View Full Version : WRM RETALIATION - Fallen vs Decron - WRM WORLD
The One
20th October 2004, 13:25
Lumina e stinsa si uralele publicului rasuna in intuneric. E Main Eventul serii - nou venitul Fallen impotriva veteranului Decron. Titlul WRM WORLD e pus n joc. O lumina vaga descopera intrarea peste care este coborata o icoana imensa de sticla care infatiseaza arhanghelii. Fundalul sonor este lent. O explozie cauzeaza faramitarea in mii de bucati a icoanei si intrarea ia foc. Sala se lumineaza in timp ce la intrarea apare challengerul, Fallen.
Prin foc, Fallen isi face drum catre ring in timp ce lumeail aclama, multumita fiind de intoarcerealui impotriva lui Hitscum si Hardcore Squad.
In Ring, Fallen scoate un strigat puternic expunandu-si tatuajul mens de pe spate. Fallen asteapta impasibil intrarea in Arena a adversarului, considerand ca a aratat ce avea de aratat pentru a fi tratat ca un adversar meritoriu si nu doar ca un New-Comer. :drak:
Big Sexy
20th October 2004, 23:59
Big mouth Fallen, cu adevarat o forta in WRM. Insa stim prea bine ca nu este de ajuns sa fii extrem de puternic incat sa te descurci cu Decron. Resursele acestui om par inepuizabile desi fizic nu este iesit din comun. Fallen va avea un meci cu adevarat dificil si sincer nu stiu daca este pregatit psihic caci acela este singurul taram unde Decron poate fi adevarat infrant.
Test Posibil, insa degeaba este Decron tare psihic cand ai in fata ta un luptator atat de impresionant precum Fallen. Acest om sau inger decazut cum sustine el emana o forta colosala care indoaie spiritele precum surcelele. Am urmarit reactia fanilor si ma uitam la ei cat de intimidati si umili erau in prezenta lui. Are o aura stranie.
Sunete de bani ce cad din Slots umplu arena si publicul electrizat incepe sa aclame. Laserele verzi taie simbolul Dolarului peste toata Arena si fumul umple intrarea. Relaxat, Decron isi face aparitia pe intrarea superstarurilor. Diana il insoteste si el trece incet si mandru pe langa fanii ce il privesc cu admiratie. Ajuns in ring il saluta pe Fallen si o ajuta si pe Diana sa se urce in ring. Luminile se aprind si el ia microfonul in mana
Decron Whoooooooo, ce de oameni in seara asta. Stiu iubiti fani ca doriti mia mult decat orice sa il vedeti pe liderul vostru spiritual mia mult decat orice. Insa ue nu pot fi tot timpul prezent fizic cand aveti nevoie de mine. Insa exista oameni in care eu am incredere si care doresc sa va ajute in intelegerea Adevarului. De aceea am hotarat sa dau o forma mai apropiata de perceptia vostra de muritatori acestor apostoli ai mei. Si astfel am creat Money unLTD. Cei ce fac deja parte din aceasta organizatie sunt Pest Jack ce acum se pregateste pentru meciul sau cu Stryk3r, Niky care acum se reface la o clinica in urma ranirii suferite la Uprising si draga mea Diana ce intotdeauna mi-a fost alaturi. Ei vor duce invataturile mele mai departe cat timp nu pot fi eu in preajma voastra. In acest sens, pentru a fii mai aproape de voi am creat un nou tricou cu Money unLTD - adica Money Unlimited. Cand veti ajunge beyond wrestling veti atinge nirvana spirituala si veti putea fii si voi membrii deplini Money unLTD. Multi dintre voi se asteptau sa va pun la dispozitie chiar acum ambrosia mea adica batoanele energizante "The Real Deal" Insa am o mare supriza pentru voi si am ales sa aman acest minunat eveniment pentru a coincide cu o alta lansare poate la fel de mareata, curand.
Despre lupte pot spune ca exista cateva nemultumiri, da intr-adevar, HitScum vrea sa distruga alianta dintre mine si Nosferat si Stryk3r prin faptul ca cei doi (Stryk3r si P.J.) sunt pusi fata in fata. NU-i nimic, nu are decat sa incerce. Oricum am planurile mele legate de Hardcore Squad. Ca sa nu existe totusi confuzii ii invit ca semn de pretuire pe Stryk3r si pe Nosferat impreuna cu Bonecrusher sa mi se alture in familia noastra si anume Money unLTD. Acestea fiind spuse vreau sa mai adaug doar ca mi-ar face placere sa ii strang mana amical lui The Fallen si fie ca cel mai bun sa invinga"
Test "Probabil ca planurile lui legate de Hardcore Squad este s ale lase mostenire WRM. Hahahaaa."
Intre timp Diana a coborat din ring si a preluat centura de la arbitru. Decron isi arunca microfonul in public iar oamenii sar sa il prinda creandu-se un mic haos in zona unde a aterizat microfonul. Decron se indreapta spre Fallen si ii intinde mana in semn de apreciere si respect ...
The One
21st October 2004, 18:16
Decron ii intinde mana in semn de apreciere lui Fallen care rasufla greu. Cusca de metal inconjoara ringul si totul ofera publicului un spectacol inedit. In conformitate cu ceea ce a hotarat HitScum, Decron si Fallen se pregatesc pentru primul meci Hell in the Cell din istoria WrestleRoMania. In timp ce asistenta lui Decron paraseste cusca, oficialii pun lacatul pe poarta. Va fi Decron vs Fallen, acum, titlul WRM WORLD in joc.
Fallen se posteaza in fata lui Decron care sta cu mana intinsa,sperand la un salut. Respira greu si parul ii zboara din fata dezvelind ochii albi,morbizi. Decron nu pare a fi intimidat de aceasta priveliste desi publicul erupe la vazul acestui lucru. Fallen pare ca se intoarce catre public pentru a cere aprobarea lor ... Sa dea Fallen mana cu Decron sau nu? Publicul scandeaza DECRON!DECRON!
Ingerul decazut intinde mana insa, inainte ca salutul sa se petreaca, un pumn vicios ia contact cu fata lui Decron. :degete: Acesta se apleaca ...
Test:"OOO!Asta se intampla cand ai incredere in cine nu trebuie!Si HitScum aavut incredere in Fallen si ati vazut ce s-a intamplat in Junkyard!"
BigMouth:"Ai auzit lovitura asta?Eu am auzit-o de aici, de la masa comentatorilor."
Fallen se apropie de Decron care pare dezorientat dupa pumnul primit. Decron isi ridica privirea si se repede asupra ingerului care il prinde in brate si il arunca peste cap ... Suplex Burta la Burta. Decron aterizeaza dar, asa cum s-a mai spus, are resurse inimaginabile si se retrage intr-un colt pentru a se regrupa dupa aceste 2 atacuri si a reveni in joc. Fallen se urca pe coltul opus si striga ceva catre public care ii poate vedea pe cei 2 prin zidul de sarma al custii inchise. :drak:
Big Sexy
22nd October 2004, 12:55
Decron incepe sa se miste in jurul lui The Fallen care domina ringul. Este agitat.
Test Un meci in care am ce vedea. Indiferent de rezultatul meciului voi fi bucuros. Se vor toca intre ei maruntel si pana la urma adevaratul manager isi va demonstra geniul. Pana atunci sa urmarim meciul ce tocmai a inceput si are ca miza centura WRM World. Este al treilea meci al lui Decron care se invarte in jurul acestei centuri. Aparent s-a atasat de ea sau toti o vor. Nu o are decat de o luna si probabil ca nu va vrea sa o dea de buna voie.
Bigmouth Gestul nesportiv al lui Fallen nu ii va aduce cu siguranta sprijinul publicului si cu certitudine acest lucru este necesar oricui impotriva unui detinator de centura in WRM. In mod clar Decron nu este avantajat in acest meci de cusca de fier ce il impiedica sa se retraga pentru a-si reface energia.
Decron este cu spatele la corzi si incearca sa gaseasca un punct slab adversarului sau. Imensitatea lui il face sa para un bloc impenetrabil cand privirea lui Decron se relaxeaza. Incepe sa zambeasca si il priveste sfidator pe Fallen. Arata cu degetul spre el si incepe sa rada. Fallen se opreste nedumerit. Cum poate rade cineva de el. Fierbe de furie si se repede cu un clothesline catre Decron. Decron se lasa pe spate se roteste si apoi ii trage un picior in stomac taind elanul lui Fallen. Acesta se apleaca instinctiv din cauza durerii din stomac. Imediat, Decron il pocneste dupa ceafa cu pumnul si imensul luptator cade in genunchi. Decron il izbeste cu capul de plasa custii de cateva ori. Il pune cu capul pe prima coarda si apoi incepe sa sara pe gatul lui. Acesta se zbate si isi agita mainile neputincios.
Test Vicioasa miscare. Tradatorul isi primeste pedeapsa chiar de la cine nu ma asteptam . Si fara sa vrea nemesis-ul lui Hitscum ii aplica pedeapsa celui ce ar putea sa-i fie aliat. Inca un motiv pentru care wrestlingul este viata mea!
Decron se ridica de pe gatul lui Fallen si incita publicul sa il aclame. Se intoarce cu spatele la Fallen si cere publicului sa ii strige numele. Tribunele vuiesc:
"Decron, Decron", "In Decron We trust!"
O pancarta cu "Fallen has failed" cade langa ring chiar in fata acestuia ce isi revine cu greu dupa contactul cu corzile si plasa metalica din jurul ringului.
The One
22nd October 2004, 15:24
Decron se bucura de ceea ce a savarsit si nimeni nu anticipeaza ce va urma ... Fallen explodeaza de furie chiar in spatele campionului care se simte din ce in ce mai bine, aclamat fiind de public. Un Clothesline vicios il doboara pe Decron de la spate. in timp ce Fallen zace acum biruitor peste corpul adversarului sau.
Sudoarea ii curge de pe fata pe corpul lui Decron si cu un gest grandios, cel decazut isi incordeaza toti muschii aratand publicului ca ce este in fata lor in acea cusca acoperita e mai mult decat un monstru ... e fiinta absoluta :evil: !
Test:"Cine e mai bun acum? Greu de spus! Se pare ca Fallen are un mic avantaj insa sa nu uitam ca Decron e campionul!"
BigMouth:"Adevarat graiesti, Test! Decron a mai invins monstri! Centura pe care o are acum in posesie a obtinut-o datorita victoriei in fata lui ICEMAN. Totusi, Fallen nu e un luptator oarecare! E probabil cel mai promitator debutant pe care l-am vazut vreodata! :) "
Fallen isi trage adversarul de cap, incercand sa il ridice. Prins de un picior si de cap, Decron e supus unui al doilea Suplex ... de data aceasta TBone Suplex care il arunca in partea opusa a ringului.
Test:"Oau!Ai vazut asta? Decron s-a strans tot dupa aceasta proiectare!"
Fallen incearca un cover - 1,2, Nu! A fost atat de aproape de a castiga insa Decron nu cedeaza atat de usor!
Fallen se repede la arbitru, in timp ce Decron se aduna dupa acea miscare. Se pare ca lipsa de experienta isi spune cuvantul in cazul monstrului. Decron se repede la Fallen si il doboara cu un picior.
BigMouth:"O mana in gat! E timpul pentru manevra "DEAL THIS" ..."
Test:"Intrebarea este:va putea Decron sa il ridice pe Fallen de la podea in ChokeSlam! De aici pare o misiune imposibila!"
Cu o forta aproape inumana, Decron il ridica putin pe Fallen cu picioarele de la pamant si il arunca in corzi. Fallen insa se foloseste de elasticitatea acestora si, la revenire,se izbeste puternic de Decron care se prabuseste. Acest contact i-a distrus pe ambii concurenti. Cei 2 sunt intinsi la podea. Totusi, spre surprinderea publicului, Fallen se ridica in sezut in timp ce Decron e inca la podea.
Heath Scumm
22nd October 2004, 15:48
Publicul e concentrat pe ceea ce se intampla in interiorul custii. FALLEN e in sezut in timp ce DECRON e la podea. Ambii resimt destul de mult impactul suferit insa se pare ca FALLEN l-a simtit mai putin decat campionul WRM World. (Or fi de vina cele aproape 20 kg. de masa si cei 15 cm. de inaltime in plus??? :) )
Brusc, luminile se sting pe alocuri si crepusculul invaluie Arena. Publicul erupe in fluieraturi cand sirena de razboi umple difuzoarele. O silueta nu prea impunatoare dar cunoscuta de toata lumea isi face aparitia la intrare, prin fum. Tine un scaunde metal in maini pe care il ridica deasupra capului.
BigMouth:"Nu se poate!Ce naiba cauta tipul asta aici!Chiar nu se lasa pana nu isi face aparitia in fiecare segment al show-ului?"
TEST:"Cum sa nu-l iubesti?Cum sa nu-l iubesti?El face federatia asta un loc bun, un adevarat Rai pe Pamant!E managerul nostru - HitScum! Sa ne ridicam si sa-l aplaudam!Haide BigMouth!"
HitScum se indreapta catre cusca din mijlocul Arenei si pune mana pe un microfon in drumul catre ring!
HitScum:"Am auzit ca in seara asta avem un Main Event! Cineva mi-a zis ca titlul WRM WORLD e in joc! Si, ca sa vezi, am mai auzit ceva : cica cineva mi-a furat locul de drept in aceasta lupta!"
Cu furie, HitScum loveste lacatul care tine poarta custii inchisa cu scaunul metalic. Lacatul zboara de pe poarta si usa se deschide agale.HitScum se strecoara inauntru cu scaunul de metal in timp ce din public isi fac aparitia Juggernaut si Grave Digger care o ataca pe asistenta lui Decron, doborand-o pe cimentul rece si lovind-o repetat cu picioarele.
In ring, HitScum se indreapta catre Fallen care e in genunchi!HitScum se uita cu atentie la el insa il ignora si il loveste cu scaunul in spate pe DECRON care se chirceste in mijlocul ringului.BANG!Inca o lovitura puternica cu scaunul si spatele tatuat al campionului se inroseste. Publicul huiduie in timp ce FALLEN se ridica in picioare si il priveste zambind pe HitScum. Subit cei 2 se imbratiseaza in ceea ce pare a fi reinnodarea Aliantei :evil: ... INCREDIBIL!!!
BigMouth:"Ce naiba inseamna asta!Astia 2 se urau de moarte!S-au masacrat reciproc in JUNKYARD!"
TEST:"Am ramas fara cuvinte!Sunt la fel de uimit ca si tine! Cred ca vom afla in curand ce s-a intamplat in realitate aici!"
HitScum aseaza scaunul pe capul lui DECRON si urca pe corzi ... SCUMSANITY si teasta campionului WRM sangereaza. HitScum resimte durerea acestei manevre si se taraste afara din cusca, lasand poarta deschisa, ajutat fiind de discipolii sai in parasirea Arenei.
FALLEN e in picioare in ring in timp ce Decron zace lat, la fel ca si asistenta lui de pe margine care pare ca a suferit accidentari in urma acestei interventii.
Big Sexy
22nd October 2004, 16:32
Decron se scufunda in bezna lesinului. Nu mai este nimic in jurul sau care sa il lege de lumea asta. Prin mintea sa se parcurg incet incet evenimentele care au dus la acest meci.
Seara de deschidere a WRM-ului, totul straluceste starea euforica pune stapanire pe simturile sale. Furnicaturi ii trec prin tot corpul in timp ce paseste spre ring. Ii apare clar in minte mometul urcarii in ring dupa care totul se incetoseaza. Simte cum venele ii pulseaza si in fata ii apar bocancii lui The Anarchist. Stie ca a fost o victorie absoluta la Meciul in care a castigat centura si acest lucru il reconforteaza. Vede fata absolut uluita a lui IceMan o clipa inainte de a lua contact cu scaunul de otel si grimasa acestuia dupa. Isi aduce aminte de zborul de pe corzi pe IceMan, zbor ce i-a adus centura mult ravnita.
Meciurile din King of the Ring ii aduc zambete pe fata.
Oponentii sai au cazut pe rand in fata tacticilor sale pana a ajuns in fata unui oponent ce s-a dovedit prea mult in acel moment pentru experienta sa.
Fata i se intuneca amintindu-si umilirea suferita in finala KotR.
Tot hardcore squad-ul este aplecat deasupra lui si urmareste cu interes mimica fetei sale.
Test Ce Dumnezeu se intampla in ring?
Big Mouth Intr-adevar, anarhia asta nu are cum sa mai tina asa. Hardcore Squad nu are ce cauta in ring. Trebuie sa intervina cineva, vad ca arbitrii stau la intrarea in ring si nu au curajul sa intervina.
Test Eu ma refeream la Decron. Credeam ca e lesinat. De fapt cred ca e. Nu misca deloc. Toti sunt aplecati deasupra lui Decron si ii urmaresc grimasele, pare ca viseaza ceva. Oare ce? Cum o sa se retraga in plina dizgratie? Acum niic macar nu il pot tunde. Eventual il pot picta cu spay dar asta a mai fost facuta.
Big Mouth Eu zic ca viseaza cum o sa unifice niste titluri si nu oricum ci o sa le ia chiar de sub nasul celor din Hardcore Squad
Test Hitscum doar a venit sa isi ia titlul ce i se cuvine de drept
imaginea lui Fallen este clara in fata sa. Hitscum ii zambeste diabolic in fundal. totul se sterge cu buretele si chipul dianei ii apare in fata. Isi dezgoleste umarul si apoi isi arunca rochia rosie departe de ea. La brau are centura WRM World ce straluceste precum o lumina in noapte pentru un fluture.
A ajuns Beyond wrestling! Locul de unde isi trage Decron puterea. Spiritul sau se hraneste din dorinta de victorie. Intinde mana si ...
Test Este exclus, nu pot sa cred, Decron a deschis ochii. Si ce ochi inspaimantatori are, parca e posedat.
Grave Digger, Juggernaut si Fallen se retrag uimiti de privirea ratacita a lui Decron numai Hitscum mai sta aproape. Decron se ridica in fund ca si cum ar fi venit dintre morti. Ii baga o mana in gat lui Hitscum ce statea prea aproape de el. Socati de revenirea inumana si de aspectul teribil al fetei sale pline de sange cei trei sunt incapabili sa mai schiteze vre-un gest. Hitscum incearca s ail loveasca cu piciorul insa lovitura esueaza datorita durerii provocate de stransoarea lui Decron. Acesta se scoala in picioare ii trage un picior in stomac lui Hitscum si aproape instantaneu ii aplica un pilediver.
Big mouth The Real Deal, asa se negociaza cu oricine ii contesta autoritatea!!!
Decron isi revine complet si isi da seama ca are de infruntat inca trei oponeti ce si ei si-au revenit din socul celor intamplate
Big Sexy
2nd November 2004, 23:32
Decron il impinge cu piciorul in plasa pe Hitscum si il vede pe Juggernaut cum se repede ca o locomotiva catre el. Campionul se arunca la podea si ii pune o piedica. Uriasul se prabuseste si nimereste cu capul in coltul ringului. Toata greutatea sa ii execita o presiune imensa asupra gatului si a capului ce pentru cateva momente pare ca s-au infipt in bara din coltul ringului. Se pravaleste la podea precum o gramada inerta de carne
Big mouth Ce viteza de reactie fenomenla, revenirea sa este de neinteles pentur mine insa imi place sa vad ca inca are situatia sub control.
Gravedigeer nu pierde niic o clipa si e deja pe corzi pe care incepe sa meargae cu o abilitate iesita din comun. Se sprijina cu mana de plasa de otel si brusc face un salt arcuit catre Decron. O plonjare in abiss, acesta ii intuieste miscarea si ii sare in intampinare si il prinde in brate. Brutal il intoarce cu fata in sus si il ridica in brate. Cade intr-un genunchi cu Gravedigger si il lasa pe acesta sa faca impact cu piciorul sau. Gravedigger sare zvarcoindu-se si tinandu-se de spate. Impactul pe coloana cu genunchiul lui Decron se pare ca a fost mai mult decat poate duce maniacul
Intre timp Fallen incearca sa profite si sa sara in afara ringului prin usa deschisa. Decron il vede si calca peste trupul lui Gravedigger ce inca se mai zvarcolea la podea Si se proiesteaza intr-un placaj la picioarele lui Fallen. Acesta se prabuseste si sala izbucneste in tipete. Decron se intoarce si ia scaunul. ii trage doua scaune in cap lui Fallen si acesta incerteaza sa se mai zbata.
Test Oare ce mai asteapta Decron sa iasa, simte ca nu e centura lui si vrea sa le mai dea o sansa membrilor Hardcore Squad? Evolutia sa a fost patetica iar cei din H S venisera sa ii curme suferinta. Asa crede el ca trebuie sa rasplatesti pe cineva care iti vrea binele ... lumea asta ... unde o sa se ajunga?
Decron il ridica de par pe Grave Digger si ii aplica un scaun in stomaca apoi il apuca de cap si il izbaste de plasa ringului. Il ia si pe HitScum in aceeasi maniera si aseaza in coltul ringului scaunul pe a doua coarda. In tot acest timp HitScum a atarnat in mana lui fara sa opuna rezitenta. Se pare ca si-a facut efectul anestezic finisherul sau insa nu i-a parut indeajuns lui Decron. O miscare fulgeratoare si reversed DDT, fata lui Hitscum face cunostiinta cu scaunul.
Big mouthWow, se pare ca Decron invata de la P.J., stitlul acesta fulgerator si tempo-urile diferite ii sunt specifice lui P.J. cred ca nu am mai vazut scheme executate atat de rapid in tot WRM-ul. Nici nu stiam ca patronul nostru este capabil de asa ceva.
Brusc Fallen si Juggernaut se ridica de la podea si Decron proiecteaza scaunul in fata lui Fallen. Acesta o incaseaza din plin. Dupa cateva clipe se prabuseste inca odata la podea. De data asta Decron nu se mai joaca si se retrage extrem de rapid spre iesirea din ring, sare peste trupul lui Gravedigger si peste cel al lui Fallen. Juggernaut se pune in miscare prea greu si Decron se scurge printre corzi inainte ca Juggernaut sa mai schiteze vre-un gest.
[b]Big mout[/]Ai vazut miscarea aia Toni? Normal c anu ai vazut-o, nici eu nu am vazut-o insa am banuit-o. Este incredibil de iute Decron pe acest final de meci si Domnilor si Doamnelor, inca, campionul Dumneavoastra, Decron.
Decron isi recupereaza centura din mana arbitrului ce il astepta in afara ringului si o ridica deasupra capului.
Pancarte cu Money unLTD se agita peste tot iar luminile deseneaza la intrare semnul dolarului intr-un joc nebunesc de laser verde. Decron se grabeste spre intrarea superstarurilor neuitand sa faca cu mana fanilor si sa isi arate centura deasupra capului ca semn al victoriei sale netagadiute.
In ring, Juggernaut incarca sa isi puna pe picioare companionii insa e prea tarziu pentru a-l mai prinde in seara asta pe Decron.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.