View Full Version : WresteRoMania Cruiserweight: Comentarii si pareri
issue
11th August 2004, 14:17
Titlu zice tot! introducem cruiserweight-ul de luna viitoare sau nu?? Astrpt sa motivati si de ce.
stryk3r
11th August 2004, 14:19
da' mai issue hai sa dam drumu' la un alt titlu. macar aici o sa fie la aceeasi greutate toti luptatorii participanti......astept cu nerabdare!!!
Big Sexy
12th August 2004, 16:35
Pai cel care o sa fie manager o sa decida daca se va tine sau nu atunci. Asa ca nu mai stati cu mainile in san. Veniti cu propuneri, idei noi, tread-uri generatoare de multe post-uri si veti fi si voi manageri. Cel putin pana acum eu si HitScum nu avem nici un pretendent la titlu de manager pe luna septembrie.
Heath Scumm
13th August 2004, 21:12
Ar trebui folosit in loc de termenul "MANAGERUL LUNII" termenul de "COMISSIONER"
Mi se pare mai adecvat pt. ca in fond asta face un comissioner...stabileshte luptele!!!
Cat despre titlul cruiserweight, nu sunt de acord cu introducerea lui!....consider ca ar fi mai buna introducerea unui titlu la echipe! In curand voi pune la punct un regulament pt. luptele tag team shi il voi supune atentiei voastre!
The One
13th August 2004, 21:42
am vorbit cu HitScum si mi se pare interesanta ideea cu titlul la echipe.de aceea ma opun ideii de tilu cruiser.
Triple H
13th August 2004, 22:34
un tag team ar fi super interesant :D astept regulamentul totusi, eu m-as baga la tag team :yeah: ca la cruiser weight nu pot
Big Sexy
14th August 2004, 11:39
eu nu am nimic impotriva cruiser. Eu zic sa il bagam iar titlul pentru Tag sa il punem in octombrie. Sau macar la sfarsitul lui septembrie. Cu cat mai multe main event-uri cu atat mai greu sa vii tot timpul cu ceva extra super mega. Eu sustin ideea de cruiser iar povestea pentru tag sa se dezvolte in timp si abia cand se profileaza mai clar confilctele si aliantele sa intre si tagteam-ul :). Oricum voturile vor decide daca da sau nu
Ce-mi place democratia :))
Rey619
15th August 2004, 15:35
mai asteptam? hai mai repede ca vreau titlul de cruiserweight.... l-a pierdut rey, macar sa-l iau eu!
KingLion
18th August 2004, 11:25
Rey619 Imi pare rau sa te anunt dar vreau de prea mult acel titlu asha ca ESTE AL MEU. Daca nu ma rezi poti sa intrebi lumea ca de foarte mult timp am intrebat de el.
issue
18th August 2004, 19:44
conform polului poporul a vorbit. daca voi mai fi eu manager luna viitoare am sa-l bag, daca nu, tin sa-i spun urmatorului manager care va fi , ca desi face ce vrea are o datorie morala de a baga acest titlu luna viitoare.
Edit Big Sexy
... datorie morala tztztzzz ... na ca tot tu esti acum ai o datorie morala fata de patronii federatiei sa iasa extraordinar evenimentul!
Big Sexy
26th August 2004, 12:38
un tag team ar fi super interesant :D astept regulamentul totusi, eu m-as baga la tag team :yeah: ca la cruiser weight nu pot
ba da man, poti, intruziune, ii manaci cu fulgi, mwahahahhaa. O sa am si eu intruziuni hehehehe.
Heath Scumm
30th August 2004, 16:19
Grave Digger intra in concursul pentru titlul Cruiser!!!
Hardcore Squad 4 EVA!!!
Big Sexy
31st August 2004, 16:15
De mult vroiam sa vad ce poate face cu adevarat grave digger. Abia astept sa il vad in actiune.
issue
1st September 2004, 18:08
am sa ma gandesc cum o sa fac evenimentul, dar imi este c-am frica avand in vedere dezinteresul aratat pana acum. sper ca sa se schimbe asta.
Big Sexy
3rd September 2004, 14:04
Dude cat te mai gandesti? da un termen limita sa stie oamenii cand incep treaba sa-si organizeze timpul pentur a pune mana pe centura.
Heath Scumm
5th September 2004, 17:06
asha e....chestia asta trebuie planificata in avans.........daca se spune ca turneul se desfasoara in perioada X-Y atunci lumea va intra shi va lupta............cmon, comissioner!!!
Triple H
6th September 2004, 14:07
sper sa fie asa, momentan nu suntem decat 3-4 insi, hehe
Big Sexy
10th September 2004, 15:59
Pai stii doar in curand o sa fim muuulti. oricum va trebui o planificare mai riguroasa.
Sunt chiar curios cum o sa iasa meciurile insa, Issue, tu stiai ca King Lion nu poate posta sambata si duminica nu?
Heath Scumm
11th September 2004, 13:06
Cred ca shtia...sau nu!!!Shi cum sa fac eu regulile pentru 2/3 FALLS!!!
Daca propui o lupta, ar trebui sa shtii cum se va desfasura!!!O sa incerc sa fac un regulament, insa deoamdata, vom face o lupta cu scara!!!Zic ca e mai acceptabila!!
Se va desfasura in mod normal, insa, in final, pentru a cashtiga, va trebui sa escaladezi o scara pentru a lua centura suspendata in tavan!!!
The One
13th September 2004, 17:14
Cum adica?Ti-a zis sa participi la lupta de genul 2out of 3 falls si nu ti-a zis cum sa te lupti?Pai cred ca trebuie sa luptati in acelasi timp mai multe lupte.sau nu!
Ei!Nici eu nu am prea inteles.Da mi se pare buna ideea cu scara.poti sa faci specatacol desi lupta e simpla, normala.
issue
14th September 2004, 18:31
mie mi se pare chiar simplu. se duce o lupta normala , sa zicem doua zile pt un singur fall. dupa care se face un poll in urma votului se hotarasete cine castiga primul fall. dupa care lupta contiunua si iar poll. daca cel care a castigat primul fall il castiga si pe al doile castiga meciul. daca nu se mai face un poll. e chiar asa greu????
Big Sexy
14th September 2004, 19:04
pai baga regulile acolo. Dar intr-o forma oficiala nu asa, pur si simplu. vezi ca le-am mutat la arena. Aici sunt prea multe sticky
Heath Scumm
15th September 2004, 21:10
Cred ca regulile trebuiau puse cu ceva timp inainte....ca sa shtie shi adversarul meu ce se intampla!!!
In fine!!!....deci trebuie sa ma conformez in lupta de 2/3 FALLS sau bag lupta cu scara???!!!........vreau raspuns la chestia asta pana sambata dimineata!!!
issue
16th September 2004, 16:45
Imi cer scuze ,trebuia sa pun regulile. Am gresit si recunosc asta, dar trebuie sa si recunosc ca nu erau asa greu de intuit. In fine ramane Ladder Match acum.
Big Sexy
16th September 2004, 17:01
frate, lasa scuzele, pune regulile, daca nu cumva ti-au luat-o altii inainte ... go kick ass ... ArenA va fi mormantul tau "ooooo yeeeeeaaahhhhhhhh"
KingLion
16th September 2004, 19:04
Pana pune el REGULILE cred ca se termina si Luna si Meciurile de Cruser. Daca nu reusheste ce facem luptam dupa regulile vechi. Macar spuneti cat tine un meci ca sa shtiu si eu daca iar o sa fiu "tras in teapa" & dezavantajat
Heath Scumm
19th September 2004, 12:07
In cazul lui KING LION....Lupta pe care o desfasori tu va fi una normala....adica va dura 4 zile !!!Ai timp sa dai totul din tine!!!
Cat despre lupta mea cu REY, aceasta va fi de tip LADDER MATCH shi va dura tot
Big Sexy
27th September 2004, 15:58
Meciurile de cruiser mi-a placut si mie si eu nu ma omor cu asa ceva. De fapt asta m-a si determinat sa il creez pe P.J. ca un caracter cruiser. Initial vroiam sa il fac cat The Anarchist. Ar fi parut ridicol un clown la dimensiunile alea totusi. :D
KingLion
28th September 2004, 13:05
Meciul pentru titlul de Cruiser in ce stil va fi?
Big Sexy
28th September 2004, 13:23
asta se va stabili ulterior de catre commisionerul lunii Octombrie. O sa aflii la momentul potrivit. Mwahahahahaa
Yokozuna
28th September 2004, 13:27
Ar trebui introduse ambele tipuri de centuri macar asa o sa avem mai multa actiune de vizionat si de comentat. Imi plac luptele in echipa dar si luptele cu sinucigasii de la categoria Cruisewight :ciocan:
Heath Scumm
28th September 2004, 21:03
In legatura cu introducerea titlului la echipe, ramane de vazut in OCTOMBRIE!!!
h1mZ
27th August 2007, 17:25
Cred ca suntem destui pentru a se re-introduce un titlu Cruiserweight/Intercontinental/Romanian or something like that :)
Heath Scumm
27th August 2007, 17:56
Astept opinii in sensul asta ... Eu zic ca nu suntem suficienti. Suntem in jur de 10-12 useri care mai lupta, 2 titluri sunt suficiente (pe stilul ROH :D).
Depinde acum si de ceilalti.
h1mZ
27th August 2007, 18:17
Pai... care 2 ca la tag team nu prea e activitate?
Reaper
27th August 2007, 18:43
Vedem luna viitoare cati ne adunam ca luna asta au fost plecati prin concediu mai multi useri si revenim la subiectul asta.
BTW: KOTR mi se pare un eveniment destul de important si nu cred ca i se poate acorda suficienta atentie in luna august. Ce parere aveti? (astept un raspuns in Discutii Administrative).
SexyBoy
27th August 2007, 22:36
Sincer sa fiu mi-as dori ca aceasta centura sa revina in WRM.Chiar daca nu suntem multi luptatori activi , nu toti se bat pentru titlurile ce sunt acum.Deci dupa parerea mea un titlu ar fi bine primit :ok:
Heath Scumm
27th August 2007, 23:41
Pai... care 2 ca la tag team nu prea e activitate?
Va fi activitate, va garantez. Oamenii au avut sanse sa devina contenderi inainte de KOTR dar au pierdut-o.
Pe viitor ma voi concentra mai mult pe titlurile la echipe si oamenii vor primi sanse ... promit :D
kill3r
29th August 2007, 01:57
si eu as vrea inca o centura. desi sunt constient ca in viitorul apropiat nu voi avea treaba cu ea. sunt destul de multi useri care se descurca bine in WRM dar nu au nicio centura.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.