View Full Version : "The Instant Classic" Christian Cage
Heath Scumm
11th October 2006, 11:59
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/c/christian/44.jpg
Acesta este topicul oficial dedicat lui "Captain Charisma" Christian Cage!!!
Momentan Christian este implicat intr-un proces prin care WWE incearca sa-si revendice numele "Captain Charisma" ... Cateva date despre acest proces sunt prezentate in cele ce urmeaza ...
According to an update on the USPTO website, a "notice of default" has been entered against William Jason Reso (aka Christian Cage) since Reso never responded to WWE's claims over rights to the "Captain Charisma" name before the due date of September 19 and never filed for a time extension. He now has 30 days from when the notice was mailed out (October 6) to give a reason why the notice should not be entered.
This will no doubt be the start of a very long back and forth legal process between WWE and Christian Cage over the rights to the "Captain Charisma" name, a name Christian started using in TNA after he left the WWE. PWInsider.com is reporting that since the name was created while Christian was working for WWE, it now becomes the intellectual property of WWE according to the terms of the contract Christian had with the company at the time.
Totusi, trebuie mentionat faptul conform caruia Cage nu a semnat in contractul sau nimic legat de faptul ca inventia unui "nickname" intra sub incidenta drepturilor de autor ...
Va voi tine la curent cu tot ce se intampla in acest proces de indata ce voi afla noi vesti ...
Dragon-sin
11th October 2006, 13:53
Do we really need this?
Adica un topic oficial dedicat lui Christian care nu a facut prea multe in wrestling ,si se pare ca nici nu va face multe.Un wrestler care nu a aratat multe in ring...e bunicel la microfon dar Y2J il eclipseaza total! la fel si charisma lui ! Acest thread ar trebui sa fie deschis pe forumul TV Sport unde lumea chiar va scrie cate ceva despre Christian :evil: .
Heath Scumm
11th October 2006, 14:30
^Vei primi cateva explicatii pe PM!
Daca in timp nu se va posta nimic in acest topic il voi uni cu topicul TNA!
Kruger
11th October 2006, 15:10
Cage pentru mine înseamnă definiţia mediocrităţii în wrestling şi, mai mult ca sigur, nu sunt numai eu cel care crede asta...
În cazul procesului care i-a fost intentat de WWE, Cage nu cred că are nici o şansă de câştig de cauză. În SUA se pune mare preţ pe proprietatea intelectuală, iar legile sunt destul de bine puse la punct pentru a nu lăsa prea mult loc de interpretări. Cum "Christian" este un nume care aparţine WWE şi pe care Reso nu a putut să-l păstreze (Christian Cage e cu totul altă mâncare de peşte), la fel de bine şi nickname-ul său este tot proprietate intelectuală a WWE. "Christinan" este un pseudonim, iar "Capitan Carisma", o poreclă... :)) Porecla unui pseudonim... Atâta timp cât acestea i-au fost date de WWE, comentariile sunt cam de prisos. Părera mea... PEACE!
Heath Scumm
11th October 2006, 15:29
Deci, porecla a fost inventata de Christian si nu i-a fost data de departamentul creativ WWE ... la fel, ea a fost incorporata in storylineurile WWE la cererea luptatorului ...
Si, cel mai important, cum am mentionat, Cage nu a semnat in contractul sau nimic legat de faptul ca inventia unui "nickname" intra sub incidenta drepturilor de autor WWE ...
E o chestie asemanatoare cu ceea ce s-ar intampla daca o federatie in care s-a realizat prima oara o manevra ar "inregistra" numele acelei manevre ... astfel s-ar ajunge ca un simplu DropKick sa aiba 50 de nume in intreaga lume pentru fiecare federatie in care acest procedeu ar fi realizat ...
Christian nu este mediocru cand vine vorba de promo-uri ... cateva dintre cele mai bune promo-uri din industrie ii apartin, nimeni nu cred ca va uita ce puteau sa scoata Christian si Edge in perioada lor de glorie ... Christian are abilitatea sa devina un heel grozav pentru ca il avantajeaza grozav charisma pe care o detine ... din pacate n-am vazut mai nimic de la el in TNA pentru ca a avut mai intotdeauna un gimmick de face revoltat impotriva "tiraniei" lui Jarett in timp ce el e mai bine potrivit pentru comedy acts ...
In ring, desi nu e cel mai bun atlet de pe planeta, nu e deloc lenes si e dispus sa faca foarte multe pentru a-si pune in evidenta adversarul ...
Darius
11th October 2006, 20:30
Sincer sa fiu, nu inteleg de ce TNA-ul l-a promovat la rangul de main eventer intr-o perioada. De fapt, de ce i-au oferit un contract?:thinkso:
Cat despre porecla Captain Charisma, consider ca nu i se potriveste deloc.
Heath Scumm
12th October 2006, 09:15
Cum asa? Christian are toate abilitatile lui Edge, are un minus la capitolul imagine insa un plus la capitolul Microphone Skills!
Daca Edge e Main Eventer in WWE, Christian TREBUIE sa fie Main Eventer in TNA ...
Christian nu primea in WWE sansele pe care le primea Edge desi muncea mult mai mult decat "Adam" ...
Cu ultima ta afirmatie nu sunt deloc de acord ... Christian e unul dintre cei mai charismatici luptatori din lume in acest moment, nu-mi amintesc sa fi distrus vreodata un promo iar daca s-a intamplat sa se balbaie la un moment dat a reusit sa o repare miraculos si chiar sa creeze replici hilare ... asta inseamna sa fii charismatic, sa tii publicul in mana pe durata unui promo ... ori Christian face exact asta!
Darius
12th October 2006, 10:29
un plus la capitolul Microphone Skills!
Avem pareri total diferite pe acest subiect. Eu zic ca[,] Christian are un mare minus la capitolul Mic Skills. Edge e mult mai natural.
Daca Edge e Main Eventer in WWE, Christian TREBUIE sa fie Main Eventer in TNA ...
Nu cred ca simetria ar trebui sa fie o regula in acest sport. Pana la urma rating-urile decid cine e main eventer si cine nu.
Christian nu primea in WWE sansele pe care le primea Edge desi muncea mult mai mult decat "Adam" ...
Sunt de acord cu tine. Muncea mai mult, nu a primit atatea sanse, dar sa ne intrebam si de ce s-o fi intamplat asa. A primit pana la urma o sansa in TNA si...
Christian e unul dintre cei mai charismatici luptatori din lume in acest moment, nu-mi amintesc sa fi distrus vreodata un promo iar daca s-a intamplat sa se balbaie la un moment dat a reusit sa o repare miraculos si chiar sa creeze replici hilare ... asta inseamna sa fii charismatic, sa tii publicul in mana pe durata unui promo ... ori Christian face exact asta!
Carisma e data de natura personajului, de firea omului, de gimmick, nu de arta oratorica. Mie nu mi s-a parut carismatic nici cand era face, si nici acum, cand e heel.
Una peste alta, trecand printr-o scurta comparatie intre Edge si Christian, pentru mine singurul plus pe care il are Captain Charisma este melodia de intrare, mult mai faina decat cea a lui Edge.:evil:
Heath Scumm
12th October 2006, 10:55
Avem pareri total diferite pe acest subiect. Eu zic ca[,] Christian are un mare minus la capitolul Mic Skills. Edge e mult mai natural.
Nu cred ca simetria ar trebui sa fie o regula in acest sport. Pana la urma rating-urile decid cine e main eventer si cine nu.
Sunt de acord cu tine. Muncea mai mult, nu a primit atatea sanse, dar sa ne intrebam si de ce s-o fi intamplat asa. A primit pana la urma o sansa in TNA si...
Carisma e data de natura personajului, de firea omului, de gimmick, nu de arta oratorica. Mie nu mi s-a parut carismatic nici cand era face, si nici acum, cand e heel.
Una peste alta, trecand printr-o scurta comparatie intre Edge si Christian, pentru mine singurul plus pe care il are Captain Charisma este melodia de intrare, mult mai faina decat cea a lui Edge.:evil:
Christian a fost cel ce a stat la baza promo-urilor comice din perioada de glorie a celor 2 ... Poate ca Edge e natural insa nu e la fel de amuzant ca si Christian care scoate niste chestii incredibile ...
Nu ratingurile decid cine e Main Eventer ... Cei ce imping un luptator in Main Event decid cine e Main Eventer, ratingurile sunt doar rezultatul care-l mentin pe acest wrestler in pozitia pe care a fost pus sau nu ... Christian nu a dezamagit din acest punct de vedere, a ajutat chiar si la ridicarea audientei ROH ... Inca atrage foarte mult dpdv al imaginii, a luat locul lui Jeff Hardy in TNA numai ca are un workrate mult mai ridicat ...
Daca nu-ti plac promo-urile lui, e ok! Cred ca tine mai mult de preferinte! Desi nu-mi place Christian in mod deosebit, cand e la microfon sunt entuziasmat! :ok:
Mie imi place mai mult melodia lui Edge, de fapt numai partea de inceput, cand incepe lalaiala adorm :sleep: !
