PDA

View Full Version : Big Show - cand "MARE" nu este destul

Mike1977
15th September 2004, 16:42
Nu stiu daca la vazut cineva,dar WWE vorbeste numai despre asta de 24 de ore. Este posibil sa vina in Smack Down ? De asemenea in Raw, Goldberg la provocat pe un luptator de la Raw si nu stiu ce sa mai cred. Sa revina greii luptelor adevarate la niste show-uri asa de slabe ? Hmmmmm :jerk:

De ce telesport nu trasmite Raw ???????? :headbang: :headbang:

Vreau pareri :evil:

Big Sexy
15th September 2004, 17:00
Hmmm, nu stiu ce sa mai cred. Toate forumurile de wrestling vuiesc cu privire la zvonurile ca Big Sexy si Scott Hall o sa lupte in TNA, nici nu stiu pe cine sa cred. Ar fii demetial insa nu stiu ce sa zic. S a ma interesez si eu. Ai vre-un link pentru asta?

KingLion
15th September 2004, 18:09
De ce telesport nu trasmite Raw ???????? :headbang: :headbang:

Vreau pareri :evil:

Te inseli in fiecare Miercuri este Raw la TLSport. Din cate am auzit cik GoldBerg este prin Raw dar nu l-am vazut niciodata luptand.Daca aflati ceva anuntati si pe aici ptr. ca lumea e curioasa. De greii trecutului.

Reaper
15th September 2004, 19:01
Cel mai mult l-am simpatizat pe Kevin Nash atunci cand a fost membru WolfPack alaturi de Sting, Konan si parca Lex Luger(corectati-ma daca gresesc). Outsiderii(Kevin Nash, Scott Hall si Six) nu prea mi-au placut pentru ca stricau multe meciuri importante prin aparitiile lor imprevizibile. Oricum sunt sigur ca revenirea celor doi va mari sensibil calitatea Wrestlingului actual. O veste buna intr-adevar.

Heath Scumm
15th September 2004, 20:53
nu shtiu unde a auzit MIKE chestiile astea insa cred ca sunt doar zvonuri nefondate....GOLDBERG lupta in Japonia shi nu cred ca va mai reveni in WWE deoarece fanii nu il mai iubesc atat de mult!!!

Cat despre Kevin Nash sau HALL, o revenire in WWE are o sansa de 0,05%!Poate chiar mai putin!!!

Din cate shitu eu, WWE planuiesc aducerea unor atleti adevarati de la olimpiada in wrestling!!!

Mike1977
16th September 2004, 09:24
Hmmmmmm, sar putea sa fie vorba totusi despre o confuzie pentru ca HitScum probabil a crezut ca eu vorbesc de Kevin Nash cand de fapt vorbeam de nebunul ala mare de 2 metri juma' si gras cat o vaca :) Eu am vazut pe www.wwe.com, ieri treaba asta intr-un filmulet ca "grasu" (imi scapa numele lui acum) a intrat in ring saptamana trecuta la Smack Down si ia cotonogit pe toti si a plecat linistit facand provocari peste provocari. In ceea ce il privestepe Goldberg, are fani cati nici nu poti sa-ti imaginezi si tot pe net pe siteul lui am vazut o provocare in RAW. Poate ca sunt eu nebun,dar mai intereseazate si tu. (No Offence)

Heath Scumm
19th September 2004, 12:12
Ah!Te referi la BIG SHOW nu BIG SEXY!!!

Cat despre fanii lui GOLDBERG in WWE...poate ca ii are, poate ca nu.....oricum el nu a mai aparut in RAW de mult timp....chiar dupa lupta cu BROCK LESNAR!!!

Evident, acest Thread a fost cauza unei confuzii asha ca il rog pe Gabi(BIG SEXY) sa mute toate aceste mesaje in THREADUL legat de vechile glorii WCW sau sa continuam sa vorbim in acest thread despre BIG SHOW....cum vreti voi!!!

Mike1977
19th September 2004, 17:26
Da, intradevar ma refeream la Big Show si nu la Big Sexy...gresala mea...scuze :) Insa se pare ca sa-r putea sa se adevereasca totusi ceva. Chiar in momentul asta ma uit pe wwe si referitor la Big Show, scrie : It’s showtime! Big Show returns to SmackDown! with authority

For the past few weeks, vignettes have been airing promoting the return of the Big Show to SmackDown! The seven-foot-two, 500-pound athlete had been MIA since destroying Torrie Wilson’s rental car, throwing Kurt Angle off a ledge and subsequently quitting WWE.

As vrea sa-l vad in Smack Down sau macar Raw

Rey619
19th September 2004, 21:10
hai ca e tare faza... chiar a revenit big show la sd...

Yokozuna
21st September 2004, 14:21
Da a revenit la Smackdown si cea ce este si mai curios ca a facut curatenie in ring de unul singur cand toata lumea se lupta in ring cand el a intrat nimeni nu l-a bagat in seama si el a inceput sa imparta chokeslam in dreapta si stnga

Big Sexy
21st September 2004, 14:27
ceea ce este un lucru bun nu? ;)
Imi placea de el de cand rupea oase prin WCW desi Triple H spunea ca e cam varza ca nu are tehnica (chiar nu are). Dar ce mai conteaza tehnica cand esti asa?
Chiar si el spunea intr-un interviu ca dupa ce aplecat din WCW WWE-ul l-a dorit imediat nu pentru ca era un wrestler extraordinar ci pentru ca "era cel mai mare om din industrie". Bine ai venit BigShow

Heath Scumm
21st September 2004, 20:27
SmackDown are nevoie de oameni mari pentru titlul lor greu!!!Sper doar sa nu il retrogradeze iar pe BIG SHOW la titlul US shi sa il bage pe Guerrero la titlul WWE...asta chiar ca ar fi de 2 lei!!!

Regret nespus plecarea lui RIKISHI din SmackDown....Ma bucur totusi ca BIG SHOW a revenit!!!Vreau sa vad din nou manevra pe care el o numeste FINAL CUT!!!A avut o perioada in WWE in care chiar facea spectacol!!!Poate ca timpurile alea vor reveni!!!

Big Sexy
27th September 2004, 16:06
Pai cred c ama avut parte de o groaza de spectacol cand bigshow a fost tuns. O sa iasa un show de toata fumusetea. Sigur razbunarea lui va fi legata de chokeslam. Mi-a zis cineva (nu spui cine) ca acum 15 ani, in aceeasi zi ca si Big Show, Andre The Giant a fost si el tuns in conditii similare

KingLion
28th September 2004, 12:56
Chiar sunt curios daca Big Show va avea un meci cu Kurt Angle....daca va aduceti aminte dupa ce la arncat pe Kurt...de pe platforma aia de la 2 metri....Big Show cik a fost prin MITITICA (asa zicea Cezar Cioc) asha ca daca nu o fi adev. sa ma anuntati. Ar fi frumos sa vedem un meci intre cei doi....

Big Sexy
3rd October 2004, 13:35
Ahhhh ... nu crede si tu tot ce auzi. Nimic din ce auzi in timpul spectacolului nu este real. Are vre-o samanta de realitate insa nu e nic macar 30%. Totul e scenariu. Sa fim seriosi, ei lupta cu contracte si nu isi permit sa se raneasca unul pe altul si chiar daca s-ar rani sunt protejati prin contract de orice fel de consecinte atat timp cat nu este premeditat sau nu au avut intentia vadita de a provoca rani, lucru destul de greu de demonstrat in wrestling , nu ;)

Triple H
7th October 2004, 09:35
Acum cu Big Show chel mi se pare ca incearca sa reinvie stilul King Kong Bundy.. sau poate mi se pare ;)

KingLion
7th October 2004, 10:28
Shtiu omule.....am inv. lectia dar ziceam si eu asha de dragul SHOW-ului. Am inceput de la un timp la toate sporturile la care ma uit sa cred ca sunt spectacole..... :) Dar kiar si fotbalul se transforma in show cand exista MITA in joc....makr cei de la Wrestling o spun pe fata ca fac show in rest ashtia nu prea au CURAJ :)

Big Sexy
7th October 2004, 11:22
Exact asta e si parerea mea. Cred ca sunt paranoic :D

Big Sexy
11th October 2004, 17:57
Abia acum am vazut si eu SD-ul cu pricina si pot zice ca a fost complet umilit. Insa razbunarea lui a fost crunta in mod special fata d eangle care e fost subiectul unuia dintre cele mai devastatoare chokeslam-uri pe care le-am vazut eu vreodata. Asta e Big Show, asta e puterea, asta e un heavy-weight de clasa - la ce ii trebuie scheme, sa fim seriosi!

G-Man
24th October 2004, 13:32
Am vazut o lupta Big Show vs Kurt Angle. Nu stiu de ce sunt toti atat de impresionati de Big Show. Pe mine nu m-a impresionat deloc!

Big Sexy
27th October 2004, 18:22
Eu am vazut lupta dintre Big Show si Kurt Angle de la No mercy precum si pe cele din Smack Down. Si Big Show spunea ce s-a vazut in acele lupte. El spunea ca nu este deloc tehnic insa orice federatie il doreste deoarece este: "cel mai mare om din industrie". Oricum ar fi mie imi place la nebunie forta pe care o degaja.

Heath Scumm
27th October 2004, 19:10
Big Show nu e extraordinar insa nu e nici un atlet de 2 bani precum spike sau nunzio(astea 2 exemple mi-au venit acum in minte)

Mi se pare mediocru spre bun!!!

Big Sexy
28th October 2004, 15:45
Big Show va aparea intr-un episod din Star Trek. Sa intelege c ao sa calce pe urmele lui Hogan sau ale lui The Rock?

http://www.upn.com/shows/enterprise/

Heath Scumm
28th October 2004, 18:46
Deja e star de televiziune. In caz ca nu stiati, HULK HOGAN l-a ajutat sa patrunda in HollyWood unde a primit roluri de duzina in filme "de familie" (la fel ca si Hulk Hogan de altfel).

Odata cu intrarea lui in HollyWood, Big Show si-a schimbat numele de luptator din THE GIANT in BIG SHOW iar manevrele sale de final au capatat nume cu rezonanta cinematografica: THE SHOW STOPPER(Choke Slamul executat cu o singura mana) sau THE FINAL CUT(Un soi de Neck-Breaker/DDT/Intoarcere)

Heath Scumm
28th October 2004, 18:49
Acum cu Big Show chel mi se pare ca incearca sa reinvie stilul King Kong Bundy.. sau poate mi se pare ;)

Nu cred ca e cazul. E mai mult o schimbare de imagine si incercarea de transformare a lui Big Show din Heel in Face. La King Kong Bundy nu s-a pus niciodata problema de transformare a lui intr-un erou. King Kong Bundy e Heel-ul clasic,as putea spune.

Big Sexy
28th October 2004, 21:27
Ca aspect sunt similari insa ca gimmick nu au absolut nimic in comun. ma indoiesc ca au vre-un interes sa il transforme in heel. Ca heel a fost destul de dezastruas in WCW cat a facut parte din NWO. Deja devenisera prea puternici si nu isi mia avea sensul in NWO. Dezechilibra major balanta.

Heath Scumm
29th October 2004, 19:48
Mda! Cam asa e. Si ceea ce mi se pare mie un lucru foarte urat este faza ca , atunci cand Big Show e Heel e "dovedit" de mai oricine(vezi obositul de John Cena). Cand e "Face"(adica personaj pozitiv) distruge tot vestiarul SmackDown. Ce dreq? Invata sa se lupte mai bine o data cu schimbarea statutului sau ce?

Big Sexy
30th October 2004, 20:10
NU inteleg ce vrei sa spui. Rolul ii cere sa infranga sau sa fie infrant. Nu stiu la ce te referi exact.

Heath Scumm
31st October 2004, 18:43
Da! Exact asta spun!

Big Sexy
2nd November 2004, 23:31
Pai in cazul asta nu inteleg la ce te referi. Cumva la faptul ca au disproportionat, in functie de rol, abilitatile unui atlet? Daca asta spui nu pot sa nu remarc ca noul BigShow este un alt caracter fata de cel cu care eram noi obisnuiti. Rolul sau este atat de diferit incat am ajuns sa fac abstractie de luptele sale anterioare si sa il vad ca un nou luptator in rooster si nu ca binecunoscutul BigShow. Motivul este ca nu numai raderea in cap ci si modul mai "strategic" de abordare al luptelor ma face sa il privesc altfel.

Heath Scumm
3rd November 2004, 15:55
Intr-adevar, rolul lui in Rosterul SmackDown s-a schimbat dramatic insa consider ca singurul motiv pentru care s-a intamplat acest lucru a fost nevoia de a crea un nou luptator dominant ...ceva in genul Goldberg...........S-a incercat ceva de genul asta cu Mordecai,apoi cu Kenzo Suzuki.......pe amandoi i-a dat pe mana lui Rey Mysterio ca sa li se termine seria de victorii.......Lame,huh? :(

In functie de rol, WWE disproportioneaza abilitatile unui atlet.......nici ca puteam sa exprim mai bien aceasta idee!!!

KingLion
3rd November 2004, 16:53
Te rog frumos nu te lega de Mysterio e bun si asta e. Cat de Big Show e bine ca a revenit....se pare ca se vrea o relatie intre ei??? Sa vedem cat mai multe oase rupte de catre Big Show. Nu? E mare si merita promovare....proportionala cu greutatea :) Sa speram ca cei din conducere o vor face...din cate am vazut are parte de o oarecare promovare...

Big Sexy
3rd November 2004, 18:48
faza cu alianta cu Eddie e o miscare foarte inteleapta din partea WWE-ului. Amandoua superstarurile au de castigat de pe urma acestei alinate, in mod special Big Show care pozeaza acum alaturi de un face pentru a-si defini si mai bine aura de inger pazitor in care il transforma WWE-ul pe nesimtite.

Heath Scumm
12th November 2004, 14:21
Mi se pare deloc geniala aceasta incercare de confruntare clasica a 4 heel vs 4 face de la Survivor Series.

Big Show e implicat intr-un astfel de meci in echipa lui Guerrero. Mi se pare ca astfel de lupte cu luptatori care nu au nimic in comun si totusi sunt pusi in aceeasi tabara depersonalizeaza luptatorul.

De exemplu, ce treaba are CENA cu BIG SHOW? Acu' sa fim sinceri. CENA nu are o problema reala cu KURT ANGLE. El are "issues" cu Carlito. De ce s-a alaturat CARLITO lui ANGLE??? Numai Dumnezeu poate explica aceasta alianta!

Reaper
12th November 2004, 23:41
Puteti sa-mi spuneti daca a castigat vreodata Big Show centura de campion la categoria grea?(fie in WCW sau in SD sau pe unde a mai fost) Eu nu tin minte sa se fi intamplat. Ma gandeam, ce naiba, de cand e muntele de om in wrestling nu s-a gasit un prost pe care sa-l bata sa ia si el un titlu?

Triple H
13th November 2004, 01:09
Name: Big Show

Height: 7-foot

Weight: 470 pounds

From: Tampa, Fla.

Finishing Move: Chokeslam

Career Highlights: WWE Champion; World Tag Team Champion; Hardcore Champion; U.S. Champion

KingLion
13th November 2004, 09:08
Cred ca aceasta prietenie a facut-o WWE-ul de dragul show-ului, si se pare ca prinde multora le place idee: Big Show+ Eddie Guerrero. Cred ca astia 2 se completeaza unul pe celalalt. Big Show e cu bataia mai mult, iar Guerrero e cu show-ul. Sa urmarim in continuare si sa vedem ce iese din aceasta pritenie intre "David si Goliat"

JointLover
13th November 2004, 16:34
Bei, ce fac mah astia de la telesport, dau wrestling o data la doua saptamani, ca saptamana asta nu au dat decat reluarile de saptamana trecuta. si daca nu ma insel mi se pare ca asa au facut si acu' 2 saptamani

Heath Scumm
16th November 2004, 19:39
Aceasta intrebare s-ar putea sa nu isi gaseasca raspuns ... ce fac astia de la TELESPORT??? ... Intrebarea zilei! - CE LEGATURA ARE ASTA CU BIG SHOW???

Cui ii place mai mult de BIG SHOW ras in cap sa ridice mana ... eu o ridic... ambele chiar /hello

Big Sexy
17th November 2004, 10:13
Eu ridic pumnii in sus! E strigator la cer, e strigator la cer!!! :)
Trebuiau sa ii dea imaginea asta de mai de mult. Arata foarte infiorator asa si il prinde extrem de bine. Parca l-au eliberat cumva. Acum e mult mai impunator.

KingLion
18th November 2004, 12:44
Mie imi place de el asha cum e acum.
Parere personala: Ii sta bine chel este fioros dar nu cu imagine de Face.
Am dreptate sau nu????

Big Sexy
18th November 2004, 13:11
Nu ma deranjeaza imaginea de face. Aproape din totdeauna a fost considerat heel. Acum avem oportunitatea sa il vedem intr-o alta postura despre care nu pot spune ca imi place la nebunie insa nic nu ma deranjeaza dupa cum spuneam mai sus. E bine sa ii vezi intreg potentialul si acum realizam ca postura de heel e cea perfecta pentru el.

JointLover
20th November 2004, 02:04
Da.... ii sta calumea lu' bigshow cu tunsoarea aia acum arata ca un pushcariash d-ala rau care a stat 10 ani in inchisoare si in tot timpu' asta s-a ingrasat si-a tras de fiare.... "pt ca sa se razbunepe cei care l-au bagat acolo" (stiti povestea)

PS: mi-ar place sa-l vad pe bigshow executand un moonsault pe rey mysterio :) (ce sadic sunt)

Big Sexy
20th November 2004, 11:08
In cazul unei astfel de scheme nimeni nu are cum sa supravietuiasca. Nimic nu poate sa scape viu dupa impactul cu 220kg de BigShow. Sau chiar daca scapa ajunge o leguma cu toate alea rupte prin el. Insa de ce sa nu recunosc chiar as vrea sa vad un moonsault executat de un heavyweight!

Big Sexy
22nd November 2004, 12:37
Big show nu are cum sa treaca neobservat in lumea wrestlingului. S-a vorbit destul de mult prin alte parti referitor la lipsa lui de abilitati. Din ce meciuri am vazut cu el in ultimul timp am sesizat ca doreste sa devina mia tehnic si nu se mia limiteaza la a se napusti asupra uni oponent. Crd ca edificator in sensul asta a fost meciul de la No Mercy cu Kurt Angle unde a arata ca a devenit o idee mai tehnic fata de devastarea fizica bruta pe care o executa pana acum asupra oricarui oponent cu care se infrunta.

KingLion
23rd November 2004, 10:21
Cata tehnica poate sa aplice Big Show..sa fim seriosi o fi vrand el sa devina mai tehnic dar e MAREEEEEE. si deci are putere....daca nu oboseste este distrugator ptr. oponentul pe care il are in ring. Tehnica ca tehnica...Apropo as vrea sa vad si eu o faza cu Big Show sarind de pe corzi...a aplikt vreodata asa ceva si daca da: Are cineva faza? As fi curios. Ce sadic sunt :drak: ?

Heath Scumm
23rd November 2004, 18:45
In cazul unei astfel de scheme nimeni nu are cum sa supravietuiasca. Nimic nu poate sa scape viu dupa impactul cu 220kg de BigShow. Sau chiar daca scapa ajunge o leguma cu toate alea rupte prin el. Insa de ce sa nu recunosc chiar as vrea sa vad un moonsault executat de un heavyweight!

Vader e un exemplu graitor in acest sens...cred ca avea oricum peste 200 de kile si zbura ca un cruiser ... era o perioada in care BigShow folosea corzile din mijloc pentru un Leg Drop. Oricum, iubeste ChokeSlamul de pe corzile superioare ;)

Reaper
23rd November 2004, 23:17
Nu stiu in ce show, dar l-am vazut pe Big Show in postura de victima a unui SuperPlex. A rupt ringul ... la propriu. Puteti sa vedeti faza in editia aniversara a SmackDown.
Imaginati-va ce damage ar face daca ar ateriza pe cineva de pe colt.
Oricum mie mi se increteste pielea si cand il vad cum calca pe pieptul adversarului (Giant Foot parca se numeste schema).

KingLion
25th November 2004, 09:26
Crezi ca eu degeaba am intrebat...de o saritura a lui Big Show de pe corzi...cred ca ar trebui aia sa faca ringul dintr-un material...SUPER rezistibil. Cred ca Show daca se arunca numai de pe coarda de mijl. rupe ringu' . iti inchipui ce s-ar intampla la o saritura de la inaltime. I WANT SEE....cred ca as rade cu lacrimi (lacrimile sunt ptr. victima lui Big Show :drak: ).

Big Sexy
25th November 2004, 15:21
Faza aia este uluitoare. Broc lesnar ii face suplexul de pe corzi si finalitatea este absolut devastatoare. Totusi nu cred ca ringul ala se poate rupe asa de usor desi nu este exclus. Faza este unul dintre cele mia bune momente din wrestling si cu certitudine va ramane in istorie

Heath Scumm
26th November 2004, 15:49
S-a vazut cum au cedat stalpii de sustinere...au fost "dinamitati" ca sa zic asa...nu stiu ce procedeu s-a folosit insa sinronizarea a fost beton!

Big Sexy
29th November 2004, 18:53
Ma gandeam eu ca a fost o manevra insa a fost pusa in scena genial. Un timing perfect. Indiferent de situatie impactul a fost cel mai mare inregistrat vreodata intr-un ring de wrestling. Si asta este fara indoiala!

The One
29th November 2004, 19:12
Da! am vazut si eu faza! Cam fake!

Big Sexy
29th November 2004, 21:53
Eu nu cred ca a fost "fake" in sensul ca nu a fost evidenta sau previzibila. mie mi-a placut si am vazut faza impreuna cu un tip care nu mia vazuse niciodata wrestling. Eu stiam ce va urma insa tipul ala nu. Pur si simplu i-a cazut maximlarul.Zicea ca nu e adevarat. Absolut genial. Au scris o pagina de istorie cu o simpla manevra insa executata in consditii speciale.

Big Sexy
16th January 2005, 00:37
O alta faza cu Big Show a fost cand l-a bagat pe undertaker prin podea. Da ati intlees bine. VBigShow i-a facut un choke slam lui undertaker si a rupt podeauau ringului cu el. Si ca si cum n-ar fi fost indeajuns Big Show a sarin in gaura din ring si l-a calcat in picioare pe Undertaker. Mai conteaza ca nu e un luptator tehnic Big Shlow?

KingLion
18th January 2005, 13:40
Oameni BUNI unde ati vazut chestiile astea...vreau si eu sa vad....imi placea de BigShow dar nu ma omoram dupa el...Dar din cate am citit aici am inceput sa fiu si mai interesat de victimele lui (Nu la fel de interesat cum sunt de Rey Mysterio dar in deajuns cat sa caut si eu cand am timp cat se poate de mult de Show :D)

Big Sexy
18th January 2005, 15:10
Pai daca cauti "Big Show" ce ti-am trimis eu are destul din asa ceva. O sa fii mult mai entuziasmat dupa ce o sa vezi. Totusi faza cu trantitul prin podea inca nu o am pe dvd.

KingLion
19th January 2005, 09:09
Iti multumesc, astept sa le primesc...si sa ma uit si cand o sa am timp o sa si povestesc ce se intampla pe acolo (Dar sper sa fie si cu Mysterio...shtii doar ca Mysterio este preferatul meu, mai mult chiar si decat Sting <acesta era preferatul meu, in vechi WWC>)

Big Sexy
21st January 2005, 01:39
Daca imi aduc bine aminte Mysterio la infrant pe Big Sexy si pe Sid Vicious. Asta in vremurile bune in care era incomparabil mai agil, mai tanar si mia ales mia nebun. Acum a imbatranit ca si toti ceilalti si are ceva dificultati. Mi se pare improbabil ca la ora actuala sa mai aiba vreo sansa impotriva lui BigShoww insa in tinere cred c aputea face ceva impotriva celui mai mare om din sport. Si caveni vorba voi va dati seama ca Big Show are toate hainele si incaltamintea numai la comanda. Pe dimensiunile lui nu exista haine obisnuite.

Reaper
30th January 2005, 21:48
Cu siguranta ca Big Show impresioneaza prin forta si marime. Dar a existat un moment cand uriasul a uimit si prin capacitatea de a juca un rol. La Backlash 2000 intr-un meci Vs Kurt Angle gigantul a intrat in arena cu numele de Showster. L-a imitat perfect pe Hogan. Si cand a deschis gura si a spus: "Let me tell you something, brother" am inceput sa rad ca un dement. Cine ar fi crezut ca uriasul poate sa isi joace un rol atat de bine?

ionutz_1975
2nd February 2005, 22:48
in 2005 cred ca big show la no way out pe 20 februarie 2005 cred va deveni campion wwe cand se va lupta in cusca cu jbl

Big Sexy
3rd February 2005, 12:04
Pot spune ca o perioada destul de indelungata de acum incolo big show nu va avea centura. Big Show nu are nevoie de centura pentru a fii in top. El este cel mai mare om din wrestling si asta face mai mult decat toate centurile la un loc. De aceea oficialii nu cred ca ii vor da vreodata centura. Asadar mai repede il vad in continuare pe JBL cu centura decat pe Big Show.

ionutz_1975
3rd February 2005, 18:26
poate ca ai dreptate big sexy dar sa vedem ce se va intampla dupa no way out?

Heath Scumm
3rd February 2005, 18:33
No way Out e probabil momentul in care Big Show va primi titlul WWE ... deja "domnia" lui JBL e cam indelungata ... cred ca cineva il va detrona si acea persoana va fi fie Big Show, fie Batista(daca va alege sa-l provoace la WrestleMania 21 pe JBL)

Reaper
3rd February 2005, 20:54
Daca Big Show il bate pe JBL dupa o singura incercare la titlu ar fi o ofensa la adresa lui UnderTaker, care a avut vreo 3 sanse. Insa daca se va intampla ca Big Show sa castige se va spuna ca a fost un meci in cusca si Orlando Jordan nu a putut sa intervina. Mi se pare un meci in care ambii luptatori au sanse.

cutuma
5th February 2005, 23:00
BigShow in WCW era o copie fidela dupa Andre The Giant. De la look pana la stil. Si nici nu cred k cel mai mare om din industrie, cel putin mi se pare mai mic decat Vader in vremurile sale bune ca am vazut ca in ultimii ani a mai slabit :) Asta ca sa nu mai pomenim de Yokozuna.

legat de titluri

Wight made his professional wrestling debut in 1995 with WCW, and won his first WCW World Title in April 1996 at the age of 24, becoming the youngest man to become the top champion in either WWE or WCW. He also held the WCW World Tag Team titles with both Sting and Scott Hall in 1998 before joining the WWF in early 1999.

He won his first WWF World Title in November 1999, and has since held another World title (in 2002) as well as the WWF World Tag Team titles (with The Undertaker in 1999), the United States title, and the Hardcore title.

