PDA

View Full Version : Wrestling Trivia

Pages : [1] 2

KingLion
29th September 2004, 17:30
In acest Thread o sa pun cam la 2 - 3 sapt cate un joc de genul celui care o sa-l vedeti in urmatorul Thread.
De aceea va rog frumos ca aici sa postati numai raspunsurile pe care voi le considerati corecte.
Cand o sa pun un nou Game. Timp de vreo 2 zile o sa postez si care erau raspunsurile corecte.
Multumesc de intelegere si Bafta la JOACA

KingLion
29th September 2004, 18:13
1.John Cena
2.Eddie Guerrero
3.Undertaker
4.King Kong Bundy
5.Bulldor Bundy
6.Rocky Johnson
7.Hardcore Holly
8.Rob Van Dam
9.Kurt Angle
10.Lew Luger
11.Jesse Ventura
12.George Steele
13.Tazz
14.Rhyno
15.Rikishi
16.Pete Doherty
17.Dusty Rhodes
18.Stan Stasiak
19.Johnny Stamboli
20.Bob Backlund

A.The Big Shot
B.The Phat Man
C.The Doctor of Thuganomics
D.The Animal
E.Mr. Thursday Night
F.The Man
G.The Duke of Dorchester
H.The Body
I.The American Dream
J.The Deadman
K.The All-American Boy
L.The Bull
M.The One-Man Riot Squad
N.The American Hero
O.The Total Package
P.The Walking Condominium
Q.Lation Heat
R.The Human Wrecking Machine
S.The Man-Beast
T.The King of the Dropkick

Altfel nu am putut sa le aranjez.....SUCCES

Big Sexy
29th September 2004, 20:18
Ce nu am inteles. Trebuie sa le potrivesc pe TOATE? Primesc puncte pentru fiecare reusita.

Bravos pentru pentru tread.

Triple H
29th September 2004, 20:57
Lex Luger - Total Package
Undertaker - The Dead Man
Eddie Guererro - Latino Heat
Bob Backlund - The Animal
Kurt Angle - The American Hero

Banuiesc, nu-mi aduc aminte de mai mult acu

KingLion
30th September 2004, 14:49
Rasp. se dau in felul urm: 1-c,2-g.....acesta este un exemplu nu sunt rasp. corecte.....apropo de puncte se dau ptr. fiecare rasp. Dar nu shtiu daca conteaza chiar asa de mult aceste puncte. Cine a rasp. la cele mai multe si corect este numit Castigatorul saptaminii respective. Raspunsurile vor fi dat in 2 sau 3 sapt. in functie de cum se raspunde la acest JOC. O sa anunt eu CASTIGATORUL
Astept sa completati acestea si in 2 sau 3 sapt. dupa cum am zis o sa mai pun si alte asemenea JOCURI.
Succes in continuare.

BexyCZW
30th September 2004, 17:05
19.L
11.H
8.E
9.N
17.I
2.Q
1.C
7.A
10.O
12.D
3.J
15.B
14.M(?)
13.R(?)
4.S(?)

Restu nu mai stiu. Chiar nu am auzit sa aiba porecle de genu asta. :yeah:

Heath Scumm
1st October 2004, 18:36
1C
2Q
3J
4P
5-nu am auzit de BULLDOR BUNDY
6-nu shtiu
7T
8E
9N
10 O
11H
12
13
14S(shi porecla completa e MAN BEAST FROM DETROIT sau THE POCKET MONSTER)
15B
16
17I
18
19L
20

Unde nu am completat nu am stiut deoarece astia sunt OLDSCHOOL cu exceptia lui TAZZ despre care chiar nu stiu ce sa zic!!!

Big Sexy
8th October 2004, 11:59
1 C
2 Q
3 J
4 P

7 T
8 E
9 N
10 Q
11 H
12 D
13 R
14 S
15 B
16 G
17 I

19 L
20 K

5.Bulldor Bundy
6.Rocky Johnson
18.Stan Stasiak
am cautat peste o saptamana sa aflu si nu am reusit sa le leg in nici un fel!!!
Oricum datorita jocului tua am invatat incredibil d emulte despre wrestling. E ceva ce te pune la munca de cercetare nu gluma.

Heath Scumm
10th October 2004, 17:20
am cautat peste o saptamana sa aflu si nu am reusit sa le leg in nici un fel!!!
Oricum datorita jocului tua am invatat incredibil d emulte despre wrestling. E ceva ce te pune la munca de cercetare nu gluma.

Eu nu am cautat si tot am stiut :)

Cred ca asta ma face "bine informat" !!!

Cand se afiseaza scorurile ca vreau sa vad ce nota am luat!!!

ROCKY JOHNSON e tatal lui THE ROCK(am impresia) iar despre STAN STASIAK, lam vazut luptand in WCW(cred)...despre BULLDOR BUNDY nu am auzit............se poate sa fie o greseala!!!

KingLion
20th October 2004, 16:53
Vreau sa urez Felicitari celor care au avut curajul sa rasp. la aceasta intrecere.
Rezultatele sunt urmatoarele:1-C; 2-Q; 3-J; 4-P; 5-M; 6-T; 7-A;8-E;9-N; 10-O;11-H; 12-D; 13-R; 14-S; 15-B;16-G; 17-I; 18-F;19-L;20-K.

Clasamentul este:
Locul I : BigSexy : 15 (ai pus de 2 ori Q fii mai atent)
Locul II : BexyCZW :13 puncte
Locul III : HitScum : 12 puncte
Locul IV : Triple H : 4 puncte

P.S. Vreau sa imi cer scuze ai avut dreptate HitScum: numele era Bulldog Brower. Imi cer SCUZE
Ptr. contestatii astept PM. Sper sa nu fie nevoie.
Va astept la urmatorul joc.

KingLion
20th October 2004, 17:15
1.Big John Studd
2.The Dudley Boyz
3.Akeem
4.Chavo Guerrero
5.Honky Tonk Man
6.Mark Jindrak
7.The Heavenly Bodies
8.Undertaker
9.Wild Samoans
10.Rico
11.Superstar Billy Graham
12.The Basham Brothers
13.Stan Hansen
14.Bam Bam Bigelor
15.The Fabulous Kangaroos
16.Dr. Jerry Graham
17.Big Bully Busick
18.Randy Savage
19.Kama
20.The Powres of Pain

A.The Grand Wizard
B.Slick
C.Harvey Whilppleman
D.Paul Bearer
E.Oliver Humperdink
F.Shaniqua
G.Paul Heyman
H.Classy Freddie Blassie
I.Miss Jachie
J.Chavo Guerrero, Sr.
K.Miss Elizabeth
L.Jimmy Hart
M.Mr. Fuji
N.Capt. Lou Albano
O.Ted DiBiase
P.Bobby Davis
Q.Bobby Heenan
R.Theodore R. Long
S.Wild Red Berry
T.Jim Cornette

Succes.....

Big Sexy
21st October 2004, 11:49
I simply kick ass. Am gresit stupid la transcriere. Altfel mai aveam inca 2 puncte. Acum m-am uitat pe fisierul meu de excell si am vazut ca am transcris aiurea.

In rest pregatiti-va ca sa fiti infranti din nou. Sau mai bine nu va pregatiti, sa castig tot eu concursul asta ca imi place tare mult.

caspeer
21st October 2004, 19:59
ba sunt nou pe aici explicatimi si mie ce este cu jocurile astea ce tipuri ca nu inteleg

Big Sexy
21st October 2004, 20:13
Este foarte simplu. Citeste regulile de la inceput http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=145424&postcount=1 dupa care citeste asta http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=137169&postcount=2 . In titlu ti se explica ce ar trebui sa faci

Reaper
4th November 2004, 22:37
2-G
3-B
4-J
5-L
6-E
7-T
8-D
10-P
11-A
13-F
14-O
18-K
Este foarte greu sa-i nimerim pe toti tinand cont ca un luptator a avut mai multi manageri. In acelasi fel un manager poate fi legat de numele mai multor luptatori.

Big Sexy
5th November 2004, 08:41
Eu am o parte din raspunsuri inca d eluni insa incerc sa-mi dau seama exact lace se refera. Asta cu mannagrii e putin cam aiurea ca pana acum eu am manageri care au fost pentur mai multi luptatori din lista. Azi sper sa postez si eu lista mea, cu observatiile de rigoare dupa publicarea rezultatelor.

Heath Scumm
12th November 2004, 13:43
Vreau sa urez Felicitari celor care au avut curajul sa rasp. la aceasta intrecere.
Rezultatele sunt urmatoarele:1-C; 2-Q; 3-J; 4-P; 5-M; 6-T; 7-A;8-E;9-N; 10-O;11-H; 12-D; 13-R; 14-S; 15-B;16-G; 17-I; 18-F;19-L;20-K.

Clasamentul este:
Locul I : BigSexy : 15 (ai pus de 2 ori Q fii mai atent)
Locul II : BexyCZW :13 puncte
Locul III : HitScum : 12 puncte
Locul IV : Triple H : 4 puncte

P.S. Vreau sa imi cer scuze ai avut dreptate HitScum: numele era Bulldog Brower. Imi cer SCUZE
Va astept la urmatorul joc.

Nu stiu de unde ai informatiile insa sunt aproape sigur(peste 90%) ca HARDCORE HOLLY e THE KING OF DROPKICK,nu THE BIG SHOT!
DESPRE ROCKY nu stiu dar de HARDCORE HOLLY sunt cert convins. Daca ai fi amabil sa imi indici site-ul unde scrie ca Hardcore Holly e Big Shot, as fi bucuros sa ma documentez.

Someone,anyone???

Big Sexy
17th November 2004, 13:25
Mi-e o lene sa le dau pe alea pe care le-am gasit si oricum am fost infrant aparent. Problema e ca multi dintre luptatori au avut aceiasi managri ceea ce nu e ok. poate trebuia definita o perioada pentru a nu se face confuzii sau cam asa ceva.

Jocul viitor sper sa fie mai aproape de perfectiune dar la fel de dificil ca si asta (pentru mine a fost chiar dificil)

Heath Scumm
17th November 2004, 19:11
Fara sa "risipesc" eforturile lui KING LION pe care il apreciez din tot sufletul, nu cred ca ar trebui sa ne mai preocupam atat de mult de "istorie"(si aici ma refer la anii 80) ci sa ne concentram pe viitor ori pe trecutul care a revolutionat wrestlingul si l-a transformat in ceea ce e azi(anii 90-200).

Plus ca jocurile clasice de tip TRIVIA nu sunt chiar pe gustul meu...

