View Full Version : TNA Maximum Impact Tour 2010
Heath Scumm
10th August 2009, 22:52
Anul acesta am facut primul pas in a-mi indeplini visul de a vedea un show live de wrestling.
Printre zecile de federatii independente care-si desfasoara activitatea in UK, n-am gasit niciuna care sa merite o deplasare de 2 zile pentru un show in care singurii luptatori cunoscuti sunt PAC si Nigel McGuiness.
Am avut de ales asadar intre 2 showuri in Londra ... WWE DX Invasion si TNA Maximum Impact Tour. Preturi similare la bilete insa nu am stat sa ma gandesc de 2 ori ... TNA was the choice for me!
Biletele le primesc la inceputul lui 2010 dar am niste locuri acceptabile si cred ca showul va fi grozav.
cutuma
10th August 2009, 23:13
So you were not ready to suck it. As Rocky would put it, why let down the n%^!Az?
RockBerg
10th August 2009, 23:17
WWE DX Invasion si TNA Maximum Impact Tour.
TNA was the choice for me!
You should write books on how to fail.
cutuma
10th August 2009, 23:27
Trebuia sa te iei dupa titlu. Cand ceva e maximum e clar naspa. Adica "Helga's maximum safety condoms" sau "Nea Gheorghe's maximum security strongbox" sau "Gigi Becali's maximum improved sheep".
It's gonna blow big baby chunks.
Heath Scumm
10th August 2009, 23:39
Daca era un show SmackDown in Londra m-as fi gandit serios la asta. Altfel ... hmmm, not really interested.
Triple H, Shawn Michaels, John Cena, Randy Orton, Batista, The Big Show, MVP, Matt Hardy, Kofi Kingston, Maryse, Beth Pheonix, Kelly Kelly. Chiar nu pot spune ca-mi place in mod special vreun luptator din lista.
milanezu
11th August 2009, 00:17
matt hardy este in smackdown din nou.
Heath Scumm
11th August 2009, 09:55
Deci inca un motiv in plus. Din RAW imi place cel mai mult Steven Regal si nici nu stiu daca mai e activ in roster. Kofi e ok dar nu e nici pe departe in topul preferatilor mei.
TNA au un roster solid cu care vin in UK ... deci n-am de ce sa regret decizia.
VladC
11th August 2009, 10:28
^that's my man!!! regal e in ecw
Giorgian
11th August 2009, 11:30
WWE will be running one of their European tours in November under the name “Undertaker’s Rest In Peace Tour.”
* Thursday, Nov 5 WWE SmackDown & ECW Present Undertaker’s Rest In Peace Tour – Frankfurt, Germany 8:00pm
* Wednesday, Nov 11 WWE SmackDown & ECW Present Undertaker’s Rest In Peace Tour – Stuttgart, Germany 8:00pm
* Thursday, Nov 12 WWE SmackDown & ECW Present Undertaker’s Rest In Peace Tour – Leipzig, Germany 8:00pm
* Friday, Nov 13 WWE SmackDown & ECW Present Undertaker’s Rest In Peace Tour – Hamburg, Germany 7:00pm
sora mea sta in munchen...oricum planuiam o vizia la toamna....si best part is : no RAW involved
Superstars Including:
Undertaker
CM Punk
Rey Mysterio
Chris Jericho
Kane
Finlay
Christian
Melina
Michelle McCool
Plus many more!
"
Raiden
11th August 2009, 11:36
TNA au un roster solid cu care vin in UK ... deci n-am de ce sa regret decizia.
Cu ce roster vine TNA ?
VladC
11th August 2009, 12:38
Maximum Impact Tour 2010 - wrestlers in attendance:
AJ Styles
Samoa Joe
Christopher Daniels
The British Invasion
and more to be announced!
http://www.tnaeuro.com/ aici sunt mai multi...mi-a fost lene sa ii scriu..e siteul oficial
wwefan
16th August 2009, 16:06
... deci n-am de ce sa regret decizia.