Shi ca sa nu ziceti ca vorbesc degeaba...compare this

http://www.forgotten-ny.com/STREET%20SCENES/andrenomi/andrehogan.jpg
http://www.wrestlingtradingcards.com/images/wcw_autos/wcw_series1_auto_giant.jpg

Reaper
6th February 2005, 02:54
Desi nu l-am vazut nici o data pe Andre in actiune intotdeauna am avut impresia ca Big Show a.k.a The Giant este o copie a acestuia. Totusi, daca ne gandim, cum putem sa deosebim, prin stil, un gigant de alt gigant? Mai mult: cum am putea sa cerem unui gigant sa nu semene, ca stil, cu unul dintre cei care l-au precedat? Cat despre look, mie nu mi se pare ca seamana.
Despre titluri: deja pot sa recunosc ca nu pot sa ma indoiesc de cunostintele tale despre wrestling. Insa o intrebare ramane: CLC spunea ca Big Show provine din basket. Dar daca la 23 ani Giant a intrat in WCW, atunci cand a avut timp sa joace si basket? Are cineva vreo idee?

cutuma
6th February 2005, 15:30
Nu stiam de chestia asta cu basketul. O face parte din gimmick ca mi-e greu sa mi-l imaginez pe Big Show intr-un sport care implica totushi viteza shi agilitate, ceea ce nu e cazul la acest morman de carne. Oricum, am citit pe undeva ca prin 92-93 BS a facut o operatie care sa-i opreasca cresterea, astfel incat sa nu riste un final tragic ca a lui Andre.

Oricum, Andre e o legenda, Big Show e doar un luptator la moda, comparatia se opreste doar la kilograme. Nu stiu cati luptatori ar fi continuat sa intre in ring in ciuda durerilor de spate pe care le avea Andre shi mai mult, sa il lase pe Hogan sa le faca un backslam.

P.S. ca tot sunt fan Goldberg, sunt curios daca o mai fi vreunul care sa poata sa-i aplice un JackHammer lui BigShow :)

Big Sexy
6th February 2005, 16:19
Cred ca lesnar ar fi putut sa i aplice un jackhammer insa unul in care nu l-ar fi tinut in aer decat foarte-foarte putin. Sa nu uitam top turnbuckle superplex cu care Lesnar a rupt ringul avandu-l pe BigShow ca victima.

Reaper
6th February 2005, 18:54
Este Lesnar destul de mare, dar cred ca la supreplexul ala mai mult s-a aruncat Big Show de cat a fost ridicat. Si, desi nu pare, un superplex este mai usor de realizat decat un suplex. Iar un JackHammer este mai greu de excutat ca cele doua la un loc. Iar daca Nash nu l-a putut PowerBomb-a pe Giant, nu cred ca cineva il poate JackHammer-i.

cutuma
6th February 2005, 19:41
Reapere, sa nu te superi ca te contrazic, dar am un filmulet pe calculator in care apar ambele procedee pe care tu le crezi imposibile. Atat Nash cu un PowerBomb cat shi Goldberg cu JackHammerul...in ambele BigShow fiind protagonistul.

Reaper
6th February 2005, 21:31
Nici o suparare omule. Nu ma deranjeaza niciodata cand ma contrazice cineva. In unele post-uri chiar am scris: "daca gresesc cineva sa ma contrazica".
Eu stiam ca atunci cand Nash a incercat a incercat un PowerBomb pe Giant l-a scapat pe asta in gat. Si nu ca stiam eu. Sunt sigur de asta ca am vazut-o cu ochii mei (prin televizor). Poate tu ai alta secventa pe care eu nu o stiu.
Cat despre JackHamer, nici nu stiam ca Goldberg a avut vreun meci cu Giant, desi ar fi fost normal sa aiba. N-am citit eu mesajul tau f bine.
daca o mai fi vreunul
Trebuia sa inteleg de aici ca Goldberg l-a JackHammer-it deja pe Giant. Hai ca m-am gandit la cineva. Lex Luger l-a ridicat pe Giant pe umeri si a mai si topait putin cu el. Cred ca ar putea sa-i aplice si un JackHammer, daca ar fi cazul.
Nota pentru oricine nu cunoaste: Big Show = Giant; folosesc numele Big Show cand vorbesc despre activitatea lui in WWE si Giant cand cand vorbest despre activitatea lui in WCW

Heath Scumm
7th February 2005, 15:21
JackHammer-ul pe Big Show nu a fost Chiar Atat de spectaculos ... de fapt i-am spus asta si lui Gabi cand ne-am intalnit la mare ... JackHammer-ul nu e altceva decat un vertical Supplex putin modificat ... si la un JackHammer, daca stam sa ne gandim, 60% dintr-un JackHammer e contributia victimei!!

Big Sexy
7th February 2005, 21:55
Jackhammer e executat de Goldberg - chiar conteaza cat de complexa e schema cand Goldberg o executa? :)
E adevarat ca un moonsault e mai spectaculos si mai realist decat un Jackhammer insa daca o luam asa si canadian destroyerul e mai nerealist si mai improbabil decat un Jackhammer. Si totusi a fost votata schema anului pe cele mai multe site-uri. Si pe merit asa a fost. Executia jackhammerului pe Big Show, desi nu am vazut-o nu cred ca mi-o pot imagina. Oare ce s-a intamplat cu ringul in momentul impactului. Dar mai ales ca s-a intamplat cu Big Show?

Heath Scumm
9th February 2005, 16:25
Cum n-ai vazut-o? O ai in calculator! Uita-te in calculatorul tau si ai s-o vezi. Lupta a durat mai putin de 2 minute. The Giant/Big Show a fost victima sigura pentru Goldberg.

Precizare ... Nu mai ascultati aberatiile lui Cezar Laurentiu Cioc. Big Show nu a jucat baschet niciodata.

Nota: Tot CLC spunea ca John Cena e un fost baschetbalist care a fost dat afara din NBA pentru ca la un meci s-a enervat atat de tare incat a rupt un inel de baschet si l-a batut pe adversar cu acesta peste gura. Chiar astea au fost cuvintele lui Cioc ... si voi va puneti problema daca datele furnizate de el sunt reale? Va asigur ca nu sunt ... nu stie ce sa spuna si baga de la el chestii ca sa atraga pustii de 10-12 ani.

Tot el a mai spus ca Tajiri e orb si poate controla animalele prin psihoza. Haide, bre!Tajiri = Gheorghe(cu ai sai calutzi) = Magnum(cu ai sai caini) :)

Big Sexy
24th February 2005, 12:16
Am vazut si eu intr-un final meciul dintre Big Show si Kevin Nash "Big Sexy" cand i-a rupt gatul lui Big Show cu un Jacknife Powerbomb. Initial ma apucasem sa strig prin casa "i-a rupt gatul, i-a rupt gatul" cand a venit sotia mea nervoasa la mine sa imi spuna ca tocmai vorbea cu cineva la telefon si eu tipam "i-a rupt gatul". M-am facut mic si am urmarit in continuare ce s-a intamplat. S-a intamplat ca Jacknife Powerbomb a fost interzisa si kevin nash a fost avertizat ca daca o mai face odata e amendat si escortat de politie. A mai facut-o odata pe Big Boss Man si gata, l-au scos cu politia afara din cladire cu catuse la maini.
Sa inteleg ca a fost razbunat Big Show?

BlackShad
11th March 2005, 13:29
What da heck.zvon:Big Show vs Akebono at Wrestlmemania 21,ce fel de meci o sa fie ala?O sa se rupa ringul!

Heath Scumm
15th March 2005, 12:51
DA! E adevarat! :ok:

Big Show se va lupta intr-un meci de sumo cu Akebono la WrestleMania 21!!!

