View Full Version : Etapa 4 : Rapid - FC National
JJ
12th August 2004, 08:43
Sambata, 21 august, ora 20:15> Rapid - FC National in direct pe Antena1.
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa, aici
dragos_popa17
12th August 2004, 11:08
Eu unul nu cred ca va castiga Rapidul. Cel mai probabil scor va fi un egal, daca nu chiar o victorie a Nationalului. Echipa lui Olaroiu joaca foarte bine in acest inceput de sezon si cu un egal vor putea sa se mentina pe primul loc.
baden
12th August 2004, 13:23
rapid - national 1-0
Ovy-Iasi
12th August 2004, 13:24
Meci greu pt Rapid...Ar putea obtine victoria doar daca vor juca cel putin la fel de bine ca in meciu cu Steaua...
Forzza Rapid!!!
fia
12th August 2004, 13:43
Trebuie sa batem ca sa devenim lideri :)
the_big
12th August 2004, 14:48
Eu unul nu cred ca va castiga Rapidul. Cel mai probabil scor va fi un egal, daca nu chiar o victorie a Nationalului. Echipa lui Olaroiu joaca foarte bine in acest inceput de sezon si cu un egal vor putea sa se mentina pe primul loc.
vezi-ti ma de steaua ta lasa-ne ! ca ne plictisesti !**************v-am rupt in zece oameni ! cat despre meciul cu Nationalul ,va fi un meci greu dar sper sa-l castigam cu 2-0 !!!!
ieri am avut ghinion dar si relaxare in joc putea sa fie 7 sau 8-1 dar la fel de bine putea sa fie si 2-2 ,Rapid a jucat bine dar au fost putin obositi !
Forza Rapid !!!! :drak:
Vand vise
12th August 2004, 15:41
Meci foarte echilibrat dar va castiga Fc National. :)
Catalanul
12th August 2004, 16:04
un meci care sper sa se incheie la egalitate
1-1 sau 0-0 :D
IlMILAN
12th August 2004, 16:16
un meci care sper sa se incheie la egalitate
1-1 sau 0-0 :D
vb Polistu sau Stelistu din tine?:D
dragos_popa17
12th August 2004, 16:29
vezi-ti ma de steaua ta lasa-ne ! ca ne plictisesti !************ ca v-am rupt in zece oameni ! cat despre meciul cu Nationalul ,va fi un meci greu dar sper sa-l castigam cu 2-0 !!!!
ieri am avut ghinion dar si relaxare in joc putea sa fie 7 sau 8-1 dar la fel de bine putea sa fie si 2-2 ,Rapid a jucat bine dar au fost putin obositi !
Post-ul meu nu avea nici o legatura cu Steaua(pe care a-ti rupt-o in prima repriza cand erati in 11, in a doua v-au dominat). Daca erati asa de buni cum va credeti castigati fara probleme la Cluj, impotriva unei echipe cu 3 debutanti, dintre care 2 in aparare. Adevarat ca puteati castiga, dar si CFR-ul putea castiga la fel de usor pentru ca au avut si ei ocazii clare.
Cat despre meciul cu Nationalul, gandeste-te ca sunt mult mai puternici decat CFR-ul. In plus, daca voi din etapa a 3-a ati obosit, dupa ce ati jucat cu 2 nou-promovate, nu aveti nici o sansa in continuare si mai ales impotriva Nationalului care este echipa cea mai sigura pe ea in acest inceput de campionat.
Iar daca te plictisesc, nu mai citi post-urile mele, treci mai departe.
sames44jc
12th August 2004, 21:58
egal
sau poate bate fc national
baden
13th August 2004, 17:09
sau poate rapid
incerc sa mai caut o varianta!
vasile314tzurka
13th August 2004, 17:14
eu cred ca nationalul e mai in forma si va bate.
DD-Viola
13th August 2004, 17:27
...Rapidul castiga 3 pct. , de ce ?...1. mi se pare ca este mai buna decat Nationalul , 2 ."forma" Nationalului - diforma , sclipirea de moment s-a consumat...3 . numa' ca sa-i fac in ciuda lu' Vasile ( sper ca nu trebuie sa te avertizez ca glumesc ) !
vasile314tzurka
13th August 2004, 18:20
stai cuminte ca nu sufar:) dar era mai misto cu national:)
sames44jc
14th August 2004, 00:00
...Rapidul castiga 3 pct. , de ce ?...1. mi se pare ca este mai buna decat Nationalul , 2 ."forma" Nationalului - diforma , sclipirea de moment s-a consumat...3 . numa' ca sa-i fac in ciuda lu' Vasile ( sper ca nu trebuie sa te avertizez ca glumesc ) !
stai linistit
national este intro forma de zile mari
DD-Viola
14th August 2004, 01:27
...fie sa castige cei mai buni , adica Rapidul .
Saber Rider
14th August 2004, 01:36
Mda, Nationalul a dovedit pana acuma (in 3 meciuri) ca joaca foarte bine. Ataca mult, au destule ocazii. Pe cand Rapidul era cat pe ce sa faca un egal cu niste nou promovati, s-au mobilizat exemplar la meciul cu Steaua (unde si stelistii nu au prins cea mai buna forma), si apoi au facut un egal cu alti nou promovati, cum s-ar zice s-a demonstrat marele noroc pe care l-au avut in prima etapa de au castigat.
Deci din perspectiva acestor prime meciuri in campionat, Nationalul ar avea prima sansa. Ramane de vazut care pe care. Doi tehnicieni tineri, Olaroiu si Lucescu jr., ambii foarte destepti si dornici de afirmare, se vor pune capcane tactice, sper sa iasa un joc frumos, si cel mai bun cu adevarat sa invinga (adica sa speram ca arbitrajul nu va influenta rezultatul final).
Mariusmadmax
16th August 2004, 04:48
:evil:
fia
16th August 2004, 08:25
Noroc cu mini vacanta asta... se mai odihnesc si rapidistii :). Eu cred ca nu vor avea probleme...
baden
16th August 2004, 10:14
Si daca ar avea, cine s-ar mai chinui sa le rezolve :) ... e mai simplu ... daca o prind, ii dau cu piciorul ... iar cine da in dreptungiul de pe margine ... va fi un bun rezolvitor de probleme !? :drak:
daca nationalul a facut insolatie de la stralucirea primului loc ... vor pierde ...
(ii inteleg! nu suporta infra-rosiile :D )
claudio25ro
16th August 2004, 12:47
Parerea mea e ca bate Rapid cu 3-1
Pricop Stefan
16th August 2004, 17:45
Bate nationalul are un joc mai solid,shi a pus in ultimii ani probleme rapidului
inter
17th August 2004, 08:35
Rapidul are prima sansa , dar sa nu uitam ca anul trecut Ema "sa culcat" in iarba in min. 90 :D:D
baden
17th August 2004, 09:04
de a bate ... inteleg ca pana acum nu au avut nici o sansa ... au castigat in ciuda ghinionului avut!
care ghinion ? in ce meci?
Pustoai-k
18th August 2004, 04:52
Bate Rapid! :D /hello /hello
Papagilus
19th August 2004, 04:35
Ce ziceti de o lupta la titlu intre National si Farul?
Ar fi prea frumos intr-un campionat al lu' Sandel, Mitica, Borcica, Jijel si Capos?
Rapid - National pare un meci de 1,X,2. Loturile si antrenorii fiind de valori apropiate totul va depinde de forma si bafta jucatorilor.
baden
19th August 2004, 08:10
Bate Rapid! :D /hello /hello
("O viata o singura mare iubire = rapid") ... incearca frate si cu femei !!!
... iti dau adrese si cu "din alea" care bat
fia
19th August 2004, 08:11
Pai vezi ca e fata... Si are 16 ani, deci nu e frumos sa te iei de ea... :rosu:
Nu stiu cu cine vorbesti tu asa, dar poate esti mai atent la detalii :mda:
baden
19th August 2004, 08:17
merci ... promit ca am sa incerc ...
sa mai pun gaz pe foc :drak:
Saber Rider
19th August 2004, 15:09
("O viata o singura mare iubire = rapid") ... incearca frate si cu femei !!!
... iti dau adrese si cu "din alea" care bat
Vezi ca e fata !!! :)
Refa oferta ! :D
Bancaru
19th August 2004, 18:07
Egal nu o sa fie. Eu sper sa bata Nationalul, normal. Si o sa bata. Stiu eu de ce. Sa ma intrebati saptamana viitoare si o sa va spun.
Saber Rider
19th August 2004, 23:09
Ok, sa stii ca te tin minte !
fia
20th August 2004, 05:27
Sa ma intrebati saptamana viitoare si o sa va spun.
Asteptam cu interes...
P.S. Ce s-a intamplat cu varsta ta :o:? 5 ani?
Denis
20th August 2004, 10:27
bate rapidul. au avut inceput bun shi sper sa cashtige shi meciul asta; in plus mie nici nu-mi place Nationalul. Hai Giuleshtenii!
Pronostic: Rapid 2-0 National
Pancujunior
20th August 2004, 22:10
Rapid - National 3-1
ALIUTA :yeah:
Poi daca bate National ar fi echivalent sa va dau io la toti de aici cate o suta de parai :happy
fia
20th August 2004, 22:19
Auzi, daca ma gandesc bine poate merita suta :D....
Sau stai... vorbesc prostii...
Bata Rapidul de nici nu se vad aia....
fanfotbal
22nd August 2004, 04:17
3-0 ... fortza rapid
Anul acesta campiona Romaniei va fi RAPID!!!
Forza Rapid
Bravo Razvan!
johnyycaru
22nd August 2004, 08:02
Bravo Rapid! Un meci rumos! Intr-un fel era de asteptat!
Datenshi
22nd August 2004, 22:48
Dolha ala nu se vede cat e de penibil? Incepe din nou sa le comita si nu e bine...
fia
23rd August 2004, 06:08
I-am omorat :p... Cine este liderul?
Elgorriaga
23rd August 2004, 09:53
Din ciclul "Mari tantalai ai Diviziei A":
1. Dolha, care a iesit damboulea in prima repriza dincolo de marginea careului si a luftat penibil, permitind unui jucator de la National sa preia si sa intre in careu;
2. Sus-pomenitul jucator de la National care, in continuarea fazei, in loc sa suteze la poarta, a preferat sa-i paseze unui coechipier ceva mai bine plasat. Emotionanta si inaltatoare aceasta dovada de altruism, insa complet gresita, pen'ca colegul lui era in ofsaid.
Concluzie: invatati-i pe fotbalisti regulamentul, sa stie si ei principiile de baza ale ofsaidului (de genul: "tre' sa fie 2 oameni intre atacant si poarta adversa ca atacantul sa nu fie in ofsaid", "nu exista ofsaid cind se bate aut", "nu exista ofsaid daca atacantul pleaca din jumatea proprie de teren" s.a.m.d.). :)
De fapt, sa-i invete si pe comentatori ... ca prestatorul Antenei 1 de la meci a stiut el bine ca nu-i ofsaid, dar a dat o explicatie cam aiurea, desi apropiata de cea corecta) :D
baden
23rd August 2004, 15:13
I-am omorat :p... Cine este liderul?
voi, dupa ... primul i-a altoit arbitrul (pe National). :rosu:
Cu parere de rau dar "aia" nu era "eliminare". :cool: dar exista un "regulament" special pentru rapid in sezonul acesta?
Daca te iei dupa "litera" regulamentului si zici ca ai acoperire asta nu inseamna ca ai arbitrat corect :headbang: un meci !!!
Daca vroia sa dea "rosu" trebuia sa fluiere la primul "fault" ...
3-0
Acesta n-a fost "meritul" Rapidului ci al arbitrului. :rosu:
Deja simt ca arbitri sunt lideri in divizia a ... au luat mai multe puncte decat orice echipa
:)
Pancone
23rd August 2004, 18:10
Nici tu nu crezi ce spui.
baden
24th August 2004, 15:13
ce te face sa crezi ca nu cred ce spun ...
ai vazut clar ca acel jucator a faultat de mai multe ori?
a intrat cu intentie sau ti s-a parut ca este ultimul aparator ?...
era faza de gol eminent?
marcase rapidul 2 goluri pana atunci?
"strainii" vin si ne "macelaresc" jucatorii din tara cu jocul lor "dur"?
... toata lumea spune ca ar trebui sa eliminam comportamentul de domnisoare ...
Pancone
26th August 2004, 13:48
ai vazut clar ca acel jucator a faultat de mai multe ori?
a intrat cu intentie sau ti s-a parut ca este ultimul aparator ?...
era faza de gol eminent?
marcase rapidul 2 goluri pana atunci?
nu. doar a faultat de cartonas rosu , atat.
ce parere ai de arbitrajele pe care le are steaua .?
baden
26th August 2004, 13:53
frate draga ... cand vezi ce repede se tarasc pe jos fotbalistii nostri ... si ce surcele de oase au iti dai seama ca trebuie sa le fie schimbat meniul (sa li se mai dea si carne nu numai bani de bautura !!!)
sunt de acord ca steaua are parte numai de arbitraje "protectioniste" ... nu de alta dar le e mila arbitrilor de dimensiunile de subdezvoltare ale jucatorilor stelisti.
Am auzit ca vor cere sa fie primiti cu scari pe stadion ca sa poata ajunge la mingile centrate inalt.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.