View Full Version : World Championship Wrestling (WCW/NWO)
Mike1977
13th September 2004, 14:01
Salutare !!!! /hello
Datorita faptului ca am lipsit ceva timp, nu mai stiu ce sa mai intamplat plin lumea wrestling-ului. Asa ca o va intreb pe voi si ma bazez pe bunavointa voastra de a-mi raspunde. Cu ceva ani in urma se difuza pe TNT, WCW unde erau foarte multi luptatori care nu ii vad pe Telesport avand in vedere ca nu mai stiu alte posturi de televiziune care sa transmita si altceva.
In momentul de fata nu exista alte cluburi, decat Smack Down si Raw sau mai sunt si alele in care sa arate luptatorii vechi din NWO (Sting , Bill Goldberg, Mash ctc.) WCW mai exista ? Am inteles ca Goldbergnu sa retras oficial , el acum pe unde mai activeaza ?
Multumesc
Triple H
13th September 2004, 14:26
Kevin Nash, Scott Hall, Sting erau prin TNA intr-un timp. Acum nu stiu ce mai fac. De Goldberg nu stiu nimic, iar Brock Lesnar s-a apucat de NFL.
WCW a fost cumparat de WWF si a rezultat WWE.
Cam atat momentan :D
Big Sexy
13th September 2004, 14:36
WCW nu mai exista. A fost cumparat de WWF care mai cumparase si ECW si s-a transformat de cativa ani in WWE.
NWA este inima WCW si acum este aprte componeta a unei noi federatii condusa de fratii Jarret: Total Nonstop Action TNA/NWA. Multi dintre luptatorii pe care i-ai pomenit tu apar sporadic pe la TNA insa nu am vazut meciuri cu ei acolo. Sunt mai mult ca sa dea prestanta si autenticitate show-ului si nu se lupta de obicei. Se folosesc de numele lor pentru a creste in audiente. Goldberg lupta pe la japonezi din cate am auzit eu.
Oricum e bine de stiut ca in lume sunt extrem de multe federatii de wrestling incepand de la cele denumite backyard wrestling unde se organizeaza meciuri in garaje sau in cel mai bun caz in sali de sport si participa entuziasti sa zic asa ...
Sunt federatiile de la japonezi unde wrestlingul este ceva incredibil si au un succes fenomenal insa ca orice altceva japonez prinde greu si e foarte pretentios pentru alt public.
federatiile mexicane (AAA, CMILL si multe altele) sunt spectaculoase prin cruiseri care au o traditie acolo. in rest incearca sa penetreze spatiul american cu show-urile lor care includ 90% lupta si restul spectacol spre deosebire de WWE unde e 70% spectacol si 30% lupta
FWA este o federatie engleza unde wrestlingul clasic este cuvantul de ordine. Acolo poti vedea meciuri ca in anii 90, aduse totusi la zi.
The One
13th September 2004, 16:43
Mi se pare ca in WWE e maxim 20 procente lupta, cel putin in RAW shi SmackDown!!!
Cat despre NWA-TNA, luptatorii legenda apar sporadic in functie de contractul pe care il negociaza.marile glorii WCW aleg sa lupte cu precadere in federatii independente decat sa incheie un contract stabil cu WWE sau NWA!!!
Reaper
13th September 2004, 20:35
WCW insemna Wrestling. Acolo stiam ca sunt multi, sunt buni si vin sa se lupte si ca fie admirati de public. De cand ma uit la Raw l-am vazut o singura data pe Rock(probabil n-avea altceva mai bun de facut si s-a prezentat la o gala). N-au mai aparut de mult HBK si Mick Foley care jucau un rol important in Raw(ce-i drept am pierdut ultimele 2 gale). Raw+SD nu merita numele World Wrestlin Entertaiment. WCW ruled( :( - past tense)
Mike1977
14th September 2004, 13:26
Oricum,din cate am inteles de la voi, greii luptelor adevarate lupta mar rar sau deloc si o fac mai mult pentru audienta sau bani. WcW nu mai exista ci acum exista WWE cu partile componente ale ei in care luptatorii de baza lupa si la RAW si Smack Down. Gresesc ? TNA si NWA pe ce posturi de televiziune se trasmit,daca se trasmit ? Pacat ca sa desfintat WCW, parca era mai spectaculos fata de ce este acum la RAW si Smack Down.
Big Sexy
14th September 2004, 13:54
Pai celelalte federatii noi le luam de pe net. Din surse secrete ;) . Nu se transmit la televiziunile de la noi insa unele dintre ele se pot receptiona prin satelit, daca ai decodorul corect. Altfel va trebui sa te multumesti cu ce gasesti pe net.
De curand am descoperit un loc de unde pot trage capturi la calitate VCD.
Chiar acum trag 37gb de show-uri incepand cu 1992 :D
Mike1977
14th September 2004, 16:07
Cred ca deocamdata o sa ma multumesc cu telesport si pe viitor satelit ca la internet am linie slaba,dar oricum de unde ziceai ca download-ezi :) ?
Big Sexy
14th September 2004, 17:49
hehehe .... :ok:
aaaa, ai vazut ca e posibil ca Scott Hall si Kevin Nash "Big Sexy" sa revina ca outsideri? Asta e o treaba nu gluma!
Mike1977
15th September 2004, 15:59
Nu ar fi rau,mai ales ca luptele de aseara (reluare) nu au fost cine stie ce....o sa vedem deseara de la 10.30 pe telesport ca sau anuntat lupte dure :) In ceea ce-l priveste pe Nash, il placeam cand era in WCW , dar nu in NWO, ci ininte de a intra. Daca totusi o sa lupte in Smack Down sau Raw o sa faca spectacl nu gluma. Mi-as dorii sa revina greii luptelor si mai ales Bill Goldberg pentru ca facea un spectacol demential. Apropo, are cineva idee cine ia luat centura la Heavy Weight ?
Heath Scumm
15th September 2004, 21:03
Oricum,din cate am inteles de la voi, greii luptelor adevarate lupta mar rar sau deloc si o fac mai mult pentru audienta sau bani. WcW nu mai exista ci acum exista WWE cu partile componente ale ei in care luptatorii de baza lupa si la RAW si Smack Down. Gresesc ? TNA si NWA pe ce posturi de televiziune se trasmit,daca se trasmit ? Pacat ca sa desfintat WCW, parca era mai spectaculos fata de ce este acum la RAW si Smack Down.
NWA-TNA este o singura federatie!!!Titlul complet al federatiei este National Wrestling Alliance-Total Nonstop Wrestling shi este o subdiviziune comerciala a giganticei NWA care are sute de centuri shi e intinsa pe intreg globul pamantesc....au incercat cu alte cuvinte sa vanda NWA pe piata, sa faca aceasta federatie mai placuta prin achizitionarea unui numar finit de superstaruri shi 3 titluri*centuri*
Cat despre ideea de NASH shi HALL in WWE mi se pare imposibila.....nu shtiu de unde a ieshit vorba asta!!!
Big Sexy
15th September 2004, 22:21
Sincer sa fiu cu voi mie imi placea Kevin Nash cand era cunoscut ca "Diesel" adica "Big Sexy" (duh!!!). Avea acel "je ne sais quoi" care ma facea sa imi doresc sa fiu exact ca el. Mi-a fost idol si a ramas asa.
Big Sexy
11th October 2004, 18:29
In WCW erau trei frati Steiner: Rick, Scott si inc aunul, un tip care avea fara indoiala cel mai impresionant fizic din cate au existat vreodat in wrestling, un spate atat de mare incat parea un tanc, totul era numai muschi si facea acel Total Package al lui Lex Luger sa para o jucarie. As vrea sa stiu cum il chema si daca are cineva idee pe unde se mai afla.
Heath Scumm
14th October 2004, 23:21
Erau 2 frati.......RICK si SCOTT..........cel de-al 3 lea era TANK ABOTT,o legenda a luptelor din Octogon...............cred ca te referi la cel cu cioc imens!!!
Momentan incearca intoarcerea in octogon dar lupta ca independent prin diverse federatii fantoma!!!
Triple H
14th October 2004, 23:41
De cand ma tot intreba Big Sexy de asta, damn, now you enlighted us! heh ;)
Big Sexy
15th October 2004, 09:42
Nu e adevarat. Tank Abbot era tipul ala cu cioc care s-a luat la un moment dat de NWO. NU era ala oricum, Abbot intr-adevar era in Octogon. Tipul de care zic eu chiar era frate cu ei. Avea un spate trapezoidal cu baza mare sus ;). Si avea si parul lung in genul lui Brett. Imi aduc aminte cand Big Poppa Pump s-a intors impotriva celorlati doi frati ai sai si facea tag cu Buff bagwell. Dupa care comentatorii au spus de ce naiba s-a retras dar am uitat. Si erau zvonuri pe net ca tipul lupta in federatii independente. Oricum avea pe depearte cel mia impresionant spate din cate au existat vreodata in wrestling ... pe departe ...
Heath Scumm
15th October 2004, 23:57
Chiar nu stiu de asa ceva....si urmaream perioada aia.....si sunt sigur ca nu mai era un la treilea stiner...pot baga mana in foc......se mai baga cineva in discutia asta???
sunt intrigat
Big Sexy
21st October 2004, 11:55
Cred c ao s aramana dilema vietii mele cine era al treilea. Din ultima sapt. de "search" pe net reiese ca ei nu au mai avut nici un alt frate bun. Totusi poveste il plasa pe tipul ala in rolul de frate al lor. Ahhhh ... mor de nervi ca ma uitat.
Heath Scumm
21st October 2004, 15:22
Am cautat pe net in prostie dar nu am gasit nimic.......in perioada WCW exista o echipa extraordinara numita High Voltage.......nu shtiu ce sa mai intamplat cu ei............stiu ca parca unul dintre membri era Mike Enos dar nus sigur...pe celalalt il chema Kronos sau asa ceva.............sa ma ajute cineva, va rog............lam intrebat si pe Professor Mike Tenay din NWA-TNA care pretinde ca stie totul..............iam trimis vreo 10 mailuri cu intrebarea asta dar nu mia ras[uns shi nu cred ca o va face vreodata!!!
Big Sexy
27th October 2004, 17:42
Ii tin minte pe cei din high voltage. Eu si cu TripleH nu prea ne omoram cu ei insa erau O.K.
Faza dementiala e ca acum Kevin Nash e in TNA iar Scott Hall i-a lansat o provocare!!! Este absolut incredibil.
Heath Scumm
27th October 2004, 19:50
Vreau sa stiu mai multe despre ei - HIGH VOLTAGE!!!
Scott Hall vs Kevin Nash - It's a Blast!!!
Reaper
28th October 2004, 10:30
Din ce tin eu minte cei din High Voltage purtau numele de Chaos si Rage: tipi tari, facuti si apreciati de public. Cat despre Steiner eu stiam ca erau doar 2: Rick, cel cu aparatoarea pt urechi care alerga in 4 labe prin ring si Scott, fratele mai mic. Oricum nu adanci mana in foc din cauza mea. Eu nici nu am auzit de Tank Abbot.
Heath Scumm
28th October 2004, 19:31
Din ce tin eu minte cei din High Voltage purtau numele de Chaos si Rage: tipi tari, facuti si apreciati de public. Cat despre Steiner eu stiam ca erau doar 2: Rick, cel cu aparatoarea pt urechi care alerga in 4 labe prin ring si Scott, fratele mai mic. Oricum nu adanci mana in foc din cauza mea. Eu nici nu am auzit de Tank Abbot.
Hey! Hey! Hey! Pustiu' are dreptate :o: ... Chaos shi Rage...asa e !!!! Sa stii ca asa e! Unu' zbura, altu' era cu puterea in vena!!!
Am cautat pe net mai bine de o luna... Nu mai exista un al treilea Steiner, putem incheia discutia! Ideea e ca am urmarit WCW cu deosebit interes de la inceput(nu am pierdut nici macar o emisiune in 4-5 ani cat a emis pe TNT si stiu sigur ca nu a fost un al 3-lea Steiner).
Daca Gabi si-ar putea aminti un scenariu in care a aparut "cel de-al 3-lea frate", poate ca il ajut sa identifice persoana in cauza deoarece, in mod sigur acel luptator nu era frate cu Steinerii.
Big Sexy
28th October 2004, 21:27
@ reaper, tu chiar stii wrestling, pacat ca nu poti fi mai activ pe aici. Oricum iti apreciez cunostintele si mai ales memoria. Uitasem aspectul lor si abia dupa ce le-ai zis numele mi-am reamintit cum arata. Impresionant tag!
In legatura cu al treilea steiner poate m-am ramolit eu. O sa intreb si pe alte forumuri de wrestling straine. hehe moshorogul!
Heath Scumm
29th October 2004, 19:36
@ Big Sexy
Nu-ti mai amintesti nici un scenariu in care au aparut toti 3?
KingLion
30th October 2004, 10:21
Am si eu o intrebare .cu toate ca ii shtiu rasp. Ric Flair din WWE este acelasi cu tipul din WCW care facea parte din trupa lui Hogan?
Big Sexy
30th October 2004, 11:57
Ba da. La un moment dat Buff Bagwell si cu Poppa Pump se certau cu Rick Steiner si cu tipul asta si a aparut mama lor langa in panou in afara ringului unde era discutia si a incercat sa ii impiedice sa se trosneasca. Aiai a fost ultima oara cand l=am vazut si dupa spectacolul ala au spus producatorii de ce s-a retras tipul ins aam uitat. Insa imi aduc aminte ca a lesinat mama lor pe acolo dupa ce e plecat Scott Steiner. Ce stiu cu certitudine este ca ei patru aveau un feud! Poate nu era fratele lor si am inteles gresit.
Heath Scumm
31st October 2004, 18:54
In mod sigur nu era fratele lor. Stiu ca Buff si Big Poppa Pump erau un tag-team si am vazut toate luptele din WCW Nitro la care au participat. In mod sigur, daca imi strofoc creierii, pot sa imi amintesc despre ce vorbesti.
Pentru King LION.... Exista un singur RIC FLAIR. Insa el a fost intotdeauna in conflict cu HOGAN, niciodata nu a intrat in NWO. Daca mai ai intrebari despre legendele wrestlingului, adreseaza-le pe acest thread!!!
KingLion
1st November 2004, 14:03
Multzam de rasp.... Shtiam ca era unu in echipa lui Hogan care facea...exact ca shi Ric Flair..ma refer la mersul ala al lui apasat....poate ii confund eu....nu shtiu
Big Sexy
2nd November 2004, 23:32
E posibil s afi fost randy Savage "Macho Man", tipul a carui poza ti-am aratat-o astazi. insa nu imi aduc aminte ca vreodata sa fi facut team cu Hulk. parca totusi a fost o vreme in NWO. De fapt da a fost in NWO insa s-a certat cu ei si i-a turnat Kevin Nash, in limuzina, o cisterna cu rahat peste el si peste cele doua tipe cu care era.. Aia a fost o faza dementiala pe care nu o sa o uit niciodata.
Heath Scumm
3rd November 2004, 15:51
Macho Man a facut parte din NWO, mai precis din WolfPack.
Big Sexy
3rd November 2004, 18:35
Da, imi aducm aminte. Ati auzit ultimele zvonuri conform carora contractele lui Kevin Nash si ale lui Scott Hall inca nu sunt semnate? Cica nu e vorba de bani ci de folosirea lor in promo-uri. Pe 7 noiembrie - Road to Victory - eu zic ca o sa fie un nou inceput
Triple H
17th November 2004, 00:27
Atentie atentie.
Tank Abbott e in UFC, am un film de 700 mb cu UFC si are acolo vreo 4-5 meciuri la trozneala. La fiecare meci le cam da borsu la aia, unele lupte se termina in 10 secunde ;)
E destul de bun si in UFC!! :evil:
Big Sexy
17th November 2004, 10:08
Whoooooooooo yeaaaaaahhhhhhhh
Machoooo Maaannn. Abia astept sa vad Victory road (l-am pus pe standby si ii dau drumul pentur tras maine deci dureaza vreo 5 zile dar asta e. Abia astept sa il vad pe macho man. Nici nu am citit ce s-a intamplat la victory road sa nu imi stric placerea. As dat peste cateva spoilere insa prefer sa nu ma informez si sa vad cu ochii mei despre ce a a fost vorba!
Heath Scumm
17th November 2004, 19:35
Sa nu citesti daca poti sa vezi.
Cred ca ar trebui sa transformam acest thread intr-un soi de "Ask The Professor" de pe site-ul TNA. sa ne ajutam reciproc sa aflam ce s-a intamplat cu multi luptatori din WCW si WWF, luptatori care ne-au placut destul de mult si care nu trebuie sa fie uitati.
Intrebarea zilei ... Astept raspunsuri!!!
Vreau sa stiu cine i-a mai vazut pe HIGH VOLTAGE si ce s-a intamplat cu ei dupa WCW!Am nevoie de mai multe date despre ei! HELP!
Big Sexy
18th November 2004, 15:01
TNA-ul aduce in prim plan foarte multe legende ale wrestlingului incercand sa transforme aceasta promotie in ceva similar lui WCW. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure din punct de vedere al superstarurilor ce isi fac aparitia in ring si imi trezesc amintiri placute. Dar ceea ce vad in ring nu sunt decat niste luptatori care ar trebui sa stie cand sa inceteze sa mai lupte. Mie Flair si Piper mi se pareau obositi inca din WCW iar faptul ca Flair nu a inteles si Piper a inteles tine de persoana si nu de manager.
Triple H
19th November 2004, 17:43
Meciu lu Flair de la Taboo cu Orton n-a fost chiar asa de rau, inca mai poate desi ar trebui sa se bata din ce in ce mai rar, Cage Matchu mie chiar mi-a placut, inca mai are putere sa o incaseze nasol.. Problema e un pic cu pieile alea care se misca ;)
Hogan a dus-o mult mai multi ani decat astia 2.. sau tot pe acolo..
Heath Scumm
20th November 2004, 11:26
Hogan a dus-o dar el arata bine si acum ... miscarile lui sunt de pensionar insa HOGAN e HOGAn ... omul cu "pitonii" (asa le zice el la bicepsi si tricepsi ;) )
Ric Flair era patetic si in WCW, e patetic si acum.
Big Sexy
22nd November 2004, 12:45
Dap. Flair mai are mult pana sa inteleaga ca a depasit limitele. Nu inteleg cum de nu si-a dat seama ca e penibil ca luptator. E un caz tipic in care brand-ul nu mai e de ajuns. Nu stiu ce vanzari are merchandising-ul lui si oricum ar fi greu de determinat avand in vedere ca e parte din Evolution insa oricum lucrurile nu cred ca stau prea bine pentru el.
KingLion
23rd November 2004, 10:17
Cred ca este mult mai in masura decat UnderTaker sa faca bine sa o intinda din WWE, Flair. deja a dat in penibilism....Si la ce brand te referi Big Sexy ca deja la el nu prea mai este atarna mai mult....sa fim sincer... care face show Falir sau Taker... Deci Rick Flair.....Lasa-ne Lasa-ne ca ne-ai plictisitttt. Good Night
Big Sexy
25th November 2004, 15:27
NU ma refeream la brand in sensul de muschi ci in sensul de marca inregistrata (cum e pepsi cola). Vroiam sa spun ca Rick Flair este o marca comerciala. Si ea genereaza vanzari. Si atat timp cat ea genereaza un profit considerabil este o marca buna si prin urmare nu trebuie scoasa din circuit. Tocmai de aceea ma intrebam. Cat de util este pentur WWE Flair!
Heath Scumm
26th November 2004, 15:48
Nu e prea util zic eu...doar sa acapareze publicul de peste 40 de ani...doar asa...desi nu cred....daca il bagi acum in ring pe Muhammad Ali cu Tyson nu vei scoate prea multi bani/fani deoarece Ali e varza...la fel si cu Flair!
Big Sexy
29th November 2004, 18:55
Interesanta comparatia insa nu cred ca isi are locul. Ali este recunoscut pentru multele sale gesturi caritabile iar flair ca si om este un caracter infect. De aia il prinde asa de natural rolul de heel. SI nu e numai parerea mea. multi considera ca rolul de heel este la fel de natural pentru el ca si pentru The Grand Wizard.
The One
29th November 2004, 19:13
Flair? Atarna carnea pe el!
Stiu ca s-a mai spus! simteam nevoia sa repet!
Big Sexy
29th November 2004, 21:57
Lol
Ma acum nu vreau sa mai vorbesc despre flair. Vreau sa vad (si o sa vad maine) Victory road sa vad ce mai face Macho Man. Azi l-am tras si abia astept sa vad cum se mia descurca outsiderii si ce mai face DDP. Si ca venii vorba de DDP faceam faza aia cu mainile prin casa de unul singur. Diamond cutterul, desi nu este spectaculoasa tehnic, mi se pare cea mai impresionanta schema din wrestling dupa Tombstone-ul lui Undertaker. Va rog nu comentati faza, imi place pur si simplu al fel cum iti place vanilia sau ciocolata cu capsuni. IMI PLACE LA NEBUNIE!
Big Sexy
16th January 2005, 00:34
Ahhhhh ... desi e supertarziu o sa o spun si pe asta ... Macho Man ... Kevin Nash ... Scot Hall ... habar n-am pe unde sunteti insa refuz sa cred ca bosorogii aia care abia se taraie pe ring sunteti voi. Va rog sa iesiti la lumina si sa goniti sosiile astea total nereusite si anchilozate cu piei atarnande pe ei!
Heath Scumm
17th January 2005, 19:58
Niste batranei la pachet ... mie mi se pare Nash in regula ... cam la nivelul lui Taker!!!
Big Sexy
17th January 2005, 22:13
Pai ti se pare ca tu vezi poze si alea sunt cosmetizate nitel insa ar trebui sa vezi ce penibil evolueaza. Eu inteleg ca sunt heel si trebuie sa mance bataie insa nici caderile nu le mai pot executa gratios si cad cam cum cad eu pe canapea dupa o masa copiosa adica ca un bolovan. Iar faptul ca AJ. Styles ii culca pe ei doi si pe Jeff Jarret la pamant fara dificultati vizibile cred ca spune multe.
cutuma
4th February 2005, 14:42
Stiu ca sunt nou pe forum shi ca nu e tocmai recomandabil sa m-apuc sa deschid threaduri de nebun, dar pentru ca de multa vreme caut un forum romanesc de profil am ramas stupefiat de lipsa macar a unui thread dedicat federatiei care pentru cativa ani s-a ridicat peste WWF in popularitate. Popularitate pe care probabil asha cum bine stiti i-a adus-o gimmick-ul nWo shi tot ce-a insemnat el, de la caderea in dizgratie a lui Hogan pana la rebeliunea lui Sting, la Wolfpac shi asha mai departe.
WCW a fost o federatie prin care au trecut mai toate marile staruri ale wrestlingului chiar daca multi au inceput sau au trecut in cele din urma la WWF. Shi aici ma refer la Rick Flair, Hollywood Hulk Hogan(cica nu mai are voie sa foloseasca numele asta ca l-au dat cei de la Marvel in judecata), Bret Hart, Luger, Goldberg (ce gimmick tare a avut shi el...) shi in genere mai toti, mai putin Sting, singurul care n-a trecut niciodata la federatia lui McMahon.
Vreau sa stiu cati dintre voi urmareau Monday Nitro-urile, shi daca cineva are o colectie mai consistenta de video-uri sunt dispus la negocieri :)
Pana una alta o sa ma apuc sa citesc toate threadurile de pe-aici.....
Reaper
4th February 2005, 15:03
E bine ca te-apuci sa citesti threaduri-le pentru ca vei descoperi ca exista deja un thread despre WCW: "Unde sunt cei vechi din WCW". E pe pagina a doua a forumului.
cutuma
4th February 2005, 15:35
E posibil s afi fost randy Savage "Macho Man", tipul a carui poza ti-am aratat-o astazi. insa nu imi aduc aminte ca vreodata sa fi facut team cu Hulk.
You must be kiddin' me, right? Hulk shi Macho Man n-au facut echipa? shi prin Wrestlemania-urile din '82 cand erau ei doi shi gagica aia de-a murit, Miss Elizabeth, shi ii cam ardeau pe toti nu erau impreuna?! Macho-Madness + Hulkamania.
cutuma
4th February 2005, 15:39
Sorry. Nu-l vazusem. Ii cer scuze moderatorului care va trebui sa lipeasca threadurile :)
Big Sexy
4th February 2005, 16:17
well :) nimeni nu a zis ca stiu asa de bine wrestling nu? ma bucur extraordinar ca esti un fan asa de bine informat si cu cetitudine te vei simtii foarte bine printre noi.
Big Sexy
7th February 2005, 22:22
Vorbeam in alt tread de Stevie Ray si chiar sunt curios sa stiu pe unde mia lupta uriasul frate al lui Booker T. Harlem Heath-ul mi-a dat multe calduri fiindca meciurile lor erau deosebit de animate in ciuda dimensiunilor impresionante ale lui Stevie Ray.
Big Sexy
7th February 2005, 23:04
Nu este cazul sa dam merge. Fiecare tread trateaza WCW din puncte de vedere diferite. Si ca sa exemplific un pic cum am putea dezvolta acest tread am sa incep rin a va spune ce a insemna WCW pentru mine.
WWF a fost pentur mine o distractie grozava unde am putut urmari meciuri legendare si a ma bucura d eniste momente placute in compania televizorului. Nebunia a inceput insa dupa perioada Italia 1 cu transmisiunile TNT-ului si a coincis cu momentul in care am devenit fan si wresltingul a inceput sa ocupa o parte mare din viata mea. Nu stiu daca faptul ca am devenit fan are legatura cu faptul ca eram mai mare in perioada WCW decat in WWF sau cu faptul ca WCW era orientat destul de tare spre poveste fata de WWF-ul anilor 93-96. Oricum ar fi fost pentru mine a devenit o revelatie. A fost ceva grozav, nesperat de interesant si inca un motiv de a sta noaptea tarziu la televizor sau la sali de net de vorba cu fanii de pe IRC de la #wrestling sau #nwo. Oricum ar fi fost acesta nu a fost decat inceputul pentur mine si in perioada aceea am avut o idee impreuna cu nu prieten. Ideea am denumit-o ulterior WrestleRoMania si acum am realizat nu prim pas din ea. Nu pot decta sa ii multumesc lui Ted Turner pentru minunatele transmisiuni si sa i deplang retragerea sa de pe scena wrestlingului . Exista totusi zvonuri care zic ca ted Turner e interesat din nou de actiuni la diverse promotii independente si chiar si la TNA.
cutuma
20th February 2005, 17:45
Am o "gaura" in memorie pe care nu reushesc s-o rezolv. Hogan se intoarce la un mom dat ca Hulkster intr-un meci vs Nash,Vicious shi Steiner alaturi de Sting shi Goldberg. Intrebarea mea este, acest meci, e inainte de acela cu Nash cand se-ntinde asta pe podea shi il lasa pe Hulk sa castige?
Gabriel
20th February 2005, 23:48
Lupta mea preferata all-time este aia cand Hogan a facut echipa cu celebrul Karl The Mail Man Malone...legenda vie a NBA-ului. Sau luptele lui Malone cu Rodman...doi prieteni buni in viatza de zi cu zi...dar adversari si in wresling si in NBA.
off-topic : doresc sa-l salut pe bunul meu prieten DECRET pe care nu l-am mai vazut de vreo 3 luni :D
Reaper
21st February 2005, 00:06
Eu tin minte ca The Mail Man a facut echipa buna cu DDP si chiar l-a ajutat pe acesta intr-o lupta mare (nu mai stiu exact care). Rodman stiu sigur ca in perioada in care a fost prin WCW a fost protejatul lui Hogan ca doar nu se putea lupta "The Worm" Rodman cu cineva fara sa aiba tot NWO-ul in spate.
Malone avea totusi ceva calitati de wrestler, dar Rodman a fost introdus doar pt imagine zic eu.
cutuma
21st February 2005, 00:13
Gabi, cu parere de rau dar memoria-ti joaca feste, Reaper are dreptate. Rodman nu Malone a facut echipa cu Hogan. Astea erau vremurile de glorie ale WCW in care popularitatea lor atinsese maximul. N-am vazut meciul dar am vazut poze cu Jay Leno in ring intr-un submission hold vs Hogan.
Shi tot nu ma lamureste nimeni cu ce-am intrebat mai devreme? :(
Heath Scumm
21st February 2005, 00:23
Eu tin minte ca The Mail Man a facut echipa buna cu DDP si chiar l-a ajutat pe acesta intr-o lupta mare (nu mai stiu exact care). Rodman stiu sigur ca in perioada in care a fost prin WCW a fost protejatul lui Hogan ca doar nu se putea lupta "The Worm" Rodman cu cineva fara sa aiba tot NWO-ul in spate.
Malone avea totusi ceva calitati de wrestler, dar Rodman a fost introdus doar pt imagine zic eu.
Parerea ta ... :)
Rodman a luptat 2 meciuri in WCW, ambele in P.P.V. ... a luptat impotriva lui Randy Savage si in acel meci a bagat niste scheme superbe, ca un adevarat Heavyweight ce e! A bagat un Suplex pe Savage si au cazut amandoi in afara ringului. A castigat in final Savage!
Al doilea meci a fost unul de echipe ... RodMan/Hogan vs Malone/DDP ... Au castigat RodMan si Hogan trisand! :evil:
@ DECRET
Chiar nu mai stiu exact succesiunea evenimentelor! Cred ca Nash s-a intins in fata lui Hogan atunci cand acesta era NWO, therefore HULKAMANIA RETURNS a fost dupa faza anterior precizata!
Sper ca ai inteles ce am spus! Daca nu, nu-ti fa probleme! Nici eu nu ma inteleg intotdeauna! :cool:
cutuma
21st February 2005, 00:28
Stiu ca in timpul meciului de care am mentionat mai sus cel cu Hulkamania returns comentatorii tot ziceau ca "Hogan's gonna put his career on the line against Nash next week". Shi ma gandeam ca poate la asta se refera. Hell Knows.
Shi-atunci, cum se explica revenirea NWO-ului in WWE. Adica care a fost explicatia ca motivul il stiu?
Heath Scumm
21st February 2005, 00:52
A fost un fiasco complet!!! Citeste in thread-ul initial de pe acest forum ... se numeste Pro-Wrestling ... postul a apartinut lui BexyCZW! El a avut niste idei bune legate de politica inconsistenta a lui Vince Mc Mahon!
Problema a fost ca Vinnie Mac s-a trecit peste noapte cu luptatorii din 3 federatii la el acasa, in WWF ... si nu mai avea ce face cu ei! A luat ce-a putut, l-a mutat pe HOGAN de ici colo ... cand face, cand heel ... nici chiar Hogan nu a scapat de un gimmick de 2 bani primit cadou de la nea' Vince(vezi Mr. America)
Big Sexy
24th February 2005, 22:29
Atat de mult talent nu incape intr-o singura federatie chiar si cu doua brand-uri. Au fost eliminati cei care nu serveau interesele de moment si au fost pastrati cei care aveau o imagine buna in randul fanilor. Au fost insa folositi gresit si le-au nenorocit tutror carierele plus ca au scazut in ochii fanilor prin deciziile luate. Mie totusi continua sa mi se para WCW o companie ce va ramane in istoria wresltingului pentru realizari si nu pentru esecuri.
cutuma
25th February 2005, 23:10
Bah sunt total inmarmurit. Tocmai am revazut "meciul" (remarcati ghilimelele) dintre Vampiro shi Sting intitulat sugestiv Torch Match. Un fel de Inferno Match dar mult mai extrem. Daca in meciul dintre Taker shi Kane finalul a fost penibil, lui Kane aprinzandu-i-se putin maneca, Sting a luat complet foc shi a aterizat pe o saltea de pe la vreo 30-40 de metri. Mi se pare una din cele mai tari cascadorii pe care le-am vazut in WCW. Shi probabil una dintre putinele realizate de o super vedeta.
cutuma
25th February 2005, 23:34
@ Reaper
Mie nu mi-a placut niciodata DDP, dar pt k vad ca are destui sustinatori ma abtin sa spun lucruri mai dure la adresa lui. Shi nu cred k se poate compara popularitatea lui cu a lui Rock. Rock era Hogan din anii 80, dar mai putin "eat your vitamines, say your praiers". Shi oricum, ca fan Rock sunt multumit ca a fost dat afara inainte sa capete vreun gimmick jenant.
Heath Scumm
26th February 2005, 11:33
Deja The Rock capatase un gimmick jenant ... era omu' de interviuri ... venea si vorbea despre "placintele", se intalnea cu batraneii si batea openeri/midcarderi cu gura mare!
DDP a fost conceput in WCW ca o replica a lui The Rock din WWF ... era clar ... People's Champion ... Oricum, in WWF a fost degradat foarte mult datorita politicii lui Vinnie Mac de a elimina fostele legende WCW ... daca stati sa priviti peisajul actual veti vedea ca WWE-ul de acum e de fapt WWF din timpul incheierii razboiului cu Monday Nitro din care au plecat cativa si la care s-au adaugat cateva glorii cruiserweight ale WCW(Rey Mysterio, Chavo, Kidman,Ultimo dragon - desi cred ca a fost concediat + Ric Flair ... de care nu comentez) ... si ale ECW (RVD si Tazz ... Dreamer a fost concediat)
cutuma
11th March 2005, 20:23
Cum il chema pe tipul ala din WCW care cand intra in ring incepea sa ninga, lumini albastre and all shi facea miscari de karate?
Gabriel
12th March 2005, 04:51
Sub Zero ? :D
Reaper
12th March 2005, 13:29
Aproape corect. Numai ca nu este din WCW. Cel de care intreaba DECRET este Glacier.
cutuma
12th March 2005, 19:02
10x a lot reaper.
@Gabi, lasa-neeeee :p
Big Sexy
12th March 2005, 20:02
hahaha, ce chestie ciudata, exact asta m-a intrebat ieri jointlover. Era preferatul lui tripleh (userul) nmie imi placea doar ca eram fan MK si semana cu sub zero .... lol Tizule!
Heath Scumm
15th March 2005, 11:55
mai oameni....da am vorbit despre glacier destul de mult pe forum
Oricum, pt. fani, numele lui adevarat e Ray Loyd ... momentan lupta ca independent insa a avut o cariera destul de buna in NWA ... nu TNA ... NWA!
Mi se pare o eroare ca i-a fost schimbat gimmickul din "Martial Arts" in "Hero"!
Cand lupta in WCW, eram super entuziasmat de conflictul lui cu Mortis aka Kanyon si Wrath!!!
JacknifePwrbomb
15th March 2005, 21:44
http://www.tuttowrestling.com/ (e usoara italiana....)
wrestlingul de azi (WWE) e un kkt. un teatru de 2 bani cu niste personaje care nu se se pot compara cu vechea garda. WWF 1990 - 1996 si WCW 1996 - 2000 sint tot ce a fost mai bun in sportul/spectacolul asta. Diesel RULZ, Goldberg rocks. Punct.
Heath Scumm
17th March 2005, 09:10
Hmm ... tocmai am avut o revelatie la ora 9.00 dimineata ... In WCW era un luptator polonez numit Scott Putski care avea ca finisher "The Polish Hammer" ... desi era exclusiv un power wrestler (si arata ca unul ;) ) , Putski nu a fost tratat niciodata mai mult decat ca un Lower-Midcarder ... eram un mare admirator al lui si chiar imi doream sa reuseasca sa se impuna deoarece avea un look de superstar si se comporta ca unul ... chiar ma intrebam de unde atata potential???
Astazi am intrat pe www.wwe.com in sectiunea de Hall Of Fame si am ramas uluit ... Scott Putski e fiul Hall Of Famer-ului Ivan Putski, un lupator de impact in anii 70 ai WWE.
Doua degete in sus pt. Scott :ok: :ok: ... sper ca mai lupta pe vreo undeva! Chiar am sa ma mai interesez ...
Heath Scumm
5th April 2005, 11:38
tocmai am aflat ca unul dintre luptatorii mei preferati din perioada WCW si-a oferit gimmickul si hainele unui alt luptator ... e vorba despre blitzkrieg ... de cand s-a produs aceasta schimbare, nimeni nu a mai auzit nimic despre el!
in al 2-lea rand, pentru cei care nu-si mai aduc aminte de rey rey demascat ... in poza, rey rey e cel din mijloc cu parul rosu si fata de "borachito"
Heath Scumm
6th April 2005, 15:13
Shi-atunci, cum se explica revenirea NWO-ului in WWE. Adica care a fost explicatia ca motivul il stiu?
Vince Ruined The Best Angle Ever!
March 28, 2005 by Raven Michaels
http://www.obsessedwithwrestling.com/images/books/deathwcw.jpg
Well, I just got done reading The Death of WCW. Anyone interested in WCW, The Monday Night Wars, or wrestling at all should check out this book. I know WCW was one of the most horribly run companies ever, and it sucked very badly near the end. But nothing, NOTHING has ever revolutionized wrestling like the nWo. Nothing was more fun to watch in my opinion, from mid 1996 to 1997, and 1998 was okay too. It elevated wrestling to its pinnacle, and since then wrestling hasn't been higher. Now...that wasn't even my point. My point is that no matter how good a promoter you think and I know Vince can be, he is also the biggest idiot of all time. He let his ego ruin the absolute best, most valuable angle ever. One that wrestling fans hoped to see from 1996. Sure it would have been better in 1998, but it still could have been great in 2001. That's right; I'm talking about the Invasion angle. Vince completely ruined it, because of his big ego. He made the WWF McMahon's the focal point of the Invasion, when that is actually the complete opposite of what he should have done.
You may say, "Hey Raven, he didn't get some of the top WCW talent. He couldn't get Flair, Scott Steiner, Sting, Hogan, Goldberg, Hall, or Nash." Well...there's only one thing you're right about - Sting. He couldn't get Sting. I read in the book that the fans wanted to see this Invasion thing so bad, that the WWF PPV Invasion made ten million dollars in PPV buys, that's not counting ticket sells.
I read that was enough to pay off Goldberg's, Steiner's, and Flairs contract alone. No telling how much money they could had made if they would have done that and put those guys in another WWF vs. Alliance match. They could have made that last a long time. If Vince would have waited about eight more months, do you know what that means? Hogan, Hall, Nash, Flair, and even Bischoff would have been in the WWF. They could have had seven of those eight people that I mentioned, some say that the WWF couldn't have got.
Vince's ego ruined all this. He made the WCW/ECW guys look like inferiors. He made the WWF the focal point. Proof of this you ask? The first WCW Champion vs. WWF Champion match was between The Rock, and Stone Cold. Two WWF stars that helped push WWF over WCW and got them back on top in 98-00. The McMahon's ran the Alliance, not Heyman and Bischoff like it should have been. The first WCW team-mate to attack a major WWF star at the beginning, wasn't even ever on the WCW roster, it was Shane McMahon. Vince put a bunch of WWF stars on the Alliance's side to top it all off. The only actually WCW star and ECW star on the Alliances team at the final showdown were Booker and RVD, and they were eliminated early on in the match making WCW and ECW look unimportant. I guess Vince forgot that he practically stole the "Attitude Era" from ECW. Anyway, is that enough proof for you?
Not only did Vince have an ego, but the WWF stars had big egos as well. They felt the WCW and ECW guys were inferior. I guess they almost forgot the WCW guys almost put them out of business five years before that. I guess they forgot when they didn't want to lose to the Alliance guys that making the Alliance seem stronger would make interest in the WWF grow and that would mean more money for everyone. I guess they forgot that they were supposed to make the audience believe that either side could win, instead of beating the Alliance almost every night. In fact when the Alliance actually beat the WWF, it was because of help from Stone Cold, a WWF star.
When ECW and WCW joined together, it seemed perfect. Two companies that were believed to be destroyed by WWF, tried to join together and put the WWF out of business. But like I said before, it was all about the McMahon's wanting to put their dad out of business, thus ruining the storyline even more.
At least WCW can do a successful invasion angle. They took three stars, ONLY THREE, and made them look like the biggest threat anyone had ever seen, thus forming the nWo. Vince had TWO companies, and his ego wouldn't let them look like a threat to the WWF.
Bottom line, I guess Vince didn't want to acknowledge the fact that WCW was whooping their ass in the ratings war four-six years ago. He didn't want to admit that ECW also revolutionized wrestling with their new edgy style of entertainment. He didn't want the audience to see them as a threat. You could say that due to his ego, he didn't want to make millions and even billions of dollars more then he has today.
Thanks Vince, for taking the angle that fans had hoped to see for years, and turning it into a joke that most choose not to remember four years later. Like the book said, you are really fit to run WCW.
by Raven Michaels..
Jack Malone wrote:
I fully agree that the invasion was nothing but a missed opportunity. It was an angle that fans of both companies had been eager to see for years and now finally they had their chance. Although it unarguably went horribly wrong, I must disagree on the reasons for which this happened. I feel it was more down to poor booking on the WWE's part than Vince's ego. Allow me to explain.
For the first month, the invasion ran very smoothly. It was very much about WCW and later ECW "invading" the WWE arenas using any means necessary and beating the hell out of the WWE superstars. This was some very good heel-building work. During this period, we saw some very memorable moments: Austin returning to take out the Alliance, Undertaker diving through the ropes to knock down a flood of alliance members, APA tracing a mole etc. All of these provided some great TV.
But following the "Invasion" PPV, everything changed. The whole idea of the angle changed, as if some deal had been made overnight between the two sides. For no given reason whatsoever, the alliance just sort of "settled" on RAW and Smackdown!. They no longer had to fight to gain entry to the building, they were now a part of the show. So instead of an invasion, the whole thing just became more of a "civil war between the locker room". Yet this didn't work. This wasn't the intense programming that the original "invasion" was. Nor was it as gripping to see the Alliance casually take up WWE TV time by holding a battle royal amongst themselves.
WWE needed to keep the angle running the way it did originally for a lot longer. That could have made up for the lack of big names from WCW.
Reaper
13th April 2005, 21:44
Cu William Regal chiar ca a esuat-o ... probabil e un fan al wrestlingului old-school sau al WCW!
Si eu sunt un fan al WCW, dar ca sa spun ca Regal e mai bun ca TripleH ar trebui sa ma ascund sub o piatra si sa astept un razboi mondial sau ceva.
