View Full Version : Etapa 5: Steaua - Craiova
Vadim
23rd August 2004, 02:48
Duminica 29 august, ora 19:00, Steaua - Craiova, in direct pe TVR 1.
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici.
fia
23rd August 2004, 05:34
Cred ca o sa bata Steaua... Dar ce bun ar fi un egal...
vasile314tzurka
23rd August 2004, 13:02
bun la ce? bate steaua.
corinutza_88
23rd August 2004, 13:02
am pronosticat 2 dar ar fi bun si un egal!
numai sa jucam bine si frumos!
gigel_bucur
23rd August 2004, 14:06
la cum stau lucrurile in pravalia lui Rednic cred ca bate Steaua
baden
23rd August 2004, 14:26
va fi egal ... nu cred ca craiova e o echipa slaba iar Rednic a scos "militaria" din pod.
Se va dovedi ca la olteni faci treaba numai cu biciul ... restul metodelor sunt pentru "oameni" :)
iulian
23rd August 2004, 14:29
problema care se poate pune este la ce scor va bate Steaua,alta varianta nici nu poate fi introdusa in calcul..
intere...iar schimb avatarul :D
baden
23rd August 2004, 15:00
scorul la care poate bate steaua pe craiova ar fi mare ... problema e ca pentru asta ar trebui sa joace fotbal....
sincer ... in jocul cu dinamo, steaua n-a jucat mai bine!!! ... noroc cu Cristea ... " cu Hrebenciuc, cu Sechelariu ca n-a iesit primar" ... altfel "jucati la craiova intr-un singur picior"
Maximus
23rd August 2004, 15:19
Cred ca nici nu vin la stadion. E pacat ca am ajuns in postura in care sa fim umiliti rau pe ghencea. Baietii buni isi vor concretiza opera in acest meci si iar o luam de la inceput. Al citelea?
bapsy
23rd August 2004, 15:24
Capul sus, craiovenilor, e timpul sa mai bateti si voi :D Daca nu acum, atunci cand, daca nu pe Steaua atunci pe cine :D ...
iuliane, poate-si schimba inter avataru' ... mai stii :drak:
inter
23rd August 2004, 15:24
vino vali , stam cu moderatii stelisti, iulian si vasile si facem caterinca!, ca de sustinut jucatorii cam greu ... dupa cum joaca!
@bapsy: ce parere o avea iulian? :D:D
vasile314tzurka
23rd August 2004, 15:26
hai ca ne descurcam noi. ne ia si iulian pe abonamentul lui, ca daca nu il luam noi pe el. de cite ori intere?:D
inter
23rd August 2004, 15:27
de mai multe :D:D:D
vasile314tzurka
23rd August 2004, 15:28
Capul sus, craiovenilor, e timpul sa mai bateti si voi :D Daca nu acum, atunci cand, daca nu pe Steaua atunci pe cine :D ...
pai pe poli aek timisoara :drak: cum pe cine? hehehe
aia cu e timpul sa bateti si voi e un soi de goanga:) altfel ne bat la cap :ciocan:
bapsy
23rd August 2004, 15:33
ce parere o avea iulian?
ce sa-i fac ... undeva departe am si eu sange de olteanca in mine ... na, ce-o sa zica de asta :drak:
pai pe poli aek timisoara :drak:
n-au cum, nu mai exista :D
iulian
23rd August 2004, 15:39
...undeva departe am si eu sange de olteanca in minehmmm
cat de departe ? ca sa stiu cum stam...
Inter si vasile ...va iau :D
Vand vise
23rd August 2004, 16:05
Steaua va castiga fara probleme/OLE/
vasile314tzurka
23rd August 2004, 16:07
am singe
ai de mine peste cine-am dat:) si zi asa pupateash? fierbinte :drak: simtii io ceva da nu-ndraznii :headbang: mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok
reevaluam situatiunea:)
EDMOND_
23rd August 2004, 17:00
Probabil va castiga Steaua... insa meciul nu cred ca va fi asa usor cum cred unii...depinde mult si de felul in care va alcatui apararea la acest meci....
din pacate ( sau din fericire!? ) am sa fiu in Bodrum , Turcia la ora meciului... asa ca nu am sa vin in Bucuresti!
JJ
23rd August 2004, 17:06
din pacate ( sau din fericire!? ) am sa fiu in Bodrum , Turcia la ora meciului...
Si ne mai faci si sange rau, la astia care suntem la munca! :headbang:
Ce pierzi vremea pe net? La plaja cu tine, frate!
inter
23rd August 2004, 17:12
Probabil va castiga Steaua... din pacate ( sau din fericire!? ) am sa fiu in Bodrum , Turcia la ora meciului... asa ca nu am sa vin in Bucuresti!
pesimistule :headbang: , pt. declaratia asta la urmatorul FM al nostru dai berea!
iulian
23rd August 2004, 18:09
E realist Victoras...realist :ok:
cipi13
23rd August 2004, 18:17
problema care se poate pune este la ce scor va bate Steaua,alta varianta nici nu poate fi introdusa in calcul..
Poate imi pun eu avatar....cu varianta aia pe care nu vrei sa o iei in calcul....:D
Cel putin egal....ca ne-am specializat in asa ceva...:D
E prima oara cind votez si sper sa nu imi iasa rezultatul...
Catalanul
23rd August 2004, 20:43
cred ca steaua va castiga fara probleme, la cum joaca craiova :sleep:
poate vor reusii oltenii sa aduca un punct din ghencea, dar slabe sanse
oricum le va folosi si egalul la ceva, la adjudecarea titlului de campion al egalurilor in aceasta editie de campionat :D
Florentin
24th August 2004, 03:01
Probabil ca reintoarcerea celui mai iubit fiu al Craiovei in postul de prim presedinte va crea o emulatie in rindul craiovistilor (inclusiv cei de import) care vor lupta ca doi lei si jumatate, mai putin Plesan care face cit trei.
Desi speriat de iminenta debarcare in Ghencea a echipei XXX am votat pentru victoria Stelei la doua goluri diferenta.
Denis
24th August 2004, 09:49
Inceput prost pt. craiova; inceput bun bun pt. steaua shi cu un meci in minus shi joaca shi acasa. asha ca Steaua o sa obztina cel putin un punct. Pronostic: 3-1 pt. steaua
EDMOND_
24th August 2004, 10:07
pesimistule :headbang: , pt. declaratia asta la urmatorul FM al nostru dai berea!
Am spus "probabil" , Inter...in sinea mea sunt chiar optimist....si nu as vrea sa fiu in pielea lui Rednic.... meci la Steaua, acasa cu CFR , si apoi National.
Si sa nu mai ai tu pe cine sa dai vina.... Badea nu mai este , Papura , Lutu , Iordache nici ei.... nu ai decat o alternativa , trei meciuri bune pentru ca altfel.... Vad ca in cei 24 de jucatori care pregatesc meciul cu Steaua a fost adus deja celebrul Flinston Mongu , cel mai bun jucator al partidei cu Sportul! :rosu: ... Apare si Mutica....ca Papura deja se uita spre Grecia!
b3lzebut
24th August 2004, 11:41
O sa cam rupa capul Steaua la Craiova .Putem sa jucam si mai prost decat cu Dinamo, ca tot intra mingea la olteni in poarta.
claudio25ro
24th August 2004, 13:29
Ce rost are sa vorbim de Craiova...la cum joaca..bate sigur Steaua..deci 1
baden
24th August 2004, 14:29
de intrat in poarta intra ... cu putin noroc insa intra si in poarta stelei ...
nici steaua n-a jucat ceva in meciul cu dinamo asa ca nu aveti de ce sa mizati prea mult pe steaua ... iar cristea s-ar putea sa nu mai apuce sa intre in repriza a 2-a
cipi13
24th August 2004, 15:02
O sa cam rupa capul Steaua la Craiova. Putem sa jucam si mai prost decat cu Dinamo, ca tot intra mingea la olteni in poarta.
Vezi ca la fel de mindri erau si dinamovistii....care va rupeau capul....si ai vazut ce s-a intimplat.....sfatul meu e sa nu va mai lansati in chestii din astea ca s-ar putea sa nu iasa asa cum vreti....
apparte
24th August 2004, 19:56
In mod normal,Steaua n-ar trebui sa aibe probleme cu "oltenii" :evil: (ghilimelele sunt pt majoritatea titularilor)!
Paul
24th August 2004, 21:17
oltenii zic : daca nici acum atunci cand
stelistii zic : daca pe astia nu-i batem ...
cipi13
24th August 2004, 21:31
Si cine bate pina la urma ?
apparte
25th August 2004, 00:05
Tu,cu barosul /hello /hello :evil: :evil: !
uti2102
25th August 2004, 00:32
Sunt sigur ca Rednic o sa faca ceva modificari shi Craiova nu va fi o prada ushoara...Totushi, leii din Banie sunt prea mici pentru noi. FORZA STEAUA! Concentrare maxima shi victoria nu are cum sa ne scape!
apparte
25th August 2004, 14:42
Joi,leii din Beograd,duminica cei din Banie! :yeah: :yeah: :yeah: /hello /hello /hello
cipi13
25th August 2004, 14:46
Cu baros, fara baros.....o sa aveti meci greu.....tare greu....
baden
25th August 2004, 15:57
daca nu gaseste rednic ac de cojocul stelistilor ... nu mai gaseste nimeni
b3lzebut
25th August 2004, 16:26
poate da plesan gol...al catelea ar fi in divizia A?
cipi13
25th August 2004, 16:53
ar fi al doilea.....e vreo problema ?
Pricop Stefan
25th August 2004, 18:38
Din pacate Craiova va lua bataie shi Rednic va parasi bania.Cat despre Steaua nu prea joaca da sta bine cu moralul dupa victoria cu militienii
cipi13
25th August 2004, 19:22
Ti-a ghicit cineva :D?
De unde stii toate aceste chestiuni pe care nimeni nu le-a dezvaluit pina acum ??
Mariusmadmax
26th August 2004, 04:51
bate Steaua cu 3-0 !!!!!!!!!
/hello
alex36
26th August 2004, 08:17
Leii din Beograd au c-am furato (5-0)!.....sper k ce-i din Banie sa-i ancurce pe Stelisti
Cucu
26th August 2004, 10:26
scor final 0-1 autogol
baden
26th August 2004, 13:31
hai steaua ... nu te fa de ras cum s-au facut dinamovistii.
macar egal sa faci cu oltenii :)
gheneralu
26th August 2004, 14:59
Craiova merge excelent. Mi se pare ca au dat si un gol in campionatul asta si deci au o impresionata medie de 0.25 goluri pe meci. Sigur o sa faca probleme Stelei, sigur... dar probabil dupa ce o sa fie 4-0 si stelistii prea plictisiti... :)
cipi13
26th August 2004, 15:10
Ghenerale....stai linistit....ca nu o sa va fie usor de loc....
Lasa faze din astea cu numarul de goluri....ca nu au rost....ce a fost a fost nu inseamna ca asa o sa fie pina la finalul campionatului..
Si mai buna lansare ca o victorie in Ghencea nu e....:drak:
gheneralu
26th August 2004, 15:21
Totusi nu vad cum ar putea sa ne puna probleme dupa 0-0 cu Poli Iasi, si dupa cum joaca in general acum. Poate sa fie vorba de orgoliu dar cat de mare poate fi. Craiovenii sunt intr-o forma proasta si gata. NU au cum sa castige in Ghencea.
vasile314tzurka
26th August 2004, 15:26
ba au daca nu suntem atenti si tratam meciul ca fiind gata cistigat. sau nimeni nu-si aduce aminte cum nu am fost in stare sa trecem de rapid in zece, nici macar sa egalam?
jay
26th August 2004, 16:06
Craiova isi va reveni, iar un prim pas poate fi facut in meciul cu Steaua Orodel. Pardon, Steaua Bucuresti, ma derutasera manoasele lanuri.:)
Vadim
26th August 2004, 16:11
Si eu merg pe mina Stelei, mai ales daca se califica mai departe in preliminariile Cupei UEFA.
Darkslowstar
26th August 2004, 16:46
In mod normal ar trebui sa bata Steaua pt. ca oltenii s-au apucat iar de ce stiu mai bine (in ultimul timp cel putin) adica sa-si dea la gioale.
Dar poate isi revine si Craiova.
leveu
26th August 2004, 17:13
La cum joaca Craiova Steaua nu are nici o sansa :nah: .....sa piarda :D ,sau ce credeati ca pierde Steaua?
cipi13
26th August 2004, 17:30
Orice ati zice....avem sansa noastra.....
baden
27th August 2004, 08:36
steaua a pierdut un meci acasa si cred ca il va pierde si pe urmatorul ... e clar ca au probleme.
Dupa meciul de cupa s-a vazut ca pot fi invinsi usor ... mai usor decat sunt ei in stare sa marcheze.
armin
27th August 2004, 09:13
Inainte de a incerca sa "bata" Steaua, juvetii s-au antrenat putin la bataie intre ei. Oare cum o sa se inteleaga in teren, la cati pumni atatea pase?
Singurul lucru demn de luat in seama legat de Craiova este ca Steaua considera meciul de duminica mai important decat returul uefa de ieri. Deci e clar ca vom castiga!
takanonanu
27th August 2004, 09:36
Steaua joaca un fotbal previzibil, cu putina concentrare poti sa-i bati usor ... sincer sa fiu daca poimaine vor fi unspe' ...pardon zece ca mine pe teren si guso in poarta i-as bate cu 3 sau 4 la zero in 9 din 10 jocuri, basca ca sunt un sedentarist .
vasile314tzurka
27th August 2004, 10:03
la cum a jucat steua ieri oricine ii bate. si nu e vina antrenorului. pot sa admit ca un jucator e mai slab decit altul, dar zacutul pe teren si asteptatul si mingicareala de loc.
cipi13
27th August 2004, 11:08
Singurul lucru demn de luat in seama legat de Craiova este ca Steaua considera meciul de duminica mai important decat returul uefa de ieri. Deci e clar ca vom castiga!
Adica halul in care au jucat a insemnat ca s-au menajat pentru craiova?
Sa fim seriosi....
vasile314tzurka
27th August 2004, 12:39
ai dreptate cipi, ar fi prea mare onoarea sa se menajeze pentru voi. oricum nu sunteti ca sarbii..:D
cipi13
27th August 2004, 12:49
Avem si noi unul....poate ii infecteaza si pe ceilalti....:D
armin
27th August 2004, 13:02
Pai atunci pentru cine au fost menajati titularii joi, pentru finala ligii campionilor de anu' viitor? :D Normal ca pentru meciul de duminica. Asa ca aveti motive sa va simtiti mai bine, Steaua va ia in calcul. Asta nu inseamna ca aveti sanse de punct in Ghencea, pt ca in primul rand nu aveti echipa.
Sincer sa fiu v-am luat si eu in calcul la inceputul campionatului, chiar mi-a placut Bundea si Gane, dar vad ca acum sunteti in cadere libera. Apro-pos, ati mai actualizat pretul pt Plesan? :D
otelulgalati
27th August 2004, 13:43
Nici nu se pune problema victoriei .Craiova nici sa nu viseze dupa felul cum joaca.,Craiova uite-te cum te dune staicu-n B
cipi13
27th August 2004, 13:45
Pai atunci pentru cine au fost menajati titularii joi, pentru finala ligii campionilor de anu' viitor? :D
La mintea lui jiji nu m-ar mira....:D
Sincer sa fiu v-am luat si eu in calcul la inceputul campionatului, chiar mi-a placut Bundea si Gane, dar vad ca acum sunteti in cadere libera. Apro-pos, ati mai actualizat pretul pt Plesan? :D
chiar daca acum suntem in oarecare cadere nu inseamna ca nu o sa ne revenim.....si nu exclude un rezultat bun pe ghencea....asa cum ati exculs un rezultat bun al sirbilor....:drak:
onci66
27th August 2004, 16:09
oricum o fi batem oltenii diseara 2-0,Oprita marcheaza amandoua golurile :thinkso: ( daaaa... joaca Oprita.....?)
inter
27th August 2004, 16:17
diseara ... unde prietene??? pe "lia Manoliu"? :D:D:D
cipi13
27th August 2004, 16:18
Poate merge la alt meci.....
ady_azzuro
27th August 2004, 16:23
Cred ca le-o tragem rau lu' zenga boys. Adevarata lor fatza s-a vazut in meciul din retur cu sarbii, zenga nu mai are multe zile la steaua, dupa infrangerea pe care o va suferi duminica seara, va fi demis de ciobanul lui sef. Eu o sa le tin pumnii stransi baietilor din avion si cred ca vor invinge cu 2-0...goluri Rubi si Gane! :yeah:
CRAIOVA FORZA CRAIOVA!!! :yeah:
inter
27th August 2004, 16:26
Adriano , ce surpriza :D:D, ai ajuns "acasa" :p?
iulian
27th August 2004, 16:31
Si "fata" voastra s-a vazut in meciul cu moldovenii ...sunteti tari ce mai :D
intere...e inca in Ro ...dupa IP :ok:
inter
27th August 2004, 16:33
iuliane inviasi? , ca azi dimineata ce era la gura ta :D:D:D
si nu uita ca tu esti in "top 3 " la "searching forums" :D:D
Vadim
27th August 2004, 16:43
Ady, poate vei tine noroc Craiovei, acum ca esti "acasa". Ca pina acum ai fost prin vacanta si nu a fost prea bine pentru Stiinta.
Daca esti in .ro poate vii si tu la forum meeting, ca te ascunzi ca un sobolan speriat de bombe.
Maximus
27th August 2004, 16:44
Iulian, unde ai abonament pe ghencea ca sa stiu unde iau biletele?
ady_azzuro
27th August 2004, 17:11
Am fost pe drumuri, ba la mare, ba la munte, prin Craiova am stat foarte putin, maine ma indrept spre camile, forum meeting poate la anu.
onci66
27th August 2004, 19:22
bai da smecheri sinteti voi,n-are voie omu' sa greseasca ca voi hop pe el....
rechinilor- sa nu zic cainilor. M-am grabit sa-nceapa meciul sa batem niste olteni ca pe covoare shi gata. :D :D :D
inter
27th August 2004, 19:26
ce sa spun.... vezi ce scrii si pe urma vb.!
Hoffa
28th August 2004, 00:13
dupa ce ca este scandal la Craiova si echipa nu joiaca nimic, ne mai arbitreaza si serea. Asta pe unde ne-a arbitrat ne-a rupt, ne-a scos mingea din poarta in trei meciuri, penaltiuri neacordate pentru noi si inventate pt adversari.
nu cred ca exista in fotbalul romanesc vreun arbitru care sa fi facut unei echipe atat rau cat a facut serea , Universitatii
Pacala
28th August 2004, 00:33
:ciocan: bate serea :ciocan: :ciocan: :ciocan: fomistul ala de la moldova care l9nge pe jos unde calca echipele din buciulesti, daca acolo ii place lui sa linga....
Mariusmadmax
28th August 2004, 03:18
Si la noi miroase a praf de pusca !
Dupa "mistocareala" cu sirbii - unde am atins culmea penibilului - Zenga demisionase , iar Rachita este pe post de "target" ! Curt si Ghionea lipsa ...
Radoi posibil sa nu joace => aparare improvizata !
Sper sa batem , da' nu mai sunt asa de convins !
Pronostichez un 1-0 ... greu !
corinutza_88
28th August 2004, 14:08
vad ca toti sunteti siguri ca "Steluta" va castiga lejer !
imi place cand unii se culca asa pe o ureche si nu se mai gandesc la adversar!
las' ca-i bine!
Blue
28th August 2004, 15:09
craiova este o echipa hidoasa in alcatuirea facuta de rednic. Rednic este cel mai nenorocit antrenor care a antrenat Craiova, bineinteles cu exceptzia flocea
pana nu pleaca rednic, echipa asta nu va juca fotbal pentru ca puriul se tine numai de fitile intre jucatori, vrea sa transforme Universitatea intr-o echipa in care PENTRU PRIMA DATA IN ISTORIA ACESTUI CLUB , strainii sint majoritari.
despre serea n-am ce sa spun, Universitatea Craiova trebuia sa-l recuze pe viata pe fomistul ala
Mariusmadmax
28th August 2004, 15:41
vad ca toti sunteti siguri ca "Steluta" va castiga lejer !
imi place cand unii se culca asa pe o ureche si nu se mai gandesc la adversar!
las' ca-i bine!
citeste ce am scris eu ...
the_big
28th August 2004, 15:48
craiova este o echipa hidoasa in alcatuirea facuta de rednic. Rednic este cel mai nenorocit antrenor care a antrenat Craiova, bineinteles cu exceptzia flocea
pana nu pleaca rednic, echipa asta nu va juca fotbal pentru ca puriul se tine numai de fitile intre jucatori, vrea sa transforme Universitatea intr-o echipa in care PENTRU PRIMA DATA IN ISTORIA ACESTUI CLUB , strainii sint majoritari.
despre serea n-am ce sa spun, Universitatea Craiova trebuia sa-l recuze pe viata pe fomistul ala
mai tineti minte anul trecut cand v-am zis ca o sa va convingeti de rednic perversu' :ok:
ricky
29th August 2004, 13:20
Hai si eu cu...presupusul...
Dupa parerea mea, daca jucatorii craioveni nu-l mai vor pe REDNIC atunci vom vedea un....recital STEAUA !
Pe mine insa ma framinta o alta intrebare ( cu care am fost nevoit sa-mi fac "bagajele" de pe o anumita pagina ! :evil: ) : de ce nu se poate lucra in liniste la CRAIOVA ?
Intrebarea mai are si o..."coda" : de ce mereu ALTII SINT DE VINA ?
Cind a venit, REDNIC era in stare sa pupe si steagul clubului (sau...a facut-o ?!) si a jurat cit...pe cer !
Si-acum ?
P.S. Ce spuneti daca REDNIC are deja un angajament ?!
La...RAPID ?!? :evil:
ady_azzuro
29th August 2004, 19:49
E jale mare in echipa noastra, e clar, nu vor sa joace, ne luam adio de la Rednic, acum va urma probabil Piturca. Isi bat joc de noi jucatorii astia penibili, ar trebui sa le fie rusine..... :headbang:
uti2102
29th August 2004, 20:02
Uite cum scapam de inca o "contracandidata" la titlu...... :evil:
gheneralu
29th August 2004, 20:05
Am zis eu ca o sa castige Steaua fara nici o problema. In a doua repriza nu cred ca o sa mai forteze, poate doar daca da si Craiova un gol.
BRAVO CFR CLUJ
Sir
29th August 2004, 20:27
n8u vreau sa pun sare pe rana dar 5-0 este deja mult prea mult......si Steaua a ratatat si un penalti prin Neaga :(
HM2
29th August 2004, 20:41
Bine ca si-au dat seama jucatorii cum tb sa abordeze un meci!ASTA-i Steaua ce-am poftit!ASta vrem!!!!!!!!!!!!ASTA-i Steaua ce-am poftit!
MuMiA
29th August 2004, 20:42
Probabil ca asha va shi ramane scorul: 5 - 0 pt. Steaua ! Bravo !
onci66
29th August 2004, 20:46
asta-i lucratura frate, nu-l mai vor pe Rednic oltenii, sau nu mai vrea Rednic la Craiova ca prea au avut picioarele incurcate astia. Oricum bravo STEAUA si bravo celor din Cluj. Au pus osul la bataie clujenii,cinste lor.
Sir
29th August 2004, 20:46
daca echipa adversa face marcaj aproximativ la atacanti, joaca fara pic de vlaga si mai este si in 10, e normal ca Steaua ce-o poftesti sa faca spectacol.asta nu-i echipa Craiovei...................e altceva :rolleyes:
Vadim
29th August 2004, 20:53
Macar Poli AEK a reusit sa dea Stelei un gol...
uti2102
29th August 2004, 20:59
Dupa cum au evoluat astazi (shi ma refer mai ales la primele 20 de minute, cand a fost egalitate numerica), ma intreb daca nu cumva in meciul cu Zeleznik jucatorii chiar nu au vrut sa joace. E adevarat, acum au fost in teren Neaga, Dumitru, Dica, Dorinel........Dar totushi s-a vazut dorintza de a juca, de a alerga 90 de minute. Felicitari pentru abordare, pentru determinare!
Cashtigul Stelei in meciul de astazi este Cristea, care cred k a dovedit ca merita locul de titular. Este exact pe tipicul Stelei : viteza, tehnica, fler ! Bravo Cristea!
Intrevad un viitor bun pentru fundashii laterali, shi ma refer aici la Neshu shi la Balan! Ambii au aratat pofta de joc; cred insa ca mai trebuie sa lucreze la faza defensiva.
In rest, felicitari tuturor jucatorilor stelishti shi publicului, care de aceasta data a intretzinut atmosfera 90 de minute.
Pentru Zenga : asta doresc suporterii stelishti! Concentrarea shi daruirea de care au dat dovada astazi jucatorii! 90 de minute! Pentru ca Steaua joaca fiecare meci la spectacol, la victorie!
PS : Oltenilor, sper sa avetzi demnitatea ca de-acum incolo sa fitzi cu ciocu' mic shi sa mai lasatzi pretentzile exagerate..... Cred k 5-0 va ajunge shi voua.......
ady_azzuro
29th August 2004, 21:01
O infrangere care doare extrem de mult, nu-mi inchipuiam asa ceva, cea mai mare bataie de joc, probabil ca jucatorii au decis sa scape de Rednic printr-o catastrofa...Lui Adnan Guso ar trebui sa i se construiasca o statuie in Banie, a dovedit-o ca este oltean 100%, ceilalti sunt facaturi. Plesan a inceput sa joace bine dupa 5-0 si s-a vazut ca pana atunci nu a vrut pt a-l lucra pe Rednic...rusinos rezultat, dar Stiinta va ramane intotdeauna CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI, asa ca:
Tinem cu echipa noastra
Si la bine si la greu,
O iubire alb-albastra
La Craiova e mereu,
O iubire alb-albastra
La Craiova e mereu.
Sir
29th August 2004, 21:03
Macar Poli AEK a reusit sa dea Stelei un gol...
nu poti sa nu te abtii sa nu zgandaresti o rana mai veche.... :mda:
ady_azzuro
29th August 2004, 21:04
PS : Oltenilor, sper sa avetzi demnitatea ca de-acum incolo sa fitzi cu ciocu' mic shi sa mai lasatzi pretentzile exagerate..... Cred k 5-0 va ajunge shi voua.......
alpopa, pe tine te depaseste situatia Craiovei, asa ca nu te mai baga, bucura-te cat mai ai timp de victoria asta umflata, ca nu o sa mai aveti ocazia sa faceti scor cu noi. Dupa ce ca am jucat prost ne-a mai furat si arbitrul, dand un penalty inexistent la Moti si eliminandu-l pe Murgan, asta este anul vostru, trebuie sa castige steaua campionatul....e ordin de la stana lui becali. :jerk:
Denis
29th August 2004, 21:07
frumos meci :drak: dar unde a fost shtiintza :evil:. bravo steaua /hello bravo zenga /hello. poate daca joci cu echipa asta o sa treci mai ushor de cska sofia :ok:. imi pare rau de guso. sa trezit cam tarziu dupa ce a dormit in prima repriza :sleep: :D
alpopa, pe tine te depaseste situatia Craiovei, asa ca nu te mai baga, bucura-te cat mai ai timp de victoria asta umflata, ca nu o sa mai aveti ocazia sa faceti scor cu noi. Dupa ce ca am jucat prost ne-a mai furat si arbitrul, dand un penalty inexistent la Moti si eliminandu-l pe Murgan, asta este anul vostru, trebuie sa castige steaua campionatul....e ordin de la stana lui becali. :jerk:
al popa are dreptate. steaua a jucat mai bine, iar shtiinta nu prea sa vazut in jok :D
dragos_popa17
29th August 2004, 21:12
Dupa cum s-a jucat Craiova trebuie sa se bucure ca a fost doar 5-0. Noroc cu Guso ca altfel termina mai rau ca Timisoara in primavara. S-a vazut azi ca meciul cu Zeleznik a fost doar o intamplare. Pot sa spun linistit ca pana acum Steaua a jucat cel mai bun fotbal. A gresit doar cu Rapidul cand Zenga a vrut sa schimbe prea multe deodata. Acum si-a revenit insa si s-a vazut. Deageaba spun oltenii ca jucatorii l-au lucrat pe Rednic. Daca vroiau sa-l lucreze pierdeau cu 2-0 nu cu 5-0.
S-a vazut azi ca Steaua este favorita la titlu, este mult mai constanta decat Rapid si Dinamo(Adica decat Rapidul, ca Dinamo este si ea constanta. 3 infrangeri in 4 meciuri)
ady_azzuro
29th August 2004, 21:19
al popa are dreptate. steaua a jucat mai bine, iar shtiinta nu prea sa vazut in jok :D
Recunosc si eu ca steaua a jucat de 100 de ori mai bine ca Stiinta, mi se pare normal, o arata scorul...
Vadim
29th August 2004, 21:19
Tinem cu echipa noastra
Si la bine si la greu,
O iubire alb-albastra
La Craiova e mereu,
O iubire alb-albastra
La Craiova e mereu.
Ady, te credeam om serios, la scorul asta tu cinti pentru echipa ta? Nu uita ca voi ati condamnat cel mai vehement galeria lui Poli, care a cintat pina la capat la 1-8... Ar trebui sa injuri, sa rupi scaune... Asa spuneati voi atunci...
deep purple
29th August 2004, 21:25
Ady, te credeam om serios, la scorul asta tu cinti pentru echipa ta? Nu uita ca voi ati condamnat cel mai vehement galeria lui Poli, care a cintat pina la capat la 1-8... Ar trebui sa injuri, sa rupi scaune... Asa spuneati voi atunci...
Vadime, asta se aplica in primavara. Din acest sezon s-au schimbat reguliile. :D
ady_azzuro
29th August 2004, 21:25
Ady, te credeam om serios, la scorul asta tu cinti pentru echipa ta? Nu uita ca voi ati condamnat cel mai vehement galeria lui Poli, care a cintat pina la capat la 1-8... Ar trebui sa injuri, sa rupi scaune.
Eu nu cant, numai de asta imi arde mie acum...eu doar sunt alaturi de clubul Universitatea, dar nu si de acest jucatori mercenari si conducatori. Pana la urma tot trebuie s-o scoatem la capat, chit ca ne vom lupta cu echipe gen sportu, iasi, timisoara si brasov la retrogradare, n-avem ce sa facem, asta este situatia, n-avem cum sa nu mai tinem cu Stiinta dupa o infrangere drastica. Salut decizia galeriei de a pleca la pauza, nu mai merita sa urmareasca un asemenea umilinta.
Hoffa
29th August 2004, 21:28
poate parea un pic straniu dar cred ca un astfel de scor ne ajuta, poate scapam de panorama aia de antrenor. Fara papura apararea a fost daramata total, pe partea lui Buhus a fost bulevard , Moti cred ca a luftat aproape toate mingiile, pe Mutica nici nu l-am vazut pe teren, de aia a fost si aplaudat de galeria stelei pe final :(
schimbari anapoda , iar si iar borbely, rednic gasi si vinovatii , pe preda is gane, pare comic daca n-ar fi tragic. Rednic este nebun, iar cand am vazut ca aia din galerie ii strigau numele mi-am dat seama ca ori sint nebuni ori le dau rednic bani.
Plesan ca deobicei, cel mai slab de pe teren.
sper ca macar la scorul asta sa-l dea afara pe rednic desi cred ca raul cel mai ramane dinel staicu
E jale mare in echipa noastra, e clar, nu vor sa joace, ne luam adio de la Rednic, acum va urma probabil Piturca. Isi bat joc de noi jucatorii astia penibili, ar trebui sa le fie rusine.. pai sa vina piturca, tot raul spre bine
ce i-as mai amenda eu pe fotbalisti dupa startul asta...
ady_azzuro
29th August 2004, 21:29
Vadime, asta se aplica in primavara. Din acest sezon s-au schimbat reguliile. :D
Tu mai bine intoarce-te la unditza si pescuieste in liniste ca esti dus de mult cu pluta. :cya:
Quartz@nu
29th August 2004, 21:30
FELICITARI ECHIPEI STEAUA .....IAR armatei ultra SA SE DECIDA ODATA :ACUM IL HULESC PE ZENGA ,ACUM IL SLAVESC .. :rosu: U.CRAIOVA SPER SA EVOLUEZE DE LA ANUL IN DIVIZIA B :evil:
ady_azzuro
29th August 2004, 21:31
pai sa vina piturca, tot raul spre bine
ce i-as mai amenda eu pe fotbalisti dupa startul asta...
De unde sa-i mai amendezi daca nici pe prime nu joaca si nici salariile nu si le mai iau. Staicu nu da nimic la echipa si de-aia se formeaza gasti. Principalul vinovat este dinel staicu. :rosu:
Hoffa
29th August 2004, 21:32
alo, popa, vadim, si restul stelistilor, nu va zbenghiuti atat, rezultatul este inselator pentru steaua, la Craiova sint probleme si nimeni nu joaca nimic. Vedeti voi cu bulgarii care va este valoarea.
nu mor caii cand voi cainii .... acum este un fel de bucuria nebunilor ce faceti voi doi
penibil momentul penaltiului, oita ratacita aflata in offside a fost deposedata perfect regulamentar dar foamea-n gat , serea se grabi sa inventeze un 11 m , ii era frica ca face steaua prea repede scor si nu mai poate ajuta steluta sa castige si astfel pierde banul promis de gigi :D ..ramane sere fara paine
ady_azzuro
29th August 2004, 21:33
FELICITARI ECHIPEI STEAUA .....IAR armatei ultra SA SE DECIDA ODATA :ACUM IL HULESC PE ZENGA ,ACUM IL SLAVESC .. :rosu: U.CRAIOVA SPER SA EVOLUEZE DE LA ANUL IN DIVIZIA B :evil:
In 40 de ani de cand a promovat in divizia A, Stiinta nu a retrogradat niciodata, asa ca e putin probabil sa se intample de aceasta data. Nu pot sa zic decat ca va asteptam in Banie, sa ne luam revansa. :ok:
deep purple
29th August 2004, 21:34
Tu mai bine intoarce-te la unditza si pescuieste in liniste ca esti dus de mult cu pluta. :cya:
Vorbesti de parca eu sunt cel ce ma contrazic tot timpul. :D
Barna tinere... BARNA!!! :D
Hoffa
29th August 2004, 21:36
dorysule, poate veti avea nevoie de puncte ca de aer in retur ca sa luati titlul si va ardem atunci si va ardem la Craiova, nu te grabi cu concluziile ca se intoarce roata, ai sa vezi
iulian
29th August 2004, 21:37
Pronostichez un 1-0 ... greu !
ai fost pe aproape :D
Atmosfera fantastica pe stadion,normal,cand echipa joaca...pacat ca au stricat-o pupincuristi din galerie strigand....inca nu imi vine sa cred...PNG!!! :rosu:
inter
29th August 2004, 21:38
o echipa formata din 8 rahati, care tre sa fie opriti la Hanul Doctorului... astia nu mai au ce cauta in Craiova....
singurii care au miscat cate ceva...Guso, Plesan (care a vrut sa joace), Buhus si partial Vigariu...
Cat despre Rednic, chiar ca nu-l inteleg... iarasi il baga pe ratatu ala de Borbely (Mc.Breen unde esti?.... macar tu alergai...), Mutica ...penal de-a dreptul... iar restul ..statui!
Adancule pastreaza-ti opiniile pt. tine.. ia nu ne mai creieri la cap cu parerile tale...tu nici nu stii cu ce echipa tii si mai vb! :mad:
Steaua a jucat mai bine, tusierul a fost penal... dand numai decizii aiurea... la cat de slab au jucat cizmele noastre ... se mai baga in seama si cealalta cizma!
La finalul meciului , singurul jucator care a ramas pe teren si s-a dus la galerie(au mai ramas numai cei din Sezione).. a fost ca de obicei GUSO..... ceilalti niste nesimtiti!
Singurul moment frumos asta seara a fost ca l-am vazut si /hello pe BELODEDICI!
Vadim
29th August 2004, 21:39
alo, popa, vadim, si restul stelistilor
Meseriasule, eu nu sint stelist.
In alta ordine de idei, cred ca Craiova poate si mai bine (un 2-7, 1-8 etc :D), insa acum il sapa adinc si temeinic pe Rednic... :headbang:
iulian
29th August 2004, 21:40
Hofa te cam contrazici singur....cateva posturi mai sus recunosti ca tractoristi din Poplaca jucau mai bine si mai jos acuzi arbitrajul....nu esti fair...
uti2102
29th August 2004, 21:41
:lol: Shi juvetzii striga : NE-A FURAT ARBITRUL !!! :lol: :lol: :lol:
SUNTETZI PENIBILI !!!
PS : "bucuria nebunului" de care zici tu Hoffa nu e din cauza ca suntem entuziasmatzi de joc.....ne shtim noi problemele noastre! shi sunt mari! bucuria vine din faptul ca v-am dat o palma peste ceafa! poate acum va vedetzi shi voi lungul nasului! avetzi atata demnitate sau continuatzi sa improshcatzi cu excremente pe-aici ?! :jerk:
deep purple
29th August 2004, 21:43
Adancule pastreaza-ti opiniile pt. tine.. ia nu ne mai creieri la cap cu parerile tale...tu nici nu stii cu ce echipa tii si mai vb!
Ce te face sa crezi ca vorbea cineva cu tine? Te crezi asa important? Ei bine, teapa. :D
Las' nu mai fiti suparati ca o sa luati campionatul anul asta. Important acum e sa-i retrageti pasaportul lui Rednic. :evil:
poate acum va vedetzi shi voi lungul nasului! avetzi atata demnitate sau continuatzi sa improshcatzi cu excremente pe-aici ?! :jerk:
Cat optimism pe tine Alpopa. :D Esti foarte visator. Si eu cred ca armata romana va invada Rusia prin octombrie anul asta. :D
inter
29th August 2004, 21:45
bey alpopa nu mai vb. tampenii , iulian a stat langa mine.. si a vazut cum tusierul ala a oprit sau a aratat invers la toate actiunile Stiintei din repriza a 2-a... nu aveati voi nevoie de ajutorul lui, da nesimtitul mala a fost penibil.
iulian
29th August 2004, 21:46
la toate actiunile Stiintei din repriza a 2-a... .
toate...adica amandoua :D
ady_azzuro
29th August 2004, 21:55
Vorbesti de parca eu sunt cel ce ma contrazic tot timpul. :D
Barna tinere... BARNA!!! :D
Vezi ca te cauta postasul pe acasa, s-ar putea sa-ti dea o veste la drum de seara! :ok:
uti2102
29th August 2004, 21:56
Lohohol! Inter! Ia un pahar cu lapte shi urmareshte inregistrarea meciului! Deciziile luate de asistentzi au fost excelente! Borbely a fost prins clar in offside de 2 ori!
Singura faza la care am dubii e decizia centralului de a dicta penalty!
Hoffa
29th August 2004, 21:58
inter: ce ai vazut tu bun la vigariu in acest meci ca nu reusesc sa inteleg opinia ta
alpopa : nu aveati nevoie de ajutorul arbitrului , am amintit faza aia hazlie pentru ca sa subliniez ce am spus si inainte de meci, oricum Craiova nu avea nici o sansa, dupa ce ca era scandal in flaore la echipa, mai arbitra si serea care de fiecare data ne-a furat urat
de data asta partea hazlie a fost panica cu care a dat penaltiul si eliminarea la doi zero la o deposedare perfecta. serea era panicat ca se duce scorul si nu mai are faze sa ajute steaua si ramane omul fara banii promisi de becali
vadim: minti teribil de prost, nu este stelist, esti stelist feroce
deep: chiar asa, tu parca tineai cu ripensia sau poli acum un an parca. de cand te-ai facut tu stelist, de la care meci ?
inter
29th August 2004, 21:59
alpopa eram chir pe linia de 16, asa ca nu ma lua cu ce-ai vazut tu din fotoliu :p, nu vb. numai de offsideuri ci si de mingiile deviate de aparatorii stelisti in corner si el indica aut de poarta.... :headbang:
Hoffa@: a alergat intr-una, la tv. nu se vedea, dar pot sa spun ca a muncit... fata de ceilalti..
Hoffa
29th August 2004, 22:01
Lohohol! Inter! Deciziile luate de asistentzi au fost excelente!
Singura faza la care am dubii e decizia centralului de a dicta penalty!
ai dreptate, au fost excelente pentru steaua.Oricum asta a fost un meci in care se stia dinainte rezultatul stiindu-se scandalul de la Craiova si cine va arbitra, oricum ai da-o, rezultatul era clar
uti2102
29th August 2004, 22:04
Inter! Mai uite-te odata la reluari! O sa vii singur sa zici ca te-ai grabit!
Iar tu Hoffa! Eshti caraghios! Serea a dat eliminare pentru ca unul din jucatorii craioveni l-a bruscat, dandu-i peste mana!
Pentru cei cu mintea limpede, adica non-juvetzi : fitzi atentzi la spectacol! oltenii o pun de-o comedie ce n-a vazut Parisu' in seara asta! complot al jucatorilor, arbitru mituit cu cashcaval shi urda........ :happy
inter
29th August 2004, 22:07
bey da esti patetic, nu spun ca n-ati meritat victoria, da mai scuteste-ma cu arbitrajul nesimtitilor alora, daca va arbitra pe voi asa... nu mai aveati loc pe forum ... ca sa le aduceti acuze!
cat e scorul la F-I? stii ceva? :cool:
Hoffa
29th August 2004, 22:09
nu crezi ca te-a luat valul si vorbesti cam urat?
intradevar eliminarea a fost pentru proteste, dar erau intemeiate
stii tu mai bine care sint produsele casei la voi... urda...
deep purple
29th August 2004, 22:10
deep: chiar asa, tu parca tineai cu ripensia sau poli acum un an parca. de cand te-ai facut tu stelist, de la care meci ?
Nu sunt deloc stelist. Ba chiar mi-e ciuda pe voi c-ati furat-o in asa hal, dar nu pot sa-i inteleg pe unii copii de-aici care nu sunt in stare sa duca o discutie la bun sfarsit fara sa se contrazica sau sa-si arate muschii care nu-i au. Nu poti spune ca "batem la scor" cad la club e scandalul care e. Nici Steaua nu e nu stiu ce echipa dar se pare ca la Craiova nelinistea tine la nesfarsit.
danic
29th August 2004, 22:12
Si mie imi este ciuda pe Craiova nu meritau sa fie batuti la acest scor..........
iulian
29th August 2004, 22:14
QED
mie imi este ciuda ca nu a fructificat Neaga macar 2 din ocaziile avute....ca imi schimbam avatarul :D
uti2102
Eu nu ma leg inter de "am meritat" sau "n-am meritat" victoria. E clar ca am meritat-o. Ma deranjeaza ca datzi din nou vina pe arbitrii! Tzi-am zis, s-a vazut clar shi dupa reluari ca deciziile arbitrilor au fost excelente. Cel putzin alea luate de tushieri! Am rezerve la penalty, nu-mi dau seama daca Motzi a atins sau nu mingea. De-aia nu ma pronuntz. Dar de-aici shi pana la "nesimtzitul ala" e cale lunga!
Maximus
Tocmai am venit de la meci.
Arbitraj ostil, atmosfera de caca intre jucatori, neincredere, jucatorii stelei au jucat pentru zenga, acestea sunt cauzele umilintei de pe ghencea.
Mai bine stateam acasa, bere rece si reluari. Poate prindeam si umilinta lui dinamo si eram mai linistit...
inter
29th August 2004, 22:18
Tzi-am zis, s-a vazut clar shi dupa reluari ca deciziile arbitrilor au fost excelente. Cel putzin alea luate de tushieri! Am rezerve la penalty, nu-mi dau seama daca Motzi a atins sau nu mingea. De-aia nu ma pronuntz. Dar de-aici shi pana la "nesimtzitul ala" e cale lunga!
hai ca n-are rost sa ma contrazic cu tine, daca n-ai dost la meci... iti va confirma un stelist de-al tau (pe pm) ceea ce a vazut ... asa ca hai sa nu mai vb. de NESIMTITII aia!
iulian
29th August 2004, 22:19
Seara perfecta pentru stelisti....
1. Rapid a pierdut ..
2. Dinamo umilita ....
3. si cel mai important ...Steaua a umilit Craiova....
Peeerrrrfeect :ok:
Vand vise
29th August 2004, 22:21
Craiova a avut noroc cu caru’. 5-0 este un scor foarte mic. Dupa cum a decurs meciul trebuia sa fie 10-0.
STEAUA a jucat foarte bine /OLE/
Catalanul
29th August 2004, 22:24
unde este echipa care la inceputul campionatului ava ganduri de a lua titlul de campioni??? :confused:
sper ca v-ati scos din cap ideile de a lua campionatului :mda:
steaua a demonstrat azi ca craiova e o echipa mediocra (care dupa 5 etape de campionat nu are nici o victorie si a marcat doar un gol:rosu: )
ady_azzuro
29th August 2004, 22:28
steaua a demonstrat azi ca craiova e o echipa mediocra (care dupa 5 etape de campionat nu are nici o victorie si a marcat doar un gol:rosu: )
Nu e mediocra, e chiar foarte slaba... :(
uti2102
29th August 2004, 22:33
hai ca n-are rost sa ma contrazic cu tine, daca n-ai dost la meci... iti va confirma un stelist de-al tau (pe pm) ceea ce a vazut ... asa ca hai sa nu mai vb. de NESIMTITII aia!
Daca se vede mai clar de la stadion shi nu de pe TV, ce sa mai zic.....ai dreptate! :drak:
Quartz@nu
29th August 2004, 22:36
CAMPIONII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /hello /hello /hello
Sir
29th August 2004, 22:40
Eu nu cant, numai de asta imi arde mie acum...eu doar sunt alaturi de clubul Universitatea, dar nu si de acest jucatori mercenari si conducatori. Pana la urma tot trebuie s-o scoatem la capat, chit ca ne vom lupta cu echipe gen sportu, iasi, timisoara si brasov la retrogradare, n-avem ce sa facem, asta este situatia, n-avem cum sa nu mai tinem cu Stiinta dupa o infrangere drastica. Salut decizia galeriei de a pleca la pauza, nu mai merita sa urmareasca un asemenea umilinta.
adi>du-te la culcare ca e tarziu......Poli Timisoara este pe locul 8, conjunctural,norocos cum vrei tu...................................dar Stiinta este pe un loc retrogradabil.E adevarat ca abia este inceput de campionat dar totusi...nici o victorie :mda:
inter
29th August 2004, 22:43
sir@: si tragic e ca nici nu intrevad.... in urmatoarea perioada vreun succes al Craiovei.... :mad:
Maximus
29th August 2004, 22:49
Daca se vede mai clar de la stadion shi nu de pe TV, ce sa mai zic.....ai dreptate! :drak:
Alpopa din cronica de pe gsp:
"Singura scuză pentru ei este penaltyul din care s-a făcut 3-0, acordat greşit de arbitru, fiindcă Moţi a atins întîi mingea."
Se pare ca din stadion se vede mai bine. Stelisti din astia care stau acasa si comenteaza sunt destui.
iulian
29th August 2004, 22:55
Arbitrajul...daca a fost sau nu penalty...daca a fost sau nu offide....daca a fost sau nu corner...nu scuza cu nimic jocul prestat de olteni asta seara....
valimarine ...inter....sunteti voi convinsi ca daca nu s-ar fi dat acel penalty de x...Craiova si-ar fi revenit cumva si ca altul ar fi fost deznodamantul ???? Sincer..........
Maximus
29th August 2004, 22:57
Nu ne reveneam ca n-avem cu ce dar sa sustii ca a fost penalty e jalnic...Mai stai si acasa si te uiti degeaba la tv
inter
29th August 2004, 22:58
gata o dai in balarii, pa se putea termina si 10-0, da nu aveati nevoie de ajutorul Nesimtitilor, sau fara acel ajutor nu va simtiti bine?
iulian
29th August 2004, 23:00
Daca asta te face sa dormi linistit ....nici eu nu cred ca a fost penalty ...dar de aici si pana la a spune ca nu ne simtim bine fara ajutorul nesimtitilor tai...e cale lunga...
uti2102
29th August 2004, 23:01
"Singura scuză pentru ei este penaltyul din care s-a făcut 3-0, acordat greşit de arbitru, fiindcă Moţi a atins întîi mingea."
Se pare ca din stadion se vede mai bine. Stelisti din astia care stau acasa si comenteaza sunt destui.
Mai rasfoieshte thread-ul. Am zis ca am rezerve la penalty! Era vorba de offside-uri. Shi din ce scrii tu acolo se pare ca GsP imi da dreptate, nu-i asha Inter ?
Saber Rider
29th August 2004, 23:06
Pai si daca atinge mingea si o indeparteaza, dar dupa aia il ia cu farasul pe Neaga, inseamna ca l-a faultat fara minge, adica rosu direct.
Faza a fost super-clara. Moti a intervenit prin alunecare, a atins mingea, dar l-a si luat pe sus pe Neaga. Asta numai "deposedare curata" nu e !!! Asa ca pedeapsa a fost in consecinta.
Degeaba incercati sa aruncati o parte din vina acestui esec arbitrilor, ei au facut o treaba buna, chiar foarte buna. S-a vazut la reluarile date foarte clar fiecare offside, si contra Stelei si contra Craiovei --- toate au fost impecabil fluierate. Chiar n-are rost sa insistati la capitolul offside-uri.
Vina este pe de o parte atitudinii negative de joc a craiovenilor, dar si atitudinii super-pozitive a stelistilor, care au alergat aproape de doua ori mai mult ca cei craioveni. Aici nu au avut nici o influenta arbitrii la stabilirea scorului.
Asa ca mai uitati-va la reluari, voi astia care ati fost pe stadion, ca se pare ca nu ati vazut bine deloc daca sunteti in stare sa acuzati arbitrii de vreun offside sau ca nu a fost penalty la acea faza. Si mi se pare foarte corecta si eliminarea, sa dai peste mana arbitrului chiar nu se face, indiferent de situatie.
Sir
29th August 2004, 23:10
sir@: si tragic e ca nici nu intrevad.... in urmatoarea perioada vreun succes al Craiovei.... :mad:
inter>stai linistit.......daca Bistrita de atatia ani este in div. A, fara sa joace nimic este imposibil ca echipa fanion a Craiovei sa retrogradeze.....fac pariu cu oricine ca Stiinta isi va reveni
leveu
29th August 2004, 23:28
Felicitari Steaua :) ,dar nu trebuia sa-i bateti asa urat :evil:
IlMILAN
29th August 2004, 23:35
Felicitari pentru victorie:ok:
Am vazut primele 20 de minute , am plecat la 2-0. Steaua a jucat fotbal, o asezare interesanta.
Referitor la ce s-a scris aici despre arbitraj nu pot sa ma pronunt, inca sa vad reluarile la televizor.
Pt inter & ady_azzuro: Ma manaca palmele sa fac un misto crunt de voi... insa sincer imi pare rau de Craiova.Ar trebui sa va platesc cu aceeasi moneda, insa chiar nu are rost.
Pt ceilati suporteri olteni: Imi pare sincer rau de Craiova, voi stiti mai bine cine sunt vinaovatii.
Pt . Timisoreni: faceti bine si rezumati-va la a comenta meciul asta si lasati mistoul ieftin adresat oltenilor, nici noua nu ne-a placut ce au facut ei atunci...parerea mea ar fi cel mai bine sa-i lasam sa jeleasca....
EDMOND_
29th August 2004, 23:45
Pai IlMILAN , eu sunt unul care chiar nu jelesc! Sper ca acest rezultat sa-l faca pe Rednic sa-si dea demisia! Eu sunt convins ca echipa asta are potential! Si Badea sau Piturca sau chiar Sandoi vor obtine rezultate bune destul de repede! Mi-ar parea rau ca rezultatul acestui meci sa nu aiba aceasta finalitate!
IlMILAN
29th August 2004, 23:49
Edmond_ , asta e ...am spus ca voi cei care urmariti ce se intampla acolo stiti mai mult.Insa sa nu spui ca 5-0 ti-e indiferent......
Poate am fost prea dur cand am folosit verbul a jeli....
leveu
29th August 2004, 23:52
Se poate din cauza lui Rednic Craiova sa nu joace fotbal :confused:
Cred ca daca pleaca Rednic Craiova se pune pe picioare.
Sergio
30th August 2004, 00:39
Dar cu Rednic Craiova a avut un final de campionat fulminant anul trecut...Ce s-a intamplat, nu-l mai vor jucatorii?
Mariusmadmax
30th August 2004, 01:22
In 40 de ani de cand a promovat in divizia A, Stiinta nu a retrogradat niciodata, asa ca e putin probabil sa se intample de aceasta data. Nu pot sa zic decat ca va asteptam in Banie, sa ne luam revansa. :ok:
ei nici chiar sa va bateti la retrogradare ...
Ceea ce nu inteleg eu sunt urmatoarele :
- prea multi straini-straini , si multi mercenari romani - Craiova nu mai produce ?
- Rednic era cel mai mare antrenor , vroiati campionatul cu el - Acum nu-l mai vreti ?
- Badea e singurul care vrea binele ? Eu cred ca mai mult strica decit repara !
Calm down !
ViolaBoy
30th August 2004, 01:49
si eu cred ca jucatori il vor pe rednic sa plece. si badea asta e un nu stiu, mai bine ati fi fara el in conducere.
EDMOND_
30th August 2004, 02:27
Dar cu Rednic Craiova a avut un final de campionat fulminant anul trecut...Ce s-a intamplat, nu-l mai vor jucatorii?
sergio , este doar o parere...am fost in cadere libera...incepand cu meciul de la Timisoara unde am avut o repriza intreaga un om in plus si am plimbat mingea pe semicerc.... ( Rednic a avut trei meciuri un om in plus in teren si nu a fortat niciodata victoria.) Daca bateam la Tmisoara treceam pe trei...de fapt Rednic a avut la indemana aceasta performanta dar a ratat-o, era sa piarda si locul patru..noroc cu Otelul ca a facut blat cu Bacaul....
Rednic a fost cel mai sprijinit antrenor din cati au trecut in ultimul timp pe la Craiova si a avut cea mai mare libertate de miscare. Cu exceptia lui Pascovici i-au fost adusi toti jucatorii pe care i-a cerut , desi jumate din ei nu au ce cauta la Craiova!
Caracteristic lui Rednic: a gasit vinovatii pentru esec! Papura ca s-a dat accidentat si nu a vrut sa joace si Murgan care intentionat si-a provocat eliminarea sa lase echipa in zece oameni!
armin
30th August 2004, 08:20
Zenga a abordat foarte bine ultimele 3 meciuri (in 7 zile, cu Radoi accidentat). A pus pe ultimul plan meciul cel mai putin important. Rusine suporterilor care hulesc echipa sau antrenorul dupa o singura infrangere. Suporterii sunt cei care sunt alaturi de echipa la greu, asa cum il vad aici pe Ady_azzuro, care e alaturi de echipa sa si dupa meci, spre deosebire de ceilalti craioveni care s-au intrecut unul pe altul in aberatii inainte de meci, iar acum baga capul in nisip.
Bravo Zenga, de 3 ani cu Piturca nu i-am mai vazut pe ros-albastrii sa continue sa atace dupa ce aveau 2-0. Au facut-o pentru noi, si le multumim.
Forza Steaua!!
giovanni BV
30th August 2004, 08:23
STEAUA sus rasare , Campioana MARE !!! Noi totzi te iubim , pin-o sa murim !!! GO , STEAUA , GO !!!
Red Heat
30th August 2004, 10:40
Pacat ca meciul s-a stricat dupa faultul imaginar din careu (la primul penalty)
armin
30th August 2004, 11:05
S-a stricat pentru tine, ca te roade scorul. Oricum facea Steaua scor, cu sau fara penalty-ul ala. A mai ratat unul, si tot ofticati ati ramas. Iar eliminarea nu e in urma fautului, ci a comportamentului jucatorului.
Forza Steaua! Esti pe primul loc!
Dansan
30th August 2004, 12:09
Mai mai las-o 'ncolo! :) :) :)
The Dude
30th August 2004, 12:55
Atitudinea Suporterilor Fata De Zenga (Aplaudat La Victoria Din Groapa , Fluerat La Meciul Din UEFA , Aplaudat La Victoria Impotriva Craiovei ) A Fost Dupa Parerea Mea , Corecta . Zenga Nu Este Omul Cu Care Steaua Trebuie Sa Aiba Rabdare . De LA El Se Asteapta Numai Victorii , Sau Macar Un Joc Care Sa Ne Faca Sa Spunem Dupa Meci : Da Domne' Am Pierdut Am Jucat Mai Bine , Dar Am Avut Ghinion (Si Asta Doar Odata La 10-15 Meciuri :) ).
Cat Despre Scandarile Unor Asa Zisi Suporteri La Adresa "P.N.G." :rosu:
Darkslowstar
30th August 2004, 13:08
Ce au scandat suporterii? Pro PNG?
Sabre Rider, imi aduci aminte de Stefan la Procesul Etapei cand nu vroia sa recunoasca un pinalty nici cand toata lumea spunea altfel si imaginile erau clare ca lumina zilei. Oricum esti simpatic, asa ca nu cred ca se supara cineva, doar se amuza. :ok: /hello
vasile314tzurka
30th August 2004, 13:29
incearca sa scrii normal pina una alta. :rosu:
penalty sau nu, craiova ieri a aratat doar cadere libera. a-l scoate doar pe rednic vinovat e doar o gluma buna. nu e prima oara cind sunt bisericute in echipa si cind jucatorii decid cine sa-i antreneze. curatenie trebuie facuta in echipa in primul rind ca au fost niste nenorociri pur si simplu.
p.s. si prosport:
MINUTUL 18 - penalty acordat greşit de Serea pentru un presupus fault în careu al lui Moţi la Neaga. Imediat, din buzunarul arbitrului iese şi cartonaşul roşu pentru Murgan pentru proteste care au trecut de limita admisibilă a violenţei
apparte
30th August 2004, 14:37
Intere,asa va lua si Inter-ul titlul!ca si Craiova! :evil: :evil: :evil:
inter
30th August 2004, 14:45
apparte stai flexat cu Interul ca aici e vb. de Craiova, da daca tot esti in "viteza" ... facem pe-o lada de bere?:p
armin
30th August 2004, 14:56
Un suporter adevarat tine cu Steaua si atunci cand joaca prost, ba mai mult, poate atunci are nevoie echipa mai mult decat oricand de ajutorul suporterilor. Daca un jucator joaca prost, masurile se iau dupa meci. Daca huidui un jucator in timpul meciului, are de suferit toata echipa.
cipi13
30th August 2004, 15:00
Eu tin cu craiova....da aseara nu a jucat craiova....habar nu am cine a fost pe teren da` aia nu a fost craiova.....
A fost o echipa de petarde care nu au fost in stare de nimic.....
Cit despre cine e vinovat si rednic si jucatorii sunt la fel de vinovati..
Rednic pentru ca nu are nici o idee tactica foarte clara...iar jucatorii pentru ca nu pun nici un fel de suflet in joc. Sunt apatici si fara chef....
IlMILAN
30th August 2004, 15:06
apparte stai flexat cu Interul ca aici e vb. de Craiova, da daca tot esti in "viteza" ... facem pe-o lada de bere?:p
Ai prins glas verisoare?:D Io am zis sa te menajez dar nah daca insisti....
Are dreptate apparte:D si inter si craiova au multe sperante in pauza competitionala:D
P.S Mere la mine cu lada de bere ce zici mere pe o lada de Heineken? ....daca te tine...si o sticla de 2L de whisky:D
inter
30th August 2004, 15:12
nu pe whisky, prefer vodca :D:D
deci asta e !
IlMILAN
30th August 2004, 15:21
ok, lada ramane lada, eu dau votca Finlandia daca vrei si tu un Johny:D mere....
P.S sa nu fim chiar off-topic facem si pt Craiova?:D
inter
30th August 2004, 15:25
RAMANE PE ALTA DATA :p, DACA A PUTEA SA-L CLONAM ACUM PE GUSO , as face, dar avand in vedere ce idioti imbraca tricourile Craiovei acum ..... pas! :headbang: :headbang:
Denis
31st August 2004, 10:55
maaama, ce rezultat final! A mai batut vre-0 data steaua pe craiova cu scorul asta, sau mai mare? sau e istorie? oricum, mia placut cum a jucat dica.
Felicitari echipei, lu zenga, lu meme, shi lu becali /hello. Multumesc pt spectacol! :D
vasile314tzurka
31st August 2004, 11:46
cinstit sa fiu fac pariu ca daca e dat afara papura si se umbla la banii somnolentilor exista sanse mari ca stiinta sa-si revina. altfel o sa schimbe antrenori ca are cine sa le caute nod in... papura. :rosu:
inter
31st August 2004, 11:59
:ok: vasile
Angelina Jolie
4th September 2004, 11:40
Olteni, aveti grija! Vine acceleratul de Cluj peste voi!
Mariusmadmax
5th September 2004, 16:41
Olteni, aveti grija! Vine acceleratul de Cluj peste voi!
pai daca ii "calcati" si voi se duc in B ...
iulian
9th September 2004, 12:04
Special pentru inter si valimarine :D
http://alpopa.home.ro/site/alpopa_home_ro/craiova.gif
Daca nu apare imaginea ...o puteti vedea aici :D
uti2102
9th September 2004, 13:29
Inter vad ca are valentze de golgheter! :happy
IlMILAN
9th September 2004, 13:45
Special pentru inter si valimarine :D
de ce doar pentru ei:D?
Iuliane 2-ul de la tine vine de la 2 beri?:D
Io vad ca si "altzopa" e golgheter:d .....deh daca e o "cotofana" adevarata:D
P.S Verisorule io nu te mai iau in colimator ca vad ca nu mai reusesti sa scoti "camesa"...cu astia:D
apparte
10th September 2004, 11:06
Abia azi am observat...mey,tu stii ca echipele care-mi plac mie in Italia sunt in Serie B si C :evil: ,poate vrei sa devin fan Inter! :evil: :evil:
Merge pariul!Sper ca la anul sa pot ajunge in Bucuresti la turul 3 al CL,la Steaua-Inter :evil: :evil: ! :ok:
cocomic
10th September 2004, 14:53
la turul 3 al CL,la Steaua-Inter :evil: :evil: ! :ok:
:drak: faza amuaznta e ca steaua a castigat ultima oara (chiar daca si prima) CL dupa inter... si a mai si ajuns odata in finala, in ultimii 20 de ani...
apparte
10th September 2004, 16:08
N-a fost dupa Inter ci dupa Juventus...(1985,stad Heysel,Juventus-Liverpool 1-0).Dac-ar fi fost dupa Inter....hehehehe....era istorie veche :evil: !
RstInPc
5th October 2004, 10:27
Scuze ca redeschid o rana. Pentru cei care spun ca arbitrajul a fost fara cusur mai ales a tusierilor (faza ofsaid trecut cu vederea la Cristea in min. 51):
http://www.dinamo-online.net/furaciuni/steaua_cr7.jpg
Screenshot preluat din forumul dinamo-online. Pentru mai multe detalii (inclusiv faza din min 18 in care s-a dictat 11m) AICI (http://www.dinamo-online.net/forum/viewtopic.php?t=602)
inter
5th October 2004, 10:29
alpopa parca tu erai la tv. si spuneai ca n-a fost nici "umbra" de offside :p
uti2102
5th October 2004, 14:59
Inter nu ne mai aburi atat! Dupa meci strigai ca oltenii au fost opritzi eronat de "enshpe" ori din drumul spre gol! Total neadeavarat!
Acum vad ca o dai intoarsa, ca de fapt vreo 6 din cele 5 goluri ale Stelei ar fi fost date din offside.... :ciocan:
Oricum, se pare ca nu prea le avetzi cu geometria. Nici tu shi nici cazteii de pe dinamo-online. Prelungind linia de 16 se vede ca in momentul pasei mingea este cel putzin pe linie cu jucatorul din centrul careului, deshi e clar ca e chiar un pic inaintea jucatorului. DECI : PASA INAPOI ! Adica adio off-side!
:happy
Mai antrenatz-va......cu regulamentul in mana. Shi eventual o rigla! :drak:
uti2102
5th October 2004, 17:00
LATER EDIT : RstInPc am vazut link-ul de care zici shi sunt ingrozit de prostia celor care au scris acele mesaje!!! Ishi dau cu parerea dar nu shtiu regula off-side-ului! Halal !!! :ciocan: Te rog eu sa le pui poza mea pe site, ca eu nu ma incumet sa-mi fac cont la catzei...
inter
5th October 2004, 17:25
bey nepotul lui craciunescu &co. ia nu te mai da rotund pe aici, ca esti iesit din carti :D
vasile314tzurka
5th October 2004, 17:27
are dreptate, mama omida, n-ai ce spune:) asa mi se paru si mie, dar imi zisei sa nu ma framint de geometrii ca tot nu se baga in seama.
uti2102
5th October 2004, 18:16
Daca nu ma inshel la faza asta chiar nu s-a dat gol....A ratat Rica. Neaga. :headbang:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.