PDA

View Full Version : [Spoilers] The band getting back together ?

daby
17th November 2009, 15:59
La Turning Point, Kevin Nash s-a dat oficial de partea lui Hulk Hogan si a dat niste indicii despre Hogan in TNA. Peste tot sunt zvonuri cum ca oameni ca Sid Vicious, Diamond Dallas Page, Rob Van Dam, Steve Austin, Randy Savage sau Ric Flair (nu stiu cate sunt si adevarate) are heading to TNA. Scott Steiner care e inca cu ideea de Maint Event Mafia, Team 3D si Rhino care sunt si eu cu ideea de la Main Event Mafia.

La iMPACT!, Nash a spus:

Nash says that when the boss, Hogan, gets here, there may be a possibility of the band getting back together.

Ce idei aveti ? O grupare condusa de Hulk Hogan ? Scott Hall ?

Giorgian
17th November 2009, 16:41
Steve Austin sigur nu, cred ca inca mai e intr-un fel de contact cu wwe, cu aparitii din cand in cand.

Leka
17th November 2009, 17:07
numai e in roster parca....:o:

AleXXander
17th November 2009, 17:27
Wiki zice asta:
Stone Cold Steve Austin - WWE Ambassador / WWE Hall of Famer

Kevin Nash abia mai poate in ring.
De Sid si DDP nu am mai auzit de ceva timp. Primul parca urma sa revina in WWE acum vreun an, sau cel putin asa se zvonea, ma rog...
RVD are o usa deschisa catre WWE in caz ca vrea sa revina, nu vad de ce ar alege TNA-ul.
SCSA cu siguranta nu.
Savage, nu m-ar mira... :D
Ric Flair e retras ca wrestler, poate sa vina in alta postura.
Iar Hall e un butoi. :D

daby
17th November 2009, 17:32
Kevin Nash e in forma buna, adica se misca ok la varsta si dimensiunile lui.
DDP, o spun din nou, nu l-am vazut din 2005, in 2005 avea 49 de ani si misca extraordinar. Dovada e meciul cu Jarrett de la Destination X.
RVD ar avea un program muult mai usor in TNA, si ar putea fi implicat in ceva mai interesant decat in WWE.
SCSA nici eu nu cred.
Randy Savage nu cred, poate ar aparea in Invitational-ul lui Jay Lethal.
Ric Flair e retras da.
Scott Hall da, e gras, si in TNA in 2007 era gras. S-a pus cam rau cei din TNA cand nu s-a prezentat atunci. Nu cred ca a slabit., dar tot timpul a fost printre preferatii mei :D

Giorgian
17th November 2009, 17:33
ahaha, feud the Macho Man vs. Naab Young black dude Macho Man impersonator :cry:

Dr. Pinyada
19th November 2009, 12:23
Sper sa nu se prefigureze o re-re-re-re-re-reeditare a storyline-ului nWo...

daby
5th December 2009, 19:29
bragb9hCMgs

Eric Bischoff are drepturile pentru nWo ?

Corozivu
5th December 2009, 20:16
Dintre toate zvonurile doar cel despre DDP chiar ma intereseaza daca e adevarat sau nu , restu oricum nu au loc in storylines fara sa dea din "tineret" sau din TNA Originals afara.

daby
22nd December 2009, 11:58
There could be some familiar faces on the live TNA iMPACT! on January 4th. Sean Waltman has been telling friends in Mexico that he is heading back to the company, and that Scott Hall is coming with him. With Kevin Nash winning the tag team title shot in the Feast or Fired match, an Outsiders/Wolfpack reunion could be on the way. You would likely have Hogan, Nash, Hall, Waltman, and possibly Bischoff. TNA obviously wouldn't be able to use the nWo name due to trademark issues with WWE.

Suna interesant.

Update:
According to numerous sources, Scott Hall is expected to appear at the live TNA iMPACT special on January 4th for a reunion with Kevin Nash. There also rumors that Sean "X-Pac" Waltman will be joining them but his return hasn't been confirmed.

Hall and Nash are expected to team up after Nash won the TNA Tag Team Title shot at last night's Final Resolution pay-per-view. Recent reports of Hall at independent wrestling shows have been positive.

While TNA can't use the NWO name because WWE owns it, it looks like the company is planning a reunion of the original members with Hall, Nash, Waltman and possibly Eric Bischoff and Hulk Hogan.

Leka
22nd December 2009, 15:24
dabea astept :D

daby
23rd December 2009, 22:22
Update:
TNA l-au semnat pe Scott Hall pe termen scurt, masura preventiva (nu radeti), iar ideea e ca i se va alatura lui Kevin Nash, si de asemenea X-Pac face parte din pachet. Hogan vrea sa stea departe de grup deocamdata.

RockBerg
23rd December 2009, 22:51
Update:
TNA l-au semnat pe Scott Hall pe termen scurt
Adica a promis ca lasa sticla pentru o anumita perioada ? :happy

AleXXander
23rd December 2009, 22:52
TNA l-au semnat pe Scott Hall pe termen scurt, masura preventiva (nu radeti)

Probabil ii inchiriaza pe toti... pentru o noapte. :D

daby
24th December 2009, 14:34
In 2007, cand s-au reunit Outsiders, ratingul a crescut simtitor. Poate ca e trist, dar un "Hey Yo!" aduce mai mult rating ca un meci Daniels vs AJ.

Heath Scumm
24th December 2009, 15:14
Remember the good times :)

WCW Nitro - Syxx vs Rey Mysterio JR.
http://www.youtube.com/watch?v=kzm3ckwnHE8

milanezu
24th December 2009, 18:30
parca vad ca in 4 ianuarie the outsiders devin tag team champions.
kevin are servieta si hall devine partenerul lui.

daby
24th December 2009, 18:34
Pai cam asta pare a fi planul. Si mai incolo, MCMG iau titlurile de la ei.

milanezu
24th December 2009, 18:50
Pai cam asta pare a fi planul. Si mai incolo, MCMG iau titlurile de la ei.

da ar fi cazul sa aiba centurile.
nu doar sa fie acolo ci sa le si castige.

daby
24th December 2009, 18:53
Asta cu MCMG e ce cred eu ca va fi, mai ales ca Kevin Nash ii are la suflet pe Sabin si Shelley si i-ar pune over. Beer Money s-ar putea sa fie totusi cei care ar lua titlurile de la Outsiders.

milanezu
24th December 2009, 18:55
pac urmatorul x-division champion?

daby
24th December 2009, 19:02
Sean Waltman campion X-Division ar fi ceva foarte bine. Adica Divizia X e de mult in umbra, centura e aparat in meci de 5 minute la web-matches si nu aparata la PPV. Waltman e wrestler bun, a mai detinut titlul si in trecut si a scos meciuri bune.

Nici Waltman nu e usa de biserica, stiu ca si el a avut cateva no-showuri, in 2002 avand probleme cu Chyna si era certat cu Russo parca .

No Surrender 2005: AJ Styles vs. Sean Waltman
http://www.youtube.com/watch?v=ba-i9v7Ia6U

Sper doar sa nu foloseasca din nou treaba aia tampita cu Kings of Wrestling, cand Hall si Nash erau imbracati ca low-budget Honky Tonk Man

Heath Scumm
24th December 2009, 19:03
Ar putea face niste meciuri incredibile cu Amazing Red :rolleyes:

milanezu
24th December 2009, 19:20
si totusi reprezentantul noi factiuni condusa de hogan la centura lui aj cine ar fi?

daby
24th December 2009, 20:24
Hogan, Dixie, Angle vs Jarrett, Foley

Angle vs AJ, iar Nash, Hall, Pac un grup acolo

cam asa ceva

Raiden
24th December 2009, 21:16
Beer Money s-ar putea sa fie totusi cei care ar lua titlurile de la Outsiders.

Da si atunci nu cred ca Scott Hall ar putea rezista tentatiei pe care i-o provoaca James Storm.

milanezu
25th December 2009, 02:26
Da si atunci nu cred ca Scott Hall ar putea rezista tentatiei pe care i-o provoaca James Storm.

am mai vazut faza asta cu rhyno.

Glumetzul
28th December 2009, 18:59
SA VINA! Si sa se formeze si nWo-ul. Avem nevoie de vechea gasca. Sa schimbe si ringul in unul cu 4 colturi...

Leka
28th December 2009, 19:03
Sa schimbe si ringul in unul cu 4 colturi...
Cea mai tampita idee care am auzit-o.

VladC
28th December 2009, 22:56
nu e primu care zice de ring..au mai fost si altii:groggy:

PSYCHO
29th December 2009, 03:41
Drecu, sã implementeze ringul cu 2 colþuri din Madagascar! Serios acuma, ce s-a întâmplat de s-a uitat acest subiect realist? :D

Marko
29th December 2009, 10:34
:)
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=1078252&postcount=17

&

http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=80152

Raiden
29th December 2009, 12:32
Tin minte ce caterinca se facuse pe forumul TVS :cry: :cry:

Heath Scumm
29th December 2009, 14:18
Oh, amintirile¬!! :D

Big Sexy
29th December 2009, 17:16
Oh, la naiba, uitasem de asta, acum am recitit o parte din topic si am observat ca e la fel de amuzant acum ca si atunci. Unele lucruri nu se schimba niciodata.

h1mZ
29th December 2009, 23:59
Drecu, sã implementeze ringul cu 2 colþuri din Madagascar! Serios acuma, ce s-a întâmplat de s-a uitat acest subiect realist? :D

Da chiar :)) Din cauza ringului din madagascar am venit eu pe forumu asta :D MPW RULEZ

Feanoro
30th December 2009, 00:06
If I can be a nerd for a minute....

Realizezi ca tu ai specificat 2 laturi si nu 2 coltzuri, right? Iar cu 2 laturi se poate face, atata timp cat accepti ca nu o sa fie drepte.

De altfel si cu 2 coltzuri ar merge, de exemplu un elipsoid (think of an eye, are 2 capete practic si 2 laturi practic, dar acestea nu sunt drepte).

Eu zic ca daca reusim sa scoatem ringul la liman si bagam si niste fonduri, eventual cu niste wrestleri expirati reusim sa facem MPW:)

THE DAREDEVIL
30th December 2009, 00:08
Here we go again :D

h1mZ
30th December 2009, 00:24
Laturile unui ring trebuie sa fie drepte, pentru ca un ring are corzi, care pentru a nu cadea sub influenta gravitatiei trebuie sa fie intinse, astfel tensiunea elastica creata sa tina corzile paralele cu pamantul. Singurul loc in care este posibil un ring cu doua laturi si doua colturi este un sat din estul madagascarului, care datorita miscarilor tectonice a ajuns deasupra locului in care s-a scufundat atlantida, si astfel este puternic influentat de campul electromagnetic care inconjura odata aceasta insula. Acest lucru face ca legile fizicii clasice sa fie total neutralizate, acestea devenind echivalente cu cele din dimensiunea a 4-a, cea in care vom trece odata cu sfarsitul calendarului maias, adica in finele anului 2012, WWE are deja acolo o baza de antrenamente, pentru a asigura viitorului wrestlingului odata cu "sfarsitul lumii". Noul show WWE se va numi WWE SmackUp, presented in 4D.

PSYCHO
30th December 2009, 04:45
:ok: Subiectul ãsta e ca vinul, se înobileazã prin vechime! :cry:

ªi h1mZ, ce þigãri fumezi mai exact? :D

Marko
30th December 2009, 10:54
Laturile unui ring trebuie sa fie drepte, pentru ca un ring are corzi, care pentru a nu cadea sub influenta gravitatiei trebuie sa fie intinse, astfel tensiunea elastica creata sa tina corzile paralele cu pamantul. Singurul loc in care este posibil un ring cu doua laturi si doua colturi este un sat din estul madagascarului, care datorita miscarilor tectonice a ajuns deasupra locului in care s-a scufundat atlantida, si astfel este puternic influentat de campul electromagnetic care inconjura odata aceasta insula. Acest lucru face ca legile fizicii clasice sa fie total neutralizate, acestea devenind echivalente cu cele din dimensiunea a 4-a, cea in care vom trece odata cu sfarsitul calendarului maias, adica in finele anului 2012, WWE are deja acolo o baza de antrenamente, pentru a asigura viitorului wrestlingului odata cu "sfarsitul lumii". Noul show WWE se va numi WWE SmackUp, presented in 4D.

:o: Ai incercat cumva ierburi ? :o:

VladC
30th December 2009, 12:00
:o: Ai incercat cumva ierburi ? :o:

Come on..that's basic common sense..way to go h1mz(me want to get on the shit u smokin man)

h1mZ
30th December 2009, 13:17
Ba, gasiti la legal shop, skunk se cheama :))

RockBerg
30th December 2009, 14:38
http://i271.photobucket.com/albums/jj157/GONEJONES/weed.jpg

h1mZ
30th December 2009, 21:06
^Ai pus special poza care nu se vede ca sa ne faci curiosi ?

PSYCHO
30th December 2009, 21:15
... Serios acuma, îl supraestimezi pe Rocky! :cry:

RockBerg
30th December 2009, 22:27
^Ai pus special poza care nu se vede ca sa ne faci curiosi ?
Era un mesaj subliminal Illuminati.

http://i48.tinypic.com/vmztvm.jpg

h1mZ
30th December 2009, 22:29
^ aaah vreau si eu un sfert din ce e pe cantar, decat atat, decat.

Feanoro
1st January 2010, 06:13
well da, in momentul de fatza corzile sunt practic niste lanturi invelite in plastic dar asta nu inseamna ca ringul cu 2 laturi nu beneficiaza de tehnologie moderna!

Daca infigi o bara intr-un usor v in fiecare latura, facuta dintr-un aliaj semi-rigid obtii efectul dorit.

O alta metoda ar fi pastrarea lanturilor dar cu generarea a 2 campuri magnetice la mijlocul fiecarei laturi.

P.S.: Gravitatea nu influenteaza forma pe orizontala ci actioneaza vertical fatza de pamant practic. Remember your physics dude:)

Leka
4th January 2010, 04:48
:shocked:

According to the source, a few big returns are set for tomorrow night's TNA Impact! show. Angelina Love has been re-signed, and is set to re-debut tomorrow night. Angelina had been released a few months ago, after there was an issue with her visa.

We can also expect to see the returns of Sean Waltman and Scott Hall as they have both been brought back to the company.

And in perhaps the biggest news regarding the show, former WWE star Rob Van Dam has been officially signed, and is set to appear tomorrow night.

It looks like TNA is pulling out all the stops in their efforts to defeat Monday Night Raw in the ratings.

Source: www.ewrestlingnews.com

:yeah:

AleXXander
4th January 2010, 04:55
Rob Van Dam a anuntat pe Twitter ca nu va fi prezent. :)
Jeff Hardy se duce la show. Shannon Moore abia a semnat, probabil va fi si el prezent.

Feanoro
4th January 2010, 17:41
Soo wait, Jeff Hardy signed with TNA? RVD a semnat si el dar nu vine la primul spectacol?...or what?

AleXXander
4th January 2010, 17:43
Shannon Moore este aproape de a semna cu TNA-ul. Jeff Hardy doar il insoteste pe Shannon la show.
RVD inca nu a semnat nimic. Se zvonea ca va fi prezent la show, insa a dezmintit zvonurile pe Twitter.

daby
13th February 2010, 19:35
Anyone thinking that they are working us ? :D

http://img46.imageshack.us/img46/7059/nwo1.jpg

Ratonu
13th February 2010, 20:22
Why should anyone care? :sleep:

Feanoro
14th February 2010, 23:36
Pun pariu cu tine ca la un moment dat tot se va intruni nWo cat timp e Hulk in TNA. Sooner rather than later :D

However, momentan se pare ca Bischoff e heel si Hulk e face si nu m-as mira ca cei 2 sa lucreze pentru Bischoff.

daby
18th April 2010, 22:32
Ce ziceti de The Band/ Wolfpac ? Kevin Nash, Scott Hall, Syxx-Pac. Il vedeti pe Hogan inapoi cu cei trei si un angle de takeover like in WCW ? Are we gonna see the belt spraypainted ?

Desigur, si cu membri noi, tineri, wrestlerii de azi.

Ronan
18th April 2010, 23:34
Wolfpac-ul asta din TNA face de ras legendarul Wolfpack din WCW.

daby
28th April 2010, 17:31
Nu stiu daca TNA incearca sa-l scoata pe Syxx-Pac, dar Nash & Hall au anuntat ca vor fi din nou 3.

Pe cine credeti ca vor aduce ? Scott Steiner s-ar potrivi. Buff Bagwell are trecut cu Nash & Hall si sunt surprins ca are 40 de ani si de cand a cazut WCW n-a fost in TNA/ WWF. Matt Morgan ar avea sens, dar nu cred ca el va fi pt. ca personajul lui e ca mai bun ca partenerul sau. Si Sting este o varianta.

My guess is Scott Steiner.S-a tot vorbit de o revenire in ultimul timp, plus ca mereu a venit in TNA dupa o pauza mai lunga ca membru al unei grupari. 2006 - Planet Jarrett. 2007 - Christian's Coalition. 2009 - Main Event Mafia.

Heath Scumm
29th April 2010, 20:53
Si eu cred ca tot Scott Steiner. Ar putea fi chiar Hulk Hogan? :evil:

Ce se-ntampla oficial cu Syxx Pac? E concediat pentru no-show sau ce?

daby
9th May 2010, 11:16
Scott Steiner and Sting had both been mentioned as possible new members of the band before Eric Young was decided on. I was told Sting is still not out of the question. Sean Waltman is done with TNA for now.

Ar fi fost prea devreme pentru Hogan. Deocamdata vrea sa ramana the top face. Sting ar fi avut sens, dar e prins Flair/Hogan. Cel mai mult l-as fi vrut pe Scott Steiner, tipul este incredibil la orice varsta, doar dati-i un microfon. Eric Young e cea mai usoara varianta, chiar daca nu prea are sens, dar EY are nevoie sa fie implicat in ceva. Sper ca Waltman sa nu fie out deja.