Mai trebuie sa mai spun altceva? Se pare ca aberatiile scoase de CLC legate de luptele dintre luptatorii de wrestling cu cei din K1 se pare ca vor prinde viata! ;)

cutuma
15th March 2005, 14:05
Akebono ciuca batailor in K1....ce draq face shi asta, se reprofileaza? Daca era destept ramanea cu gloria de la Sumo nu se mai baga shi in alte parti sa se faca de ras.

Heath Scumm
16th March 2005, 09:35
Mi se pare ca nu trebuia sa intre niciodata in k1 ... era mai bine daca dupa SUMO intra in wrestling, primea un rol de Main Eventer si gata! Invata si cateva scheme, nu e greu, pe bune!!!

Big Sexy
17th April 2005, 10:28
La festivitatile WWE Hall Of Fame l-am vazut pe Big Show aproape plangand cand a fost decernat titlul pentru Hulk Hogan. Ma intreb care a fost faza?

Heath Scumm
20th April 2005, 09:18
Se stie ca Big Show este un gimmick influentat in proportie de aproximativ 80% de Hulk Hogan ... Initial, Show era The Giant in WCW insa, dupa intrarea in NWO, Big Show a inceput sa fie tot mai mult influentat de Hogan ...

De aici si parodia Showster(Big Show costumat ca si Hogan, imitandu-l complet de la limbaj si pana la stilul de wrestling) la Armaggedon la care fanii au raspuns pozitiv ... la scurt timp a urmat si parodia Showkishi(Big Show il imita pe Rikishi) la care fanii nu au mai reactionat atat de puternic!

Uitati-va la gesturile lui Big Show in perioada lui de glorie in WWF ... avea chestia aia cu ascultatul publicului specifica lui Hulk Hogan, Leg Drop-ul si multe alte chestii ... pana si melodia de intrare a lui Big Show a fost aleasa de Hogan!

Big Show nu este altceva decat un fan imens al lui Hulk Hogan! GOD KNOWS WHY!

Reaper
3rd June 2005, 23:03
Nu mi-am mai cautat postul, dar ziceam pe undeva ca CLC ar fi afirmat ca Big Show a jucat basket si mie mi se parea cam aiurea la marimea lui.

"Played basketball for one season with Wichita State University."
Mai sa fie!! Avea dreptate. Chiar avea dreptate!

Sursa: www.imdb.com

Heath Scumm
4th June 2005, 16:51
Poate ca Big Show a jucat baschet un sezon insa de aici pana a spune ca John Cena a jucat in NBA si isi batea adversarii cu inelul de baschet peste gura e cale lunga ...

A ghicit si el ceva ... asta nu-l face un bun comentator!

Big Sexy
11th September 2005, 23:07
in promo-ul de la primul smackdown ever a aparut si Big Show. Si atunci avea miscarea aceea inconfundabila de king kong cu ridicatul mainii in aer. De cand are miscarea aiai? Inca inante de WWF?

Heath Scumm
12th September 2005, 19:46
Din WCW ... cand se numea The Giant ... ;)

issue
7th January 2006, 05:44
Pentru cine se indoieste de abilitatile lui Big Show:

"Paul Wight became involved in professional wrestling when Danny Bonaduce introduced him to Hulk Hogan at a charity basketball event in early 1995. Wight trained at Larry Sharpe's Monster Factory for seven months and then signed with World Championship Wrestling. He polished his skills at the WCW Power Plant, where at one point he possessed the ability to perform a moonsault.:o: "

Big Show:Height 7 ft 0 in (213 cm)
Weight 507 lb (230 kg)

Big Sexy
7th January 2006, 08:59
Nu pot sa cred asa ceva - oare cum se comporta ringul cand efectua un moonsault? Am vazut cum s-a comportat cand a fost victima unui suplex off the top rope :). Evident ca atunci cand efectua moonsault-ul avea cu 100kg mai putin (probabil) insa oricum ...

Big Sexy
4th July 2006, 23:10
Dupa ce a facut TAG cu Kane, a avut faza aia dementiala cand era innebunit sa miste un stivuitor sa-l salveze pe Kane de la sufocare (fusese inchis intr-o camaruta de redneck-ul ala .. am uitat cum ii zice, Big Show se vede dat la o parte. Singurul moment in care a mai sclipit in ultimele luni a fost cand a incercat sa ii faca Chris Masters masterlock-ul si nu a reusit ca avea bratlee prea mari. In rest nu am mai vazut nimic la el. Oare ce planuri are WWE cu el in afara de a promova noul film al lui Kane?

Reaper
4th July 2006, 23:33
Momentan il bate pe Tommy Dreamer prin ECW. Chiar rog pe cineva sa-mi explice cum s-a ajuns la asa ceva;
Deci faza s-a desfasurat in modul urmator: Dreamer a intrat in ring si a zis cam asa ceva: "Big Show, m-ai batut data trecuta; eu te respect, dar vreau sa ma mai bati." Asa ca Big Show a venit si l-a batut. Si acum va intreb care e scopul acestui segment?

Dragon-sin
5th July 2006, 10:01
E probabil un throwback de la zilele lui in ECW (old one) cand a pierdut un meci impotriva lui Sandman si trebuia sa indure 10 (?) lovituri cu un kendo stick.Dupa ce Sandman il lovea odata ,Tommy il ruga sa ii mai dea una foarte politicos ''May i have another? '' sau ceva de genu.

Bine atunci a fost sa castige respectul fanilor ECW,dar in WWE ce incearca sa faca? sa castige respectul lor? Are el nevoie de asa ceva? Sau sa castige respectul lui Big Show? Din cate am inteles eu Big Show tre sa ii dovedeasca lui Tommy ca e hardcore si extrem si toate alea.Aiurea!

Heath Scumm
5th July 2006, 17:44
Exact ... este o reciclare a feudului dintre Sandman si Dreamer din anii '90 ... banuiesc ca fanii mai noi ai ECW care nu stiu cine e Tommy Dreamer il considera un luptator ca oricare altul pe care Big Show il poate scoate din joc in orice moment ... de aceea, departamentul "creativ" al WWE s-au gandit sa-l puna din nou in evienta pe Dreamer in acelasi tip de feud, cu aceleasi replici, inlocuinu-l insa pe Sandman cu Big Show ...

Ma asteptam la ceva mai mult ... se pare ca Team 3D aveau dreptate in felul lor cand au spus in timpul unui promo pt. TNA : "It will never be the same!" (referindu-se la noul ECW) ...

Big Sexy
19th October 2006, 14:40
Big Show still going strong. Ma intreb daca chiar avea nevoie de centura pentru a demonstra ca e forta dominanta in ECW. In timpul minifeud-ului cu DX Big Show m-a facut sa inteleg ca totusi locul lui e in WWE si nu in ECW. Pana la urma nu e asa extrem precum sustine Heyman.

Heath Scumm
19th October 2006, 14:48
Din punctul meu de vedere, ca fan ECW, Big Show si-a facut datoria fata de mine ... a sangerat suficient, a dovedit ca e muncitor, a avut meciuri grozave cu "Extremistii" originali ...

milanezu
22nd October 2006, 03:34
ar fi cazul ca big show sa predea centura la altcineva.
m-am saturat de el.
ar fi cazul sa aiba centura un ecw original.
i hate him!!!!!!!

cutuma
25th October 2006, 00:43
Pe Paul Wight (bigsou) il urmaresc de multa vreme si sincer e un tip extraordinar. L-am urmarit in 'n' interviuri si de fiecare data mi-a lasat impresia ca e un tip foarte serios, fara fitze, care face exact ce i se cere si se dedica 100% wrestlingului. Il respect mai mult decat pe oricine din industria asta.

Azi la inregistrari am avut show-ul cu Familly Reunion. Si ma uitam cand a zis "If Andre was here, i would have kicked his ass too." Pe cuvant ca i-am vazut o lacrima in ochi de genul "i'm saying this because i have to, but i don't mean it".

Si nici nu pot sa uit cum a plans ca un copil mic la Hall Of Fame-ul cu Hogan. Regret doar ca i-au dat centura ECW. Merita sa fie un major player in RAW.

Heath Scumm
25th October 2006, 09:19
Sunt total de acord ... Hulk Hogan e idolul lui Big Show, in cartea auto-biografica, Hogan are un capitol dedicat integral lui Big Show, cum a intrat el in aceasta industrie si lucrurile care-l fac un jucator major in WWE ...

In ciuda respectului pe care il port pentru acest uriash, mult timp am fost impotriva intrarii lui in ECW ... totusi, din punctul meu de vedere, Show a dovedit ca poate fi Extreme ...

In perioada in care a detinut titlul ECW, a evoluat din toate punctele de vedere si mai ales din punct de vedere Hardcore ... Daca va amintiti, Show a mai avut o perioada in timpul Erei Attitude in care chiar a fost si campion hardcore ... totusi, prestatia lui de acum e la un alt nivel ...

Darius
26th October 2006, 18:50
Păi Hogan l-a adus pe Wight în pro-wrestling. Urmăream zilele astea câteva Nitro din 1995, din perioada în care cei doi aveau un feud de zile mari în wCw. Aşa şi-a început, de fapt, Wight ascensiunea. Sub aripa lui Hogan.

milanezu
13th January 2008, 21:28
big show se pare ca revine in wwe.
sa vedem daca e adevarat.
a slabit pana la 440 de pounds.

thunder_liger
13th January 2008, 23:21
Big Show a intrat in wCw cu un gimmick de Andre's son out to revenge his father . Eu n-aveam o treaba mark/smark differences si am pus botul la toata tarasenia . Era un Halloween Havoc, good old memories . Lupta cam in reluare pe atunci dar era destul de impresionant . Se vedea ca era muncitor si asta i-a asigurat longevitate , poate nici prietenia cu Hulkster n-a stricat :)

ThePhenom
18th January 2008, 00:42
big show se pare ca revine in wwe.
sa vedem daca e adevarat.
a slabit pana la 440 de pounds.

Si eu am auzit vestea ca o sa revina!Ar fi fantastic daca ar participa in Royal Rumble Match,si chiar sa-l castige.

Feanoro
18th January 2008, 04:54
I wanna see Big Show vs Khali in an Iron Man match:D

clau_goll
18th January 2008, 10:59
Sper sa revina Big Show,ar fii un mare plus pentru WWE(nu ma refer la marime :D).Sper sa participe la Royal Rumble!

EDGE_
21st January 2008, 14:42
Chiar imi este dor de BIG SHOW si as mai vrea sa il mai vad luptandu-se indiferent ca in WWE sau in TNA

The Game
22nd January 2008, 09:10
Revenirea lui Big Show in WWE pentru mine este un motiv de bucurie,chiar mi se facuse dor de el,despre participarea in Royal Rumble Match dupa cum sta situatia nu va reveni la Royal Rumble,dar probabil va participa in Elimination Chamberul de la No Way Out.

PSYCHO
22nd January 2008, 09:21
Un wallpaper:

http://img135.imageshack.us/img135/9800/bigshowzs3.jpg

LaParka
23rd January 2008, 02:38
pai mai slabeste sau nu?la 400 lbs nu va arata la fel ca la 550(desi probabil va fi billed tot 500)

ThePhenom
29th February 2008, 21:48
I wanna see Big Show vs Khali in an Iron Man match:D

Se va inventa un nou tip de Iron Man Match pentru Khali?Un Iron Man 5 minute?

Razor
29th February 2008, 22:16
Ala ar fi un Plastic Man Match :cry::cry:

Feanoro
1st March 2008, 04:40
Loool

Van Wilder
3rd March 2008, 14:53
Da,Big Show a slabit mult si la WM 24 se va infrunta cu Floyd 'Money' Maywather pentru 20 milioane de $ asa am auzit.
Eu pariez pe Floyd cu toate ca la conferinta de presa a trebuit sa se urce pe masa sau scaun(nu stiu ce era) ca sa fie unpic mai mare decat Big Show,cu toate ma duc pe mana lui :D

Feanoro
4th March 2008, 02:30
@doh, nu are WWE-ul atatia bani incat sa-si permita sa-l plateasca pe Floyd sa piarda on international television :D. Tha's why they call him "Money" Mayweather.

Dr. Pinyada
4th March 2008, 23:27
Man, of all the dumb ****.

Astept ca un licean in calduri revenirea lui The Giant/Big Show, ma pregatesc, imi antrenez mintea, imi pregatesc perceptia pentru bucuria de a-l revedea pe urias in lumea wrestling-ului. Si asta e multumirea? Un publicity stunt feud cu Mayweather?
Macar daca ar fi avut inteligenta de a il readuce ca un blast from the past pentru Ric Flair... omul cu care s-a luptat de atatea ori intors sa ii termine cariera definitiv veteranului.
Sau un feud cu antitalentul de Khali.
Sau un big man vs small underdog feud cu CM Punk de pe urma caruia sa profite amandoi.
Nici macar o alianta cu John Cena (impotriva lui Orton cu Mark Henry) nu m-ar fi deranjat, oricat de trasa de par ar fi fost...

Dar asta?? God damn, mai bine il faceau femeie de servici care ataca wrestlerii in timp ce acestia incearca sa se usureze.
Mai bine il faceau carausul palariei lui JBL.

Vorba unui fost sef de echipa cu care am avut ocazia sa lucrez "Pai ce facem, mai baieti? Ne batem joc?" Sa vad daca ar fi avut balls sa il plaseze pe Manbang Soldier Cena sau pe Conqueror Triple H intr-un feud de promovare cu Mayweather.

Am spus-o si o spun din nou: celebrity cameos in wrestling sunt TOTAL INDEZIRABILE.

N-a functionat in era WCW cu Leno si Rodzilla, nu va functiona nici acum cu Mayweather, Trump si cine stie ce fotbalist sau baseball superstar sau alt ilustru anonim vor mai aduce astia in wrestling sa se lupte cu marii entertaineri.

Singura aparitie pe care nu o pot considera neaparat dezgustatoare este cea a lui Pacman Jones. Dar asta din simplul motiv ca nu am putut sta treaz la nicio interventie si/sau meci al acestuia. Era pur si simplu atat de plictisitor, incat adormeam instant. Great work, boys, dati-i un push lui Ron Killings oferindu-i un parteneriat cu un fotbalist de care nu ii pasa nimanui si care are abilitatile lingvistice ale lui Rocky Balboa.

Astept cu nerabdare aducerea lui Justin Timberlake in WWE, intr-un feud cu vreun alt superstar demn de a fi batjocorit de companie. Si-asa fetita aia cantareata e in orice, de ce n-ar aparea si in wrestling?

Freddie Foxxx
5th March 2008, 08:54
McMahon a citit si a luat act de nemultumirile tale :))

Serios acum se pare ca Mayweather o sa apara la brat cu 50cent spre nemultumirea generala :)) ... sau cel putin asa este pronosticat pe siteurile de profil.

Si in cazul asta i-ar trebui si lui Big Show un partener mic-mic asea pentru ca De La Hoya se pare ca va zice pass.

Acestea fiind zise acordam cartonasul :rosu: si ne ducem si pe alte threaduri

Snoop boss
5th March 2008, 13:37
Dar nemultumirea mea cea mai mare este ca din cele 20 milioane $ care sunt oferite lui Mayweather,
putea sa faca niste meciuri senzationale la Wrestlemania.
Eu ma gandeam la un harcore la wrestlemania, dar nimic.
Oricum eu sper sa fie un ppv bun, dar nu bag mana in foc!

RockBerg
5th March 2008, 16:11
Dar nemultumirea mea cea mai mare este ca din cele 20 milioane $ care sunt oferite lui Mayweather,
putea sa faca niste meciuri senzationale la Wrestlemania.
Eu ma gandeam la un harcore la wrestlemania, dar nimic.
Oricum eu sper sa fie un ppv bun, dar nu bag mana in foc!
Nu-s $20 milioane.
Aia e gargara pentru cine pune botu'.O fi luand decizii indoielnice WWE-ul dar nu chiar asa.

Dr. Pinyada
7th March 2008, 03:33
Pe de alta parte, daca luam in considerare meticulozitatea lipsita de scrupule a promotorilor de box (ganditi-va la Don King, Felix "Tuto" Zabala, sau George Lewis Rickard) cand vine vorba de negocieri, suma de 20 milioane $ ar putea la fel de bine sa fie doar suma de pornire si asta n-ar trebui sa fie surprinzator pentru cineva.

Totusi, din cate am inteles, surse mai credibile ar afirma ca suma se ridica undeva la 1,5 milioane $.

Lumea wrestling-ului este similara numerelor de iluzionism, bazandu-se pe deceptie. O suma de 20 milioane $ pentru cateva aparitii ale unui boxer total neafiliat lumii wrestling-ului promoveaza WWE ca fiind o companie ce isi permite sa fie oarba la numarul zerourilor de pe un cec, un power player al industriei. In acelasi timp, un asemenea contract face onoare si supranumelui lui Mayweather, "Money" si il distinge cu aura de "bling" pe care si-a insusit-o atat de bine, incat, stand in public la No Way Out, parea ca desprins dintr-un videoclip al lui Dizzy Rascal sau RZA, sau vreun alt balbait din asta jenant cu haine de la mort, cu trei numere mai mari.

Heath Scumm
7th March 2008, 09:55
Man, don't be dissin' the WU TANG CLAN!

Dr. Pinyada
7th March 2008, 23:28
Dracu sa-i aibe in paza, ca toti arata la fel de jenant. Cine naiba ii poate distinge? I'm not dissin' them, I'm just saying they are so gosh darn boring and ridiculous.

cutuma
7th March 2008, 23:33
^una din cele mai jenante idei preconcepute vis-a-vis de hip hop ;)

Van Wilder
9th March 2008, 02:05
parca era vorba de Big Show nu de WU TANG CLAN :confused:

wwefan
9th March 2008, 17:35
Man, don't be dissin' the WU TANG CLAN!

Dracu sa-i aibe in paza, ca toti arata la fel de jenant. Cine naiba ii poate distinge? I'm not dissin' them, I'm just saying they are so gosh darn boring and ridiculous.

N-ar trebui sa ne mire ca Vince & com au ales varianta asta intre doua personalitati atit de contrastante atit din punct de vedere fizic dar si profesional,cum sint Big Show si Mayweather.De citiva ani buni Vince isi cultiva{ce sa-i faci,virsta isi spune cuvintul}idiosicranzia-din lipsa de imaginatie-din motive comerciale incit si scenariile show-urile saptaminale par trase de par.Apropo,el a acceptat sa fie tuns la zero la editia de anul trecut{WM23}numai pentru a ne "soca" in conflictul cu Trump.Atit ultimul cit si Mayweather au avut de cistigat,nu conteaza daca era credibil scenariul:Trump o victorie morala,iar acum,in aceasta editie a WM24, boxerul o suma{$} frumusica,iar Vince si-a vindut bine "marfa" sa,adica imaginea companiei.Restul,adica "conflictele" de pareri de pe diferite forumuri,cum e si acesta,nu sint decit "pagube colaterale":D.Partea cea mai interesanta din acest scenariu,aproape de penibil,e atunci cind actorii isi ies din rolul prescris si vor sa fie credibili,cum a fost promoul intre Big Show si Mayweather,cind ultimul i-a spart nasul proaspatului reintrat in ringul de wrestling.Si aci trebuie sa-i recunoastem lui Vince abilitatile lui de antrepenor,si anume:ca stie sa scoata bani si din...penibilitati!Dar am avut si noi partea noastra,ca telespectatori,de satisfactie,privindu-i,prin lentilele aparatului de filmat,bine fixate{jos cu palaria cameramanilor de la WWE}pe cei doi competitori,aratind ca doua chipuri de animale{specii diferite:)}.De fapt asta si sint pe ring.Si din acest punct de vedere expresia lor intensa a meritat sa fie vazuta chiar daca n-am sti miza.

wwefan

Dr. Pinyada
9th March 2008, 23:28
^una din cele mai jenante idei preconcepute vis-a-vis de hip hop ;)

Asta cam asa e. Uite si alta: este o galagie monotona, anti-armonioasa, exagerat de agramata, stridenta, deranjanta si ar merita complet eradicata si stearsa din analele istoriei iar mentionarea ei ar trebui interzisa de cele mai severe legi ale cenzurii, memoriai ei fiind pentru eternitate expulzata in cele mai adanci abisuri ale rusinii istoriei.

Desigur, exagerez pentru ca m-ati provocat.

Big Sexy
10th March 2008, 07:52
^ playa hata! Keep up da good work!

Dr. Pinyada
10th March 2008, 21:46
Much obliged, nigga!

Si acum destul cu prostiile astea.

Inapoi la Big Show! El este punctul central al acestui thread.