PDA

View Full Version : Actori preferati

Denis
12th August 2004, 21:17
Care sunt actorii shi actritele voastre preferate?
Actori preferati: preferatul meu e Will Smith ca a jucat un multe dintre filmele mele preferate (Bad Boys I & II; I, Robot, MIB 1 & 2, etc.), Al Pacino as Antonio Montana din scarface, film foarte bun.
Actrite preferate, ohh man here we go: Drew Barrymore (50 first dates), Kate Winslet (Titanic), Lindsay Korman (Serial: Pasiuni), Angelina Jolie (in mai multe filme), Hilary Duff (she is hoooooooot pt. o fata de 17 ani)...mai am mai multe dar nu prea pot sa ma mai gandesc aqu'...

sames44jc
12th August 2004, 22:26
silvestre stalone , tom cruise ,

Vand vise
13th August 2004, 18:20
Martin Lawrence, Lucy Liu, Halle Berry, Robert Downey Jr, Cuba Gooding Jr, Rowan Atkinson, Steve Martin, Eddie Murphy, Chris Tucker, Jackie Chan, Freddie Prinze Jr, Mel Gibson, Samy Naceri, Arnold Schwarzenegger, Vin Diesel, Jean Claude Van Damme, Angelina Jolie si Jennifer Love Hewitt.

sames44jc
14th August 2004, 04:11
am uitat multi
Martin Lawrence , Vin diesel , Robert de Niro ,Eddie Murphy , tom hanks , brad pitt ,

Gabriel
14th August 2004, 10:08
Baieti, chiar credeti ca intereseaza pe cineva polologhia asta de nume ?
Pot lua si eu imdb-ul si sa dau aici copy-paste la toti actorii din lume. Parerea mea este ca ar fi bine sa bagam si cateva pareri referitoare la actorii pe care ii indragim, nu doar sa trantim niste nume aiurea.

Vand vise
15th August 2004, 09:45
Martin Lawrence - Actor si comediant Martin Lawrence, a intrat in secolul 21 cu un mare succes, jucand si producand filmul Big Momma's House, povestea unui agent FBI.
Lawrence s-a nascut in Frankfurt, Germania, pe 16 aprilie 1965, mutandu-se ulterior cu familia in Maryland, Statele Unite pe cand avea sase ani. A urmat cursurile liceului Eleanor Roosevelt din Landover, Maryland, unde a cochetat cu sportul si cu comedia, chiar dorind sa renunte la actorie pentru a aparitiile sale in fata colegilor sai studenti.

Lucy Liu - Cunoscuta publicului ca Ling Woo, din serialul Ally McBeal,
Lucy Alexis Liu a mai aparut in cateva filme, ca Payback si Play It to the Bone.
Primul contract ca actor a fost in rolul unei chelnerite din serialul Beverly Hills 90210, apoi urmand multe alte roluri in diferite show-uri TV, inclusiv un rol permanent in serialul TV Pearls.

Halle Berry - Halle Berry, o femeie a carei frumusete, talent si tenacitate au facut-o una dintre cele mai solicitate actrite de la Hollywood, se bucura de succes, succes care a venit dupa ani grei de munca. La varsta de 14 ani apare in fata reflectoarelor pentru prima data in viata ei, castigand concursul Miss Teen All-American Pageant, dupa care a devenit model.

Robert Downey Jr - Robert Downey Jr. s-a nascut in New York pe 4 aprilie 1965. A aparut pentru prima data intr-un film la varsta de cinci ani, era un catelus in filmul tatalui sau Pound (1970).

Cuba Gooding Jr. - Actor cu personalitate si mult potential, Cuba Gooding Jr. a aparut mult timp in roluri mici inainte de a ajunge vedeta.

Chris Tucker - S-a nascut in Atlanta. Inclinatiile lui Chris Tucker spre comedie au inceput sa iasa la iveala atunci cand el, cel mai mic din cei sase frati, se folosea de umor ca de o unealta pentru a atrage atentia.
Tucker poate fi vazut in filme de comedie precum: Def Comedy Jam 2 (1993), Dead Presidents (1995), Money Talks (1997), Jackie Brown (1997), The Fifth Element (1997), Rush Hour (1998) si Rush Hour 2 (2001).

Vin Diesel - Nascut in New York la 18 iulie 1967, Vin Diesel si-a facut debutul pe scena la 7 ani in Theatre for the New City, ce a fost produs in Greenwich Village.................................... :drak: :drak: :drak: :drak: :drak: :drak: :drak: :drak:

Gabriel
17th August 2004, 22:18
Jesse James, te felicit pentru postul de prezentare al actorilor tai preferati.

La mine este asa :

Samuel L.Jackson
Pentru ca imbina tipul durului cu cel al simpaticului. M-a cucerit definitiv cu rolul sau din Pulp Fiction, unde il interpreteaza pe Jules. Memorabil citatul sau din Biblie pe care il spunea ori de cate ori omora un om.
Mi-a mai placut f. mult de el in Star Wars episode I + II ...unde l-a jucat pe celebrul maestru Windu, mana dreapta a lui Yoda.
Si iar un rol bun...in Long kiss good night.
Ce sa mai zic ? Overall...e un carismatic.

Pe Robert de Niro sa-l mai amintesc...sau place tuturor ? Cel mai mult mi-a placut in Godfather II & Taxi Driver. Imi pare rau ca in prezent joaca mai mult in comedii usoare..gen aia cu pisihiatru.

Si inchei cu Tim Robbins pentru superbul rol din The Shawshank Redemption. Dar si pentru filmul Nothing to lose...unde a jucat alaturi de Martin Lawrence, actorul de culoare atat de apreciat de Jesse James.

Intr-un post viitor despre actritele mele preferate.

Vand vise
17th August 2004, 22:53
Jesse James, te felicit pentru postul de prezentare al actorilor tai preferati.
:great:

Cucu
28th August 2004, 10:26
Tom Hanks - un actor mai complex ca el nu stiu joaca orice fel de rol, ultimul sau film "Terminal" e foarte bine realizat, in acest film el face un accent de rus, il face asa de bine ca nu te plictisesti nici o clipa de el, iar de fata lui ce sa mai zic, merge la orice.
Al Pacino - filmele lui mai vechi sunt foarte reusite, orice film in care joaca e garantat sa fie un film destept, mi se pare ca e cel mai intelep actor din punctul asta de vedere: si-a ales bine rolurile si filmele in care sa joace.

giovanni BV
28th August 2004, 10:32
Grigore Vasiliu Birlic , Dem Radulescu , Jean Constantin , Puiu Calinescu , Gheorghe Dinica , Sebastian Papaiani , Colea Rautu , Sergiu Nicolaescu , Ilarion Ciobanu , Florin Piersic ......and company !!! Ce actori !!!

Denis
29th August 2004, 07:29
giovanni, sa nu zici ca nuti place nici un actor strain ca nu te cred. yo zic ca sunt o gramada de actori buni din alta tzara. bine ca shi dem radulescu shi florin piersic sunt buni, dar yo cred ca will smith shi martin lawrence sunt mai buni.

tudi
21st January 2005, 00:18
cei mai buni actori sunt parlamentarii romani

si pe bune Robert DeNiro

Sexed_Up_Kitty
21st January 2005, 23:41
Sunt o gramada de actori talentati in strainatate, dar avem si noi o gramada de talente! Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Radu Beligan, Maia Morgenstern, Florin Piersic, Stefan Banica (si Stefan Banica Jr.), Tudor Chirila... si multi alti actori tineri pe care nu o sa ii mentionez pentru ca nu stiu cata lume ii stie.

Cat despre actorii straini... Robert Downey Jr mi se pare un actor exceptional!! Dupa parerea mea, poate sa interpreteze orice rol si o face superb! Filmul preferat cu el este "Chaplin" (despre viata lui Charlie Chaplin). Daca nu l-ati vazut si faceti rost de el, merita!!
Alan Rickman este de asemenea un actor versatil, dar nu se bucura de un foarte mare succes in America. Nu prea e distribuit in filme, asta vreau sa zic. S-a remarcat cu rolul de bad-guy din "Die Hard 1" alaturi de Bruce Willis, iar in ultimii ani l-a interpretat pe Profesorul Snape in seria Harry Potter.
Edward Norton este un actor promitator...
Benico del Toro are ceva foarte...special!
Al Pacino nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare! La fel si Robert de Niro
Tom Hanks este unul dintre actorii mei preferati pentru ca poseda un talent si o capacitate de adaptare enorme. Filme precum "Cast away", "Saving private Ryan", "The Terminal", "Big", si altele se numara printre preferatele mele.
John Cusack : Nu stiu cata lume a auzit de el, dar imi place foarte mult. Filmul preferat cu el este "Serendipity" (poate catalogat de unii chick-flick, dar mie imi place super mult).
Geoffrey Rush - remarcabil in rolul Marchizului de Sade in filmul "Quills"! Foarte talentat, actor australian... Filmul care a aparut sau care urmeaza sa apara la noi cu el este "The life and death of Peter Sellers", pe care de-abia astept sa il vad (despre viata lui Peter Sellers - cel cu "Petrecerea" si cu "Pantera Roz")
Si o gramada de alti actori talentati (Joaquin Phoenix, Colin Farrell, Hugh Grant, John Malkovich, Jim Carey, Kevin Spacey etc).

Iar actrite...la capitolul actrite o sa le mentionez pe Angelina Jolie, pe Charlize Theron care mi se pare cele mai frumoase femei de la Hollywood in momentul acesta (este doar o parere, nu imi sariti in cap) si pe deasupra si foarte talentate. Foarte bine joaca Charlize in "Monster"! De asemenea, Renee Zellweger este foarte dulcica si si-a dovedit talentul mai mult de o data, Catherine Zeta-Jones, Alicia Silverstone, Halle Berry (in "Gothika" face un rol foarte interesant) si altele care nu imi mai vin acum in minte.

madridista
21st January 2005, 23:53
Angelina Jolie nu este numai o actrita buna ci si o femeie foarte frumoasa, chiar cea mai frumoasa dupa parerea mea.imi mai plac si Penelope Cruz, Renne Zellweger si Nicole Kidman deoarece au avut roluri interesante.
Cat despre actori.......Vin Diesel si Paul Walker:Darata bine, dar nu sunt actori....senzationali daca ma intelgeti:D.in rest cred ca nu are rost sa zic....Al Pacino, Robert de Niro sunt deja cunoscuti!!Colin Farrell, Tom Hanks, Danzel Washinton(philadelphia si training day sunt unele din cele mai bune filme) etc.

Maximus
22nd January 2005, 00:21
Da' chiar asa, nimanui nu-i place Richard Gere, actorul copilariei mele?

madridista
22nd January 2005, 00:24
mi-a placut in pretty woman....e un actor bun...dar nu ma omor dupa el:)

Mihai
22nd January 2005, 00:37
Da' chiar asa, nimanui nu-i place Richard Gere, actorul copilariei mele?

Mie imi place!!! :ok:

ieppy
22nd January 2005, 02:51
Gere? good lord. Ce v-a apucat? :D

Mihaela
22nd January 2005, 04:25
Johnny Depp si Kate Winslet. Culmea e ca Finding Neveland in care au aparut amandoi mi se pare unul din filmele cele mai overrated din 2004.

bog_tom
22nd January 2005, 04:38
Actori: Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinica, Dorel Visan, Valentin Uritescu, Al Pacino, Robert de Niro, Denzel Washington, Anthony Hopkins, Nicolas Cage, George Clooney

Actrite: Meryl Streep, Charlize Theron, Nicole Kidman, Maia Morgenstern

Iulian Lazialu
16th March 2006, 14:09
Actrite:Julia Sties,Rene Zelweger,Milla Jovovich ,Nicole Kidman ,Charlize Theron
Actori:Nicolas Cage,Tom Cruse
Si mai sunt cativa:rolleyes:

Universal
20th March 2006, 14:17
Bruce Willis,Tom Hanks,Mel Gibson,Anthony Hopkins,Ralph Phiennes,Matthieu Kassovitz,Audrey Tautou,Billy Zane,Jackie Chan,Chow Yun Fat,Jet Li

One-Man Show
20th March 2006, 18:06
:ok: Denzel Washington:ok:

Cneazul
20th March 2006, 22:17
tinerilor , daca scriu eu actorii mei preferati nu termin pana maine ( adica o ora si 44 de minute )

Cneazul
20th March 2006, 22:19
arnold schwarzenegger , silvester stallone , jean-claude van dammne , steven segal , michael duddikoff , richard dean andresen , don the dragon wilson , david hesselof will smith , edy murphy , martin lawrence . hai ca deja ma doare mana . stiti voi ...... restul de 100

relansat
20th March 2006, 22:20
Atentie la numele threadului daroczi: actori preferati, nu actori pe care ii cunosti ... sau poate tie iti place orice actor pe care il cunosti? :P

SixeR
20th March 2006, 22:42
Actrita preferata e Charlize Theron, care face un rol magnific in Monster.
Actori, hmmm...ar fi mai multi. Imi place Will Smith, George Clooney si asa mai departe:)

White Shadow
20th March 2006, 23:05
Actori.........Bruce Willis , Denzel Washington , Robert de Niro ,Sean Connery , The Rock , Jack Nicholson

Actrite........Angelina Jolie , Salma Hayek , Michelle Pfeiffer , Jennifer Garner ,

Crazy Babe
21st March 2006, 04:43
actori: Denzel Washington, Joaquin Phoenix, Robert de Niro, Jack Nicholson
actrite: Catherine Zeta Jones, Charlize Theron.

Rebellz
29th March 2006, 21:30
vin diesel,russel crow,will smith,halle bery,van damme,bruce willis etc

adi84
30th March 2006, 00:13
Actori: Russell Crowe, Joe Pesci
Actrite: Jennifer Connelly, Denise Richards

Andy1987
18th April 2006, 10:35
Leonardo di Caprio, din titanic ;)
stau si ma intreb dak este cineva care n-a vazut acest super-film?!

Kyara
19th April 2006, 22:59
Leonardo di Caprio, din titanic ;)
stau si ma intreb dak este cineva care n-a vazut acest super-film?!

hahahahaha....doamne mi-au dat lacrimule :))))

serios ar trebui sa te uiti si la alte filme...
dar nevermind toti au dreptul la opinie:D

hmm....actorul meu preferat....Tom Hanks:rolleyes:

Andy1987
19th April 2006, 23:58
ce e asa amuzant in ceea ce am afirmat? am vazut multe filme, crede-ma si nici unul nu m-a impresionat ca titanic, dar absolut nici unul.

realmadrid.com
20th April 2006, 00:02
Sigur esti baiat :D ?...stiu si eu ca fetele urmaresc genul asta de filme :D
Pe tine te impresioneaza si "Secretile Mariei" sau "numai prostia", normal ca te impresioneaza si Titanic...un film bun, care a luat 11 Oscaruri in lipsa concurentei :D

PS_In afara de Titanic, ce a mai facut Di Caprio ?..sau tu crezi ca un actor este asa bun doar pt ca joaca intr-un film klumea si in rest, nimic :D

Andy1987
20th April 2006, 00:09
stii prost, uita-te la audientele telenovelelor romanesti ldi si sm si o sa ai o surpriza....dar nu vreau sa discut cu tine despre tema asta.
eu-l stiu din titanic, eu ma refeream strict la titanic....in rest nush unde-a mai jucat el.

realmadrid.com
20th April 2006, 00:26
La ce audiente baiatule ? :D..pai, poate femeile care n-au ce face acasa, intre dat cu aspiratoru si sters praful, mai urmaresc si tampenile alea ;)
Oricum, esti primu baiat (daca se poate zice) de care aud, caruia ii plac asa mult tilinovelele :D

Andy1987
20th April 2006, 00:30
stii f. prost...sunt f. multi carora le plac.
dak nu le place sa recunoasca, e partea a 2-a
3. lasa-ma in pace, crezi ce vrei.
4. chiar nu ma intereseaza ce auzi si ce n-auzi tu

ULTRAS-CT
23rd April 2006, 01:05
Robert de Niro , Al Pacino , Steven Segal , Eddie Murphi - printre cei mai tari si printre cei mai apreciatzi de mine :D

Pepsi-Cola
14th May 2006, 10:36
silvestre stalone Richard Gere si multi alti dar acestia sunt preferatii mei

Vlad
9th July 2006, 02:25
Robert DeNiro, Kevin Spacey, Milla Jovovich, Al Pacino, Charlize Theron, Martin Lawrence si maestrul Gheorghe Dinica

Universal
24th July 2006, 05:19
Bruce Willis ; Stellan Skarsgård, Moritz Bleibtreu, Jean Reno
Alexandra Maria Lara; Til Schweiger, Francios Göske; Paula Schramm;
Arnold Schwarzenegger
Brendan Fraser; James&John Belushi, Chevy Chase,
Tom Hanks,Kathy Bates;Robert de Niro, Charlize Theron, Keanu Reeves, Sandra Bullock, Tom Cruise, Sylvester Stallone; Adrien Brody, Roman Polanski,
Jason Biggs, Chow Yun-Fat, Andy Lau, Sammo Hung, Bruce Lee, Jet Li, Dem Radulescu;Florin Piersic; Mel Gibson; Joaquin Phoenix&River Phoenix , Johnny Depp;Danny Glover; James Caviezel; Clive Owen, Charles Chaplin; Ava Gardner; Paul Newman; Gene Hackman; Julia Roberts;

irriducibile_01
2nd August 2006, 22:43
Chaplin , Paul Newman , Clint Eastwood , Marlon Brando , Al Pacino , Dem Radulescu shi Gheorghe Dinica.
ordinea n-are nici o importantza...

Jerry20cm
7th August 2006, 16:52
actori: Seann William Scott, Woody Harrelson
actrite: Cameron Diaz.

...ar mai fi , dar astia sunt favoritii.

Sorin Blaj
7th August 2006, 17:07
Prea multi. Dar totusi cativa: Robert de Niro, Al Pacino, Mel Gibson, Michelle Pfeiffer.

pytzy
8th September 2006, 00:25
Robert de Niro , Al Pacino , Tom Hanks

vilceanu razvan
8th September 2006, 01:09
silvester stalone

vilceanu razvan
8th September 2006, 01:11
imi place roanldinio

vilceanu razvan
8th September 2006, 01:14
imi place roanldinio:yeah: :yeah:

vilceanu razvan
8th September 2006, 01:16
ziceti voi ce vreti dar soramea e cea mai tare

Lavinia
11th October 2006, 23:12
-denzel washington,jim carey,ashton kutcher(d cand q the butterfly effect),jet li,hayden christensen,james mardsen,j. depp,etc.
-dakotta fanning,angelina jolie,catherine zeta-jones,kate winslet,etc.

cmpunk12
1st February 2009, 17:07
actori:paul walker,andrew walker,dipu ala din transporter
actoritze:jessica alba,pamella anderson

L0R1N
1st February 2009, 23:54
Din trecut: Cary Grant, Bette Davis, Ingrid Bergman, Katherine Hepburn, Gregory Peck, Humphrey Bogart, Clark Gable, Marlon Brando
Din prezent: Edward Norton, Russell Crowe, Brad Pitt, Denzel Washington, Michelle Pfeifer

Sergiu
3rd February 2009, 01:36
Hai sa pun si eu lista mea de actori si actrite.
Lista e cam lunga, dar avand in vedere ca sunt mare fan al filmelor si serialelor am foarte multi favoriti.

Sarah Michelle Gellar
Michelle Pfeiffer
Amy Adams
Meg Ryan
Sandra Bullock - Forces of Nature
Julia Roberts
Sienna Miller
Marion Cotillard
Tina Fey
Lucy Lawless
Hudson Leick
Peta Wilson
Eliza Dushku
Elizabeth Montgomery
Barbara Eden
Nicole Kidman
Cate Blanchett
Diane Lane
Marylin Monroe
Faye Dunaway
Calista Flockhart
Julie Andrews
Katharine Hepburn
Audrey Hepburn
Ingrid Bergman
Julie Benz
Cybill Shepherd
Lena Olin
Jodie Foster
Geena Davis
Claudia Cardinale

Actori
David Boreanaz
Harrison Ford
James Stewart
John Wayne
Humphrey Bogart
Bruce Willis
Paul Newman
Robert Redford
Clint Eastwood
Russell Crowe
Ricky Gervais
Nathan Fillion
Ted Danson
Hugh Laurie
Robert De Niro
Al Pacino
Alan Alda
Kelsey Grammer
Marcello Mastroianni
Henry Fonda
Tom Cruise
Marlon Brando
Cary Grant
Robert Mitchum
Orson Welles

cmpunk12
6th February 2009, 11:47
wow da ai multzi actori pref!

cristi8
6th February 2009, 16:22
Offff...Imi este foarte greu sa scriu actorii care imi plac.O sa incerc,desi cred ca voi uita cativa.

Actori:Johnny Depp,Heath Ledger,Christian Bale,Edward Norton,Leo DiCaprio,Russell Crowe,Tom Cruise,Al Pacino,Shia LaBeouf,Robert Downey Jr,Ben Stiller,Hugh Jackman,Mickey Rourke

Actrite:Nicole Kidman,Angelina Jolie,Sandra Bullock,Kate Winslet,Marisa Tomei

zebe
13th February 2009, 23:24
Denzel Washington, Mel Gibson si Jim Carrey.

Mr. Eko
14th February 2009, 13:04
Denzel Washington,Colin Farrell,Owen Wilson,Will Farrell,Ben Stiler ....mai multi ...

Denis
16th May 2009, 18:44
Didier Drogba :cry:

Travis Daye
21st May 2009, 14:32
Johnny Depp, Keira Knightley ;)

A.k.a
21st May 2009, 16:56
Al Pacino, Gerard Butler

Jacob
22nd May 2009, 13:00
Robert de Niro si Al Pacino .

alexef
22nd May 2009, 19:57
Robert de Niro, Al Pacino, Sigourney Weaver, Oliver Hardy, Stan Laurel, Charlie Chaplin, Guy Pearce, Jared Leto, Christian Bale, Brad Pitt, Kevin Spacey.

praf_de_stele
3rd June 2009, 18:26
- jason london, hayden christensen, keanu reeves, louis de funes, jim carrey, ben stiller, michael douglas, shane west, orlando bloom, danny de vito, robert de niro
- sandra bullock, jessica alba, hilary duff, cameron diaz

Bronco
5th June 2009, 22:19
Actori: Tom Hanks ; Josh Hartnett ; Keanu Reeves ; Christian Bale

Actrite: Jennifer Connelly ; Jessica Biel ; Scarlett Johansson

zebe
10th June 2009, 20:54
Denzel Washington, Mel Gibson si Jim Carrey.

+ Sean Penn, Morgan Freeman, Florin Piersic, Angelina Jolie si Cameron Diaz.