De ce ai regreta daca e prima oara cind vezi Live wrestling pro chiar daca ai fi dezamagit de ce-ai sa vezi!Consumati pina la capat regretele vazind,decit sa ai regrete ca ai dat cu piciorul la o sansa;nu de alta,dar s-ar putea,vazind show-ul din sala,sa ai senzatia ca esti atit s/mark deopotriva cu cei pe care i-ai judecat cu asprime de pe fotoliu din fata TV-ului!
Astept sa ne dai un Report de la fata locului si nu ce citim noi de pe net.
wwefan
Giorgian
16th August 2009, 20:28
huh?
Glumetzul
17th August 2009, 14:12
daca nu vine Sting, mai bine te duci la WWE...
Raiden
17th August 2009, 14:22
Sunt alti wrestleri mai importanti ca Sting in TNA. :)
Glumetzul
28th August 2009, 04:32
adica mai multi wrestleri care isi dau mai multa importanta... :) Gen Kurt Angle, Triple H-ul TNA-ului! Pe Kurt Angle il respect, dar pe HHH niciodata! Pe Shawn Michaels da, dar pe HHH niciodata!
Dr. Pinyada
8th September 2009, 02:08
Oricat de rau mi-ar parea sa recunosc, Scumm are dreptate: spre deosebire de balbaiala WWE, care incearca cu disperare sa isi improspateze imaginea dezgropand vechi storylines (ironic), TNA vine cu un roster proaspat si solid. Cred ca va fi un show pe cinste.
Sigur, si visul meu era pana de curand sa ii revad pe HBK si HHH impreuna sub stindardul DX, dar sa fim sincer, o reuniune mai artificiala nu puteau construit. S-a discutat atat de mult pe net, s-au facut petitii online, s-au pus atatea intrebari pe Yahoo Answers "Will we ever see a DX reunion?", incat acum deja pare fortata reuniunea. Plus varsta avansata a ambilor, plus rating-ul PG... pur si simplu acest angle nu mai are aceeasi forta cum ar fi avut acum cativa ani. Este comparabil cu angle-ul nWo 2012.
Sunt sigur ca show-ul TNA va fi savuros, avand in vedere ca vor aparea Samoa Joe, AJ Styles, fratii Dudley, Kurt Angle, Beer Money, Suicide. Acestia sunt performeri extraordinari care fac spectacol acum. Comparand putin aceasta lista cu roster-ul anuntat pentru WWE DX Invasion, trebuie sa fiu de acord cu Scumm... Vor fi prezenti Triple H si HBK, care, cel mai probabil, vor imparti sepci si tricouri DX, eternii Cena si Orton, Batista, care probabil doar va semna autografe, fiind accidentat (chiar daca nu este accidentat, se misca exact ca si cand ar fi) si Big Show, care este singurul din lista care ar putea face spectacol. Dar daca as fi in situatia lui Scumm de a fi la un pas sa vad primul meu spectacol de wrestling live, cu siguranta as opta pentru TNA Maximum Impact. Imi pare rau sa o spun, dar daca nu esti un pusti de 10 ani, risti sa fii dezamagit de WWE.
PS: Scumm, sa uploadezi imagini/filme de la eveniment dupa spectacol.
Giorgian
8th September 2009, 18:45
WWE will be running one of their European tours in November under the name “Undertaker’s Rest In Peace Tour.”
* Thursday, Nov 5 WWE SmackDown & ECW Present Undertaker’s Rest In Peace Tour – Frankfurt, Germany 8:00pm
* Wednesday, Nov 11 WWE SmackDown & ECW Present Undertaker’s Rest In Peace Tour – Stuttgart, Germany 8:00pm
* Thursday, Nov 12 WWE SmackDown & ECW Present Undertaker’s Rest In Peace Tour – Leipzig, Germany 8:00pm
* Friday, Nov 13 WWE SmackDown & ECW Present Undertaker’s Rest In Peace Tour – Hamburg, Germany 7:00pm
sora mea sta in munchen...oricum planuiam o vizia la toamna....si best part is : no RAW involved
Superstars Including:
Undertaker
CM Punk
Rey Mysterio
Chris Jericho
Kane
Finlay
Christian
Melina
Michelle McCool
Plus many more!
"
Pinyada ce zici de asta? alt roster poate un pic mai interesant
Heath Scumm
8th September 2009, 20:34
Undertaker's Rest in Peace Tour vine si in UK dar nu si in Londra. Cei din capitala prefera DX-ul :)
Surprinzator insa, la ratinguri TNA depaseste WWE in UK. Mai toate revistele cu wrestling de aici acorda cam 40% din spatiu TNA-ului, 40% puro/lucha/indy/federatii britanice si restul WWE-ului. Acum ca CM Punk primeste pushul pe care il merita, WWE cred ca va creste ca ratinguri aici.
@Pinyada
I'll try :)
Heath Scumm
16th January 2010, 18:29
Saptamana trecuta am primit biletul pentru 30 Ianuarie. The XDivision is Main Eventing the show.
Ultimate X Main Event - Amazing Red vs The Pope vs Shelley vs Sabin vs Daniels vs Suicide
Inca nu stiu daca meciul e pentru titlu sau nu desi britanicii spun ca ar fi :rolleyes:
Astea sunt Main Eventurile pentru Tour-ul Britanic - http://www.youtube.com/watch?v=o-Mv6YDi5es
I know you people hate me right now :D ... even Ratonu :evil:
VladC
17th January 2010, 03:15
I hate you!!!:(
Marko
17th January 2010, 09:31
DAMN ! Lucky bastard.
Heath Scumm
17th January 2010, 14:17
Nu se stie daca Amazing Red si The Pope vor mai face deplasarea ... asa ca s-ar putea sa ramana doar un 4 way match. Eh, good enough!
VladC
17th January 2010, 14:38
^NO POPE?..that's bad..:(
Reaper
18th January 2010, 00:56
Eu i-am vazut pe Pac si El Generico la BUCURESTI! Viata mea nu a fost traita degeaba.
N-are rost sa ma oftic pe indivizi ce intra pe messenger doar invisible ( :) ) ca au parte de mai mult wrestling ca mine, chiar daca este vorba e TNA.
Heath Scumm
21st January 2010, 12:50
Nici nu prea mai intru pe messenger .. iti scriu zilele astea un mail sa-ti spun mai multe, promit :D
legendkiller
28th January 2010, 21:44
Partial source: Wrestling Observer Newsletter
- The reason TNA brought the six-sided ring on the UK tour is because the ring had already been shipped overseas before the decision was made to do away with it.
Cred ca asta e o veste buna pentru HeathScumm. :ok:
daby
28th January 2010, 22:05
You have The Beautiful People. What more do you want ?
Heath Scumm
28th January 2010, 22:26
In London
5-Man Ultimate X for X Division Title: AMAZING RED VS THE POPE VS DANIELS VS CHRIS SABIN VS SUICIDE
AJ STYLES VS KURT ANGLE
Tag Titles: THE BRITISH INVASION W/ BIG ROB VS BEER MONEY
Plus: DESMOND WOLFE, SAMOA JOE, TEAM 3D, “THE POPE” D’ANGELO DINERO, ERIC YOUNG, AWESOME KONG & HAMADA, “THE BLUEPRINT” MATT MORGAN, TAYLOR WILDE & SARITA, HERNANDEZ, and more!
VladC
28th January 2010, 23:05
In London
5-Man Ultimate X for X Division Title: AMAZING RED VS THE POPE VS DANIELS VS CHRIS SABIN VS SUICIDE
AJ STYLES VS KURT ANGLE
Tag Titles: THE BRITISH INVASION W/ BIG ROB VS BEER MONEY
Plus: DESMOND WOLFE, SAMOA JOE, TEAM 3D, “THE POPE” D’ANGELO DINERO, ERIC YOUNG, AWESOME KONG & HAMADA, “THE BLUEPRINT” MATT MORGAN, TAYLOR WILDE & SARITA, HERNANDEZ, and more!
when was this updated?:confused:
RKO2426
29th January 2010, 02:16
when was this updated?:confused:
must have been prepared just before the Genisis PPV & sent on Monday 18 Jan @ approx 3PM GMT
But only 3 of the 12 Advertised Happened
being:
Glasgow: AJ STYLES VS SAMOA JOE
Bournemouth: AJ STYLES VS DESMOND WOLFE
Cardiff: ERIC YOUNG VS ROB TERRY
& the most confusing thing About the Glasgow Show was Amazing Red WAS NOT The X-Division Champion (Even though he retained it @ Genisis & iMPACT! airs in the uk on the Same Night as this show)
Heath Scumm
31st January 2010, 13:16
Hai sa va povestesc cate ceva din ceea ce-a fost un show de calibru PPV ... vreti? :)
PSYCHO
31st January 2010, 14:52
Hai sa va povestesc cate ceva din ceea ce-a fost un show de calibru PPV ... vreti? :)
Nu! :cry:
Marko
31st January 2010, 14:58
Ba da. Nu-l lua in seama pe PSYCHO.
Heath Scumm
31st January 2010, 18:58
Show-ul din Londra era ultimul din Maximum Impact Tour. S-a desfasurat la Wembley Arena, in jur de 80% din Arena a fost plina. Locurile mele au fost de 45 Lire, eram pozitionat exact deasupra rampei de unde se arunca de obicei New Jack in ECW :D Langa ring, biletele ajungeau si la 80 Lire dar acolo toata lumea statea in picioare si de-abia puteai vedea ceva.
Acesta a fost ultimul show cu ringul cu 6 colturi.
Jeremy Borash a fost gazda serii si a avut o reactie extrem de pozitiva din partea publicului.
Show-ul a inceput cu The Beautiful People vs Sarita/Taylor Wilde cu Hamada special referee. Velvet Sky s-a ridicat deasupra tuturor si o parte din public a sustinut-o. A fost cu adevarat heel-ul meciului dar meciul n-a fost cine stie ce. Oricum mai bun decat meciurile de la TV din WWE. Beautiful People au castigat trisand, apoi Hamada a intervenit, kicked the shit out of TBP si impreuna cu Sarita si Wylde le-au alungat din ring.
Urmatorul meci a fost Desmond Wolfe vs The Pope. Wolfe a castigat cu un Tower Of London dar Pope si-a jucat foarte bine rolul de heel. Cu mandrie spun ca am initiat o mica scandare "Let's Go Pope!" si "Pope is Pimpin" cand intreaga Arena scanda "Let's go Desmond!".
A urmat Eric Young/Rhino vs Hernandez/Samoa Joe. Publicul a innebunit la Samoa Joe si infruntarea dintre Joe si Rhino si loviturile stiff dintre ei au ridicat Arena in picioare. "Joe's gonna kill you!" ca scandare generala, un salt absolut fenomenal al lui Hernandez peste corzi in timp ce Joe a trecut printre ele si un Muscle Buster de final au incheiat un meci decent, cu un Samoa Joe peste toti ceilalti wrestleri.
Eric Young l-a complementat bine pe Joe si Rhino a aratat ca inca se descurca foarte bine ca power wrestler. Desi la TV pare mic, live e urias, genu' patrat.
Beer Money vs British Invasion vs Team 3D a avut de departe cea mai buna reactie a publicului. De fapt, Beer Money au vandut cel mai mult merchandise (din ceea ce-am vazut in jurul meu). Jumatate din Arena striga Beer in timp ce cealalta scanda Money iar meciul s-a incheiat cu o victorie a acestora. La final, Team 3D l-au trecut pe Terry printr-o masa iar Rob Terry a avut parte de multe huiduieli si scandari de "You can't wrestle!", chiar daca era britanic. Apoi a urmat un moment in care 3D au luat un copil in ring si i-au dat o bucata din masa rupta iar intreaga Arena i-a scandat numele copilului spre deliciul tuturor pustilor din sala.
A urmat spectacolul numit The Ultimate X. Noul campion incoronat, Doug Williams si-a aparat cu succes titlul in fata lui Suicide, Daniels, Amazing Red si Chris Fuckin' Sabin. Daca ar fi sa fiu critic, campionul a fost cel mai slab ca prestatie dar a executat un Rolling Suplex mai bun decat la TV, aproape omorandu-l pe adversar.
Un Kick al lui Sabin pe Amazing Red a fost atat de dur incat s-a auzit pana in ultimele locuri ale Arenei si intreg publicul a inceput sa scandeze "Holy Shit!".
Cel mai sick bump a fost un Suicide care a cazut de pe structura metalica gen Elevation X pe crucea de cabluri iar apoi head first in podea in timp ce Amazing Red a fost intors pe dos de un Dropkick demential al lui Suicide in timp ce atarna de cabluri. Scandari de genul "Please Don't Die" s-au auzit cand Daniels si Suicide se luptau pe metalul Elevation X iar Doug Williams cred ca si-a zburat rotula cand a aterizat cu centura, fiind ajutat de personalul medical sa paraseasca Arena. Doug Williams n-a mai aparut nici la final cand intreg rosterul a sarbatorit in ring cu fanii.
Apoi Dixie Carter a fost invitata in ring si intreaga ArenA a huiduit-o. A avut de departe cea mai urata primire de la tot publicul si si-a incheiat discursul acoperit de huiduieli si injuraturi cu un "I realise some of you people don't like me and I'm sorry for that!". In timpul discursului, grupuri de fani ici si colo scandau "Hogan Sucks!" si "We want Six Sides!".
Apoi l-a chemat pe AJ Styles in ring si i-a ordonat ... repet ... i-a ordonat ca unui copil ... sa-si apere titlul mondial in acea seara, trimitandu-l pe Hebner in vestiar. AJ Styles a parut ca un copil de gradinita certat de mama lui si nu ca un campion mondial. Contenderul numarul 1 a fost Kurt Angle care a pus ceva muschi pe el si arata destul de masiv in ring fata de AJ Styles. In opinia mea, Styles vs Angle este noul Austin vs The Rock.
Ce-a urmat a fost un meci de 5 stele de vreo jumate de ora ... ultimele 5 minute s-au incheiat cu intreaga Arena in picioare. Styles il accidenteaza pe Slick Johnson, Earl Hebner apare, Angle il prinde in Ankle Lock pe Hebner dupa ce Hebner a refuzat sa numere un Top Rope Angle Slam, Styles executa un Low Blow si cel mai devastator Brainbuster pe centura mondiala, pastrandu-si titlul.
Dupa meci insa, Angle se razbuna cu un Styles Clash, o cheama pe Dixie Carter in ring, o saruta si-i spune publicului ceva de genul "N-o mai huiduiti pe Dixie ... nu vedeti ca ne da joburi?" A fost un moment penibil, unii au huiduit in continuare dar majoritatea au inceput sa aplaude dupa ce intreg rosterul a revenit in ring pentru un Beer Bash patronat de BEER ... MONEY!!!
Cam asta a fost showul pe scurt ... 3 ore de actiune cum ma indoiesc ca as fi vazut la DX Invasion Show si un Ultimate X absolut incredibil. Incerc sa pun si niste poze daca le primesc de la niste baieti cu care am scandat toata noaptea :D
RockBerg
31st January 2010, 19:28
Stuff
Am citit doar ca e de la tine. *hugs*
In opinia mea, Styles vs Angle este noul Austin vs The Rock.
Opinions are like assholes..everyo... :drak:
Heath Scumm
2nd February 2010, 13:27
Pozele de la eveniment - http://www.tnawrestling.com/news/item/1754-photos-from-tnas-event-in-london-eng
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.