PDA

View Full Version : Retaliation - propuneri/comentarii

issue
23rd September 2004, 15:23
Deoarece nu mai candidez in functia de Comissioner ,acesta este ultima mea fapta in aceasta functie.

Asa ca votati si alegeti unul din cele patru titluri

Triple H
23rd September 2004, 15:33
X-treme Overdose rulez!

Big Sexy
23rd September 2004, 15:34
nenenene... ultima ta fapta va fi sa faci un review la news asupra intregului ppv ...

Retaliation ca o continuare a povestii din Uprising unde unii se ridica si altii coboara. Aici se vine cu Retaliation impotriva celor care au facut uprising adica se raspune in forta rascoalei!!!

Yokozuna
24th September 2004, 20:40
Retaliation este cel mai potrivit asa cum spunea si Big Sexy o continuare este bine venita dar s-ar putea schimba campionii :evil:

Heath Scumm
25th September 2004, 21:29
I'll Go with Retaliation!!!

Mdeah!Shi un Review al ultimelor 2 P.P.V.-uri ar trebui facute la sectiunea WRM News deoarece tu ai fost COMISSIONER si ar trebui sa faci asta!!!Ma refer la reviews asupra King Of The Ring si UPRISING!!!

Big Sexy
27th September 2004, 16:40
Am niste idei bestiale ce se pot implementa. Mwahahahahhaa, abia astept sa vad meciurile ce vor fii propuse pentru ppv ca imi scot titlul la bataie in caz ca are cineva tupeul sa se puna cu mine in ring. O sa il obliterez !!! :drak:

KingLion
28th September 2004, 13:31
Am votat Retaliation cu toate ca pe mine sincer nu prea ma intereseaza cum se numeste show-ul atata timp cat reusesc sa ma distrez....daca si voi va simtiti bine e si mai Super OK. Kiar nu conteaza cum se numeste PPV. daca noi ne distram si in acelasi timp atrage privirile altora.

Big Sexy
3rd October 2004, 13:34
Retaliation(c) is getting to ya!

POvestea se face conform denumirii PPV-ului de aceea conteaza cum se numeste. Nu poti dai numele de "no mercy", sa zicem, ca povestea pe car eo vrea HitScum nu ar mai coincide cu titlul PPV-ului. De aceea e important de stabilit si pe baza lui se construieste si povestea meciurilor.

Rey619
9th October 2004, 13:01
mah am si ceu o intrebare..... am cautat prin tote threadurile si n-am gasit cum sa ma inscriu la retaliation, sau cum ii zice... imi zice cineva si mie cum?

Heath Scumm
10th October 2004, 16:46
La Retaliation nu te inscrii niciunde! Scrii un PM Comissioner-ului lunii in cauza(luna aceasta am fost eu!Lunile trecute a fost ISSUE! Poti fi chiar tu in viitor daca iti anunti candiadatura)- Comissioner-ul lunii e anuntat pe Threadul WRM News!!!

De inscris ai fi putut sa te inscrii in perioada 1-9 octombrie pt. JUNKYARD MATCH care decide No1 Contenderul ce il va infrunta pe DECRON la Retaliation...Am postat chestia asta pe 1 octombrie.Felul in care te puteai inscrie si de altfel marea majoritate a actiunilor ce implica activitatea WRM se gasesc in threadul WRM News(totul mai putin comentarii legate de lupte si luptele propriu-zise)!!!

Oricum, RETALIATION va avea loc incepand cu data de 20 octombrie!!! Astept participare intensa!!!

Luptele vor fi anuntate dupa terminarea votarii la JUNKYARD MATCH adica pe data de 16 octombrie. JUNKYARD MATCH-ul dureaza 3 zile+2 zile votarea. Va raman 4 zile sa va pregatiti mental pentru lupta!!

Asta inseamna ca trebuie sa intrati pe forum pe data de 16 octombrie sa vedeti cu cine veti lupta iar apoi pe 20 pentru luptele efective!!!Astept pe PM confirmarea ca vreti sa participati la Retaliation ca sa nu avem de-a face cu lupte fara participanti cum era foarte aproape sa se intample cu JUNKYARD MATCH-ul!!!

Big Sexy
11th October 2004, 17:57
Ohhh, goodie, ohhh goodie, abia astept sa vad pe cine o sa trebuiasca sa infrunt la REtaliation, pacat ca nu a participat si Issue la Junkyard...

Pana una alta redenumesc tread-ul cu "Retaliation" si vom vorbi despre ce lupte vrem sa bagam si unde ;)

As vrea un meci intre Pest Jack (P.J.) si Collosus, in caz ca iese el no. 1 contender, vreau sa lupt cu Bonecrusher. Am niste tehnici interesante de aplicat pe heavyweight si in plus vreau sa aducem in ring si luptatori care nu prea au mai luptat pana acum.

Exista in regulament modalitatea de a provoca pe cineva, oricum la Retaliation cred ca o sa avem parte de niste meciuri extrem de intense. Mwahahahaa, beware no. 1 contender!
Napalm!

Big Sexy
15th October 2004, 10:58
Domnu Hitscum va rog sa postati luptele de la Retaliation sa stim si noi sa ne pregatim!!

Propun si un tag team in caz ca nu sunt altele programate.

Heath Scumm
15th October 2004, 23:48
Luptele au fost anuntate si in sectiunea WRM NEWS dar le mai postez o data si aici:

1.GRAVE DIGGER vs KING LION- titlul CRUISER

2.Pest Jack vs Stryk3r

3.Bone Crusher vs GHEORGHE

4. ICE MAN/KAYA vs HitScum/JUGGERNAUT/COLOSSUS

5. DECRON vs FALLEN - WRM WORLD TITLE

Heath Scumm
18th October 2004, 21:02
Grave Digger e in culise vorbind ceva cu HitScum, managerul WRM si Comissioner-ul lunii Octombrie.

Dupa un timp, HitScum ii trimite o instiintare lui KING LION, adversarul lui Grave Digger de la Retaliation ... se pare ca titlul CRUISER va fi pus in joc intr-o lupta de tip HARDCORE - NO Disqualification. Cum se va descurca KING LION intr-un astfel de scenariu.

De asemenea, 2 instiintari au fost trimise main eventerilor DECRON si FALLEN. LUPTA pt. titlul WRM WORLD va fi de tip HELL IN A CELL. Aceasta inseamna ca o interventie in acest tip de lupta este foarte dificila de realizat, aproape imposibila. Totusi, este timp pt. surprize!

Big Sexy
23rd October 2004, 13:29
Intre orele 22-24 in seara asta voi crea poll-urile. Dupa crearea unui poll nu se mai poate scrie nimic. Astfel, orice post creat sau modificat in tread-urile cu lupte, dupa ora crearii poll-ului, va fi sters! Se vor putea modifica post-urile din WRM retaliation abia dupa inchiderea poll-urilor daca acest lucru este necesar.

Heath Scumm
24th October 2004, 12:25
Sunt primul care a votat!

I-am acordat votul meu lui Decron.......consider ca in ciuda interventiei mele , ultimul post a fost genial gandit!!!

Despre Stryk3r si Rey.....imi pare rau ca nu au intrat!!!2 lupte castigate prin neprezentare.............e vina mea........trebuia sa fiu 100% sigur ca vor participa!!!

G-Man
24th October 2004, 12:57
Am votat Decron pentru consistenta luptei pe care a oferit-o.
HardCore Squad am votat deoarece imi place numele :) Plus ca 3 contra 2 ... they kick ass.
In lupta Grave Digger contra King Lion l-am votat pe Grave Digger pentru ca e mic, isteric si ma face sa rad. :D
Luptele celelalte lipsite de participare nu mi-au placut :jerk:

Big Sexy
26th October 2004, 12:53
O sa incep comentariul meu asupra Retaliation-ului pe un ton pesimist. Insa acesta va fi singurul lucru pesimist (sper :) )
A fost mai slab decat Uprising care a avut cele mai bine gandite lupte d epana aucm dupa parerea mea. Acolo ineditul a fost la mare pret. Aici am vazut foarte putine lucruri noi desi, calitativ sunt uperioare. Insa a lipsit spectaculozitatea si mizele mari. dar a crescut experienta luptatorilor(userilor) . Cred ca imi plac mai mult meciurile cu trei-patru USERI (nu caractere) decat orice altceva. E ca si cum te-ai sui intr-un carusel unde te ameteste bine si apoi pleci ametit dar cu o senzatie de implinire, desi n-ai inteles sau facut mare lucru.

Voturile mele au mers astfel:
Hardcore Squad vs Iceman Faction - iceman faction pentru vitejie si pentru faptul ca si-a folosit caracterele foarte atent fara sa le epuizeze resursele. Hitscum isi trimite caracterele la lupta precum kamikaze si de aceea nu mai sunt credibile eforturile lor dupa trei patru runde (desi aici nu este cazul). Desi sacrifiul pe care il face in fiecare meci hitscum place nu pot sa ma impac cu ideea de distrugere a unui caracter intr-un singur meci.

Grave Digger vs King Lion: aici am avut doua motive sa votez cu King Lion - urasc sangele cu care vopseste grave digger ringul si al doilea ca ma bate de cateva luni la cap ca el vrea titlul de cruiser si i-am spus ca o sa ii dua votul meu cand o sa il merite. Acu s-a mobilizat si a lasat vrajeala deoparte si a adus un adevarat leu in Arena! Acum votul meu este de apreciere si nu de incurajare cum a fost prima data (apropos, de acum incolo nu mai dau nimanui voturi ca a tinut piept cuiva ci doar pentru ca a fost superior ;) )

Fallen vs Decron - am ales sa nu votez (ma votez ;) ). Oricum ar fi am fost placut surpins de manevrele pe care mi le-a adminsitrat domnu' The One si sper c anu v-ati suparat pe mine dupa faza cu visele (gen twin peks) ca pur si simplu nu stim cum pot iesi rezonabil pe postul meu cu toti in cusca. Adica sa pierd mingea pe serviciul meu era cam nasol. Lupta a fost destul de strnas ainsa la final se pare ca v-a placut interventia mea finala. Sa vedeti cum o sa o termin - o sa folosesc manevra de care scrie la mine in descrierea personajului. Un atac de furie - berzerk. Cam ca interventia lui Orton impotriva lui evolution in ultimul timp.

la meciul cu pest jack am castigat prin neprezentare. Va rog sa ma ajutati cum sa continuam povestea la aia. Eventual o interventie care sa lamureasca ceva din situatie ca daca nu ...

Gheorghe e cel mai tare. Ma credeti sau nu dar dupa parerea mea felul in care jointlover si-a gandit caractere este fantastic. Se vede ca e new blood! Noi suntem incorsetati in anumite clisee in care am fost invatati sa gandim de greii si legendele wrestlingului. El a venit puternic din spate cu niste concepte noi, neexploatate pana acum. Pacat ca nu a avut nimic mai mult decat prezentarea de aratat. Sunt chiar curios cum folosea Rey un heavyweight.

Una peste alta sa va pregatiti pentru urmatorul show! O sa continui sa va snopesc la diferente de scor imense mwahahahah.

Triple H
26th October 2004, 15:21
Scriu cam cu intarziere comentariile, am fost super ocupat lately, dar tot mi-am facut timp pt o lupta. Here we go:

M-a impresionat si pe mine Gheorghe, super tare caracterul si intrarea in ring. Pacat ca n-a avut cu cine sa se lupte.

Pest Jack fara lupta, iar la restul am votat Decron, care a fost un pic mai abil.
La ultimul cred ca am uitat sa votez, cel dintre Grave Digger si King Lion.
La lupta mea, nu m-am bagat si n-am dreptul sa comentez ;)

Big Sexy
27th October 2004, 18:13
Ufff, bai ce ma oftic. Oricum vreau un meci cu guess who la urmatorul ppv!!! chiar si daca nu este pentru titlu. Si ca venii vorba cine candideaza la functia de comissioner? De maine ne pregatim pentru luna noiembrie, organizatoric vorbind ;)

Heath Scumm
27th October 2004, 19:17
Imi anunt oficial candidatura pentru functia de Comissioner al lunii viitoare. Astept totusi un contra-candidat ca sa facem un duel "electoral"...De-abia astept sa cobor din fotoliul de Comissioner pentru a lasa locul unui lup tanar.

Big Sexy
28th October 2004, 21:26
Maine o sa decid si eu pe cine sustin la postul de commisioner al lunii noiembrie daca mai apar alti doritori. Daca mai apar o sa i rog sa si spuna ce vor sa faca. Daca nu Stefan are votul meu. Si ca sa pastram traditita initiata de Issue o sa va propun sa supuneti intr-un poll de trei zile alegerea numelui urmatorului PPV. Si dupa ce se va stabili numele vom schimba titlul tread-ului in numele ales. Cool ... nu? Daca nu e o.k. va rog sa ma anuntati.