PDA

View Full Version : Cine trebuie sa ne lase?

Ozzy
11th October 2004, 14:15
Care sunt jucatorii pe care nu vreti sa-i mai vedeti niciodata la Nationala?. Eventual cu argumente.
Parerea mea:
1) Barcauan - pentru ca dintr-un atacant mediocru nu are cum sa iasa un fundas bun
2) Marica - pentru ca e un jucator umflat, a jucat 2-3 meciuri la Dinamo, a fost transferat la Sahtior iar pentru asta e chemat la Nationala
3) Codrea - un jucator care n-am inteles niciodata ce a cautat la Nationala. E pur si simplu slab, poate ca mijlocas defensiv sa poata face ceva, dar contributia lui in atac e zero
4) Rat - baiatul asta promitea, numai ca s-a stins brusc si nu pare ca are de gand sa-si revina. Jocul lui slab nu e de ieri de azi
5) Soava - fara comentarii :D

vasile314tzurka
11th October 2004, 14:18
echipa ar trebui structurata pe cei care joaca meci de meci si care dau randament in timp. in lipsa lui chivu si a lui radoi problemele se amplifica, dar ca pancu sa joace pentru a crea o eventuala lovitura de pedeapsa si mutu sa scoata iar un gol mi se pare tactica lui peste prajit. ori cel care trebuie sa fie retras este iordanescu.

Catalanul
11th October 2004, 14:20
am mai spus-o si o mai spun inca o data :mda: iordanescu cu toata satra lui: Soava, Marica, Barcauan si Iencsi--> :degete::degete::degete:

minudoru
11th October 2004, 14:25
Iordanescu,Soava,Barcauan,Codrea,Marica si ar mai fi cativa dar pt. ei mai am o speranta

vasile314tzurka
11th October 2004, 14:32
350 de mii de euro este salariul anual al lui Anghel Iordănescu la echipa naţională

150 de mii de euro este suma cu care este plătit în fiecare an selecţionerul Cehiei, Karel Bruckner

Ozzy
11th October 2004, 14:42
350 de mii de euro este salariul anual al lui Anghel Iordănescu la echipa naţională

150 de mii de euro este suma cu care este plătit în fiecare an selecţionerul Cehiei, Karel Bruckner

concluzie: sa-l luam noi pe Bruckner si ne mai raman si 200 de mii de dat la arbitri :D

Vietnam
11th October 2004, 14:49
Ce buni afaceristi am fi! :D

Eu cred ca trebuie sa ne lase prostia , indolenta si ghinionul! Ca de citiva ani numai astia se tin scai de capul nostru! :evil:
Voi ati vazut ce a mai urlat saracu Lobont la aparatori? Aia nu sunt jucatori taticu. Pe Soava il vreau clar in afara Nationalei. SI pe Iordanescu la fel. Codrea ... imi placea dar acum a fost o muratura!
Restul depinde de noul antrenor! :D

Bancaru
11th October 2004, 14:59
Dintre titularii de la nationala la meciul cu cehii care sunt titulari la echipele de club?
Lobont - cand si cand
Iencsi - si el
Barcauan - non stop
Rat - e in carti
Petre - capitan de 15 ani (la Dinamo)
Soava - nu stiu ce sa zic; am emotii
Codrea - este?
Stoican - este
Pancu - probabil ca este
Marica - pentru cat timp nu se stie
Mutu - un NU hotarat
Jumatate joaca constant (cam prost) iar ceilalti nu joaca prost pentru simplul motiv ca nu joaca deloc.
Eu cred ca oricare dintre Steaua, Rapid sau National (sa ma ierte dinamovistii, dar inca nu s-au trezit 100%) bateau echipa Cehiei la cum s-au miscat aia. A mai spus cineva dupa Euro 2000 ca pe nemti trebuie sa-i bati atunci cand ai ocazia, ca nu se stie cand te mai intalnesti cu ei, asta dupa meciul de 1-1 din grupe. Asa a fost si ieri cu cehii.
Dupa ultimele 2 meciuri tari ale nationalei, vorbind aici de cel cu Danemarca si cel cu Cehia, pot sa afirm ca nu au fost ei buni ci am fost noi prea prosti.
Vinovatul principal este Iordanescu, un prost cu diploma. Nu mai poate sa-i motiveze sub nici o forma. Si el stie ca jucatorii nu dau 2 bani pe el, dar ii iau apararea cand vine vorba de demisie. Si e normal atata timp cat Iordanescu ii reproseaza lui Sandu ca nu le ia apararea jucatorilor care se duc si baga bani in chiloti la fetele care se freaca de bara. Si daca nu au chiloti doar le baga.
AFARA CU IORDANESCU!!!! JOS CASHCHETA! :degete:

realmadrid.com
11th October 2004, 15:18

Se vede cata motivatzie are "tata puyu" pt salariul fabulos pe care il primeste :headbang:
Asa e la noi la romani, rateaza o calificare, nu este dat afara si i se mai mareste si salariu, la naiba as vrea si eu un servici din asta cand o sa mai cresc:D :p
Revenind la subiect, cred ca: Iordanescu, Iencsi, Soava, Codrea ar trebuii sa ne lase, dar asta nu se va intampla prea curand :(
Orice echipa normala il da afara pe antrenor cand vede ca echipa scartzaie [la noi trebuia sa il de afara de la inceputul campaniei de calificare] nu atunci cand nu mai este nimic de facut, dar pt asta suntem in Romania:headbang:

sotostone
11th October 2004, 15:41
Iordanescu trebuie sa ne lase.... dar deh... nu-l lasam noi pe el...(ca el n-a mai lasat o data)

rasheedkpenny
11th October 2004, 16:11
am mai spus-o si o mai spun inca o data :mda: iordanescu cu toata satra lui: Soava, Marica, Barcauan si Iencsi--> :degete::degete::degete:

Iencsi nu are ce cauta? De unde pana unde asta??? Iencsi e unul dintre cei mai buni fundasi români in prezent... chiar daca nu joaca grozav la echipa de club! That's it... :D

Catalanul
11th October 2004, 16:15
a fost http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/67.gif dar de cand a plecat de la rapid s-a prostit...cred ca a luat boala ''galacticilor'' :D

Pustoai-k
11th October 2004, 16:30
1 Mircea Sandu :ciocan:
2 Anghel Iordanescu :sleep:
3 sa vina MIRCEA LUCESCU /hello