HARDCORE HOLLY e THE KING OF DROPKICK.
Bexy a postat raspunsul "corect", cel indicat de KING. Daca poate sa intre in contact cu mine, sa imi spuna de unde stie ca HOLLY e BIG SHOT, i-as fi recunoscator.

Big Sexy
18th November 2004, 10:34
Hmmmm, mie imi place mult s ama stimuleze sa caut chestii din istorie. oricum actualitatea nu e la fel de spectaculoasa ca istoria dupa parerea mea. Poate ajungem totusi la un compromis pentru a mentine un nivel mai ridicat al dificultatii.

Big Sexy
19th November 2004, 17:21
1.p
3.b
4.j
5.l
8.d
9.n
11.e
12.f
13.a
14.o
15.s
17.c
18.k
20.m

KingLion
20th November 2004, 13:59
Vreau sa urez Felicitari celor care au avut "curajul" sa rasp. la aceasta intrecere.

Rezultatele sunt urmatoarele:1-Q; 2-G; 3-B; 4-J; 5-L; 6-R; 7-T;8-D;9-N; 10-I;11-A; 12-F; 13-H; 14-E; 15-S;16-P; 17-C; 18-K;19-O;20-M.

Clasamentul este:

Locul I : BigSexy:10 pct
Locul II : Reaper :8 pct.

Urmatorul concurs in cursul Saptamanii viitoare. Va astept la urmatorul joc.

Big Sexy
22nd November 2004, 13:09
Am castigat din nou!!! I rule. ce bine. Faza e ca am stat ore intregi cautand raspunsurile corecte. A meritat din nou.

Big Sexy
14th December 2004, 18:12
Domnilor, pe cand un nou trivia ca abia astept sa apelez din nou la google mai ales ca am auzit ca au mai imbunatatit cate ceva, la fel si yahoo si-a dat un upgrade serios la motorul lor de cautare?
De fiecare data cand particip la o trivia invat extraordinar de multe lucruri despre wrestling si istoria lui.

Heath Scumm
4th January 2005, 20:23
Pt. concursul asta de Trivia se acorda maxim 10 puncte ce se pot transforma ulterior in voturi daca se mai aduna puncte si din concursul de pronosticuri!!!

Aveti 10 intrebari zic eu cu un grad mediu de dificultate! Fiecare are cate un punct!!!

1.Cine a fost victima lui Vampiro in momentul in care Insane Clown Posse si-au facut debutul in WCW?
@@@@@@

2.Pe cine au invins Road Warriors cand au castigat singurul lor titlu la echipe in NWA?
THE M@@@@@@@ E@@@@@@

3.Cine l-a invins pe Goldberg prima oara?
@@@@@ @@@@

4.Cum se numea partenerul lui Marcus Alexander Bagwell din echipa American Males?
S@@@@@ R@@@@

5. Echipa Buff Bagwell/Scott Norton purta numele de ...
V@@@@@@ AND D@@@@@@@@

6. Cine avea ca finisher Kryonik Kick in WCW?
G@@@@@@

7.Cum se numea "grupul" de sustinatori ai lui Warrior impotriva lui Hulk Hogan in WCW?
@@@

8.Cum se numea factiunea rosu/negru a NWO?
@@@@@@@@

9.Care Luchadore din WCW purta ochelari de soare peste masca?
S@@@@ C@@@

10.Cum se numeste finisher-ul lui Amazing Red?
@@@@@@@@

Succes!!! :ok:

Big Sexy
6th January 2005, 11:58
1.
2.
3. Kevin Nash
4. Scotty Riggs
5. Vicious & Delicious
6. Glacier (se scrie corect Cryonic Kick)
7. OWN - One Warrior Nation
8. Wolf Pack
9.
10.

KingLion
7th January 2005, 12:35
HitScum nu ai spus pana cand tine concursul?
Eu nu am mai avut timp sa mai bag concursuri aici, din pacate. IMI PARE RAU !!!
Si vreau sa shtiu pana cand tine concursul ca sa shtiu cat timp mai am , ca sa caut raspunsurile? Cu toate ca shtiu ca o sa imi trebuiasca destul de MULT timp. :)In primul rand ca o sa trebuiasca sa gasesc site-uri si in al doilea rand o sa trebuiasca sa si intelg ce scrie pe site-urile pe care le gasesc :)

Reaper
9th January 2005, 18:41
1)Konnan(raspunsul asta e S.F.)
2)The Midnight Express
3)Kevin Nash
4)Scotty Riggs
5)
6)Glacier
7)OWN
8)WolfPack
9)Super Calo
10)InfraRed

Heath Scumm
10th January 2005, 14:51
(se scrie corect Cryonic Kick)

Unii scriu Cryonik Kick, insa intr-un manager de wrestling am vazut scris Kryonik Kick! Asa l-am scris si eu!

@ King Lion
Pt. tine, concursul se prelungeste pana pe data de 17 ianuarie!

Reaper
10th January 2005, 20:52
Nu vreau sa acuz pe nimeni, dar urmatorii care posteaza raspunsurile au ocazia sa se inspire profund din ce au scris Big Sexy si Reaper. La urmatoarele concursuri s-ar putea intampla invers(ma refer doar la Reaper).Nu as ridica problema asta, dar e vorba de voturi in WRM. Ce parere aveti?

Big Sexy
10th January 2005, 21:54
Dap, ai dreptate ... dar pana la urma e vorba doar de fun, nu? In privinta punctelor cam ai dreptate. Ai vreo solutie rezonabila?

Reaper
10th January 2005, 23:19
Nu stiu ce sa zic...e clar ca atata timp cat HitScum poate continua concursul acesta va exista pt ca toti vrem sa ne testam cunostintele de wrestling(sau de cautare pe google). Singura idee care imi vine e cea mai radicala: sa renuntam la puncte in WRM. Daca imi vine alta idee mai intervin eu. HitScum, zi si parerea ta; doar e concursul tau. Mai adaug ceva la care m-am gandit acum: tu nu poti sa postezi in concurs deoarece stii deja raspunsulrile. Esti sigur ca nu vei regreta asta intru vreun meci?

Heath Scumm
11th January 2005, 10:39
Am pus in joc punctele astea 10(care intre noi fie vorba,nu sunt prea multe) pt. a incerca sa "reinvii" putin atmosfera! ... mie imi convine ca acest concurs sa evolueze si fara puncte de acum incolo!

M-am gandit initial ca raspunsurile sa imi fie trimise pe PM...ast ar fi cea de-a 2a optiune!

Sau pur si simplu sa speram ca toti suntem corecti si nu trisam inspirandu-ne de la ceilalti...inca nu s-a demonstrat ca nu ar putea fi asa!...desi tentatia e mare!

Reaper
11th January 2005, 16:55
E o idee foarte buna asta cu PM-ul. De ce n-ai facut asa de la inceput? Sa vedem ce pareri au si alti concurenti, dar varianta asta mi se pare mai buna decat postarea.(in sensul de mai corecta)

Big Sexy
11th January 2005, 19:40
Da, pe pm e chiar ok! Este o idee grozava. La fel ca si ideea cu scosul punctelor. Asta ca sa prevenim discutii viitoare.

Heath Scumm
12th January 2005, 12:03
Okay! Mai astept si alte pareri insa, in principiu cam asa va ramane situatia!!!

Punctele au fost introduse ca un soi de motivatie pt. a "reinvia" threadul!

KingLion
12th January 2005, 15:30
Este buna idee....cu pm-ul...dar va trebui sa scoti punctele sa iti spun si de ce.....daca raman punctele si sunt trimise raspunsurile pe PM o sa se poate comenta si interpreta...cum tu ai scoate pe uniii castigatori numai ptr. a lua puncte.Dara daca o luam in alta ordine de idei....si in postarea pe forum daca se vrea se poate face chestii urate....ii trimiti cui vrei dinainte rasp....deci....TU alegii :)

Heath Scumm
13th January 2005, 13:12
@ king Lion

Astept raspunsurile tale ca sa pot demara un nou concurs de Trivia!

KingLion
13th January 2005, 14:54
Mai bine ai da drumul la un alt concurs....eu ink nu am prea mult TIMP liber :( IMI PARE RAU ca te-am facut sa ma astepti pe mine.Nu shtiu cat o sa mai fiu asha de ocupat

Big Sexy
15th January 2005, 23:36
Baga si tu castigatorul nu de alta but i rule :) insa deja devine plictisitor sa castig de fiecare data si sper ca sa am in reaper in concurent serios. Concursurile astea, dupa cum spuneam mai inainte, ma fac sa invat nenumarate lucruri noi despre wresltingul luat ca fenomen. Pentru mine raspunsurile la joc sunt ca un fel de piese ale unui puzzle ce il compun cu placere. Sunt constient ca puzzle-ul e prea mare pentru mine sa il termin insa cu certitudine ca o sa acopar cateva bucatele din el si, de ce nu, o sa adaug si eu niste piese in puzzle-ul asta :d

Heath Scumm
17th January 2005, 19:36
Baga si tu castigatorul nu de alta but i rule :) insa deja devine plictisitor sa castig de fiecare data si sper ca sa am in reaper in concurent serios. Concursurile astea, dupa cum spuneam mai inainte, ma fac sa invat nenumarate lucruri noi despre wresltingul luat ca fenomen. Pentru mine raspunsurile la joc sunt ca un fel de piese ale unui puzzle ce il compun cu placere. Sunt constient ca puzzle-ul e prea mare pentru mine sa il termin insa cu certitudine ca o sa acopar cateva bucatele din el si, de ce nu, o sa adaug si eu niste piese in puzzle-ul asta :d

Reaper e un candidat serios ... drept dovada, situatia e :

Reaper - 9 puncte
Big Sexy - 6 puncte

Am adunat punctele de aici cu cele de la pronosticuri ... puteti vedea situatia totala in PUNCTE=VOTURI

@ Reaper
Raspunsuri corecte aproape in totalitate ... Felicitari!
Echipa Buff Bagwell/Scott Norton se numea Vicious and Delicious

PENTRU TOTI CONCURENTII!!! DE ACUM, LA CONCURSURILE DE TRIVIA VOI PRIMI RASPUNSURILE PE PM! SE VOR ACORDA PUNCTE, LA FEL CA SI PANA ACUM!

Heath Scumm
17th January 2005, 19:56
Inca un concurs pentru voi!

Astept raspunsurile pe Private Message pana pe 24 Ianuarie inclusiv!!!

Tot 10 intrebari, cate un punct de intrebare!

1. Cine a fost primul campion HARDCORE din WCW?
F@@ F@@@@@

2. Cine l-a ajutat pe Kevin Nash sa il invinga pe Goldberg in prima sa infrangere?
@@@@@ H@@@

3. In WCW, ce nume a purtat SANDMAN?
H@@@@@@@ H@@

4. Din cine era comus grupul THE JERSEY TRIADE?
@.@.@, @@@ @@@ B@@@@@@, C@@@@ K@@@@@

5. Cum se numeste finisher-ul lui Yokozuna?
@@@@@@ @@@@

6. Cine a fost invinsul din finala King Of The Ring a lui Stone Cold Steve Austin care a "lansat" expresia "Austin 3:16"?
J@@@ @@@@@@@

7. Cine a fost primul campion TNA World?
K@@ S@@@@@@@

8. Cine a reunit The 4 HorseMen in WCW, luptator avand ca finisher un SpineBuster devastator?
@@@ @@@@@@@@

9. La ce eveniment a incercat Brock Lesnar un Shooting Star Press impotriva lui Kurt Angle?
@@@@@@@@@@@@ @@

10.Cum se numea echipa formata din Cactus Jack si Maxx Payne?
F@@@@@@ V@@@@@

Heath Scumm
24th January 2005, 19:47
Raspunsurile corecte sunt:

Fit Finlay, Scott Hall, Hardcore Hak, DDP/Bam Bam Bigelow/Chris Kanyon, Banzai Drop, Jake Roberts, Ken Shamrock, Arn Anderson, WrestleMania 19, Fashion Victim

Singurul care a oferit raspunsuri pe PM a fost ISSUE care a ghicit 9 din 10 ... prin urmare are 9 puncte!

Heath Scumm
25th January 2005, 17:48
Aceleasi reguli, 10 puncte puse in joc ... raspunsurile le astept pe PM!

1. Care e prenumele fratelui lui Billy Gunn, ambii fosti luptatori in WWF?
B@@@

2. In ce an a debutat Combat Zone Wrestling?
@@@@

3. Greetings From Asburry Park - finisherul lui BAM BAM BIGELOW este un/o ...
a)Piledriver
b)PowerBomb
c)Top Rope Move

4. Care e numele celor 2 frati Shamrock, ambii fosti campioni in Ultimate Fighting Championship(UFC aka Octogon) care activeaza momentan ca luptatori de wrestling independenti ?
@@@ si @@@@@

5. Big Van Vader e cunoscut pentru Moonsaultul sau devastator! In ultima vreme, datorita inaintarii in varsta, foloseste mai des cel de-al doilea finisher al sau numit ...
@@@@@ @@@@

6. Cine a fost singurul Luchador din istorie care a renuntat la masca sa de buna-voie, dezonorandu-si familia si scoala de wrestling din care provenea?
@@@@@ @@@@@@@@

7. Cum se numea echipa din WCW care folosea foarte des mesele in luptele lor, motiv asemanator cu cel al fratilor Dudley din WWF?
@@@@@@ @@@@@

8. Cu ce luptator e casatorita Torrie Wilson?
B@@@@ @@@@@@

9. In urma unui Piledriver, ce luptator a rupt gatul lui Stone Cold Steve Austin fortandu-l pe acesta sa renunte o perioada la luptele din ring si sa se axeze mai mult pe interviuri si alte interventii de acest tip?
@@@@ @@@@

10. Luna Voschon(fosta luptatoare de top in WWF) e intr-o relatie serioasa cu luptatorul care interpreteaza rolul unui vampir pe nume ...
@@@@@@@

Succes! Astept raspunsurile pana miercurea viitoare!

Heath Scumm
31st January 2005, 15:48
Inca astept raspunsurile la Trivia ... pana mercuri ... pe PM ... nu ma faceti sa postez de pomana intrebarile astea ca e munca multa!!!

Reaper
31st January 2005, 15:54
Eu ti-am trimis raspunsurile mele. Sa-mi spui daca nu le-ai primit ca m-am panicat. Pune si tu o lista cu cei care au dat raspunsuri (daca exista asa ceva) ca doar nu afecteaza pe nimeni. Se poate intampla ca mie sa-mi scrie ca le-am trimis si tu sa nu le primesti. Si de aceea propun sa scrii aici in momentul in care primesti raspunsuri de la cineva.

Heath Scumm
31st January 2005, 16:01
Am primit raspunsuri de la Reaper si JointLover ... Doar atat????

Heath Scumm
3rd February 2005, 18:29
1. Bart
2. 1999
3. Piledriver
4. Ken si Frank
5. Vader Bomb
6. Eddie Guerrero
7. Public Enemy
8. Billy Kidman
9. Owen Hart
10. Gangrel

Urmatorii participanti au raspuns la intrebari mai mult sau mai putin corect si prin urmare au obtinut urmatoarele punctaje ...

Big Sexy - 6 puncte ( e adevarat ca Gangrel purta si numele de Warrior insa numele complet era Vampire Warrior ... trebuia sa raspunzi Gangrel)

Reaper - 6 puncte (o fi Dracula vampir insa nu si luptator de wrestling :ok: )

JointLover - 8 puncte ( Grand Luchador a fost Kurt Angle in sarada cu scaunul cu rotile ... )

Mai jos raspunsurile oferite pe PM de catre participanti, in forma lor originala ...
Big Sexy
1. Care e prenumele fratelui lui Billy Gunn, ambii fosti luptatori in WWF?
BART

2. In ce an a debutat Combat Zone Wrestling?
1999

3. Greetings From Asburry Park - finisherul lui BAM BAM BIGELOW este un/o ...
b)PowerBomb

4. Care e numele celor 2 frati Shamrock, ambii fosti campioni in Ultimate Fighting Championship(UFC aka Octogon) care activeaza momentan ca luptatori de wrestling independenti ?
Ken si Shane

5. Big Van Vader e cunoscut pentru Moonsaultul sau devastator! In ultima vreme, datorita inaintarii in varsta, foloseste mai des cel de-al doilea finisher al sau numit ...
Vader Bomb

6. Cine a fost singurul Luchador din istorie care a renuntat la masca sa de buna-voie, dezonorandu-si familia si scoala de wrestling din care provenea?
Eddie Guerrero

7. Cum se numea echipa din WCW care folosea foarte des mesele in luptele lor, motiv asemanator cu cel al fratilor Dudley din WWF?
Ravens Flock

8. Cu ce luptator e casatorita Torrie Wilson?
Billy Kidman

9. In urma unui Piledriver, ce luptator a rupt gatul lui Stone Cold Steve Austin fortandu-l pe acesta sa renunte o perioada la luptele din ring si sa se axeze mai mult pe interviuri si alte interventii de acest tip?
Owen Hart

10. Luna Voschon(fosta luptatoare de top in WWF) e intr-o relatie serioasa cu luptatorul care interpreteaza rolul unui vampir pe nume ...
Warrior

Reaper
Raspunsurile mele la Trivia:
1) Bart
2) 1999 (n-am gasit exact, dar se vorbeste despre titluri in CZW abia din februarie '99, asa ca am presupus ca atunci a aparut)
3) c) Top Rope Move
4) Ken si Frank
5) Vader Bomb
6) Anglo Luchador (chiar m-ai incuiat cu intrebarea asta. Am pus si eu un nume care l-am gasit sa se potriveasca cu lungimea cuvintelor date de tine.)
7) Public Enemy
8) Billy Kidman
9) Bret Hart(n-am gasit exact, dar a existat un feud tare intre cei doi si cred ca el l-a accidentat pe Stone Cold)
10)Dracula

JointLover
1. Bart
2. 2001
3. a)piledriver
4. Ken si Frank
5. Vader Bomb
6. Grand Luchador
7. Public Enemy
8. Billy Kidman
9. Owen Hart
10. Gangrel

Sper ca v-a placut :rolleyes: !!!

Heath Scumm
3rd February 2005, 19:44
In curand, adica Duminica Seara sau Luni Dimineata, voi posta un nou concurs de Trivia. Am ales sa fac asta ca sa putem sa desfasuram cate un concurs odata pe saptamana care sa dureze fix 7 zile - de Luni pana Duminica!

Big Sexy
7th February 2005, 23:03
crezi ca se poate sa fie mai eterogen in sensul ca as vrea sa vad si mai multe intrebari din actualite dar si intrebari din anii 60-70. Asa ne axam pe anii 80-90 cu preponderenta in ultima perioada a anilor 90.

Heath Scumm
9th February 2005, 12:13
Un nou concurs ... raspunsuri pe PM ... stiti treaba!!!Aveti timp pana miercurea care vine!

1. In TNA, Insane Clown Posse si-au facut debutul impotriva echipei (...), impotriva careia au purtat primul Dark carnival match din istorie.
a) Gilberti and Young
b) The Elite Guard
c) America's Most Wanted

2. Una dintre cele mai influente figuri ale anilor 70, acest luptator legendar a intrat in istorie ca si simbolul indienilor americani in WWF si nu numai.
W@@@@ M@ D@@@@@

3. In prima lupta Hair vs Hair din TNA, Raven si-a pierdut parul datorita interventiei lui ...
V@@@@@@

4.Amazing Red este cunoscut pentru finisher-ul sau numit Infrared. In WCW, un cruiserweight folosea acelasi finisher. El se numea ...B@@@@@@@@@

5. La care P.P.V. WCW/NWO, Rey Mysterio a purtat o masca lipita de costum pentru a preveni demascarea sa de catre Eddie Guerrero?
@@@@@@@@@ @@@@@

6. Singura persoana cu care Billy Gunn a avut probleme in WWF a fost nimeni altul decat ...
R@@@ @@@@

7. Ce superstar din ECW a fost cel mai premiat luptator la categoria TV insa nu a cucerit niciodata titlul la categoria grea?
@@@ @@@ @@@

8. In Ohio Valley Wrestling, Dave Batista purta numele de ...@@@@@@@@@

9. Din ce grup/stable face parte momentan luptatorul cunoscut sub numele de Ruckus?
THE B@@@@@@@

10. Maestrul manevrei The atomic Skull Crusher, cunoscut si sub numele de "the Hammer" a fost ...
G@@@ V@@@@@@@@

Heath Scumm
17th February 2005, 18:41
Raspunsurile corecte sunt:

1. Gilberti and Young
2. Wahoo Mc Daniel
3. Vampiro
4. Blitzkrieg
5. Halloween Havoc
6. Road Dogg
7. Rob Van Dam
8. Leviathan
9. The Blackout
10. Greg Valentine

Punctajele sunt:
JointLover - 10 puncte din 10 posibile ... felicitari!!!:ok:
Big Sexy - 7 puncte din 10 ... good Job! :cool:

Raspunsurile in forma lor originala:

Joint Lover
1. a) Gilberti and Young
2. Wahoo McDaniel (cat m-am chinuit sa-l gasesc pe asta... sper ca asta e raspunsul corect , cred ca ai pus un"@" in plus sau i-am scris eu numele incorect)
3. Vampiro
4. (asta-i tot ce am gasit: Infrared = Phoenix Splash; Phoenix Splash era folosit de Low-Ki, Hayabusa)
5. Halloween Havoc
6. Road Dogg
7. Rob Van Dam
8. Leviathan
9. The Blackout
10. Greg Valentine

In al 2-lea mesaj(cam greu da' bine) ... Raspunsul e: Blitzkrieg (finally) !!!

Big Sexy]
1. b) The Elite Guard

2. Wahoo McDaniel

3. VAMPIRO

4. BRAINBUSTER

5. Halloween Havoc

6. RICO HAAS

7. ROB VAN DAM

8. LEVIATHAN

9. THE BLACKOUT

10. GREG VALENTINE

Big Sexy
17th February 2005, 22:16
NU este adevarat ca la 4 nu este si brainbuster. NU mai am link-ul insa asa am gasit ca o variatie a lui este infrared.
Din aceeasi sursa si anume obsessed with wrestling am aflat ca 6. RICO HAAS a avut un conflict cu Billy Gunn. So ...

Heath Scumm
22nd February 2005, 12:28
@ Big Sexy

In primul rand, BrainBuster-ul nu are absolut nici o legatura cu INFRARED! E ca si cum ai spune ca Powerbomb-ul e o variatie de 619 ceea ce nu e cazul!

Cat despre RICO HAAS ... nu exista un asemenea luptator ... sunt 2 luptatori care lupta in aceeasi echipe ... e Rico(homosexualul) si Charlie Haas(fost membru in Self Proclaimed World Greatest Tag-Team) ... singurul lor "conflict" pe care l-au avut cu Billy Gunn a fost lupta de la Judgement Day in care cei 2 i-au invins pe Gunn si pe Hardcore Holly intr-unul dintre cele mai patetice maciuri pentru titlu vreodata intalnite ...

citez de pe www.pwinsider.com ...

" RICO & CHARLIE HAAS defeated HARDCORE HOLLY & BILLY GUNN to retain the Smackdown World Tag Titles in 10:26"

Big Sexy
24th February 2005, 22:01
Mda, am crezut ca sunt frati, de aia am zis asa. Cat despre brainbuster se pare ca sursa mea era aiurea. Asta e. Win some loose some!

Heath Scumm
28th March 2005, 10:58
1. Rey Mysterio a format impreuna cu ... echipa Filthy Animals!
a) Billy Kidman
b) Juvi Guerrera
c) Edge

2. Luptatorii Trent Acid si Johnny Kashmere formeaza echipa:
a) T.N.T.
b) Spanish Announce Team
c) Backseat Boyz

3. Desi nu sunt facut publice, in grupul 3 Live Krew exista antipatii puternice intre:
a) James si Killings
b) Konnan si Killings
c) Konnan si James

4. Diamond Dallas Page era cunoscut pentru folosirea excesiva a carui cuvant?
a) brother
b) playa
c) scum

5. Luptatoarea din grupul lui Raven - The Gathering - se numea:
a) Desire
b) Tracy
c) Alexis Laree

6. Care dintre urmatorii luptatori japonezi era cunoscut pentru substanta rosie pe care o scuipa in fata adversarilor in timpul meciurilor?
a) Jushin Lyger
b) Great Muta
c) Tajiri

7. Care luptatori au jucat rolul unei echipe formate din frati insa intre ei nu exista absolut nici o legatura de rudenie, nici macar prietenie ?
a) Orlando si Marcus Jordan
b) Jeff si Matt Hardy
c) Jose si JoeL Maximo

8. Ultimul conflict notabil pe care l-a avut Lex Luger inainte de a parasi WCW a fost cel impotriva lui :
a) Sting
b) Goldberg
c) Hulk Hogan

9. In ce lupta si-a facut prima oara Kane aparitia?
a) Bret Hart vs Undertaker
b) Undertaker vs HBK
c) Undertaker vs Mankind

10. Pentru o scurta perioada, Lex Luger a aparut ca Heel in TNA/ atunci, el s-a aliat cu ...
a) Abyss
b) Erik Watts
c) Raven

Haideti ca sunt usoare ... v-am dat si cu raspunsuri grila!!!

Aaaah! Era sa uit ... raspunsurile pe PM!!!!

Heath Scumm
29th March 2005, 09:52
Ca sa-mi fie mai usor sa va evaluez, trimiteti-mi va rog raspunsurile astfel:

1.a) Vasile Gheorghita
2.c) Mirel si Ioana

Big Sexy
17th April 2005, 11:18
ehhh ... pe cand o noua trivia? Sau mai pot raspunde inca la asta?

Reaper
14th June 2005, 20:17
Din cauza ca HitScum (pe buna dreptate) a oprit concursul de trivia eu voi incepe altul intr-o forma noua. Dar inainte, din respect pt munca lui HitScum, voi incerca sa raspund la intrebarile de mai sus (mai bine cu aprope 3 luni intarziere decat niciodata).
1. a) Billy Kidman
2. c) Backseat Boyz
3. a) Konnan si Killings (la intrebarea asta nici nu stiam la ce sa dau search in google asa ca i-am ales pe cei doi pt ca m-am gandit ca ar putea exista probleme intre ei datorita rasei).
4. c) scum (Hollywood "scum" Hogan si Dennis "worm" Rodman)
5. c) Alexis Laree
6. b) Great Muta
7. c) Jose si JoeL Maximo
8. c) Hulk Hogan (nu stiu, chiar nu stiu)
9. b) Undertaker vs HBK (la Bad Blood '97 - m-am interesat)
10. a) Abyss

Si acum sa revin la ce aveam eu de spus/scris; noul trivia functioneaza in modul urmator: un user pune o intrebare, urmatorul user raspunde la intrebare si pune la randul lui o intrebare. (intrebarile sa fie legate de wrestling; trebuia sa mai specific?)
Eu sunt primul: cum il caracterizeaza Reaper pe Fallen Angel?

Heath Scumm
16th June 2005, 18:43
1. Da! Era vorba de Hulk Hogan!;La 7 era vorba de Marcus si Orlando Jordan ... Jose si Joel Maximo sunt frati si veri primari cu Amazing Red!

2. Care Reaper? Tu?

3. Raspunsul e "Tipul cu gimmick de preot din TNA!"

4. Intrebare:"Dupa ce a fost concediat din WWE, inainte sa ajunga in TNA, in ce federatie a luptat Jeff Hardy?"

Reaper
16th June 2005, 22:34
O sa-mi platesti pt intrebarea asta. 4 ore am cautat raspunsul ca sa aflu ca a aparut in ROH, dar numai o data cand a fost huiduit de fani. Si ceea ce ma enerveaza cel mai tare este ca am vrut sa scriu ROH la misto ca sa vad daca nimeresc.

In urma accidentarii carui superstar a primit UnderTaker o oferta de la WCW?

Reaper
22nd June 2005, 12:32
Presupun ca nimeni nu stie si nimeni nu se va chinui sa caute asa ca dau eu raspunsul: Sid Vicious.

Intrebare: Cine a cantat imnul Americii la WrestleMania I?

Heath Scumm
22nd June 2005, 14:11
Fudge Me if I know!

Big Sexy
22nd June 2005, 15:04
Mean Jean!

Reaper
22nd June 2005, 16:01
@Big Sexy
Ai raspuns corect, dar ideea era sa pui si tu o intrebare dupa ce raspunzi.

Heath Scumm
23rd June 2005, 13:28
Mean Gene ... nu Mean Jean ... ca nu-i francez ... :p

Gene Okerlund ... sa fie

Reaper
23rd June 2005, 16:43
Asa este ... e Mean Gene ... asa am scris si eu in thread-ul "WrestleMania - ...". Puteati sa luati raspunsul de acolo. Cineva sa puna o intrebare secolu' asta.

Big Sexy
23rd June 2005, 18:06
De ce sa puna o intrebare? :D

Reaper
23rd June 2005, 21:25
Da' tu esti un fel de spammer? Citeste ultimul meu post de pe pagina 5 daca nu stii de ce ar trebui sa pui o intrebare. Pana atunci o sa pun eu o intrebare:

In ultimul sau meci in WWF de cine a fost invins Bret Hart?

edit: Big Sexy
bro, la mine e pagina 2, eu am 40 post-uri/pagina ... :evil:

Big Sexy
24th June 2005, 20:25
Da' tu esti un fel de spammer?
:happy

Heath Scumm
27th June 2005, 19:30
Shawn Michaels ...

Off Topic - I Love Spammaz!

Cum se numeste grupul luchadorilor care tocmai au invadat SmackDown-ul - Juvi Guerrera, Psychosis, Super Crazy?

cutuma
3rd July 2005, 19:37
Mexicoons

Big Sexy
3rd July 2005, 22:04
Cine are un record fenomenal de victorii la Wrestlemania? Un luptator neinfrant in ciuda multor participari la Wrestlemania ...

p.s. supercrazy e fenomenal, il face pe rey sa para jalnic.

cutuma
3rd July 2005, 23:42
UnderTaker...

la cate intrebari tre' sa raspund sa am dreptu la o intrebare? :D

Reaper
4th July 2005, 02:51
Raspuns: la o singura intrebare.

Intrebare: Cine a devenit World HeavyWheight Champion la Wrestlemania XX?

cutuma
4th July 2005, 13:41
Cris Benoit. For crying out loud e a treia intrebare la care raspund !??!

cutuma
5th July 2005, 19:07
Intrebare..... dupa Nash,Hall si Hogan...care a fost urmatorul superstar care a intrat in nWo?

Reaper
6th July 2005, 04:31
In WCW mi se pare ca au fost mai multi deodata care au format NWO asa ca n-am de unde sa stiu. Pt mine a fost ceva de genul: WCW Monday Nitro (inainte de formarea NWO) ... un PPV existent doar prin nume ... WCW Monday Nitro (dupa formarea NWO).
In WWF cred ca a fost HBK (tin minte ca am vazut un filmulet, ceva, in care Nash il prezenta pe Michaels ca "cel mai nou membru al NWO"). Astept confirmarea ca sa pun o intrebare intrucat nu sunt sigur de raspunsul meu.

cutuma
6th July 2005, 14:59
nope. intrebarea e absolut simpla. o gasesti pe orice site de wrestling. dupa cei 3, Hogan Nash si Hall au mai intrat Vincent ca bodyguard si inca un anonim. Pe langa ei, primul mare Superstar intrat este un fost enemy al lui Hogan....T.D.

Big Sexy
11th September 2005, 22:43
nu ar fi bine sa dai raspunsul tu avand in vedere ca nimeni nu a raspuns de atat timp si sa continui tot tu cu o intrebare?

cutuma
23rd September 2005, 13:52
sorry ca am uitat de threadu asta. Raspunsul era Ted DiBiase.

Intrebare : Plecarea lui Ted DiBiase din WWF a insemnat ascensiunea unui superstar care se afla sub aripa sa protectoare. Despre cine este vorba (raspunsul il gasiti in Monday Night Wars ;) )

Heath Scumm
23rd September 2005, 15:10
Steve Austin ... sau Undertaker?

In cazul in care unul dintre aceste raspunuri e corect ...

Intrebare:
Cum se numea variatia de Camel Clutch folosita de Big Poppa Pump ca finisher?

cutuma
23rd September 2005, 15:44
Steve Austin era raspunsul :)

Reaper
23rd September 2005, 20:51
Asta am gasit: Steiner Recliner
Care sunt cele 3 nume de scena pe care le-a avut Mick Folley (pe langa numele lui adevarat) in cariera sa de luptator?
Raspunsul in "The Three Faces of Folley".

cutuma
23rd September 2005, 21:04
Dude Love, Cactus Jack si Mankind (le stiam fara sa vad home video-ul :D )

De la cine a preluat Ric Flair aliasul de Nature Boy?

cutuma
27th September 2005, 10:47
hai mah ca nu e asa greu.... un search pe google e suficient. Buddy .... ?

Reaper
27th September 2005, 11:13
Buddy Rogers
Stiam eu ca am mai vazut numele asta undeva; il scrisese KingLion in "ABC Game" si apoi HitScum a dat explicatia: Buddy Rogers = first ever Nature Boy.

Cine a cantat la WrestleMania 21 melodia de intrare a lui Triple H?

Heath Scumm
27th September 2005, 12:52
MotorHead ...

Cum se numea grupul format din ICP si Vampiro?

Th3 Gam3 HHH
27th September 2005, 18:55
Am gasit !!! Au luptat in WCW (subsemnatii ) iar impreuna cu Raven au format un grup (cica ) sinistru numit "The Dead Pool"! (Did I get it ?!)

Daa! Cred ca am gresit !Daca erau numai ei 2 inseamna ca era :"Dark Carnival"

Heath Scumm
28th September 2005, 09:56
Insane Clown Posse + Vampiro + Raven = Dead Pool

ICP+Vampiro = Dark Carnival ...

Th3 Gam3 HHH are dreptul sa puna urmatoarea intrebare!

Th3 Gam3 HHH
28th September 2005, 11:20
De ce tip a fost meciul disputat in 2002 la SummerSlam, intre HBK si HHH ?

Heath Scumm
28th September 2005, 11:43
Last Man Standing ...???

Th3 Gam3 HHH
28th September 2005, 20:06
No No No !!! C`mon ,un search micut ceva ?!

Heath Scumm
29th September 2005, 12:47
Meci fara descalificare - Unsanctioned match

Cum se numeste domnisoara care ii acompaniaza pe MNM in ring?

Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 17:19
Eu unu aveam altceva in "dosar" :Street Fight Match ,dar poate ca e acelasi lucru !
Raspuns intrebare : Melina !

Heath Scumm
30th September 2005, 10:27
^E acelasi lucru ... rapuns corect ... Ur question PLZ!

Th3 Gam3 HHH
30th September 2005, 20:14
Cand a avut loc primul Lingerie Match (PPV + an) ,si care au fost protagonistele ? (in WWF )

Th3 Gam3 HHH
2nd October 2005, 11:12
Ce faceti oameni buni ? Nu va mai place trivia ,nu mai aveti timp sau nu va place "sa umblati " dupa fete in lengerie intima ?! :D

Th3 Gam3 HHH
6th October 2005, 07:18
Indiciu: urmeaza acum + anul este impar , iar fetele au facut schimb anul asta (una s-a dus la Raw ,iar cealalta la SD!)

Heath Scumm
6th October 2005, 13:36
I don't care about them hoes! :)

Big Sexy
6th October 2005, 18:01
da, uite, ne lasam batuti, te rog pune alta intrebare!!! Serios, asta e grea rau :degete:

No Mercy 2001
the greatest woman’s match in history, Torrie Wilson Vs Stacy Kieber in the first ever Lingerie Match, that’s right they both wrestled in some very fine looking lingerie. Both women looked absolutely fabulous and they wrestled each other, hiding their weaknesses by making the match short and focusing on their strengths, most notably Stacy’s legs! It isn’t a Molly or Jazz style match, but is much more entertaining!

Th3 Gam3 HHH
6th October 2005, 20:53
Pai vad ca ai raspuns corect BIG Sexy ,asa ca poate pui tu urmatoarea intrebare !

Reaper
29th October 2005, 22:35
Pun eu o intrebare ca nu a mai aparut nimic de mult timp pe topicul asta.

Care erau numele de scena ale celor 2 din High Voltage, in WCW?

Th3 Gam3 HHH
30th October 2005, 06:04
Nice 2 have U back ! Cumva Robbie Rage & Kenny Kaos ?! Nu bag mana in foc!

Reaper
30th October 2005, 16:14
Corect!
Ask da' question.

Eu n-am fost plecat. Am lipsit doar o sapt cand au fost problemele cu cazarea & stuff. Acum intru destul de des pe forum, dar n-am mai nimic de zis ce n-am mai vazut nimic wrestling related din august.

Th3 Gam3 HHH
31st October 2005, 08:22
OK OK ! Ce numar de intrare a avut HHH , la Royal Rumble 2002 , pe care de altfel a si castigat-o?!

Reaper
6th November 2005, 20:09
22

Cine-i tipul asta?

cutuma
6th November 2005, 21:46
Konan

Th3 Gam3 HHH
30th December 2005, 00:13
Una grea de tot , din prima nu cred ca o stiti :

Cine a fost recunoscut ca si campion AWA in 1959 , si caruia i-au fost date 90 de zile sa-si apare titlul sau sa fie “privat” de el ?!?!?!
a)Gene Kiniski; b) Pat O` Connor ; c)Verne Gagne ; d) Crusher Lisowski.

cutuma
30th December 2005, 12:19
Recunosc ca nu stiam dar m-am interesat. Raspunsul e b) Pat O'Connor.

Intrebarea mea : stim cu totii ca Thunder Liger a inventat Shooting Star Press-ul, dar ce l-a inspirat in inventarea acestei miscari? ;)

Heath Scumm
12th January 2006, 12:19
^ Nimeni n-are habar ... cred ca ar trebui sa ne dai tu raspunsul ...

A vazut cumva o cometa si s-a gandit ca ar putea sa faca si el ceva asemanator? Nu stiu!

thunder_liger
12th January 2006, 14:15
heeeei...acu am vazut :) ...povestea spune ca Liger a vazut o miscare asemanatoare in anime-ul Fist of the North Star si..evrika!

cutuma
12th January 2006, 14:18
bingo ;)

Heath Scumm
12th January 2006, 14:30
E randul lui Thunder Liger sa posteze urmatoarea intrebare!

thunder_liger
12th January 2006, 14:52
Ok boyz and girls...back to puroresu..:)
godfather of puroresu,one of the last hookers alive,inventor of the atomic suplex,inoki's mentor in the early days...what's his name?

Heath Scumm
12th January 2006, 15:42
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/r/rikidozan/02.jpg

Singura persoana recunoscuta ca fiind "GodFather of Puroresu" e Rikidozan ... insa el avea ca finisher un simplu piledriver si nicidecum un atomic suplex ... plus ca e mort ... deci cred ca trebuie sa mai caut!

Later EDIT : Ar mai putea fi Jumbo Tsuruta ... alege tu raspunsul corect ... oricum, o intrebare extrem de dificila!

http://www.wrestlingclassics.com/fe/jumbo1s.jpg

thunder_liger
12th January 2006, 16:18
nu domnu...reformulez..God of puroresu...si nu e asiatic..hai ca spun prea multe

Heath Scumm
12th January 2006, 16:34
Nu stiu ... habar n-am ... singurul luptator ne-asiatic de marca care baga un stil asemanator puroresu e Low Ki ...

Ca asiatici legende ale puroresu still alive as putea numi pe Kenta Kobashi sau mai tanarul Ebessan (care a purtat porecla de The God of Junior Puroresu) insa ma indoiesc ca vreo unul dintre ei l-a influentat pe Antonio Inoki ... capitulez! :( Spune-mi poate stiu ... ma indoiesc ca altcineva de pe forum stie raspunsul!

http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/e/ebessan/02.jpg = GOD OF JUNIOR PURORESU (da! are tricoul CZW cu Best Of The Best V)

thunder_liger
12th January 2006, 17:06
:rosu:
Karl Gotch ..ever heard of him?
a little bit of history ...
Two western wrestlers, who as it happen were also two of the greatest western wrestlers ever, had a direct impact upon the Japanese. Lou Thesz is considered by many the greatest "hooker" of his century. Thesz was trained by wrestling legends such as George Tragos, Ed "Strangler" Lewis ("Judo" Gene LeBell's teacher as well), and Ad Santel and won the NWA, the so-called "Undisputed World Heavyweight Championship" in 1948. He was the first "world heavyweight champion" to step onto Japanese soil. Today, the Japanese still consider this belt the most important belt in wrestling and the UWFi used the actual belt donated by Thesz.

The second great western wrestler was Karl Gotch. Karl Gotch received his training at the famous "Snake Pit" Billy Riley Gym in England and won a number of big tournaments in Europe before moving to the United States in 1959. However, Gotch was not treated well in the United States since he was simply a "shooter" (by this time, pro-wrestling in the United States had already deteriorated and consisted mostly of "works") and many were afraid of his "hooks". In contrast, in Japan people considered Karl Gotch the "the God of Pro-Wrestling".

Both wrestlers, but particularly Karl Gotch, enjoyed the admiration they received in Japan and were impressed by the interest of Japanese wrestling stars in European "hooking". Eventually, Gotch taught this tradition, also referred to as "shooting", to a group of Japanese professional wrestlers including Antonio Inoki, Tatsumi Fujinami, Yoshiaki Fujiwara, Satoru Sayama (the "Tiger Mask"), Masami Soranaka and Akira Maeda. What is interesting to note is that most of these professional wrestlers already had backgrounds in legitimate martial arts. Masami Soranaka had been a student of "hard core" karate, kodokan judo and sumo. Yoshiaki Fujiwara was already a Muay Thai fighter and black belt in judo. Satoru Sayama had studied Muay Thai with Toshio Fujiwara, and went on to study Sambo with Victor Koga. Thus, the ground was fertile for the development of new hybrid methods.
from bjj.org.
and..
Karl Gotch

Rather than a rival, Gotch was a wrestling teacher for Inoki. Gotch had a big influence on not only Inoki but also the UWF wrestlers including Yoshiaki Fujiwara and Akira Maeda. Both octopus/fylfot hold and Riki Choshu's scorpion deathlock(Bret Hart's Sharpshooter) were also taught by Gotch. Because he was so stiff, he didn't make many "achievements" as a pro. However, he was strong enough to defeat Inoki even after his prime, and he is known by the fans in Japan as "God of Pro-Wrestling."
Born in 1922, Belgium. 188cm - 110kg
:cool:

Heath Scumm
12th January 2006, 17:24
Nope ... n-am auzit de el ...

Pune alta intrebare, mai usoara! Eventual din pro-wrestling-ul la care am avut si noi acces!

thunder_liger
12th January 2006, 17:47
ok...
ce a facut vader de a ajuns la parnaie in irak?

Heath Scumm
12th January 2006, 18:06
Incidentul s-a petercut in Kuwait la un talk show ... Vader a fost intrebat daca wrestlingul e fals, s-a enervat groaznic si a distrus platoul de filmare ... Vader a fost amenintat cu inchisoarea si a fost amendat insa nu a facut inchisoare!

Sursa : http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/v/vader.html

Heath Scumm
12th January 2006, 18:08
Intrebare

Care era si cum arata finisher-ul lui "Sick" Nick Mondo? ... numiti macar unul dintre ele!

thunder_liger
12th January 2006, 19:37
http://www.houseofgame.com/smack/drivers/Assaultdriver.gif

unul e assault driver : adversarul pe umeri,ii incrucisa mainile si-l tragea in jos ,oponentul atingand podeaua cu gatul,omoplatii.

Heath Scumm
12th January 2006, 19:50
You got it ... posteaza urmatoarea intrebare!

thunder_liger
12th January 2006, 22:16
Cum se numea segmentul de show facut de Shawn Michaels,acompaniat de Diesel din cand in cand, in perioada in care nu a putut intra in ring din cauze medicale.Similar cu Piper's Pitt..this must be easy..

Heath Scumm
13th January 2006, 08:44
Easy ... The Heartbreak Hotel

Intrebare : Cum se numea partenerul lui HBK din grupul "Rockers" ?

thunder_liger
13th January 2006, 11:08
Marty Jannetty's the name..first they were Midnight Rockers (awa) the moved to wwf to become The Rockers.

Question : de unde s-au inspirat animal si hawk pt look-ul si numele echipei care i-a facut celebri?

Heath Scumm
15th January 2006, 19:17
Din filmul Mad Max!

Intrebare : Cate grade are rotirea din finisherul de pe corzi al lui Jerrelle Clark? :evil:

Th3 Gam3 HHH
15th January 2006, 23:46
La nimereala : 540 ?

cutuma
15th January 2006, 23:54
daca ar fi cu adevarat smecher ar fi 720 :P

Heath Scumm
16th January 2006, 14:10
Nope ... mai incercati ... e undeva la mijloc! Porecla lui e "Mister *numarul de grade*"

Th3 Gam3 HHH
16th January 2006, 21:03
Exact la mijloc ? Atunci 630 de grade !

Reaper
16th January 2006, 21:26
Da. M-am documentat si eu; e 630: http://www.tnawrestling.com/roster/jerrelleclark/index.html
Chiar sunt curios cum arata o saritura de 630 grade.
@Th3 Gam3, baga o intrebare.

Th3 Gam3 HHH
17th January 2006, 00:03
Sa va vad ! Iron Man Match , Benoit vs HHH , scor final 4 la 3 . Insa care a fost scorul final la suplexuri ?(presupunand ca pe timpul pauzelor publicitare nu a fost nici unul !)

thunder_liger
17th January 2006, 00:53
you maniacs..chiar le-ati numarat ?:)
din cate stiu chris benoit e are suplex-ul in sange..nu stiu foarte multe despre triple H dar parca suplex-ul nu era cea de-a doua natura....sorry for being offtopic

Th3 Gam3 HHH
17th January 2006, 10:24
^ Cu HHH e chestia ca fiind "The Cerebral Assasin " , ii "lucra" sternul , si-l lua in vertical suplex si-l arunca cu fata la podea !

Deci intrebarea este (putin schimbata) : Care a fost scorul final la suplexuri reusite, in Iron Man Match dintre Benoit si HHH ? (cu tot ce au aratat ca s-a intamplat si in pauzele publicitare !)

Heath Scumm
17th January 2006, 11:53
^ I have no idea ...

@ Reaper

630 Grade = http://i15.photobucket.com/albums/a391/GaidenNinja/evans63023qc5fp.gif

Din cate stiu eu exista doar 2 luptatori care au trecut prin TNA, ROH sau CZW si care puteau realiza 630-uri ... Jack Evans + Jerelle Clark ... un tip numit Jody Fleisch face o manevra cel putin extraordinara care se numeste 720 Degree Phoenix DDT ! Imaginati-va ce inseamna asta ... nu este insa un splash ci sunt folosite 2 corzi in procesul de insumare a gradelor ... o sa incerc sa gasesc un .gif

Heath Scumm
28th January 2006, 12:41
Deci intrebarea este (putin schimbata) : Care a fost scorul final la suplexuri reusite, in Iron Man Match dintre Benoit si HHH ? (cu tot ce au aratat ca s-a intamplat si in pauzele publicitare !)

Se pareca nimeni nu stie raspunsul la intrebarea asta!Pune alta intrebare!

Reaper
28th January 2006, 12:52
Ar trebui sa urmarim meciul (cu mare atentie) ca se ne dam seama. Eu cel putin n-am meciul asa ca am iesit din competitie... Pune alta intrebare, pls, al carei reaspuns ar putea fi gasit pe net.

Th3 Gam3 HHH
28th January 2006, 13:02
Chiar ma gandeam sa pun alta intrebare , ca asta s-a dovedit asa cum ma asteptam destul de grea ... insa puteati sa dati cu presupusu` , scorul final la suplexuri a fost in favoarea lui Benoit (evident !) 6 la 3 ! Intrebarea vine imediat !

Intrebare : Pe wwe.com (mai precis linkul oferit de HitScum in sectiunea Pronosticuri ) , la Predictions sunt mai multe persoane foste si actuale in lumea wrestlingului care isi dau cu parerea despre cine cred ei ca va castiga Royal Rumble Match ! Care este personajul cel mai des pomenit pt castigarea acestui important meci >?

Heath Scumm
28th January 2006, 13:40
Rob Van Dam! :D

cutuma
28th January 2006, 13:42
Triple H :)

Daca asta e raspunsul am si eu o intrebare : care este singurul luptator, ale carui catch-phrases au devenit nume de show-uri, si care sunt acestea.

Th3 Gam3 HHH
28th January 2006, 16:32
Din cate am vazut eu Triple H era :P , RVD parca avea un vot de la Foley ! Iar la intrebarea lui Decret :The Rock ? ... i dont really know !

cutuma
28th January 2006, 16:38
Da, Rock e, adica Smackdown e evident : Lay the Smacketh Down ... DAR ... a existat un PPV cu un nume specific. Documenteaza-te si tu putin :D

Heath Scumm
28th January 2006, 17:16
^ Stiu ca in 1998 a existat PPV-ul Rock Bottom ... il am pe un DVD ... a fost ceva mediocru ... de alt PPV cu numele lui The Rock nu mai stiu ...

cutuma
28th January 2006, 18:54
Dap ... la In Your House:Rock Bottom ma refeream ;) Your turn Hitscum.

Th3 Gam3 HHH
28th January 2006, 22:49
^ De ala stiam si eu , ca il am ! Da sincer de Smackdown nu stiam !

Heath Scumm
30th January 2006, 10:32
Cum se numeste finisher-ul lui Homicide in ROH si in ce consta el?

cutuma
30th January 2006, 19:20
Hmmm .... nu e chiar acel back to back double underhook piledriver pe care i l-am dat ca finisher lui MailMan? The Cop Killa parca se numeste. L-am vazut intr-unul din meciurile postate de tine dar nu mai stiu daca era in CZW sau ROH. Daca are altul in ROH n-are decat sa fie sanatos :D

Reaper
30th January 2006, 19:38
Da, m-am interesat si eu. E Cop Killa sau Kudoh Driver (nu stiu daca e acelasi finisher cu doua nume sau doua finisher-uri diferite). Oricum nu stiam cum arata de aia nu am putut sa raspund.

Heath Scumm
31st January 2006, 11:38
Hmmm .... nu e chiar acel back to back double underhook piledriver pe care i l-am dat ca finisher lui MailMan? The Cop Killa parca se numeste. L-am vazut intr-unul din meciurile postate de tine dar nu mai stiu daca era in CZW sau ROH. Daca are altul in ROH n-are decat sa fie sanatos :D

Exact asta e ... http://myspace-537.vo.llnwd.net/00284/73/54/284584537_m.gif

Tu pui urmatoarea intrebare ...

cutuma
31st January 2006, 12:29
in wrestling vocabulary .... what's a smark?

Th3 Gam3 HHH
5th February 2006, 16:33
A smark ... cred ca ... e acea persoana care desi stie ca wrestlingul e fake ( adica nu e chiar asa pe bune ) , tot ii place sa urmareasca ( cel putin cu mare placere ) in continuare acest sport-entertainment ( wrestling _) ... am ghicit-o ?:rolleyes:

cutuma
5th February 2006, 16:42
hahahahaha. Tare :) ... you're next.

Th3 Gam3 HHH
5th February 2006, 16:55
^ Mda ... deci : Al cui este acest autograf ? (nume de wrestler nu chiar real )

Heath Scumm
10th February 2006, 16:16
^ Hhh?

Th3 Gam3 HHH
10th February 2006, 22:52
^ Nope ! Esti p-aproape ! Uita-te mai atent ! E un H intr-adevar , dar nu e HHH , asa cum probabil te asteptai !:)
Indiciu : a luptat cu HHH ! (de curand !!!)

thunder_liger
11th February 2006, 00:52
eu ma trezesc mai greu..e reversal la doomsday device.....dar lame taare :(..semnatura habar n-am a cui e ..nu e a lui sammartino sigur:)

Th3 Gam3 HHH
11th February 2006, 10:07
Inca un indiciu si gata : Weeeeellllllllllllll it`s THE ........... !!!

cutuma
11th February 2006, 10:17
Big Show

Th3 Gam3 HHH
11th February 2006, 10:24
^Din invizibil a aparut omul cu raspunsul corect , aveti onoare Mr. Decret sa puneti urmatoarea intrebare ! Let`s make it a hard one !:)

cutuma
11th February 2006, 11:10
Sper din suflet sa nu mai fi pus o data intrebarea asta ... here it goes : in ce costa "The MSG (Maddison Square Garden) Incident".

Hint: e vorba de "The Clique" si de plecarea a doi membri ai acesteia in WCW.

thunder_liger
11th February 2006, 11:47
it was about breaking the keyfabe :) hall si nash plecau in wcw si pretenii din wwf dupe ce au avut meciuri infierbantate cu ei,au urcat in ring si s-au imbratisat. triple h a fost jobber un an de zile din cauza acestui derapaj de la scenariu :)

cutuma
11th February 2006, 11:50
daps. Asta e ... partea cea mai tare e ca HHH trebuia sa castige KOtR in acel an. Din cauza "retrogradarii" sale a castigat Stone Cold => super noroc pe WWF.

You're next.

thunder_liger
11th February 2006, 13:23
Real Man ..top gaijin, a revolutionat clothesline-ul,l-a spart pe Vader de nenumarate ori,impreuna cu Bruiser Brody a facut cea mai stiff team in japonia...tell me who he is ..daca va zic cum a fost denumita varianta lui de clothesline stric tot farmecul..asta a fost un hint :)

Big Sexy
11th February 2006, 13:44
Stan Hansen - banuiesc ... :)

Heath Scumm
11th February 2006, 14:32
Intr-adevar, e batranelu' Stan Hansen si al sau Lariat!

@Big Sexy - Intrebarea ...

Big Sexy
11th February 2006, 17:35
Cine a detinut cel mai mult, neintrerupt, un titlu in wrestling?

thunder_liger
11th February 2006, 17:38
sammartino ;) .. right ?

Heath Scumm
11th February 2006, 17:41
Bruno Sammartino ... that's it ... Thunder, intrebarea ta!

edit big sexy:
dap, e corect - pune intrebarea!

thunder_liger
11th February 2006, 18:10
mare promotor care in anii 90 a fost si in staff-ul wcw (booker i presume) dar l-au "ajutat" baietii sa-si gaseasca exit door-ul din promotie...vroia sa interzica pentru o perioada miscarile off the top rope ( era descalificat cel ce facea asta) deoarece erau prea des folosite si lumea nu le aprecia la adevarata valoare. se gandea ca dupa o absenta considerabila spectatorii vor vedea altfel aerials-urile :) ... mai interzicea si saltele din jurul ringului (sa para credibil) si se spune ca incerca sa salveze acest sport de la autodistrugere..pacat ca nu a reusit sa-si puna ideile in aplicare.sau poate ca nu ..the idea is ..what's his name ?

Heath Scumm
11th February 2006, 18:51
Dude! Chiar nu stiu! Stiu ca Rob Van dam a plecat din WCW datorita faptului ca nu putea sa foloseasca coltul ringului insa nu stiu cine a implementat aceasta idee! ... si sunt prea lenes sa caut!

thunder_liger
11th February 2006, 18:55
rvd nu a avut promotia lui... :) ..give up ?

Big Sexy
11th February 2006, 19:25
Hai ca va ajut eu:
Paul Heyman!

thunder_liger
11th February 2006, 19:37
no way .. a fost partener al lui sammartino,apoi a avut un feud cu el....a luptat mascat ca sa prinda un meci cu gene kiniski,a venit cu ideea ca road warriors sa foloseasca face paint..

cutuma
11th February 2006, 19:39
Paul Ellering?

thunder_liger
11th February 2006, 20:35
nope...give up ?

issue
11th February 2006, 20:49
Dusty Rhodes???

thunder_liger
11th February 2006, 21:06
c'mon people..sammartino ce treaba a avut cu dusty ?

Th3 Gam3 HHH
12th February 2006, 00:13
^ Nici o idee omule , e prea oldschool pt mine !, insa .... Google : facepaint idea Ultimate Warrior + Search --> "Cowboy" Bill Watts !?:)

thunder_liger
12th February 2006, 00:42
you're right ;) ..next pls

Th3 Gam3 HHH
12th February 2006, 11:07
^ OK :) ! Sper ca n-a mai fost pusa : Care era numele de scena al lui "Stone Cold" Steve Austin , pe vremea cand era in WCW ? ( ... si cat de caraghios arata cu parul ala ?):D

Heath Scumm
12th February 2006, 13:16
"Stunning" Steve Austin ... am o revista WCW in care il invinge pe Great Muta ...

Question : Cum se numeste finisher-ul lui Mikey Whipwreck din ECW si cum arata el?

thunder_liger
12th February 2006, 21:59
ma nenorocesti cu finisherele astea ..

Reaper
12th February 2006, 22:33
"Cum se numeste finisher-ul lui Mikey Whipwreck din ECW?"
The Whipper Snapper
"si cum arata el?"
Also known as The Stone Cold Stunner. Whipwreck sometimes uses a devestating top rope version, too.

Ramanem la finisher-uri (ca sa-l enervam pe T.L.) :P
Numele finisher-ului lui EZ Money (de care sincer eu nu am auzit) este acelasi cu porecla unui fost WWE Champion. Care este numele fostului campion?

Th3 Gam3 HHH
12th February 2006, 23:54
E.Z. Driver ? Adica Driver ? Asta am gasit intr-o lista cu mai toate finisherurile ! NU-mi prea suna a fost campion WWE ! Cel mai probabil e altul nu >?

Reaper
13th February 2006, 00:40
Este vorba de o variatie de tombstone piledriever; probabil ca e acelasi finisher, dar pe atunci se numea altfel. Cand zic "pe atunci" ma refer in perioada ECW. Poate ca tu ai gasit niste informatii mai recente.

Heath Scumm
13th February 2006, 13:24
EZ Money era unul dintre cei mai rapizi (daca nu cel mai rapid) luptatori ramasi in ECW dupa recrutarea masiva facuta de WCW si WWF ... avea un mic stable din care faceau parte Chris Hamrick si Julio Dinero ... Mie imi placea destul de mult ... Si el si Julio Dinero au aparut si in TNA in zilele de inceput ...

EZ Money folosea in ECW ca finisher o variatie de Tombstone Piledriver pe care il trasforma intr-un reverse Pedigree - ala se numea Money Bag ... Insa cred ca Reaper vorbeste de Money In The Bank care nu era un finisher !!! ci o manevra pe care o folosea destul de des (un soi de tombstone numai ca victima era intoarsa cu spatele la adversar si nu era pozitie Belly 2 Belly) ... asa ca numele fostului campion e Edge ...

EZ Driver-ul e o variatie de PileDriver care porneste dintr-un BackBreaker ... You people should watch some old ECW shows ... ati vedea niste manevre care sunt cel putin incredibile! :great:

Intrebare : Cum se numea luptatorul a carui porecla era "The Task Master" ?

issue
13th February 2006, 14:24
Kevin Sullivan

Heath Scumm
13th February 2006, 14:52
^Tu pui urmatoarea intrebare!

thunder_liger
13th February 2006, 15:10
n-am vazut-o pe aia cu taskmaster :(

issue
13th February 2006, 15:49
Ce luptator filipinez de origine filipineza cu gimmick de Asian Gangsta lucreaza in CZW???

lol........:D

Voiam sa zic :"Ce luptator american de origine filipineza cu gimmick de Asian Gangsta lucreaza in CZW???

Heath Scumm
14th February 2006, 13:21
B-Boy ...

Intrebare : Ce luptator din WWE foloseste acelasi finisher cu B-Boy si care e acela?

cutuma
14th February 2006, 13:51
Gregory Helms. -> Shining Wizard

Intrebare: Inainte de WM X7, cand a folosit Stone Cold the Million Dollar Dream ultima oara?

cutuma
19th February 2006, 23:56
Raspunsul era la Survivor Series vs Bret Hart.

Alta intrebare : Cine era campionul Cruiser in momentul in care WCW a fost cumparata de WWE.

Heath Scumm
20th February 2006, 00:01
Sugar Shane Helms

Intrebare : Cum se numea partenerul lui Rosey din echipa 3 Minute Warning?

Th3 Gam3 HHH
20th February 2006, 10:36
Jamal (?)

Heath Scumm
21st February 2006, 10:01
Da ... urmatoarea intrebare!

Th3 Gam3 HHH
21st February 2006, 10:49
Intrebarea este (oldschool rau de tot ) : Ce “accident “ nefericit s-a produs in ring , prin 1953 , care s-a concluzionat cu porecla “ Killer ” (Kowalski) ? ( din “The Unreal Story of Professional Wrestling “-1999 )

Reaper
21st February 2006, 11:13
Hmmm ... interesant.
Am cautat putin si iata ce am gasit: Killer asta a reusit sa-i rupa ureche lu' unu Yukon Eric dupa ce a sarit de pe colt pe fata lui.
Desi nu stiu cat real este, cica dupa ce victima a plecat catre vestiare (sau catre cabinetul medical) arbitrul nu stia ce sa faca si Kowalski i-a zis: "What do you mean, what do you do, stupid jerk. Put my arm up! My opponent left"

Q: Cine este pe coperta revistei "SmackDown" din februarie (2006)?

thunder_liger
21st February 2006, 13:06
randy orton ;)

Reaper
21st February 2006, 14:06
Yep. Is true, is true.
Baga intrebarea.

thunder_liger
21st February 2006, 14:59
cine-s astia de langa andre ?
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/a/andre/32.jpg

Heath Scumm
21st February 2006, 18:28
The Bushwackers!

Intrebare : Cine a crucificat pe cine intr-un ring ECW, moment care a ramas unul dintre cele mai controversate in istorie?

cutuma
21st February 2006, 19:00
Raven pe Sandman. Asa cum ii spuneam si lui Gabi, asta-i motivul pt care Kurt Angle a ales WWE si nu ECW.

Intrebare : Pe cine a invins Lesnar in 2003 ca sa ajunga in Rumble Match?

Th3 Gam3 HHH
21st February 2006, 21:02
Asta cred ca o stiu fara sa ma uit pe Google ! Pe : Big Show ! (care la vremea aia umbla cu Paul Heyman )

Intrebare : La ce varsta si-a inceput Rey Mysterio cariera de wrestler ?

Big Sexy
23rd February 2006, 21:07
La 15 ani a inceput rey misterio cariera de wrestler in AAA si a fost antrenat de unchiul sau :D

Th3 Gam3 HHH
23rd February 2006, 23:00
Mda :rolleyes: ... Next question , pls !

Big Sexy
23rd February 2006, 23:48
Ce card a avut WCW Nitro 1996.05.20?

thunder_liger
3rd March 2006, 13:15
Din cate tin minte cred ca l-am vazut pe TNT ..

1 Fire and Ice defeated the Steiner Brothers to a Double Count-Out
2 Ric Flair pinned Eddy Guerrero
3 World Tag Team Champions, Sting and Lex Luger, defeated the Faces of Fear
4 Diamond Dallas Page pinned Brad Armstrong
5 World Heavyweight Champion, The Giant, defeated Arn Anderson

Big Sexy
3rd March 2006, 13:38
corect!
luasem cardul de pe pwt oricum de la un torrent!

Pune intrebarea te rog

thunder_liger
3rd March 2006, 13:55
oldschool baby :
cine i-a numit pe Harley Race si Larry Henning "the dolly sisters"
si isi descria antrenamentul in felul urmator :
" Me and the Bruser train by running up and down Halsted St. with a barrel of beer on our backs. "

Heath Scumm
21st March 2006, 13:19
www.obsessedwithwrestling.com ofera din nou raspunsul - Reginald Lisowsky aka The Crusher

http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/c/crusher/05.jpg

Intrebare : Cine-i tipu' din atasament?

Th3 Gam3 HHH
21st March 2006, 22:19
^ Hai ca pe mine m-ai bagat in ceata ! Chiar habar n-am ! In poza nemarita as fi zis ca e Jeff Hardy ,dar nu ..

Reaper
21st March 2006, 22:44
Si eu ziceam ca in poza nemarita ar fi Jeff. Dar in poza marita sunt destul de sigur ca e Raven.
Astept confirmarea (nu de alta, dar n-am nici o intrebare pregatita).

cutuma
21st March 2006, 22:49
Kane? :)))

Heath Scumm
22nd March 2006, 11:03
Nici unul nu a ghicit-o ... va dau un indiciu ... a fost unul dintre legendele ECW, a aparut si in ECW One Night Stand insa nu a luptat ... poza e recenta, e facuta la sfarsitul lui 2005! El e mentorul unei federatii numite New York Wrestling Connection ... plus ca el e cel ce i-a antrenat pe Amazing Red, Jose si Joel Maximo, Chris Divine si Quiet Storm!

Pentru cei care chiar nu se descurca :
Managerul lui era "The Sinister Minister" Father James Mitchell!

cutuma
22nd March 2006, 20:29
Mikey Whipreck :D

Heath Scumm
23rd March 2006, 13:17
Asta-i! Intrebarea ta!

cutuma
23rd March 2006, 13:31
In ultimul sau meci in ROH, cine a fost partenerul de tag al lui Eddie Guerrero.

Heath Scumm
23rd March 2006, 13:57
Amazing Red ... impreuna i-au invins pe Los Maximos ...

cutuma
23rd March 2006, 13:59
Corect :ok:

Heath Scumm
23rd March 2006, 14:04
Cine-i tipul din atasament?

Indiciu 1 : Fost campion ROH World, unul dintre cei mai recunoscuti luptatori Indy!

Indiciu 2 (pentru cei care tot nu stiu) :numele lui incepe cu litera tatuata pe brat!

Darius
30th March 2006, 12:09
Xavier?

Heath Scumm
30th March 2006, 13:46
Da! Randul tau!

Darius
30th March 2006, 15:06
What was the previous Gimmick of Eugene?

Heath Scumm
30th March 2006, 15:08
Doink the Clown, Nick Dinsmore!

Care e porecla lui Yoshihiro Tajiri?

Darius
30th March 2006, 15:15
Aquarius?

cutuma
30th March 2006, 15:52
"The Japanese Buzzsaw"

Darius
30th March 2006, 16:15
Le-a avut pe ambele; atat Aquarius, cat si Japanese Buzzsaw...din cate stiu eu...Aquarius era porecla sa din Japonia...

Heath Scumm
31st March 2006, 14:01
Le-a avut pe amandoua ... eu ma gandeam la Japanese Buzzsaw insa Double J. a fost mai rapid ... Double J. are urmatoarea intrebare!

Darius
31st March 2006, 14:18
Exista un wrestler care a ajuns membru al parlamentului tarii sale. Despre cine este vorba?

zerfer
31st March 2006, 19:07
im not strong in romanian. But wasnt it Benoit ?

Th3 Gam3 HHH
31st March 2006, 21:09
Me cautat google ,evident , cum nu stie eu prea multe despre parlament si gasit , ca sa vezi , pe unu care l-ar chema Ludvig Borga. Corectatima daca gresesc cu ceva , si gramatical daca vreti !:)

Darius
31st March 2006, 22:21
Tony Halme a.k.a Ludvig Borga este raspunsul corect....it wasn't Benoit. Tony Halme este parlamentar finlandez si este fost boxer profesionist.
Corect, Th3 Gam3 HHH - e randul tau.

Th3 Gam3 HHH
31st March 2006, 23:45
My my my .. deci , intrebarea este : ce reprezinta un "Intergender Tag Match " >?

cutuma
31st March 2006, 23:57
Asta o stiu (cred) fara sa ma documentez. Echipele sunt formate din persoane de sex opus, deosebindu-se de un Mixed Tag-Team Match prin faptul ca un tip si-o tipa pot fi in ring in acelasi timp.

thunder_liger
31st March 2006, 23:58
man....here we go again..
Ludvig Borga aka Tony Halme a avut un mare succes in Japonia , in federatia ui Inoki. Impreuna cu Scott Norton (care e considerat gaijinul cel mai atractiv din istoria puroresului) au spart audienta.
De formatie boxer .. s-a afirmat in wrestling datorita fizicului si datorita faptului ca s-a potrivit de minune in angle-ul de foreigner ( si in wwf si in njpw ).
E adevarat ca a prins loc in parlament...dar e din partea "party of true finns" .. un fel de Romania Mare :)
Printre alti wreslteri implicati in politica mai sunt Jesse Ventura ,Bob Backlund,Hiroshi Hase, Great Sasuke,Atsushi Onita si Antonio Inoki.
Nikolai Volkoff

Darius
1st April 2006, 00:01
Intergender Tag Team este un meci intre echipe care au in componenta atat barbati, cat si femei, iar diferenta dintre Intergender Tag Team si Mixed Tag Team este aceea ca intr-un Intergender Tag Team Match au voie sa fie in ring in acelasi timp baieti si fete - si se pot lupta, pe cand intr-un Mixed Tag Team Match se pot lupta numai baieti cu baieti si fete cu fete, desi echipele sunt mixte, adica contin cel putin un barbat si o femeie.

@Tony Halme a luptat si in WWF, dar a plecat in 1993 din WWF din cauza unei accidentari la genunchi, cel putin acesta este motivul oficial din cate stiu eu...intr-adevar, a avut un succes enorm in Japonia...mi-l amintesc si acum cum lovea cu upercuturile sale naucitoare...l-am vazut pe Eurosport atat ca wrestler in Japonia, cat si ca boxer la categoria grea intr-o gala undeva prin Europa, nu mai stiu exact unde, dar din cate imi amintesc a pierdut acel meci in fata unui boxer cu mult mai slab ca si el...ma refer la Kg.

Stiam destul de multe despre Tony Halme, dar nu era locul potrivit aici...

thunder_liger
1st April 2006, 01:00
Halme a fost penibil ca boxer :) . Am vazut si eu meciul acela de box,era cu un afro-american,daca nu ma insel. Si a fost depunctat pentru ca nu-i ieseau tehnicile de pumn si isi tot impingea adversarul. A cazut de la un ko frumos.
Ca valoare,in wwf , era imediat dupa Tatanka.Iar Tatanka,sa ne fie cu iertare....era mare,avea o imagine buna,minim tehnic...si atat:) (mie mi-a placut oricum)
Halme s-a bagat si in UFC ...este meciul pe youtube.Eu nu l-am vazut stralucind prea tare...daca nu era strain,si daca nu il cuplau cu Scott Norton (care aduce tot a nordic,cu toate ca e made in us) nu cred ca avea asa mare succes nici in Japonia.

Th3 Gam3 HHH
1st April 2006, 10:05
De data asta Decret a fost mai rapid (cu 4 min ) si el va pune urmatoarea intrebare !

cutuma
1st April 2006, 11:25
Sub ce nume a debutat Viscera in WWE si in ce circumstante si l-a schimbat.

Darius
2nd April 2006, 01:42
Sub ce nume a debutat Viscera in WWE si in ce circumstante si l-a schimbat.

Mabel....atata stiu....

thunder_liger
2nd April 2006, 17:24
si eu tot de Mabel stiu... mai avea un micutz cu care faceau echipa si intrau pe ritm de rapp. Si-a schimbat numele in legatura cu Undertaker parca..nu mai stiu

cutuma
2nd April 2006, 19:37
Dap. Taker l-a luat in Ministry of Darkness si i-a schimbat practic gimmickul. Sorry Double J dar Liger a fost mai exact. Your turn.

thunder_liger
3rd April 2006, 01:30
Ce l-a determinat pe Angle sa-si doreasca sa nu mai aiba nici o legatura cu ECW ?

Th3 Gam3 HHH
3rd April 2006, 06:59
Mi se pare ca a avut de a face cu o crucificare , parca Sandman si sper sa nu ma insel ,Raven !

cutuma
3rd April 2006, 13:24
Asa e ... dar a mai fost intrebarea asta :D

http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=526769&postcount=206

Heath Scumm
3rd April 2006, 13:56
Exact! S-o lasam sa treaca si Thunder sa puna alta intrebare sau sa-l lasam pe HHH sa se exprime cu intrebarea lui? Well, I don't care!

Cine posteaza primul, ala e!