PDA

View Full Version : Romania - Macedonia

dragos_popa17
30th August 2004, 12:07
Nationala joaca sambata al doilea meci din campania de calificare pentru Mondialele din Germania. Un meci aparent usor, insa cu mai putin de o saptamana pana la inceperea meciului avem probleme mari in aparare unde vor lipsi Chivu, Radoi, Ghioane si Barcauan.

Darkslowstar
30th August 2004, 16:54
A fost convocat si Flavius Moldovan! Cand juca foarte bine la Brasov nu era de Nationala, dar acum cand joaca mediocru la FC National este numai bun. Mi-e scarba.

Bob1128
30th August 2004, 17:42
Romania-Macedonia
Scorul meciului va rog

dragos_popa17
30th August 2004, 17:57
Cand juca la Brasov nu erau atatia accidentati in apararea Nationalei. Mi se pare o alegere destul de buna totusi. Un jucator experimentat si probabil cu o atitudine buna, din moment ce joaca la National. Eu unul ma bucur ca nu la chemat pe Gianni Kirita cum se spunea pe la televizor. Si Ogararu e o solutie in centru, a jucat bine acolo in meciul cu Universitatea Craiova.

JJ
30th August 2004, 18:12
Ce? A inceput deja? Pe ce post il dau?

Vand vise
30th August 2004, 18:26
3-0 /OLE/

ricky
30th August 2004, 18:50
Tot a invatat nea PUIU ceva : a devenit mai diplomat in declaratii dupa atitea calificari ratate !
Inainte isi arata pieptul in interviuri !
Acum, prudent si diplomat, arunca tot felul de scuze inainte ! :jerk:

P.S. S-ar cuveni o mica rectificare la clasamentul care apare pe OLS : MACEDONIA are 1 meci jucat si cistigat. In clasament apare cu 2 cistigate !
S-a grabit cineva si a intocmit deja clasamentul !
Bate-l peste gura, VADIM ! :evil:

bapsy
30th August 2004, 19:48
deja? :o:

Denis
30th August 2004, 21:21
De fiecare data e cam greu de spus un pronostic din meciul tur. Dar oricum, yo zic ca noi avem o echipa mult mai buna decat ei.
Pronostic: 2-0 pt. noi.

Iata shi lotul cu care iordanescu pleaca la meci:

Portari: Bogdan Lobonţ, Emilian Dolha, George Curcă

Fundaşi: Flavius Stoican, George Ogăraru, Marius Constantin, Adrian Iencsi, Flavius Moldovan, Cosmin Bărcăuan, Răzvan Raţ, Cristian Dancia

Mijlocaşi: Florentin Petre, Gabriel Caramarin, Daniel Pancu, Florin Şoavă, Nicolae Dică, Ovidiu Petre, Florin Cernat, Nicolae Mitea

Atacanţi: Adrian Mutu, Marius Nicolae, Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Adrian Neaga.

Yo sper sa joacae cu urmatorul 11:

Lobont (1. Dolha, 2. Curca)
Stoican, Iencsi, Barcauan, Rat (1. Fl. Moldovan, 2.Ogararu, 3.M C-tin)
Fl. Petre, Pancu, Dica, Cernat (1. Caramarin, 2. Soava, 3. Ov. Petre, 4. Mitea)
Mutu, Danciulescu (1. Nicolae, 2. Neaga, 3. Marica)
/OLE/
P.S. 1: Nu shtiu de ce nu l-a convocat shi pe cristi munteanu :( . Yo zic ca e mai bun decat curca shi dolha, shi e aproape lafel ca lobont :ok: )

P.S. 2: Iar ghionea ce are? accidentat? suspendat? sau nu a vrut puiu sal convoace? :help:

dragos_popa17
30th August 2004, 22:03
Pe Cristi Munteanu ce sa-l mai convoace dupa meciul de la Cluj. Las' ca pentru al treilea post de portar e mai bun Curca, e mai tanar, mai de perspectiva. Iar Ghionea este accidentat, a plecat si el in Italia cu Radoi. Si am mai vazut ca l-ai pus pe Barcauan in primul 11, dar el este suspendat pentru meciul cu Macedonia, care este mai important.
Cat despre cei chemati, cam astia ar fi. Poate totusi ca ar fi fost mai bun Maftei decat M. Constantin. Este putin mai experimentat si a mai jucat cu Iencsi.

ninimihca
30th August 2004, 23:22
meci greu dar trebuie sa luam cele 3 puncte .
cred ca 3-1 o sa fie de ajuns

Cucu
31st August 2004, 06:26
trebuie sa castigam jocul asta
parca o statistica arata ca Iordanescu nu a pierdut si nici macar nu a facut un egal cu echipa de mana doua, nu cred ca o sa inceapa sambata asta.
3-0

fia
31st August 2004, 10:07
Ura inca un meci rezonabil ca dificultate... NU ar trebui sa avem dificultati. HAI ROMANIA!

Denis
31st August 2004, 11:46
Pe Cristi Munteanu ce sa-l mai convoace dupa meciul de la Cluj. Las' ca pentru al treilea post de portar e mai bun Curca, e mai tanar, mai de perspectiva. Iar Ghionea este accidentat, a plecat si el in Italia cu Radoi. Si am mai vazut ca l-ai pus pe Barcauan in primul 11, dar el este suspendat pentru meciul cu Macedonia, care este mai important.
Cat despre cei chemati, cam astia ar fi. Poate totusi ca ar fi fost mai bun Maftei decat M. Constantin. Este putin mai experimentat si a mai jucat cu Iencsi.

da, am auzit shi eu de barcauan, dupa ce am postat, shi nici nu mai puteam sa fac "edit". pacat de el. dar o sa joace in meciurile urmatoare :).
dar cu cristi munteanu nu shtiu ce se intampla. am vazut shi yo golurile care l-ea primit. pacat shi de el. oricum poate a fos o zi nefasta. poate la inshelat prietena, sau a pierdut la poker :D. cine shtie. fiecare jucatori are zile negre.

armin
31st August 2004, 12:56
Nu cred ca Danciulescu mai are forma de titular la nationala. Nu l-am contestat pana acum, pentru ca a a meritat un loc de titular, insa acum vad ca e in hipnoze englezesti.

Fara Barcauan, 11 de start pt meciul de acasa:

LOBONŢ
STOICAN
OGARARU
IENCSI
RAŢ
Fl.PETRE
PANCU
DICĂ
MITEA
MUTU
NEAGA

Repriza a 2-a, Cernat :P

Hai ROMANIA!

armin
31st August 2004, 14:42
2-0 Romania!

dragos_popa17
31st August 2004, 15:03
E bine si asa. Poate cu Caramarin in locul lui Mitea. S-a vazut in meciul cu Apullum ca este in forma. Ce ma tem eu este sa nu-l bage pe Ov. Petre titular ca strica tot jocul. Ai dreptate si cu Neaga in locul lui Danciulescu. A jucat senzational cu Craiova. Pacat ca nu a dat gol.

dragos_popa17
31st August 2004, 15:35
Tocmai am citit pe gsp ca a fost chemat si Paraschiv la nationala. Ar fi o solutie in centrul liniei de mijloc, alaturi de Pancu. Asa, Dica ar putea juca pe stanga unde spun eu da un randament mai mare.

Darkslowstar
31st August 2004, 16:26
Dica si Caramarin nu au fata de titulari in Nationala. S-a vazut foarte clar in meciul cu Finlanda, cand mai mult au incurcat decat au ajutat.
In atac avem o singura solutie Mutu - Marica. Danciulescu poate pe final si Neaga sa ne lase. Nu cred ca mai e nevoie sa argumentez de ce Marica, nu?

dragos_popa17
31st August 2004, 17:09
In momentul de fata Dica este cel mai bun jucator din Divizia A. Daca el nu are fata de nationala, atunci nu stiu cine are. Cat despre Caramarin si Neaga, mai uita-te si tu la televizor la ce pot, ca etapa asta i-au zapacit pe adversari. Iar Marica mai are multe de invatat pana sa ajunga titular la nationala. A dat si el cateva goluri la Sahktior si e mare vedeta.

Vadim
31st August 2004, 21:15
Ura inca un meci rezonabil ca dificultate... NU ar trebui sa avem dificultati. HAI ROMANIA!
Macedonia anunta o surpriza deja. Sa speram ca nu stiu pe ce lume sint (la fotbal) si ce vorbesc... :cool:

Catalanul
31st August 2004, 21:17
Nu o sa fiu un meci usor dar nici unul greu. Eu sper sa castigam si stiu ca o vom face ;) 2-0 bate ROMANIA si MUTU va inscrie din nou :yeah: (daca nu la Chelsea macar la nationala :D)

Darkslowstar
1st September 2004, 11:16
Cat despre Caramarin si Neaga, mai uita-te si tu la televizor la ce pot, ca etapa asta i-au zapacit pe adversari. Iar Marica mai are multe de invatat pana sa ajunga titular la nationala. A dat si el cateva goluri la Sahktior si e mare vedeta.

Ma uit la televizor, ma mai duc si la meciuri. Probabil ca tu nu urmaresti decat Divizia A si ai impresia ca este peste Seria A. Nu exista termeni de comparatie intre ce si cu cine joaca Neaga si Marica. Marica a dat goluri si a jucat foarte bine cu adversari tari (Dinamo Kiev, FC Bruges, etc) pe cand Neaga a jucat cu petardele din campionatul nostru si nu a facut nimic in meciul cu Finlanda. Despre Dica si Caramarin s-a vazut in meciul cu Finlanda ca nu au fata de Nationala.
Marica ar trebui sa fie senator de drept in atacul nostru, alaturi de Mutu.

Ultras
1st September 2004, 13:16
Cred ca Marica merita o sansa, asa cum ar merita si Anca de la Cluj, Gigel Bucur de la Sportul si alti jucatori din campionatul intern. Acum sunt convocati jucatori in functie de interese, de aceea ne-am chinuit cu Finlanda si o sa ne chinuim si cu Macedonia, meci pe care nu cred ca vom reusi sa il castigam. Se pune prea multa baza pe intuitia de moment a lui Mutu.

armin
1st September 2004, 13:51
De acord, merita si Marica o sansa, chiar in meciul asta. Sa zicem, o repriza. Din partea mea, ii dau locul lui Danciulescu, care si-a pierdut forma. Anca, Bucur... sa fim seriosi, daca incepem sa jucam cu jucatori gen "foc de paie", ne taiem singuri craca. Deocamdata, Mutu a facut diferenta cu Finlanda, daca nu era el nu stiu cine deschidea scorul, el a scos si faultul, el a dat si golul. El l-a deschis si pe Cernat la faza care ne-a taiat suflarea tuturor. Si a muncit foarte mult pe teren, isi merita locul de titular. Cu siguranta, va marca sambata.

Hai Romania!

leveu
1st September 2004, 14:08
Ii rezolvam si pe astia:ok:
Eu zic ca un 2-0 e super,la pauza :D
La final 3-0 /hello /hello
HAI ROMANIA

Ultras
1st September 2004, 14:44
De acord, merita si Marica o sansa, chiar in meciul asta. Sa zicem, o repriza. Din partea mea, ii dau locul lui Danciulescu, care si-a pierdut forma. Anca, Bucur... sa fim seriosi, daca incepem sa jucam cu jucatori gen "foc de paie", ne taiem singuri craca. Deocamdata, Mutu a facut diferenta cu Finlanda, daca nu era el nu stiu cine deschidea scorul, el a scos si faultul, el a dat si golul. El l-a deschis si pe Cernat la faza care ne-a taiat suflarea tuturor. Si a muncit foarte mult pe teren, isi merita locul de titular. Cu siguranta, va marca sambata.

Hai Romania!

Foc de paie, zici? Anca si Bucur sunt golgeterii Diviziei B anul trecut, iar acum sunt liderii Diviziei A. Iar Mutu, sa ma scuzi, dar in meciul cu Finlanda toate mingile au trecut pe la el, iar toate loviturile mai periculoase tot el le-a executat. Repet, ne-am chinuit cu Finlanda, care nu este nici Cehia, nici Olanda. Cred ca nici macar Macedonia. Oricum, el la Nationala nu joaca atacant, ci mai degraba coordonator.

dragos_popa17
1st September 2004, 16:05
Ma uit la televizor, ma mai duc si la meciuri. Probabil ca tu nu urmaresti decat Divizia A si ai impresia ca este peste Seria A. Nu exista termeni de comparatie intre ce si cu cine joaca Neaga si Marica. Marica a dat goluri si a jucat foarte bine cu adversari tari (Dinamo Kiev, FC Bruges, etc) pe cand Neaga a jucat cu petardele din campionatul nostru si nu a facut nimic in meciul cu Finlanda. Despre Dica si Caramarin s-a vazut in meciul cu Finlanda ca nu au fata de Nationala.
Marica ar trebui sa fie senator de drept in atacul nostru, alaturi de Mutu.
Marica a dat gol la Dinamo Kiev si Club Brugge. Nu mai exista etc. Restul echipelor din Ucraina sunt o adunatura de panarame(poate in afara de Dnepr). E bun, e de perspectiva, n-am spus altceva, dar nu suntem nici atat de disperati sa ne apucam sa titularizam orice speranta. Uita-te la alte echipele nationale, Italia spre exemplu care l-a adus pe Cassano la echipa abia anul trecut, la meciul cu Romania, desi era de mult unul dintre cei mai buni jucatori din Serie A. Iar daca tu te apuci sa spui ca Dica e panarama pentru ca joaca in Divizia A, atunci nu mai are rost sa convocam jucatori din tara. Ii chemam pe toti care joaca(mai bine zis nu joaca) in strainatate. Iti reamintesc insa ca Steaua si Dinamo au invins si ele echipe bine cotate din strainatate anul trecut, deci nu sunt chiar dezastru cum spui tu. Iar daca tot vorbim si de meciul cu Finlanda, au fost mai slabi unii stranieri decat jucatorii din tara. Dar daca tu consideri ca ne putem descurca in momentul de fata fara jucatori din Divizia A, arata-mi si mie cum ar arata o astfel de echipa. Eu atat iti mai spun, trebuie sa incetam cu experimentele si sa cream un 11 de baza fix la echipa nationala, altfel nu ne mai calificam nici in 2010.

Darkslowstar
1st September 2004, 20:04
Marica a dat gol la Dinamo Kiev si Club Brugge. Nu mai exista etc. Restul echipelor din Ucraina sunt o adunatura de panarame(poate in afara de Dnepr). E bun, e de perspectiva, n-am spus altceva, dar nu suntem nici atat de disperati sa ne apucam sa titularizam orice speranta. . Iar daca tu te apuci sa spui ca Dica e panarama pentru ca joaca in Divizia A, atunci nu mai are rost sa convocam jucatori din tara. Ii chemam pe toti care joaca(mai bine zis nu joaca) in strainatate. Iti reamintesc insa ca Steaua si Dinamo au invins si ele echipe bine cotate din strainatate anul trecut, deci nu sunt chiar dezastru cum spui tu. Iar daca tot vorbim si de meciul cu Finlanda, au fost mai slabi unii stranieri decat jucatorii din tara. .

N-am spsu ca Dica e o panarama, am spus doar ca rezultatele lui cele mai bune sunt cu echipe slabe si ca deocamdata nu a confirmat pe plan international. De Neaga ce sa mai spun. Amandoi sunt (eterne?) sperante pe cand Marica e deja o certitudine pe plan extern.
N-am spus nici ca ne descurcam fara jucatorii interni, dar ei sunt mai mult de umplutura (poate cu exceptia lui Radoi).
De acord in legatura cu experimentele.

Echipele din Ucraina au investit foarte mult si sunt mult peste noi.

dragos_popa17
1st September 2004, 20:26
Echipele din Ucraina au investit foarte mult si sunt mult peste noi.
Doar Dinamo Kiev si Sahtior sunt peste(si nu cu f. mult, doar Dinamo a eliminat pe Sahtior anul trecut) deoarece sunt finantate de miliardari gen Abramovici.
E adevarat ca jucatorii din tara sunt mai mult de umplutura, dar asta nu pentru ca sunt rai, ci pentru ca mult timp nu le-a fost acordata sansa meritata. Cat despre Marica, nu te astepta la prea mult de la el prea repede. Aminteste-ti ca si Mutu a avut nevoi de o perioada lunga de acomodare pana a inceput sa joace bine pentru Romania, desi juca bine la echipa de club. La nationala e altfel, nu iti cunosti la fel de bine coechipierii, nu exista aceleasi relatii de joc.

onci66
1st September 2004, 20:59
eu cred ca shi dica shi marica shi neaga shi anca shi oncica merita sa joace la nationala,acum depinde de inspiratia celui care este pus sa aleaga shi chiar n-as vrea sa fiu in locul lu' iordanescu.niciodata n-o sa multumeasca selectionerul pe toata lumea shi sa nu credeti ca sant pupincurist,asa gandesc eu....... :ok:

armin
2nd September 2004, 07:55
Nu va mai certati baieti, sau ati uitat cine e antrenorul? Puiu, conservator cum il stim, a inceput meciul scoala de ieri cu urmatorii titulari:

Lobont
Stoican-Iencsi-Moldovan-Rat
Fl.Petre-Soava-Pancu-Cernat
Mutu-Danciulescu

Asa ca, Marica, bye bye.
Eu ii contest de-aici pe Soava si de data asta si pe Danciulescu. As putea spune ca nici Fl.Petre nu mai reprezinta un pericol pentru porti adverse, a ramas doar cu alergatul.

Eu m-am tot intrebat, de ce n-a fost convocat Sanmartean de la Panathinaikos. Eu l-am vazut in meciul cu Ajax, si pot spune ca a jucat f.bine.

Ultras, tu ai incepe un meci oficial al nationalei cu golgeterii diviziei B ca titulari? Eu nu.
Daca Anca a jucat bine cu adormitii de la dinamo, asta nu inseamna ca e liderul diviziei A. Dar eu ii doresc sa ajunga si el la Nationala.

Pana atunci, HAI ROMANIA!
(Daca si pe astia ii batem doar cu 1-0 chinuit, eu zic ca putem incepe sa mai scadem din pretentiile calificarii...)

dragos_popa17
2nd September 2004, 08:33
Si pe mine ma cam deranjeaza Soava acolo, dar probabil ca va incepe titular. Nici Fl. Petre si Danciulescu nu sunt in forma maxima, dar deja sunt de mult titulari la nationala si nu are rost sa-i schimbam acum, mai ales ca nu prea avem cu cine.
Cat despre Sinmartean, nu stiu, probabil il mai lasa sa se coaca. Numai ca atunci il mai lasa si pe Mitea. Oricum, sa nu uitam ca la Panathinaikos mai avem un roman de anul asta, pe Dumitru Mitu, care din cate stiu este un atacant excelent. A jucat mult in Croatia unde a fost si golgeter si au vrut sa-l naturalizeze.

sportist
2nd September 2004, 17:01
2-1, dar chinuit rau...

onci66
2nd September 2004, 18:44
1-0 shi mai chinuit :evil:

ricky
2nd September 2004, 20:44
Zilele acestea, la TVR Int am urmarit ACTUALITATILE (preluare TVR1) !
L-am vazut pe nea PUIU angajat nevoie mare ! Se pare ca a scos untul din jucatori !
Pai, vere ! Nu prea inteleg ?! PUIU vrea sa-i faca ACUM fotbalisti ?
La antrenamentele astea inaintea unui joc international nu-l faci PLAT pe jucator ! Peste 2 zile va spune ca...n-a dat totul ! De unde sa mai poata da ?

Sau...totul a fost pentru noi, chibitii ?!

P.S. "Starul" nostru, Mutu, ar face bine sa cam taca ! Sa nu-si dea el cu parerea despre cum se angajeaza unul sau altul nou venit ! Sau...e forumist ?! :evil:
Nu contest fapul ca Mutu n-are talent dar parca iar trebui o olecutza de minte mai mult !
Asa ca...ciocu' mic, Mutule, ca esti in ascensor ! Si, dupa cum se vede, e in coborire ! :ciocan:

hamsterutz
2nd September 2004, 23:29
cred ca un 3-4-3 ar merge cel mai bine avand in vedere lipsa de fundasi
lobont
rat-iencsi-stoican
cernat-pancu-dica-petre
mutu-danciulescu-neaga
oricum ce ar alege iordanescu cred ca o sa castige ;)

un_roman
3rd September 2004, 01:12
Cu Iordonescu, fata de securist si PSDist, Romania va ramine ca si pina acum o "echipa" de mîna a 2 a.

Ultras
3rd September 2004, 08:33
Poti sa iti exprimi dezacordul fata de Iordanescu si fara sa folosesti expresii care nu au legatura cu fotbalul. Daca e "fata de securist si PSDist" un antrenor nu poate fi foarte bun? Problemele lui Iordanescu sunt altele...

Ultras
3rd September 2004, 08:43
Ultras, tu ai incepe un meci oficial al nationalei cu golgeterii diviziei B ca titulari? Eu nu.
Daca Anca a jucat bine cu adormitii de la dinamo, asta nu inseamna ca e liderul diviziei A. Dar eu ii doresc sa ajunga si el la Nationala.

Nu as incepe cu amandoi. Pentru ca sunt acelasi tip de jucator: rapid si speculativ. Al doilea atacant trebuie sa se bata in careu cu fundasii adversi. Adica, un jucator puternic care se poate tine pe picioare. Iar meciul cu Andora este un prilej prielnic pentru a testa si alti jucatori. In privinta lui Soava sunt de aceeasi parere. Cand am auzit ca a fost convocat din nou mi s-a zbarlit paru' pe mine. Parca am mai pierdut o calificare pe mana lui si a altora ca el...

octav676
3rd September 2004, 08:59
ce echipa proasta avem. nu am mai vazut de mult atati titulari la nationala si rezerve la club. axul nostru de la nationala lobont-chivu-panc-mutu este falimentar de la accidentati la rezerve laechipe in criza(besiktas). este dezolant. sper ca macar sa-i batem p-astia mici. daca intra hagi in teren pt galata poate revine la nationala. speranta mea a ramas un joc bun pentru cernat. restul... sa ne ajute dumnezeu!
HAI ROMANIA!

DRAGOS
3rd September 2004, 13:13
Nu avem voie sa nu castigam!!!! Oricum cred ca va fi mai dificil decat cu Finlanda!!!

Pronostic: ROMANIA - Macedonia 1-0

ady_azzuro
3rd September 2004, 13:27
Astora le dam de la 3 in sus doar jucam in Banie! ;)

CoolRain
3rd September 2004, 14:07
Astora le dam de la 3 in sus doar jucam in Banie!
Lol, daca jucam in Ghencea luam de la 5 in sus... Doamne-fereste!
In alta ordine de idei, dream-team-ul lui Puiu e subtire rau... Sa zicem mersi de 1-0. Oricum trebuie sa ne pregatim oalele. In curand o sa facem ciorba de... pui. Si la felul doi RATa prajita cu ienci-up... Neaga cineva?

Tamy
3rd September 2004, 14:19
nu poate fi mai dificil de obtinut victoria decat in meciul cu finlanda, deoarece aceasta este peste macedonia
2-0 pentru tricolori /hello

realmadrid.com
3rd September 2004, 18:46
"Romania visit Andorra next week in European Group One which also includes the Czech Republic, Netherlands, Finland and Armenia."

Fraza de mai sus face parte dintrun articol publicat pe eurosport despre retragerea lui dorinel munteanu
Articolul este de pe data de 2/9/2004 si romania nu joaca cu macedonia ci cu andora in opinia celor de la eurosport :rosu:

http://www.eurosport.com/home/pages/V4/L0/S22/E6243/sport_Lng0_Spo22_Evt6243_Sto634471.shtml, intratzi vedetzi singuri :headbang:

Darkslowstar
3rd September 2004, 20:37
Bravo echipei de tineret. In sfarsit un rezultat bun.
Romania - Macedonia 5-1. Am inceput bine.

ricky
3rd September 2004, 22:26
Cit de "relaxati" si siguri de victorie sint ai nostri s-a putut vedea si din reactia disgratioasa a lui Puiu de a trinti usa in nas reporterilor sportivi !
Saracu...Puiu !
De ce se teme el de niste oameni care nici macar atit n-au invatat ca atunci cind vorbesc la microfon sa tina...microfonul in dreptul gurii lor ! :evil:

Daca n-ati inteles ce am vrut sa spun...este vina reporterilor nostri care sint nevoiti sa...traduca interviurile ! :evil: :jerk: :evil:

johnyycaru
4th September 2004, 07:28
Nu este un meci greu! 4-0! Problemele vor fi la echipele mari!
Hai Romania! Fa-ne o bucurie macar in 2006!

ady_azzuro
4th September 2004, 17:35
Lol, daca jucam in Ghencea luam de la 5 in sus... Doamne-fereste!
Nu, dar cand am jucat pe Lia Manoliu am luat 5 cu danemarca, nu de la 5 in sus, bine, nici macedonia nu e danemarca, si nici gazonul de pe complexul National nu se compara cu iarba evergreen de pe legendarul Ion Oblemenco! :yeah:
Stie cineva daca se transmite meciul live pe internet(cu imagini)? :rolleyes:

iulian
4th September 2004, 21:04
min 16 ...1-0 gol Pancu !

ADelPiero
4th September 2004, 21:38
pauza Romania 1 - 0 Macedonia
a marcat Pancu

shala
4th September 2004, 22:26
cred ca ne-am saturat cu totii sa pierdem meciuri care trebuia sa le castigam, sa facem egaluri cand avem nevoie de 3 puncte, sa jucam cu o valoeare mai mica dacat valoarea celui mai slab jucator. de cand a venit iordanescu inapoi, nu am avut nici un succes. poate altcineva nu va face mai bine, dar nici mai rau. nu se poate mult mai rau. daca nu pleaca iordanescu, ar trebuii sa ne bucuram daca terminam pe locul 3 in grupa, ca sanse la mondiale nu avem. sincer, orice antrenor ar fi trebuit sa poata sa conduca romania la o victorie usuoara cu macedonia, nu sa ne inpiedice.

si mutu.. picior de aur pe naiba. de ce credeti ca antrenorul lui chelsea nu-l pune in echipa? pt ca e individualist si neserios. poate are talent, dar cum a castigat grecia euro 2004? prin joc de echipa, nu printr-un atacant care executa lovituri liber bine, dar nu e serios, muncitor, sau jucator de echipa. de ce face iordanescu exceptii reguli -cei ce nu joaca la club nu joace la nationala- cu mutu? nu merita.

ar trebuii sa plece amandoi. doar asa avem sanse cu olanda si cehia.
si meritam, pt ca le-am vazut pe amandou la euro, si cehia joaca numai aparare neorganizata si contra atac, si olanda joaca fauturi in atac. foarte urat.

dar cu iordanescu si mutu... suntem spectatori in germania.

ricky
4th September 2004, 22:39
Dom'le, cind am spus ca echipa (jucatori) sint slabi, mi s-a reprosat ca sint...pesimist !
Acum, gindind pozitiv, as spune : se poate si mai bine ! :evil:

Lasind gluma la o parte...
M-au trecut..."nadusalili" ! Ma mir ca n-am spart cu "jenunchi" colturile mesei !
Importante sint cele 3 puncte !
Important e faptul ca avem un meci, cu ANDORA, de...pregatire !
Poate-poate mai iese ceva !

Dintre cei care ati vazut meciul LIVE...ce parere aveti ?
Ajuta ceva daca de miine mergem cu totii la biserica ? :evil:

P.S. Alta data jucam frumos si pierdeam ! Acum...jucam...ASA si...
Cum e mai bine ?

ADelPiero
4th September 2004, 22:40
final Romania 2-1 Macedonia !!
/OLE/

STEELMAN
4th September 2004, 22:41
Am Fost Aproape Penibili
Mai Ales In A Doua Repriza......

uti2102
4th September 2004, 22:43
Lol. Iordanescu poa' sa plece! Dar fara Mutu o comiteam astazi.
Oricum, Mutu a salvat din nou un joc mai putzin reushit cu o executzie magistrala.
Rushinos golul primit de la macedoneni.
Bravio Flavius Moldovan! Mult mai prezent in joc shi mai util decat Iencsi!
Cred k Neaga trebuia introdus titular, in locul unui Danciulescu fara vlaga, ieshit din forma.....

Catalanul
4th September 2004, 22:49
cat pe ce sa ne impiedicam din nou de o echipa slaba :headbang: :mda: noroc cu golul lui mutu :yeah:
urmeaza andorra, meci de antrenament cum zic unii, sper sa le bagam macar 5 goluri :D

Dorin
4th September 2004, 22:50
Mai mai sa fac infarct! In aproape in acelasi minut Andrei Pavel castiga si el in turul trei la US Open! Totul e bine cand se termina cu bine... :yeah: Dorin(Si Mutu s-a mai spalat de pacate)

lupisor lupetto
4th September 2004, 23:01
Iordanescu trebuie schimbat neaparat.

Mutu si-a spalat de mult din pacate. Unii spun ca este individualist, insa un conducator trebuie sa stie sa rezolve anumite situatii singur cand echipa are nevoie. Cine sa dea gol? Soava, Rat, Fl. Petre? Sunt toti jucatori buni, insa care nu dau goluri.

andreiush
4th September 2004, 23:51
Batem 2-1 si cu Andorra?:drak:

apparte
5th September 2004, 00:03
Imi spune cineva ce cauta Soava la nationala??Ca eu nici acum nu pricep!!!'T-ar cashcheta a dreaqu',Iordanescule!

horica
5th September 2004, 01:16
Nu va mai dati atata de ceasul mortii!Maine nimeni nu-si va mai amintii ceva in afara de scorul final.Asta este cel mai important,cele 3 puncte.Cand cineva joaca prost si obtine victoria ne aflam in fata unei echipe mari.Echipe mici au ramas foarte putine.La 3 zile dupa ce-au castigat cu 5-2 la Bucuresti,danezii pierdeau fara drept de apel cu Bosnia(pe care noi am distrat-o).
Sa asteptam meciul cu Cehia si dupa aia sa mai vorbim !

EDMOND_
5th September 2004, 01:58
Imi spune cineva ce cauta Soava la nationala??Ca eu nici acum nu pricep!!!'T-ar cashcheta a dreaqu',Iordanescule!

Nici Dica nu a rupt gura targului..in prima repriza a dat o gramada de pase aiurea.....

lupisor lupetto
5th September 2004, 02:49
Vreau sa felicit publicul oltean care a incurajat Tricolorii cu pasiune si cu iubire chiar daca Universitatea Craiova nu trece printr-o perioada prea buna. /hello :bere:

POLI MELBOURNE
5th September 2004, 06:11
Pentru un mic timp am crezut ca nationala sia runca sansele de calificare, printrun joc prost cu o echipa care trubuia sai dam vro 3-4 goluri. Oricum avem mai 3 puncte si asta este tot cei mai important, acum cu meciul la Andora si mai 3 puncte la dispozitie 1-0 sau 7-0 tot 3 puncte lu-am. Adrian Mutu ne-a salvat dintro lovitura superba, dar din 7 suturi spre gol trebuia sai dam 4. Dar asta este acum jocul de aseara e in istorie.

Vand vise
5th September 2004, 08:45
noroc cu Mutu

elmark
5th September 2004, 08:47
greu de tot ceo sa facem cu Cehia

fia
5th September 2004, 09:28
@shala : daca nu era Mutu acum ne plangeam ca avem 4 puncte si Macedonia era liderul grupei.

@ STEELMAN : aproape? am fost cat se poate de penibili!

@alpopa: mie mi-a placut si de flavius si de iencsi, cat despre danciulescu si neaga... mie mi se pare ca nici unul din ei nu a facut nimic. Si Rat a jucat binishor.

@andreiush : sa speram :D

@apparte: nu cred ca e cineva in tara asta care sa priceapa ce cauta Soava, nu cred ca e cineva care sa-l considere fotbalist :D. De cand era la Rapid mi-a scos peri albi...

ricky
5th September 2004, 10:05
Si la comentariile dupa jocul cu FINLANDA am prins o idee : se vorbea ca jucam cu "echipele mici" (FIN, MAC, AND) !
Dupa jocurile din ultimii 2-3 ani, mai putem sa spunem ca facem parte din...grupa mare ?

miril
5th September 2004, 10:27
Atentie mare la Andorra, care a tinut in sah, un meci intreg, Franta, pe atunci campioana Europei.

fanfotbal
5th September 2004, 10:44
nu se poate sa avem probleme cu o echipa ca andorra! intotdeauna cand am jucat cu echipe gen luxemburg, lichtenstein, san marino, andorra.... am facut spectacol si am dat de la 5 goluri in sus.

sile21
5th September 2004, 10:57
:yeah: dupa parerea mea meciul cu Macedonia a fost un meci
foarte slab al echipei noastre.Noroc cu unele sclipiri ale
lui MUTU...in rest nimic.
Lipseste un cap limpede la coordonare si finalizare.
Cu asa echipa slabe sperante de calificare....poate daca
joaca CERNAT si MITEA de la-nceput.

Oricum SUCCES....tricolorilor pe mai departe . /hello

miril
5th September 2004, 10:58
Sa fie cum spui tu, Fanfotbal. Iata ca spre supararea unor sustinatori ai echipei de sub Tampa, Flavius Moldovan, care joaca la National chiar mai bine decat la Brasov, a debutat mai mult decat satisfacator la National...a. Cat despre Caramarin, care ajucat bine vreo 20 de minute cu nemtii si a dat si gol, el ramane o rezerva utila la Nationala, Cernat trebuind sa fie titularul pe postul de coordonator. Problema noastra ramane, insa, antrenorul principal, prafuit, parca scos de la naftalina si care pare mai mult preocupat de politica decat de fotbal. Un Pui(u) de PSD, cu alte cuvinte. Sa astemptam rezultatul alegerilor ca sa fie scos de pe un post care-l depaseste?

Dorin
5th September 2004, 11:20
noroc cu Mutu
Eu stiam ca Mutu era de-al nostru , roman. Asa ca mai bine zis ghinion ca ceilalti nu au si ei un Mutu... :yeah: Dorin

LaTzaU
5th September 2004, 11:24
Si cand e sa plece iordanescu vitele astea din frf vb de antrenori batrani si DEPASITI .. gen Ienei... Trezitsi`va lume .. sau va plac emotiile cu echipe gen macedonia.. intr`o zi ne vom trezi ca vom fi la acelasi nivel si ne vom teme de echipe gen Andorra X( , sa vedeti ce ne fac sa plangem la tv cehia si olanda !! X(

EDMOND_
5th September 2004, 12:00
Macedonia va face probabil surprize...important este ca am trecut cu bine de acest joc... Andora nu are cum sa ne puna probleme! Nu este exclus ca Macedonia sau Finlanda sa scoata un egal la una din favorite , Ceva imi spune ca asa se va intampla. Mergand pe ideea ca vom invinge fara probleme in meciul urmator , maine voi face demersurile pentru obtinerea biletelor la meciul cu Cehia. Praga este un oras superb, berea este de o calitate excelenta si relativ ieftina, va fi un meci probabil pe muchie de cutit,....visez deja doua-trei zile "cehesti" traite la intensitate maxima! :)

fan4milan
5th September 2004, 12:48
Voi l-ati vazut pe Iordanescu,ca ori de cate ori il artu camerele,el isi aranja freza?exact ca in proverb:"Nationala arde,Iordanescu se piaptana"?
Sper totusi sa ne revenim cat mai curand...
Hai Romania!!!!!!!!!!!

ricky
5th September 2004, 13:09
:evil:
milanezule, fiecare avem un tic !
Bine cu ne s-a scarpinat in... :jerk: :evil:

Faptul ca INCA ne mai consideram o echipa din GRUPA MARE, intr-un astfel de meci nu avem decit de pierdut !
Ia sa vedeti ca daca in meciurile cu CEHIA sau OLANDA o luam repede si scurt pe cocoasa, Iordanescu nu va arata nervii din seara trecuta !
Cu aceste echipe EL are deja pregatit cintecul : CEHIA, OLANDA...EURO 2004 etc etc
Si-apoi, cred ca nu va surprinde pe nimeni o infringere impotriva uneia din cele doua echipe.

Daca in meciurile din retur insa, va calca strimb in fata MACEDONIEI sau FINLANDEI...atunci macar stim o treaba !

O zi faina ! :ok:

IlMILAN
5th September 2004, 13:54
Meci EXECRABIL facut de echipa noastra.Nu poti sa te chinui sa invingi o echipa care a avut doua ocazii.
Vina e a lui Cascheta de Iordanescu.
Ce nu inteleg eu de cand e Marica mare fotbalist sa merite sa joace in echipa nationala... ala e fotbalist? Soava nu are nici o treaba cu sportul asta....iar Danciulescu daca e iesit din forma nu inteleg de ce e titular.....In fine asta e..vom mai sta inca un turneu final acasa....
Mare mirare sa nu ne chinuim si cu Andora....ca doar or fi si ei o echipa mare.:mad:

corinutza_88
5th September 2004, 13:56
aseara am facut un joc cam penibil dar datorita publicului(vom fi intotdeauna cum am fost aseara ,chiar daca universitatea e...dusa),norocului am castigat!
cred ca norocul nostru a fost ...MUTU!
Romania!...Romania!...Ole!Ole!Ole!

opel
5th September 2004, 14:32
Cum poate Iordanescu sa inceapa un meci cu Soava titular si Cernat pe banca? Nu il vede cat de prost joaca? Si ce antrenor e asta care la 1-0 acasa cu Macedonia (nu cu Brazilia) scoate un atacant si baga un mijlocas? Am ramas din min 45 cu 1 atacant: Mutu. Si stiti voi bine ca Mutu nu joaca tot meciul varf impins. IORDANESCU LASA-L ACASA PE SOAVA CA NE OMORI!

Poli Timisoara
Unirea Sinnicolau Mare

realmadrid.com
5th September 2004, 16:47
Daca vom juca la fel si cu olandezi si mai ales cu cehii, mai avem sanse in 2010:(
Iordanescu...din partea mea, poate sa isi dea demisia, asta daca are bun simtz, dar cred ca lui ii lipseste categoric:headbang:
Dupa aceste 2 meciuri pe care le-am vazut, parerea mea este ca daca vom prinde locul 2 va chiar o mare surpriza, cu toate ca nici cehii si nici olandezi nu mai joaca ca la euro, dar daca vom juca la fel sansele noastre sunt destul de reduse...

Sir
5th September 2004, 18:20
este rusinos ca am ajuns sa tremuram pana in ultimele min. de joc cu o echipa ca cea a Macedoniei......au jucat prost si noi am inceput sa le copiem stilul de joc in repriza a II-a, daca nu cumva i-am si depasit la greseli personale si ineficacitate.meci penibil......cat despre Olanda si Cehia, greu de crezut ca, daca vom juca asa, vom reusi un meci de egalitate :mda:

Vand vise
5th September 2004, 19:48
Importante sunt cele 3 puncte ! /OLE/

Mariusmadmax
6th September 2004, 02:06
Asta este !
Ne batem de "la egal - la egal ' cu forte ca :
Macedonia si Finlanda
...
suntem "de plins" ... sper ... da' nu cred ca ne vom califica !

Gerson
6th September 2004, 02:59
concluzii:
-scor: macar de i-am bate pe toti cu 2-1
-joc: slab de tot, daca am ajuns sa tremuram acasa in fata finlandei si macedoniei...ce vom face cu olandezii si cehii?
-public:daca se ajungea in situatia delicata din min 75 si meciul se juca in bucuresti, precis pierdeam. Mult mai multe sanse ar fi avut nationala in fata olandezilor si cehilor daca toate meciurile s-ar fi jucat la Craiova
- puiu iordanescu: un penibil, psd-ist, sarit de pe fix, echipa n-are mijloc, mai ales coordonator, echipa a jucat doar primele 20 de minute si ultimul sfert de ora.Ca o parafrazare,meciul arde si puiu se pieptana.
-lobont e "aerian" la mingiile aeriene
-stoican e nul in aparare si destul de inconsistent in atac
-iencsi: din ce in ce mai iesit din forma, ma ingrijoreaza lipsa lui de forma de la un timp
mai ales ca era un senator de drept, de cand a plecat la rusi nu mai joaca nimic, nici n-a sarit la cap la faza golului macedonean
-fl. moldovan nu e o solutie in aparare, am ramas uluit cand comentatorul l-a laudat , l-am vazut luftand, iesind aiurea..sper sa-si revina cat mai repede un Chivu si Radoi , altfel e jale
- rat, si el in cadere de forma, la final a luftat decisiv , noroc ca a fost atacantul alora bleg
-fl.petre, el se zbate dar nu poate depasi o anumita limita...fizica. Il calca olandezii si cehii pe cap daca joaca cu ei
-soava, foarte slab si am spus destul
-Pancu e bun , printre putinii
-Dica , slabut dar cred ca viitorul este al lui pe partea stanga
-danciulescu- penibil, ratare imposibila gen mcbreen
-Marica- ala era bun la tineret , nu la echipa mare, deocamdata
- Cernat- ar trebui sa fie folosit titular
- Mutu - noroc cu executia lui , cu toate fitele lui, ramane cel mai talentat din actuala generatie
-neaga- a jucat prea putin, nu l-am vazut

N0_NaM3
6th September 2004, 04:10
Mai conteaza cum joci ma` ...important este ca am luat 3 puncte...shi oricum in ziua de azi nu mai exista echipe mici , bine cu mici exceptii gen..ins. feroe, liechtenstein, luxemburg, andorra...astea sunt echipe mici ....

litanul
6th September 2004, 05:30
Locuiesc in Canada si urmaresc cu mare atentie toate meciurile nationalei. Din pacate nu cred ca avem nici o sansa mai ales cu Iordanescu ca antrenor. Nu inteleg ce lagatura au fotbalul cu politica. Nu cred ca se pot face ambele in acelasi timp. Din pacate nu am vazut nimic la echipa asta chiar si Jamaica sau Honduras parca au jucat mai bine. PACAT!!!!!!!!!!

armin
6th September 2004, 08:47
Iordanescu este ramolit si depasit. Fotbalistii romani sunt inconstanti, din cauza asta vom avea mult de suferit, prin lipsa de omogenitate.
Parerea mea este ca singura solutie de redresare pe termen scurt si de compensare a acestei lipse a omogenitatii, este sa jucam cu fotbalistii care sunt in forma.

Singura bila alba pt Generalul-Senatorul-pieptanatul-fermecatorul Iordanescu este Fl. Moldovan.

Bile negre: un sac: Nu trebuia inceput meciul cu Danciulescu, Petre, Soava (primii 2 sunt iesiti total din forma, ultimul n-are ce cauta la nationala). Dica trebuia schimbat urgent. Marica n-a facut nimic. A, ba da, a facut "marcaj" la cel care ne-a dat golul.
Neaga in putinele minute macar i-a dat o pasa de gol lui Marica, eu zic ca daca era pus in teren mai devreme, facea mai multe decat Danciulescu.

Am jucat prost pentru ca am jucat cu 4 fotbalisti care au alergat paralel cu mingea, adica degeaba. Am castigat cu noroc, scorul prelungeste sperantele noastre, sunt curios de cate ori va mai merge asa.

Iordanescu trebuie schimbat!

johnyycaru
6th September 2004, 09:34
E bine ca am luat punctele, dar urat meci! Ala nu se cheama fotbal! Cu asa joc nu ne calificam sigur!

Ultras
6th September 2004, 09:44
Din pacate, s-a confirmat atitudinea mea pesimista dinaintea acestui meci. Ne-am chinuit! Era cat pe ce sa mi se confirme si pronosticul. Al doilea glont ne-a suierat pe la urechi chiar in ultimul minut. Bine ca am luat 3 puncte. Dar viitorul nu suna deloc bine... Jumatate din echipa a fost formata din gloabe, iar inspiratia lui Mutu nu stiu cat va mai tine . E clar, ca nu la infinit... :mad:

jorgensen
6th September 2004, 10:46
Sper sa nu il mai vad la natioanala pe Soava niciodata !

Asa sa fie !

Si nici pe Iordanescu !

dragos_popa17
6th September 2004, 10:56
Bine ca am castigat cele trei puncte. Jocul a fost excelent pana in minutul 25 si dupa golul lor. Intre nu s-a jucat deloc. Meciul cu Macedonia a aratat insa ca Iordanescu nu prea are nici talent nici inspiratie:
- In primul rand, Danciulescu trebuia sa inceapa rezerva iar Marica nu trebuia sa intre(nu pot sa cred ca la preferat pe el iar pe M. Niculae nici rezerva nu l-a pus).
- Inceputul a fost bun. Fl. Petre a dat multe centrari iar Stoican a urcat mult pe dreapta, Dica a intrat in centru unde a creat superioritate alaturi de Pancu si Rat a urcat pe stanga de unde a dat si el multe centrari. Asa a venit golul si celelate ocazii mari.
- Acum incepe prostia lui Puiu. Fl. Petre si Dica fac schimb de locuri. Pe stanga Rat si Petre se calca in picioare(nu mai stiu care sa centreze) iar pe dreapta nu mai centreaza nimeni(Dica intra mult in centru iar Stoican ramane in aparare sa acopere intrarile in centru ale lui Dica). Danciulescu dispare total din joc.
- Dupa pauza il schimba pe Danciulescu(normal), dar cu Cernat(anormal). La mijloc Cernat,Dica si Pancu se calca in picioare, nu mai iese nimic. Apoi il baga pe Marica in locul lui Fl. Petre(Ce-a facut Marica stim toti). Acum nu mai avem mijlocasi laterali pentru ca Dica, Cernat si Pancu joaca toti in centru iar Soava joaca mai mult in aparare. Macedonia se urca peste noi si da gol.
- Dupa gol jucatorii se trezesc, inspiaratia lui Mutu ne aduce in avantaj iar Neaga arata ca trebuia sa fie titular prin pasa data lui Marica.
In cele din urma e bine ca am castigat. Cu Andorra nu are rost sa ne facem probee. Amintiti-va ce s-a intamplat cu Luxemburg in meciurile de calificare pentru EURO.

dragos_popa17
6th September 2004, 11:05
E bine ca am castigat pentru ca Macedonia a mai reusit surprize si in fata Angliei si a Turciei in calificarile pentru Euro. Mai mult, dupa scorurile din acest weekend trebuie sa fim si mai fericiti:
Turcia - Georgia 1-1
Danemarca - Ucraina 1-1
ALBANIA - GRECIA 2-1
Rusia - Slovacia 1-1
FRANTA - ISRAEL 0-0
Azerbaijan - Tara Galilor 1-1
Austria - Anglia 2-2
Belgia - Lituania 1-1

A fost saptamana surprizelor. Echipe mai bine cotate decat Romania au scos rezultate rele impotriva unor echipe mai slab cotate decat Macedonia. Parca e mai dulce victoria dupa ce am vazut aceste rezultate.

armin
6th September 2004, 11:47
Si ce daca Franta incepe acum sa-l planga pe Zidane, sau Grecia nu confirma, astea sunt scuze pentru gafele lui Iordanescu de sambata? Si noi l-am plans destul pe Hagi si am pierdut destule calificari cu gandul la el. Acum sa planga altii, iar noi sa ne vedem de joc, iar antrenorul sa puna in teren o echipa de fotbal, nu de nume de jucatori iesiti din forma.
Problema este ca nu are curajul sa puna jucatori cu pofta de joc. A avut o data, la amicalul cu Germania (pentru ca a fost amical), si s-a vazut rezultatul. Iordanescu nu e bun de antrenor la echipe in schimbare.

sportist
6th September 2004, 14:39
MAMA ce-am mai nimerit-o! Igzat 2-1 chinuit! Inca o data s-a dovedit ca suporter al Sportului inseamna luciditate! Atitia ani de suferinta ne-au invatat macar atita lucru!
:rolleyes:

onci66
6th September 2004, 21:20
[QUOTE=Darkslowstar]N-am spsu ca Dica e o panarama, am spus doar ca rezultatele lui cele mai bune sunt cu echipe slabe si ca deocamdata nu a confirmat pe plan international. De Neaga ce sa mai spun. Amandoi sunt (eterne?) sperante pe cand Marica e deja o certitudine pe plan extern.
N-am spus nici ca ne descurcam fara jucatorii interni, dar ei sunt mai mult de umplutura (poate cu exceptia lui Radoi).
De acord in legatura cu experimentele.

Maricaaaaaaaa,unde esti certitudine intruchipata? sa nu mai aud de acest" copil teribil al fotbalului ucrainian" huooooooooooo............. :ciocan:

Mariusmadmax
6th September 2004, 23:05
a luat al II lea galben premeditat !
n-a jucat nimic ( s-a scos cu golul !) , a fost la striptease pina la 6 dimineata , a fost la Casino pina la 4 dimineata , raliuri cu Politia prin oras etc - toate in saptamina care a precedat meciul !!!!!!!!!!!
Mutu - :jerk:

ronaldinho
8th September 2004, 05:04
iaca, usor-usor revin si eu pe orum, dupa o absenta de 4 luni. Cu ocazia asta, tin sa va salut.
Mah, am observat 2 chestii:
1) va tot luati de acest meci contra Macedoniei am jucat prost, nu am legat nimic, etc. Eu zic ca rezultatul final e rezultatul muncii din teren + talentul si valoarea fiecarui jucator. Tot in acest meci, cei care ziceau ca nationala nu sta in Mutu, Pancu si Chivu ( Rom-Ger 5-1 ) au cam luat-o peste nas.
2) v-ati facut un obicei de a va lua de soava. Ati observat statura lui Soava, ati observat ca e unul dintre acei jucatori care " stie sa faulteze", ati observat ca sare destul de bine la cap? Eh, uite de aia joaca Soava. Bine, el il inlocuieste pe Radoi, care nu e cine stie cat de inalt, dar e mult mai agil, puternic si bataios. Am vazut pe aici, ca unii au variante de genul caramarin, cernat in locul lui Soava. Ce naiba sa faca prichindeii aia doi acolo, ca pusi unul peste altul tot nu sar la cap cat un macedonian, sau cat koller, de exemplu. Pe cine vroiati sa puna Iordanescu pe acel post: pe Falemi? sau pe Naidin? sau care naiba mai sunt pe la noi. O solutie ar fi fost Alexa, dar daca el a ales o tara mai exotica, ce sa-i faci? Si aici, mai e si faptul ca se cunoaste foarte bine cu pancu, cel caruia are datoria sa-i ofere cat mai multe mingi. ( bine, nu cred ca s-a gandit Puiu la asta.
In alta ordine de idei, acesta a fost un meci, cu istoria lui, pe care e foarte bine ca l-am castigat. Si ganditi-va ca ne-au lipsit doi oameni esentiali: Chivu si Radoi.
Ar mai fi un subiect de discutat. Cea a jucatorilor convocati. vad ca apar o gramada de nume din campionatul intern, cand afara, sunt unii jucatori, care ar trebui convocati. Ma refer in special la 2 jucatori deocamdata: Sanmartean si Bratu. D. p meu de vedere o linie de atac Mutu-Bratu ar fi cea mai buna pt nationala noastra, mai ales in meciurile mari, unde vom sta mai mult la cutie si vom contraataca. Sper ca vi-l mai amintiti pe Bratu si sprinturile lui. As mai vrea sa vad niste goluri date de el, in tricoul nationalei. Hai, ca inchei ca m-a luat somnul, dar sper sa mai avem ocazia sa vb pe tema aceasta.

Adrian
10th September 2004, 19:41
Bine-ai revenit!
Perfect de acord cu Bratu! Sanmartean s-a cam "dat la fund", nu prea mai prinde nici el echipa.
Mai este insa Paul Codrea, care joaca meci de meci foarte bine.
Plus Alin Stoica, pe care sper sa il vedem iarasi in forma.

dragos_popa17
11th September 2004, 19:57
Sa nu uitam ca Macedonia a reusit 2-2 cu Anglia si 3-3 cu Turcia(care din cauza acestui rezultat au stat acasa vara asta). Acest 2-1 este extrem de valoros avand in vedere scorurile care s-au inregistrat luna aceasta. Avem punctaj maxim dupa meciuri cu Macedonia si Finlanda care nu sunt totusi vai de capul lor. Stranierii finlandezi joaca la echipe mai mari decat stranierii nostri iar macedonienii joaca in acelasi format de 4 ani(toate acestea in conditiile in care noi am jucat cu o aparare improvizata, deci si mijlocasii au fost nevoiti sa puna mai mult osu' pe aceasta faza, deci jocul a fost mai putin spectaculos). Cu 9p din 3 meciuri stam excelent intr-o Europa in care doar Croatia si Italia a mai reusit maximul de puncte dupa 2 meciuri, ultima dupa 2-1 greu cu Norvegia si 1-0 cu MOLDOVA, joc in care Buffon a fost cel mai bun om al meciului. Daca noi ne plangem atunci ce fac francezii, spaniolii, grecii(cu 1p din 2 meciuri) sau multi altii care au pierdut puncte importante.
Eu unul sunt multumit de ce a fost pana acum. Am castigat greu dar am castigat(de remarcat si puterea baietilor de a reveni in doar 10 minute).Oricum, e mai bine sa castigi in minutul 88 decat sa pierzi in minutul 94. Parerea mea.

Elgorriaga
12th September 2004, 10:23
Bine-ai revenit!
Perfect de acord cu Bratu! Sanmartean s-a cam "dat la fund", nu prea mai prinde nici el echipa.
Mai este insa Paul Codrea, care joaca meci de meci foarte bine.
Plus Alin Stoica, pe care sper sa il vedem iarasi in forma.

Codrea nu numai ca joaca bine dar mai da si goluri (tocmai a inscris in partida Torino-Verona).

Este o solutie cit de poate de viabila, dar ... cine sa-l vada? Mijlocul scirtziie si Iordanescu bate matanii. :(

dragos_popa17
12th September 2004, 14:34
Pe Codrea si pe Sinmartean si eu as vrea sa ii vad la lot. Ii putea chema usor in loc la Paraschiv si Caramarin(de Soava nu zic ca pe el il cheama in orice situatie). Despre Alin Stoica nu stiu ce sa zic, n-am mai prea auzit nimic de el. Pacat ca e accidentat 6 luni din 12, ca altfel e un jucator bun. Cat despre Bratu, a jucat un singur meci la Nantes si a fost declarat cel mai rau de pe teren. E rapid, dar cam atat. Dupa parerea mea, langa Mutu se potriveste cel mai bine Marius Niculae.

Mariusmadmax
15th September 2004, 00:26
Noua formula de lot :
Portari
Dolha
Popa
Lobont - a - III-a varianta

Fundasi dreapta
Contra
Ogararu

Fundasi centrali
Radoi
Ghionea
Iencsi
Barcaoan
Chivu

Fundasi stinga
Rat
Petre M

Mijlocasi dreapta
Dumitru
Petre

Mijlocasi coordonatori de joc
Dica

Inchizatori
Radoi - stiu ca l-am mai pus si la fundasi , dar linia de mijloc este prea "scunda"
Paraschiv
Codrea

Mijlocasi stinga
Mutu - acesta este postul care ii convine cel mai mult

Atacanti
Mitea
Neaga
Bratu
Pancu

jhon_goodboy
17th September 2004, 14:03
Au fost 3 puncte mari care zic eu ca au fost meritate.La 1-0 pentru noi am crezut ca macedonienii nu vor avea puterea sa inscie macar un gol si am lasat-o mai moale,dar din pacate aceasta temere s-a adeverit. :o:
Dupa reusita de exceptie a lui Mutu,am ramas descoperiti in aparare dar bara ne-a salvat si am luat toate punctele.
Experienta internationala a baietilor nostri si maiestria executiei briliantului au fost decisive in castigarea partidei. /hello