PDA

View Full Version : Ce victorie!

Vadim
3rd September 2004, 19:32
Romania a invins vineri cu 5-1 pe Macedonia, la Caracal, intr-o partida contand pentru preliminariile CM 2006 la tineret. Primul gol a fost marcat de Burdujan in minutul 16, dintr-o pasa trimisa de Mitea. In minutul 20, Mitea a marcat pentru 2-0 sutand decisiv, demarcat la marginea careului mic. In minutul 22, Macedonia a redus diferenta, 2-1, profitand de relaxarea apararii noastre. Plesan a fost la un pas de 3-1, in minutul 38, lovind bara. In repriza a doua, in minutul 47, Cristea a patruns impetuos si i-a pasat decisiv lui Mitea, care a refacut diferenta de doua goluri. Tot atacantul lui Ajax a dus scorul la 4-1, reusind hattrickul, lansat la limita offsiteului de Burdujan, iar Cocis a inchis tabela la 5-1 in minutul 70, printr-o foarfeca laterala.

(Onlinesport)

Catalanul
3rd September 2004, 19:35
Felicitari tinerilor romani :ok: Sper sa ii batem asa si pe olandezi sau cehi :D

Adrian
3rd September 2004, 22:25
Cei care ati vazut meciul, cum s-au miscat baietii? Cred ca au batut mai mult de capul lor, jucand fiecare foarte bine, ca de la Manea nu ma astept la vreun ajutor.
Vad ca Plesan a ratat mult, dar a creat si faze de gol...

Petrique
4th September 2004, 00:49
Fratilor, eu sunt din Caracal, am fost la meci si pot sa va spun ca am vazut un meci cu nimic mai prejos decat "celebrul" Romania-Bosnia de anul trecul. Un public frenetic si foarte numeros, o echipa nationala aflata intr-o forma de zile mari si un stadion de Divizia A, chiar mai sus de Divizia A. Romania a jucat extraordinar cu Mitea la timona, jucator care a fost adulat de public, numele sau fiind scandat frenetic si dupa incheierea partidei, cu mult timp dupa ce el fusese schimbat...Intradevar, Plesan, cu toate ca a dat o pasa de gol, a creeat 3 ocazii periculoase si a ratat inca 3 monumentale pot sa spun ca a jucat prost... Insa publicul din Caracal este indentic cu cel de pe "Ion Oblemenco", iar Caracalul este a doua Craiova...

Petrique
4th September 2004, 00:51
Asa ca sa lase lumea toate vrajelile cu minunile din Caracal, asa suntem noi romanii, ne place doar sa radem, dar partile bune nu le vedem. In caz ca nu staiati, la Caracal este cel mai bun gazon din tara si un stadion de Divizia A, cine nu ma crede, treaba lui...

ricky
4th September 2004, 07:43
Am vazut, la TV, fazele din care s-au marcat golurile .
M-a impresionat acest MITEA care n-a tras la intimplare ci mereu s-a uitat care este coltul liber (chiar daca, parca el a marcat al 3 sau gol printre picioarele portarului !) !
O victorie de bun augur !

Se...misca ceva ! /hello

corinutza_88
4th September 2004, 11:39
super fain!a jucat bine plesan si mitea !nu trebuiau dati de la nationala mare!

dragos_popa17
6th September 2004, 11:29
Mi-a placut golul lui Cocis. Toata faza a fost frumoasa, de la pasa la finalizare.

armin
6th September 2004, 12:39
Felicitari!

Parerea mea este ca daca Plesan pleca in vara la o alta echipa, acum era titular la nationala mare. Dar mai are timp... Si el, si Mitea, si Cristea.

Devilism
6th September 2004, 13:05
Poate acesti tinerii jucatorii o sa faca treaba peste vreo 2-3 ani de zile depinde acuma sa vedem!!!