mai ascunse sinapse, sa ma presezi pe cerebel cu talamusul tau, sa ne unim axonii intr-un dans plin de hormoni si beatitudine. si ma expandez spre tine intr-un joc nebunesc de culoare si simtaminte"

shi tot ce au ashtia de pe forum sa spuna suna cam asha:
"WWF is neshte lupte regizate de neshte baieti in pantalonasi scurti...la care se zgaiesc un miliard de copii...Parca ar fi regizate de Sergiu Nicolaescu "..........e scris de unu' din armata ultra...logic!!!

apreciez exprimarea....decron(e un nick mult mai bun....big sexy suna ciudat..na!am ziso!!!)

Heath Scumm
17th June 2004, 13:27
imi place despre Big Sexy!!! :ok:

el este mai sensibil!!! ..... :)

beatitudine,simtaminte.....asta e exact ceea ce ne lipsea pe forum!!!

pe bune!!!

Triple H
17th June 2004, 23:00
Ca tot veni vorba, are cine PPV-uri dvd rip? Sau stiti de unde se pot lua sau inchiria DVD-uri? Toale WWE are cineva?:)
Las ca faceti voi 500 posturi :yeah:

stryk3r
18th June 2004, 14:20
HAppy day. hai ca o sa fie bine. eu unu' o sa incerc sa scriu cat mai multe mesaje ca sa fie bine tot! apropo nu stiu daca stiati da REY MYSTERIO A DEVENIT NOUL CRUISERWEIGHT CHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suck on that chavo classic!!! bafta ca ma duc sa scriu pe celelalte thread-uri. congratulations Hitscum!

Big Sexy
18th June 2004, 14:32
Consider ca obiectivul nostru trebuie sa fie 500 de post-uri cat mai variate in continut si totusi al un nivel calitativ cat mai mare. NU este suficient ca HitScum scrie de nebun. Cred ca treebuie sa contribuim toti asa ca va invit sa distrugeti mitul ce inneaca wrestlingul in romania si anume- luptele trucate sunt egal cu zero. As vrea sa postati argumente in favoarea wrestlingului. Daca nu va deranjeaza. Sustineti-l pe hitscum cu initiativa asta. O sa avem de castigat destul. Peste aproximativ o luna o sa demarez procedura de creare a aunei asociatii afanilor wrestlingului. Obiectivul principal va fi mentinerea aprinsa a interesului pentru acest sport a membrilor si popularizarea wrestlingului in anumite medii. Asta asa ca o nota informativa.

O s aputem face mai usor schimb, o s aavem mult mai mult material si in curand vom avea tone de meciuri.

Rey619
18th June 2004, 14:44
big sexy... observ ca esti logat... si nu numai atat... observ ca ai si dreptate... ar trebui cu toti sa luam exemplul lui hitscum si sa scriem cat mai mult si cat mai bine... By the way... a luat mysterio cruiserweight-ul! dar si dudley boyz tag team-ul... cred ca sunt destul de buni pentru titlul asta, dar cred ca asta o sa sporeasca rivalitatea dintre ei, rey si rvd!! In rest... totul e bine

Heath Scumm
18th June 2004, 15:49
Mai trebuie sa mai spun ceva?...........de asta am votat SmackDown ca fiind mai bun decat RAW!!!

Rey Rey e din nou campion....poate de acum cruiserweightul va deveni ce a fost in zilele WCW!!!

Ce credetzi despre Undertaker shi aliantza lui cu Heyman?..........Personal cred ca Heyman incearca sashi creeze propriul grup gen NWO din WCW pentru ca in RAW exista Evolution dar in SD nu exista asha ceva!!!

HitScum invata pt. licenta asha ca va lasa acum!!!

Welcome Triple H.!!!

Triple H
18th June 2004, 16:06
Eu zic ca o sa vedeti o legiune de Undeazi :o:
Dupa mine o incercare de a face un grup in SD n-are rost mai ales cu Heyman, vezi ce cauta Ric Flair in Evolution!!!
Nu va egala nimeni NWO! Evolution incearca ceva dar sunt cam slabi la promovare, imagine, echipa.
Asta tine si de GM dar oricum trebuie sa traga cineva grupul, nu Ric Flair sau Heyman :rosu:
Eu zic ca ar trebui sa-si faca un grup al geriatricilor :D

PS: Nu va streseaza atatia Guererro? Eu m-am saturat de toata familia, rudele copiii, nepotii si stranepotii care sunt 0 in wrestling.

issue
18th June 2004, 20:51
sa-l baietii!! in primul rand:
- eu sunt mai prost asa de felul meu si nu am inteles faza cu cele 500 de thread-uri. care e??
- sunt bucuros ca rey si dudleyz sunt campionii. sunt cei mai buni sin smackdown in domeniul lor. asa mai mere.
- mordecai sucks big time. are un finisher bashit ala razor ramon, e super slab si super infect. vreamea razor edge-ului e dusa de mult. ce draq vrea sa fie????
- ma aflu aici ca sa il apar pe guerrero. am vazut meciul de la judgement day cu jbl. was super cool. hitscum o sa-ti pun si tie pe cd ca am facut rost de tot judgement day. asa ca mai ai rabdare pana luni ok???
- de asemenea hitscum vreu sa te intreb daca faci un thread sau post sau cum draq se cheama separat despre undertaker si altu cu pronosticuri pe asta despre ce mai vorbim??? nu inteleg inca rostul la thread-uri sau posturi sau whatever noi. sunt inca prea putini. parerea mea.
-faza cu heyman si cu undertaker mi se pare naspa. oricum noul/vechiul undertaker imi displace. ca biker rulz.
-inca o bucurie pt tine domnu hitscum. iti trimit si din backlash meciurile: edge vs kane, christian &trish vs jericho si..... (aici se aud tobe)...... randy orton vs mick foley care e un super hardcore match.
in rest mai vorbim!!!! see ya

Heath Scumm
18th June 2004, 22:50
Pentru ca sa fie fondat un forum independent de wrestling (gen cel de NBA) trebuie sa avem minim 500 mesaje scrise pe mai multe Threaduri........asta e regula.........sa aratam ca wrestlingul e complex shi se poate vorbi despre mai multe teme!!!

Pe Pro-Wrestling -topicul initzial ar trebui sa vorbim despre ce se intampla nou in wrestling, ce siteuri au mai aparut etc. ..................chestii generale

Oricum era necesar un Thread Nou pentru pronosticuri, iar Undertaker e un personaj demn de un Thread independent!!!

Shtiu ca e mai greu de urmarit activitatea insa de indata ce vom avea un FORUM independent lucrurile vor fi mai simple!!!

Heath Scumm
18th June 2004, 22:54
Eu zic ca o sa vedeti o legiune de Undeazi :o:
Dupa mine o incercare de a face un grup in SD n-are rost mai ales cu Heyman, vezi ce cauta Ric Flair in Evolution!!!
Nu va egala nimeni NWO! Evolution incearca ceva dar sunt cam slabi la promovare, imagine, echipa.
Asta tine si de GM dar oricum trebuie sa traga cineva grupul, nu Ric Flair sau Heyman :rosu:
Eu zic ca ar trebui sa-si faca un grup al geriatricilor :D

PS: Nu va streseaza atatia Guererro? Eu m-am saturat de toata familia, rudele copiii, nepotii si stranepotii care sunt 0 in wrestling.

Ric Flair e o epava dar e un actor destul de bun..........asta e singurul lucru pe care il recunosc........el shi Orton sunt probabil cei mai buni actori din WWE momentan..........insa intradevar, nici unul nu se compara cu marile glorii WCW sau WWF.............Unde e Stone Cold Steve Austin sa arate degetul mijlociu la public?.........a murit sau ce???

Guerrero shi familia lui nu are ce cauta in WWE..........Eddie ar trebui sa reinvetze sa zboare, sa mai slabeasca shi sa devina un personaj negativ la titlul cruiserweight cum era in WCW shi atunci poate o sal apreciez...........Pana atunci, combinatzia de personaj pozitiv cu ideea de I LIE , I CHEAT, I STEAL nu mi se pare geniala!!!

Heath Scumm
18th June 2004, 22:56
- ma aflu aici ca sa il apar pe guerrero. am vazut meciul de la judgement day cu jbl. was super cool. hitscum o sa-ti pun si tie pe cd ca am facut rost de tot judgement day. asa ca mai ai rabdare pana luni ok???

-inca o bucurie pt tine domnu hitscum. iti trimit si din backlash meciurile: edge vs kane, christian &trish vs jericho si..... (aici se aud tobe)...... randy orton vs mick foley care e un super hardcore match.
in rest mai vorbim!!!! see ya

ce mai?..........ashtept cat o fi pentru chestiile astea!!!...........sper ca dupa ce termin cu examenele astea sa ma uit la nishte wrestling adevarat!!

BexyCZW
19th June 2004, 20:12
Deci stati sa va zic ceva. Eu o sa incetez cred ca sa fac ce fac pe www.wrestling.xro.us pt. ca nu baga nimeni ce am pus acolo. Am facut preziceri pt. Bad Blood (numai un meci am gresit) si nimeni nu a citit.AM pus despre TNA...same shit. PPV results la o ora de cand s-a terminat...la fel.Deci cred ca in stlilu asta o sa se ramana numai la vorba. Goodbye

Big Sexy
19th June 2004, 23:16
@ Bexy cedezi cam repede. Eu zic sa mai lasi un pic proiectul asta in derulare si o sa vezi ca lucrurile incep sa se schimbe. Mai asteapta o luna doua si iti promit aici, in scris c ao sa fiu mult mai activ. Este o sursa excelenta de info site-ul tau si chiar daca nu te-am ridicat in slavi apreciez foarte mult initiativa ta. De aceea te rog sa reconsideri decizia ta de a nu mai updata site-ul.
Pe acesta cale ii invit si pe ceilalti sa viziteze si sa fie activi pe site-ul lui Bexi si al lui Lion.

