PDA

View Full Version : Etapa 9: UTA - CFR Cluj

starsteel
21st September 2006, 12:12
Sambata, 23 septembrie, UTA - CFR Cluj ora 17.00 TVR2

Discutii despre partida inainte si dupa meci, aici.

m8k
21st September 2006, 14:27
FORZA CFR!!!! Avem nevoie de victorie. Dau un pronostic oarecum surprinzatoare. Ne vor avantaja pe noi brigada de arbitri:D.

micutzu
21st September 2006, 14:52
Sper sa nu. Sper sa fie un arbitraj corect nu ce am avut la Iasi.
Cred ca va fi primul meci fara gol al clujenilor. :D
1-0 pentru noi si incepe revenirea. Gol marcat de Sabin Ilie asa ca de debut. :D

malexoid
21st September 2006, 15:24
meci greu pentru UTA, echipa a 2-a a clujului si-a cam aratat muschii in fata nou-promovatelor din campionat...
sper ca UTA sa ma contrazica !
pronostic 1X

Ulio singuraticu
21st September 2006, 16:41
1-0 pentru noi si incepe revenirea. Gol marcat de Sabin Ilie asa ca de debut. :D

Parerea mea ca trebuie sa avem mare grija cu revenirea asta.;)
Cam ciudat sa batem asa simplu. Clujul e foarte puternica.
Cat despre sabin ilie:ras-plans:...nush cu se prezinta ,dar nu prea pare genu de om care sa faca fata in atac. E un om batran si alt dezavantaj e ca mara nu paseaza. E o nebunie cu echipa asta da am si eu mereu incredere ca reusesc!/hello
Voi fi la meci!/hello
Presupun ca si tu vei merge!:yeah:
Faci cumva parte din galerie?
Tot respectu pt galerie! Sunt beton la meciuri si au nishte cantece si scandari faine1:ok:

m8k
21st September 2006, 16:58
Nu va mai agitati.Este totul aranjat!!! L-ati cumparat pe Balint cu 60 mii + 3 puncte.meci aranjat, doar nu credeti ca noi nu suntem echipa FRF-lui:D (nu de alta dar azi tre sa fiu si eu la moda:D) Imi plac la nebunie meciurile aranjate, fara ele nu m-as uita la fotbal...

cap
21st September 2006, 17:44
meci greu dar risc pe un x2 ca sa ne pregateasca terenul :D

Dark Horror
21st September 2006, 20:22
Sper sa batem la Arad shi sa mai punem 3 puncte la zestre.:)

Ammadeus
21st September 2006, 20:47
meci cu satelitul de arad a lui s.b.; mafia stelista de acolo va fi stimulata de ciobanul evazionist si semianalfabet; 0-2

ZEROSASE
21st September 2006, 20:50
doar nu credeti ca noi nu suntem echipa FRF-lui:happy :happy :happy si mai sunteti ceva.....pronostic1:happy :drak: :D

tchibos
21st September 2006, 21:16
2 solist fara discutii... parerea mea

gica
21st September 2006, 22:42
Daca reusim sa ne impunem jocul cred ca vom castiga fara probleme.In acest context merg pe 2 solist.
Oricum aradenii formeaza o echipa solida in ciuda faptului ca s-au adunat cu putin timp inainte de startul campionatului.
Cred ca va iesii in evidenta omogenitatea CFR-lui.Cel putin asta sper!

FORZZA CFR!!/hello

81bor
22nd September 2006, 08:36
Galeria din Arad este una superba, insa echipa mai mult o adunatura si fara orizont. Le doresc sa nu retrogradeze. Clujeni nu prea au cum sa rateze victoria, doar daca nu au un Multescu in poarta. 0-3 de trei puncte

Ammadeus
22nd September 2006, 09:16
0-3 lejer cu echipa de marionete steliste plantate la arad; utishti: descotorositzi-va de statutul de satelit a lui ciobanul analfabet si penal si vetzi avea parte de respectul cuvenit; demonstratzi pashnic pt. inlaturarea laturilor steliste, lacatush si dukadam; cele 2 carpe din miticia nu merita statutul de salariatzi ai unui club precum uta...

Ulio singuraticu
22nd September 2006, 10:36
0-3 lejer cu echipa de marionete steliste plantate la arad; utishti: descotorositzi-va de statutul de satelit a lui ciobanul analfabet si penal si vetzi avea parte de respectul cuvenit; demonstratzi pashnic pt. inlaturarea laturilor steliste, lacatush si dukadam; cele 2 carpe din miticia nu merita statutul de salariatzi ai unui club precum uta...
Poate ca ai dreptate!?
Da e o jignire mare! Nu crezi ca ai un pic cam mare limba?
Cred ca dak lumea din Arad ar vorbii asa...nu mas mai duce cu fularu la stadion:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans:

Adik bn...intr-un fel vb de dukadam...
Da de lacatus...macar el incearca ce poate...

nr.zece
22nd September 2006, 11:00
asa cum etapa trecuta a fost a gazdelor, asta va fi a oaspetilor

micutzu
22nd September 2006, 11:18
Presupun ca si tu vei merge!:yeah:
Faci cumva parte din galerie?
Tot respectu pt galerie! Sunt beton la meciuri si au nishte cantece si scandari faine1:ok:
Vezi avatarul meu si afli raspunsul. :D
Sau daca tot nu intelegi :P te uiti la semnatura. ;) :ok:

Baiatule tu perseverezi in penibilitate.
Noi suntem satelitul Stelei doar in capul tau.
Pai daca ne luam dupa tine suntem satelitul Stelei, Rapidului, a lui Dinamo, CFR-ului Cluj, si daca stau bine sa ma gandesc poate mai gasesc vreo 2 echipe (una si din Ungaria :D)

Meci greu pentru noi dar nu imposibil. Am mai facut noi nebunii, timisorenii stiu despre ce vorbesc. :D

grande
22nd September 2006, 11:25
pronostic x ...

Aurel.D
22nd September 2006, 13:00
UTA sa fie fericita daca scoate egal meciul asta....Merg pe mana lui CFR Cluj.

newbye
22nd September 2006, 13:02
Bate CFR! Sper sa isi revina UTA dupa noi ca se apropie urat de zona cu miscatoare a clasamentului.
Ammadeus il acuzi gratuit pe Lacatus, intotdeauna e greu primul an in A. Cat despre satelit stai sa vedem daca ii bate pe Rapid ca daca asa o sa se spuna si despre noi ca suntem satelitul lor. Mai mult respect ca jucam cu UTA nu cu bragadiru.

albrosu
22nd September 2006, 13:43

Mai usor cu acuzele gratuite. Duckadam nu are nici o functie la club, a avut in trecut pt doar cateva luni.

ACAB

Ess
22nd September 2006, 14:23
transmite careva meciu???
OT: 1-3...normal...nu??? :D

newbye
22nd September 2006, 14:24
TVR2, se pare ca suntem clientii lor anu asta.

m4st3r
22nd September 2006, 19:20
cel mai bun sa castige...oare o sa mai zica droganel k la ora 17 la arad se lucreaza si nu va fi nimeni pe stadion ??? tot ce blestema acest titirez sa i se intoarca impotriva sa...

ZEROSASE
22nd September 2006, 21:07
Meci greu pentru noi dar nu imposibil. Am mai facut noi nebunii, timisorenii stiu despre ce vorbesc. :DFirea-ti-ai draqu de rosiaticii :D ....da parca ai dreptate(o data se accepta) :yeah: :yeah: :yeah: ......si acum serios CASTIGA UTA 2-1.....;)

gtibi
23rd September 2006, 00:04
TVR2, se pare ca suntem clientii lor anu asta.

Da, pt ca mi-am facut abonament la Telesport.:D Pronostic 2. Tot respectul pt Lacatus/hello .

gica
23rd September 2006, 00:52
Mare-i frustrarea!Daca ati ajuns sa incurajati dusmanul traditional,inteleg cat va roade.
Sa ne priviti tot campionatul de pe pozitia actuala....

P.S Bafta in continuare cu echipele "mici"

FORZZA CFR!

m4st3r
23rd September 2006, 01:04
te`ai bagat in seama mai gicutza...

delaparis
23rd September 2006, 01:27
si tu la fel m4st3r ...
Ai face bine sa-ti verifici semnatura inainte de a posta pe un thred care nu se refera la echipa ta

Ammadeus
23rd September 2006, 05:36
tzeffer sparge ajutoarele lui s.b. la ei acasa; lacatush se innegreste mai tare acum ca patronul cioban il ignora complet...0-3

rhadoo
23rd September 2006, 05:50
bate uta,chiar daca pare favorita cfr
HAI JIUL PETROSANI!

newbye
23rd September 2006, 06:03
bate uta,chiar daca pare favorita cfr
HAI JIUL PETROSANI!

O sa fi trist, dar azi nu bate UTA! O sa bata incepand cu etapa viitoare.

redneck
23rd September 2006, 09:48
Pt. toti cfr-istii ingimfati: tare cred ca o sa plecati si voi de la Arad cu marfaru', cum a facut-o si rapidu' !!!
2-0 sec (Mara, Hora)

Ammadeus
23rd September 2006, 10:23
Pt. toti cfr-istii ingimfati: tare cred ca o sa plecati si voi de la Arad cu marfaru', cum a facut-o si rapidu' !!!
2-0 sec (Mara, Hora)

calmeaza-te, tzeffer nu se impiedica de voi chiar daca suntetzi o plomba de sustinere a lui s.b. in manariile pe care le face cu scopul de a castiga campionatul...mai bine v-ati scapa de lacatus si dukadam, daca astia doi mai stau mult prin preajma echipei vetzi fi inrolati cu fortza in partidul noua generatie a lui gigi, cioban de meserie; si vezi ca de la alb-rosu la albastru-rosu nu e decat un...astru (stea) sau suntezi si voi ultrasi cu juma de norma la s.b. cum is multzi de prin constantza, in campionat tragetzi cu uta iar in competitziile europene suntetzi dedicatzi 100% lui s.b.?

grande
23rd September 2006, 11:46
meci de 1x

redneck
23rd September 2006, 11:50
calmeaza-te, tzeffer nu se impiedica de voi chiar daca suntetzi o plomba de sustinere a lui s.b. in manariile pe care le face cu scopul de a castiga campionatul...mai bine v-ati scapa de lacatus si dukadam, daca astia doi mai stau mult prin preajma echipei vetzi fi inrolati cu fortza in partidul noua generatie a lui gigi, cioban de meserie; si vezi ca de la alb-rosu la albastru-rosu nu e decat un...astru (stea) sau suntezi si voi ultrasi cu juma de norma la s.b. cum is multzi de prin constantza, in campionat tragetzi cu uta iar in competitziile europene suntetzi dedicatzi 100% lui s.b.?
Vad ca tot insisti si tre' sa-ti explic niste treburi: Duckadam nu mai e la UTA, tocmai pt. ca e sclavul ciobanului, iar suporterii utisti l-au taxat. Da, a plecat tocmai din cauza ca suporterii UTA nu vor sa fie sclavii nimanui (ca cimisorenii de ex., sclavi demonstrati ai miticilor de la rapid). Asa ca nu te mai obosi...si hai s-o tinem on topic .

m4st3r
23rd September 2006, 12:38
auzi...in primu` rand las`o mai moale cu sclavii k doar numai suntem in evul mediu, sau poate la arad mai e...si in al 2 rand nu`i mai explica la asta FARA KREIER, nu intelege, spunei in deutsch....

KillinG FieldS
23rd September 2006, 13:05

Baiatule . ai ceva cu UTA cu Aradu ? Calmeazate. Intra pe discuti.Mai lasane in drecu cu ANTIUTA asta a ta... dute vezi cum mai plimba mingea baietii lu Fergusson , hai Lasane , inchide ca te sun eu

Luis Garcia10
23rd September 2006, 13:37
Sper sa bata UTA ca sa treaca Steaua pe locu`2 :P.Va fi un meci echilibrat,dar sper ca balanta sa se incline inspre echipa gazda :D

Ulio singuraticu
23rd September 2006, 14:38
Sper sa bata UTA ca sa treaca Steaua pe locu`2 :P.Va fi un meci echilibrat,dar sper ca balanta sa se incline inspre echipa gazda :D

Mah d c dreaq ai postat lucru asta?:happy
Acum ammadeus are dreptate...:happy :ras-plans:
Scz da esti chiar dus! Gandeste inainte de a posta!

Ulio singuraticu
23rd September 2006, 14:41
Ma simt atat de rau ca nu ma pot duce la meci.
Am racit...
Acuma stau si ii privesc pe prietenii mei de la fereastra geamului cum pleca la stadion...ce trist!:( :( :cry: :mad: :help:

Seldon
23rd September 2006, 15:56
Pronostic 1.
Clujul creste, dar e bine sa isi vada si limitele. Probabil ca anul viitor vor juca in UEFA, dar pana atunci trebuie sa invete ca nu tot ce zboara se mananca.
UTA isi declara un obiectiv sub posibilitati, dar cred ca obiectivul real difera putin de cel declarat oficial. Daca vor castiga astazi, se va confirma ca pot mai mult.

gtibi
23rd September 2006, 15:57
Sper sa bata UTA ca sa treaca Steaua pe locu`2 :P.

Steaua trebuia sa bata pe Dinamo:headbang: si ramanea pe locul 2. Azi va castiga CFR!

crissis
23rd September 2006, 16:24
Meci greu pentru ambele echipe dar cred ca CFR se va impune la Arad .

m8k
23rd September 2006, 16:30
Sarbatoare la Arad!!! Vine echipa clasata pe locul doi:D. Scor 0-1 Gol Cadu min 90+6!!!

newbye
23rd September 2006, 16:42
Fiti mai politicosi cu utistii, chiar daca castigam UTA a fost si va fi o echipa frumoasa.

krydo
23rd September 2006, 16:45
Din cate am vazut pe net, preturile la bilete vor incepe de 300.000 la peluza, ajungandu-se la 500 la tribuna 1...
Daca sunt asa scumpe biletele la meciul cu Cluj, atunci cat vor fi cand mai vine o echipa mare? :mda:

Seldon
23rd September 2006, 16:52
Fiti mai politicosi cu utistii, chiar daca castigam UTA a fost si va fi o echipa frumoasa.

Ambele echipe sunt frumoase. Pacat ca din meciul acesta nu pot lua amandoua cate 3 puncte.
P.S. O nota de 10 pentru suporterii care stiu sa isi respecte adversarii.:)

crissis
23rd September 2006, 17:22
Se pare ca UTA azi joaca altceva decit a jucat etapa trecuta la Iasi

YoYoyOi
23rd September 2006, 17:26
chiar si la acest meci se striga "LIBERTATE PENTRU SUPORTERI!"
/hello /hello /hello /hello /hello

tuxie
23rd September 2006, 17:40
Ma uit la meci si sincer imi place cum joaca UTA, m-ar bucura sa scoata o victorie cu CFR!

BAK
23rd September 2006, 17:45
auzi...in primu` rand las`o mai moale cu sclavii k doar numai suntem in evul mediu, sau poate la arad mai e...si in al 2 rand nu`i mai explica la asta FARA KREIER, nu intelege, spunei in deutsch....

***....pupati bucurestiul .......:headbang: verstehst du mich? :ok:

blizz4rd
23rd September 2006, 18:36
frumoasa actiunea de gol a aradenilor. 1-0.

dardar_3
23rd September 2006, 18:37
UTA-CFR 1-0:drak:

*Coco*
23rd September 2006, 18:42
Ce imi place de CeFeRe cand dau e o echipa mai bunicica imediat ia bataie:happy Si ei viseaza ca se bat la campionat:happy

YoYoyOi
23rd September 2006, 18:49
Bun portar Tudor asta.....
Bravo UTA/hello

Luis Garcia10
23rd September 2006, 18:59
Superba victoria UT-ei , iar Tudor a arbitrat exemplar!

Ella14
23rd September 2006, 19:03
Bravo UTA!!! Frumoasa victorie! Felicitari Marius..

newbye
23rd September 2006, 19:05
Ce imi place de CeFeRe cand dau e o echipa mai bunicica imediat ia bataie:happy Si ei viseaza ca se bat la campionat:happy

Coco ia-ti calculator cu exponenteal sa ti minte golurile galatenilor nu te mai lega de CFR ca a-ti muscat-o urat la Dej.
A jucat frumos UTA bravo ei!

KappA 2006
23rd September 2006, 19:06
Am jucat destul de prost dar am castigat, asta conteaza, CFR-ul tre sa mai schimbe cate ceva daca vrea sa castige campionatul, cel putin azi nu au aratat nimic...

White Shadow
23rd September 2006, 19:09

Ai avut dreptate cu scorul :yeah:

Bravo UTA :ok:

Ulio singuraticu
23rd September 2006, 19:12
UTA bate si pe cfr cluj (ceea ce pana acuma nu prea a reusit nimeni)!
BRAVO UTA!!! MULTUMI CA NE-AI REDAT SPERANTA!!!
/hello /hello /hello /hello /hello /hello

Zax
23rd September 2006, 19:13
ungurii au luat-o pe coaja...bv LACA :)

Universal
23rd September 2006, 19:14
Fiti seriosi, CFR nu poate cästig acampionatul.Este un adevar,la fel cum PSg nu poate deveni campioana Frantei sau Valencia ori Litex Lovech- exemple de echipe bune,dar fara sanse la titlu. CFr este o echipa de locurile 1-4 si de Cupele Europene.Sa nu uitäm sä fim si modesti.Nu poti construi o echipä in 2 anin sä devinä campioanä, iti trebuie minim 3-exemplu: Steaua, Barcelona( ce era acum 3 ani...) ori Chelsea.CFR insä mai are mult de muncä pänä atunci.
Succes ambelor echipe ;)

THE HUN
23rd September 2006, 19:14
Slagarul care a ajuns numero uno in Gruia, "We did it again"

King of Hell
23rd September 2006, 19:21
Mai cfristilor, ar trebui sa va faceti alt imn ma...va recomand eu...Beck-Loser :D

Zax
23rd September 2006, 19:23
Universal vezi ca Valencia a castigat campionatu Spaniei de 2 ori in ultima vreme in 2002 si 2004, deci nu poti compara psg-ul sau distrusii aia de la litex cu Valencia

newbye
23rd September 2006, 19:24
Lasa Kingule ca urmati si voi la anu la muscat din degete. Sa-ti vad atunci umorul ca acum e usor din lumea doua.

SORENSEN
23rd September 2006, 19:35
Superba victoria UT-ei , iar Tudor a arbitrat exemplar!

totusi cam multe galbene...

danpuric78
23rd September 2006, 19:50
CFR e un balon de sapun care incepe incet incet sa se sparga.

AxinTe
23rd September 2006, 20:00
totusi cam multe galbene...

pai deh.. nu il stii pe al. tudor ? :)

SORENSEN
23rd September 2006, 20:03
Mda cred ca e un pic obsedat...
UTA si-a revenit...un pic tocmai cu CFR Cluj

KillinG FieldS
23rd September 2006, 20:13
Desi imi place jocu lu baiatu asta RUSU , a confirmat din nou ca este killerul echipei...prieten bun cu Alexa Rada Maftei,Sapunaru,Nesu. BRAVO UTA.Nu i-am lasat pe clujeni sa joace nimic azi. Bafta CFRU in campionat.

crissis
23rd September 2006, 20:18
Bravo UTA ati jucat si voi fotbal azi si cum era si normal ati si cistigat. Astazi ati fost mai buni decit CFR .Felicitari UTA

malexoid
23rd September 2006, 20:55
Felicitari UTA!!!

Cra10veanu
23rd September 2006, 21:04
Bravo UTA :D

micutzu
23rd September 2006, 21:38

Tu esti un virus pentru societate. Aici se vb civilizat si imi pare rau xca nu iti inchide cineva gura aia din care scoti doar tampenii fara a avea vreo sustinere.
Am o singura dorinta : sa te cunosc personal, face to face, si sa vad daca mai ai gura aia asa de smechera.
Pentru mine esti un butonist de ocazie care intra pe foruim pentru a incita.
Dute cu sut baiatule si roagata la Doamne, Doamne sa nu ma intalnesti ca sa mai speri la viata.
Asta e ultimul raspuns al meu catre tine fiindca m-am saturat sa-ti raspund la tampeniile pe care le debitezi.
Rog cei abilitati sa-l trateze ca sa-si revina.

chiar si la acest meci se striga "LIBERTATE PENTRU SUPORTERI!"
/hello /hello /hello /hello /hello

SUR a afisat un mesaj cu treaba asta si am strigat dupa aia. Pe suporterii de la CFR nu i-am putut auzi. Probabil ca au strigat. Respect lor daca au facut asa.

Coco ia-ti calculator cu exponenteal sa ti minte golurile galatenilor nu te mai lega de CFR ca a-ti muscat-o urat la Dej.
A jucat frumos UTA bravo ei!

Multumim tuturor care ne-au felicitat azi : olteni, moldoveni, bucurestenii si ardeleni.
Imi cer scuze daca am omi pe4 cineva.
Multumim tuturor
Azi au castigat in primul rand suporterii fiindca solidaritatea muta muntii

"LIBERTATE PENTRU SUPORTERI !!!"

ZEROSASE
23rd September 2006, 23:29
Sarbatoare la Arad!!! Vine echipa clasata pe locul doi:D. Scor 0-1 Gol Cadu min 90+6!!!:ras-plans: :ras-plans: :ras-plans: ceva calmante,colega.....:lol: :lol: :lol: :bere: :great:

be@
24th September 2006, 00:07

Ei, nu mai spune. Ce arbitraj ati avut la Iasi? V-au tocat arbitrii, v-au facut ferfenita. Este?

Ammadeus
24th September 2006, 03:51
[QUOTE=micutzu11;816133]Tu esti un virus pentru societate. Aici se vb civilizat si imi pare rau xca nu iti inchide cineva gura aia din care scoti doar tampenii fara a avea vreo sustinere.
Am o singura dorinta : sa te cunosc personal, face to face, si sa vad daca mai ai gura aia asa de smechera.
Dute cu sut baiatule si roagata la Doamne, Doamne sa nu ma intalnesti ca sa mai speri la viata.
Asta e ultimul raspuns al meu catre tine fiindca m-am saturat sa-ti raspund la tampeniile pe care le debitezi.

sugga, ai probleme, ceva? micutz si mititel marsh la tine-n cort si vezi-tzi de echipa aia de transplantatzi din c in a; mai lasa comentariile fiindca cu echipe ca si a ta ajunge s.b. campioana, altzii joaca meciuri pe bune in timp ce bucalele beneficiaza de satelitzi, arbitrii, observatori s.a.;

redneck
24th September 2006, 08:24
@ammadeus:
abtine-te baiete, ca devii obositor ! sau poate vrei BAN ?

Ulio singuraticu
24th September 2006, 08:26
[QUOTE=micutzu11;816133]Tu esti un virus pentru societate. Aici se vb civilizat si imi pare rau xca nu iti inchide cineva gura aia din care scoti doar tampenii fara a avea vreo sustinere.

sugga, ai probleme, ceva? micutz si mititel marsh la tine-n cort si vezi-tzi de echipa aia de transplantatzi din c in a; mai lasa comentariile fiindca cu echipe ca si a ta ajunge s.b. campioana, altzii joaca meciuri pe bune in timp ce bucalele beneficiaza de satelitzi, arbitrii, observatori s.a.;

Tu amadeus,rahatule! O cauti cu lumanarea! Sal baneze cineva pe omu asta ca nu mai conteneste!Oricum sa nui bage nimeni in seama jignirile!

Ulio singuraticu
24th September 2006, 08:32
Chiar a s vrea sa arat o poza de ras de la meciul UTA-CFR Cluj dar mie teama ca ma baga-n belea...:happy :happy :happy
Sa mori de ras nu alta! Asti leau pus banerele cu curu'-n sus la galeria UTAei.Micutzu tu nai observat? :sleep: Si de la televizor se vedea! :happy :happy Ori aia care vau pus banerele erau machiti ori au facuto intentionat!

Ammadeus
24th September 2006, 09:09
[QUOTE=Ammadeus;816600]

Tu amadeus,rahatule! O cauti cu lumanarea! Sal baneze cineva pe omu asta ca nu mai conteneste!Oricum sa nui bage nimeni in seama jignirile!

...si asta-i lasat sa posteze?!

redneck
24th September 2006, 09:31
2-0 sec (Mara, Hora)

N-a fost 2-0, dar a fost sec...!
Bravo baieti ! 3 puncte pretioase !

Elphax
24th September 2006, 10:00
Chiar a s vrea sa arat o poza de ras de la meciul UTA-CFR Cluj dar mie teama ca ma baga-n belea...:happy :happy :happy
Sa mori de ras nu alta! Asti leau pus banerele cu curu'-n sus la galeria UTAei.Micutzu tu nai observat? :sleep: Si de la televizor se vedea! :happy :happy Ori aia care vau pus banerele erau machiti ori au facuto intentionat!

se vede ca esti suporter de televizor/tastatura. bine, nu e doar vina ta ...

malexoid
24th September 2006, 11:00

:happy :ras-plans: :headbang:
propun un thread : "postul zilei/saptamanii"...

on topic: seful lor de galerie e cam betzic...nu e exclus sa fi fost 'in cap' cand a dirijat amplasarea bannerelor, asa se explica ca erau cu "curu'n sus"
nici Micutzu n'avea cum sa observe, doar daca statea eventual in picioare :))

Ulio singuraticu
24th September 2006, 11:57
se vede ca esti suporter de televizor/tastatura. bine, nu e doar vina ta ...

Elphax sa stii ca am fost bolnav de aia mam uitat la televizor. Din pacate si din locul undemi place sa stau pe stadion se vedea clar ca banerele au fost puse invers.
A si sa nu uit...ms ca ai facut dreptate!:D Am avut si io o iesire mai nervoasa asa odata la o sapt!

Ulio singuraticu
24th September 2006, 12:22
:happy :ras-plans: :headbang:
propun un thread : "postul zilei/saptamanii"...

on topic: seful lor de galerie e cam betzic...nu e exclus sa fi fost 'in cap' cand a dirijat amplasarea bannerelor, asa se explica ca erau cu "curu'n sus"
nici Micutzu n'avea cum sa observe, doar daca statea eventual in picioare :))

Cand am spus ,,cu curu'n sus" am vrut sa ma exprim cumva ca sa ma inteleaga toata lumea.Din pacate...Oricum nu sunt incult dak asta vrei sa zici punand in ghilimele.:happy
Si sa stii si tu ca galeria deobicei stra in picioare tot meciu.Nas spune asa ceva despre sefu galeriei in locu tau. Doar nu el a facut asta.

malexoid
24th September 2006, 12:22
bannerele montate invers ("cu curu'n sus"),sunt un mod de protest al galeriilor (CVUCS le amplaseaza in acest mod cand echipa merge prost)...de ce ar putea SUR sa protesteze? pai ca s-a marit accizele la alcool, asta coroborat cu triplarea pretului la bilete, a lovit rau in bietii suporteri aradani...
o varianta ar fi telesportul, care a riscat si a preluat majoritatea meciurilor UTA-ei...dar si acolo abonamentul e pretul a 3 beri :(
normal ca sunt suparati.

SORENSEN
24th September 2006, 12:23
Banner-ele au fost puse asa ca protest pt abuzurile jandarmeriei ..asa am inteles...

micutzu
24th September 2006, 12:51
Da, exact Man.
Am mai pus si un mesaj, daca se posteaza poza cu el la noi pe forum o aduc si aici.

Ulio singuraticu
24th September 2006, 12:58
Ei pay asta nu stiam.Scuzele mele!:(:(:(

RED&WHITE
24th September 2006, 19:05
bannerele montate invers ("cu curu'n sus"),sunt un mod de protest al galeriilor (CVUCS le amplaseaza in acest mod cand echipa merge prost)...de ce ar putea SUR sa protesteze? pai ca s-a marit accizele la alcool, asta coroborat cu triplarea pretului la bilete, a lovit rau in bietii suporteri aradani...
o varianta ar fi telesportul, care a riscat si a preluat majoritatea meciurilor UTA-ei...dar si acolo abonamentul e pretul a 3 beri :(
normal ca sunt suparati.

Bannerele au fost puse in semn de protest fata de abuzurile Jandarmeriei si de solidaritate cu suporterii agresati in mod gratuit.
@malexoid
1. Daca tu crezi ca asta e un motiv sa faci misto, n-ai decat sa te descalifici singur :rosu:
2. De unde stii tu ce consuma seful galeriei (si aici te intreb la care galerie faci referire)?
@ulio
Vezi ca exista un site oficial al UTA unde puteai sa intrebi care a fost faza cu bannerele.

Dark Horror
24th September 2006, 19:07
Felicitari UTA.A fost un meci urat in care CFR a jucat foarte slab.

Ulio singuraticu
24th September 2006, 19:59
Bannerele au fost puse in semn de protest fata de abuzurile Jandarmeriei si de solidaritate cu suporterii agresati in mod gratuit.
@malexoid
1. Daca tu crezi ca asta e un motiv sa faci misto, n-ai decat sa te descalifici singur :rosu:
2. De unde stii tu ce consuma seful galeriei (si aici te intreb la care galerie faci referire)?
@ulio
Vezi ca exista un site oficial al UTA unde puteai sa intrebi care a fost faza cu bannerele.

Nu prea stiu eu ce concuma sefu galeriei. Un prieten dalmeu il cunoaste. Da nici nam zis ca stiu ce consuma:happy !
Oricum sa stii ca eu cand am fost mai mic am incercat sa ma inscriu pe forum la voi da trebuia sa dau nush ce fax.Si asa a ramas si acuma cand sunt mare:D .Asa ca nu pot sa intreb. Sau oare exista un chat sau carte de oaspeti?

KappA 2006
24th September 2006, 21:47
Hai ca am mai luat 3puncte, am trecut peste meciurile grele, speram ca de aici inainte sa mai luam puncte si in deplasare ca sa ne facem returul mai usor...astept meciul cu dinamovistii uniti sub numele de poli timisoara ca sa ii aratam la nenea Scuipai-iancu cum scuipa Aradu vreo 2,3 goluri la temesvar...

KillinG FieldS
24th September 2006, 22:24
Fara TUDOR CHIRITA MARA ne-ar fi tare greu.... speram sa creasca Simion Hidisan si ceilalti

Benny
25th September 2006, 10:11
Multumim tuturor care ne-au felicitat azi : olteni, moldoveni, bucurestenii si ardeleni.
Imi cer scuze daca am omi pe4 cineva.
"LIBERTATE PENTRU SUPORTERI !!!"

Hai ma, cum ai putut uita pe de cei mai buni prieteni?! Oricum, acceptam scuzele. Si felicitari si din partea mea.

albrosu
25th September 2006, 18:12

Daca taceai, filozof ramaneai ! Inainte sa te pravalesti pe jos de ras, o sa mai meditezi putin in viitor. :rosu: