PDA

View Full Version : WRM Uprising 2004 - comentarii

Big Sexy
21st September 2004, 18:16
Peste cateva ore se va incepe votarea in cele patru meciuri ale UPRISING-ului.
Meciurile vor putea fi comentate din moentul in care se creeaza poll-urile de vot, pana atunci va rog sa nu puneti nici un fel de comentariu legat de vreun meci in mod special. Dupa, sa inceapa laudele /hello si criticile. :jerk:

Decron vs. IceMan vs. The Anarchist - World Title
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4564

Kinglion vs Strik3r -No.1 cruiserweight contender
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4567

CruiserWeight Championship Match-Grave Digger vs The Nosferat
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4572

Colossus vs Juggernaut - Contract vs. Contract
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4569

Big Sexy
21st September 2004, 23:40
Decron vs. IceMan vs. The Anarchist - World Title
Fara indoiala ca toti trei am depus un efort imens sa facem lupta asta sa arate cum arata acum. Suntem foarte fericiti ca am reusit sa realizam asa ceva. NU cred sa mai existe intr-un e-fed pe internet o asemenea munca depusa pentru a realiza un singur meci. In E-fed-urile obisnuite cam atat este un intreg PPV si comentariile ulterioare. Felicitarile mele participantilor (inclusiv eu :D ) cat si celor care au facut posibil asa ceva adica a userilor care ne-au citit tread-ul si care acum vor face o critica constructiva, speram noi. Si mai speram sa fie si pozitiva ;) De votat nu am votat ca nu am voie insa ... stiu pe cine votam ....

Un meci mediu. Ce este important la el este ca ambii luptatori au cunoscut o crestere substantiala in experienta. Userii lor incep sa se rodeze in ArenA si post-urile lor devin cu adevarat interesante si pline de actiune si de surpize. Eu zic ca acum m-as simti bine sa lupt in fata vostra in ArenAa fiindca stiu ca pot avea un reply pe masura. NU stiu ce ati facut de v-ati crescut asa de mult nivelul dar nu am decat admiratie fata de evolutia voastra. Exista totusi o problema cu care nu am fost de acord si astfel votul meu nu este unul care spune neaparat ca Stryker a fost mai bun, are si el greselile lui. Este un vot care spune nu faptului ca Lion a ales sa aduca in ring un superstar cum este Britney Spears (o sa vedeti reply-ul meu la terminarea votarilor la news unde o sa vorbesc intr-un interviu de evenimentele de la Uprising ca propietarul WRM Decron si nu ca userul Big Sexy). NU am zis si nici nu o sa zic ca nu puteti aduce superstaruri. Nu aveti decat, insa asta atrage voturi nemeritate. De aceea eu o sa il sanctionez cum pot pe King Lion (care imi este prieten - sa vedeti ca nu sunt deloc partinitor ;) ) si o sa dau votul ce consideram inital ca il merita lui Stryker. Faptul ca folosesti trucuri pentru a obtine voturi e o bila alba. Daca aceste trucuri sunt evidente pentru oricine iti aduce o bila neagra. Mi-ar fi placut si mie sa stau macar in e-fed prin preajma lui britney insa nu e corecta treaba fiindca totul va degenera pe aici cu aguilere si madonne la tot pasul in goana dupa voturi!

CruiserWeight Championship Match-Grave Digger vs The Nosferat
Hitscum rulz, realy he rulz, adica e cel mai tare si si-a facut din Hardcore Squad un brand in WRM. Dar l-a subestimat pe Nosferat. Probabil fiindca se concentra pe contract versus contract care e mult mai important decat titlul de cruiser pentru el. In plus noi nu suntem familiari cu caracterul Grave Digger deoarece aparitile sale au fost destul de sumare. Poate tocmai de aceea am fost un pic confuz cand am citit actiunile lui. Gravedigger este mai bine folosit in team din cate imi dau seama. Hitscum nu stiu daca si-a construit caracterul ca altceva decat ca un caracter de suport. De fapt si spune asta in descrierea personajului.
Pe de alta parte Nosferat a cunoscut o crestere in nivel (rey, suspectez ca tu si Stryk3r v-ati sfatuit reciproc nu-i asa ;) ?) mai ales fiindca a ascultat feedback-ul de la finalul luptelor, feedback foarte important daca te intereseaza victoriile in WRM si in wrestling in general. S-a vazut clar la tine dorinta de a castiga cu orice pret si pentru asta te rasplatesc cu votul meu, cat o conta si el acolo. Desi ai luptat un pic mai slab decat Hitscum pot sa iti spun ca esti pe drumul cel bun si nu lua votul meu ca pe un dar ci ca pe o incurajare si pe viitor altii nu te vor mai subestima :D )

Colossus vs Juggernaut - Contract vs. Contract
Initial eram convins ca Triple H a dat lovitura. Meci beton, il culca la pamant fara drept de apel pe Juggernaut. Apoi a luat victoria ca sigura si s-a concentrat mult pe a ma infrange pe mine si pe issue in celalat meci al sau. Intre timp Hitscum a punctat sistematic iar interventia lui The One, unde clar se vede stilul de construire al luptei specific lui Hitscum, m-a convins ca trebuie sa urmaresc mai atent meciul si sa nu ii dau votul lui Triple H pana nu ma lamuresc exact cine a fost mai bun. Am sesizat ca dintre noi toti Bexy, care nu o sa mai intre o perioada pe forum, si Hitscum stiu sa foloseasca cel mai bine comentatorii. Sunt de cele mai multe ori atenti cum pot folosi comentatorii in favoarea lor si atunci cand esti cu ei in ring nu infrunti doar caracterul lor ci infrunti si cei doi comentatori ce foarte, vreau sa zic, foarte discret formeaza opinia celui care voteaza. Adica in lupta cu ei ajungi la 3 la 1 fara sa realizezi si te intrebi de ce naiba sunt mai buni decat tine ca pana la urma tu esti ala care a dat mai multi pumni. Asadar votul meu se duce la HitScum fara regrete.

Una peste alta sunt mandru ca sunt parte componeta a WRM-ului si ca ma participat la UPRISING. NU am pretentia sa o tinem tot asa (da Doamne) dar macar pe acolo ... ca sunt tare entuziasmat de ce s-a intamplat pe aici. Si ii multumesc lui issue ca a avut inspiratia sa aranjeze aceste meciuri si tuturor celor care si-au rupt din timp sa participe la ele

Yokozuna
22nd September 2004, 14:26
The Anarchist - se pare ca si de data asta ai avut ghinion poate data viitoare o sa ai mai mult noroc:). Iceman - mi-a placut intrarea dar doar atat poate ca ti-ar fi trebuit mai multa gheata sa poti rezista pana la sfarsit ai luptat bine dar nu destul de bine ca sa ai centura. Si acuma am ajuns la Decron care trebuie a fost cel mai bun in aceasta seara, rece si calculat ca un adevarat campion, fara sentimente sau emotii, a venit in ring cu un scop: SA DEVINA CAMPION, si cred ca si-a atins acest scop

The One
22nd September 2004, 16:47
Ok.In mare aprecierile mele sunt pozitive.Acest show a fost cam la fel ca si King Of The Ring ca nivel al implicarii luptatorilor, poate chiar peste.
Voturile mele au fost astfel:

Primul l-am votat pe King Lion in lupta cu Stryk3r desi nu prea inteleg luptele de cruiser.Totusi mi-a placut chestia cu Britney.

In celalalt meci de cruiser l-am votat pe Grave Digger deoarece mi s-a parut in regula ca a folosit scara ca o arma, asa cum se face intr-un Ladder Match.

In meciul Juggernaut vs Colossus, am votat Juggernaut deoarece, daca nici interventia mea nu a fost decisiva, atunci nu stiu care interventie ar putea fi decisiva.Oricum, sper ca nu am fost plictisitor si ca am reusit sa fac impact in lupta. A fost debutul meu cat de cat apropiat dedebutul lui Kane in meciul ala de la Hell in a Cell sau nu?
:)

Cat despre Main Event, nu poate fi decat un singur invingator. Din punctul meu de vedere, still undefeated - ICE MAN.
HitScum s-a bagat in lupta aia desi l-am sfatuit sa nu intre insa nu cred ca a influentat atat de mult balanta . ICE MAN e tot cel mai tare.

