View Full Version : Live week 11 - Comentarii despre meciuri
codrutc
20th November 2009, 04:58
Bravo Dolphins! Imi place echipa asta. Pacat ca s-a accidentat Brown dar se pare ca Williams compenseaza de minune.
codrutc
20th November 2009, 05:09
Si Jake nu se desminte
georgebz
20th November 2009, 07:16
sper sa nu joc impotriva lui Ricky in vreuna din echipele de Fantasy :D
campuscodi
20th November 2009, 10:43
am reusit eu sa-l adaug pe o liga pe fleaflickr
uhuuuuuuuuuu big money
dumboss_yo
20th November 2009, 11:15
Gizaz, ce alergaturi a facut omu' ... :shocked:
Zabriskie
22nd November 2009, 19:57
http://www.myp2pforum.eu/952824-post13.html
600 kbps.
il_dotore
22nd November 2009, 20:09
Unde se poate vedea meciul lui Colts?
murdocitu
22nd November 2009, 20:36
ce faza face Freeman (QB - TB) si uite asa conduc Bucs...
murdocitu
22nd November 2009, 20:41
defensiva la Giganti iar e.... varza:(
Sa speram ca totusi isi vor reveni pt ca altfel e nasol. :headbang:
NYG-ATL 3-7
CalvinJohnson81
22nd November 2009, 20:58
defensiva leilor iar la pamant...pacat
murdocitu
22nd November 2009, 21:28
dupa ce am vb noi de defensive ia uite ca si-au revenit :D
Sa speram ca o sa joace asa si in repriza a2a..
La Giganti dupa ce ATL a trecut aproape ca prin branza la primul drive, defensiva si-a revenit si la pauza NYG-ATL 17-7 :yeah:
Ia uite si la Lei de la 3-24 la 24-24....uau
calvin vezi undeva Lei? zi-mi si mie pls stream-ul
CalvinJohnson81
22nd November 2009, 21:29
ce revenire...bravo leii mei....ce echilibrat e ravens cu colts...merg pe ravens la victorie...
anthynidiany
22nd November 2009, 21:56
fumble facut pe linia de endzone :D
CalvinJohnson81
22nd November 2009, 22:13
dupa ce am vb noi de defensive ia uite ca si-au revenit :D
Sa speram ca o sa joace asa si in repriza a2a..
La Giganti dupa ce ATL a trecut aproape ca prin branza la primul drive, defensiva si-a revenit si la pauza NYG-ATL 17-7 :yeah:
Ia uite si la Lei de la 3-24 la 24-24....uau
calvin vezi undeva Lei? zi-mi si mie pls stream-ul
n-am gasit nimic inca...nu prea cred ca gasesti gratis....:(
murdocitu
22nd November 2009, 22:33
gasisem un link,insa a cazut :(
exodus
22nd November 2009, 22:38
saaaaaaaaaanti si laaaaaaaaacey :headbang::headbang::headbang:
CalvinJohnson81
22nd November 2009, 22:47
ce meci redskins cu cowboys...
murdocitu
22nd November 2009, 22:52
mda... was rateaza un FG care sa ii duca la 9-0 si imediat dupa marcheaza dallas TD. pacat aveam si eu de 2 bani sperante :D
Melcyah
22nd November 2009, 22:58
Pfff Steelers au probleme si cu Chiefs, eu inca am sperante in Atlanta :D...sper totusi ca Dallas sa se tina tare, ca nu cred ca o sa mai marcheze daca dau redskins field goal :(
CalvinJohnson81
22nd November 2009, 22:58
:)stai ca inca nu s-a terminat....ce le face chiefs lu pitt lol....
campuscodi
22nd November 2009, 22:59
hopa hopa ce meci a avut TO
poate ar tb sa-i dea mingea mai des :))
asta e are si el dreptatea lui
anthynidiany
22nd November 2009, 22:59
ravens intra in ultimele 2 minute fara niciun TimeOut ... imi pare cunoscuta faza :)
Melcyah
22nd November 2009, 23:04
Interception Dallas :D
murdocitu
22nd November 2009, 23:04
damn... ATL egaleaza cu 30 de sec ramase :(
Hai ca poate om reusi un FG :)
anthynidiany
22nd November 2009, 23:07
2 OT
Steelers
Giants
Melcyah
22nd November 2009, 23:07
A castigat Pitt coin toss :P is curios la NYG :D
anthynidiany
22nd November 2009, 23:09
Giants
Melcyah
22nd November 2009, 23:11
Oricum trebuie sa faca ceva Romo cu ofensiva aia ca scartie :( si vin meciuri grele :(
P.S: Mingea la Chiefs :D ( se preconizeaza un upset :P )
murdocitu
22nd November 2009, 23:19
2 FG decid: castiga KC :shocked: si NYG :yeah:
DanielStefan
22nd November 2009, 23:19
Bun asa. Cu emotii, dar macar am mai castigat si noi :D
anthynidiany
22nd November 2009, 23:21
Steelers a intrat serios in hora wildcard-urilor
sa pierzi tu, castigatoarea ultimului SuperBowl, cu Chiefs ...
murdocitu
22nd November 2009, 23:22
noroc ca de data asta aveam un avans de 7 pct nu de 6 ca in meciul cu SD...
Melcyah
22nd November 2009, 23:24
Uitati la Lions :)
murdocitu
22nd November 2009, 23:25
aveti un link bun pt DEN-SD?
campuscodi
22nd November 2009, 23:30
sa va uitati la faza in care s-a accidentat stafford la umar :))) a fost bagat in pamant la propriu
nici big ben nu a avut-o usor cand a avut comotia :))
murdocitu
22nd November 2009, 23:31
TD Bolts!
Zabriskie
22nd November 2009, 23:33
Sa ma cac pe OT rules, Brent Grimes si Michael Jenkins.
that's all.
murdocitu
22nd November 2009, 23:40
ai dreptate (chiar daca au castigat Gigantii) regulile sunt tampite rau. Daca ai noroc la ban... dar uite si contraexemplu : KC a pierdut toss-ul
Melcyah
22nd November 2009, 23:46
Si cu toate asta stafford a aruncat TD castigator in ultima secunda :D. Cat despre OT, nu prea ai cum sa fi echidistant, numa daca lasi mingea la cei care au avuto in ultimu play din 4th :( dar poate asa e mai bine.
alex2006
22nd November 2009, 23:48
Oricum trebuie sa faca ceva Romo cu ofensiva aia ca scartie :( si vin meciuri grele :(
P.S: Mingea la Chiefs :D ( se preconizeaza un upset :P )
Nu, Dallas trebuie sa faca ceva cu romo. Omul asta e un dezastru pentru Dallas, chiar nu poate dallas sa isi ia un QB serios?
Zabriskie
22nd November 2009, 23:49
La cat de calarita era defensiva si la cat de in the zone era Ryan combinat cu cea mai proasta pass defence din liga vs Eli... sunt destul de sigur ca nu ar fi fost niciun punt either way.
LOL @ Lions-Browns. Exact asa ar trebui sa decurga un meci intre 2 echipe atat de penibile. Props to Matt, din ce am vazut a aruncat like crazy, comparatia cu Cutler nu e departe.
Nu, Dallas trebuie sa faca ceva cu romo. Omul asta e un dezastru pentru Dallas, chiar nu poate dallas sa isi ia un QB serios?
Sa-l ia pe Max Hall de la BYU. Mai serios decat un mormon nu cred ca gasesti.
anthynidiany
23rd November 2009, 00:18
Pats merg ceas - 21-0
Chargers mi se pare ca intalnesc o defensiva slabuta 13-0
murdocitu
23rd November 2009, 00:22
orton revine si 3 din 3 pt vreo 50 yarzi. pacat de fumble. sa vedem totusi la challenge
anthynidiany
23rd November 2009, 00:29
numai fan broncos sa nu fii !
pleaca de la linia proprie de 38, castiga 22 yarzi intr-o faza, 38 in alta si apoi pierd posesia pe linia de endzone :D
murdocitu
23rd November 2009, 00:32
si vine si int la Orton. Bine ca nu sunt fan Broncos ca cred ca as inebuni... 2 turnover-uri in red zone (una la cativa inch) si o int :(
anthynidiany
23rd November 2009, 00:41
ce TD au dat JETS
punt blocat, mingea recuperata si dusa in EndZone ... comedie
murdocitu
23rd November 2009, 01:46
Broncos sunt la pamant.... 26-3 pt SD. Oricum McD a luat niste decizi cel puti ciudate (asta apropo de sapt trecuta cu BB)
Zabriskie
23rd November 2009, 02:20
Cum reaq au reusit Bengals sa ia bataie? ce s-a intamplat dupa TD'ul egalizator?
campuscodi
23rd November 2009, 02:25
am vazut eu meciul. bengals i-au luat de sus. si-o meritau.
PS: cedric benson a lipsit si el.
urlacher9
23rd November 2009, 02:51
Cum reaq au reusit Bengals sa ia bataie? ce s-a intamplat dupa TD'ul egalizator?
La return au facut fumble recuperat de Raiders pe la linia de 20 de yarzi a tigrilor, apoi FG
campuscodi
23rd November 2009, 03:29
http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4aff430f29769
chicago - eagles
f buna calitatea
Bronco
23rd November 2009, 07:45
Despre Broncos....:groggy: WE SUCK!!!!!!
A.k.a
23rd November 2009, 10:07
A facut fumble idiotul ala la un kick return. Urmeaza browns si lions parca, sper ca pe astea 2 sa le batem.
murdocitu
23rd November 2009, 10:29
ce saptamana!!! KC si Raiders bat pe Steelers si Bengals :lol:
dumboss_yo
23rd November 2009, 12:17
on any given sunday ... (si) d-asta e frumos fotbalul american ...
CalvinJohnson81
23rd November 2009, 14:34
ce meci au facut leii...:>...sa vina packers
codrutc
23rd November 2009, 21:56
Haa? Ce meci a fost Lions- Browns. Suntem in saptamana 11-a , au inceput calculele pentru playoffs, meciurile devin din ce in ce mai intense si despre ce vorbeste toata America ? Despre Lions - Browns. Uite ca Brady Quinn nu mai e asa slab, ce sa mai zic de Matthew Stafford. Proaste apararile , bune atacurile , nu mai conteaza, e meciul saptamanii si poate in primele 10 ale sezonului.
Frumoase meciuri ieri.
Eagles- Bears. Sincer cand il vad pe Jay Cutler imi vine sa-l bat la fund ca pe un copil neascultator. Ma calca pe nervi omul asta.
Aseara a jucat fara nici un pic de curaj, cred ca i-a fost frica sa nu mai arunce interceptii. In plus mingi aruncate peste receiveri, uneori cu aparenta indolenta, ce sa mai zic. McNabb i-a tinut o adevarata prelegere la ureche dupa incheierea meciului, cred ca degeaba, ca nu se prinde nimic.
Colts- Ravens. Mai greu decat ma asteptam si Colts au avut nevoie de aparare sa joace excelent pentru a prevala. Cu toate ca a fost scorul asa strans nu mi-a trecut in nici un moment prin cap ca am putea pierde meciul. Ce rupere de oase!. Ray Lewis i-a spulberat pe bietul Tom Santi (apropo, mi-a placut mult de baiatul asta ieri, in ciuda la fumble si la false start) si pe Pierre Garcon. Cu atat mai mult m-am bucurat cand Joe Addai l-a facut din glezne la al doilea TD.
Si ce ziceti de acel "goal line stand" ?
E aproape decembrie si un nor negru se formeaza incet incet la orizont, aproape sa se transforme intr-o tornada. San Diego Superchargers. Atentie Colts si Patriots !!!!
Cum naiba pot Raiders sa-i bata pe Eagles si acum pe Bengals? Sa-mi spuna si mie cineva. Se vede ca sunt "branza buna in burduf de caine" cum zice o vorba de pe la noi.
dumboss_yo
23rd November 2009, 21:59
Daca iar ne scot Chargers in playoff cred ca turbez ... bine, o sa fiu suparat indiferent cine ne-ar scoate, dar acum, pe langa Pats, parca am inceput sa am boala si pe SD dupa ultimele 2 post-sezoane :(. Oamenii parca se incarca la 3000 de volti in playoff ... ceea ce ma surprinde e ca nu au luat inelele in ultimii ani ...
exodus
23rd November 2009, 22:32
victoriile lu chiefs si raiders de etapa asta demonstreaza inca o data ca fotbalu american e unu dintre cele mai imprevizibile sporturi in care certitudinile's putine si cu durata de viata destul de scurta.
intr-o liga cu echipe atat de oscilante an de an incepi sa intelegi de ce anumiti jucatori si francize, fie ca-ti plac sau nu, sunt ridicate in slavi ca modele de constanta.
cu ravens colts au castigat printr-o defensiva f buna in red zone si parca de la o vreme s-au inmultit meciurile in care defensiva a avut ult cuvant pt colts (jags, texans). asta poate sa fie o schimbare benefica pt ca manning, la cati ani a fost nevoit sa care in spate toata echipa (si acuma repr mai mult de 50% din echipa) si cu toate rezult remarcabile pe care le-a avut nu poa sa castige sb fara o defensiva peste medie. daca o sa aiba asta ii linisteste usor pe chargers si dupa ceva mai multe sfortari pe pats.
alex2006
23rd November 2009, 23:40
din pacate cele mai mari forte ale nfl nu se pot intalni in superbowl. Orice s-ar zice meciul oferit de aceste doua echipe, ma refer la acel superb 35-34, dovedeste inca o data ca nici o echipa nu se poate pune cu aceste doua superforte. E mare pacar ca NFL nu face ceva ca sa schimbe un pic componenta diviziilor, pentru ca in divizia patriotilor ceilalti degeaba mai intra pe teren cat timp va juca Brady. Si inca ceva: Arizona s-ar califica in playoff din orice divizie ar face parte, nu ma spuneti rautati la adresa arizonei.
exodus
24th November 2009, 00:03
faptu ca pats si colts au avut atatea sezoane castigatoare consecutive e impresionant dar este mai degraba o exceptie in nfl, nu o regula. este doar un indicator al constantei si excelentei francizei intr-o anumita perioada limitata (pana in mileniul asta pats si colts n-au prea rupt gura targului). asta nu inseamna ca o sa si castige sb by default, an de an.
Zabriskie
24th November 2009, 00:08
Orice s-ar zice meciul oferit de aceste doua echipe, ma refer la acel superb 35-34, dovedeste inca o data ca nici o echipa nu se poate pune cu aceste doua superforte.
Corect, ca dovada avem cela 10 SB consecutive castigate de una dintre cele 2.
E mare pacat ca NFL nu face ceva ca sa schimbe un pic componenta diviziilor, pentru ca in divizia patriotilor ceilalti degeaba mai intra pe teren cat timp va juca Brady.
Ar fi foarte practic ca atunci cand apare cate o dinastie sa se schimbe diviziile. Eventual "superputerile" nici n-ar mai fi nevoie sa joace in sezonul regulat, eu zic sa le bagam direct in playoff.
nu ma spuneti rautati la adresa arizonei.
:happy Lighten up, Francis. E doar un forum.
murdocitu
24th November 2009, 00:29
Faptul ca NE a castigat probabil cele mai multe SB deceniul asta (putin probabil ca Steelers sa castige anul asta) nu inseamna ca peste 2-3 ani (hai 10) nu poate deveni o candidata serios la prima optiune in draft :) Exemple sunt destule... uite unul : Rams. Probabil ca daca eram aku 10 ani spuneai acelasi lucru despre ei si uite unde au ajuns.
SI mai am un ex ... preferatul meu :D Bills de la inceputul lui '90 :drak: Ei nu au castiga SB ci au pierdut 4 SB consecutive
alex2006
24th November 2009, 00:38
despre Rams pot spune ca au un QB chiar bun: Marc Bulger si un RB extrem de valoros, Stephen Jackson. Atunci care ar fi problema? apararea? nu prea cred, dupa ultimele scoruri. WR-ii? Poate ca da.
Bronco
24th November 2009, 07:37
Ai doua sanse de a trimite meciul in overtime, cu 8 secunde pe ceas, si tu ca antrenor in 3rd down ii spui lui Schaub sa faca un QB draw, care a fost pentru no gain....????!!!! Nu are sens! La 3rd down il trimiti pe kicker, si daca iti rateaza mai ai o sansa. Daca ar fi ratat si la 4th down, il poti da afara a doua zi, si nimeni nu te poate acuza ca ai pierdut meciul. Asa ca Kubiak e mai mult decat vinovat ca Texans si-au luat-o.
A.k.a
24th November 2009, 08:05
Daca rateaza kickul la 3rd down, nu primeste echipa adversa mingea? Eu asa stiu, dar poate ma insel
Bronco
24th November 2009, 08:09
Nu, mai are o sansa... E OK sa incerce si la 4th down. S-a mai intamplat.
andreidan
24th November 2009, 08:26
"Titans QB Vince Young outrushed the Texans 73-57."
Asta mi-a placut mult :)
dumboss_yo
24th November 2009, 10:44
despre Rams pot spune ca au un QB chiar bun: Marc Bulger si un RB extrem de valoros, Stephen Jackson. Atunci care ar fi problema? apararea? nu prea cred, dupa ultimele scoruri. WR-ii? Poate ca da.
Eu zic sa il chemam pe Scooby Doo sa rezolve misterul ;).
din pacate cele mai mari forte ale nfl nu se pot intalni in superbowl. Orice s-ar zice meciul oferit de aceste doua echipe, ma refer la acel superb 35-34, dovedeste inca o data ca nici o echipa nu se poate pune cu aceste doua superforte. E mare pacar ca NFL nu face ceva ca sa schimbe un pic componenta diviziilor.
Ce-i drept, in mileniul III, Patriots si Colts au fost cele mai constante echipe, dar asta pentru ca au avut 2 QB - franchise player, care aduc aceasta constanta tocmai prin faptul ca evolueaza excelent aproape meci de meci. Chiar daca un SB precum meciul din week 10 dintre cele doua ar fi superb, asta nu inseamna ca de cate ori se creeaza o "superputere" in aceeasi conferinta cu o alta trebuie sa aranjam din nou totul, astfel incat sa se poata intalni in "marea finala". E absurd..cand se retrag Manning si Brady ce sa faca, sa caute alte doua echipe constante si foarte puternice si sa aiba grija sa fie in conferinte diferite ?
P.S. Habar n-aveam ca daca se rateaza FG la 3rd down se poate juca si al 4-lea...asta e foarte interesant, desi oarecum chiar are logica (de exemplu, privind FG ratat ca pe o pasa incompleta pentru TD).
exodus
24th November 2009, 11:26
Faptul ca NE a castigat probabil cele mai multe SB deceniul asta (putin probabil ca Steelers sa castige anul asta) nu inseamna ca peste 2-3 ani (hai 10) nu poate deveni o candidata serios la prima optiune in draft :) Exemple sunt destule... uite unul : Rams. Probabil ca daca eram aku 10 ani spuneai acelasi lucru despre ei si uite unde au ajuns.
SI mai am un ex ... preferatul meu :D Bills de la inceputul lui '90 :drak: Ei nu au castiga SB ci au pierdut 4 SB consecutive
hai man ca bills meritau si ei macar un sb la ce echipa aveau atunci. damn kickers :P
murdocitu
24th November 2009, 11:30
Nu numai acolo a fost o decizie aiurea ci si la sf primei reprize cand mai aveau 20 sec fata TO si ei fac pasa fix pe mijlocul terenului (HOU ma refer) :mda:
De ce nu a facut 2 incercari pt FG la ultima faza? Cred ca s-a gandit la Kris Brown (K - HOU) sa nu fie 1-4 ci doar 1-3 in seara asta :happy
hai man ca bills meritau si ei macar un sb la ce echipa aveau atunci. damn kickers :P
Corect ceea ce zici tu.. dar e chiar fenomenal sa ajungi de 4 ori consecutiv in SB si sa le pierzi pe toate... si la mustata
codrutc
24th November 2009, 11:32
Sunt impresionat de cum joaca Vince Young. Observ mult mai multa concentrare fata de trecut si un anumit calm in joc. Am observat ca si pasele sale sunt mult mai bune in plus stie si cand sa alerge cu mingea. Am tinut cu Titans in seara asta. Daca Colts bat pe Texans duminica si Jags iau bataie de la 49ers gata cu divizia, este acontata.
De fapt daca stau sa ma gandesc, cu inca 3 victorii din 6 meciuri castiga si avantajul terenului propriu in playoffs.
codrutc
24th November 2009, 11:35
De ce nu a facut 2 incercari pt FG la ultima faza? Cred ca s-a gandit la Kris Brown (K - HOU) sa nu fie 1-4 ci doar 1-3 in seara asta :happy
Da, Texans au gresit ca nu au mai incercat o pasa inainte de FG. De fapt au si pierdut 1 yard cu run-ul acela stupid.
anthynidiany
25th November 2009, 02:12
acum am terminat de vazut Titans cu Texans
Young si Bironas cei mai buni pentru Titans. Streak - 4W
la cat de prost joaca echipele din fata trag de doi lei sperante la playoff
anthynidiany
25th November 2009, 10:44
uite unul : Rams.
nu urmaresc fotbalul american de foarte multi ani, dar eu tot nu inteleg cum o echipa ca Rams, care trei ani la rand se afla printre primele la draft, poate sa joace atat de slab
exodus
25th November 2009, 12:35
pai e simplu: alegeri neinspirate in draft, qb slabut, inconstant si mai mereu accidentat si probabil lipsa unei viziuni clare asupra constructiei echipei din partea conducerii.
apropo de istorie, cand rams au devenit greatest show on turf din ciuca batailor s-au conjugat mai multi factori improbabili: antrenor nou, l-au luat pe m faulk de la colts, au draftat un wr f bun in t holt si mai ales, a aparut de nicaieri k warner (mai precis din arena football) care era al 3 qb pan sa se accidenteze titularu trent green in presezon. the rest is history!
codrutc
26th November 2009, 06:37
De acord ca draft-urile nu au fost foarte bune in ultimul timp dar QB-ul nu e chiar asa slab si e mereu accidentat pentru saracul alearga sa-si salveze viata pentru ca nu are parte de nici un pic de protectie. Anul asta a fost un pic mai bine dar anul trecut protectia a fost atroce. Nici faptul ca au avut multi din OL accidentati nu i-a ajutat.
Eu zic ca Rams vor fi mai buni la anul sub conducerea lui Spagnuolo. Se vede ca si acum jucatorii isi dau silinta, numai ca atata pot.
murdocitu
26th November 2009, 09:23
Spagnuolo e un suer antrenor al defensivei (ca head couch nu m-am lamurit inca), dar mai are nevoie de timp sa ii poata face sa fie cat de cat competitivi. Gigantii dupa ce a plecat el sunt cam intr-o deriva si parerea mea e ca joaca (in def) din ce isi aduc aminte.... Altfel nu pot sa imi explic cum au unele momente in care opresc orice drive si altele in care sunt... , hai sa fiu decent, visatori
codrutc
26th November 2009, 11:00
Gigantii dupa ce a plecat el sunt cam intr-o deriva si parerea mea e ca joaca (in def) din ce isi aduc aminte.... Altfel nu pot sa imi explic cum au unele momente in care opresc orice drive si altele in care sunt... , hai sa fiu decent, visatori
Foarte bine ai zis, cam asta este si impresia mea. La Giants ambele linii sunt bune (ofensiva, defensiva) in ce priveste talentul, caz in care e greu de explicat de joaca cum joaca.
andreidan
26th November 2009, 13:15
Matthew Stafford mic'ed up (http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d8147c551/Sound-FX-Matthew-Stafford-mic-d-up)
Superb. Imi plac asa de mult chestiile astea. Mai e inca unul din saptamana 10 cu Brett Farve (http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d8144d828/Sound-FX-Just-a-big-kid).
Superb... Oare la noi prin campionate ar merge asa ceva?
EDIT: oare astea nu se pot folosi ca si promovare pentru nfl? asa frumos cu subtitrare, traduse... poate mai vor sa vada si altceva decat comentarile alor nostrii din toate tabloidele de sport, ca tabloide sunt.
EDIT2: cand reintra Stafford cu umarul dislocat si pleaca dintre doctori, imi aduc aminte de Drogba cand s-a rostogolit inapoi in teren, ca se "accidentase" numa ca s-a trezit in afara terenului si nu il baga arbitru in seama.
dumboss_yo
26th November 2009, 13:57
Superb... Oare la noi prin campionate ar merge asa ceva?
EDIT2: cand reintra Stafford cu umarul dislocat si pleaca dintre doctori, imi aduc aminte de Drogba cand s-a rostogolit inapoi in teren, ca se "accidentase" numa ca s-a trezit in afara terenului si nu il baga arbitru in seama.
Oricat ai incerca, e imposibil sa compari fotbalul american cu soccer-ul.
Faza cu el intrand desi avea umarul dislocat mi se pare un moment de Hollywood ... amuzant rau a fost dupa extrapunct, cand s-a ridicat de pe banca bucuros si vine unul din medici: "You need X-rays", la care Stafford "Yeah, yeah !" si pleaca :D.
andreidan
26th November 2009, 14:13
Oricat ai incerca, e imposibil sa compari fotbalul american cu soccer-ul.
Faza cu el intrand desi avea umarul dislocat mi se pare un moment de Hollywood ... amuzant rau a fost dupa extrapunct, cand s-a ridicat de pe banca bucuros si vine unul din medici: "You need X-rays", la care Stafford "Yeah, yeah !" si pleaca :D.
Nu comparam sportul de pe teren, comparam o atitudine.
Si la ce ma refeream daca ar merge, ar fi sa pui microfon la antrenor... un arbitru, etc. intrebare retorica desigur.
dumboss_yo
26th November 2009, 14:24
Tocmai, e imposibil de comparat in sensul ca pana si atitudinea e total diferita...la asta ma refeream...
Arbitrul are microfon la fotbal, dar il aud numai tusierii :P.
La antrenori nu ar merge, ca s-ar auzi cand ii injura pe arbitri :D.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.