View Full Version : Cehia - ROMANIA
Vand vise
9th September 2004, 17:05
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.
Sambata, 09.10.2004 - Cehia – ROMANIA
andreiush
9th September 2004, 17:54
N-ai scris si ora :drak:
Despre meci...Hai ROMANIA :great:
Sa speram intr-o minune...
lupisor lupetto
10th September 2004, 05:34
mi-ai luat-o inainte Jesse :)
ceva care ne da sperante: persoana care a analizat meciul Cehilor impotriva Olandezilor a fost Stoichita. Cel putin sfaturile lui ii vor folosi lui Iordanescu.
Devilism
10th September 2004, 06:42
Sa speram ca vom scoate un rezultat bun la praga. poate un 2-1 pentru Romania :)
armin
10th September 2004, 08:28
Cred in continuare ca ne va fi mai greu cu Cehii decat cu Olandezii. La Praga nu avem ce pierde, eu zic ca putem incerca sa-i surprindem cu ceva. Ori noi, ori ei.
Daca vom fi norocosi cu Cehii, ne putem bate pentru locul 1. Daca nu, ne vom bate cu Olanda pentru locul 2 in grupa.
Hai ROMANIA!
corinutza_88
10th September 2004, 11:58
egal sau bate romania!
Catalanul
10th September 2004, 17:51
O sa fie un meci greu dar avem sansa noastra si trebuie sa profitam de ea. Asadar sper ca Romania sa scoata un rezultat pozitiv, macar un egal (deoarece o victorie cred ca e greu de obtinut).
shi mai trebuie ceva sa nu mai vina indolentu' ala de marica cat mai rad cand vad scris numele lui MARICA deoarece in spaniola marica=gay :D:D:D
gabryel
10th September 2004, 18:27
Hai romania :great: ne va fi foarte greu dar poate poate... :D
sa speram ca vom avea si noi un arbitru care sa fie impartial... :rosu:
Stealth-P
10th September 2004, 18:56
bai, voi va im batati cu apa rece bai fratilor...2-1 romania..
ati uitat ca da bea a bea am reusit sa batem pe macedonia....
sa avem noroc sa nu ne bage mau mult de 3 goluri :ciocan:
Gabriel28
10th September 2004, 19:14
hm, nu stiu ce se intampla cu suporterii romani. eu cred ca ati uitat ca anu asta am batut echipa germaniei cu 5-1, in situatia in care echipa romaniei era aproape cu echipa de tineret. cehia? ce mare echipa este cehia? este o echipa ca oricare alta, numai ca este f. mediatizata. echipe d-astea care au rasarit la cate o competie...odata la nushtiu cati ani au fost mereu (bulgaria in 94, croatia 98, turcia 02..si nu ul ultimul rand grecia 04). Nedved s-a retras oficial din echipa, iar el era conducatorul lor de joc. Milan Baros....nu mi se pare un jucator excelent si nu mi se pare cu nimic mai TARE ca Mutu, sau daca e sa o luam pe tehnica, in atac Cernat...insira 2-3 aparatori lejer indiferent de adversar, numai ca problema lui Cernat e si norocul...are un ghinion omu asta, mereu se intampla ceva in ultima clipa. Eu zic sa stati linistiti ca in cel mai rau caz meciul se va termina 2-1 pentru Romania.
Singura problema din grupa noastra este Olanda, dar din cate am vazut, mai periculoasa mi sa parut Macedonia...in meciul cu Romania, decat Olanda in meciul cu Cehia.
Noroc
petru
11th September 2004, 04:29
hm, nu stiu ce se intampla cu suporterii romani. eu cred ca ati uitat ca anu asta am batut echipa germaniei cu 5-1, in situatia in care echipa romaniei era aproape cu echipa de tineret. cehia? ce mare echipa este cehia? este o echipa ca oricare alta, numai ca este f. mediatizata. echipe d-astea care au rasarit la cate o competie...odata la nushtiu cati ani au fost mereu (bulgaria in 94, croatia 98, turcia 02..si nu ul ultimul rand grecia 04). Nedved s-a retras oficial din echipa, iar el era conducatorul lor de joc. Milan Baros....nu mi se pare un jucator excelent si nu mi se pare cu nimic mai TARE ca Mutu, sau daca e sa o luam pe tehnica, in atac Cernat...insira 2-3 aparatori lejer indiferent de adversar, numai ca problema lui Cernat e si norocul...are un ghinion omu asta, mereu se intampla ceva in ultima clipa. Eu zic sa stati linistiti ca in cel mai rau caz meciul se va termina 2-1 pentru Romania.
Singura problema din grupa noastra este Olanda, dar din cate am vazut, mai periculoasa mi sa parut Macedonia...in meciul cu Romania, decat Olanda in meciul cu Cehia.
Noroc
pardon, dar pe nemti i-am batut cu 5-1 intr-un amical. si oricum ce echipa e germania? in afara de ballack (care n-a jucat cu noi) nu mai au nici un jucator bun. de fapt s-a vazut si la europene cand au furat-o de la rezervele cehilor si au facut egal cu letonia... iar cehia aia mediatizata a fost totusi in semifinalele campionatului pe cand alde mutu se antrena in fata televizorului. si cand mai vezi ce probleme am avut cu finlanda si macedonia acasa, te ia durerea de cap.
desi sper la un egal, eu totusi zic 3-1 pentru cehia (iar marcheaza mutu din lovitura libera).
giovanni BV
11th September 2004, 10:43
Trebuie sa ne pregatim foarte bine pentru acest meci !!! Si daca ne ajuta Dumnezeu sa avem tot lotul echipei in stare de sanatate foarte buna , putem aduna roadele mai incolo !!!
gabryel
11th September 2004, 12:44
sa nu uitam ca in primele meciuri nu au fost Chivu, Radoi si Ghionea :great:
Marius Niculae a zis ca vrea fundas sa il marcheze pe Koller :D
oricum bine ca si-a revenit io pe el l-as baga in atac decat pe Danciulescu :nah:
dragos_popa17
12th September 2004, 15:05
E posibil orice rezultat. Nu sunt cehii extraordinari, sa nu avem nici o sansa cum zic unii. Daca erau asa tari castigau cu Olanda, mai ales la cum au jucat olandezii. In plus, nu il vor avea pe Nedved, Smicer si Poborsky. Linia de mijloc de la europene. Doar Rosicky va fi, dar el nu poate trage echipa dupa el cum o facea Nedved. Trebuie sa fim foarte atenti sa nu primim goluri din faze fixe. De asta ma tem cel mai mult, ca am cam fost pe spate la acest capitol pana acum.
Oricum, lupta pentru primele 3 locuri va fi foarte stransa pentru ca punctele nu se pot pierde doar in meciuri directe intre Romania, Olanda si Cehia, dar si in meciuri impotriva Finlandei si Macedoniei. Olanda a facut egal si cu Moldova in calificarile pentru Euro, si ala chinuit, iar acum si-au schimbat jumate din echipa. Cehii iarasi au pierdut jucatori importanti.
lupisor lupetto
13th September 2004, 06:10
Rosicky nu va juca probabil cu noi, cred ca are ruptura musculara.
CoolRain
13th September 2004, 15:22
Ghinion pentru cehi ca in meciul cu Olanda, plus norocul proverbial al lui Iordanescu si gata! scoatem un meci egal ! :yeah:
Sinn Fein
13th September 2004, 17:48
bate Cehia ...3-1
Ultras
14th September 2004, 11:46
Din pacate diferenta dintre cehi si noi este destul de mare. Cam ca dintre profesionisti si amatori. Cehia - Romania 5-1... :mad:
Vand vise
14th September 2004, 11:59
Romania este obligata sa castige. :D Cehia - Romania 1-2
romanomar
15th September 2004, 05:19
nu stiu ce sa intimpla cu romanii ,daca jucatorii erau pesimisti ca voi ,luam bataie si dela finlandezi.daca romanii nau incredere in echipa lor , cine sa aiba ?bulgarii. eu zic ca cehii au multe probleme , nedved nu o sa fie, poborsky poate se intoarce si rocisky speranta lor sa lovit in campionatu german, in plus ei inca nau nici un punct, si noi avem 9/9.
si asta o sa le pune sub presiune
*cehia nu sa calificat nici o data la cupa lumii, ultima data a fost in 1990 sub numele czechoslovakia.
dragos_popa17
15th September 2004, 23:44
nu stiu ce sa intimpla cu romanii ,daca jucatorii erau pesimisti ca voi ,luam bataie si dela finlandezi.daca romanii nau incredere in echipa lor , cine sa aiba ?bulgarii.
Asa suntem noi romanii. Daca am fi campioni mondiali si am castiga toate meciurile cu 3-0 noi ne-am plange ca de ce nu le castigam cu 4-0.
Gabriel28
16th September 2004, 01:30
m-am razgandit. batem ori cu 2-1 ori cu 3-2....sa moara biba de nu! :D :D
Denis
16th September 2004, 08:12
Cehii sunt in foame de puncte dupa meciul pierdut cu olandezi asha ca o sa fie greu. Meci de 1X2, dar eu votez X (1-1) :bere: asha sa fie toata lumea multzumita :)
giovanni BV
17th September 2004, 10:06
Cred ca Cehia este cea mai grea echipa pe care o are de infruntat Romania !!! Au jucatori tineri , de valoare si ei , si de aceea trebuie pregatit acest joc cit se poate de serios !!! Olanda pentru mine este o echipe cu numai citeva individualitati , care daca sint imobilizate bine , nu vor putea face mare lucru !!! Cel mai mult de lucru la echipa noastra este , apararea !!! Daca lucram mai mult pe acest sector din aparare , sa gasim o solutie mai buna , nu ne mai poate bate nimeni !!!
jhon_goodboy
17th September 2004, 14:28
Vom avea un meci foarte greu cu cehii care vin dupa infrangerea cu olanda si vor sa faca uitata acea partida. :cool:
Nu trebuie sa avem teama de adversarii nostri si sa construim mai mult la mijlocul terenului.
Trebuie sa fim foarte atenti mai ales pe contraatac unde cehii i-au surprins pe danezi in sferturile campionatului european din portugalia si care nu au fost nici putine in meciul cu olanda.
Nu trebuie sa uitam si de fazele fixe unde am primit cate un gol de fiecare data in partidele disputate pana acum.
Sper ca va reveni si Ganea pentru a face cuplu de atac cu adi mutu-si ajutati de daniel pancu-care sa puna destule probleme apararii cehe. :)
Voi fi alaturi de baietii nostri 90 de minute si voi trai la intensitate maxima fiecare faza de poarta. :scared:
Presimt ca vom face un meci mare si vom castiga la 2 goluri diferenta(3-1 pentru noi). :ok:
18th September 2004, 02:09
jucatorii necesari ca sa ii rupem pe cehi:
mutu, pancu, cernat, radoi, chivu...plus petre
restu cum o vrea dumnezeu!!! trare ar fii fost sa joace si dorinel munteanu
Arjen_Robben
18th September 2004, 12:07
daca nu avem un avantaj de 2 goluri la pauza o sa fie foarte greu .... doar se stie ca ai nostri cedeaza usor in repriza a 2a .... Romania - Cehia 2-1 e cel mai optimist pronostic care se poate da
Denis
18th September 2004, 21:04
2-1 chiar ca e optimist. dar oricum, cehilor le e cam tarsha de romani dupa ce suntem pe primul loc pana aku in grupa cu 9 pct din 9 posibile. Yo ash fi sperat la un 1-1, sau 2-2 (mai bine /hello), iar daca ii invingem pe cehi, va datzi seama ce o sa creada olandezii :drak:. Van Basten o sa trebuiasca sa iasa cu o solutzie mai buna pana la meciul cu romania :evil:. Iar daca pierdem, nare nimik numai daca cashtigam cu ei acasa.
Sper in acest clasament:
1. Romania
2. Olanda
3. Finlanda
4. Cehia
..............
petru
19th September 2004, 12:20
dar oricum, cehilor le e cam tarsha de romani dupa ce suntem pe primul loc pana aku in grupa cu 9 pct din 9 posibile.
nu mai pot cehii de frica noastra... pai, ar fi fost ditamai rusinea sa avem mai putin de 9 puncte la ce adversari meseriasi am avut (si n-am fost departe...)
