View Full Version : Echipamentul lotului national
NetBeui
9th September 2004, 06:00
Am fost placut surprins de noul echipament al lotului national, cel purtat in meciul cu Andorra - stiti cumva unde se poate comanda on-line - sau in general orice alt echipament tricolor.....Merci.... /hello :yeah: :ok:
NetBeui
10th September 2004, 21:28
Chiar nimeni nu are nici o idee?
Gabriel28
11th September 2004, 00:34
incearca subside.co.uk acolo au aproape toate echipamentele din lume (chiar si de la cluburi)....ultima data cand am fost pe site ramasesera fara echipamentul ro, dar mereu fac "aprovizionari" deci...poti avea noroc sa gasesti chiar echipamentul alb.
noroc
giovanni BV
11th September 2004, 10:51
Da acel site subside.co.uk este bun , dar oare de ce nu ar profita si Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei prin promovarea acestor echipamente direct din site-ul lor personal ("FRF.ro") si nu ar mai trebui sa dam bani altora , si astfel ar multzumi toti fanii ROMANIEI de pretutindeni !!!
dragos_popa17
12th September 2004, 15:22
Da acel site subside.co.uk este bun , dar oare de ce nu ar profita si Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei prin promovarea acestor echipamente direct din site-ul lor personal ("FRF.ro") si nu ar mai trebui sa dam bani altora , si astfel ar multzumi toti fanii ROMANIEI de pretutindeni !!!
Tu ai vazut cu arata site-ul frf.ro? Zici ca la facut Sandu singur, prin 1980.
NetBeui
13th September 2004, 15:37
Am fost pe subside.co.uk - au ceva echipament - merci ptr. adresa....
Sinn Fein
13th September 2004, 17:47
frumos echipamentul alb, mi-as fi dorit sa nu mai joace in galben, ci in albastru, parca era mai frumos. parerea mea...
giovanni BV
17th September 2004, 10:00
Draga , dragos_popa17 , si tu ai dreptate , dar eu am crezut ca poate cineva se gindeste mai mult ca si noi putem face bani care sa ramina la noi in zeste , sau cel putin parte din ei , si drept sa spun nu stiu ce se intimpla pentru ca eu sint membru la acest site subside.co.uk , si i-am rugat sa aduca echipamentul Romaniei , dar raspunsul lor a fost ca si lor le este imposibil sa-l gaseasca , cel putin pentru moment , si cind va apare , se vinde extraordinar de repede !!! Ei mi-au promis ca ma vor instiintza rapid cind il vor avea in stoc , si va voi da de stire tuturora cind va fi pus la dispozitie !!!
Gabriel28
17th September 2004, 12:51
o alta solutie ar fii sa rogi pe cineva din bucuresti sa iti cumpere de la unul din magazinele adidas direct echipamentul oficial..din ce am inteles e in jur de 130 de dolari.
noroc
giovanni BV
2nd October 2004, 09:39
Draga n3aGabitz , da-mi si mie adresa magazinelor adidas si ma interesez , cel putin , sa aflu cind il vor pune in vinzare oficial si unde !!! Nici nu stiu ce sa mai cred , ca mai nou Adidas a scos la vinzare echipamentul echipei MALAEZIEI !!!! , de care nici nu am auzit pina mai curind , iar echipamentul Romaniei este inca FANTOMA !!! Nici nu mai stiu ce sa cred , chiar asa , am ajuns sa fim ultimi si la vinzarea de echipamente sportive ???
giovanni BV
29th December 2004, 09:51
Va anunt pe toti cei care mai sint curiosi de a cumpara tricoul echipei nationale a Romaniei , ca in sfirsit a aparut pe site-ul subside.co.uk pe data de 21 decembrie (in jur de $75 bucata), asa ca grabiti-va pina nu dispare si de acolo !!!!
jhon_goodboy
2nd January 2005, 01:08
Nu stiu de unde a venit ideea asta cu echipamentul alb,caci albul nu apare nici pe stema FRF,dar nici pe tricolorul Romaniei. :cool:
Ca la stadioanele noastre pline de noroi trebuia sa alegem negru :p
Era mai bine sa ramana rosu sau sa fie introdus albastru pe langa traditionalul echipament galben.
inter
2nd January 2005, 01:13
mda, negre cu niste simboluri runice pe ele (macar asa sa intimidam adversarii :p)
giovanni BV
6th January 2005, 08:50
Subsidesports.co.uk i-l au pe cel galben cu rosu !!! daca cineva este interesat i-l poate gasi acolo !!!
Mariusmadmax
8th January 2005, 10:42
este chiar asa de frumos cel oficial ?
Are cineva poze ?
Ronaldo30
9th January 2005, 00:14
Eu zic ca e ok
giovanni BV
15th January 2005, 19:42
Azi am primit tricoul echipei nationale pe care l-am comandat de pe site-ul subside.co.uk , si sint foarte multumit de tricou , desi m-a costat cam multicel !!! Dar este un tricou frumos si-l voi purta cu placere !!! Cine doreste sa vada niste poze poate intra pe site-ul lor !!!
giovanni BV
15th January 2005, 19:44
Adresa lor este : www.subsidesports.com.uk ....
giovanni BV
15th January 2005, 19:47
Pardon , incercati : www.subsidesports.com/uk/store ...
giovanni BV
15th January 2005, 19:49
sau mai bine : www.subsidesports.com/uk/store/index.jsp .....
Rechinul Ucigas
15th January 2005, 22:20
echipamentul ar fi fost mai frumos abastru cu rosu si putin galben ! dar e frumos si asta ! important e cum o sa joace echipa !!!
Mariusmadmax
16th January 2005, 15:26
E misto echipamentul ... da' jocul sa-l vedem !
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.