View Full Version : Tables Ladders And Chairs 2009
P1ka
24th November 2009, 15:10
WWE TLC..!! Azi la raw s-au anuntat doua meciuri:
WWE Champion John Cena vs. Sheamus (Tables Match)
Unified Tag Team Champions Chris Jericho & Big Show vs. D-Generation X (Tables, Ladders & Chairs Match) ..!
Ce ziceti ca Sheamus a ajuns sa devina NR1 Contender...? :| eu zic ca nu merita!!!:(
Fantastic
24th November 2009, 15:57
Pai cred ca toti de pe site zicem ca nu merita!Sheamus un tip irlandez slab in ring si la mic de o luna in WWE Nr.1 Contender la Centura WWE?Daca castiga si meciul pai eu sigur nu voi mai urmari RAW....se duce in jos WWE. :evil:
AleXXander
25th November 2009, 13:50
Update Card:
WWE Undisputed Tag Team Championship:
Chris Jericho & The Big Show (c) vs Shawn Michaels & Triple H
Tables, Ladders and Chairs Match
WWE Championship:
John Cena (c) vs Sheamus
Tables Match
ECW Championship:
Christian (c) vs Shelton Benjamin
Ladders Match
World Heavyweight Championship:
The Undertaker (c) vs Batista
Chairs Match
Singurul meci pentru care ma voi uita la acest PPV este cel pentru centura ECW, care sper sa fie unul bun avand in vedere ca in meci se afla Benjamin, care daca nu ma insel a fost in toate MiTB-urile si Christian care a facut parte din una din cele mai bune echipe all-time.
P1ka
25th November 2009, 19:01
Asteptam Smackul sa vedem cu cine se confrunta Undertaker...! Poate va fi un meci interesant
AleXXander
25th November 2009, 19:35
Tocmai ti-am scris acolo in postul meu cu cine se va infrunta. Un non-wrestler oricum. Plictisitor meci.
P1ka
25th November 2009, 20:00
mda:| asta e
Feanoro
27th November 2009, 17:19
Um Vince is Irish, Sheamus is Irish. Need I say more? We all know this guy is somehow related to Vince, the only question is how:)
AleXXander
27th November 2009, 17:22
Part of why WWE is pushing Kofi Kingston to the top if because they feel they need another African-American babyface star and they had given up on several other stars that were picked for the spot.
The other two stars who WWE have the most faith in right now are Sheamus, who is a workout partner of Triple H, and Drew McIntyre, who Triple H and Shawn Michaels have endorsed.
Acum e clar ce rahat se afla in spatele push-urilor celor doi...
Big Sexy
28th November 2009, 12:02
Chiar discutam acum cateva zile de cum se ajunge cu adevarat in mainstream adica trebuie sa fii partener se sala de sport cu cineva influent din companie, am cel putin 10 exemple in acest sens inclusiv Goldberg.
waly
28th November 2009, 12:50
cn credeti ca va castiga ?
Steel Jar
28th November 2009, 12:51
Am un sfat pentru cei frustrati.....relaxati-va fratilor , doar nu este pe viata si pe moarte. Mie imi place ca vad oameni noi in wwe , pentru ca ma plictiseam sa vad aceiasi wrestleri iar si iar si iar.
Prefer sa vad ce se intampla Sheamus , sau oricine altcineva nou, decat sa vad aceasi wrestleri obositi.
AleXXander
28th November 2009, 12:52
Intrebarea e: Ce va face Big Show intr-un asemenea meci ?
Am un sfat pentru cei frustrati.....relaxati-va fratilor , doar nu este pe viata si pe moarte. Mie imi place ca vad oameni noi in wwe , pentru ca ma plictiseam sa vad aceiasi wrestleri iar si iar si iar.
Pai inainte de a da un reply, poate citesti si ce au scris ceilalti mai devreme. Eu cel putin nu sunt "frustrat" pentru ca sunt fete noi in Main Event, ci pentru ca nu au bagat pe cine trebuia acolo. Au rosterul plin de wrestleri care ar face fata cu brio in ME, iar exemple sunt destule, incepand de la Christian si terminand cu MVP.
Steel Jar
28th November 2009, 13:12
Da Alex inteleg ce zici .Crezi ca mie nu imi plac Shelton, MVP, Christian si altii?
Dar este interesant si meciul Cena vs Sheamus , pentru ca este ceva nou si nu stii la ce sa te astepti.