Vadim
19th September 2004, 13:28
Astea 9 puncte nu spun nimic, dar era un dezastru daca nu le aveam. Nu uitati ca am avut emotii mari cu Macedonia... In minutul 80 era 1-1.
Cu Cehia intr-adevar va fi alta mincare de peste. Un egal la Praga poate fi considerat un succes. Ati vazut Cehia la EURO 2004 si in partida de acum cu Olanda din preliminarii, este mai mult decit redutabila.
LaTzaU
19th September 2004, 14:06
cehii joaca mai bine decat olandezii ( desi au pierdut la olandezi acasa ) cred ca vor trage serios pen castigarea tuturor celorlalte puncte puse in joc pentru ei .. ei vad in Romania un adversar gen Macedonia pen noi ... ne pot pune probleme .. teoretic :D
ADY19
19th September 2004, 14:20
Am votat ca o sa luam bataie. Milan Baros ne va da vre-o 2 goluri. O sa o luam pe cocoasa bine de tot. O sa vedeti. Aici nu e vorba de patriotism....ci de realitate. Cehia e mult peste noi. Cu Olanda poate ne vom descurca dar nici acolo nu e sigur.
Stealth-P
20th September 2004, 00:24
VAI DE CURU NOSTRU BAI!
suntem varza, sper ca osa vie bine!
romanomar
20th September 2004, 03:08
eu o sa fiu realist si o sa zic ca vom pierde cu cehia la praga. dar totusi trebuie sa speram . trebuie sa prindem noi o zi mai buna cum am facut cu germania, si sa avem noroc cum am avut cu macedonia. si sa aiba ei mult ghinion cum au avut in ultimile 3 calificari la mondiale .
pe teren o sa fie foarte greu . o sa ne pune cehii sub mare presiune tot meciul
si cu greselile lui lobont...
doamne fereste si iesim macar cu un egal
claudio25ro
20th September 2004, 13:14
Meciul Va Fi La Discretia Cehilor...mai Ales Ca Arbitrul Ia Cam "facut" Cu Olanda. Sunt Sigur Ca O Furam...macar La 2 Goluri...asta-i Realitatea
unul
20th September 2004, 15:57
Antrenorul ar trebui formeze o echipa care sa joace bine impreuna, compact si fara pierderi de minge nefortate si daca individualistii nu se integreaza sa renunte la ei. Prin a se integra inteleg ca un Mutu ar trebui prin jocul lui sa dea suta la suta dovada ca si pentru el sa dea 'echipa' un gol conteaza de 1.000.000 de ori mai mult decat sa dea el unul.
M-am uitat ce jocuri mai vin si am tras concluzia ca Romania n-ar avea voie sa piarda jocul cu Cehia, daca vrea sa-si pastreze sansa de a se califica din forta proprie. Vor veni jocuri, unde nu va mai avea timp sa se pregateasca asa de bine ca pentru acest joc.
26-Mar-2005 Romania - Olanda
30-Mar-2005 Macedonia - Romania
04-Jun-2005 Olanda - Romania
08-Jun-2005 Romania - Armenia
ady_azzuro
20th September 2004, 16:41
Ii batem, doar suntem cei mai buni din grupa! :yeah:
Profetu
20th September 2004, 17:17
Nici eu nu cred ca batem la Praga ... dar intr-un egal sper.
Mariusmadmax
23rd September 2004, 01:40
:mad:
RstInPc
24th September 2004, 14:24
"Stranierii" convocati pentrul meciul cu Cehia:
Bogdan Lobonţ (Ajax Amsterdam), Flavius Stoican, Cosmin Bărcăuan, Răzvan Raţ, Ciprian Marica (Şahtior Donetk), Cristian Chivu (AS Roma), Adrian Iencsi, Florin Soavă (ambii Spartak Moskova), Daniel Pancu (Beşiktaş Istabul), Florin Cernat (Dinamo Kiev), Adrian Mutu (Chelsea), Cristian Dancia (Torpedo Moscova) şi Paul Codrea (AC Torino)
Nu mai scapam de Soava sub nici o forma :headbang: :jerk:
Vand vise
24th September 2004, 16:29
Pavel Nedved, capitanul nationalei Cehiei si detinatorul Balonului de Aur 2003, a decis azi sa puna capat carierei internationale dupa 83 de selectii. In varsta de 32 de ani, Nedved si-a anuntat, printr-un comunicat, federatia ca nu mai are motivatia necesara ca sa mai continue. In aceasta situatie nationala Romaniei scapa de un adversar de prima mana chiar incepand cu meciul de la Praga din 9 octombrie.
andreiush
24th September 2004, 16:47
Tata Puiu l-a adus pe Codrea pentru a-i face marcaj la Koller? sau pentru ce? Ciudate idei mai are cashketa' asta...
ricky
24th September 2004, 18:11
Pavel Nedved, capitanul nationalei Cehiei si detinatorul Balonului de Aur 2003, a decis azi sa puna capat carierei internationale dupa 83 de selectii. In varsta de 32 de ani, Nedved si-a anuntat, printr-un comunicat, federatia ca nu mai are motivatia necesara ca sa mai continue. In aceasta situatie nationala Romaniei scapa de un adversar de prima mana chiar incepand cu meciul de la Praga din 9 octombrie.
Eu am crezut ca a facut-o mai demult ?!
Nu stiu de ce, dar, am impresia ca NEDVED isi va juca meciul de ADIO cu noi !
ROSICKY va putea relua antrenamentele pe 2 octombrie (daca totul decurge normal !). Cred ca BRÜCKNER (asa il cheama ?) ii va cere lui PAVEL sa mai faca un meci !
Ii va fi greu sa-l refuze !
Dar, parerea mea este ca cel mai mare pericol vine din partea lui...KOLLER !
Fantastic ce profesionist e acest jucator !
Il urmaresc de cind a aparut la DORTMUND. Nu sint FAN al echipei dar KOLLER a dat mereu dovada de o seriozitate iesita din comun !
A avut perioade in care a fost singurul titular din echipa care mai era sanatos ! A jucat cu "gradinita" la fel cum joaca impreuna cu "echipa mare" !
Nu se poate lauda cu un joc de "cap" prea bun dar felul in care protejeaza mingea, recuperarile si cum...o pune celui care urmeaza sa traga : FANTASTIC !
Daca prinde o zi buna, SORRY ! N-avem aparator care sa-l tina !
Eventual CHIVU s-ar putea "salva" dindu-si...autogol ! :evil:
P.S. Pentru noi, fiecare joc este unul decisiv !
Inca n-a apucat CEHIA sa joace la macedióni sau finlandezi dar noi...vai ! sa ne bucuram ca am scapat de ei ! Si asta...acasa !
Normal ca ai nostri mai pot creste ! Dar...cum ? ma intreb, din moment ce freaca tusa la echipele de club !
Cred ca tot LUCESCU va avea un cuvint de spus cu jucatorii pregatiti la DONETZK ( ? ).
In ce-l priveste pe PUIU...ar face bine sa se duca la POPA TATU sa-l consulte pentru asezarea in teren... :evil:
A|3x
24th September 2004, 21:03
in cel mai bun caz cred ca vom scoate un egal :rolleyes:
ady_azzuro
24th September 2004, 21:51
Dar, parerea mea este ca cel mai mare pericol vine din partea lui...KOLLER !
Fantastic ce profesionist e acest jucator !
Il urmaresc de cind a aparut la DORTMUND. Nu sint FAN al echipei dar KOLLER a dat mereu dovada de o seriozitate iesita din comun !
A avut perioade in care a fost singurul titular din echipa care mai era sanatos ! A jucat cu "gradinita" la fel cum joaca impreuna cu "echipa mare" !
Nu se poate lauda cu un joc de "cap" prea bun dar felul in care protejeaza mingea, recuperarile si cum...o pune celui care urmeaza sa traga : FANTASTIC !
Daca prinde o zi buna, SORRY ! N-avem aparator care sa-l tina !
Eventual CHIVU s-ar putea "salva" dindu-si...autogol ! :evil:
Koller si Baros fac un cuplu ucigator pt apararea noastra visatoare. Chiar si cu Chivu in echipa ne va fi greu sa suportam presiunea ceha. Oricum lui Koller si Baros le trebuie mingi, iar Nedved era responsabil cu pasa decisiva....s-ar putea ca lipsa lui Nedved sa fie sansa noastra! :ok:
Catalanul
27th September 2004, 22:43
si eu cred ca daca nedved nu mai joaca cehia nu va mai fi ce a fost :rolleyes:
asa ca eu sper sa castigam ;)
http://forum.fcpoli.net/images/smiles/icon_romania.gif http://forum.fcpoli.net/images/smiles/icon_steagromania.gif
giovanni BV
28th September 2004, 01:55
Daca jucam bine in atac , si Iordanescu pregateste o aparare bine inchegata , putem aspira la mai mult !!! Se de-a Domnul o zi buna jucatorilor Romaniei si sa ne ia povara de pe noi !!! Hai Romania !!!
Sinn Fein
28th September 2004, 17:49
Io-s mai pesimisit, bate Cehia fara probleme
realmadrid.com
28th September 2004, 17:59
Am votat ca bate romania, avem o sansa si trebuie sa profitam de ea.
Cehia nu mai este ce a fost, asta este clar, multzi jucatori nu mai joaca deloc, iar ceilaltzi nu mai au aceiasi determinare, sau oricum joaca mai slab...
Acuma trebuie sa avem si noi o aparare stabila si un arbitru neutru si poate avem sansa de un egal sau chiar o victorie:ok:
ronaldinho
29th September 2004, 09:48
Cehii nu vor misca nimic in atac atata timp cat va fi un aparator masiv si artagos ( gen Iencsi ) care sa-l tina pe Koller si unul agil si inteligent ( gen Chivu sau radoi care ne lipsesc ) care sa-l supravegheze pe Baros. Eu zic ca daca echipa Romaniei ar fi fost in efectiv complet, am castiga acest meci. Ganditi-va 3 oameni de baza ai lor, care fac tot atacul ar fi avut nasi ; Koller pe Iencsi, Baros pe Chivu, si Rosicky pe Radoi. In ceea ce priveste apararea lor eu zic ca nu au aparator in lot care ar fi putut sa-l tina pe Bratu. Dar, aici Puiu a dat-o rau de tot in bara. Din moment ce va juca acest meci ofensiv ii trebuia cel putin un atacant de viteza, de contraatac, cum este Bratu. Nu zic ca ceilalti atacanti din lot nu au valoare, dar toti sunt mingicari, genul carora le place sa tina mingea, pe cand Bratu este dintr-o bucata, i-ai aruncat mingea in fata si galopeaza dupa ea. Probabil nea Puiu ii va simti lipsa prin minutul 70, daca scorul va fi 0-0 si cehii vor trebui sa atace. Oricum, eu sper ca Pancu, Mutu sau Cernat sa prinda o zi mare si sa decida unul dintre ei meciul. Eu daca as fi antrenor as incepe in formula:
Lobont- Stoican, Iencsi, Barcauan, Rat- Petre, Soava, Codrea, Cernat-Pancu-Mutu. Asa le-am anula lor un fundas de marcaj, care practic n-ar avea nici un rol in teren, castigand un om la mijloc, in speta Codrea care e un foarte bun recuperator si pasator. Iar Soava s-ar putea retrage, pe faza defensiva ca si libero in cazul in care Baros ( viteza de reactie extraordinara ) trece de omul sau de marcaj. Dupa parearea mea aceasta asezare ar fi cea mai buna, fiind foarte flexibila. Pe faza de atac se poate transforma in : 3-4-3 cu iencsi, barcauan, soava in fata lor- Rat, Codrea, Cernat, Stoican- Petre ( extrema dreapta + se cunoaste bine cu stoican ) , Mutu in centru ( schimband cu Pancu ) si asa s-ar produce superioritate in atac, creand spatii pt cernat. Oricum, sper ca Puiu sa gandeasca acest meci cu capul. Cu un pic de curaj eu zic ca se poate obtine lejer o victorie.
ronaldinho
29th September 2004, 09:49
rectific la partea cu Puiu. Va juca acest meci defensiv.
realmadrid.com
29th September 2004, 15:44
Chivu chiar daca va juca, nu o va face la valoarea lui, dupa atatea etape de stat pe banca sigur nu va stralucii si nici nu va risca sa se accidenteze din nou...
ricky
29th September 2004, 18:26
Ieri seara, la meciul AJAX -BAYERN, la MÜNCHEN, LOBONT s-a remarcat doar pe linia portii !
