View Full Version : Meciul cu Farul pe stadionul CFR
dragoslm
21st September 2004, 13:38
Avand in vedere ca noi, clujenii, nu "prindem" Telesportul, conducerea CFR ECOMAX Cluj a "aranjat" ca meciul cu Farul sa fie transmis, cu ajutorul firmei Telesport, si pe Stadionul CFR pe un ecran de proiectie de 3/4m. Intrarea gratuita. Bineinteles.
Angelina Jolie
21st September 2004, 15:02
Absolut misto. Avem o conducere care demonstreaza o clasa de invidiat. Prin tot ceea ce fac, de la fapte( vezi cazul Kolasinac, stadionul, prime) pana la declaratii. Mi se pare una dintre cele mai profesioniste conduceri din Divizia A.
dragoslm
22nd September 2004, 09:38
Rectificare: ecranul nu va fi amplasat pe stadionul CFR ci in "Ciuperca" din Parcul central (acolo a aprobat Primaria).
giovanni BV
24th September 2004, 09:48
Un meci interesant !!! Sa cistige cine vrea mai mult victoria !!! Este un meci interesant , pe care l-as vedea cu placere !!!
andrei_cj
24th September 2004, 12:25
Super fain.....chiar ma gandeam cum sa fac sa vad si eu meciul.....asta da CONDUCERE! Forza CFR!!!!
P.S. Duminica e meciul nu la orele 19.30? cel...putin asa scria pe www.cfr-ecomax.ro
So......vreau si eu o confirmare!
Angelina Jolie
27th September 2004, 05:39
Da a fost duminica la 19.30 si am batut cu 1-0. Scuze de intartziere.
Virus
18th March 2005, 16:33
Eh... sa vedeti acum in retur ce o sa fie la meciul dintre CFR si FARUL intre galerii. In caz ca nu stie lumea CFR-ul s-a infratit cu rechinii. HAI FARUL, CUPA TE ASTEAPTA!
Angelina Jolie
18th March 2005, 16:40
Ce tare. Si de ce tocmai cu aia ma rog frumos? Ce ne poate lega pe noi de ei ca eu nu vad nici un motiv.
FORZA CFR!!! FORZA FC BIHOR!!!
Virus
18th March 2005, 17:02
Am sa iti raspund la intrebare :) In primul rand respectul reciproc pe care ni-l acordam. Am fost la Constanta si am primit un tratament mai aparte. Apoi am jucat cu ei in Cupa unde iar am avut ocazia sa vorbim cu ei. Am fost in galeria lor in ultimul meci din tur cand au batut pe Apulum cu 3-2 unde off the record spun ca a dat Apulum 2 goluri de toata frumusetea. Dar oricum cei de la Constanta sunt niste oameni super si galeria lor se aseamana mult cu a noastra.
Si sa nu uitam cu totii suntem ANTI BUCURESTI!!!
King of Hell
18th March 2005, 17:07
Ma voi vorbiti serios ma? cfr infratiti cu Farul? ma si cand ma gandesc ca ii respectam pe faristi...:(
Virus
18th March 2005, 17:09
Lasa mai Axaphat, nu fii trist, poate reusiti si voi sa va infratiti cu JIUL :)
Catalanul
18th March 2005, 17:11
Si sa nu uitam cu totii suntem ANTI BUCURESTI!!!voi poate da, da' cei de la farul nu prea cred, de curand am citit ca la meciul dinamu - farul, galeria constanteana a scandat lozinci pro steaua :headbang: asa ca nu se poate spune ca sunt anti-mitici :rosu:
King of Hell
18th March 2005, 17:15
Ma io nu cred nimic pana nu vorbesc cu unu din galerie de la Faru'...ma sa fim seriosi! Cine draq vrea sa se infrateasca cu astia?
ultra-delia
18th March 2005, 17:16
Frumoase gesturi!
Daca tot trec pe-acolo, poate aranjeaza Stapinul vostru cel chel o infratire si cu Medgidia, cu Mangalia, cu... mai gasiti voi pe-acolo pe cineva destul de inconstient sa se "infrateasca" cu muste de o zi ca voi.
Virus
18th March 2005, 17:21
Vai de voi, sunteti chiar deranjati ca altii o duc bine. Nu va puteti vedea de echipa voastra nicicum... Tot strigi acolo de U dar ocupa-te de echipa ta daca asa de mult sustii ca o iubesti.
VAI DE U!!! :rosu:
Angelina Jolie
18th March 2005, 17:39
Frumoase gesturi!
Daca tot trec pe-acolo, poate aranjeaza Stapinul vostru cel chel o infratire si cu Medgidia, cu Mangalia, cu... mai gasiti voi pe-acolo pe cineva destul de inconstient sa se "infrateasca" cu muste de o zi ca voi.
Ei ei daca ati avea si voi un stapan atat de banos cred ca i-ai ... ...! :degete:
FORZA CFR!!! FORZA BIHORU!!!
Seahawk
19th March 2005, 09:15
lol nu shtiam ca galeriile sunt infratite.. insa.. cred ca este un lucru bun :D
Angelina Jolie
27th March 2005, 19:32
Asteptam meciul direct sa vedem care e miscarea cu infratirea asta.
andrei_cj
28th March 2005, 11:08
Asteptam si o sa si bem o bere la nea Mircea! :-)
King of Hell
28th March 2005, 12:00
Traiasca berea!!! :ok:
Virus
2nd April 2005, 00:16
Mircea nu mai are treaba cu CFR. El isi va vedea de bar de acum incolo. In privinta meciului direct, vom bea bere cu galeria lor!!!
Angelina Jolie
2nd April 2005, 17:45
Pai nu Cipri il cheama pe fiul lui ala de la bar? Si cum adica nu mai are treaba cu CFR ca eu de la el mi-am luat legitimatia de intrare in peluza?
Virus
2nd April 2005, 23:55
Cipri si-a dat demisia. Au fost unele mici divergente. Inca nu stiu exact cat de serios si-a dat demisia dar asa am auzit. :) Luni cand revin din Bucuresti am sa te informez asupra cazului. Apropo... daca tot ai legitimatie tu nu vi in deplasare?
Angelina Jolie
3rd April 2005, 00:08
In asta nu pot veni. Si cand merg de obicei merg cu masina, dar acum nu am timp.
Virus
7th April 2005, 23:51
Sambata la meci vei fi abordat in vederea legitimatiei si vei primi toate informatiile de care ai nevoie.
andrei_cj
8th April 2005, 11:31
ok...si eu am 5 legitimati....care le-am facut....le-am platit...si trebuie sa le primesc...sper sa nu fie probleme...:-)
Angelina Jolie
8th April 2005, 11:41
Am cu Cipri si cica sambata la intrare va trebui sa-mi platesc cotizatia pe aprilie si gata. IN rest HAI CFR.
Laur_Farul
24th January 2007, 09:53
Vai de voi, sunteti chiar deranjati ca altii o duc bine. Nu va puteti vedea de echipa voastra nicicum... Tot strigi acolo de U dar ocupa-te de echipa ta daca asa de mult sustii ca o iubesti.
VAI DE U!!! :rosu:
Corect Virus, cu cel deranjeaza pe el ca noi ne-am infratit cu voi :confused::rosu: ?!
bianco_azzurro
25th January 2007, 16:51
Corect Virus, cu cel deranjeaza pe el ca noi ne-am infratit cu voi :confused::rosu: ?!
:happy S-a trezit si asta !
BrigadaSuprema
29th January 2007, 00:26
Daca suntetzi binevoiitori ....ia incercatzi sa va unitzi si vetzi vedea ca vetzi realiza foarte multe impreuna...si la noii au fost certuri...dar in peluza nu se discuta nimika...ci doar inafara acesteia
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.