PDA

View Full Version : WWE Night of Champions 2009

Mr Cosmin
2nd June 2009, 22:56
http://i44.tinypic.com/29uxfso.jpg

Totusi poate vor schimba posterul... de obicei bagau cel putin toti campionii mondiali pe el (sau aproape... in 2007, Lashley aparea pe poster campion ECW, si el lupta pentru titlul WWE :)).

Razor
2nd June 2009, 23:07
Posterul e original mai mult ca sigur , dupa photo shoot.Ramane de vazut daca va fi schimbat sau nu.Ma asteptam totusi la un alt logo NoC.

Catalyn3D
6th June 2009, 22:47
Nu cred ca posterul va ramane asa deoarece mai sunt ceva evenimente pana la acesta,iar campionii se pot schimba...(Nu uitam ca Hardy se va infrunta maine(7.06.09) la Extreme Rules,iar eu cred ca Hardy va devenii campion).

AleXXander
6th June 2009, 22:50
Eu cred ca Edge va ramane campion, asa ca acesta va ramane posterul.:evil:

L0R1N
6th June 2009, 22:56
E fake 100%

VladC
7th June 2009, 10:26
nu e fake

Tudor_Ancu
9th June 2009, 13:56
Nah , si acum ce fac cu posterul ? O,o

Marko
9th June 2009, 14:07
^ Mai e pana la NoC !

Poate va pierde iar Punk centura.

Raiden
9th June 2009, 17:21
Nu are nicio legatura poster-ul cu ceea ce urmeaza sa se intample in storyline. Maine daca devine Jeff Hardy campion, nu o sa se schimbe posterul cu Jeff Hardy in prim plan. S-a mai discutat despre asta.

Mr Cosmin
29th June 2009, 21:19
http://www.wwe.com/content/media/wallpapers/800x600/10675360

Razor
16th July 2009, 02:41
Doua lucruri interesante in legatura cu Tag Match-ul de la NoC , in care s-ar presupune ca partenerul lui Jericho ar fi chiar DiBiase...

1.Acelasi lucru s-a intamplat si anul trecut...Holly si Rhodes erau campioni , urmand ca DiBiase sa isi prezinte partenerul misterios , care pana la urma s-a dovedit a fi Rhodes.
2.http://i31.tinypic.com/244dycm.jpg
In poza meciului pusa de WWE pe site , observati ca poza pusa cu partenerul misterios al lui Jericho este defapt aceeasi cu a lui DiBiase , doar ca silueta este intoarsa.

Ma rog , astea sunt pure speculatii...dar sunt interesante coincidentele...cine stie. :D

CoPch1Lu
16th July 2009, 15:17
eu cred ca hhh o sa castige maineventu pt ca e foarte iubit de fani si lui randy ii e cam frica de el

Raiden
16th July 2009, 15:41
Se vehiculeaza inca doua nume pentru partenerul de echipa a lui Y2J: The Miz and Dolph Ziggler :D

legendkiller
16th July 2009, 15:52
eu cred ca hhh o sa castige maineventu pt ca e foarte iubit de fani si lui randy ii e cam frica de el

Oooooh! Asta da argument solid... :happy

AleXXander
16th July 2009, 17:10
:happy:happy Btw, n-are ce cauta meciul ala in Main-Event !

@ Raiden - S-ar putea sa fie cineva la care nu ne asteptam... poate chiar Christian.:)
Varianta cu Ted DiBiase imi e greu sa o cred, din cate stiu el va face turn-face ca sa isi promoveze filmul, deci cel mai probabil il vor baga in feud cu Randy Orton, iar trecerea de partea lui Jericho nu are rost, cel putin asa vad eu situatia.
Varianta cu The Miz e aiurea...
Iar varianta cu Dolph Ziggler mi se pare cea mai plauzibila.

L0R1N
16th July 2009, 17:49
Ziggler e cu titlul Intercontinental, cei din WWE ar fi idioti daca l-ar baga in divizia Tag Team. Miz la fel de putin probabil, branduri diferite si alte lucruri care nu se potrivesc.
Ar fi tare sa fie Christian, tinand cont ca cei doi totusi au mai fost parteneri in trecut. Insa sincer ma indoiesc ca el va fi, desi mi-ar place foarte mult.
Eu zic ca totusi DiBiase va fi pana la urma.

Mr Cosmin
21st July 2009, 20:51
^ Sper sa castige Jack Swagger. In ECW a fost promovat destul de bine, si as vrea ca asta sa se intample si in Raw.

Swagger e material de campion mondial, clar.

Raiden
22nd July 2009, 00:19
Midcardul din RAW e prea populat, ar trebui cineva sa faca pasul spre main-event si sa-l reimprospateze de HHH, Cena si Orton.

Freddie Foxxx
22nd July 2009, 00:59
Midcardul din RAW e prea populat, ar trebui cineva sa faca pasul spre main-event si sa-l reimprospateze de HHH, Cena si Orton.

nu stiu cum sta cu vanzarile la tricouri dar dupa reactia la public si trendul ascendent MVP e destul de indreptatit sa tinda spre main event. doar ca e face si ar fi 3-1

dar dupa toate pronosticurile vom avea orton vs dibiase si aia e

Feanoro
22nd July 2009, 19:16
Worst partner Jericho could have: Mark Henry

Best partner Jericho could have: Randy Orton

Avand in vedere ca Jericho hinted at Randy Orton la RAW e clar ca nu se va intampla asta. Chestia cu Dolph Ziggler este iarasi prea predictable and anticlimactic. SOoooo..... I think it's Mark Henry :) Imi dati o bere daca am dreptate:P

Dr. Pinyada
22nd July 2009, 19:19
Imi dati o bere daca am dreptate:P

Asa? (http://www.youtube.com/watch?v=itQQH2f8DfI)

Raiden
22nd July 2009, 19:59
Nu va fi Mark Henry deoarece nu a trecut mult timp de cand a facut turn face si in plus cei doi nu au nimic in comun, chemestry etc...

AleXXander
22nd July 2009, 20:47
Mark Henry - WTF ! Nu au nimic in comun, iar dupa cum a zis si Raiden, abia acum o luna a facut turn-face.
Ted DiBiase - Aceasta varianta ar mai merge, pentru a se intampla la fel ca anul trecut, insa tot nu s-ar potrivi cei doi...
Randy Orton - Cu siguranta nu.
Dolph Ziggler - Prea previzibil...
Christian - Cea mai buna varianta dintre toate, ambii sunt foarte charismatici, mic skillz si mai ales, cine ar putea fi inlocuitorul lui Edge daca nu Christian ?:D

Stifler
22nd July 2009, 21:02
Intr-adevar,Christian este cea mai buna varianta dintre toate si chiar mi`ar place sa fie el.
btw:Am un mare noroc ca sunt in U.K.Pot sa il vad la televizor fara probleme.SKY BOX OFFICE RULLZ.

iuli
22nd July 2009, 21:17
Chris Masters?

InstantClassic
23rd July 2009, 11:12
Meciul pentru centurile tag-team nu este main-event si chiar multi "fani" o sa-l ignore (heel vs heel) si cred k va fi doar o reprofilare a lui Brian Kendrick ,Curt Hawkins sau in cel mai rau caz urmarind storyline-ul (Jericho e singur si patetic) poate fi un partener patetic Jesse (mai ales ca WWE a cumparat recent numele "Grand Master Gezee" si Michael Hayes e prieten bun cu taica-sau).

Giorgian
23rd July 2009, 21:47
eu zic ca o sa fie ori o supriza, ceva abia revenit in wwe, ori din accidentare...
as mai pune bani si pe Swagger

Feanoro
24th July 2009, 23:12
Eu cred ca nu o sa fie Christian pur si simplu ptr ca prea multi fani vor asta lol. Also, in Vince's mind, Christian is still traitorous TNA scum. Swagger would work, I'd like that.

AleXXander
26th July 2009, 15:09
Chris Masters?

Mai este o varianta care probabil va surprinde pe toata lumea... Ted DiBiase Sr. :evil:

Giorgian
26th July 2009, 20:39
chiar daca glumeai...nu e prea posibil avand in vedere ce tam-tam a facut Y2J cateva luni despre wrestelrii batrani si depasiti...deci NOT

ducadan97
26th July 2009, 21:16
Christian sau DiBiase jr. va fi partenerul lui Chris...toti vom vedea peste doar 6 ore.

Giorgian
26th July 2009, 22:50
stie careva vreo metoda sa vad show-ul live? un streaming ceva?

AleXXander
26th July 2009, 23:40
Justin.tv parca sau ma rog, sunt diferite site-uri care transmit. La 3 parca incepe...

Giorgian
26th July 2009, 23:53
da la 3...sper sa n-adorm, ca-s rupt dupa munca, as vrea sa vad si eu primu meu PPV live :P

am gasit niste situ-uri..daca sti ceva la sigur, nu ma supar daca primesc un pm cu link :D

AleXXander
27th July 2009, 00:03
De obicei stream-urile se gasesc cu cateva minute inainte de a incepe PPV-ul. N-ar fi rau daca mi-ai da PM cu un id ceva ca sa iti pot da link mai usor.

Leka
27th July 2009, 01:09
am vreo 3 streamuri.. tre sa mearga unu macar :)

lordsince
27th July 2009, 01:18
Show-ul incepe la ora 2 nu la 3

AleXXander
27th July 2009, 06:09
Cel mai naspa PPV din acest an, parerea mea. Numai meciuri aiurea...
Singurul lucru bun mi s-a parut promo-ul lui CM Punk de la inceputul PPV-ului. Partenerul lui Jericho, dezamagire totala, meciul pentru ITC - plictisitor, Main Event aiurea ...

lordsince
27th July 2009, 09:33
un rahat pe PPV marca WWE

Giorgian
27th July 2009, 09:46
am adormit pe la 1:30 asta noapte...acum il dau jos , mai am 2-3 minute....

lordsince
27th July 2009, 10:23
nu il mai da ca mai mult iti faci nervi

Giorgian
27th July 2009, 11:22
mdA, l-am vazut intr-o ora...multe fast forward....slab ce sa zic......

lordsince
27th July 2009, 12:10
Cum poti sa il pui pe Big Show in tag-team cu Jericho:(:angry::headbang:
Kofi Kingston nu stiu de ce a ramas campion USA
Cea mai proasta alegere cu Mickie James
Se vede ca Michelle McCool e cu Taker
Daca a castigat titlul Hardy inseamna ca si-a prelungit contractul.Mai bine ramanea Punk campion
Proasta alegerea cu Rey Mysterio ca sa ramana in continuuare campion Intercontinental
Una dintre cele mai proaste alegeri a fost cu Christian campion ECW
Orton nu face nimic in mai toate meciurile si ramane campion iar altu care munceste din greu daca apuca un titlu' la 2-3 ani.Tare mie ca Orton o sa ajunga noul HHH

VladC
27th July 2009, 12:34
deci wwe a avut optiunea de a face un "Holy Shit moment" cu partenerul lui y2j..but for me they dropped the ball...
apoi cu intercontinental championship trebuia ca dolph sa castige pentru a se vedea ceva din urma pushului pe care l-a avut..dar nuu..
apoi ca ultima picatura il fac pe punk sa para din nou slab..sper doar ca punk sa aiba un rematch la SS sau ceva de genul..
un ppv pe care l-am asteptat..turned out to be meh whatever...don't take this the wrong way..a fost show..and stuff..dar bookingul..a fost slab tare

RockBerg
27th July 2009, 16:11
World Wrestling Fail. :ok:

wweromania
27th July 2009, 16:15
Its absolut disaster :headbang: ...come one WWE we need something new:no: !!!

Raiden
27th July 2009, 16:19
deci wwe a avut optiunea de a face un "Holy Shit moment" cu partenerul lui y2j..but for me they dropped the ball...
apoi cu intercontinental championship trebuia ca dolph sa castige pentru a se vedea ceva din urma pushului pe care l-a avut..dar nuu..
apoi ca ultima picatura il fac pe punk sa para din nou slab..sper doar ca punk sa aiba un rematch la SS sau ceva de genul..
un ppv pe care l-am asteptat..turned out to be meh whatever...don't take this the wrong way..a fost show..and stuff..dar bookingul..a fost slab tare

Cel mai bun mod de a continua feudul este sa-l faca castigator pe Jeff Hardy.

Oricum, n-am mai tras PPV-ul.

lordsince
27th July 2009, 18:03
dezastru total...Victory Road a fost mult peste el

milanezu
28th July 2009, 00:28
great main-event.
i love it.
that's what i'm talking about.
the rest of matches i don't care.

wweromania
28th July 2009, 01:21
Milanezu ti sa indeplinit dorinta : jeff hardy world heavyweight champion.
the best choice by wwe ...../OLE/ ...

AleXXander
28th July 2009, 02:17
Da ? Uita-te inca o data la promo-ul facut de CM Punk la inceputul show-ului si dupa aceea poate iti schimbi parerea cu privire la 'alegerea WWE-ului'.

iuli
28th July 2009, 02:40
Hardy e praf, CM Punk ii da clasa la toate capitolele

Tudor_Ancu
28th July 2009, 08:44
How about the no SPOILER POLICY!?

Oh yea~ let's just throw that in the Open.; that the muthafucka won the championship and ruin Tudor's 2 h of joy on Mondays .... AND MONDAYS SUCKS ASS!

AND WTF is with the audiance ~ TOT ce a zis CM Punk era adevarat si inca il huiduiau !? AMERICANS ARE IDIOTS !

lordsince
28th July 2009, 09:55
Meci la Smackdown pt titlul mondial intre Jeff Hardy si John Morrison.Se pare ca Morrison a facut deja pasul catre main event

RockBerg
28th July 2009, 11:58
How about the no SPOILER POLICY!?

Oh yea~ let's just throw that in the Open.; that the muthafucka won the championship and ruin Tudor's 2 h of joy on Mondays .... AND MONDAYS SUCKS ASS!
You're watching a fake show built on faggotry and COMPLAIN ?
Jesus.
AND WTF is with the audiance ~ TOT ce a zis CM Punk era adevarat si inca il huiduiau !? AMERICANS ARE IDIOTS !
See above.
E extrem de amuzant cand vezi romani spunand ca americanii sunt prosti.Daca tu esti mai destept,nu generaliza... nu toti romanii sunt mai inzestrati cu o gandire elevata.Mai arunca un ochi la TV de la noi.

Romania vs. USA... :happy We're like fucking Stone Age,nig.

Tudor_Ancu
28th July 2009, 12:13
Fair Enough ^ ~> Unii Americani privitori de Wrestling SUNT IDIOTI ! Fixed*

Mai arunca un ochi la TV de la noi. ... Dude ... Odata ce o vezi pe Nikita dezbracata la TV ... Well atunci vine acel moment in viata cand pui telecomanda jos si te apuci sa citesti romane politiste ...

Dr. Pinyada
29th July 2009, 01:15
Fair Enough ^ ~> Americanii SUNT IDIOTI ! Fixed*

Now it's fixed.