Multumesc ca ai pus la poll initiativa mea cu fanclubul. Eu zic ca e un mic pas catre ceva ce sper sa se materializeze cat mai curand

Triple H
20th June 2004, 02:13
Eu zic sa spargem tot threadu asta in subtreaduri ca nu mai inteleg nimic, gen RAW, SmackDown, TNA, Vengeance, American Bash etc. Plus luptatori si polluri daca vreti :ok:
Ca sa nu mai zic sa cumparam un domeniu cu .ro ceva sau chiar com daca e si sa-i dam drumu la ceva marfa si constructiv.
:happy

KingLion
21st June 2004, 10:34
Salutare...am cam scapat si eu de exam(mai am cateva dar nu is mare problema) daca aveti ideii ptr. http://www.wrestling.xro.us contactati-ma pe yahoo messenger ID este liviu_valentin Va astept cu idei

Rey619
21st June 2004, 11:59
Ce faceti, baieti!!!!???? io o uc bine... si vio am scapat de examene si pot sa ma concentrez asupra what realy matters... wrestling... in rest nu stiu ce sa mai scriu... ne intalnim pe celelalte threaduri

stryk3r
21st June 2004, 13:35
mama da toata lumea da examene mah? se pare issue ca numa noi stam lejeri........sau ai si tu un examen de vreun fel? intr-adevar hitscum flair e un actor bun da 'titlul' lui e amenintat de eugene care dupa parerea mea ar merita on wwe oscar :D
ma intreb daca mai intai a facut scoala de actorie si apoi a invatat wrestling

Heath Scumm
21st June 2004, 23:05
Cred ca forumul asta nou ar trebui sa ne dea la totzi ceva de facut........in cele din urma, scopul final este sa ne cunoashtem intre noi.........nu???

pentru asta intram cu totzii aici!!.........sa nu uitam asta!!!

Il sustzin pe Triple H. in "spargerea" acestui topic in mai multe dar sa nu facem threaduri pe care suntem aproape siguri ca nu se vor face prea multe comentarii!!!..................Consider ca threadul PRO-WRESTLING ar trebui sa ramana pur cu titlu informativ, sa comunicam intre noi, sa vorbim despre ce sa mai intamplat nou, chestii din astea!!!..................temele legate strict de wrestling sa le punem pe alte threaduri.....................

Daca suntetzi de acord spunezti un DA in continuarea acestui mesaj!!!

iNCA CEva.............pentru Bexy!!!

siteul tau e in regula, dar dupa cum am spus, cam greu de parcurs!!!...............pronosticurile tale la Pay-Per-View-uri nu au fost trecute cu vederea(deshi cam aratau a fi ceva gen www.prowrestling.com) dar ai putea sa le scrii shi in threadul specific pe asha ceva!!!

ca de obicei ai o atitudine dubioasa.........cel putzin din punctul meu de vedere..........nu trebuie sa faci pe suparatul sau mai shtiu eu ce!!!

shtiu ca siteul tau e mult mai complex decat al meu dar eu cand lam facut pe al meu lam facut pentru mine.........nu pentru altzii!!................shtiu ca e oarecum ineficient sa scrii chestii shi sa nu le citeasca nimeni dar asta e realitatea.............uitate catzi oameni sau inscris pe site shi vei vedea numarul de oameni care chiar se preocupa de wrestling in Romania!!

eu am dat examenul scris la licenta azi............dar nus prea optimist!!!..........cam asta e!!!

Heath Scumm
22nd June 2004, 00:16
Lupta dintre mine shi Big Sexy sa incheiat!!!

Cred ca e momentul sa votatzi!!!..................avetzi timp pana joi!!!

Oricum, sunt putzin nemultzumit de Big Sexy shi ultima lupta cu el caci nu mia surprins gimmickul asha cum ar fi trebuit..............in primu' rand yo nus un monstru.......shi nici nam voce guturala........shi nu intru pe limp bizkit...........intru pe nu-metal dar nu limp(poate doar vreo piesa de pe albumul 3$ bill yall).........am 1,77, 70 kile.............yo sunt agil................gen Jeff Hardy :) .................deshi el are 1,80- 1,85

dupa aia, yo nu intru cu femei in arena...............ele sa stea acasa sa se uite la wrestling.............ce rost ishi au femeile intro lupta hardcore???

3. nu miai dat nici o sansa sami fac schemele??.............ce treabai asta??.........high-flyerii shtiu sa zboare!!!.............astai scopul lor in viatza!!!

dar in fine.................no harm done!!!

hitscum te asteapta in steel cage!!!

Rey619
22nd June 2004, 13:56
stai ca eu nu m-am prins... unde tre sa votam? ca eu nu m-am prins... si am o sugestie de meci dupa ce terminati treaba voi... un tag team de hardcore... eu si stryk3r impotriva lui hitscum si big sexy... luati-ne usor ca e debutul nostru ... oricum o sa fie spectacol crunt!!! bafta!!!

Big Sexy
23rd June 2004, 07:40
Dupa cum scriam si in alta parte nu voi mai accepta o lupta in arena in luna iunie si nici in prima saptamana a lui iulie. La fel ii recomand si lui hitscumm. oricat de seducatoare este arena trebuie sa ii lasam si pe tineri sa se afirma ca parca asa zicei bro'.

tag team hmmm ... you're a genius ... rey mult succes indiferent cu cine vei lupta.

KingLion
23rd June 2004, 13:43
Am si eu o intrebare ca eu is ceva mai inepator in ale wrestling-ului. Ce sunt alea meciuri in Arena. Ce se face acolo. Sper sa nu credeti despre mine ca is cel mai PROSt de pe aici, dar sincer va spun ca nu shtiu in ce constau astea.
In al doilea rand nu prea cred ca e bine sa spargem forum-ul in mai multe Theard-uri si va spun si de ce: pentru ca e mai greu de urmari pe toate si nu cred ca ar conveni la cineva care intra si mai ales daca nu ii merge prea bine net-ul sa se plimbe de colo colo sa vada pe unde s-a mai scris ceva.
In al treilea rand cred ca ar trebui sa ne facem undeva pe yahoo messenger o camera unde sa intram cu totii. sa putem sta de vorba ceva mai "online" de cat aici? Ce ziceti merge?
Il al patrulea rand HitScum de ce te chinui atat sa scriem cat mai mult, ca sa aparem pe prima pagina? Ca sa atragem mai multi oameni. De ce nu nefacem noi un forum si ii facem reclama la ala. Daca vrei fac eu unul cam exact ca asta si vb cu adminu de aici daca poate sa ne dea baza de date de la forumul asta si il pune acolo. Si forum il punem pe un site si facem link-uri din toate paginila care vor a mea a ta si a cui o mai fi.
Al cincilea rand cred ca ar trebui sa multumim(oarecum) Telesport-ului ca emite Wrestling cu toate ca dupa cum ziceti voi nu e de cea mai buna calitate dar e...si asta atrage lumea. Tot ce e de facut este sa vedem cu ne facem noi reclama. Astept si eu niste raspunsuri.

Heath Scumm
23rd June 2004, 15:25
Am si eu o intrebare ca eu is ceva mai inepator in ale wrestling-ului. Ce sunt alea meciuri in Arena. Ce se face acolo. Sper sa nu credeti despre mine ca is cel mai PROSt de pe aici, dar sincer va spun ca nu shtiu in ce constau astea.
In al doilea rand nu prea cred ca e bine sa spargem forum-ul in mai multe Theard-uri si va spun si de ce: pentru ca e mai greu de urmari pe toate si nu cred ca ar conveni la cineva care intra si mai ales daca nu ii merge prea bine net-ul sa se plimbe de colo colo sa vada pe unde s-a mai scris ceva.
In al treilea rand cred ca ar trebui sa ne facem undeva pe yahoo messenger o camera unde sa intram cu totii. sa putem sta de vorba ceva mai "online" de cat aici? Ce ziceti merge?
Il al patrulea rand HitScum de ce te chinui atat sa scriem cat mai mult, ca sa aparem pe prima pagina? Ca sa atragem mai multi oameni. De ce nu nefacem noi un forum si ii facem reclama la ala. Daca vrei fac eu unul cam exact ca asta si vb cu adminu de aici daca poate sa ne dea baza de date de la forumul asta si il pune acolo. Si forum il punem pe un site si facem link-uri din toate paginila care vor a mea a ta si a cui o mai fi.
Al cincilea rand cred ca ar trebui sa multumim(oarecum) Telesport-ului ca emite Wrestling cu toate ca dupa cum ziceti voi nu e de cea mai buna calitate dar e...si asta atrage lumea. Tot ce e de facut este sa vedem cu ne facem noi reclama. Astept si eu niste raspunsuri.

O sa le iau pe rand! In primul rand, nu crede nimeni ca eshti prost!

ARENA reprezinta acel forum in cadrul rubricii FOTBAL( a fost conceput pentru acea rubrica deoarece se shtie ca in fotbal sunt multzi suporteri infocatzi).....Ei nu se ashteptau insa ca shi noi, cei ce iubim wrestlingul, sa vrem sa ne luptam!

Ideea e ca se incearca crearea unui campionat de VIRTUAL WRESTLING pe Online Sports shi acesta se va desfasura in ARENA ... locul creat special pentru lupte! Detaliile administrative se vor definitiva zilele astea!

Noi trebuie sa ne cream un Gimmick(personaj) dupa regulile expuse pe theadul OUR GIMMICK! Cu el vom participa in tot felul de lupte, se vor crea provocari, conflicte...ce mai? o veritabila federatzie de wrestling!.....shi nici nu trebuie sa stii prea mult wrestling.........trebuie sa shtii miscarile de baza(macar cum arata)-daca nu le shtii tzi le explicam noi sau le potzi citi din MOVES BOOK de la tine de pe site(deshi acolo sunt foarte multe)- shi de aici incolo, totul tzine de imaginatzie shi de felul in care shtii sa te exprimi in scris ca sa capetzi cat mai multzi admiratori...........singura deosebire intre wrestlingul real shi cel din arena e ca cel ce cashtiga nu e desemnat prin 1,2,3 in podea ci prin voturile celor ce au urmarit lupta!........uitate la prima lupta ce va avea loc shi vei intzelege!

In al doilea rand, spargerea forumului nu se va intampla in atat de multe threaduri precum teai ashteptat! Oricum, ceea ce a inceput sa se discute aici e mult prea complex din punct de vedere al tematicii ca sa fie cuprins de un singur thread! Shi oricum cele ce sunt acum active sunt esentziale(nici unul nu a fost facut fara scop...........)shi nici nu cred ca sunt prea multe ca sa nu le potzi accesa, chiar shi cu netul tau defectuos!.....shi la o adica nu trebuie sa scrii pe toate.........scrii numai in rubricile ce te intereseaza!

Despre YAHOO MESENGER nu shtiu ce sa spun....eu nu pot participa caci nu am net acasa!..pt. mine cel putzin, singura cale de comunicare cu voi in afara forumului ramane adresa mea de mail hitscum@yahoo.com! Totushi, trebuie sa raspunda fiecare in parte la aceasta initziativa!Poate, cine shtie...

In al 4lea rand,Nu trebuie sa ne chinuim deloc!....Cred ca mam exprimat eu greshit daca ai intzeles asha ceva........pe forum intram daca nu avem ce sa facem...........scriem ce vrem , cat vrem, in ce topic vrem!........nu trebuie sa faci nimic din ce nutzi place!.....Personal nu intentzionez sa atrag atentzia nimanui asupra acestui sport!Daca asta ai intzeles, cred ca ai intzeles greshit!
Scrie shi tu cand potzi shi daca nu ai altceva mai bun de facut in viatza in anumite momente, intra pe forum sa mai comunicam!

Big Sexy
23rd June 2004, 16:58
Evident ca fiecare intra aici cu un anumit scop. Scopul meu este de a populariza wrestlingul gasindu-mi astfel mai multi parteneri de discutii si lupte virtuale decat as putea altfel.
I do it for fun driven by my passion

KingLion
23rd June 2004, 17:34
Pana la urma cand voi putea sa vad si eu primul meci de wrestling ca sa shtiu shi eu cum stau treburile la crearea unui "jucator" (ca inca nu am retinut numele ala care l-ai zis tu Hitscum) Cred ca o sa fie interesant. Sa vedem cum o sa fie poate o sa ma bag si eu. Pe BexyCZW la mai vazut careva ca nu am mai dat de el de ceva timp. O sa am nevoie de un traducator din elngleza in romana pentru nishte articole imi vin nishte reviste (mi le trimite cineva, Cioc) si eu o sa le postez in engleza? Este cineva care ma poate ajuta?

KingLion
23rd June 2004, 17:36
In semnatura nu am insinuat nimik cu privire la tine HitScum.......crede-ma. Astea le-am vazut la Raw si SmackDown....Daca te deranjeaza Schimb Nu-i nici o problema numai sa ma anunti

issue
23rd June 2004, 17:46
cred ca era don't try this at home hehehe dar e bine si asa

KingLion
23rd June 2004, 18:00
Shtiu ca era cu don't dar problema e ca eu m-am referit la faptul ca sa incercam Arena Noastra :)

issue
23rd June 2004, 18:14
it was a joke

KingLion
23rd June 2004, 18:16
Cine shtie de unde sunt jucatori din MovesBook unde scrie Used By:. Ca eu nu am auzit de ei? Scuze ca le scriu asha mici dar daca nici voi nu mai spuneti nimik nici eu nu prea am ce sa zic.......

Big Sexy
23rd June 2004, 18:38
Luptatorii ii poti gasi fie pe www.wwe.com fie pe site-urile fanilor. Trebuie sa mentionez ca acolo sunt informatii mai bune decat pe site-urile oficiale insa nu sunt la fel de proaspete

Rey619
23rd June 2004, 20:53
oricum... big sexy nu vrea lupta pe arena?.. dupa primul meci(ca sa syiu si eu cum e) invitatia mea si a lui stryk3r ramane deschisa pt. oricine ar fi...adik mai exact suntem dornici to kick ur asses... sau sa get our asses kicked...whatever....Bafta

issue
23rd June 2004, 23:08
ultima dovada de intelepciune a lui Cioc:citez "La Resistance sunt canadieni, Benoit este american PUR" OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
+ una mai mica : jawbreaker = headbutt. see ya

Heath Scumm
24th June 2004, 08:52
In semnatura nu am insinuat nimik cu privire la tine HitScum.......crede-ma. Astea le-am vazut la Raw si SmackDown....Daca te deranjeaza Schimb Nu-i nici o problema numai sa ma anunti

La ce semnatura te referi?.............Ce legatura au chestiile alea cu mine?........mmm!..........nu tre sa schimbi nimic pentru ca nu shtiu despre ce vorbeshti!!!

Stirea saptamanii.........nu se mai prinde TELESPORT nici in Iasi..............cei de la MBit iau scos din grila lor de programe.......de ce?pentru ca nu au un program zilnic bine stabilit shi nu se uita nimeni la ei!!!..............cred ca daca vor continua in ritmul asta (sunt total lipsitzi de profesionalism-parca sunt nishte copii care au dat peste un sac imens de bani shi nu shtiu ce sa mai faca cu ei........sau facut totzi "comentatori"-ce treaba are cioc cu wrestlingul??- shi zic numai aberatzii pe post!!!) TELESPORT se va desfiintza definitiv!!!

Heath Scumm
24th June 2004, 09:54
De catva timp, in dreptul lui HitScum scrie MANAGER ceeA ce inseamna ca a avansat de la statutul de SENIOR pe ONLINE SPORTS.................dar nu asta e motivul pentru care sunt fericit................am luat 8.70 la proba scrisa de la licentza considerata a fi fost cea mai dificila din ultimii 10 ani ai facultatzii mele.....am fost al 28lea din 120(catzi au intrat in licentza) din sectzia mea ceea ce e un lucru bun!!!

Acum, proba orala e doar o simpla formalitate pentru mine.............masterat
,stai ca vin!!!

Ah! Shi pe cainele unei prietene il cheama BROCK ........... de la BROCK LESNAR ........e ciobanesc carpatin shi acum e pui dar in curand o sa fie imens.......pariez ca le face F5-ul pe la totzi cainii de pe strada cand o creste mai mare...........sper doar sa dea peste un caine cu un profund caracter latin, care sa ii placa sa mearga in mashini clasice low-rider, care sa minta, sa triseze shi sa fure .... shi sal cheme EDDIE...........ca ii arata BROCK cum sta treaba in lumea reala!.....Doamne..........ii urasc pe unii mexicani atat de mult!

Big Sexy
24th June 2004, 11:14
Si bunica mea are un caine pe care il cheama pichi dar eu in secret ii spun undertaker (ca te apuca de jos, de picior, daca nu esti atent ;) )

KingLion
24th June 2004, 11:30
Salut. HitScum ma refeream la noua mea semnatura :drak:Escape the Rule's and Try this at Home :ok: ma refeream la partea cu Escape de Rule's si din cate vad la semnatura ta este I RULE..de asta spuneam :)

Big Sexy
24th June 2004, 11:38
E cu bataie lunga. Astept sa imi dati mesaje cu ce lupte vreti sa incepeti si cand. Sa vedem ce putem face si sa stim cum o sa le abordati. Va urez mult succes in a va poci mutrele copii. Asteptati-va mai rau dragi oponeti fiindca Decron nu doarme in front si are o mare supriza pentru voi. Mai ales dupa ce o sa apara regulamentul modificat al luptelor de wrestling ;)
Si sa nu uit dati tot ce aveti mai bun ca sa ne depasiti cu mult fata de ce am facut in arena cu Hit Scum. Sper sincer sa vad meciuri mult mai bune decat ce am facut eu si Hit Scum.

KingLion
24th June 2004, 13:03
Ce rugaminte as avea la cei care intra in Arena cand spune schemele sa scrie in paranteza cam cum arata astfel vom mai inv. si noi cei care nu suntem in cunostinta de cauza dar care vrem sa aflam cat mai multe....MERGE?

Big Sexy
24th June 2004, 13:46
Eu cred ca mai bine descriu actiunea si in paranteza scriu numele schemei (e mai realist asa)
Acum nu cred ca intentionam sa facem un efort foarte mare si sa luam din placerea de a lupta pentru a ne transforma in profesori pentru cei care nu stiu cu ce se manaca wrestlingul insa sugestia ta e una binevenita mai ales pentru inceput.

Aceasta discutie ar trebui mutata in tread-ul despre arena noastra!!!

Rey619
24th June 2004, 17:58
haideti ca mai postez si eu ceva... eu zic ca daca tot avem si noi forumul nostru independent am merita sa ne intalnim si noi odata undeva si sa ne cunoastem si sa bem ca spartii... dar din cate vad suntem din toate colturile tarii, asa ca nu prea are rost... oricum am fi meritat asta... acuma fara sa fim modesti!

stryk3r
24th June 2004, 18:04
bah hai ca yo cu rey mai bem ca suntem aproape. daca aveti drum prin tg-ocna look for us si vedem noi ce facem. in ceea ce priveste luptele vedem noi cum le facem
noi numa sa ne batem si mai nedem noi.

Big Sexy
25th June 2004, 10:38
Odata si odata ne vom intalni. Am putea sa ne intalnim la mare ca oricum anul asta vom merge acolo. Triple H vine cu certitudine ;)

P.S. intrati si voi pe site-ul lui lionking si a lui bexy!!!

Doctor_Satan
25th June 2004, 13:18
Nu shtiu daca cineva e conshtient de faptul ca exista un sport numit Pro-Wrestling . E transmis de acum shi in Romania de postul TV "TeleSport" dar prea putzina lume receptzioneaza acest post asha ca nimeni nu vede ce se transmite acolo . Pro- Wrestling este un sport foarte popular in Statele Unite dar din nefericire nimeni nu shtie nimic de el in Romania ....cu exceptzia mea shi a altor cateva persoane!!!

Daca va intereseaza sa aflatzi vreo ceva despre asta punetzi intrebari!!!

Primul site din Romania legat intr-o mai mica sau mai mare masura de Wrestling http://www.hitscum.20m.com ..........aici gasitzi informatzii recente despre acest sport

dupa wrestlemania 20 sa produs "reconstructzia" wwe.......sigur.........nu a fost un draft propriu zis.......sau transferat dintro parte in alta doar 20 luptatori..........asteptarile mele nu sau confirmat!!!

Si eu sunt fan al acestui sport si mor de ciuda ca au scos acum cativa ani postul TNT pt ca acolo difuzau "Monday Nitro" si "Thunder".
Macar daca ar difuza ceva si pe renumitul post al "tuturor sporturilor", TVSport. :headbang:

Heath Scumm
25th June 2004, 13:31
Inca un admirator al acestui gen de spectacol....sai uram bun-venit!

KingLion
25th June 2004, 14:19
Si eu sunt fan al acestui sport si mor de ciuda ca au scos acum cativa ani postul TNT pt ca acolo difuzau "Monday Nitro" si "Thunder".
Macar daca ar difuza ceva si pe renumitul post al "tuturor sporturilor", TVSport. :headbang:
Ii urez bun venit si eu lu' Doctor_Satan. Da intradevar este pacat ca nu se mai transmite TNT.....insa imi pare rau sa spun dar eu prind TVSport. Si sincer nu am vazut niciodata Wrestling acolo. Doar pe Telesport ce se mai da Raw si SmackDown.

Big Sexy
25th June 2004, 15:05
Dr.Satan este un amic personal al lui Rob Zombie din cate imi dau seama. Oricum bine ai venit si in caz ca te intereseaza o lupta in ringul de wrestling da-mi un pm (asta daca nu doar nick-ul tau e evil). S-ar putea sa te las sa ni te alturi mie si inca cuiva ce sta si asteapta momentul potrivit. Arata-ne ce stii sau cere-ne informatii si te vom ajuta.

Rey619
25th June 2004, 17:30
welcome dr. satan... sper sa te simti bine printre noi... cat despre mare... I don't think so... nu cred ca vin anu asta la mare ca vreau sa merg la nightwish... aca mai vine cineva... sa zica... p.s. la concertul soulfly canta in deschidere coma si ipr...pt. haitscum ca si el e fan

Big Sexy
25th June 2004, 17:37
Bai cand e soulfly ca serviciul meu e la 5 minute de Arenele Romane. La nightwish vin cu certitudine. Hai sa ne intalnim cu ocazia concertului!!!!

Rey619
25th June 2004, 17:45
ma eu nush cand e soulfly , dar oricum nu mai e mult... totusi cred ca de 1 iulie.... cat despre nightish avem timp sa vorbim.... intai sa fiu sigur ca vin si apoi vedem noi cum ne intalnim

Heath Scumm
26th June 2004, 14:36
Se intzelege ca vin la Soulfly! Coma shi IPR o sa reprezinte!~!!!........Cand exact e concertu'???

Ideea e ca nu prea shtiu Bucureshtiu' da sper ca ma va ajuta careva!!!

Shi merg shi la mare! Poate ne coordonam eforturile sa ne intalnim!!!Mai comunicam pe net!!!

HitScum a terminat licentza cu 9,35-un scor bun zic yo!!!

Rey619
26th June 2004, 17:02
la scoru asta....esti tare....eu nu vin la soulfly (nu-mi place death.... si numai pt. coma si ipr nu vin).... da' sper ca veniti mai multi la nightwish!!!

stryk3r
26th June 2004, 18:18
mama yo stau si ma uit la voi cum va faceti planuri.........si ma oftic ca yo nu vin :headbang: ........oricum daca va intalniti beti ceva si pt mine. daca aveti si un telefon va sun yo sa mai vb. :yeah:
sal mai doctor satanist.....ma bucur ca ai venit p'aci . sper ca vei sta cat mai mult. :evil:

KingLion
28th June 2004, 13:01
Bai ce se intampla de nu mai scrieti mai nimik pe aici vreau sa fac un mic anunt in curand o sa apara pe site-ul meu un update de zile mari am primit de la Laurentiu Cioc nishte reviste si tre sa le scriu si o sa le pun pe site m-am uitat prin ele si eu zic ca sunt destul de important intradevar revistele sunt cam (cea mai recente este de acum o luna) dar nu o sa va para rau sa vizitati site-ul va promit. Astept sa mai citesc si eu mesaje pe aici. OK?

Heath Scumm
28th June 2004, 18:57
Yo dog!!!

Tu fa chestiile alea ca prezentza mea pe site e inevitabila!!!

Dumnezeule!!Cioc tzia trimis reviste??Vreau shi YO!!!

Pentru BIG SEXY....................itzi trimit curand CD-urile promise!!!

Ah.......shi REY.......SOULFLY nu e Death !!.............E Nu-Metal.............e mai melodios decat Sepultura!!!..............E ceva gen Slipknot!!!

Big Sexy
30th June 2004, 09:17
Se pare ca au sunt singurul care ma duc la SoulFly. Acum nu o sa ma apuc sa beau pentru toti ;) insa o sa ma distrez pentru toti :)
Cioc face o treaba slaba insa totusi face treaba. Nu stiu exact ce se va intampla cu TeleSport insa pot spune ca prezenta mea pe forum se datoreaza si lui Cioc ce m-a indrumat aici. Eu nu as fi asa de dur cu el. Cand o sa fie dispus sa invete si terminologia din wrestling atunci va deveni apreciat si de noi. Pana atunci ramane un comentator telesport caruia eu ii sunt recunoscator ca am ajuns aici.

Rey619
30th June 2004, 21:58
ceva gen slipknot my ass... mi se par jeguri pe langa taticii de la slipknot... sunt mai melodiosi decat sepultura dar tot nu-mi place...

LEGUIZAOOO
1st July 2004, 16:00
Ma uitam cu drag la asa ceva. imi aduc aminte ca cel mai tare era atunci unul STING si cel mai tare grup era NWO grupul lui HULK HOGAN.

LEGUIZAOOO
1st July 2004, 16:07
imi aduc aminte de TNT-WCW.
aveam 11 sau 12 ani atunci dar ma uitam cu placere la asa ceva.
cel mai tare atunci era unul STING.
a fost o pauza de vreo 4 ani cand nu s-a mai dat nimic. pentru mine wreslingul murise.
acum telesport a inceput sa transmita meciuri de wresling. nici nu va inchipuiti cat sunt de fericit. abia astept sa vina miercuri sau vineri seara sa vad ce se mai intampla in cele doua divizii.

Big Sexy
1st July 2004, 18:23
peste 10 minute plec la concert.
Soulfly here i come!. pacat ca nu puteti veni si voi.
Sper sa nu fie vreo tzeapa organizarea ca s-au mai vazut dintr-astea.
Leguizaooo (o sa-ti spun "legu" de acu ca e prea greu asa) iti urez bun venit si ai grija ca acu sunt moderator si de te prind ca spamezi te provoc in ArenA si te fac arsice, 'nteles? Si ca veni vorba de arena fa si tu repede 15 post-uri la obiect si apoi creaza-ti un caracter. Baietii abia asteapta sa se snopeasca intre ei sau cu nou venitii.

Rey619
1st July 2004, 20:24
pe bune... ar fi o idee sa avem mai multe gimmick-uri... fa 15 posturi... si apoi personajul...a...da... si in privinta asta vreau sa-i invit pe triple h, bexy, kinglion si toti ceilalti... faceti-va gimmick-uri

Heath Scumm
1st July 2004, 22:38
15 posturi pertinente...dar sunt sigur ca te descurci!!

stryk3r
2nd July 2004, 22:13
lasa mah ca toti am fost asa......el ca el da altii ca triple h, bexy care sunt aici de mai mult timp ar fi trebuit sa-si faca gimmik de mult. lasa ca nu-i vai :)
bafta mah la toti.....

m0w3r
3rd July 2004, 22:33
mah is shi eu la al doilea post....m-au convins stryk3r shi rey sa mai scriu shi eu.....da nu-i corect ce i-ati facut saracului rey......chiar asa...nu-l voteaza nimeni....?

stryk3r
3rd July 2004, 22:38
asta-i buna....nu e votat ca nu se pricepe........a fost mai slab decat mine si rezultatul se vede.......ce-i drept inca nu s-a terminat timpul de vot da' totusi......
oricum m-ai facut sa rad mai........nimeni nu poate fi acuzat de asa ceva.....e absurd

Heath Scumm
6th July 2004, 21:02
Hai ca prima lupta din WRM a fost buna!!!

sHI rEY a dat bine!!!

Felicitari la amandoi inca o data!!

Big Sexy
10th July 2004, 00:44
Astealalte doua se anunta beton. Desi a fost o interventie gratuita intr-una din ele per ansamblu sunt o.k.

@Mower
nu aveai dreptul sa votezi stii?

Rey619
11th July 2004, 12:29
vorbind de bexy... el nu A mai intrat de ceva timp... oare ce mai face?...

Big Sexy
11th July 2004, 15:03
nu credeam ca cineva ii duce dorul lui bexy avand in vedere atitudinea pe care a demonstrat-o de-a lungul timpului. Mi se pare o persoana incorecta si aerul de superioritate nu il face o persoana chiar dorita aici. Aici suntem toti prieteni si nici unul nu e mai destept decat altul sau, chiar daca e, nu tine cu tot dinadinsul sa o arate. Asa ca atitudini ca ale lui nu prea au ce cauta pe forumul asta cel putin cat o sa ma fiu eu moderator (cam comunista atitudinea mea nu?). Eu sper sase schimbe fiindca are cunostiinte extensive de wrestling insa avand in vedere ca nu a mai intrat de mult pe aici inseamna ca nu il intereseaza romanii.

Edit Big Sexy:
mi-am schimbat parerea