View Full Version : Bilete la meciul Cehia Romania
Tedy88
23rd August 2004, 13:26
Salut
Stie careva de unde pot face rost de bilete la meciul cu Cehia?
jay
26th August 2004, 14:05
In caz ca invingem in urmatoarele doua jocuri, eu si alti doi prieteni am fi interesati sa mergem la meciul de la Praga. Am avea nevoie de 3 bilete, de preferinta in zona rezervata galeriei romanesti.
EDMOND_
26th August 2004, 16:00
Este posibil sa primesc eu 60 de bilete din partea Federatiei, abia maine o sa am un raspuns...am sa fac o excursie la Praga , dar probabil vor ramane vreo 20 disponibile.
jay
26th August 2004, 18:06
Edmond, verifica-ti te rog cutia cu surprize.:) PM!
gicu
31st August 2004, 00:52
Edmond, a trecut ziua de "maine" :) Cum a ramas cu biletele?
Si eu sunt interesat de vreo 2-3 bilete la meciul asta. De preferinta tribuna oficiala sau zona rezervata de romani :)
EDMOND_
19th September 2004, 18:07
Edmond, a trecut ziua de "maine" :) Cum a ramas cu biletele?
Si eu sunt interesat de vreo 2-3 bilete la meciul asta. De preferinta tribuna oficiala sau zona rezervata de romani :)
gicu , de abia acum s-au facut repartizarile....am ( miercuri le voi plati si incepand cu 27 septembrie se vor distribui ) 24 de bilete ... Sectorul galeriei romane ( 2400 de bilete ) este undeva intre peluza si tribuna a doua... biletele costa intre 28 si 32 de euro . Daca te pot ajuta , o voi face cu placere.
gicu
19th September 2004, 21:10
Edmond, merci dar intre timp am rezolvat. Am rezervat la agentia prin care frf-ul aranjeaza toate astea. Oricum, datorita faptului ca toate biletele sunt in acelasi loc vom fi si noi printre cei 2400 :)
himi
21st September 2004, 18:03
www.biletefotbal.ro
mai sunt citeva...
EDMOND_
1st October 2004, 05:15
Daca mai exista suporteri care doresc sa mearga la Praga am disponibile sase bilete.
In ceea ce priveste transportul cea mai economica varianta ar fi cea cu masina personala in situatia ca sunt patru/ cinci suporteri care se cupleaza... se poate merge si cu trenul , autocar , avion. Pentru cei care doresc sa ramana mai multe zile
( Praga chiar merita , este un oras superb ) se poate gasi cazare la preturi rezonabile , incepand cu 10 euro. Un hotel rezonabil , de trei stele pleaca de la 17-20 de Euro persoana , pe zi, cu mic dejun inclus , dar nu in zona centrala ....
Pentru cei care doresc alte informatii despre oras ,ii rog sa ma contacteze ....
bogdancards
2nd October 2004, 20:13
salut ma cheama popa bogdan si vreau si eu un bliet la meciul cehia-romania.eu sunt momentan in danemrca dar ma intorc miercuri in tare si am sa te sun ca sa vad cand iti pot da bani pt bilet.eu plec cu trenul.te rog dami un mail pe addresa mea bogdancards@hotmail.com si scriemi nr tau de telefon.te rog frumos si iti multumesc anticipat
Brimi2004
2nd October 2004, 20:23
Cred ca voi veni si eu.. mai ai biletele alea?
EDMOND_
2nd October 2004, 21:45
Nu stiu in acest moment daca mai sunt biletele disponibile ...abia in aceasta seara tarziu , sau dimineata devreme voi putea sti clar care este situatia..astazi nu am trecut pe la birou si nu stiu ce au facut colegii mei....
le fada marseillais
3rd October 2004, 00:07
Salut Edmond!!!
Retin dintr-o scurta prezentare a ta pe site-ul Universitatii ca ai o agentie de turism la Craiova. Motivul pt.care-ti scriu e ca tocmai am aflat ca obligatiile mele academice pe anul urmator inceteaza pe 30 mai,asa ca sunt interesat la modul cel mai serios posibil de cumpararea a 3-4 bilete pt.Olanda-Romania(4 iunie).
Bineinteles, e super-prematur pt.genul asta de demersuri ,mai sunt inca 8 luni pina la ora meciului ,dar in cazul in care nu ne compromitem sansele de calificare la Praga sau in martie ,la Bucuresti, cu Olanda ,in mod sigur inceputul lunii iunie ma va prinde in Olanda in asteptarea meciului.
Mi-as putea lejer cumpara bilet de la stadion,nu cred sa fie "sold out" cu 2-3 inainte de meci,dar pt.atmosfera as prefera sa stau cu restul suporterilor veniti din tara. Citindu-ti postarile,sunt convins in proportie de 99% ca prin agentia ta de turism vei obtine probabil citeva sute de bilete la meci. Te rog,tine-ma la curent si la momentul potrivit putem discuta detaliile(va trebui probabil sa-ti achit costul biletele in Olanda,pt.ca nu stiu daca voi ajunge in Romania inainte de meci)...
Merci mult de tot anticipat si daca poti posteaza ceva din jurnalul "zilelor pragheze" si pe forum!!!
EDMOND_
3rd October 2004, 00:58
Salut! Eu rezerv de obicei intre 20 si 100 de bilete..depinde de meci si unde se joaca! Nu este nici o problema sa rezerv bilete pentru meciul din Olanda , am notata si - ti voi da de veste cand se vor face rezervarile ...eventual lasa-mi o adresa de mail printr-un measj privat! Voi fi si eu prezent la meciul respectiv!.
In legatura cu eventualele disponibilitati de bilete pentru meciul din Cehia . doar maine voi sti...! Voi scrie pe forum despre cele trei zile petrecute la Praga....
fim
3rd October 2004, 16:01
as avea si eu nevoie de 2 bilete.. am oare vreo sansa ?
EDMOND_
4th October 2004, 11:02
In acest moment am un singur bilet disponibil pe care am sa-l dau primului care l-a cerut... bogdancards (Popa Bogdan ) , daca ma inteleg cu el cum fac sa-i parvina miercuri ( miercuri seara tarziu eu plec spre Praga! ) ...voi lua legatura cu el pe mail..
daca vor mai aparea bilete disponibile in cursul zilei de astazi vav voi tine la curent!
EDMOND_
5th October 2004, 13:09
deci , pentru cine doreste , am doua bilete disponibile. luati legatura cu mine pe privat!
smg
7th October 2004, 16:26
avem noi un bilet disponibil, daca mai e cineva interesat.. ne putem intalni sambata in praga, noi venim din germania..
contact: fie aici, fie mesaj privat, fie mail la sorinq2@yahoo.com
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.