View Full Version : WWE SmackDown! - Discutii Generale
Denis
11th August 2004, 08:59
Care este cel mai puternic wrestler din SmackDown?
Eu zic ca e "The Undertaker".
Edit Big Sexy:
puteti sa discutati despre tot ce tine de Smackdown aici!
Am decis redeschiderea tread-ului si abordarea subiectului intr-o maniera serioasa, discutiile au devenit mult prea stufoase in tread-ul "RAW vs Smackdown!" si cred ca fiecare show merita prorpiul tread. Va invit sa deschideti unul de RAW daca aveti ceva de spus despre el.
Triple H
11th August 2004, 23:37
mai e un topic cu favorite wrestler, asa ca nu-si are rostu topicu asta.
Denis
12th August 2004, 02:44
asta nu este un topic despre un favorite wrestler, asta este despre cel mai puternic, so........
Heath Scumm
13th August 2004, 21:16
Nu cred ca un topic nou ishi are rostul!
Despre cei mai buni luptatori din RAW shi SMACKDOWN se vorbeshte in topicul Raw vs SmackDown!!!
Va rog nu mai postatzi pe acest thread ca nu are rost!!!
Big Sexy
14th August 2004, 11:40
Nu o sa inchid deocamdata topicul asta. Il mai las si sapt viitoare. Daca nu genereaza post-uri interesante il voi inchide atunci. Ar fi bine daca am pune mai multa substanta atunci cand postam, nu?
Big Sexy
11th September 2005, 22:32
Odata cu Summerslam se intrevad destul de multe posibilitati de a organiza meciuri cu substanta, conflictul cu Undertaker se apropie de final pentru Orton, Rey si-a recapatat fiul si eddie a ramas de caruta ca de obicei, titlul intercontinental a schimbat propietarul iar batista rupe tot cum ii este obiceiul de cand a devenit campion. Intrebarea este daca vom avea ocazia sa asistam al niste conflicte geniale cum au fost cele dintre Undertaker si kane sau dintre Orton si HHH (mai de curand sa zicem). Potential exista destul daca privim roosterul insa general managerul mi se pare destul de insipid, poata ca totusi e parerea mea personala.
Heath Scumm
12th September 2005, 19:20
WTF Man?
Thread-ul asta trebuia sa ramana inchis ... avem thread de discutii despre WWE ...
Nu cred ca e cazul sa facem thread-uri distincte din moment ce exista maxim 5 useri care posteaza regulat !!!
Bitchslapped + Locked! :P
Edit Big Sexy:
hard kick in the ass!!!
orice forum mare are sectiuni separate de SD si raw, noi nici macar tread-uri separate! Noi cand vorbim acolo despre SD dar nu pomenim de raw suntem offtopic, ala e facut special pentru controverse ... so ... OPEN, again!
Big Sexy
28th September 2005, 22:19
Ce e nebunia aia cu Orlando Jordan si Chris Benoit?
De trei ori a dat orlando Jordan tap out sub 30 secunde, din ce in ce mai putine secunde si a 4-a oara se bucura ca nu a dat tapout in mai putin de 25 secunde si pentur ca se bucura a reusit Chris Benoit sa il prinda si sa il faca sa dea tap out in 46secunde. Adica chiar asa isi poate bate joc de cel mai atletic luptator din Smackdown la ora actuala? Orlando poate infrange pe oricine in afara poate, si subliniez [u]poate[/b] Batista.
O alta chestie ciudata este pozitita pe care o are acum Booker T. Sunt sigur ca implicarea sotiei lui in poveste are ceva gandit pe termen lung insa in acest moment Booker T este, exact cum se si sgereaza .. in afara oricarui eveniment important.
O sa dau un thumbs up pentru conflictul Undertaker-Orton care este bine lucrat si este in acest moment cel mai bun angle din WWE.
Th3 Gam3 HHH
29th September 2005, 22:36
Am o gluma personala despre cele intamplate cu Jordan si Benoit . O s-o postez mai incolo ; cat despre Booker T , sigur titlul USA e urmatoarea tinta a sa !
Heath Scumm
30th September 2005, 11:00
Asa intelege WWE sa-l impinga pe Benoit? This sucks? Oare lumea nu s-a plictisit de aceste umiliri pe care le suporta Orlano Joran?
Tot ce face WWE acum este sa distruga imaginea Smackown, a titlului US si implicit a tuturor celorlalte titluri in S in efavoarea RAW - sa nu uitam ca Joran a etinut estul ed mult titlul US si l-a aparat cu succes ... l-a invins chiar si pe Heidenreich(curentul campion la echipe) ca e altfel pe toti micarderii SD ... acum Benoit il bate ca pe fasole ... THIS SUCKS ASS!
cutuma
1st October 2005, 16:53
Tower of Death in Smackdown! WOW!
Heath Scumm
1st October 2005, 20:03
^ Nu stiu la ce te referi! :rolleyes:
cutuma
1st October 2005, 20:26
Superplex + PowerBomb ... Orlando Jordan,Booker T si Christian.... CAN YOU DIG THAT SUCKA??
Ninja
1st October 2005, 20:41
Prea Tare Sa Moara 5 Vecini De-ai mei !
Heath Scumm
1st October 2005, 20:42
Tower Of Doom ... copiatorii :P
cutuma
1st October 2005, 20:57
asa...Tower of Doom....ei n-au dat un nume miscarii because WWE is too cool :D
Ninja
2nd October 2005, 01:41
De cand cu feud-ul asta dintre Orlando SI Benoit a inceput sa-mi placa de Orlando ! De fapt mai mult imi este mila de el :( ! Mai ales acum la SmackDown 30 Septembrie iar si-a batut joc de el ! Acum la favoritii mei s-a mai adugat unu ;) ! CARLITO + MEXICOOLS + ORLANDO JORDAN :D
Big Sexy
2nd October 2005, 12:09
Mexicools nu mi se par chiar asa de grozavi, e adevarat ca cei trei componenti sunt legendari insa gimmick-urile lor sunt ca si inexistente. Ei se bazeaza ca si Chris Benoit pe abilitati mai mult decat pe "mike skills". Intrarea aia cu masinutele era amuzanta la inceput dar acum a inceput sa ma plictiseasca. Mai misto mi se pare intrarea lui Kevin White (fostul Chavo Guerrero). In alta ordine de idei Mr Kenedy mi se pare supertare. Faza aia cu microfonul care i-a venit din tavan si a inceput sa se prezinte singur foarte spectaculos arata cat de capabil este.
Ce este interesant este ca rolul lui Heindreich i se potriveste de minune in LoD si s-ar putea sa vedem LoD reformat, evident in noua formula. Deocamdata sunt prezentati ca si Animal si Heindreich desi peste in tot sali este plin de afise cu Legion Of Doom.
Heath Scumm
2nd October 2005, 12:23
Heidenreich nu are pic de respect pentru ceea ce reprezenta HAWK pentru pro-wrestling ... a-l inlocui pe HAWK cu o bucatica de kk netalentata si patetica precum Heidenreich mi se pare o manevra ingrozitoare ...
Desi recunosca ca la inceput ma aratam impresionat de potentialul lui Heidenreich in feud-ul sau cu Undertaker vazand in el un nou Ken Shamrock insa acum tipul asta ma enerveaza pur si simplu ...
Nu vreau sa mai spun nimic despre adversarii lor ori intreaga divizie SmackDown la echipe care nu exista ... 2 echipe stabile - LOD si MNM ... WHAT THE FUCK IS THIS? Pe cine prostesc ei? Chiar poate cineva sa creada ca orice tandem de jobberi ar putea sa faca fata Legion Of Doom in vreun meci?
Big Sexy
2nd October 2005, 12:29
mda, asta cu jobberii si meciurile de 1 minut juma mi se pare deplasat. poate ca or sa se trezeasca la realitate. Poate ca taker va interveni dupa ce termina cu feud-ul cu orton.
Heath Scumm
2nd October 2005, 12:35
Mexicools sunt fara indoiala cei mai talentati luptatori existenti momentan in rosterul SmackDown ... ei + Paul London ... restul mi se par mediocri spre slabi ... Ei reprezinta o sansa foarte buna pentru relasnsarea diviziei cruiserweight in WWE ... insa lui Vince ii plac "baietii mari" :rolleyes: asa ca ma astept la inca un val de concedieri masive din WWE ...
Astept un aflux de Cruiserweights in TNA : Kidman, Shannon Moore, Tajiri, London, Mexicools ... Doamne ajuta sa am dreptate :cool:
BlackShad
3rd October 2005, 16:23
Yeah..speaking of big guys...Bob Ashley..the big black neiger(nu's rasist),man..cik ala e the next Goldberg,cu un pic mai multa tehnica ar putea ajunge mare!
Ninja
3rd October 2005, 16:57
It's Bobby Lashley :P !
cutuma
3rd October 2005, 19:06
se scrie nigga :))
BlackShad
3rd October 2005, 19:30
Hah..mersi...si neiger si nigga e bun,macar atzi facut si voi cate un post in plus in afara temei. ;)
Big Sexy
3rd October 2005, 19:37
tipul este intr-adevar fenomenal. Am urmarit meciul cu surprindere si eram deja impresionat de resume-ul lui iar cand l-am vazut mi-a cazut fata, cu alte cuvinte - "Alpha Male - eat your hearth out!"
Th3 Gam3 HHH
3rd October 2005, 20:02
Daca nu pomenea Big Sexy ca domnul Kervin White era de fapt Chavo Gurrero Jr ramaneam ca prostu`! Stiam ca a fost implicat intr-un mega trade Raw-Smackdown ,dar nu stiam ca lupta sub alt nume (stiti voi de ce ?).
cutuma
3rd October 2005, 22:25
e un gimmick. Foarte reusit de altfel. Pe mine ma amuza rau :D
Th3 Gam3 HHH
12th October 2005, 07:51
HHH a zis ca-i place de Ken Kennedy (ca wrestler ) si ca il va ajuta in evolutia lui !
Big Sexy
12th October 2005, 08:48
Hei, tuturor le place de Mr Kenedy, e foarte charismatic si va fi cu certitudine un heel notoriu. Eu nu puteam crede ca un debutant se descurca asa de bine si in ring si cu microfonul. Este WWE material 100%
Heath Scumm
12th October 2005, 13:20
Hei, tuturor le place de Mr Kenedy, e foarte charismatic si va fi cu certitudine un heel notoriu. Eu nu puteam crede ca un debutant se descurca asa de bine si in ring si cu microfonul. Este WWE material 100%
Eu astept sa vad No Mercy ... desi am vazut fragmente din prestatiile lui in SD, nimic nu se compara cu un PPV pentru identificarea potentialului unui luptator
Ex : Mordecai era bun in OVW si chiar in SD insa nu a stralucit in PPV-uri ... acelasi lucru s-a intamplat si cu Hassan sau mai nou cu Masters!
Heath Scumm
14th October 2005, 12:54
http://a248.e.akamai.net/7/800/1134/1128458190/oasc03.247realmedia.com/RealMedia/ads/Creatives/WWE/wwe_publication_2005/160x600reymag.jpg
In urma unui studiu, Rey Mysterio este considerat cel mai popular luptator din SmackDown! ne anunta www.prowrestling.com intr-un articol pe care l-am citit acum cateva saptamani ... daca anul trecut Rey Mysterio se afla pe locul 3 dupa John Cena si Eddie Guerrero, anul acesta Rey Mysterio e pe primul loc urmat de Chris Benoit ...
Probabil de asta WWE au ales sa scoata o revista dedicata lui Rey Rey ...
Big Sexy
14th October 2005, 16:02
asta mergea bine ca stire pe site-ul lui King Lion!!!!
Ninja
14th October 2005, 21:59
Pt. cine a vazut SmacDown ce parere aveti de Boogie Man ! Hmmm un feud intre el si unul din cei mai mari din SmackDown ar fi prea misto ! Cred ca ar ridica mai tare SmackDownul
Heath Scumm
15th October 2005, 14:29
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/b/boogeyman/01.jpg
Nu pot spune ca l-am vazut vreo data luptand in SmackDown ... am auzit insa o multime de lucruri despre el ... am vazut desemenea si niste promo-uri slabe cu el din Ohio Valley wrestling ... mi s-a parut o copie de Papa Shango ... din cate stiu a avut o singura lupta si l-a invins pe unul dintre Bashami ...dupa care, datorita faptului ca e trecut de varsta de 40 de ani si-a distrus ambii genunchi in timpul unui antrenament si acum e in terapie intensiva!
Oricum, mi se pare stupid numele - Boogey Man = Bau Bau in Romana ... WTF is That?
Mi se pare inca un proiect esuat WWE de genul Mordecai ... un luptator caruia i-au dat un gimmick stiintifico-fantastic dar care inca nu e in masura sa aiba o asemenea povara pe umeri! In wrestling, Charisma si gimmickurile nu sunt totul desi se pare ca Vince si cei mai multi dintre fanii WWE cred asta! Altfel de ce ar fi angajat un luptator necunoscut trecut de 40 de ani?
Heath Scumm
15th October 2005, 20:30
http://www.wrestleview.com/images/boogeyman.jpg
Interesanta imagine baga BoogeyMan acum ... slava domnului ca au renuntat la coarne ... mi se pare mie sau seamana cu Darth maul din razboiul Stelelor? :)
Deasemenea, Mexicools sunt acum Baby-Faces si gemenii Shane au fost scosi din anonimatul OVW si au intrat in SmackDown atacandu-i pe Mexicools ...
Daca are cineva un link de unde as putea copia intreg SmackDown-ul de saptamana asta cu debutul lui BoogeyMan si a fratilor Shane l-as ruga sa-l posteze in sectiunea multimedia ... poa sa fie si torrent atata timp cat nu e de pe www.pwtorrents.com
cutuma
15th October 2005, 20:54
Darth Maul pe fatza. Dar pt un Star Wars fanatic ca mine nu poate sa fie decat de bine :D
Ninja
15th October 2005, 22:34
HitScum daca vrei ti-l uploadez eu dar zi pe ce server vrei !!
Edit HitScum
-------------------------------------
Dude! Doesn't matter! Megaupload rulz 4 me ...
Nu tre' neaparat sa-l uploadezi tu ... si daca gasesti un link il vreau ...
Heath Scumm
15th October 2005, 23:04
Boogey Man aduce putin si cu Goldust ... intotdeauna mi-a placut the Golden One ... sa vedem ce are de aratat si batranelu' asta!
Th3 Gam3 HHH
16th October 2005, 10:52
Bau-bau ala cu coarne , asa lupta el in ring ? (cu ele pe cap sau ...)
....si apropo de Goldust : chiar e adevarat ca e(ra) gay ...(nu ca as avea ceva impotriva acestui lucru )
Niste stiri SD! : Matt Hardy nu se va duce la TNA , ci va veni saptamana aviatoare la SD! , unde isi va face aparitia la Peep Show ( daca va mai aduceti aminte ,am zis despre Christian ca ar fi fost bagat in Raw Homecoming pt a interveni in meciul "Loser leaves Raw " ; nu s-a intamplat asa, insa iata ca totusi se profileaza ceva cu M Hardy)
- Batista a dat un interviu mai complex in care a specificat ca : feud-ul cu JBL a esuat (a simtit el ) pt ca a existat 0 % chemistry between them ; considera TNA un adevarat oponent ; omul viselor sale ,cu care s-ar lupta in maineventul de la WrestleMania este... Brock Lesnar ; ... si cica inainte de WM XXI ,era la o bere cu Taker ,iar Taker ii zicea ca odata ce va ajunge pe "cele mai inalte culmi " , va trebui sa " work his ass off " , si l-a atentionat (probabil dupa propria experienta ) ca nu va mai avea timp de odihna ; (asta era oarecum logic )
Heath Scumm
16th October 2005, 13:32
Era evidenta venirea lui Matt in SmackDown ... cele mai bune meciuri ale carierei sale ca single in WWE Raw le-a avut in fata lui Chris Benoit ... nici nu cred ca se punea vreodata problema de TNA pentru el ...
Cat despre Batista si declaratia lui legata de TNA ... nu stiu ce sa cred despre asta!
Goldust nu era gay ... nici nu era asta gimmickul lui ... desi la inceput se incerca asa ceva, Goldust avea mai mult un gimmick de freak, nu de gay ... Dustin Runnels nu e in nici un caz gay ... fosta lui sotie e Terri Runnels ... are si o fiica cu ea ...
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/t/terri/26.jpg
Cat despre Boogey Man nu l-am vazut niciodata luptand asa ca nu pot spune daca folosea coarnele sau nu :)
BlackShad
17th October 2005, 15:33
Yeah...SD will rule even more!
Dragon-sin
17th October 2005, 21:42
No Mercy a fost un show mediocru si desi au avut meciuri interesante nu am vazut nimic iesit din comun.
Ken Kennedy e un wrestler care m-a impresionat prin finisherul lui,cat si prin ''talentul'' sau ca ring announcer :)).
The Orton's vs Taker a fost poate cel mai bun meci al serii,prin faptul ca a fost un Casket Match.
Smack Down devine din ce in ce mai creativ,cu multzi wrestleri noi cea ce e un lucru bun,dar acest Boogey Man e creativitate dusa la extrem,e o gluma proasta?
Ii lipsesc 2 dintzi de jos sau e doar imaginatzia mea?...sau 3? :rolleyes:
O alta faza interesanta va fi Piper vs Orton's..sper ca nu a fost one time only si vor reveni la acel feud...si poate si la un Legend vs Legend Killer Match .
Batista e tot campion si eu cred ca asa va ramane pana la Wrestlemania,cand va pierde titlul in favoarea lui Randy.
Big Sexy
18th October 2005, 08:06
Mie mi-a placut smackdown si mi s-a parut un show bun dupa orice standarde. Singurul meci care m-a dezamagit a fost Nunzio vs Juventud. In rest toate au fost OK inclusiv Batistta versus Eddie despre care se spune ca a fost sucks. E adevarat e o chestiune de gusturi. Poate cel mai interesant a fost Ken Kenedy vs Hardcore Holly fiiindca acel caschet match va raman oricum in istorie.
Heath Scumm
19th October 2005, 15:26
LMAO ... ce am putut citi in ultimul numar al revistei SmackDown Magazine pe care am postat-o si in sectiunea Multimedia ...
http://img445.imageshack.us/img445/5638/wcwrobocrap5ov.jpg
(Pentru cei care nu vad ce scrie in poza) ... "One of sports-entertainment's more surreal moments occurred at WCW's Capitol Combat in 1990, when perennial WCW favorite Sting crossed paths with none other than the future of law enforcement himself, RoboCop. The massive movie cyborg helped Sting in his battle against The Four Horsemen that night, but surprisingly (or perhaps, not so surprisingly) was never heard from in WCW again."
Chestia asta e Sports Entertainment! :( Nu cred ca ECW ar fi putut vreodata sa bage asa ceva intr-un show de-al lor ... Next stop pe ordinea de zi ... se profileaza in WWE un meci intre echipa Godzilla/Hulk Hogan(ambii urasc Japonia ;) si infruntarile de acolo) vs King Kong/Big Show (o asemanare uimitoare la aspect ...)
BlackShad
19th October 2005, 17:43
Nu cred ca Batista va pierde 1 vs 1 titlul,ar fi prea plictisitor si probabil poate prea rusinos pentru el,cause he's the Animal,anyway...a Triple Threat Match would be great...
Th3 Gam3 HHH
19th October 2005, 20:39
Publicul si indeosebi Batista ar fi mai incitat ,daca el va pierde titlul printr-o nedreptate ( furaciune...)
Heath Scumm
26th October 2005, 13:52
Pe diverse forumuri de wrestling, echipa LOD 2005 este extrem de criticata deoarece se spune ca includerea lui Heidenreich in noua versiune LOD este o lipsa de respect fata de Hawk, ca Animal e prea batran ca sa mai intre in ring,
ca LOD nu fac altceva decat sa bata jobberi diminuand astfel reputatia titlului la echipe si ca includerea lui Christy Hemme in LOD e ceva total absurd
... in conditiile in care WWE nu mai au nici o divizie decenta la echipe, multi spun ca LOD 2005 este o gluma proasta ... desi nu-mi plac in mod deosebit, am considerat ca ar trebui sa iau oarecum apararea noii echipe care mi se pare oricum mai buna decat nimic ...
I read and read and read this topic but now I believe that I finally can express my oppinion towards LOD 2005 ... I think that bringing back the LOD even with Heidenreich in it is a GOOD thing ... The WWE isn't that good in the tag-team divisions so anything they can get is a step forward 4 them ... ofcourse, it's not like LOD 2005 is at Team 3D or AMW's level but noone claims they should be ...
At least, IMO, they're better than the RAW tag champs which I think they are lame asses for even stepping into a WWE ring with their pathetic looks and wrestling abilities ... so LOD are in my oppinion over Cade and Murdock ...
As far as Christy goes, all you people should remember Sunny ... ok?
LOD was never great in the ring ... they had great gimmicks and good charisma, good storylines and great presence in the squared circle but NEVER great abilities ... so why bitch abouth Heidenreich and Animal lame ass moves now?
Disrespecting Hawk? WTF is that? Hawk was a mediocre
wrestler and now they are trying 2 honor him by pushing a mediocre team in his name ... how is that disrespectful?
Th3 Gam3 HHH
3rd November 2005, 08:04
Ce v-am zis acum o zi doua , s-ar parea ca e adevarat .SD! , si bineinteles WWE nu-l vor mai avea pe Christian in roster . A dat un interviu mai amanuntit , iar pt cei care nu l-au vazut :
"WWE.com: What lead to your decision to leave World Wrestling Entertainment?
Christian: My contract came up on Oct. 31 and we negotiated back and forth a little bit. But it wasn’t about the money for me, really. There were some other things that were going on that helped sway my decision. It wasn’t a contract dispute, if that’s what you want to call it. It was a number of different things – I’ve been on the road with WWE for eight years straight, and it takes a toll on your body when you’re going 250-300 days a year.
So part of it was that, and obviously there was some frustration and a lot of other reasons that factored in. But I wasn’t bitter at all. There’s no hostility. There’s just some times when you need a change and you need to do different things. It was something that I felt was necessary for myself at this time.
Plus, I have some other interests going on outside the business that I’m really looking forward to. I’m not saying I’m giving up wrestling, but there are some other things that are very appealing to me. I had a great eight-year run with WWE. A lot of guys would dream of having a run that long. So I thank God that I got to live my dream for that long. When it came down to it, not a lot of guys get to leave on their own terms, and it was something that I felt strongly that I wanted to do?
WWE.com: You said your contract expired on Oct. 31, but you still appeared at Taboo Tuesday on Nov. 1. Why did you show up after your contract expired?
Christian: It wasn’t even an issue. I was in the voting for Taboo Tuesday, so I wouldn’t have dreamed of not fulfilling that commitment. I didn’t want to let anybody that was counting on me down, whether it was the people with WWE or the fans. So there were no second thoughts. I was going to be at Taboo Tuesday regardless.
WWE.com: When did you finally come to the realization that you were going to leave WWE?
Christian: It was something that was weighing on my mind for months. I knew that it was a decision that could not be taken lightly because it’s a life-changing decision. So I was on the fence about it. Then right about the time I pulled up to the arena Sunday in Los Angeles, I realized that was it. It was a hard decision.
WWE.com: What was it like having to say goodbye to the people in WWE that you traveled with for eight years?
Christian: Saying goodbye was the hardest part. It all came about pretty quickly. I hadn’t told anybody how I was feeling or thinking, so it came as a shock for a lot of people. It was difficult because you spend a lot of time with them. You spend more time with them than you do your own family. They actually become your family. So it was hard to say goodbye. It was especially hard saying goodbye to the WWE fans because they are so loyal. I’m going to miss them, as well.
WWE.com: What was it like this week at RAW and Taboo Tuesday knowing you were leaving shortly?
Christian: I didn’t really think like that when I went out there. It was one of those things where it didn’t really hit me until I left the arena in San Diego. After SmackDown, I went to RAW. And after RAW, I went to Taboo Tuesday, so I was still going to work like I normally would. It really didn’t hit me until I left Taboo Tuesday. When I was pulling out of the parking lot, looking in the rearview mirror, I thought it was kind of an end of an era. It’s over.
WWE.com: Are you still going to be a wrestling fan? Are you still going to watch SmackDown?
Christian: Of course. I’ll always be a wrestling fan. I’m not saying I’m giving up wrestling altogether. This is just something that I felt I had to do to mentally get myself back into the place of where I want to be as far as competing and going out there and performing.
WWE.com: Do you think you’ll ever be back in front of a WWE audience again?
Christian: Never say never in this business. WWE was great to me. I felt like I gave the company everything I had. And they allowed me to live my dream, which was wrestle in WWE. So never say never.
WWE.com: What are you going to miss most about WWE?
Christian: Performing. We all get into wrestling to go out and perform for our fans. I’ll miss that feeling that you get right before you step through that curtain and you hear that live audience. There’s no feeling like it anywhere in the world.
WWE.com: Do you have any favorite memories of WWE that you are going to take with you?
Christian: I’m going to take all the memories I made with me, every last one of them. I wouldn’t give any of it back. There’s too many great memories to narrow down to just one. Leaving on my own terms is something I wanted to do. It’ll help me look back fondly and say “hey, that was a great time in my life. I lived my dream and I was able to accomplish my goals. And there’s no hard feelings whatsoever.”
WWE.com: Is there anything you would like to say to the Peeps reading this right now on WWE.com?
Christian: I’m going to miss them all. Hopefully, they will see me again someday. "
Big Sexy
3rd November 2005, 08:36
Christian, modest si simpatic, cum de altfel sunt convins ca e si in viata reala. Nu ii poti cere unui luptator sa fie luptator la nesfarsit. NU am idee de motivele pentru care a vrut sa paraseasca WWE insa stiu sigur ca tipul are wrestlignul in sange si il vom mai vedea luptand. Cunosc sentimentul de a o renunta la ceva important eu personal facand exact ceea ce a facut el. Este o decizie grea si intelegi cat de grea a fost abia dupa ce te uiti pentru ultima oara in urma.
Heath Scumm
3rd November 2005, 11:25
Toata lumea presupune ca TNA va fi urmatoarea casa pentru Christian tinand cont ca locuieste la 10 minute de studiourile Universal din Orlando ... asadar, exact ca si Kevin Nash, poate veni sa lupte si dupa aia pleaca acasa ... just 4 the fun of it ...
Eu totusi nu sunt atat de increzator ... Christian s-a plans de faptul ca e obosit fizic pentru ca lucreaza prea mult ... nu cred ca o sa accepte lupte mai violente si de impact asa cum sunt in TNA ...
In caz ca asistam la retragerea definitiva a unuia dintre cei mai buni wrestleri de pe planeta ... dedicatie pentru WWE
http://anti.wartorn.org/images/middle-finger.jpg
Th3 Gam3 HHH
5th November 2005, 10:46
Daca se va intampla si asta : "Chris Benoit's contract with WWE expires in three weeks and he is getting a lowball figure like Christian did with his contract. The contract offer is for half of what he is making now. There is no word yet on whether he'll take it or not." ... cred ca le pregatesc si eu o poza a la HitScum .
Dragon-sin
5th November 2005, 11:43
Eu doar sper ca aceste vedete WWE daca vor veni la TNA sa nu eclipseze starurile TNA ,AJ sau Raven,sa nu primeasca un push masiv,ci sa ramana starurile TNA in pozitzi de main event.
cutuma
5th November 2005, 11:55
pozitia lui AJ nu cred k e periclitata momentan. Raven,Rhino si Jarrett vor avea de suferit pt ca atat Benoit cat si Christian vor dori sa fie main eventeri. Si de asemenea cred ca vor dori macar o luna-doua sa se falfaie cu centura.
Reaper
6th November 2005, 21:15
Ce parere aveti despre Bobby Lashley? Eu nu am mai auzit de el pana acum; voi stiti ceva despre el? Oricum are parte de un push asemanator cu cel al lui Masters, despre care de asemanea nu mai auzisem pana sa apara in WWE. Se pare ca WWE-ul se ghideaza din ce in ce mai mult dupa: "e mare, are muschi => e un superstar"
Big Sexy
7th November 2005, 07:38
Daca l-ai vedea luptand sunt sigur ca ai avea o cu totul alta parere. E tare de tot, foarte capabil din punct de vedere atletic. Scartaie inca la mike skills insa la cati muschi are nu cred ca mai e loc si de creier. Cat priveste showmanship-ul se descurca cel putin bine. Eu zic ca are un viitor mare in WWE, posibil peste Brock Lesnar.
Reaper
7th November 2005, 08:13
L-am vazut luptand Vs Numzio/Vito intr-un meci in care toti 3 erau in ring in acelasi timp. De aia ziceam ca sa bati o data 2 luptatori e ditamai push-ul. E clar ca are puterea necesara sa domine SD, dar 'om trai s-om vedea.
Heath Scumm
7th November 2005, 10:58
Sub nici o forma Lashley nu se ridica la nivelul lui Brock Lesnar ... desi spre sfarsitul carierei sale in WWE am inceput sa am indoieli legate de abilitatile lui Brock in ring in conditiile in care rata destul de multe manevre reprezentand un pericol atat pentru el cat si pt. adversari (vezi Hardcore Holly si accidentarea groaznica postata in Multimedia) ...
Lashley e doar un animal cu muschi si nu are nici macar jumatate din abilitatile de grappler ale lui Lesnar ... si nici macar nu e amenintator, avand parca o fata de copil supra-crescut si nu de monstru cum intentioneaza sa-l promoveze WWE ...
Chiar avem nevoie in 2005 de o alta impingere gen Goldberg a unui luptator? Chiar nu-si da nimeni seama ca prin impingerea unui luptator care ulterior poate sa nu confirme deterioreaza imagine companiei prin scaderea popularitatii jobberilor?
Lashley are un potential nesigur din punctul meu de vedere ... singurul lucru impresionant care l-am vazut la el e un soi de Overhead Belly 2 Belly Suplex pe care il cam rateaza ... asa ca ... Mi se pare un soi de Ahmed Johnson insa fara potentialul acelui luptator!
Dragon-sin
8th November 2005, 15:59
Bobby Lashley e un newcomer care nu prea are un viitor stralucit in WWE daca nu mai da o tura doua pe la OVW.Inca nu l-am auzit la microfon dar se vede talentul dupa cum se misca in ring,el e un munte de muschi care daca te uitzi atent sta sa pice si o stabilitate prea mare nu are,la fel nu are nici flexbilitate cum a a vut Brock.
Big Sexy
8th November 2005, 18:02
Mai vedem, atat prezentarea pe care i-au facut-o comentatorii cat si reactia publicului la aparitia lui ma fac sa cred ca are un viitor stralucit in WWE. POate ca va asteptati din prima sa fie la fel de popular ca Brock Lesnar insa nu cred ca se poat epune problema asa, nimeni nu a reusit din prima. In privinta lipsei echilibrului nu sunt chiar deloc de acord. Tipul are un background amator extraordinar. De trei ori campion amator de wrestling in campionatul american, campion in campionatul armatei si inca cateva titluri la amatori care spun multe despre el. E adevarat ca wrestlingul amator se desfasoara mai mult la podea insa oricum ar fi pentru a deveni campion iti trebuie un echilibru excelent.
Dragon-sin
8th November 2005, 18:14
Poi in acest Handicap Match sapt trecuta la SD!....omul se clatina din orice.....nu prea e flexibil....adica cel putzin nu are flexibilitatea lui Brock,si cand executa o miscare,parca sta drept omul.Oricum asta se poate schimba,dar totusi eu cred ca mai are de invatzat tipul daca vrea sa devina un wrestler de talia lui Brock,sau un main eventer.
Ninja
8th November 2005, 23:41
Edge La SD :))
Th3 Gam3 HHH
9th November 2005, 11:12
O intrebare : De ce SD! nu e transmis Live ?
Heath Scumm
9th November 2005, 12:28
@ HHH
RAW e live, SmackDown e inregistrat ... initial aceasta departajare s-a facut datorita faptului ca SmackDown era trasnmis in slotul de Late Evening in timp ce RAW era primetime ... Oamenii nu ar fi facut sold-out o sala la ora 23.00 pentru a vedea SmackDown ... in thread-ul RAW vs SmackDown sunt detaliate urmarile acestei departajari, SmackDown-ul scazand calitativ datorita faptului ca luptatorii nu se implicau suficient pt. ca nu simteau presiunea unui show live!
@Big Sexy
La No Mercy, Lashley l-a pus in mare pericol de 2 ori pe Simon Dean (Nova) ... odata la suplexul ala pe care Dean l-a amortizat in ultima secunda daca nu riscam sa vedem episodul 2 din Benoit vs Sabu si la Dominator cand si-a pierdut echilibrul si era sa-l scape printre corzi pe Simon ...
cutuma
9th November 2005, 13:03
Bischoff l-a trimis pe Edge la SD pentru a-l infrunta pe Batista intr-un Street Fight cu exprimarea clara : nu te intorci pana nu rezolvi treaba. Cu alte cuvinte Edge o sa aiba un beef cu Batista si pb ca va petrece ceva vreme pe terenul SD
Dragon-sin
9th November 2005, 13:57
Edge nu e la SD!,la Raw a zis clar ca va merge doar pt un meci vineri seara impotriva lui Batista,dar nu a zis ca va fi trimis la SD! pt totdeauna,in nici un caz si eu cred ca asta e doar un build-up pt acest feud,deci in concluzie Edge nu e la SD!
cutuma
9th November 2005, 14:27
Pb e ca nu cred k Edge il va invinge din prima pe Batista. Si cum Eric B. pb ca n-o sa-l primeasca inapoi pana nu il invinge pe WHC s-ar putea sa aiba mai mult de un meci in SD!
Th3 Gam3 HHH
10th November 2005, 08:00
Batista s-a accidentat pe bune(asa se zice ) la SD! -ieri ,la inregistrare, ca tot vorbeam ca nu e live!- si s-ar parea ca poate lipsi pana la 3 luni -> probabil va fi privat de WorldHeavyweight Title
goldbergg
10th November 2005, 19:13
undertaker, dar la ora actuala nici smack down nici raw, nu mai are luptatori eficienti ca acum 1an, 1an jumate
Th3 Gam3 HHH
10th November 2005, 21:55
Mai stie cineva ceva de Luther Reigns ?
Big Sexy
10th November 2005, 23:14
Avand in vedere ca nu mai apare in roosterul WWE este evident ca afost concediat, interesant cum nu am sesizat ca aiesit din WWE, inseamna ca nu merita atentia mea :P
cutuma
10th November 2005, 23:26
Luther Reigns nu era in "staff"-ul lui Angle la SD? Pb ca dupa draft Reigns a ramas fara gimmick ca si Tyson Tomko si atunci a fost disponibilizat.
Reaper
11th November 2005, 10:16
Pacat. Pentru un om care putea sa-i aplice un F5 lui Big Show cred ca ar fi putut sa se gaseasca un nou gimmick.
cutuma
11th November 2005, 10:46
Ce? Cine? Cum? Eu stiu ca Big Show i-a aplicat un F5 unuia din stafful lui Kurt nu invers si nici nu stiu daca era vorba despre Reigns. Are you sure about this Reap'?
Dragon-sin
11th November 2005, 12:19
Ai dreptate Decret, la WWE Armageddon 2004, in handicap match Angle/Reigns/Jindrak vs. Big Show,Big Show ia aplicat un F5 lui Jindrak,un alt wrestler din ''echipa'' lui Angle,acesti 2 au fost datzi afara din WWE in aceasi perioada.
Heath Scumm
11th November 2005, 13:44
Cel care i-a aplicat F5 lui Big Show a fost Matt Morgan care face parte din grupul de oameni masivi promovati intens de WWE care sunt disponibilizati dupa cateva luni ... la fel ca si Luther Reigns de altfel!
Reaper
12th November 2005, 17:54
Da. Sorry. Era Matt Morgan: un tip balbait cu o forta mare; i-a aplicat un F5 lui Big Show pe masa comentatorilor.
THE HUN JR
15th November 2005, 01:39
I say Batista he is an animal. Suprised he could pick up that old and fat Vader.
Th3 Gam3 HHH
16th November 2005, 20:44
Stiri SmackDown! interesante :
"Batista is going to try to avoid surgery and rehab his injury as we reported here over the weekend. He'll miss about 4-6 weeks." -> un Survivor Series mai sarac ; si asta ar insemna cumva si un titlu vacant ?! -ladder match ,lader match,lader match !!!-
Kid Kash has been added to the SmackDown! superstars page on wwe.com: http://www.wwe.com/superstars/smackdown/kidkash/ ->sa-l vedem !
Heath Scumm
17th November 2005, 12:31
^Holly Shit ... Kid Kash e unul dintre luptatorii mei favoriti ... o alianta cu MNM nu ar strica :rolleyes: ... mare greseala au facut TNA ca au renuntat la el prea usor!
Ninja
18th November 2005, 03:14
Doamne era si timpul ca Chavo Guerrero sa revina !! Kerwin White sux !
Th3 Gam3 HHH
18th November 2005, 07:10
Pai cum a ajuns la SD! ?! A fost trimis de Easy E sau cum ...
Heath Scumm
18th November 2005, 12:08
^ E in SmackDown???
Ninja
18th November 2005, 13:29
Mi-a zis cineva care a citit rezultatele de la taping :D ca Chavo s-a prezentat la SD :P
Th3 Gam3 HHH
20th November 2005, 10:32
Alte stiri SD! , in care avem un meci f mult asteptat , insa daca Batista e realmente accidentat , nu stiu cat de tare va fi el .
"WWE.com has changed the Street Fight scheduled for SmackDown! between Batista and Orton to a "No Holds Barred" match.
WWE.com also announced that Booker T will defend the US Title against Chris Benoit on SmackDown! next week."
Ninja
30th November 2005, 17:28
La SmackDown Special de martzi The Undertaker dupa mult timp a dat fata cu nimeni altul decat His Brother KANE. Fu*king Awesome !
Heath Scumm
2nd December 2005, 13:14
Au inceput sa combine chestia asta de RAW vs SmackDown ... pana unde vor merge cu ea?
Th3 Gam3 HHH
5th December 2005, 08:08
O veste proasta pt fanii lui Kennedy , printre care mai de curand ma numar si eu ; sper sa-si revina mai curand decat e programat sa revina !
"Ken Kennedy's ascension up the WWE ranks looks to be on hold for the time being. He just suffered an injury similar to Batista, a lat tear, and he's out indefinitely.
According to reports, Ken Kennedy suffered a lat tear that is said to be even more serious than the one Batista experienced a few weeks ago.(Update)
Ken Kennedy's injury is very serious. he tore the lat in his back on the recent overseas tour. Kennedy tried to work through it, but the injury was much too overbearing. Surgery is scheduled later this week and he will be out of action for at least six months.(later updte)"
Th3 Gam3 HHH
9th December 2005, 07:26
Poate c-ar trebui separat un thread cu " Plecari din WWE " , cu siguranta s-ar umple . Pana atunci cu dezamagire si :mda: DIN NOU va dau spre citire :
"As noted on WWE.com, Tajiri will be backstage at RAW this Monday live from Boston, MA. This will be his last appearance with WWE for now. No word on if he'll appear on Heat or RAW.
As noted here on the site several weeks ago, Tajiri had wanted to spend more time in Japan with his wife. There was apparently a passport issue that was preventing her from entering the U.S. Tajiri was contacted this week by Johnny Ace and the two agreed that it would be best for them to part ways and Tajiri was OK with it.
There are no hard feelings between the two sides and WWE.com noted WWE wishes Tajiri the best in all his future endeavors in their statement on the site which is usually a sign that the agreement was mutual."
www.Wretlingattitude.com "Christy Hemme, who was released on Monday, did not receive the same respect from the WWE web team and it is rumored that there were money issues between Christy and WWE. They offered her much less money to stay due to her one year, $250,000 contract being up. Most divas don't make anywhere near that.
There was a story circulating the other day that Christy Hemme had a bad attitude while training in Ohio, however according to several people working in OVW that doesn’t seem to be the case. Despite her release, Christy is on the cover of the Holiday edition of SmackDown Magazine, further indicating that the firing was a fairly last-minute thing. "
Heath Scumm
9th December 2005, 18:41
^Am acoperit intr-o forma sau alta aceste idei si in thread-ul RAW si cel despre DIVE! Totusi, cu cat mai multe posturi, cu atat mai bine!
Big Sexy
9th December 2005, 20:42
^ este o davada foarte clara a ideei exprimate mai sus ... hahaha ... ca si post-ul meu ... dar de .. noi suntem moderatori, putem face spam :P.
Reaper
10th December 2005, 20:08
Conflictul Randy Orton - UnderTaker devine din ce in ce mai asemanator cu Hogan - Ultimate Warior. Nu m-ar surprinde daca saptamana urmatoare Taker l-ar "captura" pe Bob Orton si l-ar trasforma intr-un fel de dead man, ceva (stiti voi faza cu Hogan si Disciple).
Heath Scumm
12th December 2005, 12:57
Am vazut SmackDown-ul de saptamana trecuta ... jenant!