Darius
12th October 2006, 11:17
ratingurile sunt doar rezultatul care-l mentin pe acest wrestler in pozitia pe care a fost pus sau nu ...
La asta m-am referit si eu. Bookerii "miros" cand e ceva de main event, promoveaza respectiva persoana, dar pana la urma rating-urile decid cine e de main event si cine e mid-carder.
Partea de inceput de la melodia lui Edge imi place si mie.:)
Heath Scumm
12th October 2006, 11:21
Si ce? Ti se pare ca Christian Cage n-a facut fata in Main Event? Nu se punea problema ca va fi "poster-boy" pentru federatie, deja Sting si Jarett se bateau pentru acest loc ... Mi se pare ca s-a descurcat bine insa in mini-feud-ul cu Abyss trebuie sa recunosc ca Abyss l-a cam carat in spate!
Heath Scumm
4th December 2006, 12:41
http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/Bios/tomko.jpg
Help has come ... si pot spune ca Tomko arata mai bine ca niciodata ... se pare ca sederea in Japonia i-a facut mult bine, manevrele acelea la care a fost supus Sting s-au vazut brutal ... nu l-ai fi vazut facand asa ceva in WWE!
milanezu
4th December 2006, 18:12
ma mir ca a semnat cu tna.
era vorba ca revine inapoi in wwe.
dar se pare ca ii place sa fie jucaria lui christian.
cand o sa-l vad si eu pe tomko singur ?
m-am saturat de duo asta.
Heath Scumm
4th December 2006, 18:39
jucaria lui christian.
Ai fost genial! :ras-plans:
Ladies and Gentlemen, we present to you, the new and improved Tyson Tomko
http://www.popcultmag.com/obsessions/firstpersonescapades/dildoparty/dildo.jpg
Reaper
9th December 2006, 23:34
Am fost surprins sa vad cata lume a votat "Nu ma intereseaza" in poll; cred ca acest lucru scoate in evidenta cat de interesati sunt fanii wrestlingului de Christian.
Dragon-sin
10th December 2006, 01:19
Ai fost genial! :ras-plans:
Ladies and Gentlemen, we present to you, the new and improved Tyson Tomko
http://www.popcultmag.com/obsessions/firstpersonescapades/dildoparty/dildo.jpg
And now the Version 2.0 : http://img156.imageshack.us/img156/4180/1rx7.jpg
Big Sexy
10th December 2006, 12:40
hell yeahhh! Acum, ca are Cristina ditamai morcovul infipt dorsal, o sa prinda viteza si ajunge direct pe scara la centura in caz ca mai ajunge intr-un ladder match! Tomko ownzor :P
Heath Scumm
10th December 2006, 16:42
Am fost surprins sa vad cata lume a votat "Nu ma intereseaza" in poll; cred ca acest lucru scoate in evidenta cat de interesati sunt fanii wrestlingului de Christian.
Christian owns...printre cele mai bune promouri din TNA momentan!
Kruger
27th January 2007, 13:55
Am intrat pe situl TNA la pagina dedicatã "Against all Odds" ºi am vizionat filmuleþul în care este afiºat un clip de promovare cu Christian Cage.
NU ÎNÞELEG de unde ºi pânã unde, cei din TNA îºi rezervã dreptul nesimþit de a-l numi pe Cage "the greatest wrestler of the last decade"!?!?!?!?! Mi se pare revoltãtor pentru cã metodele astea de promovare în care unor wrestleri le sunt atribuite titulaturi care mai de care mai pompoase ºi pline de senzaþional, insultã inteligenþa oricãrui fan al wrestling-ului...
Am vãzut cã cei din TNA au obiceiul ãsta de a-ºi ridica în slãvi luptãtorii ºi nu spun cã e un lucru rãu, dar nici sã spui de unul precum Cage cã este "the greatest wrestler of the last decade"!!! ªtiu, chestia asta are scopul de a pipera Main Event-ul, de a-i da mai multã amploare... DAR... nu îl numeºti pe Cage "the greatest wrestler of the last decade"!!!:angry: :angry: :angry:
Heath Scumm
27th January 2007, 14:29
Mi s-a parut ca discutia ar putea fi continuata mai bine aici :)
Christian e unul dintre cei mai under-rated wrestleri care au fost in WWE ... sincer, il consider la nivelul lui Edge ... si, Hey! Edge e clar peste John Cena ... iar daca John Cena e impins de WWE la nivelul unui The Rock sau al unui Steve Austin, atunci mi se pare ca un luptator mai capabil decat Cena (si aici ma refer la Christian) sa fie impins la fel ...
+ WWE are o echipa care se numeste World's Greatest Tag-Team ... mai mare exagerare ca asta nu cred ca exista ... asa ca ;)
Kruger
27th January 2007, 23:32
Aaa.. da sigur. Uite cã de capodopera celor de la WWE uitasem, atât de însemnaþi sunt.
Pe mine unu' mã scoate din sãrite toatã treaba asta, sincer.
Cage la nivelul lui Edge? Hmmm... greu de spus, dar cred cã Edge are un factor de spectaculozitate mai mare ºi e un heel mult mai bun decât Cage. Totuºi, nu l-aº da pe Edge pentru Cage nici dacã soarta forumului ar depinde de asta :rolleyes: .
ªi þin mine cã la KotR 2000, unul dintre comentatori (nu mai ºtiu care), în momentul în care Cage ºi Edge au intrat în ring (ei fiind tag team) a reacþionat spunând ceva de genu: "What these two yahoo's want!?". Ei bine, de atunci, Cage a rãmas pentru mine un "yahoo", pe când Edge... /OLE/
Dupã pãrerea mea, porecla "Chapitan Charisma" nu i se potriveºte deloc lui Cage, d-apãi "The Greatest Wrestler Of The Last Decade" :headbang: HATE! :headbang: HATE! :headbang: HATE! :headbang:
And my personal favorite: DE C...C...T!
Heath Scumm
3rd February 2007, 13:39
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/b/brood/01.jpg
Remember? :rolleyes:
AxinTe
8th February 2007, 15:38
There are plans to form a new heel stable soon in TNA Wrestling. The current plan is to put Christian Cage, AJ Styles, Scott Steiner and Tyson Tomko together. With AJ Styles' recent heel turn and Scott Steiner returning to TNA next month as Christian Cage's enforcer for his match against Kurt Angle, the steps are already being taken to align the foursome. Christian Cage will fill the "Ric Flair" role as the star, AJ Styles as the pure athelete, Tyson Tomko as the powerful bigman and Scott Steiner serving as the veteran and another enforcer. Babyfaces like Samoa Joe, Kurt Angle and Christopher Daniels will have their hands full with this faction, whose top priority will be keeping the NWA Title on Christian Cage.
Source : Wrestling Observer Newsletter
Evolution '07 :) o sa fie foarte interesant un Lethal Lockdown vs Sting, Kurt, Joe si Daniels :)
Reaper
8th February 2007, 16:09
^
Christian Cage will fill the "Ric Flair" role as the star
I don't get it. Daca ar fi sa facem o comparatie intre cei 4 si Evolution, nu ar trebui ca[,]Christian Cage sa joace rolul lui Triple H, iar Scotty Steiner cel al lui Ric Flair?
whose top priority will be keeping the NWA Title on Christian Cage
Sa intelegem oare din asta ca sunt sanse ca[,]Christian sa nu piarda titlul in fata lui Angle? hmmm... dintr-odata meciul de la Against all Odds a devenit mai interesant pt mine.
Lethal Lockdown vs Sting, Kurt, Joe si Daniels
:drool:
AxinTe
8th February 2007, 16:27
faza cu lethal lockdown e de la mine :)
RatedRSuperstar
11th June 2007, 11:38
Christian Cage este wrestlerul meu preferat din TNA si a facut ceva pentru wrestling a fost de 2 ori campion NWA in WWE a fost de 7 ori campion mondial pe echipe impreuna cu EDGE si a mai castigat centuri:INTERCONTINENTAL,EUROPEAN.,LIGHT-HEAVYWEIGHT,WORLD si parerea mea cred ca Christian Cage mai are ceva de spus in TNA si va fii campion mondial.
kill3r
11th June 2007, 13:49
ce informatii ne-ai dat :rolleyes:
Heath Scumm
11th June 2007, 14:20
Christian Cage este wrestlerul meu preferat din TNA si a facut ceva pentru wrestling a fost de 2 ori campion NWA in WWE a fost de 7 ori campion mondial pe echipe impreuna cu EDGE si a mai castigat centuri:INTERCONTINENTAL,EUROPEAN.,LIGHT-HEAVYWEIGHT,WORLD si parerea mea cred ca Christian Cage mai are ceva de spus in TNA si va fii campion mondial.
Gata! Acum pot spune ca stiu si eu cu adevarat cine e Christian Cage ... si eu care credeam ca-i doar unu blond care vrea sa-l imite pe Jarett.
RockBerg
11th June 2007, 14:38
Gata! Acum pot spune ca stiu si eu cu adevarat cine e Christian Cage ... si eu care credeam ca-i doar unu blond care vrea sa-l imite pe Jarett.
Jarret n-are skill-ul lui Christian la mike.
Ce sa vorbesc de charisma.
Heath Scumm
11th June 2007, 14:45
I was just being ironic!
RockBerg
11th June 2007, 14:59
I was just being ironic!
Stiu. ;)
Dar voiam sa arat ca imi place Christian mai mult decat Jarret,daca tot ai adus vorba de el.
Life
11th June 2007, 15:00
^ sa inteleg ca incepe sa-ti placa TNA-ul ( daca nu show-ul in sine macar rosterul ? )
RockBerg
11th June 2007, 15:12
^ sa inteleg ca incepe sa-ti placa TNA-ul ( daca nu show-ul in sine macar rosterul ? )
De cand au triplat nr. de artificii...da. :happy
Poate voi n-ati observat dar stiti ca eu ma uit la detaliile astea.
Imi place cand se pune mult suflet in promo-uri si mi-a placut sa vad ca Christian a ramas la inaltime spre deosebire de Edge.
Nu pierd nici un show acum.Ms.Brooks and C.Hemme rule...of course that's just the other brain talking here. :D Sper doar ca Ms.Brooks sa nu fie un ex-barbat,ca acum ar fi prea tarziu... :P
Singura problema ar fi comentatorii,care de fiecare data cand ii vad ma fac sa-mi amintesc de faza cand citeau meciul de pe hartie.In rest se descurca grozav...ce ziceam pe alt thread: SCREAM,the action on-screen !!! > that's entertainment.
Heath Scumm
11th June 2007, 15:20
Sa stii ca nu e cea mai buna perioada a TNA-ului, au avut urcusuri si coborasuri ... pentru mine cea mai buna perioada a fost aceea cand Raven a fost campion ... 2 feuduri foarte tari in Main Event cu Abyss si Rhino ca sa nu uitam cu acel feud genial Samoa Joe vs AJ Styles vs Fallen Angel, fix din aceeasi perioada.
Sa ne mentinem on-topic
Christian isi face SINGUR promo-urile.
Heath Scumm
24th August 2007, 22:43
Christian Cage = KING OF ENTERTAINMENT
Big Sexy
25th August 2007, 17:21
Christian isi face SINGUR promo-urile.
care e sursa acestei afirmatii? Nu ca m-ar surprinde acest lucru.
DinUmbra
25th August 2007, 18:12
Agree...cu adevarat "The new people's champion" :D
RockBerg
25th August 2007, 21:17
Oh come on now.
One of the best...not king ffs.
Heath Scumm
25th August 2007, 23:26
Arata-mi momentan un wrestler cu promo-uri mai bune decat Christian.
Ai putea spune Kennedy dar as avea indoieli serioase. In opinia mea Christian e peste Kennedy momentan.
milanezu
26th August 2007, 00:23
the instant cofee ii bun la mic dar parca imi place mai mult samoa joe sau scott steiner.
chiar si ray din team 3d.
andreineagu
26th August 2007, 00:39
^Nu prea inteleg de ce ai spus asta nu are nici o legatura cu topicul cred eu.
ON:ca sa fiu corect nimeni nu are in acest moment un promo mai bun decat al lui Cage.
RockBerg
27th August 2007, 01:42
Arata-mi momentan un wrestler cu promo-uri mai bune decat Christian.
Mai bun la mike...nu pot sa spun.
Dar,in top sunt Mr.Kennedy,Christian,Kurt Angle si....Mr.McMahon. :rofl
Imi place si stilul lui Jim Cornette dar asta nu e wrestler.
PSYCHO
28th September 2007, 03:22
A mai fost pus wallpaper-ul asta?
http://img522.imageshack.us/img522/4746/cagerollva7.jpg
Heath Scumm
28th October 2007, 15:44
Hahaha! Cat de tare a fost Christian Cage pe post de comentator in IMPACT?
JBL Beware! :D
Christian = the bast damn charisma in pro-wrestling today!
PSYCHO
21st November 2007, 10:05
Christian Cage's Upcoming Film - Dark Rising - Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=Qi5hiF4XvGE
RockBerg
21st November 2007, 13:18
Christian Cage's Upcoming Film - Dark Rising - Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=Qi5hiF4XvGE
Fuckin' hot slut...
http://img512.imageshack.us/img512/9134/17694333zd6.png
..in a 0/5 movie,with one wrestler.
No thanks.
And they say D.Johnsons's movies suck.But yeah..they do.
Mike^
21st November 2007, 17:24
I love it because it's so stupid...:D Si Christian Cage is funny as always :) Gonna watch it, anyhow...Parodie la filmele horror...:D
PSYCHO
21st November 2007, 17:45
Hello, mister demon? :cry:
Abia astept filmul! :yeah:
Big Sexy
21st November 2007, 18:49
din trailere filmul e superamuzant ... eu nu l-am gasit insa pe nicaieri ...
cutuma
21st November 2007, 22:12
Din trailere filmul ma face sa-mi fie greata.
Big Sexy
22nd November 2007, 00:30
poate esti gravid ...
cutuma
22nd November 2007, 01:17
Bine, ne vedem in 9 luni. Pacat ca site-ul e pe numele meu :D
Heath Scumm
22nd November 2007, 09:21
^ @Big Sexy
Geez, de cate ori tre sa-ti spun? :rolleyes: Pre-nupt, nigga ... pre ... nupt!
buticut
24th November 2007, 16:13
^ROFL @ last 4 posts :cry: :cry:.
Cat despre movie...chiar daca e cu Christian, I think I'll pass.
AngelOfDarkness
25th November 2007, 21:54
nu mi se pare un film prea interesant...iar Christian nici macar nu e presonajul principal!(e unul secundar)
PSYCHO
25th November 2007, 22:55
Era ciudat daca era personajul principal ... Sutienul ala nu cred ca-i venea bine! :cry:
Sagittarius
26th November 2007, 00:59
poate esti gravid ...
TILT! :dance:
EDGE_
19th January 2008, 13:52
Sunt fan CHRISTIAN CAGE si sper sa devina din nou campion TNA WORLD HEAVYWEIGHT
Raiden
15th November 2008, 13:45
Ce se mai aude de Christian Cage? Pana la urma se va intoarce in WWE sau va ramane deocamdata in afara wrestlingului?
VladC
15th November 2008, 13:53
pai..dupa ce s-a intamplat cu el..cred ca va semna o prelungire cu tna..pentru ca in wwe nu cred ca ar avea loc..ar fi un midcarder..sau maxim upper midcarder..pt ca sunt prea multi MEventeri...Hoping for the best:D
Ratonu
15th November 2008, 15:26
I don't really care about Christian. Mi-e cã în WWE ar reface echipa ºi l-ar trage în jos pe Edge. Sigur cã e un tip care munceºte mult ºi bine ºi e bun la microfon, dar, mh, e un Chavo mai credibil ca heavyweight.
Heath Scumm
21st November 2008, 15:30
WWE foloseste echipele doar ca suport pentru carierele de single, WWE nu au echipe credibile si ma indoiesc ca l-ar arunca pe Christian intr-o echipa.
Sper in continuare sa ramana in TNA, mi se pare overall peste Edge si cred ca TNA au mare nevoie de el.
Hurricane
29th December 2008, 20:29
It definitely appears that Christian Cage is returning to World Wrestling Entertainment after spending the past three years in TNA. There have already been talks of holding a match between Christian & Jeff Hardy at WrestleMania 25.
Unless things change, Cage is expected to be revealed as the mystery person in the storyline of who attacked Jeff Hardy on the morning of last month’s Survivor Series pay-per-view. We haven’t been able to confirm that Cage has officially signed WWE, but that’s the belief given the plans they have already formulated. Likewise, TNA sources have been saying for weeks that they believe he is heading back to WWE. No word yet on when he’ll make his official return.
Credit: www.wrestlenewz.com
sickcosmin
29th December 2008, 21:26
dabea ajtept sa se intoarca
yongbn
30th December 2008, 05:36
I see. I was thinking that he will return as one of the participants in RR'09. Well, your input sounds true too, and it's a storyline that can be developed. But in that case, he will return as a heel instead of face.
Mystico TheGame
2nd January 2009, 02:30
Ar fi cool sa se intoarca Cage .. O mare lovitura data de WWE
sickcosmin
4th January 2009, 01:25
spunetzim cand a fost main-eventer in tna
daby
4th January 2009, 01:49
De cand a venit
Feanoro
4th January 2009, 18:13
umm....yeah, being a heel is Christian's thing:) Unii vor spune chiar Christian > Edge ca heel. Eu sper ca cei doi sa formeze o pereche ce va teroriza SD! in stilul Stone Cold+Triple H pe la inceputurile lui 2001.
Dr. Pinyada
6th January 2009, 23:20
Poate este adevarat zvonul conform caruia Christian va fi dezvaluit drept atacatorul misterios al lui Jeff Hardy de inainte de Survivor Series, pentru a-l fragezi pentru ca Edge sa puna mana pe titlu. Asta l-ar arunca pe Captain Charisma in centrul unui storyline major din cadrul WWE si i-ar asigura o revenire cu rasunet.
Un grudge match Christian Cage vs Jeff Hardy la WM 25 ar fi cu siguranta unul intens.
KFC
12th January 2009, 10:35
Pe numele lui adevarat, Jason Reso a fost in doua dintre cele mai importante federatii din lume, WWE si TNA.Contractul lui cu TNA a luat sfarsit, acesta urmand sa vina in WWE.O sa isi faca debutul la Royal Rumble, unde probabil o sa il castige, continuand la WM 25 feud-ul cu Jeff Hardy.
http://s476.photobucket.com/albums/rr129/WrestlingChika_2008/Christian%20Cage/?action=view¤t=_MG_8955.jpg
Heath Scumm
12th January 2009, 10:39
Exista deja un topic despre Christian Cage insa nicaieri nu e confirmat oficial faptul ca a semnat cu WWE. Din punctul meu de vedere, el e inca parte din TNA, inca apare in highlight video-urile TNA.
Raiden
12th January 2009, 12:50
Chiar daca nu mai are contract cu TNA :D ?
Reaper
12th January 2009, 13:39
^Yes; consider ca au voie sa foloseasca imaginea lui chiar daca nu mai are contract. Clipurile sunt luate din perioada in care lucra pt TNA.
Si WWE-ul mi se pare ca mai vinde action figure-uri cu Kurt Angle. :)
Raiden
11th February 2009, 08:11
Puteti deja muta threadul pe sectiunea WWE-ului.
Partea buna e ca a revenit in WWE. Partea idioata e ca a revenit in cel mai oribil brand posibil si anume ECW. Putea sa fie si mai rau, sa piarda la revenire, insa l-a invins pe cel mai important luptator de acolo si anume Jack Swagger.
Reaper
11th February 2009, 08:16
A aparut la Raw?
Raiden
11th February 2009, 08:41
Citeste textul in alb :)
Big Sexy
11th February 2009, 08:58
Ce umilinta!! Orice superstar ce a fost in TNA va ajunge ciuca batailor in brand-urile mari. Poate ca a revenit cu un bang in ECW insa nu va ajunge uppercarder in RAW sau SD in urmatorul an.
Ryder
11th February 2009, 09:08
No big deal , castiga ECW Title la WM, vor mai creste putin ratingurile ECW, iar la urmatorul draft va fi mutat intr`un brand care conteaza. Bine macar ca a revenit in WWE. Acum trebuie sa vad primul show "extrem" de cand Punk a plecat de acolo.
Raiden
11th February 2009, 09:33
Ratingurile din ECW nu vor creste considerabil, cred ca vor ramane pe aceeasi linie de plutire. Si eu sper ca in perioada de transferuri Christian sa fie mutat in SmackDown, daca nu in RAW, ECW e prea "mic" pentru el.
Heh, am downloadat ECW dupa nu stiu cat timp, numai pentru a-l revedea pe Christian :).
Meciul cu Jack Swagger s-a incadra perfect in cardul pentru WrestleMania. Cei doi au avut un meci bun ce a durat in jur de 10 minute...
In rest Christian ramane fenomenal la microfon :D
Mr Cosmin
11th February 2009, 10:03
Si de cate ori am auzit ipoteza cu Christian in SmackDown! de partea lui Edge... :) .
Riddler
11th February 2009, 12:07
A dat peste cap orice asteptari aceasta revenire ... penibila! :|
Pepsi_Cena
11th February 2009, 14:11
Christian s-a intors oficial in WWE aseara la ECW !!!
daby
11th February 2009, 14:30
Asta arata cat de putin inseamna Christian pt WWE
Mr Cosmin
11th February 2009, 14:32
Nu e nici un spoiler, deja stiu toti :cry: .
Big Sexy
11th February 2009, 18:02
nu, asta arata ca WWE-ul nu uita si nu iarta niciodata.
Big Sexy
11th February 2009, 18:09
Va rog citit regulamentul, spoiler e DOAR daca e vorba de un PPV.
Brain-dead
11th February 2009, 20:51
E bine macar ca a revenit..chiar daca a fost in ECW..
Marko
11th February 2009, 20:54
Christian va avea soarta lui R-Truth.
Raiden
11th February 2009, 21:03
Christian e un atlet mai bun decat R-Truth.
Hurricane
11th February 2009, 21:10
Si mult mai iubit si mai titrat ca R-Truth.
Ryder
11th February 2009, 21:14
Totusi Christian nu a fost niciodata un big player in WWE, faptul ca a avut succes in TNA nu inseamna nimic pentru Vince. Eu zic ca nu e motiv de ingrijorare, ECW i`a ajutat pe Punk, Morrison, Hardy etc. , nu vad de ce nu l`ar ajuta si pe Christian. Va avea timp sa se acomodeze, sa castige ECW title si sa ia parte la WM 25. E cel mai simplu mod de a`l face relevant cu asa putin timp pana la WM, dat fiind faptul ca in Raw si SD! sunt deja angeluri bine dezvoltate. In mod sigur va ajunge in SD! sau Raw cand va avea loc urmatorul draft. Deocamdata e ok pentru Christian sa fie un big fish in a small pond.
RockBerg
11th February 2009, 21:23
Christian e un atlet mai bun decat R-Truth.
Playa what ?
Poate vrei sa spui entertainer mai bun.Ca atlet,nu exista pe langa R-Truth.
RockBerg
11th February 2009, 21:25
Asta arata cat de putin inseamna Christian pt WWE
..si cand a fost Christian in postura lui Cena sau The Rock ? :headbang:
Ryder
11th February 2009, 21:36
Truth is a one trick pony, Christian has the total package.
Ratonu
11th February 2009, 21:41
ªi soarta lui R-Truth care e? Nu-l vãd deloc mai jos de unde ar trebui sã fie. Despre Christian, îmi place cã e în ECW; nu-mi place cã nu l-au anunþat dinainte ºi cã a avut direct meci cu Swagger.
RockBerg
11th February 2009, 22:02
Truth is a one trick pony, Christian has the total package.
Indeed.
http://www.flashmyspacecomments.com/comments/animated/funny/wrestling_is_totally_real.gif
Raiden
12th February 2009, 09:51
Playa what ?
Poate vrei sa spui entertainer mai bun.Ca atlet,nu exista pe langa R-Truth.
Depinde ce vezi tu prin atlet. Christian e in stare sa faca un meci bun si cu Mark Henry. Iar R-Truth a fost criticat dur de catre Vince McMahon datorita calitatilor scazute in ring...
Mr Cosmin
12th February 2009, 10:07
Dar toti stiu ca Vince a fost penibil cand a spus chestia asta despre R-Truth.
Raiden
12th February 2009, 10:25
E penibil faptul ca a spus asta despre un luptator care stie sa lucreze un meci de 10000000 de ori mai bine decat Mark Henry sau The Great Khali. Ce sa mai vorbim de altii care au detinut un titlul nu pe masura talentului lor... Insa el de fapt a spus sau a dat de gandit ca asta e principalul motiv pentru care nu este deocamdata US Champion. Iar aici ii dau dreptate, Shelton Benjamin ii este superior.
In opinia mea R-Truth e mediocru, adica are cateva miscari atletice, insa e departe de a fi un atlet complet.
Christian e undeva la nivelul lui Edge :)
Feanoro
13th February 2009, 08:12
Hopa Hopa....sunt in urma vremii...trag si eu ECW de sapt asta si apoi vin sa comentez
legendkiller
13th March 2009, 12:51
PWTorch.com is reporting that although Christian might have supporters on the creative team in WWE, the biggest thing that's holding him back in the company is that he is disliked by Vince McMahon. Vince has said on numerous occasions that he does not think Christian is a "star," and this is why his pushes never reach very high. One source close to the situation was quoted as saying "he [Vince] cares more about the doormat at his house than Christian. I don't understand why you re-up with the guy and then don't do anything with him." It's also being reported, however disputed, that TNA's final contract offer to Christian was worth around $2.5 million for a multi-year deal. Although this seems like a figure Christian would have a hard time turning down, it should be noted that one of the biggest reasons he decided to leave TNA was because he had very little faith in the creative team.
Feanoro
13th March 2009, 20:32
Mda, somebody needs to put 2 baseball bats, Christian and Vince in a room and lock them up for a day.
Tudor_Ancu
13th March 2009, 21:41
^^ Sau poate au lansat aceste zvonuri k sa distraga atentia ... Poate Christian va fi castigatorul MITB :) ~ nimeni nu s-ar astepta !
RockBerg
13th March 2009, 21:46
Dude is just lame in the ring.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.