View Full Version : Soava se retrage de la "nationala"
ADelPiero
14th October 2004, 19:14
Florin Soava a anuntat azi ca se retrage de la echipa nationala. Gestul sau extrem vine dupa ce a avut o prestatie foarte slaba impotriva Cehiei, fiind autorul unui fault in careu. In afara de acest incident nefericit, Soava nu s-a vazut deloc in meci, fiind in mod evident depasit de situatie si unul dintre cei mai criticati din lotul lui Iordanescu.
Vadim
14th October 2004, 19:17
Era "copilul" lui Iordanescu, la fel ca si Pancu. Nu are ce cauta la echipa nationala. Bine a facut!
minudoru
14th October 2004, 19:33
A facut bine. Inseamna ca totusi are creier si onoare.
inter
14th October 2004, 19:46
de unul am scapat ... si el a scapat de noi!:p
tanita
14th October 2004, 19:48
mai bine se retragea acum o saptamana... :headbang:
GT
ad3an
14th October 2004, 19:51
Cel mai bine pt noi era dac nu avea de unde sa se retraga,adica daca nu era convocat.E clar ca nu are ce cauta acolo.Si Marginean de la Cluj e un inchizator mai bun decat el. /hello
Vand vise
14th October 2004, 19:52
Bravo lui ... il felicit :D
Maximus
14th October 2004, 20:11
Asta e! Va ofticati?
realmadrid.com
14th October 2004, 20:45
Un gest frumos:D, este bine ca si-a dat seama ca nu mai are valoare de echipa nu ca altzii... ( Pancu)
ultravioletcanada
14th October 2004, 21:02
Domnule Iordanescu, deci se poate!
Urmati-i exemplul!
BoboCosta
14th October 2004, 21:30
In sfarsit am observat pe cineva care are caracter.Alo,domnul senator Iordanescu?....se aude?
robertms
14th October 2004, 23:10
E clar ca Soava nu are valoare de echipa nationala . Se vade asta cu ochiul liber . Dar la fel de limpezi sint doua lucruri :
1. Echipa nationala nu a jucat penibil la Praga datorita lui Soava , ci a intregii echipe.
2. Nu el trebuia sa renunte la echipa naionala , ci exact invers .
In concluzie , parerea mea e ca nu ar trebui sa renunte la echipa nationala jucatorii selectionati , ci selectionerul .
gicu
14th October 2004, 23:45
corect!
Soava n-are nici o vina ca era selectionat :D Dar daca tot a plecat, sa-i spunem la revedere si bafta la Moscova :)
Mariusmadmax
14th October 2004, 23:51
Nu el trebuia sa faca acest gest ... ci SELECTIONERUL NATIONALEI , ca de aceea i se spune SELECTIONER , si el trebuia sa SELECTIONEZE cei mai buni si mai in forma jucatori !
SOAVA trebuia sa fie la fel de NESIMTIT ca :
MUTA
MARICA
BARCAOANA
PANCA
RATA
STOICANA
si alte fitoase ...
Oricum ... MA BUCURRRRRRRRR !
/hello
ieppy
15th October 2004, 00:03
si mariusa cat de fitoasa e? Nu de alta dar daca toate e fitoase trebuie sa jucam cu echipa stelei pe post de nationala si tare imi e ca atunci ne bate si andorra.
lupisor lupetto
15th October 2004, 00:16
A procedat bine. Nu avem nimic cu el personal, ci cu el ca jucator. El a fost sincer si si-a dat seama ca mai bine lasa pe cineva mai bun in locul lui. Bravo lui. Iordanescu ar trebui sa-i ia exemplul.
robertms
15th October 2004, 00:25
Dupa cum spunea cineva mai inainte "de unul am scapat" . Problema e pecine aducem in loc? Grav e ca nu prea avem de unde alege.
ady_azzuro
15th October 2004, 01:55
Salut aceasta decizie! /hello Sper sa se simta si altii! :evil:
Ravelly
15th October 2004, 07:19
Cu toate ca e lipsa acuta de jucatori "in forma", retragerea lui cred ca nu trebuie regretata de nimeni. Poate ne lasa si iordanescu, dar nu cred ca il lasa partidul...