Telenovela (altfel nu pot sa-i spun) dintre Orton si Taker e de-a dreptul patetica ... inteleg ca e entertainment insa chiar se asteapta cineva din departamentul "creativ" al WWE ca un fan adult al pro-wrestlingului sa considere credibila povestea in care Undertaker e in realitate un demon care apare in oglinzi, creeaza rani fara a fi in acel loc (vezi "stigmata" lui Bob Orton), porneste si opreste automobile dupa propria dorinta etc. ? ... Personal, aceasta poveste mi se pare o bataie de joc la adresa fanilor pro-wrestlingului ... stiu ca Undertaker e conceput ca fiind un personaj supra-natural insa ce se intampla in decembrie 2005 in WWE SmackDown e penibil! O invazie de demoni si monstri de parca avem de-a face cu POLTERGEIST! Oare cati jobberi i se vor mai servi pe tava lui BoogeyMan inainte ca acesta sa aiba o lupta adevarata inainte de varsta de 50 de ani?
O singura concluzie - exprimata ca parere personala ... desi nu credeam ca voi spune asa ceva vreodata : Thank you Jeff Jarett for creating TNA!
Ninja
12th December 2005, 17:40
Hehehehe se vede ca esti un adevarat WWE H8ER
BlackShad
12th December 2005, 19:33
Da..da...raule!intr'adevar faza cu taker si orton park e fairy-tale...well...hope we'll se enough blood at armageddon ca sa mai spele din rusine :D
Heath Scumm
13th December 2005, 11:44
^Exact ... nu sunt WWE Hater ... dar daca pana si un fan al lui Orton recunoaste ca feud-ul in care e angrenat e cam SF-ist, inseamna ca nu sunt chiar total aberant! Sper ca lupta sa se ridice la inaltimea build-up-ului si sa fie cu adevarat ceva supranatural!
Th3 Gam3 HHH
30th December 2005, 23:52
Stiri SD! :
“Booker T is expected back by the Royal Rumble.” -> care-i treaba cu nevasta-sa , ca prea se baga peste el , sau mi se pare mie ?!stiati ca s-a accidentat , nuh ?!
“Chris Benoit, who will be up for a contract renewal very soon, has been keeping to himself since Guerrero’s death. His contractual decision is being closely followed by everyone in the lockerroom, as Benoit is respected as a model for making the right decision based on the circumstances.” ->No comment ,yet !
“WWE are considering bringing back Chuck Palumbo. Palumbo was released by WWE in November of 2004 and has since opted to compete in Japan as opposed to in the states. The main reason that WWE seems interested in bringing back Palumbo is because his brother is something of a war hero in Afghanistan. JBL mentioned on television that war hero Chris Palumbo is "the brother of one of our wrestlers." Talk of bringing back Chuck Palumbo started just after WWE came back from their trip in Afghanistan.
WWE is also interested in bringing back Aaron Aguilera, who was known as Carlito's bodyguard Jesus. He suffered a neck injury soon after he debuted and was subsequently released this past April.
There are some conflicting reports going around about Charlie Haas possibly returning to WWE.”
-> 3 zuperZtaruri !!!
source : www.wrestlingattitude.com
BlackShad
31st December 2005, 15:45
Dar ce zicetzi de Mark Henry?am vazut ca a revenit in SD si l'a capacit oleak pe Batista :P
Heath Scumm
31st December 2005, 20:03
Voi comenta toate acestea in 2006 ... in seara asta arunc Wrestlingul la podea si petrec ...
Th3 Gam3 HHH
7th January 2006, 01:02
O stire socanta (pt unii...) :
From WWE.com: World Wrestling Entertainment and Juventud have to terms on a release from his contract. WWE wishes Juventud the best in all future endeavors.
"As noted here on the site before, Juventud has had a ton of backstage heat on him for not following agents rules and ratting out his colleagues. He was actually traveling with Bob Orton for a time because Super Crazy and Psicosis refused to travel alongside him. Sources described him as a 'heat magnet' backstage.
Most feel that Juvi's behavior has cost him stardom as he was considered to be a far better wrestler than Rey Mysterio in the early 90s. In WCW, he became infamous after he danced naked in an Australia hotel hallway while high on drugs." (www.wrestlingattitude.com)
Heath Scumm
7th January 2006, 18:39
^ Intr-adevar ... Juvi e un trouble maker ... insa in ring e un adevarat profesionist ... In TNA nu au fost probleme cu el intr-un vestiar "condus" de un Sabu extrem de dur si intolerant la glumite si talente de superstar ... in WWE insa, superstarurile sunt care mai de care mai fitoase si isi permit sa faca ce le trece prin cap ... un lucru asemanator s-a intamplat si cu Rhyno cat timp a fost in WWE ... cred ca banii schimba omul!
Th3 Gam3 HHH
9th January 2006, 22:36
Alte vesti proaste de la SD! :
WWE.com Confirms Batista Injury, More
Sunday night at a SmackDown live event, World Heavyweight Champion Batista injured his triceps in a match against Mark Henry. The extent of the injury is undetermined at this point. WWE.com will have more information on Batista's injury later today.
Batista has suffered at least two torn triceps earlier in his career, and is still recuperating from a torn lat.
Reaper
9th January 2006, 22:50
Mi se pare mie sau tu aduci numai vesti proaste? Daca o tii tot asa o sa lasi WWE-ul fara rooster.
Th3 Gam3 HHH
10th January 2006, 08:02
Mda ... Deci sa va zic cine urmeaza :..... de data asta cred ca WWE isi da pumni in cap ca l-au adus pe Mark Henry. Am inteles ca Henry are un contract cu WWE pe 10 ani care expira chiar anul asta ... nu cred ca sunt sanse sa se inteleaga in vreun fel .
Heath Scumm
10th January 2006, 13:31
Era evident ... dupa ce Henry parea sa se descurce destul de bine dupa Survivor Series in care Team Stone Cold a fost invinsa de Team Bischoff, a fost trimis fara explicatii in OVW si tinut acolo ... cam acelasi lucru se intampla si cu CM Punk acum ...
Ceea ce nu inteleg este : La ce i-au folosit lui Henry aproape 2 ani in OVW cand e evident ca nu si-a imbunatatit in nici un fel look-ul, banuiesc ca nici Mike Skill-urile si in mod sigur nu si-a imbunatatit miscarile in ring, arsenalul lui ofensiv fiind identic cu cel pe care-l avea cand a plecat? ... Chiar i-au trebuit 2 ani in OVW ca sa-si dea seama ca are nevoie de o noua salopeta si noi cizme de wrestling? :mda:
Heath Scumm
11th January 2006, 13:38
http://www.wwe.com/content/media/touts/splash/images/1934728
^ Nu e spoiler! www.wwe.com anunta ca asta veti vedea vineri seara daca downloadati show-ul SmackDown!!! E postat ca un soi de preview ...
RAW a acaparat intreg WWE, nimeni nu poate contesta asta! Ratingurile o spun : " This week's Monday Night RAW saw a ratings jump of 16 percent from last week. " Aceasta renastere WWE nici ca se putea intampla mai tarziu de atat, acum ca TNA il re-introduc pe Sting fanilor wrestlingului si ratingurile pentru al lor TNA IMPACT! cresc saptamana cu saptamana!
Probabil cei mai buni luptatori activi din WWE (nu vreau sa-l jignesc pe RVD insa in mod sigur dupa Royal Rumble va dovedi ca el este cel mai bun) detin acum cele 2 centuri la categoria grea ceea ce nu poate decat sa ma bucure!
Big Sexy
11th January 2006, 13:50
WTF? A castigat Kurt in sfarsit centura? WOW, nici ca imi pot dori altceva mai mult decat atat de la WWE!!!
La meciul in cusca lumea il huiduia la scena deschisa pe Cena si a explodat de bucurie cand a intrat Kurt in ring. Am inteles de la Bexy astazi ca si campionul de la SD s-a schimbat ... abia astept sa vad SD-ul asta nou!!! Wow, m-am entuziasmat complet! I love WWE again!!!
ce mi se pare straniu rau de tot e ca WWE face spoiler la propriul show, nu am mai vazut asa ceva in istoria WWE
Si ma mai bucura ceva - ca in sfarsit Hitscum trece peste povestea matt hardy si Edge si admite ca Edge este un performer de exceptie!
Kurt Angle wins the World Heavyweight Championship
January 10, 2006
Kurt Angle won the World Heavyweight Championship Tuesday night at the SmackDown television taping in Philadelphia.
In one of the most shocking moments in recent SmackDown history, RAW's Angle walked out from the locker room area and into the SmackDown ring to compete in the Battle Royal ordered by General Manager Theodore Long.
The addition of Angle to the Battle Royal clearly caught many Superstars off guard, and he became an immediate target of the SmackDown roster. In fact, Mark Henry even slammed Angle through the announce table at ringside. Angle was able to withstand the attack, however, and in the end Angle last eliminated Henry to be crowned the new World Heavyweight Champion.
Afterwards, Angle celebrated in the ring while the audience in Philadelphia looked on in total amazement.
Of course, the crowning of a new World Heavyweight Champion was ordered after an injured and emotional Batista was forced to surrender the title earlier in the night due to injury.
www.WWE.com
cutuma
11th January 2006, 17:16
Faza e ca vor ratinguri bune pt SD! si d'asta au anuntat ceea ce se va intampla.
News-ul e HUUUUUUUUGEEEEEE! Se zvoneste, desi pare doar un zvon, ca impartirea brand-urilor ar lua sfarsit.
Th3 Gam3 HHH
12th January 2006, 08:08
Hellll Yeeeaaah (again !)! De-abia am aflat si eu (cu intarziere !) . Ma simt , wow! , WWE e ca niste parinti care nu i-au mai dat copilului de mult ciocolata,bomboane etc , si acum ii dau tot magazinul !!! E super ! De-acum sa ne asteptam la orice , la orice ! Kurt Angle o merita , toata lume stie asta . Din cate am inteles lupta cu HBK se va tine totusi la Raw ! Interesant ar fi sa fie pt titlu ! Nu stiu ,mi se pare mie sau de cand Vince a revenit in actiune totul s-a schimbat in bine !?
Heath Scumm
12th January 2006, 11:40
Am inteles de la Bexy astazi ca si campionul de la SD s-a schimbat ... abia astept sa vad SD-ul asta nou!!!
Si ma mai bucura ceva - ca in sfarsit Hitscum trece peste povestea matt hardy si Edge si admite ca Edge este un performer de exceptie!
1. KURT ANGLE e noul campion SMACKDOWN! Tocmai asta e chestia interesanta! Kurt ANGLE din RAW e campion absolut in SmackDown!
2. Edge nu e chiar un performer de exceptie insa e mai bun decat Cena ;) ... oricum, ma bucur pentru el si pentru WWE!
Dragon-sin
12th January 2006, 16:38
WOW! KURT Campion! fara indoiala merita! dar,nush dc la SD!
Adica e o tampenie sa dai rezultatele inainte sa vezi showul! Pt ratings? da,dar nu am stiut ca sunt asa de disperatzi!
Desi dupa 2 PPV's unde au folosit cele mai violente meciuri E.C si HIAC,e deja clar ca WWE are probleme! Dar cu aceasta miscare au reusit ceva impresionant! Si anume sa faca ca lumea wrestlingului sa uite de revenirea lui Sting ,care a fost si inca este cel mai anticipat moment din istoria TNA! Cu asta WWE au reusti sa atraga atentzia lumi wrestlingului si macar pana la FR sa uite de Sting
Heath Scumm
12th January 2006, 16:53
Cum am mai spus, Sting tre' sa fie mai mult decat o simpla aparitie pentru ca TNA sa faca ceva ... deasemenea, X-Division-ul trebuie intarit prin dezvoltarea caracterelor luptatorilor deoarece foarte multi nu au un gimmick propriu-zis ci sunt doar niste masini de spot-uri!
Revenind la subiect, SmackDown-ul aveau nevoie de o intarire de roster in conditiile in care singurii main eventeri disponibili sunt Randy Orton si Benoit care oricum nu sunt chiar atat de populari ... Rey Mysterio nu cred ca va purta vreodata titluri la categoria grea!
Dragon-sin
12th January 2006, 17:07
Edit HitScum
OFF-TOPIC
De acord,TNA trebuie sa puna un mai mare accent pe X'Division! Si sa il aduca si pe Jack Evans in Generation NEXT,desi asa probabil o sa fure toate atentzia de la AJ dar ce sa ii faci?some are better than others :D
Sincer eu abia astept sa il vad pe Sting in ring pt ca face parte din acea mica lista de wrestleri de care nu te potzi plictisi.
Reaper
14th January 2006, 17:58
Am surfat si eu putin pe wwe.com si am vazut ca apare pe-acolo scris cum ca dubuteaza Finlay. Este vorba de Fit Finlay din WCW? Tipul cred ca are vreo 100 de ani. Ce rost isi poate gasi in WWE? (poate doar sa se lupte cu Nature Boy pt IC).
Th3 Gam3 HHH
18th January 2006, 08:03
^ Chiar nu stiu , dar parca am vazut ca il chema Fit , o fi acelasi ?
Ce sa mai zic , inca unul , dar de data asta e el de vina !
Source: PWInsider.com
“As noted earlier, John Heidenreich was released from his WWE contract earlier today. According to sources, John checked himself into a hospital several weeks ago claiming he had an ear infection. When the agents went to check up on him and schedule him for the next house show loop, he claimed he couldn't do it anymore and didn't want to be on the road. He then flew home and hasn't been seen since.
Many backstage belie Heidenreich was dealing with some family issues. It may be a case of WWE releasing him so he can take care of some personal business and then return at some point in the future.
(Road Warrior Animal is scheduled to work with Matt Hardy in the coming weeks) “
thunder_liger
18th January 2006, 09:54
e finlay ala care-l stim toti...belfat bruiser.:) e un fel de ric flair asa :))
Heath Scumm
18th January 2006, 11:06
http://www.wwe.com/content/media/touts/feature/29062/1951620
^De ce naiba ai vrea sa (re)vezi asa ceva?:mda:
Oare WWE se bazeaza pe principiul "daca Flair si Regal mai pot atunci mai poate si Finlay"?
Despre Heidenreich ... I don't care ... good ridance!
BlackShad
20th January 2006, 22:19
Da..am vazut cum se bate finlay...:))..eu nuj de ce mai trebuia un mascarici...:|
thunder_liger
21st January 2006, 00:10
la vremea lui finlay a fost cat de cat valoros..:) acum incearca si el sa se adapteze la noul val.dati-i o sansa...(io vorbesc acum..dar inca nu l-am vazut luptand:) )
Heath Scumm
21st January 2006, 21:11
Uita-te si tu putin la fata lui ... se citeste tristetea in sprancenele lui lasate de irlandez posomorat ...
Si cand te gandesti ca tot ce isi dorea era sa fie Head Trainer in OVW ... Vince si-a dat seama ca din toate superstarurile din federatia aia de mana a doua singuru' cu fata de TV e "batranelu'" Fit Finlay!
Th3 Gam3 HHH
21st January 2006, 22:27
^Da` cati ani are batranelu` pana la urma ? Eu i-as da 50 si un pic !Sa nu-mi ziceti ca are 40 si ceva ca ...
cutuma
21st January 2006, 22:31
David (Dave) Finlay (born October 20, 1958 in Belfast)
2005 - 1958 = 47
Th3 Gam3 HHH
21st January 2006, 22:42
*un pic off-topic
^ Pe aproape cu 50 -ul!............. dar ca ma tot batea gandul sa-ti zic ... de ce esti mai tot timpul invizibil Decret ?! Nu astept raspunsul chiar aici ... (merci pt raspunsul prompt ! vad ca le ai cu matematica , la ce ai primul examen ?!? sa nu-mi zici... )
thunder_liger
23rd January 2006, 01:04
mai baieti.stiam eu ce stiam cand am zis de bine de finlay...el si haku/meng is considerati (sau erau) printre cei mai duri luptatori de wrestling...rai,nemilosi,brutali(in afara ringului).Imediat dupa ei urmeaza Harley Race. Despre Meng sunt niste povestioare cam nasoale pe net..iar despre Race gasiti informatii garla.
issue
23rd January 2006, 05:44
Well, another one bites the dust.....a mai plecat unul.
It was confirmed by WWE.com that Animal's tag team partner, Heidenreich, was released by the WWE on January 17, 2006
Heath Scumm
23rd January 2006, 10:48
^Da! Despre Heidenreich s-a ma spus ... nu a facut fata la multitudinea de house show-uri WWE la care era nevoit sa participe cu partenerul sau Animal asa ca a renuntat pur si simplu ... oricum, nu era nimic de capul lui ... mi se parea o copie handicapat/nazista de Ken Shamrock ... LOD 2005 a fost o rusine ca si echipa ... Am mai spus-o, o mai spun ... Good Ridance! ... In curand va zbura si Animal ... sunt sigur!
issue
23rd January 2006, 17:12
Animal nu cred ca va zbura prea curand. Johnny Ace e un mare booker si road agent in WWE. Si asta de mult timp. Va mai sta mult sunt sigur.Tu Hitscum ar trebui sa stii asta.
Heath Scumm
24th January 2006, 13:04
Chiar daca Johnny Ace e booker in WWE, deciziile de angajare/concediere nu sunt luate de el ... Vince Mc Mahon angajeaza/concediaza personal fiecare luptator din roster ... Animal, fara un angle potrivit, nu mai are cum sa atraga fani la varsta lui, cu frate-su road agent de vaza in WWE sau fara el ... si ma indoiesc ca Vince ar tine pe roster un luptator fara absolut nici un angle, nici o perspectiva sau capacitati de evolutie ...
Animal e un "has-been" care ar fi trebuit sa stie cand sa se retraga ... poate ca lumea scandeaza la STING "You Still Got It" insa nu acelasi lucru se intampla la Animal ...
thunder_liger
24th January 2006, 13:12
lod erau marfa buna...in ultima vreme i-au vandut wwe nasol.dar animal fara hawk nu prea merge...invers a functionat cu succes.
Heath Scumm
24th January 2006, 13:35
Si sincer nu stiu de ce ... Inteleg ca Hawk era cel carismatic insa intotdeauna mi-a placut mai mult Animal dintre cei 2!
issue
24th January 2006, 13:52
Hitscum, Animal este Johnny Ace. Una si aceeasi persoana. Nu sunt frati.
cutuma
24th January 2006, 14:00
Animal este JOSEPH Laurinatis, fratele lui John Laurinatis (aka Johny Ace)
issue
24th January 2006, 14:50
My bad...am tradus prost. Eh, se mai intampla.
thunder_liger
24th January 2006, 15:05
acu mi-am dat seama..cum e cu prezenta lui eddie in poll-ul de la categoria asta?
Reaper
24th January 2006, 15:55
Eddie inca mai este prezent in Roster-ul din SD, asa ca faptul ca inca se mai afla in poll-ul respectiv este mai putin straniu decat prezenta sa in roster pe wwe.com
Th3 Gam3 HHH
24th January 2006, 22:47
Eu unul am votat Batista in acest poll , dar asa mai fara sa ma gandesc ,fara sa vreau ; insa daca as mai vota , as vota 100 la 100 Miiissster Kennedy !!!(chiar as fi curios cine "i-a dat" un vot )
Reaper
24th January 2006, 22:50
Votul e public (http://www.onlinesport.ro/forum/poll.php?do=showresults&pollid=694): HitScum i-a dat un vot. Probabil ca el l-a si adaugat in poll; chiar recent pot sa spun.
Ceea ce ma surprinde (abia acum observ) este ca[,]KingLion l-a votat pe UnderTaker si nu pe Rey.
Th3 Gam3 HHH
24th January 2006, 22:56
^ Chiar nu stiam ! Merci Reaper , dar totusi ... Benoit ?! ...:P eh glumesc si eu , normal ca-mi place si mie Benoit ! Surpriza mare insa sa aflu ca am mintit ! L-am votat pe Taker :) !!! si nu pe Batista ! , dar chiar stiam ca l-am votat pe Batista , da` nu mai stiu unde . ( da totusi , cum ii dau sa vad cine cum a votat in poll ?! ... Reaper ? ... somebody >?)
Reaper
24th January 2006, 23:13
Poti sa dai click pe numarul voturilor din dreptul oricarei optiuni.
Chiar nici nu mai stiu cu ce ocazie l-am votat pe Benoit. Tin minte ca pana de curand nu votasem pe nimeni pt ca toti cei ce apareau in poll mi se pareau o gluma.
cutuma
24th January 2006, 23:15
Vreau si eu sa mentionez ca nu stiu ce-a fost in mintea mea cand l-am votat pe Batista :|
Heath Scumm
27th January 2006, 12:00
Votul e public (http://www.onlinesport.ro/forum/poll.php?do=showresults&pollid=694): HitScum i-a dat un vot. Probabil ca el l-a si adaugat in poll; chiar recent pot sa spun.
Ceea ce ma surprinde (abia acum observ) este ca[,]KingLion l-a votat pe UnderTaker si nu pe Rey.
Eu l-am votat initial pe Christian ... insa dupa ce a plecat in TNA mi s-a parut ca cel mai bun inlocuitor in poll e Mr. Kennedy ...
Astazi l-am introdus in poll si pe BoogeyMan ... poate cineva il va vota in viitor!
Big Sexy
27th January 2006, 12:57
boogey man? wtf is wrong with ya? Daca nu erau fazele dezgustatoare ar fi fost fenomenal. Poate ei nu stiu ca boogey man ar trebui sa te inspaimante si nu sa iti provoace greata!
Th3 Gam3 HHH
27th January 2006, 21:39
Boogey man ... sucks ! Ca tot vb de Mister Kennedy , s-ar parea ca si Ninja e un fan al lui ! That`s cool Ninja ! Abia astept sa revina Kennedy in ring , daca nu se accidenta ... v-am mai zis , lui Vince ii place de Kennedy , si se gandea sa dea un meci important la WrestleMania XXII , dar cine stie poate totusi ii da un segment funny .... Once again !:)
Ninja
27th January 2006, 22:01
Da asa este sunt un fan al lui.....asta de curand de cand s-a accidentat :lol: funny ca atunci cand se lupta nu-mi placea.
Heath Scumm
28th January 2006, 11:29
Kennedy e ultra-carismatic insa nu este un atlet exceptional ... e un luptator mediocru cu carisma care trece prin acoperis! Asta e parerea mea despre el!
issue
30th January 2006, 12:46
Marty Wright
From Wikipedia, the free encyclopedia.
Jump to: navigation, search
Marty Wright
Statistics
Ring name(s) Marty Wright
"Liar" Marty Wright
The Boogeyman
Height 6 ft 2 in (188 cm)
Weight 260 lb (118 kg)
Born October 31, 1964
Resides Phoenix, Arizona
Billed from The Bottomless Pit
Trained by OVW Staff
Debut 2003
Retired
Martin (Marty) Wright (born October 31, 1964) is an American professional wrestler, currently working for World Wrestling Entertainment on its SmackDown! brand as The Boogeyman. He is also a part-time actor and stuntman.
Bodybuilder
Wright originally intended to be a professional bodybuilder. He won some competitions, the only recorded such victory noted online is the 2002 NPC Southern States Contest from August 2-3, 2002 in Fort Lauderdale, Florida in the men's over 35 years, super heavyweight division. This career ultimately did not work out for him.
Tough Enough
Wright applied to take part in Tough Enough 4. On October 15, 2004, the physically imposing Wright attended a fifty man, two day event in Venice Beach, California, where eight finalists would be chosen. Wright survived the first day of eliminations, but on the second day he admitted under interrogation that he was not thirty, as he had previously maintained, but was in fact forty, being born in 1964. Wright was cut from the Tough Enough prospectives as a result (the age cut off for the contest is 35).
OVW
Marty Wright as a bodybuilder.Though he was no longer able to go forward as a Tough Enough contestant, he was offered an opportunity in the WWE farm league Ohio Valley Wrestling. In short order (and despite his age--beginning a wrestling career at an age when many wrestlers have left the business), Wright was able to impress the decision makers with his in-ring charisma and love of wrestling, and was offered a three-year contract with the WWE.
Wright re-debuted in OVW on June 25, 2005. During an untelevised match pitting the team of Seth Skyfire and Robert Fury against Vik Delicious and Robbie Dawber, Wright entered the ring and squashed Fury, Delicious and Dawber, no-selling the offense of Skyfire. He then announced that he was "The Boogeyman" before leaving the building. It was announced on July 2 that Wright had a record of "psychological problems" and "bodily assault," and had been both rejected from Tough Enough and denied training at OVW. The fact that Wright had lied in order to take part in Tough Enough was developed into a gimmick, with Wright being described as a "sociopathical liar" (the claims that he was formerly in prison are not true). Wright's ring entrance included special effects such as lightning and torrential rain.
OVW lead booker Jim Cornette was released from WWE after repeatedly slapping Johnny Geo Basco, an OVW wrestling student who was inserted into the audience as a plant to further the Boogeyman gimmick but laughed instead of showing fear. Cornette said that Basco had ruined the angle and had broken kayfabe.
cateceva despre boogeyman plus a real life foto la http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Marty_Wright.jpg
Th3 Gam3 HHH
17th February 2006, 23:56
Still with the Boogey : "Marty Wright (The Boogeyman) actually eats worms backstage. And yes, that is a true story. " --> eu cred ; sunt oameni care mananca asa ceva , si nu m-ar mira daca el ar fi unul , plus ca viermii pareau reali si cel putin unii se miscau .
Big Sexy
18th February 2006, 08:00
eu nu cred, banuiesc ca unii sunt vii insa el ia dintr-un saculet separat niste jeleuri, n-am vazut niciodata ca viermii din gura lui sa se miste independent.
Th3 Gam3 HHH
18th February 2006, 10:41
Mda ... eu spun ca cei din gura sunt destul de ... credibili , iar de miscat pai ,poate ca nu-i plac vii , ci facuti la tigaie , dati cu putina sare ,piper ,si apoi unsi cu ceva ... gustos nuh ?:D
Poate toata chestia cu faptul ca mananca viermi adevarati este falsa , fiind doar amanunt fals care l-ar face mai dezgustator pe BoogeyMan , insa sunt oameni care mananca orice !
Heath Scumm
19th February 2006, 19:24
^Mare chestie! Mananca viermi! Cui ii pasa? Mie nu :rolleyes: ... asta nu schimba cu nimic faptul ca nu merita promovat pentru ca n-are pic de talent in ring! Orice luptator masiv poate sa faca un Pumphandle Slam ... By The Way, oare cum se simte Snitsky cand vede ca un luptator din SmackDown are acelasi finisher cu el?
Oare WWE chiar nu-i gasesc si acestui asa zis "Boogeyman" un set de manevre cat de cat credibile?
Reaper
19th February 2006, 19:52
Cum este posibil ca la mai putin de doua zile pana la No Way Out (unde Taker il infrunta pe Angle) cei doi sa aiba un meci in care sunt parteneri?! Iata ce build-up s-a facut pentru Title Match-ul de la No Way Out: Taker apare la Royal Rumble, faca un semn si imediat primeste o sansa la titlu, apoi apare intr-un meci in care il are ca partener pe Angle. Oare WWE-ul se asteapta ca in urma acestor "evenimente" publicul sa simta heat-ul dintre cei doi?! This is screwed up. WWE is screwed up.
Ninja
19th February 2006, 21:31
Man tu ai vazut ultimul SD ... inaite sa spui asta ?
ripley
19th February 2006, 23:14
eu nu am vazut sd, am vazut doar cateva faze. nu se pot pune in echipa doi wrestleri ce vor lupta pentru titlu ... e o porcarie in opinia mea. banuiesc ca in meciul din sd nu s-au inteles, dar nici sa ii pui in echipa nu mi se pare normal.
Si despre cardul de la WRESTLEMANIA, in opinia mea UNDERTAKER ar trebui sa fie in lupta pentru titlu, daca nu o sa il ia la No Way OUT!!!
Heath Scumm
19th February 2006, 23:54
In general se apeleaza la un cliseu in care 2 luptatori face sunt pusi in aceeasi echipa iar n urma unei neintelegeri se ajunge la un soi de conflict intre ei ... desi de cele mai multe ori da roade, acest tip de cliseu nu-si mai are rostul in 2006 ...
Iata cum in ROH se pot promova feuduri intre 2 face sau 2 heels fara probleme punandu-se accent pe intensitatea luptei ce va urma! De ce trebuie sa se apeleze si in 2006 la acest cliseu cu lupta de echipe, nu pot sa inteleg!
Th3 Gam3 HHH
20th February 2006, 10:31
Nu vi se pare ca acest feud seamana cu cel dintre Batista si Eddie , o lupta din respect unul pt celalalt ? Din pacate nu au apucat sa termine primul feud ,asa ca poate l-au transferat mai departe !
cutuma
20th February 2006, 20:19
tocmai ma uitam la Funaki vs Finlay si batranelul de Finlay e mai agil decat Batista. Pacat de el ca e asa de in varsta. Daca era mai tanar chiar imi placea :D
Heath Scumm
21st February 2006, 10:03
Nu vi se pare ca acest feud seamana cu cel dintre Batista si Eddie , o lupta din respect unul pt celalalt ? Din pacate nu au apucat sa termine primul feud ,asa ca poate l-au transferat mai departe !
Exact ce spuneam ... clisee ...
Big Sexy
23rd February 2006, 20:58
NU stiu cat de multa imaginatie iti trebuie sa vezi o legatura reala intre feud-ul dintre cele 2 lupte. Mi se pare ca fortata legatura.
Feud-ul dintre Eddie si Batista a avut un cu totul alt substrat, in esenta a fost o modalitate de a transforma complet caracterul lui Eddie si nu de a realiza un angle cu 2 luptatori ce se infrunta din respect. Iar a sustine ca WWE se inspira din ROH pentru feud-uri mi se pare aberant. Eu n-am auzit de ingineri porsche sa fac schimb de experienta sau sa faca spionaj industrial la Dacia, dar cine stie?
Feud-ul dintre Batista si Eddie a fost unul benefic pentru Smackdown si avea mult potential. Evolutia ulterioara a reactiei publicului fata de eddie a fost foarte clara!
Heath Scumm
24th February 2006, 17:24
^ N-am spus ca WWE se inspira din feud-uri ROH ... Am spus ca in ROH nu se apeleaza la clisee pentru a se crea un feud ... de exemplu, inainte de meciul Samoa Joe vs Kobashi, promovarea s-a facut pe baza faptului ca 2 dintre cei mai titrati luptatori internationali se vor intalni in acelasi ring, in ROH ... nu s-au facut angle-uri gen BabyFace = erou, Heel = trisor ... Cred ca din moment ce s-a ajuns in 2006, si stilul de abordare al pro-wrestlingului si al feudurilor ar trebui sa evolueze si sa se foloseasca mai putine clisee din anii 80-90 ...
Sunt chiar singurul care crede ca BoogeyMan este un personaj ce nu-si are rostul in pro-wrestlingul anului 2006? Poate ca ar fi fost ok in perioada anilor 90 cand WWF era plin de gimmickuri supranaturale si astfel de chestii ... insa acum :rolleyes:
Dragon-sin
24th February 2006, 17:54
'' in ROH ... nu s-au facut angle-uri gen BabyFace = erou, Heel = trisor ... ''
In meciul Kobashi vs. Joe nu au avut nevoie de un angle,la fel si in meciul KENTA vs. Low Ki de la Final Battle 2005,dar in alte cazuri de superstaruri internationale aceste feud's au existat,de exemplu cand Jushin Thunder Liger a venit in RoH pt weekend of Thunder,in prima seara a luptat impotriva lui American Dragon Brian Danielson,si storyline'ul era ca Danielson era heel'ul care era impotriva lui Jushin zicand ca el e cel mai bun Junior Heavyweight,iar in a doua seara de Weekend of Thunder,cand a fost Joe and Jushin vs. Low Ki and Brian Danielson,a fost clar un feud intre cei 2,pana si in promourile de dinaintea meciului,Brian era fara indoiala heel!si feuds de genul Heel vs. Face in RoH.Chiar acum in RoH are loc cel mai mare feud Heel vs. Face de la Generation Next vs. Embassy,si anume Homicide vs. Colt Cabana! e un exemplu clasic de feud Heel vs. Face!
Heath Scumm
24th February 2006, 17:58
^ Ma refeream ca nu s-au facut angle-uri de gen Face vs Heel pentru Joe vs Kobashi si totusi feud-ul a iesit destul de bine culminand cu acel memorabil meci intre 2 grei veritabili ... La asta ma refeream!
http://www.wwe.com/content/media/images/Headers/1451942
^THE FUTURE OF THE W.W.E.
Big Sexy
28th February 2006, 14:35
uneori ma intreb de unde au atatia bani! Sa aduci un superstar precum Brian Kendrick in WWE este complet remarcabil. Way to go Vince!
Abia astept sa vad in actiune aceasta masinarie a distrugerii totale!
Heath Scumm
28th February 2006, 15:44
^ Asta e ironie sau ce? :thinkso:
Spanky si Paul London conduc SmackDown-ul si sunt singurii high-flyeri care refuza sa renunte la arsenalul lor ofensiv doar pentru ca asa li se spune!
Big Sexy
28th February 2006, 15:47
tu ce crezi? Normal ca e la misto! Nu vezi ce fata de copil cuminte are? Nu are nici un fel de sanse in prowrestling si uitati-va cu atentie la el, in curand nu il veti mai vedea!
Dragon-sin
28th February 2006, 16:11
Se pare ca nu ai vazut meciurile lui din RoH....si e pacat :|. Cum a zis si Hitscum London si Brian owns SD!
Big Sexy
28th February 2006, 17:33
Brian sucks monkey balls, cu o fata ca a lui pur si simplu nu e WWE material. WWE material e doar Chuck Norris si cei care au barba. Sau macar abilitatile lui chuck norris.
Heath Scumm
1st March 2006, 12:19
Numai cineva care nu l-a vazut pe Spanky in actiune poate sa spuna asa ceva ... Spanky a dominat Ring Of Honor atata timp, este unul dintre cei mai carismatici luptatori care au pasit vreodata intr-un ring de wrestling, iar abilitatile lui in ring le depaseste cu mult pe cele ale "curentilor" campioni WWE ...
Brian Kendrick, Paul London si Mexicools sunt motivul pentru care m-as uita la SmackDown ...
Intr-un fel, ai dreptate ... Kendrick nu are potential de WWE ... Tim White, Chloe, BoogeyMan si Spirit Squad sunt cei ce reprezinta WWE ... plus acei monstri plini de steroizi care nu sunt in stare sa faca un pas de la stanga la dreapta fara sa le cedeze chilotii ... Eu nu vreau sa vad asa ceva ...
Dragon-sin
1st March 2006, 16:02
@Big Sexy
Ai foarte mare dreptate! Chuck Norris ar fi perfect pt. WWE! din cauza faptului ca : 1.Are doar o singura miscare : Roundhouse Kick si 2.He's just hype but no skills! Sincer,cine ar vrea sa vada asa ceva? :|
Th3 Gam3 HHH
1st March 2006, 20:20
Probabil ca stiti deja , fiindca s-a petrecut acum cateva zile : The Dicks au fost "released" , iar JBL s-a accidentat , si la ultimul SD! si a avut operatie ! Parca la mana s-a accidentat , si va sta ceva vreme pe bara !
Ninja
1st March 2006, 22:39
Da si-a prins mana la scarile de langa ring !!
ripley
2nd March 2006, 20:50
ce pierdere ..................!!!!!!!
Tocmai am terminat de vazut SD din 03.03.2006!!! Sper sa nu fie un spoiler, dar cand am vazut maimuta aia neagra de MARK HENDRY cum i-a furat titlul lui UNDERTAKER m-am enervat ... sa o scoata dreaq din SD ca nu are ce cauta aici!!!
De ce se refereau inainte la KANE ca fiid frate al lui UNDERTAKER???
merged by Big Sexy:
10x 4 the reply!!!
cutuma
5th March 2006, 23:00
http://www.onlinesport.ro/forum/showpost.php?p=246009&postcount=15
te rog mult sa mai folosesti si optiunea search forum din cand in cand
Heath Scumm
19th March 2006, 18:04
http://x4.putfile.com/2/4710501168.gif = I'm a wrestling Machine ... It's True, It's damn True!!! And also, I'm one of the few reasons HitScum still watches Smackdown once in a while ... Though both Paul London and Brian Kendrick would kick my ass on a daily base if I were in a ROH ring! :evil:
cutuma
19th March 2006, 18:44
Angle is a real heavyweight. Nu stiu cum il poti compara cu London sau Spanky. For crying out loud.
Heath Scumm
20th March 2006, 09:30
Nu se pune problema de Heavyweight ... e vorba de "real wrestler" ...
Iar daca e sa judecam dupa greutate, cand a intrat in WWE, Angle avea 220 lbs iar Paul London avea 205lbs ... intre timp, Angle a intrat in programul de bulk-up cu garnitura de steroizi initiat de Vince Mc Mahon dupa deviza " Bigger is Better" si a ajuns la 250 lbs. in timp ce London a ramas la aceeasi gerutate ... insa daca stam sa comparam ce facea Angle la inceputurile carierei sale si ce putea sa faca London, Angle e devansat clar ...
Pentru un luptator de 220 lbs., Angle putea sa scoata in cel mai bun caz un Moonsault ca exemplu al abilitatilor sale atletice iesite din comun ... nu cred ca e cazul sa mai precizez ce putea sa faca London care avea cu doar 15 pounds mai putin decat Angle ... Pana si drogatul de Jeff Hardy care ajunsese la 235 lbs. putea sa scoata un Corkscrew Moonsault!
thunder_liger
20th March 2006, 09:52
ma scuzati ca ma bag..ca musca'n..lapte:)
dar dc vreti luptator tehnic cautati karl gotch ;)
Heath Scumm
20th March 2006, 10:02
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/k/karlgotch/05.jpg
^ I know this guy ... era o disputa pe un forum care e cel mai bun luptator german - Wright sau Gotch ... nu l-am vazut niciodata in actiune insa nu cred ca mi-ar placea prea mult ...
In alta ordine de idei, ce legatura are asta cu SmackDown-ul? :)
thunder_liger
20th March 2006, 10:35
n-are ..da ma disperati cand tot ziceti de angle ca doarme noaptea-n spaghat de cat de tehnic e :)
si da..probabil nu ti-ar placea..dar el e printre taticii wrestlerilor tehnici din japonia.
Heath Scumm
21st March 2006, 11:43
Angle e cel mai tehnic luptator la ora actuala din WWE ... si aici e discutabila treaba in conditiile in care WWE (inca) il mai au si pe Benoit!
Insa sub nici o forma Angle nu e o forta tehnica la nivel mondial ... Angle, desi probabil s-ar putea tine bine intr-un meci cu American Dragon, mai are mult de tras pana sa ajunga la nivelul lui Danielson ...
Totusi, ca tot unitar (agilitate, mat skills, mike skills, look, gimmick etc.), Angle este un luptator demn de apreciat si probabil unul dintre cele mai mari valori pe care le are acum in mana WWE!
Darius
24th March 2006, 00:20
Vineri, la Smackdown, vom afla cine va fi ultimul wrestler care va merge la Wrestlemania in Money In The Bank Ladder Match...stirea oficiala de pe site-ul WWE: This Friday night, the winner of a Last Chance Battle Royal will join RVD, Ric Flair, Shelton Benjamin, Finlay & Matt Hardy in the Money in the Bank Ladder Match at WrestleMania 22.
Asadar, vom avea un Battle Royal si in plus, Rey Misterio vs. Fit Finlay...
Heath Scumm
24th March 2006, 10:00
^Mai ...noi stim cine e al saselea ...s-a mai discutat in topicul WrestleMania!
As dori sa-i rog pe cei care citesc site-uri de spoilere sa nu le mai posteze pe forum deoarece de-abia acum mi-am dat seama ca prezentarea ultimului participant si discutia pe aceasta tema in topicul WrestleMania e Spoiler!
Chiar daca eu nu mai urmaresc show-urile saptamanale WWE, exista oameni precum Double J. care poate sunt interesati si nu vor ca voi sa le stricati bucuria de a urmari un show cap coada!
Darius
24th March 2006, 13:00
Ce este un Spoiler?
Heath Scumm
24th March 2006, 13:15
Un spoiler e atunci cand citesti rezultatele inainte de show-ul efectiv ... se numeste spoiler pentru ca iti strica cheful de a mai vedea show-ul pt. ca stii deja rezultatele!
Th3 Gam3 HHH
24th March 2006, 21:19
^ Eu nu am zis nimic de X , sau cel putin nu am fost primul ......
Batista a fost prin Germania , si p-acolo a avut o conferinta , iar dupa conferinta a fost abordat de un reporter … iar in urmatoarele randuri veti afla daca nu stiati , varsta lui ,despre unul din cei mai buni prieteni ,despre un feud “virtual” , despre timpul petrecut in Evolution ,precum si “pericolul” TNA .
“ Credit: Matys (from wrestlingnewsworld.com)
Dave Batista was in Cologne, Germany last Thursday. After the press conference he took the time to talk to us. Batista was pretty tired and fell asleep when we met him. Here are some highlights of the interview, which took about 20 minutes:
He liked his time in Ohio Valley Wrestling and mentioned how green he was coming to WWE. The toughest thing still is being apart from his home and his family. When he worked for OVW he was able to go home every night. That isn't possible no more. But, he wouldn’t change his life right now. He’s pretty happy and thankful for each day.
He laughed about the internet questions about his "real age". It’d make him crazy, he said. He was born in 1969 and he wanted to show us his passport to prove it.
One of his best friends still is D-Von Dudley. He learned a lot from D-Von in the beginning of his WWE career, especially concerning life on the road.
Asked about a Brock Lesnar feud, which never happened, he said he would have loved to. Back in 2002/2003 he wasn’t ready for this. But now, if there would be any chance he’d push the office for it to take place at a WrestleMania. It probably be the kind of match WWE wanted to have with the big line up of Lesnar vs. Goldberg at WrestleMania XX. He still hopes that one day it might happen, but not this year he joked and laughed again.
He enjoyed his time with Evolution and thought that it brought a lot of old fans back to the business. Evolution, originally four of them, were pretty cool. Being compared to the IV Horsemen would have been such a huge honor. While his time in Evolution not only he made good friends with Triple H and Ric Flair, but he also learned a lot from both of them and thinks they might be the best in the business ever.
Being World Heavyweight Champion was the thrill of his life. A lot of emotions were set free at WrestleMania 21 after his victory, when he finally noticed how much trust the company put into him. He enjoyed being a heel but being the champion is the biggest thing he ever had in his career. Batista mentioned that he never thought about being the #1 in WWE, never in his wildest dreams!
Asked about Triple H’s ego Batista started laughing and took it with humor. Dave said that many people wouldn’t understand how hard it is carrying the company and that Triple H knows what’s good for the business. He isn’t that selfish, as many people would say. Triple H knows business and that he could stand the pressure in relation to other guys from the past. Hunter’s got all the elements you need being a successful World Champion. He couldn’t say anything bad about him whatsoever.
Batista also talked about TNA being a possible serious competitor to WWE. He’d wish that would happen. TNA has got a lot of talent but their problem is their low budget, which keeps them from being a serious competitor so far. He wishes them all the best and competition would always be the best for the business. He understands that some of his friends left WWE and went to TNA, because many of them needed to in order to feed their family and make a living. It might be selfish saying it, but he wants Christian back to WWE. Christian is still one of his best friends and many people underrate his talent. Batista hopes TNA builds anything around him because Christian is great worker and very creative. He’s so happy for him being in the spotlight right now and wishes him and TNA all the best. “
Darius
7th April 2006, 01:40
Conform site-ului oficial al WWE, Randy Orton a fost suspendat pentru o perioada de 60 zile, pentru "unprofesional behaviour".
As fi curios sa aflu ce a facut rau...nu se precizeaza. Nu are insa absolut nici o legatura cu Wrestlemania 22.
Se pare ca fanii lui Randy vor avea de asteptat o perioada...
P.S.: This is not a spoiler!
Th3 Gam3 HHH
7th April 2006, 09:45
^Sper ca nu are .. desi ...
Heath Scumm
7th April 2006, 11:38
Cred ca e un storyline ... iar daca nu e,nu ma intereseaza!
cutuma
7th April 2006, 12:03
Ma indoiesc ca e storyline. Se pare ca a scuipat pe cineva ... irelevant.
thunder_liger
7th April 2006, 21:51
o tras o flegma :)
dupe wrestlemania a plecat "storming" din cladire si ori asta,ori motivul pt care a plecat asa s-a numit lipusa de profesionalism
Th3 Gam3 HHH
7th April 2006, 22:07
Si vreti sa spuneti ca nu e spoiler ? Daca el castiga mai era suparat ?Nu-mi raspundeti ,va rog frumos !
Reaper
7th April 2006, 22:24
Pai stai ca nu judeci corect: de ce s-ar supara Randy Orton daca ar pierde? Ca doar el ar fi stiut dinainte daca era sa castige sau sa pirada. Adica bine, ar fi putut sa para suparat in caz ca nu ar fi castigat, dar nici sa exagereze in asa hal incat sa fie suspendat, nu?
Cine stie ce a facut el de a suparat WWE-ul?
Eu am vazut un banner pe care scria ceva de genu' "Orton likes to do it 3-Way with men". Si parca, parca tineam minte ca Randy l-a scuipat pe tipul care tinea banner-ul. Problema este ca m-am uitat azi din nou la meci si nu am mai sesizat faza. Deci ... in concluzie ... nu stiu ce sa zic.
//am bagat de-a conjunctive (sau conditional-optative - am mai pierdut din cunostintele de gramatica) in primul paragraf de nici eu nu stiu daca as putea sa descifrez cam ce-am vrut sa scriu acolo
Dragon-sin
7th April 2006, 22:53
Oh man apropo de semne la WM : ''Ive paid 750 $ to see The Boogyeman'' foarte funny dar cel mai haios semn pe care l'am vazut vreodata: ''Its still real 2 me damn it!!'' i was LMFAO!!!
Big Sexy
8th April 2006, 00:16
normal ca a fost spoiler, fratilor e bataie de joc!!! E logic ca daca a fost suspendat 60 zile nu a castigat!
Double J - ban 3 zile!
ripley
9th April 2006, 09:18
sper sa nu fie suspendat ... sau daca e sa se reduca suspendarea, PENTRU CA RANDY A DEVENIT UNUL DINTRE PREFERATII MEI DIN WWE ... imi place mult "his finishing move"!!!
Th3 Gam3 HHH
9th April 2006, 09:43
Eu spun ca e un luptator in care s-a investit enorm ... si ma mira oarecum aceasta suspendare , in conditiile in care rosterul este decimat ... insa , aceasta suspendare nu poate fi decat un exemplu pt cei care cred ca si-au luat-o in cap ,deci practic o sacrificare a lui Randy .. poate sunt cativa care nu il simpatizeaza ..
cutuma
9th April 2006, 10:42
Cativa care nu-l simpatizeaza? Undertaker il dispretzuieste, iar Angle,Flair si HHH nu-l mai inghit.
ripley
9th April 2006, 12:08
:( de ce ca e arogant ... si ce?
daca s-ar tine de treba ar putea deveni extraordinar, in opinia mea, ca wrestler
ripley
12th April 2006, 23:17
Nu imi vine sa cred ca Rey este campion ... nu se poate :((((((((
Nu stiu cum se face ca toti adversarii lui pica dupa cateva lovituri ... in pozitia pentru 619!!!
Daca nu era EG, rey nu ajungea niciodatacampion,... nu stiu cum se simte el dar la ultimul meci nu mi s-a parut cineva sa fi scandat numele lui, ci doar al lui EG!!! patetic ... zic eu.
Reaper
12th April 2006, 23:34
"Daca nu era EG, rey nu ajungea niciodata campion"
Foarte probabil nici nu ar fi fost in main event la WM 22 si nici nu ar fi castigat Rumble-ul.
"la ultimul meci nu mi s-a parut cineva sa fi scandat numele lui, ci doar al lui EG!!!"
Iar la WM Rey chiar a fost huiduit. Probabil ca aceia care l-au huiduit stiau (simteau) ca Rey va castiga si si-au aratat dezaprobarea.
"Nu stiu cum se face ca toti adversarii lui pica dupa cateva lovituri ... in pozitia pentru 619"
Absolut niciodata nu am fost de acord cu finisher-ul asta. In primul rand ca numai in meciurile lui Rey adversarii raman in pozitie de 619. Si daca asta nu era suficient: dupa 619 toti adversarii raman la pamant pentru "Drop the dime"; exceptie: WM 22 cand Orton s-a ridicat imediat si s-a autopozitionat pentru pozitie de "West coast pop.".
Big Sexy
12th April 2006, 23:56
aceeasi poveste este valabila si pentru "you can't see me". Sau mult mai rau - pentru viermele pe care il face Scotty 2 Hotty
Heath Scumm
13th April 2006, 11:33
Eh ... come on! Now don't be hating on WWE for those lame ass finishers! It's "Sports Entertainment" :rolleyes: ... oricum, in CZW nu o sa vedeti niciodata un WORM! :)
People's Elbow al lui The Rock e la fel de jenant si nu aud pe nimeni plangandu-se de asta! :)
cutuma
13th April 2006, 15:57
The People's Elbow is no doubt ... THE MOST ELECTRIFYING MOVE IN SPORTS ENTERTAINMENT .... No doubt :rolleyes:
Heath Scumm
14th April 2006, 13:54
Stati ca eu nu inteleg ... Randy Orton e suspendat dar lupta in continuare? WTF?
cutuma
14th April 2006, 18:25
Suspendarea sa inca nu a inceput. Dar va incepe. Cred ca pana la urma e modul lui Orton de-a-si lua o vacanta.
ripley
23rd April 2006, 16:52
E cea mai slaba schema care se putea face de WWE!!! RM castiga titlul si daca era un triple threat match si daca nu era. In urma acestui meci, Kurt Angle da vina pe Randy Orton ca a pierdut titlul, se razbuna pe el la un SD si ... mai mult ca sigur RO o sa isi ia vacanta.
KA, pentru mine e un nim3ni!!! AR TREBUI SA NU UITE CA TREBUIA SA PIARDA TITLUL IN FATA THE UNDERTAKER, DACA NU EXISTA ALT IDIOT - Mark Hendry.
- este doar parerea mea!!! -
PS: BATISTA se mai intoarce?
Heath Scumm
23rd April 2006, 17:04
Kurt Angle un nimeni? Hell no! Plus ca n-ar fi pierdut titlul in fata lui Taker, chiar si cu interventia lui Henry :evil: ... astea sunt doar speculatii :D ... Angle a dovedit in Pay-Per-View ca e mai bun decat Taker si ca Undertaker e acolo ca sa mai atraga cativa fani dupa el ... nimic mai mult ... Angle is a Wrestling Machine! El merita titlul!
Batista, daca se intoarce, va fi plesnit prin tot ringul de Angle care probabil il va prinde intr-un Ankle Lock, ii va rupe piciorul si-l va mai tine inca 6 luni pe margine ... Cam astea-s pronosticurile mele! :evil: ... Sau poate ca sunt eu un fan al lui Kurt Angle! :rolleyes:
cutuma
23rd April 2006, 19:05
ripley ... tu stii ca wrestlingul e "coregrafiat" da? Adica stii ca Mark Henry l-a impiedicat pe Taker sa ia titlul pt ca asa a decis conducerea WWE da? Stii ca nimeni nu face nimic de capul lui da?
And on top off al that .... Angle rulz
Heath Scumm
23rd April 2006, 20:03
Nu stiu cum ar trebui sa tratez mesajul anterior ... Nu stiu daca e corect sa spargem Kayfabe-ul ... chiar nu puteai sa tii chestia asta cu "wrestlingul coregrafiat" numai pentru tine, nu? :D
Anyway, forumu' asta s-a transformat intr-unul dedicat exclusiv celor numiti generic "smarks" ... Am devenit prea "plini de noi" insa cred ca asta vine cu teritoriul ...
Inca tin minte zilele cand mai intra unu' si incepea sa spuna "Oai! prostilor! Voi stiti ca astea-s trucate, nu?" ...
cutuma
23rd April 2006, 20:20
Ripley are 26 de ani. Cel putin asa scrie in profilul lui. Nu cred ca mai se pune pb de spargerea kayfabe-ului la varsta asta.
ripley
23rd April 2006, 20:32
Stiu qestia cu "coregrafia" de mult ... AM MAI AFIRMAT CA WRESTLING-UL E SPECTACOL. DECI: PENTRU MINE UNDERTAKER ESTE UN SHOWMAN, sa zicem!!!
Mai pot spune ca atunci cand eu ma uitam la WWF, erau BRET HART ... UNDERTAKER si altii. Mi-e mi-a placut enorm UNDERTAKER si inca mai imi place.
De BATISTA am intrebat si eu, si asa nu stiu cum se lupta, nu l-am vazut luptandu-se ... SI SINCER ANGLE MA ENERVEAZA ... pana la urma daca WWE decide sa fie campion RM este, daca decide pe altu o sa fie ala.
PS: nu am zis niciodata ca ANGLE nu este un wrestler bun!!!
cutuma
23rd April 2006, 20:40
Si-atunci de ce zici ca Hendry e un idiot pentru ca l-a "privat" pe Taker de titlu?
Heath Scumm
23rd April 2006, 21:56
Din nou ... Angle ii plesneste pe toti cand vrea muschiu' lui ... Inclusiv pe Undertaker, Batista, Orton, Mysterio sau cine o mai iesi in calea lui ...
Oare am reusit sa ranesc niste orgolii pe aici? :thinkso: :evil:
thunder_liger
23rd April 2006, 22:55
Inca tin minte zilele cand mai intra unu' si incepea sa spuna "Oai! prostilor! Voi stiti ca astea-s trucate, nu?" ...
asta e tratamentul de care am io parte pe fight.ro ...:ciocan:
Heath Scumm
23rd April 2006, 23:08
Poate ca haterii or fi "prietenii" tai de pe fight.ro ... You can never Know :rolleyes: :evil: ...
Anyway, revenind la topic, Kurt Angle bate tot SmackDownu' daca vrea cu exceptia lui Paul London, Brian Kendrick, Mexicools si poate Paul Burchill! :evil:
Big Sexy
23rd April 2006, 23:24
ooo, hitscum iar incepi cu looserii aia? Stii ca sunt acolo doar pentru a trezi un pic interesul celor pasionati de circuitul indy! Angle pe de alta parte este in WWE pentru ca este cu adevarat un WRESTLING GOD, cu mult peste oricine altcineva a intrat in ring vreodata. Si spun asta in cunostiinta de cauza din simplu motiv ca a fost campion olimpic, chiar si asa controversat cum este considerat. Ca sa nu mai zic ca la microfon e incredibil de convingator!
Heath Scumm
23rd April 2006, 23:36
Ce? Ce? Looseri? Cine? Paul London? Brian Kendrick? Mexicools? Astia sunt atletii adevarati din WWE!
Paul London + Kendrick + Mexicools = Own Pro-Wrestling ... or at least that crappy one WWE puts on
Angle = he's ok ... but he can be bitchslapped any given day by any of the guys mentioned before ...
De curiozitate ... daca tot spui ca London e un looser ... spune-mi un singur lucru/manevra pe care o aduce in ring Kurt Angle si pe care paul london nu poate sa o execute de 10 ori mai bine ... I dare you! Una singura! Si pentru fiecare manevra pe care mi-o aduci tu eu iti aduc 3 de-ale lui London pe care Angle nu le poate face nici in somn ...
Iar la microfon, daca WWE l-ar lasa sa vorbeasca, Brian Kendrick ar fi in stare sa scoata chestii la fel de bune ca si Angle ... analizeaza prestatiile lui din ROH sau din WWE cand purta numele de Spanky si ai sa te convingi ...
thunder_liger
24th April 2006, 00:30
Angle pe de alta parte este in WWE pentru ca este cu adevarat un WRESTLING GOD, cu mult peste oricine altcineva a intrat in ring vreodata. Si spun asta in cunostiinta de cauza din simplu motiv ca a fost campion olimpic, chiar si asa controversat cum este considerat.
ce aveti zilele astea fratilor? angle si GOD pe aceeasi linie ? :o:
Big Sexy,marele tau GOD a fost ..zmotocit de un concurent la Tough Enough,si asta e doar un mic contra argument.sorry man,but i think you're overreacting.
Dragon-sin
24th April 2006, 01:02
Iar la microfon, daca WWE l-ar lasa sa vorbeasca, Brian Kendrick ar fi in stare sa scoata chestii la fel de bune ca si Angle ... analizeaza prestatiile lui din ROH sau din WWE cand purta numele de Spanky si ai sa te convingi ...
Acum imi aduc aminte cand il lua la misto pe Cena cand era rapper,funny stuff.
@Big Sexy
''ooo, hitscum iar incepi cu looserii aia? Stii ca sunt acolo doar pentru a trezi un pic interesul celor pasionati de circuitul indy!''
Nu sunt acolo pentru a trezi interesul celor care apreciaza wrestlingul ADEVARAT ,ci sunt prezenti in WWE pt ca WWE stie ca fare ei showul lor ar fi plictisitor,imagineaza'ti cum ar fi fara acei ''looseri'' in WWE.
Big Sexy
24th April 2006, 09:37
:P hahahhahaaaa, WWE h8rs!!!
Angle este mult prea bun pentru orice alta federatie cu exceptia WWE care, cel putin in ultima vreme, il pune bine in valoare. Este interesant de urmarit cum va fi folosit in continuare.
IN privinta mexicools pot spune ca nu mi-au trezit interesul nicodata si am privit cu un plictis incredibil meciurile lor. Imi placeau la inceput insa acum parca il privesc pe Benoit. Se vede clar ca WWE ii tine in frau. E complet in defavoarea lor sa stea in SD!.
Heath Scumm
24th April 2006, 11:17
imagineaza'ti cum ar fi fara acei ''looseri'' in WWE.
E cam ca si acum ... nu-i mare diferenta ... oricum London, Kendrick, Mexicools sau MNM rareori mai apar in SmackDown, casa lor fiind mai degraba Velocity!
thunder_liger
24th April 2006, 12:21
Big Sexy,te-ai dat cu dusmanu:rosu:
clau_goll
28th April 2006, 12:02
randy orton poate distruge orice luptator din wwe.a aratat cand l-a parlit pe undertaker.. si cand ia bagat cateva r.k.o de ia venit somn...asa ca dead men sucking ..
Dragon-sin
28th April 2006, 14:23
^LMAO! mai avem nevoie si de marks....
Big Sexy
28th April 2006, 15:36
mai usor ma, nu vezi ca are 12 ani? E un pusti de treaba care acum invata, foarte istet pentru varsta lui. Doar ca ma cam streseaza!
thunder_liger
28th April 2006, 18:17
cine e randy orton asta? e prima data cand aud de el :))
Heath Scumm
1st May 2006, 17:26
mai usor ma, nu vezi ca are 12 ani? E un pusti de treaba care acum invata, foarte istet pentru varsta lui. Doar ca ma cam streseaza!
Da! pentru 12 ani se exprima destul de bine ... are potential ;) ... nu cred ca ar trebui sa incepem sa spargem kayfabe-ul in fata lui ...
Th3 Gam3 HHH
1st May 2006, 19:35
PS: nu am zis niciodata ca ANGLE nu este un wrestler bun!!!
Ai zis doar ca e un "nimeni" (* --> zero barat --> o varza murata --> o ceapa degerata --> ANGLE WHO ?.. ). Publicul de la Wrestlemania "a spus" totul .. pana si chanturile "you suck" nu prea s-au auzit ! :)
clau_goll
5th May 2006, 10:50
intr`adevat angle este un wrester bun...dar nu are sprijinul publicului..din pacate...
Big Sexy
5th May 2006, 15:06
spui asta fiindca nu ai vazut ce s-a mai intamplat in ultimele 3 luni. Publicul il adora acum. Pana si cand s-a luptat impotriva lui Rey publicul tot pe el il aclama!
ripley
5th May 2006, 20:58
... venind vorba ... pe REY nu o sa-l aclame nimeni!!! pentru ca chant-urile sunt pentry EDDIE ... dar are el titlul ce naiba!?!
PS: despre ANGLE nu mai zic nimic. vad ca sunt in inferioritate :D :P
thunder_liger
5th May 2006, 22:54
nu esti in inferioritate :)
Big Sexy
6th May 2006, 10:14
in ce sens esti in inferioritate ca nu am priceput la ce te referi!
Th3 Gam3 HHH
6th May 2006, 10:57
^ Ca nu-l agreeaza prea mult pe Kurt Angle .. iar restul dintre noi spunem ca este unul dintre cei mai buni ! :) .. pt ca este ..
Big Sexy
6th May 2006, 12:08
pe mine m-a pus in incurcatura afirmatia lui Thunder care aparent nu il apreciaza pe Angle ca pe un WRESTLING GOD, e destul de shocant pentru mine sa aud asta. AM 1001 de motive pentru care l-as pune pe Angle in Hall Of Fame dar in fine ... daca parerea asta absurda ca Abgle nu ar fi suprem este si parerea lui ... Dumnezeu cu mila, noi am facut tot ce a fost omeneste posibil :P
ripley
6th May 2006, 21:16
.. bine ca nu sunt singurul care nu-l preamareste pe ANGLE.
MOTIVul meu: WRESTLING equals SPECTACOL!!! Angle nu il vad ca pe un showman, de aceea si faptul ca nu il preamaresc. Faptul ca a castigat medalia olimpica nu ma intereseaza. Daca WWE il facea Bad Guy nu castiga atat, dar este un Good Guy si asta e.
ESTE O PARERE si nimeni nu o sa mi-o schimbe. Pana si el a picat la ultimul SD ... for 619 position ... by REY REY M!?!
Dragon-sin
6th May 2006, 22:32
''WRESTLING equals SPECTACOL!!! Angle nu il vad ca pe un showman, de aceea si faptul ca nu il preamaresc. Faptul ca a castigat medalia olimpica nu ma intereseaza. Daca WWE il facea Bad Guy nu castiga atat, dar este un Good Guy si asta e.
ESTE O PARERE si nimeni nu o sa mi-o schimbe. Pana si el a picat la ultimul SD ... for 619 position ... by REY REY M!?!''
De ce ai o gandire atat de limitata? wrestlingul nu e spectacol 100%,si cand nu poti sa apreciezi adevaratul talent/adevaratul wrestling poate ar trebui sa te uiti la altceva!
Ca sa faci o afirmatie de genu : wrestlingul e spectacol ar trebui sa te bazezi pe cunostinte,si sa ai argumente bune.Uita'te de exemplu la niste meciuri puroresu ,iti garantez eu acolo wrestlingul nu e un show,e un sport.
Si inca ceva,cum nu il vezi tu pe Angle ca fiind un showman ? Ai vazut ce promouri scotea pe vremea invaziei WCW/ECW? si nu numai atat, el e un tip foarte haios,si un adevarat atlet,cum dumnezeule nu e un showman? si de ce nu te intereseaza ca a castigat medalia olimpica? asta ma socheaza ca nu te intereseaza o chestie atat de mare! and he did it with a broken frekin' neck!
ripley
6th May 2006, 22:46
eu ma refer numai la WWE ... nu si la alte federatii!!! In opinia mea WWE este enterteinment mai mult decat wrestling, dca nu este asa de ce se intampla ce se intampla in wwe in ultima vreme?
INCA O DATA: NU AM ZIS CA NU ESTE UN ADEVARAT ATLET si faptul ca nu ma intereseaza ca a luat medalia olimpica o zic in legatura cu WWE. daca a luat o medalie olimpica este mai bun decat ceilalti care nu au castigat una?
INTELEG CE INSEAMNA O MEDALIE OLIMPICA, crede-ma ... stiu ce onoare inseamna pentru fiecare persoana care o castiga.
Dragon-sin
7th May 2006, 09:40
Tre sa te uiti la niste meciuri cu Angle de exemplu la meciul de la Royal Rumble 2003 impotriva lui Benoit ,eu personal m'am uitat la el de cam 15 ori,poate mai mult si nu glumesc,dupa ce o sa il vezi nu o sa mai zici ca doar pt ca are medalia olimpica e mai bun decat ceilalti! Si asta e doar un meci!
Tine de gimmickul sau sa fie superior si sa ne aduca aminte over and over again ca a castigat o medalia olimpica.
Big Sexy
7th May 2006, 11:07
Ripley faci o mare confuzie.
In primul rand Smackdown este divzia orientata mai mult spre lupte. Angle isi gaseste foarte bine locul acolo.
In al doilea rand wrestling nu este spectacol ci este o competitie olimpica.
Pro wrestling = spectacol + lupte in diferite proportii.
In WWE si ca sa fiu mai precis in SD! proportia ar fi de 60% lupte si 40% spectacol.
In al treilea rand Angle mi se pare un showman de exceptie. inca o confuzie pe care o faci tu este ca tu crezi ca Angle ju noaca un rol ci asa e in viata de zi cu zi. Afla ca el joaca rolul asa de bine incat pur si simplu nu realizezi ca el interpreteaza ceva. Ceea ce mi se pare magnific.
Acum ca tie nu iti place sau ca cei din WWE i-au facut rolul concentrat pe lupte in proportie de 80% si show 20% contrar lui ... JBL sa spunem unde proportia tinde sa fie invers este cu totul altceva.
Th3 Gam3 HHH
7th May 2006, 11:28
Singurul lucru care nu mi-a placut la Kurt a fost acel documentar al lui " It`s true it`s true " . Nu mi-a placut deloc atitudinea lui .. mi s-a parut falsa ... insa n-o fi fost el de vina ... pai daca as face o comparatie cu cel al lui HHH "The Game" , e de la cer la pamant . Insa cel mai probabil wwf avea o anumita tactica de abordare a acestor filmulete , pe care si-au schimbat-o putin cand au trecut spre wwe ...
ripley
7th May 2006, 13:27
Bine ... trebuia sa-i spun altfel nu WRESTLING cand m-am referit la WWE, desi acum deja nu mai este nici pro-wrestling ci este ENTERTEINMENT!!!
BIG SEXY, nu ma intereseaza ce rol joaca ... e logic ca fiecare are rolul lui in RAW, respectiv SD. Nu sunt eu supercunoscator de wrestling cum sunt altii de pe "aici" :D, dar imi dau seama ca fiecare are UN ROL ... WWE TINDE TOT MAI MULT CATRE ENTERTEINMENT... SI INCA CEVA acum nici macar nu isi mai joaca rolurile cum trebuie SI TU ZICI CA EU NU INTELEG CA INTERPRETEAZA ::)) AM VAZUT O GRAMADA DE ERORI IN "TEATRUL" LOR PE CARE MAI DEMULT NU LE VEDEAM!?!
Big Sexy
7th May 2006, 16:03
nu e nasol cand incepi sa stii prea multe? De aia eu evit sa ma uit la documentarele unde iti explica in detaliu cum se face fiecare manevrea. Mi-ar ruina o mare parte a placerii de a urmari wrestling.
Th3 Gam3 HHH
7th May 2006, 16:48
^ Daca vb cu mine .. stii ca ma refeream la alte documentare ... cele care in care povestesc anumiti luptatori despre viata proprie , cum au inceput cariera , meciuri importante , accidentari .. de genu asta ... nu " The truth about professional wrestling " !
Big Sexy
7th May 2006, 19:12
nope. vorbeam cu ripley! Si da, si ma refeream la documentare care sparg keyfabe-ul.
clau_goll
8th May 2006, 02:05
am auzit ca randy orton numai e un personaj negativ..e adevarat?
Big Sexy
8th May 2006, 07:41
ce vrei sa spui prin asta? Nu iti inteleg formularea! Vrei sa intrebi daca este un personaj negativ si in viata reala sau numai in WWE? Sau intrebi daca i-au schimbat rolul in SmackDown?
ripley
8th May 2006, 08:22
big sexy ...niciodata nu am vazut un documentar de genul THE TRUTH ABOUT WRESTLING ... nu ma intereseaza asa ceva. Iubesc si imi place prea mult acest sport ... din aceasta cauza stau saptamana de saptamana sa iau show dupa show. Mai ales ca am regasit wrestling-ul dupa o pauza de cativa ani buni ... din motive obiective.
clau_goll
8th May 2006, 10:50
big sexy..ma referam daca in WWE acum numai joaca necurat..daca joaca corect??
aaa?
Heath Scumm
13th May 2006, 15:09
^Fara comentarii ... eu chiar nu inteleg ce vrea sa zica ...
Orton e in continuare Heel/personaj negativ insa n-am vazut inca WWE BackLash ... ma indoiesc ca Orton va mai deveni personaj pozitiv in WWE in viitorul apropiat ... are prea multa charisma ca sa nu fie un personaj negativ de proportii!
clau_goll
15th May 2006, 08:15
ms hit scum/la aia ma refeream
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.