Continuand ideea de best heel vreau sa reamintesc o echipa care mi s-a parut f buna intr-un rol negativ: Buff BagWell & Scott Steiner
- mic skils: goood (in special Buff)
- wrestling skills: goood (in special Scott - inca mai tin minte Hurricarana pe care a executat-o in meciul in urma caruia s-a despartit de fratele sau)
- superstar look - oh yeeeah!
Tipii erau f tari impreuna.
Fara nici o legatura cu orice am zis pana acum: in Onesti obisnuim sa numim papagali pe cei care repeta cuvintele spuse de altii. Iata exemplul pe care l-am gasit eu in wrestling: Monday Nitro (WCW) Vs Monday Night Raw (WWE); cititi cele 2 denumiri si repetati-le in gand; ati sesizat vreun papagal? (stiu ca nu e o chestiune discutabila dar mi s-a parut suficient de interesanta sa o aduc la cunostinta so deal with it).
Heath Scumm
14th April 2005, 13:23
Ideea cu Buff si Scott Steiner e urmatoarea ... ei nu se suporta in Real Life ... povestea e cam asa ...
Buff era(si cred ca inca este) in afara ringului actor in filme erotice ... Buff are o parere extrem de buna despre sine si se considera un veritabil sex simbol ... trecerea lui Buff de la gimmickul de All-American(la intrarea in NWO Marcus Alexander Bagwell era parte a echipei American Males inpreuna cu Scotty Riggs) s-a petrecut simultan cu schimbarea lui Scott Steiner in acelasi sens(cei 2 steiner Brothers aveau exact acelasi gimmick iar schimbarea lui Scott in Big Poppa Pump s-a petrecut in aceeasi perioada in care M.A.Bagwell s-a transformat in BUFF) ...
Buff se intelegea bine cu Big Poppa Pump deoarece ambii agitau reprezentantele sexului frumos insa impactul lor era serios diminuat de faptul ca NWO primea tot mai multi membri in randul lor iar faptul ca cei 2 faceau parte din NWO ii transforma intr-o echipa banala cu nimic mai mult decat Vicious and Delicious(echipa lui Buff cu SCOTT NORTON) ... Bagwell, fiind prin excelenta un tag-team wrestler ii placea sa experimenteze tot felul de combinatii cu luptatori inferiori ca valoare care sa-l scoata in fata si sa-l propulseze pe scena single.
Acesta nu a fost cazul cu Scott Steiner care folosind catch phrases misogine si generatoare de controverse s-a ridicat cu mult peste nivelul lui Buff ca si gimmick si a ajuns in scurt timp main-eventer si omul cel mai bine promovat din WCW ... la naiba! Scott Steiner l-a invins chiar si pe Goldberg, performanta cu care luptatori precum Sting, Lex Luger, Hulk Hogan ori Ric Flair nu se pot lauda ... Buff a devenit gelos deoarece muncise foarte mult sa devina main eventer iar Steiner il eclipsa ... Buff a fost ingropat in feuduri cu midcarderi si a alternat fara relevanta intre statutul de heel si face (cele mai importante fiind cele cu Ernest Miller si Berlyn) in timp ce Scott Steiner era luptatorul numarul 1 in federatie ...
La desfiintarea WCW, Scott si Buff au inceput impreuna turnee in federatii independente insa, la putin timp, tensiunile intre cei 2 au trecut prin acoperis atunci cand Scott a primit un contract de Upper Midcarder cu WWE iar Buff nu a primit nimic :degete:
Restu' e poveste ... Buff s-a dus in TNA unde au reinviat conflicte mai vechi cu Rick Steiner si Konnan si gata! S-a renuntat la el cu usurinta!
Big Sexy
17th April 2005, 13:53
Mi-am tras in ultimul timp mult WCW si sunt extrem de happy - rememorez multe momente grozave sau vad multe despre care doar am auzit insa apare si intrebarea - chiar ewra mia bun wresltingul pe atunci? Intleeg ca intervine nostalgia si toti considera acela momentul suprem in materie de wrestling insa tind sa cred ca lucrurile nu au ramas la nivelul ala si au evoluat un pic de atunci. Poate ca nu mai e aceeasi intensitate insa este compensat de o multime de inovatii. Ar fii interesanta o paralela intra atunci si acum.
Heath Scumm
19th April 2005, 17:51
Nu sunt de acord cu ideea de "intensitate" ... poate ca in WWE nu mai exista intensitate insa in alte federatii, intensitatea e la ea acasa ... vezi CZW, ROH sau TNA ... Chestii de nu-ti vine sa crezi, unde mai pui ca vezi toate superstarurile din perioada de glorie a WCW(in special adevaratii cruiseri - Juvi, Psychosis, Primetime, Garza, Mr. Aguila si multi multi altii)!
Inovatii peste inovatii apar zilnic in aceste federatii ... finisheruri noi pe care vrei sa le vezi over and over and over again ... in CZW ... Ruckus baga Shooting Star Kick(imaginati-va asta ... scrie Matrix pe el, nu alta) ... plus mii de rotiri in aer, sute de grade de corkscrew-uri, etc.
Heath Scumm
20th April 2005, 14:34
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/06/hartgoldberg.jpg
Oare Bret Hart s-a spalat pe maini dupa asta?
Big Sexy
20th April 2005, 15:46
Ce naiba? Cum adica daca s-a spalat pe maini? Mai multa lume (remarca ca nu fani ci oameni) stiu de Goldberg decat de Bret Hart. Numai faptul ca ii scriu ambele nume si nu doar Bret si ar trebi sa insemne ceva pentru tine ...
In alta ordine de idei Bret a fost si este o legenda a wrestlingului insa mai mult "heath" de la public atragea Goldberg. Niciodata nu am vazut o atmosfera mai explosiva decat atunci cand Goldberg l-a invins pe Hollywood prima oara. Nici macar la interventiile lui Sting sau la aparitiile lui The Rock!
Reaper
20th April 2005, 15:57
@HitScum
Sa inteleg ca nu prea iti place Goldberg. Asta e alegerea ta.
Am si eu o intrebare care nu este de fapt a mea, ci a unui prieten pe care sper sa-l conving sa intre pe forum: intr-un timp WCW avea rating-uri mai mari decat WWF; din ce motiv a aparut declinul WCW si, mai apoi, de ce s-a desfiintat aceasta federatie?
Heath Scumm
20th April 2005, 16:35
@Big Sexy
Daca te uiti in poza Bret avea 2(DOUA) centuri pe cand Goldberg numai una ... asta inseamna ca Bret era mai tare decat Goldberg :) ... just kidding ...
Afirmatiile tale legate de cine "atragea" mai mult publicul sunt nefondate ... poate ca Goldberg declansa mass-chantul "Gooooooldbeeeeerg!":o: insa consider ca acel mass-chant avea la baza plictiseala publicului care trebuia sa vada pe titantron 5 minute cum Goldberg se lovea cu capul de obiecte prin vestiare ca sa fie "gata de lupta" si inconjura toata cladirea flancat de 20 de politisti(de parca cuiva ii pasa suficient de Goldberg incat sa-l atace :rolleyes: )
Bret Hart pe de alta parte reprezinta un adevarat role-model pentru fanii wrestlingului iar maretia lui nu poate fi negata ... nici n-ai cum sa-l compari vreodata pe Goldberg cu Bret Hart pentru ca e ca si cum l-ai compara pe Maven cu Stone Cold Steve Austin ...
Intr-adevar, nu-mi place Goldberg si motivele sunt multiple ... recunosc ca nu-mi era indiferent in WCW insa nu am fost niciodata un admirator al lui ... faptul ca el este exclusiv un produs mediatic si nu un pro-wrestler veritabil il scoate din ecuatie atunci cand incerci sa il compari cu luptatori adevarati precum Bret Hart!
Motivele pentru care nu-mi place Goldberg sunt atat de multe ca ar trebui sa stau vreo 2 ore(sau chiar mai mult) sa le scriu si tot as mai gasi lucruri de scris!
@Reaper
Exista un film scos de WWE care se numeste Monday Night Wars insa infatiseaza o perspectiva partinitoare care isi propune sa il faca pe Vince Mc Mahon sa arate bine (probabil de aceea o figura legendara precum Sting nu e pomenita decat o data in intregul documentar) ... ideea pe care am desprins-o in mare a fost aceea ca WCW a cazut pentru ca s-a preocupat prea mult de ratinguri si nu de show-ul efectiv in incercarea lor de a imita permanent WWF ...
Realitatea este ca marii luptatori precum Hogan, Goldberg, Outsiderii etc. etc. aveau toti clauza de "Creative Control" asupra propriilor personaje ceea ce inseamna ca blocau practic ascensiunea starurilor noi in tabloul titlului mondial la categoria grea ... in fiecare seara vedeai zeci de membri NWO, conflicte intre NWO si Goldberg, 2 factiuni NWO ... tot timpul ... in timp ce luptatori adevarati precum Saturn, Juvi Guerrera, Psychosis, rey, Kidman ramaneau permanent in anonimat si luptau in lupte stupide!
Caderea WCW e un subiect extrem de complex(probabil cel mai complex din istoria wrestlingului) ... e bine ca l-ai abordat pentru ca trebuie discutat mai in amanunt!
totmihnea
20th April 2005, 16:43
Yo am abordat subiectu , prietene shi ash vrera sa aflu cat mai multe despre asta pt cxa eram un mare fan wcw iar cand ma uit acum la fagotzii aia de la wwe mi se face scarba. Bine plus alte motive dar simteam nevoia sa spun ce simt despre wwe in general... in fine am deviat
Big Sexy
20th April 2005, 16:45
@hitscum
no.1 mai sus nu ti-a iesit un emoticon, adica asta :rolleyes:
no.2 Maven e chel
no.3 - no.1 si 2 parerea mea despre argumentatia ta stufoasa referitoar ela de ce e mai "bret decat goldberg" de mai sus :rolleyes:
Heath Scumm
21st April 2005, 13:23
N-am inteles numarul 3 ...
In aceeasi ordine de idei ... legat de Goldberg ... stiu ca e cam tardiv acest anunt insa si eu am aflat de-abia ieri ... la sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie, Goldberg a reinceput negocierile cu WWE ... se pare ca dupa o scurta escapada in Japonia cu All Japan Pro-Wrestling, managerii acestei federatii s-au saturat de pretentiile lui Goldberg care pur si simplu refuza sa piarda in fata oricarui adversar si l-au concediat ... pur si simplu!
Se pare ca aceasta stire e oficiala: Goldberg a negociat personal cu Vince Mc Mahon o reinnoire a contractului in care se stipula un pay-roll substantial marit, un title reign de minimum 8 luni si un conflict cu Stone Cold Steve Austin pe care se pare ca Goldberg a prins putina pica dupa incidentul de la WrestleMania 20 cand Stone Cold a fost "programat" sa-i "Stunner-easca"(that's original,huh :rolleyes: ) atat pe Brock Lesnar cat si pe Goldberg ... se pare ca aceste negocieri au ramas oarecum in aer caci Goldberg s-a casatorit de curand si este momentan in luna de miere ...
Kidman
14th June 2005, 04:20
preferatii mei erau
Kidman
DDP [Diamond Dallas Page]
Randy Savage
Misterio
si un mexican sau portorican [mic de statura , care la un moment dat scosese si clip..am sa ma interesez cum ii zice]
...eh alea erau vremurile cele mai frumoase
conflicte la greu
ma cacam pe mine de ras cand aparuse LWO[Latin World Order]...ha ha ha
nu am sa uit cred niciodata lupta de la vestiare dintre Sting si Bret Hart,
sau cand i-a fost rupta coloana vertebrala lui Randy Savage..si apoi revenirea lui
good old times
parerea mea e ca un show cum a fost WCW in momentele lui de glorie nu o sa mai fie
am sa revin
noapte buna
Reaper
14th June 2005, 12:25
si un mexican sau portorican [mic de statura , care la un moment dat scosese si clip..am sa ma interesez cum ii zice]
Cred ca te referi la Konnan. Stiu ca a scos la un moment dat un clip cu Rey. Refrenul era ceva de genu:
"Ashes to ashes and dust to dust
And before I go U belive in my trust."
Toti cei pe care i-ai amintit inca mai activeaza:
KidMan si Mysterio in WWE.
DDP, Macho Man si Konnan in TNA.
Daca vrei iti trimit pe PM linkuri catre ultimele showuri din WWE ca sa te familiarizezi si cu wrestlingul din perioada curenta.
Kidman
16th June 2005, 05:32
mersi
asha Konnan :)
chiar mie dor sa vad un meci cu DDP sau Kidman
Big Sexy
16th June 2005, 12:03
Pai le poti vedea ca au fost si de curand in TNA! Ambii lupta in TNA, cat o mai exista TNA-ul :rolleyes:
Heath Scumm
16th June 2005, 19:01
*scandeaza TNA!TNA!TNA!*
Heath Scumm
6th September 2005, 18:19
Tocmai am terminat de vazut Kevin Nash - The Outsider ... Interesant ... Mi-a adus aminte de multe momente placute ... totusi, mi se pare ca erau acceptati prea multi luptatori fara valoare in NWO ... ceea ce intr-o forma sau alta a condus si la scaderea ratingurilor in WCW ... chestia asta combinata cu lipsa de oportunitati pentru luptatorii tineri ...
Tin minte ca la un moment dat se razboia NWO Black and White cu NWO WolfPack si in NWO Black and White, cu exceptia lui Hogan si a lui The Giant nu mai exista nici un alt luptator de calibrul unui Main Eventer!!!
Big Sexy
11th September 2005, 21:33
Am o tona de show-uri si documentare din WCW puse pe pending, deocamdata prefer sa nu ma mai uit la WWE si sa retraiesc un pic de istorie din perioada de maxima creativitate si implicit audienta a wrestlingului. E relaxant, placut sa vezi de unde s-a pornit.
WCW a fost unul dintre numele ce vor marca wrestlingul pe toata istoria sa oricat se va intinde aceasta.
Reaper
6th November 2005, 20:09
22
Cine-i tipul asta?
cutuma
6th November 2005, 21:46
Konan
Th3 Gam3 HHH
7th November 2005, 08:06
... Barbarul ?!
Reaper
7th November 2005, 08:15
Da, e Konnan.
Nu, nu e Barbarul.
Heath Scumm
7th November 2005, 10:31
^LOL ... Barabarian facea echipa cu Meng = The Dungeon Of Doom ...
Reaper
7th November 2005, 13:01
Ce zici tu este adevarat, dar vrei sa spui ca nu a existat niciodata echipa Konnan and The Barbarian in WCW?
Am cautat dovezi, dar n-am gasit pe nicaieri; totusi imi aduc aminte ca cei doi au luptat cel putin o data impreuna; nu spun ca au format o echipa cunoscuta, ci doar ca au luptat impreuna pentru putin timp.
Heath Scumm
8th November 2005, 10:02
Eu nu stiu sa fi luptat vreodata in echipa cu Barbarian ... Konnan si-a facut debutul in WCW ca un mexican extrem de tehnic care era prea mare pentru cruiserweight, asa ca l-au bagat la TV Title ... prima oara purta o masca insa deodata si-a dat-o jos si ulterior a renuntat si la colanti pentru tinuta mai ghetto cu care a cunoscut de altfel si succesul!
Nu a avut nici o afiliere cu Jimmy Hart si al sau Dungeon Of Doom si a fost mai tot timpul single cu exceptia WolfPack-ului si alaturarea sa cu Rey Mysterio ...
Darius
6th March 2006, 02:02
Sincer sa fiu acest ma simt foarte apropiat de acest Thread si asta datorita faptului ca mi-a placut enorm aceasta federatie (WCW). Daca voi aveti mai multe date de natura istorica, atunci m-ar interesa sa aflu cand s-a desprins WCW din batranul NWA, ce rol a avut Jim Cornette in aceasta desprindere si care credeti ca a fost cauza declinului WCW?...de ce nu a mai mers, de ce nu a mai fost profitabil, de ce nu a reusit sa mentina stafeta cu WWE(WWF)?
Am vazut mai multe documente pe Net de genul Title History si pe de o parte se scria ca WCW s-a desprins din NWA si pe de alta parte se sustine ca WCW este continuatorul palmaresului NWA...sunt putin derutat asadar; care o fi adevarul?...si daca intr-adevar WCW s-a desprins din NWA si nu este NWA cu numele schimbat in WCW, atunci ce s-a intamplat cu NWA in anii '90?...eu nu am auzit nimic de NWA in anii '90, dar am vazut totusi (cred ca pe site-ul TNA) ca NWA si-a continuat activitatea, avandu-l trecut printre altii ca si campioni NWA pe Shinya Hashimoto, un japonez dintr-o federatie japoneza care era difuzata pe Eurosport la inceputul anilor '90 (nu stiu exact numele federatiei japoneze).
Asadar, daca aveti informatii sigure despre nelamuririle mele va rog sa mi le spuneti si mie, pentru ca as vrea sa inteleg mai bine viata si declinul WCW; momentan sunt cam confuz.
thunder_liger
6th March 2006, 10:46
tinere..cum sa-ti zic. pe un forum de wrestling nu spui de shinya hashimoto ca e un japonez dintr-o federatie japoneza :)) ( by the way..a luptat in njpw si in ajpw pentru ca apoi sa-si infiinteze o promotie de succes numita zero one).
e similar cu "bret hart e un luptator canadian dintr-o federatie americana care era difuzata pe italia uno prin '93".
in privinta istoriei nwa iti recomand wikipedia :) http://en.wikipedia.org/wiki/National_Wrestling_Alliance enjoy ;)
Darius
6th March 2006, 11:03
Sa inteleg ca in NJPW erau doar luptatori japonezi?...eu stiu ca Benoit e canadian...tinere
thunder_liger
6th March 2006, 11:28
n-ai inteles...hashimoto nu e "un luptator japonez" :)...a fost printre cei mai buni.
in privinta njpw intelegi ce vrei tu.. :) doar ai informatii pe net cat cuprinde.incepand cu terry&dory funk,andre the giant,hansen si terminand cu goldberg si lesnar toti sunt gaijini.
Heath Scumm
6th March 2006, 13:34
tinere..cum sa-ti zic. pe un forum de wrestling nu spui de shinya hashimoto ca e un japonez dintr-o federatie japoneza :)) ( by the way..a luptat in njpw si in ajpw pentru ca apoi sa-si infiinteze o promotie de succes numita zero one).
e similar cu "bret hart e un luptator canadian dintr-o federatie americana care era difuzata pe italia uno prin '93".
in privinta istoriei nwa iti recomand wikipedia :) http://en.wikipedia.org/wiki/National_Wrestling_Alliance enjoy ;)
1. Nu te mai da asa destept! :P
2. @Double J.
Cel mai elocvent documentar despre cresterea, apogeul si moartea WCW se numeste "The Monday Night Wars" si, daca nu ma insel, e postat in sectiunea Multimedia ... daca nu e postat acolo sau linkul nu mai e valid il voi posta cat de curand posibil ... acolo vei afla totul despre WCW si lupta lor cu WWF ...
Cat despre ruperea de NWA, a fost alegerea WCW sa faca asta pentru ca, la fel ca si ECW, doreau sa se rupa de ideea de vechi, traditie, si nu sa o reformeze asa cum a facut TNA ... NWA, desi e o franciza internationala avand titluri in intreaga lume, nu a reusit niciodata sa uneasca toate teritoriile intr-o singura federatie asa cum a facut WWE ... TNA este cel mai apropiat lucru in acest sens, la inceputuri selectand cele mai mari superstaruri din NWA, AAA si AJPW care nu aveau contracte scrise cu WWE si unindu-le sub aceeasi umbrela!
Exista foarte multe similaritati dar si diferente considerabile intre WCW si NWA-TNA ... O sa le descoperi in timp, cu siguranta!
thunder_liger
6th March 2006, 13:44
aveam draci dimineata :))..dar insist ca nu poti spune despre hashimoto ca "era un wrestler japonez" ;)
Heath Scumm
6th March 2006, 15:02
Era unu' pe-acolo ... parca Hashimaru il chema ... sau hashimoto ... cred ca era japonez ... sau chinez ... sau coreean! Well, who cares? Oricum arata toti la fel! :P
Dragon-sin
6th March 2006, 15:14
^ :)) That's Funny!
Big Sexy
5th July 2006, 00:34
Acum ceva vreme sustineam cu tarie ca TNA nu e WCW insa nu stiu ce s amai cred, o groaza de luptatori reciclati din WCW isi fac aparitia si chiar obtin spot-uri in show-urile saptamanle si chiar in pay per view-uri. Sper sa nu asistam la o reeditare a perioadei de decadere a unei federati ca ii aduc pe cai care au pus umarul, tibia, peroneul si coccisul la daramarea WCW.
Nu zic ca nu imi face o placere deosebita sa ii revad insa nu mai e ce a afost odata, trebuie sa privim la noua generatie, pana la urma exact asta i-a individualizat pe cei din TNA in lumea wrestlingului mondial.
anti_juventus
5th July 2006, 01:04
ce sa faci daca tinerii din tna nu aduc ratinguri!!!!!
mai repede aduc ratinguri sting scott steiner kevin nash!!!!!
Big Sexy
5th July 2006, 01:19
Da, aici ai dreptate, si eu ma uit la TNA de multe ori doar pentru a vedea vechi glorii insa daca ai stii ce a patit WCW din cauza lor ai incepe sa fii si tu un pic ingrijorat.
E posibil sa intoxice din nou publicul cu ceea ce era acum 7 ani (si era bestial insa era atunci nu acum). Si toata faima de scurta durata sa se intoarca impotriva lor.
anti_juventus
5th July 2006, 01:42
oricum wcw ia batut pe cei de la wwf acuma nu stiu sigur da cred ca 100 de saptamani la rand si oricum aveau si cele mai mari staruri din perioada aceia.
Reaper
5th July 2006, 10:33
eu ma uit la TNA de multe ori doar pentru a vedea vechi glorii insa daca ai stii ce a patit WCW din cauza lor ai incepe sa fii si tu un pic ingrijorat
Cum sa zici asa ceva? Moartea WCW-ului nu a fost deloc vina luptatorilor. Ei scoteau niste meciuri foarte tari. Vina a fost a conducerii. Booker zicea intr-un interviu ca nici macar nu afla ce avea e facut decat cu vreo 20-30 min inainte de meci. Si, cu toate astea, a avut multe meciuri bune.
Insa o mare greseala a fost proasta promovare a luptatorilor. Asta a determinat pe mai multi sa plece din WCW: Mean Mark (Undertaker), Stuning Steve (Stone Cold), Benoit, Eddie Guerrero, Dean Malenko, etc.
Dragon-sin
5th July 2006, 10:47
Asta a determinat pe mai multi sa plece din WCW: Mean Mark (Undertaker), Stuning Steve (Stone Cold), Benoit, Eddie Guerrero, Dean Malenko, etc.
Nu chiar pt ca Steve a fost concediat la telefon de secretara lui Eric inainte se plece la ECW unde va face acele skits impotriva lui Eric si WCW. Eu tot nu inteleg de ce l'a concediat pe ''Stunning'' Steve ,pentru ca el avea foarte mult potential in WCW ,dar a fost in acea vreme in care Turner cu milioanele lui era gata sa plateasca orice mare wrestler sa vina in WCW si Eric a uitat de talentul pe care il avea.
anti_juventus
5th July 2006, 11:26
oricum nu a fost mare pierdere pentru wcw stone cold.
desi era in wwf tot wcw avea ratinguri mai mari.
wcw where the big boys play!!!!!!!!
Heath Scumm
5th July 2006, 18:15
ce sa faci daca tinerii din tna nu aduc ratinguri!!!!!
mai repede aduc ratinguri sting scott steiner kevin nash!!!!!
Desi nu intru de regula in polemici cu tine nu sunt de acord cu ceea ce ai spus ... vreau sa-ti spun ca TNA-ul a crescut in ratinguri si a supravietuit pana acum in special X-Division-ului si in particular datorita a 3 staruri : AJ Styles, Samoa Joe, Fallen Angel ... De ce crezi ca X-Division-ul este mandria TNA (desi in ultima vreme aceasta "mandrie" a ramas numai la nivel formal)? Pentru ca acela e pro-wrestling adevarat ... TNA fac greseala de a incerca sa concureze cu WWE pe acelasi tip de produs ... nu vor fi niciodata la nivelul WWE pentru ca nu pot rivaliza cu WWE din punct de vedere financiar ...
Comparatii intre TNA si WCW nu-si au rostul pt. ca WCW avea o forta financiara extraordinara in spate, lucru cu care TNA-ul nu se poate mandri ... Ca fapt divers, chiar daca in Ratinguri Velocity-ul nu scoate scoruri superioare Impact-ului, atrage mai mult public in sali decat house-show-ul saptamanal TNA! Sa fie de vina doar Arena mica din Orlando? Ma indoiesc! Oamenii se duc sa vada Velocity live in speranta ca vor vedea superstaruri consacrate WWE ...
thunder_liger
2nd August 2006, 12:52
La partea cu wrestler preferat: din WcW DDP, iar din wwe edge (probabil printre singurii care simpatizeaza cu acesti wrestleri... oh well )
Stai linistit,nu esti printre singurii!
La capitotlul wrestleri ratati : Ric Flair (asta de acum cel putin mult prea batran)
Daca zici ca-ti place wrestling-ul si totusi il crezi pe Flair un ratat (din cauza ca are 50 de ani) ceva nu se leaga. Terry &Dory Funk tot ratati sunt? Dar Hogan?
Heath Scumm
2nd August 2006, 15:29
^ Se referea la faptul ca Ric Flair nu mai are agilitatea din WCW ... adevarat graieste insa inca mai are chestii de spus, asa cum am precizat si in alt topic ...
Cine isi aduce aminte de prestatia lui Sean O'Haire in WCW? Eu am vazut cateva meciuri cu el de pe net dupa ce TNT-ul nu a mai transmis WCW si mi se parea ca e unul dintre cei mai buni luptatori pe care-i avea WCW ... mi se pare cu mult peste Booker T., poate o sa fiu blamat pentru asta! :rolleyes:
Kruger
29th September 2006, 14:18
...O întrebare la care ne răspunde însuşi omul principal din WCW, Eric Biscoff, într-un interviu pe care acesta îl acordă lui JBL pe situl WWE, cu ocazia lansării cărţii "Controversy Creates Cash". Eric răspunde la o serie de întrebări dar asta mi s-a părut cea mai interesantă. Intraţi aici http://www.wwe.com/shows/raw/special/3257770 pentru a vedea interviul, iar asta pentru că răspunsurile lui Bischoff trebuiesc comentate.
LifeHeartLHW
29th September 2006, 14:45
Nu cred ca trebuiai sa deschizi un nou thread...Oricum se stie ca WWE a ucis WCW...in toate sale chipuri: Vince, fani, Shane, etc....
Darius
29th September 2006, 15:00
Nu sunt de parere ca WWE a distrus WCW. WCW s-a distrus singur deoarece nu a stiut sa profite de succesul repurtat asupra concurentei, deoarece unghiul nWo nu a mai prins, traindu-si cam toate storyline-urile posibile, iar lumea, probabil, s-a plictisit de el.
Idealul lui Bischoff a fost acela de a depasi WWE, mai mult decat de a dezvolta compania pe care o conducea. A avut mana libera, a stiut sa profite de ea, dar dupa ce si-a atins obiectivul nu a mai facut fata situatiei. Ma indoiesc ca meritul pentru distrugerea WCW il are WWE si Vince McMahon. Cred doar ca nu s-a stiut cum sa se gestioneze o situatie propice. Parerea mea.
Heath Scumm
29th September 2006, 15:05
Sper sa nu se supere nimeni insa acest topic va fi unit cu topicul destinat WCW...
Darius
4th December 2006, 10:54
Din pãcate cei care conduc destinele TNA-ului nu au învãþat nimic din greºelile defunctului wCw.:(
Heath Scumm
4th December 2006, 11:01
Din punctul meu de vedere greselile vechiului WCW n-au tinut de atacarea WWE ci de promovarea unor batranei in detrimentul tinerilor (can you say Hulk Hogan?)... "VKM still have it" cand vine vorba de entertainment, prefer sa-i vad in spatele unui microfon decat in ring!
Darius
4th December 2006, 11:07
Greu de crezut cã, fãrã Hogan, wCw putea ajunge Nr. 1. Plus încã alþi câþiva factori / luptãtori.;)
Chiar dacã a fost un luptãtor prost, el a contribuit enorm la ridicarea acestui sport. Can you say CARISMÃ?:D
Heath Scumm
4th December 2006, 11:44
Hmmm ... Hogan a distrus WCW din punctul meu de vedere ... WCW a ajuns numarul 1 si din cauza Main eventerilor insa majoritar din cauza midcardului care consta majoritar din ... Tadaaa! ... Luptatori ECW care aveau acum exposure la nivel national! ... Ratingurile stau marturie in acest sens ... desi overall Nitro avea rating superior decat RAW, ratingurile cele mai mari se petreceau in mijlocul show-ului cand main eventerii faceau promo-urile si luptatorii adevarati precum Raven, Saturn, Benoit, Guerrero, Malenko, Jericho, divizia Cruiserweight, divizia Hardcore etc. isi puneau in scena abilitatile ... Nu main eventul a crescut WCW, midcardul a crescut WCW ...
Hogan si NWO au distrus WCW pentru ca n-au stiut cand sa faca pasul inapoi ... de asta a plecat Jericho si instantaneu a ajuns Main eventer in WWE, de asta au plecat Saturn, benoit, Malenko si Guerrero, de asta a plecat Big Show, de asta Raven s-a intors in ECW!
thunder_liger
4th December 2006, 12:48
as spune ca Benoit,Guerrero,Malenko,Jericho s-au format in NJ :)
Heath Scumm
4th December 2006, 13:34
Poate! Dar exposure in SUA ... ma rog ... stii tu ... aceeasi poveste ... si Rey Mysterio s-a "format" in luptele cu pitici din Mexico, asta nu inseamna ca a ajuns Mainstream datorita acestora ... sa fim seriosi, WCW a luat tot talentul lor veritabil (cu cateva mici exceptii - aici ma gandesc in principal la Kidman, o parte din Luchadori si luptatori precum Ultimo Dragon sau Lyger) din ECW!
Dragon-sin
4th December 2006, 14:40
''Hogan si NWO au distrus WCW pentru ca n-au stiut cand sa faca pasul inapoi''
Chiar deloc . NWO au fost succesul WCW'ului din ani '90 . Nu a fost vina lui Hogan ca nu a vrut sa se dea la o parte , ci a fost vina conduceri care i'a data Creative Control si spre deosebire de HHH , Hogan a fost un zgarcit si nu a lasat tineretul sa iasa in fata , dar eu dau vina pe conducere.
Heath Scumm
4th December 2006, 16:16
Da ... ma rog ... conducerea a dat creative control, luptatorii l-au folosit ... ne pierdem in detalii ... macar 50% din vina caderii WCW a apartinut batraneilor care n-au stiut sa faca pasul inapoi!
Kruger
4th December 2006, 16:52
Hogan a fost zgârcit ºi nu a lãsat tineretul sã iasã în faþã?
Nu sunt de acord cu acest lucru... ºi nu o sã fiu niciodatã.
Am fost genul de om care a devorat WCW ºi care încã se uitã cu plãcere la meciurile federaþiei. The Giant (Big Show) a devenit un Main Eventer în WCW, luptând cu Hogan. Goldberg a devenit un Main Eventer, luptând cu Hogan ºi mulþi alþii. WCW a ajutat tinerele talente prin faptul cã acestea au fost puse în ring cu veterani precum Randy Savage, Ric Flair, Scot Hall, Kevin Nash, Piper, Bret Hart sau Sting.
NWO era format, mai ales la începuturi, din veterani ºi creâdu-se feud-urile NWO vs WCW... WCW fiind partea cu mai multe nume noi, wrestlerii mai puþin cunoscuþi se afirmau alãturi de nume mari în industrie.
Haideþi sã vã dau un exeplu. Când Goldberg a debutat în WWE, de unde îl cunoºtea lumea? "Cunoºtea" fiind un termen blând pentru cã omul era ditamai superstarul.
Jericho... a devenit repede Main Eventer în WWE din cauzã cã era la un nivel mare pentru WWE, dar pentru WCW, statutul de Mid Carder era cel mai potrivit.
Nu cred cã mid carderi sau uper carderii ridicau WCW cel mai mult, ci wrestlingul/meciurile ºi storyline-urile de calitate, toate puse la un loc, fãceau acest lucru.
Nu mai spuneþi cã tinerii n-aveau loc de vedete, pentru cã toþi cei care suntem pe forumul ãsta, datoritã WCW am avut ocazia sã vedem adevãrate legende luptând în ring. Care dintre cei care sunt aici nu aºteptau cu sufletul la gurã un Main Event WCW: The Giant vs Hogan sau Sting vs Hogan, sau Piper vs Hogan... sã arunce prima piatrã!
WCW a fost pentru pentru wrestlerii tineri, sau pentru cei mai puþin cunoscuþi, "the steping stone".
Poate o sã spuneþi cã veteranii se luptau între ei... ªi ce dacã? Nu asta vroiam sã vedem cu toþii? ªi eu vroiam sã-i vãd pe Malenko sau pe Scot Norton în Main Event, dar când ºtiam cã Goldberg, dau un exemplu, urmeazã sã lupte cu Hogan... uitam de Malenko ºi Norton.
Nu am fost niciodatã nu fan înrãit al lui Hogan, dar consider cã fãrã el lucrurile ar fi stat mult mai prost pentru WCW. Am iubit NWO, iar Main Event-urile erau de-a dreptul copleºitoare... La Starcade în '97, când Sting l-a învins pe Hogan pentru titlul Word Heavyweight, a fost înãlþãtor. WWE pur ºi simplu pãlea în faþa WCW cu fiecare Monday Nitro... De ce s-a terminat totul?
Pãrerea mea: Nu vom ºti niciodatã, chiar dacã Bischoff a încercat sã dezvãluie aspecte în cartea sa. Sã nu uitãm cã totul se învârteºte în jurul banilor, inclusiv apariþia acestei cãrþi.
În nici un caz nu a fost din cauza NWO sau a lui Hogan... Nu uitaþi cã ultimul meci din WCW a fost între Flair ºi Sting, cu Vince McMahon lângã ring.
Regret cã WCW nu mai este ºi astãzi, dar tot rãul a fost spre bine. De ce spun asta? Pentru cã Chris Benoit a devenit acum ceea ce este, pentru cã Raven a devenit o legendã, pentru cã Eddie Guerrero a devenit un idol... º.a.m.d.
Dragon-sin
4th December 2006, 17:55
''De ce s-a terminat totul?''
Cum de ce? Pentru ca desi toate acele meciuri au fost spectaculoase si anticipate , dupa o vreme toata lumea s'a saturat de aceleasi meciuri ! WWF a explodat cu angleuri cu Vince si Stone Cold , ceva ce nu s'a mai vazut in wrestling si atunci automat toti au schimbat canalul pe Raw . WWF tot timpul aveau fete noi si diferite , WCW din 96 tot angleul cu NWO ! Pana si Russo a zis in shootul de la BATB ca Hogan a fost de vine pentru ca nu a lasat staruri precum Booker T sa aiba un spot in main event .
''În nici un caz nu a fost din cauza NWO sau a lui Hogan... Nu uitaþi cã ultimul meci din WCW a fost între Flair ºi Sting, cu Vince McMahon lângã ring.''
Ba da a fost din cauza lor ,si ti'am zis si de ce ! Vince McMahon nu a fost langa ring el a fost la Raw in acea seara . :) Ai vazut Monday Night Wars si in ce a transformat Russo WCW'ul spre sfarsit ? Eddie Guerrero nu a devenit un idot IN WCW ci in WWE si Benoit a fost campion in WCW pentru motive stiute de toata lumea dar nu a fost asa si in WWE . RAven nu a fost o legenda in WCW ci in ECW . Eu niciodata nu am vazut un main event la un PPV cu Raven in el . Tu poti sa urmaresti un PPV WCW din late 1999 , early 2000? E un dezastru total !
Heath Scumm
4th December 2006, 18:28
Agreed 100% cu Dragon Sin ...
Si inca o afirmatie cu care nu sunt absolut de acord :
Jericho... a devenit repede Main Eventer în WWE din cauzã cã era la un nivel mare pentru WWE, dar pentru WCW, statutul de Mid Carder era cel mai potrivit.
Jericho was Beyond awesome si in WCW, niciodata nu i s-au dat sansele meritate in WCW datorita staturii de cruiserweight!
milanezu
4th December 2006, 18:38
cu atatea staruri in main event nu as fi fost curios sa-l vad pe jericho acolo.
nici in wwe nu mi-a placut ca ajuns main eventer.
Kruger
5th December 2006, 14:50
Eddie Guerrero nu a devenit un idot IN WCW ci in WWE si Benoit a fost campion in WCW pentru motive stiute de toata lumea dar nu a fost asa si in WWE . RAven nu a fost o legenda in WCW ci in ECW
That was my point! Am menþionat: "...TOT RÃUL (adicã dispariþia WCW) SPRE BINE... (adicã faptul cã exemplelor date mai sus li s-a oferit o altã ºansã de afirmare, de care au profitat ºi au reuºit)". Cã s-a mai întâmplat ca unii dintre ei sã plece de bunã voie pentru o ofertã mai bunã venitã din partea concurenþei, este altã poveste.
Mike^
28th February 2007, 16:07
Cum NAIBA devine un astfel de thread INACTIVE?! I hate you all!
Pana una alta, un tribut for the High Flyers of WCW (ceva ce daca vezi in WWE ramai masca, lucruri care in TNA sau in ROH sunt prezente 24/7)...Dar sa vezi asa ceva in vechiul WCW...Awesome...Cea mai buna federatie din istoria wrestlingului si nu va mai exista niciodata o federatie care sa o ajunga, mark my words.
http://www.youtube.com/watch?v=RxL14gNLUTQ&NR
Heath Scumm
28th February 2007, 16:20
Exact ceea ce spuneam si pentru care Mihai m-a condamnat, Midcardul si Lower Midcard-ul au ridicat WCW si au facut diferenta intre WWF si WCW ...
Recunosc ca Main Eventerii erau motivul esential pentru care fanii urmareau WCW si nu WWF insa Star power-ul in Main Event avea draw similar in ambele federatii.
WCW a castigat razboiul ratingurilor incepand din primul moment al Nitro, a castigat razboiul ratingului in midcard si "real wrestling" ... NWO-ul a avut mult de spus in aceasta directie insa cand a inceput cu adevarat WCW sa aiba ratinguri mai mari decat WWF? Atunci cand au adus luptatori din Mexic, Japonia si ECW ... Coincidenta? Nu prea cred!
Mike^
28th February 2007, 16:38
Da HitScum, Midcardul si Lower-Midcardul au avut un rol important in ridicarea WCW. Dar multi dintre acestia erau necunoscuti. Principalul motiv pentru care WCW a devenit atat de popular a fost numarul de vedete pe metru patrat. Totodata booking-ul a avut probabil cel mai important rol. Toate feudurile, toate stable-urile, totul. Toate acestea au fost aproape de perfectiune. nWo, nWo Wolfpack, The Four Horsemen, etc. Astfel de lucruri nu se mai vad in zilele de azi si sunt trist ca nu se mai vad.
Heath Scumm
28th February 2007, 16:45
Actually, ruperea NWO in 2 mi s-a parut o mare greseala! Nash, Hall, Konnan si X-Pac aveau stil de X-Pac insa Sting si Luger nu erau chiar pe stilul stable-ului.
Mike^
28th February 2007, 17:05
Nu zic nu...Mie mai mult mi-a displacut formatul nWo Hollywood. Dar ideea de lupta in interiorul nWo-ului, in loc de WCW versus nWo mi-a placut mult. Mai ales dupa ce, timp de o lunga perioada a existat aceasta lupta intre WCW si nWo. Faptul ca s-a transformat intr-o lupta interna a prins la fani, mai ales in vara anului 1998. In schimb ce nu mi-a placut deloc a fost asa numita "nWo B-Team" (ironic numita astfel), din 1999, compusa din Scott Norton, Stevie Ray, Vincent, Horace Hogan si Brian Adams...In schimb, odata cu disparitia nWo 2000-ului (odata cu accidentarea lui Bret Hart), tot WCW s-a indreptat catre sfarsit. Declinul a inceput odata cu disparitia nWo.
Reaper
28th February 2007, 17:40
Cum NAIBA devine un astfel de thread INACTIVE?!
Nici latina nu prea se mai vorbeste de cand a cazut Imperiul Roman...
What can I say? E greu sa gasesti subiecte noi de discutie pt ceva ce nu mai e de actualitate. Si sa nu ma intelegi gresit. WCW este/a fost federatia mea preferata.
Mike^
28th February 2007, 17:48
:D True there :) Dar nu a disparut WCW in 476 ca sa fi uitat totul. Se poate discuta usor despre WCW, comparand cu WWE sau TNA sau federatiile de astazi. Fiindca WCW este si a fost cea mai buna federatie din istoria wrestlingului. Si comparand WWE cu WCW iti dai seama cat de josnic este Vince McMahon, cat de scazut este nivelul wrestlingului in WWE, etc. Fiindca vad ca lumea se enerveaza cand comparam TNA cu WWE...De aceea vreau sa compare lumea WWE cu WCW...
PSYCHO
28th February 2007, 21:04
Sincer ... Cred k ni se cam termina subiectele de discutie! Toata treaba cu WCW peste WWE, TNA peste WWE, McMahon sucks (lucru pe care-l doreste el), ECW nu mai e ce-a fost, etc ... devin niste clisee ... Si mie o sa-mi placa WCW for life! Insa nu prea vad ce am mai putea discuta fara sa ne repetam la nesfarsit ...
Mike^
1st March 2007, 13:19
Unul dintre cele mai bine facute filmulete...Mi-a placut enorm. Reprezinta batalia dintre WWF si The Alliance (WCW si ECW). Iar sfarsitul cred ca-l stiti cu totii :( M-a facut sa plang chiar acuma, dupa nush cati ani. Cea mai mare nesimtire din istoria Wrestlingului...I hate Vince McMahon!
http://www.youtube.com/watch?v=9CN1VEbe6m8
SSSSSSSS
27th September 2007, 06:25
Thanks Man
PSYCHO
27th September 2007, 06:38
Unul dintre cele mai bine facute filmulete...Mi-a placut enorm. Reprezinta batalia dintre WWF si The Alliance (WCW si ECW). Iar sfarsitul cred ca-l stiti cu totii :( M-a facut sa plang chiar acuma, dupa nush cati ani. Cea mai mare nesimtire din istoria Wrestlingului...I hate Vince McMahon!
http://www.youtube.com/watch?v=9CN1VEbe6m8
WCW oricum murea incet pana in 2000! Insa si pe mine ma macina multa ura fatza de ce s-a intamplat dupa! Am mai spus-o, preferam sa se desfiinteze si gata, ramanand tot ce a fost superb, fara noroiul aruncat in fatza de WWf ...
Edit:
Memories ...
(my favorite 2 pictures)
http://img241.imageshack.us/img241/739/25fy4.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/9739/wcwxd2.jpg
Heath Scumm
27th September 2007, 10:02
*Plange* + *Cauta niste WCW pe net*
LaParka
27th September 2007, 10:25
Big Sexy,tu ai cartea lui Bischoff.....ce spune el despre moartea WCW?
Big Sexy
27th September 2007, 12:06
n-am citit-o inca insa banuiesc ca asta o sa fac in weekend.
PSYCHO
28th September 2007, 04:21
*Plange* + *Cauta niste WCW pe net*
Mai eram si beat la ora aia ... Iti dai seama ca m-a coplesit nostalgia ...
Heath Scumm
13th December 2007, 15:30
Am mai pus linkul asta o data, nu stiu daca l-ati vazut.
Pentru cei nostalgici - http://www.youtube.com/watch?v=xoQB8JACkuI
Videoclipul asta mi se parea genial cand eram pusti.
Mike^
19th July 2008, 01:18
Ba da. La un moment dat Buff Bagwell si cu Poppa Pump se certau cu Rick Steiner si cu tipul asta si a aparut mama lor langa in panou in afara ringului unde era discutia si a incercat sa ii impiedice sa se trosneasca. Aiai a fost ultima oara cand l=am vazut si dupa spectacolul ala au spus producatorii de ce s-a retras tipul ins aam uitat. Insa imi aduc aminte ca a lesinat mama lor pe acolo dupa ce e plecat Scott Steiner. Ce stiu cu certitudine este ca ei patru aveau un feud! Poate nu era fratele lor si am inteles gresit.
Stiu ca intrebarea a fost pusa cam acuma 4 ani :D si nu stiu daca l-ai gasit pe acel wrestler sau nu...Dar am facut si eu niste cautari si singurul care mi se pare ca se potriveste cu descrierea facuta de tine este Scott Norton, care a format la un moment dat o echipa cu Buff Bagwell numita Vicious & Delicious...Poze cu el, poate ti-ai gasit omul:
http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/s/scottnorton/01.jpg
http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/s/scottnorton/06.jpg
Alte detalii despre el: http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_Norton
Big Sexy
19th July 2008, 07:51
Cred ca acum o luna discutam despre Scott Norton si despre faptul ca inca mai lupta in japonia. Multam fain de info.
Heath Scumm
21st October 2009, 11:58
Pentru cei ce nu l-au vazut inca, recomand un documentar exceptional.
The Rise & Fall of WCW examines the storied history of World
Championship Wrestling, from its beginnings in the territory system
through Ted Turner's acquisition and the savage battles with WWE
for sports-entertainment domination in the 90s.
On this 3-DVD set, you will hear from the people behind the scenes
and in the ring who witnessed and created the history of the
promotion. Exclusive interviews from Jim and David Crockett,
Goldberg, Dusty Rhodes, Ric Flair, Hulk Hogan and many more give us
an inside view of the organization and the highlights and lowlights
of its three decade existence, including the first Starrcade, Black
Saturday, the emergence of the New World Order, the management
turmoil, the ascension of Sting and Goldberg, the final night of
its existence, and so much more, including more than 20 complete
matches, The Rise & Fall of WCW is a must-own collectible for all
sports-entertainment fans!
Dr. Pinyada
19th November 2009, 12:41
WCW oricum murea incet pana in 2000! Insa si pe mine ma macina multa ura fatza de ce s-a intamplat dupa! Am mai spus-o, preferam sa se desfiinteze si gata, ramanand tot ce a fost superb, fara noroiul aruncat in fatza de WWF...
Da, banuiesc ca ai dreptate. Probabil moartea biologica a WCW era inevitabila. Achizitia si ura de dupa probabil au fost nascute de spiritul de afaceri al lui Vince si din orgoliul lui. Pe de o parte, a vrut sa obtina sub contract multe din numele mari din WCW la acea ora, desi nu a stiut sa ii foloseasca. Pe de alta parte, cu siguranta a vrut sa isi satisfaca ego-ul calcand in picioare amintirea promotiei care a indraznit sa il infrunte. Cred ca a fost un moment in care Vince a lasat gandirea strategica sa ii fie intunecata de resentimente personale si, daca ar fi avut si alt competitor direct (daca industria wrestling-ului ar fi cunoscut un "Big Three" la acea vreme), cred ca WWF ar fi avut de suferit de pe urma arogantei lui Vince.
Heath Scumm
25th April 2010, 17:46
Anybody remembers Road Block? :D
http://www.youtube.com/watch?v=CPQPL9tkncw
daby
25th April 2010, 18:00
Imi amintesc de un meci cu Lex Luger cand l-a pus in Torture Rack. Era jobber, dar ca personaj era tare. :D
Ce frumos era wrestlingul in anii 90, faceai orice, de la Road Block la Yeti. btw, The Giant was awesome !:D
Ronan
25th April 2010, 18:10
pacat ca in ziua de azi exista companii ca TNA care fac de rusine si mai mult imaginea WCW`ului
daby
21st August 2010, 14:52
http://img266.imageshack.us/img266/3586/starrcade96.jpg
Fuck Yeah.
Heath Scumm
21st August 2010, 15:23
They're taking over!!!
http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/n/nwo/71.jpg
Pe bune acum, chiar daca storylineul a fost grozav conceput ... chiar credea cineva (cu exceptia lui Lex Luger :D) ca NWO Sting arata catusi de putin ca Steve Borden? :D
http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/j/jefffarmer/03.jpg vs http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images01/96/m_d77a573ef4de1b089dbb91cb6de3de45.jpg
THEY LOOKED NOTHING ALIKE!!
daby
21st August 2010, 16:37
http://a.imageshack.us/img829/6331/zirnw.png
http://a.imageshack.us/img827/852/97733571.png
http://a.imageshack.us/img842/9210/untitlencod.png
http://a.imageshack.us/img121/3341/bscap0026xg.jpg
http://a.imageshack.us/img705/4116/bscap0050y.jpg
http://a.imageshack.us/img830/2941/bscap0096q.jpg
http://a.imageshack.us/img837/8018/bscap0033.jpg
De vreo 6 luni am inceput sa urmaresc si eu showurile Nitro de la nWo incoace, am ajuns la SuperBrawl 1997 cu Roddy Piper vs Hogan in main event pt titlul mondial. :D Great great stuff, inteleg pe deplin de ce a fost ce-a mai buna perioada a wrestlingului si are si un efect mare asupra mea, asta incepand sa fredonez melodia nWo, sa latru prin casa ca Rick Steiner sau WOOOO! Ceva gen ... "Meaaaaaaaan Geeeene... WOOOO!" :D
Heath Scumm
21st August 2010, 17:51
Starrcade 96 a fost probabil cel mai bun show WCW, cu o divizie Cruiserweight absolut fenomenala. Starrcade 95 a fost un soi de feud WCW vs NJPW, cu siguranta un show de urmarit daca te intorci la origini.
Din 1997 imi aduc aminte cu placere de WCW World War III, in special de meciul dintre Ultimo Dragon si Rey Mysterio, unul din cele mai bune meciuri pe care le poti vedea vreodata. Tin minte ca Dragon i-a aplicat nu stiu cate sitdown powerbomburi super variatii lui Rey, Rey si-a luat-o exemplar tot meciul, eram absolut devastat mai ales c-au dat meciul gratuit in WCW Nitro cateva saptamani mai tarziu. Sper ca e vorba de acelasi meci. Memoria mi-e incetosata :D
Nu exista internet atunci asa ca de-abia asteptam ora 11 sa inceapa Nitro care se termina pe la 1 juma-2 noaptea ... iar apoi incepea Thunder. N-am pierdut absolut niciun show de la primul din 95 pana la ultimul difuzat pe TNT prin 1999 cand TNT a fost inlocuit cu TCM. Si acum am scrisa pe un caiet data ultimului show de wrestling WCW pe care l-am vazut pe TNT, chiar m-am gandit ca e ultimul show de wrestling pe care-l voi vedea vreodata.
I was fuckin' depressed.
Cine-ar fi crezut ca cativa ani mai tarziu voi gasi pe mIRC si apoi pe acest forum oameni care-mi impartaseau pasiunea pentru un show atat de greu de urmarit in Romania??!!
Heath Scumm
21st August 2010, 17:55
PS : Isi mai aduce aminte cineva momentul cand Buff Bagwell l-a tradat pe Scotty Riggs? Apoi, saptamana urmatoare Scott Steiner si-a tradat fratele.
Sau ordinea a fost inversa. Tin minte ca-i uram din tot sufletul pe NWO care au dezbinat frati, care mi-au transformat eroii in noroi si care batjocoreau valorile pe care oameni ca Lex Luger, Randy Savage sau Sting nu mai puteau sa le tina vii. Deja apareau fani degenerati in multime (ca cei de mai sus :D) care sustineau o factiune malefica si nu puteam sa inteleg de ce cineva ar sustine NWO :D
Holler at yo' boy if you felt the same!!
daby
21st August 2010, 21:01
Buff l-a tradat pe Scoty Riggs in 1996 si a intrat in nWo. Steiners inca erau echipa. La nWo Souled Out 1997 Buff Bagwell a avut un meci foarte bun cu Scotty. A fost showul nWo, ideea a fost geniala, dar ca show de wrestling a fost cam slabut. :D Mai am doua Nitro si ajuns la SuperBrawl 1997. Asta in februarie 1997.
Asta am postat pe celalalt forum unde incerc sa-i "invat" si pe ceilalti ceva despre WCW. :D
http://img694.imageshack.us/img694/9631/ekadxo5lmb4s9if.png
De cam 6 luni asa, am inceput sa urmaresc showurile WCW Nitro de la aparitia lui Hall si Nash in WCW. Momentan, am terminat anul 1996 si sunt la februarie 1997. Si vreau sa spun ca se observa din prima clipa de ce acesta a fost cel mai mare show de wrestling. Show-ul era construit perfect cap coada, nu erau promo-uri sau segmente backstage ca in ziua de azi. Cand era de vorbit, apareau pe rampa de intrare cu Mean Gene si asta era totul, sau mai incolo venea Hogan cu Bischoff in ring si faceau segmente de segmente. It was GREAT. Nu cred ca cuvintele pot face dreptate pt. cei care nu au crescut acest show.
Aveam de toate, aveam divizia Cruiserweight cu Dean Malenko si in rest superstaruri straine din Japonia ca Shinjiro Otani, Jushin Liger sau Ultimate Dragon si desgiur, celebri luchadori ca Eddie Guerrero, Juventud, Super Calo, Psychosis, J.L. (Jerry Lynn), Cyclope si cel mai cunoscut Rey Misterio Jr. Desigur, mai erau pe acolo un Alex Wright si desigur Syxx. Vreau sa spun ca toate meciurile din WCW Cruiserweight division au fost cu adevarat calitatea cea mai buna. Aveam o divizie pe echipe incredibila cu oameni ca Harleam Heat, Steiner Brothers, High Voltage, Nasty Boyz, Public Enemy, The Amazing French-Canadians, Faces of Fear sau Outsiders. Cu adevarat meciuri la echipe. Mai era centura USA in jurul careia se invarteau oameni ca DDP, Jericho, Eddie Guerrero, Dean Malenko, Konnan, Lex Luger nu era chiar in peisajul centurii USA atunci, asta pana in februarie 1997 ca stiu bine cine o sa apare cu titlul in “viitor”. Si aveam desigur centura mondiala care putem spune usor ca era a lui Hulk Hogan. Desigur, erau si wrestleri nu asa mari ca Ice Train, Glacier (:D), Chavo Guerrero Jr., Billy Kidman sau dastia super mici ca Bobby Eaton, Road Block si multi altii.
Desi nu erau segmente backstage, interviuri, promo-uri la fel ca in ziua de azi, stiai foarte bine care e treaba in fiecare feud. Aveam comentatori absolut grozavi, cei de azi nu se compara deloc cu Tony Schiavone, Mike Tenay, Bobby Heenan sau Lee Marshall.
Aveam 3 factiuni, pana la aparitia nWo, erau Dungeon of Doom cu Kevin Sullivan lider si destui membri care mai de care si desigur … FOUR HORSEMEN. Ric Flair, Steve ”Mongo” McMichael, Arn Anderson si Chris Benoit. Plus femei grozave Debra cu Mongo si Woman cu Benoit. Absolut grozava factiunea. Au fost in feud cele doua grupari, in special Benoit cu Kevin Sullivan care se luptau pt Woman, pana cand Sullivan a adus-o pe Ms. Jacqueline, fosta Jackie Moore din TNA. Promouri absolut grozave din partea Four Horsemen, toti membri excelenti, plus ca sunt la momentul in care Jeff Jarrett incerca sa intre in grupare, era “invatacelul” lui Flair, dar ceilalti membri nu erau tocmai de acord, doar Debra era innebunita dupe Jeff si il punea pe Mongo sa-l ajute in meciuri. Great stuff, plus ca nu cred ca o sa uit momentele in care la interviuri Ric Flair facea asta “ Meaaaaaaaaan Geeene … WOOOO!” e foarte misto faza si foarte memorabila.
Un alt capitol foarte important de discutat este cel al managerilor, asta e arta pierduta a wrestlingului. Ii aveam aici desigur pe Jimmy Hart, Debra, Woman, Sister Sheri, Col. Rob Parker, Sony Oono, putem vorbi si de Eric Bischoff. Toti au fost manageri grozavi, care au fost un adevarat PLUS pentru wrestlerii pe care ii manageriau.
Trebuie sa vorbim desigur si despre cea mai grozava parte din istoria wrestlingului, si anume … New World Order. Fuck Yeah! Deci in sase luni de cand urmaresc eu au fost niste momente absolut de legenda, daca esti fan al wrestlingului nu poti uita acele momente. In primul rand, build up-ul cu Nash si Hall a fost perfect, iar ceea ce a urmat a fost Hogan turning heel, ceea ce a schimbat wrestlingul pentru totdeauna. A fost momentul renasterii. Cea mai mare surpriza din istoria wrestlingului, cel mai mare draw, cel mai mare face, cel mai mare superstar din istoria wrestlingului, cel mai iubit de fani, cel mai cel mai este “The Third Man!” si anunta “a NEW WORLD ORDER IN WRESTLING, BROTHER!”, cuvintele nu cred ca pot face dreptate la ceea ce s-a intamplat. Au urmat momente incredibila in urmatoarele luni, de exemplu nu cred ca o sa uit niciodata momentele in care la inceput in Hogan Nash Hall se arunca cu tot ce se putea, ringul era plin de hartii, sticle, cutii, cartoane de toate. Te faceau sa ii urasti din tot sufletul pentru ce faceau, distrugeau pe toata lumea, la showul de dupa Bash At The Beach cand Hall si Nash au distrus pe toata lumea, cand il arunca pe Rey Misterio cu capul in camioneta, cand pictau nWo peste tot, cand Hogan si-a distrus in bataie cel mai bun prieten al sau pe Brutus the Beefcake la Hog Wild 96, sau pe Nasty Boyz, care sunt prieteni de cruce cu Hogan, cand si ei vroiau sa intre in nWo. Sau cand Bischoff l-a concediat pe un arbitru, nu-mi vine in minte numele, ca mai apoi sa-I ceara sa vina cu sotia si copii sa se roage de el sa-I dea slujba inapoi. Sau dupa ce WCW a inceput sa mearga prin tara, cum e RAW in ziua de astazi, bataile pe care le administrau unora ca Randy Savage sau Rowdy Roddy Piper, Roddy Piper care avea ditamai cicatricea pe picior de la o operatie, fix acolo l-au tinut sa-I dea Hogan cu scaunul, chestii care te fac se ii urasti cu adevarat. Desigur pe parcurs dupa ce s-au mai lamurit lucrurile, Hogan Hall Nash se intampla sa fie sustinuti de public la PPV-uri. Pe parcurs, dupa Hogan, Nash si Hall, au intrat mai multi membri in grupare, in special Ted DiBiase senior si anume “Trillionaire Ted” :D cu banii caruia l-au cumparat si pe Giant, care m-a socat si pe mine sa-l vad langa Hogan dupa ce de la el a “furat” Hogan centura. Apoi desigur, a fost acel angle genial cu nWo Sting care a dus in cele din urma la schimbare lui Sting in The Crow Sting. A fost genial gandit, plus build up pana la War Games unde Sting suparat ca echipa nu-l credea i-a parasit in timpul meciului. A venit Syxx(Sean Waltman), si Vincent ca “head of security” nu ca wrestler, era omul lui DiBiase. Plus Eric Bischoff care a gandit genial si Miss Elizabeth, astia erau nWo principali care intrau pe melodia cunoscuta. nWo midcarders, sa le zicem asa, erau Buff Bagwell, V.K. Wallstreet (I.R.S), Masahiro Chono, Big Bubba Rogers si Scott Norton. Asta pana unde am ajuns eu cu showurile ca in “viitor” au mai intrat si altii. Primul care a iesit din grupare a fost The Giant, care dupa ce a castigat World War 3 cerea insistent sansa lui la titlul mondial, care era detinut de Hogan. Trebuie neaparat mentionat si arbitrul Nick Patrick care pot spune ca iti face peri albi la cati nervi iti provoca. A fost la inceput arbitrul “secret” al nWo, ii favoriza clar si toata lumea il suspecta dar el zicea ca nu e cu ei si dastea, a urmat feudul lui cu Jericho si Teddy Long, si ce fericit am fost cand l-am vazut ca isi lua bataie de la Chris Jericho. :D A fost genial arbitrul, poate cel mai mare angle cu un arbitru din wrestling. In cele din urma s-a dat oficial cu nWo, ca la nWo Souled Out 1997 el sa arbitreze toate meciurile si si acolo el a facut tot showul. :D
Pot spune cu usurinta ca WCW a fost cea mai buna perioada a wrestlingului. nWo cel mai bun angle si stable ever. Showurile WCW pana acum mi-au oferit momente absolut memorabile, si m-au si marcat, asta incepand sa fredonez peste tot melodia nWo, sa latru prin casa ca Rick Steiner sau WOOO! Stiam ce era in WCW, din ce citisem, auzisem sau vazusem, dar e cu totul altceva sa vezi showurile, asta mai ales in cazul WCW unde sunt showuri excelente.
I’m looking forward for the rest of the shows! Plus din 1998 apare WCW Thunder. Sper ca pe acest topic sa avem discutii, iar cu entuziasmul sa le fi trezit si altora pofta de wrestling adevarat si celor care cunosc acest wrestling cum e Darius. :D Eu unul am parte de momente grozave, ma indrept cu showurile spre SuperBrawl 1997 cu Hulk Hogan si Roddy Piper in main event pt titlul mondial, asta dupa ce Piper l-a batut pe Hogan la Starrcade 1996 dar nu pt. titlu. Vine Lex Luger si Giant vs Outsiders, dupa ce intre Luger si Giant au fost multe conflicte. Momente grozave cu Sting prin rafturi sus sau coborand printre fani, de data asta alaturi de Randy Savage, si le da bata la cei din ring si el se intoarce cu spatele la ei sa vada daca il lovesc. Ultimul testat a fost DDP, care btw a fost un wrestler foarte misto.
O sa postez mai incolo si niste reviewuri personale la PPV-urile WCW de la Bash at the Beach 1996 incolo. Sper ca va bucurati de ceea ce scriu eu si aveti o lectura placuta. :D
WCW.
PSYCHO
21st August 2010, 21:24
Tãceþi mã cã mã excitaþi! :P
Pe mine mã tot re-apucã nostalgia cu WCW! :)
Heath Scumm
21st August 2010, 22:33
Ma bucur daby ca ai ales sa vezi si tu show-urile care ne-au facut pe majoritatea de pe acest forum sa devenim literalmente obsedati de aceasta forma de entertainment.
Imi aduc aminte cu placere cum i-am taiat fatza lui Nick Patrick din toate pozele din revistele de wrestling pe care le aveam din Germania cu un marker negru :D
Cand WCW a inceput sa fure talent de la ECW, si-au construit si o divizie Hardcore destul de buna ... prin '98 ... erau Raven, Kanyon, Nasty Knobbs, Bam Bam Bigelow, Mikey Whipwreck, Lash LeRoux, Fit Finlay, Public Enemy, Norman Smiley si ... era sa-l uit pe Sandman care a venit in WCW cu numele de Hardcore HAK, infasurat din cap pana in picioare in sarma ghimpata la fiecare meci.
Dar nu vreau sa-ti stric distractia, continua sa urmaresti episoadele pentru ca-s cu adevarat cea mai buna forma de entertainment a anilor 90.
PSYCHO
21st August 2010, 23:18
Schimbarea avatarului meu a dat roade! :P ... Sper sã convertim cât mai mulþi tineri rãtãciþi! :drak:
Variantele din care am ales:
http://img825.imageshack.us/img825/7373/avatarswcw.jpg
Heath Scumm
21st August 2010, 23:27
If that is not good TV, I don't know what good TV is!
6LLX1piUxiA
Marko
22nd August 2010, 11:52
^ Wow ... f'kin awesomeee. :O
daby
25th August 2010, 22:34
http://img842.imageshack.us/img842/4394/bscap0194.jpg
Am vazut zilele astea WCW SuperBrawl 1997. And it was AWESOME! A fost un six man tag match cu luchadori Konnan, Juvi, La Parla, Ciclope, Super Calo sau Villano IV. A fost meci de Cruiserweight Dean Malenko vs Syxx, un tag team match Faces of Fear vs Harlem Heat vs Public Enemy sau Eddie Guerrero vs Chris Jericho. Si Prince Iaukea(:D) vs Rey Misterio Jr.
Am avut Four Horsemen, a fost Jeff Jarrett vs Mongo McMichael ca sa intre Jarrett in grupare si Benoit cu Woman vs Sullivan cu Jackie Moore, and it was awesome! Dupa meci, Benoit, Sullivan si Moore au fost dusi la spital. A fost death match.
A fost Lex Luger&Giant vs Outsiders, si a fost awesome! Luger nu a fost in meci, era suspendat de Bischoff, adica nu-l lasa sa lupte cu ghipsul pe mana si a fost mai mult handicap match, dar Giant era un atlet de zile mari si l-a manevrat in aer pe Nash ca si cand se juca cu Syxx, iar Jacknife Powerbombul lui Nash pe Giant a fost incredibil! Absolut perfect! A sarit toata sala in picioare!
Si desigur ... Hulk Hogan vs Roddy Piper! Man, build-ul a fost incredibil! pana in ziua ppv-ului cu Piper evadand din Alcatraz si ajungand la meci cu hainele rupte, prafuite si dastea. Meciul a fost bun, iar finalul m-a ridicat in picioare. Piper il adormise cu sleeper holdul sau, sala era picioare, eu eram in picioare, arbitrul ii ridicase mana lui Piper ca castigator, dar .... RANDY SAVAGE! el e! l-a tras pe Hogan cu picioarele sub corzi si i-a cerut arbitrului sa anuleze victoria lui Piper si sa reporneasca meciul, i-a dat brass knuckles lui Hogan, l-a lovit pe Savage si a castigat! Maaama, cat m-am ofticat! Roddy Piper a devenit unul din preferatii mei dupa ce-am vazut in 4 luni ale sale in WCW, momente incredibile cu Hogan. Plus la Savage, de o luna umbla numai cu Sting, iar in timpul meciului venisera la margine, Savage a dat sa mearga spre ring, Sting l-a oprit, dar Randy tot s-a dus la ring, iar Sting a plecat. Momente de legenda la acest PPV.
Si am trecut la Nitro-urile urmatoare, e ceva gen Lex Luger ii provoaca pe nWo la un elimination tag match cu toate titlurile on the line, titlul lui Hogan plus centurile la echipe ale Outsiders, dupa ce Luger si Giant le-au castigat la SuperBrawl dar Bischoff le-a luat inapoi ca Luger a luptat la final cu gipsul pe mana.
WCW is the sweatist thing ever!
Si desigur asta:
Roddy Piper:" I told my son I’m sorry that I will be away from him again because I need to get my revenge on nWo, and you know what he said to me ? GO GET THEM, DADDY!”
Heath Scumm
25th August 2010, 23:39
A fost Lex Luger&Giant vs Outsiders, si a fost awesome! Luger nu a fost in meci, era suspendat de Bischoff, adica nu-l lasa sa lupte cu ghipsul pe mana si a fost mai mult handicap match, dar Giant era un atlet de zile mari si l-a manevrat in aer pe Nash ca si cand se juca cu Syxx, iar Jacknife Powerbombul lui Nash pe Giant a fost incredibil! Absolut perfect! A sarit toata sala in picioare!
Imi amintesc fazele astea cu Luger cu ghipsul pe mana. O sa-l foloseasca de cateva ori ca arma daca nu l-a folosit deja.
Si tin minte si JackKnife Powerbomb-ul, cred ca e primul powerbomb incercat pe Big Show in istorie. E prima oara cand The Giant a fost ridicat de la pamant, a fost un moment la fel de memorabil ca JackHammer-ul lui Goldberg.
Stiu ca ceva mai tarziu, la un Souled Out, Nash aproape i-a rupt gatul lui The Giant caci s-a prabusit cu el. Atunci JackKnife-ul a fost interzis in WCW daca nu ma-nsel ..
Sorry for the spoilers! Corecteaza-ma daca gresesc, sper sa-mi amintesc bine.
daby
27th August 2010, 23:30
La Souled Out 1998 mi se pare ca "se va intampla"(:D) faza cu jackknife-ul botch-uit pe Giant.
Eu urmeaza sa urmaresc Uncensored 1997 cu Team nWo (Hogan, Nash, Hall, Savage) vs Team Piper (Piper, Mongo, Benoit, Jarrett) vs Team WCW (Luger, Giant, Steiners). :D Dennis Rodman a aparut alaturi de Hogan, era in perioada cand aparuse filmul ala cu VanDamme si Rodman agenti. :D ce vremuri bune
Heath Scumm
9th September 2010, 13:00
Povestea vietii unuia dintre cele mai mari superstaruri din pro-wrestling, rezumata in 7 minute ... "The Total Package" Lex Luger, cum moartea lui Miss Elizabeth i-a schimbat viata si ce se mai intampla cu el in prezent.
58HPCHP5vu8
Watch it, it's worth it!
Heath Scumm
24th February 2011, 10:07
A MUST See!!!
L9cXt4Kfo18
aKUkvjsz-LU
Reaper
24th February 2011, 12:19
Meciul asta poate fi vizionat luni la Vintage Collection. :)
Gombos
14th March 2011, 22:01
Meciul asta poate fi vizionat luni la Vintage Collection. :)
am o intrebare, Reaper, de ce la Vintage Collection nu apare deloc perioada nW0? sau poate ca n-am vazut eu in vreo seara sau va urma de acuma candva?
imi aduc aminte ca am vazut un tag team match parca cu Sting, dar nu l-am vazut niciodata ca si crow. de ce oare? Vince McMahon sa fie cauza?
Heath Scumm
14th March 2011, 23:13
Yeah, what is up with that, nigguh? Is Eurosport hating on the Stinger or wut?
Reaper
15th March 2011, 06:57
^Nah, not that I know of. :)
Din cate am observat eu, pattern-ul este: in Vintage Collection nu apare niciun wrestler asociat cu TNA (ex: crow Sting, Hogan, Flair).
Heath Scumm
30th March 2011, 23:21
www.wcw.com
It's back on!!
thunder_liger
1st April 2011, 10:47
He he , they don't make'em like the old days.
Heath Scumm
18th September 2011, 15:35
WCW Starrcade 1995 - World Championship Wrestling vs New Japan Pro Wrestling
vX8hsUVbtwI
daby
18th September 2011, 15:51
Pai si ala cu Kollision in Korea cu 200.000 de oameni ?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.