In rest...
In cel priveste pe Iordanescu, poate ar trebui sa ia masurile antrenorului SCHAAF (BREMEN). Acesta, deoarece toti titularii din aparare sint bolnavi va juca, pentru prima data cu 3 atacanti contra VALENCIEI !
Nu cred ca va face mare lucru dar...cine stie ?
Cum il stiu pe Puiu, din minutul 1 se va retrage cu echipa, maseur, doctor si...sofer in aparare !
Pe cehi nu-i poti surprinde decit facind jocul lor : presing si atac !
Dar, sincer, avem o aparare mediocra (in frunte cu portarul !) si un mijloc, hm !, slabut !
La cehi, imi este teama de dorinta de afirmare a celor care au stat pe banca in Portugalia (vezi cazul echipei a 2-a care a invins Germania !) !
Mai discutam ! Acum, trebuie sa fac o...pauza !
O zi faina !
romanomar
29th September 2004, 18:28
iata ce probleme au cehii o sa lipseste si poborsky dupa ce sa retras nedved . iel sa accidentat ieri in meciul sparta-lyon si o sa lipseste 3 saptamani
deci na mai ramas de cit rociscky dintre mijlocasii care au fost la euro 2004
ACUM am inceput sa cred intrun rezultat mai bun
fia
29th September 2004, 19:26
Si eu sper din toata inima sa batem. HAI ROMANIA!
ricky
29th September 2004, 22:49
Sa dea DUMNEZEU-DRAGUTUL sa ne calificam ! Si de pe pozitia a...3-a ! :evil:
Oricum eu am inceput sapaturile ! Vreau sa-mi aduc fostii colegi de echipa in perioada MONDIALULUI !
Cu sau fara...noi !
Dar...ce frumos ar fi... :ok:
MARCELC
30th September 2004, 04:40
Si eu sper din toata inima sa batem. HAI ROMANIA!
rt_trujohn
2nd October 2004, 17:44
bai fratilor ce este atita caca maca cu cehi cine sint cehi pina la urma urmei? Brazilia? si daca era barazilia dao in colo de treaba fratilor. cehi nu o sa faca nica, moralu lor este chiar foarte mic, nau cistigat de mult un joc de citeva luni, au facut 0 0 cu grecia, dupa aia au pierdut cu olanda si daca stau bine sa ma gindesc nici nu stralucesc.
Singurul lucru pe care trebe sa avem grije este cu loviturile de la 11 metri Romini cam dau la cioante. cartonasele e inco o probleme pentru noi, in rest stamina daca as fi antrenor de nu ias alerga pe astia ca pe hoti de cai, nici unu nu rezista 90 de minute, roimini nu stie sa joace decit o repriza ca dupa aia obosesc, asa e si cu steaua si cu dinamo. Si ne trebe si un antrenor international cu idei noi.
INCA O DATA ROMANIA 2 - CEHIA 0 DACA ROMINI SINT SUPARATI RAU DE TOT CUM STIU EU CA SE POATE, SAR PUREA MAI MULT
Denis
3rd October 2004, 09:59
e cam nashpa ca jucam in deplasare primul meci contra cehilor :(. aku tre' sa capatam curaj din primele minute ca sai disperam umpic be alde barosj (sau cum il mai cheama...)
HAI ROMANIA!
armin
5th October 2004, 12:33
E foarte greu, dar nu imposibil. Trebuie sa ne autodepasim si sa jucam cu incredere, mai ales ca nu avem prea multe de pierdut, ceea ce nu putem spune despre cehi, care au in acest moment zero puncte si joaca sub presiune. Ar fi bine sa ne perfectionam contraatacul. Unde sunteti voi, Hagi, Dumitrescu, Raducioiu :(
Sincer cel mai frica mi-e de partea lui Rat, unde actioneaza Milan Baros. Mai ales ca pe Koller trebuie sa stea 2 aparatori. S-ar putea sa fim cotropiti in careu, daca nu reusim sa dominam mijlocul terenului.
Dar speranta moare ultima.
Hai ROMANIA!
vasile314tzurka
5th October 2004, 12:51
sansele sunt mai mici decit cele ale iasului in ultima etapa...
bill
5th October 2004, 13:10
Macar de si rezultatul ar fi acelasi...
ricky
5th October 2004, 16:57
La "casele de pariuri" stam...prost !
ODDSET
CEHIA - ROM 1.45_3.05_5.00
WETTEN-SCHWECHAT
CEHIA - ROM 1.6_3.50_5.00
WETTEN.DE
CEHIA - ROM 1.55_3.40_5.45
INTERTOPS.COM
Ordinea in grupa :
OLANDA__1.57
CEHIA____2.25
ROMANIA_6
FINLANDA_26
bagheera
6th October 2004, 11:27
Nu cred ca avem nici o sansa in fata cehilor. Sper sa nu ne umileasca.
sotostone
6th October 2004, 11:59
meci de 1x fara 2 dar ... seamana cu animite meciuri cheie ale nationalei noastre: Anglia la europene dupa egal cu nemtziii si infrangere cu portugalia, Anglia la mondiale dupa victoria cu Columbia la limita in speranzta de a evita Argentina in optimi (moment bergenbier ;) ) si Danemarca si Norvegia la ultimele preliminarii ....
Anyway... vom juca bine.... dar rezultatul.... cred intr-un X ca sa nu renuntza la ultima farama de speranzta romaneasca.... dramatico-patetic nu ? Poate se lasa si ne lasa Puiu si ne revenim...
parerea mea :rosu: :(
rt_trujohn
6th October 2004, 13:19
Va zic eu ca fiecare echipa isi va gasi nasul in aceasta grupa, onlanda o sa aiba probleme mari cu Finalanda, iar cehi o sa aiba probleme cu macedonia, romini o sa aiba probleme si cu cehi si cu onlandezi, de aia trebe sa jucam destept. Parerea mea este sa jucam in aparare, eu zic sa dam 2 goluri rapide si sa intram in aparare cu fiecare jucator pe care il avem, atuncia cehi o sa apara disperati o sa aiba nervi si in acelas timp vor face greseli, si lasa pentru romini o poarta de sanse. Englezi folosesc aceasi strategie, si devine extraordinar de inervanta, numa daca te uiti ce face la televizor mori de nervi. Eu stiu mam uitat la un meci si iam injurat de numa. dar au cistigat cu 1 la 0. Eu zic ca Rominia are sanse extra ordinari de mari, moralul cehilor este chiar foarte mic nu au mai cisitgat de mult un meci. Si daca olanda ia batut cu 2 la 0 inseamna ca au slabiciuni in aparare. astai opinia mea
rt_trujohn
6th October 2004, 13:24
Inca ceva dragi prieteni, Grecia cind a cistigat cupa europeana era 150/1 :) in acelas rindam fost singurul care am zis, toti ati ris de mine dar am avut o presimntire, aceasi presminti am de meciul Romania cehia HAI TRICOLORI SA FACEM UNPIC DE ZGOMOT IN LUMEA FOTBALULUI
vlad1607
6th October 2004, 17:12
Cu daruire seriozitate si putin noroc putem bate la Praga.Atentie mare la Milan Baros! FORZA CAINII !! HAI ROMANIA!!!
cocomic
6th October 2004, 17:15
am facut destul zgomot prin europa... cu viori si acordeoane...
despre momente cheie... am mai avut si dintre cele pe care le-am ratat... calificarea euro92... suedia 94... croatia 98... si sa nu uitam, proaspat in minte, danemarca... nu mai suntem echipa capabila sa se mobilizeze in situatii criza... poate doar intr-un amical cu germania...
rt_trujohn
6th October 2004, 17:31
pai uite cehi nau facut nici atita, si daca stau bine sa ma gindesc nici cehi nu sau calificat la cupa mondial din 2002, deci hai sa fimi realistici cine sint cehi? si ce au facut ei? au ajuns in semifinalele cupei europene si au pierdut cu greci, deci lasatima in pace cu forate ceha ca nu sint buni de nika, ai sa vedeti cai batem al ei acasa cu 2 0 in caz de romini se smint periculosi sar putea si mai mult
Sinn Fein
6th October 2004, 17:34
vise, tata, vise...ne bat
bill
6th October 2004, 18:18
Vreau sa sper intr-un rezultat bun dar cred ca doar din patriotism pot face asta.
Dar pe undeva simt ca nu e imposibil sa facem un meci mare. Regula cu o mobilizare mai buna in jocurile cu adversari valorosi se aplica intotdeauna. Si poate iese ceva. Hai Romania!
cipi13
6th October 2004, 20:28
Am votat nu....pentru ca optiunea de egal nu este.....
Si asta cred ca va fi rezultatul care va fi inregistrat la sfirsitul meciului.....
Denis
7th October 2004, 06:58
pan'la urma joaca mutu sau nu :mda:? Acolo aud ca joaca, acolo nu...
adbogdan
7th October 2004, 10:26
Cehia - Romania 3 - 0
De ce ? Pentru ca antrenor este Iordanila. Si pentru ca lipsesc Chivu, Ganea si Radoi.
cocomic
7th October 2004, 13:10
Regula cu o mobilizare mai buna in jocurile cu adversari valorosi se aplica intotdeauna. Si poate iese ceva. Hai Romania!
Daca adversarii sunt cu adevarat valorosi, regula nu se mai aplica... vezi episoadele Italia, in care n-am vazut mingea... Daca insa Cehia prinde o zi mai proasta, orice e posibil... dar atunci incadrarea in categoria de mai sus nu mai e valabila...
armin
7th October 2004, 14:10
Bine a zis cineva aici, mai devreme: Daca jucam bine in atac si bine in aparare, avem sanse :D
Gluma e gluma, eu zic ca nu e un meci decisiv. Putem bate sambata si sa pierdem returul acasa, sau alte minuni. Se pot intampla multe. Teoretic eu as fi multumit cu un punct, ramane de vazut cum vom juca cu ei.
Hai ROMANIA!
smg
7th October 2004, 16:41
daca e cineva interesat de un bilet la meci poate sa ma contacteze printr-un mesaj privat sau prin mail la sorinq2@yahoo.com
Smic
7th October 2004, 17:33
Hai Romania! :yeah:
Vietnam
7th October 2004, 17:46
Daca baietii se concentreaza batem. Mie mi-e frica de Koler :o: - era bine daca il tinea Njock pe asta :D . - este prea mare si puternic. Si in plus noi am mai luat o gramada de goluri din faze gen: centrare in careu si gol cu capul. Iar asta exact la faze de astea este bun. Poate se accidenteaza :evil: Eu sper sa ne trateze cu superioritate cehii pentru ca atunci putem sa-i ardem urat de tot.. Oricum daca reusim sa-i batem reintram in lumea buna a fotbalului.
:yeah: VICTORIE ROMANIA!!! :yeah:
dragosh
7th October 2004, 19:09
Am inteles ca TVRinternational ar putea da meciul, dar decalat cu o ora. Stiti daca se poate vedea in vreun bar din Montreal meciul? (am inteles ca Champ's a mai dat Romania...)
Daca stiti ceva da-ti reply va rog (sau poate pe email siktiritu@yahoo.com).
Mersi
dragosh
7th October 2004, 19:17
Am inteles ca TVRinternational ar putea da meciul, dar decalat cu o ora. Stiti daca se poate vedea in vreun bar din Montreal meciul? (am inteles ca Champ's a mai dat Romania...)
Daca stiti ceva da-ti reply va rog (sau poate pe email siktiritu@yahoo.com).
Mersi
ricky
7th October 2004, 19:46
Mai criticam, mai...luam la mishto dar...ce bine ar fi sa fie bine !
Normal ! Se pot intimpla multe !
In chiar primul minut, Mutu scapa spre poarta ceha, este "cosit" de ultimul aparator, la marginea careului de "16", in afara lui !
Arbitrul arata ROSU fundasului ceh si...11 m pentru ROMANIA !
Mutu ! Mutu ! Mutu se apropie de balon, SHUT si...mult peste pooaaaartaaa !!
Hei ! Acuma si voi ! Las ca da gol la urmatorul atac !
Gluma sau nu, cu un antrenor pe care as vrea sa-l vad...in politica ( DOAMNE ! Cine i-ar da votul unuia care a esuat in atitea tentative de-a califica echipa ?! ), o echipa care s-a chinuit cu mai "subtirelele" FINLANDA si MACEDONIA (si asta acasa !).
Cu toate acestea as vrea sa pling de bucurie dupa meci !
Sa-mi sun prietenul din TARA si sa...plingem pe fir ! :evil:
Nu din cauza berii ci din cauza de...3 puncte pentru noi ! :ok:
P.S. Iar daca nu, vom gasi puterea, imediat dupa meci ( sau a doua zi ) sa le inghitim scuzele celor care conduc destinele fotbalului romanesc spre...nicaieri !
Sa dea DOMNU' ( vere ! da' l-am evocat des aceste zile ! ) sa fie bine !
Sa dea DOMNU' ca sa-i vad mutra "comica" a lui Mitica, sa ne rida in nas si sa ne spuna ca...a prevazut el !
Sa dea DOMNU' ca Sandu sa apara la brat cu Iordanescu si sa spuna ca nici un moment n-a vrut sa-l...traga pe sfoara !
Sa dea DOMNU' sa auzim si alceva ! Ca de arbitri, noroi, nisip si tricouri...sint satul ! :headbang:
sergiuvoicu
7th October 2004, 20:32
Romania va castiga! Hai Romania! Daca nici in echipa nationala nu mai credem, in cine atunci in materie de fotbal? 2-1 pentru noi!
DD-Viola
7th October 2004, 22:21
...Mare minune ar fi sa castige Romania , ...cum mai sperau unii pe aici zicand de un 11 m , ba sa se imbolnaveasca ala...ba ca nu joaca altul si tot din astea...pai de ce ?...asta inseamna ca pe undeva va da-ti seama de valuarea echipei lor si in acelasi timp ...unde santem noi . Eu m-am saturat sa vad cum se tanguie unul si altul pe teren , sau cum i-si dau cu stangu-n dreptu , ori "valori" care nu vor sa munceasca... Daca nu castigam , inseamna ca atata putem...o alta echipa , un alt antrenor , poate ca ar fi obtinut alt rezultat( mai bun sau mai slab )...cu ce este acum...vom vedea , dar nu cred ca vom obtine la Praga nici egalul...asta dupa cat de buna este echipa noastra . Eu chiar m-as bucura sa-i "prindem" in cea mai buna forma , pt ca sa vada toata lumea care este cu adevarat nivelul fotbalului roman actual...si poate vor intelege ca performanta nu se face decat cu bani ( multi ) , seriozitate , pricepere si competitii reale...nu cu furturi , aranjamente sau alte mascarii .
Ce vreti oameni buni sa iasa din ... , sa si pocneasca ? , Dragomir - M.Sandu sant vinovati , dar mai sant si altii ...
Mariusmadmax
8th October 2004, 02:20
sper sa faca un rezultat bun , nu cred intr-o victorie ...
JuniorBoy4
8th October 2004, 03:15
Un egal ar fi EXCEPTIONAL. Ori ne calificam de pe primul loc, ori nu ne calificam deloc...
ricky
8th October 2004, 08:39
Daca nu castigam , inseamna ca atata putem...o alta echipa , un alt antrenor , poate ca ar fi obtinut alt rezultat( mai bun sau mai slab )...cu ce este acum...vom vedea , dar nu cred ca vom obtine la Praga nici egalul...asta dupa cat de buna este echipa noastra . Eu chiar m-as bucura sa-i "prindem" in cea mai buna forma , pt ca sa vada toata lumea care este cu adevarat nivelul fotbalului roman actual...si poate vor intelege ca performanta nu se face decat cu bani ( multi ) , seriozitate , pricepere si competitii reale...nu cu furturi , aranjamente sau alte mascarii .
Ce vreti oameni buni sa iasa din ... , sa si pocneasca ? , Dragomir - M.Sandu sant vinovati , dar mai sant si altii ...
VIOLA, spui adevaruri stiute de noi, toti !
Le-am repetat si eu de...m-am saturat !
Dar...tot dintre noi au fost unii care atunci cind se putea misca ceva (demisie antrenor, Sandu & Mitica & Co ) au inghitit, pe saturate, galustele cu noroi, nisip...
Am trecut si de momentul cind sa mai doresc ca echipa sa piarda (uf ! asta n-am dorit-o decit uneori pina in...ziua meciului ! :evil: ) pentru a scapa de "personalitatile" noastre !
Dar, sint convins ca acestia sint...alesi pe viata !
Cred ca am scapat mai usor de Ceausescu decit vom putea scapa de EI !
Tocmai vin de pe EV. Zilei...
Am citit ca Iordanescu nu crede ca in cazul unei infringeri trebuie sa paraseasca ECHIPA !
Are dreptate ! El a obtinut rezultate mai dezastroase ! Si-acum ? Tocmai impotriva CEHIEI ?
Nici eu nu sint de acord ! :evil:
Ce ma intristeaza pe mine este faptul ca presa romaneasca vrea sa-l scoata pe Mutu ca STAR !
O venit la NATIONALA impotriva dorintei antrenorului, etc...etc...
Cred ca nu mai sintem copii ca sa ne lasam trasi pe sfoara !
Si totusi, se gasesc destui care sa-l laude pentru gest !
Eu ma intreb insa: daca este asa cum sustin medicii echipei CHELSEA ca Mutu nu este refacut dupa o accidentare, a ajuns ECHIPA ROMANIEI...sanatoriu ?
Avem nevoie de un Mutu nerefacut ?
Raspunsul, cred ca il vom primi miine seara !
P.S. As vrea sa fie in favoarea lui Mutu.
Dar, tare ma tem ca Mutu a dat dovada de neprofesionalism total !
Timpul le va rezolva pe toate !
In ce priveste meciul...
Cred ca putem sa-i surprindem jucind pe atac (hm ! avem...cele necesare ?) !
Trebuie sa le "taiem" fazele in jumatatea lor !
Dar, cum s-a dovedit, chiar si unii dintre cei mai buni jucatori din DIVIZIA A, stelistii, n-au benzina pentru CUPA si campionat la intervale atit de scurte !
Sa credem ca la NATIONALA jucatorii se vor comporta altfel !
Sint sigur ca EI vor incerca totul !
Vor da TOTUL !
Si daca nu pot mai mult atunci...nu sint EI singurii vinovati !
keluba
8th October 2004, 09:25
HAI ROMANIA!!!
sotostone
8th October 2004, 11:26
simt brusc .:)) un 2-0 pt. Romania: 1-0 autogol...[Ujvalusi (ca are radacini prin Romania)]
2-0 centrare direct din corner si gol [sa zicem Petre-Barcauan:D]
Si mai simt ca vom rata un 11m.
Vietnam
8th October 2004, 13:21
Taci gura bogata , mai bine dam gol din 11 metri ala ratat si avem 3-0! :D
Tamy
8th October 2004, 13:45
eu cred ca vom castiga :yeah:
avem o echipa buna care este in stare sa ii bata pe cehi /hello
Hai ROMANIA!!!
rt_trujohn
8th October 2004, 15:10
Frati mei sansele de a cistiga sau urcat dramatic pentru nationala Rominiei, Gazeta sporturilor au furat planurile lui Karel Bruckner, si Gazeta sporturilor lea dat lui Iordnaescu sa le studieze. astai articolul daca va intereseaza sal cititi si voihttp://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=24994
HAI ROMANIA !!!!!! OLE OLE OLE OLE OLE OLE :p
tsebi
8th October 2004, 16:02
eu spun ca o sa castigam. desi de obicei toate echipele isi revin, sau ajung la forma de varf cand joaca impotriva echipelor romanesti, :mda: nu cred ca va fi cazul si acuma. asa ca o sa castigam, cred intr-un 2-1 sau 3-2. gol primim sigur, dar o sa si dam. :yeah: HAI ROMANIA!!!! /hello
ADY19
8th October 2004, 16:16
Ma da optimisti mai sunteti. Bate Romania cu 3-2. Zau..si cine o sa dea 3 goluri in deplasare? Credeti ca jucam cu Andorra? :happy . Cehia ne va da una pe spinare de nu o sa stim pe unde sa fugim. Daca castigam acolo e miracol :evil: Cehia ne va bate prin 3 oameni :
1. Petr Cech(Cred ca asa se scrie)
2. Koller
3.Baros
Scoru va fi 3-1 pt Cehia. Nu avem aparare ca sa-l tina pe Baros de Koller nici nu mai vb. Nu avem nici atac ca sa strapunga defensiva cehilor. Cu Mutu si Danciulescu? :happy
Cehia a pierdut cu Olanda si trebuie neaparat sa castige.... sa vedeti ce macel o sa fie. Iordanescu o sa-si smulga paru din cap :evil:
vasile314tzurka
8th October 2004, 16:26
si daca e 3-1 pentru romania ce faci? macar noi speram frumos, dar tu? e f probabil ca luam bataie, dar de ce sa nu ne bucuram macar inainte de meci. dupa facem analiza si situatii, dar ca nu are cine sa-i tina pe aia de s-au facut de ris cu grecii...
ADY19
8th October 2004, 16:35
De ce sa ma amagesc inainte de meci? Ca mai apoi sa plang in pumni de suparare? Cehii nu s-au facut de ras cu grecii. L-au faultat pe Nedved si au distrus sistemul de joc al cehilor. Acuma stiu sa joace si fara el. Grecii au facut antijoc in cea mai mare parte a meciului. Noi nu avem cu ce sa facem asa ceva
vasile314tzurka
8th October 2004, 16:37
amagirea e macar frumoasa. stim oricum ca va fi foarte greu si de fapt nioci macar nu avem vreun vis. dar e asa de bine...
Pustoai-k
8th October 2004, 16:39
Sa speram ca o sa castigam cu toate ca nu prea avem sanse..adik totul depinde de jucatorii nostri....
vasile314tzurka
8th October 2004, 16:41
totdeauna depinde de jucatorii nostri...
fruja
8th October 2004, 16:43
Stie cineva de un webcast al meciului?
Poate la vreo televiziune ceha, ca banuiesc ca TVR nu are drepturi. Am vazut ca NOVA TV din Cehia transmite meciul (http://www.nova.cz) dar nu prea ma descurc sa inteleg ce-i pe pagina lor :)
sotostone
8th October 2004, 16:45
de data asta cred ca depinde shi de ai lor :) .....
rt_trujohn
8th October 2004, 17:19
in 20 de minute incepe meciul Romania cehia tineretul sa vedem ce fac aia, eu zic ca Romania bate, cum am zis ca Grecia va cistiga cupa europeana si bog tom a facut misto de mine, asa zic ca si rom va cisitga meciul cu cehi
Rominia ii bate pe cehi 2 sau 3 la 0 astai deja scris, care imi trimite si mie meciu ii dau 20 de dolari si pe net daca mil trimiti iti dau
calu
8th October 2004, 18:54
hmmmmm....e deja 2-0 pentru cehi,a inceput rep a doua,vede cineva meciul? chiar asa slabi suntem sau sunt aia buni?
calu
8th October 2004, 18:55
na...3-0,e groasa!
Adrian
8th October 2004, 19:21
Nu, acum e groasa, la 4-0. Umilinta scrie pe noi. Poate ne luam maine revansa.
Gasesc pe undeva formatiile? Stiu ca Plesan s-a accidentat, dar restul? Zicu, vedetele...ALO!!
LaTzaU
8th October 2004, 20:07
Pe Zicu la trimis undeva Mircea Sandu ( si sa vina sa joace ala fotbal in locul lui ) .. undeva adic` la Parma .. si sa nu se mai intoarca .. la nici o nationala a Romaniei .. pana aici am citat :D .. parerea mea .. Sper din tot sufletul ca Nationala Romania nu joaca ca U21 :(( .:D si poate avem o sansa.. oricum asta a fost primul avertisment ca meciul cu Cehia va fi unul greu .. se cam termina visele si victoria e tot mai departe .. ramane doar speranta ca vom juca frumos la cehi .. macar sa facem spectacol :D .. Hai Romania !! :D
P.S. Vad ca parerile sunt impartite.. 50% sanse sa castigam si 50% sanse sa fie egal ( nu avem voie sa pierdem :rosu: )
ADY19
8th October 2004, 20:59
Mai lasati-ma cu Zicu....mare vedeta ...ce sa spun. Numai impresii pe capul lui. Sa sa duca la Parma si sa joace acolo. La Nationala se vine din inima , nu cu impresii. Daca vii atitudinea asta mai bine ramanea acasa si juca o carte.:dark: Va zic inca o data.... nu ma amagiti... sa speram la un mircol maine insa scorul va fi 3-1 pentru ei. Cu Marica in atac? Imi vine rau
ricky
8th October 2004, 21:46
Frati mei sansele de a cistiga sau urcat dramatic pentru nationala Rominiei, Gazeta sporturilor au furat planurile lui Karel Bruckner, si Gazeta sporturilor lea dat lui Iordnaescu sa le studieze.
JOHN, Iordanescu nu stie...romaneste !
Crezi ca se descurca in ceha ? :evil:
Asta cred ca numai PILS stie ce inseamna ! Adica...bere ca de oras n-o fi auzit . :evil:
WE PLACUT !
ricky
8th October 2004, 21:50
si daca e 3-1 pentru romania ce faci? macar noi speram frumos, dar tu? e f probabil ca luam bataie, dar de ce sa nu ne bucuram macar inainte de meci. dupa facem analiza si situatii, dar ca nu are cine sa-i tina pe aia de s-au facut de ris cu grecii...
Vere VASILE, tare as vrea sa ne facem de ris si sa ne calificam la MONDIALELE GERMANE !
Pfui ! Al naibi ! Cehi s-au mai facut de citeva ori de ris : vicecampioni mondiali, campioni europeni ! Dar si noi : CAMPIONI BALCANICI ! :evil:
VASILE, daca te prind miine cu...apa minerala in timpul jocului, sa fiu al naibi daca nu te dau la UEFA ca te-ai dopat ! :ok:
WE PLACUT !
ady_azzuro
8th October 2004, 23:16
iordanescule, daca luam bataie in meciul asta, lasa-ne frate ca nu mai vrem sa fim campioni in amicale si sa castigam doar cu echipe slabe gen andorra, finlanda sau macedonia si cand vine vremea meciurilor decisive o luam in mana...:evil:
inter
8th October 2004, 23:36
oricum la "tineret" ne-au descaltat 4-1 :mad:
Manea sa plece... sa-si vada de nepoti! :evil:
IlMILAN
8th October 2004, 23:45
oricum la "tineret" ne-au descaltat 4-1 :mad:
Mare jucator Zicu asta:D cum de ati scapat de el :o:
inter
8th October 2004, 23:51
pai daca tot vroia Galliani sa-l ia,si noi nu dorim sa ne "intarim" contracandidatele la titlu, l-am imprumutat la Parma:p
IlMILAN
9th October 2004, 00:04
Duca-sa :drak: cu manelel lui cu tot si poate il ia si pe Marica cu el:)
P.S Marica fa-ma maine sa regret ce am zis de tine...:ciocan: dar putin probabil
rt_trujohn
9th October 2004, 03:03
eu inca nu pierd sperante si o sa vedeti ca aia mari o sai bata :) chiar daca aia mici au fost umiliti. mai bine ma facu eu arbitru si le dau la toti cehi cartonas rosiu :P :rosu: acuma numa portarul mai ramine :P
Chubaka
9th October 2004, 09:05
Daca te faci tu arbitru,no worries mate!!! In vreo 20 de ani revenim la Mondiale!!!
Mihayi
9th October 2004, 12:32
Acest meci se va termina la egalitate 1-1.
Echipa Cehiei este una dintre cele mai puternice echipe din Europa.
Insa acum trece prin momente dificile si ar trebui sa profitam.
Un rezultat de egalitate la Praga este perfect pentru noi.
BlueEnergy
9th October 2004, 14:30
Cehia - Romania 2-0
danmesser
9th October 2004, 15:34
E foarte strins votul in sondaj. Cred ca acest meci e o mare nebuloasa si rezultatul lui depinde de prea multi factori. Arbitrul... cehii sint vazuti mai bine "de la centru", ca sa zic asa :)
Apoi, forma in care sintem noi impotriva formei in care sint ei...
Ca sa-i batem ar trebui sa prindem o seara magica, zic eu.
JuniorBoy4
9th October 2004, 15:51
Daca batem la Praga iesim in strada, in Piata Universitatii si sarbatorim pana dimineata !
Hai Romania !!!
ovi
9th October 2004, 16:02
Mai mult de un egal nu cred ca pot face romanii.Oricum chiar si un egal ar fi foarte bun.Scorul va fi 2-2 :ok:
FatFrumos
9th October 2004, 16:29
bine ar fi sa faca un egal dar dupa felul cum pune iordanescu echipa in teren sa nu ne descalte ca pe juniori, trebuie sa recunosc cu Finlanda si Macedonia am jucat foarte slab......
BoboCosta
9th October 2004, 17:51
Batem
calu
9th October 2004, 18:41
hmmm...e 1-0,11m...se putea si mai rau
Mariusmadmax
9th October 2004, 18:43
mai rau este ca nu jucam nimic nimic nimic
zero !
FatFrumos
9th October 2004, 18:46
nu avem mijloc ca iordanescu nu stie sa puna jucatorii care trebuie in teren
ovi
9th October 2004, 18:50
Deja sintem pe locul doi in grupa. :mad: daca nu facem macar un egal va fi cam greu sa ne calificam chiar daca mai sint multe meciuri de jucat :headbang:
MARCELC
9th October 2004, 18:50
Stie cineva la ce ora e pe TVR INTERNARIONAL meciul.
Locuiesc in Canada.
DD-Viola
9th October 2004, 18:52
....precum ziceam , ..., atac 0 , mijloc 0 , apararea...dezastru , cam asta-i nivelul !
Maximus
9th October 2004, 18:54
Bai dar cine l-a luminat pe Iordanescu sa inceapa cu Soava si Codrea titulari? Nu legam nimic la mijloc. Iordanescule, iar esti penibil. Si nici de data asta nu-ti dai seama. Pe banii mei f...-ti!
Chubaka
9th October 2004, 18:54
0.10 ora Romaniei...
rt_trujohn
9th October 2004, 18:56
cum dreacu bai numa romanini nu exista joc fara lovitura de la 11 metri asa ceva nu am vazut cum dreacu danamerka 11 norvegia 11 macedonia 11 cehia 11 cum dreacu asa ceva nam vazut ma si inervez acuma ill impusc pe iordanescu datimi adresa va rog ca ala e un om mort nu mai pot de nervi
MARCELC
9th October 2004, 18:57
Multumesc foarte mult
BlueEnergy
9th October 2004, 18:58
Eu am zis ca meciul se va termina 2-0 pentru Cehia. Sunt roman si tin cu nationala de fotbal a Romaniei insa mentalitatea antrenorului Iordanescu e depasita. S-a vazut cum am inceput aceasta campanie de calificare cu mari emotii in fata unor echipe ca a Finlandei si a Macedoniei! Noi tremuram cu Finlanda si Macedonia si visam sa batem Cehia! Iordanescu era bun acum 10 ani insa a ramas cu tacticile lui invechite. In ziua de azi se joaca un fotbal ofensiv si agresiv. Soava? Ce cauta Soava la nationala? Barcauan?? Marica??? Mai bine jucatori din campionatul intern care joaca etapa de etapa si au dat satisfactie, nu jucatori care joaca in strainatate si sterg praful de pe banca de rezerve!
Mariusmadmax
9th October 2004, 18:59
cum dreacu bai numa romanini nu exista joc fara lovitura de la 11 metri asa ceva nu am vazut cum dreacu danamerka 11 norvegia 11 macedonia 11 cehia 11 cum dreacu asa ceva nam vazut ma si inervez acuma ill impusc pe iordanescu datimi adresa va rog ca ala e un om mort nu mai pot de nervi
pentru ca nu jucam nimic , si-atunci ne aparam ca DISPERATII !!!!!!!!!!!!!!!!
gabriel_uno
9th October 2004, 19:01
batem cu 2-0
daca nu joaca mutu
Catalanul
9th October 2004, 19:02
deja ne conduc cu 1-0 cum draq sa mai batem cu 2-0 :ciocan:
MARCELC
9th October 2004, 19:04
O sa fie destui care o sa-i gaseasca scuze lui Iordanescu, dar daca pierde
in acest meci, inseamna ca niciodata nu va reusi sa treaca de Cehia si Olanda,
si acasa si in deplasare, asa ca nu avem nici o speranta pentru calificare
ovi
9th October 2004, 19:06
Nu am posibilitatea sa vad partida.Dar din cate am inteles nici nu am ce pierde
oricum le urez bafta baietilor pt repriza a doua :ok:
Vand vise
9th October 2004, 19:06
1-0... Iordanescu e depasit!!! :rosu: Soava :rosu:
Mariusmadmax
9th October 2004, 19:12
nu depasit , ci un ratat !
rt_trujohn
9th October 2004, 19:13
sa dea dumezeu ca iordnescu sa moara ca un cine si ueffa a zis ca iordnescu e un bou astai ce a zis uefa "The Czech Republic go in with a deserved one-goal lead after a pulsating first-half performance. The home side's determination to get some points on the board in their FIFA World Cup Group 1 qualifying campaign has been evident from the kick-off. Liverpool FC striker Milan Baroš has been absolutely outstanding, posing a constant threat with his speed, and on several times coming close to opening the scoring. However, it was his strike-partner Jan Koller who put his side ahead from the spot after a back-post tangle involving Martin Jiránek and Romania's Florin Soava. The visitors have shown desire to get into the game, but have found opportunities limited, and since going behind have looked more and more at sea. If Romanian coach Anghel Iordanescu is to maintain that 100 per cent record - or even emerge from Prague unbeaten - some changes will be needed"
FatFrumos
9th October 2004, 19:13
ca nu ai cu cine....... sheesh parca nu avem jucatori buni in tara nu vad de ce nu e convocat Alin Stoica sau Contra sau Florin Cernat care sta rezerva? mare incult poate fi Iordanescu sau poate o face intentionat....
Mariusmadmax
9th October 2004, 19:14
sa-l scoata pe maricaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ma exspereaza nulitatea asta !
rt_trujohn
9th October 2004, 19:18
las scos pe florentin petre si la bagat pe cernat
Seahawk
9th October 2004, 19:18
Iordanescu e un distrus...a facut echipa pt egal...
nu se face asa ceva...Cernat..care da 2 goluri in Champions League..nu este in prima echipa..si il baga pe bou` ala de Soava.. :rosu: :headbang:
pacat..incepusem bine...totusi mai e o jumate de ora..si el l`a bagat pe Moldovan in locul lui Barcauan..acum serios..ce draq de skimbare mai e si asta??? :rosu: :o: :jerk:
Macar un gol sa dam pan` la final... :(
FatFrumos
9th October 2004, 19:19
dejeaba te iei de Marica e bun problema e ca nu avem coordonator de joc cum vrei sa ajunga miinjea la atacanti ca mijlocasii centrali habar nu au sa lanseze un atac
rt_trujohn
9th October 2004, 19:19
numa in prima repriza putea sa fie 4 5 la 0 pentru cehi usor numa sa fi tras pe poarta din minutul 2 putea sa deschida scorul
rt_trujohn
9th October 2004, 19:20
vad ce cernat deja face contributi la joc
rt_trujohn
9th October 2004, 19:21
deja avem 3 cartonase glabene
Chubaka
9th October 2004, 19:24
Slabe sperante de-a egala...Daca ar fi sa se intimple ceva favorabil,de la Cernat ar putea pleca (vreo patrundere care sa se lase cu pasa decisiva sau fault in careu)...
MARCELC
9th October 2004, 19:25
De ce Soava titular si nu Cernat, de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?de ce?
rt_trujohn
9th October 2004, 19:27
bai trebe facut o gtreva sa nu se mai duca nimeni la nici un meci de fotbal in romania pina nul schimba pe iordanescu cu un antrenor adevarat nu cu un tigan borit
rt_trujohn
9th October 2004, 19:35
cehi au un gol in fata si acuma se retrag si romini nu fac nimica absolut nimica iordnescu daca te prind eu o data pe tine ce tios face eu
FatFrumos
9th October 2004, 19:35
e clar cred ca mai luam gol acum ca a intrat si Dica
rt_trujohn
9th October 2004, 19:36
ce ar fi sa dea mutu inminutul 90 un gol
FatFrumos
9th October 2004, 19:36
Slabe sperante de-a egala...Daca ar fi sa se intimple ceva favorabil,de la Cernat ar putea pleca (vreo patrundere care sa se lase cu pasa decisiva sau fault in careu)...
HAHAHHHHAHAH dude cind e ultima oara cind ni sa dat un penalty?
FatFrumos
9th October 2004, 19:38
daca printe o lovitura libera ar putea da gol Mutu.....dar vezi tu nu toata ziua e duminica
Mariusmadmax
9th October 2004, 19:39
ce ar fi sa dea mutu inminutul 90 un gol
ar fi 1-1 !
da poti sa - ti faci program , ca azi o "furam" pentru ca nu jucam nimic !
rt_trujohn
9th October 2004, 19:39
cuca bvaros sa aruncat la picioarele lui iencis si ala a era gol daca nu se arunca ala la piciorele lui iencis
rt_trujohn
9th October 2004, 19:40
cel putin ne egaleaza cehi la cartonase glabene
Vand vise
9th October 2004, 19:42
e clar cred ca mai luam gol acum ca a intrat si Dica
Dica este cel mai bun jucator de pe teren /OLE/ :D
rt_trujohn
9th October 2004, 19:42
a iesit cioara aia de 3 metri afara
FatFrumos
9th October 2004, 19:45
Dica este cel mai bun jucator de pe teren /OLE/ :D
Dude vorbim de nationala nu Steaua......Dica nu are experienta sa construiasca un atac cel putin nu aratat nimic in meciul cu Finlanda sau Macedonia
Mariusmadmax
9th October 2004, 19:46
muta , are numa calcaie , fite , aereeeeeeeeeeeeee :mad:
rt_trujohn
9th October 2004, 19:48
daca dadea mutu pase sar fi putu inscrie ceva
vasile314tzurka
9th October 2004, 19:49
nici nu ma contaeza. e cam gata. adio.
Mariusmadmax
9th October 2004, 19:51
la mine rri spune ca mai sunt 3 min
Catalanul
9th October 2004, 19:51
adio.
:cya::cya::cya:ADIO CALIFICARE, ADIO :cya::cya::cya: :mad:
rt_trujohn
9th October 2004, 19:52
Goooooooooooooollllllllllllllllllllllll Mutu Romania 1 - 1
Pancujunior
9th October 2004, 19:53
Nu Se Poate!!!!!!!!!!!!
Incredibil!!!!!!
Mwie Iordanescu!!!
Lasa-ne In Mortii Matii!!
Catalanul
9th October 2004, 19:55
Goooooooooooooollllllllllllllllllllllll Mutu Romania 1 - 1bey ia termina cu vrajelile :mad:
BlueEnergy
9th October 2004, 19:55
S-a terminat! Cehia - Romania 1 - 0! E bine ca urmatorul meci cu cehii il avem acasa si daca batem suntem chit pe chit!
Pancujunior
9th October 2004, 19:57
S-a terminat! Cehia - Romania 1 - 0! E bine ca urmatorul meci cu cehii il avem acasa si daca batem suntem chit pe chit!
CE ZICI TU? :mda:
Mariusmadmax
slutu nu Mutu !!!!!!!!!!
Il aud pe Codrea , care e foarte incantat de cum am jucat , am pierdut pe un penalty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El uita ca au fost ca iarna pe ulita ... aia CEHA !
DD-Viola
...este gol , ...da un gol mare in fotbalul romanesc !
MARCELC
9th October 2004, 19:58
bey, termina cu glume de PROST gust
huuuoooo generalule
Mariusmadmax
9th October 2004, 19:59
Finlanda 4 j 9-3 9 p
Romania 4j 9-4 9 p
rt_trujohn
9th October 2004, 19:59
bai oameni buni la mine e ora 3 de dimineata si trebe sa merg la munca, am vista si eu am vrut sa fiu fericit pentru citeva minute cu voi pina ma duc la culcare si o sa am numa cosmare. Imi pare foarte rau de acest rezultat imi dau lacrimile chiar, va urez la toti o noapte buna si HAIDETI CU TOTI LA GREVA
ultravioletcanada
9th October 2004, 20:03
pai daca vrei sa visezi fericit pune o castea cu meciul romania-columbia, sau romania-argentina de acu 10 ani :rolleyes:
Pancujunior
9th October 2004, 20:06
Meciu S-a Pierdut La Mijloc. Asa Mi Se Pare Mie Fara Sa Fi Vazut Meciu
Cum Poti Sa Joci Cu Codrea - Soava In Centru!!!
Nici Andora Nu Joaca Cu Un Mijloc Asa Slab!!!!
Trebuia Mitea Pe Stanga, Pancu Si Caramarin Sau Dica Sau Aliuta In Centru Florentin Dumitru In Locu Lu Petre Si Niculae In Locul Lui Mitea!!!
Incredibil Iordanescu Asta !! E Penal Ce A Facut El!! Ar Trebui Bagat La Puscarie Pentru Asta!!!
Mariusmadmax
9th October 2004, 20:07
bai oameni buni la mine e ora 3 de dimineata si trebe sa merg la munca, am vista si eu am vrut sa fiu fericit pentru citeva minute cu voi pina ma duc la culcare si o sa am numa cosmare. Imi pare foarte rau de acest rezultat imi dau lacrimile chiar, va urez la toti o noapte buna si HAIDETI CU TOTI LA GREVA
nu pune la suflet faptele unor oameni pe care-i doare in dos de ROMANIA , ci numai de interesul buzunarului propriu ...
Iordanescu - sluga lu' Becali - impresaru'
mi-e greata !
ady_azzuro
9th October 2004, 20:08
Sunt niste jagardele, astia joaca din ce in ce mai prost de la ce la meci, asta e valoarea Romaniei cu marele antrenor iordanescu la conducere. Daca noi jucam cu 2 mijlocasi inchizatori tot meciul sa nu avem sperante la victorie. Pt mine e clar, am venit la cehi sa luam bataie cu formatia asta. iordanescu s-a multumit sa nu fie umilit si a preferat sa piarda cu 1-0. Ar trebui sa-si dea draq demisia si sa lase pe altu ca s-a saturat o ROMANIE intreaga de el...bine cu exceptia lui sos si chioru...
Mie mi-a placut doar de Fl. Moldovan, e bun baiat, restu au fost zero barat.
Au fost cehii baieti cuminti si nu au fortat ca ne rupeau asta seara la cat de prost am jucat....SUNTETI PENIBILI!
rt_trujohn
9th October 2004, 20:09
ce ma inerveaza pe mine este ca astia de la Gazeta sporturilor ia da lui iordanescu totul ma tot planuri to si nu a putu macar sa formuleze o aparare ca sai tina pe cehi afara. Iordanescu trebe sa plece Microbisti de din romania faceti greva nu va ma duceti la mecirui, si nu va mai uitati, cind are sandu arenele goale poate os a s scape de iordanescu pina atuncia nu
ady_azzuro
9th October 2004, 20:16
Cehii au fost prea puternici pt noi, iordanescu nu a avut nici o idee tactica, l-a ridiculizat Bruckner. Asta antrenor nu tembelu de iordanescu. :jerk:
Catalanul
9th October 2004, 20:18
amandoi bosorogi, numai ca unul e destept si altul prost :rosu: :mda:
demisia iordanescu ca altfel nu se mai poate :mad:
ady_azzuro
9th October 2004, 20:21
Ba se poate, victorii cu echipele mici si infrangeri cu olanda si cehia...iar calificarea...poate peste 4 ani... :jerk:
Mariusmadmax
aparare improvizata ... : barcaoana , iancsa , rata
mijloc de sticla : codrea , soava , panca
atac de fite marica si muta
cu d-soarele astea sa ne fie pardon ...
- singurii care au mai reusit sa stea in ghete au fost :
Lobont - f bun !
Petre si - partial - Stoican , restul LA PENSION !!!!!!!!!!!!!!11
JuniorBoy4
Tactica lui Iordanescu - falimentara ! Apararea + inca 4 (eventual) inchizatori parca erau niste ursi..., depasiti usor la fiecare accelerare a adversarilor (care nici ei nu au prins o zi grozava). In afara lui Milan Baros nu m-au impresionat cu nimic. Nu putem castiga fara sa incercam sa punem probleme, fara sa jucam ofensiv..., ori Iordanescu nu avea nici in teren, nici pe banca cativa jucatori iuti, de combinatii... Nu se poate asa ceva...Asa selectie...Singura idee tactica a lui Iordanescu a fost ca Pancu sa tina mingea cat mai mult doar-doar va putea obtine o lovitura libera pt Mutu...Lobont si Mutu - satisfacator, in rest zero absolut pt toti, in special Codrea care a fost execrabil...Marica - bezmetic si oricum mult prea crud... Nu putem sa ne bazam pe noroc la nesfarsit...
ady_azzuro
9th October 2004, 20:22
Injurati-l pe iordanescu aici: adrianm@frf.ro :yeah:
Catalanul
9th October 2004, 20:22
Ba se poate, victorii cu echipele mici si infrangeri cu olanda si cehia...iar calificarea...poate peste 4 ani... :jerk:
si care ar fi echipele mici (andorra si armenia)...ca daca continuam tot asa ne-o luam si de la macedonia si mai ales de la finlanda :headbang:
Mariusmadmax
9th October 2004, 20:26
tu ce i-ai zis "acolo" ?
ady_azzuro
9th October 2004, 20:31
tu ce i-ai zis "acolo" ?Eu n-am apucat sa-i scriu ca nu merita, mi-as pierde timpu degeaba, v-am dat voua adresa ca sa va simtiti bine injurandu-l. :D
MARCELC
9th October 2004, 20:34
Iordanescu a mai demonstrat inca o data ca e "impotent mintal"
JuniorBoy4
9th October 2004, 20:35
Iordanescule, fugi si lasa-ne!
MARCELC
9th October 2004, 20:38
Ce facem cu cele 7 puncte, nashule, poate cistigam 4 la o victorie in urmatorul meci?
JuniorBoy4
9th October 2004, 20:40
[/B]
LASA-NE, LASA-NE,
iordanescule
inter
9th October 2004, 20:41
gata am ascapat de visele pt.2006 .... macar sa plece pupatorul de icoane acum!
minudoru
9th October 2004, 20:42
cum sa incepi meciul fara linie de mijloc???Imbecilii aia au fost invizibili!!
MARCELC
9th October 2004, 20:53
Totul pleaca de la impresarul becali-m. sandu-iordanescu, 100%
LASATI-NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mariusmadmax
9th October 2004, 21:22
ce deziluzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu scorul - care este pina la urma - care este unul excelent !!!!!!!!!!
ci jocul lamentabil si tactica de looser a puiului de avicola !!!!!!!!!!
BlueEnergy
9th October 2004, 21:25
Eu ma refeream ca mai avem de sustinut meciul cu cehii acasa si daca ii batem scoatem infrangerea de la ei!
Papagilus
9th October 2004, 21:33
Asa e Marius. Cu jocul asta si cu tactica tacticoasa a tacticosului generalisim nu vom obtine niciodata rezultate. :rosu:
Cum naiba sa lupti si sa castigi cu un general las? :headbang:
Ii tremura pantalonasii sa nu ii dea nasul un picior in fundulet. :ciocan:
Asta e. Si cand te gandesti ca Cehia era de batut.
KPax
9th October 2004, 21:42
Si a trecut si meciul cu Cehia. Nu is eu expert dar asa am vazut meciul. Personal nu am crezut nici un moment in victoria alor nostri dar din cu totul alte motive. Pur si simplu ii credeam foarte buni pe cehi. Cand colo ce sa vezi. O echipa a Cehiei asemanatoare cu a FInlandei ca valoare (ok ...ceva peste ei), dar nu despre ei vreu sa comentez ci despre ai nostri. Pai ati vazut cum au jucat? ca pe terenul din curtea skolii. Pai sa nu fie ei in stare sa treaca mingea in prima repriza in terenul adversarilor... sa nu avem noi un sut sanatos pe poarta. Cand il vedeam pe Marica venind in jumatatea noastra de teren ca sa isi ia mingi deja ............ Ce naiba o cautat Codrea in locul lui Cernat (mai bine se facea ca e gripat). Ce sa zic de Rat.
In prima repriza ne am comportat mai rau ca Armenia. Ne-au driblat, ne-au presat. pai mai multe pase le am dat lor decat au skimbat ai nostrii.
Desi nu il inghit pe Iordanescu, el nu prea are nici o vina fiindca ai nostri nu au jucat fotbal in prima repriza.
Vorbea cineva mai sus de linia mediana. Eu (neexpertu) as fi bagat linia mediana de la Steaua si apararea de la National.
Pt incheiere. Cel mai bun jucator in opinia mea Muru
Ajungem sa tinem cu Finlanda si Macedonia
Toate cele bune
KPax
9th October 2004, 21:43
vroiam sa zic Mutu
Mihayi
9th October 2004, 21:59
Meci slab - ca toate celelalte facute in preliminarii - al Romaniei.
Bine ca nu a fost decat 1-0.
Acum stam sa ne rugam sa nu bata Olanda in Macedonia.
Mihayi
9th October 2004, 22:00
Macedonia-Olanda 0-0 in minutul 30 :ciocan:
Mihayi
9th October 2004, 22:14
Macedonia-Olanda 0-0 la pauza!!!
Mihayi
9th October 2004, 22:15
:headbang: Macedonia-Olanda 0-1 la pauza
Mihayi
9th October 2004, 22:17
Macedonia-Olanda 1-1 la pauza incredibil!!!
minudoru
9th October 2004, 22:17
:ok: 1-1 e bine
Catalanul
9th October 2004, 22:18
Mihahy te rog... vezi ca exista butonul EDIT :galben:
si daca vrei sa vorbesti despre meciul Macedonia-Olanda o poti face AICI (http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4796) :ok:
claudio25ro
9th October 2004, 22:58
20:30 71 Macedonia 1 : 2 Netherlands
claudio25ro
9th October 2004, 23:05
din pacate... :headbang:
nu mai cred in minuni..
ptr. iordanescu am un :rosu:
BlueEnergy
9th October 2004, 23:05
min 76 Macedonia - Olanda = 2-2!
43' [0 - 1] W. Bouma
45' [1 - 1] G. Pandev
66' [1 - 2] Kuijt
68' [2 - 2] A. Stojkov
claudio25ro
9th October 2004, 23:10
min.90 Croatia-Bulgaria 2-2
50 Franta-Irlanda 0-0
min 80 Macedonia rezista..este 2-2
Catalanul
9th October 2004, 23:13
ptr. iordanescu am un :rosu:numai un :rosu: eu i-as da 1000 de :rosu: dar aici pe forum nu se poate :D
sper ca maine cand ma trezesc sa vad pe toate ziarele scris mare:
IORDANESCU SI-A DAT DEMISIA!!! dar tare ma tem ca nu o sa fie asa :( :headbang:
minudoru
9th October 2004, 23:16
nu si-a dat demisia cand a ratat calificarea dar acum? :rosu:
asta nu are curaj nici asta sa faca :mad:
BlueEnergy
9th October 2004, 23:25
S-a terminat! Macedonia - Olanda = 2 - 2!
romanomar
9th October 2004, 23:32
Nam Jucat Prost , Nea Lipsit Putin Norocu. Si Iata Macedonia-olanda 2-2
MARCELC
10th October 2004, 03:38
Eu ma refeream ca mai avem de sustinut meciul cu cehii acasa si daca ii batem scoatem infrangerea de la ei!
Aia nu mai cred , daca tot Iordanescu va fi
inter
10th October 2004, 04:44
si daca mai era si Nedved in teren ..... :evil: , se alegea praful :mda:
lupisor lupetto
10th October 2004, 05:11
numai un :rosu: eu i-as da 1000 de :rosu: dar aici pe forum nu se poate :D
sper ca maine cand ma trezesc sa vad pe toate ziarele scris mare:
IORDANESCU SI-A DAT DEMISIA!!! dar tare ma tem ca nu o sa fie asa :( :headbang:
asta ar fi un vis
rt_trujohn
10th October 2004, 06:14
uite si slovania a batut italia cu 1 - 0 mai echipele meci cresc si devin aledreacu, in fine rezultat bun macedonia olanda sper sa fie singurul meci pe care lam pierdut. dar iordanescu trebe sa plece
alex36
10th October 2004, 06:41
Suntem campioni mondiali la dat din ura!...in practica suntem din lumea treia!
ronaldinho
10th October 2004, 09:26
mie imi placea de iordanescu asta. sincer eram unul dintre sustinatorii lui. Dar acu' a dat cu mucii in fasole. De ce oare? Ca-i un mare bou. De ce?
1. Gresala in alcatuirea tacticii de joc: a jucat si el 4-4-2 sa nu zica lumea ca nu e modern. Dupa parerea mea era mult mai bun un 4-4-1-1 Adica la mijloc sa fi aparut Cernat, iar Pancu sa fi fost un carf retras.
2. A bagat 2 fundasi greoi cand in atacul cehilor era un jucator cu o extraordinara viteza de reactie, Baros. Nici Fl. Moldovan nu e cine stie cat de rapid, dar macar baiatul are plasament.
3. Am avut un jucator in plus, in speta Soava. Asta nu putea nici sa-l faca pe Galasek, nici sa-l tina pe rosicky, care e prea rapid pentru el.
In concluzie, eu as fi inceput acest meci cu:
Lobont- Stoican, Fl Moldovan, Iencsi, Rat- Dica, Codrea, Cernat, Petre, - Pancu- Mutu.
avand in vedere ca Pancu juca cam intr-un picior, l-as fi lasat sa vad daca face fata, iar daca nu l-as fi schimbat cu Neaga. Eu zic ca prin aceasta asezare am fi castigat duelul la mijloc cu cehii, evident daca nea Puiu stie ce inseamna sa joci la firul ierbii. Iar Mutu ar fi avut in spate 2 oameni care puteau sa-l serveasca, in speta Cernat si Pancu, si care amandoi, puteau sa-l sprijine pe mutu in fata portii, daca era cazul. Dar daca nea Puiu a hotarat ca meciul cu cehia a fost meci de experiente gen Marica, 2 inchizatori, Pancu mijlocas de banda, Soava, Barcauan jaloane, si cine stie ce alte fantezii politico-militare. Asta ne-a fost norocul. Bine are si scuze nea Puiu. Eu zi ca in fata unui chivu, baros nu ar fi miscat in front, iar radoi l-ar fi terminat pe rosicky in 30 de minute. Acum nu ne ramane decat sa asteptam meciul cu Olanda, sa speram ca Soava, Barcauan vor fi accidentati si sa speram ca nea Puiu nu va pune ochii pe vedetele interne gen perja, rachita, naidin, ciocoiu sau mihalcea.
HAI ROMANIA
ricky
10th October 2004, 10:43
OK !
Sintem inaintea meciului cu ARMENIA.
N-am vazut meciul de ieri si, dupa cele scrise AICI de cei care l-au vazut, nici n-am mai simtit placerea sa-l vad noaptea, üpe TVR Int.
Normal, ARMENIA nu este de...speriat !
Dar, dupa cartonasele de ieri, se pare ca PANCU SI IENCJI vor...STA !?
minudoru
10th October 2004, 11:15
asta e nationala!
adbogdan
10th October 2004, 11:38
Cehia - Romania 3 - 0
De ce ? Pentru ca antrenor este Iordanila. Si pentru ca lipsesc Chivu, Ganea si Radoi.
N-a fost chiar atat de rau. Dar nici bine.
Lobont (bine) - Rat (mediocru, cel mai slab meci din ultimii ani), Iencsi (slab), Barcauan (foarte slab, nu e o solutie), Stoican (bine) - Soava (foarte slab, lent, i se cere marcaj dar nu 'stie'), Pancu (mediocru, accidentat), Codrea (foarte slab, tone de mingi pierdute), Petre (mediocru, n-are forta) - Mutu (mediocru, nu e varf de meserie), Marica (mediocru, lipsa de experienta + e extrema, nu varf). Rezerve : F. Moldovan (bine), Cernat (mediocru), Dica (slab).
Iordanescu : slab, ca de obicei. A ramas la tactica din anii '90, dar atunci avea jucatori de super-valoare. Oare nu si-o da seama ?
Solutii ? Accidentatii + Mitea. Poate si Sanmartean, grecu. Si daca nu Lucescu, atunci Boloni. Sau, (ca solutie extrema) Piturca, macar asta aplica o tactica mai moderna. Dar baza e tot in Lucescu - Boloni.
Si n-ar strica o zgaltaiala pe la federatie, ca vad ca-i doare-n piks de faptul ca din urma nu mai vine nimic. Acum e groasa, dar peste 5 ani se pare ca va fi jale. Cehii au castigat de doua ori CE de tineret, la noi tineretul si juniorii se cred superfotbalisti dar isi dau cu stangu-n-dreptu pe teren.
Parerea mea :drak:
Dorin
10th October 2004, 11:40
Varsta mea imi da dreptul sa sustin ca sint printre cei de pe Forum care a avut de tremurat si suferit cel mai mult si indelungat pentru nationala de fotbal si in general pentru sportul romanesc. Dar un lucru am invatat cu timpul . Sa fiu mai realist si poate si mai obiectiv.Asa ca nu pot sa nu remarc ce patos si subiectivism caracterizeaza mesajele de la acest subiect. Valoarea fotbalului nostru este cea care e si rezultatele pozitive sint tip miracol(vezi Grecia la europene si dupa...).Avem jucatori medii si cam atat. Nici cel mai bun jucator al momentului nu are loc asigurat la echipa de club. Iordanescu e legat de cele mai mari performante ale fotbalului romanesc si este un merit.Ca mai mult nu poate asta e. Aveti un contracandidat? Si cu Eriksson sau Murinho sau cine vreti nu poti face minuni cind nu ai un lot valoros. Si culmea e ca se uita ca si adversarul are drept sa joace si sa castige. Iar chiar adversarul de ieri este in elita mondiala. Si este admirat de romani(vezi articolele de la europene).Si ne-a batut acasa cu 1-0 si noi in cor :" Tragedie , afara cu Iordanescu si jumatate din echipa!" N-ar fi mai bine sa ne strangem si sa speram ca echipa este stabila si sa o incurajam si sa nu o fluieram .Ca doar sint ai nostrii!!!
:yeah: Dorin
adbogdan
10th October 2004, 11:56
Dorin, din cate spui mi-e clar c-ai prins 'explozia' de la inceputul anilor '80. Mai tii minte vremurile alea cand faceam 2 - 1 si 0 - 0 cu Anglia, insa apoi pierdeam 3 puncte din 4 acasa cu ungurii si elvetienii ? Si-atunci aveam 'vedete' insa dupa 1-2 meciuri foarte bune urmau 2-3 foarte slabe.
Ideea e ca acum suntem cam in aceesi situatie. Ar fi nevoie sa se puna piciorul in prag, insa nimeni nu face nimic. Nu neaparat schimbarea de antrenor pare sa fie solutia, insa e clar ca la nationala e nevoie de cineva care sa adapteze tactica la jucatorii disponibili. Tactica asta mergea acum 10 ani, se potrivea pentru jucatorii de atunci.
E nevoie si de schimbari la echipele de club, fiindca atat timp cat suntem coada-cozii in cupele europene nici nu putem avea pretentii. Campionatul e foarte slab, diviziile B si C nu mai produc nimic, loturile de juniori sunt locuri unde 'vedetele' vin in scarba. Si cine raspunde pentru asta ? Normal, Federatia (pentru loturi si diviziile inferioare) si Liga (pentru A)
sorinl
10th October 2004, 12:16
adbogdan,eu cred ca e o impietate sa-i compari macar pe cei de la inceputul anilor 80 cu cei de acum.cuplul sames-stefanescu nu are echivalent intre fundasii centrali de azi,
iar ticleanu sau tudorel stoica-asta ca sa nu-l pomenesc pe bolloni-erau mult peste codrea-soava.
lucescu n-a facut altceva decat sa-i convinga ca pot fi egalii campioanei mondiale-italia-,pentru ca valoare aveau. azi ,fara a-l scuza pe iordanescu,are jucatori cel mult
mediocri,si nici macar cu mentalitate de invingatori...
Dorin
10th October 2004, 12:22
In 1993 pierdeam la Kosice cu 5-2 si aveam o super echipa care juca la victorie .Si tot ne-am calificat si apoi am facut si minuni in America.
Daca avem unitate si omogenitate ajungem departe . Chiar si cu antrenor si jucatori obisnuiti.Sigur , problema e sa nu jucam la rezultat si sa nu ajungem nicaieri. Desi citeodata da rezultat(vezi Grecia) Vorba aceea:"Indraznetii inving"
Dorin :yeah:
danmesser
10th October 2004, 12:51
Ce era de spus despre acest meci s-a cam spus. Eu nu incetez sa ma mir ce dracu' cauta Soava in aceasta echipa si de ce nu joaca Cernat din primul minut - mai ales dupa ce le-a cistigat ucrainienilor un meci de unul singur!
Trecem de meciul cu Armenia si vine Eternul-Meci-Decisiv-In-Noroi-Sau-Nisip! :))) Adica in primavara, cu Olanda, pe o vreme din aceea incerta, cind nu stii daca sub patura de nea a dat sau nu coltul ierbii... Nu prea imi place sa amestec politicul cu sportul, dar... rugati-va sa nu fie tot Nastase cel care se va implica in amenajarea stadionului! :))
minudoru
10th October 2004, 13:34
S-a simtit lipsa lui Filipescu :evil: :drak:
ricky
10th October 2004, 14:56
Ceea ce multi nu vor sa conceapa : ne-am indepartat mult de fotbalul modern !
Asa e cum spune DORIN (dupa parerea mea !).
Am incercat odata sa deschid un subiect in care saptaminal sa scriem despre jucatorii "stranieri" din lot !
Mai peste tot sint rezerve sau...au luat locul unora accidentati (LOBONT la AJAX !) .
Culmea este ca ne aducem aminte doar la infringeri de faptul ca n-avem valoare !
Vad ca pina si "gazetele de sport" din RO au inceput, cit de cit, sa priveasca altfel lucrurile !
Pina mai ieri, sareau repede pe arbitru, noroi...etc...
Acum insa...
Da ! EI (de la ziare) macar isi cistiga piinea cu balivernele debitate !
Ce ne opreste insa pe noi sa privim realitatea in fata ?
Cindva, am fost (si mai sint !) impotriva lui Iordanescu !
Dar, am spus-o si atunci : BÖLÖNI si LUCESCU sint prea...destepti ca sa se incurce in acest moment (si cu...pepiniera aceasta !) cu NATIONALA !
PITURCA, a fost aruncat ca...ultimul om de la NATIONALA !
Si...nimeni nu poate spune ca n-ar fi fost in stare s-o califice !
Asa ca...
"Stima noastra si mindria"...FRF !
P.S. In urma cu v'un 1-2, cind spuneam ca n-avem valoare si alunecam tot mai mult in noroi, am fost catalogat ca PESIMIST !
Ma mir ca nu sint facut...ANTI-ROMAN ca am indraznit (cu inca un coleg) sa dau 3-1 pentru CEHIA ! :evil:
RedBaron
10th October 2004, 16:56
Nu am citit toate mesajele de la acest topic, doar ultima pagina, asa ca poate repet unele idei... poate nu.
Dupa parerea mea, greselile sunt multe si dese. Toate au ca rezultat valoarea afisata de Nationala noastra.
Prima ar fi faptul ca [dupa parerea mea] nu se pune baza pe Nationalele de Tineret. Nu mi se pare ca se fac eforturi pentru ele. O sa ziceti ca nici Nationala nu are un stadion, dar... cei mici. In fine, amintesc doar ce au zis comentatorii de la acest meci: mai mult sau mai putin, aceasta nationala a Cehiei a fost campiona la tineret si inainte cu un an a luat locul 2. Asa ca, se poate reflecta la chestia asta...
Apoi observ ca tot mai multi oameni de fotbal cu diverse functii sunt implicati in politica. Antrenori, patroni, manageri, jucatori, conducatori de federatii, etc. Intr-adevar, asta o fi calea de urmat...
Nu cred ca fotbalul nostru nu are valori. Din contra, are. Dar, ele nu sunt exploatate cum trebuie. Avem aceiasi conducatori de Liga, de Federatie, aceiasi oameni de neinlocuit. De ce? Sunt chiar asa de peformanti in posturile lor?
Astea sunt doar cateva chestii de substrat, poate detalii pentru multi, dar de la detalii de genul asta noi nu ajungem decat pe la tv sa vedem campionate mondiale sau europene.
Inca nu este nimic pierdut si cu toate ca Nationala a jucat f.slab, 1-0 cu gol din pen. nu e un rezultat rusinos. Pacat insa ca meciurile cu adversari valorosi nu ne aduc satisfactii. Putem noi tot sa batem Macedonia, Armenia sau Finlanda...
vlad1607
10th October 2004, 17:30
Astia suntem...( din pacate)...mergem inainte ! FOrza Romania!
ady_azzuro
10th October 2004, 17:45
Nam Jucat Prost , Nea Lipsit Putin Norocu. Si Iata Macedonia-olanda 2-2
Parca vb ca iordanescu. :D Problema e ca am jucat foarte prost, norocul ar trebui sa ni-l facem singuri si sa riscam daca vrem sa castigam dar noi n-am schimbam tactica deloc pe toata durata partidei. Pacat ca n-am batut, comentatorii arabi erau disparati ca n-o bagam in ate, le-ar fi placut o victorie tricolora la Praga...
ADY19
10th October 2004, 20:33
Iordanescu a declarat ca nu se simte vinovat cu nimic. :o: E prost sau se face? La cum a jucat aceasta echipa cred ca ar trebui schimbati 98% din jucatori. Ce draq cauta Soava la nationala? E cumva copkilu lu puiu? :jerk: Joaca asa de prost incat si aduce oamenii in pragul disperarii.... A-ti vazut ce a delcarat marele si periculosul atacant Marica? Ca cehii nu au avut nici o faza de poarta...nici un sut mai sanatos :o: . Aia de la tvr i-au dem ca au fost o duzina. Avem niste jucatori ignoranti care nu-si vazd nasul de atatea impresii. La nationala trebuie munca...nu vii in vacanta. Iordanescu trebuie sa-si dea demisia si jucatori ca Soava, Rat, Petre, nu ar mai trebui sa mai calce pe la nationala. Hai Romania!
Catalanul
10th October 2004, 20:37
Iordanescu trebuie sa-si dea demisiaDemisie ? Fii serios ! O demisie necesita onoare...:mad:
BlueEnergy
10th October 2004, 21:51
Si eu sunt de parere ca la nationala ar trebui folositi mai mult jucatori din campionatul intern care joaca meci de meci nu jucatorii din strainate care ori sterg praful pe banca de rezerve, ori joaca prin campionate straine in echipe de mana a doua. Ia ganditi-va si voi.... nu are National, Steaua, Dinamo, Rapid jucatorii de nationala? Va zic eu ca daca juca o echipa de club din Romania cu Cehia ar fi facut o impresie mai buna. Eu tin cu Steaua insa recunosc ca National este revelatia turului. Iordanescu nu observa asta? De ce joaca asa bine Nationalul??? Jucatorii sunt uniti si nu au atatea ifose ca stranieri. Am citit si eu declaratiile jucatorilor de dupa meci si nu-mi venea sa cred ce zic: Mutu, Marica... Pe 17 Noimebrie jucam la Armenia si pana pe 26 Martie anul viitor cand jucam cu Olanda poate joaca Chivu si cu Radoi si Iordanescu va convoca la Nationala doar jucatori in forma!
ricky
10th October 2004, 22:16
Tocmai am urmarit TVRint, actualitatile (in reluare) de pe TVR1 !
Mutu si ai sai...acuza arbitrajul !!!
Prieteni !
Caracterele astea de... :mda: :jerk: ar merita sa le boicotati !
Vorba unuia de pe EV. Zilei : " tot narodul, la sfirsit de saptamina, e prezent la...caricatura de DIVIZIE A !"
E prima data cind spun asa ceva : "Aveti, voi din tara, ceea ce meritati !"
ricky
10th October 2004, 22:22
Ati vazut ce a delcarat marele si periculosul atacant Marica? Ca cehii nu au avut nici o faza de poarta...nici un sut mai sanatos :o: . Aia de la tvr i-au dem ca au fost o duzina. Avem niste jucatori ignoranti care nu-si vazd nasul de atatea impresii. La nationala trebuie munca...nu vii in vacanta. Iordanescu trebuie sa-si dea demisia si jucatori ca Soava, Rat, Petre, nu ar mai trebui sa mai calce pe la nationala. Hai Romania!
Nu, ADY ! Avem niste spectatori, sustinatori (unii dintre ei !) ignoranti pina la infinit !
Atita timp cit va exista MATERIAL care sa creada timpeniile "vomitate" de jucatori vom avea...gunoi !
S-au gasit destui care n-au vrut sa vada valoarea echipei in urma cu 2-3 ani !
EI au dus echipa (echipa ? barbutisti !) acolo unde este !
Cred ca unii sint instare sa-i aleaga pe ratangii acestia in...parlamentul RO !
ADY19
10th October 2004, 22:44
AI dreptate Ricky sunt multi prosti in tara asta......
Desi multi spun ca e doar o infrangere ca suntem "inca" in carti... jocul nationalei m-a dezamagit ingrozitor...mi-am facut niste nervi pentru 12 nesimtiti. In halul acesta nu meritam calificarea...oricum nu cred in ea:(. Tin cu Steaua si nu am putut sa nu remarc faptul ca in echipa au fost foarte multi dinamovisti si fosti. Unii nu isi merita locul...oare nu era loc pentru cineva de la Steaua? Iordanescu s-a incapatanat sa-l tina pe Marica 90 pentru ce? Ca sa-si arate prostia? Oare Neaga nu era bun? Mi-a fost rusine cu aceasta echipa...si nu este normal asa ceva
Pacala
11th October 2004, 01:34
Problema sta cam asa. Cehia a fost in ultimii doi ani chiar cea mai buna echipa europeana, priviti rezultatele de dupa mondiale, si calificari si turneu final CE dar si amicale, n-au castigat campionatul european dintr-o intamplare
dar pierdusera doi jucatori cheie, meciul era foiarte foarte greu, am zis exact asta si inainte de meci. Dar m-a dezamagit nu scorul cat neputinta demonstrata de echipa Romaniei si ideile de joc si de selectie a lui Iordanescu. E complicat, cu iordanescu nu ne calificam la mondiale, asta garantat
inter
11th October 2004, 01:40
" nu exista generatie de aur, exista jucatori care pot fi incadrati bine intr-un sistem de joc de catre antrenor"
asta spuse Lucescu aseara la recurs :drak: :drak: , interesanta afirmatie! :rolleyes:
Pacala
11th October 2004, 01:44
da, au tot fost jucatori buni si inainte de hagi, Balaci, Dobrin,Ozon etc fiecare generatie a avut jucatori buni si asta are
cred ca cel mai important este sa se mintina o continuitate a rezulatelor adica sa fie un sistem , un baza solida. La noi fotbalistii pleaca acum prea repede si innspre rusi si chinezi mult prea devreme, campionatul a fost inghitit de blaturi si cireasa de pe tort, am ramas cu o relicva antrenor la nationala.
Iordanescu a fost bun dar eu cred ca s-a tacanit , tipul nu mai e normal la cap.
bani, politica, aiurelile lui , selctii din ce in ce mai ciudate
inter
11th October 2004, 01:48
ar fi momentul ca puiu sa-si "onoreze" promisiunea facuta arabilor!
iar prezenta lui Lucescu si Boloni la meci sa fie oare un "semn" al nasului catre puiu?
ar fi bine!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.