tsebi
15th October 2004, 08:38
ce sa zic. mie imi pare rau ca a facut miscarea asta. nici mie nu mi-a placut de el cred ca chiar la nici un meci, dar nu cred ca trebuia chiar sa se retraga. trebuia doar sa nu fie convocat atata de des si la meciuri atata de importante. a avut un joc slab, dar pe care si-l poate imbunatati. mi se pare un gest exagerat, a fost prea presat de presa si fani, dar, imi pare bine sa stiu ca nu va juca in urmatoarele meciuri f.f. importante pentru noi. el ar fi trebuit sa incerce sa fie mai bun, nu sa renunte. oricum...HAI ROMANIA!!!!! :yeah:
gigel_bucur
15th October 2004, 10:01
respekt Soava :ok:
mi-as dori sa-l respect si pe "Caşchetă" cat mai repede :D
sorinl
15th October 2004, 10:02
si eu cred ca decizia trebuia luata de selectioner si nu de jucator in urma presiunii presei si a publicului.s-a reusit astfel canalizarea nemultumirilor spre un "tap ispasitor"
in vreme ce altii si-au imbracat haina de mielusei si au mai scapat odata.
cine tine minte cazul camataru? scos de pe teren in minutul 89 al meciului cu ungaria
in preliminariile cm 82,in huiduielile publicului bucurestean,a renuntat la nationala.
si fara eforturile lui lucescu probabil ca momentele rasunda 83 sau wembley 85 n-ar mai fi existat.
inca o data repet-poate fotbalistic e just ca soava sa nu joace in nationala,dar nu asta e drumul...
vasile314tzurka
15th October 2004, 10:37
e o imensa diferenta intre camataru si soava. primul era un fotbalist cum putini au fost, al doilea unul sters. la primul a fost o campanie dusa de eugen barbu (haplea in chilorti, dar si m-ai invins rodioane), la al doilea e spontan si nu presa e de vina. mare diferenta.
fia
15th October 2004, 10:42
Ma bucur nespus de mult! Can am auzit la stirile de dimineatza vestea... a fost super.
Daca ar incepe fiecare zi cu o veste asa buna :)
RstInPc
15th October 2004, 10:44
Este regretabil ca s-a ajuns la situatia ca un jucator care nu se afla la final de cariera,sa renunte din proprie initiativa la nationala. Asa cum am sesizat cu totii, selectionerul este cel in masura sa selectioneze sau nu un jucator. Vina cea mai mare o are Iordanescu pentru ca a pus un jucator intr-o situatie jenanta care poate sa-l afecteze psihic. Mult mai bine ar fi fost daca nu era convocat. Mai bine nu convoci un jucator decat sa-l chemi iar apoi sa-i spui "ba, esti prost". Sau, mai stii, poate asta era tactica lui Iordanescu (daca are cunostinta de termenul asta), sa cheme la nationala un jucator care nu se ridica la pretentiile unei selectionate, pentru a avea presa si suporterii un tap ispasitor, si sa le scape incapacitatea de a-si motiva jucatorii si de a mentine pasul cu fotbalul modern.
Soava a dat dovada de caracter, calitate care la Iordanescu lipseste cu desavarsire.
sorinl
15th October 2004, 10:49
e o imensa diferenta intre camataru si soava. primul era un fotbalist cum putini au fost, al doilea unul sters. la primul a fost o campanie dusa de eugen barbu (haplea in chilorti, dar si m-ai invins rodioane), la al doilea e spontan si nu presa e de vina. mare diferenta.
ai ajuns la vorba mea... haplea in chiloti a fost inainte de momentul "ungaria 81", iar "m-ai invins ,rodioane" dupa meciul de la lisabona,adica aprilie 1983...
intre s-a dus ceva "munca de lamurire" cu camataru,ca sa ajunga ce a ajuns...
vasile314tzurka
15th October 2004, 10:57
nu am negat asta. doar am subliniat de ce a meritat lamurirea.
adbogdan
15th October 2004, 10:58
Jos palaria, domnu' Soava !
Nu cred insa ca e cazul sa ne facem iluzii. Pun pariu ca Iordanila va gasi imediat solutia pentru a-l inlocui pe Soava : Ovidiu Petre, un jucator cu exact acelasi stil de joc. Si cu aceleasi lipsuri.
sorinl
15th October 2004, 11:27
orice inchizator ar fi convocat la nationala romaniei va juca la fel. e absurd sa-i ceri unui inchizator sa aiba tehnica lui ronaldinho si fizicul lui koller sau stam...
la ora actuala exista in opinia mea doar 3 mari inchizatori si ei sant -ordinea e intamplatoare-gerrard,viera si gatusso.restul sant niste muncitori anonimi,care tin la tavaleala si se vad cel mai putin de spectatorul care cauta fenta sau driblingul.
de aceea,paradoxal,e mai usor sa gasesti un inchizator onest decat un varf,desi tactic in fotbalul de azi inchizatorul devine piesa de baza .
brazilia a luat doua mondiale cu mijlocasi ca dunga sau gilberto,deci e loc in orice echipa si pentru acest tip de jucatori.
Denis
15th October 2004, 11:50
maaaaama, creca daca eram yo shoava :rolleyes:. Yo cu sigurantza n-ash pleca de la nationala :D
Bancaru
15th October 2004, 12:15
Inceputul e greu... Dar nu cred ca o sa asistam la o reactie gen "principiul domnioului". Si nu cred ce a spus un antevorbitor ca nu prea avem pe cine pune. Ce soava mea, nu mai exista fotbalisti in Romania care sa joace pe postul lui Florinel, viclean copil de casa? Un exemplu bun ar fi propunerea venita dinspre Steluta, adica Paraschiv. Nu ca mi se pare mirobolant baiatul, dar cred ca se misca mai bine decat Soava. Parca semana cu Orfeu. E asa calin si plapand... Ii mai lipsesc coronita de lauri si o lira ca sa ne bucure la ospete.
Iordanescu o sa verse trei lacrimi jumate, o sa mai pupe ca un descreierat iconitele alea (nu stie ca Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac) si apoi o sa ne spuna ca "are confidentialitate si ca treburile e ca si aranjate si, pe undeva, daca vreti, s-a facut un dreptate".
Va spun eu ce asteapta Mircea Sandu. Asteapta sa treaca alegerile ca sa vada in ce ape se scalda Anghel. Daca iese deputat va pleca atunci cand vor vrea mujchii lui. Sau ai lui Nastase. Daca nu iese ii mai da si Sandel un şpiţ in popou. Smecher si Nasul, ca deh, fiica-sa e pe la dezintoxicare in Spania si un prieten si deputat pe deasupra, nu strica. Doar nu o sa tina dezintoxicarea asta mai mult de noiembrie. Pana atunci ne intoxica pe noi.
adbogdan
15th October 2004, 14:34
Un inchizator bun e ala care alearga de-i sar capacele, recupereaza si distribuie o caruta de mingi, e capabil sa dea si pase mai lungi de 10 metri si, daca se poate, mai trece din cand in cand si de centrul terenului. Sa fie Soava asta ?
Vadim
15th October 2004, 14:52
Ma bucur nespus de mult! Can am auzit la stirile de dimineatza vestea... a fost super.
Daca ar incepe fiecare zi cu o veste asa buna :)
Stirea era pe onlinesport de joi seara ;)
sotostone
15th October 2004, 14:56
nu cred ca a procedat corect...
a gafat...a greshit ... a fost criticat... dar cine e el sa se retraga din Natzionala (a cucerit titluri mondiale... europene) unii jucatori ar trebui nici sa nu aibe dreptul asta !
catzi ani are Soava...
El trebuia sa se ambitzioneze sa demonstreze ca nu e varza..... nu sa se retraga de parca vrea sa ne faca sa regretam.... mofturi ...fitze.... intr-un an doi revine soto la decizie ca la Naztionala s-ar putea sa nu mai fie loc ::D
vasile314tzurka
15th October 2004, 15:14
nationala nu e zi de cules porumbul obligatorie. e si asta optionala. poti sa nu vrei si mia bine spui decit sa te pui contra. daca nu se ambitioneaza e treaba lui de loser. nu e vreo paguba.
Vadim
15th October 2004, 15:27
Sotostone, cum sa demonstreze ca nu e varza, daca el e varza??!!?? :rosu:
Catalanul
15th October 2004, 15:53
iata ca mai exista jucatori cu demnitate :o: bine a facut :ok:
sotostone
15th October 2004, 15:56
Sotostone, cum sa demonstreze ca nu e varza, daca el e varza??!!?? :rosu:
:headbang:
dar oricum....e varza acum... in timp poate deveni.... "ne-varza"..deci rectific sa dovedeasca ca nu va fi mereu "varza"
Vadim
15th October 2004, 16:45
Nu trebuie sa isi revina la echipa nationala. Isi revine acolo la el la club... La "nationala" vii cind joci bine, nu ca sa iti revii. Trebuie luati jucatorii in forma, activi, selectionati dintre cei consacrati.
Oricum, ca antrenor nu te poti lua dupa ce scrie presa sau ce spun oamenii. Mergi inainte pe mina ta. Iordanescu face cum crede el, pina ramine fara functie. Daca Iordanescu ii va spune lui Soava sa vina, atunci e alegerea lui. Insa, ar fi bine ca Soava sa nu revina asupra deciziei.
Bancaru
15th October 2004, 17:09
Nu trebuie sa isi revina la echipa nationala. Isi revine acolo la el la club... La "nationala" vii cind joci bine, nu ca sa iti revii. Trebuie luati jucatorii in forma, activi, selectionati dintre cei consacrati.
Auzi Vadime, dar el joaca la el la club ca sa-si poata reveni?
Eu nu cred ca Iordanescu o sa-l mai cheme, pentru ca de felul lui este las si tot asa a procedat si in cazul lui Filipesc. L-au luat toti in vizor si gata!
Cucu
15th October 2004, 17:59
nu cred ca trebuie sa se retraga de la nationala
in viata ai meciuri bune si meciuri rele ... a fost convocat deci valoare are.
daca s-ar retrage fiecare jucator care are un meci rau unde am ajunge? n-ar mai fi jucatori destui pt nationala.
Hai sa fim seriosi!
Sper sa se intoarca si sa-si reconsidere retragerea!
Mariusmadmax
16th October 2004, 01:47
si mariusa cat de fitoasa e? Nu de alta dar daca toate e fitoase trebuie sa jucam cu echipa stelei pe post de nationala si tare imi e ca atunci ne bate si andorra.
mai putin decat copila fara studii ...
De la Steaua pot fi selectionati pentru atitudine si mentalitate :
RADOI
OGARARU
MUNTEANU
NEAGA
DICA
PARASCHIV
GHIONEA
cei care ne-au lipsit in ultimul meci !
ieppy
16th October 2004, 14:08
corect, de ce nu a jucat toata steaua? Nu de alta dar in felul asta nu trebuie decat sa ne temem de U Cluj si Poli Iasi.
In rest ramane cum am stabilit. :D
*Cobra*
16th October 2004, 15:01
Soava trebuia sa discute si cu Marica poate asa plecau impreuna...:p !!!
Oricum el nu a jucat bine nici in alte meciuri si nush d c selectionerul il tot convoca, ca si pe altii de altfel care nu meritau sa joace la ECHIPA NATIONALA !!! :rolleyes: Mai ales impotriva Cehiei !!!
ady_azzuro
16th October 2004, 15:55
mai putin decat copila fara studii ...
De la Steaua pot fi selectionati pentru atitudine si mentalitate :
RADOI
OGARARU
MUNTEANU
NEAGA
DICA
PARASCHIV
GHIONEA
cei care ne-au lipsit in ultimul meci !
Dintre aia mentionati de tine la nationala merita sa fie convocati doar Radoi si Munteanu, la restu le sta bine doar in stana. ;)
lupisor lupetto
17th October 2004, 03:04
Un inchizator puternic fizic, inteligent si tehnic il avem, insa a fost alienat de Iordanescu care l-a pus sa joace numai mijlocas dreapta (si de doura ori mijlocas stanga, chiar daca nu este stangaci), ceea ce nu i-a reusit prea bine.
giovanni BV
17th October 2004, 10:14
Pacat de Soava , este un jucator bun !!! Ar trebui sa nu se uite in gura lumii , si sa joace la adevarata lui valoare !!! Asta va inchide gurile tuturora care au ceva impotriva lui !!! Eu ii doresc succes in cariera lui de sportiv !!!
ADelPiero
18th October 2004, 01:06
Pace lui ! :yeah:
DOamne ajuta ca am scapat de un gandac :evil:
adbogdan
18th October 2004, 11:26
Anul trecut Soava era huiduit de un intreg stadion (Giulesti) dupa cateva meciuri in care a facut figuratie pe teren sub culorile Rapidului. Culmea e ca si pe vremea aia era convocat periodic la echipa nationala, atata doar ca Iordanila n-avea curajul sa-l si bage in teren. Se pare ca brusc a devenit mai curajos dupa ce Soava a plecat in Rusia, ca doar putini romani au parabolica necesara pentru a-i admira gafele printesei la Spartak.
axterix
20th October 2004, 08:35
parca s-a retras si Pancu nu???:)))
poate revine si Soava
sux
scorpiuta
25th October 2004, 16:35
Soava trebuia sa se retraga de mult.A fost cel mai slab jucator al nationalei in meciul cu CEhia.Am auzit ca Iordanescu vrea sa-l recheme la lot..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.