PDA

View Full Version : Pro Wrestling Illustrated

Mr Cosmin
23rd December 2009, 03:59
http://i50.tinypic.com/34rc8xj.jpg

Cum comentati ? Eu credeam ca il vom vedea pe Hornswoggle pe primul loc. :D

AleXXander
23rd December 2009, 05:07
Dupa ce am vazut coperta nu ma mai intereseaza...

thunder_liger
23rd December 2009, 13:48
Decade ? why ?

PSYCHO
23rd December 2009, 13:50
Cred cã e scris în romglezã ... decade ... got it? :D

Heath Scumm
23rd December 2009, 13:52
Hahahah, half naked man posing half naked!! :D

JohnnyAddams
23rd December 2009, 14:35
Exagerat....being married with Stephanie is great!!

Leka
23rd December 2009, 15:28
stati ca trebuie sa apara Raiden sa spuna de ce a meritat HHH asta :happy

VladC
23rd December 2009, 16:20
acum sincer..voi pe cine ati alege?...TAKER HBK SAU HHH ..poate EDGE sau Jericho..defapt..sunt multi :D

JohnnyAddams
23rd December 2009, 17:03
Triple H nu a fost niciodata cel mai bun wrestler, a fost bun dar asta a trecut de mult....sunt alti wrestleri care au demonstrat mai multe in acest deceniu....probabil premiul s-a dat exact cum sunt promovati acum niste wrestleri in WWE si anume prin prisma prieteniilor.

Raiden
23rd December 2009, 17:06
stati ca trebuie sa apara Raiden sa spuna de ce a meritat HHH asta :happy

Aici de ce nu-ti stergi posturile cand stii ca esti penibil ?

RockBerg
23rd December 2009, 20:56
Hahahah, half naked man posing half naked!! :D
It's a "sport" you love ! :D

Avand in vedere ca pro-wrestlingul e ceva televizat si HHH a fost prezentat cum trebuie nu e de mirare.Ce e jalnic e cum arata coperta revistei in general.Microsoft Paint cover is painted.
stati ca trebuie sa apara Raiden sa spuna de ce a meritat HHH asta
Raiden are unele din cele mai bine formulate opinii despre wrestling.Faptul ca are avatar cu HHH sau ca HHH e in top nu are nici o legatura cu faptul pe care vrei tu sa-l expui aici,aka HHH dumb fanboy Raiden.John Cena nu acopera un deceniu,altfel el era cel care era pe coperta,deci care e problema ? Cine e supertare de 10 ani incoace ?

Mr Cosmin
23rd December 2009, 21:09
Cine e supertare de 10 ani incoace ?
Undertaker.

Razor
23rd December 2009, 21:22
Nu va mai expuneti parerile de experti...Triple H merita sa fie numit wrestlerul deceniului. :)

AleXXander
23rd December 2009, 21:24
Nu va mai expuneti parerile de experti...Triple H merita sa fie numit wrestlerul deceniului. :)
Hai sa ne mintim !

Chris Jericho, The Undertaker sau Kurt Angle ar fi meritat cu prisosinta acel premiu.

Mr Cosmin
23rd December 2009, 21:28
Jericho a avut o lunga perioada in care nu a mai aparut in main event, perioadele lui cele mai bune fiind cele de dupa InVasion, precum si de la revenirea sa in federatie. In plus, a avut si acea perioada de pauza destul de lunga in care nu a mai activat in WWE, ocupandu-se doar de Fozzy.

RockBerg
23rd December 2009, 21:44
Undertaker.
Ar fi plictisitor,aceeasi chestie...Taker are plus ca gimmick,in rest nu e mare branza.
Chris Jericho sau Kurt Angle
Nici unul nu a avut o prezenta la TV ca Triple H.Kurt Angle in TNA e nul,Jericho a avut o pauza.

Raiden
23rd December 2009, 21:47
Undertaker.

American Bad Ass (a fost de prea putine ori in main-event) - checked.
The Deadman cu pauze lungi in ultimii ani - checked.

The Undertaker a avut un draw imens, mai ales dupa ce a scapat de gimmick-ul American Bad Ass, dar nu a avut constanta lui Triple H

Triple H i-a invins pe:

Steve Austin
The Rock
Shawn Michaels
Hulk Hogan
Kurt Angle
Goldberg
John Cena
The Undertaker
Randy Orton
Chris Jericho
Rob Van Dam
Ric Flair
Booker T
Edge
Kevin Nash

Ce alte nume mari mai sunt de trecut in lista victimelor lui The Game ? Mai e nevoie sa adaugam titlurile castigate ?

In kayfabe, Triple H e cel mai puternic personaj, i-a batut pe toti si pe asta se bazeaza in principal PWI. Cred ca doar pe Batista a uitat sa-l invinga :happy.

Mr Cosmin
23rd December 2009, 21:54
Cu Nunzio sau Funaki n`are victorii ? :D

Raiden
23rd December 2009, 21:56
Aia nici putea sa intre in acelasi ring cu Triple H. :cry:

Stiu doar ca l-a invins pe TAKA Michinoku intr-un RAW din anul 2000 si nu a fost un squash, ba chiar un meci foarte competitiv :P

3I-iUL2IBn4

Cand Triple H chiar era "The Game" or "That damn good" :)

AleXXander
23rd December 2009, 22:07
Ce alte nume mari mai sunt de trecut in lista victimelor lui The Game ? Mai e nevoie sa adaugam titlurile castigate ?
Nu, ca stim cum au fost castigate !

Raiden
23rd December 2009, 22:13
Prin munca si sudoare. :P

Acum fiecare poate sa traga mai multe concluzii :happy

AleXXander
23rd December 2009, 22:19
Prin munca si sudoare. :P
Asa rezistenta este Steph ? :ok:

RockBerg
23rd December 2009, 22:47
Nu, ca stim cum au fost castigate !
Man,pana la urma ce motiv ar avea cineva sa nu-l voteze pe Triple H ? Totul e un fake show,nu stiu ce ar fi atat de nedrept ca el sa nu fie no.1.Cine e in spotlight,castiga...nu conteaza cum.

Daca e un meci de fotbal atunci dai vina pe arbitru etc... dar aici totul e prestabilit,nu stiu ce pretentii se cer,adica un Andre the Giant intra in ring da o pumn si The Game e praf,nu e nevoie de performante sportive si mai stiu eu ce.
Hulk Hogan a venit in ring si l-a facut pe Khali sa para un purice ca importanta,un singur pumn.
Asa rezistenta este Steph ?
Dat woman is hot.

PSYCHO
24th December 2009, 01:15
Observ cã în multe domenii, wrestling, muzicã, etc ... în vremurile astea se atribuie statutul de valoare nonvalorilor ... De exemplu, muzica fãrã mesaj e în top-uri, wrestler-ii cosmetizaþi bine sunt consideraþi de valoare ... ªi ce mi se pare deprimant e cã mulþi pun botu' la mascarada asta. Copiii din ziua de azi sunt atât de uºor manipulaþi ... Triple H e ca melodia nouã de la fostul membru Ozone ... nimic valorors însã prinde bine la prostime :groggy: ... la fel ºi Cena! :sleep:

VladC
24th December 2009, 10:44
IT'S KAYFABE!!!!:groggy: