View Full Version : Cehia Vs. Olanda
gabryel
8th September 2004, 19:28
Astazi e primul derby al favoritelor...daca avem noroc se termina egal asta ar fi cel mai bun rezultat pentru noi :D
Oricum avem un oarecare avantaj psihologic asupra lor ca avem 9 din 9... :ok:
Maximus
8th September 2004, 19:29
Stie cineva unde se transmite acest meci la tv?
Catalanul
8th September 2004, 19:31
pronostic un 1-1 nu stiu dar presimt ca asa se va termina :D (sa speram)
gabryel
8th September 2004, 19:34
la ora 21:30 ... vezi si tu pe toate ca nu stiu daca am voie sa fac reclame... :D
Maximus
8th September 2004, 19:35
Am vazut. e live pe antena 1. Merci gabryel! Asta nu e reclama.
lupisor lupetto
8th September 2004, 19:35
un egal aici si un egal intre Armenia si Finlanda ne-ar ajuta enorm.
ricky
8th September 2004, 21:16
Stie cineva unde se transmite acest meci la tv?
O adresa buna pentru viitor :
http://www.knplogic.co.uk/sport/
gabryel
8th September 2004, 22:12
e 1-0 pentru olanda... :( ...
Hai cu egalarea!!! :D
Adrian
8th September 2004, 23:23
Ei, care vazurati meciul...cum e? Ne mananca oricare din astia pe paine? Sau putem sa le stam in gat?
A fost cred primul meci adevarat de fotbal, noi am jucat numai meciuri de antrenament.
gabryel
8th September 2004, 23:24
io am vazut meciu... a fost o repriza buna pentru fiecare...dar s-a terminat 2-0...
NU PUTEA SA FIE EGAL??? :headbang:
Catalanul
8th September 2004, 23:26
S-a terminat 2-0 :( pentru Olanda:o: mai bun era pentru noi un egal :headbang: 2 goluri ale lui van Hooijdonk
sper sa ii batem si noi pe cehi si asa poate ies din cursa de calificare :yeah:
nu mai spun nimic decat HAI ROMANIA!!! /hello
io am vazut meciu... a fost o repriza buna pentru fiecare...dar s-a terminat 2-1... cum 2-1 :confused: pe toate siturile scrie ca s-a terminat 2-0 pentru olanda
andreiush
8th September 2004, 23:39
2 - 0 a fost ma...Pe mine unu nu m-a impresionat nici Olanda, care a avut 3 ocazii tot meciu, din care e drept a marcat 2 goluri, dar nici Cehia nu mi s-a parut ca a jucat ca la Euro. Sa vedem ce va fii in meciurile noastre...
gabryel
8th September 2004, 23:44
da 2-0 ...greseala de tiparit...SCUZE... :headbang:
realmadrid.com
9th September 2004, 00:22
:rosu: domnului arbitru Marcus Merk pt ca i-a ajutat pe olandezi sa castige:rosu:
andreiush
9th September 2004, 00:48
Mda..corect Ionutz...11 m a fost sigur...faultu celalalt la Baros nu stiu daca a fost...dar oricum...11 m clar. :rosu:
ADelPiero
9th September 2004, 01:12
da da ... sigur ... i`a ajutat .. mai mergeti ma ... daca erau mai buni cehii, ii bateau cu 3-0 sau mai mult ...
realmadrid.com
9th September 2004, 01:24
Adica tu ce vrei sa spui, ca arbitru a fost neutru ???, insemna ca tu ai vazut alt meci si ai crezut ca este olanda-cehia:D
Mai vizioneaza odata fazele si o sa itzi dai seama ca olandezi au fost ajutatzi...
andreiush
9th September 2004, 01:49
El s-a uitat la Moldova - Italia /hello
ADelPiero
9th September 2004, 02:26
andreiush, gandeste ce spui si spune ce gandesti ! :mda:
lupisor lupetto
9th September 2004, 04:43
Noua ne convine mai mult o victorie a Olandezilor decat una a Cehilor din pricina faptului ca ne va fi mai usor cu Olandezii. In primul rand joaca un fotbal deschis, ceea ce ne avantajeaza, si in al doilea rand isi reconstruiesc echipa nationala, ceea ce-i face mai vulnerabili.
baden
9th September 2004, 10:55
Noua ne convine mai mult o victorie a Olandezilor decat una a Cehilor din pricina faptului ca ne va fi mai usor cu Olandezii. In primul rand joaca un fotbal deschis, ceea ce ne avantajeaza, si in al doilea rand isi reconstruiesc echipa nationala, ceea ce-i face mai vulnerabili.
cel mai mult ne-ar fi avantajat un scor egal.
gicu
9th September 2004, 11:02
rezultat echitabil dupa parerea mea aseara. Chiar cu greseala arbitrului (cred ca a fost penalty) olandezii au dominat meciul. Daca si cu noi o sa fie aceasi varza in apararea cehilor avem sanse mari ;) Incep sa cred si eu ca o sa ne luptam pt locul 2 cu cehii...Norocul nostru (si al cehilor aseara) e ca Van Basten e pe banca..nu in teren. N-au in mom. de fata un varf bun. Acum era poate bine sa-i prindem, fara van Nistelroy....
armin
9th September 2004, 11:11
Olandezii au dominat meciul?? Ia numara ocaziile cehilor bre.
Or fi avut olandezii posesie, doar jucau acasa. Cehii au facut un meci foarte bun de deplasare, insa au ratat monumental, mai ales in prima repriza. Si portarul Olandei a fost f.bun. Va trebui sa avem si noi un portar bun in Cehia, si 2 stoperi perfecti la Baros si Koller.
Oricum, si daca pierdem, si daca batem in cehia, se poate intampla orice acolo, insa calificarea inca e departe. Parerea mea...
Eu mai cred inca un lucru: ne va fi mai greu cu cehii decat cu olandezii.
gicu
9th September 2004, 11:22
armin, da..l-au dominat. au fost foarte putine ocazii clare ale cehilor (Baros parca o data in prima repriza si Rosicky tot in prima). Ocazii clare au avut si olandezii...poate mai clare, singuri cu portarul...Vorbeam in schimb la modul general. Mie Olanda mi se pare o echipa mai asezata, controleaza mult mai bine jocul...pe cand Cehia fara Nedved sufera la organizare. Multe baloane pe Kohler si cam atat. Au cativa jucatori in schimb foarte buni, un fundas foarte tehnic Jankulovski, Rosicky si Baros in atac...daca-i neutralizezi sunt mancati :)
gabryel
9th September 2004, 14:10
shi io sunt de parere ca ne va fi mai greu cu cehii.... :ok:
ins chimb mah gicule mie mi s-a parut ca tinand cont de faptul ca au jucat in deplasare cehii au fost mai buni... :mda:
Vand vise
9th September 2004, 16:39
Cehia venim! :D Bafta Romania! /OLE/
Pronostic: Cehia - Romania 1-2 :D
Elgorriaga
9th September 2004, 23:02
Venim, venim ... da' mai tiptil, asha, fara zgomot :D
Pai dupa cum joaca aia, in viteza, cu devieri si alte alea, sa fim fericiti daca scapam cu un 4-0.
Sa vina Lucescu, sau chiar Angelo Niculescu, sa ne re-invete ce inseamna temporizare, ca numai asa putem scapa cu fatza curata. ;)
gabryel
10th September 2004, 14:45
io zic k la cehi ar fi bun si un egal :D
dar parca vad ca daca conducem cu 0-1 Iordanescu ii baga in aparare si pierdem cu 2-1 :mda:
aaa da si sa speram ca arbitrul va fi impartial... :p :rosu:
onci66
10th September 2004, 17:21
trebuie sa avem un arbitraj corect in cele doua meciuri tari si pe urma mai vedem,pentru ca la Praga arbitrii n-o sa tina sigur cu echipa noastra. shi mai trebuie ceva sa nu mai vina indolentu' ala de marica ,sa stea acolo la rusi,ucraenieni sau ce-o fi acolo....... :ok:
Adrian
10th September 2004, 19:53
Sa vina Lucescu, sau chiar Angelo Niculescu, sa ne re-invete ce inseamna temporizare, ca numai asa putem scapa cu fatza curata. ;)
Daca temporizare nu stie Cashcheta, nu stie nimic. Pai ii temporizeaza de ii adoarme si pe spectatori, hipnoza in masa facem cu ei....
Elgorriaga
10th September 2004, 21:44
Daca temporizare nu stie Cashcheta, nu stie nimic. Pai ii temporizeaza de ii adoarme si pe spectatori, hipnoza in masa facem cu ei....
:D He he, o fiind stiind el, da' nu prea e in stare sa-i dreseze pe jucatori s-o si aplice, probabil a ramas cu sechele de la echipa din '94, care era cit de cit ofensiva (meritul lui Ienei!).
Caci degeaba isi propune Puius sa se betoneze in aparare si sa plimbe mingea la mijloc, daca prin aparare fluiera vintul a paguba (vezi golul Macedoniei) iar mijlocul nu stie sa lege mai mult de 3-4 pase :(
ricky
11th September 2004, 07:50
Dupa cum am vazut ca se misca cehii si olandezii...am impresia ca joaca intr-o alta LIGA !
Sansa noastra ar fi faptul ca, pe atunci, cupele europene sint in plina desfasurare si jucatorii cehi participa la ele !
Cu exceptia lui ROSICKY si KOLLER ( DORTMUND ) ! :ok:
giovanni BV
11th September 2004, 10:40
Amindoua sint echipe de valoare , nu ca cea a ROMANIEI , dar practica un joc bun !!! La acest meci , arbitrul si-a spus cuvintul in avantajarea echipei locale , dar pe drept eu cred ca Cehia a jucat mai bine decit Olanda , si merita cel putin un punct !!! In cele din urma , arbtrajele internationale inca lasa de dorit , desi fac o gramada de cursuri la UEFA , si tot nu se alege nimic din ei !!! Daca ar face cursuri la scoala " Maestrului COLINA ", ar pica pe capete !!!
gabryel
11th September 2004, 12:38
pe colina vor sa il scoata la pensie in Italia... :( :headbang:
Denis
18th September 2004, 20:54
a cashtigat echipa mai buna nu :D. Sper sa nu fie mai buna shi dacat romania. Shi e klumea aku ca Cehii shi Olandezii se tem de tricolori /hello
loredana...
19th September 2004, 17:53
DA HAI ROMANIA!!!!!! O SA STRIGAM LA MECIUL CU CEHIA /hello SI DC PANA ACUMA AM CREZUT IN EI O SA CREDEM SI DE ACUM IN COLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /OLE/
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.