View Full Version : Bobby Lashley TNA si MMA in acelasi timp ?
InstantClassic
28th April 2009, 00:11
Se va schimba ceva in TNA cu aducerea lui Lashley sau va fi ceva de moment cum s-a intamplat cu Rikishi sau Test (R.I.P.) ?
Reaper
28th April 2009, 07:17
Pentru un steroid freak Lashley facea niste chestii interesante in ring. Eu sper sa fie folosit bine in TNA.
Nu stiu de ce, dar Kurt Angle pare prea vesel de fiecare data cand apare Bobby in arena. Am un sentiment ca se va da de partea face-ilor si il va umili pe Angle.
Giorgian
28th April 2009, 17:36
NU cred ca ne face TNA-ul bucuria asta...cred ca o sa fie heel , ca nu a fost demult, sau never.... da nush cat mai tine treaba cu MEM oricum...se cam duce de rapa
Cel mai bine ar fi ca Lashley sa aiba un feud cu cineva important din TNA de viitor, sa piarda si out
tna_raven
7th May 2009, 18:30
eu m-as bucura sa fie stabil Bobby Lashley in TNA,nu doar pt. o perioada de timp...
Tudor_Ancu
11th June 2009, 09:21
Eu m-as bucura sa fie in TNA :)) ~ Btw ce se mai aude de el ?
Dr. Pinyada
3rd July 2009, 18:13
NU cred ca ne face TNA-ul bucuria asta...cred ca o sa fie heel , ca nu a fost demult, sau never.... da nush cat mai tine treaba cu MEM oricum...se cam duce de rapa
Da. Shi Cena e cel mai tare, k ii bate pe totzi. Shi oare cum reushesk nenii ashtia sa se arunce in kap atat de puterniq fara sa se loveasq? Lol wtf omg pwn < 13 ani.
Glumetzul
5th July 2009, 21:32
@ Raiden
Hai mai, Raiden, nici mie nu-mi place Cena, dar trebuie sa admiti ca si-a imbunatatit stilul de lupta. Un fel de Roddick al wrestlingului... :)
Raiden
5th July 2009, 21:33
Uita-te la threadul de pe Backlash 2009 :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.