PDA

View Full Version : Filme pe care le-am vazut in ultima vreme



Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

Vladek
26th September 2009, 21:25
"Defiance" - mult sub asteptari. Aberatii despre nu stiu ce mari fapte de vitejie al unui grup de partizani evrei in al doilea razboi mondial. Pana la urma filmul (desi o da cotita) cam admite pe sub mana ca ocupatia lor principala era jaful fermelor ucrainene. Evident, realitatea se pare ca era si mai jalnica.

Eddy DoubleD
26th September 2009, 22:06
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs---9/10

Sir. Eko
27th September 2009, 21:23
The Unborn , a fost ok.

rob_din
27th September 2009, 22:54
The Proposal, pentru o comedie romantica, excelent. 9/10

Sasuke Uchiha
27th September 2009, 22:55
inglourious basterds - 9.9/10 , asta si cu gran torino cele mai bune fimle din 2009 pe care le-am vazut

Grinco
28th September 2009, 00:16
Uite in sfarist pe cineva care apreciaza filmul la adevarata lui valoare:D

Ess
28th September 2009, 00:34
Uite in sfarist pe cineva care apreciaza filmul la adevarata lui valoare:D

daca vb despre inglourious basterds, nu pot sa zic decat un: hmmm...la fel de monoton precum dealul sterp pe care scrie holivud...
probabil, calitatile mele video-acustice s-au ameliorat odata cu trecerea timpului

Zabriskie
28th September 2009, 13:58
http://i34.tinypic.com/264m6x0.jpg

alecsutz
28th September 2009, 14:34
Year One - o comedie medie as zice... pe sfarsit a fost prima gluma la care m-a pufnit rasul, in rest doar mici zambete. :) Frumos realizat, oricum.

irinaidu
28th September 2009, 21:11
am fost la amitiri din epoca de aur. e fain filmul.

Eddy DoubleD
29th September 2009, 21:41
Transformers 2---9/10

Dogville
1st October 2009, 14:57
Adica vorbim aici de un criminal care a ucis intr-un mod brutal pe cineva, si totusi, personajul asta ii cel mai "nevinovat", cel mai pur dintre putinele personaje care apar pe parcursul filmului.


A fost o crima, e-adevarat. Brutala...hm! Brutala numai daca facem abstractie de faptul ca autorii ( doi la numar, iar capul rautatilor n-a fost eroul nostru, asa cum a reiesit in final) erau pusti de pana in 10 ani (victima, colega lor de clasa, tot pe-acolo), proveniti din familii disfunctionale. De acolo ramane senzatia aceea de nevinovatie a personajului principal: el a actionat autosugestionat, mai degraba, de mediul nepotrivit creat in familia lui (involuntar, mama era bolnava incurabil, respectiv voluntar, tatal).

Dar e un film exceptional, pe care l-as asemana cu Misterious Skin din punctul de vedere al temei principale.


Am fost iar la Inglorious Basterds. A doua oara parca e si mai fain, deci, probabil, va fi si o a treia oara..

Da, bre, un film interesant pana la un punct, cand devine dezamagitor de slab. Nu m-asteptam ca Tarantino sa faca mare lucru dintr-o poveste dupa un caz real si, pe parcurs, aproape uitasem ideea de baza a filmului. Pacat, la sfarsit o da in balarii cu nationalismul evreiesc, sionismul ruleaza, normal, si strica tot ce construise pana atunci. Spielberg a prezentat mult mai cerebral un caz asemanator, in Munich, si lucrurile trebuiau sa se opreasca acolo. E-adevarat ca Tarantino isi lasa o portita de scapare creionand ironic si 'ticalosii', o adunatura de taranoi cu creierul lichefiat, pusi pe colectionat scalpuri. Ramane impresia de film propagandistic ieftin, asemanatoare celor din copilarie, cand nemtii o luau mereu pe cocoasa in final (cu deosebirea ca aici filmul e trei sferturi genial :D)

Cu toate acestea, colonelul SS e unul din cele mai bune personaje scrise/ jucate in ultima vreme (asa am vazut eu, e drept, am vazut si mai putine in aceasta perioada :D). In final ramanem cu Cristoph Waltz si restu' lumii.

Dogville
2nd October 2009, 13:53
Asa cum era de asteptat, pe final de an ajung si la noi filmele bune :P

The hurt locker, adica razboiul din Irak la persoana 1 :D Unde se va vedea ca mai periculos decat glontul care soseste la timp pentru a se cuibari intre coastele vreunui infanterist ori minele ascunse in praf ce-si asteapta cuminti destinatarii, este chiar camaradul de langa tine. Un film mai mult decat original despre dependenta, de data aceasta razboiul fiind viciul eroului nostru, sergentul James, comandantul unui pluton care se ocupa cu dezamorsarea bombelor, in Irak (sa notam un nume, Jeremy Renner, si sa mai asteptam....).

Singurul impediment care ar putea aparea este lipsa unei povesti liniare (inceput-sfarsit), filmul fiind, mai degraba, un jurnal-reportaj de front al companiei Bravo. Compenseaza decisiv prin explozivitate, dramatism si realism. Iar finalul numai un tip foarte talentat l-ar fi putut spune de maniera in care-a fost spus (desi l-am privit ca pe un ciudat tot filmul, am indragit mult personajul principal dupa ultima scena, cea in care umanizeaza monstrul care-a devenit printr-o confesiune in fata fiului sau de un anisor :))

Eu l-as revedea in ajunul Oscarurilor. Scenariul, regia, actorul principal pot conta, de ce nu?

PS. Bonusuri: Ralph Fieness, Guy Pierce, Evangeline Lilly in roluri episodice.

Grinco
2nd October 2009, 17:30
Dogville, tocmai tonul ironic al filmului m-a facut sa nu-l vad ca pe unul propagandistic. Nu cred ca e tocmai genul de film pe care l-ar folosi sionistii pentru a-si face propaganda (spre deosebire de Munich)

Dogville
2nd October 2009, 22:19
N-am remarcat propaganda in Munich, ba chiar e o tenta usor defavorabila Israelului, ceva de genul 'noi nu trebuia sa fim ca ei (arabii), lucrurile au mers prea departe', concluzie la care ajung chiar doi dintre membrii comando-ului vindicativ :P. Insa si pe parcurs, premierul israelian de-atunci, Golda Meir, e zugravita destul de ironic: o batranica ostenita care cauta razbunare cu orice pret, fara a-si asuma consecintele actiunilor sale.

Bun, ce-am putut sa remarc e un film bunicel spre bun, District 9. S-a mai vorbit, n-are rost sa insist, nu e ceva care se va impune la capitolul originalitate. De remarcat tipul de personaj central, profund antiholywoodian :D Merge si povestea: o nava extraterestra ramane captiva undeva in Africa de Sud iar pamantenii, oameni primitori, se gandesc ca n-ar fi rau sa-i retina, intr-un ghetou, vreo 20 de ani, pana se mai dumiresc si ei ce-i cu tehnica de lupta a vizitatorilor. Interesant cum o specie superioara ca civilizatie si tehnica reuseste sa decada in 20 de ani petrecuti pe pamant (asta ca tot remarca cineva anumite frivolitati in comportamentul lor). Incepe comedie neagra iar finalul puncteaza si la capitolul drama. Foarte bun si ca film de actiune (sau mai ales asa :P).

Daca TenisFan a dat 7,5, ma grabesc sa achiesez. :D

jo27
3rd October 2009, 23:54
Antichrist---4/10

Eddy DoubleD
4th October 2009, 10:21
Ghosts of girlfriends past---7/10

Roddicted
4th October 2009, 10:33
Doctor Zhivago 9.5/10
American Gangster 7.5/10

A.k.a
4th October 2009, 14:47
Transformers 2: 6/10
G.I Joe: 2/10

Sasuke Uchiha
4th October 2009, 15:30
rec 2 - 7.5/10 , vazut la cinema , gratis ca nu merita banii :D mult mai slab ca primul , explicatie "virusului" e destul de fortata ...
g i joe - am vazut primele 10-15 minute ... si nu cred ca voi vedea restul
year one - 5/10 , daca nu era cain era chiar praf filmul , ala il salveaza cat de cat

Q-Djyni
4th October 2009, 16:43
Up- un film superb, in culori, despre bucuria de a trai



http://chud.com/articles/content_images/24/uplogo.jpg


Up este un film minunat, in opinia mea, unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in ultimii 2 ani. Un film facut cu suflet. Un film la care am ras in hohote si am suspinat un pic :D, am empatizat, m-am amuzat si pe care de abia astept sa il mai vad odata. Departe de a fi un simplu desen animat amuzant, Up este un film dulce, de buna dispozitie, care isi propune sa ne ajute sa privim viata prin ochelari cu lentile roz.

http://www2.sanduskyregister.com/files/www2.sanduskyregister.com/1853/PIXAR_UP.jpg

Aventura vine atunci cand te astepti mai putin

Up este o aventura fantastica inovatoare, care reuseste sa imbine comedia, actiunea si drama intr-un film satisfacator solid si demn de a fi inscris in seria capodoperelor. Adancimile emotionale puternice ale filmului sunt ceea ce il face original si ceea ce ni-l apropie, facandu-ne sa il indragim.Aventura se poate intampla oricand, poate aparea oriunde si in orice situatie. Acesta este mesajul central al filmului Disney & Pixar.



Personajele din Up sunt amuzante, incredibil de haioase si de penibile intr-un sens dulce. Este foarte usor sa empatizezi cu ele, in special cu Carl. Nu sunt personaje plate de desen animat, ci personaje destul de complexe, inspirate din viata reala. Carl este batranul ramas fara dragostea vietii sale, care uita sa isi traiasa viata, ramanand agatat de trecut. Totusi, chiar atunci cand crezi ca viata nu te mai poate surprinde si cand vezi clar incotro se indreapta, trebuie sa planifici sa fii surprins. Chiar in spatele rutinei zilnice a lui Carl, se ascunde marea aventura a vietii sale. Iar Carl va invata incetul cu incetul sa traiasca clipa si sa lase in spate lucrurile materiale agonisite de-a lungul unei vieti, lucruri care conteaza mult prea putin.





Un batran septuagenar mirosind a prune si un pusti cercetas de 8 ani in cautarea aventurii in America de Sud

Carl si sotia sa, Ellie, si-au dorit inca din copilarie sa o ia pe urmele celebrului explorator Charles Muntz si sa ajunga la Paradise Falls, un teren considerat disparut din America de Sud. Anii trec si cei 2 abandoneaza visul comun, construind in loc alte vise pe care lupta impreuna pentru a le materializa. Anii trec si Carl, septuagenar ramane fara Ellie. Hartuit de constructorii care-i inconjoara casa cu zgaraie-nori, Carl decide sa isi ia zborul cu tot cu casa, sustinut in aer de o multime de baloane multicolore. Planul batranului, care vrea sa-si tina si o promisiune facuta sotiei lui decedate, aceea de a explora lumea intreaga, are o singura hiba: in momentul “decolarii”, pe prispa casei lui se afla si un entuziast pusti de opt ani. Cei 2 pornesc in casa plutitoare in cautarea Paradise Falls si reusesc chiar sa ajunga aici. De aici inainte, vor avea parte de pericol, risc, prieteni si dusmani noi. Iar ceea ce urmeaza este deosebit de amuzant si neasteptat.

http://disney-kingdom.com/wp-content/uploads/2009/08/Up-Pixar-Disney-Wallpaper6.jpg

Despre regie si scenariu ce se poate spune?

Regizorul si scenaristul Up este Pete Docter, cel care a scris scenariul nominalizat la Oscar 2009 al desenului animat Wall-E si pe cel al Toy Story, Toy Story 2 si Monsters, Inc si cel care a regizat Mike’s New Car si Monsters, Inc. Chiar faptul ca Docter este cel care a dat viata Up a fost si motivul pentru care am banuit ca nu poate fi decat un film foarte bun. Si iata ca nu m-am inselat. Din scenariul Up transpare aceeasi iubire de oameni pe care o resimtim si in scenariul Wall-E. Ingredientele principale sunt iubirea romantica idealizata si deosebit de dulce – iubirea perceputa ca a construi si imbatrani impreuna, a cladi vise si a te identifica cu celalalt -, prietenia dintre oameni si responsabilitatea fata de mediu. Up incearca sa prezinte obisnuitul si neobisnuitul intr-un acelasi scenariu fantezist si induiosator.

http://www.crazythemes.com/images/pixars-up-movie-wallpapers-2.jpg

Co-regizor si co-scenarist este Bob Peterson, cel care a scris Ratatouille si Finding Nemo. La capitolul voci, il veti recunoaste in spatele personajului semi-malefic Charles Muntz pe Christopher Plummer, un octagenar deosebit de talentat in trecutul actoricesc. In cazul in care v-ati intrebat, in spatele personajului principal Carl Fredricksen sta vocea lui Edward Asner, un alt actor octogenar, la fel de simpatic ca si personajul sau animat.


Nivelul de excelenta al Walt Disney + Pixar

Creatorii Toy Story, Wall-E si Ratatouille ne-au obisnuit deja cu animatiile lor dulci indragite de publicul larg si cu efectele vizuale de exceptie. Totusi, Up este nivelul de excelenta al acestora, fiind un film care iese din spatial fanteziei, prezentandu-ne viata reala in cele mai dulci si mai amare nuante. Up ne arata ordinarul si extraordinarul, deopotriva si ne face sa le intelegem pe amandoua la fel de bine. Si toate astea cu animatii glossy si efecte 3D reusite.

Cred ca stiti deja cat de innebunita am fost dupa desene animate cum au fost Wall-E, Kung Fu Panda, Over the Hedge, Ratatouille, Bolt. Si cu toate acestea va pot spune ca nici unul dintre aceste desene animate din ultima vreme nu s-a comparat cu Up.

Ce spun criticii despre Up?

Up este unul dintre putinele filme la care am vazut doar cronici cu A si 10, indiferent daca este + sau -. Iar sintagmele “un film minunat”, “un film extraordinar” sau “un film dulce” par a fi omniprezente in respectivele recenzii.

Roger Ebert spune in Chicago Sun-Times despre Up ca este un film minunat, cu personaje credibile care trec de zona de desene animate, cu o paleta de culori foarte reusita si potrivita contextului. Matt Pais de la Chicago Tribune spune despre Up ca este o poveste despre dragoste si aventura care merita sa fie celebrata, o poveste emotionanta si plina de iubire, care nu uita sa ne si amuze si sa ne faca sa radem in hohote.

Claudia Puig in USA Today spune despre Up ca este o desfatare vizuala fantastica, care ne duce pe culmile romantismului, aventurii si bucuriei de a trai cu ajutorul unei case plutitoare ajutata de baloane colorate.

In concluzie, va invit sincer sa va inarmati cu multe baloane colorate si sa va bucurati de viata, sa nu uitati sa iubiti si sa traiti din plin si, mai ales, sa nu care cumva sa ratati filmul Up.

Bumbescu
4th October 2009, 16:46
am fost la amitiri din epoca de aur. e fain filmul.

L-am vazut si eu. Ce sa zic, e haios, mai ales scenetele 2(activistul zelos) si 4(cu porcul explodat) dar din pacate este f subtire, este in ton cu starea actuala(jalnica) a cinematografiei romanesti.
Mi se pare inadmisibil ca dupa atatia ani cinematografia romaneasca nu reuseste sa iasa din zona "reality show", din zona mitocaniei, a grobianismului.
Regizorii nostri, tineri sau batrani exploateaza an de an aceleasi izvoare arhicunoscute si incearca sa socheze vestul(uneori chiar reusesc) prin acelasi model penibil de subiecte facile.
Filmul romanesc nu exista prin scenarii, prin regie, prin filmare, prin decoruri, exista doar prin continua exacerbare a mitocaniei.
Regizorii nostri(premiati sau nu, nu conteaza, oricum majoritatea filmelor noi romanesti sunt la fel de penibile) nu sunt capabili sa realizeze un film precum "Good Bye Lenin"(facut de nemti), ai nostri merg non stop pe acelasi drum deschis de Balanta(care oricum, e cel mai bun film romanesc de dupa revolutie), dar cu niste productii din ce in ce mai proaste.

Dogville
4th October 2009, 16:58
N-am facut nicio scofala c-am vazut Star Trek: the future begins. :D

Ca sa nu ramaie neconsolat in fata mult mai celebrilor Luke Skywalker si Bruce Wayne , lui James T. Kirk, personagiu legendar de-a lungul vechii serii Star Trek, i se incropeste o povestioara din tinerete: cativa romulani rebeli :D se intorc in trecut ca sa se razbune pentru niscaiva probleme personale, planetele cad una dupa alta, cade la datorie si tatal eroului nostru (nu inainte de a-si salva progenitura). Dupa care urmeaza un ghiveci de toata frumusetea, cu insotitoare de bord cu fuste mini :D si Simon Pegg interpretand un om de stiinta ca-n zilele bune din Hot Fuzz :D. Mai arunca romulanii niste gauri negre din geamantan, s-alege prafu' de planeta capitanului Spock, mai strang astia din flota stelara nitel din fund si pan' la urma ii dovedesc pe nesimtiti. Bun asa! :D

PS. Sa-l vedeti si pe Eric Bana ce rol interpreteaza....:groggy: nu poate fi adevarat! :D

6/10

Grinco
4th October 2009, 18:02
L-am vazut si eu ieri si am ajuns la concluzia ca romulanii sunt foarte razbunatori, nespalati si cu boala pe dusmani :D

Q-Djyni
4th October 2009, 20:14
Bine ca nu-si mai tine burta Cpt.Kirk cum a facut-o predecesorul ( William Shatner) :D

Daca nu mai tineti minte,iata o mica dovada :D :happy


http://www.schaffhausen.net/uploaded_images/captain_kirk2-760184.jpg



The New Cpt Kirk:

Chris Pine simple

http://estergoldberg.typepad.com/.a/6a0105349ca980970c01156f7cc923970c-320wi

Chris Pine as Mr.Kirk :D

http://forbiddenplanet.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/04/Chris%20Pine%20Star%20Trek%20Captain%20Kirk.jpg



eeeeeee :D

Sergiu
4th October 2009, 21:43
L-am vazut si eu. Ce sa zic, e haios, mai ales scenetele 2(activistul zelos) si 4(cu porcul explodat) dar din pacate este f subtire, este in ton cu starea actuala(jalnica) a cinematografiei romanesti.
Mi se pare inadmisibil ca dupa atatia ani cinematografia romaneasca nu reuseste sa iasa din zona "reality show", din zona mitocaniei, a grobianismului.
Regizorii nostri, tineri sau batrani exploateaza an de an aceleasi izvoare arhicunoscute si incearca sa socheze vestul(uneori chiar reusesc) prin acelasi model penibil de subiecte facile.
Filmul romanesc nu exista prin scenarii, prin regie, prin filmare, prin decoruri, exista doar prin continua exacerbare a mitocaniei.
Regizorii nostri(premiati sau nu, nu conteaza, oricum majoritatea filmelor noi romanesti sunt la fel de penibile) nu sunt capabili sa realizeze un film precum "Good Bye Lenin"(facut de nemti), ai nostri merg non stop pe acelasi drum deschis de Balanta(care oricum, e cel mai bun film romanesc de dupa revolutie), dar cu niste productii din ce in ce mai proaste.

Ești cam sumbru. Mie mi-a plăcut. A fost haios, am râs bine la toate cele 4 segmente. Plus anul ăsta am avut și Polițist, adjectiv și Cea mai fericită fată din lume. E clar că nu suntem la nivelul nemților, dar eu zic că suntem pe drumul cel bun. (și spun asta chiar dacă nu mi-au plăcut California Dreamin' sau 432 sau 12:08 sau cel cu Lăzărescu)

Eddy DoubleD
4th October 2009, 22:17
Drag me to hell---6/10
Nu pot sa cred cat am asteptat acest film. O idee originala stricata de a doua parte a filmului. Daca cineva mi-ar fi oprit filmul dupa 40 de minute cred ca i-as fi dat 10 fara sa stau pe ganduri.

Prome
4th October 2009, 23:16
Cred ca stiti deja cat de innebunita am fost dupa desene animate cum au fost Wall-E, Kung Fu Panda, Over the Hedge, Ratatouille, Bolt.

Uni ce-ai patit ma?

Eddy DoubleD
5th October 2009, 21:19
Dupa Drag me to hell am simtit nevoia de ceva mai clasic, deci:

The Shawshank Redemption---pai daca nici asta nu este film de 10, atunci nu stiu care...

Dogville
5th October 2009, 23:36
Drag me to hell---6/10
Daca cineva mi-ar fi oprit filmul dupa 40 de minute cred ca i-as fi dat 10 fara sa stau pe ganduri.

Eu l-am oprit in minutu' 15 (parca), faza cand o musca babornita p-aia de fata, in parcare:ras-plans::ras-plans: (nu mai avea dinti in gura si doar o molfaia, asa, si-i curgeau balele in masina aleia :ras-plans::ras-plans:). Horror, da' multi! :D Recomand calduros.

Sergiu
5th October 2009, 23:57
Păi e horror și ți s-a făcut scârbă, eu zic că și-a atins scopul. Dacă vroiai floricele pe câmpii te uitai la altceva nu?

Chiar nu pot înțelege cum să critici un horror că e prea scârbos?

Dogville
6th October 2009, 07:06
Scuze, nu stiam ca asta e scopul unui horror. Pe viitor, pentru ca acum sunt pe deplin lamurit care-s asteptarile de la un asemenea film, promit sa trec 'scarba' printre superlativele genului :ok:

PS. Nu era vorba de scarba dar, na!, nu pot explica fiecare emoticon :D Am crezut ca se prezinta singuri mormolocii astia...:ras-plans::ras-plans:

Amelie
6th October 2009, 10:06
- L.A. Confidential - 8/10
- Reservoir Dogs - 6.5/10

Eddy DoubleD
6th October 2009, 15:24
Eu l-am oprit in minutu' 15 (parca), faza cand o musca babornita p-aia de fata, in parcare:ras-plans::ras-plans: (nu mai avea dinti in gura si doar o molfaia, asa, si-i curgeau balele in masina aleia :ras-plans::ras-plans:). Horror, da' multi! :D Recomand calduros.

A fost scarbos, dar un horror poate fi si scarbos. Insa la faza aia cand iese baba dupa o perdea ceva intr-o incapere si o ataca si apoi ii pica ceva in cap si ii sar ochii in modul respectiv(cine a vazut stie) e deja penibil.:mda: La faza aia chiar m-am enervat.:angry:

Dogville
6th October 2009, 19:42
Orphan. Ciudatel previzibil. :D Si mult prea lung (aproape doua ore) pentru tot ce-avea de spus.

Un amanunt interesant e c-o familie decide sa adopte o copila de 9 ani, merge la orfelinat, alege, semneaza o chitanta si pleaca fericita spre casa. :happy Genul, normal, action thriller, v-ati dat seama :D Dupa care fetita incepe sa developeze un intreg arsenal malefic de aptitudini, totalmente anacronic pentru varsta sa (dar sa nu anticipam :happy :happy), astfel ca distinsa audienta astepta picotind finalul, intocmai cum englezii asteapta ploaia :D Sincer, putea fi orice, pe mine m-a plictisit. :mda:

Fetita (Isabelle Fuhrman) a jucat excelent, gasind perfect combinatia inger-demon :P Numai pentru ea, 5,5/10

Dogville
8th October 2009, 18:06
Surrogates, un SF interesant in care oamenii devin roboti iar acestia n-au nimic impotriva :D De fapt actiunea e alta, insa e bine sa sufli si-n iaurt cu genul asta de filme, iar eu, pesimistul, asta am facut in primele 15 minute ale filmului. :D

Ma gandesc ca-ntr-un viitor nu foarte indepartat, in goana dupa perfectiune, omul s-ar putea sa-ncerce si varianta de fata, asa ca filmul poate parea cu atat mai interesant. Se povesteste ca umanitatea va esua intru vegetare vesnica la domiciliu, in vreme ce copii aratoase, de-o perfectiune hollywoodiana :D, vor trai (in exterior) vietile sublime dupa care aceasta a tanjit intotdeauna. Un soi de telepatie si de-acum putem controla robotelul nostru surogat sa traiasca, simta...etc, in contul nostru. :cool:

Normal, ca-n orice paradis vor aparea si probleme: unul din surogate este ucis, dar, odata cu el, si receptorul, chiar fiul celui ce-a proiectat simpaticii roboti surogat. Aici apare omul nostru specializat in salvari pe muchie de cutit, Bruce Willis, cu tot cu alter-ego, se-ntelege, dar misiunea lui nu va fi asa de usoara (a fost vreodata? :D) pentru ca-n spatele unui surogat se poate gasi ori un prieten ori un dusman (mai degraba :P).

Sincer, mi-a placut ideea principala, un pic mai putin simplismul din scenele de final (tipul de scena cand sta unu' in fata comp-ului si rezolva toate problemele cu cateva tastari inspirate, evident, in ultimile secunde ale countdown-ului :D).

7/10 pana la noi efecte secundare :P

Bumbescu
8th October 2009, 19:59
Am vazut si eu in sfarsit "Inglourious bastards". Mi-a placut, e destul de misto realizat, iar Mr. Landa cred ca va castiga lejer Oscarul.
Subiectul insa....de-ale lui Tarantino...cu ocazia asta si-a mai satisfacut un vis din copilaria-i probabil f agitata, l-a ucis pe Hitler...
Americanii trebuie sa se bucure pt ca Tarantino e regizor si poate scalpa in voie oameni in filme, nu de alta, dar tare mi-e teama ca in cazul in care nu ar fi fost un regizor celebru ar fi ajuns cunoscut pt vreun masacru la un colegiu, sau ceva in genul asta....:D

Dogville
8th October 2009, 20:50
Filmul romanesc, o piatra de incercare pentru orice temerar. :D Politistul adjectiv se joaca cu nervii nostri mai mult de o ora apoi puncteaza simplu, lucid, eficient, decisiv :)

La prima vedere poate fi usor antedatat 1980 :D, adunand ghemotoc o multime de stereotipii si culori inchis-pesimiste, specifice filmelor autohtone. Largi pasaje in care nu se intampla nimic sunt redate la infinit: un filaj care nu se mai termina, o cina in care cocoloasele de paine sunt inmuiate si infulecate agonizant de descriptiv :), un slagar al Mirabelei Dauer (re)reluat, abominabil, la maximum..etc vor fi satisfacand asteptarile criticii exigente iar premiile au tot curs la piciorele Porumboiului jr.

Treaba lor, pentru mine filmul incepe si se termina aici: pentru finalizarea unui caz simplu, un politist (omniprezentul Dragos Bucur) are de ales intre o rezolvare morala si una legala, despartite antagonic de o pedeapsa de minimum 3 ani si jumatate de puscarie :) Spre aju(s)tarea convingerilor politistului va interveni comandantul sectiei de politie (Dragos Ivanov, simply the best :ok:) cu o savuroasa demonstratie de final, pregatita atent prin cateva amanunte bine lucrate anterior (pierdute, unele, in multimea vida de care aminteam mai sus), adica momentele de sclipire ale filmului.

6,5/10 de la mine, un certain regard de la altii :)

phyxius
8th October 2009, 21:03
...fara poze?

Dogville
8th October 2009, 21:33
Deocamdata :D

LE. Huh, tu erai, h8ere sarcastic? :)

alyosha_87
12th October 2009, 02:35
English Patient 10/10
Un film extraordinar, care mi-a facut o enorma placere sa il revad ...Ralph Fiennes este minunat in film...

irinaidu
13th October 2009, 01:10
marce, pana in ziua de azi nu m-am putut hotari sa ma uit la filmul asta.

alyosha_87
13th October 2009, 09:59
de ce? :)
eu acu 2 seri chiar am avut chef sa il vad... you gotta be in the mood to see it :P

Amelie
13th October 2009, 10:09
The Graduate - 7/10
Little Children - 6.5/10

irinaidu
13th October 2009, 14:27
marce, nu l-am vz pt ca m-a enervat teribil seara oscarilor in care am tot auzit " and the winner is... the english patient " ap[oi am vz multe filme si seriale la rand in care se facea misto de film. chiar un episod din seinfeld in care eline nu rezista la cinema.

jo27
14th October 2009, 07:25
The Shining----10/10

Amelie
14th October 2009, 13:06
marce, nu l-am vz pt ca m-a enervat teribil seara oscarilor in care am tot auzit " and the winner is... the english patient " ap[oi am vz multe filme si seriale la rand in care se facea misto de film. chiar un episod din seinfeld in care eline nu rezista la cinema.

Elaine: (to the screen) Quit telling your stupid story about the stupid desert and just die already! (louder) Die! (the crowd shushes her)
Peterman: Elaine, you don't like the movie?
Elaine: I hate it! (the crowd yells at her) Go to hell!

:happy

Eddy DoubleD
14th October 2009, 13:44
Public Enemies---8/10 Ma asteptam la mai mult. I-am dat 8 ca e Johnny, altfel cred ca 7 ajungea.

Bumbescu
16th October 2009, 18:36
marce, nu l-am vz pt ca m-a enervat teribil seara oscarilor in care am tot auzit " and the winner is... the english patient " ap[oi am vz multe filme si seriale la rand in care se facea misto de film. chiar un episod din seinfeld in care eline nu rezista la cinema.


Elaine: (to the screen) Quit telling your stupid story about the stupid desert and just die already! (louder) Die! (the crowd shushes her)
Peterman: Elaine, you don't like the movie?
Elaine: I hate it! (the crowd yells at her) Go to hell!

:happy

Mama cata insensibilitate la fetele astea...:P

Trecand peste unele momente siropoase, este totusi un film misto si are unele filmari exceptionale(imi aduc aminte de scena cu Juliete Binoche si indianul in biserica parasita).

Am vazut Public Enemies-usor dezamagitor

razwan_vs
16th October 2009, 19:36
G-Force 9/10 foarte tare comedia :D

irinaidu
17th October 2009, 00:43
din motive greu de explicat m-am uitat la final destination nu stiu cat, asa de e acum la cinema si la the rebound. un sfat prietenesc, don't !

Eddy DoubleD
17th October 2009, 10:01
din motive greu de explicat m-am uitat la final destination nu stiu cat, asa de e acum la cinema si la the rebound. un sfat prietenesc, don't !

Ciudata parerea ta, pentru ca in Romania The Final Destination a avut destul succes(poate si din cauza ca a fost 3D) si The Rebound a avut de asemenea un succes nesperat in primul weekend in cinematografe si poate continua in acest weekend.

Aseara am vazut si eu The Curious Case of Benjamin Button. Un film superb, cu o idee nu chiar complexa, insa geniala. Ii dau un 9/10.

Zabriskie
17th October 2009, 10:58
poate si din cauza ca a fost 3D

poate?
lumea s-ar duce la orice kkt daca e 3d.

Eddy DoubleD
17th October 2009, 13:39
poate?
lumea s-ar duce la orice kkt daca e 3d.

Pentru ca noi nu prea am avut asa ceva pana acum. Oricum nu cred ca s-ar duce la "orice kkt".:rolleyes:Exagerezi un pic.

Zabriskie
17th October 2009, 19:33
nu exagerez deloc. zi-mi un film decent 3d. si nu se duc doar romanii, astea sunt constant printre primele la box office.

Eddy DoubleD
17th October 2009, 20:02
nu exagerez deloc. zi-mi un film decent 3d. si nu se duc doar romanii, astea sunt constant printre primele la box office.

Din punctul meu de vedere The final destination e mai mult decat decent. Oricum eu vorbesc din punctul de vedere al filmului, nu al calitatii efectelor 3D. Nu am avut sansa sa merg la un cinematograf 3D. De fapt nici nu exista un cinematograf in orasul meu:ras-plans:

rob_din
18th October 2009, 22:07
Orphan 9.5/10. N-a fost cea mai originala idee, dar asta da thriller. Iar fata care joaca rolul Esther ar trebui cel putin nominalizata la Oscar. Senzationala

jo27
18th October 2009, 23:20
Public Enemies-----7/10

irinaidu
18th October 2009, 23:41
[QUOTE=Eddy DoubleD;2798485]Ciudata parerea ta, pentru ca in Romania The Final Destination a avut destul succes(poate si din cauza ca a fost 3D) si The Rebound a avut de asemenea un succes nesperat in primul weekend in cinematografe si poate continua in acest weekend.
QUOTE]

si de ce e ciudata parerea mea? nu ai vazut *****uri care au avut succes? adica uite si eu m-am dus, deci am contribuit din pacate la vanzari dar cu toate astea tot am o parere proasta despre filme.

azi am vazut julie&julia. nu e vreun film genial dar eu eram in dispozitia perfecta sa-l vad si mi-a placut f mult.

phyxius
19th October 2009, 07:21
poate?
lumea s-ar duce la orice kkt daca e 3d.

... sau daca e film "final destination".

Amelie
19th October 2009, 10:52
- Amores Perros - 7/10
- Blue Velvet - 6.5/10

Eddy DoubleD
19th October 2009, 12:41
si de ce e ciudata parerea mea? nu ai vazut *****uri care au avut succes?

Ba da, destule. Insa ideea e ca The rebound nu era un film care sa atraga cu ceva. Si totusi a avut succes. Sa zicem ca de la un nume mai cunoscut te astepti sa mearga o multime de oameni pentru ca e notorietatea numelui. Insa acest film nu avea absolut nimic.:nah:

Urmuz
19th October 2009, 15:13
Che...6/10...dezamagitor, lung, obositor
Sweet November...6/10...prea dulce, prea adanc...dupa gustul meu
The Inglorious Bastards...8/10...minunat, pana aproape de final
The Notebook...7/10...Am descoperit un actor mare in devenire, Ryan Gosling

irinaidu
20th October 2009, 00:19
ai mare dreptate in privinta lui ryan gosling . l-am vazut in mai multe filme si m-a convins sa-l urmaresc in continuare. am vazut " lars and the real girl", un film care mi-a placut dar si acum ma simt dubioasa pt ca mi-a placut. dar daca nu era gosling filmul asta se ducea de rapa rau de tot. si l-am mai vz si in half-nelson, unde iarasi filmul in sine nu e cine stie ce, dar gosling il face sa merite sa te uiti. si in fracture - iarasi filmul foarte defectuos mai ales a2a 1/2 dar ryan gossling meets anthony hopkins fac vizionabil filmul.
the notebook e ceea ce ar trebui sa fie toate filmele romantice. sunt complat intracostita ce cei 2 protagonisti in filmul asta.

Eddy DoubleD
20th October 2009, 14:49
Harry Potter 6---9/10

Sasuke Uchiha
21st October 2009, 01:38
Moon - 9/10 fantastic

Eddy DoubleD
21st October 2009, 14:35
G-Force---7/10 Simpatica comedie; se putea si mai bine insa.

Eddy DoubleD
22nd October 2009, 13:11
Little Miss Sunshine---8/10 O comedioara interesanta, cu niste personaje bine construite si o actrita de 10 ani(13 ani acum) ce este un mare talent(Abigail Breslin).

Sasuke Uchiha
22nd October 2009, 15:43
gone baby gone 8.8/10 foarte bun

White Shadow
22nd October 2009, 19:13
mi-a recomandat o domnisoara blonda cu suvite negre doua filme horror : Land of the Dead si Dawn of the dead...

sa ma risc ?..le-a vazut cineva ? :ras-plans:

praf_de_stele
22nd October 2009, 19:22
de ce am eu impresia ca sunt porcarii in genu' alora transmise pe kanal d ? mai mult comedii decat horror :D zic si eu, nu le`am vazut :P

White Shadow
22nd October 2009, 19:25
Dawn of the Dead a primit nota 7.4 pe imdb....

cam mult pentru un film cu zombie....aia sunt pretentiosi cand vine vorba de filme horror...

cred ca ma uit la ala..

dar e din 2004..nu inteleg cum mi-a scapat....

zebe
22nd October 2009, 19:33
mi-a recomandat o domnisoara blonda cu suvite negre doua filme horror : Land of the Dead si Dawn of the dead...

sa ma risc ?..le-a vazut cineva ? :ras-plans:

Daca esti fan horror, uita-te.

Daca nu, o sa ti se pare penibil (Dawn of The Dead).

White Shadow
22nd October 2009, 20:39
sunt cel mai mare fan de filme horror...dar sunt si extrem de pretentios...

pe criza asta de filme horror e posibil sa ma uit...

pe unde naiba umbla Dogul :ras-plans:..aveam nevoie de parerea lui...

Sasuke Uchiha
23rd October 2009, 18:37
mi-a recomandat o domnisoara blonda cu suvite negre doua filme horror : Land of the Dead si Dawn of the dead...

sa ma risc ?..le-a vazut cineva ? :ras-plans:

eu am vazut toata filmografia maestrului george a romero , uita-te atat la versiunile moderne cat si la cele vechi care sunt foarte bune mai ales Night of the Living Dead (preferatu meu)
din versiunile noi Dawn of the dead e cel mai bun !

Sasuke Uchiha
24th October 2009, 16:10
surrogates - 6/10 ma asteptam la mult mai mult , film foarte scurt si cu un final destul de slab , bine ca nu mai dus la cinema sa-l vad

White Shadow
25th October 2009, 06:41
Daca esti fan horror, uita-te.

Daca nu, o sa ti se pare penibil (Dawn of The Dead).

sunt fan horror si nu mi-au placut...

eu vreau altceva de la un film horror si nu aceste tampenii..

cel mai batran din autobuz se gaseste sa se ocupe de unu din ala care s-a agatat de autobuz...si cum ?..pune mana pe o drujba, o porneste, negrul de la volan face o manevra periculoasa...mosul cu drujba pornita se dezechilibreaza si o taie pe blonda care se afla si ea in autobuz...in 2 bucati...cand fain frumos putea
sa-i traga un glont in cap la cicoflenderul ala.

si asta e doar o faza...nu vreau sa le zic pe toate...

pfoai ce fac luni cu domnisoara care mi-a recomandat aceste filme....


de ce am eu impresia ca sunt porcarii in genu' alora transmise pe kanal d ? mai mult comedii decat horror :D zic si eu, nu le`am vazut :P

exact asa a fost.....

dar na...trebuia sa ma uit la ele ca am facut si eu o promisiune...trebuie sa am grija pe viitor ce promisuni mai fac :headbang:.

rob_din
25th October 2009, 21:33
Paranormal Activity 3/10. Plictisitor de moarte, nu stiu cum il pot numi unii drept "cel mai infricosator film al anului, al deceniului, al secolului etc". M-am speriat mai mult uitandu-ma la Tom si Jerry. O copie patetica a Blair Witch Project

Amelie
27th October 2009, 14:29
- V for Vendetta - 6.5/10
- Je vous trouve tres beau - 6/10
Placute ambele.

White Shadow
27th October 2009, 21:58
Orphan

nu stiu ce sa scriu despre acest film deoarece am ramas fara cuvinte...

revin maine cu detalii......daca imi revin din soc...

Eddy DoubleD
27th October 2009, 22:04
Orphan

nu stiu ce sa scriu despre acest film deoarece am ramas fara cuvinte...

revin maine cu detalii......daca imi revin din soc...

Chiar e bun asa cum se spune sau esti ironic?

White Shadow
27th October 2009, 22:28
nu sunt ironic

inainte sa-l vad...doar m-am uitat la trailer...nu am citit nici o parere despre film, nici macar pe imdb nu am intrat sa vad ce nota a primit....nimic.....doar aveam pofta sa vad un film...si in special ceva de genul asta...

si ma asteptam la un film clasic de genul...un copil posedat sau ceva de genul...

dar e cu totul altceva....

TenisFan
28th October 2009, 00:04
Am vizionat GI Joe - The rise of cobra. Eye candy beaches! Atat. :(

irinaidu
28th October 2009, 00:05
dar de ce te-ai uitat la filmul asta totusi??? nu stiu nimic despre el, dar titlul ma face sa vars.

TenisFan
28th October 2009, 00:25
Ca sa vad daca pot sa inteleg cum orice om cu capul pe umeri poate renunta la Sienna Miller... :shocked: Si-n plus toata actiunea aia fara cap e amuzanta. :D Efectele speciale sunt ok. Am vazut si filme mai rele. :(

irinaidu
28th October 2009, 00:41
pai eu una inca vreau sa inteleg de ce o tipa ca sienna a umblat cu the dude who screws baby sitters??? presupun ca e simtul umorului la mama natura.

White Shadow
28th October 2009, 07:48
hey...oamenii cu filmele...ce se aude de Avatar ?

a aparut ?..cand va aparea ?...stie cineva ceva ca eu nu stiu nimic ? :D

irinaidu
28th October 2009, 12:11
hey...oamenii cu filmele...ce se aude de Avatar ?

a aparut ?..cand va aparea ?...stie cineva ceva ca eu nu stiu nimic ? :D

e un poster mare cu cineva albastru in holul cinematografului , il vad de ceva vreme, dar nu zice nimic altceva.

Eddy DoubleD
28th October 2009, 14:17
hey...oamenii cu filmele...ce se aude de Avatar ?

a aparut ?..cand va aparea ?...stie cineva ceva ca eu nu stiu nimic ? :D

18 decembrie parca

phyxius
28th October 2009, 15:26
hey...oamenii cu filmele...ce se aude de Avatar ?

a aparut ?..cand va aparea ?...stie cineva ceva ca eu nu stiu nimic ? :D

ce vrei sa stii?

White Shadow
28th October 2009, 16:33
Pixus...tu esti total... raspunzi la 4 intrebari cu o alta intrebare :ras-plans:

Sergiu
28th October 2009, 22:06
Eu am auzit că au vrut să facă un film mai special, dar e foarte complicat, de fapt chiar cel mai complicat film făcut vreodată.
Și la mine la cinematograf posterul e foarte mic.

Eu am văzut Julie și Julia și am învățat și eu ceva despre gătit în special faptul că niciodată nu e prea mult unt. Trebuie să găsesc rețeta aia la unt în oțet de vin, suna foarte delicios.

jesus supremu
29th October 2009, 19:18
am vizionat din nou dupa 20 de ani The Good, The Bad & The Ugly(4 ore am stat la coada pe vremea lui ceasca copil fiind, la bilete).mama ce film!imi vine sa plang cand ma uit la vedetele de azi si "talentul lor"
deci declar saptamana asta ca fiind Western Spagehtti Week:Durmeaza For a few dollars and For a fistful of dollars:ok:

TenisFan
29th October 2009, 22:40
jesus supremu numai respect de prin partile astea si de asemenea iti este salutata initiativa!
Kingdom of Heaven - Film bun. Solid. Excelenta lupta de la final. Eva Green este absolut senzationala. 9/10.

TeBat
30th October 2009, 00:02
pt cei care vor western incercati "High Noon" :ok:

Bronco
30th October 2009, 10:58
O R P H A N

http://i33.tinypic.com/2whpezm.jpg

Un horror mai "rasarit", care nu exceleaza in sange abundent, si faze de speriat copii mici. E bine facut, interpretat, iar pustoaica, care se dovedeste a nu fii cine crede spectatorul ca este, e minunata in rolul asta. Il recomand, mai ales pentru "intorsatura" de situatie de la final. Nota mea: 8 / 10

TenisFan
31st October 2009, 14:05
Prietene pune si tu link catre poza sau ceva ca altfel acaparezi thread-ul...
Funny people - Un film bun spre foarte bun in prima ora si jumatate. Glume bune sau vulgare cu variatii pe diverse teme pe care numai un impatimit al subiectelor le-ar prinde. Spre exemplu cand Sandler era la doctor(si individul era un tip inalt si blond) i-a zis acestuia: "-Ce-ai facut mai? L-ai mancat pe Bjorn Borg?" sau ceva asemanator. Filmul e mult prea lung si desi mesajul e ok in final necesita mult timp pana sa-l reliefeze. Partea de final cand se duce la ea acasa si toata harabura ce se intampla de atunci incolo e un pic iritanta. Desi si acolo totul e construit ok si finalul e unul realist tot m-a enervat un pic pentru ca au lungit actiunea cu niste momente insignifiante ce puteau fi evitate. In fine mie mi-a placut pana la urma si-i dau 7.5. :shocked:
Spread - Ashton Kutcher joaca rolul unui giggolo(practic) care reuseste sa se imbrace ca un papagal in toate scenele filmului. De ce este necesar acest lucru? Este conditia sine qua non ca sa ti-o pui cu tipe mega bune? E pretul pe care trebuie sa-l platesti cand n-ai bani dar prestezi bine in pat? Filmul nu prea e credibil. Finalul e bun si reuseste sa-l aduca pe "pretty boy" Ashton in postura in care reuseste sa se imbrace decent. Cine se uita o sa-si dea seama. Presarat cu gagici mega bunoace la tot pasul ce-mi seduc retina si ma determina sa-mi sadesc sentimente perverse ( :( ) in suflet ( :cry: ), am sa concluzionez cu un 6. :shocked:

Bronco
31st October 2009, 14:33
Prietene pune si tu link catre poza sau ceva ca altfel acaparezi thread-ul...


Daca pun link catre o poza, nu se uita nimeni...Plus afisul filmului e super...copila aia e horror... :evil: asa ca am bagat direct poza ca sa o vada toata lumea...

A.k.a
31st October 2009, 16:06
A perfect getaway. Destul de interesant dar previzibil la un moment dat

White Shadow
31st October 2009, 16:36
ce poza a pus Red Falcon :ras-plans::ras-plans:

cat forumul de mare :ras-plans::ras-plans:

nu e suficient ca a fost inspaimantatoare in film...trebuie sa o mai vad si pe forum :ras-plans::ras-plans:

Bronco
31st October 2009, 17:24
ce poza a pus Red Falcon :ras-plans::ras-plans:

cat forumul de mare :ras-plans::ras-plans:

nu e suficient ca a fost inspaimantatoare in film...trebuie sa o mai vad si pe forum :ras-plans::ras-plans:

Am afisul la o rezolutie de 4 ori mai mare... Si, da, a fost scary in film...d-aia am pus afisul...are efectul scontat!:yes:

zebe
31st October 2009, 17:42
Deci ii bun filmul? De recomandat?:D

White Shadow
31st October 2009, 17:55
cel mai bun film pe care l-am vazut in 2009...pe bune...

mi-a placut toata povestea...nici nu am stiut cand au trecut 2 ore....

mi-a placut surpriza de la final.....surpriza aia care trebuie sa fie in fiecare film de genul asta....sa fie acel : "wow, nu ma asteptam la asa ceva"....

un singur minus mai micutz....dar un minus care ramane asa mai in umbra...

lupta finala dintre personajul negativ si personajul pozitiv e cam aceasi ca si in fiecare film de genul...

personajul negativ moare greu.....

praf_de_stele
1st November 2009, 16:24
o sa ma uit si eu la Orphan ca prea m`ati facut curioasa...peste cateva ore, sa se intunece bine afara si`n camera :evil:

TeBat
1st November 2009, 16:49
o sa ma uit si eu la Orphan ca prea m`ati facut curioasa...peste cateva ore, sa se intunece bine afara si`n camera :evil:

e bine....atunci cred ca ma voi uita si eu la The Hangover:D

zebe
1st November 2009, 17:40
Am vazut Orphan pana la urma si nu mi se pare ca rupe gura targului. Ma asteptam sa se termine cum s-a terminat.

Hangover in schimb... :D

White Shadow
1st November 2009, 18:36
Am vazut Orphan pana la urma si nu mi se pare ca rupe gura targului.Ma asteptam sa se termine cum s-a terminat.

sa inteleg ca te asteptai ca fetitza de fapt sa fie o .............

ai stiut de la bun inceput ce e cu acea fetitza ?

am mai vazut The Ugly Truth

http://img262.imageshack.us/img262/4779/capture72o.jpg (http://img262.imageshack.us/i/capture72o.jpg/)


foarte bun filmul si ce dreptate are tipul ala in tot ce zice despre femei.....

zebe
1st November 2009, 19:13
Am banuit, era mult prea prost filmul daca fetita se dovedea a fi o simpla fetita. Nu stiu cum sa zic fara sa le stric celorlati vizionarea filmului. :D

White Shadow
1st November 2009, 19:17
hai ma Zebe ca nu te cred......ai banuit.....

nu are cum...nu aveai cum sa iti dai seama ca acea fetizta e.............intelegi tu.....in special ca in realitate nu exista....asa ceva......cel putin asa stiu eu...plus ca m-am si interesat...

sunt 99 % convins ca a fost o surpriza si pentru tine cand l-ai auzit pe ala ce a spus la telefon si nu ai zis ceva de genul :
"aaaaaaaa...da...stiam ca asta va zice"......

cum scriem pe aici....in coduri :ras-plans:

Sasuke Uchiha
1st November 2009, 19:20
cel mai bun film pe care l-am vazut in 2009...pe bune...


inseamna ca ai pierdut multe filme anu asta

Orphan, 8/10

White Shadow
1st November 2009, 19:31
inseamna ca ai pierdut multe filme anu asta

ok..atunci scrie aici cel putin 5 filme - genul - thriller sau horror...care au aparut anul asta si care sunt mai bune decat Orphan...

am gresit eu cand am scris : "cel mai bun film pe care l-am vazut in 2009"...

trebuia sa scriu : "cel mai bun thriller pe care l-am vazut in 2009"

zebe
1st November 2009, 19:37
White, nu am zis ca am stiut exact care-i faza, dar am banuit asa, in mare.

Ideea ii ca atunci cand v-am vazut scriind despre marea surpriza din final ma asteptam sa fie ceva mai wooow (nu-mi gasesc epitetul :)), ceva in genul "The Usual Suspects" (ma refer la rasturnarea din final). Mi-am dat seama pe parcursul filmului ca nu o sa fie asa.

Sasuke Uchiha
1st November 2009, 19:42
ok..atunci scrie aici cel putin 5 filme - genul - thriller sau horror...care au aparut anul asta si care sunt mai bune decat Orphan...

am gresit eu cand am scris : "cel mai bun film pe care l-am vazut in 2009"...

trebuia sa scriu : "cel mai bun thriller pe care l-am vazut in 2009"

pai vezi.... pentru a fi un thriller-horror a fost destul de bun , c-am la egalitate cu the uninvited care mi-a placut mai mult ( probabil pt ca ca fetele erau frumoase :D )

White Shadow
1st November 2009, 19:50
Sasuke...nu au cum sa fie la egalitate....

EXISTA O MARE DIFERENTA DINTRE :

Orphan si The Uninvited....

Orphan pe langa surpriza aia de la final...a avut si un story destul de bine realizat...o poveste destul de ok....si totusi a tinut si 2 ore...

The Uninvited a fost prost...tot filmul a fost prost....dar a avut surpriza aia la final....finalul a fost cel mai tare...dar filmul in general a fost prost....parerea mea...

zebe
1st November 2009, 20:57
Nu am vazut The Uninvited, dar am vazut The Omen si The Sixth Sense si am avut tendinta sa compar Orphan cu astea doua care mi-au placut foarte mult. Poate de-aia is asa de critic la adresa Orphan.

Hopshio
1st November 2009, 20:59
bah sa mor eu ca stricati toate filmele..citesc aici..de orphan..si amuh vreau sa ma uit la film..dar cum sa ma uit cand voi povestiti juma din film

zebe
1st November 2009, 21:01
Eu m-am cenzurat. :D

Hopshio
1st November 2009, 21:02
da vad cum..ai scris cu alb..mdea:D

White Shadow
1st November 2009, 21:15
Nu am vazut The Uninvited, dar am vazut The Omen si The Sixth Sense si am avut tendinta sa compar Orphan cu astea doua care mi-au placut foarte mult. Poate de-aia is asa de critic la adresa Orphan.

na bine ma...si tu...nu are rost sa-l comparam cu alea....il comparam cu astea care apar acum prin 2009....si care sunt de acelasi gen....

eu probabil am fost impresionat asa tare de el din cauza filmelor foarte proaste care tot apar.....e greu sa faci un thriller reusit.


bah sa mor eu ca stricati toate filmele..citesc aici..de orphan..si amuh vreau sa ma uit la film..dar cum sa ma uit cand voi povestiti juma din film

stai linistit hopshio....ca am avut noi grija sa evitam spoilerele....nu ai vazut ca eu am folosit puncte ...puncte ? :ras-plans:


da vad cum..ai scris cu alb..mdea:D

eu doar acum am vazut ca Zebe a scris cu alb....:ras-plans:..cand ai postat tu aici ca a scris cu alb.....

Hopshio
1st November 2009, 21:15
acum imi scot filmul 13 tzameti ...l-a vazut careva? daca da..sa zica doar daca i-a placut..nu si cum a fost:D

Eddy DoubleD
1st November 2009, 21:16
da vad cum..ai scris cu alb..mdea:D

Eu cred ca s-au "cenzurat" destul de bine. Nu am inteles mai mult decat din trailer. Din trailer iti dai seama ca fetita aia nu e o simpla fetita. Important e de ce. O sa vad si eu cat de curand filmul. Sper sa merite.:ok:

Intre timp insa, am terminat "Trilogia mortii" a lui Alejandro González Iñárritu.

Amores perros---9/10
Impresioneaza prin cruditate si prin prezentarea unor lucruri ce greu pot fi aratate. Povestea te captiveaza, iar modul in care vietile personajelor se intersecteaza este pur si simplu "genial".
21 Grams---10/10
Aici are loc o dezvoltare a povestii filmului, regizorul mexican reusind sa o faca mult mai complexa. Filmul necesita o atentie sporita, deoarece cadrele amestecate din punct de vedere temporal trebuie asezate de privitor in ordinea corecta. Sean Penn si Benicio del Toro fac niste roluri de exceptie.
Babel---10/10
Si aici, Iñárritu vine cu ceva nou, introducand bariera limbii si a culturilor pentru a separa personajele ce interfera. Din nou, evolutia filmului nu te mai lasa sa poti spune ceva. Impresionant! Mi-a facut placere sa-l revad pe Gael García Bernal, care a jucat si in prima parte din aceasta serie, din punctul meu de vedere fiind un actor ce are talent.
Alejandro González Iñárritu---10+/10
Prin prisma acestor 3 filme, Alejandro González Iñárritu este un mare regizor, cu o viziune originala, lucru ce lipseste multor regizori in ziua de azi.

White Shadow
1st November 2009, 21:20
de 2012 ce parere aveti....de film ?....nu de an :yes:

se anunta ceva interesant ?

http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=472388

trebuie neaparat vazut la cinema...e bataie de joc sa-l vizionezi acasa.......

Eddy DoubleD
1st November 2009, 21:33
trebuie neaparat vazut la cinema...e bataie de joc sa-l vizionezi acasa.......

Acum cine poate sa-l vada la cinema, mare norocos e.:(

praf_de_stele
1st November 2009, 21:42
da vad cum..ai scris cu alb..mdea:D
eu am vazut ca era scris cu alb si`am evitat sa selectez scrisul, ca sa nu vad...am fost cat p`aci sa`l selectez ca ma omora curiozitatea, dar am reusit pana la urma, m`am controlat...asta trebuia sa faci si tu :P


Nu am vazut The Uninvited, dar am vazut The Omen si The Sixth Sense si am avut tendinta sa compar Orphan cu astea doua care mi-au placut foarte mult. Poate de-aia is asa de critic la adresa Orphan.
ce varianta la the omen ai vazut? cea veche sau asta din 2006? mai e una din 1976. eu am vazut`o pe cea noua, dar nu m`a dat pe spate
the uninvited mi`a placut, m`a surprins finalul

White Shadow
1st November 2009, 21:45
Acum cine poate sa-l vada la cinema, mare norocos e.:(

eu am noroc ca stau aproape de Timisoara...

ca si aici prin Arad e aiurea...avem 2 cinematografe dar degeaba....doar filme penibile dau....cand apare ceva nou ai de asteptat mult si bine.....

zebe
1st November 2009, 21:55
21 Grams---10/10
Aici are loc o dezvoltare a povestii filmului, regizorul mexican reusind sa o faca mult mai complexa. Filmul necesita o atentie sporita, deoarece cadrele amestecate din punct de vedere temporal trebuie asezate de privitor in ordinea corecta. Sean Penn si Benicio del Toro fac niste roluri de exceptie.


10/10 si din partea mea. Nu stiu daca am apucat sa postez ceva despre filmul asta. Sean Penn si Benicio del Toro nu au facut altceva decat sa dovedeasca inca o data cat sunt de buni ca actori.
Asta-i genul ala de film din care nu intelegi prea multe pana spre sfarsit, cand iti vine sa zici "aaaaaa...asta era...superb!". Deci foarte bun.



ce varianta la the omen ai vazut? cea veche sau asta din 2006? mai e una din 1976. eu am vazut`o pe cea noua, dar nu m`a dat pe spate
the uninvited mi`a placut, m`a surprins finalul

Cea din 2006 am vazut-o si eu si chiar mi-a placut. Nu am vazut filmul din '76 ca sa pot face comparatii.

TeBat
1st November 2009, 21:57
Gran Torino 8/10

Sasuke Uchiha
1st November 2009, 22:34
Sasuke...nu au cum sa fie la egalitate....

The Uninvited a fost prost...tot filmul a fost prost....dar a avut surpriza aia la final....finalul a fost cel mai tare...dar filmul in general a fost prost....parerea mea...

mmm...
nu sunt deloc de acord cu tine , filmul a fost destul de reusist, ma asteptam sa fie un rahat insa ma surprins , plus fetele erau prea frumoase :D:D
la fel si cu the unborn care ma asteptam sa fie alt rahat insa sa facut destul de suportabil pt ca protagonista era prea frumoasa

Eddy DoubleD
1st November 2009, 22:37
Daca filmele s-ar cataloga dupa frumusetea protagonistelor...nici nu stiu ce sa zic ca s-ar intampla.:DProbabil ca peste 50% din filme ar fi de 10+.Noroc ca nu se intampla asta, ca ar trebuie sa fie de fiecare data nota de doua cifre si as scrie prea mult. Conteaza prea putin cat de bine arata "protagonistele".

TeBat
1st November 2009, 22:47
pai de obicei filmele low-budget au cele mai "talentate" protagoniste :D

Sasuke Uchiha
1st November 2009, 22:49
nop , un film prost se poate face suportabil daca protagonista e buna-frumoasa

Eddy DoubleD
1st November 2009, 22:52
nop , un film prost se poate face suportabil daca protagonista e buna-frumoasa

Partea cu suportabil nu are nicio legatura cu valoarea filmului. Daca deja vorbesti de "suportabil", inseamna ca ceva e foarte prost la film.

praf_de_stele
1st November 2009, 22:53
aici sunt de acord. eu m`am uitat la porcaria de Jumper doar pt Hayden Christensen :D oricum, filmul a fost varza, recunosc

TeBat
1st November 2009, 23:03
aici sunt de acord. eu m`am uitat la porcaria de Jumper doar pt Hayden Christensen :D oricum, filmul a fost varza, recunosc

:shocked: il stiu pe unu obsedat de filmu' ala

praf_de_stele
1st November 2009, 23:23
ia uita`te si tu la el si apoi sa`mi spui parerea :cry: eu d`abia am rezistat pana la final, dar pt hayden m`am sacrificat :P

irinaidu
2nd November 2009, 01:15
si eu sunt de parere ca daca tot e prost filmul, macar baiatul sa fie frumos. lil ade si eu am suferit la celasi film pt acelasi motiv :P

Hopshio
2nd November 2009, 02:24
Mah am vazut si eu Orphan..mi-a placut....nu prea ma surprins faptul ca ea era cine era

TeBat
2nd November 2009, 10:21
ia uita`te si tu la el si apoi sa`mi spui parerea :cry: eu d`abia am rezistat pana la final, dar pt hayden m`am sacrificat :P

l-am vazut mai demult si nu m-a impresionat cu nimic,cu toate ca unii mi-l recomandau cu caldura :headbang:

Jerry20cm
2nd November 2009, 15:26
Ticalosi fara glorie - excelent film si geniala faza cu Brad Pitt vorbind italiana.:D


Anul Unu - comedie usoara, dar pe gustul meu.:D

Sasuke Uchiha
2nd November 2009, 15:38
Ticalosi fara glorie ,asa l-au tradus pentru romania... pierde farmec

faza cu vorbitu in italiana a fost excelenta , eram pe jos de ras :D:D

Lordliv
3rd November 2009, 01:03
@ white shadow
unborn,paranormal ( aparut acum doi ani dar cunoscut anul acesta ),haunting in connecticut,horsemen si chiar comercialul drag me to hell!
sa nu uit de train si partea a 2-a de la the descent!:)
si de the crypt!

TenisFan
3rd November 2009, 10:34
Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca supraevaluati niste filme de duzina ci faptul ca nu stiti sa scrieti corect in limba romana... :( Partea a doua e valabila pentru Sasuke Uchiha si hopshio.
Francesca - :cry: Ce m-am distrat la filmul asta. :happy De-a dreptul comic. Din toate punctele de vedere. Despre ce e vorba in filmul asta pana la urma? Cui ii pasa? E asa comic si te binedispune. :cry: Am mai si dat bani la cinematograf sa-l vad... Monieeeeeeee$$$$ well spent i might add. :-j Niciun film cu stoneri nu-i asa de hilar precum a fost Francesca. Daca o mai tavaleau si pe Monica precum au facut altii cu o alta Monica in Irreversible l-as fi nominalizat la Oscar. :(

Doctor_Satan
3rd November 2009, 12:22
Ieri am vazut Surrogates si Terminator Salvation. Parerea mea e ca sunt doua filme reusite, dar care nu pot emite pretentii la nominalizari la vreun premiu (eventual Terminator pentru efecte speciale).

Sasuke Uchiha
3rd November 2009, 16:25
:happy:happy chiar aveam chef sa injur pe cineva insa imi plac posturile tale tenisfan asa ca abtin

ichi - zatoichi in versiunea feminina insa mult mai slab

TenisFan
3rd November 2009, 19:51
Prietene, daca tu consideri ca injurandu-ma te transformi in fiinta mai cultivata eu iti dau voie sa ma faci albie de porci... Este gandirea cocalareasca ce va salva Romania doara... Citat: "asa ca abtin". Verbul asta pe care l-ai uzitat cu delicatete aici este folosit numai ca verb reflexiv. Forma corecta ar fi: "asa ca ma abtin". Pace tie si invectivelor ce-ti vin la gura.

Sasuke Uchiha
3rd November 2009, 20:46
esti praf amice.

iuli
3rd November 2009, 21:11
c-am la egalitate? :P

Doctor_Satan
4th November 2009, 09:00
Cat off-topic pe aici! De ce nu va injurati si voi prin PM si sa-i scutiti pe altii sa va citeasca "amabilitatile"?
"c-am la egalitate", iuli? Oare ce vrei sa zici cu asta?

On-topic: am gasit intr-un final o varianta DVDRip la Public Enemies si l-am vazut ieri seara. Un film superb, Depp si Bale au jucat formidabil.

praf_de_stele
4th November 2009, 15:42
"c-am la egalitate", iuli? Oare ce vrei sa zici cu asta?
spune ca nu stie ca se scrie "cam". sau poate voia sa spuna c-am ajuns la egalitate :)

:groggy:

scuze de offtopic

iuli
4th November 2009, 16:52
Hai mey Ade, asa crezi tu despre mine? Vedeti la ce a facut referire TF, acelasi lucru si eu...off...

pag 352

praf_de_stele
4th November 2009, 17:08
aaa, scuze, scuze, pai d`aia m`am mirat si eu sa scrii tu asa ceva :P (credeam ca poate ai baut ceva si nu erai constient :cry:). mi`a scapat acea greseala cu "c-am" sau, pur si simplu, am uitat...intalnesc frecvent asa ceva, deci m`am obisnuit, e ceva normal :)

iuli
4th November 2009, 17:11
Din pacate.... :(

irinaidu
4th November 2009, 18:00
eu tocmai m-am bocit de am capiat uitandu-ma la " my sister's keepr '. sa nu aud comentarii ca e prea cheesy sau ca unele faza sunt trase de par. nu-mi pasa. mi-a placut mesajul filmului care pt mine a fost : viata e despre oamenii pe care ii intalnesti. so shut your faces daca aveti de gand sa faceti comentarii urate de filmuletul asta dragut.

praf_de_stele
4th November 2009, 18:25
irina, cate "amenintari" ! :P si pana la urma, chiar daca o sa se comenteze, conteaza ca ti`a placut tie. niciodata nu lucru nu`i multmeste pe toti in aceeasi masura :P

Gooner
5th November 2009, 01:08
M-am uitat la Paranormal Activity, e super filmu'......s-a facut treaba serioasa cu bani putini :)


Buget: 11,000 $
Incasari totale: 84,627,372 $

mikeyy
5th November 2009, 01:30
Am vazut "The Orphan"...foarte fain filmul.
Nu ma asteptam la faza din final :)
Nu cred ca poate fi catalogat ca film horror...e mai mult thriller!

Chiar e unul dintre cele mai bune filme de acest gen din 2009.

Gooner
6th November 2009, 18:52
Am vazut "The Orphan"...foarte fain filmul.
Nu ma asteptam la faza din final :)
Nu cred ca poate fi catalogat ca film horror...e mai mult thriller!

Chiar e unul dintre cele mai bune filme de acest gen din 2009.

Acum l-am terminat si eu, e foarte bun filmul. :D Ai dreptate, e mai mult thriller dar are finalul asa de film horror, desi nu n-are pic de supranatural in el. E un film super bun pentru un weekend :D. Uita-te la paranormal activity ;)

Sasuke Uchiha
6th November 2009, 19:25
The Chaser 8,9 / 10 wow ....

"I saw how pigs were killed and did the same" :happy:happy

praf_de_stele
6th November 2009, 20:49
am vazut si eu Orphan in cele din urma ...ce sa zic, bunicel :P nu m`a impresionat nici asta, dar a fost placut sa`l urmaresc, n`am pierdut timpul degeaba :)

michai
6th November 2009, 22:24
Am dat si eu un pic de "apa la soricei" astazi:P
Am vazut un film care chiar m-a emotionat......My Sassy Girl(varianta coreeana:ok:....mult mai buna decat cea americana....nu inteleg de ce se incapataneaza sa faca remake-uri dupa filme facute de asiatici:rolleyes:)
Nota 10 pt film:ok:

Mie cel putin mi-a placut foarte mult....pacat ca nu l-am vazut cu prietena:P

Eddy DoubleD
7th November 2009, 09:51
Into the wild---9/10 Un film care chiar are ce spune.

mikeyy
7th November 2009, 11:18
Acum l-am terminat si eu, e foarte bun filmul. :D Ai dreptate, e mai mult thriller dar are finalul asa de film horror, desi nu n-are pic de supranatural in el. E un film super bun pentru un weekend :D. Uita-te la paranormal activity ;)

Da, intentionez sa ma uit si la Paranormal Activity. Sper sa fie bun!

Gooner
7th November 2009, 13:20
Da, intentionez sa ma uit si la Paranormal Activity. Sper sa fie bun!

E super tare :D.....trebuie sa fie totusi o atmosfera buna ca sa te uiti la el. Sa nu te intrerupa nimeni si sa fie pe cat posibil intuneric :yes:

Tazz
7th November 2009, 16:01
M-am uitat, in sfarsit, la 9. De mult asteptam sa-l vad si chiar nu-mi pare rau. E foarte fain filmul, ii dau un 9 :D

praf_de_stele
7th November 2009, 18:47
the million dollar hotel
un film frumos. nu`mi place sa dau note, dar e o nota mare oricum :)

TenisFan
8th November 2009, 13:30
Taman ce vazui Payback cu Mel Gibson. Nici nu mai auzisem de filmul asta pana acum, nici macar in treacat, chiar daca sunt oarecum fan Mel Gibson. Surprinzator de bun filmul. Violent si negru ca sa zic asa. Merge de-un 8 asa ca am fost distrat. :(

Lucian86
8th November 2009, 13:47
"Public Enemies" Vazut la cinema aseara
Slab 6/10

Film simplu, candid, tras de par si fara nicio clipa care sa-ti starneasca vreo emotie

Eddy DoubleD
8th November 2009, 14:11
Good Will Hunting---8/10
O poveste captivanta ce aduna cativa actori cunoscuti. Interpretari de 10 pentru Matt Damon si Robin Williams. Merita vazut!

Sasuke Uchiha
8th November 2009, 20:22
9 - 8/10
9 reinas - 8.5/10
The Sky Crawlers 8.9/10 ce final :yes:

praf_de_stele
8th November 2009, 21:21
Am dat si eu un pic de "apa la soricei" astazi:P
Am vazut un film care chiar m-a emotionat......My Sassy Girl(varianta coreeana:ok:....mult mai buna decat cea americana....nu inteleg de ce se incapataneaza sa faca remake-uri dupa filme facute de asiatici:rolleyes:)
Nota 10 pt film:ok:
mda...eu am vazut`o pe cea americana si m`a impresionat. nu pot sa cred, m`a impresionat si pe mine un film, dar chiar asa e! am plans, recunosc :D de la jumatate incolo a inceput sa`mi placa din ce in ce mai mult...cu adevarat superb :rolleyes:
poate reusesc s`o vad si pe cea coreeana, daca zici ca e mai buna. dar daca am apucat si`am vazut filmul deja, n`o sa mai fie la fel

mikeyy
8th November 2009, 23:49
Zilele acestea am revazut dupa mult timp "The Breakfast club".
Observasem ca a fost la Tv acu vreo saptamana si nu am reusit sa-l vad..si l-am cautat apoi.
Foarte frumos :)

TenisFan
9th November 2009, 20:46
Glengarry Glen Ross - Daca te uiti pe lista actorilor ce fac parte din distributrie nu poti exclama decat: vreau sa vad filmul! Si ar cam merita sa faci taman acest lucru... O drama excelenta ce consta in jocul actoricesc si-n mesajul transmis de film. 9/10

Adrian U
10th November 2009, 21:31
La stanza del figlio- marele premiu la Cannes in 1999 (parca) si am revazut "La Caduta degli Dei" al lui Luchino Visconti.
Dar cel mai mult m-a impresionat filmul lui Porumboiu, "Politist, Adjectiv"...cel mai bun film romanesc din ultimii ani. sper sa prinda nominalizarile la Oscarurile din martie 2010.

A.k.a
12th November 2009, 12:53
A Christmas Carol. Primul film 3d pe care l-am vazut :)

Bumbescu
12th November 2009, 21:02
"12" de nikita mihalkov- un fel de remake rusesc dupa "Twelve Angry Men", realizat in stilul mihalkov, adica maiastru.

Hopshio
12th November 2009, 22:11
mah nu stiu unde sa scriu....
1: nush ce are bsplayerul..mi se vede negru..se aude filmu..merge subtitrarea dar se vede negru
2: cum fac la vlc sa dau subtitrarea mai in fata..ca nu merge deodata cu video si audio\
3: ms:D

Bronco
12th November 2009, 23:25
mah nu stiu unde sa scriu....
1: nush ce are bsplayerul..mi se vede negru..se aude filmu..merge subtitrarea dar se vede negru
2: cum fac la vlc sa dau subtitrarea mai in fata..ca nu merge deodata cu video si audio\
3: ms:D

1. De ce mai folosesti BS Player cand ai pe piata produse ca , KM Player, Splash Lite sau Media Player Classic Homecinema?

2. In VLC, odata ce a pornit filmul, inainte sa ii dai full screen, ai o iconita numita, Show Extended Settings. Click pe ea, apoi dai click unde scrie Synchronization. Acolo iti dai seama cum vrei sa fie toata tarasenia!!!!

3. Cu placere....

:D

TenisFan
14th November 2009, 01:09
K-Pax - Nu stiu ce sa zic. Am avut sentimente contradictorii dupa ce s-a terminat filmul. Mi-a suras ideea de inceput a filmului cum ca individul ar fi ceva alien de pe alta planeta. Cu timpul ce curgea aceasta idee paleste si lasa loc tragediei umane. O tragedie ce nu are legatura cu science-fiction-ul ci doar cu realitatea cruda umana. Apoi ei vor in continuare sa jongleze cu ambele variante numai ca farmecul si coolness-ul de la inceput se pierde. Este totusi un film bun. 8/10

Ego
15th November 2009, 01:13
Eu am vazut Lantana. Un film din 2001 extrem de bine construit de la un capat la altul, cu un final neasteptat si cu un subiect extrem de interesant. Nu va dezvalui mai multe. Va las sa incercati singuri.

White Shadow
15th November 2009, 01:40
ceva pareri despre 2012 ?...

ca eu nu am mai prins bilete..toate sunt rezervate timp de o saptamana :shocked:

Catalanul
15th November 2009, 01:59
eu l-am vazut ieri la cinema... argument bun, efecte speciale OK, insa sunt momente in care e prea S.F., uneori imi venea sa ma trag de par vazand ceea ce se intampla (hint: mersul prin oras cu limuzina la un moment dat...o sa iti dai seama la ce ma refer) ~X( ... per total e destul de fain.

White Shadow
15th November 2009, 02:06
eu am impresia ca am sa fiu dezamagit...

si in acest film totul cred ca se invarte din nou in jurul americanilor...tot ei i-au fiecare decizie zici ca ei sunt singurii de pe aceasta planeta..

am auzit ca nu vor zice prea multe despre mayasi...si de acolo a pornit totul...

presimt niste faze din alea la limita si foarte multe...cum am vazut in trailere....decoleaza cu avionul exact cand se prabuseste pista....ala cu masina face niste manevre exceptionale si evita toate masinile care vin de peste tot...

presimt un happy end...un steag american fluturand, un porumbel alb cum zboara, un rasarit de soare..ceva pe acolo...

dar totusi ma duc....si-au indeplinit astia obiectivul...au adus oamenii la cinema...e FULL peste tot.

Catalanul
15th November 2009, 03:21
nu stiu de ce te mai duci, ai facut un rezumat aproape perfect :D cred ca se vorbeste maxim 2-3 minute in tot filmul despre mayasi

White Shadow
15th November 2009, 08:46
:ras-plans::ras-plans:

din 2 motive :

1.Efectele speciale.
2.Vrem sa mergem 10 persoane la Timisoara cu 2 masini doar ca sa vedem filmul asta...si iti dai seama...eu sa raman acasa ?...e prea de tot :lol:

si inca ceva...presimt ca din alea 10 persoane doar mie nu imi va placea :ras-plans:...dar ma duc...sa bagam acolo discutii contradictorii dupa film, alea, alea...

Sir. Eko
15th November 2009, 12:21
Funny people,a fost ok asa ....dar se putea si mai bine.

TenisFan
15th November 2009, 17:50
Entre les murs - Despre sistemul educational dintr-o scoala/liceu din suburbiile Parisului. Filmat precum un documentar pelicula reuseste sa te atraga si pe tine in randul protagonistilor. Individul care a scris scenariul este si actorul principal in film si ne dezvaluie, printre altele, o metoda de implementare a educatiei intr-un mediu sa-l numim dificil. 8/10
Julie and Julia - Este un film despre 2 femei din timpuri diferite ce sunt indragostite de gastronomie. Prima Meryl Streep de gatit iar a doua Amy Adams de cartea scrisa de Meryl Streep despre gatit. Eu personal m-as fi dedat la ceva degustat de retete pe care le-au preparat fetele. 7/10
State of play - Thriller politico-jurnalistic bine jucat. Placut pentru o dupa-amiaza de duminica deoarece filmul a fost solid. 7.5/10

jo27
15th November 2009, 21:07
Zombieland----8/10 amuzant, horror n-as zice

Hopshio
15th November 2009, 23:15
State of play - Thriller politico-jurnalistic bine jucat. Placut pentru o dupa-amiaza de duminica deoarece filmul a fost solid. 7.5/10

Am vazut si eu filmu la facultate, la genuri jurnalistice ni l-au pus...mi-a placut, nu m-am plictisit la el.

zebe
15th November 2009, 23:23
Entre les murs - Despre sistemul educational dintr-o scoala/liceu din suburbiile Parisului. Filmat precum un documentar pelicula reuseste sa te atraga si pe tine in randul protagonistilor. Individul care a scris scenariul este si actorul principal in film si ne dezvaluie, printre altele, o metoda de implementare a educatiei intr-un mediu sa-l numim dificil. 8/10


Interesant de vazut ca atmosfera dintr-o clasa oarecare de liceu din Franta e foarte asemanatoare cu ceea ce se intampla si in Romania in multe dintre licee. Filmul abordeaza probleme pe care majoritatea, desi romani, le-am trait sau le-am observat.

iuli
16th November 2009, 00:23
eu am impresia ca am sa fiu dezamagit...

si in acest film totul cred ca se invarte din nou in jurul americanilor...tot ei i-au fiecare decizie zici ca ei sunt singurii de pe aceasta planeta..

am auzit ca nu vor zice prea multe despre mayasi...si de acolo a pornit totul...

presimt niste faze din alea la limita si foarte multe...cum am vazut in trailere....decoleaza cu avionul exact cand se prabuseste pista....ala cu masina face niste manevre exceptionale si evita toate masinile care vin de peste tot...

presimt un happy end...un steag american fluturand, un porumbel alb cum zboara, un rasarit de soare..ceva pe acolo...

dar totusi ma duc....si-au indeplinit astia obiectivul...au adus oamenii la cinema...e FULL peste tot.

Daca ti-a placut porcaria de I am Legend nu stiu de ce ai pretentii atat de ridicate pt alte filme....

Si despre cine vrei sa vorbeasca? Despre Romania, Bulgaria, etc? Au bagat si ei fortele economice. SUA e cea mai puternica forta, vrei sa vorbeasca de Congo?

Eu tocmai ce am venit mai devreme de la cinema. O gramada de efecte speciale, dar absolut superbe toate. Nu stiu ce vroiai tu WS, e logic ca ala sa evite toate masinile, doar e actorul principal. Asa gasesti chixuri la fiecare film.
Si in filmele de azi numai happy end vezi, voiai sa moara toti? Offff....

Cui ii pasa de mayasi? Is just a movie !!!!!!!!!

Si cu exceptia unui inceput de bataie in sala (l-a aruncat 2 scaune mai incolo un pumn, niste maimutoi) totul a fost super, o gramada de momente amuzante avand in vedere povestea.

PS. Nu are niciun sens sa-l vedeti la calculator, mergeti la cinema.

PS2. Cineva care a fost la mall azi la sala 1 la 18:00 la filmul asta? Ma sacaie o faza, nu imi mai aduc aminte de ce a inceput sa aplaude juma de sala....

Bumbescu
16th November 2009, 00:31
"Red cliff"-cred ca cel mai spectaculos film de razboi pe care l-am vazut......filmari exceptionale, cativa actori f expresivi si un regizor excelent-John woo

http://www.imdb.com/title/tt0425637/

Datenshi
16th November 2009, 13:22
Subscriu. Eu prima parte am vazut-o prin toamna anului trecut si am asteptat apoi cu nerabdare partea a doua, verificam saptamanal la inceputul anului... la magazin.

TenisFan
16th November 2009, 20:43
Zombieland - Zombies... Yeeeey. Scary shitz. Oameni care omoara zombies. Distractie. Entertainment. Fun. Dupa terminarea filmului eram: whatever... E scurt. Asta-mi place. E o gagica buna. Si asta-mi place. Si mai e o faza care-mi place intr-o vila. 7/10. Treaca de la mine ca-i gagica bunoaca. :shocked:

TeBat
16th November 2009, 22:10
am vazut in sfarsit Politist Adj.

nu e un "feel-good" movie dar atmosfera se potriveste perfect cu realitatea cotidianului romanesc;Porumboiu chiar are talent.

Cristina
16th November 2009, 22:21
mie nu mi s-a parut cine stie ce,insa dupa film cred ca doua zile la rand am cantat melodia Mirabelei Dauer de mi-am zapacit toti prietenii:D

TeBat
16th November 2009, 22:23
nici mancarea nu i-o mai incalzesti prietenului a? :drak::D

White Shadow
16th November 2009, 22:35
Daca ti-a placut porcaria de I am Legend nu stiu de ce ai pretentii atat de ridicate pt alte filme....

Si despre cine vrei sa vorbeasca? Despre Romania, Bulgaria, etc? Au bagat si ei fortele economice. SUA e cea mai puternica forta, vrei sa vorbeasca de Congo?

Eu tocmai ce am venit mai devreme de la cinema. O gramada de efecte speciale, dar absolut superbe toate. Nu stiu ce vroiai tu WS, e logic ca ala sa evite toate masinile, doar e actorul principal. Asa gasesti chixuri la fiecare film.
Si in filmele de azi numai happy end vezi, voiai sa moara toti? Offff....

Cui ii pasa de mayasi? Is just a movie !!!!!!!!!

Si cu exceptia unui inceput de bataie in sala (l-a aruncat 2 scaune mai incolo un pumn, niste maimutoi) totul a fost super, o gramada de momente amuzante avand in vedere povestea.

PS. Nu are niciun sens sa-l vedeti la calculator, mergeti la cinema.

PS2. Cineva care a fost la mall azi la sala 1 la 18:00 la filmul asta? Ma sacaie o faza, nu imi mai aduc aminte de ce a inceput sa aplaude juma de sala....

Porcaria aia de I am Legend nu cred ca a avut un buget de 260.000.000 $...

Dar ce...Bulgaria si Romania nu sunt tari...nu vroiam sa vorbeasca despre alea dar sincer m-am saturat ca in fiecare film sa vad cum decizia finala e luata la CASA ALBA....macar sa vad cateva faze prin film in care vorbesc si cu alti presedinti din alte tari...mai exista pe lumea asta Japonia, China, Rusia...macar cateva telefoane acolo sau ceva.....lumea asta nu e formata din America si restul.

In ziua de astazi nu vezi doar filme cu happy end cum nici in viata de zi cu zi nu toate au happy end.....

"Cui ii pasa de mayasi" ?????

prietene...de acolo s-au inspirat cretinii astia care au facut acest film doar pentru a face niste bani.....de acolo a pornit totul si era normal sa-i acorde o maxima atentie.....sa stie si ala care merge la cinema si care nu a vazut nici un documentar legat de 2012 cine erau acei mayasi....macar o particica din film acolo...

TenisFan
17th November 2009, 19:00
Ghosts of girlfriends past - Nu-i asa de rau precum ar parea la prima vedere. E chiar entertaining. Poveste de-a lu' Dickens adaptata pentru timpurile astea. Femei din belsug si una mai (ne)buna decat cealalta. 6/10. Ah e si Michael Douglas in film in rol de Don Juan(mort ce-i drept). :(

Adrian U
17th November 2009, 21:45
Blood Simple.....excelent.din 1984. Joel si Ethan Cohen.

TenisFan
18th November 2009, 10:35
Inglorious basterds - Neamtul care-l joaca pe Hans Landa in film este absolut fabulos. Daca nu-i dau omului Oscar atunci ar comite crima impotriva umanitatii... :cry: Excelent film. Este filmat impecabil. Sunt atat de multe scene demne de mentionat datorita cadrelor excelente dar si a cromaticii inspirate. Extrem de violent, cel putin in anumite ipostaze, asa cum ii place lu' Tarantino sa-i fie filmele. Din pacate nu-i pot da nota maxima deoarece anumiti indivizi joaca slab. Filmul are 2 ore jumatate dar niciun minut nu-i plictisitor, cel putin din punctul meu de vedere. Unii ar veni cu argumentul cum ca anumite conversatii din film sunt lungi si neinteresante dar eu nu as fi de acord. Sunt potrivite, necesare si bine argumentate. Dialogul de asemenea este excelent. Scenaristul merita ceva aplauze. ;) Per total un film de nota 9.5/10 dar care se apropie de nota maxima. :shocked:

Kainsashiki
18th November 2009, 10:51
Am vazut marea minune a lumii numita 2012. La cat de mediatizat a fost ma asteptam sa ies alt om din sala, insa filmul a fost bun, nu si extraordinar, cum speram. Efectele au fost fabuloase, dar povestea tipica si previzibila.

jo27
18th November 2009, 19:34
Inglorious basterds - Neamtul care-l joaca pe Hans Landa in film este absolut fabulos. Daca nu-i dau omului Oscar atunci ar comite crima impotriva umanitatii... :cry: Excelent film. Este filmat impecabil. Sunt atat de multe scene demne de mentionat datorita cadrelor excelente dar si a cromaticii inspirate. Extrem de violent, cel putin in anumite ipostaze, asa cum ii place lu' Tarantino sa-i fie filmele. Din pacate nu-i pot da nota maxima deoarece anumiti indivizi joaca slab. Filmul are 2 ore jumatate dar niciun minut nu-i plictisitor, cel putin din punctul meu de vedere. Unii ar veni cu argumentul cum ca anumite conversatii din film sunt lungi si neinteresante dar eu nu as fi de acord. Sunt potrivite, necesare si bine argumentate. Dialogul de asemenea este excelent. Scenaristul merita ceva aplauze. ;) Per total un film de nota 9.5/10 dar care se apropie de nota maxima. :shocked:

de la imdb citire......scenaristul care merita aplauze este unul si acelasi cu regizorul care merita aplauze, iar neamul care il interpreteza pe HL e austriac :D

de-abia astept sa vad si eu IB. intre timp am vazut Orphan, thriller bun, 7.5/10

TenisFan
18th November 2009, 20:21
Acum ca am citit si eu chestiile astea refuz sa cred ca Tarantino a scris asemenea scenariu. :( Cat despre faptul ca ala-i austriac pot spune ca cel care l-a interpretat pe Hitler in Der untergang, si a facut-o magistral, este elvetian... Same shit. :D Vaterland!

Lucian86
18th November 2009, 20:31
Inglorious basterds - Neamtul care-l joaca pe Hans Landa in film este absolut fabulos. Daca nu-i dau omului Oscar atunci ar comite crima impotriva umanitatii... :cry: Excelent film. Este filmat impecabil. Sunt atat de multe scene demne de mentionat datorita cadrelor excelente dar si a cromaticii inspirate. Extrem de violent, cel putin in anumite ipostaze, asa cum ii place lu' Tarantino sa-i fie filmele. Din pacate nu-i pot da nota maxima deoarece anumiti indivizi joaca slab. Filmul are 2 ore jumatate dar niciun minut nu-i plictisitor, cel putin din punctul meu de vedere. Unii ar veni cu argumentul cum ca anumite conversatii din film sunt lungi si neinteresante dar eu nu as fi de acord. Sunt potrivite, necesare si bine argumentate. Dialogul de asemenea este excelent. Scenaristul merita ceva aplauze. ;) Per total un film de nota 9.5/10 dar care se apropie de nota maxima. :shocked:


Eu l-am vazut la cinema si intradevar, pe toata perioada filmului am fost pur si simplu "electrizat"
"the jewish hunter" este ceva extraordinar:shocked:
Este si un film transversal. Se si rade foarte mult la el ;)

A.k.a
18th November 2009, 20:48
Inglorious Basterds - A fost OK, dar unele scene au fost prea lungi zic eu. Nu pot sa zic ca mi-a placut foarte mult

Eddy DoubleD
18th November 2009, 23:17
The Hangover---7/10
Nu vad de unde atata succes. A fost o comedie cat se poate de normala.

iuli
18th November 2009, 23:24
http://www.youtube.com/watch?v=CbWA7ALDNF0&feature=related :D

phyxius
18th November 2009, 23:30
The Hangover---7/10
Nu vad de unde atata succes. A fost o comedie cat se poate de normala.

a fost reimprospator sa vada lumea o comedie fara Seth Rogen, Apatow & Co...

praf_de_stele
19th November 2009, 00:08
mie mi`a placut "the hangover", in sensul ca nu m`am plictisit deloc la el si chiar m`a binedispus

"a beautiful mind". am reusit sa`l vad si eu, in sfarsit. foarte, foarte bun!!!!! toate cuvintele de lauda pt acest film!

jo27
19th November 2009, 07:23
Acum ca am citit si eu chestiile astea refuz sa cred ca Tarantino a scris asemenea scenariu. :( Cat despre faptul ca ala-i austriac pot spune ca cel care l-a interpretat pe Hitler in Der untergang, si a facut-o magistral, este elvetian... Same shit. :D Vaterland!


De ce? Tarantino te-a obisnuit cu scenarii atit de slabe, incit nu-ti vine sa crezi ca a scris unul bun?

TenisFan
19th November 2009, 08:47
Pentru ca scenariul in germana a fost 100% scris de un neamt. ;)

A.k.a
19th November 2009, 09:56
Asta mi-a placut mult
tNGK9d7ZE7E
Mar-ga-reeeeee-te

Doctor_Satan
19th November 2009, 17:22
ceva pareri despre 2012 ?...

ca eu nu am mai prins bilete..toate sunt rezervate timp de o saptamana :shocked:

Serios? Sunt rezervate pe toata saptamana? Ce inseamna sa prostesti masele!
Ce incasari monstruoase o sa aiba filmul asta si parca vad ca e ceva gen Deep Impact sau alte prostii de genul.

Am vazut Zombieland. De 2 ori in 2 zile, atat de amuzant mi s-a parut filmul. Sau poate e din cauza ca n-am mai vazut o comedie de mult timp?:D

iuli
19th November 2009, 18:52
Bilete rezervate timp de o saptamana? WTF? Cum naibii se poate intampla asa ceva? E un cinematograf cu 10 locuri iar filmul este dat o singura data pe zi?

Marius
19th November 2009, 20:30
ca sa fiu foarte sincer, 2012 e un fel de garfield+ice age+transformers :D

irinaidu
20th November 2009, 04:29
unii oameni chiar nu au ce face si rezerva bilete la cinema? de ce, nu ruleaza decat o data??? wtf??? vreau sa vad si eu un fil, dar nu o porcarie daca se poate.
a vazut cineva 500 days of summer?

White Shadow
20th November 2009, 08:15
cand au vazut astia ce succes au avut in prima saptamana atunci l-au mai bagat inca o saptamana....si ghici ce...nici acum nu am gasit bilete...

filmul ruleaza de 4 ori pe zi si cum sala aia din Iulius Mall e cam micutza...atunci nu e de mirare ca se umple....

hai ma...nici un cinefil timisorean pe aici ?......

Ulysses
20th November 2009, 08:23
Hai mai White, asteptam parerea ta despre 2012:cool:

White Shadow
20th November 2009, 09:06
dupa ce am sa vad filmul voi scrie exact aceste propozitii :


Am vazut marea minune a lumii numita 2012. La cat de mediatizat a fost ma asteptam sa ies alt om din sala, insa filmul a fost bun, nu si extraordinar, cum speram. Efectele au fost fabuloase, dar povestea tipica si previzibila.

Sir. Eko
20th November 2009, 14:20
http://img696.imageshack.us/img696/1565/dbads.jpg (http://img696.imageshack.us/i/dbads.jpg/)


Revazut.Foarte tare :ok: .

Xaviesta
20th November 2009, 14:29
http://img696.imageshack.us/img696/1565/dbads.jpg (http://img696.imageshack.us/i/dbads.jpg/)


Revazut.Foarte tare :ok: .

Il stiu:D e foarte tare am murit de ras la el.:happy ..acum ma uit la el din nou

zebe
20th November 2009, 14:34
Ii ala cu Mosu' betiv?

Jerry20cm
20th November 2009, 15:01
Vazut 2012, placut NU!:D Film prea previzibil, prea exagerat, prea american, prea tot ...

Catalanul
20th November 2009, 15:22
Bilete rezervate timp de o saptamana? WTF? Cum naibii se poate intampla asa ceva? E un cinematograf cu 10 locuri iar filmul este dat o singura data pe zi?

Eu am fost miercuri seara cu prietena mea la New Moon (mai mult obligat decat din initiativa propie :D) si a trebuit sa fac rezervare la bilete cu aproape 2 saptamani inainte (si cand am facut rezervarea de abia am mai gasit centrat pe randul 3).Am fost la cea mai mare sala de cinema de aici, dar pot sa spun ca era asa nebunie la toate. Cred ca daca vindeam biletul chiar inainte de a incepe as fi facut ceva bani frumosi :happy :D

Despre film, mai bine nu vorbesc, nu prea e genul meu :D

Celso
20th November 2009, 16:01
la Bucuresti nu prea e inghesuiala ...e drept, au aparut si cinematografele in ultima vreme ca ciuperile dupa ploaie

la teatru tre sa faci rezervare cu 2 saptamani inainte:headbang:

TenisFan
20th November 2009, 18:13
The tournament - :cry: 4/10.

Hopshio
20th November 2009, 19:14
hai mah ca o fost fain:))...ce preot tare era:))

jo27
21st November 2009, 08:52
Pentru ca scenariul in germana a fost 100% scris de un neamt. ;)

pe ce te bazezi cind afirmi asta? admit ca e posibil ca Tarantino sa nu stie germana, e chiar foarte probabil, insa nu putea fi facuta o traducere din scenariul original scris de el in engleza? nu mi s-a parut sa fi fost in dialogurile in germana ceva pe care doar un neamt ar putea sa-l scrie....deci am vazut si eu Inglourious Basterds---8,5, excelent, Tarantino clasic, daca nu as fi stiut cine a facut filmul de inainte, as fi pariat ca Tarantino e autorul.

TenisFan
21st November 2009, 12:14
Ma bazez pe urmatorul lucru: constructiile in germana ale frazelor sunt impecabile, jocurile de cuvinte sunt reusite si apetisante(amuzante) deci orice ar fi scris baiatul in engleza nu putea fi tradus asa mot-a-mot in germana... Cineva ori a adaptat scenariul(ceea ce e cu totul altceva) ori l-a scris altcineva. :( ;)

jo27
21st November 2009, 14:51
Ma bazez pe urmatorul lucru: constructiile in germana ale frazelor sunt impecabile, jocurile de cuvinte sunt reusite si apetisante(amuzante) deci orice ar fi scris baiatul in engleza nu putea fi tradus asa mot-a-mot in germana... Cineva ori a adaptat scenariul(ceea ce e cu totul altceva) ori l-a scris altcineva. :( ;)


ok, cunostintele mele degermana tind spre 0, deci nu ma pot pronunta

Prome
21st November 2009, 22:57
2012.un jeg :D
plictisitor, foarte prost construit iar efectele nicidecum iesite din comun.

Bronco
21st November 2009, 23:35
2012.un jeg :D
plictisitor, foarte prost construit iar efectele nicidecum iesite din comun.

L-am vazut si eu! Aceasi parere... Bine ca nu m-am dus la cinema! Aruncam banii degeaba!

praf_de_stele
21st November 2009, 23:40
stia shadow ce stia

cred, totusi, c`o sa`l vad si eu...sunt doar curioasa. desi pun pariu c`o sa ma plictisesc. dar sa nu spun dupa-aia c`am ratat sansa

jo27
22nd November 2009, 01:51
Moon----7.5/10 interesant......cred ca daca vor face un sequel se va numi Attack of the Clones :D

TaciAcolo
22nd November 2009, 02:15
penibil 2012

ceva gen rambo ..... unde unu se lupta cu toate fortele .. asa imi dadea impresia fazele cu lupta pt supravieturile totu in juru lor sa prabuseste oamenii mor si ei sunt batman :cry:..

amuzanta faza cu miliardaru rus in bentley ... "liniste... motor porneste!" :happy

Marius
22nd November 2009, 12:57
stia shadow ce stia

cred, totusi, c`o sa`l vad si eu...sunt doar curioasa. desi pun pariu c`o sa ma plictisesc. dar sa nu spun dupa-aia c`am ratat sansa

si eu n-am avut dreptate? :shocked:


ca sa fiu foarte sincer, 2012 e un fel de garfield+ice age+transformers :D

:lol::lol::lol:

Hingherul
22nd November 2009, 13:15
Inglorious Basterds genial!! cu toate dialogurile alea interminabile l-am urmarit fara sa clipesc.

Eddy DoubleD
22nd November 2009, 13:39
Vorbim noi de 2012 si salile de cinematografe pline, dar inca nu a aparut New Moon. Nici nu vreau sa ma gandesc ce vai fi. Doamne apara si pazeste!:help:

TenisFan
22nd November 2009, 13:53
Inglorious Basterds genial!! cu toate dialogurile alea interminabile l-am urmarit fara sa clipesc.Corect...
Gamer - Film clar dedicat gamerilor... Idee buna, realizare buna si efecte speciale ok. Extrem de placuta cromatica din jocul Society... De asemenea te face sa te gandesti daca peste cateva zeci sau sute de ani nu se tinde catre asa ceva. 7.5/10
The mummy 3 Whatever. 5/10 pentru ca-mi plac chinezoaicele... :(
The golden door - Uitasem de asta. Prea putin pentru a fi credibil. Nu ca situatia ar fi fost credibila in ipoteza. 5.5/10 Le vreau pe Sarah Roemer si pe Rachael Leigh Cook. That is all!
Ma bag la Moon.

Denis
22nd November 2009, 14:43
Inafara de cat de bine isi joaca rolul Brad Pitt, filmul "Burn after reading" e de un mare kkt! Ma asteptam la un final mai inteligent dar am ramas cu asteptatul.

Denis
22nd November 2009, 14:50
Corect...
Gamer - Film clar dedicat gamerilor... Idee buna, realizare buna si efecte speciale ok. Extrem de placuta cromatica din jocul Society... De asemenea te face sa te gandesti daca peste cateva zeci sau sute de ani nu se tinde catre asa ceva. 7.5/10
The mummy 3 Whatever. 5/10 pentru ca-mi plac chinezoaicele... :(
The golden door - Uitasem de asta. Prea putin pentru a fi credibil. Nu ca situatia ar fi fost credibila in ipoteza. 5.5/10 Le vreau pe Sarah Roemer si pe Rachael Leigh Cook. That is all!
Ma bag la Moon.

-Am tras si eu filmul Gamer si urmeaza sa-l urmaresc in seara asta.

-Am vazut filmul Moon si e interesant, dar vroiam sa se mai prelungeasca finalul un pic,:D dar poate ca nu le-a permis bugetul.

-Am mai tras Pandorum, un film gen "Moon", filmul avand loc tot in spatiu.

-The Taking of Pelham 123... asta tre sa fie tare... cu Danzel Washington si John Travolta.:)

Dogville
22nd November 2009, 21:54
-Am vazut filmul Moon si e interesant, dar vroiam sa se mai prelungeasca finalul un pic,:D dar poate ca nu le-a permis bugetul.


Era prea mura-n gura :D Se poate spera la un sequel daca nu-si vede Rockwell boii-n caruta prea devreme (Oscar? :shocked:)

Hingherul
23rd November 2009, 18:25
Inglourious Basterds 100/10
devin obsesiv dar de cand am vazut filmul asta il visez si noaptea....
colonelul Hans Landa e DEMENTIAL.... rar mi-a placut un film asa mult...

tocmai fac o ciordeala de pe odc, varianta DVD :D ...direct in colectia de FILME il bag.

iuli
23rd November 2009, 18:54
Mai bine il cumperi in original :)

Hingherul
23rd November 2009, 18:59
as da bani cu placere pe un astfel de film.
si o sa-l cumpar cu prima ocazie!

Eddy DoubleD
23rd November 2009, 21:37
Shaun of the dead---8/10 se putea si mai bine; oricum Simon Pegg e un actor excelent.

Kainsashiki
25th November 2009, 14:13
Nu sunt un fan al lui Tarantino, dar Inglorious Basterds a avut ceva aparte, care m-a tinut nemiscat de la inceput pana la sfarsit. M-am uitat la el pentru ca juca Brad Pitt, dar cel mai mult mi-a placut capitanul Landa.

In ultima vreme mi-au mai placut The Ugly Truth, Never Back Down si The Rebound.

Sir. Eko
25th November 2009, 18:02
Inglorious Basterds ,foarte tare :ok: .

TenisFan
25th November 2009, 22:55
Post grad - Orice s-ar zice Alexis Bledel o sa ramana pentru mine intotdeauna uber mega cutie... Filmul e ok cu cateva momente amuzante... 6/10
Moon - Interesant concept. Filmul e lent si ar putea provoca momente de somnolenta anumitor persoane. In schimb mie mi s-a parut o realizare decenta a unei idei probabile... 7/10

anairina
26th November 2009, 14:01
Julie & Julia..dragut pentru time pass