View Full Version : WRM No.1 Contender Match: The Sure Shot vs Decron vs The Anarchist
issue
25th August 2004, 20:26
Bigmouth :"Buna seara fani ai wrestlingului.Asta seara se desfasoara primul meci Triple Threath din istoria WRM.Dupa cum a anuntat d-l Issue, commisioner-ul WRM cel care a castiga acest meci prin pinfall sau submission se va lupta luna viitoare cu Iceman pentru titlul WRM World."
Test :"Acest meci se anunta a fi de o foarte mare brutalitate, mai ales pentru micul nostru co-patron Decron care este cel mai mic om in aceasta lupta. Va reusi nel sa faca fata celor doi colosi TSS si The Anarchist?? Vom vedea!!"
Bigmouth :"Asa ca ramaneti cu noi live sa vedeti ce se va intampla!!"
Sala se umple de acordurile Rancid.Isi face aparitia The Anarchist care merge agale pe drumul spre ring. Se suie in acesta se uita putin inspre public dupa care se suie pe un colt al ringului si isi asteapta adversarii.
Heath Scumm
25th August 2004, 20:55
Publicul este entuziasmat de ceea ce urmeaza sa se desfasoare in ringul de wrestling in aceasta seara!
Piesa RANCID se opreste in timp ce spectatorii asteapta cu sufletul la gura intrarea urmatorului competitor. Cine va fi No 1 Contender?
Brusc, sala intra in bezna si pe monitoarele imense ale salii isi face aparitia unul dintre cei 2 manageri WRM - HitScum.
HitScum:"Hey!Hey! Ce avem noi aici? Un match pentru a decide al doilea om din aceasta federatie dupa campionul nostru, al tuturor - ICE MAN!
In primul rand as dori sa precizez ca, desi infrant fiind de ICE MAN, am capatat un nou respect pentru el dupa ceea ce ia facut lui DECRON. Din punctul meu de vedere, nemernicul ala nu are ce cauta in wrestling. Jos cu parul lui spun!
Cat despre lupta din aceasta seara, HitScum are ceva de spus! Cred ca cel ce ar trebui sa primeasca sansa la ICE MAN ar trebui sa nu fie altul decat chiar cel ce sta in fata voastra acum. Stiti doar ca HitScum e cel mai bun luptator extrem din lume si cel mai bun conducator pe care il poate avea aceasta federatie!!!
*PUBLICUL HUIDUIE*
Ascultatima, taranilor ce sunteti!
*HUIDUIELILE SE AMPLIFICA*
Din punctul meu de vedere, am fost inselat la sansa de a fi primul campion WRM! Implicarea lui Colossus ma impiedicat sa cashtig acea lupta!!!
*PUBLICUL FACE UN ZGOMOT INFERNAL - FLUIERATURILE SI HUIDUIELILE ACOPERA APROAPE COMPLET CUVINTELE ROSTITE DE HITSCUM*
Dar, cum eu nu am putere de decizie asupra luptelor ce se vor desfasura, il rog cu amabilitate pe Comissioner-ul lunii Septembrie Domnul ISSUE, pe care de curand am ajuns sa il admir foarte mult, sa ia in considerare HARDCORE SQUAD pentru o sansa la titlu. In caz contrar, vom lua dreptatea in propriile maini. Nu cred ca Dl. ISSUE doreste haos in luptele pe care le va organiza in luna in care sia depus candidatura!"
Acestea fiind spuse, imaginea lui HitScum dispare de pe monitorul salii!
BIG MOUTH catre TEST:" Hei! Nu spunea HitScum in ultimul interviu ca il uraste pe ISSUE? Acum il admira, asa dintro data?"
TEST:" Un om poate sa isi mai schimbe sentimentele!Nu crezi?"
BIG MOUTH:"Cred ca e doar un truc de al convinge pe ISSUE sa primeasca o sansa la titlu!"
Big Sexy
26th August 2004, 10:54
Luminile se sting in un vuiet strabate sala. Se aud fise cum cad in totomate si un hahot de ras precede strigatul "I came Beyond Wrestling"
Tony Bigmouth "Ce mai e si asta, un nou luptator in WRM?"
Test "Pai era si cazul, lucrurile incep sa treneze pe aici, parca am fi mosi care stau al table in Cismigiu."
Pe ecran se proiecteaza imagini cu bani zburand in toate directiile si din ei apare un pumn ce sparge ploaia de bani. Totul se termina cu "I Come Beyond Wrestling" in litere acoperite de gheata.
Laserele paveaza pe jos pana al intrarea in ring semnul dolarilor.
Tony Sa tot vezi asa intrari. Iata ca intra si noul luptator. Este insotit de Niky si Diana. Incredibil. Hei stai un pic ... imi este cunoscut omul acela
Test Wow, dumnezeule, este Decron. haha se pare ca i-a prins bine tunsoarea infama a lui Iceman. E totusi ceva in neregula aici. Un om ca el l-ar fi ucis pe Iceman pentru ca l-a tuns. Si el intra aici vesel, nevoie mare ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, ee ... ciudat ... foarte ciudat.
Decron intra in ring iar asistentele sale parasesc in graba ringul. Ia un microfon si spune:
Am asteptat atat un moment in care sa ma arat cum sunt eu si acum mi s-a arata oportunitatea. Eu sunt cel care te va vinde impreuna cu toata familia ta daca cineva vrea sa te cumpere. Eu sunt cel care iti evalueaza potentialul pentur a-l scoate ep piata si tot eu sunt cel care scoate bani si din piatra seaca pentru ca asta e tot ce conteaza. Cand o sa intlegeti si voi ca banul e religia voastra o sa ma adorati!
Tony "Acum nici nu stiu sa zic, e o schimbare in bine sau in rau"
Test "ramane sa vedem, desi inceputul nu e rau, insa stii ca are tendinta sa o dea in bara rau de tot la final mai ales daca ne aducem aminte de finala, unde ajuns de rasul lumii"
Decron se urca pe corzi si incepe sa salute publicul ce s-a impartit in doua unii care il aclama si altii care huiduie si gesticuleaza. Acum ramane de vazut care pe care.
BexyCZW
27th August 2004, 19:32
Camera filmeaza vestiarele si intra in camera lui The Sure Shot. The Sure Shot se ridica de jos si se indreapta spre usa scuturandu-si capul avand o sticla de apa in mana. Cand vede camera o impinge cu o mana si se indreapta spre intrarea in arena. Inainte sa intre in arena bea o gura de apa, isi arunca putina apa pe cap si arunca sticla. Acum se vede intrarea din si Crashing Around you de la Machine Head se aude. The Sure Shot intra prin cortina si incept focurile de artificii si din cate se vede jumatate din spectatori huiduie si cealalta jumatate aplauda si ii scandeaza numele asha cum a fost si in cazul lui Decron .
The Sure Shot se indreapta spre ring fiind foarte concentrat dar avand un zambet rau parca. Se uita in ring si se prinde de corzi si urca incet in ring. Se duce in mijlocul ringului si ridica mainile in sus. Din colturile ringului incep sa sare artificii rosii, galbene si albastre asha cum au sarit si data trecuta. Urca in fiecare colt al ringului si ridica mainile in sus salutand publicul.
issue
27th August 2004, 20:17
TSS se intoarce spre Decron. Intre cei doi fiind o rivalitate, TSS si Decron incep sa se injure unul pe celalalt. The Anarchist striga inspre ei si in timp ce ei doi se intorc Anarchist fuge inspre ei si ii loveste cu un Double Clothesline doborandu-i la pamant. Il ridica pe Decron si il arunca in afara ringului. Dupa care se intoarce spre TSS , il ridica il arunca in corzi, acesta revine si il prinde cu un Drop Toe Hold tintuindu-l la podea. Il ridica si il loveste cu capul de coltul ringului. il intoarce si il loveste cu pumnii in fata si in abdomen. Dupa care ii aplica un Snap Suplex lasandu-l pe podea. Se pune pe el. 1..2.. insa TSS reuseste sa ridice umarul. The Anarchist il ridica si il arunca in afara ringului.
Bigmouth :"Se pare ca The Anarchist domina prima parte a meciului. Insa multe se pot intampla , este doar inceputul."
Test :"Da si sper sa fie si o parte sangeroasa. Imi plac la nebunie partile sangeroase"
Big Sexy
27th August 2004, 21:53
The Anarchist profita de faptul ca e singur in ring si incepe sa ceara publicului sa il aclame. Spre surpiza lui publicul il asculta.
In afara ringului Decron se ridica nervos si il vede langa el pe TSS. Sare imediat cu picioarele pe el si il loveste frenetic. Se opreste si il ridica de par si il loveste cu capul in barbie. TSS cade pe podea. Decron isi smulge camasa de pe el si i-o arunca pe fata lui TSS
Test "Ce brutal este in seara asta Decron. Nici nu stiu daca brutalitatea asta e o urmare a evolutie sale ciudate din King Of The Ring, unde isi pierdea usor controlul sau este un efect al noii sale imagini"
Tony "Oricum Ar fi cred ca acesta este doar inceputul unui meci plin de brutalitate si orgolii. Dar stai un pic, ce face The Anarchist?"
The Anarchist s-a urcat pe corzi si se pregateste sa sara in afara ringului. Decron il observa si ia camasa de pe fata lui TSS ce lasa sa i se vada figura confuza de tot ceea ce se intample. Din alergare, Decron arunce camasa pe fata lui The Anarchist si il trage pe acesta de piciorul stang. Se dezechilibreaza si cade rpinzand intre picioarele corzile. Decron se agata de corzi si se proiecteaza in ring. Profita de faptul ca Anarchist nu si-a revenit inca din lovitura si il apuca steans de gat si il trage de pe corzi si il potriveste intr-un scorpion. The Anarchist incearca sa ajunga al corzi insa Decron face eforturi mari sa il tina departe de ele
Bigmouth "Nu-mi vine sa cred. Decron e atat de aproape de victorie. Nu stiu daca Anarchist are taria sa rezite presiunii. Pare ca cedeaza"
Edit Big Sexy
va rog sa va justificati voturile aici
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4341
Big Sexy
4th September 2004, 14:38
Decron continua presiunea si The Anarchist incepe sa cedeze. Incat incet se vede cum The Anarchist are din ce in ce mai putine sanse sa ajung la corzi.
Bigmouth "Incredibil, cumva, The Sure Shot s-a urcat pe corzi si sare. A sarit. Decron este acum doar o masa inerta langa The Anarchist iar TSS incepe sa se ridice"
Test "Asa da, atmosfera incepe sa se incinga, im place, vreau sa vad oase troznind si oameni zburand din ring, cred ca s-a terminat cu meciul de geriatrici si o sa avem in sfarsit parte de actiune."
TSS il ridica cu greu pe Decron si il plesneste peste piept proiectandu-l in corzi. Din intoarcera il prinde si il izbeste cu forta de podea. Anarchist incepe sa se ridice incet in timp ce TSS se ocupa cu picioarele de Decron in coltul ringului unde s-a retras. Il prinde pe TSS de par si incepe sa il lovesca repetat in fata apoi ii da un picior un stomac si il pregateste pentru un tombstone. TSS se opune si The Anarchist ii aplica un cot pe coloana punandu-l la podea. Il aranjeaza pentru pin si arbitrul incepe sa numere 1 ... 2 ... Decron, cu furie se proiecteaza de pe coltul ringului si il spulbera pur si simplu de The Anarchist.
Bigmouth "Absolut uluitor, Anarchist era la un pas de a castiga si Decron i-a spulberat sansa la titlu. Nu cred ca cineva se mai poate recupera dupa o asemenea lovitura. A fost un fel de spear insa la nivelul superior al pieptului aproape de gat. Anarchist a zburat precum o carpa de-alungul ringului"
Anarchist este in ring cu fata in sus rasufland foarte greu in timp ce TSS zace inca la podea. Decron il ridica de par pe Anarchist il plesneste de cateva ori si apoi il arunca peste TSS. Arbitrul incepe sa numere si cand ajunga la doi Decron il loveste cu piciorul pe Anarchist si il arunca de pe TSS. Rade zgomotos parand ca si-a recuperat fortele si il ridice de par din nou pe The Anarchist. Intre timp TSS a iesit ametit din ring incercand sa prinda o modalitate de a il ataca pe Decron. Acesta Il proiecteaza pe Anarchist in corzi dupa care ii pune o piedica si se infige cu cotul in el din cadere. Elbow drop la mare arta!
Spasmele lui The Anarchist arata ca efectul scontat este total. Decron se pregateste pentur pin. TSS se urca in acelasi timp pe corzi pregatind un moonsault. Arbitrul incepe sa numere
1...
TSS e pe a doua coarda, urca pe a treia
2...
TSS este pe a treia coarda si se pregateste sa sara. De sub ring iese Niky si il trage de picior acesta cazand ca o pleasca in ring la cativa centimetrii de cei doi.
3 ...
Bigmouth "Decron este Number One contender. Interventia aceea a lui Niky l-a salvat de la dezastrul total, absolut incredibil, meciul s-a dezvoltat incredibil in ultima parte"
Test "Actiunea asta mi-a pus sangele in vine si nu imi pare rau decat ca nu am fos tin ring sa trag si eu niste suturi in fund tuturor. Decron este number one contender si nu cred ca cineva are curajul sa ii descalifice pe toti pentru interventia decisiva a lui Niky"
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.