Acum trebuie sa dau log-out sa voteze si HitScum care sta langa mine de vreo 10 minute.

Heath Scumm
22nd September 2004, 16:55
Chiar daca nu pot vota decat in 2 poll-uri, acestea sunt optiunile mele:

1.Pentru N0 1 Contender trebuie sa il votez pe Stryk3r. Pentru mine, prezenta lui Britney in Arena nu a fost prea convingatoare in determinarea castigatorului. Cred ca Stryk3r a fost putin mai bun din punct de vedere a luptei.

2. ICEMAN vs DECRON vs ANARCHIST - Aici votul meu difera de al lui Bogdan. Cred ca a venit timpul ca ICE MAN sa fie infrant! DECRON cred ca merita titlul. A muncit mult si a facut show. ICEMAN a fost bun, ANARCHIST a dat si el tot ce a avut insa HitScum a ales prin interventia lui sa il avantajeze pe DECRON.Si eu cred ca interventia mea a avut efect asupra desfasurarii partidei. :evil: :drak:

Voi reveni insa cu aprecieri mai vaste(critici constructive zic eu) intr-un post ulterior! Doresc sa vad si alte pareri inainte sa ofer o parere personala vasta in legatura cu acest P.P.V.

PS: DECRON a atins o coarda sensibila cand l-a introdus in WRM pe PJ deoarece HitScum e obsedat(adica obsedat) de clowni malefici!!

Triple H
22nd September 2004, 19:38
Am votat asa

WRM Title : Anarchist, cel mai ghinionist poate trebuia sa castige ;)
King Lion: greu de decis da am votat
Grave Digger: tough one si celalalt a fost bun

Big Sexy
24th September 2004, 08:55
Wow, o premiera :

EGALITATE

http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4567

votarea se prelungeste pana in seara asta. In caz de egalitate in continuare Hitscum si cu mine vom decide in calitate de propietari ai WRW cine este castigatorul si il vom anunta maine dimineata.

Heath Scumm
25th September 2004, 21:55
Am votat asa

WRM Title : Anarchist, cel mai ghinionist poate trebuia sa castige ;)
King Lion: greu de decis da am votat
Grave Digger: tough one si celalalt a fost bun

Trebuie notat votul lui Cosmin!

Uprising a fost un Pay-Per-View bun!

Desi l-am votat pe Stryk3r in lupta de N0 1 Contender, shi KING LION a fost bun!Asadar, prin votul decisiv,

GRAVE DIGGER vs KING LION- CRUISER title in stake
Coming Soon 2 WRM

Big Sexy
27th September 2004, 17:00
Eu zic ca acest PPV a fost net superior lui KOTR. Se vede clar ca toti au incercat sa foloseasca trucuri ff subtile pentru a aaduce voturi in ograda lor si a-si adjudecat victoria. Experienta pe care am castigat-o cu totii la KOTR si-a spus cuvantul foarte mult aici.

stryk3r
27th September 2004, 18:31
mah yo va multumesc ca m-ati apreciat(unii dintre voi) n-a fost cea mai fericita lupta da' a fost buna. nu pot sa comentez asupra nivelului ppv-ului pt. ca n-am avut cum sa urmaresc toate luptele si va dati seama ca de votat e deja prea mult. nu-mi permite netu. totusi ca o raza de lumina, se gandeste al meu tata daca sa-mi bage net acasa si daca reusesc sa-l conving va dati seama ca stau pe net cum stau pe scaun la scoala si acasa la un loc. sa veem ce va fi......

KingLion
28th September 2004, 11:40
Am si eu o rugaminte ptr. Stryk3r....omule cand ai o lupta citeste si tu caracterul celui cu care lupti....Eu aveam masca si tu ai zis ca imi este fata plina de snage sau cam asha ceva....si in al doilea rand citeste-l si pe al tau...nu spun sa nu facem show dar sa ne pastram in limitele bunului simt...cum pot...4 bodyguarzi sa se sperie de un CRUISER imi este cam greu de inteles.