Eu ma uit la WWE pentru entertainment si pentru a fi surprins cu ceva. Nu ma astept sa vad wrestling ca in ROH , TNA sau alte companii mai mici sau mai mari.Nu sunt un cunoscator al Indy dar am vazut cateva meciuri care m-au lasat cu gura cascata , cum ar fi meciul din ROH Supercard of Honor , Muscle Outlawz ( Naruki Doi & Masato Yoshino & Genki Horiguchi ) vs. Typhoon ( CIMA & Dragon Kid & Ryo Saito ). A fost prima data in viata mea cand am vazut asa ceva .
P1ka
28th November 2009, 14:35
cn credeti ca va castiga ?
Cred ca JeriShow isi vor pastra centurile...
Marko
28th November 2009, 17:10
Chiar discutam acum cateva zile de cum se ajunge cu adevarat in mainstream adica trebuie sa fii partener se sala de sport cu cineva influent din companie, am cel putin 10 exemple in acest sens inclusiv Goldberg.
Enumera-le.
7StarS
28th November 2009, 17:40
Nu vad ce e asa rau in faptul ca Sheamus primeste o sansa la centura, pe care nu o castiga oricum.
MVP imi placea mai mult ca heel, iar Jack Swagger nu prea i se potriveste postura de heel, mai ales pentru Main Event.
Au avut sanse, si chiar au fost campioni, unii ca Big Show, The Great Khali, de Batista sau Triple H nu mai are rost sa vorbim.
Ramane de vazut cum se vor descurca Sheamus si Cena in ring.
Christian sper sa fie mutat in SmackDown/Raw cat mai curand.
Sper sa apara si Edge la TLC, chiar daca nu poate sa se lupte inca.
Raiden
28th November 2009, 23:29
Nu vad ce e asa rau in faptul ca Sheamus primeste o sansa la centura, pe care nu o castiga oricum.
Tocmai asta e buba. De ce sa primeasca o sansa la centura pe care oricum nu o va castiga ? La un meci trebuie sa fie si o doza de imprevizibilitate si asta se poate face doar in cazul in care challenger-ul este cladit ca "The Next Big Thing" pe o durata mai lunga de timp. De exemplu Brock Lesnar nu a primit o sansa la titlul suprem dupa trei squashuri in trei saptamani, a avut un feud cu The Hardyz, a castigat King of The Ring, a avut un mini-feud cu Rob Van Dam, "l-a scos" pe Hulk Hogan din circuit si pe urma a tinut capul de afis la SummerSlam 2002 in meciul cu The Rock, o partida extrem de anticipata de altfel. A avut parte de un push gigantic, insa realizat cu cap si dezvoltat treptat. Asa John Cena vs. Sheamus nu are niciun heat, altfel ar fi stat lucrurile daca Sheamus avea parte de un push puternic de mai mult timp.
Giorgian
28th November 2009, 23:36
Da Alex inteleg ce zici .Crezi ca mie nu imi plac Shelton, MVP, Christian si altii?
Dar este interesant si meciul Cena vs Sheamus , pentru ca este ceva nou si nu stii la ce sa te astepti.
Eu ma uit la WWE pentru entertainment si pentru a fi surprins cu ceva. Nu ma astept sa vad wrestling ca in ROH , TNA sau alte companii mai mici sau mai mari.Nu sunt un cunoscator al Indy dar am vazut cateva meciuri care m-au lasat cu gura cascata , cum ar fi meciul din ROH Supercard of Honor , Muscle Outlawz ( Naruki Doi & Masato Yoshino & Genki Horiguchi ) vs. Typhoon ( CIMA & Dragon Kid & Ryo Saito ). A fost prima data in viata mea cand am vazut asa ceva .
Am pus si eu Supercard of Honor 3 la downloadat, sa vad meciul ala sa nu mor prost
P1ka
29th November 2009, 00:34
Meci Anuntat:World Heavyweight Champion Undertaker vs. Batista - World Heavyweight Championship Match ... cum vi se pare?
AleXXander
29th November 2009, 01:01
Daca e Batista in el, raspunsul poate fi decat unul singur: aiurea.
P1ka
29th November 2009, 01:04
pai de ce ti se pare aiurea? tu cine vroiai sa fie?
AleXXander
29th November 2009, 01:14
Sunt destui care merita title-shot mai mult decat non-wrestler-ul ala.
P1ka
29th November 2009, 11:35
Pacat ca Christian e in Ecw.... , el ar merita dupa parerea mea NO1 Contender pt Centura Mondiala sau WWE :-?
dragos99
29th November 2009, 17:19
Pacat ca Christian e in Ecw.... , el ar merita dupa parerea mea NO1 Contender pt Centura Mondiala sau WWE :-?
pai si Funaki merita mai mult un title-shot decat Batista...
Leka
29th November 2009, 20:06
pai si Funaki merita mai mult un title-shot decat Batista...
Chiar cã :rolleyes:
legendkiller
29th November 2009, 21:01
Oameni precum Jericho, Morrison sau Matt Hardy s-ar fi regasit mult mai bine in peisajul centurii mondiale decat noul "heel" Batista.
JohnnyAddams
30th November 2009, 17:38
Stati linistiti ca nu o va castiga si va iesi usor, cred ca va interveni Rey Mysterio pentru a continua feud-ul. Sper ca Jericho/CM Punk sa reintre in Main Event si Edge sa revina la RR, numai asa putem avea un Main Event adevarat la WrestleMania, altfel il vedem din nou pe Batista cu Taker, chiar daca meciul din 2007 nu a fost rau deloc, chiar mi-a placut. Dar Batista de acum nu trece de Midcard.. la wrestling skills.
Matt Hardy nu om de main event, se vede faptul ca s-a ingrasat rau, a devenit foarte incet in ring. John Morrison trebuia sa intre in Main Event dupa plecarea lui Hardy, dar l-au bagat pe Taker care dupa parerea mea nu e intr-o forma prea buna dupa meciul de la WM 25.
My WrestleMania preview (Dream Card):
Triple H vs. Shawn Michaels
Winning Streak On The Line
John Cena vs. Undertaker
World Heavyweight Championship
Edge vs. Chris Jericho
WWE Championship
Christian vs. Randy Orton
Daca nu Christian vs. Randy Orton atunci HBK vs. HHH sa fie meci pentru centura WWE. Cena deja a fost in prea multe meciuri pentru centura mondiala (WM 21, 22, 23, 24, 25 )
legendkiller
30th November 2009, 21:49
John Cena a fost invins deja la Wrestlemania, fiind numarat la cea de-a 24 editie de catre Randy Orton.
John Morrison are in opinia mea cele mai mari sanse in MITB anul viitor.
waly
4th December 2009, 12:58
chiar as dori sa vad un mace de tipul TLC cu Triple H si cu CM Punk ...
voi ce ziceti ?
AleXXander
4th December 2009, 13:44
Doar nu vrei sa arate ca un idiot hhh intr-un meci cu un wrestler magnific precum Punk...
Acum serios, cu toate ca si afirmatia de mai sus e la fel de serioasa. hhh e implicat in TLC pentru Unified Tag Team, deci e logic ca nu se poate.
Feanoro
4th December 2009, 19:41
Sunt surprins sa vad ca nu prea multa lume crede ca DX va castiga. Eu sunt convins ca vor lua centurile din 3 motive:
- We ARE talking about HHH and HBK here...
- After so much time they deserve the belts
- Big Show & Jericho have been doing this stuff for a few months now and for the foreseeable future there is really NO team that can believably beat them for the belts other than DX, who have been built up this year through their feud with Legacy, etc. It may be time for them to go back to solo feuds.
Giorgian
4th December 2009, 19:59
Team Cena/Sheamus can beat Jerishow :))) that will be the next WWE gizmo so WWE universe can do this :
http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-whacky084.gif (http://www.freesmileys.org/smileys.php)
de ce naiba vorbesc in engleza?! m-am molipsit de la romenglish-ul lui Feanoro
legendkiller
4th December 2009, 20:42
Am o singura denumerire. Sus vor fi atarnate cele 4 centuri nu? Meciul va fi finalizat cand un membru al uneia dintre cele doua echipe pune mana pe un singur titlu, spre ex. WWE Tag Team, sau trebuie eliberate si cele World Tag Team. Exista oare posibilitatea ca fiecare dintre cele doua echipe sa plece cu cate un titlu la echipe din TLC? :confused:
AleXXander
5th December 2009, 12:32
Intercontinental Championship:
John Morrison (c) vs Drew McIntyre
Nu era de ajuns sa il vad pe "non"-ul ala doar la non-PPV, acum trebuie sa il vad si intr-un meci pentru o centura la PPV. La cum este de push-uit, pun pariu ca va castiga centura aia...
Giorgian
5th December 2009, 12:58
e meci T , L sau C?
Urmeaza gay latino papi Essssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssscoba r pentru centura lui Taker :cry:
AleXXander
5th December 2009, 13:01
E regular.
Am vazut ca i-au stopat push-ul lui Escobar.
Feanoro
10th December 2009, 10:25
To be honest eu prefer un Escobar Undisputed Champion decat s-o mai vad pe scroafa aia de Vickie din nou. I just really fucking hate that cow. Why the hell does she have to scream all the time.:angry:
AleXXander
10th December 2009, 13:39
O vei vedea... alaturi de Dolph Ziggler. :D
Giorgian
10th December 2009, 13:49
oh noes http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sick029.gif (http://www.freesmileys.org/smileys.php)
AleXXander
14th December 2009, 04:12
Pfoa ce meci au scos Christian si Benjamin... Ciudat faptul ca meciul WWE Championship se afla la mijlocul PPV-ului, parca vad ca va fi o surpriza la finalul PPV-ului. :D
Mr Cosmin
14th December 2009, 04:28
Sheamus campion !!!
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy
milanezu
14th December 2009, 04:31
foarte tare.
meciuri imprevizibile pana acuma.
Marko
14th December 2009, 08:31
Sheamus campion !!!
=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:happy :happy :happy :happy :happy :happy :h:happy
Faza asta nu e asa penibila ca McIntyre campion :happy:happy
Giorgian
14th December 2009, 11:21
Ofer torrent de pe xwt care doreste pentru TLC.
E free leech dar sa-l tineti un pic acolo la seed daca vrei. Pentru fisier ====> id de mess in dreapta!
legendkiller
14th December 2009, 11:42
Faza asta nu e asa penibila ca McIntyre campion :happy:happy
Merge pe ceva, ca maine la RAW, Cena isi recupereaza centura? :cool:
Giorgian
14th December 2009, 12:15
ba m-ati omorat cu spoilers :|
Mr Cosmin
14th December 2009, 14:28
Merge pe ceva, ca maine la RAW, Cena isi recupereaza centura? :cool:
Cena oricum trebuia sa piarda centura pana la WrestleMania. :P Si Taker trebuia, dar inca n`am vazut meciul lui, am vazut azi-noapte doar prima parte a show`ului.
legendkiller
14th December 2009, 15:17
^Finalul de la meciul lui Taker a fost penibil in stilul caracteristic WWE. De ce au trebuit sa faca tot rahatul ala? Ori castiga Batista, fara nicio problema, cheating ori clean Taker. Asa mi s-a parut un mare mare rahat. :headbang:
Leka
14th December 2009, 15:23
Si sfarsitu meciului a centurei wwe a fost penibil, a stat ceva timp Cena pana sa pana ia zis lui Sheamus ca e gata sa se arunce pe masa :ras-plans:
legendkiller
14th December 2009, 15:30
^Adevarat, nici nu vreau sa mi aduc aminte de meciul pentru WWE, pentru mine a fost un cosmar. Pot spune ca meciul dintre Orton si Kofi a fost peste cele pentru centurile mondiale.
P1ka
14th December 2009, 15:48
Meciul Pentru centura Ecw mia placut cel mai mult..:d a fost foarte tare.. si meciul Orton vs Kofi..:| Cena vs Sheamus a fost catastrofa.//! Am si eu o intrebare? Acum ca CENA numai este campion.. Orton poate avea sansa la centura lui Sheamus nu?
Giorgian
14th December 2009, 16:03
p1ka nu mai zi rezultatele fara sa fie mascate.
h1mZ
14th December 2009, 22:50
Vai multumesc pt spoilere !!!! Daca nu citeam astea nu luam ppv-ul. Acum abia astept sa se downloadeze :))
Giorgian
15th December 2009, 01:11
Acum am pun si eu sa-l vad, am vazut doar jumatate.
RockBerg
15th December 2009, 14:25
E primul show la care ma uit dupa multe luni,Cena vs. Sheamus a fost acceptabil spre tare,pre-match promo a fost superb. :P
Desi pentru multi Taker vs. Batista e deja-vu,pentru altii e un conflict nou.A fost OK exceptand sfarsitul si nu vorbesc de castigator.
Nu mai stiu cine plange pe aici de Orton,mai lasati-o balta,mai trebuie si ceva nou,Orton a fost in spotlight aproape 2 ani,dupa aia va plangeti ca sunt aceleasi meciuri la PPV.Fuck Orton... Sheamus FTMFW. :) Cel mai bun meci a fost Christian vs. Benjamin,great work. even though I hate Christian.
legendkiller
15th December 2009, 15:25
^Si ma rog ce merit deosebit au unii precum Sheamus sau McIntyre sa fime in spotlight, in detrimentul unora precum John Morrison, Jack Swagger, Shelton Benjamin, MVP, Christian si exemple pot continua la fel de bine cu numele unor oameni cu adevarat talentati care au o munca depusa in WWE.
Marko
15th December 2009, 15:35
Simplu.
Triple H e raspunsul.
legendkiller
15th December 2009, 15:56
^Nici aici nu scap de tine? Esti dispus sa imi dai replica pe oriunde ma prinzi, a? :mda:
Just kiddin' :D
AleXXander
15th December 2009, 16:36
Chiar hhh e raspunsul.
Heath Scumm
19th December 2009, 12:26
Cel mai bun meci a fost Christian vs. Benjamin,great work. even though I hate Christian.
It was a BASIC ... and I mean BASIC ladder match. Tot respectul pentru cei 2 dar meciul a fost mediocru. Wanna see some entertaining innovative ladder matches? Check some RVD vs Jeff Hardy sau orice ladder match din originalul ECW.
Pentru mine show-ul a fost o dezamagire cu multe skipuri, ca mai toate showurile WWE.
Honestly ... "nobody likes to be teased about their weight, ESPECIALLY a WWE Diva" ... Mikey James plangand? Honestly? RLY? McIntyre IC Champion? The angry leprecaun? RLY? "White Boy" Sheamus getting a push ... RLY?? Batista vs Taker ... AGAIN? RLY?
Nu ma plang, n-am platit pentru PPV ... dar ma bucur ca am butonul de fast forward la indemana.
Raiden
19th December 2009, 14:23
RVD vs. Jeff Hardy mi se pare cel mai bun Ladder Match de 1 vs. 1 din istoria WWE-ului. E greu de egalat meciul ala :D
Christian vs. Shelton Benjamin nu poate avea potentialul unui RVD vs. Jeff Hardy, dar meciul a iesit bun.
Heath Scumm
19th December 2009, 15:09
Tre' sa recunosc ca a avut un spot inovativ, si anume acel Powerbomb intors intr-un Rana, nu credeam ca Christian poate sa scoata asa ceva.
Totusi, comparand meciul acesta cu ceea ce facea in TNA, infruntarea a fost mediocra. De asemenea, Christian vs Chris Jericho a fost cu mult peste ... de fapt, cam toate meciurile cu scara au fost peste acesta, cu exceptia Undertaker vs Jeff Hardy care-a fost destul de slab.
De asemenea, buildupul pe care l-a primit acest meci in ECW a fost ... sarac ... si a facut meciul sa para unul mic iar titlul ECW si mai lipsit de importanta decat este acum.
RockBerg
19th December 2009, 16:54
It was a BASIC ... and I mean BASIC ladder match. Tot respectul pentru cei 2 dar meciul a fost mediocru. Wanna see some entertaining innovative ladder matches? Check some RVD vs Jeff Hardy sau orice ladder match din originalul ECW.
Man,ma refeream la PPV-ul asta,nu "all time".Eu nu m-am uitat de luni de zile la wrestling,dar n-am avut ce face.E mai bine asa,totul pare nou.
ogip000
19th December 2009, 18:41
RVD vs. Jeff Hardy mi se pare cel mai bun Ladder Match de 1 vs. 1 din istoria WWE-ului. E greu de egalat meciul ala :D
Christian vs. Shelton Benjamin nu poate avea potentialul unui RVD vs. Jeff Hardy, dar meciul a iesit bun.
Cu tot respectul, dar cel mai bun meci a fost intre HBK si Razor Ramon.
Raiden
19th December 2009, 20:47
Shawn Michaels vs. Razor Ramon a fost revolutionar in 1994, respectiv 1995, dar cu trecerea timpului au aparut multe meciuri mai bune cu scari. Cert e ca ambele meciuri (cele de la WrestleMania X si SummerSlam 1995) raman clasice si au setat standardele pentru cele care au urmat. Bine ca si gusturile difera, eu prefer ca intr-un Ladder sa fie cat mai multe spot-uri, povestea ma intereseaza mai putin la acest tip de meci. :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.