PDA

View Full Version : American Wrestling Rampage in Bucuresti!!!

Pages : [1] 2

Mr Cosmin
2nd June 2009, 00:34
http://www.cancan.ro/2009-06-02/Spectaculosii-wrestleri-americani-se-lupta-la-Sala-Polivalenta.html

Gangrel, Joe Legend, Test, Heidenreich si Marty Jennetty sunt cateva dintre legendele wrestlingului american care vor putea fi vazute la lucru pe 4 decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Spectacolul de la Sala Polivalenta va dura circa doua ore si va cuprinde meciuri 1-1 sau pe echipe. Si pentru ca show-ul sa fie complet, fanii acestui sport vor putea urmari si o partida feminina, ce se anunta extrem de incitanta. Biletele pentru spectacolul de pe 4 decembrie vor avea 3 categorii de pret: 80, 100 si 150 RON si pot fi achizitionate din 4 iunie, de pe site-urile: ticketpoint.ro, eventim.ro si bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara si la punctele de vanzare din reteaua magazinelor Germanos.

Ori este o gluma foarte proasta, din moment ce il vad si pe Test trecut acolo, care din pacate s`a stins din viata, ori baietii de la cancan au fost tare dezinformati de au postat asa ceva pe site...

RockBerg
2nd June 2009, 00:38
http://www.cancan.ro/2009-06-02/Spectaculosii-wrestleri-americani-se-lupta-la-Sala-Polivalenta.html

Gangrel, Joe Legend, Test, Heidenreich si Marty Jennetty sunt cateva dintre legendele wrestlingului american care vor putea fi vazute la lucru pe 4 decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Spectacolul de la Sala Polivalenta va dura circa doua ore si va cuprinde meciuri 1-1 sau pe echipe. Si pentru ca show-ul sa fie complet, fanii acestui sport vor putea urmari si o partida feminina, ce se anunta extrem de incitanta. Biletele pentru spectacolul de pe 4 decembrie vor avea 3 categorii de pret: 80, 100 si 150 RON si pot fi achizitionate din 4 iunie, de pe site-urile: ticketpoint.ro, eventim.ro si bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara si la punctele de vanzare din reteaua magazinelor Germanos.

Ori este o gluma foarte proasta, din moment ce il vad si pe Test trecut acolo, care din pacate s`a stins din viata, ori baietii de la cancan au fost tare dezinformati de au postat asa ceva pe site...

:happy:happy:happy:happy

Abia astept sa-l vad pe Test.Ceilalti sunt vii ? :D

Mr Cosmin
2nd June 2009, 00:39
Posibil. Cand am verificat ultima oara, Heidenreich si Marty Jennetty traiau.

trejo
2nd June 2009, 00:44
Ce naiba e spectaculos?Sant niste lupte trucate pentru care fraieri mai si platesc.:rosu:

RockBerg
2nd June 2009, 01:11
Wrestlingul e pentru fraieri si homo.

PSYCHO
2nd June 2009, 01:13
Da da, wrestlingul ºi fotbalul, cele mai trucate sporturi! Numai idioþii se uitã la ele! :cry:

Theodor01
2nd June 2009, 10:20
Desi nu prea cred,o sa intru pe 4 iunie pe site-urile mentionate sa ma uit de bilete.Ohh...prea tare faza cu Test.

Raiden
2nd June 2009, 10:27
Ce naiba e spectaculos?Sant niste lupte trucate pentru care fraieri mai si platesc.:rosu:

Din semnatura imi dau seama ca esti analfabet, fa pasi pe covorasi. :cya:

cutuma
2nd June 2009, 10:53
Show-ul e real, o sa aiba loc 100%, nu va fi insa in colaborare cu sport.ro. Faza cu Test e de toata jena.

Theodor01
2nd June 2009, 11:01
Fixed!Eu merg!
Am mai gasit articole :
http://www.comunicatedepresa.ro/Baieti_rai,_lupte_crancene_si_fete_frumoase__Wrest ling_live_in_Romania_~NTI2NTA=

Raiden
2nd June 2009, 11:11
Daca vine Rob Van Dam, nu cred ca am sa lipsesc. I'm in :D

Theodor01
2nd June 2009, 11:12
Am trimis mail la una care se ocupa ca sa intreb de biletele VIP.Sunt 100 de bilete puse la dispozitie pentru 25 de mese in jurul ringului!

Cristy RVD
2nd June 2009, 11:12
Poate ne intalnim cu totii :D

Theodor01
2nd June 2009, 11:14
Cand ma gandesc ca ii vad pe RVD,Sandman,Gangrel ,Marty Jennetty si multi altii imi dau seama ca nu am cum sa lipsesc.Este o ocazie unica!Cat de frumos ar fi sa se reuneasca The Rockers...macar pentru o seara!

Cristy RVD
2nd June 2009, 11:14
Si eu vin 100%, mai ales ca biletele nu sunt deloc scumpe.

Theodor01
2nd June 2009, 11:16
Si eu ma mir de pretul biletelor!Ma asteptam sa fie foarte scumpe!

Raiden
2nd June 2009, 11:17
Cand ma gandesc ca ii vad pe RVD,Sandman,Gangrel ,Marty Jennetty si multi altii imi dau seama ca nu am cum sa lipsesc.Este o ocazie unica!Cat de frumos ar fi sa se reuneasca The Rockers...macar pentru o seara!

Stai calm, ca nu vine Shawn Michaels (deocamdata :D )

Theodor01
2nd June 2009, 11:18
Pana pe 4 decembrie nu se stie!

Raiden
2nd June 2009, 11:22
Adica tu crezi ca vine WWE-ul ? :happy

Esti naiv, nu gluma.

Big Sexy
2nd June 2009, 11:44
Chiar vin. Au discutat mai demult cu mai multe televiziuni si momentan cred ca aleg sa isi faca programul de unii singuri, fara parteneri media. Pretul biletelor nu mi se pare deloc mic daca show-ul va arata ca unul independent insa daca vor investi serios in iluminare si efecte speciale pot sa stranga destui oameni.

Theodor01
2nd June 2009, 17:00
Am primit raspuns la mail-ul despre biletele VIP :

Buna ziua,

Pretul unei mese din zona VIP este de 1000 de RON, pentru 4 persoane. O masa nu poate fi inchiriata decat daca sunt ocupate toate locurile.

Biletele pot fi achizitionate doar de la sediul Events, incepand cu data de 09.06.2009.

Pentru detalii suplimentare puteti suna la 07* *** ***.

O zi buna,

Bisceanu Alexandra

Events

Stiti cumva(Mihai sau Gabi) daca se si transmite la TV?

Mr Cosmin
2nd June 2009, 19:12
Probabil o sa merg... n`am cum sa ratez o astfel de ocazie. :D

Edit: Cica vin si RVD, Sandman, Chris Masters... cool. :)

Doctor_Satan
2nd June 2009, 19:47
La naiba! 4 decembrie e vineri!
Sper sa-mi mai ramana zile de concediu si sa pot veni si eu!

PSYCHO
2nd June 2009, 19:52
Dacã nu intervine Apocalipsa pânã atunci, e posibil sã tragem o bãutã cu ocazia asta! :D

Theodor01
2nd June 2009, 20:40
Site-ul oficial http://www.awrwrestling.com/index2.htm

Ar fi bine sa nu afle hitscum ca exista sanse(dar cam mici) sa vina si Bret Hart.Se afla in roster.Stefan ar face orice ca sa il vada!

Mr Cosmin
2nd June 2009, 21:02
^ Good joke bro...

Anyway, vad ca si pe site`ul lor apare Test la roster, asa ca nu cred ca au fost de vina cei care au postat stirea pe site`urile romanesti... pur si simplu nu aveau de unde sa sa stie ca tipul a decedat.

Doctor_Satan
2nd June 2009, 22:31
Aici gresesti! Aveau de unde sa stie ca Test a murit daca aveau un pic de cunostinte de wrestling.
Eu doar au auzit ca ar vrea sa tina un show in Romania si au dat copy-paste la numele care le-au gasit acolo.
Nimic nou, din moment ce vine din partea celor de la cancan.

Kilmster
2nd June 2009, 23:01
Lol . L-am vazut la roster si pe Eugene :)) . Ar fi interesant sa vina :))

Mr Cosmin
2nd June 2009, 23:39
Aici gresesti! Aveau de unde sa stie ca Test a murit daca aveau un pic de cunostinte de wrestling.
Eu doar au auzit ca ar vrea sa tina un show in Romania si au dat copy-paste la numele care le-au gasit acolo.
Nimic nou, din moment ce vine din partea celor de la cancan.
Totusi, scrie si aici tot ca Test va veni. Ce ciudat... :)

http://www.comunicatedepresa.ro/Baieti_rai,_lupte_crancene_si_fete_frumoase__Wrest ling_live_in_Romania_~NTI2NTA=

thunder_liger
2nd June 2009, 23:43
Cam mare rosterul lor :)

Riddler
2nd June 2009, 23:54
La roster e si BRET HART. Wtf? Stiam ca nu mai lupta.

Razor
4th June 2009, 23:24
WWE re-signed Chris Masters.Deci asta nu mai vine. :D

Mr Cosmin
5th June 2009, 15:21
Uite si configuratia... :D
Nu e chiar asa de rau sa stai nici la locurile de 80 de lei.

http://www.ticketpoint.ro/poze/loc/mare/Polivalenta_FINAL_1244118639.jpg

Feanoro
5th June 2009, 19:24
really? Singurul om pe care as vrea sa-l vad de pe lista asta ar fi RVD. Dar restul sunt cam o bataie de joc.

buticut
6th June 2009, 14:36
Uite si configuratia... :D
Nu e chiar asa de rau sa stai nici la locurile de 80 de lei.

Oricum daca nu se strange multa lume, puteti sta unde vreti. Ca sa para sala plina, o sa ii lase pe cei din sectoare si in jurul ringului sa stea. Spun asta din proprie experienta :D, am dat o data 300 RON pe un bilet, ca sa stau in fata scenei si i-au chemat si pe cei din tribune care platisera 100 RON langa noi.

Theodor01
6th June 2009, 16:24
Eu o sa stau la Premium(deci rosu) pe partea dreapta .Pe partea unde scrie 10,9 etc.

Dr. Pinyada
12th June 2009, 23:35
In primul rand... Doamnelor si domnilor... S-A INTORS BUNUL DOCTOR!

In al doilea rand, habar n-am daca a mai fost postat undeva pe aici anuntul, momentan nici nu ma obosesc sa caut, fiind mult prea entuziasmat...

Aparent, pe 4 decembrie, la Sala Polivalenta, ii vom putea urmari pe Sandman, RVD, Chris Masters, Test si Joe Legend!

SURSA: Ticketpoint (http://www.ticketpoint.ro/bilete/4/423/bilete+wrestling+live+in+romania)

Evident, este vorba de primul asemenea eveniment in Romania, nu i-ar fi deranjat pe Shawn Michaels si Kane pentru asa un eveniment, dar oricum, cred ca este un prim pas important...

Asadar, CINE MERGE? Daca nu ne organizam ca sa mergem in haita, ma veti recunoaste ca fiind dementul din randurile ieftine din spate, cu un kendo in mana si o cutie de bere intiparita in frunte, urland "ROB-VAN-DAM" la fiecare lovitura.

dragos99
13th June 2009, 00:21
Vine si Test? Poate o sa fie un Casket Match :)

Dr. Pinyada
13th June 2009, 01:01
Saracii idioti... bine ca stiu cate titluri a castigat Christ Masters in WWE, dar nu au auzit de Metallica... conform spuselor copywriter-ilor care au compus acel text, Sandman intra pe melodia "Mr. Sandman"...

Ca sa nu mai vorbim de "agentia" independenta Wrestling Unplugged si de melodia de intrare a lui Sandman, care, aparent, este Mr. Sandman.

Eu nici macar nu auzisem de aceasta promotie, AWR, care are un roster destul de impresionant... AWR Roster (http://www.rampageamericanwrestling.co.uk/roster.htm).

Imi pare rau ca se vor infatisa la Polivalenta cu Marty Jannetty si Heidenreich... Prezenta lui Sabu sau Bret Hart ar fi facut toti banii. Ca sa nu mai vorbim de Sean Waltman.

RockBerg
13th June 2009, 01:17
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=2606791&postcount=6329
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=424677

Roster-ul ala e abureala,unii sunt morti,altii au semnat cu WWE... Sandman cine stie pe unde bea,RVD probabil e ocupat,nu vine la un show WWE,nici nu ma gandesc sa vina in romania.In cel mai bun caz va fi un wrestling washouts show cu cativa oameni afara care se mira cati "poponari" au dat bani pe bilet.

Dr. Pinyada
13th June 2009, 01:53
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=2606791&postcount=6329
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=424677

Roster-ul ala e abureala,unii sunt morti,altii au semnat cu WWE... Sandman cine stie pe unde bea,RVD probabil e ocupat,nu vine la un show WWE,nici nu ma gandesc sa vina in romania.In cel mai bun caz va fi un wrestling washouts show cu cativa oameni afara care se mira cati "poponari" au dat bani pe bilet.

Da, si eu cred ca Test nu va putea ajunge decat cu ajutor din partea druizilor lui Undertaker. Dar are cineva informatii legate de cine va veni cu adevarat?

Dr. Pinyada
13th June 2009, 04:40
Update: I-am contactat pe cei de la AWR, informandu-i de nerusinarea cu care se minte pe un copy ce prezinta un eveniment si iata raspunsul lor:

Hi,
Thank you for your interest. As we are still putting our Roster together for our Nov tour it appears that the agents have decided to announce names that AWR has worked with in the past. As you can see from our roster page American Wrestling Rampage has worked with some of the biggest names in the wrestling business. We are always in talks with some of the biggest wrestlers in the business. Already confirmed for our Nov tour will be RVD (he signed a 14 date contract with AWR, Our logo is on his offical site) Sabu, Xpac, We usually have 12 to 15 American Stars on our European tours, so there are many names to be annnounced.
Hope the above helps,
AWR

Heath Scumm
13th June 2009, 13:40
Topicul dublu era putin mai jos in lista :D

Theodor01
23rd June 2009, 17:59
http://img523.imageshack.us/img523/2848/dsc0714.jpg

:)

Dr. Pinyada
23rd June 2009, 19:20
Locurile 1 si 2? Who's the lucky tag-along?

Theodor01
23rd June 2009, 20:03
Me and papa:cry:.I can't go alone... .

Brain-dead
23rd June 2009, 20:07
^ se uita si tatal tau la wrestling ?

Theodor01
23rd June 2009, 20:09
Ce concluzie buna ai tras!O sa plec cu masina tatalui meu si merg 60 km pana la Bucuresti dupa care caut Sala Polivalenta....si dupa pe la 12:00-1:00 o sa plec cand se termina totul :).

Tudor_Ancu
23rd June 2009, 20:21
Aw dude, daca as fi avut si eu 14 ani si mie mi-ar fi placut sa ma duc cu taikmiu la wrestling :D ~(not kidding , would be cool) !

Enjoy it , poate ne vedem , daca mai gasesc bilet :D

Theodor01
23rd June 2009, 20:27
Defapt am 13(fac in august).Scrieti aici care mergeti,poate facem o intalnire inainte.

Dr. Pinyada
27th June 2009, 18:47
Me and papa:cry:.I can't go alone... .

Poti sta linistit, nu se va afla si Randy Orton printre cei prezenti. El pare sa nu agreeze tatii... au aflat-o pe rand John Cena si Cody Rhodes.

vlad30
18th October 2009, 12:52
http://www.ticketpoint.ro/bilete/4/423/bilete+wrestling+live+in+romania
vin rvd, sabu, x-pac and many more in romania pe 4 decembrie

Leka
18th October 2009, 13:06
nu cred:ras-plans:

Mr Cosmin
18th October 2009, 23:04
OMG ! Chiar asa ? :o:

Ratonu
18th October 2009, 23:27
Pare serios. Ticketpoint e, în principiu, firmã serioasã, deºi tot ei parcã s-au ars cu AC/DC pe Autostrada Soarelui. Lucruri dubioase ar fi preþurile cam mari ºi prezenþa lui RVD acolo, care ar fi prea tare.

P.S. Mi-am adus aminte cã am vãzut într-un magazin Cosmote reclamã la asta, de fapt nu chiar reclamã, era o listã cu evenimente la care poþi sã iei bilet din Diverta, dacã nu mã înºel. Ar trebui ceva mai multã promovare, mai ales cã, din nou, preþurile sunt mari.

Big Sexy
19th October 2009, 08:48
E adevarat, am discutat eu cu ei (AWR) si aveam un proiect cu niste interviuri pe inring.ro incepand de luna asta insa din motive evidente nu se vor mai face interviurile.

Heath Scumm
19th October 2009, 12:25
Care sunt motivele? AWR ain't comin' no mo'?

Heath Scumm
19th October 2009, 13:09
Also, besides Theodor, anyone got tickets for this?

Big Sexy
19th October 2009, 18:44
Nu, AWR vine numai ca s-a inchis inring.ro

cutuma
19th October 2009, 22:33
Cica au vandut doar 200 de bilete pana acum.

AleXXander
19th October 2009, 22:40
Eu ma mir ca s-au vandut si atatea... Singurul din rosterul ala care merita vazut este RVD, asta in caz ca isi va face aparitia, cu toate ca nu prea cred...

Dr. Pinyada
19th October 2009, 22:47
Also, besides Theodor, anyone got tickets for this?

Prezent! Bunul Doctor va fi in sala, sectorul S.

Dr. Pinyada
19th October 2009, 22:48
E adevarat, am discutat eu cu ei (AWR) si aveam un proiect cu niste interviuri pe inring.ro incepand de luna asta insa din motive evidente nu se vor mai face interviurile.

Da, am comunicat si eu putin cu ei pe mail si mi i-au confirmat cel putin pe RVD si Syxx.

Theodor01
19th October 2009, 23:05
Punct de reper ca sa ma gasiti:cry: :probabil o sa port un tricou cu Einstein.Va dau eu mai multe detalii.Pacat ca s'a inchis inring:(.

Ratonu
20th October 2009, 00:23
Cred cã vin ºi eu, deºi E MULT!!"!!!!!!!!!!!!1

Facem reuniune forumisticã pe acolo?

Leka
20th October 2009, 00:29
am si eu o intrebare,mai sunt bilete!?

AleXXander
20th October 2009, 00:37
Polivalenta are vreo 5000 daca nu ma insel... Deci da.

Ratonu
20th October 2009, 01:49
Ar fi aiurea sã fie puse în vânzare chiar 5000, nici WWE n-o sã aibã atât când o sã vinã. Oricum, or sã mai fie bilete.

ªi, acum îmi dau seama... Masa VIP?! Adicã zona din jurul ringului nu e pentru nimeni ca noi?

Dr. Pinyada
20th October 2009, 12:26
Abia astept. AWR nu este o promotie per se, cat este o companie organizatoare de evenimente pro wrestling, ceea ce ma incanta. Sunt sigur ca daca, prin absurd ar fi venit WWE in Romania, pe langa faptul ca aduceau nume precum Funaki, Ron Simmons, Sinn Bowdee si Jamie Noble (nici nu stiu daca mai fac parte din WWE, dar intelegeti ideea), dar probabil ca proportia ar fi fost 70% semnare de autografe si baie de public - 30% meciuri.

In plus, am vazut foarte multe opinii pe net de tipul "nu ma duc, e blat, e minciuna, nu vine Undertaker! E pacaleala! Unde e John Cena? Facetz cva, OMG, mergetz in Amerik sa vina si jEfF haRDy!!!!!!111" (actual comments found on various forums). Sigur ca nu vom vedea prea multe megastaruri, insa cred ca sta in mainile fanilor daca pro wrestling va avea un viitor in Romania sau nu. Daca acest spectacol va fi un fiasco cu sala goala, cu siguranta orice promotie se va gandi de doua ori inainte sa organizeze ceva la noi in viitorul apropiat.

PS: Pana atunci voi incerca cu disperare sa obtin un tricou nWo.

Ratonu
20th October 2009, 13:46
pe langa faptul ca aduceau nume precum Funaki, Ron Simmons, Sinn Bowdee si Jamie Noble

Shit fucking yeah.

Eu zic cã meritã încercat pentru companiile de wrestling. Românii sunt un pic diferiþi de alþi consumatori din Europa, aºa cã, deºi fotbalul, care e un sport genial ºi un monstru comercial pe restul continentului, nu se vinde aici mai deloc, existã ºanse pentru sports entertainment, dacã persoanele care trebuie vor ºti ºi vor fi lãsate sã se adreseze publicului. Impresia e cã o proporþie bunicicã din cei interesaþi de pro-wres aici chiar investesc în aºa ceva.

Tudor_Ancu
20th October 2009, 13:52
Less talkin` More actions ~ See you there to support the RWF oTM ! ( Romanian Wrestling Federation of Tudor's Mind!!! )

cutuma
20th October 2009, 21:09
Sunt sigur ca daca, prin absurd ar fi venit WWE in Romania, pe langa faptul ca aduceau nume precum Funaki, Ron Simmons, Sinn Bowdee si Jamie Noble (nici nu stiu daca mai fac parte din WWE, dar intelegeti ideea)

Da, hai sa fim romani pana la capat si sa o ardem aiurea. La Belgrad de ce-au venit cu toate vedetele?

Heath Scumm
21st October 2009, 11:46
Daca as fi fost in Romania as fi mers ... si m-as fi bucurat de fiecare minut. De cate ori aveti sansa sa vedeti un show de wrestling live?

Unii dintre voi nu vor apuca sa vada asa ceva niciodata. Asa ca mergeti pentru ca e cu siguranta o experienta pe care n-o veti uita niciodata.

thunder_liger
26th October 2009, 11:49
Daca ma hotar sa vin o sa fiu cu pretena mea. As veni pentru ca nici nu visam in trecut sa vad asa ceva in Romania si apoi pentru Sabu.
Ma gandeam la biletele alea de 1 mil juma dar ma bazez pe intuitia feminista a lui buticut si crez ca sala va fi 50% goala si cei din spate vor fi mutati in fata :)
Mai videm ...

Dr. Pinyada
12th November 2009, 10:48
Da, hai sa fim romani pana la capat si sa o ardem aiurea. La Belgrad de ce-au venit cu toate vedetele?

"Sa o ardem aiurea"? Shyte, cat pot detesta aceasta sintagma inepta!

On topic, Serbia este diferita de Romania. Belgrad este o destinatie turistica favorita a occidentalilor aflati in cautare de experiente "exotice" proxime iar tara are alta importanta geopolitica si geostrategica in ochii marilor lumii.

In alta ordine de idei, nu eram "roman pana la capat", ci estimam cum ar testa terenul WWE in Romania.

In plus, in Belgrad nu au adus vedete, au venit cu John Cena.

----------------

Daca ma hotar sa vin o sa fiu cu pretena mea. As veni pentru ca nici nu visam in trecut sa vad asa ceva in Romania si apoi pentru Sabu.
Ma gandeam la biletele alea de 1 mil juma dar ma bazez pe intuitia feminista a lui buticut si crez ca sala va fi 50% goala si cei din spate vor fi mutati in fata :)
Mai videm ...

Serves me right, ar trebui sa invat sa citesc post-urile riguros, in loc sa le survolez rapid. Am citit "buticut" si "va fi 50% goala" iar reactia mea a fost de soc total.

On topic: Abia astept evenimentul. Este, pana la urma, primul eveniment de wrestling in Romania si, oricare ar fi viitorul, acesta este un moment istoric. Cu alte cuvinte, daca nu se va mai organiza nimic vreodata, va fi "acel unic" spectacol de wrestling din Romania; daca vor mai exista, atunci acesta va fi fost deschizatorul de drum.

Am luat legatura cu cei din AWR pentru a afla roster-ul definitiv si astept raspuns. In orice caz, se pare ca wrestlerii confirmati sunt Raven, RVD, Sid Vicious, Briscoes, X-Pac, Briscoes, Rene Dupree si Sabu, ceea ce, sa recunoastem, nu suna deloc rau.

Raven constituie o surpriza extrem de placuta (pun intended... "extrem", get it? Ma rog...). Nu era anuntat initial si nu stiam ca AWR este in discutii cu el pentru acest turneu. Va fi atractia principala pentru mine. Oricine ma cunoaste, stie ca sunt fanatic in legatura cu personajul. Deci, probabil voi avea o pancarta cu "What about me?"

Rene Dupree va veni probabil, deoarece este actualul campion AWR. Ar fi interesant daca titlul ar schimba posesorul la Bucuresti, dar ma indoiesc ca AWR ar irosi un asemenea angle pe Romanai.

Sean Waltman, care, aparent, gaseste cate o variatiune noua pentru numele lui in fiecare saptamana (X-Pacc, X-Pac, 6-Pac, Six Pac, Syxx-Pac, Syxx, X-Pack...) inca mai poate pompa publicul, chiar daca nu mai livreaza meciuri comparabile calitativ cu ceea ce facea in trecut, cand castiga titluri cruiserweight in orice promotie.

Sabu este unul dintre cei mai iconici luptatori extremi ai tuturor timpurilor. O legenda vie pe care abia astept sa o vad in actiune.

Briscoes constituie tag team-ul meu preferat la ora actuala, considerand atat circuitul independent, cat si marile promotii.

Sid Vicious este mereu un entertainer pe gustul fanilor twisted ai wrestling-ului, deci va fi interesant de urmarit la Bucuresti.

Ar fi superb sa asistam la un meci hardcore Raven vs Sabu si la o confruntare X-Pac vs RVD. Dincolo de acestea, mi-ar placea la nebunie sa vedem un meci pentru centura, Rene Dupree vs Bret Hart (acesta nu este anuntat pe posterul oficial, insa figureaza pe roster-ul AWR pentru European Tour). Alternativ, ar putea incorona totul cu un tag-team match Briscoe Brothers vs X-Pac si RVD.

In concluzie, cred ca va fi un spectacol pe cinste.

Meet you there, like Heineken.

Leka
14th November 2009, 12:09
o intrebare.... se pot cumpara bilete si de acolo?

Ratonu
14th November 2009, 21:47
Briscoes

Tocmai a dispãrut orice dubiu în legãturã cu prezenþa mea acolo.

Def-o meet you there!

Psyho Sid
16th November 2009, 15:17
este o gala super tare ... cap de afis sunt Rob van Dam si Psyho Sid Vicious.
.....pe langa ei mai sunt anuntati : Rene Durpee,Xpac,Raven,Scotty 2 Hotty....Abia astept sa ii vad

AleXXander
16th November 2009, 19:07
Va prezenta cumva Radu Valahu' sau am fost eu informat gresit ?

Mr Cosmin
16th November 2009, 20:56
Ala stie macar engleza ?

cutuma
16th November 2009, 21:17
"Sa o ardem aiurea"? Shyte, cat pot detesta aceasta sintagma inepta!

On topic, Serbia este diferita de Romania. Belgrad este o destinatie turistica favorita a occidentalilor aflati in cautare de experiente "exotice" proxime iar tara are alta importanta geopolitica si geostrategica in ochii marilor lumii.

In alta ordine de idei, nu eram "roman pana la capat", ci estimam cum ar testa terenul WWE in Romania.

In plus, in Belgrad nu au adus vedete, au venit cu John Cena.

Speculezi. Ceea ce o tampenie romaneasca. N-ai facut decat sa pui bold peste afirmatia mea de mai sus.

Big Sexy
17th November 2009, 08:54
Ala stie macar engleza ?
De ce ar trebui sa stie engleza daca prezinta in Romania? Care e logica?

@ Dr. Pinyada
Nu e adevarat ca a venit doar Cena (deci esti fan ca doar pe el il vezi). A venit TOT RAW-ul la Belgrad insa degeaba, daca nu ai eyecandy e ca si cum te-ai uita la un show indy cu wrestling de slaba calitate.

In alta ordine de idei, sa stiti la ce sa va asteptati:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=468025

Aici aveti show-ul AWR din Paris din 2008.

Dr. Pinyada
17th November 2009, 22:29
De ce ar trebui sa stie engleza daca prezinta in Romania? Care e logica?

@ Dr. Pinyada
Nu e adevarat ca a venit doar Cena (deci esti fan ca doar pe el il vezi).

Pai normal ca-s fan, n-ai vazut cum i-a rupt capu' lu' Batista?

Nu sunt fan, chiar din contra, asta era si ideea, eram sarcastic, sustinand "nu au venit cu staruri, au venit cu Cena"... il descalificam pe Cena ca superstar.

Cutuma,
bea un ceai de plante si relaxeaza-te, nu mai lansa atacuri la persoana nejustificate. Faceam conversatie si imi exprimam o opinie, ceea ce poti face si tu, fara sa jignesti in mod nejustificat. Accept discutiile argumentate, cred ca ele reprezinta viata forumurilor. Specularea este o "tampenie romaneasca" in aceeasi masura in care este si terfelirea opiniei altcuiva oferind unicul argument "asa suntem noi, romanii".

cutuma
17th November 2009, 22:55
Cutuma,
bea un ceai de plante si relaxeaza-te, nu mai lansa atacuri la persoana nejustificate. Faceam conversatie si imi exprimam o opinie, ceea ce poti face si tu, fara sa jignesti in mod nejustificat. Accept discutiile argumentate, cred ca ele reprezinta viata forumurilor. Specularea este o "tampenie romaneasca" in aceeasi masura in care este si terfelirea opiniei altcuiva oferind unicul argument "asa suntem noi, romanii".

Nu amice, argumentul este ca eu am stat de vorba o ora cu promoterii europeni ai WWE si stiu ce-au zis de un eventual show in Romania, ca am fost la Belgrad si am vazut exact ce vedete au venit si ce nu. Tu speculezi si asta ma enerveaza la culme. Am dreptul de a ma enerva, nu?

Mr Cosmin
18th November 2009, 00:18
Morosanu vorbeste despre wrestling la Capatos in emisiune.
El prezinta evenimentul pana la urma.

dariarko
18th November 2009, 02:39
da au si gasit marele prezentator :no:
el , eduard irimia si inca o anonima care habar n avea despre ce vorbeste promovand evenimentul :mda:
bine ca a zis ca o sa vina pitici mexicani o fosta aparitie in playboy si Roby van dam :rosu:

Ratonu
18th November 2009, 02:56
Well, who gives a shit, important e cã avem niºte nume frumuºele de vãzut ºi ca publicul sã reacþioneze OK la ce se întâmplã. Vãd cã aratã bine ºi cardul din Paris, iar un punct slab de pe el nici nu mai existã. Abia aºtept sã vãd show-ul de la noi.

cutuma
18th November 2009, 10:32
*ma scuzati un pic*

Auzi la Capatos, ca daca ne plac hamburgherii si coca cola trebuie sa ne placa si wrestlingul. Idiotul pamantului cu show-ul lui ce aduna toata mizeria din Romania s-a gasit sa faca pe premium-content-manager-ul. Mori!

*am incheiat*

AleXXander
18th November 2009, 10:40
Da, s-a gasit sa vorbeasca cel ce face rating din injuraturi si curve adunate in studio. In Romania fiecare crede ca se pricepe la toate, pacat insa ca atunci cand deschid gura esueaza lamentabil.

Heath Scumm
18th November 2009, 11:35
E oficial cardul din Romania?

Ca recomandare personala, nu stiu daca vine si el sau nu ... dar Shawn Maxer e un wrestler de vazut. Se misca cam ca Chris Sabin si stie sa faca un meci bun cam cu oricine. Desi AWR il prezinta pe Suicide Machine ca fiind Cruiserweight-ul lor Numarul 1, Shawn Maxer e grozav si cu siguranta merita vazut.

Dr. Pinyada
19th November 2009, 12:27
Nu amice, argumentul este ca eu am stat de vorba o ora cu promoterii europeni ai WWE si stiu ce-au zis de un eventual show in Romania, ca am fost la Belgrad si am vazut exact ce vedete au venit si ce nu. Tu speculezi si asta ma enerveaza la culme. Am dreptul de a ma enerva, nu?

E, vezi? Inveti ceva nou in arta retoricii in fiecare zi. Puteai spune asta de la inceput. Bine, nu ca as fi prea increzator in acuratetea declaratiilor oficiale ale brand-urilor de calibrul WWE, dar macar ar fi constituit un argument valid din partea ta.

Si da, ai dreptul sa te enervezi. Intre timp te-ai dezenervat? Uite, eu sunt speculant si tu esti nervos, no hard feelings, eh?

E oficial cardul din Romania?

Da, cel putin Joey Cabray, care lucreaza la promovarea turneului, a confirmat roster-ul de pe site pentru Romania, mai putin Bret Hart, care va aparea doar in Germania. Cat despre Maxer, ai dreptate. Am avut ocazia sa il vad intr-un triple threat impotriva lui Suicide Machine si Hot Stuff Joey C si a avut cateva momente extraordinare. La fel, in meciul contra lui RVD si Sabu din Paris, desi a pierdut, a aratat foarte bine in fata a doi mari wrestleri.

Pana la urma cine vine cu siguranta? Poate facem o reuniune OLS la fata locului, ce ziceti? Eu unul voi fi prezent.

Glumetzul
19th November 2009, 16:04
The European Invasion, turneul AWR inceput in Irlanda in martie 2008, a tinut cea mai mare parte a reprezentatiilor cu casa inchisa. Showul de la Sala Polivalenta va include o partida intre femei care promite sa puna publicul masculin pe jar.

Aici este lista cu wrestlerii care vin la Bucuresti:

Rob Van Dam, Sid Vicious, Rene Dupree, X Pac, Raven, Joe E. Legend, The Briscoe Brothers, Michael Knight, Dunkan Disorderly, „Hot-stuff” Joey Cabray, Paul Tracey, Sean Maxer, Suicide Machine, April Hunter, The Mexican Mini-Wrestlers si Rachel St. Claire.

Deci vin Rob Van Dam, Sid Vicious, X Pac si Raven. I can say: "WOW"! Majoritatea sunt inca in activitate, iar Rob Van Dam inca se misca foarte bine...

Am inteles ca vine si Sabu, desi nu era trecut pe lista...

Biletele, la pretul de 80 RON (in tribune), 110 RON (la loje) sau 150 RON (langa ring) pot fi achizitionate din reteaua Germanos, Vodafone si Diverta, precum si prin intermediul site-urilor www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.ticketpoint.ro.

Leka
19th November 2009, 17:58
parca mai e un topic...daca te uitai mai atent vedeai:)

Mr Cosmin
19th November 2009, 23:17
Sunt sanse 50-50 sa merg la show cu un prieten.

Ratonu
21st November 2009, 18:00
Pana la urma cine vine cu siguranta? Poate facem o reuniune OLS la fata locului, ce ziceti? Eu unul voi fi prezent.
Cândva între luni ºi vineri îmi iau bilet.

Era prea tare sã vinã ºi Bret Hart, dar probabil cã era o investiþie inutilã pentru organizatori. Also...
Showul de la Sala Polivalenta va include o partida intre femei care promite sa puna publicul masculin pe jar.
:no:

Still, I am pretty pumped for this.

Heath Scumm
22nd November 2009, 01:28
April Hunter should represent.

h1mZ
24th November 2009, 18:10
Ne vedem langa ring :)

Laurian1903
29th November 2009, 22:22
Howdy, everyone!

Eu am fost cu un prieten in Regensburg, deoarece sunt fan Bret Hart inca de la varsta de 14 ani (acum am 29) si visam demult sa-l vad in carne si oase.

Cu cateva ore inainte de show, Ministerul Tineretului a ridicat limita de varsta la 16 ani, astfel ca multe familii s-au vazut nevoite sa plece acasa chiar din interiorul sau de la intrarea arenei Donau Arena. A ramas mai putin de jumatate de sala plina. Pe mine insa nu m-a deranjat, deoarece coada la autografe a fost ceva mai scurta si am ajuns sa-i strang mana lui Bret si sa plec cu o carte si un tricou semnat. M-a si filmat un prieten, in HD, e o amintire de neuitat.
Bret e o persoana foarte amabila, a fost vizibil surprins sa auda ca vin din Romania, avand in vedere ca fosta lui sotie e romanca. Inainte se ajung la rand, un baiat din fata mea i-a strans mana si, din cauza emotiei, era sa plece fara sa-si mai ia autografele, insa Bret a strigat dupa el razand, spre deliciul celor din Jur. Eu am ras si am spus "hehe, he's nervous", iar la final bineinteles ca... am facut aceeasi "greseala"! :happy Desi m-am intors acasa, inca sunt amortit de impactul intalnirii, nu realizez ce s-a intamplat. Parca as fi trait un vis, inca nu-mi vine sa cred ca am fost acolo.

La jumatatea show-ului a urcat si in ring, doar pentru a vorbi putin publicului, bineinteles. AWR nu au licenta pentru a folosi muzica lui originala, insa au facut un remake foarte reusit :) M-au trecut fiori.

Restul show-ului nu m-a prea interesat, insa s-a dovedit a fi destul de spectaculos, cu exceptia primului meci de incalzire, unde a aparut un individ pe nume Suicide Machine, a carui coaste erau vizibile si din ultimele randuri.

Iata lista participantilor, poate va va convinge sa mergeti. Sincer, merita:

Rob Van Dam vs Sabu
- un main event foarte reusit, se vede ca cei doi au trecut si prin federatii mai mari. Nu s-au menajat mai deloc.

Rene Dupree vs X-Pacc (1-2-3 Kid)
- X-Pacc a reusit sa-si scranteasca piciorul si meciul nu a durat mai mult de 5 minute, l-a "terminat" repede pe Dupree, din nevoie.
Din cauza accidentarii s-ar putea sa nu participe si la Bucuresti, nu sunt sigur.

Raven vs Joe E. Legend, insotit de April Hunter
- meci destul de spectaculos, Raven a castigat printr-un dirty pin.

Pac vs El Generico
- meci extrem de spectaculos.

Michael Knight vs Delicious Dunky vs Shawn Maxter
- cel mai spectaculos meci al serii, de departe.

Omen & Paul Tracey vs Suicide Macine & Scotty The Hotty
- primul meci, de incalzire, ca sa zic asa. Destul de slab.

Portia Perez vs Alpha Female
- meci funny, atata tot. Draguta spanioloaica :)

Mascarita Sagrada vs ... nu mai tin minte numele.
Initial nu era trecut in program.
Practic un meci intre pitici, destul de funny.

Per ansamblu, show-ul merita vazut.
Ar fi fost frumos ca Bret Hart sa vina si la Bucuresti. Absenta lui nu cred ca
se datoreaza interesului financiar al lui sau AWR-ului, avand in vedere ca e primul eveniment de acest gen organizat vreodata in tara noastra.
Omul a ramas cu niste sechele dupa atacul cerebral suferit acum cativa ani, mana stanga si-o misca destul de greu, iar schimbarea de fus orar l-a facut sa arate destul de obosit in Regensburg. Cu toate astea, s-a straduit sa fie disponibil pentru cat mai multi fani, sunt fericit sa pot spune ca omul din viata reala depaseste personajul interpretat atatia ani.

HITMAN 4EVER

Heath Scumm
29th November 2009, 23:01
Hey man ...

Nice to see you again! :)

Laurian1903
30th November 2009, 09:43
Hey, nice to see YOU are still here :)
Desi nu am mai postat demult, nefiind la curent cu evenimentele actuale din WWE, am intrat deseori pe aici pentru a ma informa.

Check this out :)
http://www.youtube.com/watch?v=qjJMBmzi9eM

Raiden
30th November 2009, 12:21
Nu stiam ca Bret Hart s-a casatorit cu o romanca :). Am aflat acum ca au si o fata pe nume Alexandra Sabina Hart.

RockBerg
30th November 2009, 12:40
Howdy, everyone!

Eu am fost cu un prieten in Regensburg, deoarece sunt fan Bret Hart inca de la varsta de 14 ani (acum am 29) si visam demult sa-l vad in carne si oase.

Cu cateva ore inainte de show, Ministerul Tineretului a ridicat limita de varsta la 16 ani, astfel ca multe familii s-au vazut nevoite sa plece acasa chiar din interiorul sau de la intrarea arenei Donau Arena. A ramas mai putin de jumatate de sala plina. Pe mine insa nu m-a deranjat, deoarece coada la autografe a fost ceva mai scurta si am ajuns sa-i strang mana lui Bret si sa plec cu o carte si un tricou semnat. M-a si filmat un prieten, in HD, e o amintire de neuitat.

Nice... desenam pe caiete logo-ul ala al lui Hitman acum multi ani. :)
Pentru mine e cel mai complet wrestler al tuturor timpurilor,chiar daca acum el nu mai inseamna mult,ca e batran si prefer imaginea veche din ring decat clipuri video noi.

Acum wrestlingul nu mai are nimic atragator,decat Divele/Knockouts.

cutuma
30th November 2009, 23:35
Nu stiam ca Bret Hart s-a casatorit cu o romanca :). Am aflat acum ca au si o fata pe nume Alexandra Sabina Hart.

De unde ai scos asta? Alexandra Sabina e fiica din prima casatorie, cea cu Julie.

Theodor01
30th November 2009, 23:43
Astept vinerea asta din prima-vara cred.Nici macar nu imi gasesc incarcatorul pentru aparatul foto=)).So,ne vedem in primul rand,intr'un tricou cu Einstein.

Heath Scumm
1st December 2009, 00:43
Astept pareri :D ... cat mai multe!

Leka
1st December 2009, 01:35
Ar putea cineva sa filmeze tot show'l?

Nu cred ca pot sa vin :(

Laurian1903
1st December 2009, 02:54
De unde ai scos asta? Alexandra Sabina e fiica din prima casatorie, cea cu Julie.

Julie Hart e de origine romana. Ea scrisese mai demult despre asta chiar si pe site-ul ei www.juliehart.ca, care acum insa nu-i mai apartine, iar Bret in autobiografia sa (bestiala carte, apropos, fara sa fiu subiectiv) descrie in detaliu prima lor intalnire si faptul ca a fost impresionat de "beauty inherited from her Romanian ancestors" :) Parintii fusesera romani plecati in Canada.

Raiden
1st December 2009, 11:19

Si din cate stiu Bret Hart are copii numai din prima casatorie.

Laurian1903
1st December 2009, 13:28
http://www.youtube.com/watch?v=AKKaAPIV9J4

Eu sunt cel inalt, cu jacheta neagra de piele si cu tricou cu Hitman, stresat la maxim :)

Theodor01
1st December 2009, 15:12
@Leka:Tot show-ul?LoL.Eu sigur o sa fac poze si o sa filmez ce e mai interesant,sa fac un mic filmulet.

thunder_liger
2nd December 2009, 01:29
@Laurian
Way to go man! Eram fan Bret de la 10 ani, sic ! ;)
Cam cate ore tine? Unde ti-ai luat bilet? Era sala plina?

Din cauza ca nu vine Bret inca sunt in dubii daca sa vin sau nu, stie cineva programul pentru ca pana pe la 17 oricum nu voi fi in Bucuresti.

Intamplarea face sa lucrez de vreo cateva luni cu un tip din Calgary si cand i-am zis ca-s fan Bret a zis ca nu-i vine sa creada, de unde mama naibii
stiu romanii de Stampede Wrestling, Hart family si altele. Lumea e asa de mica!

Laurian1903
2nd December 2009, 23:12
Thunder, biletele le-am cumparat acum 4 luni de pe eventim.de. Desi am considerat ca le-am achizitionat destul de devreme, nu am reusit sa mai gasesc vreun loc liber in primul rand, ci doar in al treilea, pe mijloc. Am mers insotit de un prieten din copilarie alaturi de care traisem la intensitate maxima emotiile pricinuite de storyline-uri si rivalitatile anilor 90. Iata-ne dupa 15 ani in Germania, vazandu-ne visul cu ochii. Ne aflam la un show de wrestling live, pe care l-am savurat din plin, chiar daca e vorba de un spectacol de amploare mult mai mica decat cele oferite de WWE. A meritat din plin, insa, de ce sa mint, motivul principal pentru care ne-am aflat acolo a fost Bret Hart, altfel nu cred ca am fi batut atata drum.
Sala nu a fost plina din motivele enuntate putin mai sus: limita de varsta a fost crescuta la 16 ani, si asta cu o zi inainte de show. Ti se rupea inima sa vezi familii plecand acasa dezamagite, cu copii plangand. M-am pus eu in locul lor, oare cum as fi reactionat la 14 ani sa mi se fure efectiv de sub nas sansa de a asista la un asemenea show? E o varsta foarte delicata, o varsta la care iei totul foarte in serios si sunt convins ca pentru unii va ramane o trauma pe termen lung.

Daca tot ai adus vorba de Calgary, poate ma poti ajuta cu niste informatii de maxima importanta pentru mine :) Ai putea cumva afla adresa exacta de ACASA a lui Bret Hart? Am gasit adrese de la office, insa daca ma voi ambitiona sa-i scriu, as vrea sa ma asigur ca scrisoarea chiar va ajunge in mainile lui si nu va sfarsi uitata in vreun morman de sute alte fan mails primite in acea saptamana. Te rog mult, daca ai posibilitatea, obtine informatia asta pentru mine, m-as bucura enorm.

Eu sunt de parere ca merita sa faci un efort si sa mergi sa vezi show-ul chiar daca vei fi obosit dupa drum. E o experienta memorabila. Pe langa asta, daca noi fanii nu-i incurajam si nu ne prezentam, atunci cine? Daca vor avea succes poate ca vor veni si greii wrestling-ului pe la noi, adica WWE... om trai si om vedea!

Raiden
3rd December 2009, 17:36
Raven si April Hunter la Acces Direct (http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=65289&type=show&item=179)

De la minutul 34 pana la minutul 49 si 30 de secunde. Pe langa cei doi, s-au mai aflat ca invitati Catalin Morosanu si organizatorul show-ului la Sala Polivalenta.

Leka
3rd December 2009, 18:59
Raven si April Hunter la Acces Direct (http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=65289&type=show&item=179)

De la minutul 34 pana la minutul 49 si 30 de secunde. Pe langa cei doi, s-au mai aflat ca invitati Catalin Morosanu si organizatorul show-ului la Sala Polivalenta.

A fost tare la 25:01 cand ii zice Raven Welcome,si incearca sa dea noroc :)
dar Raven nici nu il baga in seama :ras-plans:

wwe fan
3rd December 2009, 19:32
buna as avea de oferit un bilet pt american wrestling rampage de maine sector e rand 1 loc 6 la 150 de lei negociabil urgent daca mai exista cineva sa doreasca in ultimul moment sami dea de veste pe mess la idul geonybravo

Laurian1903
3rd December 2009, 22:58
Well, cum a fost show-ul? Sper ca au avut succes in Bucuresti!

Mr Cosmin
4th December 2009, 00:05
Nu maine e ?

Laurian1903
4th December 2009, 00:34
Shit, ai dreptate, sunt racit cobza si putin debusolat... scuze!!
Abia astept parerile voastre! :)

Dr. Pinyada
4th December 2009, 00:37

Ce idioti suntem, nu putem trata niciun subiect intr-un mod profesionist si informat la TV. Nu stim decat sa extragem senzationalul cel mai ieftin din orice. "Femeia cu cei mai mari sani bla bla..."

AleXXander
4th December 2009, 00:38
Pai daca moderatorul ala e cocalar si pune intrebari idioate precum "De ce esti singura ?" sau il pune pe Morosanu sa ii masoare sanii lui April, ce sa facem ? Astia suntem...

Dr. Pinyada
4th December 2009, 00:44
Pai daca moderatorul ala e cocalar si pune intrebari idioate precum "De ce esti singura ?" sau il pune pe Morosanu sa ii masoare sanii lui April, ce sa facem ? Astia suntem...

Da, tristi oameni. Tragic e ca a trebuit sa ascult jumatate de clip despre nu-stiu-ce-drama-in-familie a nu-stiu-cui cu Alexandra Mantea sau asa ceva... ma zgariam pe ochi si ma rugam sa se termine, ca sa ajunga la partea cu AWR.

Ce idioti! Pun pariu ca daca Raven le-ar fi spus ca s-a inspirat din E.A. Poe pentru porecla, nici nu ar fi stiut antenistii despre ce naiba vorbeste. "Te-ai inspirat din filmul "za crau"?"

Plus insistenta lor cu acea intrebare imbecila "de ce esti singura?" "ma pot urca pe tine?", cand era evident ca April era deranjata de intrebare...

AleXXander
4th December 2009, 01:16
Iar la final a incheiat cu un clasic si prostesc "call me". :happy
Raven nici nu l-a salutat pe moderator atunci cand i-a intins mana.

Btw, ce rol a avut Morosanu acolo ? In afara de cel de "croitor" pentru April desigur... :D

Raiden
4th December 2009, 07:02
Da, tristi oameni. Tragic e ca a trebuit sa ascult jumatate de clip despre nu-stiu-ce-drama-in-familie a nu-stiu-cui cu Alexandra Mantea sau asa ceva... ma zgariam pe ochi si ma rugam sa se termine, ca sa ajunga la partea cu AWR.

Puteai sa dai direct sa te uiti de la minutul 34 :)

Dr. Pinyada
4th December 2009, 10:08
Puteai sa dai direct sa te uiti de la minutul 34 :)

Daca as fi facuta asta, nu ma mai puteam plange acum...

Dar serios, nu se putea, player-ul lor stupid nu putea buffer pe segmente si de fiecare data cand incercam sa mut cursorul, revenea la minutul 0.

On-topic: Mai sunt doar 10 ore si 52 de minute! O sa fie grozav!

Did you prepare your geeky fan apparel and accessories? Ceva tricouri cu ECW? Pancarte cu "Chair shots hurt"? Sper sa fie atmosfera animata si sa nu avem o sala plina de cretini la costum (ca moderatorul emisiunii cu fetita lui), care au primit invitatii. De asemenea, sper sa nu avem o sala plina de ingalati care au venit "sa-l vada pe-ala cum ii rupe capu' lu' ala, vere".

Sper ca Eduard Irimia sa nu planuiasca sa fondeze o promotie de wrestling romaneasca, pentru ca mereu am sperat ca prima federatie mioritica sa fie una interesanta, si nu una populata de ratati K1.

Tudor_Ancu
4th December 2009, 10:45
Loja 10` Rand 1 Loc 3 ! Cineva Prin apropiere :p?

Theodor01
4th December 2009, 11:00
Da.Eu in al doilea rand:cry:.Am gasit incarcatorul de la aparat.Ufff!Am uitat de pancarte:(.

Dr. Pinyada
4th December 2009, 17:12
Loja 10` Rand 1 Loc 3 ! Cineva Prin apropiere :p?

Sector S, rand 1, loc 6. Cred ca voi putea arunca cu seminte in tine.

OLS, pregatim vreo coordonare ca la fotbal? Sper sa nu fiu singurul dement care va livra un "Wooo" la fiecare chop si "Holy shit!" si "This was awesome!" la meciurile lui Sabu si Raven. De asemenea, scandarea "Rob-Van-Dam" nu va lipsi.

De asemenea, sper ca nimeni nu se gandeste sa nu zbiere "What?" in timpul discursului organizatorului...?!

Tudor_Ancu
4th December 2009, 17:36
Oh ~ Count me and Reaper on them Chants also~ and don't forget " You fucked up " And "April Hunter clap clap clap clap clap"

Ah~ si daca vezi p unu ca se ridica din sectoru` 10 si tzipa tare odata ~ Pinyada UNDE ESTI!? Yo's ala :>

Reaper
4th December 2009, 18:43
I gots ticket. Intr-o loja, nu stiu unde.
Plec in curand spre destinatie...

Aaa... din cauza ca tricourile mele cu wrestling sunt la Onesti, voi purta ceva lame cu Silver Surfer...

RockBerg
4th December 2009, 18:59
You guys have any video cams ? :)
Illegal leaked footage ? :D

Laurian1903
4th December 2009, 19:13
La Regensburg am putut intra cu camera video fara probleme! Era voie si cu aparate foto... am avut emotii la inceput, insa mi-am amintit ca in timpul meciurilor WWE, in special la entrance-uri, mereu vezi o mare de flash-uri, care sigur nu veneau de la telefoane mobile ;)

Raiden
4th December 2009, 22:00
Cum a fost show-ul :D ?

Big Sexy
4th December 2009, 23:32
A fost exceptional! Au interactionat masiv cu publicul, publicul a reactionat de vis si e clar ca suntem pregatiti de show-uri de wrestling live.
Meciul hardcore si meciul pentru titlu au facut deliciul intregii arene. Meciurile feminin si cel cu pitici puteau fi trecute la categoria "fast forward". Oricum evenimentul a fost organizat bine insa nu au reusit, in mod ironic, sa tina in frau marea de copiii sub 10 ani si au fost loviti cativa din ei de o masa aruncata de renee Dupree. In momentul dezmembrarii picioarele au sarit in niste copii ce nu aveau ce sa caute la 2 metri de ring.
Cel mai tare moment a fost cand Raven si adversarul sau au rupt doua mese, foarte solide de altfel, dupa un suplex chiar la inceputul meciului. Erau mesele VIP la care stateam si organizatorii le-au schimbat in mai putin de 2 minute desi nu stiau ca se va intampla asta.

Ratonu
5th December 2009, 00:01
A fost super ºi, deºi evenimentul putea sã fie mai bine promovat, au fost mulþi copii în salã, ceea ce mi-a plãcut sã vãd. Nu mi-au plãcut Radu Valahu, scandãrile random cu DX ºi faptul cã Pac vs. El Generico a fost lipsit de heat, dar nu aveam cum sã nu mã bucur de show-ul ãsta. Un moment tare în ring a fost când cineva dintr-o echipã heel (sorry, nu ºtiu cine era, nu am cardul ºi nu am înþeles numele pronunþate de Valahu) a strigat "Shut up, Budapest" la cei care îl huiduiau. Sper sã mai avem show-uri de genul ãsta (ºi nu vãd de ce nu am mai avea) ºi sã trecem cumva ºi de awkwardness-ul produs de numãrul mic de scandãri, ceva deocamdatã normal din cauza barierei lingvistice ºi a prospeþimii produsului la noi.

Ah, la final mi-am gãsit ºi eu loc lângã un gard, unde am prins mâna transpiratã a lui RVD, iar la sesiunea de autografe am fãcut o pozã cu Portia frickin' Perez ºi am luat poze cu autograf de la ea ºi Generico. Woohoo! :D

P.S. Trebuie sã remarc ºi eu rãspunsul bun al publicului la dinamica face-heel, oricum peste aºteptãrile mele ºi sã precizez cã aºa ceva trebuie vãzut live de câte ori existã ocazia, e cu totul altceva decât în faþa PC-ului.

PSYCHO
5th December 2009, 00:04
Vã urez un sincer: Fu*u-vã-n gurã sã vã f*t! :D

... Sper sã am ºi eu timp pe viitor ptr chestii de genul ...

Poze / filmãri, ceva? :)

Tudor_Ancu
5th December 2009, 00:09
1st :http://img407.imageshack.us/img407/3069/hpim8663.jpg (http://img407.imageshack.us/i/hpim8663.jpg/) http://img407.imageshack.us/img407/hpim8663.jpg/1/w2144.png (http://g.imageshack.us/img407/hpim8663.jpg/1/)
Scotty's Cool ~
2nd:http://img98.imageshack.us/img98/1853/hpim8664.jpg (http://img98.imageshack.us/i/hpim8664.jpg/) http://img98.imageshack.us/img98/hpim8664.jpg/1/w2848.png (http://g.imageshack.us/img98/hpim8664.jpg/1/)
Ok faza cea mai tare, dupa ce am facut poza cu April mi'a zis : Ok sweety can i see that picture (s-a uitat la poza) ah this 1 is no good we didn't get them in the shot
3rd:http://img686.imageshack.us/img686/539/hpim8665.jpg (http://img686.imageshack.us/i/hpim8665.jpg/) http://img686.imageshack.us/img686/hpim8665.jpg/1/w2848.png (http://g.imageshack.us/img686/hpim8665.jpg/1/)
4th the masterpiece:http://img502.imageshack.us/img502/1447/hpim8666.jpg (http://img502.imageshack.us/i/hpim8666.jpg/) http://img502.imageshack.us/img502/hpim8666.jpg/1/w2848.png (http://g.imageshack.us/img502/hpim8666.jpg/1/)

Tudor_Ancu
5th December 2009, 00:12
AM facut poze la mare parte din show o sa incerc sa le uploadez maine intr-un .rar :)

Ratonu
5th December 2009, 00:14
Oh lawdy... pune ºi tu thumbnails. :D Cool pics, dude.

Mai e de precizat cã am avut noroc sã-l vedem pe Rob Van Dam devenind noul campion AWR ºi cã singurul meci câºtigat de heels s-a încheiat cu un bump destul de nebun luat de Suicide Machine.

Cristy RVD
5th December 2009, 00:19
"we didn't get them in the shot" genial :happy

nu stiu cati s-ar fi prins din prima :D

Laurian1903
5th December 2009, 00:26
Deci sa inteleg ca a fost plina sala? :)
Ma bucur mult ca au avut succes, cresc sansele sa ajunga si WWE-ul pe la noi.
Din ce am citit se pare ca show-ul a fost mult mai dinamic decat cel din Germania, unde cred ca au lasat-o mai moale dupa ce s-au vazut cu o audienta triata in ultimul moment de limita de varsta impusa de nemti. N-am vazut nici un bump nebun marca Suicide Machine sau mese rupte de catre Raven.

Ratonu
5th December 2009, 00:34
Deci sa inteleg ca a fost plina sala? :)

Nope, nici mãcar jumate, dar na, e Polivalenta ºi biletele au avut preþuri mãricele. Oricum, a fost mai mult zgomot decât mã aºteptam ºi chiar dacã au fost momente în care copiii au devenit stresanþi, ar fi fost trist fãrã ei. Pentru ei meritã adus ºi WWE-ul.

Laurian1903
5th December 2009, 00:37
Eh, e totusi un debut bun. Sper sa nu fie prima si ultima vizita pe la noi.

Laurian1903
5th December 2009, 00:47
Apropos scandari, la nemti El Generico folosise un finishing move care aducea a sweet chin music, moment in care o parte din public incepuse sa scandeze HBK! HBK! iar altii dadeau replici de genul You Screwed Bret! You Screwed Bret!!! :)) Dupa ce lovise de trei ori cu piciorul in "pamant", si-a transformat move-ul in ceva de genul Stinger Splash, LOL.
X-Pac a intrat tot pe DX music (remake)? Dupa mine Raven's music ruled, lasandu-l la o parte pe Hitman, care la Bucuresti nu a fost...
Era misto sa vina si sa tina un speech de genul "it's great to be back!" :))

Ratonu
5th December 2009, 00:56
El Generico are în mod normal ca finisher un big boot din alergare dupã ce loveºte cu piciorul în pãmânt. Aici l-a ratat, ceea ce a dus la secvenþa de final cu Pac învingând cu un shooting star press.

La X-Pac a fost, într-adevãr, o variantã de piesã DX, iar publicul a scandat "DX" mult în timpul meciului sãu - în echipã cu Scotty 2 Hotty contra a doi gayzori.

Raiden
5th December 2009, 01:40
Deci, sa inteleg ca viitorul suna bine pentru wrestlingul din Romania :D. That's great !

Care a fost cardul ? Si cine a primit cea mai mare reactie din partea publicului ? :P

Dr. Pinyada
5th December 2009, 01:47
Un show electrizant, foarte bine pus la punct si executat superb! A avut cate ceva pentru fiecare (fie ca esti mark sau smark). Chiar si cu PG-rating, show-ul nu a devenit corny in stilul WWE (ceea ce nu poate fi spus si despre glumele de badaran fara creier ale total nepregatitului Valahu). Echipa de booking chiar stie ce face.

Atmosfera a fost foarte bine construita, de la interactiunea cu publicul, pana la creionarea faces si heels (vezi conflictul Dupree vs Morosanu [oricine o fi si cel din urma]). Chiar daca publicul parea sa nu cunoasca scandarile obisnuite si de multe ori nu intelegea exact intentiile wrestler-ilor, romanii au interactionat, totusi, neasteptat de bine. Chiar ma asteptam sa fiu singurul din sala care tipa "Woooo" la chops.

Cand am dat mana cu El Generico si i-am spus ca e unul din luchadorii mei preferati, el mi-a raspuns "aw, you know me?", ceea ce a fost amuzant, dar si trist.

UPS
S-a schimbat detinatorul titlului la Bucuresti.

O atmosfera superba, comparabila cu cea de la show-urile din "alte tari".

Meciul hardcore nu prea a fost hardcore, in afara unei mese rupte folosindu-se doar niste tavite marunte. Dar absenta elementului extrem a fost compensata prin mutarea meciului in arena, printre spectatori. Omen a facut o copie Rellik chiar reusita.

RVD. Nu ma asteptam sa fie atat de cunoscut la noi, pe cuvant.

Nevasta-mea. Ea mi-a procurat biletul.

Una peste alta, a fost un spectacol impresionant!

DOWNS
Valahu.

Glumele lui Valahu.

Orice legat de prezenta lui Valahu la eveniment.

"Oare vine si DX? Vine si Triple H?"

"Ala e Rey Mysterio, vezi? Si ala e Hornswoggle!" (la meciul cu midgets)

Meciul feminin putea lipsi cu desavarsire. Si nu vorbeste doar aversiunea mea fata de meciurile feminine. A fost un job-fest pentru Portia Perez.

Ma asteptam la mai mult din partea lui Mascarita Sagrada. De obicei, se misca foarte bine, dar astazi meciul a fost tinut mai mult de adversar. Totusi, acel 6-1-9 a fost un bonus bine venit pentru marks romani.

Parintii exagerati care urlau la copiii lor constant "Ti-am zis sa nu mai tipi ca ti-o incasezi. Stai cuminte!" Fuck it, mai bine nu-l mai aduceai, tanti, serios!

MY MARK MOMENTS
Recunosc, desi nu prea imi place ca Syxx paraziteaza popularitatea DX, am scandat indelung "DX" la intrarea lui si am facut semnul DX de cateva ori.

Am urlat din toti rarunchii "E-C-DUB" de cateva ori, in timpul meciului pentru titlu.

Da, eu am fost cel care a urlat "Do a chokeslam" in timpul meciului cu midgets.

O sleahta de copii, recunoscandu-mi statutul de guru (dupa cateva scandari si dupa ce i-am identificat pe posterul lor pe Sid Vicious, X-Pac, Joe E. Legend si Sabu, pe care ei nu ii cunosteau), s-au aciuat pe langa mine pana i-au recuperat parintii disperati. Unul mi-a aruncat the forbidden question "dar e adevarat?" Nu am putut si nu am vrut sa ii raspund altceva decat "Bineinteles ca e adevarat, tu n-ai vazut cum s-a rupt masa aia?"

Raiden
5th December 2009, 01:56
Sa vina anul viitor aici :yeah: => http://www.primaria-constanta.ro/PrimariaConstanta/Machete/Macheta2.aspx?paginaID=130&titluID=5&detaliuID=12&subDetaliuID=124

Mr Cosmin
5th December 2009, 02:07
Chiar asa rau a supt Valahu ? :happy

Ratonu
5th December 2009, 02:22
Care a fost cardul ? Si cine a primit cea mai mare reactie din partea publicului ? :P

Cele mai mari reacþii, probabil RVD ºi 619-ul liliputanului Mascarita Sagrada. :D

Card-ul (rog pe cine ºtie sã vinã cu completãri/corectãri):

Scotty 2 Hotty & X-Pac vs. unii îmbrãcaþi în roz care au intrat pe YMCA
Pinfall dupã X Factor. Am vãzut ºi WORM-ul. :D

April Hunter vs. Portia Perez
Hunter câºtigã cu un armbar. :(

Joe E. Legend & Suicide Machine vs. Paul Tracey & cineva
Echipa heel câºtigã cu ceva DDT pe Machine. A pãrut destul de lung ºi a avut surprinzãtor de mult heat.

AWR Cruiserweight (?) Championship: Pac (c) vs. El Generico
Pac cu un shooting star press. Destul de multã liniºte, Generico devenit heel pe parcurs, dar n-a funcþionat aºa bine, tot nu aveam pe cine sã huiduim. Oricum, spectaculos.

Hardcore match: Raven vs. Omen
Raven câºtigã cu DDT-ul dupã ce s-au rupt mese cu un suplex al lui ºi cu un spear al lui Omen.

Mascarita Sagrada vs. alt mexican mic
Mascarita Sagrada cu un crucifix pin.

AWR Heavyweight Championship: Rene Dupree (c) vs. Rob Van Dam
RVD cu 5-star frog splash. Au intervenit pentru el doi luptãtori români de K-1 când arbitrul era cãzut ºi Dupree voia sã loveascã cu centura.

A mai fost momentul bestial pe la mijlocul show-ului în care Dupree a apãrut pentru un promo ºi s-a luat de Cãtãlin Moroºanu. A spus cã la el, în Franþa, Cãtãlin e nume de fatã. Asshole. :) Cei doi s-au împins reciproc ºi au fost despãrþiþi de paznici.

Chiar asa rau a supt Valahu
DA. A comentat chiar ºi în timpul meciurilor, încerca sã obþinã comentarii de la wrestleri dupã meciuri ºi înaintea lor, deºi era lângã el cineva care îi spunea cã trebuie sã tacã naibii ºi sã stea jos cât timp e meci sau muzicã, a fost îngrozitor, mãcar de ar fi fãcut vreo glumã decentã.

Dr. Pinyada
5th December 2009, 02:29
Chiar asa rau a supt Valahu ? :happy

Mai rau...

Imagineaza-ti asta: cate o remarca de tipul "ba sa nu te pui cu mine, ca te rup" la fiecare intrare a cate unui wrestler. Apoi mai imagineaza-ti si cate o gluma proasta in genul "doamnelor si domnilor, Uncle Fucker", in timp ce wrestlerii isi faceau intrarea. Mai adauga cate o gluma de babuta precum "de obicei cumpar apa minerala, dar ma asez pe ea si o fac plata" sau "aoleu, a venit dracu'" la intrarea lui Omen. Asezoneaza totul cu cele mai nepotrivite remarci posibile si o insistenta aproape obsesiva de a face spagatul sau de a impresiona printr-un roundhouse kick, de parca era Stefan Banica jr., care canta in emisiunea pe care o modereaza. Aduna totul la un loc si vei avea cam jumatate din enervanta prezenta dulapului fara minte Valahu la AWR Bucuresti.

cutuma
5th December 2009, 02:34
Imi pare rau de Valahu, altfel un om foarte de treaba dar extrem de nepotrivit pentru show-ul asta.

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs088.snc3/15539_1093009946042_1850354487_201494_867008_n.jpg

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs108.snc3/15539_1093009906041_1850354487_201493_6034606_n.jp g

Le-am luat si interviuri, o sa le postez pe kombat.

milanezu
5th December 2009, 02:36
nu inteleg cum au putut pune un taran ca valahu?
in loc sa ia legatura cu cineva care chiar cunoaste fenomenul.
un gabi sau mihai cred era perfect.

milanezu
5th December 2009, 02:38
wow mihai poza cu rvd este super.
ce noroc pe tine sa te afli langa un wrestler adevarat.

cutuma
5th December 2009, 02:45
Cel mai tare a fost Raven, i-am pus vreo 5 intrebari si-a vorbit 25 de minute :))

Segmentul cu Morosanu a iesit bestial, stiam ce-o sa se intample dar m-a surprins mult c-a iesit atat de bine.

Mr Cosmin
5th December 2009, 02:48
ce noroc pe tine sa te afli langa un wrestler adevarat.
Pai ce, nu sta langa Guguianu mereu in cabina aia de 2 pe 2 ? :D

milanezu
5th December 2009, 02:49
abia astept sa pui tot materialul obtinut la show.
il voi citi cu mult interes.

Mr Cosmin
5th December 2009, 02:56
Mai rau...

Imagineaza-ti asta: cate o remarca de tipul "ba sa nu te pui cu mine, ca te rup" la fiecare intrare a cate unui wrestler. Apoi mai imagineaza-ti si cate o gluma proasta in genul "doamnelor si domnilor, Uncle Fucker", in timp ce wrestlerii isi faceau intrarea. Mai adauga cate o gluma de babuta precum "de obicei cumpar apa minerala, dar ma asez pe ea si o fac plata" sau "aoleu, a venit dracu'" la intrarea lui Omen. Asezoneaza totul cu cele mai nepotrivite remarci posibile si o insistenta aproape obsesiva de a face spagatul sau de a impresiona printr-un roundhouse kick, de parca era Stefan Banica jr., care canta in emisiunea pe care o modereaza. Aduna totul la un loc si vei avea cam jumatate din enervanta prezenta dulapului fara minte Valahu la AWR Bucuresti.
Doamne ce ratat. :happy:headbang:

Dr. Pinyada
5th December 2009, 02:57
Cateva corecturi...

Cele mai mari reacþii, probabil RVD ºi 619-ul liliputanului Mascarita Sagrada. :D

Card-ul (rog pe cine ºtie sã vinã cu completãri/corectãri):

Scotty 2 Hotty & X-Pac vs. Shawn Maxer & Dunkan Disorderly
Pinfall dupã X Factor. Am vãzut ºi WORM-ul. :D

April Hunter vs. Portia Perez
Hunter câºtigã cu un armbar. :(

Joe E. Legend & Suicide Machine vs. Paul Tracey & Justin Shape
Echipa heel câºtigã cu ceva DDT pe Machine. A pãrut destul de lung ºi a avut surprinzãtor de mult heat.

AWR No Limits Championship: Pac (c) vs. El Generico
Pac cu un shooting star press. Destul de multã liniºte, Generico devenit heel pe parcurs, dar n-a funcþionat aºa bine, tot nu aveam pe cine sã huiduim. Oricum, spectaculos.

Hardcore match: Raven vs. Omen
Raven câºtigã cu DDT-ul dupã ce s-au rupt mese cu un suplex al lui ºi cu un spear al lui Omen.

Mascarita Sagrada vs. Bracito de Plata
Mascarita Sagrada cu un crucifix pin.

AWR Heavyweight Championship: Rene Dupree (c) vs. Rob Van Dam
RVD cu 5-star frog splash. Au intervenit pentru el doi luptãtori români de K-1 când arbitrul era cãzut ºi Dupree voia sã loveascã cu centura.

A mai fost momentul bestial pe la mijlocul show-ului în care Dupree a apãrut pentru un promo ºi s-a luat de Cãtãlin Moroºanu. A spus cã la el, în Franþa, Cãtãlin e nume de fatã. Asshole. :) Cei doi s-au împins reciproc ºi au fost despãrþiþi de paznici.

DA. A comentat chiar ºi în timpul meciurilor, încerca sã obþinã comentarii de la wrestleri dupã meciuri ºi înaintea lor, deºi era lângã el cineva care îi spunea cã trebuie sã tacã naibii ºi sã stea jos cât timp e meci sau muzicã, a fost îngrozitor, mãcar de ar fi fãcut vreo glumã decentã.

Mr Cosmin
5th December 2009, 03:27
In 2 zile AWR`ul ajunge si in Bulgaria. Trebuiau sa aiba doua show`uri, dar pe cel din Varna l`au anulat. Mai ramane in Sofia.

Dr. Pinyada
5th December 2009, 03:44
El Generico a avut amabilitatea sa ma prinda intr-un headlock. Regret calitatea, dar este o captura video, deoarece tipul pe care l-am rugat sa faca fotografia nu stia sa umble cu masinaria.
http://wrestlinsanity.files.wordpress.com/2009/12/neckbustaaaah.jpg

Ladies and gentlemen, THE HARDCORE LEGEND!!!... alaturi de Raven.
http://wrestlinsanity.files.wordpress.com/2009/12/horned-raven.jpg

Dupa ce am castigat titlul AWR de la Rob Vand Dam in cadrul unui dark match organizat dupa eveniment:
http://wrestlinsanity.files.wordpress.com/2009/12/stealing-a-title.jpg

Syxx are cam aceeasi credibilitate ca si mine, pozand cu un crotch chop. Are totusi un avantaj asupra mea, a petrecut o noapte in Chyna... hint-hint...
http://wrestlinsanity.files.wordpress.com/2009/12/x-chop.jpg

Mr Cosmin
5th December 2009, 04:03
Are totusi un avantaj asupra mea, a petrecut o noapte in Chyna... hint-hint...

Chiar doua. :happy

Ratonu
5th December 2009, 04:23
A, lol, matale erai... Cool pictures. Eu eram bãrbosul cu tricou cu WrestleMania însoþit de încã un tip ºi un copil mai mic.

Acum, când mã gândesc, am fost naºpa la sesiunea de autografe, nu le-am zis oamenilor mult mai mult decât "How much for the picture", "Thank you so much" ºi "Good show", deºi eram mai entuziasmat ca ãla micu'. Mi s-a mai pãrut aiurea cã era atâta lume acolo ºi la Portia ºi Generico nu era nimeni. Portia a trebuit sã se împrumute sã-mi dea rest la 50 de lei, nu mai cumpãrase de la ea decât amicul meu (alãturi de care am încercat un chant "Jailbait" când era ea în ring, moment trecut neobservat). Generico a fost tare, fiind încã în personajul de spic ºi "chinuindu-se" sã-mi rãspundã în englezã.

Man, I love being a wrestling nerd.

Reaper
5th December 2009, 08:28
Valahu (reloaded) - pe langa ce ati spus voi as adauga faptul ca puteau sa gaseasca pe cineva care macar stia engleza: a spus de doua ori "title"(exact cum se scrie). Apoi n-a fost in stare sa citeasca de pe o simpla foaie, a anuntat al doilea meci ca fiind hardcore. La meciul fetelor freca [menta] pe sub masa si nu a fost atent cand s-a terminat.

Reactie foarte slaba la ceea ce mi s-a parut meciul serii: Pack Vs El Generico. Mi-a crescut inima de bucurie cand cei doi au aratat inspre noi (eram alaturi de Tudor si Marian (fratele lui HitScum)), Generico atunci cand scandam "lucha libre", iar Pack la final. Pe parcursul meciului asta am tipat cel mai mult ("that was awesome!", "holy shit!"), incercand poate sa compensez pentru linistea din sala. Dupa o scandare organizata "this is wrestling!" ne-a incurajat cineva: "asa va vreau, baieti". :)

Au fost tari oamenii din partea opusa, de la nivelul solului. Afisul cu "I came all the way from Romania to see RVD" mi s-a parut genial. :D

Alte detalii nu va mai dau ca s-au scris destul de multe pana acum. Poate am rabdare si o sa tastez un articol pentru revista EuroSport. Ramane de vazut...

Marko
5th December 2009, 09:50
Great photos Pinyada. Sper ca urmatorul show sa fie in Timisoara sau prin apropiere. Regret ca nu am putut merge.

Dr. Pinyada
5th December 2009, 11:15
A, lol, matale erai... Cool pictures. Eu eram bãrbosul cu tricou cu WrestleMania însoþit de încã un tip ºi un copil mai mic.

Acum, când mã gândesc, am fost naºpa la sesiunea de autografe, nu le-am zis oamenilor mult mai mult decât "How much for the picture", "Thank you so much" ºi "Good show", deºi eram mai entuziasmat ca ãla micu'. Mi s-a mai pãrut aiurea cã era atâta lume acolo ºi la Portia ºi Generico nu era nimeni. Portia a trebuit sã se împrumute sã-mi dea rest la 50 de lei, nu mai cumpãrase de la ea decât amicul meu (alãturi de care am încercat un chant "Jailbait" când era ea în ring, moment trecut neobservat). Generico a fost tare, fiind încã în personajul de spic ºi "chinuindu-se" sã-mi rãspundã în englezã.

Man, I love being a wrestling nerd.

Haha, da, te-a reperat bunul doctor... eram on the lookout dupa smarks.

Da, nici mie nu mi-a placut lipsa de organizare. Din cauza aglomeratiei si a eternelor mame fete mari care strigau "stati, domne, ca avem si noi copii mici aici", s-a pierdut mult din calitatea interactiunii de la final. In plus, a fost aiurea ca i-au lasat pe wrestleri sa se ocupe de conversii monetare, cand oamenii era clar ca nu mai vazusera valuta romaneasca in viata lor: "Ummm... this is... ummm... 5 euros.... you gave me 50 (RON), so now I owe you... ummm...." (quote the Worm ever so embarassing).

daby
5th December 2009, 11:30
Fara Sabu, fara Sid ?

Oricum, daca mai vin, si cred ca mai vin, o sa merg si eu :D

polonic
5th December 2009, 12:14
Sid s-a accidentat in primul show AWR.

Laurian1903
5th December 2009, 12:47
A facut cineva poze mai de ansamblu in timpul show-ului? Abia astept sa vad.
Super review-urile voastre, le-am savurat din plin :)
Valahu seems to suck ass. Sunt sigur ca oricare dintre noi ar fi stiut ce sa spuna (si cand sa taca), sa faca atmosfera, in general.

Dr. Pinyada
5th December 2009, 12:53
Valahu seems to suck ass. Sunt sigur ca oricare dintre noi ar fi stiut ce sa spuna (si cand sa taca), sa faca atmosfera, in general.

In special partea cu "tacutul" am fi stiut cand s-o aplicam. Inchipuie-ti ca urli din toti rarunchii, patrunzand in spiritul hardcore pe muzica de intrare a lui Raven, savurezi showboating-ul si, ca din eter, zbiara un descreierat ceva de genul "uoooooo, balauru'". Mai imagineaza-ti intrarea lui Omen (versiunea made in Taiwan a lui Rellik): fum, intuneric, atmosfera lugubra... monstrul masiv calcand cu pasi accentuati si scrutand arena, paseste in ring si ia o postura dominanta. Deodata, acelasi debil citat anterior urca langa el in ring, ii vara microfonul sub nas si rosteste memorabila imberbie "say hello, devil!"

Tot ce imi pot dori este ca la un posibil show WWE in Romania sa fie tot el crainic, pentru ca Vince sa il jupoaie de viu.

...am încercat un chant "Jailbait" când era ea în ring, moment trecut neobservat...

Voi erati? Tare! Am auzit si am incercat sa follow suite, dar din nefericire, nu s-a auzit decat ecoul meu. Am mai incercat sa pornesc cateva coruri, printre care "You suck!", "E-C-Dub", "Holy shit!" si "That was awesome!". Cand Omen si Raven au sarit peste gard si Omen s-a ridicat primul, am urlat din toti rarunchii "What about me? What about Raven?", dar nu am fost intampinat decat cu priviri nedumerite din partea variilor parinti sau pustani care nu intelegau prea clar ce e cu mine pe acolo.

In plus, erau agasante zecile de parinti care isi tot bateau la cap plozii "nu striga, nu te apropia de ring, nu respira, nu clipi...", care, colac peste pupaza, se uitau cu ura la smarks care faceau atmosfera, pentru ca le corupeau progeniturile. Cred ca in total au fost maxim 20 smarks, sute de copii si in rest, pustani de pe la diverse cluburi de Kempo sau care au primit invitatii si ale caror singure comentarii s-au inscris pe traiectoria "ce ca*at, mai bine mergeam la meci" - "decat sa vad asta, mai bine ma duc la desene animate, in p**a mea" - "frate, ce bunaciune, hai, fa, vino si pe la mine, lasa-i pe copii!"

Tudor_Ancu
5th December 2009, 13:09
`morning - ok dati-mi un site in care sa pot uploada toate pozele ca si un mare fisier win rar sau ceva d genu . private pls

PORTIA is fuckin hot imo she > April all the way :D

Riddler
5th December 2009, 13:24
A fost televizat showul? :D

Tudor_Ancu
5th December 2009, 13:34
http://www.megaupload.com/?d=HU17X9WK THERE YA GO!
Megaupload
THe Camera kinda sucked` but i did my best :)

Marko
5th December 2009, 13:38
http://www.youtube.com/watch?v=5Uh4vh-_i6o

http://www.youtube.com/user/0721663024#p/a/u/0/5IJLvjPoc4I

RockBerg
5th December 2009, 13:52
http://uploading.com/files/1e55d21a/AWR%2B4.12.2009.rar/ THERE YA GO!

THe Camera kinda sucked` but i did my best :)
Great 60KB/s,25 de minute....so so dial-up. :(

MEGAUPLOAD God damn you.1MB/s.
http://www.youtube.com/watch?v=5Uh4vh-_i6o
Batuta romaneasca,ce cocalar.

AleXXander
5th December 2009, 13:57
Nu l-a rasplatit cineva pe Valahu cu un "shut the fuck up" ? Dar probabil ca nu ar fi inteles oricum... :D

Riddler
5th December 2009, 13:58
Cine erau aia doi de au venit sa-l ajute pe RVD?

Dr. Pinyada
5th December 2009, 14:08
Nu l-a rasplatit cineva pe Valahu cu un "shut the fuck up" ? Dar probabil ca nu ar fi inteles oricum... :D

Haha, funny you should mention that... I actually did... a fost un moment in care nu mai contenea cu vorba. Nu mai stiu, trebuia sa inceapa un meci si el tot dadea din gura, moment in care am urlat cat am putut de tare "Shut-the-fuck-up! Shut-the-fuck-up!" Dar, din nefericire, nu m-a sustinut nimeni. De fapt, majoritatea taticilor cu fata brazdata de alcool si coji de seminte in coltul gurii chiar gustau glumele nesarate ale individului. Bine, banuiesc ca acestor oameni le plac si glumele lui Doru Octavian Dumitru, deci, na...

Riddler,
Cei doi erau doi luptatori romani de K1 or some such crap, care, probabil, trebuiau promovati. Niste nimeni, practic.

Tudor_Ancu si Marko,
Thanks loads, guys! M-am auzit vag in fundal zbierand "Five Star Frog Splash" la inceputul filmuletului YT RVD vs Dupree, inainte ca Rob sa incerce primul pin. Am jucat "follow the leader" cu o sleahta de pustiuleti, pe care ii tot instigam la scandari, spre disperarea parintilor. Din nefericire, piticii zbierau "Rob-V-D" si cand eu incepeam cu "You suck!" ei intelegeau "Loser", dar mai au timp sa invete...

Laurian1903
5th December 2009, 14:18
Jeezas, ce comentarii de kkt... "nu te pui cu batuta romaneascaaaaah..!" Iar la faza cu "say hello, devil" merita un superplex urmat de un Sweet Chin Music si apoi un Sharpshooter din care sa nu i se fi dat drumul vreo 10 minute. Fucking peasant...

Foarte misto clipurile, oricum! Thanks! Acum descarc si pozele.

RockBerg
5th December 2009, 14:31
http://i46.tinypic.com/r7lrac.jpg

Un link mai bun pentru pozele lui Tudor.Oh yeah,thx faggot.Ur the shizzle. :)

http://www.megaupload.com/?d=EJ9AAUHW

_-_

Laurian1903
5th December 2009, 14:41
HPIM8580.JPG - my favorite.
Yeeaaaah, baby, that's the spot, right there...! :)

Tudor_Ancu
5th December 2009, 14:43
lol` cum draq ti-ai dat seama ce aparat am ? :P

Theodor01
5th December 2009, 14:43
Prima data cand merg la un show de wrestling.Super tare.Mie unul mi'a placut.La inceput vreo 10 minute ne'au lasat sa umblam prin ring pe langa titatron.Numai imi cumpar niciodata bilet in fata.Nu am vazut nimica:|.Dupa 1 ora m'am mutat langa Mihai si Tudor.De acolo se vedea perfect.Ce pot sa spun,a iesit misto.Pun poze mai tarziu.O sa dureze ceva pana le uploadez.

Tudor_Ancu
5th December 2009, 14:48
Teo tu erai unu` din aia mici care erau p scari langa mine? :)

Theodor01
5th December 2009, 14:50
Da.Cu tricou cu Einstein.Ai zis tu ca Reene are chiloti cu Franta si dupa am zis ''ce mica e franta''.Si mai devreme am strigat la voi ''bravo baieti''!

Tudor_Ancu
5th December 2009, 14:54
:ok: Data viitoare da-i si tu salut si prezinta-te :) .

Ar fii trebuit sa ne strangem toti la un loc , posibilitatea era , dar deh...

Theodor01
5th December 2009, 14:56
Pai am vrut,dar imi era rusine:cry:.La sfarsit am vorbit putin cu Mihai(reaper).

mocofanu
5th December 2009, 15:17
Salut fratilor!..e primul meu post aici..chiar daca va citesc comentariile de foarte mult timp , nu am intervenit niciodata pana acuma! Am fost aseara la gala si pot spune ca nu imi pare rau deloc, chiar daca sunt din galati si am facut atatea ore pe drum...(am ajuns la 2.30 acasa). In mare parte sunt deacord cu ce ziceti voi pe aici. Intradevar cel mai antipatic personaj al serii a fost de departe acest "autentic" anouncer, luptator, skandenberg-ist si asa mai departe. Chiar nu era nimeni alcinava sa prezinte? Cred ca cea mai inspirata varianta era aceea a unui anouncer al celor de la ARW . Un alt minus al galei..este acela ca sala nu s-a umplut, e pacat fratilor...ca la noi nu se promoveaza cu adevarat un eveniment precum a fost cel de aseara. Sunt convins ca daca ar veni vreo data in Romania cei de la WWE (desi ma indoiesc) sala va fi cu adevarat plina pana la refuz. O stire pe care am aflat-o acum cateva minute..una foarte tragica: A MURIT UMAGA chiar ieri in urma a doua stopuri cardiace! R.I.P.!

Theodor01
5th December 2009, 15:19
@mocofanu':Voi erati cei cu ''If Cena wins we riot!'' ?

mocofanu
5th December 2009, 15:35
No man ..din pacate am venit singur la gala...mi-am lasat prietena si inca o amica de-a ei la unirea shoping center :)...nu am prieteni cu adevarat cunoscatori ai fenomenului asa ca am preferat sa vin singur.

mocofanu
5th December 2009, 15:51
Fratilor..inca o chestie pe care nu o inteleg si la care poate imi da cineva un raspuns: De ce RVD nu vrea intr-o companie precum WWE sau chiar TNA? El chiar este un nume important in aceasta industrie si asa cum a fost si in trecut si la ora actuala poate fi lejer in orice main-event al oricarui show. Adica acuma sincer..sa fiu in locul lui (necunoscand circumstantele dar asa la prima vedere), de ce sa nu fiu in WWE de exemplu care are shoWri cu cel putin 10.000 de spectatori in cele mai cunoscute arene din lume..si sa prefer..spre exemplu sa vin in Romania..Bulgaria..si sa particip la show-uri cu 2000-3000 de oameni.

Theodor01
5th December 2009, 15:56
Vin si pozele:D.
1.Nu sunt in ordine.Daca le vreti in ordine luati de la sfarsit.
2.Poze din timpul meciurilor am dar sunt naspa.
http://img215.imageshack.us/img215/6035/dsc1032.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/7586/dsc1027j.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/4254/dsc1026y.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/4683/dsc0995v.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/1844/dsc0992c.jpg Asta e pe desktop-ul meu!!!
http://img228.imageshack.us/img228/2348/dsc0991n.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/5681/dsc0990.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/5108/dsc0974a.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/4915/dsc0973k.jpg
http://img81.imageshack.us/i/dsc0972t.jpg/
http://img81.imageshack.us/img81/786/dsc0958j.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/7726/dsc0944.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/7179/dsc0940y.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/4006/dsc0938d.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/8283/dsc0937.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/8900/dsc0936s.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/9953/dsc0921a.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/3562/dsc0906z.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/4104/dsc0904p.jpg
http://img301.imageshack.us/img301/5308/dsc0883j.jpg
http://img697.imageshack.us/img697/9551/dsc1050l.jpg

Riddler
5th December 2009, 17:46
Riddler,
Cei doi erau doi luptatori romani de K1 or some such crap, care, probabil, trebuiau promovati. Niste nimeni, practic.

Ciobanu , Golescu sau Moroseanu? :cool:

Marko
5th December 2009, 17:51
Theodor, pozele sunt extraordinare.

Good Job !

Theodor01
5th December 2009, 18:04
Eu le faceam la repezeala.Faceam ''naveta''.Loja-titatron si dupa pana la gard la inceputul si sfarsitul meciului.Incercam sa prind loc sa fac cateva poze ca se strangeau toti copiii.Dupa ce se termina meciul,gardienii ne trimiteau la locuri.Ne lasau doar la inceput si sfarsit,pentru ca wrestlerii treceau pe langa noi si na... .Defapt de unde aveam eu loc in al doilea rand,wrestlerii se plimbau si antrenaru la 5 metrii de mine:cry:.Erau ascunsi dupa o copertina.Vroiam sa ma duc la ei,dar imi era ca dupa ma vedeau toti copiii,si se facea haios.
Sper ca data viitoare,mai simplu,sa aduca prezentatorul lor si un translator.Valahu sucks.

Giorgian
5th December 2009, 18:36
Eu le faceam la repezeala.Faceam ''naveta''.Loja-titatron si dupa pana la gard la inceputul si sfarsitul meciului.Incercam sa prind loc sa fac cateva poze ca se strangeau toti copiii.Dupa ce se termina meciul,gardienii ne trimiteau la locuri.Ne lasau doar la inceput si sfarsit,pentru ca wrestlerii treceau pe langa noi si na... .Defapt de unde aveam eu loc in al doilea rand,wrestlerii se plimbau si antrenaru la 5 metrii de mine:cry:.Erau ascunsi dupa o copertina.Vroiam sa ma duc la ei,dar imi era ca dupa ma vedeau toti copiii,si se facea haios.
Sper ca data viitoare,mai simplu,sa aduca prezentatorul lor si un translator.Valahu sucks.

super comentarii ,rezumate si poze...si v-am vazut si meclele la cativa dintre voi, foarte fain.

Sa vina anul viitor aici :yeah: => http://www.primaria-constanta.ro/PrimariaConstanta/Machete/Macheta2.aspx?paginaID=130&titluID=5&detaliuID=12&subDetaliuID=124

da da da da.... me from Mangalia, me want pro wrestling to see :D

pacat ca nu as avea cu cine sa ma duc, la fel ca mocofanu nu prea am prieteni cunoscatori ai fenomenului, cel putin nu mai mult de "wow Undertaker ala e tare" asa ca ori as merge singur ori un gang OLS organizat la urmatorul eveniment.

LE: am ramas asa cu un sentiment de regret si ciuda fata de voi no offense... Ce mult mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo. Data viitoare ftw
LEE: Ma uit acum al sport.ro , au dat 3 minute de reportaj....@ Riddle: aia doi sunt Noobul Calaul si Butul Nustiu care, nu era nici unul din cei 3 enumerati de tine, aia sunt deja "consacrati".
Am vazut si conflictul Morosanu care " a fost in centrul atentiei" si Dupree, sau imbrancit calumea.

Raiden
5th December 2009, 18:59
Ar fi frumos sa vina si anul viitor, mai ales in Constanta care va avea o sala mult mai bine dotata decat cea din Bucuresti :ok:

Reaper
5th December 2009, 20:17
Ar fi frumos sa vina si anul viitor, mai ales in Constanta care va avea o sala mult mai bine dotata decat cea din Bucuresti :ok:

Exista sali mai misto in Bucuresti.
N-am mai fost pana acum in Polivalenta, dar zic ca este cu putin mai interesanta decat cea pe care o avem in Onesti.

Theodor01
5th December 2009, 20:34
Am aflat aseara de la un tip pe care il cunoaste tata,care are o firma cu scaune si alte chestii care le'a adus la Polivalentata,cica 5.174 de bilete vandute:|.Imi e greu sa cred asta... .

cutuma
5th December 2009, 20:40
Iti zic eu sigur, s-au vandut 800.

Theodor01
5th December 2009, 20:43
Deci Mihai,sunt invidios pe tine si pe toti care ati stat la V.I.P(ma refer doar acolo unde ai stat tu).Toti wrestlerii veneau numai la voi.:cry:.Pana si Rene Dupree ti'a luat paharul de plastic si a dat cu el.=))

P.S:Fiindca ai stat la V.I.P,sper sa ai niste poze mai marfa decat ale mele.

cutuma
5th December 2009, 20:48
Haha. Eu am fost dezamagit ca mi-am baut sucul si n-a avut Dupree cu ce sa arunce :)) Dar da, toti au venit acolo ceea ce a fost bestial. Din pacate am alergat dupa ei toata ziua, pe la hotel dup'aia la sala si-am uitat de aparatul foto. Iar Nokia sucks ass at camera phones.

Doua poze mai misto am prins:

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs108.snc3/15539_1093015466180_1850354487_201509_4486287_n.jp g
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs088.snc3/15539_1093015386178_1850354487_201507_7379130_n.jp g

mocofanu
5th December 2009, 21:15
Fratilor am spus si mai devreme dar nu cred ca a remarcat nimeni.. A MURIT UMAGA!!!..in urma a doua stopuri cardiace.

AleXXander
5th December 2009, 21:19
Stim. http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=4576&page=20

cutuma
5th December 2009, 21:48
Ah, sa va mai zic o chestie. "Calugarul" Dumitru, cel care i-a dat head butt lui Rene e chiar fan wrestling. Stie wrestleri, stie manevre. Si-a dat bine headbutt-ul :)

Laurian1903
5th December 2009, 22:06
Haoleu, ce inseamna "i-a dat bine?" Sper ca nu l-a lovit prea tare :))
Interventia aia a fost oricum ca nuca-n perete, chiar n-aveau ce sa caute aia doi pe-acolo, ca doar nu erau implicati intr-un storyline cu RVD si Dupree.

Theodor01
5th December 2009, 22:17
Interventia aia a fost asa ''ca sa nu creada ca AWR nu a venit aici doar sa tina un show de wrestling''.

Mr Cosmin
5th December 2009, 22:33
Ah, sa va mai zic o chestie. "Calugarul" Dumitru, cel care i-a dat head butt lui Rene e chiar fan wrestling. Stie wrestleri, stie manevre. Si-a dat bine headbutt-ul :)
Maine-poimaine il vedem prin WWE sau TNA. :D

Laurian1903
5th December 2009, 23:13
Mocofanu, RVD a parasit WWE/ECW deoarece a vrut sa aloce mai mult timp familiei, sotia sa fiind diagnosticata cu cancer.
A mai avut aparitii surprize gen Royal Rumble. Va reveni daca va considera ca merita, deocamdata se pare ca e multumit de raportul venituri-timp alocat, so I wish him the best si consider ca alegerea lui denota un caracter superb.

Dr. Pinyada
5th December 2009, 23:28
Ciobanu , Golescu sau Moroseanu? :cool:

Ciobanu + Golescu + Morosanu = NIMENI.

Cred ca am reusit sa convertesc 4 noi discipoli OLS. Erau fani wrestling si stiau cate ceva din ECW si WCW, dar habar n-aveau de forum. Sper sa isi faca aparitia in curand... Adevarul e ca si eu urasc forumurile de obicei, OLS fiind singurul pe care il frecventez.

Giorgian
6th December 2009, 00:35
the more the merrier :D

PSYCHO
6th December 2009, 01:31
Nu pot sã cred, aþi prins o pozã ºi cu Gabi! :P

http://i48.tinypic.com/t5lu7a.jpg

cutuma
6th December 2009, 02:24
Ciobanu + Golescu + Morosanu = NIMENI.

Oh da, Morosanu e un nimeni. Te-ai uitat sa vezi cate autografe a semnat?

Dr. Pinyada
6th December 2009, 03:32
Oh da, Morosanu e un nimeni. Te-ai uitat sa vezi cate autografe a semnat?

E, nu am facut asertiuni asupra intelectului romanilor. "Titanic" a adunat si mai multi oameni in cinematografe, dar asta nu il califica drept un film bun. Dar da, Morosanu este un ilustru anonim, la fel cum sportul in care este implicat este o insulta la adresa evolutiei umane. Dar destul despre acest subiect, care imi afecteaza digestia. Daca iti este prieten, imi pare rau ca ti-am insultat baiatul-minune. Adevarul e ca, din cate am vazut in promo-urile lui, singurul sau neajuns este ca nu s-a nascut in era potrivita, altfel ar fi ajuns un astru stralucitor al constelatiei marilor ganditori iluministi.

Ratonu
6th December 2009, 04:49
He's a good fighter and he was great in his segment with Rene Dupree. Unnecessary hating is unnecessary.

Laurian1903
6th December 2009, 10:40
Ideea e ca n-avea ce sa caute in acel segment cu Renee Dupree. Nu facea parte din show, intreaga aparitie a "baietilor nostri" a fost total nepotrivita.

RockBerg
6th December 2009, 11:39
Dar da, Morosanu este un ilustru anonim, la fel cum sportul in care este implicat este o insulta la adresa evolutiei umane.
Ka-ching!
What is wrong with you ?
Ideea e ca n-avea ce sa caute in acel segment cu Renee Dupree. Nu facea parte din show, intreaga aparitie a "baietilor nostri" a fost total nepotrivita.
E un motiv pentru care romania nu e o tara respectata sau macar cunoscuta,we will always suck.Intotdeauna in locuri importante vor fi pusi idioti care fac pe altii sa intre in pamant de rusine.Doar din clipul care l-am vazut am simtit o rusine "nemaipomenita" sa zic asa."Batuta romaneasca" Jesus motherfucking Christ,eh ? :rolleyes: Mai lipsea sa f*ta unul oi pe langa ring in timp ce mananca sarmale cu mamaliguta.

Me cago en esos putos rumanos ? :) Makes sense.
BTW,chestia de sus n-are treaba cu "baietii nostri".Ei si-au facut treaba.

Dr. Pinyada
6th December 2009, 11:42

Presupun ca intregul episod a fost pus in scena pentru a conferi o noua dimensiune de heel lui Dupree si pentru a hype meciul cu RVD, care era billed a fi crowd favourite (remember Triple H vs Schwarzenegger).

Mie personal nu mi-a placut, pentru ca nu suport Mortal Kombat (sau cum se numeste acel sport), dar publicul a reactionat bine si, in fond, asta e tot ce conteaza. Bine, e drept, la sfarsit, s-a creat putina confuzie, neintelegandu-se clar cine sunt "baietii nostri" si ce cauta acolo. In plus, interventia lui Valahu ("ii stiti pe baietii astia... sunt luptatorii Nimeni #1 si Nimeni #2, baietii nostri!" a spulberat complet kayfabe-ul. Cred ca ar fi avut mai mult sens sa il KO Morosanu pe Dupree, ca sa aiba o finalitate conflictul. Asa chiar ca a fost o "batuta romaneasca": Dupree s-a luat de Morosanu iar cel din urma si-a chemat baietii.

cutuma
6th December 2009, 12:11
E, nu am facut asertiuni asupra intelectului romanilor. "Titanic" a adunat si mai multi oameni in cinematografe, dar asta nu il califica drept un film bun. Dar da, Morosanu este un ilustru anonim, la fel cum sportul in care este implicat este o insulta la adresa evolutiei umane. Dar destul despre acest subiect, care imi afecteaza digestia. Daca iti este prieten, imi pare rau ca ti-am insultat baiatul-minune. Adevarul e ca, din cate am vazut in promo-urile lui, singurul sau neajuns este ca nu s-a nascut in era potrivita, altfel ar fi ajuns un astru stralucitor al constelatiei marilor ganditori iluministi.

Ma scuzi, nu stiam ca ai probleme atat de grave. Nevermind me.

Big Sexy
6th December 2009, 14:34
Realitatea e ca i-a tras un headbutt in toata regula Calugaru lui Renee Dupree insa rezista tipul. A parut foarte veridica interventia lui. Ce m-a impresionat cel mai tare la baietii nostri, inclusiv la Morosanu (ale carei pareri le stiu mai demult), e ca ei chiar ii apreciaza pe wrestleri si munca depusa de ei. Nu sunt niste incuiati care sa vina cu sloganul "e fake ba" desi vin din mediul MMA.
Indiferent ce se spune despre Valahu si indiferent de calitatea glumelor lui eu cred ca face rating. Poate ca unora dintre noi nu ne plac insa nu ar trebui sa uitam nici o secunda factorul comercial. Eu cred ca Valahu, daca s-ar limita la intermezzo-uri e o solutie buna pentru wrestlingul de la noi, cand va aparea el. Ar fi perfect daca atunci cand ajunge in ring si cand ii prezinta s-ar limita strict la a le pronunta numele si eventual titlurile si locul de provenienta. El face show-ul digerabil pentru parintii ce isi aduc copii la show.

Si nu va mai doriti asa tare sa vina WWE-ul, veti foarte dezamagiti de houseshow-uri cu tot starpower-ul lor. Eu am vazut asta cu ochii mei. Daca vreti sa vedeti un show WWE trebuie neaparat sa va duceti la unul care se si televizeaza fiindca altfel adios titantroane, artificii si lumini decente. AWR-ul a aratat mult mai bine din punct de vedere al decorurilor.

Zicea cineva mai sus ca Mihai sta intr-o cabina de 2x2 cu mine la comentariu. Corect e o cabina de 1.5x1. E foarte mica si claustrofobica as adauga daca nu am sta permanent cu usa deschisa sperand sa nu intre vreunul in dubbing si sa strige mai stiu eu ce care sa se auda pe inregistrare.

I-am strigat lui X Pac " I love Chyna" si a inceput sa rada. Bine ca nu mi-a dat cine stie ce replica.

Dr. Pinyada
6th December 2009, 16:04
... Morosanu (ale carei pareri le stiu mai demult)

Ale carei? Deci este de acord cu Dupree ca are nume de fata?

Indiferent ce se spune despre Valahu si indiferent de calitatea glumelor lui eu cred ca face rating.

Da, ai dreptate. Totusi, nu il vad comentand nici macar in intermezzo. Pare ca nu se poate abtine sa condimenteze comentariile.

Si nu va mai doriti asa tare sa vina WWE-ul, veti foarte dezamagiti de houseshow-uri cu tot starpower-ul lor.

Am mai auzit aceste comentarii legat de show-urile WWE din afara. Si din cate am vazut pe inregistrari, ai dreptate: in house shows limiteaza drastic efectele pirotehnice si de alta natura si mizeaza pe vedete.

PS: Imi place sa intru in polemici cu Mihai, pentru ca se infierbanta teribil, de parca l-ai injura de mama.

RockBerg
6th December 2009, 18:28
Indiferent ce se spune despre Valahu si indiferent de calitatea glumelor lui eu cred ca face rating. Poate ca unora dintre noi nu ne plac insa nu ar trebui sa uitam nici o secunda factorul comercial.
Hai sa nu ne prostituam,B.

E o diferenta in a vinde un show sarac,cu storylines jignitoare pentru un creier dezvoltat si avand in prim plan aceleasi personaje ignorand potentialul masiv al altor wrestleri (vorbesc de WWE) si un limbaj de stana made in ro care a avut in sala cativa insi care au platit sa vada si ei o data un viata wrestling pe viu si trebuie sa inghita 2 galeti de kkt si sa-si spuna ca "eh,ratings".Ratings my ass. (stiu ce zici,ideea e sa-i jecmanesti pe tarani. ;))

WWE nu are comentatori pe Bubba Joe din Rednecktown,Texas/Tennesee si Earl "I dun jumped mah sista coz she fine" Jones,din Ohio.
PS: Imi place sa intru in polemici cu Mihai, pentru ca se infierbanta teribil, de parca l-ai injura de mama.
Ai spus niste prostii mai mari ca tine,el te-a atentionat,cu un flame la modul fin...atat.

KL3O4
6th December 2009, 20:06
RIP EDDIE FATU aka UMAGA

Mr Cosmin
6th December 2009, 21:53
Zicea cineva mai sus ca Mihai sta intr-o cabina de 2x2 cu mine la comentariu. Corect e o cabina de 1.5x1. E foarte mica si claustrofobica as adauga daca nu am sta permanent cu usa deschisa sperand sa nu intre vreunul in dubbing si sa strige mai stiu eu ce care sa se auda pe inregistrare.
Eh, eram pe aproape. :D

Big Sexy
6th December 2009, 23:08
WWE nu are comentatori pe Bubba Joe din Rednecktown,Texas/Tennesee si Earl "I dun jumped mah sista coz she fine" Jones,din Ohio.
Eu nu vorbesc de comentatori, vorbesc de announceri si de intermezzo-uri.
La TV ar mai fi cizelate comentariile sa poata intra pe post. Si pana la urma cine nu se prostitueaza? Daca nu o recunoastem sau refuzam sa vedem uneori adevarul asta nu inseamna ca nu ne prostituam.

RockBerg
7th December 2009, 02:26
Si pana la urma cine nu se prostitueaza? Daca nu o recunoastem sau refuzam sa vedem uneori adevarul asta nu inseamna ca nu ne prostituam.
Nu chiar la nivelul asta.Stiu,faza cu "I'm lickin ur ass,you lick mine" e valabila nu numai in romania,dar unele chestii chiar nu merita si asa ramanem tzigani pe buna dreptate.

Chiar ma batea cineva la cap cu votatul si i-am zis ca romanul tot roman va fi.Daca vrei ceva diferit pleca naibii de aici,schimbarea era un vis cand eram mic,porcarii cu Constantinescu ceva diferit de Ilici,a fost mai rau...la noi va fi intotdeauna la fel,o tara nesemnificativa,care mai face spume cand o tara mai tare arunca cu jeg catre ea.O meritam.

Singurul lucru care ne mai ridica din cand in cand e sportul,iar principalul atu romanesc in lumea asta e Dracula,care ne-a fost creat de straini.In rest vai de noi.

Dr. Pinyada
7th December 2009, 11:39
Ai spus niste prostii mai mari ca tine,el te-a atentionat,cu un flame la modul fin...atat.

Terminati cu replicile astea imberbe! Mi-am exprimat dezaprobarea fata de un sport pe care nu il inteleg si fata de un om inferior. Imi cer scuze daca v-am jignit idolii in viata, acum luati-va posterele cu luptatori MMA in brate si smiorcaiti-va!

"Ai spus niste prostii mai mare ca tine"... uuuu... multumesc pentru atentionare, domnule Octave Mirbeau! Data viitoare cand voi ponegri patriciana arta a ruptului gurii, ma voi autoflagela pentru cutezanta.

Cat despre "flame-uril voastre fine", vi le puteti unge in par! Forumul asta devine tot mai lipsit de haz.

Regret off-topic-ul. Promit sa fac tot posibilul sa nu mai raspund la provocari si la "atentionarile" din partea gastilor de modarlani.

On topic: Stie cineva care ar fi bilantul acestui eveniment (AWR in Romania), din punctul de vedere al organizatorilor? A fost un succes, a depasit asteptarile, a dezamagit? Cred ca este important de stiut, pentru a putea intui statutul wrestling-ului in Romania viitorului apropiat.

RockBerg
7th December 2009, 13:29
Terminati cu replicile astea imberbe! Mi-am exprimat dezaprobarea fata de un sport pe care nu il inteleg si fata de un om inferior. Imi cer scuze daca v-am jignit idolii in viata, acum luati-va posterele cu luptatori MMA in brate si smiorcaiti-va!
Cuvantul imberb imi zgaraie creierul.Daca nu-l intelegi (sportul) si esti asa inzestrat dpdv intelectual poate ar trebui sa incerci sa-l intelegi ? Om inferior... adica vrei sa recite Baudelaire in timp ce-i sparge dintii lui unul intr-un mod elevat gadiland fin IQ-ul nostru ? Nu-s fan Morosanu etc... dar chiar ai depasit o limita,ai fost atentionat si in loc sa-ti dai seama sau sa recunosti ca ai aruncat o piatra degeaba te aperi cu niste argumente care cad usor.
N-am nici un poster cu MMA fighters si nu urmaresc deloc scena K-1 de la noi.Tu te uiti la wrestling si iti creste vertiginos IQ-ul sau ce ? Omule,aia e o problema mare avand in vedere cum arata wrestlingul de azi.
"Ai spus niste prostii mai mare ca tine"... uuuu... multumesc pentru atentionare, domnule Octave Mirbeau! Data viitoare cand voi ponegri patriciana arta a ruptului gurii, ma voi autoflagela pentru cutezanta.
Ar trebui macar sa te gandesti ce porcarii ai aruncat acolo.
Cat despre "flame-uril voastre fine", vi le puteti unge in par! Forumul asta devine tot mai lipsit de haz.
Voiai sa se uite la tine si opinia ta sa fie ceva spus de D-zeu la care sa puna botul cei usor impresionabili ? Nu a recurs la alte cuvinte ca e baiat fin,dar ideea tot aia era.
Regret off-topic-ul. Promit sa fac tot posibilul sa nu mai raspund la provocari si la "atentionarile" din partea gastilor de modarlani.
Ce drac e modarlan ? Eu sunt tigan si nu ma am cu din-astea frate.Mie zi-mi de bataie,cutit si p**de.Ce ma iei pe mine cu Octav Mirbeau cand io nu stiu cum sa i-o trag lu' fata lu' Pardaillan.

Nici nu stiu de ce simti nevoia sa spui ca "Forumul asta devine tot mai lipsit de haz.",adica ar trebui sa avem toti aceeasi parere,sa nu cumva sa ne jignim etc... Where's the fun in that ? Nu-l vad pe Big Sexy sa se planga desi reply-ul meu nu e de acord cu al lui. :) Mare branza.OMG forumul asta nu mai e ce-a fost... are unul alta parere,parca ar arunca cu un cutit.JESUS.

Tudor_Ancu
7th December 2009, 14:04
^ & ^^ Where is the love ? and who the f@ck is Octav Mirbeau ~ and what's he doing in a MMA/Wrestling topic?
And respect each other's opinions!

And Base` presedinte wtf!?

Heath Scumm
7th December 2009, 15:30
Singurul lucru care ne mai ridica din cand in cand e sportul,iar principalul atu romanesc in lumea asta e Dracula,care ne-a fost creat de straini.In rest vai de noi.

Trist dar adevarat ... Nadia, Hagi and MTFN Dracula for the WIN!

Ma-ntreaba de-al de Pahud si Mohammed de unde sunt. Eu le zic Romania, ei ridica din umeri. Le zic Europa de Est, la fel. Le zic langa Transilvania, unii zambesc, altii ma-ntreaba de Pensylvania :D

Knickname-ul meu la serviciu e Dracula pentru ca pentru unii Stefan e un cuvant prea dificil de pronuntat.

It's funny though, cause at least the world knows where Pakistan is :D

Raiden
7th December 2009, 16:14
Din cate stiu sunt multi pakistanezi in Anglia, in special in orasul Birmingham.

Ratonu
8th December 2009, 00:17
A iesit chiar mai lurvly decat ma asteptam.
http://i46.tinypic.com/oa0irr.jpg

Tudor_Ancu
8th December 2009, 00:18
^ :O Dude, tu ai strigat cumva " Portia I love you" ? cand au iesit sa dea autografe? :D

Laurian1903
8th December 2009, 00:24
E simpatica gagica, si in Germania m-a intristat faptul ca nu i-a dat atentie prea multa lume la autografe, toata lumea se indrepta spre male stars, desi fatuca merita macar putina incurajare. In poza asta i se citeste clar in priviri faptul ca i-a picat foarte bine request-ul Ratonului :)

TheHateMachine
8th December 2009, 01:19
Primul meu post aici...Salutare,natiune fana a sportului spectacol...Reactii bune,din cate vad,dupa prima gala de pe plaiurile mioritice,o pagina de istorie intoarsa cu succes...lume multumita,zambete,alea-alea...e de bine se pare.Mai ramane acum de vazut cat de multumiti sunt si organizatorii de isprava facuta,pentru ca viitorul wrestlingului in Romania depinde in mare masura de asta.
Wrestlerii si-au etalat talentul intr-o sala pe jumatate goala,din pacate,ce lasa sa se vada lipsa de pasiune si implicare a multora dintre fanii romani,la ceea ce in opinia mea a fost un show exceptional si neasteptat de complet, format din 7 meciuri,dintre care un ladies match,un midget match,un hardcore match,doua tag-team match-uri,si doua championship matches. Au atins toate punctele si elementele necesare unui show cu adevarat bun,au avut o interactiune f buna cu publicul,si o conturare f buna a personajelor face si a celor heel. Sean Waltman a avut o aparitie electrizanta,ce a smuls multe aplauze din partea publicului si m-a facut sa simt instalarea raguselii ce avea sa ma urmeze pentru tot restul serii,urland numele inconfundabilei sale manevre,in momentul cand a executat Bronco Buster-ul.Scotty 2 Hotty a fost o prezenta la fel de innebunitoare,incununandu-si aparitia cu celebrul The Worm,spre deliciul publicului. Shawn Maxer si Dunkan Disorderly,din pacate putin cunoscuti de public,au completat cu succes showul.
April Hunter si Portia Perez au avut un meci care mi-a intrecut asteptarile. Un ladies match bun,bun de tot. A fost amuzant momentul cand unul din copiii de langa gardul de protectie a lovit-o cu ura pe Portia Perez,atragand privirea si stupefactia canadiencei,care s-a intors catre copil uimita,pentru o secunda nestiind cum sa reactioneze.
Au intretinut f bine publicul Joe E. Legend si Suicide Machine in meciul lor impotriva lui Paul Tracey si Justin Shape.Un meci bine pus in scena,ce a tinut publicul pe jar. Paul Tracey parea intimidant chiar si pt un smark atunci cand ameninta publicul ca ii va lovi cu acel baston al lui. La un moment dat cei de pe langa mine scandau "Losers! Losers!" catre Shape si Tracey,eu scandand la unison cu ei,evident, pana cand imi dau seama ca restul corului se oprise de vreo 10 secunde,in timp ce eu continuasem sa urlu nestingherit acelasi "Losers!" Cand am realizat in final ca am ramas singurul care urla,facand nota discordanta,am tacut si cand am ridicat privirea,am vazut ca Justin Shape se uita fix la mine de ceva timp,de pe apron,raspunzandu-mi si el cu un "Oh,shut up already !!!"
Publicul a devenit putin confuz in timpul meciului dintre Pac si El Generico,probabil pentru ca nu a mai stiut catre cine sa-si indrepte reactiile pozitive si cele negative. El Generico nu si-a dezmintit reputatia,reputatie din pacate putin cunoscuta in randurile publicului roman. In prima parte a meciului,Pac a avut rolul de heel,publicul scandandu-i lui El Generico sa nu aiba incredere in strangerea de mana oferita de Pac,care incerca sa spuna publicului prin gesturi ca e in regula,nu e nici un pericol. El Generico a devenit si el heel,in a doua parte a meciului,aceasta subliniindu-se prin reactia publicului tot la o strangere de mana,oferita de luchador de aceasta data.
Raven si Omen au punctat unul din highlight-urile galei. Doi superbi nebuni ce au oferit publicului doza de hardcore ce lipsise pana atunci. S-au abatut de la scenariu,distrugand trei din mesele oficiale si iesirea in public. Nu ma pot abtine sa nu zambesc cand imi amintesc ce povestea exasperat un prieten,colaborator Events,ce nu este fan wrestling,dar a ramas placut impresionat de show : "Bai cand i-am vazut ca se urca pe mesele alea am zis ca se urca pe ele,isi dau doi pumni si se da jos,da cand am vazut ca-l ia pe ala-n spate si da cu el de mese,si zboara mesele-n toate partile,mi-am pus mainile-n cap,am zis "mama,sa vezi acuma..." ...trei mese au rupt atunci mah,trei,si nici nu erau pregatite dinainte.... si mai ia si picioru ala de masa de pe jos si-i da cu el,am zis "ma astia-s dementi,sa mor io" Si gardu ala de protectie de-aia era pus acolo,sa nu treaca nimeni de el,ba cand ii vad ca sar peste gard si intra-n public...nu era nimeni pregatit pentru asta,n-ai vazut ca la inceput nu era nimeni sa dea multimea la o parte...nu-s normali mah,sa mor io,nu-s normali... " Exact genul de parere care ar trebui sa o faca un hardcore wrestler unui neavizat. Foarte frumos meci,extrem si nonconformist. Pacat ca a fost putin cam scurt,in opinia mea.
Meciul piticilor Mascarita Sagrada si Bracito de Plata nu s-a bucurat de o reactie la fel de aprinsa din partea publicului,am auzit chiar scandari "We want real fighters" . Catre finalul meciului insa publicul s-a dezmortit,619-ul de la final declansand uralele multimii.
Lupta pentru centura AWR dintre Rene Dupree si Rob Van Dam a starnit reactiile scontate,fiind un meci spectaculos,asezonat si cu o interventie din partea a doi luptatori de K1. Se putea si fara interventia respectiva,dar nu pot sa spun nici ca a fost nepotrivita,punctand inca un element caracteristic acestui spectacol fantastic,outside interference.
Pentru mine a fost o experienta de neuitat,asta si pentru ca din pur noroc am nimerit la acelasi hotel cu ei,stand in compania lor pana tarziu,in noaptea de dupa gala.Wrestlerii din afara ringului erau niste oameni incredibil de modesti,sinceri si simpli,dornici de conversatie,care m-au invitat la masa lor,schimband pareri si stand la taifasuri. Shawn Maxer mi-a demonstrat talentul lui la biliard,in doua jocuri,unul castigat de mine si unul de el. Sean Waltman mi s-a parut un om cu un caracter superb,comportarea lui si lucrurile care mi le-a spus facandu-ma sa ii spun in fata "Man,you're a great person" . Rene Dupree,un om la fel de placut,foarte de treaba,in ciuda faptului ca si in viata reala pare la prima vedere,dar doar la prima vedere,un om arogant. Nu este.RVD,Scotty,April,atat cat si piticii Mascarita Sagrada si Bracito de Plata nu au stat deloc la barul hotelului,ci au urcat direct in camere. Raven nu si-a facut nici el prea mult aparitia la bar,dupa ce a revenit din camera a plecat undeva cu un taxi,impreuna cu Dupree,ducandu-se la un club de striptease dupa cum am aflat ulterior dintr-un ziar. Cand au revenit,Raven a plecat direct in camera,Dupree insa a ramas cu noi,dandu-mi ocazia sa vad ce om minunat este.
Fara sa ii discreditez deloc pe ceilalti,pot sa spun ca cea mai placuta companie a fost Sean Waltman,un om care m-a facut efectiv sa tin la el in cele cateva ore de discutii,si care mi-a oferit,cu siguranta fara sa isi dea seama,o lectie de viata despre morala si valoare. Un om ce merita din partea mea un respect atat de mare incat nu stiu daca sunt capabil de sentimente chiar atat de inalte.
In mare,as putea incheia aici,dar toate aspectele,la fel de interesante, nu sunt nici pe departe incluse. Amanunte mai sunt multe,daca doriti sa le aflati,dati-mi de stire,cu speranta ca nu v-am plictisit cu postul meu kilometric. In concluzie,pentru mine totul a fost o experienta absolut fantastica,la care doar as fi putut sa visez. Va salut.

Ratonu
8th December 2009, 04:17
^ :O Dude, tu ai strigat cumva " Portia I love you" ? cand au iesit sa dea autografe? :D

Da... mai voiam sã-i zic "If you were legal, I'd ask you to marry me", dar am vãzut cã s-a uitat frumos ºi nu mai era în personaj, aºa cã am fost un gentleman ºi a fost ºi ea dulce, dupã cum se vede mai sus. :P

Raiden
9th December 2009, 00:45
Speaking of Romania, Transilvania :D

sg89QwnVZC0

"Head" l-au tradus "copa" :)

AleXXander
9th December 2009, 00:47
Si Christian a facut-o intr-un segment cu John Cena daca tin bine minte...

Raiden
9th December 2009, 00:50
7b5uQfEY_NU

Da, dar nu a mentionat de Romania, ci doar de Transilvania :P

AleXXander
9th December 2009, 01:06
http://i47.tinypic.com/vzjw5j.jpg
Twitter-ul lui April Hunter. :D

thunder_liger
9th December 2009, 13:09
Bulgaria! Bulgaria! ;)

RockBerg
9th December 2009, 13:13
Din cate stiu sunt multi pakistanezi in Anglia, in special in orasul Birmingham.
Sa-i ia dracu de tigani.

Giorgian
9th December 2009, 14:01
in toata Anglia sunt, Fuckin pakis, asa zic englezii... ei i-au adus cand erau mari colonizatori.

AleXXander
9th December 2009, 23:13
Joe E Legend & Suicide Machine vs Paul Tracey & Justin Shape
http://www.youtube.com/watch?v=8iQaMlrjOfQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=POYrW7PmbYM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=THuoZBP-EBw&feature=related

Heath Scumm
10th December 2009, 00:20
Primul meu post aici...Salutare,natiune fana a sportului spectacol...Reactii bune,din cate vad,dupa prima gala de pe plaiurile mioritice,o pagina de istorie intoarsa cu succes...lume multumita,zambete,alea-alea...e de bine se pare.Mai ramane acum de vazut cat de multumiti sunt si organizatorii de isprava facuta,pentru ca viitorul wrestlingului in Romania depinde in mare masura de asta.
Wrestlerii si-au etalat talentul intr-o sala pe jumatate goala,din pacate,ce lasa sa se vada lipsa de pasiune si implicare a multora dintre fanii romani,la ceea ce in opinia mea a fost un show exceptional si neasteptat de complet, format din 7 meciuri,dintre care un ladies match,un midget match,un hardcore match,doua tag-team match-uri,si doua championship matches. Au atins toate punctele si elementele necesare unui show cu adevarat bun,au avut o interactiune f buna cu publicul,si o conturare f buna a personajelor face si a celor heel. Sean Waltman a avut o aparitie electrizanta,ce a smuls multe aplauze din partea publicului si m-a facut sa simt instalarea raguselii ce avea sa ma urmeze pentru tot restul serii,urland numele inconfundabilei sale manevre,in momentul cand a executat Bronco Buster-ul.Scotty 2 Hotty a fost o prezenta la fel de innebunitoare,incununandu-si aparitia cu celebrul The Worm,spre deliciul publicului. Shawn Maxer si Dunkan Disorderly,din pacate putin cunoscuti de public,au completat cu succes showul.
April Hunter si Portia Perez au avut un meci care mi-a intrecut asteptarile. Un ladies match bun,bun de tot. A fost amuzant momentul cand unul din copiii de langa gardul de protectie a lovit-o cu ura pe Portia Perez,atragand privirea si stupefactia canadiencei,care s-a intors catre copil uimita,pentru o secunda nestiind cum sa reactioneze.
Au intretinut f bine publicul Joe E. Legend si Suicide Machine in meciul lor impotriva lui Paul Tracey si Justin Shape.Un meci bine pus in scena,ce a tinut publicul pe jar. Paul Tracey parea intimidant chiar si pt un smark atunci cand ameninta publicul ca ii va lovi cu acel baston al lui. La un moment dat cei de pe langa mine scandau "Losers! Losers!" catre Shape si Tracey,eu scandand la unison cu ei,evident, pana cand imi dau seama ca restul corului se oprise de vreo 10 secunde,in timp ce eu continuasem sa urlu nestingherit acelasi "Losers!" Cand am realizat in final ca am ramas singurul care urla,facand nota discordanta,am tacut si cand am ridicat privirea,am vazut ca Justin Shape se uita fix la mine de ceva timp,de pe apron,raspunzandu-mi si el cu un "Oh,shut up already !!!"
Publicul a devenit putin confuz in timpul meciului dintre Pac si El Generico,probabil pentru ca nu a mai stiut catre cine sa-si indrepte reactiile pozitive si cele negative. El Generico nu si-a dezmintit reputatia,reputatie din pacate putin cunoscuta in randurile publicului roman. In prima parte a meciului,Pac a avut rolul de heel,publicul scandandu-i lui El Generico sa nu aiba incredere in strangerea de mana oferita de Pac,care incerca sa spuna publicului prin gesturi ca e in regula,nu e nici un pericol. El Generico a devenit si el heel,in a doua parte a meciului,aceasta subliniindu-se prin reactia publicului tot la o strangere de mana,oferita de luchador de aceasta data.
Raven si Omen au punctat unul din highlight-urile galei. Doi superbi nebuni ce au oferit publicului doza de hardcore ce lipsise pana atunci. S-au abatut de la scenariu,distrugand trei din mesele oficiale si iesirea in public. Nu ma pot abtine sa nu zambesc cand imi amintesc ce povestea exasperat un prieten,colaborator Events,ce nu este fan wrestling,dar a ramas placut impresionat de show : "Bai cand i-am vazut ca se urca pe mesele alea am zis ca se urca pe ele,isi dau doi pumni si se da jos,da cand am vazut ca-l ia pe ala-n spate si da cu el de mese,si zboara mesele-n toate partile,mi-am pus mainile-n cap,am zis "mama,sa vezi acuma..." ...trei mese au rupt atunci mah,trei,si nici nu erau pregatite dinainte.... si mai ia si picioru ala de masa de pe jos si-i da cu el,am zis "ma astia-s dementi,sa mor io" Si gardu ala de protectie de-aia era pus acolo,sa nu treaca nimeni de el,ba cand ii vad ca sar peste gard si intra-n public...nu era nimeni pregatit pentru asta,n-ai vazut ca la inceput nu era nimeni sa dea multimea la o parte...nu-s normali mah,sa mor io,nu-s normali... " Exact genul de parere care ar trebui sa o faca un hardcore wrestler unui neavizat. Foarte frumos meci,extrem si nonconformist. Pacat ca a fost putin cam scurt,in opinia mea.
Meciul piticilor Mascarita Sagrada si Bracito de Plata nu s-a bucurat de o reactie la fel de aprinsa din partea publicului,am auzit chiar scandari "We want real fighters" . Catre finalul meciului insa publicul s-a dezmortit,619-ul de la final declansand uralele multimii.
Lupta pentru centura AWR dintre Rene Dupree si Rob Van Dam a starnit reactiile scontate,fiind un meci spectaculos,asezonat si cu o interventie din partea a doi luptatori de K1. Se putea si fara interventia respectiva,dar nu pot sa spun nici ca a fost nepotrivita,punctand inca un element caracteristic acestui spectacol fantastic,outside interference.
Pentru mine a fost o experienta de neuitat,asta si pentru ca din pur noroc am nimerit la acelasi hotel cu ei,stand in compania lor pana tarziu,in noaptea de dupa gala.Wrestlerii din afara ringului erau niste oameni incredibil de modesti,sinceri si simpli,dornici de conversatie,care m-au invitat la masa lor,schimband pareri si stand la taifasuri. Shawn Maxer mi-a demonstrat talentul lui la biliard,in doua jocuri,unul castigat de mine si unul de el. Sean Waltman mi s-a parut un om cu un caracter superb,comportarea lui si lucrurile care mi le-a spus facandu-ma sa ii spun in fata "Man,you're a great person" . Rene Dupree,un om la fel de placut,foarte de treaba,in ciuda faptului ca si in viata reala pare la prima vedere,dar doar la prima vedere,un om arogant. Nu este.RVD,Scotty,April,atat cat si piticii Mascarita Sagrada si Bracito de Plata nu au stat deloc la barul hotelului,ci au urcat direct in camere. Raven nu si-a facut nici el prea mult aparitia la bar,dupa ce a revenit din camera a plecat undeva cu un taxi,impreuna cu Dupree,ducandu-se la un club de striptease dupa cum am aflat ulterior dintr-un ziar. Cand au revenit,Raven a plecat direct in camera,Dupree insa a ramas cu noi,dandu-mi ocazia sa vad ce om minunat este.
Fara sa ii discreditez deloc pe ceilalti,pot sa spun ca cea mai placuta companie a fost Sean Waltman,un om care m-a facut efectiv sa tin la el in cele cateva ore de discutii,si care mi-a oferit,cu siguranta fara sa isi dea seama,o lectie de viata despre morala si valoare. Un om ce merita din partea mea un respect atat de mare incat nu stiu daca sunt capabil de sentimente chiar atat de inalte.
In mare,as putea incheia aici,dar toate aspectele,la fel de interesante, nu sunt nici pe departe incluse. Amanunte mai sunt multe,daca doriti sa le aflati,dati-mi de stire,cu speranta ca nu v-am plictisit cu postul meu kilometric. In concluzie,pentru mine totul a fost o experienta absolut fantastica,la care doar as fi putut sa visez. Va salut.

Multumim pentru feedback-ul impresionant.

Welcome to the forums hommie, sper sa te mai citim pe-aici :D

TheHateMachine
10th December 2009, 19:10
Multumim pentru feedback-ul impresionant.

Welcome to the forums hommie, sper sa te mai citim pe-aici :D

Cu placere :D Stie cineva daca se poate gasi pe undeva vreo filmare a intregului show? Sau daca au aparut filmarile vreunor meciuri pe site-uri de profil? Sau o galerie de imagini,ceva? Am vazut ca erau destui fotografi si cameramani in jurul ringului,dar nu am idee pt cine lucrau,si nu stiu unde pot vedea ce s-a filmat si fotografiat atunci.

Marko
10th December 2009, 19:17
Au fost postate pe paginile anterioare cateva colectii impreisonante de poze(Theodor si inca cineva) si doua videouri (de catre mine).

cutuma
11th December 2009, 18:20
Interviu cu Rene Dupree

http://www.kombat.ro/wrestling/rene-dupree-cel-mai-greu-lucru-pentru-un-wrestler-e-sa-adoarma-seara.html?autoplay=true

Revin si cu Raven si RVD cat de curand

TheHateMachine
12th December 2009, 23:42
Au fost postate pe paginile anterioare cateva colectii impreisonante de poze(Theodor si inca cineva) si doua videouri (de catre mine).

Da,am vazut pozele acelea,foarte faine. De ceva filmare nu stiu cum pot sa fac rost,cam tot ce am gasit pe youtube nu au cine stie ce calitate,si sunt pe bucati,numai anumite meciuri. Singurele filmari intr-adevar bune le-am vazut pe kombat.ro,dar la fel sunt numai franturi,nici macar meciuri integrale nu sunt,au ceva parti taiate.Oricum,am vazut cameramani destui pe-acolo,ce filmau de langa ring,nu cu telefonul din multime,dar nu stiu cat de accesibila e o filmare integrala a showului la o calitate decenta. Aveti careva vreo idee de unde se poate obtine asa ceva?

cutuma
13th December 2009, 00:56
Eu am pus pe kombat cam tot ce aveam. Operatorul nostru n-a filmat chiar tot, de-asta sunt doar secvente.

Heath Scumm
13th December 2009, 13:16
Interviu cu Rene Dupree

http://www.kombat.ro/wrestling/rene-dupree-cel-mai-greu-lucru-pentru-un-wrestler-e-sa-adoarma-seara.html?autoplay=true

Revin si cu Raven si RVD cat de curand

Intrebari foarte interesante, sunt curios sa vad ce-a spus Raven, mai ales ca se stie ca ii place sa se-auda vorbind. :D