PDA

View Full Version : Filme pe care le-am vazut in ultima vreme



Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

White Shadow
26th October 2008, 21:40
White, mi-a placut Felon,am avut rabdare sa-l vad cap-coada chiar daca ma impingea necuratul spre scena finala sa aflu daca e cu happy-end, vorba lui Nichita"deseori rasfoiam cartea nelinistit, sa vad daca se termina bine/teiul m-a iubit si pe mine(...)"

ma bucur ca ti-a placut :ok:

iuli
26th October 2008, 21:49
YOYO........iti recomand Felon....si White Shadow nu prea face recomandari cand vine vorba de filme dar si cand face una atunci trebuie sa tii cont de ea.........


White, mi-a placut Felon,am avut rabdare sa-l vad cap-coada chiar daca ma impingea necuratul spre scena finala sa aflu daca e cu happy-end, vorba lui Nichita"deseori rasfoiam cartea nelinistit, sa vad daca se termina bine/teiul m-a iubit si pe mine(...)"


Dogule, na, ca te-ai luat de mine :(

White Shadow
26th October 2008, 22:27
dar ce a spus ca nu am fost pe faza ? :yes:

cristi8
27th October 2008, 15:59
V for Vendetta prima data cand l-am vazut coplet cap coada ,film genial ma face s ama ganesc ca Parlamentul nostru ar merita aceiasi soarta

Si eu m-am uitat weekendul asta la V for Vendetta.Film foarte bun.Nota:9.5

World Expert
29th October 2008, 03:39
Am vazut Closer ,cu Julia Roberts,Jude Law, Clive Owen si Natalia Portman.Partenerii se schimb in acest film-cand Jude cu Julia ,cand Julia cu Clive, cand Jude cu Natalia, si Natalia scurt cu Clive.Sfarsitul nu este previzibil,regia este buna.

De recomandat


http://www.imdb.com/title/tt0376541/

Grinco
29th October 2008, 16:30
Am pornit un joc pentru cinefili. Ia vedeti aici:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=357264 :D

Sergiu
1st November 2008, 00:36
Am vazut Mamma Mia! si Burn after Reading, ambele au fost experiente placute. Burn after Reading a avut cele mai bune glume si a fost mai bun, dar totusi daca ar mai fi sa dau banii pe un bilet tot la Mamma Mia m-as mai duce. ABBA e formatia mea favorita si experienta asta de a pune imagini la melodii e foarte buna, mai ales ca videoclipurile celor de la ABBA nu sunt nici pe departe la valoarea melodiilor.

Bronco
1st November 2008, 10:13
Am revazut pentru a..n-oara, DARK WATER, cu Jennifer Connelly...e mult prea misto interpretarea rolului... Mai ales ca am descarcat o varianta foarte buna...

irinaidu
2nd November 2008, 02:46
si eu am vazut un dark water dar era un film japonez, oare au legatura?

jesus supremu
2nd November 2008, 10:13
probabil inevitabilul remake de la hollywood:rolleyes:

Lavinia
2nd November 2008, 15:04
si eu am vazut un dark water dar era un film japonez, oare au legatura?

da, au facut si americanii o varianta si bineinteles , ca intotdeauna, nici nu se compara cu originalu:( mie nu mi-a placut dloc cu toate ca is fana jennifer connelly

anthynidiany
2nd November 2008, 15:35
Mirrors ... un film de 7

World Expert
2nd November 2008, 18:50
mai ales faza finala ;) Politistul si secretele lui....

White Shadow
2nd November 2008, 20:47
nu stiu despre ce secrete vorbesti tu acolo...dar na...

un film reusit si mi-a placut ca nu a fost cu Happy End...

sunt curios daca se va mai face o continuare...

World Expert
3rd November 2008, 00:21
White, in caz in care descarci sau te duci la Cine pt ``The Day The Earth..etc ``, sa stii ca Keanu Reeves a fost destul de franc in acest rol...nu spun ca nu mi-a placut,dar partenera lui din film a fost mai credibila.In rest, un film bunicel.

Sergiu
3rd November 2008, 02:19
Daca e doar bunicel inseamna ca e mult sub original. Dar ce-i drept din punct de vedere tehnic si vizual originalul e depasit.

World Expert
3rd November 2008, 05:32
Da,sub original,nici nu se compara.Doar la efecte speciale are puncte in plus.

phyxius
3rd November 2008, 10:35
care-i faza cu world expert de vede filmele cu 10 ani inainte sa apara?

White Shadow
3rd November 2008, 10:57
le vede pe naiba....scrie si el doar asa sa para smecher...

el a vazut Quantum of Solace.....The Day the Earth Stood Still care are premiera in decembrie....

maine poate vine si ne spune ca a vazut Iron Man 2

A.k.a
3rd November 2008, 13:38
Are el sursele lui :happy

TenisFan
3rd November 2008, 21:39
Eu pot pretinde ca am vazut Tropic Thunder. Ceva faze comice. Downey impresionant. Scalambaielile lu' Stiller devin plictisitoare pentru ca le cunoastem deja. Mi-a placut foarte mult Cruise. Excelent. The dude can act. Multe injuraturi. Multe explozii. 6. Enough said. ;)

World Expert
3rd November 2008, 23:08
le vede pe naiba....scrie si el doar asa sa para smecher...

el a vazut Quantum of Solace.....The Day the Earth Stood Still care are premiera in decembrie....



M-am exprimat foarte clar.Nu inteleg insa cum poti sa afirmi asa ceva.

Iron Man 2 este abia in Pre-Production,si vine 2010 in Cinema... deci,ai exagerat.

buticut
4th November 2008, 02:17
^Ai lucrat pe platoul de filmare sau ceva de genu'? Sau ai facut afirmatiile bazandu-te doar pe trailere? Sau ai avut ceva inside source si le-ai furat filmul :cry:? Sau ai incurcat oalele si de fapt ai vazut originalul The Day the Earth Stood Still? Meh, pana acum mi-ai dovedit ca esti doar un wannabe cinefil. Da, intr-adevar, cred ca e foarte neobisnuit sa spui despre Keanu ca a fost franc, cand deja a devenit un cliseu sa spui ca e "wooden" si plastic. Wow si ce descoperire ca un film din 2008 are efecte speciale peste cele din 1951...
And just for the record, nu se numeste exagerare, ci ironie ;).

Eu am vazut Burn After Reading si l-am savurat la maximum. Mi-am facut timp si am scris si o cronica, minor spoilers ahead!

Dupa aclamatul si premiatul "No Country For Old Men", cei doi frati Coen demonstreaza inca o data cu "Burn After Reading" ca succesul nu li se urca la cap si ne livreaza a crime-comedy, a spy movie spoof,usor de digerat si satisfacator,pentru ca desi recunosti stilul regizorilor de la o posta,cei doi au suficienta materie cenusie pentru a veni mereu cu ceva proaspat. Necesitatea baniilor,devenita deja element indispensabil in filmele lor, declanseaza actiunea care se amplifica pe parcurs, precum in literatura, unde avem tehnica bulgarelui de zapada.Insa nu doar se amplifica, ci este si intoarsa pe toate partile - totul devine in cele din urma un talmes-balmes,a claustrofuck, dar e un talmes-balmes care te va face de multe ori sa razi cu pofta sau sa scoti din tine un sincer OMG!

Fratii Coen nu pierd vremea cu nimicuri si inca de la inceput ne dezvaluie profilul fiecaruia: Osbourne Cox e un snob analist CIA inlaturat de la conducerea unui birou important in urma problemelor sale cu alcoolul, Katie este sotia lui intepata si indiferenta,care...cum sa o spun mai delicat, ii pune coarne sotului cu un U.S. Marshall, Harry Pfarrer, iar Harry...ii pune coarne sotiei sale cu Katie...si tot asa 4.gif. Dupa ce isi da demisia, Ozzy se gandeste sa castige bani devenind consultant,sa scrie o carte, sa isi scrie memoriile sau "me-muas" cum el le numeste.Katie, avand intentia de a divorta, este sfatuita de avocatul ei sa puna mana pe orice informatie financiara de care se poate folosi. Intre timp Linda, o angajata la sala de fitness "Hard Bodies", constata ca frumusetea e trecatoare si ca are nevoie de 4 operatii estetice pentru a scapa de acele "ham hocks", precum si de alte imperfectiuni (apropo, geniala ideea de a-l mentiona pe Boris Karloff in acea secventa!). Printre activitatile ei de zi cu zi se numara si cautarea unui suflet pereche pe BeWithMeDC.com, pentru care se sfatuieste cu prietenul ei Chad, care lucreaza la aceeasi sala. Intr-o zi insa dau peste un CD in vestiarul femeilor, ce pare sa contina date importante de spionaj. Afla ca posesorul datelor de pe CD este chiar Osbourne Cox,caruia vor sa i-l returneze in schimbul unei recompense in bani, necesari operatiilor estetice ale Lindei. Insa Osbourne nu se lasa si de aici porneste toata "treaba".

Cat despre acting, The Coen Brothers au stors tot ce e mai bun din tespianii lor. Sigur, e over-the-top acting, dar filmul cere un asemenea joc actoricesc. John Malkovich e mai coleric ca niciodata, George Clooney e paranoic, Brad Pitt e goofy, Tilda Swinton e rece si calculata,J.K. Simmons e...confuz, iar daca optimista Frances McDormand nu primeste o nominalizare la Oscar...e o crucificare! Daca stau bine sa ma gandesc si Malkovich merita una...

Personajul lui John Malkovich, Osbourne Cox, spune la un moment dat in film: "Faci parte dintr-o liga de imbecili" si intr-adevar pe toata durata filmului nimic nu pare sa contrazica aceasta afirmatie.Personajele sunt caricaturale,idioate si paranoice, Ethan si Joel neparand sa aiba vreo preferinta pentru vreunul anumit. Se face haz pana chiar si de Ted, probabil cel mai nevinovat dintre toti, interpretat magistral de Richard Jenkins, un obisnuit al rolurilor secundare, genul de actor al carui nume nu-l stii, dar de care iti amintesti mereu (Oh,I remember this guy!) . Asa cum lui Tim Burton nu ii este frica sa ii arunce cu sange in ochii lui Johnny Depp sau sa il puna sa se imbrace in haine femeiesti, nici fratiilor Coen nu le este frica sa le dea roluri de oameni in ipostaze ridicole unor actori de prima mana,precum Brad Pitt si George Clooney, pentru ultimul fiind finalul trilogiei "Idiotului", inceputa de "O Brother, Where Art Thou?" si continuata de "Intolerable Cruelty",dupa cum insusi cei doi Coen o spun.
Dialogurile sunt atat de inteligent realizate de la inceput pana la sfarsit, incat poti trece usor cu vederea faptul ca the F word este mentionat de zeci de ori. Calitatea principala a filmului,pe langa acting, este faptul ca e foarte "quotable". Desi probabil nu face parte din categoria filmelor care vor castiga razboiul cu timpul pentru a deveni clasice, merita credit pentru replici memorabile,dintre care unele pot fi chiar folosite ca insulte ideale in viata de zi cu zi. Aceste dialoguri care au fost mestesugite cu grija,genereaza umorul negru tipic Coenian.


Umorul lor nu e nici fortat,gen slapstick comedy ("hai sa radem ca s-a rostogolit ala pe jos"), nici "in your face", cu glume atat de evidente incat sa te faca sa crezi ca singurul lucru care mai lipseste e sa auzi rasete inregistrate, ca in serialele tv. E inteligent si crud; ajungi chiar sa te simti rau pentru ca razi "batjocoritor" sau la anumite secvente care in mod normal nu ti s-ar parea amuzante. Nu se poate spune nici ca este neintentionat, pentru ca those Coen bastards vor sa te vada razand la acea secventa in care un personaj este omorat...E un talent de-al lor de a face haz de necaz, de a gasi ceva de care sa poti sa te amuzi indiferent cat de dramatica pare situatia: o replica bine spusa, o expresie bine redata imediat iti pot pune un zambet pe fata...totul consta in executie. Totusi, partea trista e ca, desi filmul pare a fi un spoof, cum am mentionat mai devreme, reuseste sa descrie societatea ignoranta si superficiala a zilelor noastre mai acurat decat ne-am putea imagina.


I love the Coens, pentru ca sunt printre putinii capabili sa creioneze personaje suficient de idioate cat sa nu te scoata din sarite. In plus, ne confruntam cu aceeasi problema de la No Country For Old Men, lipsa unui protagonist...ceea ce de fapt nu e chiar o problema,pentru ca ii lasa pe toti sa isi faca "jocul".

Finalul kicks ass,este ironic, in ton cu "atmosfera" filmului, care nu se pierde in detalii pana la sfarsit, care nu are deloc momente moarte,ci ramane constant. Ar fi fost chiar fatal sa nu fie asa, avand in vedere faptul ca tine doar o ora si 30 de minute.Hey, lumea oricum e plina de idioti, asa ca,daca ai posibilitatea de a rade de ei intr-un film, ai fi idiot daca nu ai face-o!

E un film cu idioti care fac mereu,dar mereu alegeri gresite, dar ajungi sa-ti placa de fiecare in an odd way, prin simplul fapt ca niciunul nu incearca sa iasa in evidenta.Probabil sunt toti lovable tocmai datorita faptului ca fratii Coen show no love for them - nu au niciun fel de compasiune pentru personajele lor si asta te determina pe tine sa ai.

White Shadow
4th November 2008, 09:06
M-am exprimat foarte clar.Nu inteleg insa cum poti sa afirmi asa ceva.

da..uite aici cum te-ai exprimat :


White, in caz in care descarci sau te duci la Cine pt ``The Day The Earth..etc ``, sa stii ca Keanu Reeves a fost destul de franc in acest rol...nu spun ca nu mi-a placut,dar partenera lui din film a fost mai credibila.In rest, un film bunicel.

unde naiba ai vazut tu acest film ?

iuli
4th November 2008, 09:24
Si unde naiba ai vazut Quantum of Solace? Si asta inca din octombrie cand nu aparuse nici macar la americani :|

A.k.a
4th November 2008, 10:53
Am vazut ieri The Invasion of the Body Snatchers (1978) si The Invasion (2007). Astazi ma uit la celelalte doua versiuni, sa vad care imi place cel mai mult

irinaidu
4th November 2008, 19:26
tocmai am vz un film numit " battle in seatle ". e despre un subiect despre care nu stiam nimic inainte si anume despre world trade organization. inca nu stiu nimic depsre subiect dar filmul e unul care impresioneaza si care ma face sa ma simt inca o data prost pt ca apartin speciei umane.

relansat
4th November 2008, 20:38
extraordinal hanibal (1991). am reusit si io sa il vad dupe 17 ani :D

diseara ma gandesc la partea a doua, da` nush sigur ca`i meciul la tv :(

p.s: uni vede trailerul, mai ceteste cate o chestiutza pe ici pe colo si zice ca a vazut filmul :drak:

irinaidu
4th November 2008, 21:02
adica vrei sa zici ca ai vz tacerea mieilor, nu?

Bronco
4th November 2008, 22:28
da, au facut si americanii o varianta si bineinteles , ca intotdeauna, nici nu se compara cu originalu:( mie nu mi-a placut dloc cu toate ca is fana jennifer connelly

Pai, ca story, varianta japoneza e mai buna, insa intrepretarea facuta in varianta americana de Jennifer Connelly si Ariel Gade (fetita ei din film) e nemaipomenita... Si eu sunt fan Jennifer Connelly inca de cand a facut Requiem for a dream Ma bucur ca mai sunt si altii care o adora pe Connelly. Cred ca e printre cele mai bune actrite. Performantele ei pe ecran , cred eu, ca salveaza un film cu o poveste mai naspa... Hulk, spre exemplu. Iar rolul din House of Sand and Fog e minunat. Tot filmul ala e minunat... Pacat ca nu a fost luat in seama filmul asa cum s-ar fi cuvenit.

Bronco
7th November 2008, 17:20
Final Fantasy: The Spirits Within
l-am revazut de curand, l-am descarcat de pe un tracker...

World Expert
8th November 2008, 01:41
@rely: Gresit.
@iuli,white:am sursa. in motive de siguranta,prefer sa nu intru in discutii ce si cum,dar daca nu vreti sa ma credeti,va spun chiar ce se intampla de ex. in min.30 al filmului ``The Day the Earth stood still`` sau cateva faze controversate cu Bond in discutiile cu sefa lui.

buticut
8th November 2008, 01:46
dar daca nu vreti sa ma credeti,va spun chiar ce se intampla de ex. in min.30 al filmului ``The Day the Earth stood still``

Ne spui acum sau peste o luna? :cry:
Sau o sa risti spunandu-ne ce se intampla in minutul 30 al originalului, sperand ca au pastrat scena intacta si in aceasta versiune?
Gata,stiu: Bobby ii propune lui Klaatu sa mearga la cinema, il intreaba pe Bobby daca are nevoie de bani,iar el ii raspunde ca are 2 dolari.Atunci Klaatu scoate din buzunar ceea ce par a fi diamante de o valoare infinit mai mare,pentru ca vroia el sa il invite si il intreaba pe Bobby daca ii da cei 2 dolari pe cele 2 diamante.
Bond e deja available in French.

World Expert
8th November 2008, 01:55
Buticut,seriozitatea si disciplina sunt primele mele cuvinte in vocabular cand fac un lucru.Nu doresc sa starnesc controverse,dar am precizat cum si ce.Este treaba voastra ce credeti,eu nu ma mai implic aici,daca vad ca nu sunteti seriosi.In rest,ma gandesc sa ma uit in curand la noul film al lui Woody Allen,cu Penelope Cruz, sau cel cu Winslet si Di Caprio,drama din anii 50`,apare in curand la Cinema.Daca imi plac,vi le recomand.Revenim.

buticut
8th November 2008, 01:57
In rest,ma gandesc sa ma uit in curand la noul film al lui Woody Allen,cu Penelope Cruz

Si eu ma gandesc sa ma uit in curand la Vicky Christina Barcelona...cand va fi available.

Deci ne spui sau nu ce se intampla in minutul 30? :)

World Expert
8th November 2008, 02:05
O ``discutie`` foarte interesanta intre cei doi actori principali.Mai ales...

buticut
8th November 2008, 02:06
Arrrrgh!Spoilers! :cry:

World Expert
8th November 2008, 02:10
Continuam discutia un peste 15 min ma duc sa vad ce face Pudding-ul meu( Budinca) apoi mai vb ;)

irinaidu
8th November 2008, 02:13
asta cu puddingul m-a spart.

ma bag sa vad un short film care pare a fi very twisted.

TenisFan
8th November 2008, 02:33
asta cu puddingul m-a spart.

ma bag sa vad un short film care pare a fi very twisted.Era deja prevazut in scenariul filmului pe care-l concepeam pentru tine. :shocked:

irinaidu
8th November 2008, 02:43
Era deja prevazut in scenariul filmului pe care-l concepeam pentru tine. :shocked:

ce, puddingul ??? :D

am vz short filmul si nu m-a impresionat. ii zice starcrossed. in 15 min e cam greu sa faci pe cineva sa fie implicat in subiect. asa ca la sf filmului din partea mea puteau sa se sinucida linistiti.

iuli
8th November 2008, 12:20
Am vazut ieri How to Lose Friends & Alienate People. Destul de bun, e cu tipul din Hot Fuzz.

World Expert
9th November 2008, 02:07
Am vazut ieri How to Lose Friends & Alienate People. Destul de bun, e cu tipul din Hot Fuzz.

Cum ti s-a parut Alienate People sincer...

TenisFan
9th November 2008, 21:27
Hai sa zic cum mi s-a parut mie. Mie mi s-a parut ok pana la un anumit punct. Clisee peste clisee pana la urma. Expected. Oricum dumele englezului mi s-au parut bune. Mie mi-au placut. Si un element bun la acest film. Au adus in discutie La dolce vita... Which is one of the greatest films ever made. :rock: Si filmul primea mega nota(adica 7) de la mine daca avea in el conversatii d-ale tatalui englezului. 6.5 ;)

iuli
10th November 2008, 00:20
Tocmai s-a terminat Erin Brockovich pe protv. Am preferat acest film in locul meciului de fotbal. Anyway, ce vroiam eu sa va rog pe cei mai experimentati in ale filmelor...drame de acest gen...cine imi poate recomanda si mie? Am vazut de mult timp North Country, asa ca in afara de acestea doua. Multumesc ;)

PS. Erin Brockovich 10/10 :)

rob_din
10th November 2008, 11:31
Tocmai s-a terminat Erin Brockovich pe protv. Am preferat acest film in locul meciului de fotbal. Anyway, ce vroiam eu sa va rog pe cei mai experimentati in ale filmelor...drame de acest gen...cine imi poate recomanda si mie? Am vazut de mult timp North Country, asa ca in afara de acestea doua. Multumesc ;)

PS. Erin Brockovich 10/10 :)

A Civil Action, Silkwood

Cneazul
10th November 2008, 15:07
am vaz burn after reading la cinema city in cluj...dar nu pot spune ca m`a impresionat.
P.S. nu cred ca a injurat atat john malkovich in toata cariera lui

angel_with_tail
11th November 2008, 12:05
French Kiss - stiu ca e mai vechi...dar mie imi place f mult:)

World Expert
11th November 2008, 12:11
Acela cu Jean Reno? Caci este actorul meu preferat ;)

alyosha_87
11th November 2008, 14:36
The Way We Were, cu Robert Redford si Barbra Streisand.
i simply adore it! :D

YoYoyOi
11th November 2008, 14:38
A Cinderella Story :D

Film tampitel, insa Chad merita toata atentia mea indiferent in ce film joaca :D

Marius
11th November 2008, 18:50
Am creat un monstru :shocked:

P.S. Chad e operat la mecla :cool:

YoYoyOi
11th November 2008, 18:51
baaaaa io te bat sa moara GG :mda:

Azi vedem House of wax :D

PS monstru e putin spus :rolleyes:

pinki
11th November 2008, 19:05
house of wax e cea mai tare comedie horror, dupa undead, care din cele vazute de mine, e cel mai tare :D dupa ce am vazut house of wax la noi in grup s-a permanentizat vorba "waaaaaade" oricand cineva are nevoie de ceva intr-un mod de copil razgaiat :D


succesuri, deci :D e f. amuzant.

TaciAcolo
11th November 2008, 19:27
felon n`am avut rabdare pana la sfarsit..........

World Expert
12th November 2008, 07:57
House of Wax film tare? Actorii atat de slabi,regia,camera sub orice critica.Si rolul d-rei Hilton....fara cuvinte :ras-plans:

Si sfarsitul mi s-a parut de-a dreptul penibil,era totul in familie :ras-plans: ca ultimul Chainsaw Massacre :P

pinki
12th November 2008, 10:33
"tare", de altfel am si explicat>> se vrea horror, e o comedie foarte draguta in care paris hilton moare :D ce sa vrei mai mult :cry:

irinaidu
12th November 2008, 13:54
aoleu am vz si eu house of wax, dar nici macar baietii prea frumosi si dispozitia mea sa vad un film prost nu m-au ajutat. am cedat nervos pana la sfarsit. dar vb lui pinki, macar moare paris hilton :P

Dogville
12th November 2008, 17:53
Robyyy, esti omul meu :D

White Shadow
12th November 2008, 21:46
felon n`am avut rabdare pana la sfarsit..........

bine ma...daca jucau in film vreo 10 blonde senzuale care tot filmul doar se plimbau pe acolo atunci rezistai pana la final cu siguranta...

nu stiti ma sa apreciati calitatea...

sa intelegeti mesajul filmului...

YoYoyOi
12th November 2008, 23:57
Deci ce pancreasul meu a fost amuzant la House of wax? :shocked:

sa moara GG in chinuri groaznice daca m-a trecut rasul la filmul asta... Pacat de Chad ca e asa mortal altfel muream din alte cauze, cum ar fi plictiseala :groggy:

Deci faze mai stupide ca in filmul asta rar gasesti. Numa in filme cu prosti ceea ce nu s-a dorit in filmul asta... cred :mda:

Jerry20cm
13th November 2008, 09:19
Am vazut Madagascar II, care m-a dezamagit :(.

pinki
13th November 2008, 09:34
pai tocmai asta e ideea, yoyo :D


stii cum e aia, cand vezi un film naspa, clar il recomanzi si altora :D

World Expert
13th November 2008, 15:05
E clar,ca sa-i faca si ei o imagine,nu? :D Sa sufere si ei saracii :D


Deci un film horror bun e mumia din 59`,mie,chiar daca nu beneficiaza de efecte speciale moderne,este mult mai bine jucata decat unele filme de astazi ;)


Nu se compara Paris Hilton cu Christopher Lee

http://www.imdb.com/title/tt0053085/

Bronco
13th November 2008, 16:09
The assassination of Richard Nixon, 2004, cu Sean Penn, Don Cheadle,Naomi Watts, Michael Wincott. Un film foarte bine facut, cu o interpretare excelenta din partea lui Sean Penn. Nota: 8/10 Vi-l recomand. E un film bun.

http://www.imdb.com/title/tt0364961/

YoYoyOi
13th November 2008, 19:49
Meet Joe Black...hmmm cred ca l-am vazut de 15 ori pana acum... 11/10

pinki
13th November 2008, 21:07
asta asa e :D

YoYoyOi
13th November 2008, 21:45
deci faza aia din film in care .... well you know :rolleyes:... e cea mai tare scena din istoria cinematografiei :D

pinki
13th November 2008, 21:50
hm.. care? :D

World Expert
13th November 2008, 22:20
In care face moartea dragoste :D

Sergiu
13th November 2008, 22:22
Ei dragoste ca dragoste, dar atunci cand joaca sah e si mai tare.

YoYoyOi
13th November 2008, 22:30
hm.. care? :D

mda :rolleyes:

pinki
13th November 2008, 22:31
mie-mi place scena de final :D de fapt, tot filmul e extraordinar :D

World Expert
14th November 2008, 05:46
Desi e tipic american,dar superb....Mie mi-a placut faza cu crema de alune...superb,cand l-a intrebat daca a mai mancat asa ceva,el spunand nu..si a luat o lingura si a gustat...ce mai,faza de nota 10.Asemenea momente in filme rar vezi.
Unul din cele 10 filme pe care le prefer :ok:

YoYoyOi
14th November 2008, 09:33
si in continuarea traditiei/obsesiei/starii de freak pe care o am, aseara am vazut Home of the brave... ofcors cu Chad Michael Murray pe undeva pe acolo. Partea buna e ca mi-a placut filmul. Partea rea e ca Chad moare undeva pe la inceput :mda:

pinki
14th November 2008, 09:39
pe mine (dupa ce m-am uitat la oth) a inceput sa ma enerveze groaznic chad :mda:

rob_din
14th November 2008, 09:45
Foarte bine, s-a salvat din film. Actor mai prost ca Murray rar vezi

pinki
14th November 2008, 09:54
da... si nici macar sexy nu mi sa mai pare :D

Marius
14th November 2008, 10:04
dar OTH rămâne the shit!

pinki
14th November 2008, 10:07
nu, scrubs e the shit :D oth e asa.... sa fie :D

Marius
14th November 2008, 10:13
ești praf

:*

pinki
14th November 2008, 10:18
nu, tu ești praf :D

:* (bleah)

Marius
14th November 2008, 10:26
nu, nu

tu ești foarte praf

:*:*:*:*

pinki
14th November 2008, 10:29
cate pagini vrei sa umplem continuand cu aceasta sublima conversatie? :D

tu ești foarte foarte foarte praf

:*:*:*:*

rob_din
14th November 2008, 10:29
dar OTH rămâne the shit!

Pentru o "teen soap" OTH e surprinzator de bun

pinki
14th November 2008, 10:29
de ce ii iei partea? :D

Marius
14th November 2008, 10:47
Pentru că am dreptate

:X:X

pinki
14th November 2008, 10:52
everwood spre ex e mai dragut :D din aceeasi categorie :D

Marius
14th November 2008, 10:57
ești nașpa... ăsta e atac sub centură...

Everwood e întreținut de Emily van Camp, care, btw, e buuuuuuuuuuuuuuuuuună :D

Dar, comparându-l cu OTH, e mult mai siropos... aiurea... probleme închipuite... vrăjeli multe...

OTH rullz!

:P

rob_din
14th November 2008, 10:58
everwood spre ex e mai dragut :D din aceeasi categorie :D

Everwood nu este "teen soap"

pinki
14th November 2008, 11:23
da' ce este? :o:

rob_din
14th November 2008, 11:33
da' ce este? :o:

Americanii ii spun "family drama". In aceasi categorie intra si Picket Fences, Gilmore Girls sau Ed. In ultimul sezon au cam transformat si Everwood intr-o "teen soap"

pinki
14th November 2008, 11:42
ce tare a fost gilmore girls... pana prin ultimul sau ultimele 2 sezoane.... :D si ed e tare.

eh, hai ca suntem cam foarte offtopic :D

azi vreau sa ma uit si eu la running with scissors, poate si reusesc.

A.k.a
14th November 2008, 13:44
The League of Extraordinary Gentlemen. Bun de vazut la plictiseala

World Expert
15th November 2008, 04:41
Regia foarte slaba, povestea sub orice critica,doar Connery cu stilul sau inconfundabil a mai salvat de la dezstru.O harababura ca aici nu am mai vazut de mult.Jekill/Hyde,Dracula,Dorian Gray ..prea multe condimente.

A.k.a
15th November 2008, 08:29
Am vazut si Bram Stoker's Dracula ieri. Nu l-am mai vazut de foarte multi ani. Imi place destul de mult

World Expert
15th November 2008, 08:31
Merita de fiecare dat vazut :ok: 10/10

Marius
15th November 2008, 09:24
Step Up 1 și 2

Mai vreau filme de genul ăsta, există?

World Expert
15th November 2008, 10:05
Honey exact acelasi gen de film ;) cu Jessica Alba

http://www.imdb.com/title/tt0322589/

Postul nr.800 :)

Apropo,a fost ziua Alexandrei Maria Lara, actrita din Romania stabilita in Germania, care este foarte cunoscuta aici.

More here http://www.imdb.com/name/nm0487884/ A jucat rolul lui Traudl Junge in filmul Downfall( Der Untergang) nominalizat la Oscar pt cel mai bun film strain http://www.imdb.com/title/tt0363163/

Lover
15th November 2008, 12:09
Step Up 1 și 2

Mai vreau filme de genul ăsta, există?

Honey, You got served, Save the last dance...

YoYoyOi
15th November 2008, 12:21
Scent of a woman...... need i say more? :rolleyes:

A.k.a
15th November 2008, 12:33
Whoo-ha :D

Grinco
15th November 2008, 12:45
Quantum of Solace. Prea mult scandal in film, care este destul de mult sub Casino Royale. Bun de vazut duminica dupa-masa. Nota 6.75 :D

buticut
15th November 2008, 16:56
Scent of a woman...... need i say more? :rolleyes:

Da!Originalul sau remake-ul? :happy

TenisFan
15th November 2008, 16:58
Scent of a woman...... need i say more? :rolleyes:Al Pacino fabulos cu final mega penibil. 8. Enough said.

Ess
15th November 2008, 22:16
in premiera, CTP ne propune la cinemateca de pe procinema, "un film prost" :aviatorul.
sunt 100% de-acord cu el: in primul rand rolul principal - un personaj foarte compex, cult si paranoic atribuit lui decaprio...un actor foarte limitat, in opinia mea, un fel de james dean, un actor de imagine: rebel si atat. cum nu s-au gandit la un crowe (vezi beautiful mind) sau la un damon (riplay). sa nu mai zic ca pt scorsese nu i se potriveste ca o manusa un astfel de film biografic.
prefer sa ma uit la pitecantropusii din peluzele ghencei.

TenisFan
16th November 2008, 04:15
prefer sa ma uit la pitecantropusii din peluzele ghencei.Buna pelicula. Mega complexa si amalgamata. Drama. Tensiune. Thriller. Comedie. Actiune. Un solid 7. Sper sa faca trilogie.

Dogville
16th November 2008, 15:34
Boogie. Unu' si bun. 7/10

Marius
16th November 2008, 16:20
Cum nu merge filelist-ul, am revăzut "Legături bolnăvicioase". Tot de rahat mi se pare și acum :(:(:(

A.k.a
16th November 2008, 16:48
Credeam ca numai mie nu imi merge. Van Helsing. L-am vazut in vreo 8 reprize. Inceputul interesant, spre mijloc m-a plictisit rau

alexq1
16th November 2008, 19:57
mda ......am revazut filmul Top Gun .....bestial si acuma dupa atati , daca nu ai ce face va recomand sa-l vedeti din nou filmul :)

Lavinia
16th November 2008, 20:02
am revazut life as house si doamne, cat imi place filmu asta :D

Marius
16th November 2008, 22:53
Băi, dar voi toți v-ați pus pe revăzut filme?:D

YoYoyOi
16th November 2008, 23:23
mda ......am revazut filmul Top Gun .....bestial si acuma dupa atati , daca nu ai ce face va recomand sa-l vedeti din nou filmul :)

tocmai pentru azi era in program, dar mai intai am urmarit Rain man :D

m-am apucat de sapat dupa toate filmele care mi-au placut si pe care sa le revad :D

Marius
16th November 2008, 23:47
Top Gun is the shit!

YoYoyOi
16th November 2008, 23:50
yes it is :D

dar mai am doua episoade din Dawson's creek si apoi :D
Stii nu? ca si in Dawson's creek a jucat Chad :happy

phyxius
17th November 2008, 00:08
http://www.youtube.com/watch?v=xHklGtW3rwU

^ Top Gun

Lavinia
17th November 2008, 09:50
Băi, dar voi toți v-ați pus pe revăzut filme?:D

daca n'am mai luat nimic nou si ma plictisisem si nu aveam la c s ma uit si asta'l aveam si yo acasa :o:


vreau si yo dawson's creek da nu gasesc nicaieri primele 2 sezoane..mama lor :( si oricum...nashpa ultimele episoade...nu puteau si aia s omoare p altcineva?:happy

Marius
17th November 2008, 11:54
Dawson ăla e aiurea... La început nevasta lu Tom era bună, merita să te uiți.

pinki
17th November 2008, 12:12
aoleo, dawson si cu nevasta lu tom cruise sunt cei mai enervanti oameni (printre altii, evident) de pe tot pamantu'. nu puteau sa-i omoare pe ei? bine ca au omorat-o pe michelle williams care e super simpatica... :mda:

Marius
17th November 2008, 12:18
Michelle e destul de bună... da și aia mică a lui Tom e bună...:thinkso:

pinki
17th November 2008, 12:35
e mai buna michelle :D

aia mica? e catamai calu. si e atat de enervantaaaaa

Lavinia
17th November 2008, 12:37
pfff...michelle e de nspe mii d ori mai mishto ca aia a lu tom cruise ...

Marius
17th November 2008, 12:39
Mie mi se pare mică. Și slabă :P

pinki
17th November 2008, 12:39
uite, lala e de acord cu mine :D

ps: lala, nice noua freza :D

Marius
17th November 2008, 12:41
Băi, tu mă urmărești? :shocked:

Revenind, azi îmi propun să văd toate filmele similare cu Step Up. :D

pinki
17th November 2008, 12:47
nu bai, ma conversez cu lala, nu stii sa citesti? :P

Marius
17th November 2008, 12:54
Ești off-topic

pinki
17th November 2008, 12:56
asa, si?

Lavinia
17th November 2008, 14:17
lool...deci michelle e aia slaba? :happy: da' katie holmes cum e mey?e mai slaba, si asa a fost de la inceput:P


mersi pink:kiss:

YoYoyOi
17th November 2008, 14:31
o omoara pe michelle? :plans:

ba cum stiti sa stricati placerea omului :mda:

pinki
17th November 2008, 14:32
ah, ups :D

lasa, ca nici eu nu mai tineam minte :D

YoYoyOi
17th November 2008, 14:35
mai am si eu un sezon si gata :D

pana una-alta am vazut Burn after reading :sleep: Foaaaarte fain film :sleep:

pinki
17th November 2008, 14:40
ia sa-l notez si eu, poate pana de craciun il vad :cry: :cry:

Lavinia
17th November 2008, 20:21
o omoara pe michelle? :plans:

ba cum stiti sa stricati placerea omului :mda:

aaah...da tuh..moare ca'i bonlnava :( ..si ca sa iti stic placerea d tot...fi'sa ramane la jack si jack se cupleaza cu frac'su lu pacey si pacey ramane cu joey :happy:p

Sergiu
17th November 2008, 21:02
Si Dawson se intalneste cu Spielberg.

Lavinia
17th November 2008, 21:10
aaah .. da .. oricum pe mine'n filmu asta m-au interesat asa, mai mult doar jen si jack :happy

YoYoyOi
17th November 2008, 21:43
oricum Dawson e cel mai deampicsu din tot filmul.... adica vreau sa zic ca nu exista altul mai deampicsu decat talambul asta :sleep:

uatevar... Jen si Jack sunt cei mai sweet, mai ales Jack :D si sa nu uitam de Charlie Todd :rolleyes:

Marius
17th November 2008, 21:53
whatever,

Mi-am luat Save the last dance 1 și 2. Îmi urez vizionare plăcută :cool:

YoYoyOi
17th November 2008, 21:57
si chiar o sa ai :D

Lavinia
17th November 2008, 21:57
charlie todd?? pfff..lasa'l p'asta..sa nu'l uitam pe CJ:groggy: ..jensen ackles adik

YoYoyOi
17th November 2008, 21:58
WTF is CJ? :shocked:

ii oareceva actor in filmu ista?

Marius
17th November 2008, 21:58
App,

mișto freză lala... office așa :D

pinki
17th November 2008, 22:11
asaaaa, pacey il chema pe ala :D

ontopic, am gasit piratii apelor negre, sa vad daca e ce cautam eu :D

Marius
17th November 2008, 22:16
Băi, apropo (bine că mi-am adus aminte :D)

OTH, am ajuns la episodul 10, sez. 6... Are cineva idee când, unde, cum apar ep. 11? :D

pinki
17th November 2008, 22:18
chiar e ce cautam eu!!! cat de tareeee :D

deci, inainte de somn, merg cateva episoade :D

se mai uita cineva la piratii apelor negre? :D

YoYoyOi
17th November 2008, 22:18
Băi, apropo (bine că mi-am adus aminte :D)

OTH, am ajuns la episodul 10, sez. 6... Are cineva idee când, unde, cum apar ep. 11? :D

maine dimineata la ora 10 o sa ti-l povestesc :D

Marius
17th November 2008, 22:22
Băi!

Să te văd pe mess, da?

White Shadow
17th November 2008, 22:28
din lipsa de altceva am revazut Transformers...

absolut superb...o bijuterie de film...de fiecare data am sa-l revad cu cea mai mare placere...

cine il are in calitate blu-ray subtitrat in romana il rog sa imi trimita un PM

YoYoyOi
17th November 2008, 22:54
In program avem asa: city of angels, just like haven, in the mood for love, Wicker park... deci la care ne uitam?

pinki
17th November 2008, 22:54
wicker park, definetly :D

bine, pe restu' nu le-am vazut :D

YoYoyOi
17th November 2008, 22:56
wicker park it is then :D

Marius
18th November 2008, 08:00
Așa. Văzut Save the last dance 1 și 2

1 îl mai văzusem, un film trist si aiurea cu o actriță tristă și aiurea. 2-ul însă a fost chiar cul, deși în unele momente o lua în bălării.

YoYoyOi
18th November 2008, 10:52
Deci. Wicker park :D

Prima data cand l-am vazut mi s-a parut mai bun. Acum parca nu mi-a placut asa de mult.

Lavinia
18th November 2008, 14:38
WTF is CJ? :shocked:

ii oareceva actor in filmu ista?

e tipu care ii tatal lu fi'sa lu jen...ala de se indragosteste de audrey aia sau cum o cheama , da lu jen ii place de el..si or s fie impreuna, si or sa aiba o fetita, da el o paraseste:happy .. si apoi ea moare:(


App,

mișto freză lala... office așa :D

mersi:D

YoYoyOi
18th November 2008, 15:33
ce draguta esti :mda:

Lavinia
18th November 2008, 15:36
:cry: ... lasa fata, ca nu ti-am zis chiar tot ... chiar..tac'su lu dawson a murit deja, nu? sau nu ai ajuns acolo?:cry:

Marius
18th November 2008, 19:12
Oricum ăla e un serial aiurea. Tot OTH e baza :D

Revenind, ce filme să mai văd și azi?

rocs_a
18th November 2008, 19:15
ce e OTH??

Marius
18th November 2008, 19:16
Is the shit! :D

One Tree Hill
:cool:

rocs_a
18th November 2008, 19:18
am auzit de el, thanks

Lavinia
18th November 2008, 20:13
oth imi place si mie ...si gizaz craist ... james lafferty is sooooo freakin' hoooooooooot:D
ia zi ..qm ii sezonu 6? ca 5 m-a cam enervat :mda:

YoYoyOi
18th November 2008, 20:48
ce e OTH??

e cel mai bun serial ever :ok:

TaciAcolo
18th November 2008, 20:48
unde gasesc un top 10 filme horror din ultimii ani.. sau poate il face cineva un cinefil inrait:D

Lavinia
18th November 2008, 20:49
auzi bha...lasa'le naibii d filme..ma lasi sa vorbesc singura pe mess:cry: ???

YoYoyOi
18th November 2008, 20:50
http://www.cinemarx.ro/topuri/top-filme-pe-genuri-Groaza-59/ cica

Lavinia
18th November 2008, 20:50
e cel mai bun serial ever :ok:

cu sezonu 5 au dato'n bara si ei ...si sorry dar nip/tuck e mai tare :D

TaciAcolo
18th November 2008, 20:53
auzi bha...lasa'le naibii d filme..ma lasi sa vorbesc singura pe mess:cry: ???

nu ma mai deruta cu alte fete pe mess:drak: zi`mi un film japonez

mersi yoyo

Lavinia
18th November 2008, 20:53
Laberinto del Fauno, El - Labirintul lui Pan e genial ins amuuult prea putin de groaza ...the birds claaar top 3..si the shining clar top 10, ca s nu zic 5 ..topu ala e praf


nu's alte fete bueey asta ...:happy


battle royale, hero[chinezesc dfapt..oricum, tot genial ii ..la fel si fearless]

TaciAcolo
18th November 2008, 21:02
mersi pitico:pace:

Lavinia
18th November 2008, 21:03
cu placere omu gigant :mda:

TaciAcolo
18th November 2008, 22:14
np pitico:drak:

fuck nu am gasit niciun film din ce ai pus

White Shadow
18th November 2008, 22:34
unde gasesc un top 10 filme horror din ultimii ani.. sau poate il face cineva un cinefil inrait:D

avand in vedere faptul ca sunt un mare fan al genului voi incerc sa iti fac un top 6 :

1.The Descent
http://img266.imageshack.us/img266/5545/capture8pa6.jpg

2.The Others
http://img412.imageshack.us/img412/295/capture6hb5.jpg

3.The Exorcism of Emily Rose
http://img352.imageshack.us/img352/6062/capture10bm4.jpg

4.Dead Silence
http://img99.imageshack.us/img99/3968/capture14le3.jpg

5.The Amityville Horror
http://img369.imageshack.us/img369/736/capture12eo3.jpg

6.Mirrors
http://img406.imageshack.us/img406/9421/capture16jk7.jpg

Trebuie sa te uiti la filmele astea la un tv cu o diagonala destul de mare, cu un sunet venit de la un sistem 5.1 smecher si la ora 23:00 alaturi de alte persoane sau si singur e recomandat.....daca nu faci acest lucru atunci e ca si cum ti-ar face una sex oral cu prezervativul pus.

Mai sunt din astea vechi de nu stiu cati ani....nesemnificative...nu are rost sa ne intoarcem cu 30 de ani in urma sa ne uitam la un film horror.....se poate face un top si cu filme horror mai vechi dar sa-l faca cine le-a vazut.

pinki
18th November 2008, 22:36
the others e foarte tare :D mai ales finalul :D

White Shadow
18th November 2008, 22:41
cel mai adevarat final...

o bijuterie de film...

rocs_a
18th November 2008, 22:49
pe mine m-a plictisit mirrors. numai suspans nu avea. un film horror tb sa aiba si suspans, altfel nu mai e horror. previzibil ca va ucide schizofrenica. finalul a fost cat de cat interesant si il salveaza. btw, a fost filmat in romania :D

iuli
18th November 2008, 22:51
The Exorcist

pinki
18th November 2008, 22:52
mai era unu', dead end. parca mi-a placut.

irinaidu
18th November 2008, 23:46
ma dar ceva filme nu ati mai vazut? :P m-am speriat cat ati scris :P si dupa aia am vz ca erau despre dawson si one tree hill :happy

Universal
19th November 2008, 00:24
Hei Irina,am vazut ieri seara Jeux d'enfants ,adica Love Me If You Dare ,un film francez foarte amuzantm,dar atat de frumos,despre doi prieteni foarte buni-fata/baiat care fac jocuri-mai intai fiind copii,apoi cresc....un film despre prietenie si iubire.
Nu numai ca sunt cei mai buni prieteni,sunt facuti sa fie impreuna ...uita-te numai la el :P

este fantastic,mi-a placut foarte mult,mi-a amintit de cineva caruia i s-a intamplat acelasi lucru,si si-a dat seama cand a revazut-o acum un an :rolleyes: si acum este logodnica lui...

http://www.imdb.com/title/tt0364517/

Vizionare placuta !:P

buticut
19th November 2008, 00:36
Prima data irinaidu trebuie sa se uite la Benny&Joon si dupa-aia la Jeux d'Enfants :D.


Mai sunt din astea vechi de nu stiu cati ani....nesemnificative...nu are rost sa ne intoarcem cu 30 de ani in urma sa ne uitam la un film horror.....

:sting::ciocan::ciocan::ciocan:

Cum sa nu aiba rost??? I mean...nu ai dreptul de a te numi cinefil daca nu apreciezi ce s-a facut pana la "era ta" si nici daca esti atat de absorbit de trecut incat sa nu mai apreciezi nimic din ce se face.Am mai scris prin alte locuri filmele mele horror preferate,vazute in timp .De multe imi amintesc vag si trebuie sa le revad - insa stiu cu certitudine ca mi-au placut la momentul vizionarii. Le trec si aici...majoritatea sunt vechi dupa cum veti observa :D.

Pentru mine,Vincent Price,Boris Karloff, Bela Lugosi si Lon Chaney, are Gods!Admiratia pentru acesti actori mi se trage in special de la Tim Burton,care ii are ca modele.Thank you Mr. Burton!:floricica:

Printre preferatele mele se numara neuitatul Psycho, The Shinning, The Birds, Dracula,Frankenstein, Young Frankenstein, The Bride of Frankenstein,King Kong (cel vechi,evident!), Repulsion, Trilogiile Evil Dead si "Dead" ale lui Raimi si Romero, Poltergeist,Halloween, A Nightmare on Elm Street, Rosemary's Baby, The Black Cat, Peeping Tom (filmul asta l-am vazut recent si chiar m-a marcat in a good way ), Cat People (cel din '42), The Fly (ambele), Videodrome ("The Network" gone bad :cry: ),Les Diaboliques,Blair Witch Project, From Dusk Till Dawn, House of Wax (cel din '53, nu porcaria asta "contemporana" la care m-am uitat doar ca sa o vad pe Paris Hilton murind :)) ),Eraserhead, The Texas Chainsaw Massacre (cel din '74), Alien,Aliens, The Unknown (Unul dintre cele mai bune filme mute facute vreodata), The Dead Zone (Ce ironic ca Walken vorbeste in film chiar despre legenda din Sleepy Hollow!). Si apropo de Sleepy Hollow, cred ca putem pune si Sleepy Hollow si Sweeney Todd in lista,desi ambele sunt un amestec la care se adauga si nitel comedie neagra si au over-the-top old fashion gore - e mai mult entertainment decat violenta.Ah da....si Jaws...de cand ma stiu am o teama de rechini,asa ca filmul a pus paie pe foc :)) .Si dintre filmele mai actuale, [Rec] e destul de ok.Sigur, s-a mai facut asta inainte,dar merita credit pentru scenele intense si infricosatoare....Nici ceva mai vechiul 28 Days Later... si 28 Weeks Later nu sunt de lepadat.

The Descent mi-a fost recomandat,insa i-am amanat vizionarea...The Others desi precedat de The Innocents,iese in evidenta prin final (care din pacate mi-a fost spoileruit inainte de vizionare ),atmosfera si o poveste bine spusa.The Exorcism of Emily Rose a fost pentru mine mai mult drama decat horror. Nu inseamna ca nu a fost bun, dar nu se invarte chiar in jurul acestui gen.

PS: Lion Marius, de ce ti-ai mai facut clona World Expert?It was useless...

Universal
19th November 2008, 00:57
Buticut,aici nu a mai fost vina mea,ci a lui datenshi,care m-a banat,eu avand atunci ( si acum,de altfel) un Business Programme la pariuri si nu pouteam sa las totul balta.Si a trebuit sa continui.Pana a venit dlp,a vazut treaba,m-a debanat,si iata-ma inapoi.

End of Story.

buticut
19th November 2008, 00:59
What a nice happy-end! :D

Universal
19th November 2008, 01:04
Indeed,ca la filmul lui Cotillard:) ia spune,ai vazut The Dreamers?

buticut
19th November 2008, 01:08
Nu,dar il aveam pe lista pentru Louis Garrel in special,de care mi-a placut in Les chansons d'amour

Universal
19th November 2008, 01:12
Hm..aici m-ai prins in dubii,acest film nu l-am vazut inca.. :)

A, uite,iti recomand un film foarte bun,daca l-ai mai vazut,iti recomand sa-l mai vezi odata.Cunosti filmul in care Jean Reno a spart gheata in Franta? Nu Subway,din 85 cu Lambert si Adjani ci cel cu marea.... din 88,l-ai vazut?

pinki
19th November 2008, 09:24
ce, ti-a placut the dreamers??????

White Shadow
19th November 2008, 09:42
Si dintre filmele mai actuale, [Rec] e destul de ok.

REC e cel mai penibil film horror pe care l-am vazut..in fine...e doar parerea mea...nu pot sa suport shaky-cam movies


pe mine m-a plictisit mirrors. numai suspans nu avea. un film horror tb sa aiba si suspans, altfel nu mai e horror. previzibil ca va ucide schizofrenica. finalul a fost cat de cat interesant si il salveaza. btw, a fost filmat in romania :D

Nu este un horror gen the descent cu tot felul de faze in care sa te sperii foarte tare dar este un film bun.

A fost previzibil ca va ucide schizofrenica dar finalul filmului nu cred ca a fost la fel de previzibil...merita un loc in topul meu pentru acel final...daca nu avea acel final atunci nu avea ce sa caute in acel top facut de mine...

Filmul a fost filmat in Bucuresti in ceva cladire dezafectata vizavi de Tribunalul nou...

"Pe scurt, daca vreti fiori intensi si senzatii tari brute, Mirrors nu va fi pe gustul vostru; daca preferati insa o spoiala de parapsihologie cu ceva psihiatrie condimentate cu scene stranii (desi uneori previzibile), veti petrece o seara placuta cu Mirrors."

YoYoyOi
19th November 2008, 10:59
well am vazut aseara Just like heaven. Dragut film, amuzant in unele parti, romantic, bla bla bla, deci bunicel si relaxant.

Si am revzut City of angels care nu mai are nevoie de prezentare :D

pinki
19th November 2008, 11:17
ah, just like heaven am vazut si eu, de vreo 2 ori cred (pe bucati, o data o parte, apoi a 2a).


city of angels n-am vazut...

noir_desir
19th November 2008, 12:38
Nu,dar il aveam pe lista pentru Louis Garrel in special,de care mi-a placut in Les chansons d'amour


Încearcă și "Dans Paris", din 2006, în care joacă atât Louis Garrel, cât și Romain Durris, doi din cei mai în vogă actori francezi ai momentului. Mie filmul ăsta mi s-a părut superb.

http://www.imdb.com/title/tt0769508/

pinki
19th November 2008, 12:40
il gasesc pe dece?

noir_desir
19th November 2008, 12:45
habar n-am, probabil că da, eu nu prea folosesc dece-ul. Dar pe torrente sigur e.

irinaidu
19th November 2008, 15:59
bine mai, asa mai veniti de acasa. acum chiar pot sa ma inspir pt vizionare din tot ce ati scris pe aici.

buticut am chef de un dragut film horror :P asa ca lista ta vine just in time. am acasa repulsion de 100 de ani si nu am apucat sa il vad. acum ma oftic ca mi-am lasat cdurile acasa. :(

Dogville
19th November 2008, 22:54
...nu pot sa suport shaky-cam movies

Te pomenesti ca-n The descent aia tineau camerele pe trepied :D


finalul filmului nu cred ca a fost la fel de previzibil...merita un loc in topul meu pentru acel final...

Bre, daca l-ai pus in top pentru final, baga si Silent Hill ca finalu-i identic ;)

PS. Poti sa bagi filmele-alea si in top telenovele. Nu se supara nimeni :cool: (ah, fara Kidman, sa fie klar!!!)

buticut
20th November 2008, 00:42
buticut am chef de un dragut film horror :P

Daca vrei unul recent,cauta Let.the.Right.One.In.LIMITED.SUBBED.READNFO.DVDSCR .XviD-SAPHiRE :ok:.Urmeaza sa il vad si eu, din cate am auzit,merita!

Marius
20th November 2008, 07:49
am vazut ieri seara Jeux d'enfants ,adica Love Me If You Dare


Am văzut și eu ăsta aseara. Nu mi s-a părut comedie, mi s-a părut mișto. Chiar foarte mișto.:ok::ok:

White Shadow
20th November 2008, 09:09
Bre, daca l-ai pus in top pentru final, baga si Silent Hill ca finalu-i identic ;)

e identic pe naiba...daca si ala a fost film :sleep:


PS. Poti sa bagi filmele-alea si in top telenovele. Nu se supara nimeni :cool: (ah, fara Kidman, sa fie klar!!!)

nu ma lasa inima sa fac acest lucru...


Te pomenesti ca-n The descent aia tineau camerele pe trepied :D

nu exista termen de comparatie...

A.k.a
20th November 2008, 09:22
Quantum of Solace. Am fost putin dezamagit, ma asteptam sa fie in ritmul lui Casino Royale. Prea multa actiune, exact ca cele dinaintea lui.

pinki
20th November 2008, 12:25
Am văzut și eu ăsta aseara. Nu mi s-a părut comedie, mi s-a părut mișto. Chiar foarte mișto.:ok::ok:

cam tarziu.

Marius
20th November 2008, 12:39
așa, și? :thinkso:

pinki
20th November 2008, 12:44
daca il vedeai mai demult acum viata ta clar era mult mai buna :cry: :cry:


mi-e somn, nevermind (me).

Marius
20th November 2008, 12:49
profund...

Apropo: cap ou pas cap? :P

pinki
20th November 2008, 12:51
depinde... vrei sa mori cu mine in beton la final? :cry: :cry:

Marius
20th November 2008, 12:57
nu prea.. finalul a fost cam aiurea...

deci, cap?

pinki
20th November 2008, 13:00
pai daca zic da... tot in/la beton ajungem :P


ps: da-te naibii, ca iar suntem offtopic :D

Marius
20th November 2008, 13:03
bine, am să încerc să te ignor... cicăn, refuzi provocarea :P

pinki
20th November 2008, 13:04
eu, provocari, niciodata :D pai pana mea, de-aia sunt provocari :D


tu refuzi betonu' :cry: :cry:

Marius
20th November 2008, 13:08
mais non, tu a dit pas cap :D

asta e acum :P

pinki
20th November 2008, 13:09
unde vezi tu asta? esti praf :P

eeeeniueeeiii, ma duc sa ma culc.

Marius
20th November 2008, 13:19
cap ou pas cap? :P


depinde...

cicăn

pinki
20th November 2008, 13:20
cap, pana mea :P intotdeauna :D

plus ca ai cenzurat partea in care de fapt ziceam da, respectiv aia cu cimentu >:P

Marius
20th November 2008, 13:25
nu mai merge... ai zis pas cap odata, crezi că ești la piață?

revenind la cicăn, "cap, pana mea" :happy:happy

pinki
20th November 2008, 13:27
:cry: :cry: :cry:


n-am zis pas cap. si ca tot veni vorba, cap ou pas cap? :P

Marius
20th November 2008, 13:29
moi? cap toujour! :P

pinki
20th November 2008, 13:34
prostii.


deci suntem teroristi, am preluat acest thread :D si de data asta nu mai e vina mea :D

Marius
20th November 2008, 13:40
ce prostii?

hai c-o facem să vedem cine zice pas cap :mda:

pinki
20th November 2008, 13:42
bine, hai.

Marius
20th November 2008, 13:43
unde?

pinki
20th November 2008, 13:45
pai, tu ai zis. deci, tu sa zici :P

Marius
20th November 2008, 13:46
la Universitate, în intersecție, la 4.

cap ou pas cap?

pinki
20th November 2008, 13:47
mda, pas cap. prefer sa dorm. :P

maine, tot acolo, da' in rond acolo, printre palmieri, daca doresti.

Marius
20th November 2008, 13:51
dormi

pinki
20th November 2008, 13:53
ca doar nu era sa fii de acord cu mine.

irinaidu
20th November 2008, 14:38
Daca vrei unul recent,cauta Let.the.Right.One.In.LIMITED.SUBBED.READNFO.DVDSCR .XviD-SAPHiRE :ok:.Urmeaza sa il vad si eu, din cate am auzit,merita!

mersi. am sa caut.

Dogville
20th November 2008, 15:27
Mariuse, vorba unui anonim, esti un yokozuna al off-topicului :D

YoYoyOi
20th November 2008, 16:08
ce pancreasul meu povestesc astia doi? :mda:

get a room, zdrentelor :ciocan:

buticut
20th November 2008, 16:16
Asa YoYo,da-le in cap :cry:!

pinki
20th November 2008, 16:19
bai, deci de data asta n-am fost eu de vina :cheer:

Lavinia
20th November 2008, 16:37
asa pink, da vina pe el .. fa'ma mandra:cry:

pinki
20th November 2008, 16:51
pai chiar n-am fost eu de vina :D

oricum, avem numai moderatori unu' si unu, sa-i tot iei de exemplu :cry:

Lavinia
20th November 2008, 16:58
unu' si una , ca's si fete .... misoginooooooo:cry:

pinki
20th November 2008, 17:12
una si unu atunci :D

Lavinia
20th November 2008, 18:58
aaah , da ;)

Marius
20th November 2008, 21:01
Deci, filme? :cool:

YoYoyOi
20th November 2008, 21:22
Home of the brave... am mai zis oare?

da, cred ca am mai zis :D

Sergiu
20th November 2008, 21:23
Deci am vazut niste filme cu copii sau in orice caz tineri sub 20 de ani:
Lizzie McGuire-filmu, The Rocker, Carrie, Kit Kittredge: An American Girl, The Sisterhood of the Traveling Pants 2.

Fainute, nimic deosebit.

Marius
20th November 2008, 21:28
Apropo, a vazut cineva HSM 3 sau Nunta mută?

Sergiu
20th November 2008, 21:38
N-am vazut sa fii aparut HSM 3.

Marius
20th November 2008, 21:43
Am înțeles că l-au lansat prin State... :thinkso:

YoYoyOi
20th November 2008, 21:43
ce lapte gros e HSM 3?

Marius
20th November 2008, 21:47
High school musical, partea a treia :D:P

Nevermind, l-am găsit acum pe filelist :cool:

Lavinia
20th November 2008, 22:05
si la hsm te uite bre?

Marius
20th November 2008, 23:54
Păi HSM ce are?

Revenind :D

Văzut HSM 3... cel mai slab HSM :(:(:(... Muzica aiurea, scenariul varză... finalul de Tom și Jerry, deja stereotipic, în care blonda aia (chiar bună) și-o ia în freză...

Deci nu merită :(:(:(

TenisFan
21st November 2008, 00:52
Emotionant.
Swing vote. Cum ar zice Barney din HIMYM: please... A-ncercat Costner ceva. Se dau premii de consolare si pt asta numai ca a exagerat foarte mult cu personajul si nu prea a reusit sa-l scoata la sfarsit. In rest tipicareli clasice. Watch Network please. ;)

pinki
21st November 2008, 14:50
am vazut un film chiar tare, dar pe care finalul il strica (ca de obicei). si nu partea cu povestea dezvaluita, partea cu final a la hollywood. ii zice "mirage" si vi-l recomand cu caldura :D (e din '65)

http://www.imdb.com/title/tt0059448/?c=1

Lavinia
21st November 2008, 17:37
Păi HSM ce are?


ai 12 ani si nu stiam eu?:P

pinki
21st November 2008, 20:59
deci running with scissors e extraordinar. e sick, really sick, dar e foarte tare. mi-a super placut :D merci yoyo :D

Dogville
21st November 2008, 21:44
Watch Network please. ;)

Promit :cool:

PS. De fapt il aveam si l-am sacrificat la o reinstalare de windows :D

YoYoyOi
21st November 2008, 22:51
merci yoyo :D

cu ce-am gresit? :o: