PDA

View Full Version : Alegeti numele eventului!!!!

issue
14th August 2004, 20:20
astea sunt!!! alege-ti numele lunii septembrie!

Triple H
14th August 2004, 21:28
Eu am votat cu Uprising :D
Pare mai cool, oricum sa notam in calendar ca in August e King of the Ring. Sa facem cate un ppv pe luna si unul sau doua showuri normale pe luna :) Organizate.

BexyCZW
14th August 2004, 23:17
VOtam si eu Uprising dar Uprising a fost un PPV din CZW anul trecut. Deci am votat anything goes.

Big Sexy
17th August 2004, 10:57
Eu am ales Burn it up. Sau strans destule animozitati si le putem "arde" in ring. Poate fi rampa de lansare a unui intreg razboi!

JointLover
25th August 2004, 02:46
Io am votat Uprising ca pare mai brutal decat celelalte titluri

Big Sexy
25th August 2004, 13:00
Cand se va stabili numele evenimentului. Nu de alta dar azi suntem in 25 si mai e putin si se termina luna.

issue
25th August 2004, 20:11
polul se va inchide pe 30 aug
atunci vom vedea rezultatul si numele va fi ales

Heath Scumm
28th August 2004, 16:12
Eu am votat cu Uprising :D
Pare mai cool, oricum sa notam in calendar ca in August e King of the Ring. Sa facem cate un ppv pe luna si unul sau doua showuri normale pe luna :) Organizate.

Da!!! Sunt de acord......cred ca ar trebui facute 2 showuri pe luna(cate 4 lupte pe show plus interviuri!!!)..inca nu sa hotarat cine va pune cap la cap showurile normale!!!

PPV-urile vor fi organizate de Comissionerul lunii.....acesta va fi ales in functie de ideile pe care la are atunci cand ishi depune candidatura!!!

PPV.urile ar trebui sa difere de showurile normale ..fiecare pay-per view ar trebui sa aiba specific...de genul ROYAL RUMBLE sau SURVIVOR SERIES!

Big Sexy
3rd September 2004, 13:52
Este extrem de greu de implemetat un sistem rezonabil la royal rumble avand in vedere uneltele pe care le pune la dispozitie forumul. Sunt curios cine poate gandi reguli functionale la acest gen de show. Cine ii da de cap il propun pentru managerul lunii octombrie si poate conta pe votul meu. Despre Hitscum nu stiu dar sigur va fi si el impresionat daca reuseste cumva sa faca asta cineva.

Heath Scumm
9th September 2004, 22:29
Am pus cap la cap reguli pentru mai multe tipuri de evenimente .........puteti sa le consultati in sectiunea de regulamente!!!

Big Sexy
10th September 2004, 15:49
Felicitarile mele pentru imensa munca depusa! /hello

Sunt grozave regulamentele. Se vede ca ai muncit al ele nu gluma. Asa o sa tot avem event-uri speciale. Inca odata felicitari moshule, esti tare :yeah: