PDA

View Full Version : Filme pe care le-am vazut in ultima vreme



Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

Lexus.
28th January 2010, 21:22
ps nevinovatule" ai gresit sectiunea, locul unde te simti in largul tau si te poti produce la adevarata valoare are inscriptionat la intrare cateva litere simple:"toilette":happy
Obsesia ta pentru WC-uri este pe zi ce trece tot mai evidenta...se vede ca acolo iti castigi, in genunchi, existenta zilnica:happy:happy:happy

Puiule, du-te acasa si fa ce sti mai bine ca esti iarasi de "cacao"...d'aia de gasesti zilnic in locul tau preferat:happy:happy:happy


Cuvantul ala urat "rimeaza' cu altceva.e unul lexus care traieste asta zi de zi pe propria-si piele si-ti poate explica
Vezi ca acel cuvant pe care l-ai scris in ghilimele, in cazul tau se scrie "rîma" (de la verbul a rîma, una dintre activitatile tale favorite) nu "rîmeaza"...ce dracu' bai baraganarule, nu mai sti sa vorbesti romaneste:cry:

Hingherul
28th January 2010, 21:24
ba rancedule, chiar nu sesizezi ca singura ta misiune pe forumul asta e sa ne fii tinta la flegme??
cum ziceam, MARS!

Zabriskie
28th January 2010, 21:42
Care au fost alea? Sunt si eu curios, chiar vreau sa vad filme bune. Inglorious Basterds ar fi unu` presupun, celelalte 2? Eu il pun si pe Sherlock Holmes in fata lui Avatar, dar nu cred ca si tu :)

Inglorious Basterds
500 Days Of Summer
District 9
Up
Taken
Watchmen

Moon, Hurt Locker, Up in the Air inca nu le-am vazut dar au primit reviews pozitive. Star Trek daca esti fan al genului.

ah, si nu sunt in ordine sau ceva, doar filme din 2009 care mi-au placut.

Nole17
28th January 2010, 22:05
Intr-un final am vazut si eu mult laudatul avatar. Nu ma impresionat asa tare cum scriau uni pe aici. E frumos de vazut la cinema si cam atat. O poveste banala, mult prea previzibila etc.

White Shadow
28th January 2010, 22:24
In anul 2009, dupa parerea mea, au fost cel putin 3 filme mai bune decat Avatar

poate in visele tale erotice...deoarece realitatea e cu totul alta....nu poti sa compari un prototip BMW Vision EfficientDynamics realizat in 2010 cu o dacie din 1970...nu poti sa compari ceva ce nu a mai fost realizat niciodata cu ceva ce circula pe strazi zilnic....

astia cu povestea...stati ma linistiti...am vorbit cu nenea Cameron....si mi-a zis ca Avatar 2 il va face thriller psihologic :ok:

zebe
28th January 2010, 22:30
Cu ce o venit nou Cameron odata cu filmul asta? Pe langa efectele speciale? White, am inteles ca iti place. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne placa si noua si nici ca suntem prosti, neintelegandu-l cum il intelegi tu.


Inglorious Basterds
500 Days Of Summer
District 9
Up
Taken
Watchmen

Moon, Hurt Locker, Up in the Air inca nu le-am vazut dar au primit reviews pozitive. Star Trek daca esti fan al genului.

ah, si nu sunt in ordine sau ceva, doar filme din 2009 care mi-au placut.

Taken e din 2008. In rest de acord, as mai adauga si The Road.

White Shadow
28th January 2010, 22:44
zebe....am zis eu ca esti prost ?

daca si Watchmen a ajuns sa fie mai bun decat Avatar in viziunea unora de pe aici.....atunci eu ma gandesc serios...sa emigrez...in Somalia.

Ted
28th January 2010, 22:45
Cu ce o venit nou Cameron odata cu filmul asta? Pe langa efectele speciale?
bai nene,doar eu nu am fost impresionat de prea-mult-pomenitele efecte speciale?OK,filmul arata grafic foarte bine,tehnologia 3D e suuper,dar nu pot spune ca s-a rupt fotoliul cu mine de admiratie :o:

in plus,nu vad care e marea noutate adusa de Avatar!:hmm: ca doar efecte speciale au mai fost,filme 3D au mai fost and so on ... dar poate stiti voi ceva ce eu nu stiu :)

Zabriskie
28th January 2010, 23:03
daca si Watchmen a ajuns sa fie mai bun decat Avatar in viziunea unora de pe aici.....atunci eu ma gandesc serios...sa emigrez...in Somalia.

reading comprehension fail.



ah, si nu sunt in ordine sau ceva, doar filme din 2009 care mi-au placut.

zebe
28th January 2010, 23:07
Ted, legat de grafica, efecte speciale etc. nu am nimic de reprosat filmului. In sensul asta e unul dintre cele mai bune filme de pana acum, parerea mea. Insa doar daca ne legam de aspectele astea.


zebe....am zis eu ca esti prost ?


Te legi de forma, si nu de fond. :P

Ideea ii ca prea incerci sa le schimbi celorlati parerea pe care si-au facut-o despre film. :)

TenisFan
28th January 2010, 23:39
zebe zi-i clar si raspicat nu voalat. Ofera-te sa-i platesti avionul pana-n Somalia daca e nevoie... Contribui si eu.
Am vazut trilogia Underworld - Cel mai mult mi-a placut ultimul film. A fost mai "old stuff" nu cu armele si impuscaturile din zielele noastre. Nu o poti refuza pe Kate Beckinsale in costum de piele mulat pe trup ce-i drept si nici aproape nuda dar eu totusi prefer ultima varianta. Multi colti care se agita si sfarteca gatlejuri si parti ale corpului. Yay... In primele doua povestea-i cam nulisima. A treia vine in completarea celorlalte. Inceputurile. Bun asa. Pe rand in ordinea in care-au aparut am note de genul: 5.5, 5.5, 6.5! ;)

relansat
28th January 2010, 23:51
shadow, nu te`ai plictisit sa aperi filmul asta? sa`mi bag picioarele ... daca nu te`as cunoaste, as spune ca tu l`ai regizat :happy

JJ
28th January 2010, 23:55
Puii mei, trebe sa ma duc sa vad si eu avatarul asta la cat se comenteaza despre el. Sa-l caut la imax sau e bun si orice alt cinema 3d?

irinaidu
29th January 2010, 00:29
Adam---7/10,un film interesant....daca avea efecte speciale in 3D ii dadeam 9/10 :P

ma bucur sa vad ca l-a mai vazut cineva. mie mi-a placut foarte mult. cred ca mare parte din impactul filmului vine din talentul actorilor. hugh dancy si rose byrn, nota 10.

jj, nu te duce la imax. mie mi s-au parut bani aruncati. iar parerea mea despre mallul ala e nasoala rau - it's a death trap. cred ca am mai scris pe aici, cat de tare m-a socat mall ala prin lipsa masurilor elementare de siguranta.

uly, daca mie mi te-ai adresat cu postul ala sa stii ca nu am inteles ce ai vrut sa zici.
iar in discutia ta amicala cu amicii fotbalisti nu ma bag. e un univers pe care nu-l inteleg.
si chiar nu intelegi de ce ne" infoiem"? :thinkso:

Ulysses
29th January 2010, 09:29
@ lexus:si totusi ti-ar fi prins bine daca terminai clasa a 6-a ;) Ai fi stiut (desi nu-i sigur:D) sa mai faci cate un acord, sa mai pui cate un 'I", chestii din astea total neimportante:happy:happy:happy

Irina, nasol moment:tu nu intelegi ce spun eu, eu nu inteleg ce spui tu:lol:

White Shadow
29th January 2010, 09:54
Ted, legat de grafica, efecte speciale etc. nu am nimic de reprosat filmului. In sensul asta e unul dintre cele mai bune filme de pana acum, parerea mea.

Ideea ii ca prea incerci sa le schimbi celorlati parerea pe care si-au facut-o despre film. :)

pentru a schimba o parere trebuie sa existe o parere.....de ce crezi ca nu m-am legat de parerea lu Robyyy, a lui Celso sau a altora ?...deoarece au fost niste pareri scurte si la subiect....nu s-au contrazis in propozitii si nu au incercat sa para mai destepti decat sunt....si nici nu au venit cu propozitii de genul..."mi-a placut ..........dar"...si dupa acel "dar" ai sanse mari sa vezi un post cu toata istoria cinematografiei scrisa de un user care in realitate probabil e cel mai mare fan al filmului Anaconda......fara acel "dar" pe care il vad peste tot...nu exista asa ceva....ori da...ori nu.....asa merge treaba in viata asta ...in absolut orice domeniu...hotarare maxima si sacrificiu suprem.

hai sa vedem cateva asa zise pareri si sa imi zici tu ce pot sa schimb eu in astea ?

parerea ta : "legat de grafica, efecte speciale nu am nimic de reprosat filmului.In sensul asta e unul dintre cele mai bune filme de pana acum, parerea mea"...

pai ce parere e asta ?....legat de grafica si efecte speciale nu e unul dintre cele mai bune filme de pana acum...in acest sens e cel mai bun film realizat vreodata...pentru ca daca era doar unul dintre cele mai bune filme de pana acum legat de grafica si efecte speciale dupa cum ai zis tu...atunci poate ne dadeai si tu niste exemple de alte filme care au fost la fel de bune, nu ?....pentru ca parerea sa fie mai argumentata...ori zici ca e cel mai bun..ori nu zici nimic...si daca zici ca nu e cel mai bun atunci trebuie sa aduci exemple...ca sa zici care e mai bun....in legatura cu acel sens...grafica si efecte speciale...deoarece ai folosit cuvantul "filme"...nu ai folosit cuvantul "film".....

de exemplu...inca o parere...uite ce scrie :

"bai nene,doar eu nu am fost impresionat de prea-mult-pomenitele efecte speciale?OK,filmul arata grafic foarte bine,tehnologia 3D e suuper,dar nu pot spune ca s-a rupt fotoliul cu mine de admiratie"

nenea Ted ne scrie ca nu a fost impresionat de efectele speciale....dar in urmatoarea propozitie scrie ca filmul arata grafic foarte bine si tehnologia 3D e suuper....pentru ca dupa virgula sa scrie ca tot nu s-a rupt fotoliul cu el de admiratie...

pai ce parere e asta ?....daca nici la "foarte bine" si "suuper".....nu s-a rupt fotoliul...atunci de ce e nevoie ?....de "extrem de bine" si de "suuuuuper" ???????

nu poti sa te contrazici intr-o propozitie tu pe tine.....daca scria ca filmul arata foarte prost grafic si tehnologia 3D e super naspa, atunci intelegeam de ce nu a fost impresionat si de ce nu s-a rupt fotoliul..

si dupa aia tot nenea Ted se intreaba :

"in plus,nu vad care e marea noutate adusa de Avatar! ca doar efecte speciale au mai fost,filme 3D au mai fost and so on ... dar poate stiti voi ceva ce eu nu stiu"

da nenea Ted...efecte speciale au mai fost, filme 3D au mai fost....dar niciodata asa de "foarte bine" si "suuper"....cuvinte folosite de tine, nu de mine...intelegi ?.....si tehnologia a fost la indemana lor....dar na...lenea e mare....

si poate mai aduceti si voi niste argumente in parerile voastre...si nu doar ghicitori pe care noi trebuie sa le ghicim...

nenea Ted...spune ce filme 3D au mai fost .....ok...si care sunt filmele alea cu efecte speciale...3D... care te-au impresionat pe tine ?...alea care au reusit sa rupa fotoliul...daca un ansamblu de 2.176 de servere blade HP ProLiant BL2×220c dispuse in incinte HP BladeSystem c7000.....daca un sistem de circa 40.000 de procesoare si 104 Terrabytes de memorie nu au reusit sa rupa fotoliul cu tine... atunci te rog sa ma crezi, sunt extrem de curios sa aflu care este filmul 3D plin de efecte speciale care a reusit sa faca acest lucru.......atentie...discutam despre filme 3D cu efecte speciale....sa nu mai iei cu sclava Isaura si din astea...

scriem niste lucruri doar ca sa parem mai interesanti ?....sau ce facem aici ?

si mai era un nene pe aici care a zis

"In anul 2009, dupa parerea mea, au fost cel putin 3 filme mai bune decat Avatar"

ok...dar eu zic ca asta nu e o parere...asta este o ghicitoare...noi acum trebuie sa ghicim care sunt alea 3 filme, nu ?....

dar chestia e ca tot acel nene a scris inainte de a scrie ghicitoarea, urmatoarea propozitie :

"Dupa parerea mea, la nivelul anului 2010, Avatar reprezinta o capodopera, dar, din pacate, doar o capodopera vizuala. L-am vazut, mi-a placut, mi-a incantat ochii pe toata durata filmului, dar acum nu mai am nici un motiv sa-l mai vad sau macar sa-mi amintesc de el."

un lucru care iti incanta ochii....de fiecare data iti doresti sa-l mai vezi inca o data sau poate de fiecare data cand ai ocazia...din simplu motiv ca a fost un lucru care ti-a incantat ochii..este ceva logic si evident.....nenea zice ca este o capodopera vizuala in prima propozitie, in a doua ne zice ca ochii lui au fost incantati pe toata durata filmului, atentie....150 de minute...si dupa virgula ne zice ca nu are nici un motiv ca sa isi mai aminteasca de el...pai primele 2 ce sunt ?...tot ghicitori ?...nu tot motive ?....un lucru frumos care a avut puterea de a incanta ochii unei persoane....va ramane intotdeauna in amintirea acelei persoane....

deci cam asta este smecheria zebe...macar de as vedea acolo o parere....in schimb vad niste fraze scrise in care majoritatea imi readuc aminte de toata istoria cinematografiei...parca pe mine m-ar interesa ce a facut Cleopatra si Charlie Chaplin...dupa ce am vazut Avatar in 2010....fiti frate scurti ca si Robyyy : "a fost de tot kkt" si nu va mai complicati cu tot felul de fraze inteligente deoarece nu faceti decat sa va contraziceti voi pe voi.....si mai ma faceti si pe mine sa scriu o gramada de randuri fara sa imi dau seama de ce o fac....

Relansate.....mai bine mi-ai zice un film bun.....ca sa mai vorbesc si eu despre altceva...

TenisFan
29th January 2010, 10:19
Praf si pulbere. White Shadow esti precum O'Brien din 1984. Tu ai fost invatat de "partid" ca 2+2 fac 5 si asa trebuie sa ramana. Astfel si ceilalti precum Winston Smith, adica unii indivizi de pe forum, care cred ca 2+2 fac 4 trebuie adusi la starea in care or sa-ti spuna ca fac 5. Esti atat de limitat in gandire incat orice tentativa de a te aduce la liman este inutila.
Daca iti aduc un film porno care te-ncanta vizual de la un cap la altul ai sa-l consideri o capodopera? Caci asta este Avatar. Un film porno in ceea ce priveste vizualul. In ceea ce priveste continutul tot un film porno este. Adica o chestie normala pe care toata lumea o-ntelege si care nu ne aduce nimic nou. Un film excelent nu trebuie sa contina doar efecte vizuale ci mai poseda si altceva pe langa. Tu nu dai premiul intai unui elev care e sclipitor la matematica dar care are 5 la romana si biologie pentru ca nu prea s-a pregatit acolo. Este un film de referinta in materie de efecte vizuale ok. Asta pentru ca lumea evolueaza prietene. Au asteptat foarte mult pana sa-l faca pentru ca nu posedau tehnologia necesara ca sa scoata bani. Acum ca au tehnologia i-au dat drumul si fac banul si atrage admiratie taman din acest punct de vedere. Unii nu se multumesc doar cu hrana pentru ochi ei vor tacamul complet adica si hrana pentru creier. Avatar nu este un film complet din acest punct de vedere. D-asta nu impresioneaza decat printr-o anume calitate a sa si d-aia exista acel "dar" in posturile oamenilor.

JJ
29th January 2010, 11:36
Intrebare intrebatoare: daca ma duc la un cinema care n-are 3d, mai e bun de ceva filmul asta avatar?

A.k.a
29th January 2010, 12:45
Eu zic nu. Cel putin pentru mine efectele au facut tot filmul

Nole17
29th January 2010, 12:59
Eu zic nu. Cel putin pentru mine efectele au facut tot filmul

La fel zic si eu.
Dupa mine avatar fara 3D ar fi ca si un film obijnuit fara sunet.

Eddy DoubleD
29th January 2010, 14:42
Nu cu siguranta. Filmul asta pentru asta e facut.

Ulysses
29th January 2010, 16:49
Praf si pulbere. White Shadow esti precum O'Brien din 1984. Tu ai fost invatat de "partid" ca 2+2 fac 5 si asa trebuie sa ramana. Astfel si ceilalti precum Winston Smith, adica unii indivizi de pe forum, care cred ca 2+2 fac 4 trebuie adusi la starea in care or sa-ti spuna ca fac 5. Esti atat de limitat in gandire incat orice tentativa de a te aduce la liman este inutila.
Daca iti aduc un film porno care te-ncanta vizual de la un cap la altul ai sa-l consideri o capodopera? Caci asta este Avatar. Un film porno in ceea ce priveste vizualul. In ceea ce priveste continutul tot un film porno este. Adica o chestie normala pe care toata lumea o-ntelege si care nu ne aduce nimic nou. Un film excelent nu trebuie sa contina doar efecte vizuale ci mai poseda si altceva pe langa. Tu nu dai premiul intai unui elev care e sclipitor la matematica dar care are 5 la romana si biologie pentru ca nu prea s-a pregatit acolo. Este un film de referinta in materie de efecte vizuale ok. Asta pentru ca lumea evolueaza prietene. Au asteptat foarte mult pana sa-l faca pentru ca nu posedau tehnologia necesara ca sa scoata bani. Acum ca au tehnologia i-au dat drumul si fac banul si atrage admiratie taman din acest punct de vedere. Unii nu se multumesc doar cu hrana pentru ochi ei vor tacamul complet adica si hrana pentru creier. Avatar nu este un film complet din acest punct de vedere. D-asta nu impresioneaza decat printr-o anume calitate a sa si d-aia exista acel "dar" in posturile oamenilor.

Tenisfan-obsedat sexual?:happyAvatar in mod cert nu este un film porno in ceea ce priveste vizualul.Mai degraba un da Vinci in fata caruia se bulucesc oamenii ca sa-l admire fie si numai mpentru cateva clipe.:cool:
Mie mi-e suficient ca impresioneaza, iar confirmarea o veti vedea transpusa in Oscaruri.:ok:Iar hrana aia de care zicichiar daca ajunge mai intai la ochi, e procesata de creier:P

Cristina
29th January 2010, 17:14
Deja se ajunge la comparatii care nu isi au rostul.Daca Avatar a ajuns sa fie comparat cu un da Vinci atunci eu ma mut in Tadjikistan.Cred ca atunci cand Tenisfan a comparat filmul asta cu un film porno din punctul de vedere al efectelor speciale s-a referit la faptul ca este o incantare pentru ochi,ca toata lumea aia creata si culorile alea fantastice sunt de-a dreptul extaziante(relansate sa nu razi de mine:D),dar din punctul de vedere al scenariului filmul nu vine cu nimic nou(trateaza un subiect vechi de cand lumea,ca si un film porno) si asta ii scade mult din valoare.Pt mine un film bun trebuie sa aiba in spate o poveste impresionanta si nu niste efecte speciale,iar cum am mai spus aici povestea e megaexploatata.Si sunt convinsa ca filme ca el se vor mai face cu miile de acum inainte si cum am mai zis in trecut o sa ni se ia de ele,de o sa le ducem dorul filmelor clasice.
Oscarurile deja nu mai sunt considerate(de multa lume) un criteriu de stabilire a calitatii unui film.

Sir. Eko
29th January 2010, 17:17
Cat va certati pentru un film :happy .

Grinco
29th January 2010, 17:25
Dupa cum am mai spus pe aici, Avatar ar fi de tot rahatul daca nu e vazut la cinema. Asa e doar de rahat :D Daca ma uit pe comp la varianta filmata in cinema a lui Avatar, e jenanta... Daca ma uit tot asa la Inglorious Basterds, de exemplu, altcumva stau lucrurile:D

relansat
29th January 2010, 17:42
am revazut titanicul pe hbo CE. super fain :D

phyxius
29th January 2010, 18:26
de cand si cu Avatar, baga televiziunile chestii de Cameron. True Lies, Titanic... maine poimaine o sa fie si Terminatoarele...

irinaidu
29th January 2010, 18:40
ulysses, we are " lost in traslation ". dar eu aleg sa fiu scarlett j si te las pe tine sa fii bill muray :P deal???

ma e clar ca nu ajungem la nici o concluzie cu avatar. cei care avem ceva activitate pe la sinapse intelegem diferenta intre forma si fond si intelegem ca discutia veche de cand lumea cu " formele fara fond " e inca valabila.
si daca o sa ia avatar oscarul sau nu, asta e irelevant. sa mai zic o data, ca poate nu am zis destul, rocky a castigat oscarul in fata lui " taxi driver " si " the network" si " all the presidents men". mie mi se pare clar ca si cei care dau oscarurile uneori sunt retardati.... daca ma gandesc bine, de multe ori sunt retardati. .... de fpat de fiecare data cand nu sunt de acord cu mine sunt retardati :P ( joke, people, joke !!!! ).

White Shadow
29th January 2010, 19:12
Grinco....si daca te uiti la film in format blu ray pe un ecran de un metru si ceva, full hd...pe dinamic cu un sunet care nu e compresat...atunci cum crezi ca e filmul asta ?

avocatul poporului a intervenit din nou pentru ca m-am legat de clientii lui....

hai sa iti explic pe intelesul tau, deoarece tu nu esti limitat in gandire ca si mine...si sunt convins ca vei intelege perfect tot ce scriu :

un film porno este realizat doar ca sa iti incante putzulica ta micutza Tenis Fan...nu ochii....ca nu vezi ceva extraodinar din punct de vedere grafic, vezi doar o curva care si-o trage cu unul, sa nu imi zici ca tu admiri peisajele din jur sau pixelii de pe corpul curvei...in cazul de fatza, nu mai iti reactioneaza creierul si ochii nu au nici o treaba deoarece nu vad nimic deosebit, poate doar pozitia in care si-o trag, in cazut de fatza iti reactioneaza doar putzulica ta micutza din pantaloni chiar daca tu nu esti limitat in gandire ca si mine.

un film inteligent realizat e facut ca sa iti incante creierul, iti pune creierul la contributie pentru a putea intelege ceva din scenariu, dar nu te incanta cu nimic vizual deoarece ochii nu vad nimic deosebit si deoarece creierul are treaba si creierul se afla pe primul plan...in cazut de fatza nu mai iti reactioneaza putzulica ta micutza si nici ochii deoarece creierul are prioritate...esti prea concentrat pe subiect incat sa mai vezi si alte detalii care oricum nu isi au rosut deoarece filmul a fost realizat special sa iti incante creierul, si nu ochii, si nici putzulica ta micutza...

Avatar este realizat doar sa iti incante ochii, nu poate sa iti incante si ochii...si creierul...si putzulica ta micutza....toate in acelasi timp, asta inseamna perfectiune si romanii vad ca doresc perfectiune chiar daca 40 mor zilnic din cauza stresului, este un film care iti incanta ochii si creierul ramane in stand by.....exact ca si atunci cand faci sex si ejaculezi, creierul ramane in stand by, eu de ce crezi ca am scris propozitia aia unde am zis ca Avatar este cel mai bun film de la Gladiatorul incoace ?.....doarece in acel moment creierul meu era in stand by, ochii au fost incantati, au transmis imaginile la creier si doar astea au ramas pentru moment, acum evident ca nu mai am parerea asta, acum sunt de parere ca Avatar e doar cel mai frumos film de la Gladiatorul incoace si nu cel mai bun...si-a revenit creierul...dar al tau se pare ca nu...deoarece nu ai inteles nici acum care e smecheria...

dar eu am inteles....tu personal vrei un film care sa iti incante si creierul...care sa te incante si vizual...care sa iti incante si putzulica ta micutza, prietene, te intreb eu sincer, tu nu crezi ca vrei cam multe ?...voi nu credeti ca vreti cam multe ?...toate...in acelasi timp..

dar eu am inteles ca tu personal esti nervos ca filmul asta castiga premii, ok, sunt de acord, toate care nu au legatura cu efectele speciale si legate de tot ce tine de vizual, nu sunt meritate, deoarce creierul nu a contribuit cu nimic in timp ce persoana in cauza a vizionat filmul, a fost o poveste simpla care o poate intelege si un copil de 6 ani....

am mai inteles ca tu crezi ca astia nu au avut tehnologia necesara pana acum si din acest motiv nu au mai realizat asa un film, prietene cu putza mica, au avut-o...iti zic si anul..si luna..si ziua....dar daca nu venea nenea Cameron cu filmul asta...iti zic eu...ramaneai cu tehnologia...si acum majoritatea vor vrea sa faca filme de genul asta si nu deoarece acum au tehnologia necesara, vor vrea sa faca filme de genul asta deoarece Cameron a avut succes cu Avatar si a facut niste bani frumosi....primul este Harry Potter...care vrea si el 3D...Avatar nu a revolutionat niciodata nimic....tehnologia a existat dintotdeauna...dar trebuia sa fie cineva care sa o puna in aplicare intr-un film.....mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa apara cineva care sa o puna in aplicare intr-un film...dar chestia e ca exact *******ul asta de Cameron s-a gasit sa o faca, ciudata chestie.

acel "dar" in posturile oamenilor in legatura cu filmul Avatar este un lucru normal pe care l-am explicat mai sus...este propozitia folosita de toata lumea "a fost un film frumos dar nu a fost un film bun".....din start trebuia sa te astepti la acest lucru, este un "dar" la care eu ma asteptam dinainte sa vad filmul...e greu fara acel "dar"....intotdeauna va exista cineva care sa zica "dar".

A.k.a
29th January 2010, 19:12
Dupa cum am mai spus pe aici, Avatar ar fi de tot rahatul daca nu e vazut la cinema. Asa e doar de rahat :D Daca ma uit pe comp la varianta filmata in cinema a lui Avatar, e jenanta... Daca ma uit tot asa la Inglorious Basterds, de exemplu, altcumva stau lucrurile:D

Stiu pe careva care l-a vazut pe PC in varianta cam. :groggy:

TenisFan
29th January 2010, 19:48
Cristina a-nteles metafora deplasata fiindca-i deschisa la gandire... Altii obsedati dupa putzulica mea mica diminutivizata macroscopica raman totusi in ceata. De cate ori a facut individul asta referire la organul meu genital in textul lui? E cel putin suspect. Sa lasam asta deocamdata. Conexiunea era obsedatule ca ochii trimit stimuli catre creier iar creierul ii trimite mai departe catre diferite zone. Placerea e distincta evident dar nu trebuia sa iei totul ad litteram. Trebuia sa-ntelegi ca este doar un stimul care porneste catre anumite zone ale placerii. Nu-ti pune creierul in functiune catre rationament. Nu emana idei. Nu dezabte idei. Reprezinta doar placere. Placerea e efemera pe cand ideea e eterna. This discussion is pointless anyway. Am terminat cu dezbaterea.

White Shadow
29th January 2010, 20:13
lasa...nu te mai scoate acum...cu rationamente si dezbateri dupa ce ai facut comparatii cu filme porno....

El Pistolero
29th January 2010, 20:16
de la avatar ati ajuns la sex:happy

michai
29th January 2010, 20:19
Eu consider Gladiatorul de 1000 ori mai fain decat Avatar(poate exagerez:P).Gladiatorul m-a fascinat in toate felurile..nu numai vizual:)
Este cu siguranta pentru mine un film de nota 10. Curaj, dramatism, rasturnari de situatie si lupte de gladiatori. Maximus este generalul devenit sclav, gladiator si mai apoi erou. Perfect interpretat, perfect regizat, cu imagini care iti taie efectiv rasuflarea si scene de lupta extraordinare. Discursul lui Maximus in pragul primei batalii din Germania, momentul cand isi scoate coiful in arena amutita de uimire, finalul plin de dramatism, sunt doar cateva din scenele care trebuie mentionate. Restul...e tacere....
L-am vazut cred de 7 ori si am avut aceleasi trairi ca si prima data

Edit:e totusi incredibil cate incasari poate sa stranga Avatarul asta:confused:

White Shadow
29th January 2010, 20:27
si sa nu uitam de soundtrack...absolut superb...

la mine cred ca detine recordul de vizualizari....din toate timpurile.....

michai
29th January 2010, 20:32
Da...Hans Zimer l-a compus:)
Melodia de la sfarsit(plus scenele emotionante) ma face sa lacrimez de fiecare data:P

zebe
29th January 2010, 20:54
Are cineva rabdare sa numere toate paginile pe care s-a dezbatut filmul asta? :D

Ulysses
29th January 2010, 21:03
ulysses, we are " lost in traslation ". dar eu aleg sa fiu scarlett j si te las pe tine sa fii bill muray :P deal???

ma e clar ca nu ajungem la nici o concluzie cu avatar. cei care avem ceva activitate pe la sinapse intelegem diferenta intre forma si fond si intelegem ca discutia veche de cand lumea cu " formele fara fond " e inca valabila.
si daca o sa ia avatar oscarul sau nu, asta e irelevant. sa mai zic o data, ca poate nu am zis destul, rocky a castigat oscarul in fata lui " taxi driver " si " the network" si " all the presidents men". mie mi se pare clar ca si cei care dau oscarurile uneori sunt retardati.... daca ma gandesc bine, de multe ori sunt retardati. .... de fpat de fiecare data cand nu sunt de acord cu mine sunt retardati :P ( joke, people, joke !!!! ).

draguta postare. :cool:numai ca voi astia care intelegi diferente" si aveti la sinapse activitate, verificati daca rezultatele sunt pozitive si daca axonii nu cumva au intreruperi:D
si daaaaaaa, aglomeratia si premiile nu vor insemna niciodata nimic.Important e ca cei culti au decretat acest film drept o forma fara fond sau o prostitutie pe fata.Irina, ai observat si tu ca esti in pana de idei cand critici acest film , da?:D ca prea te repeti cu rocky, karate kid si vrajitorul din oz :kiss:
Cristina, nu e fortata comparatia, Avatar este Monalisa al filmelor deocamdata, desi ruleaza in cinematografe superproductii, lumea se incapataneaza sa se calce in picioare pt a-l vedea pe asta :P
Cand vei intra in Luvru vei avea revelatia de care-ti povestesc :D

Cristina
29th January 2010, 21:47
Nu o sa am nicio revelatie.Pt mine Avatar nu este nicio superproductie,iar cand o sa vad Monalisa probabil filmul asta va fi ultimul lucru la care ma voi gandi!:)
Si gata!Am incheiat discutia despre filmul asta!

A.k.a
29th January 2010, 22:49
Nah sa nu va mai certati. Un mic off-topic mTiAS7cdsYc

irinaidu
29th January 2010, 23:28
sa spun ca nici monalisa nu-mi place??? am vazut un intreg documetar despre ea si am inteles cam de ce a fost o chestie importanta in pictura. dar that chick is butt ugly. see, i am so deep !!! si am intrat in luvru si revelatia pe care am avut a fost - wow ce tablou mic pt atat de multi japonezi !!!
si daca spun si ca gladiatorul mi s-a parut de 2 lei (daca vreodata a coborat un imparat roman in arena cu un gladiator eu imi retrag afirmatia ca ar fi de 2 lei) cred ca o sa mi se interzica sa mai scriu pe aici :P

ulyse, sicer e destul de dificil sa-mi verific toti axonii si dendritele. asa ca e foarte posibil sa fie un overload pe undeva datorat tuturor mesajelor deosebite pe care le-am retinut dupa ce am fost sa vad miracolul cinematografiei :P

Tazz
29th January 2010, 23:29
"Are you a mexi-can, or a mexi-can't ? " :happy

JJ
30th January 2010, 00:53
nu de asta au fost asa de multi sa-l vada....doar din cauza campaniei de publicitate..deoarece si 2012 a avut o campanie de publicitate foarte buna si tot degeaba, acolo a fost doar campania de publicitate si doar atat ...aici au mai existat si alte motive...

3 D, Cameron, acele conversatii de genul : - ai fost la Avatar ?...- nu...- du-te ma sa-l vezi ca e super fain, 3 D, alea alea....si tot asa...celalalt la randul lui a zis altei persoane, efectul de turma ca si la 2012 doar ca acolo...dupa ce o persoana a vazut filmul la cinema nu a mai zis nimic altei persoane.....a tacut...deoarece filmul a fost penibil...

Fix prin efectul de turma de care povestea Shadow, o buna parte a turmei fiind cei de pe topicul asta :P, am fost convins sa vad azi Avatarul, totodata primul film pe care l-am vazut in 3D.

Impresiile fresh: 3D-ul e mai frumos decat cinema-ul clasic. :D Mi-au placut mai ales fulgii (meduzele?) care zburau si ecranele alea transparente. Insa nu mi-a dat prea des senzatia de "acolo", spre comparatie la inceput m-am ferit instinctiv cand Shrek a aruncat cu ceva spre camera (trailer la Shrek 4). :D

Atmosfera prea de joc video, mixtura de starship troopers cu fazele cu elfii din stapanul inelelor. Povestea si personajele sunt plagiate dupa un film in care Dolph Lundgren apara niste salbatici pe o insula de fostii lui colegi mercenari angajati sa colecteze gainat de liliac, nu mai stiu cum se numea.

Asa ca astept sa vad un thriller in 3D (Piranha 3D suna interesant), sau poate reeditarea unor filme care m-au impresionat mai mult vizual la vremea lor, cum ar fi Star Wars.

iuli
30th January 2010, 01:43
God, mesajul lui WS e cel mai stupid si dezgustator totodata, mesaj vazut pe acest forum. Ai o obsesie cu al lui obiect? Asa mi s-a parut. Si cred ca doar un om foarte limitat nu intelegea ceea ce a vrut TF sa zica.

White Shadow
30th January 2010, 08:47
daca tu zici....atunci asa e....cine sunt eu sa te contrazic pe tine ?

Grinco
30th January 2010, 16:38
As fi curios sa vad o statistica cu numarul de pomi taiati pentru a se face cartoanele alea pentru popcorn cumparate de lumea care a mers la acest film care propavaduieste si dragostea pentru natura:D

White Shadow
30th January 2010, 17:27
in nici un caz mai multi decat un om care in 70 de ani de existenta distruge 70 de brazi....de craciun....dar el personal nu planteaza nici unul.....dar in cazul de fatza nu e curios nimeni de statistici deoarece asa e traditia...

Hingherul
30th January 2010, 19:00
Gamer 7/10
merge daca vrei sa te relaxezi si sa rontai un pop corn.

am reusit sa fac rost de "The Imaginarium of Doctor Parnassus" dar inca mi-e frica sa ma apuc de el sa nu ard gazul degeaba. a apucat cineva sa-l vada si ma poate incuraja sa il vad si eu?
din ce am rasfoit prin el pana acum pare descurajant dar poate are potential la o vizionare atenta.

TenisFan
30th January 2010, 19:39
Chraley Varrick - Interesant film. Facut prin 1973, cu Walter Matthau in rol principal pelicula demareaza in tromba cu un jaf la o banca dintr-un orasel mic ce se lasa cu victime in ambele tabere. De aici lucrurile nu pot decat sa se dezvolte iar finalul este un pic tras de par dar un film solid totusi. 7/10
The imaginarium of Doctor Parnassus - Trebuie sa zic ca e un film mult prea lucrat. Mult prea multe imagini psihedelice intr-un ritm alert. Cred ca s-a fortat nota cu el. Ai senzatia ca incepi sa ai halucinatii la un moment dat. Nu spun ca imaginle nu sunt bune, nu spun ca nu e bine construit, are mesaj si are imaginatie dar parca e prea mult. Too much of a good thing. Ingredientele sunt delicioase dar prajitura ca intreg nu-i asa gustoasa. 7/10. Ultimul film, cronologic vorbind, in care apare Heath Ledger. Nu e un rol nemaipomenit dar se achita de treaba. Apar si Johnny Depp si Farrell. Pentru fete bineinteles. :(

Roddicted
30th January 2010, 23:00
In seara asta am vazut filmul Mulholland Drive.Imi poate spune cineva daca a inteles ceva din el?Am citit diferite opinii pe net, si cred ca cea mai buna solutie ar fi sa-l mai vad odata...

Sir. Eko
30th January 2010, 23:09
Pulp Fiction 10/10 .

http://img210.imageshack.us/img210/3660/pulpfictionblackwhite.jpg (http://img210.imageshack.us/i/pulpfictionblackwhite.jpg/)


English mother fucker do you speak it? :cool:

Grinco
30th January 2010, 23:23
Corect, Eko. Asta e un film genial. Ezekiel 25:17 :D

Cneazul
30th January 2010, 23:28
Corect, Eko. Asta e un film genial. Ezekiel 25:17 :D

cea mai tare replica!

Avatar are si el o parte buna. ori de cate ori ma duc la cinema sa`l vad, nu mai prind bilet si ma duc la atle filme. dupa ce saptamana trecuta am vazut old dogs, azi am vazut Up in the air.
uo in the air mi se pare un film supraevaluat. nu prea se intampla multe lucruri in el, insa scenariul e original si de aceea cred ca e apreciat. de altfel, pt scenariu a luat si globul de aur. george clooney face din nou, jumatate din film

Sir. Eko
30th January 2010, 23:28
Corect, Eko. Asta e un film genial. Ezekiel 25:17 :D

There's a passage I got memorized. Ezekiel 25:17 ....... I been sayin' that shit for years. And if you ever heard it, it meant your ass.

Genial filmu.Epic :D .

Grinco
30th January 2010, 23:33
Cneazule, nu mai aminti de chestia aia in acelasi post in care amintesti de Pulp Fiction :D

praf_de_stele
30th January 2010, 23:48
apropo, eu nu-mi amintesc sa fi vazut un film de-al lui tarantino care sa ma plictiseasca. sunt unele care mi-au placut in mod special, de care nu am stiut ca-s ale lui si care, in mod normal, nu m-ar fi dat pe spate. apoi, dupa ce am vazut numele maestrului(nu sariti, asa-l vad eu) in dreptul lor, mi-am dat seama de ce nu m-am plictisit deloc vizionandu-le si de ce m-au atras intr-un anumit mod. are un stil aparte, cred ca e magician :P pune un ingredient secret probabil. are acel ceva

ps: ma bucur ca ati terminat certurile despre avatar. sau sper sa fi terminat. asta daca nu mai vine shadow cu vreo stire senzationala la adresa filmului si se revolta toti iar. eu nici nu l-am vazut. cred ca e mai bine asa, duc o viata mai linistita :D spre deosebire de voi, care v-ati certat si jignit atat pe aici pt un film. eu nici pt un film cu adevarat bun nu m-as certa. fiecare savureaza totul in felul lui...filmele, muzica...unora le plac manelele, altii sunt innebuniti dupa rock. unii prefera sarmalele, altii preparate chinezesti/thailandeze. eu merg in continuare pe sarmale, nu m-am saturat :)

jo27
31st January 2010, 08:01
Cneazule, nu mai aminti de chestia aia in acelasi post in care amintesti de Pulp Fiction :D


deci jur ca in momentul in care am citit postul lui Cneazul am vrut sa scriu acelasi lucru :D

TeBat
31st January 2010, 11:25
Apropo de Tarantino...Inglourious Basterds- eu nu am citit pe net niciun review sau vreo parere,am asteptat sa-l vad si sa-mi fac singur o impresie. Rezultatul: un film excelent.

relansat
31st January 2010, 11:29
de doua sapt incerc sa ma uit la el , da` nush ce ma retine :D

TeBat
31st January 2010, 11:34
Si eu il am de vreo luna si abia acum m-am decis. A meritat.

Cneazul
31st January 2010, 16:25
Cneazule, nu mai aminti de chestia aia in acelasi post in care amintesti de Pulp Fiction :D


deci jur ca in momentul in care am citit postul lui Cneazul am vrut sa scriu acelasi lucru :D

Stati un pic, ca eu nu am laudat "chestia aia"! eu eram ironic cu privire la ea. Ziceam ca e un lucru bun avand in vedere ca in locul ei, vedeam de fiecare data al film!
nici pana azi n`am vazut chestia:P
si nici nu`s curos

valitudor
1st February 2010, 18:47
Am vazut Nefes: Vatan sagolsun
Este povestea unui mic grup de soldati turci in razboiul tuco-kurd din juru unui releu situat in varful muntilor
Merita vazut, fiind total diferit de sabloanele de peste ocean. Nerecomandat fetelor.
Mi-a placut. Nota 8,5/10

A.k.a
1st February 2010, 22:29
Pulp Fiction 10/10 .

http://img210.imageshack.us/img210/3660/pulpfictionblackwhite.jpg (http://img210.imageshack.us/i/pulpfictionblackwhite.jpg/)


English mother fucker do you speak it? :cool:

Royale with cheese

Charon
2nd February 2010, 00:45
ca tot veni vorba de Pulp Fiction,o scena intrata in universalitate:D

2RfQyR59oiM

"I'ma get medieval on your ass"

White Shadow
2nd February 2010, 08:23
ps: ma bucur ca ati terminat certurile despre avatar. sau sper sa fi terminat. asta daca nu mai vine shadow cu vreo stire senzationala la adresa filmului si se revolta toti iar. eu nici nu l-am vazut. cred ca e mai bine asa, duc o viata mai linistita :D spre deosebire de voi, care v-ati certat si jignit atat pe aici pt un film. eu nici pt un film cu adevarat bun nu m-as certa. fiecare savureaza totul in felul lui...filmele, muzica...unora le plac manelele, altii sunt innebuniti dupa rock. unii prefera sarmalele, altii preparate chinezesti/thailandeze. eu merg in continuare pe sarmale, nu m-am saturat :)

nu e nevoie sa vin cu o stire senzationala la adresa filmului, e suficient daca mai scriu o singura propozitie sau un singur cuvant si atunci incepe "revolta - ep 2" :lol:.....

poti sa te uiti la film, vei duce aceasi viata linistita in continuare....dar sa nu incerci sa ai pretentii de la el ca si niste cinefil mari de aici care au impresia ca ei au descoperit gaura de la covrig....vizual te va surprinde placut si povestea....povestea e veche si plina de clisee dupa cum a zis alt mare cinefil de pe aici..dar smecheria e ca in acest film conteaza cum e spusa povestea si nu povestea in general.....

a vazut cineva The Book of Eli ?...o parere acolo...ceva ?....dupa mancarea asta traditionala japoneza m-am gandit sa mai savurez o portie de sarmale....de calitate...

jo27
2nd February 2010, 10:24
Blind Side----7.5, chiar 8/10, un film placut, inspirat dintr-un caz real, Sandra Bullock mi-a placut mult, desi nu sint tocmai un fan....

Roddicted
2nd February 2010, 10:59
EndGame - cam 7.Cred ca din punct de vedere istoric e destul de reusit filmul

Joe
2nd February 2010, 13:43
Deja se ajunge la comparatii care nu isi au rostul.Daca Avatar a ajuns sa fie comparat cu un da Vinci atunci eu ma mut in Tadjikistan.

:happy :happy Cea mai tare replica vazuta vreodata

Celso
2nd February 2010, 17:39
The Firm - 6,5/10 - film despre huliganii englezi, slabut, nu a iesit cu nimic in fata fata de celelalte filme cu huligani, iar personajul Bex este foarte antipatic:headbang:

TenisFan
3rd February 2010, 08:46
The hurt locker - Film simplu, eficient si terifiant. Ritmul nu este deloc unul antrenant desi este vorba despre o echipa de genisti din Irak... Ba chiar ai putea spune ca este lent si poate plictisitor pentru unii. Foarte bine joaca actorul din rolul principal. 8.5/10
Van Wilden - The freshamn year - :cry: :happy Ce film tampit. Glume vulgare la inceput care mie mi-au placut apoi filmul a inceput sa mearga pe-o panta descendenta pana la final. A culminat cu un final catastrofal. Dar la fel ca-n American Pie filmul se scoate cu mega multe perechi de sani care mai de care. :D 5/10

irinaidu
3rd February 2010, 22:15
" brothers " - un film decent dar deloc deosebit. tobey mcguire tot nu-mi place. la inceputul filmului joaca chiar f prost, ulterior imbunatatindu-se simtitor. in schimb mi-a placut jake gyllenhaal . si cele 2 fetite sunt foarte dragute in special bailee madison.
subiectul.... hmm, whatever.

Anisia
3rd February 2010, 22:47
"The Book of Eli" - ca sa fiu sincera, la inceput credeam c-o sa ma plictisesc timp de 2 ore, totul pustiu, dezolant, monoton, dar mi-am schimbat repede parerea. Este un film care imbina destul de bine scenele de actiune, cele de violenta(desi sunt cam dure in anumite momente), dramatismul, ba chiar si 2-3 replici amuzante si cel mai important, mesajul religios. Denzel Washington a jucat grozav, la fel si Gary Oldman. De asemenea, este imprevizibil, mai ales finalul. Vi-l recomand, chiar merita! Nu este genul de film pe care sa-l uiti imediat ce-ai iesit din sala de cinema, ci te pune pe ganduri. Nota mea este 8,5/10.

valitudor
4th February 2010, 00:58
El secreto de sus ojos - The Secret in Their Eyes
Un film argentinian foarte bun, care imbina inspirat thriller-ul, misterul si drama cu o poveste romantica reusita. Este nominalizat la Oscar (acelasi oscar pentru care Avatar-ul primeste 9 nominalizari :))

Nu-l ratati, este unul dintre cele mai bune filme ale anului. Nota de pe IMDB (8,6) este pe deplin meritata

Celso
4th February 2010, 09:26
" brothers " - un film decent dar deloc deosebit. tobey mcguire tot nu-mi place. la inceputul filmului joaca chiar f prost, ulterior imbunatatindu-se simtitor. in schimb mi-a placut jake gyllenhaal . si cele 2 fetite sunt foarte dragute in special bailee madison.
subiectul.... hmm, whatever.

Si Natalie Portman nu ti-a lasat nici o impresie?:D

Nici mie nu mi-a placut Maguire (desi a fost niminalizat la Globul de aur pt cel mai bun actor -drama), in schimb fetitele foarte simpatice:)

vali@ ma bucur ca exista cineva care mai vizioneaza si alte filme decat cele americane:D

zebe
4th February 2010, 12:34
Am vazut si eu Inglorious Basterds. Nu prea gust filmele lui Tarantino dintr-un motiv sau altul, dar asta e fabulos. Aldo Raine si, mai ales, Hans Landa geniali!

Arrivederci! :D

Charon
4th February 2010, 14:00
The Firm - 6,5/10 - film despre huliganii englezi, slabut, nu a iesit cu nimic in fata fata de celelalte filme cu huligani, iar personajul Bex este foarte antipatic:headbang:

daca vrei sa vezi un film dedicat fenomenului hools,vezi RISE OF THE FOOTSOLDIER, biografia unui huligan adevarat pe nume Carlton Leach!

Superb,mult peste GSE!:ok:

iuli
4th February 2010, 14:01
^^ http://www.youtube.com/watch?v=721VdcLKZV8 :D

zebe
5th February 2010, 01:22
The Departed - Foarte bun!

A.k.a
5th February 2010, 09:33
Nu am stiut unde sa intreb: stiti ceva situri sau de torrent sau unde pot sa vad online desene mai vechi de hanna-barbera: atom ant, mighty mightor, he-man, etc. Alea pe care le vedeam noi la cartoon network :D

TenisFan
5th February 2010, 11:09
Pune torrent in fata numelor preferate(de desene) si vezi ce rezultate primesti pe google. S-ar putea sa gasesti pe thepiratebay.org!

zebe
5th February 2010, 11:13
Nu le gasesti pe surfthechannel.com?

relansat
5th February 2010, 11:35
m`o pus dreak sa ma uit cu nevasta`mea la o drama, anume: http://www.imdb.com/title/tt1028532/
am plans pe tot parcursul filmului, lacrimile curgeau siroaie cat la titanic + a walk to remember + if only. dzeule, cat am mai putut plange. :no:

iuli
5th February 2010, 13:01
Nu am stiut unde sa intreb: stiti ceva situri sau de torrent sau unde pot sa vad online desene mai vechi de hanna-barbera: atom ant, mighty mightor, he-man, etc. Alea pe care le vedeam noi la cartoon network :D

Cred ca sunt pe filelist. Parca am zarit mai demult Tom si Jerry, nu stiu de altele, recunosc, nici n-am cautat.

Hingherul
5th February 2010, 14:16
UP 9/10
o animatie foarte educativa.

Jerry20cm
5th February 2010, 14:25
m`o pus dreak sa ma uit cu nevasta`mea la o drama, anume: http://www.imdb.com/title/tt1028532/
am plans pe tot parcursul filmului, lacrimile curgeau siroaie cat la titanic + a walk to remember + if only. dzeule, cat am mai putut plange. :no:

Asa am patit eu la Marley & Me:(

relansat
5th February 2010, 14:34
am tras si varianta orijinala, cea din 1987. o s`o vad zilele urmatoare.

@jerry sunt incomparabile filmele astea doua, ca valoare. uita`te si o sa vezi ca`mi vei da dreptate. :ok:

TenisFan
5th February 2010, 14:53
TRON - Film facut in 1982 cu Jeff Bridges in rol principal. A movie way beyond of its time. Desi este slabut jucat pe alocuri iar unele scene sunt puerile si greu de digerat pentru subiectul prezentat ideea este cea care primeaza. Altfel spus e vorba despre faptul ca un calculator capata gandire proprie si incepe sa-si insuseasca tot soiul de programe create de diversi programatori putand astfel sa "subjuge" programele respective si sa le foloseasca spre interesele sale. Lumea creata este superba. 8/10
An education - Inca un film nominalizat la Broscar care-i mai bun decat Avatar(daca mi se permite rima involuntara). :( Jocul actorilor excelent. Carrey Mulligan mi se pare un soi de Audrey Hepburn reincarnata. As vrea de asemenea sa adaug ca mi-e greu sa cred ca un tata asa de strict precum al lui Jenny cedeaza sarmului unui individ necunoscut adica David. Filosofia a doua optiuni de viata ce sunt cantarite pe parcursul filmului cu argumentele de rigoare. 8.5/10 ;)

praf_de_stele
5th February 2010, 16:01
m`o pus dreak sa ma uit cu nevasta`mea la o drama, anume: http://www.imdb.com/title/tt1028532/
am plans pe tot parcursul filmului, lacrimile curgeau siroaie cat la titanic + a walk to remember + if only. dzeule, cat am mai putut plange. :no:
si pe mine ma impresioneaza mereu filmele cu animale. si-n viata de zi cu zi...nu suport sa vad un caine ranit sau lovit...pur si simplu nu rezist, imi vine sa fac orice pt un biet animalut. si cand te gandesti ca exista atatia oameni fara pic de inima in lumea asta, cate suflete nu mor nevinovate :(
"my dog skip" este superb, tot despre asa ceva, daca te mai intereseaza altele
"marley and me" nu a fost chiar atat de patrunzator

jo27
5th February 2010, 16:14
El secreto de sus ojos - The Secret in Their Eyes
Un film argentinian foarte bun, care imbina inspirat thriller-ul, misterul si drama cu o poveste romantica reusita. Este nominalizat la Oscar (acelasi oscar pentru care Avatar-ul primeste 9 nominalizari :))

Nu-l ratati, este unul dintre cele mai bune filme ale anului. Nota de pe IMDB (8,6) este pe deplin meritata

tocmai l-am vazut si eu. subscriu in totalitate opiinilor de mai sus. cred ca este un film care nu trebuie ratat...as vrea sa am posibilitatea vizionarii a cit mai multor productii sud-americane, putinul vazut pina acum (Cidade de Deus, Carandiru) mi-a lasat o impresie extraordinara....

relansat
5th February 2010, 16:28
@ praf si ... pulbere( :D ) my dog skip nu l`am vazut, o sa ma uit :ok:

valitudor
5th February 2010, 16:48
Daca vi se par filmele alea lacrimogene, sunt curios ce parere aveti despre 21 grams



tocmai l-am vazut si eu. subscriu in totalitate opiinilor de mai sus. cred ca este un film care nu trebuie ratat...as vrea sa am posibilitatea vizionarii a cit mai multor productii sud-americane, putinul vazut pina acum (Cidade de Deus, Carandiru) mi-a lasat o impresie extraordinara....

Iti recomand si "Trupa de elita"

jo27
5th February 2010, 17:14
Daca vi se par filmele alea lacrimogene, sunt curios ce parere aveti despre 21 grams




Iti recomand si "Trupa de elita"


vazut :D

Hopshio
5th February 2010, 17:20
si pe mine ma impresioneaza mereu filmele cu animale. si-n viata de zi cu zi...nu suport sa vad un caine ranit sau lovit...pur si simplu nu rezist, imi vine sa fac orice pt un biet animalut. si cand te gandesti ca exista atatia oameni fara pic de inima in lumea asta, cate suflete nu mor nevinovate :(
"my dog skip" este superb, tot despre asa ceva, daca te mai intereseaza altele
"marley and me" nu a fost chiar atat de patrunzator

de ce nu ii iei acasa?:D

praf_de_stele
5th February 2010, 17:32
hop, am deja acasa o gramada de animale. in frunte cu mine :D
i-as lua, dar nu am loc pt toti, fac zoo

Jerry20cm
5th February 2010, 17:40
am tras si varianta orijinala, cea din 1987. o s`o vad zilele urmatoare.

@jerry sunt incomparabile filmele astea doua, ca valoare. uita`te si o sa vezi ca`mi vei da dreptate. :ok:

imi inchipui, povestea e mult mai patrunzatoare in cazul lui Hachiko.

YoYoyOi
5th February 2010, 18:09
Vai de capul meu, am plans ca o instabila psihic la Marley and Me. Deci e clar a daca ma uit si la Hachiko, tre sa chem salvarea dinainte

relansat
5th February 2010, 18:20
yoyoi la marley & me n`am plans deloc. la hachiko a fost rupere. :D

YoYoyOi
5th February 2010, 18:34
vai di mini :plans:

TeBat
5th February 2010, 20:05
El Topo- ciudat,sangeros,socant....superb! Nu sunt eu in masura sa-i dau o nota, fiecare il "gusta" cum vrea.

White Shadow
5th February 2010, 20:11
imi inchipui, povestea e mult mai patrunzatoare in cazul lui Hachiko.

l-am notat :ok:

am vazut si eu Marley & Me...am avut un post pe aici in legatura cu acel film...am fost impresionat de ultimile minute din film...au fost cu adevarat emotionante.....

zebe
5th February 2010, 21:20
Si io trebuie sa le vad astea cu cainii. Marley and Me mi s-o parut bunicel, si daca ziceti ca celelalte is si mai faine... Cum pot sa va cred pe cuvant? :P


Daca vi se par filmele alea lacrimogene, sunt curios ce parere aveti despre 21 grams

Ii foarte bun 21 Grams, dar eu mai degraba ma emotionez cand vine vorba de animale normale decat de animalele astea bipede carora le zicem oameni. :D

valitudor
6th February 2010, 10:51
Dupa parerea mea, filmele nu sufera comparatie.

Hachiko este un (pseudo)film care ne prezinta povestea foarte trista a unui catel superb. Filmul n-are nimic demn de urmarit in afara acelui catel. R. Gere nu cred ca a jucat mai bine decat as fi putut si eu s-o fac :D in acelasi rol, pentru ca scenariul este practic inexistent. Nu fac decat sa reproduca povestea, inflorind-o pe alocuri.
Avatar a fost facut doar pentru a stoarce bani, asta doar pentru a stoarce lacrimi. Lucu pe care-l reuseste cu prisosinta. Nevasta-mea incepuse sa planga inainte de a se intampla ceva rau. Presimtea ea ceva... :D. Nu vreau sa fiu inteles gresit, povestea e tragica, catelul e superb (Doamne, ce fata avea...), pe scurt merita vazut. Mi-a placut.

21 grams e cu totul alt tip de film. Este un thriller/drama inteligent facut, mult mai greu de urmarit, dar cu actori care-si interpreteaza rolurile excelent. Pot fi comparati Sean Penn, Naomi Watts sau Benicio Del Toro din acest film cu Richard Gere? Catelul nu se pune, el a jucat superb :D



Ii foarte bun 21 Grams, dar eu mai degraba ma emotionez cand vine vorba de animale normale decat de animalele astea bipede carora le zicem oameni. :D
Inteleg ce spui, dar nu sunt de acord cu tine. Filmul nu este numai despre acele animale de care spui, ci si despre cele care fac parte din propria familie si carora, de regula, li se spune copii. Pentru un adult nu exista o drama mai mare decat cea prin care trec proprii copii.
Iar o persona empatica, ca mine, care vede un astfel de film ramane putin cam ravasit dupa el. Totusi, cred ca la 20 de ani nu am avut declansati acei "stimuli" care sa ma faca sa consider aceste experiente mult mai dramatice decat orice altceva pe lume.
Inca o data, sper sa nu fiu inteles gresit...

zebe
6th February 2010, 11:00
Da, nu m-am gandit din perspectiva aia. :P

relansat
6th February 2010, 11:07
@vali tudor pseudofilm, da. ca este un remake dupe un film asiatic din 1987. :)

din cate vad pe imdb filmele sunt cotate la fel (7.9 ptr 21 grams si 8.0 ptr hachiko, atat varianta asiatica, cat si cea americana)

punctul forte al filmului este acela ca`i inspirat din realitate :D

p.s: mi se pare ca am vz 21 grams acu cativa ani. nu tin minte sa fi plans :cry:

little_earl
6th February 2010, 11:13
bre, dar la Eight Below nu v-au dat un pic lacrimile? :D

valitudor
6th February 2010, 11:31
p.s: mi se pare ca am vz 21 grams acu cativa ani. nu tin minte sa fi plans :cry:
Pai asta imi confirma parerea. Daca l-ai vazut acum cativa ani inseamna ca aveai in jur de 20 atunci:D Mai asteapta si tu putin si uita-te din nou :D. Glumesc, desigur. IMDB-ul are un sistem de punctaj ok, dar aici 21 grame este dezavantajat deoarece este mult mai greu de urmarit. Hachiko este un film usor, de familie.

Eu l-am vazut in Bucuresti intr-o sala de cinema, alaturi, la cateva randuri, de un grup galagios si cam nesimtit de tineri. In prima parte a filmului au tot ras, au comentat, s-au tot amuzat prosteste de scenele alea a la Memento. Dupa jumatatea filmului s-a facut liniste in sala... pentru ca la final sa-si ascunda nasurile in batiste si servetele :D


bre, dar la Eight Below nu v-au dat un pic lacrimile?Il am dar nu l-am vazut. Merita?

iuli
6th February 2010, 12:18
Niciodata in viata lui Richard Gere nu poate fi comparat cu Sean Penn

zebe
6th February 2010, 12:21
Sau cu Benicio Del Toro.

valitudor
6th February 2010, 13:56
Apropo de Benicio Del Toro si Sean Penn: Benicio pierde Oscarul cu 21 de grame in fata lui Tim Robbins cu Mystic River (rol masculin secundar).
Sean Penn nu castiga nimic cu 21 de grame dar castiga Oscarul cu Mystic River (rol masculin principal).
Extraordinar a jucat Sean Penn in acel film - Mystic River
Ce parere aveti, v-a placut?

Bumbescu
6th February 2010, 15:36
Apropo de Benicio Del Toro si Sean Penn: Benicio pierde Oscarul cu 21 de grame in fata lui Tim Robbins cu Mystic River (rol masculin secundar).
Sean Penn nu castiga nimic cu 21 de grame dar castiga Oscarul cu Mystic River (rol masculin principal).
Extraordinar a jucat Sean Penn in acel film - Mystic River
Ce parere aveti, v-a placut?

Hm...aproape ca am uitat filmul asta...sean penn e actor mare, dar nu stiu daca merita oscarul pe rolul asta....pt milk insa...jos palaria....nu e deloc usor sa fii atat de scarbos.....:D


Invictus......reteta ideala pt un film captivant: iei o tema politico-sociala babana(apartheidul), un joc relativ po****r(rugby), creezi un story captivant si, mai presus de toate, folosesti un monstru sacru(freeman)....

Hai sa dau o nota: 7/10....pt freeman, altfel i-as fi dat 5....

irinaidu
6th February 2010, 18:42
Apropo de Benicio Del Toro si Sean Penn: Benicio pierde Oscarul cu 21 de grame in fata lui Tim Robbins cu Mystic River (rol masculin secundar).
Sean Penn nu castiga nimic cu 21 de grame dar castiga Oscarul cu Mystic River (rol masculin principal).
Extraordinar a jucat Sean Penn in acel film - Mystic River
Ce parere aveti, v-a placut?

mystic river - mi s-a parut interesant. personajul lui penn, nu stiu daca a fost neaparat mai bine jucat, dar mi s-a parut f neobisnuit. personajul lui penn e cel despre care nu stiu ce parere sa-mi formez pana la sfarsitul filmului.

dar sean penn e actorul meu preferat. sean penn e un tip uratel si cu un fizic cu nimic deosebit. dar daca l-am vazut intr-un film de dragoste l-am iubit, daca l-am vazut pe post de criminal in raboi l-am urat, daca l-am vazut pe post de retardat vroiam sa-i dau o mana de ajutor. sean penn e genial pe ecran. orice joaca eu il cred 100%.

Hingherul
6th February 2010, 18:45
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel 6/10
boooooring http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/106.gif

Datenshi
6th February 2010, 18:55
Nu am stiut unde sa intreb: stiti ceva situri sau de torrent sau unde pot sa vad online desene mai vechi de hanna-barbera: atom ant, mighty mightor, he-man, etc. Alea pe care le vedeam noi la cartoon network :D

Atom ant il gasesti complet si pe tv.torrents.

Eddy DoubleD
6th February 2010, 20:14
Filme vazute saptamana asta la Multiplex in Pitesti:

Old Dogs---8/10 Foarte amuzant. Merita vazut cu siguranta.
Up in the air---7.5/10 O idee interesanta insa m-a lasat putin rece in partea a doua a filmului.
Cartea lui Eli---8.5/10 Ma gandeam ca va fi cu totul alt gen de film, insa m-a surprins...placut. Merita vazut.

zebe
6th February 2010, 20:17
Am vazut si eu Up In The Air. Un film bun, dar atat. Supraevaluat, in special datorita temei de actualitate.

Eddy DoubleD
6th February 2010, 20:32
Am vazut si eu Up In The Air. Un film bun, dar atat. Supraevaluat, in special datorita temei de actualitate.

E supraevaluat clar. Ma gandeam ca e adevarsar pentru Avatar la Oscar, insa am impresia din ce in ce mai mult ca acesta va castiga fara dubii.

White Shadow
7th February 2010, 00:52
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jNyyfcF6qjA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jNyyfcF6qjA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Hachiko: A Dog's Story 10/10

filmul asta e prea de tot...pe bune...in majoritatea dramelor ..care au tot felul de subiecte.. exista un moment emotionant pe care regizorul incearca din rasputeri sa-l lungeasca cat mai mult ...plus inca cateva momente emotionante scurte...si e posibil sa iti mai scape cate o lacrima pe acolo......DAR......in acest film ultimile 30 de minute sunt extrem de emotionante, pur si simplu nu mai exista un moment de respiro si discutam aici despre 30 de minute si nu despre un minut sau de cat a avut nevoie cocoflenderul ala de Di Caprio ca sa moara in Titanic.....plus ca si bonus minutele dupa terminarea filmului...

o adevarata lectie de viata...am sa recomand filmul asta la toata lumea...

http://img10.imageshack.us/img10/5530/capture4yx.jpg (http://img10.imageshack.us/i/capture4yx.jpg/)

aaaaaaaaaa da...si inca ceva...Yoyo...nu te uita la filmul asta....dupa cum am mai zis...e prea de tot....in 27 de ani de existenta nu am plans atat....ce naiba e cu mine...sunt barbat....trebuie sa fiu puternic....

iuli
7th February 2010, 13:49
Hai ma toti ati plans? :shocked:

Hingherul
7th February 2010, 13:51
oan, ciu, fri, s-a ciordit un trin 8/10

numai plangaciosi pe aici.... :D

zebe
7th February 2010, 13:58
Ala cu Denzel Washington? Ii bun, merita?

M-am uitat pana la urma la ala cu Hachi. Bun film. Spre deosebire de Marley & Me, aici povestea e mai mult din perspectiva cainelui decat a stapanului. Nu mi s-o parut foarte de bocit, cel putin fata de filmul ante-mentionat. :D

De specificat faptul ca am avut un caine identic, doar la culoare era un pic mai inchis. Si mai si sarea gardul sa ne astepte cine stie pe unde.

Hingherul
7th February 2010, 14:02
merita.

praf_de_stele
7th February 2010, 14:22
si mie mi-a placut hachi! am plans si eu(cum altfel?), dar nu asa de mult cum vad ca li s-a intamplat multora. deci da, e foarte emotionant, cum am mai spus, ma impresioneaza animalele intr-un mod deosebit, mai mult decat oamenii. un film la care chiar m-am umflat de plans a fost "my dog skip". a fost culmea, probabil ca din cauza faptului ca recent imi murise si mie un catel pe care l-am iubit mult(toata ziua am plans non-stop pt el...si eu si tata care e indragostit de caini) si ce a fost culmea...pe cainele meu l-a chemat skipy...si filmu' l-am descoperit dupa. deci acolo m-am descarcat in ultimu' hal :D

mie "marley and me" nu mi s-a parut deloc de bocit :P depinde de fiecare cum traieste momentele si ce momente traieste :P
iuli, tu chiar n-ai varsat nicio lacrima ? ce puii mei, asa de insensibil esti ?

Eddy DoubleD
7th February 2010, 14:29
Ala cu Denzel Washington? Ii bun, merita?

Eu zic ca da.:ok:

Ted
7th February 2010, 14:34
Ala cu Denzel Washington? Ii bun, merita?
The Book of Eli? ... meh :rolleyes:.Filmul/mesajul filmului e in mod sigur apreciat de o anumita parte a publicului,asa cum iti poti intui din titlu ...

oricum,Denzel e tata lor :D

Hingherul
7th February 2010, 14:37
se referea la the taking of pelham 123

dar si ce ai zis tu e de vazut. am inteles ca e bun

Ted
7th February 2010, 14:41
aaa.ok,nu eram atent :)

iuli
7th February 2010, 14:57
iuli, tu chiar n-ai varsat nicio lacrima ? ce puii mei, asa de insensibil esti ?

Eu n-am vazut filmul mey Ade :D

Eram doar curios, am vazut ca toata lumea a plans...din cauza unui caine...
Probabil o sa-l vizionez si eu, in zilele urmatoare.

relansat
7th February 2010, 15:32
aveti liber la plans de la mine:cry:

azi sau maine ma uit si la varianta orijinala, c`am chef sa plang iar :D

Hingherul
7th February 2010, 15:35
EMO....new generation... :D

valitudor
7th February 2010, 15:54
EMO....new generation... :D

:D Numa' sa nu-si taie venele

Eddy DoubleD
7th February 2010, 15:55
Si Avatar intra la filme pt emo:ras-plans:

Hingherul
7th February 2010, 15:57
fi-v-ar avataru` de ras ca ma faceti sa-l iau sa-l vad si eu....
voiam sa ma pastrez pentru cinema dar vremea de afara nu-mi da dispozitia necesara....

White Shadow
7th February 2010, 16:29
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8d-9Q5ldW-c&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8d-9Q5ldW-c&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Hingherul
7th February 2010, 16:36
bai , daca tot va plac povestile lacrimogene cu caini de ce nu urmariti meciurile dinamovistilor?? :D

Ted
7th February 2010, 16:37
hmm ... mie nu-mi plac nici cainii,nici Richard Gere.Cred ca ar fi bine sa nu ma uit la film :)
totusi,cine joaca rolul cainelui? :D


bai , daca tot va plac povestile lacrimogene cu caini de ce nu urmariti meciurile dinamovistilor?? :D
pt ca ma bufneste rasul :)

Hingherul
7th February 2010, 16:38
zicu dubleaza vocea :D


pt ca ma bufneste rasul :)

daca erai caine intelegeai drama :D

Hingherul
7th February 2010, 16:59
na, sa va mai tai din sensibilitate :D

WEVvLx-Etxc&feature=player_embedded

praf_de_stele
7th February 2010, 18:23
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8d-9Q5ldW-c&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8d-9Q5ldW-c&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
super! imi place! :)

@hingherul, cainele ala se joaca si el...e un copil :D

zebe
7th February 2010, 19:26
Copiii din ziua de azi... :D

rob_din
7th February 2010, 23:17
Avatar 3D 5/10. Toate cele 5 puncte pentru efecte speciale. In rest o telenovela SF de doi bani. Nu ma dau in vant nici dupa Titanic, dar e capodopera pe langa Avatar

zebe
7th February 2010, 23:19
Nuuuu, iara incepe scandalul. :D

Nole17
7th February 2010, 23:47
Am vizionat si eu 21 grams. :) foarte bun.
Blind side 8.5/10. Frumos si asta :)

Sasuke Uchiha
8th February 2010, 00:37
the book of eli - 6/10 dezamagitor , insa cel putin ma facut sa continui cu fallout
the road - 6/10 bine ca nu m-am dus la cinema sa-l vad :o:

Ted
8th February 2010, 00:39
the book of eli - 6/10 dezamagitor , insa cel putin ma facut sa continui cu fallout
hahaha ... same here :D

pinki
8th February 2010, 19:53
am vazut si eu sherlock. dragutel. robert downey jr e criminal in schimb. :D

A.k.a
8th February 2010, 19:55
Blood and bone. Am auzit cum ca ar fi bun dar nu e. Cel putin mie nu mi-a placut

valitudor
10th February 2010, 00:01
Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte

De asemenea, candidat la Oscar. Un film cam sumbru, cam greu de urmarit (m-am culcat la 2.30) si care te cam lasa cu ochii-n luna. Povestea antebelica a unui sat german, cu copii abuzati sexual si asupriti fizic, care intemeiaza un fel... nu va stric surpriza

Un film bun... dar cam sumbru.
7,5

Cneazul
10th February 2010, 02:36
the ugly truth!
in prima ora nu m`am putut opri din ras.
n`am mai ras asa de la fat pizza. toate filmele de comedie au 2-3 glume bune in tot filmul. asta avea 2-3 glume bune la 5 minute.
foarte bun filmul: 9,5!

A.k.a
10th February 2010, 13:01
^^ Si mie mi-a placut mult

Hingherul
10th February 2010, 14:47
deci a vizionat si ochiu` meu Avatarul! 9/10 si probabil 10/10 daca e vazut la cinema. Raman tot la bastarzii gloriosi ca cel mai bun film al anului 2009 :D

Everybody's Fine 9/10. nu inteleg de ce unele site-uri dau filmul asta ca fiind comedie!!!!!!!!! e drama cap coada. un film rupt din viata reala.

TenisFan
10th February 2010, 15:20
Everybody's fine - Film foarte bun zic eu. Deprimant si trist ok dar extrem de realist. 8.5/10
Young people fucking - Extrem de comic pe alocuri. Se incearca o relatare a etapelor sexului aplicata asupra anumitor persoane in anumite momente ale vietii... Adica avem un cuplu de casatoriti, prima intalnire, doi prieteni foarte buni, un cuplu care fusese casatorit si un soi de threesome de fapt un coleg de camera ca-l invita pe celalalt sa-ii satisafaca prietena. Doua dintre cazuri nu prea functioneaza in schimb la celelate cred ca au nimerit destul de bine ideea si conversatiile... 6.5/10

jo27
10th February 2010, 17:36
Un prophete----un alt film nominalizat la categoria Cel mai bun film intr-o limba diferita de engleza a Oscarurilor de anul acesta, un film excelent, vreau sa spun ca mi-a adus aminte de un alt film in limba franceza, Va, vis et deviens, desi subiectele sint total diferite.... 9/10

Kooler
10th February 2010, 17:41
Am vazut (cu intarziere) Labor Pains. Slabut filmul dar eu, sunt greu de multumit, si daca nu-mi place un film nu ma mai uit pana la capat... 8/10.

valitudor
10th February 2010, 19:02
Am revazut Das Leben der Anderen. Daca nu ati facut-o pana acum, nu mai pierdeti vremea, eu l-am vazut de 3 ori pana acum :cool:. E cu atat mai dramatic cu cat s=a intamplat aievea
9/10

Am vazut si The Hurt Locker. Este un film foarte bun... dar eu sunt sensibil la filme cu razboi si puscaturi... :)

TeBat
10th February 2010, 23:55
2012...sunt uimit ca se mai fac astfel de filme in zilele noastre :mda: Doua ore si jumatate pierdute...

Cneazul
11th February 2010, 01:42
tocmai am vazut the hurt locker... slab spre foarte slab. nu se intampla mai nimic in tot filmul. de altfel, cea mai tare faza din film, a fost cea de la supermarket, cu cerealele.
nu`mi venea sa cred ca a primit 9 nominalizari la Oscar.dar cand m`am uitat, multe is pt prostii: editing, sound editing, etc.,

phyxius
11th February 2010, 02:11
:lol:

mariusvl
11th February 2010, 16:54
Everybody`s fine - Pentru cei care nu l-au vazut inca filmu este o drama si nu comedie asa cum apare pe toate site-urile de specialitate
The Box - Ce-o fii fost in mintea meu ?
Sherlok Holmes - Umorul englezesc la el acasa

A.k.a
11th February 2010, 18:16
tocmai am vazut the hurt locker... slab spre foarte slab. nu se intampla mai nimic in tot filmul. de altfel, cea mai tare faza din film, a fost cea de la supermarket, cu cerealele.
nu`mi venea sa cred ca a primit 9 nominalizari la Oscar.dar cand m`am uitat, multe is pt prostii: editing, sound editing, etc.,

Si eu sunt de aceasi parere.
Carlito's Way. Nu ma pot satura de filmul asta

relansat
11th February 2010, 21:54
player 5150 super film :ok:
e despre un parior care`si risca, practic, existenta pariind. vazand ca nu mai are nicio cale de intoarcere, pleaca in las vegas, acolo unde castiga destul ptr a`si plati toate datoriile,totusi ...

praf_de_stele
11th February 2010, 23:50
the ugly truth!
in prima ora nu m`am putut opri din ras.
n`am mai ras asa de la fat pizza. toate filmele de comedie au 2-3 glume bune in tot filmul. asta avea 2-3 glume bune la 5 minute.
foarte bun filmul: 9,5!
si mie mi-a placut, numai ca eu nu rad asa la filme. adica nah, savurez scenele, dar nu pot sa rad asa. foarte simpatica catherine heigl. am vazut si "27 dresses", am fost placut surprinsa ca ea a jucat rolul principal. mi-a placut si ala, imi place de ea in special cum joaca


2012...sunt uimit ca se mai fac astfel de filme in zilele noastre :mda: Doua ore si jumatate pierdute...
l-am vazut si eu saptamana trecuta cred. ma asteptam sa ma plictisesc rau de tot si totusi nu s-a intamplat asta, spre marea mea surprindere. bine, au fost multe faze "trase de par", dar le-am acceptat usor. probabil eram intr-o buna dispozitie. chiar ma mir. acum mai trebuie "avatar" ca pe asta l-am ratat.

de curand am vazut "schindler`s list"...ce pot sa mai spun... unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut ! tot filmele vechi fac legea, in general

relansat
12th February 2010, 00:10
number 23. nu stiu daca a fost vreun om p`aici care sa spuna ca a fost un film bun. :)
io`s singurul, poate si ptr ca`mi place prea mult jim carrey:ok:

zebe
12th February 2010, 00:26
number 23. nu stiu daca a fost vreun om p`aici care sa spuna ca a fost un film bun. :)
io`s singurul, poate si ptr ca`mi place prea mult jim carrey:ok:

Si mie-mi place Jim Carrey, doar ca nu in Number 23. Eventual in The Truman Show sau in Eternal Sunshine of the Spotless Mind, ca sa nu vorbesc neaparat de comedii.

jo27
12th February 2010, 01:23
Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte

De asemenea, candidat la Oscar. Un film cam sumbru, cam greu de urmarit (m-am culcat la 2.30) si care te cam lasa cu ochii-n luna. Povestea antebelica a unui sat german, cu copii abuzati sexual si asupriti fizic, care intemeiaza un fel... nu va stric surpriza

Un film bun... dar cam sumbru.
7,5


bine zis....sumbru. 8/10 din partea mea

praf_de_stele
12th February 2010, 01:35
number 23. nu stiu daca a fost vreun om p`aici care sa spuna ca a fost un film bun. :)
io`s singurul, poate si ptr ca`mi place prea mult jim carrey:ok:
si mie mi-a placut filmu'. nu esti singurul. si nu are nicio treaba cu logica numerelor ca e normal ca puteau sa ia orice numar si sa gaseasca cifre al caror rezultat sa fie egal cu nr respectiv. mi-a placut povestea...sau cum sa-i zic...:thinkso: nicio treaba cu cifrele. si-mi place si de carrey, ce-i drept
bine, filme in genul asta am mai vazut, cu duble personalitati, deja nu ma mai incanta sa vad asa ceva, devine plictisitor

Eddy DoubleD
12th February 2010, 12:25
number 23. nu stiu daca a fost vreun om p`aici care sa spuna ca a fost un film bun. :)
io`s singurul, poate si ptr ca`mi place prea mult jim carrey:ok:

Nu esti singurul. E un film in care Jim face un rol super care initial ai spune ca nu i se potriveste.

Celso
12th February 2010, 13:44
player 5150 super film :ok:
e despre un parior care`si risca, practic, existenta pariind. vazand ca nu mai are nicio cale de intoarcere, pleaca in las vegas, acolo unde castiga destul ptr a`si plati toate datoriile,totusi ...

L-am vazut si eu pe asta mai demult, nu e rau, dar se putea si mai bine:D 6/10

Doctor_Satan
12th February 2010, 17:16
Am vazut saptamana trecuta si eu Avatarul, dar nu am apucat sa scriu inca.
Mi s-a parut un film reusit din punct de vedere al efectelor speciale, dar povestea a fost slaba si extrem de previzibila.
De laudat geniul lui Cameron in ceea ce priveste efectele speciale, dar mai ales in ceea ce priveste capacitatea de a atrage masele in cinematograf.
Eu i-as da un 8/10 (puncte scazute pentru previzibilitate si marketingul agresiv) si inca ma minunez cum a putut prinde la public intr-atat incat sa aiba acele incasari fenomenale. Vina o dau, evident, pe naivitatea publicului.

Nole17
12th February 2010, 20:44
Daca tot a fost vacanta sa fac o recapitulare a ceea ce am vazut sapt asta :)

Away we go - 5/10 Plictisitor
My life in ruins 6/10
The bad lieutenant port of call new orleans - 7.5/10
The answer man - 7/10. destul de interesanta ideea :)
The interpreter - 8/10
world greatest dad - 4/10 cam penibil
Armored 6.5/10
Recep Ivedik 7/10 - Am ras destul de bine la comedia asta turceasca :)
Adventureland - 6/10 nimic nou ..
Everybody's fine - 9/10 Frumos si realist, Robert De Niro joaca excelent ca de obicei :ok:
The good girl - 6/10
breaking an entering - 7/10

TenisFan
13th February 2010, 09:57
Revolver - Guy Ritchie incearca sa transpuna intr-un film o idee filosofica. O face in stilul propriu adica intr-un mod intortocheat. Nu era de ajuns ca era greu de exprimat intr-o prima instanta mai trebuia sa ameteasca si privitorul cu planurile sale. A esuat la capitolul asta. Filmul luat per ansamblu pentru cum este, nu ce este, arata destul de ok. 6.5-7.
Never back down - Destul de ok filmul. N-a vrut sa treaca prea mult peste normele hollywoodiene prea mult si sa devina penibil. Trebuie sa mentionez ca Amber Heard este o "hotness monster". :( Este vorba desre luptele organizate in licee si in anumite cluburi. Un soi de "fight club" mai linistit asa pentru ca oamenii se protejeaza si au reguli. 6-6.5

White Shadow
13th February 2010, 18:40
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel 2/10

zebe
13th February 2010, 19:20
^Primul Alvin and the Chipmunks o fost cel mai prost film pe care l-am vazut in ultimii ani. Nu am tupeul sa ma pun sa-l vad al doilea.

Cristina
13th February 2010, 19:22
Agora-9/10

White Shadow
13th February 2010, 19:23
^Primul Alvin and the Chipmunks o fost cel mai prost film pe care l-am vazut in ultimii ani. Nu am tupeul sa ma pun sa-l vad al doilea.

mie primul mi-a placut...asta al doilea....e dezastru....

TenisFan
13th February 2010, 20:17
Women in trouble - Un film in primul rand pentru femei. E comic pe alocuri iar mega bunaciunile prezente il determina sa fie si-un film pentru barbati. :( Nu foarte mult totusi. 6/10
Blood and bone - Bad ass mother fucker. Despre asa vorbesc. Baiatul asta Michael Jai White se pricepe la arte martiale si ne-o arata din plin in filmul asta. Filmul luat ca un tot nu-i cine stie ce. E facut si cu buget mic. E un baiat care joaca bine. Mi se pare ca a fost si-n OZ. Eu n-am urmarit serialul asta asa ca nu pot sa zic mai multe. Cert e ca aici joaca bine. Din filmul asta trebuiesc luate doar scenele de lupta o discutie dintre baiatul din OZ si un bogatan plus fabuloasa lupta de la final. :groggy: 6.5/10

Hopshio
13th February 2010, 21:04
mie primul mi-a placut...asta al doilea....e dezastru....

mie mi-a placut al doilea..am ras umpic la el:D

White Shadow
13th February 2010, 22:07
la realitatea vorbesc despre Avatar :happy

relansat
13th February 2010, 22:27
cu ce ti`am gresit, Duamni???? cum dreak am putut sa ma duc la dejectia dejectiilor , pe nume
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

daca pentru twilight a trebuit sa deschid topic "ati vazut film mai prost decat twilight?", dejectia de percy jones trebe pusa sticky :cry:

oameni buni, un mic sfat: nu va miscati curul ptr acest ***** de film

zebe
13th February 2010, 22:35
Breee, da' nu te-ai gandit si tu un pic cand ai auzit titlul? :D:P

Cica Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief :D

relansat
13th February 2010, 22:57
film ales de nevasta`mea:(

White Shadow
13th February 2010, 23:01
ma Relansate...te-am mai intrebat....ai vazut The Ugly Truth ?

ala e film de vazut cu nevasta...iubita..prietena...sau mai stiu eu ce............

relansat
13th February 2010, 23:14
evidement ca l`am vazut :-"
nimic nu`mi scapa in ultima vreme, umbro, absolut nimic :D
fac maratoane nu altceva ... seriale, filme, tot ce prind :drak:

praf_de_stele
14th February 2010, 01:39
^Primul Alvin and the Chipmunks o fost cel mai prost film pe care l-am vazut in ultimii ani. Nu am tupeul sa ma pun sa-l vad al doilea.
nu stiu cat de prost a fost sau poate imi era mie somn, dar eu am adormit la el :D dupa ce m-am trezit l-am reluat de unde ramasese. ma rog, a avut cateva faze amuzante pe acolo. dar da, cam porcarie per total. nici eu nu am tupeul sa-l vad si pe celalalt :P

mai devreme am vazut "1984" - bun, mi-a placut ! psihologic, pot sa spun ca ma atrag filmele de genul asta

A.k.a
14th February 2010, 02:02
Black Dynamite 8.5. Nu am mai ras de nu stiu cate vreme asa de bine la un film. E foarte tare. Tin sa precizez ca e o parodie a filmelor de gen blaxpoitation gen Shaft.

Cristina
14th February 2010, 10:11
@praf_de stele:am citit si cartea,am vazut si filmul,bune amandoua ce e drept,dar ca intotdeauna cartea are un mare plus;):D

TenisFan
14th February 2010, 23:17
Black Dynamite - Ce mai parodie. Extrem de comic pe alocuri. Si pot sa spun ca intermezzo-urile cu lupte rupte din filmele vechi japoneze cu arte martiale sunt extrem de binevenite. Explicatia pe care a postat-o A.k.a pe celalalt thread e mortala. :cry: 7.5/10
Where the wild things are - Filmul asta are o atmosfera trista si apasatoare dar reuseste sa te prinda-n mreje. Peisajul absolut fabulos alaturi de animalele extrem de dragalase dar extrem de bine gandite si jucate intregesc un film placut. 7.5/10
Pana acum 1984 e cea mai buna carte pe care am citit-o alaturi de febletea mea The Great Gatsby. :(

Hingherul
15th February 2010, 15:00
Hitler: The Rise of Evil 9/10

A.k.a
15th February 2010, 17:23
http://www.oddee.com/item_96966.aspx?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Oddee+%28Oddee%29&utm_content=Yahoo!+Mail Putin offtopic :D

TeBat
15th February 2010, 18:42
:cry: Witch one is witch?

http://208.106.181.133/_media/imgs/articles2/a96966_topdog.jpg

A.k.a
15th February 2010, 23:14
Chuck e ala mai prost cred ca :D

zebe
15th February 2010, 23:29
Ambii is politisti, deci... Ceva ii gresit acolo. :D

relansat
16th February 2010, 13:42
asta seara, watchmen :ok:

Hingherul
16th February 2010, 14:19
si cum stai cu nervii? relaxeaza-te profund (pana la somn) daca vrei sa apuci finalul filmului. eu nu l-am apucat :D
eu am vazut "Fracture" cu Anthony Hopkins, 10/10

Sir. Eko
17th February 2010, 20:02
http://img96.imageshack.us/img96/63/devilsadvocate.jpg (http://img96.imageshack.us/i/devilsadvocate.jpg/)

Mi-a placut :ok:

Eddy DoubleD
17th February 2010, 20:56
Cum sa nu-ti placa?!:ras-plans:

Sir. Eko
17th February 2010, 21:01
Cum sa nu-ti placa?!:ras-plans:

:groggy:

zebe
17th February 2010, 21:18
http://img96.imageshack.us/img96/63/devilsadvocate.jpg (http://img96.imageshack.us/i/devilsadvocate.jpg/)

Mi-a placut :ok:

No, din filmul asta credeam ca-i speech-ul respectiv. :D

TenisFan
19th February 2010, 17:52
Roger Dodger - Superb filmul. Excelent scenariul conceput de un tip numit Kidd care si regizeaza filmul. Campbell Scott joaca fantastic. Boys night out trying to get laid. 8/10
The edge of darkness - Bun thriller-ul. Plictisitor pe alocuri dar solid. Mel Gibson a imbatranit vizibil desi arata binsisor. 7.5/10

relansat
19th February 2010, 20:25
watchmen 8.5/10
life 7.5/10

relansat
20th February 2010, 11:28
ma uitam aseara la smiley tv si mi`am amintit de filmele cu norman wisdom. o sa ma uit la ele cat de curand :D

praf_de_stele
21st February 2010, 00:17
am vazut "requiem for a dream"...coloana sonora atat de des intalnita m-a facut pana la urma curioasa. nu-mi pare rau ca l-am vazut, a meritat. o lectie pt cei care cred ca a te droga e distractiv
si "amelie"...tot dupa coloana sonora auzita prea des :P dragut, dar cam atat. mult mai interesata muzica decat filmul

Sir. Eko
21st February 2010, 12:23
...And Justice For All

I'm out of order? you're out of order, the whole SYSTEM is out of order!

Foarte tare filmu :ok: .

A.k.a
21st February 2010, 18:22
Da, desi e stupid in unele locuri, precum scena cu elicopterul :happy

Sir. Eko
21st February 2010, 20:15
Is curios de unde pot si eu scoate filmu ?Nu il gasesc nicaieri.


IffadjwcIWs

Eddy DoubleD
21st February 2010, 20:17
Nici nu a fost inca lansat in Romania.

Sir. Eko
21st February 2010, 20:18
Nici nu a fost inca lansat in Romania.

Nu stiam :D ....doar ce am vazut la stiri ca a castigat ceva premiu si am fost curios :) .

TenisFan
21st February 2010, 22:53
Up in the air - Previzibil recunosc. Dar cu toate astea mie mi-a placut filmul. Nu-i fabulos dar e solid. Mai bun decat Avatar. :( 8/10
Troy - E atat de multa "epicitate" in filmul asta incat nici nu poti descrie in cateva randuri. In primul rand ca sa folosesc un termen din tenis Ahile a avut o sumedenie de "winners" in filmul asta. Exemple:
1) Agamemnon: Ah, Perhaps you didn't notice. The Trojan beach belonged to Priam in the morning. It belongs to Agamemnon in the afternoon.
Achilles: You can have the beach. I didn't come here for sand.
Win and ownage. :(
2) Agamemnon: History remembers kings! Not soldiers! Tomorrow we'll batter down the gates of Troy! I'll build monuments to victory on every island of Greece. I'll carve "Agamemnon" in the stone.
Achilles: Be careful, king of kings. First you need the victory.
Win and ownage. :(
Filmul e construit astfel pentru ca timpurile acelea erau ale legendei si ale mitului. O astfel de pelicula nu putea fi facuta decat asa. Realismul n-are ce cauta aici. Erau vremuri ale zeilor si ale eroilor ce ravneau nemurirea. Vorbind despre tehnica de lupta a lui Ahile o putem considera fabuloasa. Scena de lupta cu Hector reprezinta momentul culminant al filmului. Ahile are o agilitate si o tehnica iesite din comun. Ataca adversarul pana gaseste punctul slab si-l termina. Specialitatea casei la el e lovitura de sabie sau de sulita din saritura. Exquisite stuff. Eu l-am revazut acum sub forma "Director's cut" adica pasajele scoase din varianta oficiala. Am vazut sanii lui Diane Kruger. b-( Mega bunoaca. 10/10.

zebe
21st February 2010, 23:03
Is curios de unde pot si eu scoate filmu ?Nu il gasesc nicaieri.


IffadjwcIWs

Si eu vreau sa-l vad.

Hingherul
21st February 2010, 23:22
atunci deschideti un thread cu "filme pe care vreau sa le vad in scurt timp" :D

relansat
21st February 2010, 23:28
hingher, ala din scena de mai sus e augustus constantin? :cry:

Hingherul
21st February 2010, 23:32
auzi-te-ar al` de sus.....de la DNA d`acolo...

Datenshi
21st February 2010, 23:56
Am vazut sanii lui Diane Kruger. b-( Mega bunoaca. 10/10.

Si vii sa ne zici asa fara un print screen? :D

A.k.a
22nd February 2010, 08:48
A aparut deja ala cu fluieratul?

White Shadow
22nd February 2010, 16:04
Up in the air - Previzibil recunosc. Dar cu toate astea mie mi-a placut filmul. Nu-i fabulos dar e solid.Mai bun decat Avatar. :( 8/10

tu deja o dai in obsesie :(

relansat
22nd February 2010, 16:50
se pare ca e la moda sa spui "mai bun decat avatar". am vz aseara un film pe dvd, dublat de ... (cum dreak o cheama pe aia care traducea toate filmele de pe video, de demult) ... a fost mult mai misto decat avatar, cu 10 clase peste el chiar. pacat ca i`am uitat numele, da` a fost mai misto :cry:

Hingherul
22nd February 2010, 17:03
irina nistor

TenisFan
22nd February 2010, 18:03
Vicky Cristina Barcelona - Film facut de un batran libidinos. L-am numit aici pe Woody Allen. Primul lucru pe care vreau sa-l stiu dupa vizionarea filmului este: cine-i naratorul? Ce treaba are cu actiunea? De ce ne trebuie narator? Care e legatura cu filmul? In al doilea rand nu am inteles ce vrea sa exprime acest film. Care e ideea principala? Care e mesajul acestui film? Am vazut locatii misto. Ok. Si? Mai departe ce se-ntampla? Opinie personala: Allen e un batranel frustrat ce-si transpune in film fanteziile. 3/10 Justificare: 1 pentru Penelope Cruz, 1 pentru Scarlett Johansson, 1 pentru sanii lui Scarlett Johansson. ;)
La haine - Ce mi-a placut la filmul asta extrem de mult este ca e obiectiv. E prezentata o realitate cruda a unor indivizi de etnii diferite ce traiesc intr-un cartier ce reprezinta un proiect al municipalitatii de blocuri si case. Excelent jocul actorilor si interactiunea dintre ei. Este pusa in evidenta viata cotidiana a trei indivizi: un evreu, un arab si un negru marginalizati de societate lipsiti de slujba si care se plictisesc toata ziua. Singura lor posibilitate de a trai este mediul de cartier vecin cu ilegalitatea. Filmul prezinta niste lucruri dar nu propune solutii pentru acestea. E filmat alb-negru poate pentru a parea mai real sau a fi mai artistic. 8.5/10

YoYoyOi
22nd February 2010, 18:19
Alvin and the chipmunks, the seueakquel 6,5/10 - parca a fost mai bun primul

Bright Star, 7/10, cam boring filmul

Twilight, 1 si 2, fain film, chiar daca nu sunt adepta filmelor cu vampiri 9,5/10

relansat
22nd February 2010, 19:31
daca la mizeria aia ii dai 9.5, io`mi bag picioarele. :happy

Eddy DoubleD
22nd February 2010, 19:32
Twilight, 1 si 2, fain film, chiar daca nu sunt adepta filmelor cu vampiri 9,5/10

:ciocan::nah:

Sir. Eko
22nd February 2010, 19:38
The.Mothman.Prophecies 7/10 a fost ok ,interesant.

relansat
23rd February 2010, 10:20
am revazut One Good Turn cu norman wisdom.

ptr cei care nu`l cunosc http://www.youtube.com/watch?v=32elYzZsi2g&feature=PlayList&p=9C9AEBED055D16A6&playnext=1&playnext_from=PL&index=15

White Shadow
23rd February 2010, 16:52
Twilight, 1 si 2, fain film, chiar daca nu sunt adepta filmelor cu vampiri 9,5/10

:happy:happy:happy:happy:happy:happy

relansat
23rd February 2010, 16:58
dar nu mai radeti de caramel, nebunilor. sa va fie rusine, sunteti nehte misogini :evil:

masterpiece, caramel, masterpiece ... stai pe faza ca urmeaza si partea a treia :D ( :headbang: )

TaciAcolo
23rd February 2010, 19:14
orice film e mai bun ca avatar

ps ceva nou cu spargeri de banci?

TenisFan
23rd February 2010, 19:19
Cu spargeri de banci recomand Public enemies. Foarte solid facut. Foarte misto.
Public enemies - Un film extrem de bine construit cu atmosfera de gangsteri vechi extrem de placuta. Adica misto sa vezi cat de rudimentar se putea sparge o banca pe vremea aia si cate pierderi puteai avea daca nu erai atent. Ceva salbatic asa. Jocul actorilor este bun doar sunt implicati Johnny Depp si Christian Bale. 8/10
Daybreakers - Idee interesanta bine puna in practica. Actiune pe ici pe colo prin partile esentiale si un final ok. 7/10

relansat
23rd February 2010, 20:28
orice film e mai bun ca avatar

ps ceva nou cu spargeri de banci?

daca era cu spargeri de buci, iti recomandam io ceva :lol:

White Shadow
23rd February 2010, 20:43
:happy:happy:happy

ma Roby....cred ca tu esti ala care tot sparge agentii de pariuri :happy

Celso
23rd February 2010, 20:52
cauta sa se perfectioneze acum:D

TaciAcolo
23rd February 2010, 20:57
ms tenis fan :ok: da nu e pe genu meu ...vreau ceva din vremurile noastre :evil:
ma la pariuri baga amaratii 2-3 ron pe zi cat sa se stranga intr`o zi ..nu acolo e cascavalu:cry:

zebe
23rd February 2010, 21:02
The Bank Job sau Inside Man is interesante, daca nu le-ai vazut deja.

Sasuke Uchiha
28th February 2010, 19:03
ninja assassin - 2/10 probabil cel mai prost film de actiune pe care l-am vazut in ultimii foarte multi ani
krabat - nu am rezistat pana la sfarsit...
a serious man - 4/10

TenisFan
28th February 2010, 20:13
From Paris with love - Un film care incepe comic si intr-o nota de autentica bataie de joc. Adica ti s-ar parea sa nu fie ceva film care sa exagereze cu fazele comice in momente extrem de serioase pentru ca apoi tu sa nu-l in serios. Apoi se transforma chiar in ceva dur si extrem de tragic pe final. Ciudat film. Intre timp actiunea este excelenta as zice chiar daca din nou totul se face intr-o lumina amuzanta. Travolta joaca foarte bine. E distractiv!7/10
The fantastic Mr Fox - Misto animatia. Atentie la detalii si un scenariu foarte bun. Vocile placute iar dialogurile si situatiile amuzante. Solid film. 8/10

jo27
1st March 2010, 08:01
Valkyrie---6/10, un punct in minus de la 7, pt ca nu-mi plac filmele in care nemtii vorbesc in engleza. :(

Vladek
1st March 2010, 15:07
The Princess Bride - 7/10, naiv, dulcegarii la limita diabetului, dar totusi are un je ne sais quoi .. :D

Sir. Eko
1st March 2010, 19:17
Harry Brown 8/10 .

Grinco
1st March 2010, 19:45
From Paris with love - Un film care incepe comic si intr-o nota de autentica bataie de joc. Adica ti s-ar parea sa nu fie ceva film care sa exagereze cu fazele comice in momente extrem de serioase pentru ca apoi tu sa nu-l in serios. Apoi se transforma chiar in ceva dur si extrem de tragic pe final. Ciudat film. Intre timp actiunea este excelenta as zice chiar daca din nou totul se face intr-o lumina amuzanta. Travolta joaca foarte bine. E distractiv!7/10

Cel mai mult mi-a placut aluzia la Pulp Fiction, faza aia cu "Royale with cheese" :D

phyxius
1st March 2010, 19:49
^ aia a fost destul de stupida

irinaidu
2nd March 2010, 00:09
shutter island - SPOILER


am vazut aseara shutter island si nu pot decat sa spun ca m-a dezamagit foarte tare. adica dupa 30 de minute din film m-am intors spre prieteni si le-am zis ca sper ca nu e di capprio pacientul nebun in azilul respectiv. si la sfarsit ghice ce, di caprio era pacientul nebun din azilul respectiv. si ii mai da si cu replica aia de final ,care se vrea desteapta, ca sa ma sece definitiv.

relansat
2nd March 2010, 01:18
se uita nevasta`mea mai devreme la el (varianta cam)

i`am zis de la inceput ca`si pierde vremea ... da nah, ce nu fac femeile ptr leo di caprio? :rolleyes:

Cristina
2nd March 2010, 21:53
hai mah ca n-a fost chiar asa rau(si nu sunt fana di caprio:D)...mie mi-a placut si m-am speriat la cateva faze;),insa ce mi-a placut enorm a fost coloana sonora

irinaidu
3rd March 2010, 13:38
cristina, sunt cateva imagini faine si sunt si unele faze in care te sperii dar filmul nu te lasa cu nimic cand se termina. nu tu o idee, nu tu un twist de intriga la care nu te asteptai si nici di caprio nu mai arata ca in tinerete :P ca vorba aia daca mai arata di caprio bine mai, mai ca iertam orice alta problema :P

Vladek
3rd March 2010, 14:14
nu tu un twist de intriga la care nu te asteptai si nici di caprio nu mai arata ca in tinerete :P

Cum nici un twist de intriga ? Scena de la final, cand pacientul jucat de DiCaprio cade din nou in halucinatii si pleaca impreuna cu creepy-ul ala de doctor neamt ? Ramai cu intrebarea .... ce va pati :D

DiCaprio e pacient intr-un spital de nebuni si nu are pe cine sa seduca. Poate ca de-aia infatisarea nu e ce te asteptai :D

irinaidu
3rd March 2010, 15:47
vladek, cred ca nu m-ai inteles. nu ma asteptam sa arate bine di caprio pt ca nu mai arata bine de acum cativa ani buni. plus faza cu good looks e asa de gluma.
daca pe tine te-a mirat finalul pe mine nu. s-a terminat exact asa cum ma asteptam. si sincer deja ma plictisisem asa te tare ca eram gata sa-i fac eu lobotomia .

Cristina
3rd March 2010, 15:51
Cum?:shocked:I-au facut lobotomie?:DLa naiba,chiar nu ma asteptam la asa ceva!:DEu tot am sperat pana la final ca totul sa fie o inscenare si ca in ultima clipa sa gaseasca ceva care sa arate ca nu e nebun.Din pacate nu a fost sa fie asa!:(

A.k.a
3rd March 2010, 23:20
[REC] si [REC]2. Mi-au placut mult, desi nu credeam ca sunt bune de ceva. Mi-a placut faptul ca in partea a doua povestea e vazuta din alte 2 puncte de vedere si nu e o continuare. Sfarsitul primei parti a fost grozav :scared:

TenisFan
4th March 2010, 09:16
The wind that shakes the barley - Trist, tragic si frumos. Recomand ca acest film sa fie vazut doar cu subtitrare altfel nu intelegi o boaba din engleza irlandezilor. :( :D Extrem de simplu facut si extrem de sugestiv. 8.5/10
City island - O familie disfunctionala dintr-un fost sat pescaresc al New York-ului intitulat precum numele filmului incearca sa-si duca existenta intr-o mare de secrete. Trebuie interventia unui element strain pentru ca lucrurile sa se puna in functiune si familia sa-si descopere proprii demoni si sa se accepte pe sine ca un tot unitar. Andy Garcia e mega bun. 7/10

zebe
5th March 2010, 22:27
Inside I'm Dancing - Cautam un feel good movie si filmul asta parea promitator dupa ce-am vazut trailerul. N-a prea fost asa, e cu totul altceva fata de cum ma asteptam. Oricum, e foarte bun.

Hingherul
5th March 2010, 22:46
am luat zana maseluta :D
daca sunteti cuminti va spun cum a fost dupa ce-l vizionez :D

Eddy DoubleD
6th March 2010, 10:00
From Hell --- 8.5/10