View Full Version : American Football Games in Romania
cycloneclau
9th December 2009, 12:27
Meciuri de fotbal american in Romania
Am pus titlul threadului in engleza in speranta ca vor gasi mai multi oameni acest forum (mai multi straini = posibil ajutor + meciuri cu echipe din strainatate).
Orice echipa are vreun meci (nu conteaza impotriva cui, sub ce reguli, nr de oameni 8, 9, 11, flag sau tackle) va rog sa posteze si aici.
cycloneclau
9th December 2009, 12:31
CLUJ-NAPOCA CRIMSON DRAGONS vs BUCHAREST WARRIORS
Duminica, 13.12.2009, ora 12:00
Cluj-Napoca Field (langa Iulius Mall si cartodrom)
11 vs 11 Tackle Football Scrimmage
campuscodi
9th December 2009, 13:12
Aaaah cu cine sa tinem. Hai cu underdogs. Go Dragons :D
gerrusu
9th December 2009, 14:09
Hai sa tinem cu Fotbalul American din Romania. Este un scrimmage deci ceva amical sper la un joc bun care sa atraga fani langa echipa gazda si la cat mai multe astfel de jocuri in Romania.
Sinisther
9th December 2009, 15:43
Planul era de 8 vs 8 ... sper sa reusim macar un sfert 11 vs 11 avand in vedere ca stam cam slabi cu linia
Mr. White
10th December 2009, 12:44
GO DRAGONS! :DDDDD
sper sa nu fiu dat afara.. :D
cojanu
10th December 2009, 16:36
Mergem acolo sa promovam fotbalul nu pentru altceva.
dumboss_yo
10th December 2009, 21:19
Go-go Dragons !!! :P
E foarte bine ca jucati, poate dupa cateva astfel de meciuri prin tara se poate incropi si o eventuala liga a tarii noastre, impreuna cu CTA si IASI. Pana la urma, si United Football League a avut in acest prim sezon tot 4 formatii, deci s-ar putea :).
cojanu
14th December 2009, 01:24
Go-go Dragons !!! :P
E foarte bine ca jucati, poate dupa cateva astfel de meciuri prin tara se poate incropi si o eventuala liga a tarii noastre, impreuna cu CTA si IASI. Pana la urma, si United Football League a avut in acest prim sezon tot 4 formatii, deci s-ar putea :).
Warriors ar juca ORICAND, ORIUNDE cu orice echipa din Romania.
Legat de meciul de la Cluj as vrea sa spun ca am ramas placut impresionat de ofensiva si in special qb-ul celor de la Dragons , de Daniel Danciu si de Andy.
Ne-am simtit FOARTE BINE in Cluj in special seara de dinainte de meci :p !
MULTUMIM pentru ospitalitate DRAGONS ( care a fost de nota 10 ) ( eu personal abia astept sa mai trec pe acolo :))), stie Andy de ce!! )
il_dotore
14th December 2009, 12:43
Si nu numai Andy:d =))
dumboss_yo
14th December 2009, 12:50
Frumoase clujencele, huh ? :P
Ma bucur ca a iesit bine meciul, sper sa mai organizati si in viitor ...
cycloneclau
14th December 2009, 14:37
A small step for Cluj, but a giant leap for American Football in Romania! :ok:
Putem spune ca oficial exista 4 echipe in tara care au pus echipamente pe ei si au jucat impotriva unui adversar.
Speram sa continue acest trend ascendent in 2010. Un mic campionat de toamna nu ar strica sportului nostru favorit.
Go Dragons! Let's play some more football!
P.S. Mi-a placut foarte mult la dragoni, ca au luptat pana la sfarsit, nu s-au dat batuti nicio clipa. Asta este drumul spre a deveni mai puternici. :)
anthynidiany
14th December 2009, 15:39
scorul nu prea conteaza, dar totusi cat a fost ?
cycloneclau
14th December 2009, 16:30
Nu au existat arbitrii, deci nu avea cine sa tina scorul :D
Au jucat pe rand ofensivele fiecarei echipe. La turnover, echipa adversa incepea de la linia proprie de 20 de yards. Nu s-au facut conversii. Nici field goal. Astfel scorul nu a fost relevant si nu a interesat pe nimeni.
Mr. White
14th December 2009, 17:30
Inca odata, scopul acestui eveniment a fost de a promova Fotbalul American, in special la Cluj, pentru a stimula implicarea in acest sport si pentru experienta. Speram ca baietilor de la Cluj le-a placut si abia asteapta urmatoarea runda :)
Go Dragons, go Football!!!!
plex23
14th December 2009, 19:25
felicitari tuturor...sper sa fie un nou inceput si in 2010 sa creasca si mai mult pe meleagurile noastre cu tot felul de meciuri tackles sau flag...usor usor o sa invatzatzi sa crestetzi footballul in romania si o sa va placa asa de mult ca nu o sa mai saturatzi de el... ONOARE SI RESPECT tuturor iubitorilor de FOOTBALL
Bogdan.Tudor
14th December 2009, 21:13
A fost foarte frumos la Cluj.
Baieti va asteptam la Bucuresti.
Sp3ct3r88
15th December 2009, 11:38
felicitari baieti pt un joc ff bun si va multumim ca ati venit pana in cluj ca sa jucati cu noi speram ca in putin timp sa ajunge la un nivel mult mai inalt.Ma bucur ca am reusit sa organizam meciul acesta ca am reusit sa inv multe de la el mai ales cand te ti mare scula pe bascula si ceri liniei sa fac tackle-ul mai tare:D ii o senzatie aparte cand sar doi sa iti rupa capul:ok:, pt mine a fost un antrenament ff benefic si care ma va ajuta cu siguranta pe viitor.Sper ca in in viitorul apropiat sa apara cat mai multe echipe si sa fie si posibilitatea de a face un campionat. Astept sa ne reintalnim din nou pe teren;)
2nd post: what doesnt kill me only makes me stronger
Bogdan.Tudor
15th December 2009, 19:50
pai daca tu ai vrut noi neam conformat
cycloneclau
16th December 2009, 10:11
Material video de la scrimmage-ul Dragons vs Warriors la noi pe site, sectiunea video shelf: http://www.warriors.ro/multimedia-Videos.php
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.