PDA

View Full Version : TNA Victory Road 2009

daby
6th June 2009, 20:48
http://img38.imageshack.us/img38/9272/ie3sj7.jpg

Raiden
6th June 2009, 21:08
Bun, bun posterul. :yes:

Dr. Pinyada
3rd July 2009, 18:21
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/88/Victory_Road_(2009)_poster.jpg

Meciuri stabilite pana acum:
Kurt Angle (c) vs Mick Foley, pentru centura World Heavyweight

AJ Styles (c) vs Kevin Nash, pentru centura Legends Championship

Beer Money (c) vs Booker T si Scott Steiner, pentru centurile Tag Team

Sharmell vs Jenna

Personal, astept cel mai mult debutul lui Taz. Sper sa fie unul memorabil. De asemenea, sper ca angle-ul "Joe si MEM vs Sting" sa ne mai livreze cateva promo-uri memorabile.

VladC
20th July 2009, 11:39
ppv destul de slab..cu rezultate evidente..mai ales dupa primul promo a lui angle..sper ca hard justice sa fie mai bun..

Steel Jar
20th July 2009, 17:45
am inteles ca a fost chiar f . slab ppv-ul......eu unul am renuntat sa mai urmaresc wwe sau tna .

VladC
20th July 2009, 21:17
da fata de ppvurile recente ale tna ului a fost foarte slab..

Giorgian
20th July 2009, 21:30
acum am venit de la munca si l-am tras....revin cu pareri mai pe la miezul noptii

wweromania
21st July 2009, 00:27
o da ,abyss si-a schimbat ring gear-ul

Glumetzul
21st July 2009, 02:27
bai, ce slab Impact, ce s-a intamplat fata de ultima dati? TNA-ul ne invatase cu cateva Impacturi foarte bune, dar probabil ca si-au luat o pauza aici la Victory Road, a fost mai mult asa conformitate... Nici macar alta sala, nimic! Si Sting vs Samoa Joe mi s-ar parut slab, dar mai ales Angle vs Mick Foley, de fapt ambele au fost la fel de slabe cu finishing-uri penibile... poate ca nu-mi plac mie manevrele de submission sau poate ca publicul a foste de o calitate slaba si n-a reactionat, nu stiu ce sa zic... dar slab, cel mai slab PPV Tna poate din istorie!

VladC
21st July 2009, 12:55
publicul a fost super HOT..a fost problema de meciuri..si booking..

Raiden
21st July 2009, 18:50
Imi pare rau de AJ Styles, dar se pare ca pentru TNA viitorul e reprezentat de catre mosii depasiti.

Heath Scumm
21st July 2009, 19:25
Sincer sa fiu nu stiu ce s-a intamplat cu Sting meciul acesta. A stricat Muscle Busterul si nici macar aparitia lui Taz n-a putut imbunatati meciul. Ma asteptam ca Taz sa faca ceva ... nu doar act de prezenta.

Showul a fost slab ... fara niciun meci de X Division.

Brain-dead
21st July 2009, 19:30
^ depinde si de cate PPV-uri ai vazut tu..

btw , PPV-ul a fost slab..

dragos99
21st July 2009, 23:39
Wow ce PPV slab.... nu am mai vazut de ceva vreme unul asa... totul a fost penibil...

milanezu
22nd July 2009, 01:06
acest ppv a fost facut parca dupa nwo in wcw.

Glumetzul
22nd July 2009, 01:06
Sincer sa fiu nu stiu ce s-a intamplat cu Sting meciul acesta. A stricat Muscle Busterul si nici macar aparitia lui Taz n-a putut imbunatati meciul. Ma asteptam ca Taz sa faca ceva ... nu doar act de prezenta.

Doar cu Sting? Si Samoa Joe a luptat foarte slab! Eu am avut impresia ca la un moment dat Joe se accidentase si acolo s-a stricat meciul ca Sting n-a stiut cum sa reactioneze! Astept o confirmare oficiala sau ceva...

Oricum, PPV slab, la fel si Angle vs Foley, iar amandoua meciurile se termina cu o manevra de submission. 2 meciuri consecutive cu manevre asemanatoare, e plictisitor...

PS. Bine a zis un american pe alt forum ca nu cumpara PPV-ul ca nu e nimic special, nici macar alta sala, iar meciurile sunt previzibile! "Victory Road" pt MEM

milanezu
22nd July 2009, 01:17
meciul dintre joe si sting s-a terminat cu submission pt ca sting a gafat.
se vede clar dupa cum ii spune lui joe pune-ma repede in kokina clutch.

Dr. Pinyada
22nd July 2009, 19:12

Da, debutul lui Taz in TNA (aka cel mai slab pazit secret din istoria wrestling-ului) s-a dovedit a fi o mare dezamagire... Dupa nenumarate interviuri, in care Joe promitea ca vom afla identitatea misteriosului mentor la Victory Road, acum Taz continua amanarea pana la urmatorul Impact, intr-o declaratie seaca "tune in next Thursday and then you'll see what I'm doing here" sau asa ceva... In orice caz, mi se pare ca TNA continua sa foloseasca evenimentele PPV pentru a-si promova emisiunile TV, ceea ce este contra practicii obisnuite. Adica realizeaza build-up-uri spectaculoase in timpul evenimentelor live, pentru a oferi deznodamantul in cadrul emisiunilor TV.

Oricum, foarte slab PPV. Au mizat mult pe star-power si au pierdut. S-au concentrat strict pe meciuri, iar acestea nu puteau fi spectaculoase, avand in vedere ca majoritatea celor implicati nu se afla la prima tinerete.

Edit: Si unde naiba a fost RAVEN? Sau l-au adus inapoi doar pentru cateva aparitii fulgeratoare pe fundalul unor istericale de-ale lui Daffney? Sincer, nu pot intelege booking-ul TNA.

Raiden
22nd July 2009, 20:02
Edit: Si unde naiba a fost RAVEN? Sau l-au adus inapoi doar pentru cateva aparitii fulgeratoare pe fundalul unor istericale de-ale lui Daffney? Sincer, nu pot intelege booking-ul TNA.

Nu esti singurul care este confuz in privinta bookingului din TNA :happy