View Full Version : Etapa 6: Gloria Bistrita - Poli Timisoara
JJ
30th August 2004, 17:51
Sambata 11 septembrie, Gloria Bistrita - Poli Timisoara.
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.
Vand vise
30th August 2004, 19:48
Gloria Bistrita - Poli Timisoara 1-0
Catalanul
30th August 2004, 22:45
sper sa aducem macar un punct de la bistrita :D
scor 1-1 Mansour va marca din nou pt, Poli!
Sergio
31st August 2004, 00:56
Suntem pe val, deci cel putin un punct ne este la indemana. Daca nu aici atunci unde, daca nu acum atunci cand? :D
Cucu
31st August 2004, 06:37
bate poli 2-1
BOGGIECOOL
31st August 2004, 08:10
Cucule mai invata fotbal! Bate Gloria cel putin la doua goluri. :ciocan:
bapsy
31st August 2004, 09:23
Am inteles ca este foarte probabil ca Stelea sa joace titular la meciul asta. Interesant :)
Mai putin si vine si Contra (e pe lista) :D
BOGGIECOOL
31st August 2004, 09:34
Hmm pe chestia asta n-am stiut-o, interesant.
Denis
31st August 2004, 09:49
Meci de X2. Yo zik ca gloria a avut noroc shi poli t. ghinion pe inceput de sezon. Daca norocul o sa fie de partea gloriei din nou poate o sa cashtige, dar daca nu, NU :D
Pronostic: 2-2 sau 1-2 pt poli :ok:
dragos_popa17
31st August 2004, 15:31
Merg pe victoria Gloriei. Pare o echipa mai linistita si mai stabila in acest moment. Poli va fi sub o mare presiune, dar nu m-as mira sa scoata un rezultat bun. Multescu e un antrenor bun.
Pustoai-k
31st August 2004, 16:14
Bate Poli! :ok:
leveu
1st September 2004, 14:26
Cu Stelea in poarta nu putem decat sa obtinem o victorie fenomenala :evil:
Si daca vine si Contra ne batem pentru titlu de campioana :D
FORTZA VIOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /hello /hello
Ultras
1st September 2004, 16:17
Bate clar Gloria. Nea Jean culege toamna si seamana primavara. Deh, omu' e gospodar... :drak:
cuzmy
2nd September 2004, 15:04
S-a zicem ca bate Poli, cu toate ca e foarte greu! Daca joaca pe atac ii bate pe blatisti!
jay
3rd September 2004, 18:57
Intre 1 si X am votat X-ul. Poli AEK poate produce o surpriza si sa reuseasca un egal la Bistrita.
fanfotbal
3rd September 2004, 20:23
Nu va faceti sperante...pronostic 1 solist sigur. puteti sa mergeti si la casele de pariuri...sunt niste bani siguri
Sergio
3rd September 2004, 22:45
Poli AEK poate produce o surpriza si sa reuseasca un egal la Bistrita.
Vorbesti de parca ar juca cu Real Madrid...De cand e o surpriza ca Bistrita sa piarda puncte acasa? Sau stii tu ceva si nu ne spui?
jay
4th September 2004, 02:08
Sergio, Borges spunea ca omul, in eventualitatea unei evolutii intelectuale normale, realizeaza ca "a da cu presupusul" e riscant la o anumita varsta. Era vorba de un simplu pronostic.
Daca ajung la Timisoara la iarna, vom sta la palavre in fata unui pahar de vin? Nu de alta, dar imi esti dator cu (cel putin) un raspuns.;) Hai sa-ti mai vand un pont! Da' nu spui nimanui, OK?:) Am rude la Varset. Inca un motiv pentru a tine cu adevarata Poli! Spre deosebire de moldovenii vostri, gen ....... sau Arapandulei, mari banateni. ;)
deep purple
4th September 2004, 05:46
Greu de spus. Valoric echipele sunt egale. Depinde de concentrarea de moment si de ambitie. Si totusi, sper sa batem. :D
apparte
4th September 2004, 10:03
Desi par a-si fi revenit sub bagheta lui Gigi Multescu,cei de la PoliAEK nu cred ca pot emite pretentii la vre-un punct din cele 3 luate la Brasov..alea au alt destinatar...se stie! :drak:
Angelina Jolie
4th September 2004, 11:15
Mi-as dori un 2, dar cred ca va fi 1.
FORZA POLI!
Sergio
4th September 2004, 12:19
Daca ajung la Timisoara la iarna, vom sta la palavre in fata unui pahar de vin? Nu de alta, dar imi esti dator cu (cel putin) un raspuns.;) Hai sa-ti mai vand un pont! Da' nu spui nimanui, OK?:) Am rude la Varset. Inca un motiv pentru a tine cu adevarata Poli! Spre deosebire de moldovenii vostri, gen ........ sau Arapandulei, mari banateni. ;)
Daca vii, sa aduci si vinul... :D Nu imi amintesc sa fi ramas dator cu ceva, dar daca tu zici...ma revansez eu, nici o grija. :p
Iar despre moldovenii nostri, care sunt ei si cu ce treaba au venit? :rolleyes:
alex36
5th September 2004, 09:02
Gloria fara deranj!Deci 1solist
alt.core
5th September 2004, 23:17
Bate Poli cu 2-1! :)
Carlos Gambino
6th September 2004, 00:02
Meciul asta nu are decat un singur rezultat...2-0 pt POLI...restul parerilor sunt de prisos...! :drak:
Mariusmadmax
6th September 2004, 02:03
/hello
bazz
8th September 2004, 18:50
Bate Gloria fara probleme.Cu Multescu la echipa,retrogradati inaintea noastra.FORZA IASULE!!!!BATEM SAU FACEM EGAL LA FARUL!!!!!
ADelPiero
9th September 2004, 02:57
2-2 :D
ca sa nu se supere nici o echipa :P
baden
9th September 2004, 10:13
mi-as dori sa castige Poli ... dar nu prea cred ca vor reusi ...
Polichampion
9th September 2004, 20:21
suntem pe val si vom castiga cu 2-0 in casa lui Jenel blatanel.
be bistriteni i-am umilit cand am avut 200 de oameni sustinand Fiorentina.... ii vom umili si acum....
Jean cel mai mare blatuitor din afara bucurestiului....
De cand a venit multescu s-a vazut ca echipa s=a schimbat in bine. :D
:rosu: Bine ca n-a venit prostul ala de stelea la noi...
claudiunegrea
10th September 2004, 05:32
Victorie clara a glorie!
pacat ca gloria nu e mai interesata de varful clasamentului si se complace mereu intr-un mediocru "salvare de la retrogadare".Pacat !
simpson
10th September 2004, 10:37
Dificil pronostic... Da' cel mai probabil bate Gloria, probabil cu 2-1.
cocomic
10th September 2004, 14:49
pentru ca silvasan e accidentat, va castiga Poli :)... prietenii stiu de ce...
iasisud
10th September 2004, 22:18
Va castiga Bistrita cu 3-1. :)
Polichampion
10th September 2004, 22:23
Ce-i iesene, te-ai suparat ca am spus adevarul cu echipa ABBA a Iasului? :happy Las-o ca macane...la Bistrita va triumfa adevaratul POLI din campionatul Romanesc. :ok:
iasisud
10th September 2004, 22:39
Tu postezi aici pentru ca nu e nimeni pe-afara sau de ce? Te bagi ca musca-n :rosu:
Polichampion
10th September 2004, 22:51
Iesene, eu am trecut de mult de varsta cu iesitul pe afara... sunt de altfel, pe "afara"... dar asta cand n-aveti valoare treceti la atacuri personale.
BOGGIECOOL
10th September 2004, 22:59
Bate Gloria 5-0 ha ha.
Catalanul
10th September 2004, 23:02
BOGGIECOOL si tu razi de ceea ce spui. Sunt curios daca vei mai rade cand vei afla scorul final Gloria-Poli 1-2 :drak:
BOGGIECOOL
10th September 2004, 23:04
Ha Ha . Glumisem cu scoru ala bineinteles, dar de batut tot bate Gloria cu cel putin 2 diferenta cum am mai spus celelalte zile. 5-0 a fost doar ca sa aprind spirite ha ha
Catalanul
10th September 2004, 23:07
de unde stii? ai fost de fata cumva cand a vorbit nea jean cu arbitrii? :mda:
Polichampion
10th September 2004, 23:07
Somn usor si vise frumoase BoggieCool. Poli castiga la Bistrita.
BOGGIECOOL
10th September 2004, 23:13
Auzi mai Polichampion daca castiga Poli dau de baut cand ajung in Timisoara.
Polichampion
10th September 2004, 23:20
te-am vazut din L.A. :D ba sa dai de baut cand ajungi pe coasta de est. :D
BOGGIECOOL
10th September 2004, 23:23
As da dar n-o sa am timp ca pierd avionu
Polichampion
10th September 2004, 23:36
se poate si la aeroport daca ai faci excala la Washington. vin eu la aeroprot si bem... :happy oricum ai timp pana-n tara sa te recuperezi. :drak: mai rar bistriteni in LA. :p
Ovy-Iasi
11th September 2004, 12:51
Bate Gloria la scor...iar Timisoara pica in B anu asta...de mina cu cealalta Poli....
oaspetele
11th September 2004, 13:15
suntem pe val si vom castiga cu 2-0 in casa lui Jenel blatanel.
be bistriteni i-am umilit cand am avut 200 de oameni sustinand Fiorentina.... ii vom umili si acum....
Jean cel mai mare blatuitor din afara bucurestiului....
De cand a venit multescu s-a vazut ca echipa s=a schimbat in bine. :D
:rosu: Bine ca n-a venit prostul ala de stelea la noi...
mai pacalici, de umilit v-ati umilit voi insiva, sustinand o formatie italiana in detrimentul uneia romanesti, fie ea si Gloria.
io unu nu am simtit nimic.
Carlos Gambino
11th September 2004, 19:58
...Daca nu simtzeai nimic nu ai fi postat, asha ca mai bine recunoashte ca te-ai ofticat...! :evil:
...de mina cu cealalta Poli....
...Adica cealalta Poli fiind Poli Iasi nu-i asha ?! :D
STEELMAN
11th September 2004, 21:51
bate poli cu 4-0
sportist
11th September 2004, 22:23
Daaaa! Mare umilinta ce a fost. Cu timisorenii in silenzio stampa din minutul 3 la 1-0 pentru Gloria si parasind stadionul precum curcile plouate in strigatele tribunei "rusine Timisoara!" Mare umilinta intr-adevar!
oaspetele
12th September 2004, 02:39
...Daca nu simtzeai nimic nu ai fi postat, asha ca mai bine recunoashte ca te-ai ofticat...! :evil:
ce m'a deranjat a fost afirmatia lui ca ne'ar fi umilit, maestre Carlos.............
nu asa'zisa umilinta.
alex36
12th September 2004, 07:46
Prosti sunt jucatori lu-i P.AEK nu Stelea.Va doare sufletelu ca Stelea a ales sa vina acasa(DINAMO) si nu la VOI.
Stelea a fost 10-12 ani portarul nr.1 al Romaniei,si nu merita acum la final de cariera sa se duca la o echipa modesta.Referitor la meci, sper ca Bistrta sa va indese multe goluri in traista,asa ca sa aveti ce cara pana la Timisoara
bapsy
12th September 2004, 10:03
Multumim pentru urari, alex36 ... esti foarte "dragut". Cat despre Stelea, poate sa se duca unde vrea, doar sa nu mai faca promisiuni aiurea, iar vorbind despre final de cariera la Dinamo ... ii doresc sa nu aiba soarta lui Gica Popescu.
cocomic
12th September 2004, 23:09
alex36, ne doare sufletul de ne-ndoim toti... dar cum noi n-avem portarii vostrii care sa gafeze meci de meci si sa-si lase echipa in momentele importante in 10 oameni, ne multumim si noi cu cate un zimmerman, care de altfel mai apara din cand in cand cate un penalty si nu ia nici un gol, cum s-a intamplat si azi...
Poli s-a intors de la Bistrita cu un egal meritat, si cu putin sange rece ar fi putu obtine toate cele 3 puncte, avand cateva ocazii foarte mari... totusi, este corect sa mentionam si faptul ca zimmerman a fost in forma maxima si a aparat foarte bine, printre 'reusitele' lui se numara si pararea unui penalty spre sfarsitul primei reprize. Felicitari echipei si antrenorului ca le-a repus capul pe umeri :ok:
IlMILAN
12th September 2004, 23:13
Bapsy uite ca Stelea mai bine e "agent"...:D se pare ca Poli a reusit un egal in primul rand datorita lui Zimmermann ..bravo pentru in primul rand pentru rezultat.
Bravo Zimmermann in min 43 a aparat un penalty .:ok:
Astept imaginile de la emisiunile de sport sa-mi fac o imagine mai clara pentru ca datorita lui Mitica nu pot vedea meciul:headbang:
danny-boy
13th September 2004, 08:10
pt "bapsy".felicitari ddddddddiiiiiiiinnnnnaaaaammmmmmoooooo.ati reusit performanata sa deveniti penibilii campionatului.cuplul "n&d"nu mai au rau de inaltime?in curand vor avea rau de adancime.veniti acus la TIMISOARA
leveu
13th September 2004, 10:04
BRAVO POLI felicitari Zimmermann :ok: ,cu siguranta este jucatorul etapei.Eu nu am vazut meciul ca nu am unde dar dupa ocazile care au fost cred ca puteam obtine cele 3 puncte dar asta e si un egal este bun.Mai bine ca nu a venit Stelea ca poate alta era soarta meciului.Afost intradevar Stelea un portar bun dar la Salamanca si-a iesit din forma asa ca mai bine se retrage de la dinamo :D
NICI UNDE NU ESTE CA LA TIMISOARA /hello
FORTZA VIOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
IlMILAN
13th September 2004, 10:32
Bey danny-boy vezi ca incurcasi borcanele:D, eu ma adresai lui Bapsy in postul anterior tocmai sa-l ignor pe Alex ala....:D
Bapsy e timisoreanca.....e de-a noastra mai:D
alex36
13th September 2004, 10:35
Cred c-a fost blat la Bistrita!,este dubios modul cum au ratat 11m,stiind ca bistrta nu fac asemenea cadouri decat daca au un interes...s-ar putea sa ma insel!...dar nu pre-a cred
IlMILAN
13th September 2004, 10:37
Blat e ca sunteti voi in Divizia A.:evil:
bapsy
13th September 2004, 10:52
pt "bapsy".felicitari ddddddddiiiiiiiinnnnnaaaaammmmmmoooooo.ati reusit performanata sa deveniti penibilii campionatului.cuplul "n&d"nu mai au rau de inaltime?in curand vor avea rau de adancime.veniti acus la TIMISOARA
Mie mi-era adresat acest post ? :shock: Am auzit multe la viata mea, dar chiar sa ma faci dinamovista ... astept scuze sau macar o explicatie ...
In rest ... felicitari Poli pentru punctul din deplasare ... si felicitari Zimmermann. De Stelea ce sa mai zic :evil:
danny-boy
13th September 2004, 11:46
sorry "bapsy".chiar ca nu ti-am adresat tie cuvintele.ceea ce am scris era pt alex36 care vad ca vorbeste aberatii in continuare.scuze fata de bapsy
bapsy
13th September 2004, 11:49
Acceptate :)
inter
13th September 2004, 11:59
bravo Timisoarei ... pacat de ocaziile ratate pe final!
Carlos Gambino
13th September 2004, 13:59
Cred c-a fost blat la Bistrita!,este dubios modul cum au ratat 11m,stiind ca bistrta nu fac asemenea cadouri decat daca au un interes...s-ar putea sa ma insel!...dar nu pre-a cred
...Da, intr-adevar parca eshti unul din purandeii lu' Mama Omida, asha de bine le ghiceshti...shi daca pui shi doua penalty-uri refuzate lui POLI shi faptul ca penalty-ul lui Bishnitza a fost acordat gratuit (...pt ca Zimermman a atins mingea !) chiar ca tind sa trimit o plangere la federatzie sa denuntz blatul...! :headbang:
alex36
13th September 2004, 19:05
Milaneee.Chiar asa de repede uiti!ia spune-mi si mie cine este pe blat in div.A Poli AEK, s-au Dinamo.?Adevarata echipa a timisoarei este in B.Iar voi in disperare ca nu ati m-ai jucat de zece ani in div.A,ati luato-n brate pe ROCAR, acum va laudati si voi ca aveti echipa in div.A!M-ai repede te-as respecta ca suporter a lui MILAN,decat a lui Poli AEK
Carlos Gambino
13th September 2004, 19:56
Bla, bla...fas, fas...par,par...
Eshti de-a dreptul haios amice cu atacul asta sustzinut la adresa lui POLI...! Mai bine te-ai apuca de croshetat botoshei cu bunicutza ta decat sa batzi campii pe thred-uri despre POLI...! :D
Polichampion
13th September 2004, 20:44
Pacat, mare pacat ca nu i-am tras-o lui nea Jean..... nu-i nimic... traim o mare multumire ca echipa in sfarsit joaca.....se vede treaba ca Multescu e antrenor nu ca incompetentul de tzitzi....
alex36
13th September 2004, 20:46
Nu vorbeam cu tine...bai gambine,fi atent cum vorbesti!
Carlos Gambino
13th September 2004, 21:07
...Shi daca o sa-mi mai scape din cand in cand degetele pe tastatura ce o sa-mi faci...? :o: Btw, ce-i cu Gambine, ai avut un mic incident la nivelul falangelor shi ai tastat greshit...? :D Daca da, te sfatuiesc sa foloseshti tehnologia wireless pe viitor...ca sa-tzi fie mai comod ! :D
IlMILAN
13th September 2004, 23:21
Milaneee.Chiar asa de repede uiti!ia spune-mi si mie cine este pe blat in div.A Poli AEK, s-au Dinamo.?Adevarata echipa a timisoarei este in B.Iar voi in disperare ca nu ati m-ai jucat de zece ani in div.A,ati luato-n brate pe ROCAR, acum va laudati si voi ca aveti echipa in div.A!M-ai repede te-as respecta ca suporter a lui MILAN,decat a lui Poli AEK
:happy :happy
Tu un catzel de rasa te gasisi sa vorbesti? DINAMO adika Ciocanul Bucuresti, una dintre echipele care a fost infiintata direct in DIV A. Oare ......tu nu vezi ca schiauni de unul singur?:D
Si asa pentru cultura ta...ce a facut Dobos a fost cam acelasi lucru pe care l-a facut Netoiu, nu ma chinui sa-ti explic ca nu are rost.....
Si lasa pe Milan in pace....aici daca vrei sa discutam pro sau contra hai pe extern.
bazz
14th September 2004, 00:03
Nu va mai bateti mai timisorenilor cu pumnul in piept,ca aveti echipa,traditiesi alte alea...S-a vazut cum ati luat voi punct de la Bistrita asa ca lasati-o mai moale.
viole(n)t
14th September 2004, 09:36
deshi fara sonor, am reushit sa vad meciul de ieri, iar eu unul sunt impresionat de prestatzia lui Poli
la faza premergatoarea penaltyului bistritzean a fost penalty clar pt Poli.
ambele echipe au ratat mari ocazii de gol, dar parca ale lui Poli au fost shi mai mari shi mai multe
IlMILAN
14th September 2004, 10:57
Nu va mai bateti mai timisorenilor cu pumnul in piept,ca aveti echipa,traditiesi alte alea...S-a vazut cum ati luat voi punct de la Bistrita asa ca lasati-o mai moale.
Mai bazz ce-i cu tine ma? ce ai vazut tu din meciul lui Poli Timisoara? sau iarasi ai scris asa sa mai faci un mesaj? :ciocan:
bazz
14th September 2004, 12:07
Da ce trebuia sa vad ma,si n am vazut?Eu nu tin nici cu voi,nici cu Bistrita,deci sunt neutru la meciul asta.Daca tu tii cu Timisoara mi se pare normal,sa iei foc,sa-ti aperi echipa(probabil asa as fi facut si eu daca era vorba de POLI IASI)dar din"afara"eu am vazut ceea ce am scris mai sus,asa ca nu mai fi asa periculos si respecta mi parerea,ok?
IlMILAN
14th September 2004, 12:45
Pai si nu ti-am respectat eu parerea?:D de unde ai dedus asta...serios acuma...meciul asta se putea termina cu orice rezultat, deci eu personal sunt multumit ca s-a terminat egal.
Bafta cu catzeii...sper sa obtineti prima victorie:drak:
bazz
14th September 2004, 19:03
Merci frumos ,la fel si voua,succes cu Rapid,razbunati-ne!
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.